Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Maj-Britt Anderssén ja Erkki Teppo.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Maj-Britt Anderssén ja Erkki Teppo."

Transkriptio

1 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 85 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjantarkastajien valinta 87 Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 3/ Nuorisosihteerin viran muuttaminen johtavaksi nuorisotyöntekijän viraksi/ruotsalainen seurakunta 89 Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenen aloite/kiinteistöpäällikkö 90 Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenen aloite/hautaustoimen päällikkö 91 Vaasan seurakuntayhtymän vuoden 2014 henkilöstötilinpäätös 92 Sairauslomat 93 Koulukatu 26 keittiön ja työpaikkaruokalan sulkeminen muutamaksi viikoksi kesällä Alskathemmet-leirikeskuksen peruskorjaus / urakkatarjoukset 95 Vähänkyrön seurakuntatalon peruskorjaus ja tilasuunnittelu 96 Tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 97 Talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman laadintaohjeet 98 Tilintarkastajien ja varatilintarkastajien vaali vuosiksi Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen 85 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Yhteisen kirkkoneuvoston kutsu kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on lähetetty yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi. Kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Puheenjohtaja totesi, että kokous oli päätösvaltainen. 86 Pöytäkirjantarkastajien valinta Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa ovat Maj-Britt Anderssén ja Erkki Teppo. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Maj-Britt Anderssén ja Erkki Teppo.

2 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 2 87 Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 3/2015 Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 3/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. Päätösehdotus hyväksyttiin. 88 Nuorisosihteerin viran muuttaminen johtavaksi nuorisotyöntekijän viraksi/ruotsalainen seurakunta Ruotsalaisen seurakunnan seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt nuorisosihteerin viran virkanimikkeen muutosta. Johtosäännön muutosta valmistelemaan asetettiin työryhmä. Työryhmä on uudistanut vuodelta 1993 olevan nuorisosihteerin johtosäännön vastaamaan paremmin viran tehtäviä. Johtosäännön muutoksen yhteydessä todettiin, että virkanimikkeessä tulisi paremmin huomioida työalavastaavan tehtävät. Työryhmä ehdotti seurakuntaneuvostolle, että johtosäännön muuttamisen yhteydessä myös virkanimike muutettaisiin johtavaksi nuorisotyöntekijäksi. Viranhaltija johtaa nuorisotyötä ollen samalla nuorisotyöntekijä, jonka tehtävänä on toimia muiden nuorisotyöntekijöiden esimiehenä ja joka vastaa henkilöstöstä, taloudesta, toiminnasta ja hallinnosta omalla työalallaan. Kirkon työmarkkinalaitoksen mukaan tavallisin virkanimitys nuorisotyötä johtavalle viranhaltijalle on johtava nuorisotyöntekijä. Työryhmä ehdottaa, että viran palkkaus määräytyisi vaativuusryhmä 601 mukaan. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle ruotsalaisen seurakunnan nuorisosihteerin virkanimikkeen muutosta johtavaksi nuorisotyöntekijäksi. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle ruotsalaisen seurakunnan nuorisosihteerin virkanimikkeen muutosta johtavaksi nuorisotyöntekijäksi. Palkkaus vaativuusryhmän 503 mukaan. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenen aloite/kiinteistöpäällikkö Yhteisen kirkkoneuvoston jäsen Merja Piipponen jätti Erkki Tepon kannattaman aloitteen kiinteistöpäällikön ja hautaustoimen päällikön virkojen muuttamisesta kiinteistöjohtajan ja hautaustoimen johtajan viroiksi yhteisen kirkkoneuvoston

3 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 3 kokouksessa Isännöitsijän virka on perustettu yhteisen kirkkovaltuuston päätöksellä. Yhteinen kirkkovaltuusto lakkautti isännöitsijän viran ja perusti kiinteistöpäällikön viran Kiinteistöpäällikön tehtävät ovat muuttuneet vaativammiksi ja kiinteistömäärä on kasvanut. Kiinteistöpäällikkö vastaa koko seurakuntayhtymän kiinteistötoimesta. Kiinteistötoimella on hoidettavanaan 5 kirkkoa, 5 seurakuntataloa ja 13 muuta toimitilaa. Vakituisia viranhaltijoita/työntekijöitä kiinteistötoimessa on 32. Kiinteistöpäällikkö valmistelee tehtäväalueeseensa kuuluvat hankinnat ja urakat kirkkoneuvoston päätösten mukaisesti. Hän laatii kiinteistötointa koskevan talousarvioehdotuksen ja valvoo talousarvion toteutumista. Kiinteistöpäällikön virka ehdotetaan muutettavaksi kiinteistöjohtajan viraksi. Viran palkkaus pysyy vaativuusryhmä 603 mukaisena. Kiinteistöjohtajan kelpoisuusehtona ovat virkaan soveltuva teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu diplomi-insinöörin tutkinto tai ammattikorkeakoulussa suoritettu insinöörin tutkinto ja hyvä perehtyneisyys rakennustekniikkaan ja riittäväksi katsottava kaavoitus- ja maankäyttöasioiden sekä rakennuttamistehtävien tuntemus. kiinteistöjohtajalla tulee olla toisen kotimaisen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito sekä toisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Esitetään uudistettu johtosääntö. Aloite merkitään tiedoksi ja yhteinen kirkkoneuvosto antaa seurakuntarakenneuudistusta seuraavan työryhmän tehtäväksi valmistella ehdotus yhteiselle kirkkoneuvostolle. Asia liittyy suurempaan kokonaisuuteen missä käsitellään yhtymän johtavien virkojen järjestelyt tulevaisuutta silmällä pitäen. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteisen kirkkoneuvoston jäsenen aloite/hautaustoimen päällikkö Yhteisen kirkkoneuvoston jäsen Merja Piipponen jätti Erkki Tepon kannattaman aloitteen kiinteistöpäällikön ja hautaustoimen päällikön virkojen muuttamisesta kiinteistöjohtajan ja hautaustoimen johtajan viroiksi yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa Ylipuutarhurin virka on perustettu yhteisen kirkkovaltuuston päätöksellä. Virka muutettiin yhteisen kirkkovaltuuston päätöksellä puistopäällikön viraksi.

4 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 4 Yhteinen kirkkovaltuusto lakkautti puistopäällikön viran ja perusti hautaustoimen päällikön viran Hautaustoimen päällikkö vastaa seurakuntayhtymän hautaustoimesta ja hautausmaiden pitkäjänteisestä suunnittelusta ja tekee niitä koskevia aloitteita ja esityksiä. Hautaustoimen päällikkö vastaa hautainhoitorahaston piiriin kuuluvien noin yksityisen haudan sopimushoidoista ja toimii hautaustoimen henkilökunnan esimiehenä. Henkilötyövuosia hautaustoimessa on 35 ja hautausmaiden pinta-ala noin 25 hehtaaria. Hautaustoimen päällikkö laati hautaustointa koskevan talousarvioehdotuksen ja valvoo talousarvion toteutumista. Hautaustoimen päällikön virka ehdotetaan muutettavaksi hautaustoimen johtajan viraksi. Viran palkkaus pysyy vaativuusryhmä 603 mukaisena. Hautaustoimen johtajan kelpoisuusehtona ovat virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto ja hyvä perehtyneisyys hallinnollisiin ja taloudellisiin asioihin sekä riittäväksi katsottava kaavoitus- ja maankäyttöasioiden tuntemus. Hautaustoimen johtajalla tulee olla toisen kotimaisen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito sekä toisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Esitetään uudistettu johtosääntö. Aloite merkitään tiedoksi ja yhteinen kirkkoneuvosto antaa seurakuntarakenneuudistusta seuraavan työryhmän tehtäväksi valmistella ehdotus yhteiselle kirkkoneuvostolle. Asia liittyy suurempaan kokonaisuuteen missä käsitellään yhtymän johtavien virkojen järjestelyt tulevaisuutta silmällä pitäen. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän vuoden 2014 henkilöstötilinpäätös Vaasan seurakuntayhtymässä on laadittu henkilöstötilinpäätös 2014 Kirkkohallituksen suosituksen mukaisesti. Siihen on koottu henkilöstön rakennetta ja toimintaa kuvaavia tietoja sekä arvioitu lukuja ja tilastoja. Henkilöstötilinpäätöksen liitteenä on henkilöstöliite, jossa on lueteltu kaikki vähintään yhden viikon Vaasan seurakuntayhtymän palveluksessa olleet henkilöt. Seurakuntatyö on työvoimavaltaista minkä vuoksi henkilöstöä koskevan tiedon kokoaminen on tärkeätä. Henkilöstötilinpäätöksen tarkoituksena on kehittää henkilöstöraportointia ja järjestelmiä päätöksenteon ja esimiestyön tukemiseksi.

5 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 5 Yhteistyötoimikunta on kokouksessaan käsitellyt henkilöstötilinpäätöksen ja hyväksyi sen omalta osaltaan esitettäväksi yhteiselle kirkkoneuvostolle. Esitetään vuoden 2014 henkilöstötilinpäätös (liite 1/91). Yhteinen kirkkoneuvosto vahvistaa liitteenä 1/91 olevan taloustoimiston laatiman Vaasan seurakuntayhtymän vuoden 2014 henkilöstötilinpäätöksen. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck puh Sairauslomat Vaasan seurakuntayhtymän johtoryhmä on neuvotellut työterveyshuollon kanssa lyhyistä sairauslomista. Johtava työterveyslääkäri ehdotti omailmoituksen käyttöönottoa lyhyissä sairauslomissa. Tämän perusteella päätettiin, että esimies voi myöntää virka-/työvapaata lääkärintodistusta vaatimatta enintään kolme päivää kolme kertaa vuodessa samalle henkilölle, jos työkyvyttömyys johtuu flunssasta, vatsataudista, migreenistä. Käytännössä työntekijä ilmoittaa välittömästi sairastuttuaan esimiehelleen olevansa sairas. Esimies joko hyväksyy ilmoituksen tai kehottaa käymään työterveyshoitajan tai lääkärin vastaanotolle. Palattuaan töihin työntekijä täyttää Kipan akkunan kautta poissaoloilmoituksen ja lähettää sen esimiehelle. Samalla hän täyttää palkkatoimistoa varten paperisen poissaoloilmoituksen. Yhteistyötoimikunta käsitteli asiaa kokouksessaan ja hyväksyi sen esitettäväksi yhteiselle kirkkoneuvostolle vahvistettavaksi. Päätösehdotus.: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että Vaasan seurakuntayhtymässä otetaan käyttöön ns. omailmoitus lyhyissä maksimissaan kolmen päivän sairauslomissa enintään kolme kertaa kalenterivuodessa samalle henkilölle. Päätösehdotus hyväksyttiin. Esimiehen Kipan akkunassa tekemä päätös on riittävä, muita hallinnollisia päätöksiä ei tarvita. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck puh

6 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 6 93 Koulukatu 26 keittiön ja työpaikkaruokalan sulkeminen muutamaksi viikoksi kesällä 2015 Koulukatu 26 keittiö ja työpaikkaruokala tavataan pitää suljettuna muutama viikko hiljaisimpana aikana kesällä. Koulukatu 26 keittiön ja työpaikkaruokalan ollessa suljettuna kesällä seurakuntien henkilökunnalle järjestetään mahdollisuus syödä lähellä sijaitsevassa ruokalassa, esim. Loftetissa. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että Koulukatu 26 keittiö ja työpaikkaruokala pidetään suljettuna välisenä aikana ja että henkilökunnan ruokailu järjestetään yllä olevan mukaisesti. Henkilökunnalta peritään korvaus ruoasta luontaisetuperiaatteiden mukaisesti. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck puh Alskathemmet-leirikeskuksen peruskorjaus / urakkatarjoukset Vaasan seurakuntayhtymän v investointisuunnitelmassa on osoitettu yhteensä euron investointimääräraha Alskathemmet leirikeskuksen peruskorjaukseen siten, että vuodelle 2015 on varattu euroa ja vuodelle 2016 on varattu euroa. Alskathemmet-leirikeskuksen peruskorjauksessa uusitaan tilajärjestelyiltään ja sisustukseltaan kiinteistön keittiö-, ruokasali, takka / aula, sakraali- ja opetustilat sekä saniteettitilat. Vastaanotto- ja toimistotilat järjestetään uudelleen, mm. leirikeskuksen isännälle toteutetaan oma toimisto. Pääsalitilojen ikkunoita ja aukotuksia suurennetaan ja tilaa jakavia oviratkaisuja uusitaan. Kiinteistön koko LVIAS-tekniikka uusitaan / saneerataan. Katolle rakennetaan uusi IV-konehuone, lämmitys järjestelmäksi toteutetaan ilma-vesilämpöpumppu, öljylämmityksen jäädessä käytännössä huippujen tasaajaksi. Myös turvallisuus-, valaistus- ja äänentoistojärjestelmät uusitaan. Esteettömyys- ja induktiosilmukka tekniikka on huomioitu. Tilamuutoksia on suunniteltu myös majoitusrakennukseen. Piha-alueen liikennettä parantavat ratkaisut sisältyvät suunnitelmiin. Alskathemmet leirikeskuksen pääsuunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto Nurminen - Antila, rakennesuunnittelusta ins. tsto Polyplan Oy ja LVIASsuunnittelusta ins. tsto Granlund Oy. Suunnittelutyö on tehty hankesuunnitelman mukaisesti yhteistyössä

7 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 7 seurakuntien kanssa ja peruskorjaustyöstä on informoitu hyvissä ajoin seurakunnille. Seurakunnat ovat ottaneet huomioon leirivarauksissaan, että Alskathemmet-leirikeskus on suljettuna peruskorjauksen ajan. Peruskorjaus on suunniteltu alkavaksi elokuussa 2015 ja valmistuvaksi v toukokuun loppuun mennessä. Suunnitelmat on esitelty Vaasan seurakuntien toimintamuodoille ja hallinnolle yhteisesti ja erikseen. Kiinteistöjohtokunta on kokouksessaan hyväksynyt Alskathemmet leirikeskuksen peruskorjaussuunnitelmat. Kiinteistöpäällikkö on pyytänyt peruskorjausurakasta kirjalliset tarjoukset. Tarjousten viimeinen palautuspäivä on ollut Tarjousten avaamistilaisuus on pidetty Määräaikaan klo mennessä kirjallisen urakkatarjouksen jättivät seuraavat urakoitsija: Rakennusurakka - WasaCon Oy - Rakennus Oy MTM-Vaasa - Oy Tom Knip Ab - Vaasan Rakennuskorjaus Oy - Oy Rakennuskultti - Oy SanCon Finland Ab - Oy Rakennuspalvelu G. West Putkiurakka - Are - Ähtärin Vesi ja Lämpö - Vismar Ilmanvaihtourakka - Are - Vaasan ilmastointi Oy - LVI-Leinolat Oy - Länsirannikon Ilmastointi Oy - Suupohjan Ilmastointi ja Pelti Oy Sähköurakka - Caverion - Oy Kontaktor Ab - Sähkötyö Haapala Oy - Asentaja Group Ab Oy - JAP-Sähkö Oy - Are - Pohjanmaan SA-Sähkö Electrics Ltd Oy

8 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 8 - Vaasan Sähköasennus Oy Rakennusautomaatiourakka - Säätöpiste Oy Keittiön koneet ja laitteet - Metos Oy Ab - Dieta Oy Peruskorjausurakan kokonaiskustannukset huomioiden varsinaiset urakat yhteensä 1,3 milj. euroa, keittiölaitteet 0,1 milj. euroa, rakennuttaminen, lisätyökustannukset sekä tilaajan hankinnat (kalusteet, äänentoistotekn.) muodostunevat kustannukset n euroon. Keittiölaite hankinnasta on saatu urakkatarjoukset. Tilaaja on pyytänyt laitetoimittajia täydentämään tarjoustaan asiakirjalla joka koskee teknistä laitevertailua. Tilaajahankintaan kuuluva päätös tältä osin tehdään myöhemmin. K.p.:n päätösehdotus: Kiinteistöjohtokunta toteaa urakkakilpailun tarjousten olleen kilpailukykyinen ja ajankohdallisesti hyvä. Kiinteistöjohtokunta päättää esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että yhteinen kirkkoneuvosto 1. Myöntää aloitusluvan Alskathemmet-leirikeskuksen peruskorjaukselle v Hyväksyy halvimman urakkatarjouksen tehneet seuraavat urakoitsijat Alskathemmet-leirikeskuksen peruskorjauksen suunnittelijaksi: -Rakennusurakka (pääurakka) Oy Tom Knip Ab ,56 (alv 24 %) -Putkiurakka Vismar ,00 (alv 24 %) -Ilmanvaihtourakka Vaasan Ilmastointi Oy ,00 (alv 24 %) -Sähköurakka Are ,00 (alv 24 %) -Automaatiourakka Säätöpiste Oy ,00 (alv 24 %) Kiinteistöjohtokunta on kokouksessa esittelyn sekä käydyn keskustelun jälkeen yksimielisesti päättänyt hyväksyä päätösehdotuksen ja esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle hyväksyttäväksi kohdat 1 ja 2. Asia merkitään tiedoksi. Yhteinen kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja hyväksyy Alskathemmetin urakkatarjoukset ja antaa rakennusurakalle aloittamisluvan. Asia merkitään tiedoksi. Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa keskustelun jälkeen yksimielisesti, että kustannukset pysyvät budjetin 1.6 milj. euron rajoissa. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, puh

9 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 9 95 Vähänkyrön seurakuntatalon peruskorjaus ja tilasuunnittelu Vaasan seurakuntayhtymän talousarvion investointiohjelmassa on v osoitettu euron määräraha v kuntokartoituksessa todetun pahoin vesivaurioituneen (vaurio tapahtunut v ja jatkunut v saakka) Vähänkyrön seurakuntatalon kokoontumis- ja palvelutilojen uudelleen suunnittelemiseksi. Aiempina vuosina 2013 ja 2014 ei valtuuston hyväksymissä talousarvioissa em. kohteeseen ole osoitettu suunnittelu- tai rakentamismäärärahaa. Hankesuunnittelu aloitettiin kun kesällä 2014 Vähänkyrön seurakunnan työntekijöiltä saatiin alustava tilatarveselvitys. Hankesuunnittelua on jatkettu Vähänkyrön seurakunnan nykyisten olemassa olevien keskusta-alueen kiinteistöjen kokonaistarkastelulla toimintaympäristöineen; nykyinen srk-talo sekä pappila. Kokonaistarkastelulla (toiminta-, käyttöaste-, investointi- sekä käyttömenot) pyritään selvittämään ja löytämään perusteet suunnittelu- ja toteutusvaihtoehdoiksi. Seurakunnan toimitilojen uudelleen järjestelemiseksi on laadittu neljä vaihtoehtoa, joista yksi on toteutukseltaan vuokratila ratkaisu. VE1. Peruskorjataan nykyinen srk-keskus koko laajuudessaan. Investointikustannus euroa. VE2. Peruskorjataan nykyinen virasto-osa. Vaurioitunut rakennusosa sekä siipirakennus puretaan ja näiden tilalle rakennetaan uusi aiempaa pienempi srksali jakelukeittiöineen ja kokoontumistiloineen (päiväkerho, diakonia ja nuorisotyö). Investointikustannus euroa. VE3. Em. toimenpiteet, mutta uudisrakennusosat toteutetaan vuokratilaratkaisuna. Investointikustannus euroa. VE4. Nykyinen virasto-osa säilytetään ja peruskorjataan (tilamuutoksia). Sen yhteyteen rakennetaan uudet päiväkerhotilat sekä monitoimitilaa, jota voidaan käyttää sekä pk.- että diakonia- ja nuorisotyössä. Seurakuntasali remontoidaan Vähänkyrön pappilaan. Investointikustannus euroa. Hankesuunnittelun vaihtoehtoratkaisumallit ovat liitteenä, samoin asemakaavaote (LIITE 2/19). Hankesuunnittelun vaihtoehtotarkastelujen suunnittelukonsulttina on toiminut arkkitehti Hilkka-Maija Antila. Kustannusvertailun (investointi / käyttömenot) on laatinut ins. tsto Contria Oy (LIITE 3/19) Edellä esitetyistä vaihtoehdoista VE2 ja VE 4 voidaan todeta seuraavaa:

10 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 10 VE2 vaihtoehdon hyviä puolia ovat: a. Tuttu sijainti ja hyvät liikenneyhteydet b. Yhdistämällä seurakuntatalo, päiväkerhotilat sekä ns. monitoimitilat saman katon alle, saadaan seurakuntalaisia monipuolisesti palveleva talo, joka joustaa aina kulloisenkin tilanteen mukaan. c. Sijoittamalla seurakuntatalo viraston yhteyteen pystytään hyödyntämään siellä olevia työhuoneita sekä kokoushuoneita monipuolisemmin koko henkilöstöä ajatellen d. Seurakuntatalon tilankäyttö on tehokkaampaa kuin nykyisin. VE4 vaihtoehdon hyviä puolia ovat: a. Pappilan pitäminen seurakunnan aktiivisessa käytössä sekä sen läheinen sijainti hautausmaahan nähden. b. Seurakunnan arkipäivisin antamien palvelujen sijoittuminen samaan rakennukseen. Myös tässä vaihtoehdossa pystytään hyödyntämään virastossa olevia työhuoneita sekä kokoushuoneita monipuolisemmin koko henkilöstöä ajatellen. c. Antaa mahdollisuuden erityyppisten tilaisuuksien järjestämiseen samanaikaisesti Pappilassa järjestettävät tilaisuudessa eivät häiritse muuta toimintaa ja päinvastoin. d. Pitkällä tähtäimellä seurakunnan kokonaistilankäytön tehostuminen uudisrakentamista tarvitaan n. 280 m2 vähemmän. Kokonaistilaratkaisuja on tarkasteltu vahvasti hallinnossa valmistelu- ja käsittelyvaiheessa olevaan kiinteistöstrategiasuunnitelmaan ja tavoitteisiin tukeutuen. Olemassa olevia käyttöasteeltaan alhaisia toimitiloja tulee arvioida avoimesti ja välttää mitoitukseltaan ylisuuria tilainvestointeja. Toteutus täytyy suhteuttaa oikein tilatarpeeseen. Voidaan todeta, että kaikki esitetyt vaihtoehdot ovat toteutuskustannuksiltaan nykyisessä taloustilanteessa kalliita. Vaihtoehtoa 4 voitaneen kuitenkin pitää kokonaistaloudellisesti järkevimpänä jatkosuunnitteluperustana. On huomioitava, että kaikki esitetyt suunnitteluvaihtoehdot ovat verrannollisia luonnoksia varsinaiselle suunnitteluratkaisulle ja suunnalle. Kaikissa VEesityksissä nykyisistä vuokratiloista luovutaan. Vähänkyrön seurakuntatalon tilasuunnitelmien vaihtoehtoiset ratkaisut on myös esitelty kirkkohallituksen yliarkkitehti Antti Pihkalalle. Antti Pihkala pitää em. vaihtoehto nro 4 ehdottomasti parhaana suunnitteluratkaisuna sekä kiinteistöstrategisesti että kokonaistaloudellisesti arvioituna. Pihkala katsoo myös, että pappilan muutostyölle ei ole asemakaavallisia esteitä. Kiinteistöjohtokunta päätti kokouksessa esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle em. vaihtoehto nro 2 (VE2) hyväksymistä seurakuntatalon jatkosuunnittelun pohjaksi sekä samassa yhteydessä nykyisen pappilan

11 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 11 myyntiä. Asia merkitään tiedoksi. Yhteinen kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja pyytää Vähänkyrön seurakunnalta lausuntoa. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, puh Tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2016 Kirkkolain mukaan tuloveroprosentin vahvistaa yhteinen kirkkovaltuusto. Veroprosentti tulee ilmoittaa verohallitukselle viimeistään verovuotta edeltävän marraskuun 17. päivänä. Vaasan seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman mukaan on tuloveroprosentti 1,25 koko suunnitelmakauden Tuloveroprosentti 1,25 on ollut voimassa jo yli 40 vuotta. Verotulojen suunta on ollut laskeva ja vuonna 2016 odotetaan yhteisöveron poistuttua uuden valtionkorvauksen jakamista niin, että Vaasan seurakuntayhtymä menettää n euroa. Vuoden 2016 tuloveroprosentti käsiteltiin yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän kokouksessa Ottaen huomioon odotukset kehityksen jatkumisesta Vaasassa nykyisen taloudellisen tilanteen jälkeen, seurakuntayhtymän talouden tila ja laskelmat vuoden 2014 tuloista ja menoista, suunnitteluryhmä esittää kuitenkin tuloveroprosentiksi 1,25. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että vuoden 2016 tuloveroprosentiksi vahvistetaan 1,25. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström puh Talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman laadintaohjeet Kirkkojärjestyksen 15. luvun 2-3 :ien mukaan jokaista varainhoitovuotta varten on seurakunnalle tai seurakuntayhtymälle viimeistään edellisen vuoden joulukuussa hyväksyttävä talousarvio. Varainhoitovuotena on kalenterivuosi. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä kirkkovaltuuston on hyväksyttävä myös vähintään kolmea vuotta koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma. Talousarviovuosi on toiminta- ja taloussuunnitelmassa sen ensimmäinen vuosi.

12 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 12 Talousarviossa sekä toiminta- ja taloussuunnitelmassa määritellään seurakunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio sekä toimintaja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset seurakunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Vaasan seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmaan vuosille on kirjattu suunnitelmakauden tavoitteet ja arvioitu tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavat määrärahat. Vuosien 2016 ja 2017 tavoitteet ja määrärahat on nyt tarkistettava sekä laadittava suunnitelma tavoitteineen ja määräraha-arvioineen vuotta 2018 varten. Vaikka vuoden 2014 lopputulos oli positiivinen, vuosikate ei täysin riittänyt poistojen peittämiseen. Silloin satunnaiset tuotot vaikuttivat positiivisesti tulokseen. Voidaan kuitenkin Vaasan alueella odottaa, että v odotettu varovainen kasvu tuo mukanaan lievästi positiivisia kehityskäyriä. Jos budjetoituja varoja säästyy edelleenkin, ja verotulot kääntyvät kasvuun voidaan kuluvalta vuodelta odottaa hyväksytystä budjetista poiketen ylijäämäistä tilinpäätöstä vaikka kirkollisveron prosenttiluku pysyy vielä muuttumattomana. Seurakuntayhtymän on kuitenkin syytä edelleenkin pidättäytyä lisäämästä virkoja ja toimia sekä muita pysyviä menojaan. Yhteisöveron muutokset vaikuttavat hyvin negatiivisesti lopputulokseen vuonna Vuoden 2016 toimintamäärärahakehykset käsiteltiin yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän kokouksessa Yhteiselle kirkkoneuvostolle esitetään, että toimintavuoden 2016 määrärahakehykset pysyvät viime vuoden tasolla. Investointisuunnitelmaan ei tule esittää muita hankkeita kuin kiinteistöjen kunnon säilymisen tai käyttötarpeen perusteella välttämättömät hankkeet ja suunnitteluhankkeet. Talousarvion kehykset ja muut ohjeet on esitetty tarkemmin talousarvion laadintaohjeessa. Liite 2/97. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää 1. antaa seurakuntaneuvostoille sekä yhtymän johto- ja toimikunnille tehtäväksi laatia vuotta 2016 koskevat talousarvioehdotukset mennessä laadintaohjeen (liite 2/97) mukaisesti. Samalla kehotetaan tarkistamaan vuotta 2017 koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma ja laatimaan vuotta 2018 koskeva suunnitelma laadintaohjeiden mukaisesti. 2. antaa suunnitteluryhmälle tehtäväksi valmistella yhteiselle kirkkoneuvostolle edellisessä kohdassa tarkoitettujen ehdotusten pohjalta ehdotuksensa talousarvioksi ja toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuosille Päätösehdotuksen kohdat 1 ja 2 hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh

13 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Tilintarkastajien ja varatilintarkastajien vaali vuosiksi Vaasan seurakuntayhtymän taloussäännön 29 :n mukaan yhteinen kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten vähintään kaksi tilintarkastajaa ja yhtä monta varatilintarkastajaa kirkkojärjestyksen määräysten mukaisesti. Yhteinen kirkkovaltuusto määrää yhden heistä puheenjohtajaksi. Vähintään yhden tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla KHT- tai JHTT-tilintarkastaja tai vastaava tilintarkastusyhteisö. Yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastaja voivat olla muun seurakunnan jäseniä. (Yht. kv ) Käytännön syistä on yhteisen kirkkovaltuuston tarkoituksenmukaista valita yksi taloussäännön määräyksen mukaisen pätevyyden omaava tilintarkastusyhteisö tarjouskilpailun perusteella ja yksi muu tarkastaja (ja yksi varatilintarkastaja) henkilövaalina ilman tarjouskilpailua. Nyt järjestetty tarjouskilpailu ei rajoita taloussäännön edellyttämän yhden muun tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valintaa. Mikäli yhdeksi tilintarkastajaksi valitaan tilintarkastusyhteisö, ei yhteisölle valita varatilintarkastajaa. Seurakuntien tilintarkastusta koskeva kirkkojärjestyksen 15. luvun 7 pykälän mukaan yhteinen kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten joko vähintään yhden varsinaisen ja yhden varatilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön. Seurakuntavaaleissa 2014 valittu kirkkovaltuusto tai yhteinen kirkkovaltuusto valitsee vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön valtuustokauden ajaksi. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastaja taikka JHTT-, KHT- tai HTM- tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastaja. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa hyväksyttiin yhteisen kirkkoneuvoston ehdotus, että 1. seurakuntayhtymän vuosien tilintarkastusta hoitamaan valitaan kilpailutuksen jälkeen tilintarkastusyhteisö kirkkojärjestyksen 15:7 :n mukaisesti 2. yhteiselle kirkkoneuvostolle annetaan tehtäväksi järjestää tarjouskilpailu siten, että yhteinen kirkkovaltuusto voi päättää tilintarkastusyhteisön valitsemisesta kevään 2015 kokouksessa. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti asettaa työryhmän, jonka tehtävänä on

14 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 14 tarjouskilpailun kautta valmistella ja tehdä esitys yhteiselle kirkkoneuvostolle tilintarkastajayhteisön valinnasta. Työryhmään valittiin yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuulikki Kouhi, varapuheenjohtaja Göran Stenlund, Tauno Tuomisto ja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, joka toimii koollekutsujana Kirkon jäsenmäärän ja verotulojen kertymisen kehitys ennakoivat talouden tiukentumista useimmissa seurakuntatalouksissa. Seurakunta ja koko kirkko tarvitsevat oikeaa tietoa toiminnan määrästä ja kustannuksista priorisoidakseen voimavarat kirkkolain mukaiseen toimintaan. Taloussäännön mukaisen tutkinnon suorittaneen tilintarkastajan valintaa varten on pyydetty tarjoukset seuraavilta tilintarkastusyhteisöiltä: BDO- Audiator Oy, Ernst & Young Julkispalvelut Oy, KPMG-Kunta Oy ja PwC Julkistarkastus Oy. Hankintamenettely on rajoitettu hankintamenettely. Määräajassa tarjouksia jättivät BDO-Audiator, Ernst & Young, KPMG-Kunta ja PWC-Julkistarkastus. Kokonaistaloudellisessa vertailussa on arviointikriteerit pisteytetty antamalla kullekin kriteerille pisteitä. Eniten pisteitä saava tarjous on kokonaistaloudellisesti edullisin. Esitetään työryhmän raportti. Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee tilintarkastusta koskevan tarjouskilpailun asiakirjat ja esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se päättää 1. käsitellä tilintarkastuskilpailun tarjousasiakirjat, 2. tarjousasiakirjojen perusteella valita vuosiksi yhdeksi hallinnon ja talouden tilintarkastajaksi tilintarkastusyhteisö, joka on antanut kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen sekä 3. valita vaalilla toisen hallinnon ja talouden tilintarkastajan ja varatilintarkastajan Päätösehdotuksen kohdat 1,2 ja 3 hyväksyttiin. Päätöksestä antaa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puhelin Vähänkyrön kirkonseudun asemakaavamuutos (kaava nro 1048) Vähänkyrön seurakunnan seurakuntaneuvosto on käsitellyt kokouksessaan Vähänkyrön hautausmaan ympäristön asemakaavaa ja siihen liittyvää muutosta. Seurakuntaneuvosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että Vaasan seurakuntayhtymä aloittaa viipymättä omistamansa osayleiskaavassa jo hautausmaa-alueeksi varatun alueen, kiinteistötunnus

15 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu , eli hautausmaan itäpuolella sijaitsevan alueen asemakaavoittamistoimenpiteet hautausmaan hauta-alueeksi, niin että voidaan turvata hautapaikkojen riittävyys Vähänkyrön hautausmaalla. Yhteiselle kirkkoneuvostolle on annettu tiedoksi pidetyssä kokouksessa 41 Vähänkyrön kirkonseudun asemakaavamuutosta koskevat asiakirjat: - Lausunto koskien vt. kaavoitusjohtajan lausuntoa Vähänkyrön hautausmaan asemakaavasta Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnalle - Lausunto koskien Vähänkyrön kirkonseudun asemakaavan muutosta ja laajentamista (kaava nro 1048) Hiiripellontien ja Haarajoentien liikennealueet ja niiden viereiset kortteli-, puisto-, hautausmaa- ja katualueet - Vaasan seurakuntayhtymän muutosesitys (karttaliite) - Hiiripellontien ja Haarajoentien asemakaavamuutos Seurakuntayhtymän Vaasan kaupungille laatimassa kaavamuutosesityksessä (karttaliite) on huomioitu Vähänkyrön seurakuntaneuvosto esille tuoma osayleiskaavassa huomioitu kaavoitusratkaisu. Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee Vähänkyrön seurakuntaneuvoston asiaa koskevan esityksen tiedoksi ja käy asiasta keskustelun ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Merkitään tiedoksi. Hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkiselle annettiin tehtäväksi käydä alustavat neuvottelut Vaasan kaupungin kanssa asemakaavan saamiseksi EH-alueelle osayleiskaavan mukaisesti. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen, puh Ilmoitusasioita Kirkkoherra Krister Koskela ilmoitti, että Vaasan suomalaisessa seurakunnassa ja yhtymässä suoritetaan piispantarkastus Merkitään tiedoksi. 101 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen Yhteinen kirkkoneuvosto antaa muutoksenhakuosoitukset, liite 3/101.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua.

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.10.2015 klo 16.00 Sivu 1 Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. 161 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 1.11.2012 klo 16.30 Sivu 1 130 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 131

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.5.2015 klo 15.30 Sivu 1 77 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.4.2013 klo 16.30 Sivu 1 62 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.9.2014 klo 16.30 Sivu 1 112 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015.

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.4.2015 klo 16.30 Sivu 1 61 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön

hyväksymä HTM-tilintarkastaja tai julkishallinnon ja - talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä JHTT -tilintarkastaja. Tilintarkastusyhteisön 630/2015 163 Tilintarkastusyhteisön valinta yhteisen kirkkovaltuuston toimikaudeksi vuosille 2015-2018 Päätösehdotus Hallintojohtaja Jussi Muhonen Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle,

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen.

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2012 klo 18.00 Sivu 1 25 Varatilintarkastajien vaali vuosiksi 2013 2014 Yhteinen kirkkovaltuuston 27.1.2012 pidetyssä kokouksessa valittiin vuosiksi 2011 2014 yhdeksi

Lisätiedot

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 13.12.2018 klo 18:00 Sivu 1 / 10 Sisällys Talouskatsaus... 2 Talousarvio 2019 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma 2019-2021... 3 Keskeneräiset valtuustoaloitteet... 8 Ilmoitusasiat...

Lisätiedot

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.9.2015 klo 18.00 Sivu 1 28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Pekka Räisänen on kirjeellä 26.5.2015

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 6.11.2012 klo 18.00 Sivu 1 15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta Valtuutettu Tuulikki Kouhi on tehnyt 7.12.2010 aloitteen hautausmaiden esitteen valmistamiseksi.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.12.2015 klo 18.00 Sivu 1 40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan kun hän 1.4.2016

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.3.2015 klo 17 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto ASIALISTA: pykälät 21-30 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Lumijoen seurakunnan tuloveroprosentti 2016 6. Maksut

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/2015 9.3.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/2015 9.3.2015 10 10 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.3.2015 10 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 23.10.2014 klo 16.30 Sivu 1 124 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 55 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2014 klo 16.30 Sivu 1 166 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.1.2015 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 7.11.2018 1 3 31 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8) Kirkkovaltuusto 15.01.2019 1(8) Aika Tiistaina 15.1.2019 klo 18.00 19.09 Paikka Ruokolahden seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Henttonen, Mirja, puheenjohtaja 7-15 Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Kaljunen,

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja Aika: Keskiviikko 7.11.2018 klo 18. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja Lea Honkanen Anita Kamppi Tellervo Kuusiranta, varapuheenjohtaja Petri Reponen Anneli Ruisniemi

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 AIKA Torstaina 9.3.2017 klo 17 18.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha, saapui paikalle

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Lapinjärven seurakuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 26.9.2007. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi 019 530 720

Lapinjärven seurakuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 26.9.2007. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi 019 530 720 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi 019 530 720 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 3/2007 AIKA: Keskiviikkona 26.09.2007 klo 18.30-19.58 PAIKKA: Seurakuntakoti, Lapinjärventie 24 B Kokouksessa käsiteltävät

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.5.2019 74 Kokousaika: Keskiviikkona 15.5.2019 klo 18.00 20.19 N:o 8/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-76 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KOKOUSAIKA 17.3.2015 klo 18-19.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot