ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkoneuvosto 22.1.2013 25.1.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A"

Transkriptio

1 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti klo Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja, poistui klo Hannu Erola Leena Järventie Terttu Luoma-aho poistui klo Olli Mourujärvi Kimmo Niukkanen poistui klo Asko Peuraniemi Simo Rahtu Heikki Salo Jaakko Saranki poissa asioiden 11 ja 12 käsittelyn ajan Leena Saraste Eeva Liisa Antinoja varajäsen (Simonen) Pirjo Pyhäjärvi Raili Kerola Antti Jääskeläinen Harriet Urponen Pirkko Rytilahti kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja hallintojohtaja vs. tiedotuspäällikkö sihteeri Poissa Hannele Simonen jäsen 1 asia 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Laulettiin virsi 342. Vt. kirkkoherra Kari Yliräisäsen johdatteleman alkuhartauden jälkeen hiljennyttiin rukoukseen. Puheenjohtaja Kari Yliräisänen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 asia 2 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat Ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Terttu Lehtola ja Hannu Erola. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Leena Järventie ja Hannu Erola.

2 2 3 asia 3 Työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen lisäyksellä, että kohdassa Muut asiat käsitellään Miikka Keräsen ja Isabelle Ballesterin valtuustoaloite osallistumisesta Arctic Pride tapahtumaan ja keskustellaan Pääsky lehden kustannussopimukseen tehtävästä muutoksesta. Merkitään tiedoksi kirkkoherra Jouni Riipisen virkaanasettamispäivämäärä. 4 asia 4 Kirkkoneuvoston sihteerin valinta Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 1 mom. Kokouksen pöytäkirjaa pitää kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakunnan viranhaltija. Kirkkoneuvosto valitsee sihteerikseen hallintosihteerin. (Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 1 mom.) 5 asia 5 Kirkkoneuvoston asemaan ja tehtävään perehtyminen Kirkkoneuvosto perehtyy niihin säännöksiin, joita kirkkoneuvostosta on - kirkkolaissa (10:1-6) (LIITE 1) ja - kirkkojärjestyksessä (9:1-7) (LIITE 2) sekä - kirkkovaltuuston hyväksymässä ja tuomiokapitulin vahvistamassa kirkkoneuvoston ohjesäännössä. (LIITE 3). Kirkkovaltuuston hyväksymä taloushallinnon johtosääntö (LIITE 4). Kirkkoneuvosto käy keskustelun asemastaan ja tehtävästään. Käytiin läpi kirkkolain ja kirkkojärjestyksen kirkkoneuvostoa koskevat osat ja keskusteltiin kirkkoneuvoston asemasta ja tehtävästä. Kuultiin hallintojohtaja Antti Jääskeläisen selostus kirkkoneuvoston toiminnasta.

3 3 6 asia 6 Kirkkoneuvoston koollekutsuminen Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla (KJ 9:1). Kirkkoneuvosto kokoontuu normaalisti kerran kuukaudessa, paitsi heinäkuussa. Kokouspaikkana on kirkkoneuvoston kokoushuone, ellei erityisestä syystä valita muuta paikkaa. Puheenjohtaja lähettää kutsun kokoukseen kirjallisesti viimeistään viisi päivää ennen kokousta. 7 asia 7 Kirkkoneuvoston edustajien nimeäminen piirineuvostoihin Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja kirkkoneuvoston siihen tehtävään valitsemalla jäsenellä on oikeus olla piirineuvostojen kokouksissa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen (KJ 9:3, 12:5). Kirkkoneuvosto valitsee edustajansa Alakemijoen-Ranuantien, Keskikaupungin, Korkalovaaran - Ylikylän, Ounasjoen, Ounasvaaran, Saarenkylän - Nammankylien ja Yläkemijoen piirineuvostoihin vuosiksi Kirkkoneuvosto valitsi edustajansa seurakuntapiirien piirineuvostoihin vuosiksi seuraavasti: Alakemijoen-Ranuantien piirineuvosto Keskikaupungin piirineuvosto Korkalovaaran-Ylikylän piirineuvosto Ounasjoen piirineuvosto Ounasvaaran piirineuvosto Saarenkylän-Nammankylien piirineuvosto Yläkemijoen piirineuvosto Heikki Salo Asko Peuraniemi Terttu Lehtola Kimmo Niukkanen Olli Mourujärvi Leena Saraste Simo Rahtu

4 4 8 asia 8 Kirkkoneuvoston edustajien nimeäminen johtokuntiin Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja kirkkoneuvoston siihen tehtävään valitsemalla jäsenellä on oikeus olla johtokuntien kokouksissa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen (KJ 9:3). Kirkkoneuvosto valitsee edustajansa hauta- ja kiinteistötoimen, julistustyön, kasvatustyön ja palvelutyön johtokuntiin vuosiksi Kirkkoneuvosto valitsi edustajansa johtokuntiin vuosiksi seuraavasti: Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Julistustyön johtokunta Kasvatustyön johtokunta Palvelutyön johtokunta Olli Mourujärvi Terttu Luoma-aho Hannele Simonen Hannu Erola 9 asia 9 Edustajan nimeäminen partion vanhempainneuvostoon Vuosina Napapiirin Tyttöjen ja Napapiirin Poikien vanhempainneuvostossa seurakunnan edustajana on toiminut Kimmo Niukkanen. Kirkkoneuvosto nimeää seurakunnan edustajan Napapiirin Tyttöjen ja Napapiirin Poikien vanhempainneuvostoon vuosiksi Napapiirin Tyttöjen ja Napapiirin Poikien vanhempainneuvostoon seurakunnan edustajaksi vuosiksi nimettiin Kimmo Niukkanen. 10 asia 10 Edustus eri osakeyhtiöissä / Kiinteistö Oy Keltakangas ja Kiinteistö Oy Pappilantie Rovaniemen seurakunta omistaa Kiinteistö Oy Kelta-Kankaan ja Kiinteistö Oy Pappilantien osakekannan kokonaisuudessaan. Kirkkoneuvoston nimeämänä yhtiökokousedustajana vuosina on mainituissa kiinteistöosakeyhtiöissä toiminut Simo Rahtu ja varaedustajana Simo Simojoki. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto nimeää yhtiökokousedustajan ja varaedustajan Kiinteistö Oy Keltakankaan ja Kiinteistö Oy Pappilantie 52:n kokouksiin. Kiinteistö Oy Keltakankaan ja Kiinteistö Oy Pappilantien yhtiökokousedustajaksi vuosiksi nimettiin Simo Rahtu ja varaedustajaksi Simo Simojoki.

5 5 11 asia 11 Edustus eri osakeyhtiöissä / Vuontispirtti Oy, Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15 Rovaniemen seurakunnalla on osakeomistusta seuraavissa osakeyhtiöissä: Vuontispirtti Oy ja Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15. Kirkkoneuvosto nimeämänä Vuontispirtti Oy:n ja Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15 yhtiökokousedustajana on toiminut hallintojohtaja Antti Jääskeläisen ja varalla talouspäällikkö Tarja Ahopelto. Vuontispirtti Oy ja Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15 kuuluvat seurakunnan sijoitustoimintaan, josta vastaaminen kuuluu hallintojohtajalle. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto nimeää Vuontispirtti Oy:n ja Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15 yhtiökokousedustajaksi hallintojohtajan ja varayhtiökokousedustajaksi talouspäällikön. Kirkkoneuvoston jäsen Jaakko Saranki poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi. 12 asia 12 Edustus eri osakeyhtiöissä / Kiinteistö Oy Korkalovaaran Palvelu ja Kiinteistö Oy Pärinharjun sekä kaikki asunto-osakeyhtiöt Rovaniemen seurakunnalla on osakeomistusta seuraavissa osakeyhtiöissä: Kiinteistö Oy Korkalovaaran Palvelu Kiinteistö Oy Pärinharju Asunto Oy Ruokama Asunto Oy Kivikatu 20 Asunto Oy Poronkello Asunto Oy Sudentie 14 Asunto Oy Ratakisko Asunto Oy Levin 4 tuulta Asunto Oy Ounasvaarantie 6 ja Asunto Oy Ruokasenkatu 10 Kirkkoneuvoston nimeämänä edustajana edellä mainituissa kiinteistöyhtiöissä ja asunto-osakeyhtiöissä on toiminut kiinteistöpalvelupäällikkö ja varaedustajana rakennuspäällikkö. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto nimeää Kiinteistö Oy Korkalovaaran Palvelu ja Kiinteistö Oy Pärinharjun ja kaikkien asunto-osakeyhtiöiden yhtiökokousedustajaksi kiinteistöpalvelupäällikön ja varayhtiökokousedustajaksi rakennuspäällikön. Kirkkoneuvoston jäsen Jaakko Saranki poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi.

6 6 13 asia 13 Edustus eri yhdistysten vuosikokouksissa Rovaniemen seurakunta on jäsenenä eri yhdistyksissä mm. Tyttöjen ja Poikien keskus, Kirkkopalvelut ry, Rovaniemen Työterveys ry jne. Kirkkoneuvosto on aiemmin päättänyt, että Rovaniemen seurakuntaa edustaa eri yhdistysten vuosikokouksissa kirkkoherra tai hänen kutakin kokousta varten erikseen valtuuttamansa henkilö. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto päättää, että Rovaniemen seurakuntaa edustaa eri yhdistysten vuosikokouksissa kirkkoherra tai hänen kutakin kokousta varten erikseen valtuuttamansa henkilö. 14 asia 14 Jouko ja Maire Murama säätiön hallituksen jäsenten valinta vuosiksi 2013 ja 2014 Jouko ja Maire Murama säätiön sääntöjen 5 :n mukaisesti Rovaniemen seurakunnan kirkkoneuvoston tulee nimetä säätiön hallitukseen kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan kaksi jäsentä. Säätiön hallituksen jäseniltä tarvitaan kirjallinen suostumus ja henkilötiedot (henkilötunnus ja osoite). Kirkkoneuvoston nimeäminä säätiön hallituksen jäseninä vuosina 2011 ja 2012 ovat toimineet kirkkovaltuuston puheenjohtaja Riku Tapio ja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Pirjo Pyhäjärvi. Muut säätiön sääntöjen mukaiset jäsenet ovat Teppo Mäkimurto sekä Rovaniemen seurakunnan virassa olevat kirkkoherra ja hallintojohtaja. Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto nimeää Jouko ja Maire Murama säätiön hallitukseen vuosiksi 2013 ja 2014 kaksi jäsentä ja pyytää heiltä suostumuksen tehtävään. Kirkkoneuvosto nimesi Jouko ja Maire Murama säätiön hallitukseen vuosiksi kirkkovaltuuston puheenjohtaja Pirjo Pyhäjärven ja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Raili Kerolan ja pyysi häneltä suostumuksen tehtävään.

7 7 15 asia 15 Kehittämistyöryhmän jäsenet vuodelle 2013 Kirkkoneuvosto perusti kehittämistyöryhmän Työryhmän tehtävänä on ollut tuoda käsittelyyn rakennuksia ja kiinteistötointa koskevia kehittämisehdotuksia sekä hallinto-organisaatioon tehtäviä muutosehdotuksia. Lisäksi työryhmä on kuulunut valmistella esitykset seurakuntapiirijaosta, yhteisen seurakuntatyön kehittämisestä ja organisoinnista sekä johtoryhmätyöskentelyn uudistamisesta. Työryhmään ovat kuuluneet Riku Tapio (pj), Asko Peuraniemi, Raimo Miettunen, Antti Paananen, Anneli Kunnari sekä kirkkoherra (vpj) ja hallintojohtaja. Kokouksessaan kirkkoneuvosto - merkitsi tiedokseen kehittämistyöryhmän raportin sekä - myönsi kehittämistyöryhmälle lisäaikaa saakka toimenpide-ehdotusten ja piirijaon valmistelua varten. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, että kehittämistyöryhmän kokoonpanoa tarkistetaan vuoden 2013 alussa uuden kirkkoneuvoston toimikauden alettua. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto nimeää viisi jäsentä kehittämistyöryhmään. Virkamiesjäseninä toimii vt. kirkkoherra Kari Yliräisänen saakka ja Jouni Riipinen lukien sekä hallintojohtaja Antti Jääskeläinen. Kirkkoneuvosto päätti, että kehittämistyöryhmässä jatkavat Riku Tapio, Asko Peuraniemi, Raimo Miettunen, Antti Paananen ja Anneli Kunnari. Virkamiesjäseninä toimii vt. kirkkoherra Kari Yliräisänen saakka ja Jouni Riipinen lukien sekä hallintojohtaja Antti Jääskeläinen. 16 asia 16 Virkamääräyksen pyytäminen Ritva Marttalalle Seurakunnan pappistyövoima on ollut vuoden 2012 ajan 11,5 seurakuntapapin virkaa sekä kirkkoherra. Huhtikuun 2013 alusta pappistyövoiman vahvuus on 11, kappalainen Henry Rantalan jäädessä eläkkeelle. Keväällä 2013 papistolla on pitkähköjä lomia sekä virkavapauksia. Kevään sijaisuuksien lisäksi pappistyövoimaa tarvitaan erityisesti kesä-elokuulla, jolloin kesäloma-aika tuo erityistä haasteellisuutta rippikoulujen ja kirkollisten toimitusten suorittamiseen. Ritva Marttala on ilmaissut olevansa käytettävissä pappistyötehtäviin elokuun loppuun saakka. Ritva Marttalan virkamääräys määräaikaiseksi seurakuntapastoriksi päättyy Kirkkoneuvosto pyytää seurakuntapastori Ritva Marttalalle virkamääräyksen Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta määräaikaiseksi seurakuntapastoriksi (virkaa perustamatta) ajalle

8 8 17 asia 17 Sairaalasielunhoitajan viran haettavaksi julistaminen Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on lakkauttanut pyynnöstä pastori Hanna Bradterin (e Hytönen) virkamääräyksen Rovaniemen seurakunnan sairaalapastorin virkaan alkaen. Hiippakunnan tuomiokapituli on antanut pastori Lauri Kinnuselle virkamääräyksen sairaalapastorin tehtävään ajalle Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan , että sairaalapastorin virka julistettaisiin haettavaksi viimeistään helmikuussa Virkaan valittavan tulee olla pappi tai lehtori, jolla on sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutus tai hänen tulee sitoutua sen suorittamiseen. Valintaa edeltää tarvittaessa soveltuvuushaastattelu. Virkamääräyksen antaa Oulun hiippakunnan tuomiokapituli. Kirkkoneuvosto julistaa sairaalasielunhoitajan viran haettavaksi ilmestyvässä Kotimaa-lehdessä sekä verkossa kirkon työpaikkatorilla ja työ- ja elinkeinotoimiston sivulla mol.fi. Hakuaika päättyy klo Viran palkkaus KirVesTes vaativuusryhmän 602 mukainen. Terttu Luoma-aho esitti, että pastori Lauri Kinnunen nimetään vt. sairaalasielunhoitajaksi vuoden 2013 loppuun saakka. Ehdotus raukesi kannattamattomana. Asko Peuraniemi esitti Simo Rahtun kannattamana, että pastori Lauri Kinnunen siirretään ilman hakumenettelyä sairaalasielunhoitajan virkaan, mikäli hän antaa suostumuksensa. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Ne, jotka olivat vt. kirkkoherran päätösehdotuksen kannalla, sanoivat JAA ja ne, jotka olivat Asko Peuraniemen esityksen kannalla, sanoivat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin kuusi JAA-ääntä ja kuusi EI ääntä, yhden äänestäessä tyhjää. Puheenjohtaja totesi, että puheenjohtajan äänen ratkaistessa kirkkoneuvosto on äänestyksen perusteella hyväksynyt vt. kirkkoherran päätösehdotuksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä.

9 9 18 asia 18 Kanttorinviran auki julistamisesta päättäminen Kanttori Lauri Ahola on irtisanoutunut Rovaniemen seurakunnan kanttorinvirasta. Kirkkoneuvosto totesi kokouksessaan virkasuhteen päättyneeksi Aholan virkavapaan sijaisena toimineen Elisa Kilpivaaran (ent. Silver) virkasuhde vs. kanttorina ulottuu kirkkoherran tekemillä viranhaltijapäätöksillä saakka. Kun otetaan huomioon, että Rovaniemen seurakunnassa on valmisteilla mennessä valmistuva kehitystyö, jonka perusteella toiminta-, hallinto- ja johtamisjärjestelmään tullaan mahdollisesti tekemään muutoksia (esimerkiksi seurakuntapiirien määrien muutos) on perusteltua odottaa päätöksiä em. asioissa ennen kanttorin viran auki julistamista (KJ 6, :ät 42, 21). Kirkkoneuvosto pyytää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli 1. toteaa kanttori Lauri Aholan virkasuhteen Rovaniemen seurakuntaan lakanneeksi ei julista kanttorinvirkaa haettavaksi ennen

10 10 19 asia 19 Lähetyssihteeri Liisa Alanteen opintomatka-anomus Lähetyssihteeri Liisa Alanne anoo mahdollisuutta osallistua opintomatkalle Kiinaan (LIITE 5) Matka toteutetaan yhteistyössä Kiina-Suomi-matkatoimiston kanssa omakustannushintaan. Matkanjohtajana toimii kiinalaisissa yliopistoissa teologiaa opettava professori Miikka Ruokanen. Opintomatkalla tutustutaan Kiinassa tehtävään lähetystyöhön ja Kiinan kristittyjen elämään Yunnanin alueella. Matkalta kertyvää materiaalia tullaan hyödyntämään Rovaniemen seurakunnan lähetyskasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Rovaniemen seurakunta tukee Kiinan lähetystyötä kolmen eri järjestön kautta (Suomen Lähetysseura /Amity foundation-kristillinen sosiaalityö, Medialähetys Sanansaattaja kiinankielinen radiolähetystyö, Pipliaseura raamattulähetystyö). Lisäksi seurakunta on tukenut myös Miikka ja Yun Ruokasta heidän ollessaan nimikkolähetteinä Kiinassa Suomen Lähetysseuran kautta. Omakustanteisen matkan kokonaiskustannukset (Rovaniemi- Helsinki- Yunnan- Helsinki- Rovaniemi) ovat noin 2500 euroa (arvio). Lähetyssihteeri pyytää seurakunnalta tukea matkoihin, majoitukseen ja viisumiin kuittiperusteisesti. Lisäksi hän toivoo voivansa käyttää opintomatkaan viisi (5) työpäivää, toiset viisi olisivat vapaapäiviä ja lomaa. Ulkomaisista koulutusmatkoista päättää kirkkoneuvosto (kn ). Kirkkoneuvosto hyväksyy lähetyssihteeri Liisa Alanteen opintomatkan Kiinaan. Matkaan voi käyttää viisi (5) työpäivää ( ) loput omaa aikaa (vapaapäiviä ja lomaa). Seurakunta korvaa matka- ja viisumikuluista kuitteja vastaan enintään 1000 euroa. Päivärahat korvataan matkaan käytettäviltä viideltä työpäivältä ulkomaan päivärahan mukaan (63 e), yhteensä 315 euroa. Pyydetään Liisa Alannetta esittämään matkaraportti kirkkoneuvostolle.

11 11 20 asia 20 Vastaanottosihteeri Taina Alatarvaan koulutusmatka-anomus Vastaanottosihteeri Taina Alatarvas anoo lupaa osallistua perheneuvonnan vastaanottosihteerien koulutus- ja neuvottelupäiville Viron Tallinnaan (LIITE 6). Neuvottelupäivien kustannukset ovat 700 euroa. Ulkomaisista koulutusmatkoista päättää kirkkoneuvosto (kn ). Kirkkoneuvosto hyväksyy vastaanottosihteeri Taina Alatarvaan osallistumisen koulutus- ja neuvottelupäiville Viron Tallinnaan asia 21 Ave-kuoron matkatukianomus Seurakunnan Ave-kuoro anoo euron (100 euroa/henkilö, yhteensä 11 henkilöä) matkatukea helmikuussa 2013 toteutettavalle matkalle Eskilstunaan. Matkan budjetti on n euroa. Ave-kuorolle on varattu talousarviomäärärahoja vuodelle 2013 yhteensä euroa, joten matkaa ei normaalista budjetista voida rahoittaa. (LIITE 7). Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto myöntää käyttövaroistaan Ave-kuorolle matkatukea 100 euroa/henkilö. Avustus myönnetään tositteita vastaan.

12 12 22 asia 22 Vs. kanttori Silja Veteläisen sivutoimilupa-anomus Vs. kanttori Silja Veteläinen anoo sivutoimilupaa toimiakseen kevätlukukaudella tuntia viikossa Lapin musiikkiopistossa tuntiopettajana. (LIITE 8). KJ 6:5 :n mukaan Viranhaltija ei saa ottaa eikä pitää sivutointa, joka edellyttää työajan käyttämistä sivutoimeen kuuluvien tehtävien suorittamiseen, ellei hänelle hakemuksesta ole myönnetty sivutoimilupaa. Sivutoimilupa vaaditaan myös päätoimiselta viranhaltijalta, jolla ei ole kiinteää työaikaa. Sivutoimilupa voidaan antaa myös määräajaksi ja rajoitettuna. Lupa voidaan peruuttaa, kun siihen on syytä. --- Sivutoimella tarkoitetaan 1-3 momentissa virkaa, palkattua työtä ja tehtävää, joista viranhaltijalla on oikeus kieltäytyä, sekä ammattia, elinkeinoa ja liikettä. Sivutoimena ei pidetä satunnaista tehtävää --- Tuomiokapituli myöntää sivutoimiluvan papin-, lehtorin tai kanttorinviran haltijalle. Hakemukseen on liitettävä kirkkoneuvoston lausunto. Kirkkoneuvosto puoltaa vs. kanttori Silja Veteläisen sivutoimilupa-anomusta. 23 asia 23 Ilmoitusasiat 1.Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on antanut kirkkoherra Jouni Riipiselle valtakirjan Rovaniemen seurakunnan kirkkoherran virkaan alkaen. 2. Kirkkoneuvosto kuulee selostuksen kiinteistöpalvelupäällikön vuorotteluvapaan sijaisjärjestelyistä. 3. Vuoden 2012 alustava väestötilasto ja verokertymätilasto. 4. Kirkkoherra Jouni Riipisen virkaan asettaminen Rovaniemen kirkossa klo 10 alkavassa jumalanpalveluksessa. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi asiat tiedokseen. 24 asia 24 Pöytäkirjat Seuraavat pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksessa: hautaustoimen päällikkö 50-52, kiinteistöpalvelupäällikkö 47, rakennuspäällikkö 43/12-2/13, hallintojohtaja 51/12-2/13, vt. kirkkoherra 50/12-3/13. Kirkkoneuvosto merkitsee edellä mainitut pöytäkirjat tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi pöytäkirjat tiedokseen.

13 13 25 asia 25 Miikka Keräsen ja Isabelle Ballesterin valtuustoaloite Rovaniemen seurakunnan osallistumisesta Arctic Pride -tapahtumaan Kirkkovaltuutetut Miikka Keränen ja Isabelle Ballester jättivät kirkkovaltuustossa aloitteen (LIITE 9), jossa he pyysivät selvitystä, millä tavoin Rovaniemen seurakunta voisi osallistua Rovaniemen Seta ry:n järjestämään Arctic Pride tapahtumaan. Esimerkkinä osallistumisesta aloitteentekijät mainitsevat ns. Sateenkaarimessun järjestämisen. Rovaniemen seurakunnalla on pitkältä ajalta vakiintunutta yhteistyötä mm. kaupungin, varuskunnan sekä eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa, kuten esimerkiksi vuosittain Jutajaiset. Lisäksi seurakunta on ollut pyydettynä yhteistyökumppanina satunnaisissa Rovaniemellä järjestetyissä tapahtumissa, esim. Eläkeliiton kesäjuhlat kesällä Tällaisissa tilanteissa lähtökohtana on tapahtuman järjestäjän esittämä kutsu yhteistyöstä, johon seurakunta, arvioituaan mahdollisuuksiaan, on tavalla tai toisella osallistunut. Tärkeänä on pidetty näkökulmaa, että seurakunta on voinut olla tapahtuman suunnittelussa mukana alusta lähtien. Aloitteen kohteena olevaan tapahtuman järjestelyihin seurakunta ei ole saanut kutsua järjestäjältä. Ylipäätään tieto tapahtumasta on tullut Rovaniemen seurakunnalle vasta Ballesterin ja Keräsen aloitteen kautta. Arctic Pride tapahtuman järjestäjän, Rovaniemen Setan verkkosivut kertovat, että tapahtuman ohjelma julkaistaan viikolla 4 ( ). Todettakoon lisäksi, että Rovaniemen seurakunnalla on viikonvaihteessa yli 600:n rippikoululaisen tapahtuma, Rippikouluralli, jonka toteuttamiseen ovat sidoksissa kaikki papit sekä nuoriso- ja diakoniatyöntekijät. Aloitteessa lainattu Arctic Pride -tapahtuman tavoite kannustaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta muissa on kristillisen uskon ja Rovaniemen seurakunnan arvojen mukaista. Rovaniemen seurakunta ei osallistu Arctic Pride tapahtuman järjestämiseen , mutta toivottaa tapahtumaan osallistujat tervetulleeksi Rovaniemen seurakunnan jumalanpalveluksiin sunnuntaina Seurakunnan osallistuminen muiden toimijoiden järjestämien tapahtumien yhteistyöhön ratkaistaan tapauskohtaisesti, kuten tähänkin saakka on ollut käytäntö. Terttu Lehtola, Terttu Luoma-aho ja Kimmo Niukkanen poistuivat kokouksesta tämän asian käsittelyn jälkeen klo

14 14 26 asia 26 Muut asiat Keskusteltiin Pääskyn kustannussopimuksen muuttamisesta alv-kohtelun muutoksen vuoksi. Esitys asiasta tuodaan seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen asia 27 Seuraavat kokoukset Seuraavat kirkkoneuvoston kokoukset pidetään 19.2., 26.3., 23.4., ja klo asia 28 Muutoksenhakuohje ja pöytäkirjan nähtävilläolo Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen muutoksenhakuohjeen. Tämä pöytäkirja on julkisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Rauhankatu 70:ssä Nähtävilläolosta ilmoitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla. 29 asia 29 Kokouksen päättäminen ja päätösrukous Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin virsi 566. Kokouksen puolesta Kari Yliräisänen puheenjohtaja Pirkko Rytilahti sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Leena Järventie Hannu Erola

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 27.1.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.1.2011 klo 17.00 19.55 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 6.6.2012 klo 18.00 18.37 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1722015 1822015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1722015 klo 1700-2035 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, vs kirkkoherra puheenjohtaja Terttu

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2412017 2612017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2412017 klo 1700-1935 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, kirkkoherra, pj, (poissa :n 23

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 14.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 13.6.2012 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2712015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2712015 klo 1700-2010 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén Raili Kerola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 11.12.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 20.12.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.12.2012 klo 17.00-18.10 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1112017 1312017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1112017 klo 1800-1847 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Autto Heikki Erola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 15.6.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 16.6.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 15.6.2010 klo 17.00-18.10 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1552018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1552018 klo 1700-1845 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1112016 3112016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1112016 klo 900-1601 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2122018 2322018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2122018 klo 1630-1707 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Janne Kaisanlahti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 24.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.5.2012 klo 17.00 18.15 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 25.1.2012 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012 1.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 30.10.2012 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 17122013 19122013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17122013 klo 1700 1910 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Terttu Lehtola

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 21.1.2015 27.1.2015. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 21.1.2015 27.1.2015. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 2112015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika keskiviikko 2112015 klo 1800-1935 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ansala Liisa Ahokas Pertti Alatalo Antti Autto Heikki Harju-Autti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.4.2013 klo 17.00-19.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 19.1.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 19.1.2011 klo 18.00-18.45 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaraudanjoki Pirjo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3.3.2010 klo 18.00-18.30 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 20.4.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 22.4.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.4.2010 klo 17.00-18.35 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1942016 2042016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1942016 klo 1700-2010 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :n 53

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 26.10.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.10.2011 klo 17.00 18.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.9.2014 klo 17.00-19.35 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 24.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 30.10.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 24.10.2012 klo 18.00-19.45 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17.9.2013 klo 17.00-20.45 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1742018 1842018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1742018 klo 1700-1930 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Ville-Pekka Jokela

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22102013 23102013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22102013 klo 1700-1843 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Sari Kuirinlahti Terttu Lehtola Leena Järventie

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 12.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 14.10.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 12.10.2011 klo 18.00 18.40 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Kirkkoneuvosto 11.6.2013 13.6.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Kirkkoneuvosto 11.6.2013 13.6.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.6.2013 klo 17.00-20.00 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 522019 klo 1700-2046 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Raili Kerola varapj Samuli Korteniemi Terttu Lehtola

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika keskiviikko 2312019 klo 1800-2016 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Alatalo Antti Autto Saara Henttunen Matti poistui klo 1926 Hiltunen Seija poistui

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2542017 2742017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2542017 klo 1700-1951 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2452016 2552016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2452016 klo 1700-1835 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 22.9.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.9.2011 klo 17.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 26.8.2014 27.8.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 26.8.2014 27.8.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2682014 2782014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2682014 klo 1700-1915 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Terttu Lehtola varapj

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 27.10.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 26.10.2010 klo 17.00-18.55 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: 9.2.2011 kello 18.15-22.00 Paikka: Läsnä. Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Ahokas Lari Akaan-Penttilä Aulikki

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

1. Elli Hentilän luottamustoimen lakkaaminen 2. II kappalaisen viran täyttäminen 3. III kanttorin viran täyttäminen

1. Elli Hentilän luottamustoimen lakkaaminen 2. II kappalaisen viran täyttäminen 3. III kanttorin viran täyttäminen KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 27. päivänä syyskuuta 2011 Seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 18.00. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Elli Hentilän

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto. Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ:

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto. Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ: 1 PÖYTÄKIRJA Ylistaron kappelineuvosto NRO 1/2016 AIKA: 4.1.2016 kello 18:00 PAIKKA: Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ: Jari Heiska - paikalla Ville Karhu - poissa Hannu

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 19.2.2013 klo 17.00 19.30 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Terttu Lehtola varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/ RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 19.00 21.00 Paikka seurakuntakoti Kokoonpano ja läsnäolo Heikkinen Matti jäsen läsnä Heikkinen Mauno jäsen läsnä Juntunen Eino

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 25.8.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.8.2011 klo 17.00 18.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 21.8.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. poistui :n 122 käsittelyn ajaksi

Kirkkoneuvosto 21.8.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. poistui :n 122 käsittelyn ajaksi Kirkkoneuvosto 21.8.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 22.8.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 21.8.2012 klo 17.00 20.01 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot