Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Asianro 1367/ /2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 12 07.03.2013. 12 Asianro 1367/00.02.03/2013"

Transkriptio

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) 12 Asianro 1367/ /2013 Tuukka Kivelän oikaisuvaatimus ensihoitajan toimivalinnasta alkusijoituspaikkana Varkauden paloasema. Henkilöstö- Ja Hallintopäällikkö Reija Huttunen Hallinto PPL Tuukka Kivelän oikaisuvaatimus : Oikaisuvaatimus Pohjois-Savon pelastuslaitoksen pelastusjohtajan allekirjoittamaan päätöspöytäkirjaan henkilöstöasiassa 3600/022/2012 koskien ensihoitajan vakinaista toimea Varkaudessa Juha Pelkosen osalta. Juha Pelkonen on valviran terhikki järjestelmän mukaan lähihoitaja eikä hänellä ole sairaanhoitajan tai ensihoitajan AMK tutkintotodistusta. Ensihoitajan toimien kelpoisuusvaatimuksena oli Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen ensihoitopalvelusta (340/2011) 8 :n 2. mom. mukaiset hoitotason kelpoisuusvaatimukset. Asetus annettu Helsingissä 6 päivänä huhtikuuta 2011 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalvelusta Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään terveydenhuoltolain (1326/2010) 41 ja 46 :n nojalla: 8 Ensihoitopalvelun yksiköt ja henkilöstö 3) hoitotason ensihoidon yksikössä: a) ainakin toisen ensihoitajan on oltava ensihoitaja AMK taikka terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma; ja Ensihoidon ruuhka- ja erityistilanteissa voidaan 2 momentissa mainituista vaatimuksista tilapäisesti poiketa. Lisäksi 2 momenttia ei sovelleta rajavartiolaitoksen helikopteriyksikönkokoonpanoon ja varustukseen sekä miehistön pätevyyksiin toiminnassa, josta säädetään meripelastuslaissa (1145/2001). Lisäksi ensihoitajalta edellytettiin voimassa olevia Pohjois-Savon hyväksymiä hoitotason hoito velvoitteita. Ajokorttivaatimus on vähintään B-ajokortti. Hakijoilta odotettiin työkokemusta hoitotasoisesta ensihoidosta, ensihoidon palveluprosessien hyvää tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vaativaan ensihoitotyöhön soveltuvia henkilökohtaisia ominaisuuksia.

2 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (2) Siirtymäsäännöksen osalta jos siihen voidaan vedota(mitä hakemuksessa tai kelpoisuusvaatimuksissa ei mainita) Pelkonen ei myöskään täytä vaatimuksia Perusteluna on ettei Juha Pelkosella ole ollut voimassa pohjois-savon sairaanhoitopiirin hoitotason hoito velvoitetta. Koska tiedän sen kun en henkilökohtaisesti täyttänyt kyseisiä vaatimuksia kun olin hakemassa 2010 ja 2011 ensihoitajan toimia. Perusteluna oli silloin että olen epäpätevä hakija ilman tutkintotodistusta enkä täyttänyt siirtymäsäännöksen vaatimuksia vaikka olin lähihoitaja (valmistunut samana vuonna kuin Pelkonen 2007 tai jopa aiemmin) ja vaikka hoitotason hoitovelvoite oli voimassa Keski- Suomen sairaanhoitopiirissä keväästä 2010 (vastaa pohjois-savon sairaanhoitopiirin hoitovelvoitetta) eikä ensihoitaja AMK:n opinnoistani puuttunut kuin muutama opintopiste. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ei myöskään hyväksynyt hoitotason hoitovelvoitetta kuin vasta ( ) kun sain koulun näytön suoritettua ( ) ja tutkintotodistuksen sairaanhoitaja/ensihoitaja AMK:sta keväällä Esimerkiksi kesällä 2010 sain vain laajennetun perustason lääke luvat työskennellessäni Pohjois-Savon pelastuslaitoksella Kuopiossa vaikka niitä kysyttiin sairaanhoitopiiriltä kun samainen hoitotason hoitovelvoite oli voimassa Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä ja perusteluna oli ettei pohjois-savon sairaanhoitopiirissä hoitotason hoitovelvoitetta hyväksytä ilman sairaanhoitajan tai ensihoitajan AMK tutkintoa ensikertalaisilta. Hakemani toimien takia 2011 esim. halusin heti kuin mahdollista sairaanhoitajan tutkintotodistuksen niin että sain pätevyyden hakea hoitotason ensihoitajan töitä ja sen jälkeen samana keväänä valmistuin myös ensihoitajaksi AMK:sta tuplatutkinto 240op eikä Pelkonen ole valmistunut vieläkään ainakaan valviran mukaan hän aloitti opinnot 2008 tammikuussa. Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalvelusta Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään terveydenhuoltolain (1326/2010) 41 ja 46 :n nojalla: 11 Voimaantulo ja siirtymäsäännökset Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta Sen estämättä, mitä 8 :n 2 momentin 3 kohdassa ja 10 :n 2 momentissa säädetään, henkilöt jotka tämän asetuksen voimaan tullessa ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja joilla on riittävä ensihoidon osaaminen ja tehtävän edellyttämä kokemus ja jotka toimivat hoitotason ensihoidon tai kenttäjohtajan tehtävissä, voivat edelleen toimia mainituissa tehtävissä. Ennen tämän asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimiin. Helsingissä 6 päivänä huhtikuuta 2011 Peruspalveluministeri Paula Risikko Hallitusneuvos Anne Koskela

3 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (3) Määräaikaan mennessä toimia haki 21 hakijaa joista hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa. Yksi haastatellusta hakijoista perui hakemuksensa ensihoitajan toimeen Itse olin haastateltujen joukossa ja sain puhelun pelastuslaitoksen lääkintämestarilta ja hän sanoi esittävänsä myös minua Varkauteen ja kysyi otanko paikan vastaan jos se menee läpi ja lupasin hakea virkavapaata heti ma ensihoitajan toimestani, mutta vähän ajan kuluttua lääkintämestari soitti ja sanoi että paikka täytetään sisäisellä siirrolla enkä siis saa paikkaa. Mielestäni olen pätevämpi hakija kuin Juha Pelkonen kelpoisuusvaatimuksiin ja tutkintotodistuksiin vedoten. Mielestäni tässä nimenomaan ensihoitaja AMK tutkintoa haettiin ja ei mahdu minun oikeustajuun että koska minulla kyseinen tutkinto on ja minua ei valittu vaan valittiin lähihoitaja. Muista kolmesta valitusta en tiedä täyttävätkö he 30op ensihoidon vaatimusta tai siirtymäsäännöstä, mutta he ovat ainakin valviran terhikki järjestelmän mukaan sairaanhoitajia. Mielestäni oikaisuvaatimukseni on täysin perusteltu ja toivon että se myös käsitellään asianmukaisesti. Yhteistyöterveisin kunnioittaen Ensihoitopäällikkö Jukka Hartikainen ja henkilöstö- ja hallintopäällikkö Reija Huttunen : Pohjois-Savon pelastuslaitoksella oli haettavana klo mennessä ensihoitajan vakinaisia toimia. Toimien alkusijoituspaikkana oli Kuopio ja Varkaus. Ensihoitajan toimien kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen ensihoitopalvelusta (340/2011) mukaiset hoitotason kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi ensihoitajalta edellytetään voimassa olevia Pohjois- Savon sairaanhoitopiirin hyväksymiä hoitotason hoitovelvoitteita. Ajokorttivaatimus on vähintään B-ajokortti. Hakijoilta odotimme työkokemusta hoitotasoisesta ensihoidosta, ensihoidon palveluprosessien hyvää tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vaativaan ensihoitotyöhön soveltuvia henkilökohtaisia ominaisuuksia. Määräaikaan mennessä toimia haki 21 henkilöä. Hakijoista haastatteluihin kutsuttiin hakijayhteenvedon perusteella kuusi henkilöä. Yksi haastatelluista perui hakemuksensa kyseiseen toimeen Haastattelut suoritettiin torstaina , maanantaina ja tiistaina Haastattelijoita toimivat lääkintämestari Jukka Hartikainen sekä lääkintäesimiehet Eero Väyrynen ( ), Tero Lähdesmäki ( ) ja Jukka Innanen ( ). Haastattelussa painotettiin hakijan henkilökohtaisia ominaisuuksia, kokemusta hoitotasoisesta ensihoidosta, soveltuvuutta vaativaan hoitotason ensihoitotyöhön sekä työyhteisötaitoja. Haastatteluista kartoitettiin myös henkilön kokemusta koulutustehtävistä työvuoroissa, vastuualuetyötä sekä tulevaisuuden suunnitelmia ja urakehitystä.

4 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (4) Hakemusten ja haastattelujen perusteella yhteen ensihoitajan toimeen, alkusijoituspaikkana Varkauden paloasema, valittiin Juha Pelkonen. Hakemuksessa esitetyt kelpoisuusvaatimukset olivat Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen ensihoitopalvelusta (340/2011) mukaiset hoitotason kelpoisuusvaatimukset. Kyseisen asetuksen 8 :ssä määritellään hoitotason henkilöstön kelpoisuusvaatimukset. Samoin asetuksen 11 :ssä määritellään ns. siirtymäsäännökset hoitotason kelpoisuusehtoihin. Pelkonen täyttää näin ollen siirtymäsäännösten nojalla kyseisen asetuksen hoitotason kelpoisuusvaatimukset. Samoin Pelkosella on voimassa olevat Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hyväksymät hoitotason hoitovelvoitteet sekä B-ajokortti. Toimeen valitsemisen jälkeen Pelkonen ilmoitti päivätyllä sähköpostilla, ettei ota vastaan ensihoitajan toimea Varkauden paloasemalta, johon hänet on valittu. Näin ollen Pohjois-Savon pelastuslaitos avaa kyseessä olevan ensihoitajan toimen uudelleen haettavaksi. Pelastusjohtaja on päätöksellään kumonnut tekemänsä päätöksen valita Juha Pelkonen avoinna olleeseen ensihoitajan toimeen alkusijoituspaikkana Varkauden paloasema. Toimi julistettiin uudelleen haettavaksi ja hakuaika toimeen päättyy Samalla tarkennettiin toimen kelpoisuusvaatimuksia siten, että ensihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen ensihoitopalvelusta (340/2011) 8 :n 2. mom. kohdan 3a mukaiset hoitotason kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi ensihoitajalta edellytetään voimassa olevia Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hyväksymiä hoitotason hoitovelvoitteita. Ajokorttivaatimus on vähintään B-ajokortti. Vaikutusten arviointi Esitys Ilmastopoliittisen ohjelman näkökulmasta päätösehdotus on neutraali. Esitän, että aluepelastuslautakunta päättää hylätä oikaisuvaatimuksen. Ensihoitajan toimeen valittu Juha Pelkonen täytti Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen ensihoitopalvelusta (340/2011) mukaiset hoitotason kelpoisuusvaatimukset em. asetuksen 11 :n siirtymäsäännöksen nojalla. Ensihoitajan toimeen valittu henkilö ei ottanut tehtävää vastaan, joten pelastusjohtajan päätös (1/2013) on kumottu ja julistettu uudelleen haettavaksi. Valmistelija Reija Huttunen etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Päätösehdotus Pelastusjohtaja Jukka Koponen Aluepelastuslautakunta hylkää Tuukka Kivelän oikaisuvaatimuksen henkilöstö- ja hallintopäällikkö Reija Huttusen esityksen mukaisesti. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (5)

Julkaistu Helsingissä 15 päivänä huhtikuuta /2011 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus. ensihoitopalvelusta

Julkaistu Helsingissä 15 päivänä huhtikuuta /2011 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus. ensihoitopalvelusta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 15 päivänä huhtikuuta 2011 340/2011 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalvelusta Annettu Helsingissä 6 päivänä huhtikuuta 2011 Sosiaali- ja terveysministeriön

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 3 27.01.2016. 3 Asianro 7479/01.01. Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 3 Asianro 7479/01.01.01/2015 Oikaisuvaatimus / Palomiehen viran valinta alkusijoituspaikkana Riistaveden paloasema Henkilöstö- ja hallintopäällikkö

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus STM094:00/2016 LUONNOS 30.3.2017 Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalvelusta Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään terveydenhuoltolain (1326/2010) 41 ja 46 :n nojalla,

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014-

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri 2 (8) 1. TOIMINTAYMPÄRISTÖ Ensihoidon palvelutasopäätös koskee Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella

Lisätiedot

PPSHP ENSIHOITOPALVELU

PPSHP ENSIHOITOPALVELU PPSHP ENSIHOITOPALVELU Ensihoitopäällikkö Iiro Anttila Taustaa Apulaisoikeuskanslerin päätös 15.1.2007 (Dnro 1/50/2007) Johtopäätökset palvelutasosta ei ole yhtenäisiä määrittelyjä sairaankuljetuspalvelun

Lisätiedot

LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ SOSIAALIPALVELUISSA

LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ SOSIAALIPALVELUISSA PALVELULAITOSTEN TYÖNANTAJAYHDISTYS RY JÄSENKIRJE 11/2005 Tast 20.5.2005 Palvelulaitosten työnantajayhdistys ry:n jäsenyhteisöille LAKI SOSIAALITYÖN AMMATILLISEN HENKILÖSTÖN KELPOISUUDESTA YKSITYISISSÄ

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös 1.1.2014 alkaen

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös 1.1.2014 alkaen ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös 1.1.2014 alkaen SISÄLLYSLUETTELO 1 TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 2 2 ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISTAPA... 3 3 ENSIHOITOPALVELUN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (32) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 07.03.2013. Pelastuslaitos, lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (32) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 07.03.2013. Pelastuslaitos, lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (32) Kokoustiedot Aika torstai klo 16:00-18:40 Paikka Pelastuslaitos, lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen,

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan asiantuntijakutsu / lausuntopyyntö HE107/2015 vp 20.11.2015 klo 9.00.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan asiantuntijakutsu / lausuntopyyntö HE107/2015 vp 20.11.2015 klo 9.00. Sosiaali- ja terveysvaliokunta 19.11.2015 00102 EDUSKUNTA puh. 09 4321 stv@eduskunta.fi Sosiaali- ja terveysvaliokunnan asiantuntijakutsu / lausuntopyyntö HE107/2015 vp 20.11.2015 klo 9.00. Asia Tehy ry:n

Lisätiedot

Ensihoidon kenttäjohtaja

Ensihoidon kenttäjohtaja PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ Työpaikkailmoituksia, dokumentti sisältää kahdeksan sivua. Työpaikkailmoitus kopioitu sivulta: http://www.kuntarekry.fi/avoimettyopaikat/sivut/jobs.aspx?jobid=phsotey-07-26-

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1 31.12.2019 Laadittu ja hyväksytty ERVA järjestämissopimuksen mukaisessa ensihoitokeskuksen ERVA ohjausryhmässä:

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ensihoidon palvelutasopäätös vuodelle 2020

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ensihoidon palvelutasopäätös vuodelle 2020 Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ensihoidon palvelutasopäätös vuodelle 2020 Toimintaympäristö Ensihoidon palvelutasopäätös koskee Pirkanmaa sairaanhoitopiirin alueella tapahtuvaa ja kuntayhtymän

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:30 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Aatu Asikainen Henkilöstöasiat 28 / 2019 Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Kelpoisuutena virkoihin ja työsopimussuhteisiin tehtäviin vaaditaan: 1. sairaanhoitopiirin johtajalta ylempi korkeakoulututkinto

Lisätiedot

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Maria Huovinen Henkilöstöasiat 35 / 2019 Perusopetuksen lehtorin (historia, yhteiskuntaoppi ja evankelisluterilainen uskonto) viran (1441) täyttäminen 1.8.2019 alkaen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 25 19.01.2015. 25 Asianro 8193/01.01.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 25 19.01.2015. 25 Asianro 8193/01.01.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 115 16.12.2014 25 Asianro 8193/01.01.00/2014 Tehtävien lakkauttaminen ja virkojen perustaminen perusturvan palvelualueella 1.1.2015

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen. Hakija on pyytänyt lupaa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen seuraavasti:

Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen. Hakija on pyytänyt lupaa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen seuraavasti: Päätös 1 (7) Luumäen Ensihoito Oy Vartiokyläntie 1 00950 Helsinki ASIA Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen HAKIJA/PALVELUJEN TUOTTAJA Luumäen Ensihoito Oy Vartiokyläntie 1 00950 Helsinki

Lisätiedot

Ensihoitajan vastuut, velvollisuudet ja oikeudet

Ensihoitajan vastuut, velvollisuudet ja oikeudet Ensihoitajan vastuut, velvollisuudet ja oikeudet SEHL:n opintopäivät 7.-8.4.2017 Jenna Uusitalo Väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto Jenna.uusitalo@helsinki.fi Sisältö 1. Vastuun ja velvollisuuden

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (jäljempänä myös Eksote) Valto Käkelänkatu 3 C 1, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (jäljempänä myös Eksote) Valto Käkelänkatu 3 C 1, 53130 Lappeenranta JÄRJESTÄMISSOPIMUS ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN ENSIHOI- DON JA ETELÄ-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN YHTEISESTÄ MONIAMMATILLI- SESTA TOIMINTAYKSIKÖSTÄ JA SEN TOIMINNAN PILOTOINNISTA RAUTJÄRVEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 85 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016

Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) Opetuslautakunta NAL/2 2.2.2016 Helsingin kaupunki Esityslista 1/2016 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus koskien Stadin aikuisopiston hoitotyön opettajan virkasuhteen täyttämistä HEL 2015-012221 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kulttuurihistoriallisen museon konservaattorin tehtävän täyttäminen/elviira

Kulttuurihistoriallisen museon konservaattorin tehtävän täyttäminen/elviira Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Elviira Heikkilä Henkilöstöasiat 2 / 2018 Kulttuurihistoriallisen museon konservaattorin tehtävän täyttäminen/elviira Heikkilä Selostus ja perustelu Kulttuurihistoriallisen

Lisätiedot

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Mari Nyyssönen Henkilöstöasiat 83 / 2019 Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Mari Nyyssönen, Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Lisätiedot Kaarina Järvenpää, perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri, puhelin: 310 76109 kaarina.jarvenpaa(a)hel.fi

Lisätiedot Kaarina Järvenpää, perhe- ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri, puhelin: 310 76109 kaarina.jarvenpaa(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 4 Lastenpsykiatrin virkaan valinta, työavain 45-307-14 HEL 2014-005380 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Perhe - ja sosiaalipalvelujen johtajalääkäri päätti

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014-

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri 2 (8) Ensihoitokeskus 27.9.2013 1. TOIMINTAYMPÄRISTÖ Ensihoidon palvelutasopäätös koskee

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 17.05.2017 Sivu 1 / 1 5435/2016 01.01.01 101 Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1256-16) Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-990 Kotihoidon alue-esimiehen viran täyttäminen, vakanssinumero 1000200158 Kotihoidon alue-esimiehen virka (vakanssinumero 1000200158) on ollut julkisesti

Lisätiedot

Sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa olevan viran täyttäminen perhepalvelujen ja lastensuojelun avohuollossa

Sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa olevan viran täyttäminen perhepalvelujen ja lastensuojelun avohuollossa Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Henkilöstöasiat 47 / 2018 Sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa olevan viran täyttäminen perhepalvelujen ja lastensuojelun avohuollossa Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 57 Oikaisuvaatimus koskien opinto-ohjaajan määräaikaisen virkasuhteen täyttämistä HEL 2017-007095 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä Stadin ammattiopiston ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Sairaala-, kuntoutus ja hoivapalvelutpalvelukokonaisuus

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Sairaala-, kuntoutus ja hoivapalvelutpalvelukokonaisuus HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (6) 4 Kotihoidon ohjaajan viransijaisuuden täyttäminen,, Laakso 2, työavain 7-1102- 18 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen haastatteluissa osoitetun

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 381/2016 01.01.01 84 Oikaisuvaatimus oman äidinkielen opettajan (espanja) valinnasta (työavain 3-1403-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 15 25.02.2015. 15 Asianro 415/02.08.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta 15 25.02.2015. 15 Asianro 415/02.08. Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/2015 1 (1) 15 Asianro 415/02.08.00/2015 Vastine oikaisuvaatimukseen Varpaisjärven nuohouspiirin piirinuohoojaksi Riskienhallintapäällikkö Paavo Tiitta 25.2.2015:

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Sairaala-, kuntoutus ja hoivapalvelutpalvelukokonaisuus

HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Sairaala-, kuntoutus ja hoivapalvelutpalvelukokonaisuus HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) 5 Kotihoidon ohjaajan viransijaisuuden täyttäminen,, Munkkiniemi 2, työavain 7-1099-18 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastatteluissa

Lisätiedot

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta

Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Perusturvan johdon tukipalvelut Sari Hannele Korhonen Tulliportinkatu 34 A, 4. krs 70100 KUOPIO Sovellusasiantuntijan tehtävään valinta Henkilöstöasiat 8 / 2018

Lisätiedot

UUDEN ENSIHOITOLAIN VAATIMUKSET PELASTUSLAITOKSEN ENSIHOITAJILLE. Kari Porthan Ensihoitopäällikkö Helsingin pelastuslaitos

UUDEN ENSIHOITOLAIN VAATIMUKSET PELASTUSLAITOKSEN ENSIHOITAJILLE. Kari Porthan Ensihoitopäällikkö Helsingin pelastuslaitos UUDEN ENSIHOITOLAIN VAATIMUKSET PELASTUSLAITOKSEN ENSIHOITAJILLE Kari Porthan Ensihoitopäällikkö Helsingin pelastuslaitos Sisältö Mitä laki sanoo? Mitä potilas ajattelee? Millä tyydytetään potilaan tarpeet

Lisätiedot

Suurtehoväestönhälyttimet 2017 Sukeva ja Varkaus

Suurtehoväestönhälyttimet 2017 Sukeva ja Varkaus Pohjois-Savon pelastuslaitos Päätöspöytäkirja 1 (5) Suurtehoväestönhälyttimet 2017 Sukeva ja Varkaus Hankinta- ym. sopimukset 6 / 2017 Selostus ja perustelu Riskienhallintapäällikkö Paavo Tiitta, vs. valmiuspäällikkö

Lisätiedot

Koulusihteerin tehtävän täyttäminen alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu

Koulusihteerin tehtävän täyttäminen alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Sari Hoffren Henkilöstöasiat 111 / 2018 Koulusihteerin tehtävän täyttäminen 1.10.2018 alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELU- TASOPÄÄTÖS AJALLE

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELU- TASOPÄÄTÖS AJALLE KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄN ENSIHOIDON PALVELU- TASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2018-31.12.2019 Laadittu ja hyväksytty ERVA järjestämissopimuksen mukaisessa ensihoitokeskuksen ERVA ohjausryhmässä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Hyvinvointi

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Hyvinvointi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 11 Sosiaali- ja terveysalan koulutus, kaksi ammatillisen lehtorin vakinaista virkaa HEL 2016-006627 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Toimialarehtori päätti

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS Valtuusto 10.6.2014 liite 2 24 1 VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOIDON PALVELUTASOPÄÄTÖS 1. Palvelutasopäätöksen voimassaolo Tämä palvelutasopäätös on voimassa 1.1.2015 31.12.2017. Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Asianro 9444/

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (1) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Asianro 9444/ Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2019 1 (1) 7 Asianro 9444/01.01.01.01/2018 Oikaisuvaatimus resurssikoordinaattorin virkavaalista Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Laura Natunen Pohjois-Savon pelastuslaitoksen

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

Yritysasiamiehen valinta

Yritysasiamiehen valinta Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Yritysasiamiehen valinta Henkilöstöasiat 1 / 2018 Selostus ja perustelu Kuopion kaupungin elinvoimapalveluissa oli haettavana yritysasiamiehen tehtävä ajalla 22.12.2017

Lisätiedot

2 Sosiaaliohjaaja viransijaisuuden täyttäminen, työavain

2 Sosiaaliohjaaja viransijaisuuden täyttäminen, työavain HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 (7) 2 Sosiaaliohjaaja viransijaisuuden täyttäminen, työavain 7-1141-18 Päätös HelppiSeniorin päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain ) 17.02.2016 Sivu 1 / 1 69/2016 01.01.01 26 Oikaisuvaatimus määräaikaisen erityisluokanopettajan valinnasta (työavain 3-1299-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh. 050 354 6840 Virpi Leino, puh.

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/2018 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00 16:45 Paikka Ravintola Musta Lammas, Satamakatu 4, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Osmo Huopainen,

Lisätiedot

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010 TEUVAN KUNNAN KIRJASTONJOHTAJAN VIRKA, VAKINAINEN TÄYTTÄMINEN TOISTAISEKSI 3.5.2010 ALKAEN Valmistelija/lisätiedot: Kirjastonjohtaja Raija Hakala p. (06) 2413 4321 koulutusltk 9 Teuvan kunnan kirjastonjohtajan

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 2741/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 2741/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (1) 66 Asianro 2741/01.01.01/2015 Oikaisuvaatimus terveysjohtajan tekemästä palveluesimiehen valintaa koskevasta päätöksestä Taustaa Terveydenhuollon palvelualueella

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Viiteaineistoa kaupunginhallituksen esityslistaan 22.8.2016 asiaan 4686/2016. Pohjois-Savon pelastuslaitos Ote 1 (2) Tehtävä 02.02.00 Pohjois-Savon pelastuslaitoksen hallinto Asianro 4686/2016 Kirsti Tarvainen

Lisätiedot

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain 45-788-14 HEL 2014-008582 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lapsiperheiden hyvinvointi-

Lisätiedot

Perusopetuksen rehtorin viran (0804) täyttäminen alkaen toistaiseksi, Alavan koulu / Merja Laininen

Perusopetuksen rehtorin viran (0804) täyttäminen alkaen toistaiseksi, Alavan koulu / Merja Laininen Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Henkilöstöasiat 54 / 2018 Perusopetuksen rehtorin viran (0804) täyttäminen 1.1.2019 alkaen toistaiseksi, Alavan koulu / Merja Laininen Selostus ja perustelu Kuopion

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 2 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003319 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Opetusvirasto 2/2014 Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 08.04.2014 Apulaisrehtori, Tekniikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Opetusvirasto 2/2014 Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja 08.04.2014 Apulaisrehtori, Tekniikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 2 Rakennusalan tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä, 25-308-14 HEL 2014-004430 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Apulaisrehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus Maanpuolustuskorkeakoulusta Annettu Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 2008 Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty puolustusministeriön esittelystä, säädetään Maanpuolustuskorkeakoulusta

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2019 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:00 Paikka Kaupungintalon kabinetti, II krs, Tulliportinkatu 31, 70100 KUOPIO Saapuvilla olleet

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Koulutusrahastosta annetun lain muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi Koulutusrahastosta annettua lakia. Ammattitutkintostipendin myöntämisen edellytyksiä

Lisätiedot

Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä

Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 HE 354/2014 Vp Lakiklinikka Kuntamarkkinat 9.-10.9.2015 lakimies Maria Porko Taustaa Lain valmistelu» Pohja valmistelulle pääministeri Jyrki Kataisen hallitusohjelmassa

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 29 päivänä huhtikuuta 2011. 377/2011 Valtioneuvoston asetus. terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen muuttamisesta

Julkaistu Helsingissä 29 päivänä huhtikuuta 2011. 377/2011 Valtioneuvoston asetus. terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen muuttamisesta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 29 päivänä huhtikuuta 2011 377/2011 Valtioneuvoston asetus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä 28 päivänä

Lisätiedot

Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen

Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Henkilöstöasiat 2 / 2018 Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen Selostus ja perustelu Kuopion kaupungin elinvoimapalveluissa oli haettavana

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 1/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti kumotaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:30 Paikka Lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen,

Lisätiedot

PALVELUTASOPÄÄTÖS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄSSÄ ALKAEN

PALVELUTASOPÄÄTÖS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄSSÄ ALKAEN PALVELUTASOPÄÄTÖS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄSSÄ 1.5.2017 ALKAEN Hyväksytty valtuustossa x.x.2017 Ensihoitokeskus Sisällysluettelo 1. Johdanto 3 2. Ensihoitopalvelun

Lisätiedot

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston

laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virkaan (vakanssi n:o ) Päätös Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin ammattiopiston Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 42 Laaja-alaisen erityisopetuksen lehtorin virka (vakanssi n:o 422290) HEL 2014-004918 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella

Lisätiedot

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI Sivistyslautakunta 8 18.02.2015 Kunnanhallitus 42 16.03.2015 Kunnanhallitus 58 20.04.2015 Kunnanhallitus 65 27.04.2015 REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/2014 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:30-10:00 Paikka Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, kokoustila Urpola Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen,

Lisätiedot

Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki (817/2015)

Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki (817/2015) Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki (817/2015) Ammattihenkilölain aluekierros, Kuopio Neuvotteleva virkamies 2.3.2016 Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki voimaan 1.3.2016 Lisäksi 1.3. voimaan asetukset:

Lisätiedot

93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 93 Ensihoitotyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-004896 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

9 Sosiaalityöntekijän kahden viransijaisuuden täyttäminen, työavain Päätös

9 Sosiaalityöntekijän kahden viransijaisuuden täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 Sosiaalityöntekijän kahden viransijaisuuden täyttäminen, työavain 45-651-15 HEL 2015-008326 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00 17:50 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Poikkeaminen (LTK) / Lamperila, 419-3-117 (Suovunniementie 131) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ PERUSTELUT

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ PERUSTELUT Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Koulutusrahastosta annetun lain muuttamisesta Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi Koulutusrahastosta annettua lakia. Ammattitutkintostipendin myöntämisen edellytyksiä

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja asennus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 12 Opev, Stadin ammattiopisto, tuntiopettajan (liikunta ja terveystieto) tehtävä, työavain 25-391-16 HEL 2016-006333 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Vs. toimialarehtori

Lisätiedot

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi.

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi. Kaupunginhallitus 255 29.08.2017 Kaupunginhallitus 319 09.10.2017 Kaupunginhallitus 341 24.10.2017 Teknisen johtajan virka 1405/03.05/2017, 1029/03.05/2016 KH 29.08.2017 255 Kaupunginhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2017-003189 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Fysioterapeutti vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sosiaali- ja terveysalan fysioterapeutin (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi

Lisätiedot

PALVELUTASOPÄÄTÖSESITYS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄSSÄ 1.1.

PALVELUTASOPÄÄTÖSESITYS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄSSÄ 1.1. PALVELUTASOPÄÄTÖSESITYS ENSIHOITOPALVELUN JÄRJESTÄMISEKSI PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄSSÄ 1.1.2017 ALKAEN VERSIO II - monituottajamalli PHSOTEY Ensihoitokeskus Sisällysluettelo

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o ) Päätös

48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o ) Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 48 Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon lehtorin virka (vakanssi n:o 422212) HEL 2014-004623 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion

Lisätiedot

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2014-008275 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2018 1 (5) 56 Virkasuhteen täyttäminen, pelastusjohtajan virka, Pelastuslaitos, työavain 27-9-18 HEL 2018-005605 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita pelastusjohtajan virkaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107

Espoon kaupunki Pöytäkirja 107 20.09.2016 Sivu 1 / 1 2751/2016 01.01.01 107 Pitkäaikaishoitopäällikön tehtävän (vakanssinumero 333739) vakinainen täyttäminen Vanhusten palvelujen tulosyksikössä, työavain 2-298-16 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain Päätös

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain 45-289-17 HEL 2017-004069 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös

6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen; Idän sosiaaliohjaus 1, työavain 45-1547-14 HEL 2015-001499 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1(7) 2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-92-17 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen sekä haastattelussa osoitetun sopivuuden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 80, Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-166-17 HEL 2017-001961 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (6) 15 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot