Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan viran valinnasta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan viran valinnasta"

Transkriptio

1 Ympäristölautakunta Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan viran valinnasta 207/ /2014 YMPLTK 17 Hannu-Pekka Honkanen on jättänyt sähköpostilla saapuneen (sama postitse ) oikaisuvaatimuksen ympäristöjohtaja Jorma Turusen (4 ) tekemästä rakennustarkastajan virkavalinnasta. Honkanen on jättänyt asiallisesti saman oikaisuvaatimuksen, johon on korjattu edellisessä oikaisuvaatimuksessa olleita kirjoitusvirheitä sekä liitetty hänen päivätty hakemuksensa (sama postitse ). Honkanen vaatii, että "Ympäristöjohtaja Jorma Turusen päätös on valittujen kohdalta kumottava lakien ja kuntaliiton ohjeitten vastaisena. Oikaisuvaatimukseni on hyväksyttävä ja valinta tehtävä lakien ja kuntaliiton ohjeitten mukaan. Valinta on tehtävä jäljelle jääneitten peruspalvelukuntayhtymä Selänteen rakennustarkastajan virkaan mennessä hakeneiden pätevien, kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden joukosta. Hakijoista ansioituneimmaksi on todettava perustellusti Hannu-Pekka Honkanen ja hänet on nimettävä kuntaliiton ohjeiden mukaisesti ansioituneimpana virkaan. Oikaisuvaatimukseni on viivytyksettä käsiteltävä tarvittaessa ylimääräisenä kiireellisenä asiana. Selänteen rakennustarkastajan virkaan on nimettävä ympäristölautakunnassa muihin hakijoihin verrattuna ylivertaisesti ansioitunein Hannu-Pekka Honkanen. Minut on kutsuttava tasapuolisuuden ja yhdenvertaisuuden vuoksi ympäristölautakunnan kokoukseen kuultavaksi ennen oikaisuvaatimuksen käsittelyä selvittämään asia rakennusvalvonnan- ja hallinnon asiantuntijana tässä nimenomaisessa tapauksessa. Olen hyvissä ajoin ilmoittanut haluavani pätevänä rakennustarkastajana tehdä heti vt. rakennustarkastajan virkaa. Käsitykseni mukaan em. viran edellytykseni ovat olemassa edelleen ja intressit molemmin puolisia". Honkanen on toimittanut sähköpostilla (lähetetty klo 18:58) seuraavan lisäyksen edellä mainittuun oikaisuvaatimukseen. "Minua on syrjitty ja syrjäytetty rakennustarkastajan viran haastattelusta ainoana henkilönä hakijoista ammatiltani rakennustarkastaja. Näin ollen minun pätevyyteni osoittavat todistukset ja muut todistukset, jotka yhdistettynä MRA 108 :n kelpoisuuteen MRA 4 3 mom estämättä (lakitasoista tekstiä) antavat minulle ylivertaisen ansioituneisuuden Selänteen rakennustarkastajan virkaan muihin hakijoihin nähden. Hakuilmoituksessa sanotaan: "Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä." -Näin ympäristöjohtaja on estänyt minulta tilaisuuden esittää edellä ylivertaiset todistukseni ja ansioituneisuuteni haastattelun yhteydessä. -MINUA EI OLE HAASTATELTU, EIKÄ OLE TOISTAISEKSI VALITTU tai nimetty Selänteen rakennustarkastajaksi.

2 Olen lähettänyt oikaisuvaatimukseni sähköpostin lisäksi myös kirjeitse, jossa hakemukseni ja CV, johon liittyen muutamia todistuksia, joista liite, jotka jo sinäänsä riittävät ohittamaan pitkän kokemuksen omaavana rakennustarkastajana, MRA 108 :n pätevyyteni nojalla, yhdistettynä kokemukseni, rakennustarkastajan täsmä- ja täydennyskoulutukseeni muut hakijat kirkaasti. Oikaisuvaatimukseni on hyväksyttävä viivytyksettä". Honkanen toimitti sähköpostilla klo 7:53 samansisältöisen oikaisuvaatimuksen ja hakemuksen. Sähköpostiviestissä hän vaati päästä kuultavaksi ympäristölautakunnan kokoukseen Viestissään hän esittää seuraavaa: "Minut on erityistä syytä kuulla ympäristölautakunnan kokouksessa, jotta saan hakijana, ammatiltani rakennustarkastajana ja rakennusvalvonnan asiantuntijana asianmukaisen kohtelun". Honkasen oikaisuvaatimukset sekä hänen hakemuksensa ovat liitteenä. Ehdotus: Ympäristöjohtaja: Ympäristölautakunta hylkää Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimuksen seuraavin perustein: Ansiovertailu Peruspalvelukuntayhtymän Selänteen hallintosäännössä ei ole viranhaltijoita koskevia pätevyysvaatimuksia. Ko. viranhakuilmoituksessa on mainittu "Virkaan valittavalla tulee olla maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 :n 3 momentin edellyttämä kelpoisuus". Virkaan valittavalta edellytettiin myös kykyä yhteistyöhön. Viranhakuilmoituksessa ei ole mainittu maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 :n siirtymä- säännöstä, joten se ei tule sovellettavaksi. Näin ollen Honkasella ei ole viranhakuilmoituksessa edellytettyä pätevyyttä koulutuksen osalta. Hakemusasiakirjojen ja saatujen lisäselvitysten perusteella kaksi (2) hakijaa, Tuomas Häggman ja Laura Kananen, täyttivät viran kelpoisuusvaatimukset koulutuksen ja työkokemuksen osalta. Kahdeksalla (8) hakijalla oli soveltuva korkeakoulututkinto, mutta heistä vain kahdella (Häggman ja Kananen) riittävä työkokemus. Vain neljällä (4) hakijalla oli riittävä työkokemus. Honkanen oli yksi heistä. Edellä mainitun arvioinnin tekivät rakennustarkastajat Eero Penttinen ja Teuvo Hylkilä sekä ympäristöjohtaja Jorma Turunen. Koska oli vain kaksi (2) selvästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa, ei ansioituneisuutta tarvinnut tutkia enää niiden hakijoiden osalta, joilta puuttui joko koulutuksellinen tai työkokemuksellinen pätevyys ko. virkaan. Koulutus ja työkokemus Laura Kanasella on Oulun seudun ammattikorkeakoulussa, rakennustekniikan koulutusohjelmassa, rakennetekniikansuuntautumisvaihtoehdossa, suoritettu insinöörin (AMK) tutkinto. Kanasella on myös FISE Oy:n myöntämä todistus erillisen energiatodistuksen antajan pätevyydestä.

3 Laura Kananen on työskennellyt Suunnittelu Laukka Oy:n palveluksessa alkaen. Hänen tehtäviinsä on kuulunut asunto-, teollisuus- ja maatalouskohteiden rakennus- ja rakennesuunnittelua sekä valvonta- ja vastaavan työnjohtajan tehtäviä. Vaativimpia kohteita ovat olleet suunnittelussa Ylivieskan Wetterin tilat (yli 2000 m 2 ) sekä suuret tuotantorakennukset, jopa yli 3000 m 2 ja vastaavan työnjohtajan tehtävissä omakotitalojen lisäksi Haapajärven ammattiopiston Konetyöpajan saneeraustyömaa sekä avustavat vastaavan työnjohtajan tehtävät Nivalan ammattiopiston saneeraustyömaalla ja eräs suuri tuotantorakennus. Hän on työskennellyt edellä mainitussa yrityksessä myös kesällä 2006 suunnittelussa ja 2007 sekä suunnittelussa että avustavissa vastaavan työnjohtajan tehtävissä. Laura Kanasella on riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tuomas Häggmanilla on Oulun seudun ammattikorkeakoulussa, rakennustekniikan koulutusohjelmassa, talon- ja korjausrakentamisen suuntautumisvaihtoehdossa, suoritettu insinöörin (AMK) tutkinto. Lisäksi hänellä on Rovaniemen teknisessä ammattioppilaitoksessa suoritettu maanmittausalan perustutkinto. Tuomas Häggman on työskennellyt Arkkitehtisuunnittelu Niskanen Oy:llä Tehtäviin ovat kuuluneet asuinrakennusten rakennesuunnittelu, pääpiirustusten laatimen Autocad- ja Vertex -ohjelmistoilla sekä vastaavan työnjohtajan tehtävät. Häggman on tehnyt Jetta-taloille vuodesta 2008 vuoteen 2013 yhteensä 53 pääpiirustusta omakoti- ja paritaloihin, 110 luonnossuunnittelua sekä pää- ja rakennepiirustuksia yhteensä noin 110 kpl. Omana yrityksenä hän on tehnyt vastaavan työnjohtajan tehtäviä vuodesta 2008 alkaen noin 15 kpl vuodessa. Tuomas Häggmanilla on riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Honkanen arvostelee sitä, ettei Häggmanilla ja Kanasella ole lainkaan kuntahallinnon kokemusta ja tarkastelee virheellisesti heidän pätevyyttään pelkästään rakennustarkastajana saadun kokemuksen kautta. MRA 4 :n 3 mom:n edellyttämä kelpoisuus ei vaadi kuntapuolen työkokemusta. Hannu-Pekka Honkasella on Oulun teknillisessä oppilaitoksessa, talonrakennuksen opintosuunnalla, 1979 suoritettu teknikon tutkinto. Näin ollen hänellä ei ole ko. virkaan vaadittavaa tutkintoa. Honkasen noin 16 vuoden työkokemus on pääosin vuosilta silloisen rakennuslainsäädännön ajalta. Tästä syystä hänen on tullutkin hankkia täydennyskoulutusta pitääkseen yllä ammattitaitoaan. Kesällä 2013 Selänteessä tehty noin 2,5 kuukauden viransijaisuus on Honkasellakin ainut julkishallinnon viranhoito vuoden 1995 jälkeen. Honkanen korostaa omaa erinomaisuuttaan ja ylivertaisuuttaan rakennusvalvonnan asiantuntijana ja kuntaosaajana. Se ei tullut esille hänen ollessaan viransijaisena Selänteessä kesällä 2013.

4 Haastattelu Haastatteluun kutsuttiin edellä mainituin perustein Tuomas Häggman ja Laura Kananen. Haastattelusta ilmoitettiin kymmenelle (10) luottamushenkilölle ja yhdelletoista (11) viranhaltijalle. Kaikilla heillä oli mahdollisuus osallistua haastatteluun. Tässä ilmoituksessa mainittiin virkaa hakeneet sekä edellä mainittu arvio hakijoiden kelpoisuudesta. Honkasta ei tarvinnut kutsua haastatteluun, sillä hän oli Selänteessä viransijaisena Hänen henkilökohtaiset ominaisuutensa hoitaa haettavana ollutta virkaa olivat riittävän hyvin tiedossa. Haastattelijoina olivat ympäristölautakunnan puheenjohtaja Esko Isoniemi, ympäristölautakunnan jäsen Mauri Tenkula, rakennustarkastajat Eero Penttinen ja Teuvo Hylkilä sekä ympäristötarkastaja Sanna Räty ja ympäristöjohtaja Jorma Turunen. Haastattelutilaisuudessa olivat nähtävänä kaikki hakemusasiakirjat. Haastattelu on nimityspäätöksen valmistelua, jossa haastateltavien henkilökohtaiset ominaisuudet haettavana olevaan virkaan pyritään selvittämään tasapuolisesti, syrjimättömästi ja riittävästi. Haastattelulla pyritään myös täydentämään niitä tietoja, joita haastateltavasta on jo ennakkoon mahdollisesti saatu hänen aiemmista työyhteisöistään tai muista julkisista asiakirjoista. Vaikka valinnan suorittaa viranhaltija, on hakijoiden oikeusturvan kannalta parempi, että arvioinnin suorittaa useampi henkilö. Tällöin myös haastattelun perusteella tehty arvio hakijan henkilökohtaisista ominaisuuksista saa suuremman painoarvon. Valintapäätöksen perustelut henkilökohtaisten ominaisuuksien osalta voidaan jättää melko yleiselle tasolle. Yksityiskohtien esilletuominen ei ole mahdollista salassapitosäännösten vuoksi. Yleensä viittaaminen haastatteluun on riittävä. Näin on rakennustarkastajan valintapäätösasiakirjassa mainittu. Ympäristöjohtajan esteellisyys Honkanen viittaa oikaisuvaatimuksessaan ympäristöjohtaja Jorma Turusen esteellisyyteen. Honkasen mielestä "Ympäristötarkastaja Jorma Turunen on ns. tuomarin jäävi tekemään kielteistä päätöstä minun suhteen". Honkanen viittaa Oulun hallinto-oikeuden päätökseen Ko. päätös ei liity mitenkään tähän oikaisuvaatimukseen, joten sen kommentoiminen ei ole tarpeen. Arvioitavaksi tuleva esteellisyysperuste on hallintolain 28 :n 1 mom:n 7 kohdan ns. yleislausekejäävi: luottamus henkilön puolueettomuuteen muusta erityisestä syystä vaarantuu. Esteellisyys ei voi perustua siihen, että sama henkilö valmistelee ja käsittelee asian uudelleen. Näin ollen ympäristöjohtaja Jorma Turunen ei ole ollut esteellinen tekemään rakennustarkastajan valintapäätöstä ja valmistelemaan ja esittelemään tätä oikaisuvaatimusta. Päätöksen perustelut ja lainmukaisuus Ympäristöjohtaja Jorma Turusen päätös (4 ) on perusteltu riittävästi. Päätöksestä käy ilmi, että hakijoita on arvioitu kokonaisuutena perustuslain 125 :n 2 momentin mukaisesti, jossa koulutuksen ja

5 työkokemuksen ohella on otettu huomioon myös viran hoitamisen kannalta merkitykselliset henkilökohtaiset ominaisuudet. Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen hallintosäännön mukaan ympäristöjohtaja julistaa viran haettavaksi sekä valitsee alaisensa viranhaltijat. Ympäristöjohtaja Jorma Turunen ei ole ylittänyt harkinta- ja päätösvaltaansa ja päätös on kaikilta osin lainmukainen. Honkasen väite syrjinnästä Honkanen väittää, että häntä on syrjitty ja syrjäytetty rakennustarkastajan viran haastattelusta ainoana henkilönä hakijoista ammatiltaan rakennustarkastaja. Honkasen väite on täysin perusteeton. Ympäristöjohtaja Jorma Turunen otti Honkasen kesällä 2013 viransijaiseksi. Hänelle annettiin mahdollisuus osoittaa taitonsa ja kykynsä. Honkanen on ko. virkaa hakeneista Jenni Mustolan ohella ainut, jolla on ollut edellä mainittu mahdollisuus. Se, ettei häntä kutsuttu haastatteluun, on perusteltu edellä kohdassa "Haastattelu". Päätös: Keskustelun aikana Mauri Tenkula esitti asian jättämistä pöydälle. Tenkulan esitystä ei kannatettu. Hyväksyttiin ympäristöjohtajan päätösehdotus

Lausunto Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle Hannu-Pekka Honkasen valituksen johdosta

Lausunto Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle Hannu-Pekka Honkasen valituksen johdosta Ympäristölautakunta 23 20.05.2014 Lausunto Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle Hannu-Pekka Honkasen valituksen johdosta 227/01.01/2014 YMPLTK 23 Ympäristöjohtaja Jorma Turunen valitsi rakennustarkastajan

Lisätiedot

Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus Pyhäjärven toimipisteen rakennustarkastajan valintapäätöksestä

Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus Pyhäjärven toimipisteen rakennustarkastajan valintapäätöksestä Ympäristölautakunta 8 19.02.2016 Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus Pyhäjärven toimipisteen rakennustarkastajan valintapäätöksestä 25/01.01.01/2016 YMPLTK 8 Vs. ympäristöjohtaja Sanna Räty on päätöksellään

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01. Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 3 Asianro 7479/01.01.01/2015 Oikaisuvaatimus / Palomiehen viran valinta alkusijoituspaikkana Riistaveden paloasema Henkilöstö- ja hallintopäällikkö

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 397. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 397. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 19.12.2016 Sivu 1 / 1 3872/2016 01.01.01 397 Oikaisuvaatimus rakennusvalvontajohtajan viran (vakanssi 104001) määräaikaisesta täyttämisestä rakennusvalvontakeskuksessa Valmistelijat /

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat:

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus 9 0..05 Henkilöstöjohtajan viran, vakanssinumero 00000089, täyttäminen 68/0.0.00/05 Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 0.8.05 henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain ) 17.02.2016 Sivu 1 / 1 69/2016 01.01.01 26 Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain 3-1299-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino, puh.

Lisätiedot

KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja Pentti Laamanen on toimittanut 16.4.2014 seuraavan ilmoituksen työnantajalle eläkkeelle jäämisestään:

KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja Pentti Laamanen on toimittanut 16.4.2014 seuraavan ilmoituksen työnantajalle eläkkeelle jäämisestään: Kaupunginhallitus 247 04.06.2014 Kaupunginhallitus 315 19.08.2014 Kaupunginhallitus 329 02.09.2014 Ympäristöjohtajan viran täyttäminen 422/03.05/2014, 468/03.05/2014 KH 04.06.2014 247 Ympäristöjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 17.05.2017 Sivu 1 / 1 5435/2016 01.01.01 101 Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1256-16) Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846

Lisätiedot

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Kemijärven kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 31.3.2015 32 valinnut kaupunginjohtajan virkaan Atte Rantasen.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 381/2016 01.01.01 84 Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain 3-1403-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta 84 14.08.2014. 83 Asianro 5238/01.01.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta 84 14.08.2014. 83 Asianro 5238/01.01.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 (1) 83 Asianro 5238/01.01.01/2014 Oikaisuvaatimus ympäristöterveyspäällikön päätöksestä 16.7.2014 6, ympäristöterveystarkastajan valinta Lari Hölttä on tehnyt oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden ympäristöpalvelun ympäristönsuojeluyksikön maaperä ja jätteet -tiimin tiimipäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta 16.11.2016 Sivu 1 / 1 3304/2016 01.01.01 203 Lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle valitukseen määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846 Ilpo

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (5) 186 Oikaisuvaatimus kaupunkiympäristön toimialan, rakennukset ja yleiset alueet palvelukokonaisuuden tilapalveluiden yritysvuokrausyksikön päällikön viran täyttämispäätöksestä

Lisätiedot

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi.

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi. Kaupunginhallitus 255 29.08.2017 Kaupunginhallitus 319 09.10.2017 Kaupunginhallitus 341 24.10.2017 Teknisen johtajan virka 1405/03.05/2017, 1029/03.05/2016 KH 29.08.2017 255 Kaupunginhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 85 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 143. 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11

Espoon kaupunki Pöytäkirja 143. 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11 10.05.2012 Sivu 1 / 6 715/01.01.01/2012 143 Oikaisuvaatimus peruskoulun teknisen työn lehtorin viran täyttämisestä Lintumetsän kouluun / työavain 3-1533-11 Valmistelijat / lisätiedot: Kyntäjä Ira, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 157. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 157. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 10.10.2016 Sivu 1 / 1 157 Oikaisuvaatimus, vastaavan työnjohtajan hyväksyminen (Per Eerola) Valmistelijat / lisätiedot: Seppo Tiensuu, puh. 09 816 26625 etunimi.sukunimi@espoo.fi 3790/2016

Lisätiedot

Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet

Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet Rekrytoija 2010 9.-10.11.2010 Oulu henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen PPSHP Kunnan henkilöstö Kuntalaki 44 Kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Kunnanhallitus 46 05.06.04 Talousjohtajan viran täyttäminen Kunnanhallitus 0.0.04 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 1/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

18/ /2016. Khall Kunnan rakennusvalvontaviranomaisesta säädetään seuraavaa: MRL 21 "Kunnan rakennusvalvontaviranomainen

18/ /2016. Khall Kunnan rakennusvalvontaviranomaisesta säädetään seuraavaa: MRL 21 Kunnan rakennusvalvontaviranomainen Kunnanhallitus 434 14.11.2016 Valtuusto 97 23.11.2016 Tekninen lautakunta 149 15.12.2016 Tekninen lautakunta 22 16.02.2017 Tekninen lautakunta 29 20.03.2017 Tekninen lautakunta 39 21.03.2017 Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa.

Sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajan viran hakuilmoitus jaetuissa asiakirjoissa. Kunnanhallitus 308 10.11.2014 Kunnanvaltuusto 60 10.11.2014 Kunnanhallitus 333 01.12.2014 Kunnanhallitus 341 08.12.2014 Kunnanhallitus 348 15.12.2014 Kunnanhallitus 26 26.01.2015 Kunnanhallitus 51 09.02.2015

Lisätiedot

Esko Keskinen on 14.12.2014 päivätyllä sähköpostilla lähettänyt suostumuksen/hakemuksen teknisen johtajan määräaikaiseen virkaan.

Esko Keskinen on 14.12.2014 päivätyllä sähköpostilla lähettänyt suostumuksen/hakemuksen teknisen johtajan määräaikaiseen virkaan. Joutsan kunnanhallitus 251 15.12.2014 Joutsan kunnanhallitus 39 09.02.2015 Joutsan kunnanhallitus 81 20.04.2015 ESKO KESKISEN VALITUS VS. TEKNISEN JOHTAJAN VALINNASTA Joutsan kunnanhallitus 15.12.2014

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (9) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (9) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2013 1 (9) 300 Selitys Korkeimmalle hallinto-oikeudelle Helsingin hallinto-oikeuden 28.12.12012 antamasta päätöksestä tehdystä valituksesta HEL 2011-001220 T 01 01 01 01

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 57 Oikaisuvaatimus koskien opinto-ohjaajan määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä HEL 2017-007095 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä Stadin ammattiopiston ja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 155

Espoon kaupunki Pöytäkirja 155 28.09.2016 Sivu 1 / 1 3304/2016 01.01.01 155 Oikaisuvaatimus erityisluokanopettajan viran täyttämättä jättämisestä ja määräaikaisen tuntiopettajan valinnasta (työavain 3-924-16) Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajavirkojen täyttäminen peruskouluissa ja lukioissa Opettajavirkojen ja tuntiopettajan tehtävien täyttäminen vakinaisesti 1.8.2013 alkaen Koulut antoivat

Lisätiedot

4 Koordinaattorin toimen vakituinen täyttäminen nuorisopalveluissa. Valmistelija / lisätiedot: Heinonen Kristiina, Lahti Leila

4 Koordinaattorin toimen vakituinen täyttäminen nuorisopalveluissa. Valmistelija / lisätiedot: Heinonen Kristiina, Lahti Leila Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2016 1 (5) 4 Koordinaattorin toimen vakituinen täyttäminen nuorisopalveluissa TRE:3395/01.02.01/2016 Valmistelija / lisätiedot: Heinonen Kristiina, Lahti Leila Valmistelijan

Lisätiedot

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Aatu Asikainen Henkilöstöasiat 28 / 2019 Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, keskussairaalapalveluiden

Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, keskussairaalapalveluiden Siun sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallitus Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu kirjaamo@siunsote.fi OIKAISUVAATIMUS Asia: Siun Sote Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen

Lisätiedot

Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä ; erityisluokanopettajan sijaisuus

Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä ; erityisluokanopettajan sijaisuus Kasvatus- ja opetuslautakunta 78 14.11.2016 Olga Lekhkosen oikaisuvaatimus rehtori Jari Husun viranhaltijapäätöksestä 10.10.2016 119; erityisluokanopettajan sijaisuus 1025/01.01.01.03/2016 KOLA 78 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä.

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä. LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 29 28.01.2016 HANNA ROUHEN OIKAISUVAATIMUS NAISTENTAUTIEN JA SYNNYTYSTEN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHLTK 29 Erikoislääkäri, LT Hanna Rouhe on tehnyt oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 38/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 38/ (7) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 38/2016 1 (7) 1 Oikaisuvaatimus palveluosaston osastopäällikön päätöksestä 22.6.2016 7 johtavan pysäköinnintarkastajan viran täyttämiseen liittyen HEL 2016-007151 T 01 01

Lisätiedot

Seurakunnan kirkkoneuvoston selvitys on annettu 18.6.2014.

Seurakunnan kirkkoneuvoston selvitys on annettu 18.6.2014. ANONYMISOITU PÄÄTÖS 25.02.2015 Dnro OKV/282/1/2014 1/5 ASIA Seurakunnan lähetys- ja kansainvälisen sihteerin virantäyttö KANTELU A on oikeuskanslerille 14.2.2014 osoittamassaan kirjoituksessa ja 28.2.2014

Lisätiedot

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-779-14 HEL 2014-008534 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Perheiden

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran.

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran. Kunnanhallitus 198 05.10.2015 Kunnanhallitus 213 26.10.2015 Kunnanhallitus 249 30.11.2015 Kunnanvaltuusto 81 14.12.2015 Kehityspäällikön virka - virkavaali (ohm. 27) Khall 05.10.2015 198 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003319 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (5) 187 Oikaisuvaatimus virkaan ottamisesta määräajaksi HEL 2015-008988 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa?

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Rekrytoija 2017 Noora Nordberg, Vihdin kunta Onnistuneen rekrytoinnin askelmerkit Valmistaudu huolella, tiedä mitä olet tekemässä Vältä muotovirheet Vertaile

Lisätiedot

Rakennusvalvontaviranomaisen. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.

Rakennusvalvontaviranomaisen. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9. Rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.2017 Kunnan rakennusvalvontaviranomainen Maankäyttö-

Lisätiedot

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010 TEUVAN KUNNAN KIRJASTONJOHTAJAN VIRKA, VAKINAINEN TÄYTTÄMINEN TOISTAISEKSI 3.5.2010 ALKAEN Valmistelija/lisätiedot: Kirjastonjohtaja Raija Hakala p. (06) 2413 4321 koulutusltk 9 Teuvan kunnan kirjastonjohtajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (6) 15 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Stadin ammattiopistossa oli haettavana 9.-28.2.2014 kolme

Stadin ammattiopistossa oli haettavana 9.-28.2.2014 kolme Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 44 Talotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o 044039) HEL 2014-005589 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 158 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-000962 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 256 18.11.2014 Kunnanhallitus 54 17.02.2015 Teknisen johtajan viran täyttäminen KHALL 256 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 15.09.2014 201 julistaa teknisen johtajan viran

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 19.6.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 19.6.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003189 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti.

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti. 130 05.11.2012 48 11.02.2013 104 08.04.2013 111 06.05.2013 Perusturvajohtajan virkavaali Khall 05.11.2012 130 On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: 1.2.2012 alkaen. kunnan johtoryhmän jäsen. Perusturvajohtaja

Lisätiedot

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Maria Huovinen Henkilöstöasiat 35 / 2019 Perusopetuksen lehtorin (historia, yhteiskuntaoppi ja evankelisluterilainen uskonto) viran (1441) täyttäminen 1.8.2019 alkaen

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 n palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden rakennusvalvontapalveluiden läntisen rakennetiimin tarkastusinsinöörien virkojen täyttäminen HEL 2017-009396 T 01 01 01 01

Lisätiedot

Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet

Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet Rakennushankkeen osapuolet: vastuut ja velvoitteet MRL MRA RakMk LAKI ASETUS MÄÄRÄYS OHJE SELOSTUS 1.1.2000 MRL & MRA 1.5.2000 RakMk A1 2000 Rakennustyön valvonta, määräykset ja ohjeet 1.5.2000 RakMk A4

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 52 19.04.2017 77 17.05.2017 Rakennustarkastajan valinta, vakanssi 700 039 1821/01.01.01.01/2016 Rakennus- ja ympäristölautakunta 19.04.2017

Lisätiedot

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2014-008275 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus Karpalokodin palvelutalon esimiehen viran täyttöpäätöksestä

Oikaisuvaatimus Karpalokodin palvelutalon esimiehen viran täyttöpäätöksestä LAUSUNTO 19.1.2016 1(4) Oikaisuvaatimus Karpalokodin palvelutalon esimiehen viran täyttöpäätöksestä Sairaanhoitaja Anne Otranen-Silvennoinen on tehnyt oikaisuvaatimuksen palveluasumisen päällikkö Anu Koivumäen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 n kaupunkikuvaosaston lupayksikön lupaarkkitehdin (vakanssi 017639) täyttäminen, työavain 28-1-17 HEL 2017-001444 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3

VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3 VASTINE 27.3.2017 Joroisten kunnanhallitus VASTINE ARI-PEKKA ISONIMEN OIKAISUVAATIMUKSEEN (6.3.2017), JOKA KOSKEE KUNNANJOHTAJAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTÄ (HENKILÖSTÖPÄÄTÖS 2) YHTENÄISKOULUN REHTORIN VALINTA

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 kaupunkikuvaosaston rakennusmestarin määräaikaisen viran (vakanssi 034696) täyttäminen, työavain 28-7- 16 HEL 2016-002042 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (6) 14 Korkeimman hallinto-oikeuden päätös sosiaali- ja terveystointa johtavan apulaiskaupunginjohtajan virantäyttöä koskevassa asiassa HEL 2011-001220 T 01 01 01

Lisätiedot

l'%i G>/, 2313 _i 20 _.,...

l'%i G>/, 2313 _i 20 _.,... KORK EIM MAN HALLINTO -OIKEUDEN PÄÄTÖS Antopäivä 1 (11) 15.5.2017 l'%i G>/, 2313 a _i 20 _.,... 6/3/ 16 Asia Valittaja Virkavaalia koskeva kunnallisvalitus Hannu-Pekka Honkanen, Nivala Päätös, jota valitus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 12 07.03.2013. 12 Asianro 1367/00.02.03/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 12 07.03.2013. 12 Asianro 1367/00.02.03/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) 12 Asianro 1367/00.02.03/2013 Tuukka Kivelän oikaisuvaatimus ensihoitajan toimivalinnasta alkusijoituspaikkana Varkauden paloasema. Henkilöstö- Ja Hallintopäällikkö

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh

KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh Kaupunginhallitus 299 20.06.2016 Rakennustarkastajan viran täyttäminen 1049/01.01.01.00/2015 KH 299 Valmistelija/lisätiedot: Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh. 040 501 1561 Rakennuslautakunta on käsitellyt

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh 16.05.2016 Sivu 1 / 1 793/2016 01.01.01 34 Oikaisuvaatimus toimitilapäällikön virkavalinnasta Valmistelijat / lisätiedot: Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 043 825 2866 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n asemakaavaosaston II asemakaavaarkkitehdin viran täyttäminen HEL 2016-000003 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita arkkitehti Arja Kasasen kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Korkeimman hallinto-oikeuden selityspyyntö virkavalintaa koskevassa asiassa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Korkeimman hallinto-oikeuden selityspyyntö virkavalintaa koskevassa asiassa 13.06.2013 Sivu 1 / 1 5588/01.01.01/2011 18 Korkeimman hallinto-oikeuden selityspyyntö virkavalintaa koskevassa asiassa Valmistelijat / lisätiedot: Katariina Kaukonen, puh. (09) 816 84803 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen 2.2.2017 1 (6) HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUS Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Asian kuvaus: Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan virka jää avoimeksi

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa

Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Oikaisuvaatimus rehtorin viran, nro 0011, täyttämisestä, Esa Yrttimaa Siv. ltk. 85 Sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi 31.10.2008 mennessä reh- 25.11.2008 torin viran, nro 0011, vakinaisesti 1.8.2009

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2014 1 (5) 8 Päivähoitoyksikkö Virkkula-Vironniemen päiväkodinjohtajan viran täyttämistä koskeva oikaisuvaatimus HEL 2013-014391 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/ (6) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Esityslista 7/ (6) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Esityslista 7/2015 1 (6) 2 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2015-004323 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 21.04.2016 Sivu 1 / 1 1765/2016 10.03.00 46 Oikaisuvaatimus koskien lupainsinöörin 8.3.2016 antamaa päätöstä vastaavan työnjohtajan hakemukseen, rakennuslupa 2015-1011-A Valmistelijat

Lisätiedot

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (7) 59 Ympäristökeskuksen ympäristöjohtajan virkaan ottaminen Käsittely päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti ottaa ympäristökeskuksen ympäristöjohtajanvirkaan

Lisätiedot

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain 45-1547-14 HEL 2015-001499 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Perusturvan johdon tukipalvelut Sari Hannele Korhonen Tulliportinkatu 34 A, 4. krs 70100 KUOPIO Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Henkilöstöasiat 8 / 2018

Lisätiedot

Prosessissa on tarpeen hyödyntää ulkopuolista osaamista hakijoiden etsinnässä, analysoinnissa ja testaamisessa.

Prosessissa on tarpeen hyödyntää ulkopuolista osaamista hakijoiden etsinnässä, analysoinnissa ja testaamisessa. Kunnanhallitus 165 05.06.2018 Kunnanjohtajan virantäytön hakuprosessi Kunnanjohtajan virantäytön hakuprosessi KH 28.11.2016 290 Kunnanjohtajan valinta kuuluu valtuuston toimivaltaan. Kunnan hallintosäännön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 55/2014 Talous- ja tukipalvelut 03.10.2014 Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 55/2014 Talous- ja tukipalvelut 03.10.2014 Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 400 Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-793-14 HEL 2014-011663 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Talous- ja tukiosaston

Lisätiedot

Lisätiedot Pirkko Turpeinen, lastenkotitoiminnan päällikkö, puhelin: pirkko.turpeinen(a)hel.fi

Lisätiedot Pirkko Turpeinen, lastenkotitoiminnan päällikkö, puhelin: pirkko.turpeinen(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Toivolan lastenkodin vastaavan ohjaajan viran täyttäminen, työavain 45-488-14 HEL 2014-007446 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pirkko Turpeinen päätti koulutuksen,

Lisätiedot

Khall 267 Valmistelija hallintojohtaja Liisa Virkkunen, p. 0505-395 0302

Khall 267 Valmistelija hallintojohtaja Liisa Virkkunen, p. 0505-395 0302 267 12.10.2010 295 26.10.2010 324 10.11.2010 341 16.11.2010 33 01.02.2011 Ii-instituutti-liikelaitoksen johtajan viran perustaminen ja viran aukijulistaminen/virkavalinnan valmistelu/viran vaali/virkavaalin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 16 n maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden, maankäytön yleissuunnittelu -palvelun yleiskaavoitus -yksikön päällikön viran täyttäminen HEL 2017-005712 T

Lisätiedot

4 Opinto-ohjaajan virka (vakanssi n:o ) Päätös

4 Opinto-ohjaajan virka (vakanssi n:o ) Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 4 Opinto-ohjaajan virka (vakanssi n:o 422260) HEL 2014-006304 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Apulaisrehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 Kaupunginhallitus 167 12.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2013 1 (5) 732 Liikuntaviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan ottaminen päätti, että kasvatustieteen maisteri Kirsti Laine otetaan liikuntaviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (6) 159 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2019-001152 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttäminen, työavain Päätös HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (6) 1 2 Sosiaalityöntekijän viransijaisuuden täyttäminen, työavain 7-1381-18 Päätös Päätöksen perustelu päätti valita työkokemuksen, koulutuksen ja vaadittavan kielitaidon

Lisätiedot

valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala

valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus 8 22.01.2018 Kunnanhallitus 51 19.03.2018 Kunnanhallitus 87 16.04.2018 Perusopetuksen rehtorin virka Kh 22.01.2018 8 valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot