Henkilöstösuunnittelua varten

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Henkilöstösuunnittelua varten"

Transkriptio

1 Nuoriso-ohjaaja Lasten ja nuorten palvelut Nuorisopalvelut 2VAP5 29 Koordinaattori Soveltuva AMK-tutkinto Nuoriso-ohjaajan tehtävän tarkoituksena on lasten ja nuorten sosiaalinen vahvistaminen sekä elämänhallinan ja kasvun tukeminen. Lisäksi nuoriso-ohjaaja tukee nuorten yhteisöllisyyttä ja osallisuutta muiden toimijoiden kanssa. Nuoriso-ohjaaja toimii ohjaajana sekä nuorisotilalla että koululla. Nuoriso-ohjaajan tehtäviä ovat: - nuorisotilatoiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi pääosin vuotiaille lapsille ja nuorille. - leiri- ja retkitoimintojen suunnittelu ja toteutus - nuorten edustuksellisen osallisuuden tukeminen nuorisotilalla - nuorisotalotoimikunnat - monialainen yhteistyö kodin, koulun, kolmannen sektorin sekä muiden toimijoiden kanssa - oppilashuoltotyöryhmän toimintaan osallistuminen tarvittaessa - oppilaskuntatoimintaan ja tukioppilastoimintaan osallistuminen tarvittaessa - yksilön ja pienryhmien ohjaus ja tukeminen *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

2 Nuoriso-ohjaaja (etsivä nuorisotyö) Lasten ja nuorten palvelut Kavun tuki Nuorisopalvelut 2VAP Koordinaattori Yhteisöpedagogi tai muu soveltuva amk-tutkinto Matalan kynnyksen palveluohjaavaa ja ennalta ehkäisevää työtä vuotiaille Kouvolalaisille nuorille. Painottaen varhaista puuttumista. Etsivän työn tarkoituksena on löytää ne nuoret, jotka ovat putoamassa palvelujärjestelmiemme ulkopuolelle ja jotka ovat riskiryhmässä tulevaisuuden suhteen. Etsivä työ kunnissa; Nuorisolaki Täydentää nuorten tukipalveluja ja vahvistaa arjen hallintaa - Yhteistyö monialaisen verkoston kanssa. - Yksilöohjaus ja ryhmätoiminta. - Uusien toimintamallien kehittäminen työpajojen ja muiden yhteistyöyksiköiden kanssa. - Ohjaamon palveluohjaajan tehtävät - Etsivän työn seuranta, arviointi ja raportointi. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

3 Työvalmentaja catering Hyvoinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Kasvun tuki OTE Nuorten työpajat 38,15 2VAP Työpajajohtaja Amk-tutkinto Työvalmentaja EAT tai vastaava ohjausalan koulutus Työkokemus ohjaus-tai koulutusalalla Työvalmentaja vastaa pajanuorten ohjauksesta, valmennuksesta ja neuvonnasta työpajalla. Pajanuorten ohjaus, valmennus ja neuvonta. Pajanuorten haastattelut ja arvioinnit, työajanseuranta sekä lausuntojen laatiminen. Pajanuorten loma- ja poissaolojen seuranta ja raportointi. Catering-alan työtehtävien ohjaus ja organisointi. Vastuuhenkilönä toimiminen työssäoppijoille ja harjoittelijoille. Vastuu catering-alan kehittämisestä ja laatutason ylläpitämisestä asiakaspalvelussa. Vastuu ruokajakelun koordinoinnista. Vastuu oman toimintalinjan taloudesta. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

4 Työvalmentaja metalli-ja koneala Lasten ja nuorten palvelut Kasvun tuki OTE Nuorten työpajat 38,15 2VAP Työpajajohtaja Amk-tutkinto Työvalmentaja EAT Työkokemus ohjaus- ja koulutusalalla Työvalmentaja vastaa pajanuorten ohjauksesta, valmennuksesta ja neuvonnasta työpajalla. Pajanuorten ohjaus, valmennus ja neuvonta. Pajanuorten haastattelut ja arvioinnit, työajanseuranta sekä lausuntojen laatiminen. Pajanuorten lomien ja poissaolojen seuranta ja raportointi. Metalli - ja konealan työtehtävien ohjaus nuorille. Vastuuhenkilönä toimiminen työssäoppijoille ja harjottelijoille. Vastuu metalli- ja konealan kehittämisestä ja työtehtävien organisoinnista. Työturvallisuudesta vastaaminen. Vastuu oman toimintalinjan taloudesta. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

5 Lasten erityisohjaaja Lasten ja nuorten palvelut Kasvun tuki 5PER Päiväkodin johtaja Lasten erityisohjaajan ammattittutkinto, lasten ja nuorten ohjaajan erityisammattitutkinto, koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto Rakenteellinen tukitoimi päiväkodissa olevien erityistä tukea tarvitsevien lasten hoidon ja kasvatuksen turvaamiseksi. Huoltehtii yhteistyössä vanhempien, henkilökunnan ja asiantuntijoiden kanssa siitä, että lapsi osallistuu ryhmän toimntaan ja kokee kuuluvansa ryhmään omien edellytystensä mukaisesti. Perehtyy tehtäviin yhteistyössä muun henkilöstön kanssa ja mahdollistaa lapsen osallistumisen toimintaan muun lapsiryhmän kanssa. Osallistuu erityistä tukea tarvitsevan lapsen kasvatukseen ja perushoitoon, ohjaa ja auttaa lasta selviytymään mahdollisimman itsenäisesti perushoitotilanteista. Huolehtii omalta osaltaan tiedonkulusta lasta koskevissa asioissa vanhempien ja muun henkilöstön kanssa. Huolehtii sovituista lapselle määrätyistä kuntous- tai hoitotoimenpiteistä. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

6 Sairaanhoitaja Aikuisväestön palvelut Sairaalapalvelut Sairaalahoidon yhteiset Varahenkilöstö Jaksotyö 114,75 tuntia/jakso 3HOI3 32 Osastonhoitaja Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa(esim.amk-tutkinto) tai aikaisempaa opistoasteista ammattitutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetuhn lain 559/1994 mukaista laillistusta. Varahenkilöstön sairaanhoitajan tehtävän tarkoituksena on sijaistaa eri yksiköiden lyhyitä poissaoloja. Sairaanhoitaja työskentelee Pohjois-Kymen sairaalan ja Terveyskeskus sairaalan eri yksiköissä, hänen tehtävänsä muotoutuvat yksikön tarpeiden ja toiminnan mukaisesti. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

7 Lähihoitaja Aikuisväestön palvelut Sairaalapalvelut Sairaalahoidon yhteiset Varahenkilöstö Jaksotyö 114,75 tuntia/jakso 3HOI4 27 Osastonhoitaja Tehtävässä vaaditaan sosiaali-ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaavan alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Varahenkilöstön lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on sijaistaa eri yksiköiden lyhyitä poissaoloja. Lähihoitaja työskentelee Pohjois-Kymen sairaalan ja terveyskeskussairaalan eri yksiköissä. Tehtävät muotoutuvat yksikön tarpeiden ja toiminnan mukaisesti. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

8 Apulaisosastonhoitaja Aikuisväestön palvelut Sairaalapalvelut Toimistopalvelut 3HOI3 I 35 3 (34) osastonhoitaja alkaen Terveydenhuollon opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä hallinnon ja johtamistaidon opinnoilla.tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää tehtäväalueen tuntemista. Apulaisosastonhoitaja toimii osastonsihteeripalveluiden, arkisto- ja lähettipalveluiden lähiesimiestehtävässä hallinnollisena lähiesimiehenä. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä osastonhoitajan kanssa, ja hänellä on toiminnasta raportointivastuu osastonhoitajalle. Tehtävään ei sisälly talousvastuuta, joka on osastonhoitajalla. Toimistopalveluiden osastonsihteeripalveluiden, arkisto- ja lähettipalveluiden lähiesimiestehtävät. Toimii tiivissä yhteistyössä osastonhoitajan kanssa. Osastonhoitajalla kokonaisvastuu toiminnasta. Tehtäväalueeseen kuuluu - päivittäinen lähiesimiestyö - henkilökunnan poissaoloilmoitusten vastaanotto ja käsittely - sijaishankinta tarpeen mukaan - työvuorosuunnittelu - vuosilomasuunnittelu yhteistyössä osastonhoitajan kanssa - toimii toimistopalveluiden osastonhoitajan sijaisena - vastuualueen perehdytyksen järjestämisestä vastaaminen *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

9 Vastaava osastonsihteeri/tekstinkäsittelijä Aikuisväestön palvelut Sairaalapalvelut Toimistopalvelut 36,25 Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko 3HOI3 III (19) osastonhoitaja alkaen Sosiaali- ja terveydenhuollon osastonsihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja (asiakaspalvelu ja tietohallinto). Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää tehtäväalueen tuntemista, lisäksi arvostamme riittävää hallinnon osaamista. Vastaava osastonsihteeri/tekstinkäsittelijä toimii tekstinkäsittelijöiden lähiesimiestehtävässä oman tekstinkäsittelytyön ohella. Hän toimii yhteistyössä osastonhoitajan kanssa, ja hänellä on raportointivastuu tekstinkäsittelyn toiminnasta osastonhoitajalle. Tehtävään ei sisälly talousvastuuta, joka on osastonhoitajalla. Toimistopalveluiden tekstinkäsittely-yksikön lähiesimiestehtävät. Toimii tiivissä yhteistyössä osastonhoitajan kanssa. Osastonhoitajalla kokonaisvastuu toiminnasta. Tehtäväalueeseen kuuluu - päivittäinen lähiesimiestyö - tekstinkäsitteijöiden poissaoloilmoitusten vastaanotto ja käsittely - tekstinkäsittelyn sijaishankinta tarpeen mukaan - tekstinkäsittelyn työvuorosuunnittelu - tekstinkäsittelyn vuosilomasuunnittelu yhteistyössä osastonhoitajan kanssa - toimii toimistopalveluiden ma. apulaisosastonhoitajan sijaisena - tekstinkäsittelijöiden perehdytyksen järjestämisestä vastaaminen - tekstinkäsittelyn kehityskeskusteluista vastaaminen ja näistä raportoiminen osastonhoitajalle - osastonhoitaja vastaa varhaisen puuttumisen keskusteluista *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

10 Sairaanhoitaja Aikuisväestön palvelut Vastaanottopalvelut 2393,13 34 Osastonhoitaja Sairaanhoitaja Tiputushoitajan tehtävät, sairaanhoitajan tehtävät ajanvarauspoliklinikalla Tiputuspotilaiden hoito, kanylointi, lääkkeenanto, seuranta, ohjaus ja opastus. Palvelee koko sairaalaa, sillä osastoilta ja päivystyksestä siirtynyt potilaita tiputushoitajalle. Potilaiden määrä kasvussa, rtg:n nesteytyksiä ja lääkehoitoja tullut lisää. Yksi henkilö ei kykene hoitamaan kyseistä toimintaa. *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

11 Huoltomies Aikuisväestön palvelut Vastaanottopalvelut Kuntoutuspalvelut 8PER7, vaativuustaso II n. 26 osastonhoitaja Huoltomiehen tai vastaavan tutkinto Toimen pääasiallisena tarkoituksena on hoitaa Kouvolan apuvälinepalveluyksikön apuvälineiden huollot / korjaukset sekä apuvälineiden kuljetukset sairaaloihin sovitun käytännön mukaan. : * palautuvien apuvälineiden vastaanotto * uusien apuvälineiden tulotarkastukset * lainattavien / palautuvien apuvälineiden huollot / korjaukset (apuvälinepalvelu ja POKS) * varaosien tilaukset, varaosavaraston ylläpito * apuvälineiden kuljetukset sairaaloihin (tk-sairaala ja PoKS) sovitun käytännön mukaisesti *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

12 Toimintaterapeutti Aikuisväestön palvelut Vastaanottopalvelut Kuntoutuspalvelut 3HOI3 / vaativuustaso III 33. osastonhoitaja alkaen Toimintaterapeutin tutkinto Toimen pääasiallisena tarkoituksena on tuottaa aikuisten toimintaterapiapalveluja. * : * aikuisten toimintaterapia-arvioinnit * akuuttivaiheen toimintaterapia * apuväline- ja asunnonmuutostyöarvioinnit * apuvälineohjaus ja seuranta * yksilöllinen ohjaus ja neuvonta sekä ryhmätoiminta * kotikuntoutus * yhteistyön kehittäminen ja kuntoutusprosessin varmistaminen moniammatillisesti erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

13 Toimintaterapeutti Aikuisväestön palvelut Vastaanottopalvelut Kuntoutuspalvelut 3HOI3 / vaativuustaso III 33. osastonhoitaja alkaen Toimintaterapeutin tutkinto Toimen pääasiallisena tarkoituksena on tuottaa avovastaanotolla lasten toimintaterapiapalveluja, aloituspaikkana Kouvolan terveysasema. : * lasten toimintaterapian tarpeen arviointi * yksilöllinen lasten ohjaus ja neuvonta sekä ryhmätoiminta * toimintaterapian toteutus * apuvälinetarpeen arviointi, ohjaus ja seuranta * päiväkodeissa ja kouluilla tapahtuvat lasten ohjaus -ja seurantakäynnit * lasten vanhempien, koulun ja päivähoidon henkilökunnan ohjaus -ja neuvonta lapsen kuntoutuksessa * yhteistyön kehittäminen ja kuntoutusprosessin varmistaminen moniammatillisesti erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

14 Yrityskoordinaattori Aikuisväestön palvelut Aikuisten elämänhallinnan tukeminen Arkielämän tukipalvelut Työllistymisen edistäminen Hinnoittelun ulkopuolinen sivukuluja) 35 Palveluvastaava Soveltuva AMK/opistotasoinen tutkinto, kokemus yritysyhteistyöstä, yrittäjyydestä ja/tai työllisyydenhoidosta katsotaan eduksi Yritysyhteistyön kehittäminen työllistymisen edistämiseksi - yrityskontaktien luominen ja kehittäminen - yritysyhteistyön kehittäminen tavoitteena luottamuksellisten ja toimivien suhteiden luominen potentiaalisiin työnantajiin - työnantajien odotusten selvittäminen ja niihin vastaaminen - työpaikkojen, myös piilotyöpaikkojen, etsiminen avoimilta markkinoilta - työtehtävän mahdollinen räätälöinti yhdessä työnantajan ja työnhakijan kanssa, työhönvalmennukselliset tehtävät - palkkatuetun työllistämisen ja työllistämisen Kouvola-lisän markkinointi yrityksille - työkokeilun ja oppisopimuksen markkinointi yrityksille - markkinointitilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä Työllistymisen edistämisen yksikön muiden toimijoiden kanssa - tiivis yhteistyö TE-toimiston kanssa

15 Ohjaaja Aikuisväestön palvelut Aikuisten elämänhallinnan tukeminen Arkielämän tukipalvelut Asumispalvelut 4SOS6A I sivukuluja) 26 Asumisyksikön esimies Sosiaali- terveysalan perustutkinto. Toimen tehtävänä on tuottaa kuntouttavalla työotteella erityisryhmien asu-mispalvelua asiakkaille, jotka tarvitsevat aikuissosiaalipalvelujen tuottamaa asumispalvelua mielenterveys- ja/tai päihdeasioihin tai kehitysvammaisuu-teen liittyen. 1. Asumispalvelun tuottaminen ja toteuttaminen laadukkaasti, ennaltaehkäisevästi ja kuntouttavalla työotteella 2. Asiakkaiden tarpeista lähtevä (asumisen suunnitelman mukainen) ohjaaminen ja huolenpito asumisessa, asioinneissa ja muissa jokapäiväiseen elämään liittyvissä toiminnoissa 3. Asiakkaiden perushoidolliset tehtävät (hoito ja huolenpito) 4. Asiakkaiden omaohjaajana toimiminen 5. Lääkehoidon toteuttaminen 6. Kodinhoidolliset ja ruokahuoltoon liittyvät tehtävät

16 Lähihoitaja / ikääntyneiden palvelut Hoiva-asuminen/ Varahenkilöstö Jaksotyö 114,75 tuntia/jakso 3HOI4 273 Hoivatyön esimies Sosiaalihuollon ammattihenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen kelpoisuus (8 ). Tehtävän tarkoitus on vastata hoivan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä työryhmän kanssa. Edistää ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä, hyvinvointia ja terveyttä sekä toteuttaa kokonaisvaltaista hoivaa ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä asumisyksikön arvojen mukaisesti.(vakituinen varahenkilö) 1. Vastaa asuakkaan kokonaisvaltaisesta perushoivasta (perustuu henkilökohtaisiin hoito- ja palvelusuunnitelmiin) yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. 2. Asukkaiden lääkehoitoon liittyvät tehtävät. 3. Suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaa asumisyksikön työryhmän jäsenenä. 4. Hoivan jatkuvuudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen asukkaan toimintakykyä, terveyttä ja hyvinvointia edistäen ja tukien. 5. Mahdolliset kodinhoidolliset työtehtävät ja asiointitehtävät (vaihtelevat eri asumisyksiköiden kesken). 6. Hoitotyön kehittäminen ja arviointi yhteistyössä asumisyksikön henkilökunnan kanssa huomioiden asukkaan kokonaisvaltaisen hoivan tarve (fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen). *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

17 Lähihoitaja /Ikääntyneid en palveluketju Kotihoito 3HOI4/ vaativuustaso ,4 Kotihoidon esimies Lähihoitaja, perushoitaja (aiempi kodinhoitajan koulutus + lääkehuollon täydennyskoulu-tus) Kuntohoitaja Mielenterveyshoitaja Apuhoitaja Tehtävän tarkoituksena on laadukkaiden, tarkoituksenmukaisten ja kokonaisvaltaisten hoito- ja huolenpitopalveluiden toteuttaminen kotihoidon asiakkaille. Kotihoidon asiakkaina on pääsääntöisesti ikäihmisiä, mutta asiakkaina myös lapsia ja työikäisiä. (vakituinen vuosiloman sijainen) Asiakaslähtöisen hoito- ja huolenpitopalveluiden suunnittelu, toteutus ja arviointi. Perushoito ja huolenpitotehtävät asiakkaan kotona. Lääkehuolto (osallistuminen lääkehuoltosuunnitelman mukaisesti). Yhteistyö eri hoito- ja palvelutahojen kanssa. Asiakaskohtainen dokumentointi ja muu kirjaaminen ja raportointi hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi. Asiakkaiden vastuuhoitajuus. Mahdollinen vastuuhoitajuus erikseen määritellyillä osa-alueilla. Kustannustehokkuuden huomioiminen ja kehittäminen omassa työssään. Osallistuminen oman ammattitaitonsa ja työnsä kehittämiseen moniammatillisessa tiimissä. Työ on 2-vuorotyötä *) lasketaan kaavalla 12*varsinainen palkka*1,6 (lomarahaosuus).

18 Kuljetusrekisterivastaava Tekniikka- ja ympäristöpalvelut / Elinympäristön kehittäminen Yhdyskuntatekniikka / Alueellinen jätehuolto 36 h 15 min Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko TS sivukuluja) 3 - Alueellinen jätehuolto -yksikön päällikkö (jätehuoltopäällikkö) Soveltuva korkeakoulututkinto tai entinen opistotason tutkinto ja alakohtainen asiantuntemus Jätteenkuljetusrekisterin ylläpitäminen. Jätteenkuljetusrekisterin ylläpitäminen

19 Toimistoinsinööri 2 kpl Tekniikka- ja ympäristöpalvelut / Elinympäristön kehittäminen Yhdyskuntatekniikka / Rakennuttamisyksikkö ja Alueiden hoito ja kunnossapito - yksikkö 36 h 15 min Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko TS sivukuluja) 28 - Rakennuttajapäällikkö ja Kunnossapitopäällikkö Soveltuva korkeakoulututkinto tai entinen opistotason tutkinto ja alakohtainen asiantuntemus Hankinta- ja sopimusasiakirjojen valmistelu ja töissä vaadittavien selvitysten tekeminen. Hankinta- ja sopimusasiakirjojen valmistelu ja töissä vaadittavien selvitysten tekeminen. Töiden suunnittelun, aikataulutuksen ja kustannusseurannan valmistelevat ja avustavat tehtävät

20 Vuorovaikutussuunnittelija Tekniikka- ja ympäristöpalvelut / Elinympäristön kehittäminen Yhteiset hallintopalvelut 36 h 15 min Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko sivukuluja) 38 - Suunnittelupäällikkö (Slu-yksikön päällikkö) Soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Vuorovaikutussuunnittelija palvelee koko toimialaa, eniten kaupunkisuunnittelun, maaomaisuuden sekä yhdyskuntatekniikan palveluissa. Avustaa johtoa ja osaltaan vastaa hankkeiden (suunnittelu, rakentaminen) eri vaiheissa asukkaiden, asianosaisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kuulemisesta, viestinnästä ja muusta vuorovaikutuksesta. - maankäytön suunnittelun osallisuustehtävät mm. osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ja osavastuu niiden toteuttamisesta - muut asianosaisten kuulemiseen liittyvät tehtävät - asukkaille viestittämiseen liittyvien tiedotteiden, katsausten ym. laadinta - molemminpuolisen vuorovaikutuksen edistäminen, mm. asukas- ja sidosryhmätilaisuudet - yhteistyö kaupungin kehittämishankkeissa, mm. osallistuminen toimialan edustajana hankkeisiin

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten Sosiaaliohjaaja Lasten ja nuorten palvelut Lapsiperheiden sosiaalipalvelut 36,25 040SOS050 I sivukuluja)* 31940 Johtava sosiaalityöntekijä 1.1.2017 toimen muuttaminen viraksi alkaen Sosiaalialalle suuntaava

Lisätiedot

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten kehittämispäällikkö konsernipalvelut talous- ja omistajaohjaus 36,75 Toimistotyö 36,75 tuntia/viikko HU 59 800 - talous- ja rahoitusjohtaja Soveltuva korkeakoulututkinto ja alan tuntemus Kouvolan kaupungin

Lisätiedot

21702174 Mielenterveystyö

21702174 Mielenterveystyö Kaupunginhallitus 30 01.02.2016 Uusien virkojen ja työsuhteiden perustaminen ja vakanssien lakkauttaminen 2016 170/01.01.00.00/2016 Kaupunginhallitus 01.02.2016 30 Valmistelijat: taloussuunnittelija Janne

Lisätiedot

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten Sosiaalityöntekijä Toimiala/ hallinnonala/ tuotantoalue Lasten ja nuorten palvelut Osasto/ yksikkö Lastensuojelu Avopalvelut 37 Säännöll. työaika 37 tuntia/vko 047SOS04A III johtava sosiaalityöntekijä

Lisätiedot

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten Rekrytointikoordinaattori Hyvinvointipalvelut Johdon tukipalvelut 36,25 Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko 9999999 30 000 henkilöstöpalvelupäällikkö 0 1.1.2014 alkaen Soveltuva opistoasteinen koulutus. Avustaa

Lisätiedot

Jämsän kaupungin työllisyysyksikkö ja tehtäväkuvaukset

Jämsän kaupungin työllisyysyksikkö ja tehtäväkuvaukset Jämsän kaupungin työllisyysyksikkö ja tehtäväkuvaukset (Alustava) TYÖLLISTÄMISYKSIKKÖ Tehtävät Yksikön tehtävänä on kuntalaisten työllistymistä edistävien palvelujen järjestäminen sekä näiden palvelujen

Lisätiedot

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten Sosiaalityöntekijä (3) Lasten ja nuorten palvelut Lapsiperheiden sosiaalipalvelut/ Lapsiperheiden sosiaalityö 37 Säännöll. työaika 37 tuntia/vko 4SOS4A 41 343 Johtava sosiaalityöntekijä Ylempi korkeakoulututkinto,

Lisätiedot

Henkilöstösuunnittelua varten

Henkilöstösuunnittelua varten Toimistosihteeri (,5) Lasten ja nuorten palvelut Lapsiperheiden sosiaalipalvelut 36,25 Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko 1TOI6 13 Palvelupäällikö 1.1.216 alkaen Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai

Lisätiedot

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 21.3.2014 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset toimet: 1. PALVELUOHJAAJA,

Lisätiedot

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Fysioterapeutti vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sosiaali- ja terveysalan fysioterapeutin (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi

Lisätiedot

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Perhepalvelut Nimike: perhepalvelujen palveluesimies, virka Tehtävät: Perhepalvelujen palveluesimies

Lisätiedot

Kuntoutus ja ennaltaehkäisy. TYÖPAJAPÄIVÄ 1: Kuntouttava arviointijakso

Kuntoutus ja ennaltaehkäisy. TYÖPAJAPÄIVÄ 1: Kuntouttava arviointijakso KOKONAISUUS A: Kotiin vietävien palvelujen sisältö ja kohdentuminen Kuntoutus ja ennaltaehkäisy TYÖPAJAPÄIVÄ 1: Kuntouttava arviointijakso Eija Janhunen TAVOITTEENA MAAKUNNALLINEN IDEAALIMALLI KUNTOUTTAVAN

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot INARIN KUNTA 30.9.2014 1/5 Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 22.5.2007 60 Voimassa 1.7.2007 Muutos soteltk 13.11.2007 117,

Lisätiedot

Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen

Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen Ajankohtaiset asiat Kevään verkoston päivämäärät: 16.1. klo 13-14.30 Kotikuntoutus: tehtävänkuvat ym. 13.2. klo 13-15 Kotihoidon yhteinen

Lisätiedot

Kempeleen kunnan työpaja ZUUMI-PAJA Toimintasuunnitelma 2016

Kempeleen kunnan työpaja ZUUMI-PAJA Toimintasuunnitelma 2016 Kempeleen kunnan työpaja ZUUMI-PAJA Toimintasuunnitelma 2016 Kempeleen kunta Nuorisopalvelut xx.xx.2015 Johdanto Nuorisotyö ja -politiikka kuuluvat kunnan tehtäviin (Nuorisolaki, Kuntien nuorisotyö ja

Lisätiedot

A. VAKINAISET TOIMET:

A. VAKINAISET TOIMET: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 18.3.2013 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset ja määräaikaiset toimet:

Lisätiedot

KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava

KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA 2010-2015 Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa 20.10.2015 Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kotikuntoutus (EKSOTE)

Lisätiedot

Hoiva vanhustenpalvelujen tulosalue

Hoiva vanhustenpalvelujen tulosalue Hoiva vanhustenpalvelujen tulosalue TP 2013 TP 2014 TA2015 Henkilöstömäärä 1196 1134 1071 Toimintakulut 102,4 M 99,4M 97,8 M joista henkilöstökulut 54 M 52,4 M joista asumis- ja hoiva-palvelujen ostot

Lisätiedot

KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA 2010-2015 Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa. 2.11.2015 Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava

KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA 2010-2015 Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa. 2.11.2015 Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava KOTIKUNTOUTUS EKSOTESSA 2010-2015 Kuntoutus ikääntyneen tukena palvelupolun joka vaiheessa 2.11.2015 Riikka Lehmus, kotikuntoutuksen vastaava Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kotikuntoutus (EKSOTE)

Lisätiedot

Kuntoutusasiantuntemuksen tarve sosiaali- ja terveydenhuollossa

Kuntoutusasiantuntemuksen tarve sosiaali- ja terveydenhuollossa Kuntoutusasiantuntemuksen tarve sosiaali- ja terveydenhuollossa Työpaja ammattikorkeakouluille ja sidosryhmille kuntousalan koulutuksesta 27.5.2014 Johtaja Päivi Voutilainen Sosiaali- ja terveysministeriö

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet:

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän hoidon ja hoivan palvelualue tuottaa, kehittää ja turvaa oikea aikaiset ja vaikuttavat terveys ja avopalvelut yhteistoiminta alueensa eli Kauhajoen kaupungin

Lisätiedot

Hyvinvointipalvelut. Kouvolan kaupunki

Hyvinvointipalvelut. Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Kouvolan kaupunki 1 Asiakkaan osallisuus Asiakkaiden tarpeet ja ennakointi Strategia, arvot ja visio PALVELUOHJAUS Kasvun ja oppimisen sekä lapsiperheiden tukeminen Elämän alkupolku

Lisätiedot

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Etelä-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstön kelpoisuusrekisteri 1.1.2016 alkaen Kelpoisuutena virkoihin ja työsopimussuhteisiin tehtäviin vaaditaan: 1. sairaanhoitopiirin johtajalta ylempi korkeakoulututkinto

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain muuttamisesta (HE 240/2014) Eduskunnan päätöksen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset

Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien. Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien Kelpoisuus- ja kielitaito- vaatimukset 28.4.2015 1. Soveltamisala Sosiaali- ja terveysviraston virkojen ja toimien kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset.

Lisätiedot

Ikääntyvien palvelujen kehittäminen Oulun Eteläisellä alueella

Ikääntyvien palvelujen kehittäminen Oulun Eteläisellä alueella Ikääntyvien palvelujen kehittäminen Oulun Eteläisellä alueella Sonectus Hallinnoija OAMK terveysalan Oulaisten yksikkö Hankkeen kesto 1.9.2008-31.5.2011 Hankkeen kokonaiskustannusarvio ja rahoittajat:

Lisätiedot

VASTUUHOITAJAN TOIMINTAOHJE

VASTUUHOITAJAN TOIMINTAOHJE LIITE 3 1(7) VASTUUHOITAJAN TOIMINTAOHJE Kanta-Kauhavan kotihoito K u n t a y h t y m ä K a k s i n e u v o i n e n I k ä i h m i s t e n p a l v e l u t K o t i h o i t o K a n t a - K a u h a v a 3 /

Lisätiedot

TUTKINNON OSAN ARVIOINTISUUNNITELMA 26. marraskuuta 2014

TUTKINNON OSAN ARVIOINTISUUNNITELMA 26. marraskuuta 2014 TUTKINNON OSAN ARVIOINTISUUNNITELMA 26. marraskuuta 2014 Tutkinto: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Tutkinnon osan nimi ja laajuus: 2.1.1 Kasvun tukeminen ja ohjaus, 20 osp. Pakollinen

Lisätiedot

Turvallisuuden toimenpideohjelma, Loviisan kaupunki

Turvallisuuden toimenpideohjelma, Loviisan kaupunki Turvallisuuden toimenpideohjelma, Loviisan kaupunki 2015-2017 Hyvinvointiohjausryhmä ja -työryhmä [Valitse pvm.] Kohde-ryh mä Kunnan asukkaat Lapset ja nuoret Tavoite Toimenpide Vastuutaho Aikataulu Seuranta

Lisätiedot

Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen

Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen Ajankohtaiset asiat Syksyn verkoston päivämäärät: 26.10 Jatketaan tämän kerran teemoja 14.11. Rovaniemen kaupungin kotikuntoutuksen

Lisätiedot

SenioriKaste Lapin JOHTAJAT PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LEILA MUKKALA

SenioriKaste Lapin JOHTAJAT PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LEILA MUKKALA SenioriKaste Lapin toiminnallinen osakokonaisuus JOHTAJAT 9.4.2015 PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LEILA MUKKALA Vanhuspalvelulaki Kunnalla on velvollisuus lli järjestää j hyvinvointia, i terveyttä, toimintakykyä ja

Lisätiedot

PALVELUTARPEEN MONIPUOLINEN ARVIOINTI

PALVELUTARPEEN MONIPUOLINEN ARVIOINTI PALVELUTARPEEN MONIPUOLINEN ARVIOINTI Asiakasohjauspäällikkö Kaisa Taimi Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen/ Tilaajaryhmä/ Tampereen kaupunki LAKI IKÄÄNTYNEEN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN TUKEMISESTA SEKÄ

Lisätiedot

LIITE 1 1(3) AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMAN JA NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET MUUT MÄÄRÄYKSET

LIITE 1 1(3) AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMAN JA NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET MUUT MÄÄRÄYKSET LIITE 1 1(3) AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN OPETUSSUUNNITELMAN JA NÄYTTÖTUTKINNON PERUSTEET - - - 5 MUUT MÄÄRÄYKSET 5.6 Kodin ja oppilaitoksen yhteistyö 5.7 Opiskelijahuolto Sen lisäksi, mitä laissa ammatillisesta

Lisätiedot

ENNALTAEHKÄISEVIEN JA KUNTOUTUMISTA TUKEVIEN TOIMINTATAPOJEN SEKÄ KEHITTÄMISTARPEIDEN KARTOITUS

ENNALTAEHKÄISEVIEN JA KUNTOUTUMISTA TUKEVIEN TOIMINTATAPOJEN SEKÄ KEHITTÄMISTARPEIDEN KARTOITUS ENNALTAEHKÄISEVIEN JA KUNTOUTUMISTA TUKEVIEN TOIMINTATAPOJEN SEKÄ KEHITTÄMISTARPEIDEN KARTOITUS Vastaa seuraaviin kysymyksiin valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto. Avoimiin kysymyksiin voit vastata

Lisätiedot

Ennaltaehkäisevien ja kuntoutumista tukevien toimintatapojen sekä kehittämistarpeiden kartoitus

Ennaltaehkäisevien ja kuntoutumista tukevien toimintatapojen sekä kehittämistarpeiden kartoitus Ennaltaehkäisevien ja kuntoutumista tukevien toimintatapojen sekä kehittämistarpeiden kartoitus Kotihoidon, tukipalveluiden ja palveluohjauksen henkilökunnalle syksyllä 2014 1. Ikä Vastaajien määrä: 86

Lisätiedot

Humanistisen ja kasvatusalan tutkintojen perusteiden uudistamisen käynnistämistyöpaja Yhteydet sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon 8.11.

Humanistisen ja kasvatusalan tutkintojen perusteiden uudistamisen käynnistämistyöpaja Yhteydet sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon 8.11. Humanistisen ja kasvatusalan tutkintojen perusteiden uudistamisen käynnistämistyöpaja Yhteydet sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon 8.11.2016 Aira Rajamäki, opetusneuvos, Opetushallitus Sosiaali- ja

Lisätiedot

Yhdessä hyvä OTE. KYMENLAAKSO - lähtötilanteesta tavoitetilaan

Yhdessä hyvä OTE. KYMENLAAKSO - lähtötilanteesta tavoitetilaan Yhdessä hyvä OTE KYMENLAAKSO - lähtötilanteesta tavoitetilaan Työtoiminnasta töihin Työtoiminnasta työhön painopisteet lähtötilanteesta tavoitetilaan Lähtötilanne Verkostotyöpajapäivät, palvelumuotoilupäivät,

Lisätiedot

Kelan työhönvalmennus. Päivi Väntönen Projektipäällikkö, Kela @vantonenpp paivi.vantonen@kela.fi 11.11.2014

Kelan työhönvalmennus. Päivi Väntönen Projektipäällikkö, Kela @vantonenpp paivi.vantonen@kela.fi 11.11.2014 Kelan työhönvalmennus Päivi Väntönen Projektipäällikkö, Kela @vantonenpp paivi.vantonen@kela.fi 11.11.2014 Kela tukee työllistymisessä ja opiskelussa Ammatillinen kuntoutusselvitys (2015) Työkokeilu (2015)

Lisätiedot

Soveltamisohje. Hinnoittelun ulkopuoliset. Terveydenhuollon asiantuntijatehtävät

Soveltamisohje. Hinnoittelun ulkopuoliset. Terveydenhuollon asiantuntijatehtävät Tehy-pöytäkirja/KVTES LIITE 3T TERVEYDENHUOLLON HOITOHENKILÖSTÖ 1 Soveltamisala Tätä liitettä sovelletaan terveydenhuollon hoitotyötä pääasiassa tekeviin sekä em. työtä johtaviin terveydenhuollon ammattihenkilöihin

Lisätiedot

KUNTOUTTAVA LÄHIHOITAJA KOTIHOIDOSSA. Riitta Sipola-Kellokumpu Inarin kunta Kotihoito 28.1.2013

KUNTOUTTAVA LÄHIHOITAJA KOTIHOIDOSSA. Riitta Sipola-Kellokumpu Inarin kunta Kotihoito 28.1.2013 KUNTOUTTAVA LÄHIHOITAJA KOTIHOIDOSSA Riitta Sipola-Kellokumpu Inarin kunta Kotihoito 28.1.2013 Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen kuntoutukseen Kyky itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn Omaa hyvät

Lisätiedot

Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014)

Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014) Risto Riskien tunnistamisesta parempaan toimintakykyyn (1.7.2013 30.10.2014) Tuula Partanen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Vanhuspalvelulain toteuttamiseen haettu hanke Rahoitus tulee

Lisätiedot

LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKKÖ HYVINVOINTIA EDISTÄMÄSSÄ

LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKKÖ HYVINVOINTIA EDISTÄMÄSSÄ LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKKÖ HYVINVOINTIA EDISTÄMÄSSÄ HYVINVOINTIJOHTAMISELLA ONNISTUMISEN POLUILLE JA HYVÄÄN ARKEEN LAPISSA KOULUTUS 2.4.2014 Sinikka Suorsa Vs.suunnittelija

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 1.9.2016 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 19.4.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Valmentavat koulutukset ammatillisen erityisoppilaitoksen toteuttamina. Työllistymisen seminaari Anne Saari, Kiipula ammattiopisto

Valmentavat koulutukset ammatillisen erityisoppilaitoksen toteuttamina. Työllistymisen seminaari Anne Saari, Kiipula ammattiopisto Valmentavat koulutukset ammatillisen erityisoppilaitoksen toteuttamina Työllistymisen seminaari 30.8.2017 Anne Saari, Kiipula ammattiopisto Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus 22.9.2017 Toimintamme lähtee

Lisätiedot

Ammatillisen koulutuksen reformi

Ammatillisen koulutuksen reformi Ammatillisen koulutuksen reformi Reformi työelämän näkökulmasta Työpaikalla tapahtuva koulutus Sosiaali- ja terveysalan uusi tutkinnon peruste 1.8.2018 alkaen Uusi ammatillinen koulutus Henkilökohtainen

Lisätiedot

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, 2014

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, 2014 TYÖVALMENNUSÄÄTIÖ AVITUS EKOCENTER Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla Tutkinnon perusteet: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, 2014 Paikka: EkoCenter

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20.

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20. 1 ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 27.1.2010 20. Tarkistettu kelpoisuusrekisteri tulee voimaan 1.3.2010 lukien Kelpoisuutena

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8.

ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI. Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8. 1 ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖN KELPOISUUSREKISTERI Hallitus hyväksynyt kelpoisuusrekisterin kokouksessaan 26.1.2012 8. Tarkistettu kelpoisuusrekisteri tulee voimaan 1.3.2012 lukien Kelpoisuutena

Lisätiedot

KunTeko Kuntatalo Miltä tulevaisuuden työ meillä näyttää ja tuntuu? Case Kuntouttava kotihoito

KunTeko Kuntatalo Miltä tulevaisuuden työ meillä näyttää ja tuntuu? Case Kuntouttava kotihoito KunTeko 2020 10.5.2016 Kuntatalo Miltä tulevaisuuden työ meillä näyttää ja tuntuu? Case Kuntouttava kotihoito Tarja Viitikko Kotona asumisen tuki toimintayksikön esimies/projektikoordinaattori Etelä-Karjalan

Lisätiedot

sisältö 1.3.2014 1.7.2014 1955,44 1935,44 Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon

sisältö 1.3.2014 1.7.2014 1955,44 1935,44 Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon lähi- ja perushoitajien vähimmäispalkat 2014-2016 sisältö Kunta-alan eräät terveyden- ja sosiaalihuollon palkkahinnoittelun palkat (KVTES)... 3 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö... 3 Sosiaalihuollon henkilöstö...

Lisätiedot

Monialainen yhteistyö kotona asumisen tukena

Monialainen yhteistyö kotona asumisen tukena Monialainen yhteistyö kotona asumisen tukena Anna Haverinen Vanhustyön johtaja, Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut 29.9.2014 Ikäihmisten palvelujen tavoitteita Ikäihmiset ovat tyytyväisiä elämäänsä, kokevat

Lisätiedot

KUNTOUTTAVA ARVIOINTIJAKSO Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen KehittäjätyöntekijäOuti Sassali-Riipi

KUNTOUTTAVA ARVIOINTIJAKSO Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen KehittäjätyöntekijäOuti Sassali-Riipi KUNTOUTTAVA ARVIOINTIJAKSO 13.3.2018 Toimiva kotihoito Lappiin -monipuoliset tuen muodot kotona asumiseen KehittäjätyöntekijäOuti Sassali-Riipi Kuntouttava arviointijakso Tarkoituksena asiakkaan toimintakyvyn

Lisätiedot

#Noste sosiaalista kuntoutusta Lahdessa

#Noste sosiaalista kuntoutusta Lahdessa #Noste sosiaalista kuntoutusta Lahdessa Valtakunnalliset aikuissosiaalityön päivät 25.-26.1.2017 Lahti Sibeliustalo Kaisa Hujanen Johtava sosiaalityöntekijä Lahden aikuissosiaalityö 23.1.2017 Kaisa Hujanen

Lisätiedot

Kalasataman terveysasemapalveluiden johtaminen

Kalasataman terveysasemapalveluiden johtaminen Kalasataman terveysasemapalveluiden johtaminen Kalasataman terveysasemapalvelut alayksikkö kuuluu Etelän terveysasemat -yksikköön. Etelän ja pohjoisen terveysasemien johtava ylilääkäri yhteistyössä ylihoitajan

Lisätiedot

Toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus

Toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus Toimintakyvyn tukeminen ja kuntoutus Luokka Tarkoitus Prosessin omistaja Prosessin asiakkaat ja sidosryhmät Asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset Prosessin lähtötilanne Prosessin lopputilanne Prosessin keskeiset

Lisätiedot

SISÄLLY SISÄLL SL Y UETTEL

SISÄLLY SISÄLL SL Y UETTEL SISÄLLYSLUETTELO Esipuhe 1 AMMATTILAISENA KASVATUS-, SOSIAALI- JA TERVEYSALALLA 1.1 Lähihoitaja 1.2 Lähihoitajan toimintaympäristöt 1.2.1 Lähihoitajan toimintaympäristö muuttuu 1.3 Kasvun ja osallisuuden

Lisätiedot

Hoitotyön näkökulma. Merja Miettinen hallintoylihoitaja

Hoitotyön näkökulma. Merja Miettinen hallintoylihoitaja Hoitotyön näkökulma Merja Miettinen hallintoylihoitaja Hoitotyön palveluyksikön toiminta käynnistyi 1.1.2015 Kliinisten hoitopalvelujen alueella TAVOITTEET: Hoitohenkilöstön työn tuottavuuden lisääminen

Lisätiedot

Palveluja vai seiniä? Hyvinvointipalvelujen asukasillat 2014

Palveluja vai seiniä? Hyvinvointipalvelujen asukasillat 2014 Palveluja vai seiniä? Hyvinvointipalvelujen asukasillat 2014 1 Mikä Kouvolassa on muuttunut? Perusturva Sivistys HYVINVOINTIPALVELUT 2013- Tilaaja-tuottaja mallista luovuttiin Kolme ikäryhmittäin jaoteltua

Lisätiedot

SUOMEN LÄHI- JA PERUSHOITAJALIITTO SUPER. Työtä lähellä ihmistä

SUOMEN LÄHI- JA PERUSHOITAJALIITTO SUPER. Työtä lähellä ihmistä SUOMEN LÄHI- JA PERUSHOITAJALIITTO SUPER Työtä lähellä ihmistä SuPer Lähi- ja perushoitajan oma liitto Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan

Lisätiedot

Ohjaamon valtakunnalliset vähimmäisvaatimukset

Ohjaamon valtakunnalliset vähimmäisvaatimukset Ohjaamon valtakunnalliset vähimmäisvaatimukset (määritellyt Kohtaamo-hanke) maria.kr.virtanen@tampere.fi Kohderyhmä ja aukioloajat Kohderyhmänä kaikki alle 30-vuotiaat nuoret Ohjaamo on matalalla kynnyksellä

Lisätiedot

Vakanssinumero 45 30.6.2009

Vakanssinumero 45 30.6.2009 Toimiala Sosiaali- ja terveystoimiala Tulosalue Sote:n yhteiset palvelut, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Perhepalvelut sekä Vanhuspalvelut Toimialan esitys Entinen virka- /työsuhteinen tehtävä Vakanssinumero

Lisätiedot

Lakkautettava virka/työsuhteen tehtävänimike 1.7.2008. ari (000318) 1.7.2008

Lakkautettava virka/työsuhteen tehtävänimike 1.7.2008. ari (000318) 1.7.2008 Toimiala Tulosalue Sosiaali- ja terveystoimiala Terveyden- sairaudenhoitopalvelut sekä Vanhuspalvelut Tulosalueen esitys 1. Vastuualue Tulosyksikkö Viran-/toimenhaltijan nimi Operatiivine n Osasto 7 Ohtonen

Lisätiedot

Tampereen seudun ammattiopisto sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Liite Naytto 24.11.2016 Koulutusala Ammatillinen perustutkinto Kaikille pakolliset tutkinnon osat Osaamisala Valinnainen tutkinnon osa Tutkintonimike Hyvinvointi Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Lisätiedot

Kotihoidon sisältö ja myöntämisperusteet. Johdanto

Kotihoidon sisältö ja myöntämisperusteet. Johdanto Kotihoidon sisältö ja myöntämisperusteet 1 (5) Kotihoidon sisältö ja myöntämisperusteet Johdanto n ja Imatran kaupungin kotihoidon toiminta perustuu lakiin sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista,

Lisätiedot

Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas.

Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas. Yksityisen sosiaalihuollon omavalvonta 9.10.2013 Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry www.kotikunnas.fi Turun lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 16.6.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

KELPOISUUSLUETTELO. Kaikilta esimiesasemassa olevilta edellytetään riittävää johtamistaitoa.

KELPOISUUSLUETTELO. Kaikilta esimiesasemassa olevilta edellytetään riittävää johtamistaitoa. 1 KELPOISUUSLUETTELO Hallintosäännön mukaan kunnanhallitus ja lautakunta päättävät henkilöstöltä vaadittavista kelpoisuusehdoista. Henkilöstöltä vaadittavasta kelpoisuudesta pidetään erillistä luetteloa.

Lisätiedot

KOUVOLAN HYVINVOINTIPALVELUT

KOUVOLAN HYVINVOINTIPALVELUT Asiakkaan osallisuus Asiakkaiden tarpeet ja ennakointi Strategia, arvot ja visio PALVELUOHJAUS Elämän alkupolku Opin polku Toiminnan seuranta ja arviointi Tyytyväiset asiakkaat ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 3619/02.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 3619/02.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) 45 Asianro 3619/02.02/2013 Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueiden vuoden 2013 tekniset talousarviomuutokset Perusturvan palvelualue Vanhus- ja vammaispalvelujen

Lisätiedot

Kunnanhallitus 98 17.03.2014. Perusturvan toimialan vakanssimuutokset ja - järjestelyt 2014 21/01.01.00/2014. Kunnanhallitus 98

Kunnanhallitus 98 17.03.2014. Perusturvan toimialan vakanssimuutokset ja - järjestelyt 2014 21/01.01.00/2014. Kunnanhallitus 98 Kunnanhallitus 98 17.03.2014 Perusturvan toimialan vakanssimuutokset ja - järjestelyt 2014 21/01.01.00/2014 Kunnanhallitus 98 Perusturvan toimialan vuoden 2014 talousarvioon sisältyy useita talouden sopeuttamiseen

Lisätiedot

2050 Läntinen avoterveydenhuolto. 2025 Aikuisneuvonta ja vastaanotto. Tehtäväkohtainen peruspalkka 2423,10.

2050 Läntinen avoterveydenhuolto. 2025 Aikuisneuvonta ja vastaanotto. Tehtäväkohtainen peruspalkka 2423,10. Kaupunginhallitus 31 02.02.2015 Uusien virkojen ja työsuhteiden perustaminen vuonna 2015 189/01.01.00.00/2015 Kaupunginhallitus 02.02.2015 31 Valmistelijat: terveyspalveluiden päällikkö Sara Sarjakoski-Peltola,

Lisätiedot

KÄYTTÖSUUNNITELMAT Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

KÄYTTÖSUUNNITELMAT Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue KÄYTTÖSUUNNITELMAT 2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue Sosiaali- ja terveyslautakunta 20.12.2017 SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN PALVELUALUEEN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEET 2018 Terveyden edistäminen

Lisätiedot

Lähihoitajasta on moneksi

Lähihoitajasta on moneksi Lähihoitajasta on moneksi SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON AMMATTIHENKILÖ Lähihoitajalla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Lähihoitajaksi voi opiskella ammatillisessa peruskoulutuksessa koulumuotoisesti,

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

Terveyttä ja hyvinvointia yhdessä! Risto ja Kotona kokonainen elämä Palvelutarpeen arviointi työpaja 1.4.2014 Kuusankoskitalo

Terveyttä ja hyvinvointia yhdessä! Risto ja Kotona kokonainen elämä Palvelutarpeen arviointi työpaja 1.4.2014 Kuusankoskitalo Terveyttä ja hyvinvointia yhdessä! Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Risto ja Kotona kokonainen elämä Palvelutarpeen arviointi työpaja 1.4.2014 Kuusankoskitalo Kotona kokonainen elämä Ikäihmisten

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA

IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA IKÄIHMISTEN KESKITETTY PALVELUNEUVONTA Omenamäen palvelukeskus Tulliportinkatu 4 06100 Porvoo Puh 040 676 1414 www.porvoo.fi/ruori Ikäihmisten palveluohjaus yhdessä paikassa! Tervetuloa! TAUSTALLA VANHUSPALVELULAKI

Lisätiedot

Työ- ja toimintakyvyn arviointimallin kehittäminen

Työ- ja toimintakyvyn arviointimallin kehittäminen Party-hankkeen väliseminaari Salo Työ- ja toimintakyvyn arviointimallin kehittäminen Fasilitoinnin menetelmin 2015-2017 PARTY Rauma Työkykykoordinaattori Mitä fasilitointi on? - Ryhmäprosessiohjausta ->

Lisätiedot

Ajankohtaista STM:n hallinnonalalta. Eveliina Pöyhönen

Ajankohtaista STM:n hallinnonalalta. Eveliina Pöyhönen Ajankohtaista STM:n hallinnonalalta Eveliina Pöyhönen Uusi sosiaalihuoltolaki Lain tarkoitus: Edistää ja ylläpitää hyvinvointia sekä sosiaalista turvallisuutta Vähentää eriarvoisuutta ja edistää osallisuutta

Lisätiedot

Byströmin nuorten palvelut ja työpajatoiminta - askelia matkan varrella. Anneli Koistinen

Byströmin nuorten palvelut ja työpajatoiminta - askelia matkan varrella. Anneli Koistinen Byströmin nuorten palvelut ja työpajatoiminta - askelia matkan varrella Anneli Koistinen 15.9.2015 nuorten työpajatoiminnan vakinaistaminen v. 2003 nuorten työpajakeskus, päätös 2010, valmistui 2013 Byströmin

Lisätiedot

Toimintakyky. Toimiva kotihoito Lappiin , Heikki Alatalo

Toimintakyky. Toimiva kotihoito Lappiin , Heikki Alatalo Toimintakyky Toimiva kotihoito Lappiin 10.4.2018, 19.4.2018 Mitä toimintakyky on? Mitä ajatuksia toimintakyky käsite herättää? Mitä toimintakyky on? Toimintakyky tarkoittaa ihmisen fyysisiä, psyykkisiä

Lisätiedot

Nuorisotakuun toteuttaminen

Nuorisotakuun toteuttaminen Nuorisotakuun toteuttaminen Hyvinvointi- ja turvallisuuspalveluja sekä nuorisotakuun toteutumista koskeva kehittämisneuvottelu 4.8.2013 Saariselkä Lapin ELY-keskus Tiina Keränen 11.9.2013 Nuorisotakuu

Lisätiedot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot

Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Virkojen ja työsopimussuhteiden kelpoisuusehdot Päivitetty 23.2.2017 Hallintosääntö 16 : virkoihin ja työsuhteisiin vaadittavasta kelpoisuudesta päättää hallitus. 1. Lääkärihenkilöstö Amanuenssi Apulaisylilääkäri

Lisätiedot

Sosiaalitoimi työllistymisen tukena 11.11.2014

Sosiaalitoimi työllistymisen tukena 11.11.2014 Sosiaalitoimi työllistymisen tukena 11.11.2014 Järvenpään kaupunki Tanja Bergman 11.11.2014 - Työllistymisen palvelut Järvenpäässä & Aikuissosiaalityön rooli - Työikäisten sosiaalityö Järvenpäässä / muutossosiaalityö

Lisätiedot

Ohjaamo osana ESR-toimintaa

Ohjaamo osana ESR-toimintaa Ohjaamo osana ESR-toimintaa Kohti ohjaamoa 23.9.2014 Merja Rossi Ohjelmakausi 2014-2020 yksi ohjelma Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 - Suomen rakennerahasto-ohjelma Sekä Euroopan sosiaalirahaston ESR

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin valmistelutyö. Vammaistyö osana piirin valmistelutyötä 10.9.2008

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin valmistelutyö. Vammaistyö osana piirin valmistelutyötä 10.9.2008 sosiaali- ja terveyspiirin valmistelutyö Vammaistyö osana piirin valmistelutyötä 10.9.2008 Organisoitumisen lähtökohdat Organisaation on vastattava n perussopimuksen ja perustamissuunnitelman tavoitteita

Lisätiedot

PERUSTURVAN TOIMIALAN ORGANISAATIO ALKAEN PERUSTURVAJOHTAJA LIISA STÅHLE

PERUSTURVAN TOIMIALAN ORGANISAATIO ALKAEN PERUSTURVAJOHTAJA LIISA STÅHLE Sosiaalipalveluiden PERUSTURVAN TOIMIALAN ORGANISAATIO 27.3.2017 ALKAEN PERUSTURVAJOHTAJA LIISA STÅHLE Terveyspalveluiden Tulosalueet Toimintakyvyn tukipalveluiden Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden Tulosalue

Lisätiedot

Ikääntyneiden kuntoutus, selvitystyön näkökulmat

Ikääntyneiden kuntoutus, selvitystyön näkökulmat Ikääntyneiden kuntoutus, selvitystyön näkökulmat Ennaltaehkäisevä kuntoutus toimintakyvyn hiipuessa Akuuttiin sairastumiseen liittyvä kuntoutus OSAAMISEN KEHITTÄMINEN TIEDONKULKU RAKENTEET Riskitekijöiden

Lisätiedot

Paula Kukkonen erityisasiantuntija Bovallius ammattiopisto 14.10.2011. paula.kukkonen@bovallius.fi 1

Paula Kukkonen erityisasiantuntija Bovallius ammattiopisto 14.10.2011. paula.kukkonen@bovallius.fi 1 Paula Kukkonen erityisasiantuntija Bovallius ammattiopisto 14.10.2011 paula.kukkonen@bovallius.fi 1 1) Bovallius - ammattiopiston ja Kuntoutus ORTON in esitys työhön kuntoutuksen ja työelämään valmennuksen

Lisätiedot

STARTTIVALMENNUS -mistä on kyse?

STARTTIVALMENNUS -mistä on kyse? STARTTIVALMENNUS -mistä on kyse? Alueelliset työpajapäivät 10.6.2015 Tampere Mea Hannila-Niemelä projektipäällikkö Startti parempaan elämään juurruttamishanke (2012-2016), TPY www.tpy.fi Sisältöä Hankkeesta

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016-2019

SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016-2019 SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2016-2019 Uudet vakanssit: Yksikkö/nimike 2016 2017 2018 2019 Suun terveydenhuolto Suuhygienisti 1 Hammaslääkäri 1 Hammashoitaja 1 Aikuisten psykososiaaliset

Lisätiedot

KOTOA KOTIIN. - Avoterveydenhuollon näkökulmia kotiutuksen kehittämiseen. Marika Riihikoski, Projektityöntekijä, PPPR - hanke 11.6.

KOTOA KOTIIN. - Avoterveydenhuollon näkökulmia kotiutuksen kehittämiseen. Marika Riihikoski, Projektityöntekijä, PPPR - hanke 11.6. KOTOA KOTIIN - Avoterveydenhuollon näkökulmia kotiutuksen kehittämiseen Marika Riihikoski, Projektityöntekijä, PPPR - hanke 11.6.2015 Projektin taustat ja pilotti Tarkastelun kohteena ne asiakkaat, jotka

Lisätiedot

Mitä sote- ja maakuntauudistus tarkoittaa hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta?

Mitä sote- ja maakuntauudistus tarkoittaa hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta? Mitä sote- ja maakuntauudistus tarkoittaa hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta? Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen aluekierros 2017 1 11.9.2017 - 2 11.9.2017 - 3 11.9.2017 - 4 11.9.2017 - 5 11.9.2017

Lisätiedot

Perhetyöntekijä päiväkodissa ja koululla

Perhetyöntekijä päiväkodissa ja koululla Perhetyöntekijä päiväkodissa ja koululla Perhetyöntekijä päiväkodissa ja koululla Yhtenä Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) -muutosohjelman keskeisenä tavoitteena on ollut painopisteen siirtäminen korjaavasta

Lisätiedot

Hoito- ja hoivapalvelu Kotihoito PÄIVÄTOIMINNAN KRITEERIT JA TOIMINTAPERIAATTEET

Hoito- ja hoivapalvelu Kotihoito PÄIVÄTOIMINNAN KRITEERIT JA TOIMINTAPERIAATTEET PÄIVÄTOIMINNAN KRITEERIT JA TOIMINTAPERIAATTEET 1 ASIAKKAAKSI TULEMINEN Päivätoimintaan tullaan palvelutarpeenarvioinnin kautta, jolloin kartoitetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan selviytyminen päivittäiseistä

Lisätiedot

4.12.2015 VAMOS VAIKUTTAVA SOSIAALISEN KUNTOUTUKSEN KONSEPTI

4.12.2015 VAMOS VAIKUTTAVA SOSIAALISEN KUNTOUTUKSEN KONSEPTI 4.12.2015 VAMOS VAIKUTTAVA SOSIAALISEN KUNTOUTUKSEN KONSEPTI Sosiaalinen kuntoutus pähkinänkuoressa Sosiaaliseen kuntoutukseen kuuluu: 1) sosiaalisen toimintakyvyn ja kuntoutustarpeen selvittäminen; 2)

Lisätiedot

Viidakkokujan tuetun asumisen

Viidakkokujan tuetun asumisen Viidakkokujan tuetun asumisen yksikkö 20.5.2011 Viidakkokujan tuetun asumisen yksikkö Vantaalaisille mielenterveyskuntoutujille - Huhtikuussa 2010 avattu ensimmäinen Vantaan oma asumisyksikkö mielenterveyskuntoutujille

Lisätiedot

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALAN ORGANISAATIO ALKAEN VS. PERUSTURVAJOHTAJA JAANA KOSKELA

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALAN ORGANISAATIO ALKAEN VS. PERUSTURVAJOHTAJA JAANA KOSKELA Sosiaalipalveluiden PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALAN ORGANISAATIO 5.12.2018 ALKAEN VS. PERUSTURVAJOHTAJA JAANA KOSKELA Terveyspalveluiden Tulosalueet Toimintakyvyn tukipalveluiden Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden

Lisätiedot

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA

LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA 1 LUETTELO HENKILÖSTÖN KELPOISUUSEHDOISTA RANUAN KUNNASSA Hyväksytty Valtuusto..2012 Voimaan 1.8.2012 Ranuan kunnan hallintosäännön 17 :n mukaisesti henkilöstön kelpoisuusehdot vahvistetaan seuraavasti:

Lisätiedot