ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko klo _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Heikki Nivala puheenjohtaja Kauko Jaakkola varapuheenjohtaja Kaarina Soppela jäsen Eila Hyvönen jäsen Erkki Parkkinen jäsen Sinikka Kangas jäsen Juha Kesälahti jäsen Matti Salmijärvi varajäsen Mauri Aarrevaara varajäsen Reijo Kilpelä jäsen Muut osallistujat Heikki Onnela Kaarina Imponen Olli-Pekka Salminen Pekka Huhtala kehittämispäällikkö toimistosihteeri kaupunginjohtaja hallinto- ja kehittämisjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Heikki Nivala Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Kaarina Soppela Kauko Jaakkola PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 45 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Kokouspäivästä on sovittu hallituksen edellisessä kokouksessa Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä tai henkilökohtaisista varajäsenistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 46 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kauko Jaakkola ja Kaarina Soppela.

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN TILANNEKATSAUS Ky 47 Kehittämispäällikkö antaa hallitukselle tilannekatsauksen kuntayhtymän ajankohtaisista asioista. Sonja Aatsingin kokouksen alussa esittelemästä Kolasport hankkeesta tehdään Sallan kunnan kanssa toimeksiantosopimus, jolla Sallan kunnan osuus hankkeesta toteutetaan ja hallinnoidaan kuntayhtymässä. Liikenneseminaari toteutuu ja huomioitavaa on että myös Venäjän puolelta on tulossa arvovaltaisia osallistujia. Kunnista seminaariin kutsutaan hallitusten puheenjohtajisto sekä kuntayhtymän hallituksen jäsenet. Elinkeinotiimin kokous on tänään, jossa mietitään miten Itä-Lapin elinkeinostrategiaa aletaan edistämään. Tulevaisuuden Itä-Lappi 2 hankkeella on tarkoitus tätä työtä tehdä, mutta hakemus maakunnan kehittämisrahasta jätetään vasta ensi vuodelle. Rahoittajan käsittelyssä on ENPI hanke Salla Gate tourism ja business partnership, josta päätöstä odotellaan marraskuussa. Mikäli hanke saa rahoituksen hanke tulee hallituksen käsittelyyn ja sen osalta on myös tehtävä talousarvion muutosesitys. Hankkeen kokonaiskustannusarvio kolmelle vuodelle on 1,8 milj.eruoa. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 KUNTAYHTYMÄN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA Ky 48 Itä-Lapin kuntayhtymän alustava toiminta- ja taloussuunnitelma on esityslistan liitteenä nro 1. Alustavan toiminta- ja taloussuunnitelman pohjana on edellisen vuoden suunnitelma, jota on päivitetty tekemällä tarvittavat muutokset ja lisäykset toimintaan ja tavoitteisiin, edunvalvontaan ja kehittämistoimintaan. Toimintasuunnitelmassa on huomioitu jo sovitut toimenpiteet mm. perussopimuksen ja hallintosäännön uusiminen vuoden 2012 aikana ja käyttöönotto vuoden 2013 alusta. Kuntayhtymä osallistuu Itä-Lapin elinkeinostrategiassa sovittujen kärkitoimialojen toimenpideohjelmien tekoon sekä edistää elinkeinostrategiassa kuntayhtymän vastuulle sovittujen kehittämistoimenpiteiden etenemistä. Kuntayhtymän työvaliokunta on käsitellyt kokouksessaan toiminta- ja taloussuunnitelmaa Työvaliokunta teki lisäyksiä edunvalvontalistaan. Edunvalvontatyö tulee olemaan jatkossakin erittäin tärkeä osa kuntayhtymän toimintaa. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee kuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja tekee tarvittaessa muutosesityksiä. Hallitus hyväksyy alustavan toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille (liite 1) ja lähettää sen jäsenkuntien käsittelyyn. Päätös: Hallitus keskusteli asiasta, mikä jälkeen toimintasuunnitelmaan lisättiin edunvalvonta-asioihin kohtaan 3.3. Kotimaisen energiatuotannon edistäminen ja lohiportaiden rakentamisen edistäminen yliselle Kemijoelle saakka. Toimintaja taloussuunnitelma merkittiin pöytäkirjan liitteeksi nro 1.

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2012 TALOUSARVIO Ky 49 Itä-Lapin kuntayhtymän vuoden 2012 alustava talousarvio koostuu hallinnosta ja kehittämistoiminnasta ja on suuruudeltaan Hallinnon talousarvio koostuu yleishallinnon, hallituksen, työvaliokunnan, tarkastuslautakunnan, toimistopalveluiden ja edunvalvonnan osatalousarvioista. Kehittämistoiminta koostuu toimintavuonna käynnissä olevien (KolaSports) ja todennäköisesti käynnistyvien (Jatkosodan vuodet ja Tulevaisuuden Itä-Lappi II) hankkeiden talousarvioista. Kolarctic ENPI CBC ohjelmaan on jätetty Salla Gate Business and Tourism Partnership hanke, joka on suuruudeltaan 1,8 milj.euroa. Hanke ei ole mukana kuntayhtymän talousarviossa ja toimintasuunnitelmassa. Mikäli hanke saa rahoituksen laaditaan sen osalta lisätalousarvioesitys. Hallinnon budjettia valmisteltaessa on huomioitu KolaSports ENPI hankkeelle ja Tulevaisuuden Itä-Lappi hankkeelle tehtävän työn vaikutus, joka pienentää hallinnon palkkakuluja eur. Hallinnon talousarvioon on budjetoitu euroa Lapin Elämysteollisuuden osaamiskeskuksen perusrahoitusta sekä euroa Barentskeskus Finland Oy:n perusrahoitusta. Hallinnon osuus kokonaistalousarviosta on euroa. Jäsenkuntien maksuosuus hallinnosta on euroa. Jäsenkunta Maksuosuus % Maksuosuus Kemijärvi 58,8 % Salla 25,0 % Savukoski 9,0 % Pelkosenniemi 7,2 % % Esityslistan liitteenä nro 2 on kuntayhtymän vuoden 2012 alustava talousarvioesitys. Kesken vuotta käynnistyvien uusien hankkeiden tai muiden muutosten osalta esitetään tarvittaessa muutettu talousarvio. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy kuntayhtymän vuoden 2012 alustavan talousarvion ja merkitsee sen pöytäkirjan liitteeksi nro 2. Hallitus esittää jäsenkunnille alustavan talousarvion hyväksymistä sekä määrärahan varaamista kuntayhtymän hallintoon vuodelle 2012.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 VUODEN 2011 TALOUSARVION MUUTOSESITYS Ky 50 Kuntayhtymän vuoden 2011 talousarvioon on syytä tehdä muutos, koska kehittämistoimintaan on tullut vuoden aikana yksi hanke lisää toteutettavaksi. Kuntayhtymän hallituksessa hyväksyttyä vuoden 2011 talousarviota esitetään tämän vuoksi muutettavaksi. Kemijärven kaupungin hakema ENPI-hanke Kolarctic Sports and Recreational Activities on siirretty hallinnoitavaksi Itä-Lapin kuntayhtymälle toimeksiantosopimuksella. Hanketta ei ole mukana vuoden 2011 talousarviossa. Hanke on käynnistynyt ja hankkeessa on kaksi kokoaikaista työntekijää. Hankkeen talousarvio ajalta on lisättävä kuntayhtymän talousarvioon. Muilta osin kuntayhtymän talousarvio ei muutu. Kuntayhtymän vuoden 2011 hyväksytty talousarvio kasvaa edellä selostetun hanketoiminnassa tapahtuneen muutoksen johdosta euroa ja on muutoksen jälkeen Esityslistan liitteenä nro 3 on kuntayhtymän vuoden 2011 talousarvion muutosesitys. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy vuoden 2011 talousarvion muutosesityksen ja merkitsee muutetun talousarvion pöytäkirjan liitteeksi nro 3. Muutettu talousarvio lähetetään tiedoksi jäsenkuntiin.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 JATKOSODAN VUODET ITÄ-LAPISSA -HANKE Ky 51 Itä-Lapin talvisota hankkeen saaman myönteisen palautteen johdosta on herätelty ajatusta, että samantyyppisellä hankkeella tehdään myös jatkosodan vaiheista alueeltamme dokumentti. Hankesuunnitelma on esityslistan liitteenä nro 4. Hankerahoitusta on tarkoitus hakea Pohjoisimman Lapin Leaderin kautta ja kuntien rahoituskiintiöstä. Työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan ja suhtautuminen rahoituksen hakemiseen oli myönteinen. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat euroa ja hankeaika 12 kk. Hankkeen rahoitusosuudet olisivat seuraavat: EU ja valtio eur, kuntarahoitus eur ja yksityinen rahoitus eur. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää jättää hankehakemuksen Pohjoisimman Lapin Leader ry:n käsittelyyn.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 SALLAN JA SAVUKOSKEN KUNTIEN KIRJELMÄT VALTIONOSUUSJÄRJESTEL- MÄN MUUTOKSESTA Ky 52 Sallan ja Savukosken kunnat ovat kirjelmöineet kuntayhtymään hallitusohjelmaan liittyvistä uhkista. Kirjelmät ovat esityslistan liitteinä 5-6. Työvaliokunta keskusteli asiasta kokouksessa. Työvaliokunta merkitsi asian tiedoksi ja esittää, että tämän asian suhteen tehdään yhteistyötä Lapin liiton kanssa ja niin että valtionosuusuudistuksesta Lapissa kärsimään joutuneiden kuntien asemaa korjataan. Lapin liiton kunta-asiantuntija Marjo Säärelä on parhaillaan laatimassa koko Lappia käsittävää kirjelmää asiasta. Kirjelmän toivotaan valmistuvan hallituksen kokoukseen mennessä ja jaetaan kokouksessa. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee asiasta ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Kokous piti ruokailutauon Päätös: Hallitus päätti, että Itä-Lapin kuntayhtymä antaa valtioneuvostolle asiasta lausunnon, joka merkittiin pöytäkirjan liitteeksi nro 4.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 SEUTUSEMINAARI Ky 53 Kuntayhtymällä on ollut tapana järjestää vuosittain seutuseminaari jäsenkuntien luottamushenkilöille ja virkamiesjohdolle. Hallituksen puheenjohtaja on esittänyt, että seutuseminaari järjestettäisiin yhdessä KOKO-ohjelman kanssa siten, että 1. seminaaripäivä olisi Itä-Lapin ja 2. päivä yhteinen KOKO-ohjelman kuntien kanssa. Seminaaripäivien aiheista on keskusteltu alustavasti, että ne voisivat olla 1. päivän osalta Itä-Lapin elinkeinostrategian toimenpideohjelmien käsittelyä ja että 2. päivä olisi KOKO-ohjelmaan liittyvää. Seutuseminaariin on tarkoitus kutsua ainakin kaksi valtakunnan tason edustajaa. Seutuseminaarit on järjestetty aikaisemmin pääasiassa Tulevaisuuden Itä-Lappi hankkeen rahoituksella. Tänä vuonna ei ole enää käytettävissä maakunnan kehittämisrahaa, joten seminaarista syntyvät kustannukset (majoitus-, ruokailu- ja kuljetuskustannukset) tulevat kuntien maksettaviksi. Kustannukset jaettaisiin niin, että kukin kunta maksaa omien edustajiensa kustannukset. Kuntayhtymällä on asiantuntijapalkkioissa käyttämättä 2000, jota voidaan käyttää seminaarin asiantuntijoiden hankkimiseen. Seutuseminaarien järjestämisessä on noudatettu vuorotteluperiaatetta. Tämänvuotisen seutuseminaarin paikkakunta on Kemijärvi. Alustavasti seminaaripaikaksi on ajateltu Hotelli Suomua. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää että seminaarin valmistelua jatketaan yhteistyössä Naturpoliksen ja KOKO-ohjelman kanssa.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 KUNTAYHTYMÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Ky 54 Henkilöstöhallinnon päätökset (kehittämispäällikkö) / / 84 ja / / 59 Henkilöstöhallinnon päätökset (hallituksen puheenjohtaja) / / 6 ja / / 5 Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää, että se ei ota käsiteltäväkseen edellä mainittuja viranhaltijapäätöksiä.

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 55 a) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 7. b) Toimeksiantosopimus Kemijärven kaupungin ja Itä-Lapin kuntayhtymän välillä Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeen hallinnoinnista on esityslistan liitteenä nro 8. c) Lausunto Lapin liittoon - Lapin liikennejärjestelmäsuunnitelmaan on esityslistan liitteenä nro 9. d) Lausunto Lapin liittoon - Lapin maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelmaan on esityslistan liitteenä nro 10. e) Lausunto Liikenne- ja viestintäministeriöön Laajakaistahankkeen väliarvioinnin keskustelumuistioon on esityslistan liitteenä nro 11. f) Yhteistyösopimus Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta on esityslistan liitteenä nro 12. g) Sopimus rahansiirroista partnerille Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Kantalahden kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 13. h) Sopimus rahansiirroista partnerille Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Polarnye Zorin kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 14. i) Sopimus rahansiirroista partnerille Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Kirovskin kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 15. j) Partnerisopimus Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Kantalahden kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 16. k) Partnerisopimus Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Polarnye Zorin kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 17. l) Partnerisopimus Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeesta Sopimus Kirovskin kaupungin kanssa on esityslistan liitteenä nro 18. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

12 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 12 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 56 LapIT:n omistajakokous Merkittiin tiedoksi, että puheenjohtaja antoi selvityksen LapIT omistajapoliittisen työryhmän työstä ja sovittiin yhteisistä linjaukset asian suhteen.

13 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 13 HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 57 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraava kokouspaikka on Savukoski. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää kuntayhtymän seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Päätettiin, että kokousajankohta sovitaan myöhemmin. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 58 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) 01.06.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 01.06.2012 klo 11.00 13.47 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.3.2013 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.3.2013 klo 10.00 13.13 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013 Hallitus Päivämäärä 24.10.2013 Sivut 1 (12 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 24.102013 klo 10.00 12.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Kemijärven kaupungintalo _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.)

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.) PÖYTÄKIRJA No 7 / 2016 Hallitus Päivämäärä 6.10.2016 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 6.10.2016 klo 10.00 11.39 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto /valtuustosali _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2014 Hallitus Päivämäärä 3.10.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 10.00 12.33 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) 1.4.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 1.4.2010 klo 11.30 12.25 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2015 Hallitus Päivämäärä 16.9.2015 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 10.00 11.57 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 ) 3.2.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 3.2.2012 klo 10.00 14.02 _ KOKOUSPAIKKA Samperin Savotta, Savukoski _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2019 Yhtymähallitus Laatimispäivämäärä 2.5.2019 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.5.2019 klo 13:00 - KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 8 / 2016 Hallitus Päivämäärä 16.12.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2016 klo 12.00 14.43 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1 _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) 18.3.2011 _ KOKOUSAIKA Torstai 17.3.2011 klo 10.00 12.08 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Savukosken kunnanvirasto

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 7/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 5.10.2010 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 7/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 5.10.2010 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 7/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 34 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 35 SIVISTYSTOIMEN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 36 PORLAMMIN YLÄASTEEN JA LUKION

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen Linnan Cafen toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu, Ravintola Taica KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Linnan Cafe, Keskuskatu

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 11 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 12 HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS (KLO 17) 3 13 TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 10 liite 1 Torstai 18.2.2016 klo 14.00 15.20 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Teatterin keskipiste -hanke 11 12 13 14 15

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.30 18.30 Paikka Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12 Tarkastuslautakunta 11.3.2019 AIKA 11.3.2019 klo 9:04 12:16 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2011 Laatimispäivämäärä 5.5.2011 1 ( 14 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2011 Laatimispäivämäärä 5.5.2011 1 ( 14 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2011 Hallitus Laatimispäivämäärä 5.5.2011 1 ( 14 ) KOKOUSAIKA Perjantai 13.5.2011 klo 9.00 Ennen varsinaista kokousta hallitukselle esitellään Itä-Lapin elinkeinostrategiaa

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 6/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 26 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA 3 27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 28 HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 29 VASTUUNALAISEN

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 27.03.2017 klo 08:00-10:15 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 1/ Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Teuvo Tolvanen. Merja Hietala taloussihteeri 1 10

Muonion kunta Esityslista/ 1/ Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Teuvo Tolvanen. Merja Hietala taloussihteeri 1 10 Muonion kunta Esityslista/ 1/2016 1 Tarkastuslautakunnan kokous Aika klo 16.30 18.15 Paikka valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja Tarja Salo jäsen Teuvo

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 4.9.2013 klo 13.00 14.25 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2016 Hallitus Päivämäärä 9.2.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 9.2.2016 klo 10.00 11.52 _ KOKOUSPAIKKA Savukosken kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:25-12:35 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 23.11.2015 kello 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2014 Hallitus Päivämäärä 21.3.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 21.3.2014 klo 10.00 12.15 _ KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 (21) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 19.05.2011 klo 13:00-15:10 Paikka Siikasali, Kauppurienkatu 8 A, Oulu Läsnä Heikkilä Matti MYR pj Törmi Paavo MYR

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot