OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1 / 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1 / 2010"

Transkriptio

1 1 Ylä-Savon lomituspalvelut Iisalmen paikallisyksikkö PÖYTÄKIRJA OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1 / 2010 Aika (to) klo Paikka Osallistujat Iisalmen kulttuurikeskus, Anna Sahlsténin luokka, 2. krs (oikealle) Kirkkopuistonkatu IISALMI erillinen liite 1 OHJAUSRYHMÄN KOKOUKSEN AVAUS Iisalmen kaupungin hallintojohtaja Esa Laukkanen avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleeksi ohjausryhmän ensimmäiseen kokoukseen. 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYMINEN Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta. Päätösehdotus: Todetaan, että ohjausryhmän puheenjohtajaksi Iisalmen kaupunginvaltuusto on valinnut Irma Sirviön. Ohjausryhmä kutsuu sihteerin. Päätös: Kokouksen puheenjohtajana toimii Irma Sirviö ja puheenjohtaja kutsui kokouksen sihteeriksi Iisalmen paikallisyksiköstä Pirkko Eskelisen. 3 OHJAUSRYHMÄN KOKOONPANO Iisalmen kaupungin maaseutulautakunta on kokouksessaan esittänyt, että Ylä-Savon lomituspalvelujen käynnistämiseen ja seurantaan perustetaan ohjausryhmä, jolle valitaan myös puheenjohtaja. Kaupungit ja kunnat ovat esittäneet lomahallinnon edustajat ja MTK-yhdistykset omat edustajansa sekä ammattiyhdistyksistä on kaksi edustajaa. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Irma Sirviö, Iisalmen kaupungista (Iisalmen kaupunginvaltuusto ) ja jäseninä MTK-yhdistysten nimeämät edustajat (yht. 6 henkilöä) ja lomahallinnon edustajia (yht. 4 henkilöä) sekä ammattijärjestöistä kaksi edustajaa. Ohjausryhmän kokoonpano on liitteenä.

2 2 Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi Päätös: Ohjausryhmän kokoonpanoa päivitettiin: Kiuruveden MTK:n varajäsen on Kaisa Huttunen, Vieremän MTK:n varajäsen on Eeva-Kaisa Pulkka ja Lapinlahden paikallisyksiköstä ohjausryhmän kokouksiin osallistuu myös Heli Aamuvuori. Sonkajärven ja Varpaisjärven MTK:n varajäsenet ilmoitetaan myöhemmin. 4 OHJAUSRYHMÄN ESITTÄYTYMINEN Ohjausryhmän puheenjohtajan ja jäsenten lyhyt esittäytyminen. Päätösehdotus: Esittäydytään lyhyesti. Päätös: Hyväksyttiin. 5 OHJAUSRYHMÄN TOIMEKSIANTO JA TEHTÄVÄT Ohjausryhmän tehtävä on ohjaava ja se tekee esityksiä Iisalmen kaupunginhallitukselle. Ohjausryhmän päätehtävä on laajenevan Iisalmen paikallisyksikön maatalouslomituksen organisoimisesta tehtävät esitykset Iisalmen kaupunginhallitukselle. Ohjausryhmällä ei ole suoranaista päätösvaltaa, mutta sen asema valmistelussa on keskeinen. Ohjausryhmän tehtävä on myös seurata ja arvioida hankkeen etenemistä, olla tiedotuskanavana ja tiedonvälittäjänä muihin yhdistyviin paikallisyksiköihin ja erityisesti maatalousyrittäjiin. Ohjausryhmä voi kuulla asiantuntijoita ja välittää asiantuntemusta hankkeen etenemisestä ja toteutumisesta hankkeen onnistumiseksi. Päätösehdotus: Ohjausryhmä hyväksyy toimeksiannon ja tehtävät. Päätös: Esa Laukkanen kertoi, että ohjausryhmän rooli on ohjaava, jolla ei ole päätäntävaltaa. Ohjausryhmä voi tehdä esityksiä Iisalmen kaupunginhallitukselle. Ohjausryhmän rooli on myös tiedottava ja että myös yhteydenpito MTK:n edustajien kautta menee jäsenistölle. Koko lomatoimen henkilöstö pysyy ajan tasalla ja hallintohenkilöstö tuo oman näkemyksensä. Tietotaito hyödynnetään asioiden käsittelyssä, mutta lopulliset päätökset tekee Iisalmen kaupunginhallitus.

3 3 Tiedonvälitykseen on avattu mm. internet-sivut koskien Ylä-Savon lomituspalveluiden valmisteluaineistoa. Internet-sivuille tulee mm. ohjausryhmän pöytäkirjat ja kaikki muu materiaali, mikä on julkaistavissa. Linkki valmistelusivuille internetsivuille on pyydetty avaamaan kunkin paikallisyksikön omilta kotisivuilta. Päätettiin, että keskustelu on avointa ja rakentavaa. Ohjausryhmä toimii vuoden 2010 ja kokouksia pidetään tarpeen mukaan ja jatketaan tarvittaessa vielä Iisalmen kaupungin vakuutukset kattavat kokousmatkat ja kokouksista maksetaan kokouspalkkiot ja matkakorvaukset. 6 YLÄ-SAVON PAIKALLISYKSIKÖIDEN LAAJENTUMINEN Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela) on kirjeellään ilmoittanut MTK:n puheenjohtajille, että maatalouden nopean rakennemuutoksen ja kuntaliitosten vuoksi on tullut tarpeelliseksi järjestää lomituspalveluiden paikallisyksiköitä uudelleen Pohjois-Savon paikallisyksiköiden alueilla. MTK-yhdistykset ja kaupungit / kunnat ovat antaneet omia lausuntojaan Melalle paikallisyksiköiden laajuudesta ja hallinnoivan yksikön sijainnista. Mela on päivätyllä kirjeellään irtisanonut Melan ja kaupungin/kunnan välisen maatalousyrittäjien lomituspalveluja koskevan toimeksiantosopimuksen Ylä-Savon alueella. Mela on päivätyllä kirjeellään ilmoittanut, että Mela tulee ehdottamaan toimeksiantosopimukset Ylä-Savon paikallisyksikön osalta Iisalmen kaupungille, joka tällä hetkellä hoitaa Iisalmen ja Sonkajärven alueen lomituspalvelut ja Kuopion seudun paikallisyksikön osalta Maaningan kunnalle, joka tällä hetkellä hoitaa Kuopion, Maaningan ja Siilinjärven alueen lomituspalvelut. Sopimukset tulisivat voimaan Iisalmen maaseutulautakunta on käsitellyt asiaa esittäen mm. ohjausryhmän perustamista. Iisalmen kaupunginhallitus on käsitellyt asiaa , ja Iisalmen kaupunginvaltuusto Kaupunginvaltuusto on valinnut ohjausryhmän puheenjohtajaksi maatalousyrittäjä Irma Sirviön. Mela on lähettänyt toimeksiantosopimuksen Iisalmen kaupungille allekirjoitettavaksi ja sopimus on allekirjoitettu Toimeksiantosopimus on liitteenä. Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin.

4 4 7 LAAJENTUVAN PAIKALLISYKSIKÖN LAAJUUS Iisalmen paikallisyksikkö tulee hoitamaan Ylä-Savon alueen lomituspalvelut alkaen toimeksiantosopimuksen mukaisesti. Paikallisyksikköön kuuluvat Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Varpaisjärvi ja Vieremä. Iisalmi on aiemmin hoitanut jo Sonkajärven alueen ja Lapinlahti Varpaisjärven alueen lomituspalvelut. Maat.yrittäjät 2010 Lomitetut päivät 2009 Iisalmi Kiuruvesi Lapinlahti Vieremä Yhteensä Hallinto Maatalouslomittajat Iisalmi 4 58 Kiuruvesi 6 66 Lapinlahti 3,5 52 Vieremä 4 40 Yhteensä 17,5 216 Määrärahat Lomituspalvelut (arviomääräraha) Hallinto (kiinteä) Iisalmi Kiuruvesi Lapinlahti Vieremä Yhteensä e e Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi. Päätös: Todettiin, että Melan arvio lomittavista päivistä vuodelle 2011 on alakanttiin, koska vuoden 2009 lomitetut päivät ovat Esitettiin, että lomituspalveluiden alv-palautukset hyödynnettäisiin lomahallinnon menoihin, vaikka ne kirjanpidossa kirjautuvat kaupungin yleiseksi tuloksi.

5 5 Tulevassa budjetoinnissa huomioitaisiin alv:n osuus hyötynä lomituspalveluiden hallinnon kustannusten katteena. Kaikkien nykyisten paikallisyksiköiden hallinnon kustannuksiin ei sisälly vyörytyseriä. Alv:n hyöty on merkittävä, koska paikallisyksiköt ostavat ostopalveluyrittäjiltä lomituspalveluja (mm. Vieremä, Kiuruvesi), joista alv. saadaan palautuksena paikallisyksikön kaupungille/kunnalle. Keskusteltiin myös lomituspalveluiden siirtymisestä suoraan kaupunginhallituksen alaisuuteen. Hallintosääntö tulee myös uudelleen käsiteltäväksi. 8 LUOPUVIEN PAIKALLISYKSIKÖIDEN HENKILÖSTÖN ASEMA Melan kanssa allekirjoitetun toimeksiantosopimuksen 6 :n mukaan toimeksiottaja (Iisalmen kaupunki ) ja toimialueeseen kuuluvat muut kunnat sopivat keskenään siitä miten järjestetään niiden henkilöiden asema, jotka ovat jo aikaisemmin hoitaneet lomituspäiviä eri kunnissa samoin kuin muista vastaavista seuraamuksista, jotka tämän sopimuksen solminen mahdollisesti aiheuttaa paikallisyksiköiden toimialueeseen kuuluvien eri kuntien välillä. Tosiasiallisesti henkilöstön asema määräytyy työsopimuslain 1 luvun 10 :n mukaisesti ja ns. liikkeenluovutusdirektiivin mukaisesti. Luovutushetkellä, eli voimassa olevat henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät uudelle työnantajalle saman sisältöisenä kuin ne ovat nykyisellä työnantajalla. Virkasuhteisten osalta menettely on toinen. Uusi työnantaja perustaa tarpeellisesti katsomansa virat, joihin viranhaltijat siirretään. Jos virkasuhdetta ei tarvita, niin työsopimussuhteeseen siirtyvän kanssa tehdään työsopimus tai annetaan kirjallinen selvitys keskeisistä työsuhteen ehdoista. (TSL 2:4) Henkilöstön kanssa on käytävä YT-lain mukaiset neuvottelut. Luonnollista on, että työsuhteen ehdot mm. palkkausjärjestelmät yhtenäistetään uuden työnantajan toimesta erikseen sovittavalla aikataululla. Lisäksi tulee päättää millä tavalla hallintohenkilöstön nimitykset tehdään. Melan tiedotteessa kunnille suositellaan, että lomitushallinnon töiden järjestämisessä tulee harkita sisäistä hakumenettelyä. Päätösehdotus: Ohjausryhmä merkitsee henkilöstön aseman tiedoksi ja toteaa, että YTneuvottelut käydään syksyllä Lisäksi ohjausryhmä esittää paikallisyksikön kaikille kunnille, että ne pidättäytyivät kaikista päätöksistä, jotka vaikeuttavat henkilöstön siirtoa ja palvelussuhteen ehtojen yhtenäistämistä. Ohjausryhmä ehdottaa myös, että mahdollisesti vapautuvia hallinnon tehtäviä ei täytettäisi vakinaisesti. Lisäksi ohjausryhmä ehdottaa, että hallintohenkilöstön nimitykset tehdään sisäisellä hakumenettelyllä ja hakumenettely käynnistetään heti, kun hallinnon tehtävä alueet ovat

6 6 selkiytyneet. Tavoitteena on pidettävä, että nimitykset on tehty ennen kesälomien alkua. Päätös: Todettiin, että maatalouslomittajien siirtyminen on selvä ja luopuvien yksiköiden ja vastaanottavan yksikön kanssa YT-neuvottelut pidetään syksyllä Hallintohenkilöstön tilanne on erilainen, joten Esa Laukkanen pyytää hallintohenkilöstöä ilmoittamaan sisäisellä lomakkeella oman halukkuutensa tiettyyn tehtävään. Tämän jälkeen ohjausryhmä toimii nimityksiä valmistelevana/haastattelu -ryhmänä (ilman henkilöstön edustajia) ja ohjausryhmä voi tehdä esityksen kaupunginhallitukselle. Sovittiin, että työnjohtoa (lomatoimenohjaajia) ei ole tarpeen haastatella. Sisäinen ilmoittautuminen käynnistetään heti. 9 ESIMERKKINÄ JALASJÄRVEN, KOUVOLAN, SASTAMALAN JA SUUPOHJAN HALLINTOHENKILÖSTÖN TEHTÄVÄJAKO JA NIMIKKEISTÖ Iisalmen paikallisyksikön vastuuhenkilö on pyytänyt Suomen suurimpien paikallisyksiköiden (Jalasjärvi, Kouvola, Sastamala, Suupohja) organisaatiomalleja ja hallintohenkilöstön tehtäväalueita: Jalasjärvi: Yhdistynyt yhdeksän kaupunkia / kuntaa. Lomitetut päivät v yht päivää. Vastuuhenkilön tehtävää ei ole laitettu yleiseen hakuun, haastateltu jo olevat neljä vastuuhenkilöä. Hallintohenkilöstö: lomituspalvelujohtaja kolme lomituspalvelusihteeriä (2 virkasuhteista) kymmenen lomituspalveluohjaajaa Lomituspalvelusihteerien toimenkuvat: henkilöstö- ja hallintotehtävät maatalouslomittajien koulutus työsuojelu suojavaate- ym. hankinnat lomituspalvelujohtajan sijaisuus Lomituspalvelusihteeri: päätösten valmistelu palkanlaskenta (lyhytaikaiset ja tuntipalkkaiset) Lomituspalvelusihteeri: hoitaa mm. sijaisuuksia

7 7 Kouvola: Yhdistynyt 16 kaupunkia / kuntaa. Lomitetut päivät v yht päivää Vastuuhenkilön tehtävää ei ole laitettu yleiseen hakuun, haastateltu jo olevat kolme vastuuhenkilöä. Hallintohenkilöstön nimikkeistö: lomituspalvelujohtaja lomituspalvelukoordinaattori/henkilöstöasiat lomituspalvelukoordinaattori/talousasiat lomituspalveluesimies / työnjohto neljä lomituspalveluesimiestä Sastamala: Yhdistynyt 11 kaupunkia / kuntaa. Lomitetut päivät v yhteensä päivää. Vastuuhenkilön tehtävää ei ole laitettu hakuun. Hallintohenkilöstön nimikkeistö: lomituspalvelupäällikkö kaksi toimistonhoitajaa yhdeksän lomatoimenohjaajaa Toimistonhoitajat: henkilöstöasiat, laskutus, työsuojelu ym. Suupohja: Yhdistynyt kuusi kaupunkia / kuntaa. Lomitetut päivät v yhteensä päivää. Vastuuhenkilön tehtävää ei ole laitettu hakuun. Hallintohenkilöstön nimikkeistö: lomatoimenjohtaja lomatoimensihteeri toimistonhoitaja kuusi lomatoimenohjaajaa Lomatoimenjohtaja: päättää maatalousyrittäjien lomituspalveluista, korvausten perimisestä ym. päätettävistä asioista, palkkaa lomatoimenohjaajat ja maatalouslomittajat. Lomatoimenohjaajilla on jokaisella oma vastuualueensa oman varsinaisen ohjaajan työn lisäksi. Esim. maatalouslomittajien vuosilomien koostaminen kuukausittain palkkalaskentaan, suojavaateasioiden kontrollointi, täydennyskoulutuksen seuranta (kirjaaminen lomitusnettiin), työsuojeluvastaava tilakohtaiset olosuhdekartoitusten seuranta, vastuuvahinkojen tarkastaminen lomituskohteissa jne.

8 8 Suupohjan lomituspalvelut kuuluvat elinkeinotoimen kuntayhtymään ja lomatoimenjohtajan lähin esimies on elinkeinojohtaja. Iisalmen paikallisyksikössä on hallintohenkilöstöä seuraavasti: lomatoimenjohtaja, virkasuhteinen lomatoimensihteeri, virkasuhteinen lomatoimenohjaaja, työsopimussuhteinen lomatoimenohjaaja, työsopimussuhteinen Laajentuvaan paikallisyksikköön siirtyy luopuvista paikallisyksiköistä ns. liikkeenluovutuksena: kolme vastuuhenkilöä (virkasuhteisia) kaksi lomatoimensihteeriä (virkasuhteisia) ja yksi osa-aikainen (työsopimussuhteinen) 8 lomatoimenohjaajaa (työsopimussuhteisia) Hallintohenkilöstöä yhteensä 17,5. Laajentuvan paikallisyksikön uutta hallintomallia on valmisteltu hallintohenkilöstön toimesta. Hallintomalliin tulisi vastuuhenkilö (johtaja), kolme eri asiantuntijaryhmää, joille tulisi vastuullinen vetäjä. Esim. henkilöstöasiat, talous- ja palkka-asiat sekä lomituspalveluiden asiantuntijat. Tehtäväalue ja organisaatiomalli liitteenä. Päätösehdotus: Ohjausryhmä käy lähetekeskustelua paikallisyksikön hallintomallista ja päättää jatkokäsittelyn aikataulusta. Päätös: Todettiin, että luopuvista paikallisyksiköistä siirtyy lomatoimensihteereitä: yksi virkasuhteinen ja työsuhteisia yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen lomatoimensihteeri. Esa Laukkanen esitti, että paikallispalveluiden hoitaminen selvitetään erilaisin mallein: keskitetty malli/ylin johto=hallinto keskitetty, työnjohtoa kunnissa, täysin hajautettu malli. Asiasta käytiin vilkasta keskustelua mm. maatalouslomittajan työn tärkeydestä, työnsuunnittelun keskittämisestä, työnjohdon oman alueen tuntemuksesta, kustannustehokkuudesta. Esille tuotiin myös sivupisteiden mahdollinen toteutus mm esim. kuntapareina; Kiuruvesi/Vieremä, Iisalmi/Sonkajärvi ja Lapinlahti/Varpaisjärvi. Päätettiin, että tehdään selvitys kustannuksista mm. vuokrataso, tietoliikenne, maatalouslomittajien suojavarusteiden toimitus jne. Keskustelun päätteeksi sovittiin, että Esa Laukkanen hoitaa alustavan organisaatiomallin pohjalta valintaan liittyvät asiat.

9 9 10 TOTEUTUNEET VALMISTELUTOIMENPITEET TIEDOTUSTILAISUUDET: Iisalmen kaupungin edustajana hallintojohtaja Esa Laukkanen ja Iisalmen paikallisyksiköstä Pirkko Eskelinen ovat osallistuneet luopuvien paikallisyksiköiden henkilöstön työpaikkakokouksiin. Kokouksissa on kerrottu mm. nykytilanteesta, laajentuvan paikallisyksikön haasteista/muutoksista ja liikkeenluovutuksesta. * Lapinlahti , osallistujia 50 henk. * Vieremä , osallistujia 28 henk. * Kiuruvesi , osallistujia 40 henk. Yhdistyminen on uutta Kiuruveden ja Vieremän paikallisyksiköille, muut yksiköt ovat jo kerran kokeneet yhdistymisen tuomat haasteet ja muutokset sekä mahdollisuudet mm. toimia uudella tavalla. MTK:n tilaisuus Ylä-Savon maatalousyrittäjille ja lomatoimien henkilöstölle on Kiuruvedellä Maatalousyrittäjien eläkelaitokselta on mukana hyvinvointiyksikön päällikkö Päivi Wallin. Iisalmen paikallisyksiköstä osallistuu Pirkko Eskelinen ja Iisalmen kaupungin edustajana Esa Laukkanen. Alueen lomatoimen yksiköitä on pyydetty tiedottamaan omalle henkilöstölle tilanteen kehittymisestä samoin maatalousyrittäjille mm. tiedotteilla. PAIKALLISYKSIKÖIDEN HALLINTOHENKILÖSTÖN PALAVERIT: Ylä-Savon alueen paikallisyksiköiden vastuuhenkilöiden palaveri pidettiin Iisalmen lomatoimistolla Palaverissa keskusteltiin Esa Laukkasen johdolla mm. tulevaisuuden näkymistä, hallintohenkilöstön määrästä, tiedottamisen tärkeydestä, mm. internet -sivustosta, organisaatiomallista, tehtäväkokonaisuuksista, asianmukaisista toimitiloista jne. Palaverissa painotettiin avointa ja rehtiä keskustelua ja kannanottoa. Toinen palaveri pidettiin laajemmalla kokoonpanolla Kiuruvedellä, siellä palaveriin osallistui vastuuhenkilöiden lisäksi myös lomasihteeri (Kiuruvesi) ja neljä lomatoimenohjaajaa (Iisalmi ja Kiuruvesi). Työkokouksessa käsiteltiin mm. alueelle yhtenäistä maatalouslomittajien varallaolokorvausta (KVTES:n muutos) ja maatalouslomittajien ns. ryhmäyttämiskoulutuksen aloittamista. Koulutus liittyy tulevaan paikallisyksiköiden yhdistymiseen ja luo näin yhteenkuuluvuutta ja ryhmäytymistä uudessa yksikössä. Käsiteltiin paikallisyksiköiden laatimia organisaatiomalleja / tehtäväkokonaisuuksia. Eteenpäin esitettävä malli on liitteenä.

10 10 Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi Päätös: Merkittiin. 11 TIEDOKSIANTOJA Tiedoksiantoja ei ollut. 12 JATKOTOIMENPITEET Seuraava ohjausryhmän kokouksen ajankohdan päättäminen. Päätös: Päätettiin, että seuraava ohjausryhmän kokous pidetään klo 10 Iisalmen kulttuurikeskuksella. 13 OHJAUSRYHMÄN KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Irma Sirviö puheenjohtaja Pirkko Eskelinen kokouksen sihteeri

11 IISALMEN KAUPUNKI Osallistujaluettelo OHJAUSRYHMÄN KOKOUS IISALMI Klo Iisalmen kulttuurikeskus Sirviö Irma Ohjausryhmän puheenjohtaja X Ruotsalainen Leena, MTK-Iisalmi X varajäsen Eskelinen Pirkko lomahallinto X Laukkanen Esa Iisalmen kaupunki/hallintojohtaja X KIURUVESI Katainen Marita lomahallinto X Kärkkäinen Arja MTK-Kiuruvesi X LAPINLAHTI Väänänen Kirsi lomahallinto X Aamuvuori Heli lomahllinto (hoitovapaalla) X Piippo Jaana MTK-Lapinlahti X SONKAJÄRVI Hujanen Niilo MTK-Sonkajärvi X VARPAISJÄRVI Tuovinen Timo MTK-Varpaisjärvi - VIEREMÄ Martikainen Raija lomahallinto X Åkerlund Jouko MTK-Vieremä X AMMATTIJÄRJESTÖT Mönttinen Seppo JYTY RY/Maat.lomittajat ry X Siimekselä Pekka JHL X

12 IISALMEN KAUPUNKI Lomatoimisto YLÄ-SAVON PAIKALLISYKSIKÖIDEN UUDELLEEN JÄRJESTELY OHJAUSRYHMÄ IISALMI: KIURUVESI: * Sirviö Irma, puheenjohtaja Kirmantie IISALMI * Laukkanen Esa, kaupungin edustaja Pohjolankatu IISALMI * Eskelinen Pirkko, lomahallinto Kankaankatu 1 / PL IISALMI , * Eskelinen Pekka, MTK Haukimäentie 1004 A RUNNI * Ruotsalainen Leena, MTK (varalla) Linnankyläntie IISALMI * Katainen Maritta, lomahallinto PL 28, KIURUVESI puh , * Forss Eeva, lomahallinto (varalla) puh , * Kärkkäinen Arja, MTK Rytkyntie 1421, MYLLYNIEMI puh ,

13 LAPINLAHTI: SONKAJÄRVI: VARPAISJÄRVI: VIEREMÄ: * Huttunen Kaisa (varalla) Aittolammentie AITTAJÄRVI * Väänänen Kirsi, lomahallinto ( saakka) Asematie 4, LAPINLAHTI * Aamuvuori Heli, lomahallinto Asematie 4, LAPINLAHTI * Valta Antti, kh:n edustaja (varalla) * Piippo Jaana, MTK Pitkämäentie 1267, LAPINLAHTI * Vatanen Markus, MTK (varalla) Tyhjöläntie 139, PAJUJÄRVI * Hujanen Niilo, MTK Lapinkyläntie SUKEVA * Tuovinen Timo, MTK Tuovilantie 2, KORPIJÄRVI * Korhonen Satu, MTK (varalla) Paasikoskentie 21, KORPIJÄRVI * Martikainen Raija, lomahallinto Myllyjärventie 1, VIEREMÄ puh * Åkerlund Jouko, MTK Rotimojoentie SALAHMI puh

14 * Pulkka Eeva-Kaisa (varalla) Pulkantie VIEREMÄ AMMATTIJÄRJESTÖJEN EDUSTAJAT: Julkisten ja hyvinvointialojen liitto (JHL) * Siimekselä Pekka pekka.siimeksela@pp.inet.fi Korpijoentie AITTOJÄRVI * Ryhänen Teuvo (varalla) Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty Maatalouslomittajat ry * Mönttinen Seppo Nevantie 3, SUKEVA (privatel ) * Timonen Pertti (varalla) Louhikuja 6, VIEREMÄ

15

16

17

18

19 YLÄ-SAVON LOMITUSPALVELUT M A A T A L O U S L O M I T T A J A T LOMITUKSEN ASIANTUNTIJARYHMÄ HENKILÖSTÖASIOIDEN ASIANTUNTIJARYHMÄ TALOUS-JA PALKKAHALLINNON (1+7) (1+2) ASIANTUNTIJARYHMÄ (1+2) - alueellinen asiantuntijuus -rekrytointi - henkilöstöä koskevat viranhaltijapäätökset - sa-päätökset - työsopimukset - palkanlaskenta ja lomittajien työajan seuranta - lomituksen järjestelyt - palvelusuhteet ja keskeytykset Populukseen - hankinnat, kilpailutus - työvuorosuunnittelu - aloituskeskustelut - Kela/vakuutusyhtiöiden hakemukset - mobiilijärjestelmä, päivystys - tiedotus, lomittajat - ostolaskujen käsittely (tarkistus) - kehityskeskustelut < - > - työpaikkakokoukset - tilitys - arkistointi - työturvallisuus - koulutukset - vahingonkorvaukset - suojavaatteet - perehdytyskansio - laskutus ja perinnän seuranta - lomarenkaat - maahanmuuttaja-asiat - lyhyet työsuhteet tallennus - ostopalvelutyöllistäminen - yhteistyö työkkäri - hallintohenkilöstön työajan seuranta - mobiilitoteumat - tykytoiminta - lomituspalveluyrittäjien laskut - työnopastus - työterveyshuolto - itsejärjestetty lomitus - näyttöjen vastaanotto - lomittajien vuosi- ja sairauslomat - tilakäynnit ja palvelusuunnitelmat - sl-poissaoloseuranta - työtodistukset ja lausunnot J O H T A J A TOIMINNAN KASVOT - vastuuhenkilö - mahdollistaja - toiminnan suunnittelu ja kehittäminen - linjaukset - visionääri - ohjaus ja valvonta - edustustehtävät - päätöksenteko (VL) - sidosryhmä yhteydenpito - vakinaiset työsuhteet - yhteistoimintaryhmä - ammatin esittelijä (oppilaitokset) - asiakastyytyväisyys - kehityskeskustelu (hallinto) - raportointi luottamuselimille - sisäinen valvonta - budjetointi, talouden seuranta, tuloskortti - laatuasiat - tiedotus asiakkaille,nettisivut, sähköiset lomakkeet - sopimukset - laskujen hyväksyminen - ostopalvelusopimukset Lapinlahden lomituspalvelut Kirsi Väänänen

20 Ylä-Savon lomituspalvelut Iisalmen paikallisyksikkö Vastuuhenkilö Lomatoimenjohtaja Asiantuntija Lomituspalvelujen järjestely Asiantuntija Henkilöstöasiat Asiantuntija Talousasiat Palkanlaskenta LOMATOIMENOHJAAJAT MAATALOUSLOMITTAJAT MAATALOUSYRITTÄJÄT

OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2 / 2010

OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2 / 2010 1(4) Ylä-Savon lomituspalvelut Iisalmen paikallisyksikkö PÖYTÄKIRJA OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2 / 2010 Aika 26.5.2010 (ke) klo 10.00-12.50 Paikka Iisalmen kulttuurikeskus, Anna Sahlsténin luokka, 2. krs 1 OHJAUSRYHMÄN

Lisätiedot

OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4 / 2010

OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4 / 2010 1 Ylä-Savon lomituspalvelut Iisalmen paikallisyksikkö PÖYTÄKIRJA OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4 / 2010 Aika 17.11.2010 (ke) klo 10.00-11.45 Paikka Osallistujat Iisalmen kulttuurikeskus, Anna Sahlsténin luokka,

Lisätiedot

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu

HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN TALOUSALUEEN KOHEESIO- JA KILPAILUKYKYOHJELMA PÖYTÄKIRJA Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1. :t Liite Asiat Sivu Ohjausryhmä 4/2010 1 Kokousaika klo 13.00 15.30 Kokouspaikka Riihimäen kaupungintalo, kokoushuone 2 :t Liite Asiat Sivu 33 KOKOUKSEN AVAUS JA OSANOTTAJIEN TOTEAMINEN 3 34 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Sydän-Savon lomituspalvelu 1 (4)

Kuopion kaupunki Sydän-Savon lomituspalvelu 1 (4) SYDÄN-SAVON LOMITUSPALVELU 27.1.2015 1 (4) Lomituspalveluiden tarkoitus on turvata maatalousyrityksen keskeytymätön toiminta yrittäjän lomaajaksi. MYEL-vakuutetuilla kotieläinyrittäjillä on oikeus 26 maksuttomaan

Lisätiedot

Jalasjärven kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Läsnä: Hannu-Pekka Kivistö Jalasjärvi, puheenjohtaja

Jalasjärven kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Läsnä: Hannu-Pekka Kivistö Jalasjärvi, puheenjohtaja 1 Aika: 30.4.2013 klo 10.00 12.10 Paikka: Jalasjärven kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Hannu-Pekka Kivistö Jalasjärvi, puheenjohtaja Jari Isohella Kurikka, 1. varapj Markku Rintamäki Seinäjoki,

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen huone

Kaupunginhallituksen huone -2, MAAS 10.3.2010 18:30 Kokousaika 10.3.2010 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Maatalouslomituksen ICT-järjestelmän selvitys

Maatalouslomituksen ICT-järjestelmän selvitys Maatalouslomituksen ICT-järjestelmän selvitys STM/4073/2017, STM101:00/2017 stm.fi/hanke?tunnus=stm101:00/2017 5.11.2018 Selvitys maatalouslomituksen tietojärjestelmien muutostarpeista Tehtiin 12/2017-9/2018

Lisätiedot

SYDÄN-SAVON LOMITUSPALVELU

SYDÄN-SAVON LOMITUSPALVELU SYDÄN-SAVON LOMITUSPALVELU 1 (5) Lomituspalveluiden tarkoitus on turvata maatalousyrityksen keskeytymätön toiminta yrittäjän lomaajaksi. MYEL-vakuutetuilla kotieläinyrittäjillä on oikeus 26 maksuttomaan

Lisätiedot

Ajankohtaista maatalouslomituksesta. 22.11.2011 Saarijärvi Päivi Wallin

Ajankohtaista maatalouslomituksesta. 22.11.2011 Saarijärvi Päivi Wallin Ajankohtaista maatalouslomituksesta 22.11.2011 Saarijärvi Päivi Wallin 2 Sisältö Paikallisyksiköiden yhdistymisten taustatekijät Lomituspalvelulain muutokset vuoden 2011 alussa palvelusuunnitelma ja tilakohtainen

Lisätiedot

LAUSUNTO Numero 1 (9)

LAUSUNTO Numero 1 (9) Lomituspalvelut Vanhamaantie 17 13.10.2015 47200 Elimäki LAUSUNTO Numero 1 (9) Sosiaali- ja terveysministeriö Kirjaamo PL 33 00023 Valtioneuvosto Kouvolan kaupungin lomituspalvelujen paikallisyksikön lausunto

Lisätiedot

SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1. Hallintopalvelukeskus

SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1. Hallintopalvelukeskus SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1 Hallintopalvelukeskus HENKILÖSTÖRAPORTTI 2010 1. JOHDANTO 3 2. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE 3 2.1. Henkilöstön määrä 2.2. Henkilötyövuosi 4 2.3. Henkilöstön määrä

Lisätiedot

Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015. Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset

Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015. Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2015 Itse järjestetty lomitus Esitetyt muutokset 2 Esitetty 1 Lain tarkoitus Maatalousyrittäjän lomituspalvelujen tarkoituksena on tukea maatalousyrittäjän sosiaaliturvan

Lisätiedot

Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma

Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma 1 LOIMAAN KAUPUNKI Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma 1 Yhteistoimintamenettelyn perusteet Loimaan kaupunginhallitus päätti 31.3.2014 yhteistoimintamenettelyn käynnistämisestä vuoden 2014 talousarvioon

Lisätiedot

Asian on valmistellut maaseutuasiamies

Asian on valmistellut maaseutuasiamies Maaseutulautakunta 31 23.09.2009 Kunnanhallitus 247 05.10.2009 Kunnanhallitus 283 16.11.2009 Kunnanvaltuusto 85 30.11.2009 Kunnanhallitus 17 25.01.2010 Kunnanhallitus 67 21.02.2011 Kunnanvaltuusto 13 14.03.2011

Lisätiedot

NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2014 1 Työsuojelutoimikunta 18.06.2014 Aika 18.06.2014 klo 12:15-13:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b krs., Kiviharjuntie

Lisätiedot

Kysely yhteistoimintaryhmien toiminnasta. Vakuutus- ja hyvinvointiyksikkö 2012

Kysely yhteistoimintaryhmien toiminnasta. Vakuutus- ja hyvinvointiyksikkö 2012 Kysely yhteistoimintaryhmien toiminnasta Vakuutus- ja hyvinvointiyksikkö 2012 2 Aktiivinen lomituksen yhteistoimintaryhmä Toimeksiantosopimus edellyttää ryhmän perustamista Yhteistoimintaryhmän tehtävät

Lisätiedot

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015 VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 Hyväksytty 26.11.2015 LIITTEET 1. Yhteystietoluettelo 2. Vanhusneuvoston esite TARKOITUS Vanhusneuvoston

Lisätiedot

Parvinen Heli jäsen 3 Tiainen Jarmo 1. Saukkonen Mia jäsen - Jääskeläinen Juha-Matti 1

Parvinen Heli jäsen 3 Tiainen Jarmo 1. Saukkonen Mia jäsen - Jääskeläinen Juha-Matti 1 240 Maaseutuelinkeinolautakunta Maaseutuelinkeinolautakunta Lautakunnan kokoonpano Varsinainen jäsen Asema Läsnä Henkiökohtainen Läsnä varajäsen Pekonen Kari puheenjohtaja 4 Repo Minna Jantunen Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Vammaisneuvosto 25.02.2016. Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 VALKEAKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Torstai 25.02.2016 klo 13.00 14.36 Kokouspaikka Valkeakosken terveyskeskuksen luentosali, Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski Osallistujat Poissa olleet

Lisätiedot

Pekka Mansikkamäki, varapuheenjohtaja varajäsen Terhi Sten. Tommi Eskonen varajäsen Lotta Lammi. Marja Huttunen, TyöMaa projekti

Pekka Mansikkamäki, varapuheenjohtaja varajäsen Terhi Sten. Tommi Eskonen varajäsen Lotta Lammi. Marja Huttunen, TyöMaa projekti PÖYTÄKIRJA 1 Kokous: TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN TYÖPOLIITTINEN YHTEISTYÖRYHMÄ Aika: 24.11.2010 klo 10 12 Paikka: Työllisyydenhoidon palveluyksikkö, Hammareninkatu 8 B, kokoushuone Omena 4.krs Osallistujat:

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

SYSMÄN KUNTA. Hallintopalvelukeskus

SYSMÄN KUNTA. Hallintopalvelukeskus SYSMÄN KUNTA Hallintopalvelukeskus HENKILÖSTÖRAPORTTI 2008 1. JOHDANTO 3 2. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE 3 2.1. Henkilöstön määrä 3 2.2. Henkilöstön määrä palvelukeskuksittain 4 2.3. Määräaikaisen henkilöstön

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Tytöt 9 40m 6.97 Inka Hyttinen 2006 24.7. Varkaus 60m 9.4h Jaana Mähönen 1992 3.8. Siilinjärvi 100m 16.0h Sanna Nevalainen 1977 1.9. Lapinlahti 150m 25.7h Siiri Auvinen 2002

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 67/00.02.02/2013. Maakuntatalo, Tarja Miettisen työhuone, Sepänkatu 1, Kuopio

POHJOIS-SAVON LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 67/00.02.02/2013. Maakuntatalo, Tarja Miettisen työhuone, Sepänkatu 1, Kuopio POHJOIS-SAVON LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 67/00.02.02/2013 Tarkastuslautakunta Aika 18.2.2016 klo 9.00 10.25 Paikka Maakuntatalo, Tarja Miettisen työhuone, Sepänkatu 1, Kuopio Jäsenet ( x ) Pulkkinen Veli

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 21.3.2013 klo 18.30-20.40 Paikka Uusi pappila Jäsenet (läsnä = ) Raija Häkkinen Ilm. esteestä Reijo Koskinen vpj Pentti Marttinen Ilm. esteestä Sointu Ojonen Marja Korhonen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Vuoden 2017 säästötoimenpiteet

Vuoden 2017 säästötoimenpiteet Yhtymähallitus 4 26.01.2016 Yhtymähallitus 27 23.02.2016 Yhtymähallitus 51 26.04.2016 Vuoden 2017 säästötoimenpiteet 23/00.01.02/2015 Yh 26.01.2016 4 Valtio leikkaa ammatillisen koulutuksen kustannuksia

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen. Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016

Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen. Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016 Vuosiloman ja maksullisen lomittajaavun hakeminen ja päätöksen tekeminen Lomituspalvelujen Päivityspäivät 2016 2 Vuosiloman ja maksullisen lomittaja-avun hakeminen 18 1 ja 2 momentti - Paikallisyksikön

Lisätiedot

) Paikalla asiakohdat 4-8. sivu 1. Kokouksen avaus Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksen työjärjestys 2

) Paikalla asiakohdat 4-8. sivu 1. Kokouksen avaus Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksen työjärjestys 2 Muistio 4 / 2013 1 (5) LAMPPU2015-hankkeen ohjausryhmän kokous Aika 13.11.2013 klo 12:00 13:40 Paikka Lync Ohjausryhmän jäsenet Hankkeen koordinaattori Teeman 5 koordinaattori Pertti Heikkilä Hankkeen

Lisätiedot

Henkilöstö valmisteluryhmän toiminta

Henkilöstö valmisteluryhmän toiminta Henkilöstö valmisteluryhmän toiminta Tiedotustilaisuus 21.3.2012 Henkilöstöjohtaja Markku Hämäläinen Henkilöstö valmisteluryhmän kokoonpano: Puheenjohtaja Markku Hämäläinen henkilöstöjohtaja / Kainuun

Lisätiedot

Johtajasopimus: Maakuntajohtaja Ossi Savolainen

Johtajasopimus: Maakuntajohtaja Ossi Savolainen SOPIMUS 1 (5) 16.3.2015 Johtajasopimus: Maakuntajohtaja Ossi Savolainen 1. Sopimuksen tausta ja lähtökohdat Maakuntajohtajan virkaan sovelletaan kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain ja kunnallisen

Lisätiedot

KUUTOSKAUPUNGIT Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa

KUUTOSKAUPUNGIT Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa 6AIKA - AVOIMET JA ÄLYKKÄÄT PALVELUT-STRATEGIA KUUTOSKAUPUNGIT Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa Muistio Ohjausryhmän kokous 6/2014 Aika: 17.10.2014, 10.00-13.00 Paikka: Tampereen kaupungintalo,

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

Ohjausryhmässä on valmisteltu liiketoiminnan kauppakirja ja vuokrasopimus. Luonnokset ovat nähtävissä portaalissa.

Ohjausryhmässä on valmisteltu liiketoiminnan kauppakirja ja vuokrasopimus. Luonnokset ovat nähtävissä portaalissa. Sivistyslautakunta 146 09.09.2014 Kaupunginhallitus 437 15.09.2014 Savonlinnan Teatterin ja Savonlinnasalin toimintojen yhdistäminen 594/44.449/2011 SL 146 Selostus: Kulttuurijaoston esityslistalta 9.9.2014

Lisätiedot

Jyväskylän kaupungin ja maalaiskunnan. kuntajakoselvityksen eteneminen

Jyväskylän kaupungin ja maalaiskunnan. kuntajakoselvityksen eteneminen Jyväskylän kaupungin ja maalaiskunnan kuntajakoselvityksen eteneminen Henkilöstöryhmien info kuntajakoselvityksen etenemisestä 5.12.2007 klo 13-15 Jyväskylän kaupungintalo Kuntajakoselvittäjä Jyväskylän

Lisätiedot

Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma

Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma 1 LOIMAAN KAUPUNKI Työllistymistä edistävä toimintasuunnitelma 1 Yhteistoimintamenettelyn perusteet Loimaan kaupunginhallitus päätti 23.9.2013 yhteistoimintamenettelyn käynnistämisestä tavoitteena 2,4

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset)

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) SÄÄNNÖT Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) 1 1 Nimi ja kotipaikka 2 Tarkoitus 3 Toimintamuodot Yhdistyksen nimi on Lahden Seudun Insinöörit ry. Yhdistys on Insinööriliitto IL ry:n

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

1. Yhdistymissopimuksen lähtökohdat. 1.2. Sopimuksen sitovuus ja voimaantulo. 1.3. Kuntajaon muutoksen toteutustapa

1. Yhdistymissopimuksen lähtökohdat. 1.2. Sopimuksen sitovuus ja voimaantulo. 1.3. Kuntajaon muutoksen toteutustapa 1 KAUHAJOEN KAUPUNKI TEUVAN KUNTA YHDISTYMISSOPIMUS 1. Yhdistymissopimuksen lähtökohdat 1.1. Sopimuksen tarkoitus Tämä sopimus on liitteineen kuntajakolain (1698/2009) 8 :n tarkoittama yhdistymissopimus,

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI 1 (9) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta 25.2.2014 13 Kaupunginhallitus 17.3.2014 96

KITEEN KAUPUNKI 1 (9) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta 25.2.2014 13 Kaupunginhallitus 17.3.2014 96 KITEEN KAUPUNKI 1 (9) TYÖNANTAJAN JA TYÖNTEKIJÖIDEN VÄLISEN 2015 Laki työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa astui voimaan 1.9.2007. näillä yhteistoiminnan pelisäännöillä sovitaan

Lisätiedot

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 Aika Torstai 12.11.2015 klo 18.00-19.28 Paikka Lappeenrannan Urheilutalon kokoushuone 1. Kokouksen avaus Saimaan Latu ry:n puheenjohtaja

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016 AIKA Tiistai 31.5.2016 kello 15.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 1. kerroksen luokkatila B1012 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNGIN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ

IMATRAN KAUPUNGIN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ IMATRAN KAUPUNGIN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ Sisällysluettelo PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ 1 Soveltamisala 1 2 Luottamushenkilöiden kokouspalkkiot 1 3 Samana päivänä pidetyt kokoukset 1 4 Vuosipalkkiot

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 6/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja. Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja. Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä Pöytäkirja 2. kokous Aika 17.11.2016 klo 13:00 15:15 Paikka Pohjois-Savon liitto / neuvotteluhuone Pihlaja 2 kerros Läsnä Poissa Asialista Janne Niemeläinen (pj) Terttu

Lisätiedot

Kaupungin toimielinten kokouksista maksetaan seuraavat kokouspalkkiot: 1. Valtuusto ja sen valiokunnat sekä kaupunginhallitus ja sen jaostot 95

Kaupungin toimielinten kokouksista maksetaan seuraavat kokouspalkkiot: 1. Valtuusto ja sen valiokunnat sekä kaupunginhallitus ja sen jaostot 95 Forssan kaupunki PALKKIOSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 10.12.2012 Voimaantuloajankohta 1.1.2013 Kv. 28.1.2013, muutos 4 :ään Voimaantuloajankohta 1.2.2013 Kv. 3.3.2014, lisäys 2 :ään Voimaantuloajankohta

Lisätiedot

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, Helsinki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-uudistuksen valmistelu Uudellamaalla 4

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, Helsinki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-uudistuksen valmistelu Uudellamaalla 4 MUISTIO 1/2018 1 AIKA 10.09.2018 klo 08:30-11:45 PAIKKA Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, 00530 Helsinki KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Sote-uudistuksen valmistelu

Lisätiedot

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS VIRKAMIESLAUTAKUNTA ASIA 30/2008 VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS Päätös nro 33/2009 15.5.2009 Asia: Korvausvaatimus Oikaisuvaatimuksen tekijä: A Virasto: Korkeakoulu Korvausvaatimus: A:lle on maksettava 24

Lisätiedot

LOMITUS JA OSTOPALVELUT

LOMITUS JA OSTOPALVELUT LOMITUS JA OSTOPALVELUT Kilpailutuksesta yleistä ja kysymyksiä sekä vastauksia 21.8.2014 Sysmä LOMITUKSEN OSTOPALVELUT / Miksi kilpailutus? Laki julkisista hankinnoista edellyttää kilpailutusta. Hankintojen

Lisätiedot

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Sopimus Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli -liikelaitoksen varhaiskasvatuksen henkilöstön siirtymisestä Tohmajärven kunnan palvelukseen liikkeenluovutuksen yhteydessä

Lisätiedot

LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5)

LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5) LTYHY ry SÄÄNNÖT s. 1 (5) LAPPEENRANNAN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖKUNTAYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimenä on Lappeenrannan teknillisen yliopiston henkilökuntayhdistys ry. Yhdistyksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Kukkaismäen maaseutumatkailutila, Jämsän Juokslahti,

Lisätiedot

Yhtymähallitus toimittaa toimitusjohtajan ja rehtorin vaalin.

Yhtymähallitus toimittaa toimitusjohtajan ja rehtorin vaalin. 2 (5) - valvoa säännösten, määräysten, päätösten, suunnitelmien sekä sopimusten noudattamista sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan ohjeiden mukaisesti. - toimia työnantajan edustajana - vastata työhyvinvoinnista

Lisätiedot

Henkilöstösuunnitelma 2016 2018 Yhteenveto

Henkilöstösuunnitelma 2016 2018 Yhteenveto Yhteenveto Henkilöstösuunnitelman yhteenveto TP 2014 TA 2015 TA 2016 TASU 2017 TASU 2018 Yleishallinto htv htv henk.kust. htv henk.kust. htv henk.kust. htv henk.kust. Vakinaiset Yleishallinto 54,31 50,83

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ

RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ RAUMAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIO- JA MATKUSTUSSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 7.3.2016 Voimaantulopäivä 1.4.2016 Soveltamisala 1 Luottamushenkilölle suoritetaan palkkiota luottamustoimen

Lisätiedot

Toimialariippumattomien tieto- ja viestintäteknisten tehtävien kokoamishankkeen asettaminen

Toimialariippumattomien tieto- ja viestintäteknisten tehtävien kokoamishankkeen asettaminen Asettamispäätös VM035:00/2012 16.5.2012 Toimialariippumattomien tieto- ja viestintäteknisten tehtävien kokoamishankkeen asettaminen 1 Asettaminen 2 Toimikausi 3 Tausta Valtiovarainministeriö on tänään

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1. Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka Koivunen Tuula j. Venesjärvi Seppo j., poissa

ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1. Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka Koivunen Tuula j. Venesjärvi Seppo j., poissa ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 Aika 26.5.2016 klo 18.00 20.40 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka vpj. Koivunen Tuula j. Venesjärvi Seppo j., poissa

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 15/2003 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi maatalousyrittäjien lomituspalvelulain 26 ja 28 :n muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi maatalousyrittäjien

Lisätiedot

MRL 66 :n mukainen viranomaisneuvottelu Lahden yleiskaavan 2025 ehdotuksesta

MRL 66 :n mukainen viranomaisneuvottelu Lahden yleiskaavan 2025 ehdotuksesta Yleiskaavatyö 2013-2016 Lahden läntisten osien osayleiskaava Y-202 Yleiskaavaehdotus 2016 D/318/10.02.02.00.04/2015 KV 13.6.2016 Liite 8 Tekninen ja ympäristötoimiala Maankäyttö ja aluehankkeet Pöytäkirja

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kouvolan Veden toiminnan mahdollista yhtiöittämistä koskevan yhteistoimintamenettelyn jatkaminen

Kouvolan Veden toiminnan mahdollista yhtiöittämistä koskevan yhteistoimintamenettelyn jatkaminen Kouvolan Veden toiminnan mahdollista yhtiöittämistä koskevan yhteistoimintamenettelyn jatkaminen 2811/02.02.01/2013 Khkj 17.02.2014 9 Ote Kouvolan kaupunginhallituksen konsernijaoston pöytäkirjasta 11.11.2013

Lisätiedot

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2 (5) 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2.3 Tilintarkastuskertomus Kuntalain 73 75 säädetään tilintarkastajan tehtävistä. Tilintarkastajan on tarkastettava hyvän tilintarkastustavan mukaisesti kunkin tilikauden

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI ELINKEINOTYÖRYHMÄN LOPPURAPORTTI

SASTAMALAN KAUPUNKI ELINKEINOTYÖRYHMÄN LOPPURAPORTTI SASTAMALAN KAUPUNKI ELINKEINOTYÖRYHMÄN LOPPURAPORTTI 18.10.2007 2 Elinkeinotyöryhmän kokoonpano oli seuraava: - Antero Alenius, puheenjohtaja - Esa Sirviö, varapuheenjohtaja - Eero Mäki-Tanila - Jukka

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 12.00 - Paikka Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille Kunnanvaltuusto 65 25.06.2013 Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille KVALT 65 Khsal 31 Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Kallion virastotalo, Neuvotteluh. 4, 3 krs, Toinen linja 4 A, Hki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-muutosjohtajan tilannekatsaus 4

Kallion virastotalo, Neuvotteluh. 4, 3 krs, Toinen linja 4 A, Hki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-muutosjohtajan tilannekatsaus 4 MUISTIO 2/2018 1 AIKA 08.10.2018 klo 08:30-10:30 PAIKKA Kallion virastotalo, Neuvotteluh. 4, 3 krs, Toinen linja 4 A, 00530 Hki KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Sote-muutosjohtajan tilannekatsaus

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(13) nr 4/2015 Elin: Hallitus Aika: 27.4.2015 klo 9.00-11.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin.

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1. Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka vpj., Venesjärvi Seppo j.

ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1. Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka vpj., Venesjärvi Seppo j. ORIMATTILAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1 Aika 29.1.2015 klo 18.00-20.40 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Karjalainen Riitta pj. Mölsä Jukka vpj., Venesjärvi Seppo j. Eskola Jari Ladec Koivisto

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO Kokousaika Keskiviikko 24.4. klo 17 Kokouspaikka Lempoisten srk-talo, pieni sali 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 KOKOUKSEN AVAUS VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET

Lisätiedot

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 23.3.2016 Keväinen tervehdys kaikille MUAn jäsenille! Kevät keikkuen tulevi ja niin myös Mua-yhdistyksen keväinen jäsenkirje. Tässä kirjeessä on tietoa

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10 EETANET RY. PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(8) Pöytäkirja kertoo yhdistyksen jäsenille ja viranomaisille, mitä kokous on päättänyt ja mitä pitäisi tehdä. auttaa seuraamaan päätösten toteuttamista. antaa tietoja siitä,

Lisätiedot

KAARINAN JA PIIKKIÖN KUNTALIITOS

KAARINAN JA PIIKKIÖN KUNTALIITOS KAARINAN JA PIIKKIÖN KUNTALIITOS Hyvinvointipalvelut Info 29.2.2008 Mitä muutos tarkoittaa Minulle? (Niskanen ja Murto 2000) Mitkä ovat muutoksen vaikutukset minuun? Miten muutos vaikuttaa työhöni? Miten

Lisätiedot

Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen

Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen Kaupunginhallitus 400 26.10.2015 Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen 1591/06.00.00/2015 KHALL 26.10.2015 400 Palvelusopimus Uudenkaupungin

Lisätiedot

Valtorin asiakasneuvottelukunnan kokous 1/2015

Valtorin asiakasneuvottelukunnan kokous 1/2015 Muistio 1 (5) n asiakasneuvottelukunnan kokous 1/2015 Aika ti 3.2.2015 klo 14.05 16.00 Paikka Osallistujat nh Merikotka, Ympyrätalo (9. krs), Siltasaarenkatu 18 20 A, Helsinki Jäsenet: tietohallintojohtaja

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN P A L K K I O S Ä Ä N T Ö. Kaupunginvaltuuston 15. päivänä joulukuuta 2008 hyväksymä. Voimassa 1.1.2009 alkaen.

VANTAAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN P A L K K I O S Ä Ä N T Ö. Kaupunginvaltuuston 15. päivänä joulukuuta 2008 hyväksymä. Voimassa 1.1.2009 alkaen. 1 VANTAAN KAUPUNGIN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN P A L K K I O S Ä Ä N T Ö Kaupunginvaltuuston 15. päivänä joulukuuta 2008 hyväksymä. Voimassa 1.1.2009 alkaen. I YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Luottamushenkilöille suoritetaan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00.

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. VUOSIKOKOUS Aika 10.2.2009 klo 19.00 Paikka Lappeenrannan Upseerikerho Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.04.2016 klo 16:00-18:15 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:15 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:15 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.4.2015 / OPETUS- JA VARHAISKASVATUS-PALVELUT

OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.4.2015 / OPETUS- JA VARHAISKASVATUS-PALVELUT OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.4.2015 / OPETUS- JA VARHAISKASVATUS-PALVELUT 1 OPETUS- JA VARHAISKASVASTUSPALVELUT YHTEENSÄ 2 3 Päävastuualueen johtajan katsaus Laskennallisella tasaisella kertymällä tammi-huhtikuun

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Aika 1.3.2016 kello 18:00-19:10 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali Allekirjoittajat Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen sihteeri

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE

ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Sosiaali- ja terveystoimen esikunnan 2.2.1 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Perusturvajohtaja 20.12.2012 Voimaan 1.1.2013 Perusturvajohtaja 24.2.2014 Voimaan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto NRO: 3/2016 PÖYTÄKIRJA Alueneuvosto AIKA: 20.4.2016 klo 16.30 PAIKKA: PAIKALLA: Kirkonkranni, kokoustila 5 (3. krs.) Hautala Milla Hihnala Juhani Kankaanpää Arja Kivimäki Jari (poissa), paikalla varajäsen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 117 Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön johtajan viran täyttäminen HEL 2016-014154 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

vuoden 2006 loppuun saakka.

vuoden 2006 loppuun saakka. PÄÄTÖSVALLAN VASTUUN SIIRTÄMINEN ASIOISSA Heja 22.11.2006 Henkilöstöpäällikkö Koski: Taustaa: Nykyiset delegointipäätökset koskien vakanssien perustamista ja lakkauttamista, nimikemuutoksia ja palkkausta

Lisätiedot

Konsernipalvelun toimintasääntö

Konsernipalvelun toimintasääntö Kuopion kaupunki Sääntö 1 (9) Konsernipalvelun toimintasääntö 1 Toiminta-ajatus Konsernipalvelu tukee ja ohjaa palvelualueita ja muita toimintayksiköitä kaupungin tavoitteiden saavuttamisessa. Konsernipalvelun

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ MUISTIO 7/2009 Aika 20.11.2009, alkaen klo 12.00 13.34 Paikka Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimisto Satakunnankatu 18 A, 2. krs Osallistujat Leena Viitasaari Tampere puheenjohtaja (x) Anni Aalto

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika 28.04.2017 kello 9:00 11:05 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2010 KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 16.6.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 22.6.2016-23.7.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot