FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 12/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 12/"

Transkriptio

1 :N HALLITUKSEN KOKOUS 12/ Aika: klo Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Elisa Haikala Pia Pinnola Sanna Rantasuomela Puheenjohtaja Sihteeri Kalle Mäkäräinen Poistui 14 Ella-Maria Uusitalo Anniina Puhilas Jenni Ylisirniö Sonja Mehtälä Lauri Härkönen Poistui 17 Jan Käärik Poistui 14 Toni Johansson Jenni Siivonen Kokouksen asialista 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen kellon ollessa Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisten pöytäkirjojen tarkastus Pöytäkirja 11/2015 on tarkistettu. Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Elisa Haikala ja Jonna Elomaa.

2 4. Työjärjestyksen vahvistaminen Lisättiin uudeksi kohdaksi 6 Haalarimerkkikilpailu ja uudeksi kohdaksi 16 Kunniatyöryhmän jäsenten valinta. Lisättiin kohtaan Rukan reissu liite 4, liitteet 2 ja 3 kohtaan Poikkitieteelliset Haalaribileet sekä liite 5 kohtaan 9. Rannekkeiden tilaus. Siirrettiin NESU-Finanssin Winetasting uudeksi kohdaksi 14 ja poistettiin kohdasta 20. Hyväksyttiin työjärjestys muutoksineen. 5. Posti ja ilmoitusasiat Pia Pinnola kertoi olleensa 21.9 OYY:n Kopo-jaoston kokouksessa. Pinnola oli 23.9 TTS-koulutuksessa. Finanssin koulutuspoliittinen toimikunta kokousti 14.9 ensimmäistä kertaa syksylle. Sauli Pajari tiedekunnalta oli yhteydessä Pinnolaan työelämäprojektista ja pyysi Pinnolan Finanssin yhteyshenkilöksi projektiin. Pinnola lähtee projektiin mukaan. Jonna Elomaa kokousti 22.9 Kaarlenholvin kanssa. Sovittiin, että vuosijuhlien silliksen jatkot ovat Kaarlessa. Elisa Haikala kertoi, että syksyn ensimmäinen Egonomi on työn alla ja julkaisutoimikunnan kanssa on alettu työstämään TeTan uutta graafista ilmettä edarivaaleja varten sekä graafisia materiaaleja ETItapahtumaan. Sanna Rantasuomela kertoi tilanneensa fukseille haalarit tällä viikolla ja haalarien hankintahinta tulee näillä näkymin olemaan noin 33 euroa. Rantasuomela oli OYY:n Sopo- jaoston kokouksessa ja siellä tuli ilmi, että OYY kilpailuttaa Unirestan. Finanssi Masters tapahtuma oli ja se meni hyvin. Kaukoranta kertoi, että Koodiviidakon workshop on 29.9 klo yliopistolla ja ilmoittautuminen menee Koodiviidakon kautta. PWC -kisälliaamiainen pidetään 6.10 kello luokassa TA 101 yliopistolla ja kiintiöksi tulee noin 30 henkeä. Kaukoranta on kokoustanut Nordean kanssa ja jatkosopimus on allekirjoitettu ja postitettu myös Nordealle. Nordean kanssa on sovittu kaksi yritysvierailua sijoittamisesta ja säästämisestä. Ensimmäinen vierailu on sijoittamisen alkeiskurssi ja toinen jatkokurssi. Ensimmäinen Finanssin viini-ilta VOXissa oli torstaina 17.9 ja tapahtuma oli menestys. Kaukoranta on kokoustanut Arinan kanssa ja Finanssi ja Arina järjestävät yhdessä pidemmän workshopin Vanhan Paloaseman yläkerrassa syksyllä. Yrityssuhdetoimikunta kokousti ensimmäistä kertaa syksylle Violettiin Vyöhykkeeseen tulee lisäystä. Ida-Mari Alaperä kertoi pitäneensä webinaarin Heini Pekkalan kanssa sosiaalisenmedian hallintatyökalusta. Työkalu tulisi kuitenkin niin kalliiksi, ettei sitä voida Finanssille hankkia sekä työkalu on hieman turha Finanssin kokoiselle järjestölle. Fuksit on lisätty sähköposti- sekä viikkotiedotelistalle.

3 Miia Paavola kertoi kokoustaneensa KPV:n kanssa maanantaina Kokouksessa käytiin läpi myös koulutuspoliittisia aiheita, esimerkiksi miten hallituksen leikkaukset vaikuttavat. Kokouksessa käsiteltiin Suomen Ekonomien hallitushakua. Siellä suunniteltiin myös KPV linjapaperia sekä KPV vaihtoa. Edarivaaleista tehtiin tilannekatsausta ja sekä Kylterirunista että Kylteribrändistä oli puhetta. Paavola kertoi, että TeTan edarikampanjajärjestelyt ovat lähteneet käyntiin ja TeTan ilmettä ollaan uudistamassa. Vanhojen puheenjohtajien kanssa on puhuttu paljon Finanssin tulevaisuudesta. ESN Oulu haluaa vuokrata Finanssin UV-valot, ja päätettiin antaa ne vuokralle. Paavola on lähdössä Suomen Ekonomien puheenjohtaja-päiville. Palvelustrategiauudistus tulee muun muassa olemaan puheenaiheena. Kalle Mäkäräinen kertoi, että opiskelija-asiamies Katri Markkanen siirtyy muihin tehtäviin. Toiseksi koulutusasiamieheksi Suomen Ekonomeihin on valittu Mika Parkkari. Sisäisten hallintouudistusten tarkoituksena on tiivistää hallintoa. Jan Käärik kertoi, että NESU-Finanssi kokousti 22.9 ja kokouksessa käytiin läpi syksyn tapahtumia on vuoden viimeiset sitsit. Enklaavi ry:n vuosijuhlille lähtevät Niklas Alho, Ida-Mari Alaperä, Pia Pinnola, Johannes Saarela, Hanna Kaukoranta, Jonna Elomaa, Sanna Rantasuomela ja Elisa Haikala. Laskut siirtyivät seuraavaan kokoukseen. 6. Haalarimerkkikilpailu Elisa Haikala kertoi, että syksyllä järjestetään haalarimerkkikilpailu jäsenistölle. Päätettiin, että kilpailu tulee olemaan auki Julkaisutoimikunta päättää kolme parasta merkkiä ja hallitus valitsee voittajamerkin näistä kolmesta syyslomaviikolla. Palkinnoksi päätettiin ilmainen VVV-risteily. 7. Asuntoilmoitusten poistaminen listalta ja Facebook-ryhmän perustaminen asunnoille (Liite 1) Ida-Mari Alaperä esitteli liitteen. Asiasta keskusteltiin ja todettiin, että asuntoilmoitusten välitys listalle on turhaa ja siitä on tullut valituksia. Pia Pinnola kertoi, että vaihto-oppilaille ei ole tarpeeksi asuntoja ja näin Facebook ryhmä olisi hyödyllinen olla myös englanniksi. Näin informaation ollessa sekä englanniksi että suomeksi, olisi se kohdistettu sekä Finanssin opiskelijoille, että vaihto-opiskelijoille.

4 Päätettiin luoda kaksikielinen Facebook ryhmä asunnoille ja lopettaa asuntoilmoitusten välittäminen listalle. Alaperä hoitaa asiasta tiedottamisen ja Facebook-ryhmän luomisen. 8. Finanssilaisten leffailta Sanna Rantasuomela kertoi, että vaihtoehtoja ajankohdalle on useita. Paavola ehdotti keskiviikko-iltaa 4.11 ja elokuvaksi uusinta Bond elokuvaa. Paikkoja varataan 50 ja Finanssi tulisi lipun hinnassa vastaan. Rantasuomela kertoi, että kappalehinta on 9 euroa ja Finanssi maksaa osan lipun hinnasta. Lipun hinnaksi Finanssilaisille tulee 5 euroa. Päätettiin, että Rantasuomela varaa katsomon ja luo iltaa varten Facebook tapahtuman. Ilmoittautuminen tapahtuu intranetissä kello Päätettiin ajankohdaksi 4.11 kello ja paikaksi elokuvateatteri Star. 9. Rannekkeiden tilaus (Liite 5) Esittelee Jonna Elomaa Jonna Elomaa esitteli liitteen mukaisesti rannekkeiden tilauksen. Elomaa esitti, että Finanssi hankkii 1000 kpl rannekkeita hintaan 99 euroa. Päätettiin tilata rannekkeet esityksen mukaisesti. Valtuutettiin Elomaa tekemään tilaus. 10. Suomen Ekonomien Linkedin-koulutus Kalle Mäkäräinen kertoi pyytäneensä Suomen Ekonomien urapalveluista kouluttajan tapahtumaan joko päivälle 1.12 tai Tapahtuma päivälle tulisi kaksi ryhmää: ensimmäinen kello ja toinen kello Oulun Yliopiston tiloihin mikroluokkaan. Tapahtumaan on varmistunut kouluttaja. 11. Ulkopaikkakuntalaisten majoitus Finanssi ry:n vuosijuhlille Miia Paavola kertoi, että hallitus majoittaa ulkopaikkakuntalaiset kutsuvieraat. Jaettiin majoitus hallituksen kesken ja kaikki ulkopaikkakuntalaiset pystytään majoittamaan. 12. Finanssi ry:n sekä VV:n nettisivut Hanna Kaukoranta kertoi olleensa yhteydessä nettisivujen mahdolliseen suunnittelijaan sähköpostitse. Ideana on luoda uudet nettisivut Finanssin juhlavuodeksi kokonaan uusiksi ja samalla responsiivisiksi. Samalla Violetille Vyöhykkeelle tulisi integroiduksi osaksi Finanssin nettisivuja omat sivut. VV:n sivuille pääsisi näin linkkiä painamalla ja niille tulisi oma domaini. Tälle kokonaisuudelle tulisi pakettihinta, joka menee budjetoituun osuuteen. Tästä olisi konkreettista hyötyä uusien yritysten hankintaan Violettiin

5 Vyöhykkeeseen sekä tämä toisi myös ammattimaisuutta Violettiin Vyöhykkeeseen ja Finanssin sponsorihankintaan. Paavola ehdotti, että tähän kokonaisuuteen tulisi myös korvaava pohja intranetille. Kaukoranta kertoi, että nettisivuja olisi tarkoitus alkaa työstämään jo tänä vuonna. Nettisivujen tekijä antoi tarjoukseksi 4500 euroa, mikä on budjetoitu nettisivujen hankintaan. Sivujen tekijältä tarvitaan tarkka ja eritelty budjetti, jotta ei tule lisäkustannuksia. Nettisivuille tarvitaan myös niin sanottu IT-tuki kuten tämänhetkinen ebrand. Sovittiin, että Ida-Mari Alaperä ja Hanna Kaukoranta koostavat kaiken mitä Finanssin nettisivuilta, VV:ltä sekä intranetiltä halutaan. Tämä pyyntö kilpailutetaan ja tarjouksia pyydetään usealta taholta. 13. NESU-seminaari syksylle 2016 Jan Käärik kertoi, että NESU-Finland on ollut yhteydessä NESU-seminaarista, joka olisi tarkoitus järjestää syksyllä 2016 Oulussa. Käärik on ollut yhteydessä muutamaan NESU-Finanssin vanhaan aktiiviin. Seminaariin koottaisiin järjestäjätiimi halukkaista ja yksi päävetäjä. Seminaari järjestettäisiin niin, että se ei menisi päällekkäin Finanssin Rukan reissun kanssa. Myöskään finanssilaiset eivät pystyisi osallistumaan semmaan muuta kuin järjestäjinä. Kustannusvastuu, jos tapahtuma menisi miinukselle, olisi Finanssilla. Finanssin hallitus päättäisi pääjärjestäjän hakemusten perusteella ja pääjärjestäjä yhdessä hallituksen kanssa valitsisi hakemusten perusteella järjestäjätiimin. Pääjärjestäjästä tulisi asiantuntijajäsen NESU- Finanssiin. Paavola ehdotti NESU-seminaarin järjestämistä Ouluun. Myönnettiin NESU-Finanssille oikeus hakea NESU-seminaaria Ouluun. 14. NESU-Finanssin Wine -tasting Jan Käärik kertoi, että tapahtuma järjestetään vujuviikolla. Tapahtumaan tulee Kuluman omistaja puhujaksi. Viime vuoden tilaa ei voida käyttää, sillä vuokraava taho ei enää vuokraa sitä ulkopuolisille. Tilaksi tulisi Aleksin kulma, jonka tilavuokra on 157,50 euroa. Tilaan tarvitaan niin sanottu hupilupa poliisilta, ja sen hinta on 50 euroa. Tapahtuman hinnaksi tulisi 15 euroa, jos hupilupaa ei tule, mutta hupiluvan kanssa hinnaksi tulisi asettaa 17 euroa, jottei tapahtuma mene paljon miinukselle. Päätettiin hinnaksi 15 euroa, jos ei tule hupilupaa ja 17 euroa, jos tulee hupilupa. Kokoustauko alkoi kello Kokoustauko päättyi kello

6 15. Finanssi ry:n ja OyKKK:n yhteistyösopimus Miia Paavola kertoi tehneensä Pia Pinnolan kanssa tiedekunnalle ehdotuksen rahallisesta yhteistyösopimuksesta, jonka arvo on 3000 euroa. Lukiovierailut ovat ennen järjestetty Finanssin kautta, mistä on saatu rahaa. Uuden sopimuksen tarkoitus on korvata poistuneesta lukiovierailujärjestelmästä tullut yhteistyö. 16. Opiskelijajärjestöjen ja tilapalveluiden tapaaminen Pia Pinnola oli opiskelijajärjestöjen ja tilapalveluiden tapaamisessa Pinnola kertoi, että ilmanvaihtokone asennetaan Finanssin kiltahuoneelle, joka tulee olemaan yhteinen Otit:n kiltahuoneen kanssa ja tämä laskee kustannuksia. Tiedekunta maksaa Finanssin kiltahuoneen remontin. Deadline muutoksille on ja remontti tapahtuu tämän ja ensi vuoden alun aikana deadlineen mennessä. Tämän hetkinen tilan virallinen käyttötarkoitus on varastotila, joten ilmanvaihto on huono. Finanssille tulee väliaikainen kiltatila kiltahuoneen ollessa remontissa. Lisää informaatiota tulee myöhemmin. 17. Kunniatyöryhmän jäsenet (Liite 6) Miia Paavola ehdotti kunniatyöryhmän jäseniksi Mia Paavolaa, Aleksi Poropudasta ja työryhmän puheenjohtajaksi Nico Nummista. Työryhmä valitsee kunniamerkin saajat. Tarkoitus on myös raportoida tulevaisuutta varten kunniamerkkien myöntämiskriteerit. Hyväksyttiin henkilöt työryhmään. 18. Kunniamerkkien saajat vuodelle 2015 Miia Paavola kertoi, että kunniatyöryhmä on kokoustanut 22.9 ja on keskustellut kunniamerkin mahdollisista saajista. Pronssisen merkin saajiksi ehdotettiin Eemeli Väyrystä, joka on ollut hallituksen jäsen vuonna 2012 ja 2013 sekä taloustoimikunnanpuheenjohtaja 2014; Mikael Rahkamoa, joka on ollut Finanssin hallituksen jäsen vuonna 2013, sekä Niklas Harkia, joka oli hallituksen jäsen vuonna 2012 sekä hallituksen puheenjohtaja vuonna Hopeista kunniamerkkiä ehdotettiin Nico Nummiselle lukuisista luottamustoimista ja ansioista. Kannatettiin kunniatyöryhmän esitystä myöntää edellä mainituille henkilöille kunniamerkit, ja näin päätettiin myöntää merkit. 19. Vuosijuhlaedustukset - TuKY Pia Pinnola kertoi, että Pinnola ja Daniel Stafford lähtevät edustamaan Finanssia.

7 - Teekkaritorvet Päätettiin, että ketään ei lähde edustamaan. - Oulun Luonnontieteilijät ry Miia Paavola kertoi, että vuosijuhlat ovat Sovittiin, että PIa Pinnola ja Elisa Haikala lähtevät edustamaan Finanssia. - Probba ry Paavola kertoi, että Probba ry:ltä tuli kutsu ja vuosijuhlat ovat Tapahtuma on samaan aikaan Finanssin Rukan reissun kanssa. Kysellään toimikuntalaisia edustajiksi ja päätetään asiasta myöhemmin. 20. Käynnissä olevat tai lähipäivinä käynnistyvät projektit Syyskuu Kylterifutis Jyväskylässä 30.9 Paavola, kertoi ettei virallista joukkuetta tule. Lokakuu International Entrepreunership Seminar 1.10 Paavola kertoi, että tällä hetkellä tapahtumaan on osallistujia noin 90. Tapahtuman hinta osallistujille on 5 euroa ja tapahtumaan kuuluu ruoka. Ilmoittautuminen sulkeutuu Finanssi ry:n vuosijuhlaviikko o Casino Royale 7.10 Jonna Elomaa kertoi, että ilmoittautuminen tapahtumaan on Skumpan sijasta on alkudrinkkinä cocktail. Pääsymaksuksi tulee 15 euroa. Tapahtumassa on VIP pöytä, joka on mahdollista ostaa.

8 o Poikkitieteelliset haalaribileet 8.10 (Liitteet 2 ja 3) Jonna Elomaa esitti liitteen 2 ja 3 mukaisesti, että bileisiin hankitaan DJ. Elomaa esitti myös, että tapahtumaan hankitaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia tanssikilpailun voittajille. Ennakkolippujen hinnaksi tulisi poikkeukselliseksi 3 euroa ja ovelta ostettavan 6 euroa. Päätettiin hyväksyä esitys liitteiden mukaisesti sekä nostaa lipun hintaa eurolla. o Finanssi ry:n vuosijuhlat 9.10 Anniina Puhilas kertoi, että ilmoittautuminen on ohi ja kaikki paikat on saatu täyteen. o Sillis Puhilas kertoi, että järjestelyt ovat hyvällä mallilla. o Hallitus tutuksi Pia Pinnola kertoi, että tapahtumassa on mahdollisuus kuulla hallituspesteistä. Budjetiksi Pinnola ehdotti 50 euroa. Hyväksyttiin budjetti. Rukan reissu (liite 4) Jonna Elomaa esitteli liitteen mukaisesti alustavan budjetin. Sovittiin, että voidaan myydä Rukan reissulle bussikuljetus niille, jotka hankkivat mökin itse. Rukan reissulle ja busseihin on vielä kaksi hajapaikkaa ja näistä tulee intranettiin ilmoittautuminen. Reissuun lähteville ei finanssilaisille reissun hinta on 20 euroa kalliimpi. Sovittiin, että ne henkilöt jotka ostavat pelkän bussipaikan tulee olla virallinen majapaikka ja todistus siitä.

9 21. Seuraavan kokouksen ajankohta Seuraava kokous tulee puheenjohtajan kutsusta. 22. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kellon ollessa Miia Paavola Puheenjohtaja Ida-Mari Alaperä Sihteeri Elisa Haikala Pöytäkirjantarkastaja Jonna Elomaa Pöytäkirjantarkastaja

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 10/ FINANSSI RY

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 10/ FINANSSI RY :N HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 25.08.2015 Aika: 27.08.2015 klo 18.00 Paikka: Business Kitchen, Torikatu, 90100 Oulu Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Elisa Haikala Sanna Rantasuomela Hanna Kaukoranta

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 13/ FINANSSI RY

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 13/ FINANSSI RY :N HALLITUKSEN KOKOUS 13/2015 26.10.2015 Aika: 28.10.2015 klo 17.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Sanna Rantasuomela Hanna Kaukoranta Jonna Elomaa

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 28.03.2015 Aika: 30.03.2015 klo 09.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun Yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Daniel Stafford

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 08/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 08/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 08/2015 09.05.2015 Aika: 13.05.2015 klo 19.00 Paikka: Torikatu 23, 90100 Oulu, Business Kitchen Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Hanna Kaukoranta Daniel Stafford Johannes Saarela

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 05/2015 07.03.2015 Aika: 10.03.2015 klo 12.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun Yliopisto Läsnä: Läsnä: Pia Pinnolla Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Daniel Stafford

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 09/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 09/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 09/2015 16.07.2015 Aika: 19.07.2015 klo 12.30 Paikka: Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere Läsnä: Miia Paavola Elisa Haikala Daniel Stafford Hanna Kaukoranta Sanna Rantasuomela Pia

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 04/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 04/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 04/2016 18.02.2016 Aika: 18.02.2016 klo 16:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone Läsnä: Niklas Alho Tatu Mäkinen Sonja Mehtälä Jenni Ylisirniö Anniina Puhilas Jan Käärik Susanna Kauto

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 15/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 15/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 02.09.2012 Aika: 4.9.2014 klo 12:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Niklas Harki Puheenjohtaja Jenni Ruuti Sihteeri Jukka Ojala Nelli Koutaniemi Miia Paavola

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto

Aika: klo Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto :N HALLITUKSEN KOKOUS 14/2014 22.08.2014 Aika: 24.08.2014 klo 17.15 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Niklas Harki Jenni Ruuti Miia Paavola Jukka Ojala Nelli Koutaniemi Aleksi Poropudas

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 11/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 11/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 11/2015 07.09.2015 Aika: 10.09.2015 klo 18.00 Paikka: Business Kitchen, Torikatu, 90100 Oulu Läsnä Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Niklas Alho Pia Pinnola Johannes Saarela

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 07/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 07/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 07/2015 12.04.2015 Aika: 14.04.2015 klo 18.00 Paikka: Kirkkokatu 29 B 2 90100 Oulu (Miia Paavolan asunto) Läsnä: Miia Paavola Puheenjohtaja Ida-Mari Alaperä Sihteeri Jonna Elomaa

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 16/ FINANSSI RY

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 16/ FINANSSI RY :N HALLITUKSEN KOKOUS 16/2014 15.09.2014 Aika: 17.9.2014 klo 18:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Paikalla: Niklas Harki Jenni Ruuti Anna Mäkinen Nelli Koutaniemi Aleksi Poropudas Oskari

Lisätiedot

Anna Mäkinen esitti kokouksen sihteeriksi Laura Pistemaata. Ei muita esityksiä sihteeriksi.

Anna Mäkinen esitti kokouksen sihteeriksi Laura Pistemaata. Ei muita esityksiä sihteeriksi. Sivu 1/7 FINANSSI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 6.11.2014 klo 18:00 Paikka: Paikalla: L5-sali, Oulun yliopisto Osallistujalista, liitteenä. 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Niklas Harki

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015 9.02.2015 Aika: 12.02.2015 klo 15.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Miia Paavola Puheenjohtaja Ida-Mari Alaperä Sihteeri Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 01/2016 10.01.2016 Aika: 12.01.2016 klo 17:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Niklas Alho Taru Paavola Tatu Mäkinen Ida-Mari Alaperä Juho Kemppainen Jan Käärik

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 02/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 02/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 02/2015 20.01.2015 Aika: 22.01.2015 klo 16.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Daniel Stafford

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 05/2016 12.03.2016 Aika: 14.03.2016 klo 16:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone Läsnä: Niklas Alho Puheenjohtaja Ida-Mari Alaperä Tatu Mäkinen Anniina Puhilas Juho Kemppainen Susanna

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 12/ Aika: klo Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 12/ Aika: klo Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto :N HALLITUKSEN KOKOUS 12/2014 04.04.2014 Aika: 07.05.2014 klo 18.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Niklas Harki Puheenjohtaja Jenni Ruuti Sihteeri Miia Paavola Jukka Ojala Aleksi

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 03/2016 02.02.2016 Aika: 02.02.2016 klo 17:30 Paikka: Business Kitchen 4. krs, Torikatu 23 Läsnä: Niklas Alho Taru Paavola Jenni Ylisirniö Tatu Mäkinen Susanna Kauto Sonja Mehtälä

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 01/2015 10.01.2015 Aika: 13.01.2015 klo 16:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Elisa Haikala Niklas Alho Hanna Kaukoranta Pia

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/ Aika: klo 10:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/ Aika: klo 10:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto :N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2014 24.02.2014 Aika: 26.02.2014 klo 10:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Jenni Ruuti Nelli Koutaniemi Miia Paavola Samuli Tala Jukka Ojala Oskari Auranaho

Lisätiedot

Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä. Sara Holm Emma Kokkonen Anna-Sofia Jurvanen Gramoz Shpendi poistui 130 Ilona Härö Camilla Kuusisto

Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä. Sara Holm Emma Kokkonen Anna-Sofia Jurvanen Gramoz Shpendi poistui 130 Ilona Härö Camilla Kuusisto 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015 Aika: Tiistai 14.4.2015 Kello 15:12-18:42 Paikka: Tila D223, Visamäki, Hämeenlinna Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 20.8.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Finanssi ry:n vuosijuhlatoimikunnan kokous 5/2012. Aika: klo Puheenjohtajan asunto, Tervaraitti 1 B47

Finanssi ry:n vuosijuhlatoimikunnan kokous 5/2012. Aika: klo Puheenjohtajan asunto, Tervaraitti 1 B47 Finanssi ry:n vuosijuhlatoimikunnan kokous 5/2012 Aika: 24.09.2012 klo 18.00 Paikka: Puheenjohtajan asunto, Tervaraitti 1 B47 Läsnä: Niklas Harki Puheenjohtaja Katri Kenola Marja Sipola Sallamari Ahola

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/ Aika: klo 18:15 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 05/ Aika: klo 18:15 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto :N HALLITUKSEN KOKOUS 05/2014 16.02.2014 Aika: 18.02.2014 klo 18:15 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Niklas Harki Jenni Ruuti Anna Mäkinen Samuli Tala Jukka Ojala Miia Paavola Oskari

Lisätiedot

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi.

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi Otto Markkanen Tuomo Leino Panu

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 01/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 01/2014 09.01.2014 Aika: 09.01.2014 klo 18:00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun yliopisto Läsnä: Niklas Harki Puheenjohtaja Miia Paavola Sihteeri Nelli Koutaniemi Jukka Ojala

Lisätiedot

18.1.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17.01. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

18.1.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17.01. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 2/2013 1(5) Hallituksen kokous Aika 23.1.2013 klo 17.00 Paikka AU101 Osallistujat: Mira Tahvanainen Puheenjohtaja Ida Swahne Sihteeri Anu Arosanervo Iina Ahokas Jenni Järvinen Eeva Kalliomaa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.5.2014 Paikka: Tallikuja 2 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt (saapui

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 4/2013 1(5) Hallituksen kokous Aika 19.2.2013 klo 14.00 Paikka Regian neuvotteluhuone Osallistujat: Mira Tahvanainen Ida Swahne Anu Arosanervo Iina Ahokas Jenni Järvinen Eeva Kalliomaa Poissa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1)

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1) PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Paikka: Merikannontie 3 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah (poistui kohdassa 7.4) Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 05/2017 21.02.2017 klo 16:00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnä: Minttu Eskonniemi Antti Hupli Henri Lepistö (saapui klo 16:07) Elina Lukkarinen Mirja Mustapirtti Kimmo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 1.10.2012 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Yhdistyksen kerhohuoneisto Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen

Lisätiedot

Siirrettiin edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.1.2015 klo 18.00 Paikka Läsnä: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura

Lisätiedot

21.2.2012. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

21.2.2012. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 4/2012 1(6) Hallituksen kokous Aika 20.2.2012 klo 17.00 Paikka Itä-Suomen yliopisto, AU101 Osallistujat: Petri Makkonen Puheenjohtaja Jenni Soininen Sihteeri Eeva Kalliomaa Petteri Lauronen

Lisätiedot

14.2.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 14.32. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

14.2.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 14.32. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 3/2013 1(6) Hallituksen kokous Aika 4.2.2013 klo 14.30 Paikka Kalevankatu 29 Osallistujat: Mira Tahvanainen Ida Swahne Anu Arosanervo Iina Ahokas Jenni Järvinen Eeva Kalliomaa Nora Kettunen

Lisätiedot

Todettiin FC Force Majouren voittaneen kevään yliopistosarjan mestaruuden. Onniteltiin joukkuetta.

Todettiin FC Force Majouren voittaneen kevään yliopistosarjan mestaruuden. Onniteltiin joukkuetta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.30 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus.

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.5.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5. krs Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto Markkanen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 24.10.2016. klo 18.00. Paikka: 4404 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Henri Takki Jeremias Skyttä Einari Junter (saapui kohdassa 5) Mari Koponen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17. ESITYSLISTA 1(6) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 7.5..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2002 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj myöhässä 3 Salla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2011

PÖYTÄKIRJA /2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.1.2011 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015. Aika: Maanantai 12.1.2015 klo 18.00. Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015. Aika: Maanantai 12.1.2015 klo 18.00. Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.1.2015 klo 18.00 Paikka: Läsnä: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai 21.3.2014 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta.

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 7.5.2012 Paikka: Läsnä: Asianajotoimisto Krogerus Oy Unioninkatu 22 Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen Mikko Murto

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 11/2017 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 11/2017 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUS 1/2018 AIKA: klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Suvilahdenkatu 10 B Olga Larinkari, puheenjohtaja Sara Piirainen, varapuheenjohtaja Johanna Kauppinen, sihteeri Sara Aho, opetuksenkehittämisvastaava

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

26.4.2012. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 19.19. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

26.4.2012. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 19.19. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 8/2012 1(6) Hallituksen kokous Aika 14.4.2012 klo 19.00 Paikka Night Joensuu Osallistujat: Petri Makkonen Puheenjohtaja Jenni Soininen Sihteeri Eeva Kalliomaa Petteri Lauronen Iina Ahokas Mira

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 2.7.2011 Paikka: Läsnä: Villamonlahdentie 67, Hämeenlinna Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 7/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 7/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 12.00 Paikka: Mikroluokka 209, YO-talo,

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5. x x x x. x x x x, saapui kohdassa 6 x, saapui kohdassa 6 x x, saapui kohdassa 6

Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5. x x x x. x x x x, saapui kohdassa 6 x, saapui kohdassa 6 x x, saapui kohdassa 6 Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5 Hallituksen kokous 9/2015 Aika: 2.3.2015 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen Tuomo

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 9.3.2015 kello 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 9.3.2015 kello 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: kello 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 12 Rokua Geopark -ecxursio. Hyväksyttiin työjärjestys edellä mainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 12 Rokua Geopark -ecxursio. Hyväksyttiin työjärjestys edellä mainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Atlaksen hallituksen kokous 6.5.2014 klo 15:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 15:04. 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi tehdyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi tehdyin muutoksin. 25.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 18/2016 7.10.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 18/2016 AIKA: 7.10.2016, klo 10.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Clarisse Jay

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 7/2016 Aika: 18. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3.6.2013 22/2013

PÖYTÄKIRJA 3.6.2013 22/2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 3.6.2013 Paikka: Bulevardi 19 A 18 Läsnä: Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tuomas Haavikko Britta Riipinen (saapui kohdassa 7.1.) Eero

Lisätiedot

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta.

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta. PÖYTÄKIRJA 9.1.2012 2/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Maanantai 9.1.2012 klo 17.15 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33B Läsnä: Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja

Lisätiedot

Sihteeri Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta.

Sihteeri Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.15 Paikka: Mannerheimintie 3 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.4.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

Päätös: Valittiin kokoukselle pöytäkirjantarkastajiksi Lotta Rödlin ja Konsta Parttimaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina.

Päätös: Valittiin kokoukselle pöytäkirjantarkastajiksi Lotta Rödlin ja Konsta Parttimaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Aika: 5.10.2017 klo 17.00, vierailijoita klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg

Lisätiedot

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta.

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 15.9.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 25.1.2016 klo 14.00 Paikka: 4409 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Joel Sihvonen Emmi Mahlamäki Mari Koponen Henri Takki Einari Junter (saapui

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: 7.1.2017 klo 15.07 Paikka: TOAS Markuksentorin kerhotila Paikalla: Julius Tavasti Kyösti Husso Timo Nättinen Lassi Hursti Mikko Koikkalainen Assi-Jutta Kuusela

Lisätiedot

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä.

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 8.5.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A 1 Kokouksen avaus Esitys: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa 17.20. 2

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 Nuorisovaltuusto Aika 10.08.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 66 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 67

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. MAANMITTARIKILTA RY MAANMITTARIKILLAN 1/27 MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan vuosikokous 2015 Aika: 23.2.2015 klo 17:15 Paikka: Innopoli 3 D, Neuvotteluhuone 2 Läsnäolijat: Ville Kangaskokko Valtteri

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 26.01.2017 klo 16.00 Paikka: Skinnarilan Rantasauna Läsnä: Petri Maaninen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Panu Laukkanen Emma Laitinen Henri Poussa Artturi Jokelainen Ilari

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 10/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 10/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.9.2015 kello 15.34 16.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (x)

Lisätiedot