Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki."

Transkriptio

1 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Yhteisen kirkkoneuvoston kutsu kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on lähetetty yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi. Kokous on päätösvaltainen kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Puheenjohtaja totesi, että kokous oli päätösvaltainen. 125 Pöytäkirjantarkastajien valinta Kokoukseen oli kutsuttu Lapuan hiippakunnan talousjohtaja Tuomas Hemminki, joka vierailee Lapuan hiippakunnan seurakuntayhtymissä ja seurakunnissa. Puheenjohtaja toivotti hänet tervetulleeksi seuraamaan yhteisen kirkkoneuvoston kokousta. Tuomas Hemminki esitteli itsensä ja toi hiippakunnan terveiset Vaasaan. Todettiin, että kutsuttuina kokoukseen ovat myös hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen ja kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa ovat Riitta Pääjärvi-Myllyaho ja Erik Sjöberg. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki. 126 Perheasiain neuvottelukeskuksen pöytäkirja 3/2014 Esitetään perheasiain neuvottelukeskuksen pöytäkirja 3/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. Päätösehdotus hyväksyttiin.

2 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Musiikki- ja urkutoimikunnan pöytäkirja 3/2014 Esitetään musiikki- ja urkutoimikunnan pöytäkirja 3/ Merkitään tiedoksi. Päätösehdotus hyväksyttiin. 128 Henkilöstöasia 129 Pääemännän viran täyttäminen Yhteinen kirkkoneuvosto julisti pääemännän viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyi klo Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan (peruspalkka alkaen 2.392,02 ). Pääemännän virka on tarpeellinen, koska tärkeitä tehtäviä ovat neljän eri keittiön toiminnasta vastaaminen ja koordinoiminen sekä keittiöhenkilökunnan esimiehenä toimiminen. Viran kelpoisuusehtojen mukaan pääemännän virkaan voidaan valita henkilö, jolla on suurtalousesimiestutkinto tai restonomin tutkinto ja käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Yhteinen kirkkoneuvosto asetti työryhmän valmistelemaan pääemännän valintaa. Työryhmään valittiin Susanna Back, Anneli Dahlbäck, Christel Lax, Jaana Lyyski, Merja Piipponen ja Mikko Päällysaho, koollekutsuja. Virkaa on määräaikaan mennessä hakenut 8 henkilöä. Työryhmä on päättänyt ehdottaa yhteiselle kirkkoneuvostolle, että pääemännän virkaan valitaan xx xx. Esitetään hakemukset, yhteenveto hakijoista (liite 1/129) ja työryhmän pöytäkirjat 1/ ja 2/ Hakijoiden hakemukset, yhteenveto hakijoiden ansioista (liite 1/129) ja työryhmän pöytäkirjat merkitään tiedoksi. 2. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää valita Anu Kosken pääemännäksi. 3. Virkaan valitun tulee ennen vaalin lopullista vahvistamista esittää rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

3 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 3 Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho esitti valmistelevan työryhmän pöytäkirjan ja esitti työryhmän ehdotuksen. Työryhmän yksimielinen ehdotus on, että pääemännäksi valitaan Anu Koski. Päätösehdotuksen kohdat 1,2 ja 3 hyväksyttiin niin, että pääemännän virkaan valitaan Anu Koski. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puhelin Lepikon leirikeskuksen emännän viran täyttäminen Yhteinen kirkkoneuvosto julisti Lepikon leirikeskuksen emännän viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyi klo Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaan(peruspalkka alkaen 1920,06 ). Viran kelpoisuusehtojen mukaan emännän virkaan voidaan valita henkilö, jolla on ravitsemus- ja hotellipalvelualan tai koti- ja laitostalousalan vähintään kolme vuotta kestävä peruskoulutus ja valmistumisen jälkeen saatu riittäväksi katsottava alan työkokemus. Emännällä tulee olla hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito. Yhteinen kirkkoneuvosto asetti työryhmän valmistelemaan Lepikon leirikeskuksen emännän valintaa. Työryhmään valittiin Susanna Back, Anneli Dahlbäck, Christel Lax, Jaana Lyyski, Merja Piipponen ja Mikko Päällysaho, koollekutsuja. Virkaa on määräaikaan mennessä hakenut 10 henkilöä. Työryhmä on päättänyt ehdottaa yhteiselle kirkkoneuvostolle, että Lepikon leirikeskuksen emännän virkaan valitaan Heli Lehtimäen. Esitetään hakemukset, yhteenveto hakijoista (liite 2/130) ja työryhmän pöytäkirjat 1/ , 3/ ja 4/ Hakijoiden hakemukset, yhteenveto hakijoiden ansioista (liite 2/130) ja työryhmän pöytäkirjat merkitään tiedoksi. 4. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää valita Heli Lehtimäen Lepikon leirikeskuksen emännäksi. 5. Virkaan valitun tulee ennen vaalin lopullista vahvistamista esittää rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho esitti valmistelevan työryhmän pöytäkirjan ja esitti työryhmän ehdotuksen. Työryhmän yksimielinen ehdotus on, että Heli

4 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 4 Lehtimäki valitaan Lepikon leirikeskuksen emännän virkaan. Päätösehdotuksen kohdat 1,2 ja 3 hyväksyttiin niin, että Lepikon leirikeskuksen emännän virkaan valittiin Heli Lehtimäki. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puhelin Sairaalapastorin viran auki julistaminen Yhteinen kirkkoneuvosto päätti palauttaa sairaalapastorin viran auki julistamisen uudelleen valmisteltavaksi kokouksessaan Perusteluna palautukselle oli, että valmisteluun tulee pyytää sairaalasielunhoidon johtokunnan lausunto viran tarpeellisuudesta. Sairaalasielunhoidon johtokunta on kokouksessaan käsitellyt viran tarpeellisuutta ja antanut siitä lausunnon. (liite 3/131) Sairaalapastorin virka tuli avoimeksi kun sairaalapastori Rose-Maj Friman valittiin sairaalasielunhoidon johtajan virkaan. Sairaalapastori Rose-Maj Friman on ilmoittanut ottavansa vastaan sairaalasielunhoidon johtajan viran kirjeellään Sairaalasielunhoidon johtosäännön mukaan yhteinen kirkkoneuvosto julistaa sairaalasielunhoidon virat haettaviksi. Vaalin suorittaa yhteinen kirkkoneuvosto kuultuaan sairaalasielunhoidon johtokuntaa. Sairaalapastoreiden virat ovat papinvirkoja. Hakijalla tulee olla Kirkon viralliseksi hyväksymä sairaalasielunhoitajan koulutus tai hänen on sitouduttava osallistumaan siihen. Kirkkojärjestyksen 6 luvun 4 a :ssä todetaan, että kaksikielisessä viranomaisessa vaaditaan viranomaisen virka-alueen enemmistökielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Näistä kelpoisuusvaatimuksista voidaan poiketa johto- tai kielisäännöllä, jos työtehtävät sitä edellyttävät tai jos eri kielten käyttämistä edellyttävien työtehtävien jako viranomaisissa sallii, taikka vaatimuksista poikkeamiselle on muita erityisiä syitä. Yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt sairaalasielunhoidon johtosäännön, jossa vaaditaan 7 :n 4 momentin mukaan, että viranhaltijalla tulee olla toisen kotimaisen kielen erinomainen ja toisen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. 7 :n 5:n momentin mukaan viranhaltijoista vähintään yhdellä tulee olla erinomainen suomen kielen ja hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä vähintään yhdellä erinomainen ruotsinkielen ja hyvä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan (peruspalkka alkaen 3.094,32 ).

5 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 5 1. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää julistaa sairaalapastorin viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy Asiasta ilmoitetaan seuraavissa lehdissä: Pohjalainen, Vasabladet, Kyrkpressen, Kotimaa ja sekä mm. Kirkon työpaikkatorin nettisivuilla. 2. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan. 3. Sairaalasielunhoidon johtokunnalta pyydetään lausunto hakijoista mennessä. Päätösehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puh Vähänkyrön hautausmaan laajennusta koskeva Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnan päätös Vaasan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on hyväksynyt Vähänkyrön hautausmaan laajennusta koskevat suunnitelmat kokouksessaan Hyväksyttyjen suunnitelmien mukaisesti hankkeelle on haettu toimenpidelupaa ( ) Vaasan kaupungin rakennusvalvonnalta. Rakennustarkastaja Martti Karjanoja on tehnyt asiaa koskien myönteisen päätöksen Päätöksestä on tehty oikaisuvaatimus ja rakennus- ja ympäristölautakunta on tutkinut Maarit Vesapuiston tekemän oikaisuvaatimuksen ja päättänyt hylätä sen. Päätökseen liittyen lautakunta on päättänyt, että kaavoituskysymys käsitellään perusteellisesti seuraavassa kokouksessa. Vt. kaavoitusjohtaja on antanut kirjallisen lausunnon Vähänkyrön kirkonseudun vahvistetusta asemakaavasta, jossa myös Vähänkyrön hautausmaa laajennusalueineen sijaitsee. Korkealaakso katsoo, että rakennettavaksi haettu hautausmaa-alueen laajennus sijaitsee pistekatkoviivan rajaamalla EH- alueella, jossa on pieni p merkintä. Korkealaakso tulkitsee, että alue on tarkoitettu hautausmaa-alueen pysäköintialueeksi. Aluerajausmerkintä ei ole hänen käsityksensä mukaan ohjeellinen. Kaavoitusjohtaja on antamassaan lausunnossa ottanut itse kantaa mahdolliseen asemakaavamuutokseen kyseisellä alueella. Tässä lausunnon osassa on asian käsittelyn kannalta tuotu esiin seikkoja, joilla on voinut olla merkitystä varsinaiseen päätökseen. Asiaa koskevaan lausuntoon on myös liitetty kokonaan uusi maankäytönluonnossuunnitelma alueen asemakaavan muutokseksi. On todettava, että esitetystä asemakaavaluonnoksesta kaupunkisuunnitteluvirasto ei ole missään vaiheessa käynyt minkäänlaisia

6 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 6 keskusteluja Vaasan seurakuntayhtymän kanssa. Vähänkyrön hautausmaan ylläpitäjänä Vaasan seurakuntayhtymä katsoo, että olemassa oleva hautausmaa laajennusalueineen tulee mahdollisessa uudessakin asemakaavassa suunnitella niin laajana ja tarkoituksenmukaisena kokonaisuutena, että yhtymä voi lain edellyttämällä tavalla huolehtia vaasalaisten hautaamisesta pitkälle tulevaisuuteen. Kaavoitusjohtajan asemakaavamuutosesitys on ristiriidassa Vaasan seurakuntayhtymän alueen maankäyttösuunnittelun kanssa. Seurakuntayhtymä katsoo hautaustoimesta vastuullisena maanomistajana ensisijaisesti oikeudekseen ja velvollisuudekseen ohjata erityisalueen tarkoituksenmukaista maankäytön suunnittelua ja tavoitteita. Rakennus- ja ympäristölautakunta on käsitellyt asiaa uudelleen pitämässään kokouksessa ja päättänyt asiassa seuraavaa: Rakennuslautakunta on tutkinut Maarit Vesapuiston tekemän oikaisuvaatimuksen. Vt. kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso on antanut kirjallisen lausunnon , jonka mukaan haettu hautausmaa-alueen laajennus sijaitsee pistekatkoviivan rajaamalla p alueella. Pieni p merkintä osoittaa, että alue on tarkoitettu hautausmaa-alueen pysäköintialueeksi. Koska voimassa oleva asemakaava ei salli hautausmaan laajentumisen rakennuslupahakemuksessa haetulle alueelle, lautakunta päättää hyväksyä Vesapuiston tekemän oikaisuvaatimuksen ja kumoaa rakennustarkastajan tekemän päätöksen. Esityslistan liitteenä 4/132 on Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnan päätös liitteineen. Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnan päätöksestä on annettu valitusosoitus. Sen mukaan hallintovalitus on tehtävä 30 päivän kuluessa Vaasan hallinto-oikeuteen siitä päivästä, jona valittaja on saanut tiedon päätöksestä. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1. merkitä Vaasan kaupungin rakennus- ja ympäristölautakunnan päätöksen tiedoksi 2. lähettää asiasta lausunnon Vaasan kaupunginhallitukselle. Päätösehdotus hyväksyttiin pienellä lausunnon tekstinmuutoksella. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen, puh Eräiden pankkitilien lopettaminen tarpeettomina

7 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 7 Vaasan seurakuntayhtymä siirtyy Kirkon palvelukeskukseen, Kipaan lukien. Siirtymisen jälkeen Kipa hoitaa Vaasan seurakuntayhtymän maksutapahtumat. Kipaan siirtymisen valmistelutyössä on käynyt ilmi, että kolme pankkitiliä on tarpeettomana seurakuntayhtymän pankkitililuettelossa. Taloussäännön 7. mukaan yhteinen kirkkoneuvosto päättää seurakuntayhtymän ja seurakuntaneuvosto seurakunnan pankkitilien avaamisesta, lopettamisesta ja tilien käyttövaltuuksista. On asianmukaista, että tarpeettomat tilit lopetetaan ja varat siirretään muille tarkoituksenmukaisille Vaasan seurakuntayhtymän tileille. Esitetään, että seuraavat pankkitilit lopetetaan tarpeettomina ja niiden varat siirretään tarkoituksenmukaisille Vaasan seurakuntayhtymän tileille: 1. Nordea FI (kirjanpidossa rahastot) 2. Kyrönmaan osuuspankki FI (Vähänkyrön hautainhoitorahasto) Päätösehdotus hyväksyttiin. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän strategia Yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää suunnittelutyön strategiasuunnitelman laatimiseksi seurakuntayhtymälle. Tehtävää varten yhteinen kirkkoneuvosto asetti ohjausryhmän, jonka jäseninä ovat toimineet yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän jäsenet, kaksi yhteistyötoimikunnan nimeämää edustajaa, yhtisen kirkkovaltuuston puheenjohtajisto ja yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Ohjausryhmän jäsenet ovat olleet: Erik Sjöberg (pj), Petri Hautala, Hannu Härö, Eija Kasari, Krister Koskela, Christel Lax, Tiina Mäki, Riitta Pääjärvi-Myllyaho, Nils-Eric Sahlström (siht.), Tor-Erik Store, Gunnar Särs, Erkki Teppo ja Tauno Tuomisto. Silvo Similä on toiminut konsulttina. Strategiatyöhön on osallistunut laaja joukko yhtymän työntekijöitä työalakohtaisten työryhmien kautta. Strategiatyö on tulevaisuuden suunnittelua, jonka perustana on oikea tieto nykytilasta, ympäristöstä, ja arvio tulevasta kehityksestä. Strategiatyö on jatkuva prosessi joka kuuluu pitkän tähtäimen suunnitteluprosessiin ja toimii

8 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 8 samalla suunnittelutyön työkaluna. Strategia päivitetään tarpeen mukaan. Strategiatyö on myös sekä oppimis- että poisoppimisprosessi. Työryhmä on saattanut työnsä loppuun ja esittää strategiadokumenttiehdotuksensa yhteiselle kirkkoneuvostolle. Strategiadokumenttiin kuuluu visio ja arvot, toimintaympäristö sekä toiminnan yleiset linjaukset taloudesta, henkilöstöstä kiinteistöistä hautaustoimesta, sairaalasielunhoidosta ja perheneuvonnasta. Strategiadokumentti esitetään. Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee ohjausryhmän strategiadokumenttiehdotuksen tiedoksi ja toteaa, että ohjausryhmä on saattanut työnsä loppuun. Yhteinen kirkkoneuvosto pyytää lausuntoa seurakunnilta ja yhteistyötoimikunnalta niin, että asia voidaan käsitellä uuden yhteisen kirkkoneuvoston helmikuun 2015 kokouksessa. Tällöin uudet seurakuntaneuvostot sekä uusi yhteinen kirkkoneuvosto pääsevät aktiivisesti tutustumaan uuteen strategiadokumenttiin. Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström kertoi lyhyesti Vaasan seurakuntayhtymän strategiatyöstä. Päätösehdotus hyväksyttiin. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Kiinteistötoiminnan strategia Vaasan seurakuntayhtymän strategiatyön yhtenä osana on ollut kiinteistöstrategian työstäminen kiinteistötoimelle. Kiinteistötoimen henkilökunta ja kiinteistöjohtokunta ovat työstäneet strategiadokumenttinsa kiinteistöpäällikön johdolla ja esittää strategiadokumenttinsa liitteineen yhteiselle kirkkoneuvostolle niin, että asia voidaan käsitellä uuden yhteisen kirkkoneuvoston helmikuun 2015 kokouksessa. Tällöin uudet seurakuntaneuvostot sekä uusi yhteinen kirkkoneuvosto pääsevät aktiivisesti tutustumaan uuteen kiinteistöstrategiaan. Kiinteistötoimen strategiadokumentti merkitään tiedoksi. Yhteinen kirkkoneuvosto pyytää lausuntoa seurakunnilta ja yhteistyötoimikunnalta. Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho kertoi lyhyesti kiinteistötoiminnan strategiasta. Päätösehdotus hyväksyttiin. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, puh Talousarvio sekä toiminta- ja taloussuunnitelma

9 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 9 Jokaista varainhoitovuotta varten on seurakuntayhtymälle viimeistään edellisen vuoden joulukuussa hyväksyttävä talousarvio. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä yhteisen kirkkovaltuuston on hyväksyttävä myös vähintään kolmea vuotta koskeva toiminta- ja taloussuunnitelma. Talousarviovuosi on toiminta- ja taloussuunnitelmassa sen ensimmäinen vuosi (KJ 15:1-3). Ehdotus on laadittu kirkkojärjestyksen ohjeita noudattaen. Seurakunnille jaetaan toimintamäärärahaa jäsenmäärän mukaisesti tasavertaisella tavalla. Talousarvio sekä toiminta- ja taloussuunnitelma on laadittu vakiintuneen tavan mukaisesti siten, että ensin seurakuntaneuvostot, johtokunnat ja viranhaltijat ovat tehneet esityksensä yhteisen kirkkoneuvoston antamia talousarvion kehyksiä ja ohjeita noudattaen. Talousarvion 2015 kokonaistulot ovat 14,3 milj. euroa. Verotulojen osuus kokonaistuloista on n. 87 %. Suurin talousarvion menoerä on henkilöstökulut 8,2 milj. euroa. Henkilöstökulut ovat n. 60 % toimintakuluista. johtuu yleisestä palkkatason kehityksestä. Yleisen kustannustason kasvu vaikuttaa huomattavasti talousarvioon. Toimintamenot ovat 13,8 milj. euroa. Normaali tulorahoitus on alijäämäinen ja talousarvion tasapainottamiseksi ehdotetaan mahdollista arvopaperien ja asunto-osakkeiden myyntiä. Vuodelle 2015 suunniteltujen investointien rahoitustarve on 1,8 milj. euroa. Suurin yksittäinen hanke on Alskathemmet-leirikeskuksen kunnostaminen. Investointisuunnitelman yleispiirre on pidättyväinen. Kokoukseen tuodaan myös suunnitteluryhmän näkökohdat talousarvioon ja suunnitelmiin vuosille Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee ehdotuksen talousarvioksi sekä toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuosille ja pyytää siitä seurakuntaneuvostojen ja yhteistyötoimikunnan lausunnot. Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström esitti talousarvioehdotuksen vuodelle 2015 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille Käytiin rakentavaa keskustelua ja otettiin huomioon yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän tekemiä muutosehdotuksia ja tarkennuksia. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti pyytää korjatusta talousarvioehdotuksesta 2015 sekä toiminta- ja taloussuunnitelmasta seurakuntaneuvostojen ja yhteistyötoimikunnan lausunnot. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh

10 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Ruokapankin lisämäärärahan hyväksyminen vuoden 2014 talousarvioon Ruokapankin jatkotoiminnasta saatiin vahvistus vuoden 2014 puolella. Päätöksen mukaan ruokapankin projektisihteeri jatkaa toimessaan. Talousarvion kustannuspaikalle 330 (ruokapankki) on tämän takia varattava palkkamäärärahat sivukuluineen. Laskettu palkkamäärä on euroa, sotu-kustannukset euroa ja eläkemaksut euroa eli yhteensä euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se myöntää lisämäärärahaa ruokapankin kustannuspaikalle 330. Määräraha katetaan vuoden 2014 taloushallinnon palkkakulujen säästöillä. Päätösehdotus hyväksyttiin Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Yhteisen kirkkoneuvoston kokousaikataulu 2014 Marraskuulle 2014 on suunniteltu yksi kokous Kokous ei ollut päätösvaltainen ja sitä kokousta ei sen takia voinut pitää. Loppuvuoden asioiden hoitamiseen olisi kuitenkin toivottavaa, että marraskuun aikana pidettäisiin kaksi kokousta. Esitetään, että kokous aikaistetaan pidettäväksi torstaina ja että toinen kokous pidetään torstaina Esittelijä muutti ehdotuksensa niin, että kokoukset olisivat ja Uusi ehdotus hyväksyttiin. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Ilmoitusasioita - suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 8/ ruotsalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirjat 8/ ja 9/ Vähänkyrön seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 5/

11 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 11 - Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 4/ jaetaan kokouksessa - Kirkkohallituksen yleiskirje 18/ Vieraanvaraisuus edut ja lahjat seurakunnassa - Kirkkohallituksen yleiskirje 19/ Koulujen uskonnollisista tilaisuuksista ja uudesta oppilas- ja opiskelijahuoltolaista - Kirkkohallituksen yleiskirje 20/ Vuoden 2015 talousarvion valmistelun perusteita - Kirkkohallituksen yleiskirje 21/ Vuoden 2015 kirkkokolehdit Merkitään tiedoksi. Päätösehdotus hyväksyttiin. 140 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen Yhteinen kirkkoneuvosto antoi muutoksenhakuosoitukset, liite 5/140.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 1.11.2012 klo 16.30 Sivu 1 130 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 131

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.9.2015 klo 18.00 Sivu 1 28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Pekka Räisänen on kirjeellä 26.5.2015

Lisätiedot

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.9.2014 klo 16.30 Sivu 1 112 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.12.2015 klo 18.00 Sivu 1 40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan kun hän 1.4.2016

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 129 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjantarkastajien valinta 131 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/2015 132

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015.

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.4.2015 klo 16.30 Sivu 1 61 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.4.2013 klo 16.30 Sivu 1 62 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita

23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.12.2014 klo 18.00 Sivu 1 23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita Valtuutettu Hannu Linna jätti aloitteen yhteisen

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.5.2015 klo 15.30 Sivu 1 77 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 102 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 103 Pöytäkirjantarkastajien valinta 104 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/2015 105 Ero virasta, Birgitta

Lisätiedot

Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/17.2.2015.

Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/17.2.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 19.3.2015 klo 16.30 Sivu 1 43 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2014 klo 16.30 Sivu 1 166 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 55 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.10.2012 klo 16.30 Sivu 1 116 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 117

Lisätiedot

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen.

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2012 klo 18.00 Sivu 1 25 Varatilintarkastajien vaali vuosiksi 2013 2014 Yhteinen kirkkovaltuuston 27.1.2012 pidetyssä kokouksessa valittiin vuosiksi 2011 2014 yhdeksi

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.1.2015 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja Aika: Keskiviikko 7.11.2018 klo 18. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja Lea Honkanen Anita Kamppi Tellervo Kuusiranta, varapuheenjohtaja Petri Reponen Anneli Ruisniemi

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015.

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 19.2.2015 klo 16.30 Sivu 1 19 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund.

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.1.2013 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 6.11.2012 klo 18.00 Sivu 1 15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta Valtuutettu Tuulikki Kouhi on tehnyt 7.12.2010 aloitteen hautausmaiden esitteen valmistamiseksi.

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua.

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.10.2015 klo 16.00 Sivu 1 Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. 161 Kokouksen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2018 68 Aika Tiistaina 16.10.2018 klo 16.30-17.46 Paikka Läsnä Lagus Eija Nivala, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 13.12.2018 klo 18:00 Sivu 1 / 10 Sisällys Talouskatsaus... 2 Talousarvio 2019 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma 2019-2021... 3 Keskeneräiset valtuustoaloitteet... 8 Ilmoitusasiat...

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Pyhäselän seurakuntaneuvosto /2018. Pyhäselän seurakuntaneuvosto maanantai klo

Pyhäselän seurakuntaneuvosto /2018. Pyhäselän seurakuntaneuvosto maanantai klo Pyhäselän seurakuntaneuvosto maanantai 23.7.2018 klo 14.00-14.47. Pöytäkirja 6/2018 Paikka Pyhäselän seurakuntatalo, Hammaslahdentie 76, 82200 Hammaslahti Läsnä Ojala Ville puheenjohtaja Lavikainen Tuula

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 17.1.2013 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Juha Silander avasi kokouksen ja toimi kokouksen puheenjohtajana.

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 117-128 17.11.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 20.07 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto Aika 1.12.2016 klo 17.30 18:45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 163-166, 168-181 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 167 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, 163-172

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, Helsinki

KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, Helsinki KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 06.05.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 00120 Helsinki Henna Markkanen, 09 2340

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 2/ 2012 7.3.2012

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 2/ 2012 7.3.2012 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) Aika Tiistai 7.3.2012 klo 9.05 9.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Eija Nurminen puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen Riitta

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8) 178 Kokouksen avaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 179 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Seurakuntaneuvostoon

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Göran Stenlund. Esitetään eroanomus.

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Göran Stenlund. Esitetään eroanomus. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 7.6.2012 klo 15.30 Sivu 1 70 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 78 päätettiin

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot