ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A"

Transkriptio

1 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti klo Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja Hannu Erola Leena Järventie Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi Kimmo Niukkanen poistui klo Asko Peuraniemi Simo Rahtu Heikki Salo Jaakko Saranki Leena Saraste Hannele Simonen Raili Kerola Antti Jääskeläinen Harriet Urponen Pirkko Rytilahti kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja hallintojohtaja vs. tiedotuspäällikkö sihteeri Poissa Pirjo Pyhäjärvi kirkkovaltuuston puheenjohtaja Vs. kiinteistöpalvelupäällikkö Keijo Tuisku esittäytyi kirkkoneuvostolle ennen kokousta. 1 asia 30 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Laulettiin virsi 289. Vt. kirkkoherra Kari Yliräisäsen johdatteleman alkuhartauden jälkeen hiljennyttiin rukoukseen. Puheenjohtaja Kari Yliräisänen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 asia 31 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat Ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Terttu Lehtola ja Terttu Luoma-aho.

2 2 3 asia 32 Työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen lisäyksellä, että kohdassa Muut asiat Leena Saraste tiedottaa kirkkoneuvostolle kasvatustyön johtokunnassa esillä olleita asioita ja Asko Peuraniemi tiedustelee Keskikaupungin piirin työntekijäresursseista. 4 asia 33 Kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto toteaa kirkkovaltuuston tekemät päätökset laillisiksi ja täytäntöönpanokelpoisiksi. (KL 10:6). Pöytäkirja on nähtävänä kokouksessa. 5 asia 34 Ystävyysseurakuntatoimikunnan jäsenten nimeäminen vuosiksi Ystävyysseurakuntatoimikunnan toimintaohje. (Kirkkoneuvosto ) (LIITE 1). Rovaniemen seurakunnan kirkkoneuvosto asettaa ystävyysseurakuntatoimikunnan tarvittaessa toimikaudekseen. Toimikuntaan kuuluu viisi kirkkoneuvoston valitsemaa jäsentä ja kirkkoherra itseoikeutettuna jäsenenä. Toimikunta valitsee keskuudestaan toimikaudekseen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin. Vuosina toimikuntaan ovat kuuluneet: Pirjo Alaraudanjoki, Leena Jääskeläinen, Annikki Nelin, Pauli Niemelä, Kimmo Niukkanen ja Sirpa Nykänen. Lisäksi kirkkoherra on toimikunnan jäsen. Ehdotus, vt.khra Kirkkoneuvosto valitsee ystävyysseurakuntatoimikuntaan kuusi jäsentä vuosiksi Näiden lisäksi kirkkoherra on toimikunnan jäsen. Kirkkoneuvosto valitsi ystävyysseurakuntatoimikuntaan kuusi jäsentä vuosiksi Pirjo Alaraudanjoki Leena Jääskeläinen Annikki Nelin Pauli Niemelä Kimmo Niukkanen Sirpa Nykänen Näiden lisäksi kirkkoherra on toimikunnan jäsen.

3 3 6 asia 35 Diakonissa Riitta Pitkäsen virkavapausanomus Helmikammarin toiminnasta vastaava diakonissa Riitta Pitkänen anoo virkavapautta ajalle toimiakseen diakonian viransijaisena Kemijärven seurakunnassa (LIITE 2). Pitkäselle on myönnetty vuosilomaa ajalle Hänelle on myönnetty opintovapaata ajalle , jonka hän on perunut ja jonka kirkkoherra on hyväksynyt viranhaltijapäätöksellä. Helmikammarin toiminnasta vastaamaan ajalle on jo aiemmin viranhaltijapäätöksellä palkattu diakonissa Arja Rissanen. Rissanen on alustavasti ilmoittanut olevansa käytettävissä viransijaisuuteen myös toukokuun loppuun saakka sekä myöhemmin lähtien lokakuun loppuun. Helmikammarin toiminnan järjestäminen kesä-elokuun ajaksi ratkaistaan huhtikuun aikana. Ylläkerrotut järjestelyt voidaan tehdä kirkkoherran viranhaltijapäätöksinä. Ehdotus, vt. khra Kirkkoneuvosto myöntää diakonissa Riitta Pitkäselle virkavapautta asia 36 Paula Päivisen sivutoimilupa-anomus Vs. nuorisotyönohjaaja Paula Päivinen anoo kirkkoneuvostolta sivutoimilupaa keväälle 2013 toimiakseen hiihdonopettajana Ounasvaaralla. (LIITE 3). Työ on keikkaluonteista riippuen varatuista tunneista ja opettajatilanteesta Ounasvaaralla. Päivinen arvioi käyttävänsä sivutoimeen maksimissaan kuusi tuntia viikossa. Sivutoimen työn hän aikoo suorittaa vapaapäivinään ja vapaaajalla. Päivisen vs. virkasuhde jatkuu saakka. KJ 6:5 :n mukaan Viranhaltija ei saa ottaa eikä pitää sivutointa, joka edellyttää työajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien suorittamiseen, ellei hänelle hakemuksesta ole myönnetty sivutoimilupaa. Sivutoimilupa vaaditaan myös päätoimiselta viranhaltijalta, jolla ei ole kiinteää työaikaa. Sivutoimilupa voidaan antaa myös määräajaksi ja rajoitettuna. Lupa voidaan peruuttaa, kun siihen on syytä. -- Sivutoimella tarkoitetaan 1-3 momentissa virkaa, palkattua työtä ja tehtävää, josta viranhaltijalla on oikeus kieltäytyä, sekä ammattia, elinkeinoa ja liikettä. Sivutoimena ei pidetä satunnaista tehtävää. Ehdotus, vt. khra Kirkkoneuvosto myöntää vs. nuorisotyönohjaaja Paula Päiviselle sivutoimiluvan hiihdonopettajana toimimista varten vapaa-ajalla saakka.

4 4 8 asia 37 Muutos Pääsky-lehden kustannussopimukseen Kotimaa - yhtiöt toimii seurakunnan tiedotuslehden Pääskyn kustantajana. Verohallinto on antanut asiasta uuden ohjeen , jonka mukaan tilattujen lehtien alennetun verokannan (10 % vuonna 2013) edelleen hyödyntäminen edellyttää, että kustantaja toimii myös julkaisijana. Tämän vuoksi Pääsky-lehden julkaisuoikeudet ja päätoimittajan nimeäminen tulisi antaa Kotimaa-yhtiöille. Sopimusluonnos on muutoin entisenkaltainen. Liitteenä myös ilmoitusmyynnin ohjeet. (LIITE 4). Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto hyväksyy muutetun Pääsky-lehteä koskevan tilaussopimuksen (LIITE 5) ja julkaisuoikeuksien siirtosopimuksen (LIITE 6). 9 asia 38 Eronpyyntö hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan 2. varajäsenen paikalta/ Olli Mourujärvi Kirkkoneuvosto nimesi kokouksessaan Olli Mourujärven kirkkoneuvoston edustajaksi hauta- ja kiinteistötoimen johtokuntaan. Olli Mourujärvi pyytää kirjeellään kirkkovaltuustolta eroa hautaja kiinteistötoimen johtokunnan 2. varajäsenen paikalta. (LIITE 7). Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan jäsenet ovat Hannu Ovaskainen (pj), Sulo Kemppe, Veli-Matti Latvakoski, Hannele Simonen, Riitta Toivonen, Simo Rahtu ja varajäsenet kutsumisjärjestyksessä 1) Leo Zimmerman, 2) Olli Mourujärvi 3) Lauri Alaraudanjoki. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1. Olli Mourujärvelle myönnetään ero hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan 2. varajäsenen paikalta ja 2. kirkkovaltuusto valitsee uuden 2. varajäsenen hauta- ja kiinteistötoimen johtokuntaan

5 5 10 asia 39 Hautaoikeuden haltijan valinta Helvi ja Paavo Törmäsen haudalle Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Mikko Törmänen anoo nimeämistään hautaoikeuden haltijaksi Helvi ja Paavo Törmäsen haudalle IV hautausmaa 7:19:233A-B. Paavo Törmänen on ollut eläissään Mikko Törmäsen setä ja kummisetä (ts. isän veli). Helvi ja Paavo ovat olleet kuollessaan lapsettomia, joten lähisukulaisia alenevassa polvessa ei ole. Helvi ja Paavo Törmäsen hauta on ainaishauta. Hautaoikeuden haltijatiedoissa on anomuksen tehneen Mikko Törmäsen isän Reino Törmäsen tiedot (kuollut 1991), koska hän on aikoinaan hoitanut Paavo Törmäsen hautauksen. Varsinaista hautaoikeuden haltija valintaa haudalle ei ole tällöin tehty. Haudan hoidosta on vastannut Hautainhoitorahasto Reino Törmäsen kanssa tehdyllä sopimuksella (20 vuotta) vuoteen 2008 asti, jonka jälkeen anomuksen tehnyt Mikko Törmänen on vastannut hoidosta itse. Kirkkolaki antaa (17 luku 3 ) kirkkoneuvostolle oikeuden nimetä hautaoikeuden haltijan. Tämän lain pykälän perusteella Mikko Törmänen voidaan nimetä hautaoikeuden haltijaksi. Ehdotus, htp Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että kirkkoneuvosto määrää Mikko Törmäsen hautaoikeuden haltijaksi Helvi ja Paavo Törmäsen haudalle IV hautausmaa 7:19:233A-B. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. 39 Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto päättää hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan esittämällä tavalla.

6 6 11 asia 40 Hautaoikeuden haltijan valinta Hilda ja Matti Perungan haudalle Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Riitta Palokangas anoo nimeämistään hautaoikeuden haltijaksi Hilda ja Matti Perungan haudalle IV hautausmaa 2:18:252A-B. Hilda ja Matti Perunka ovat olleet eläissään Riitta Palokankaan äidin täti ja eno (ts. isotäti ja isoeno). Molemmat Hilda Perunka ja Matti Perunka ovat olleet kuollessaan lapsettomia, joten lähisukulaisia alenevassa polvessa ei ole. Erityisesti Hilda Perunka on ollut läheinen anomuksen tehneelle Riitta Palokankaalle. Hilda ja Matti Perungan hauta on ainaishauta. Hautaoikeuden haltijaa haudalle ei ole. Haudan hoidosta on vastannut Hautainhoitorahasto 50- vuotisella sopimuksella vuoteen 2018 saakka. Kirkkolaki antaa (17 luku 3 ) kirkkoneuvostolle oikeuden nimetä hautaoikeuden haltijan. Tämän lain pykälän perusteella Riitta Palokangas voidaan nimetä hautaoikeuden haltijaksi. Ehdotus, htp Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että kirkkoneuvosto määrää Riitta Palokankaan hautaoikeuden haltijaksi Hilda ja Matti Perungan haudalle IV hautausmaa 2:18:252A-B. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. 40 Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto päättää hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan esittämällä tavalla.

7 7 12 asia 41 Hautapaikkamaksut vuonna 2013 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautaustoimilaki on tullut voimaan Lailla määrättiin seurakuntien tehtäväksi yhteiskunnallinen palvelutehtävä, johon jokaisella on oikeus. Lain mukaan maksujen perusteiden tulee olla samat kaikille, joilla on oikeus tulla haudatuksi seurakunnan hautausmaille. Kirkkohallitus on esittänyt lakimuutosta, jossa tavoitteena on, että maksuja määrättäessä toteutuu kansalaisten yhdenvertaisuus eivätkä seurakunnan jäsenet joudu eriarvoiseen asemaan kirkkoon kuulumattomien kanssa. Ehdotuksen mukaan maksuista päätettäessä otettaisiin huomioon seurakunnalle hautaustoimen tehtävistä aiheutuvat todelliset kustannukset. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hautatoimen bruttokuluista tulee yhteisöverojen osuus olla 80 % ja loput 20 % tulisi kattaa hautapaikkojen luovuttamisesta sekä hautauspalveluista perittävillä toimintatuotoilla. Kirkkohallituksen suosituksen mukaan yhden arkkuhautasijan hallinta 25 vuodeksi pitäisi olla 200 (kirkkohallituksen yleiskirje 28/2005). Vuonna 2011 Rovaniemen seurakunnassa hautaustoimen kuluista toimintatuotoilla katettiin vain 8,4 % (liite). Hintojen tarkistuksen jälkeen vuodelle 2012 arvio toimintatuottojen osuudeksi bruttokustannuksista on hieman alle 12 %. Vaje on edelleen noin 8 %, jolloin se tarkoittaa, että osa kustannuksista katetaan kirkollisverolla. Tällä hetkellä toimintatuotot ovat noin ja niiden pitäisi olla Jotta päästäisiin edes lähelle tavoitetasoa ja huomioitaisiin hautaustoimesta aiheutuvat todelliset kustannukset, tulee hautapaikkamaksuja korottaa vuodelle Ehdotus, puistop. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää hyväksyä liitteen mukaiset hautapaikkamaksut vuodelle 2013 ja lähettää asian edelleen kirkkoneuvostolle. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päätti yksimielisesti muuttaa liitteessä mainittuja maksuja siten, että rovaniemeläisen 25 v. hautasijamaksu on liitteessä 5 ehdotetun 200,00 sijaan 150,00, 50 v. hautasijamaksu 400,00 sijaan 300,00, ylimääräinen hautasija 50 v. 450,00 sijaan 410,00 ja hallinta-ajan uusinta 25 v. 200,00 sijaan 150. Vastaavat ulkopaikkakuntalaisen maksut muutetaan kaksinkertaisiksi edellä mainittuihin. Muilta osin hautapaikkamaksut lähetetään kirkkoneuvostolle liitteen mukaisina. Kirkkoneuvosto Hautapaikkamaksujen tuottoa vähentää seurakunnan myöntämät maksuvapautukset varattomille kuolinpesille. Vuonna 2011 maksuvapautuksia myönnettiin kaikkiaan 28 kuolinpesälle yhteensä 6967 euron arvosta.

8 8 (12 asia 41 Hautapaikkamaksut vuonna 2013 ) Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto esittää vahvistettavaksi hautapaikkamaksut vuodelle 2013 hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan kannasta poiketen puistopuutarhurin esittämällä tavalla. (liite). Lisäksi kirkkoneuvosto päättää, että hautapaikka- ja hautaamisen liittyvistä maksuista ei vuoden 2013 alusta lähtien maksuvapautuksia voida myöntää, koska kaupungin sosiaalitoimen tehtävänä on huolehtia varattomien hautaamisesta. Liisa Ansala esitti mm. Asko Peuraniemen kannattamana, että asia palautetaan valmisteluun. Kirkkovaltuusto (liite). Asian palauttamisesta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Ne, jotka olivat asian käsittelyn jatkamisen kannalla, sanoivat JAA ja ne, jotka olivat asian palauttamisen kannalla, sanoivat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 8 (kahdeksan) JAA- ääntä ja 4 (neljä) EI- ääntä. Puheenjohtaja totesi, että äänestyksen mukaan asian käsittelyä jatketaan. Raimo Miettunen esitti mm. Simo Rahtun kannattamana, että kirkkoneuvosto esittää hallintojohtajan päätösehdotuksesta poiketen kirkkovaltuustolle hautapaikkamaksut vuodelle 2013 hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan esityksen mukaisesti. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Ne, jotka olivat hallintojohtajan päätösehdotuksen kannalla, sanoivat JAA ja ne, jotka olivat Raimo Miettusen esityksen kannalla, sanoivat EI. Äänin 6-6 puheenjohtajan äänen ratkaistessa kirkkoneuvosto päätti hyväksyä hallintojohtajan päätösehdotuksen. Kirkkoneuvosto esittää vahvistettavaksi hautapaikkamaksut vuodelle 2013 hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan kannasta poiketen puistopuutarhurin esittämällä tavalla. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, että hautapaikka- ja hautaamisen liittyvistä maksuista ei vuoden 2013 alusta lähtien maksuvapautuksia myönnetä, koska kaupungin sosiaalitoimen tehtävänä on huolehtia varattomien hautaamisesta. Liisa Ansala esitti mm. Pirjo Alaraudanjoen kannattamana, että asia palautetaan hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnalle uudelleen valmisteltavaksi. Asian palauttamisesta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Ne, jotka olivat asian käsittelyn jatkamisen kannalla, sanoivat JAA ja ne, jotka olivat asian palauttamisen kannalla, sanoivat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 10 (kymmenen) JAA- ääntä ja 27 (kaksikymmentäseitsemän) EI- ääntä, kahden äänestäessä tyhjää. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä. Puheenjohtaja totesi, että äänestyksen mukaan asia palautetaan hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnalle uudelleen valmisteltavaksi.

9 9 (12 asia 41 Hautapaikkamaksut vuonna 2013 ) Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Eduskunta on hyväksynyt hautaustoimen maksuja koskevan muutoksen kirkkolakiin. Laki on tullut voimaan ja se on julkaistu Suomen säädöskokoelman numerolla 780/2012 (liite). Lakimuutos on kirkolliskokouksen toukokuussa 2011 hyväksymän lakiehdotuksen mukainen. Hautasijan luovuttamisesta ja hautaamiseen liittyvistä palveluista tulee periä maksut, joiden määräämisessä otetaan huomioon seurakunnalle palvelun tuottamisesta aiheutuvat kustannukset. Lakia tulee soveltaa päätettäessä vuonna 2013 perittävistä maksuista. Kirkkohallituksen yleiskirjeen 22/2012 mukaan muutos aiheuttaa toimenpiteitä kaikissa niissä seurakuntatalouksissa, joissa hautasijat tai hautaamiseen liittyvät palvelut ovat tähän saakka olleet maksuttomia tai maksut ovat olleet vain nimelliset. Maksujen määräämisessä lähtökohtana ovat seurakunnalle hautausmaan ylläpitämisestä ja hautaamiseen liittyvistä palveluista aiheutuvat kustannukset kirkkohallituksen yleiskirjeen 13/2012 liitteen 2 "Kustannusten kohdentaminen hautaustoimelle" mukaisesti. Hautaustoimen kustannuksina otetaan huomioon hautausmaahallinnon, hautausmaakiinteistöjen ja varsinaisen hautaustoimen kustannukset poistoineen, pääomakustannuksineen ja vyörytyskuluineen. Kirkkohallituksen yleiskirjeen 22/2012 mukaan seurakuntataloudet päättävät hautaustoimen maksuistaan edelleen itsenäisesti, kuitenkin lakien määrittämissä rajoissa. Hautaustoimilain mukaan maksut saavat olla enintään palvelun tuottamisesta aiheutuvien kustannusten suuruiset. Nyt kirkkolaissa säädetään, että palvelun tuottamisesta aiheutuviin kustannuksiin suhteutetut maksut kuuluu periä. Kirkkohallituksen yleiskirjeen 22/2012 mukaan maksuja koskeva päätös on perusteltava ja perusteluista tulee käydä ilmi hautaustoimesta aiheutuvat kustannukset. Kirkkohallituksen yleiskirjeen 22/2012 mukaan tavoitteena on kattaa hautaustoimen kustannukset maksutuotoilla ja seurakuntien saamalla yhteisövero-osuudella, seurakuntien muut luonteeltaan yhteiskunnalliset tehtävät huomioon ottaen siten, että kirkollisverovaroja ei käytettäisi hautausmaiden ylläpitämiseen ja hautaustoimen palveluihin. Käytännössä maksutuotoilla kuuluisi kattaa prosenttia hautaustoimen kokonaiskustannuksista. Hautaustoimilain 22 :n mukaisesti yhteisövero-osuuden voidaan katsoa kohdentuvan hautausmaiden ylläpitoon. Vastaavaa valtion osallistumista hautaamiseen liittyviin palveluihin sen sijaan ei ole. Näin ollen maksut voivat painottua siten, että hautaamiseen liittyvät palvelut ovat lähellä omakustannushintaa, kun taas hautasijan luovuttamiseen ja haudan hallinta-ajan pidentämiseen liittyvät maksut voivat olla selvästi omakustannushintaa alemmat. Hautapaikkamaksut voidaan määrätä hauta-alueiden olosuhteiden mukaisesti siten, että maksun suuruudessa otetaan huomioon esimerkiksi alueiden erilainen seurakunnalle kuuluvan perushoidon taso. (Kirkkohallituksen yleiskirje 22/2012).

10 10 (12 asia 41 Hautapaikkamaksut vuonna 2013 ) Hautaustoimessa perittäviin maksuihin sovelletaan lisäksi, mitä hautaustoimilain 6 :ssä säädetään. Näin ollen muutoksella ei ole vaikutusta hautaustoimilaissa säädettyyn samamaksuisuusperiaatteeseen eli maksujen perusteiden kuuluu olla samat kaikille paikkakuntalaisille. Ulkopaikkakuntalaisilta perittävät maksut voivat olla korkeammat, mutta tavoitteena on supistaa monissa seurakunnissa käytössä olevia kovin suuriksi katsottavia eroja paikkakuntalaisten ja ulkopaikkakuntalaisten maksuissa. Kirkkohallituksen yleiskirjeen 22/2012 mukaan tavoitteena on myös pienentää hautaustoimen maksujen eroja seurakuntien välillä. Rintamaveteraanit ja heidän puolisonsa voidaan edelleen vapauttaa mainituista maksuista. Rovaniemen seurakunnassa vuonna 2012 kuluista katettiin maksutuotoilla noin 12 % (liite). Laskennallisesti liitteen 13 mukaisilla hautapaikkamaksuilla yhdessä hautaukseen liittyvien maksujen kanssa päästäisiin noin 17,5 % -osuuteen, joka olisi hyvin lähellä kirkkohallituksen mukaista tavoitearvoa. Ehdotus, htp. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää hyväksyä liitteen mukaiset hautapaikkamaksut ja lähettää asian edelleen kirkkoneuvostolle. ehdotuksesta poiketen hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päätti yksimielisesti kannattaa Sulo Kemppen ehdotusta pitää vuoden 2012 hautapaikkamaksut voimassa vuonna 2013 ja lähettää asian kirkkoneuvostolle. 41 (LIITE 8) ote Suomen säädöskokoelmasta 780/2012 (LIITE 9) laskelma (LIITE 10) hallituksen esitys eduskunnalle 127/2012 vp. (LIITE 11) hautapaikkamaksut, hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa hautapaikkamaksut lukien liitteessä 11 kerrotulla tavalla. Simo Rahtu esitti mm. Hannu Erolan kannattamana, että hautapaikkamaksut pidetään vuoden 2012 tasolla. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Ne, jotka olivat hallintojohtajan päätösehdotuksen kannalla, sanoivat JAA ja ne, jotka olivat Simo Rahtun esityksen kannalla, sanoivat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin kahdeksan JAA -ääntä ja viisi EI -ääntä. Puheenjohtaja totesi, että kirkkoneuvosto on äänestyksen perusteella hyväksynyt hallintojohtajan päätösehdotuksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä.

11 11 13 asia 42 Ilmoitusasia Kirkkopäivät järjestetään Kuopiossa Seurakunnasta kirkkopäiville osallistuu luottamushenkilöitä ja työntekijöitä. Seurakunta kustantaa osallistumismaksun, majoituksen sekä matkat KirVesTes:n mukaan. Ilmoittautumiset mennessä hallintosihteerille p tai pirkko.rytilahti(at)evl.fi, osallistumislipun tilaamista varten. Majoituksen ja matkat osallistujat järjestävät itse. (ohessa esite) Ehdotus, vt. khra Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi Kirkkopäivät tiedokseen. 14 asia 43 Pöytäkirjat Seuraavat pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksessa: kirkkovaltuusto , kasvatustyön johtokunta , julistustyön johtokunta , palvelutyön johtokunta , hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta , Alakemijoen piirineuvosto 30.1., Keskikaupungin piirineuvosto 28.1., Korkalovaaran Ylikylän piirineuvosto 23.1., Ounasjoen piirineuvosto 24.1., Ounasvaaran piirineuvosto 24.1., Yläkemijoen piirineuvosto , rakennuspäällikkö viikot 4-5, hautaustoimen päällikkö 1-6,nuorisopastori 3,4, johtava diakonianviranhaltija 3,5, hallintojohtaja 4-6, kirkkoherra 4-7. Ehdotus, vt. khra Kirkkoneuvosto merkitsee edellä mainitut pöytäkirjat tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen. 15 asia 44 Muut asiat 16 asia 45 Seuraava kokous Leena Saraste toi kirkkoneuvostolle tiedoksi kasvatustyön johtokunnassa esille tulleita asioita: rippikoulupäiväkirjojen täyttämisestä / palauttamisesta, seurakunnan vakuutusturvan tiedottamisesta sekä esimiehen tavoittamisesta erityistilanteissa. Keskusteltiin Keskikaupungin seurakuntapiirin työntekijäresursseista. Kimmo Niukkanen poistui tämän asian käsittelyn jälkeen klo Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään klo

12 12 17 asia 46 Muutoksenhakuohje ja pöytäkirjan nähtävilläolo Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen muutoksenhakuohjeen. Tämä pöytäkirja on julkisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Rauhankatu 70:ssä Nähtävilläolosta ilmoitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla. 18 asia 47 Kokouksen päättäminen ja päätösrukous Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin virsi 552. Kokouksen puolesta Kari Yliräisänen puheenjohtaja Pirkko Rytilahti sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Terttu Lehtola Terttu Luoma-aho

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 14.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 13.6.2012 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1112017 1312017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1112017 klo 1800-1847 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Autto Heikki Erola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 24.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.5.2012 klo 17.00 18.15 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1722015 1822015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1722015 klo 1700-2035 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, vs kirkkoherra puheenjohtaja Terttu

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 15.6.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 16.6.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 15.6.2010 klo 17.00-18.10 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 6.6.2012 klo 18.00 18.37 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1552018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1552018 klo 1700-1845 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012 1.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 30.10.2012 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 11.12.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 20.12.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.12.2012 klo 17.00-18.10 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1942016 2042016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1942016 klo 1700-2010 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :n 53

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 27.1.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.1.2011 klo 17.00 19.55 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 24.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 30.10.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 24.10.2012 klo 18.00-19.45 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 19.1.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 19.1.2011 klo 18.00-18.45 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaraudanjoki Pirjo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 25.1.2012 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22102013 23102013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22102013 klo 1700-1843 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Sari Kuirinlahti Terttu Lehtola Leena Järventie

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 20.4.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 22.4.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.4.2010 klo 17.00-18.35 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 21.1.2015 27.1.2015. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 21.1.2015 27.1.2015. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 2112015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika keskiviikko 2112015 klo 1800-1935 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ansala Liisa Ahokas Pertti Alatalo Antti Autto Heikki Harju-Autti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.4.2013 klo 17.00-19.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2122018 2322018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2122018 klo 1630-1707 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Janne Kaisanlahti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 26.10.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.10.2011 klo 17.00 18.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3.3.2010 klo 18.00-18.30 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1112016 3112016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1112016 klo 900-1601 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kirkkoneuvosto 17.11.2015 19.11.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2015 Kirkkoneuvosto 17.11.2015 19.11.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 19112015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17112015 klo 1700 2047 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho vpj Leena Aspegrén

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1742018 1842018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1742018 klo 1700-1930 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Ville-Pekka Jokela

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2412017 2612017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2412017 klo 1700-1935 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, kirkkoherra, pj, (poissa :n 23

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika keskiviikko 2312019 klo 1800-2016 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Alatalo Antti Autto Saara Henttunen Matti poistui klo 1926 Hiltunen Seija poistui

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 27.10.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 26.10.2010 klo 17.00-18.55 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 30.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 30.5.2012 kello 18.00 18.25 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä Poissa

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 17122013 19122013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17122013 klo 1700 1910 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Terttu Lehtola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 25.8.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.8.2011 klo 17.00 18.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17.9.2013 klo 17.00-20.45 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 12.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 14.10.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 12.10.2011 klo 18.00 18.40 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.11.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.11.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.11.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2011 24.11.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.11.2011 klo 17.00 19.35 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2452016 2552016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2452016 klo 1700-1835 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kirkkovaltuusto

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 19112014 21112014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 19112014 klo 1700 1855 Paikka seurakuntakodin yläsali, Rauhankatu 70 G Läsnä Ahokas Pertti Alaoja Kaarlo Alaraudanjoki Pirjo Ansala Liisa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 14112017 16112017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 14112017 klo 900-1513 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika maanantaina 16.1.2017 klo 18.30 20.30 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 4.2.2014 10.2.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 4.2.2014 10.2.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 422014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 422014 klo 1700-1930 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Aika 13.12.2016 kello 18.30 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2542017 2742017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2542017 klo 1700-1951 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2712015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2712015 klo 1700-2010 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén Raili Kerola

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 9.10.2013 11.10.2013. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 9.10.2013 11.10.2013. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 11102013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 9102013 klo 1800-2020 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaraudanjoki Pirjo poistui klo 1957 Alaoja Kaarlo todettiin läsnä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.9.2014 klo 17.00-19.35 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto 22.1.2013 25.1.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto 22.1.2013 25.1.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.1.2013 klo 17.00-19.40 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 22.9.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.9.2011 klo 17.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 28. Kokouksen avaus 29. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30. Pöytäkirjan tarkastus 31. Ääntenlaskijat 32. Työjärjestys 33. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2013

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (6) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2013 KOKOUSAIKA: 21.5.2013 ALKAMISAIKA: klo 19.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 21.20 KOKOUSPAIKKA: Pappilan sali Brunni Ari jäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 27.11.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 27.11.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 27.11.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2012 28.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 27.11.2012 klo 17.00-19.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 12102015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 7102015 klo 1800-2035 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alatalo Antti Ansala Liisa Aspegrén Leena Erola Hannu todettiin läsnä

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.55 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aika 13.12.2016 kello 18.30 19.05 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo Pirkko Kuvamo Pirkko Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto Aika 19.12.2017 kello 18.30 19:00 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo Pirkko

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 KOKOKOUSTIEDOT Kokousaika 5.3.2013 klo 16.30-18.58 Kokouspaikka Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Aulikki Imporanta, vpj Tuulikki Juujärvi Raimo

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Jäsenet Seppälä Mikko kirkkoherra puheenjohtaja Toivonen Veikko henkilöstöpäällikkö varapuheenjohtaja

Jäsenet Seppälä Mikko kirkkoherra puheenjohtaja Toivonen Veikko henkilöstöpäällikkö varapuheenjohtaja 12.12.2012 Sivu 1 (5) 182-198 11/2012 Aika 12.12.2012 klo 17.00-18.00 Paikka Seurakuntakeskus hallinnollinen kokoushuone Jäsenet Seppälä Mikko kirkkoherra puheenjohtaja Toivonen Veikko henkilöstöpäällikkö

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2832017 3032017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2832017 klo 1700 1939 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 19.33 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/ RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 19.00 21.00 Paikka seurakuntakoti Kokoonpano ja läsnäolo Heikkinen Matti jäsen läsnä Heikkinen Mauno jäsen läsnä Juntunen Eino

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 10.6.2014 11.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 10.6.2014 11.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1062014 1162014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1062014 klo 1700 1920 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vs kirkkoherra, puheenjohtaja (poistui

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1452014 1552014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1452014 klo 1800-2035 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaoja Kaarlo poistui klo 2020 Alaraudanjoki

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 14112017 klo 900-1513 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili Kerola

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 19122017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 13122017 klo 1800-1926 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Aspegrén Leena Erola Hannu Harju-Autti Arto Henttunen Matti Hiltunen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010 18.2.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.2.2010 klo 17.00-18.00 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1992017 2192017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1992017 klo 1700-1949 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot