O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S"

Transkriptio

1 TIIMA RY PÖYTÄKRIJA HALLITUKSEN KOKOUS 3/ klo Tiimahuone Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Jarno Friimäki Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Taneli Kastikainen Jenni Perälä Nita Mäenpää Kimmo Mäkelä Tuomas Timonen Eetu Riskumäki 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 13: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätään työjärjestykseen kohdat 9. Katsaus Tiiman taloudelliseen tilanteeseen ja budjettisuunnitelma, 11. Yliopiston varainhankintakampanja ja kohdan 12. YK alle lisättiin kohta Karkauspäivän bileet?

2 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjojen tarkistaminen Kokouksessa kiertää pöytäkirja 2/ Saapunut posti ja ilmoitusasiat Postissa on tullut Oulun Kaupunginteatterin esite. Danske Bankilta on tullut sopimuksia allekirjoitettavaksi, jotta puheenjohtaja ja talousvastaava saavat oikeudet yhdistyksen pankkitilin käyttämiseen. Puheenjohtaja tiedottaa, että 3.2 on Samefeasta. Aleksi haluaa mainita, että Tiiman mieskalenterille pitäisi päättää sponsorisummat, mikä olisi esimerkiksi Tiiman sponsoriosuus ja jaetaanko Tiimalle voittoa kalenterista. Nita Mäenpää ja Kimmo Mäkelä saapuvat kokoukseen klo 13: Kuitit ja laskut Kulukorvaus Ilkka Peunalle, Patentti- ja Rekisterihallintoon ilmoitus ja muutos koskien nimenkirjoitusoikeuden vaihtamista, summa 20, ja Tiiman vuosijuhlien kutsukorttien painatus, summa 15. Kulukorvaus Taneli Sihvoselle, Tiiman keilaillasta, summa 21. Selvitetään onko summa jo maksettu, sillä keilailta on järjestetty keväällä ja kulukorvauslomake on ollut kauan postilaatikossa. Kulukorvaus Riku Yliviuhkolalle, Minigrip pusseja rahoille, summa 6,72. Kulukorvaus Nita Mäenpäälle, Tiiman leffakerhon naposteltavat, summa 18,01. Hyväksytään kaikki kulukorvaukset ja selvitetään kulukorvaus Tanelin osalta. Humanistiselta Killalta on tullut sähköposti, että Tiimalle on myönnetty apurahoja 30 opastettuun kierrokseen Pohjois-Pohjanmaan museossa, 4 patikkaretken karttakuluihin, 50 kansainvälisen historianopiskelijajärjestön jäsenyyteen ja 100 teatteri-iltaan. Yhteensä siis 184 plus ainejärjestöavustusten perusosa, joka on Tiimalla 30. Kalenterikuluhiin pyydetään hakemaan avustusta jälkikäteen.

3 Kiimagamesista tuli 164 voittoa Tiimalle, summaan ei ole laskettu haalarimerkeistä saatuja tuloja. Tuomas Timonen ja Eetu Riskumäki saapuvat kokoukseen klo 13: Jaosto- ja kiltakuulumiset Humanistisella killalla on maanantaina ainejärjestömarkkinat, Aleksi on tehnyt Doodlen ständivuoroista. Maanantaina on myös ainejärjestötapaaminen klo alkaen. Taneli K. on käynyt kopo-jaoston kokouksessa. Kokouksessa on tullut ilmi, että yliopisto on ehdottanut OKM:lle hakuvaihtoehtojen yhtenäistämisestä, ja Taneli osoittaa huolensa Aate- ja oppihistorian pääaineen tulevaisuutta kohtaan. Ilkka kertoo, että kumpaankin pääaineeseen on suunniteltu samaa pääsykoetta, mutta pääaineet pysyisivät erillisinä. Spekuloidaan asiaa myöhemmin, kun tiedetään asiasta enemmän. Taneli S. on osallistunut sopojaoston kokoukseen ja laittoi kiertämään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslehdykän. Aktiiviklubit olivat viime viikolla. Aleksin mielestä oli mahtavaa, että aktiiviklubiin oli saatu oikea tapahtumatuottaja kertomaan tapahtumavastaaville tapahtumien järjestämisestä. Koulutukset myös innoittivat puheenjohtajaa tarkastelemaan yhdistyksen taloudenpidon oikeaoppisuutta. Sämpylät olivat hyviä. 8. Varotoimet viimeaikaisten murtojen ja varkauksien johdosta Varas on saatu kiinni. Tuomas ehdottaa, että kaapissa pidetään vain tietty määrä rahaa, esim. 500, ja aina kun summa ylittyy, niin viedään rahat tilitettäväksi. Ilkka ehdottaa, että jos kassassa on yli 250, niin tilitetään, maksimissaan rahaa 350 per kassa. Selvitetään, onko Danske Bank laskuttanut erikseen rahojen tilityksestä, ja onko Danske Bank toiminut oikein jos näin on tehty. Lisäksi kun käytetään kassaa, myyntitilanteessa yms., niin kassaa ei saa jättää valvomatta tai esimerkiksi jättää Tiimiksen pöydälle, vaan se laitetaan aina kaappiin. 9. Katsaus Tiiman talouteen ja budjettisuunnitelma Laitetaan kiertämään talousarvio vuodelle Vuosijuhliin on budjetoitu menoja 3000 enemmän kuin tuloja. Tilitettävänä tällä hetkellä 1500, kassoissa vajaa 200 ja Tiiman tilillä reilu 3000 ja lisäksi 2. vuosikurssin rahoista on perittäviä 270. Varoja on yhteensä

4 n. 5000, joista 3000 menee vujuihin. Hol-seminaarin budjetti ei vielä selvillä, mutta Noora tiedustelee asiaa tulevassa Hol-kokouksessa. Tapahtumiin ja vuokriin on budjetoitu kuluvalle vuodelle 5500, sillä edellytyksellä että tapahtuman tuotot kattavat kulut. 10. Alumniverkosto ja säätiöluettelo Yritysyhteistyön aktiiviklubilla keskusteltiin mahdollisuudesta perustaa säätiöluettelo entisistä alumneista. Luettelon avulla selviäisi, minkälaisiin töihin alumnit ovat päätyneet ja Tiiman olisi mahdollista hakea näiltä säätiöiltä esimerkiksi sponsorirahoitusta. Puheenjohtaja tiedustelee, olisiko aihetta perustaa erillinen alumniverkosto jo perustetun Tiiman Puskaradion lisäksi. Verkosto helpottaisi juuri nyt yhteydenottoa entisiin hallitusaktiiveihin vuosijuhlia ajatellen. Ryhmään lisättäisiin edellisten vuoden pj:t, jotka lisäisivät ryhmään oman hallituksensa ja edelleen edellisen vuoden puheenjohtajan, joka toimisi samoin. Keskusteltiin siitä, onko Tiimalla jo liikaa eri Facebook-sivuja? Tultiin tulokseen, että osa on jäsenistön ylläpitämiä, puskaradio on enemmänkin yhteisö ja Tiiman viralliset sivut ovat virallista tiedottamista varten, joten kaikki ryhmät on luotu tarpeeseen. Alumniverkoston ylläpitäjäksi pitäisi saada alumnivastaava, tiedustellaan haluaisiko esim. Joakim tai Elina ryhtyä tähän hommaan. Jos ei niin, vastaavaa voitaisiin hakea yleisellä hakukuulutuksella. 11. Yliopiston varainhankintakampanja Yliopistolle kerätään varoja Lahjoita tänään päivän avulla. Tiima on ilmoittautunut mukaan, osallistumisesta saa 250. Huomenna on kokous klo 13 salissa HR321, jossa ideoidaan miten Tiima lähtee mukaan kampanjaan. Alustavasti voitaisiin yhdistää vujuihin, voitaisiin esimerkiksi tehdä haaste alumneille. Myös yliopiston historiaa voitaisiin hyödyntää, pääaineen mukaisesti. Lahjoitukset tehdään sähköisesti ja valtio nelinkertaistaa lahjoitetun summan yliopistolle. Tuomas ehdottaa keräyslipasta Tiimahuoneelle, lipas olisi tarkoitettu jäsenistölle ja Tiima sähköistäisi lahjoitetun summan. Lahjoitus onnistuu myös tekstiviestillä, tästä voisi tehdät ohjeet Tiimiksen seinälle. Jos kasaan saadaan yli lahjoitus, niin sen voi korvamerkitä, eli päättää mihin summa käytetään. Ideoidaan kokouksessa tarkemmin. Eetu Riskumäki poistuu kokouksesta klo 14:06.

5 Taneli Kastikainen ja Jarno Friimäki poistuvat kokouksesta klo 14: YK - Kiima Games palaute Tapahtuma onnistui ihan hyvin, Chester oli tyytyväinen. Tapahtumasta saadun palautteen ja itse tapahtuman perusteella on ajateltu, että opiskelijat kaipaavat myös bileitä/tapahtumia, joissa on ohjattua toimintaa. Osykyn kautta on suunnitteilla politiikkaklubi, jota Tatu Sailaranta on kiinnostunut vetämään. Klubi toimisi siten, että keskustellaan ja jaetaan ajatuksia politiikasta puheenjohtajan johtaessa keskustelua. Osyky voisi toimia kattojärjestönä. Klubin toiminta tulisi olla poliittisesti sitoutumatonta. Tietovisailu oli suosittua ja mietittiin pitäisikö sitä järjestää useammin. Ilkka on tehnyt ehdotuksen humanistien tapahtumakalenterin perustamiseksi; jokaisen humanistijärjestön tapahtumat ja bileet tulisivat näkyville, jotta bileiden kävijämäärät saataisiin nousuun. Tuomas ehdottaa, että humanistiselle killalle tehdään ehdotus humukseen tulevasta konkreettisesta kalenterista. Nita Mäenpää poistuu kokouksesta klo 14:10. - Laskiainen 9.2. Laskiaissauna on varattu Toppilasta yhdessä OTIT:in kanssa. Muutama OTIT:in jäsen on vuokrannut tapahtumaa varten paljun, sen kustannuksiin saa osallisua vapaasti. Mäenlaskujoukkue on ilmotettu, kisaan osallistujat eivät ole vielä tiedossa. Tiiman ja OTIT:in hankifutisottelua varten OTIT tuo pallon, Tiima tekee kentän ja ei ole vielä tiedossa kuka tuo pullon. - Valentine s Bad Valentine s bileet ovat Pataässässä Aleksin mukaan paikan alakerta on varattu karaokelle ja yläkertaan on rakennettu bilemesta. Karaokessa parhaat rakkauslaulut palkitaan. - MMT 1.4. Teemana kiimainen munajahti. Reitti on suunniteltu.

6 Taneli Sihvonen poistuu kokouksesta klo 14:21. - Karkauspäivän bileet? Tiiman perinteenä on ollut järjestää bileet karkauspäivänä. Puheenjohtaja tiedustelee, onko kukaan kiinnostunut järjestämään tapahtumaa nollabudjetilla. Hallitus päättää järjestää bileet teemalla kämäiset/paskimmat karkauspäivän bileet. Aleksi ja Tuomas vastaavat järjestelyistä. Tiedustellaan voisiko tapahtuman järjestää Kuutiossa. Lisäksi keskusteltiin Wintergames-tapahtumasta. Aleksin mukaan tapahtuma on hankala järjestää, koska sitä ei voi järjestää milloinkaan. Ollut puhetta, että järjestettäisiin lauantaina Tapahtumaa varten on suunniteltu haalarimerkki, joka pitäisi vain tilata. Edellisen vuoden merkkejä vielä jäljellä, jaettaisiinko niitä mainoksena tapahtumalle? Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Välkkylässä. Tapahtuman jälkeen on suunniteltu saunomista, varsinaisia jatkobileitä ei ole. Tapahtuman järjestämisestä tulee luultavasti tappiota, tosin Anton muistuttaa, että viime vuonna yhdistykset jäivät voiton puolelle. Mainostetaan tapahtumaa lähettämällä viesti kaikille hallituslistoille ja kehotetaan lähtemään mukaan kisailemaan. 13. Hallitusryhmäytyminen Naamaston kuvauksen ajankohta selvitettävä, sen voisi yhdistää mahdollisesti hallitusryhmäytymiseen. Naamasto on tarkoitus saada seinälle helmikuun loppuun mennessä. Laitetaan faboon kyselyä siitä, mikä päivä kävisi kuvaukselle ja minkälaista rekvisiittaa ihmisiltä löytyy kuvauksen toteuttamiseksi. Hallitusryhmäytymiseen on ehdotettu gambinaboolia. 14. META Tiimahuoneen siivous ajankohtainen. Paheksutaan Danske Bankia ja sen asiakaspalvelua. Hol on perseestä. 15. Seuraavan kokouksen ajankohta Seuraavan kokouksen ajankohta doodlitaan.

7 16. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 14:49. Puheenjohtaja Ilkka Peuna Sihteeri Noora Alatainio

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätään kohdat 15. Motiva, 10. Kevätkokous ja 8. Varainhankintakampanja.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätään kohdat 15. Motiva, 10. Kevätkokous ja 8. Varainhankintakampanja. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 08/2016 23.3.2016 klo 12 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Aleksi Oja Tuomas Timonen Marika Meriläinen Eetu Riskumäki Jarno Friimäki

Lisätiedot

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 05/2017 21.02.2017 klo 16:00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnä: Minttu Eskonniemi Antti Hupli Henri Lepistö (saapui klo 16:07) Elina Lukkarinen Mirja Mustapirtti Kimmo

Lisätiedot

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 08.01.2015 klo 16.00 Oulun yliopisto, Tiima-huone Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Aleksi Oja Nita Mäenpää Taneli Sihvonen Marika Meriläinen Kimmo

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Kohtaan 16. lisätään myös kokardi, speciakuulumiset lisätään kohtaan 7. Jaosto- ja kiltakuulumiset.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Kohtaan 16. lisätään myös kokardi, speciakuulumiset lisätään kohtaan 7. Jaosto- ja kiltakuulumiset. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 4/2013 09.02.2013 klo 10.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Taneli Sihvonen Nita Mäenpää Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 01/2017 11.1.2017 klo 16:00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnä: Minttu Eskonniemi Taneli Kastikainen Elina Lukkarinen Mirja Mustapirtti Nita Mäenpää Kimmo Mäkelä Tomi Nissinen

Lisätiedot

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S

O U L U N Y L I O P I S T O N H I S T O R I A N O P I S K E L I J O I D E N Y H D I S T Y S TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2017 01.03.2017 klo 13:00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnä: Noora Alatainio (poistui klo 14:08) Minttu Eskonniemi (saapui klo 13:57) Taneli Kastikainen (saapui klo

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 5/2016 24.2.2016 klo 10.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Kimmo Mäkelä Jarno Friimäki Taneli Kastikainen Nita Mäenpää Joakim Tervonen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Kohdaksi 15. lisätään Tiiman nettisivut ja kohdaksi 16. lisätään tenttipankki.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Kohdaksi 15. lisätään Tiiman nettisivut ja kohdaksi 16. lisätään tenttipankki. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 03/2017 01.02.2017 klo 16:00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnä: Minttu Eskonniemi Elina Lukkarinen Marika Meriläinen Valtteri Moilanen (poistui klo 17:20) Mirja Mustapirtti

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2014 Sivu 73 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 17.30 19.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Naskali Essi Metsämäki Herkko Säilä Rita Rantala

Lisätiedot

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat.

Esitys: Hallitus päättää tarkastaa pöytäkirjat valitsemalla kokouksessa kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hallitus valitsee pöytäkirjantarkastajat. Sivu 1/7 Pöytäkirja 19/2015 Aika: 28. toukokuuta 2015 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Mikko Mononen, puheenjohtaja Janika Takatalo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6 Hallituksen kokous 10/2015 Aika: 10.3.2015 15.15 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 3/2015 Aika: 23.1.2015, 13.15 Paikka: TTalo, B115 Paikalla: Meri Terho, Reetta Arokoski, Aleksi Pyykkönen, Emmi Peltonen, Julia Isotalo, Mira Lindroos,

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 20/2013, 11.9.2013 klo 8.15 Olkkarilla Paikalla: Emmi Peltonen, Sofia Ahanen, Vesa Laakso, Lotta Ahanen, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Otso

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS SYYSKOKOUS 29.11.2016 Aika 29.11.2016, klo. 19.00-20.15 Paikka Hämeenkylän kirkon seurakuntasali Osallistujat Liite 1 1. Kokouksen avaus Ville Hurmalainen avasi kokouksen. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 5/08

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 5/08 Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 5/08 Aika: 16.04.2008 Paikka: Läsnä: Pykälä Matilda Merenmies Panu Paajanen Iiris Keino Jesse Järvenpää Johanna Säteri Tiia Ojala Ville Toro Meri Bergström Viivi Jantunen

Lisätiedot

1 Tampereen Yliopisto Staabi ry Pöytäkirja 1/2016

1 Tampereen Yliopisto Staabi ry Pöytäkirja 1/2016 1 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 12.01.2016 klo 16:23 Paikka: Kasino-kabinetti Paikalla: Roosa Virtanen Joel Auranen Aino Haaranen Mikko Hätilä Elina Takku Riina Rinta-Aho Linda Korhonen Kyösti Husso

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 19.30 Paikka: Skinnarilan sauna Skinnarilankatu

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja osallistujien toteaminen, pöytäkirjan tarkastajien valinta

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja osallistujien toteaminen, pöytäkirjan tarkastajien valinta 1 / 5 Pahkamäen koulun vanhempainyhdistys ry:n hallituksen kokous aika: maanantaina 4.2.2019 klo 18.01-19.22 paikka: Pahkamäen koulun ruokala läsnä: Inga Sokka, Outi Kvarnberg, Päivi Ehrnsten, Jaana Kaurinkoski,

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Katri (lähti 17.00), Veera, Eetu V., Tinja, Saara, Eetu A., Charlotte, Elina, Enni E. (lähti 16.46),

Lisätiedot

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Aika: 15.04.2005 kello 15.00. Paikka: Läsnä: Opintososiaalinen tila, Kemian laitos. Kirsi Ämmälä, puheenjohtaja Susanna Johansson, sihteeri Anne

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman. 14.1.2008 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 13.1.2008 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Heikki Niemi, Sari Söderman. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokouksen olevan päätösvaltainen.

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokouksen olevan päätösvaltainen. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 11/2013, 4.4.2013 klo 12.15 @Ttalo, A106 Paikalla: Christian Mohn, Tiitu Lahti, Lotta Ahonen, Vesa Laakso, Sofia Ahanen, Emmi Peltonen, Mikko LatvaKäyrä,

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18.

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18. Suomen Laikajärjestö - Finska Laikaklubben r.y. Isokankaantie 114 62800 VIMPELI PÖYTÄKIRJA 3/15 HALLITUKSEN KOKOUS AIKA 27.6.2015 klo 12:18 15:17 PAIKKA LÄSNÄ POISSA Viitasaari, Viitasaaren ABC Jukka Tuikka,

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 18.1.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: kokoushuone Cajsa, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Mikko Siukola

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 26.3.2007 15/2007

PÖYTÄKIRJA 26.3.2007 15/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 26.3.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas Rytkönen

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 26.1.2007 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 21.1.2007 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Kari Meriläinen, Sari Söderman, Jari Kaivolahti.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Atlaksen hallituksen kokous klo 16:00 Kiltakommuuni. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry

PÖYTÄKIRJA. Atlaksen hallituksen kokous klo 16:00 Kiltakommuuni. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Atlaksen hallituksen kokous 25.9.2017 klo 16:00 Kiltakommuuni 1 Kokouksen avaus avataan kokous klo 16:00 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus laillinen

Lisätiedot

Lauri Jokkala, Eero Sirkka, Tuula Sirkka, Enni Yliraudanjoki, Liisa Tossavainen, Jyrki Vähärautio, Tuovi Alarudanjoki, Pirjo Katajamaa, Saima Ranta

Lauri Jokkala, Eero Sirkka, Tuula Sirkka, Enni Yliraudanjoki, Liisa Tossavainen, Jyrki Vähärautio, Tuovi Alarudanjoki, Pirjo Katajamaa, Saima Ranta OIKARAISEN HAKA RY PÖYTÄKIRJA OIKARAINEN 15.11.2015 AIKA 15.11.2015 klo 18.00-1917 PAIKKA LÄSNÄ Jokkapirtti Lauri Jokkala, Eero Sirkka, Tuula Sirkka, Enni Yliraudanjoki, Liisa Tossavainen, Jyrki Vähärautio,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 23.4.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.00 Paikka: Kotaniemen

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa klo 17.23. Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi sellaisenaan.

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa klo 17.23. Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi sellaisenaan. HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.1.2016 klo 17.00 Paikka: 4410 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Jeremias Skyttä Einari Junter Joel Sihvonen Henri Takki Emmi Mahlamäki Mari

Lisätiedot

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo

Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011. Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Maa- ja vesirakentajat -kerho Hallituksen kokous 9/2011 Aika 1.8.2011, klo 18.00 Paikka: Leppävaara Alberganesplanadi 2 A 12 02600 Espoo Läsnäolijat: Hallitus: Eleonoora Väisänen, pj ja siht. Kaisa Mäkinen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04.

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04. Puolue ry Pöytäkirja Syyskokous 2013 Aika: 27.11.2013 klo 17 Paikka: Agora Gamma Läsnä: Marjukka Mattila, Inka Jurkka, Markus Kotkavuori, Karoliina Saraste, Teemu Rinkinen, Marko Pulkkinen, Topi-Veli Arpiainen,

Lisätiedot

Fobia ry Pöytäkirja 1/2016

Fobia ry Pöytäkirja 1/2016 Fobia ry Pöytäkirja 1/2016 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 18.1.2016 klo 16.00 sh211, Publicum Läsnä: Iida, Marika, Pauliina, Nella, Tiina M., Tinja (poistui 18.23), Hanna-Kaisa,

Lisätiedot

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. varajäsen (Anneli Ruisniemen varajäsen)

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. varajäsen (Anneli Ruisniemen varajäsen) Aika: Tiistai 09.02.2016 klo 19.15 20.31 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta Yrjö Rautiainen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5 Hallituksen kokous 32/2015 Aika: 16.11.2015 16.27 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA

HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 20.1.2014 klo 16.00 Paikka: Huone 116, Calonia Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen President Jenni Jalonen Secretary General

Lisätiedot

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto

Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SYYSKOKOUS 4.9.2011 PAIKKA: ISOKATU 47, OULUN KUMPPANUUSKESKUS 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 34/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.12.2014 klo 8.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Antti Malmberg Johanna Mäkitalo Tuomas

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Reetta Arokoski ja Johannes Vainio. Saaja Summa Peruste Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Reetta Arokoski ja Johannes Vainio. Saaja Summa Peruste Päätös Paikka: TTalo, A106 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Reetta Arokoski, Johannes Vainio, Julia Isotalo, Mira Lindroos, Lauri Lavanti, Emmi Peltonen (saapui ajassa 8.23) 1.

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A 1(6) Aika 19.3.2007 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt,

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 8/2016 Aika: 25. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 Päivämäärä ja aika: 29.3.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot

MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS

MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS MAANTIETEEN OPISKELIJAT RY KUUKAUSIKOKOUS Paikka: Laitoksen kahvihuone, Physicum Aika: 25.2.2014 klo 17:20 Läsnä: Aliisa Priha, opintovastaava Sampo Vesanen Johannes Nyman Aleksi Rautio, isäntä Sonja Pietiläinen

Lisätiedot

Kuopion kampusvaliokunnan kokous

Kuopion kampusvaliokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 26.2.2018 Kuopion kampusvaliokunnan kokous Aika: 22.01.2017 klo 17.00 Paikka: Lukema, Kuopio Jäsenet: Läsnä: Heidi Hämäläinen ISYY, Kuopion kampuspuheenjohtaja x Hanna Saarelainen ISYY, hallituksen

Lisätiedot

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä.

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012 18.9.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Tiistaina 18.9.2012 klo 10:00 Paikka: TKT-laitos, Bioteknia B1438, Kuopio Hallituksen kokous 11 / 2012 Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Yleistä Yleistoiminta Jäsenhankinta Kokoukset Opinto ja koulutustoiminta JSBE:n luennot Helsingissä Yritysvierailut/ esittelyt Yhteistoiminta Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Aika 26.2.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Pauliina Anttila (Poistui kohdassa 12) Toni Hämäläinen Toni Haikkari

Lisätiedot

15.2.2012. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

15.2.2012. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 3/2012 1(6) Hallituksen kokous Aika 8.2.2012 klo 17.30 Paikka Itä-Suomen yliopisto, AU101 Osallistujat: Petri Makkonen Puheenjohtaja Jenni Soininen Sihteeri Eeva Kalliomaa Poissa Petteri Lauronen

Lisätiedot

Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 SYYSKOKOUS 15.11.2015 Aika: Paikka: 15.11.2015, klo 11:30 alkaen Hämeenkylän kirkon seurakuntasali 1. Syyskokouksen avaus. Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2.

Lisätiedot

Fokus ry. Pöytäkirja. Kokous 9/2015. Vuosikokous 16.11.2015. Aika: 16.11.2015 klo 17.00 Paikka: Lyhty, Philologica

Fokus ry. Pöytäkirja. Kokous 9/2015. Vuosikokous 16.11.2015. Aika: 16.11.2015 klo 17.00 Paikka: Lyhty, Philologica Kokous 9/2015 Fokus ry Vuosikokous 16.11.2015 Pöytäkirja Aika: 16.11.2015 klo 17.00 Paikka: Lyhty, Philologica Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Reetta Kinnunen, Tuomo Virtanen, Bella Forsgren, Jyrki

Lisätiedot

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kosmos Buran ry Hallituksen kokous 1/2016 Pöytäkirja Aika: torstai 14.1.2016 klo 15:00 Paikka: Yliopiston akvaario Läsnä: Hilma Sormunen, Liina Tamminen, Jarno Vartiainen, Iida Vesterinen, Bigga Konola,

Lisätiedot

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20 INNER WHEEL PIIRI 142 20.3.2013 KEVÄTPIIRIKOKOUS AIKA la 16.3.2013 klo 10.20-11.55 PAIKKA Vallmogård, Kauniainen ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja.

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja. 1(5) Kronos r.y. PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 29.3.2011 kello 18 Paikka: Läsnä: Lingva, Uusi ylioppilastalo Mari Kyllönen (pj), Anna Hyödynmaa, Jenni Jussila, Tero Juutilainen, Aino Kuhmonen,

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 28.03.2015 Aika: 30.03.2015 klo 09.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun Yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Daniel Stafford

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 15/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 25.08.2015 kello 14.00 Paikka: Ryhmätyöhuone 174.

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 15/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 25.08.2015 kello 14.00 Paikka: Ryhmätyöhuone 174. Aika: 25.08.2015 kello 14.00 Paikka: Ryhmätyöhuone 174.8, Educarium HALLITUKSEN KOKOUS 15/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Charlotte, Eetu A., Saara, Tinja, Katri, Tiina, Liisa, Tanja. Eetu V., Arttu, Elina,

Lisätiedot

Vice President Academic Activities. Vice President Seminars&Conferences. Director for Contact & Career

Vice President Academic Activities. Vice President Seminars&Conferences. Director for Contact & Career European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto 1 VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 28/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 6.10.2015 klo 16.15 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin.

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n vaalikokous Paikka: Luentosali C1, (Latokartanonkaari 5, 00790 Helsinki) Aika: 23.11.2016 klo 14.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 14.09. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta.

Taloudenhoitaja Ahsanullah kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Ahsanullahia ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Anita Kritsos, sihteeri Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton. Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.16

Mannerheimin Lastensuojeluliiton. Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.16 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toijalan yhdistys ry Hallituksen kokous Laaksola 9.12.2014 klo 17.30 PÖYTÄKIRJA nettiversio PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaaminen Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.1.2011 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 20/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 20/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 20/2015 Aika: 9.10.2015 klo 17:00 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli-Pekka Pajala Henri Heilala

Lisätiedot

Lisättiin kohdaksi 6 NCM Strasbourg. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella.

Lisättiin kohdaksi 6 NCM Strasbourg. Hyväksyttiin esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 17/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 5.5.2014 klo 16.30 Paikka: Vanha mikroluokka, Calonia Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Elena Lukkarinen

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Avataan kokous 16:50. Puheenjohtajan poissa ollessa varapuheenjohtaja Tiia Kivirikko pitää kokouksen.

1 Kokouksen avaus Avataan kokous 16:50. Puheenjohtajan poissa ollessa varapuheenjohtaja Tiia Kivirikko pitää kokouksen. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Atlaksen hallituksen kokous 17.1.2017 klo 18:00, Apinatalon kerhotila 1 Kokouksen avaus Avataan kokous 16:50. Puheenjohtajan poissa ollessa

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 17.9.2010 nro 6/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 17.9.2010 nro 6/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 17.9.2010 kello 9.00 12.50 KOKOUSPAIKKA Hiihtokeskus Ukkohalla Ukkohallantie 20 89400 HYRYNSALMI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/ (5) Vesilinnantie Turku Asteriski ry PÖYTÄKIRJA 21/2017 1 (5) ASTERISKIN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 29.8.2017 klo 16.00 Paikka Asteriskin toimisto, Agoran kellari Läsnä Tiina Nokelainen Puheenjohtaja Mirva Tapola Sihteeri Marko

Lisätiedot

Minkälaista yhteistyötoimintaa luontaishoitoalalla mielestäsi tarvitaan?

Minkälaista yhteistyötoimintaa luontaishoitoalalla mielestäsi tarvitaan? Oulussa 19.3.2013 LUONTAISHOITOALAN TOIMIJOIDEN YHTEISTYÖ Kyselytutkimuksen lähtökohtana on kartoittaa luontaishoitoalan toimijoiden tarvetta yhteistoimintaan Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tämän tutkimuksen

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 10.09.2015 kello 12.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 10.09.2015 kello 12.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 10.09.2015 kello 12.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 17/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Tinja, Elina, Eetu A., Riikka, Charlotte, Katri, Saara, Tiina, Eetu V., Tanja, Liisa. Arttu. 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 16/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Tiina, Elina, Riikka, Charlotte, Eetu A., Katri, Liisa, Tanja (saapui klo 14.16). Eetu V., Arttu,

Lisätiedot

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 6.5.2013 Pöytäkirja Aika: 6.5.2013 klo 18.15 Paikka: Hub Jyväskylän toimitilat Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 4.3.2013 Pöytäkirja Aika: 4.3.2013 klo 18.15 Paikka: Ravintola Ylä-Ruth Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika Lähdeniemi,

Lisätiedot

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouskutsu. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 3.5.2018 kello

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 14 :ssä varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Isännöinti Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi Kuusamo Kokouskutsu Varsinainen yhtiökokous Kiinteistö Oy Kuusamon Lomaparatiisi osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokoukseen, joka pidetään 10.5.2017 kello

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto

Kosken Tl kunta Kokouspvm. Pöytäkirja Nro 11/2015 Nuorisovaltuusto Pöytäkirja Nro 11/2015 Kokousaika Torstai 8.10.2015 kello 17.00 17.54 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Jansson Niklas, vpj. (x) olleet jäsenet Kankare Jarno (-) Kreen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa PÖYTÄKIRJA 1/2013 VARPASET Aika: Torstai 21.3.2013 klo 11.30-12.58 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Kainulainen Kimmo puheenjohtaja, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Heikkinen Anneli

Lisätiedot