Fokus ry. Pöytäkirja. Kokous 9/2015. Vuosikokous Aika: klo Paikka: Lyhty, Philologica

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Fokus ry. Pöytäkirja. Kokous 9/2015. Vuosikokous 16.11.2015. Aika: 16.11.2015 klo 17.00 Paikka: Lyhty, Philologica"

Transkriptio

1 Kokous 9/2015 Fokus ry Vuosikokous Pöytäkirja Aika: klo Paikka: Lyhty, Philologica Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Reetta Kinnunen, Tuomo Virtanen, Bella Forsgren, Jyrki Virta, Riitu Pirkkalainen, Joonas Haggren, Marianne Väyrynen, Jenna Reunanen Toimihenkilöt: Enni Ailoranta, Sara Niskanen, Mikko Piltonen, Milja Rauhansalo, Oula Palttala, Tiina Ohrling, Kristiina Simula (poistui kohdassa 9.2) Muut: Iida Järvikangas, Maria Hakkarainen, Saija Halme, Janne Nokkala, Kari Suomalainen, Jere Oksanen, Jenna Grundström, Miika Lähdeniemi, Lauri Saramäki, Viivi Kaikkonen, Ronja Vauhkonen, Ida Loponen, Saima Tossavainen, Krista Herranen, Sirkku Järvelä, Tuomas Raatikainen, Samuli Sipponen, Henni Rajala, Maria Niemelä, Sanna-Rilla Pohjola (poistui kohdassa 9.1), Anni Lääperi (poistui kohdassa 9.1), Linda Si (poistui kohdassa 9.1), Atte Örädd, Lasse Heikkilä, Janne Lahtinen 1 Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Kokouksen järjestäytyminen 3.1. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Fokuksen vuoden 2014 puheenjohtaja, Lasse Heikkilä.

2 Lasse esitteli itsensä ja korosti ainejärjestötoiminnan osuutta yliopiston toiminnassa. Mukaan siis kannattaa ehdottomasti lähteä. 3.2 Kokouksen sihteerin valinta Kokouksen sihteeriksi valittiin Jenna Reunanen. 3.3 Kahden (2) pöytäkirjantarkastajan ja kahden (2) ääntenlaskijan valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Bella Forsgren ja Milja Rauhansalo. 4 Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Kerrattiin kokouksen etenemistä ja kokouskäytäntöjä. Asialistaan lisättiin kohdaksi 6 ``Uusien jäsenten hyväksyminen ja siirrettiin seuraavia kohtia yhdellä eteenpäin. Muutettiin kohdan 8 vuosiluku vuodeksi 2016 samoin kuin kohdan 9 vuosiluku vuodeksi Näiden muutosten jälkeen esityslista hyväksyttiin. 5 Ilmoitusasiat Hyväksyttiin kulukorvauksia Riitu Pirkkalaiselle 13,40 e vuosijuhlien koristeista; 12,60 e sosiaalityön fuksien hengailuillasta ja 47,51e vuosikokousruoista; Mikko Piltoselle 17,30e siivousvälineistä ja Tiina Ohrlingille 24,80e + 1,80e vuosikokousruoista. 6 Uusien jäsenten lista Fokuksen uusiksi jäseniksi hyväksyttiin Sanna-Rilla Pohjola ja Anna Lääperi. 7 Vuoden 2015 osavuositoimintakertomuksen esittely Esiteltiin vuoden 2015 osavuositoimintakertomus, joka on liitteenä. Fokuksen nykyinen puheenjohtaja Bella kertoi yleistunnelmia ja puhui hallituksen suuresta henkilövaihtuvuudesta vuoden aikana. Vaikka vaihtuvuus on ollut suurta, toiminta on silti pysynyt hallussa. 8 Yleiskeskustelu vuoden 2016 toiminnasta Keskusteltiin yleisesti vuoden 2016 toiminnasta. Vuoden 2015 hallitus toivoo erityisesti, että tuleva hallitus jatkaa tiedottamista kaikista tärkeistä tapahtumista ja asioista sekä kannustaa jäsenistöään yhteiskunnalliseen toimintaan.

3 Keskusteltiin yhteistyöstä muiden ainejärjestöjen kanssa ja puhuttiin, että jo tänä vuonna laajennettua yhteistyötä voitaisiin entisestään syventää ja laajentaa koskemaan myös uusia ainejärjestöjä. Puhuttiin myös hallituksen pienentämisestä, jotta toimintaa saataisiin tiivistettyä sekä tehostettua. Myös yhteistyötä tutorien kanssa tulisi syventää, jotta saadaan uusille opiskelijoille tietoa Fokuksesta ja tapahtumista. Tiedotusta tulisi myös parantaa. Tapahtumatoimikunnasta ja sen toiminnasta keskusteltiin pitkään. Sen toimintaa pyritään lisäämään ja aktivoimaan vuonna Fokuksen tapahtumatoimikuntaan saisi liittyä kuka tahansa Fokuksen jäsen, joka haluaa osallistua tapahtumien järjestämiseen. Näin saataisiin laajennettua tapahtumia sekä osallistettua yhä useampia niiden suunnitteluun ja järjestämiseen. Kaikki tapahtumajärjestäjät, liikunta, sopo ja kulttuuri voisivat tehdä yhteistyötä tapahtumatoimikunnan kanssa jotta ei järjestettäisi pelkkiä bileitä vaan myös monipuolisesti muita tapahtumia. Puhuttiin myös tapahtumien yhdistämisestä osallistujamäärän kasvattamisen vuoksi. Esimerkkinä mainittiin liikuntatapahtuman jälkeinen saunailta. Vastuu tapahtumatoimikunnan koordinoinnista olisi yhdellä tapahtumavastaavista, tietysti yhteistyössä muiden vastaavien kanssa. Toimikunnan aktivoinnilla toivotaan erityisesti hallituksen ulkopuolisten jäsenien osallistumista tapahtumien suunnitteluun. Tapahtumatoimikunnan aktivoimista kannatettiin laajasti. Myös opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksista vuonna 2016 keskusteltiin lyhyesti. Hallinnollisia muutoksia tapahtuu paljon ja mietittiin opiskelijoiden osallistumistapojen lisäämistä. Yhtenä keinona mainittiin yhteisten kannanottojen tekeminen. Keväällä alkaa uusien opetussuunnitelmien suunnittelutyö ja sinne tahdotaan opiskelijaedustajia varmistamaan opiskelijoiden mielipiteiden näkyminen. 9 Vuoden 2016 jäsenmaksun suuruuden päättäminen Vuoden 2016 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 15 euroa. 10 Vuoden 2016 hallituksen ja toimihenkilöiden valinta 10.1 Hallituksen koostumus Hallituksen koostumuksesta keskusteltiin. Puhuttiin etenkin hallituksen koon pienentämisestä esimerkiksi pestejä yhdistämällä, jotta toiminta pysyy tehokkaana. Kerrattiin tässä hallituslaisen ja toimihenkilön eroja. Mainittavana erona oli etenkin se, että hallituslaiset ovat toiminnastaan vastuunalaisia kun taas toimihenkilöt hoitavat vain omat pestinsä. Toimihenkilöillä ei kuitenkaan siis ole millään tavalla alempaa asemaa vaan kaikki osallistuvat keskusteluun ja toimintaan. Ehdotettiin, että päätetään ensin hallituksen koko, sitten valitaan hallituksessa olevat pestit ja sen jälkeen toimihenkilöpestit. Tätä ehdotusta kannatettiin. Hallituksen kooksi ehdotettiin kymmentä (10) henkilöä. Ehdotus sai kannatusta. Seuraavana keskusteltiin hallituksen koostumuksesta. Ehdotuksena oli: Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, talousvastaava, 3 koulutuspoliittista vastaavaa, web- ja tiedotusvastaava, yritys- ja

4 yhteistyövastaava ja sosiaalipoliittinen vastaava. Tämä ehdotus sai kannatusta. Päätettiin, että hallituksen koko on 10 henkilöä ja siinä on yllä mainitut pestit. Toimihenkilöpestejä mietittiin pidempään. Ehdotuksia oli paljon ja ne jakoivat mielipiteitä. Yhtenä ehdotuksena oli: kehitysyhteistyövastaava, kansainvälisyysvastaava, ympäristövastaava, foguevastaava, 3 tapahtumavastaavaa joihin liitetään 3miot ja fuksivastaava, liikuntavastaava, kulttuurivastaava ja alumnivastaava. Tämä ehdotus sai muuten kannatusta, mutta alumnivastaava päätettiin poistaa erillisistä toimihenkilöistä ja liittää jonkun hallituslaisen toimikuvaan. Toinen ehdotus oli muuten samankaltainen, mutta kv-vastaavaa ja ympäristövastaavaa ei ehdotettu toimihenkilöiksi vaan liitettäväksi joidenkin hallituslaisten tehtäviin. Tämä ehdotus ei saanut kannatusta, koska koettiin, että kansainvälisyysvastaavan pesti täytyy olla toimihenkilönä, jotta siihen saadaan motivoitunut henkilö hoitamaan tehtävää kunnolla. Päätettiin hyväksyä ensimmäinen ehdotus ilman erillistä alumnivastaavaa. Koska aiemmin keskusteltiin hallituksen koon pienentämisestä, todettiin, että pestejä on mahdollista ja suositeltavaa yhdistellä. Siirryttiin kokoustauolle klo Palattiin kokoustauolta klo Puheenjohtajan valinta Yhdistyksen puheenjohtajaksi ehdotettiin Jenna Reunasta ja Joonas Haggrenia. Molemmat pitivät esittelypuheenvuorot, joiden jälkeen jäsenistö sai esittää kysymyksiä ehdokkaille. Päätettiin äänestää suljetulla lippuäänestyksellä ja kokouksen puheenjohtaja Lasse Heikkilä ehdottikin tätä järjestelyä kaikissa mahdollisissa tulevissa äänestyksissä. Puheenjohtajaäänestyksessä ehdokkaiden äänimäärät kerrotaan ääneen, mutta mahdollisissa muissa äänestyksissä kerrotaan vain kumpi ehdokas voitti. Heidän saamansa äänet kuitenkin kirjataan pöytäkirjaan, josta ne on mahdollista käydä lukemassa. Ääniä jätettiin yhteensä 37 kpl, hylättyjä ja tyhjiä 0 kpl. Äänet jakautuivat Jenna Reunasen hyväksi. Yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2016 valittiin Jenna Reunanen Varapuheenjohtajan valinta Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi kaudelle 2016 valittiin Joonas Haggren Sihteerin valinta Yhdistyksen sihteeriksi kaudelle 2016 valittiin Saija Halme.

5 10.5 Talousvastaavan valinta Yhdistyksen talousvastaavaksi ehdotettiin Tiina Ohrlingia ja Samuli Sipposta. Järjestettiin suljettu lippuäänestys. Ääniä jätettiin 36 kpl, hylättyjä ja tyhjiä 0 kpl. Äänet jakautuivat Tiina Ohrlingin hyväksi. Yhdistyksen talousvastaavaksi kaudelle 2016 valittiin Tiina Ohrling Muut hallituspestit Yhteiskuntapolitiikan koulutuspoliittiseksi vastaavaksi valittiin Enni Ailoranta. Sosiaalityö koulutuspoliittiseksi vastaavaksi valittiin Maria Niemelä. Sosiologian koulutuspoliittiseksi vastaavaksi valittiin Tuomo Virtanen. Yritys- ja ulkosuhdevastaavaksi valittiin Janne Nokkala. Sosiaalipoliittiseksi vastaavaksi valittiin Reetta Kinnunen. Web- ja tiedotusvastaavaksi ehdotettiin Iida Järvikangasta ja Kari Suomalaista. Järjestettiin suljettu lippuäänestys. Ääniä jätettiin 36 kpl, hylättyjä ja tyhjiä 0 kpl. Äänet jakautuivat Kari Suomalaisen hyväksi. Web- ja tiedotusvastaavaksi valittiin Kari Suomalainen Toimihenkilöiden valinta Liikuntavastaavaksi ei ollut yhtään halukasta, joten vastaavan valinta siirtyy seuraavaan hallituksen kokoukseen. Kulttuurivastaavaksi valittiin Iida Järvikangas. Tapahtumavastaavia päätettiin valita yhteensä kolme kappaletta. Näihin yhdistettäisiin myös 3miotvastaava, fuksivastaava ja tapahtumatoimikunnan koordinoija. Näiden pestien yhdistämisestä vastaavat saisivat sopia keskenään. Tapahtumavastaaviksi ehdotettiin Mikko Piltosta, Jere Oksasta, Jenna Grundströmiä ja Henni Rajalaa. Järjestettiin suljettu lippuäänestys, jossa äänestäjät kirjoittivat ylös niiden kolmen (3) henkilön nimet, jotka he halusivat valittavan tapahtumavastaaviksi. Äänet jakautuivat seuraavasti: Mikko Piltonen 33, Jere Oksanen 33, Jenna Grundström 21 ja Henni Rajala 20. Tapahtumavastaaviksi valittiin Mikko Piltonen, Jere Oksanen ja Jenna Grundström. Ympäristövastaavaksi ehdotettiin Tuomas Raatikaista ja Tiina Ohrlingia. Järjestettiin suljettu lippuäänestys. Ääniä jätettiin 36 kpl, 1 hylätty ja 0 tyhjää. Äänet jakautuivat 28-7 Tuomas Raatikaisen hyväksi. Ympäristövastaavaksi valittiin Tuomas Raatikainen.

6 Kansainvälisyysvastaavaksi ehdotettiin Maria Hakkaraista ja Tuomas Raatikaista. Järjestettiin suljettu lippuäänestys. Ääniä jätettiin 36 kpl, hylättyjä ja tyhjiä 0 kpl. Äänet jakautuivat Maria Hakkaraisen hyväksi. Kansainvälisyysvastaavaksi valittiin Maria Hakkarainen. Kehitysyhteistyövastaavaksi valittiin Milja Rauhansalo. Fogue-vastaavaksi valittiin Saima Tossavainen. Janne Lahtinen ehdotti itseään myynti-vastaavaksi eli täysin uuden pestin perustamista. Janne kertoi tavoitteistaan kerätä Fokukselle lisää varallisuutta, solmia uusia suhteita ja lisätä yritysyhteistyötä. Kokouksen puheenjohtaja Lasse ehdotti lakipykäliin vedoten, että myyntivastaavan nimi vaihdettaisiin varainhankintavastaavaksi. Esitettiin toimihenkilönä toimivaksi varainhankintavastaavaksi Janne Lahtista. Varainhankintavastaavaksi valittiin Janne Lahtinen. 11 Vuoden 2016 toiminnantarkastajien ja heidän varajäsentensä valinta Vuoden 2016 toiminnantarkastajaksi valittiin Riitu Pirkkalainen ja Bella Forsgren. 12 Muut esille tulevat asiat Fokuksen osittain omistamalle ravihevoselle Estellelle kuuluu erittäin hyvää. Estelle osallistui myös ensimmäiseen kisaansa. Seuraavalle vuodelle toivottaisiin excursiota Estellen luo. 13 Kokouksen päättäminen Kokous päätettiin ajassa Lasse Heikkilä Puheenjohtaja Jenna Reunanen Sihteeri Bella Forsgren Pöytäkirjantarkastaja Milja Rauhansalo Pöytäkirjantarkastaja

Fokus Ry Yhdistyksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora

Fokus Ry Yhdistyksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Kokous 8/2016 Fokus Ry Yhdistyksen kokous Aika: 29.11.2016 klo 17.00 Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Joonas Haggren, Enni Ailoranta, Kari Suomalainen, Jenna

Lisätiedot

Fokus ry. Aika: 27.11.2014 klo 17 Paikka: Ruthin vintti

Fokus ry. Aika: 27.11.2014 klo 17 Paikka: Ruthin vintti Fokus ry Vuosikokous 27.11.2014 Aika: 27.11.2014 klo 17 Pöytäkirja Paikka: Ruthin vintti Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Lasse Heikkilä, Tinja Nieminen, Veli-Matti Heiska, Vanessa Koskipalo, Annu Komulainen,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kokous 7/2015. Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 22.9.2015 klo 16.15 Paikka: Agora C234

Pöytäkirja. Kokous 7/2015. Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 22.9.2015 klo 16.15 Paikka: Agora C234 Kokous 7/2015 Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 22.9.2015 klo 16.15 Paikka: Agora C234 Pöytäkirja Osallistujat Hallituksen jäsenet: Riitu Pirkkalainen, Jyrki Virta, Tuomo Virtanen, Reetta Kinnunen (saapui

Lisätiedot

Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2015

Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2015 Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2015 Yleistä Hallituksen toimikausi kestää koko vuoden 2015 eli ajanjakson 1.1.2015-31.12.2015. Vuosikokous pidetään maanantaina 16.11., ja siellä valitaan

Lisätiedot

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora Kokous 1/2016 Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: 13.1.2016 klo 16.15 Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Jenna Reunanen, Maria Niemelä, Joonas Haggren, Enni Ailoranta

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Toimihenkilöt: Milja Rauhansalo, Janne Lahtinen, Jenna Grundström, Tuomas Raatikainen, Jere Oksanen, Saima Tossavainen

Toimihenkilöt: Milja Rauhansalo, Janne Lahtinen, Jenna Grundström, Tuomas Raatikainen, Jere Oksanen, Saima Tossavainen Kokous 2/2016 Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: 3.2.2016 klo 16.15 Paikka: Agora C132 Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Reetta Kinnunen, Tiina Ohrling, Joonas Haggren, Tuomo Virtanen, Janne

Lisätiedot

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Kokous 6/2016 Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: 21.9.2016 klo 16.15 Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Kari Suomalainen, Joonas Haggren, Maria Niemelä, Tuomo

Lisätiedot

Kokous 8/2015. Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 27.10.2015 klo 16.15. Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora. Osallistujat

Kokous 8/2015. Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 27.10.2015 klo 16.15. Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora. Osallistujat Kokous 8/2015 Fokus ry Hallituksen kokous Aika: 27.10.2015 klo 16.15 Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Pöytäkirja Osallistujat Hallituksen jäsenet: Bella Forsgren, Riitu Pirkkalainen, Reetta

Lisätiedot

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty Mephisto ry:n vuosikokous 27.1.2016 kello 18.00, Lyhty Paikallaolijat: Joonas Haverinen Minna Mettälä Tiia-Mari Hovila Hanna-Kaisa Paananen Oskari Vesterinen Ella Kemppi Jenna Ratia Jesse Kosonen Sini

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen pöytäkirjan tarkastaminen Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Milja Rauhansalo sekä Jenna Reunanen.

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen pöytäkirjan tarkastaminen Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Milja Rauhansalo sekä Jenna Reunanen. Kokous 1/2015 Fokus ry Kokous Aika: 22.1.2015 klo 17:00 Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Tanja Lehto, Bella Forsgren, Veli-Matti Heiska, Riitu

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Jyri Hämäläinen avasi kokouksen kello 18.09.

1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Jyri Hämäläinen avasi kokouksen kello 18.09. 1(5) YNNÄ RY:N SYYSKOKOUS Aika 4.11.2013 kello 18.09 21.26 Paikka Läsnä Nanosauna, Ylistö Jyri Hämäläinen (puheenjohtaja) Heikki Pitkänen (sihteeri) Miikka Harju Ville Berg Saana Saajoranta (poistui kohdassa

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marianne Väyrynen sekä Jenna Reunanen.

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marianne Väyrynen sekä Jenna Reunanen. Kokous 2/2015 Fokus ry Kokous Aika: 10.2.2015 klo 16:15 Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Tanja Lehto, Bella Forsgren, Veli-Matti Heiska, Riitu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013. AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik estynyt, varalla Strömberg Niko

PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013. AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik estynyt, varalla Strömberg Niko 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C., varalla Strömberg Niko Bremer

Lisätiedot

1 Tampereen Yliopisto Staabi ry Pöytäkirja 1/2016

1 Tampereen Yliopisto Staabi ry Pöytäkirja 1/2016 1 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 12.01.2016 klo 16:23 Paikka: Kasino-kabinetti Paikalla: Roosa Virtanen Joel Auranen Aino Haaranen Mikko Hätilä Elina Takku Riina Rinta-Aho Linda Korhonen Kyösti Husso

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa 1/2014 Aika: Tiistaina 4.11.2014, klo 16 20 Paikka: Klubitila Kisko Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Kaisa Koskimäki avasi kokouksen klo 16.06 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 10 ARMATUURI RY 1/2016 11.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 10 ARMATUURI RY 1/2016 11.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 10 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.00 Paikka: Armatuurin kiltahuone

Lisätiedot

12.2.2012. Varsinaiset edustajat: 1 Teemu Tiilikainen EPJ Paikalla 2 Julia Anjala EVPJ Paikalla 3 Janne Kuikka Paikalla 4 Jani Savolainen Paikalla

12.2.2012. Varsinaiset edustajat: 1 Teemu Tiilikainen EPJ Paikalla 2 Julia Anjala EVPJ Paikalla 3 Janne Kuikka Paikalla 4 Jani Savolainen Paikalla PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 12.2.2013 Klo 17.30 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1205 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Teemu Tiilikainen EPJ Paikalla 2 Julia Anjala EVPJ Paikalla 3 Janne Kuikka

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2014 Aika: 17.1.2014 klo 16.00 Paikka: MaD/245, Mattilanniemi D-rakennus, Ahlmanninkatu 2, Jyväskylä Läsnä:

Hallituksen kokous 1/2014 Aika: 17.1.2014 klo 16.00 Paikka: MaD/245, Mattilanniemi D-rakennus, Ahlmanninkatu 2, Jyväskylä Läsnä: Hallituksen kokous 1/2014 Aika: 17.1.2014 klo 16.00 Paikka: MaD/245, Mattilanniemi D-rakennus, Ahlmanninkatu 2, Jyväskylä Läsnä: Miikka Harju Janne Arkke Dorrit Hämäläinen Iida Vatja Juho Heininen Heli

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 10/2013, 21.3.2013 klo 11.15 @T-talo Paikalla: Emmi Peltonen, Vesa Laakso, Otso Hannula, Tiitu Lahti, Lotta Ahonen, Pietari Keskinen, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku Asteriski ry Syyskokous 2016 1 (7) ASTERISKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2016 Aika 3.11.2016 klo 16.15 Paikka Sali XXI, Agora Läsnä Juha Jaaksi, Janne Iltanen, Jesse Rauha, Arttu Laitinen (poistui

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta 27.10.2014 Sivu 1(6) PÖYTÄKIRJA 2/2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 6.2.2013 AIKA 31.1.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C., varalla Kuuva Joel Bremer Britt,

Lisätiedot

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Kokous 4/2016 Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: 30.3.2016 klo 16.15 Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Maria Niemelä, Enni Ailoranta, Joonas Haggren,

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2007 Aika: Torstai 30.11.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013 23.1.2013 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Keskiviikko 23.01.2013 Paikka: Serverin Koppi Hallituksen kokous 1 / 2013 Läsnä: Aino Aholainen, hallituksen PJ Mikko Koponen Paavo

Lisätiedot

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora

Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: klo Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Kokous 1/2017 Fokus Ry Hallituksen kokous Aika: 25.1.2017 klo 16.45 Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Kari Suomalainen, Jenna Grundström, Sini Viander, Jere

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5. x, saapui paikalle 8b. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 32/2015 1/5 Hallituksen kokous 32/2015 Aika: 16.11.2015 16.27 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04.

Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Mattila avasi kokouksen klo 17.04. Puolue ry Pöytäkirja Syyskokous 2013 Aika: 27.11.2013 klo 17 Paikka: Agora Gamma Läsnä: Marjukka Mattila, Inka Jurkka, Markus Kotkavuori, Karoliina Saraste, Teemu Rinkinen, Marko Pulkkinen, Topi-Veli Arpiainen,

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: maanantai 23.1.2017 klo 18:15 Paikka: Kahvila Presso Läsnä: Riikka Rintala (puheenjohtaja) Jonas Hammarström

Lisätiedot

EDUSTAJISTON SYYSKOKOUS 2018

EDUSTAJISTON SYYSKOKOUS 2018 EDUSTAJISTON SYYSKOKOUS 2018 AIKA 30.10.2018 kello 17.00 PAIKKA Haaga-Helia, Pasilan kampus, tila Helia-auditorio KUTSUTUT Helgan istuva hallitus: Aleksi Säteri, Anton Salenius, Joonas Laakkonen, Sami

Lisätiedot

Kronos r.y (7) PÖYTÄKIRJA

Kronos r.y (7) PÖYTÄKIRJA 1(7) PÖYTÄKIRJA Kronos r.y. Vaalikokous Aika: 11.12.2014 kello 18 Paikka: Kokoushuone Cajsa, Mannerheimintie 5 B, 4. kerros Läsnä Tero Juutilainen (pj), Ahto Harmo (sihteeri), Janne Luostarinen, Marie

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Paikalla: Kimi Nurminen, Terhi Alsila, Nella Heikinmäki, Elisa Salmivirta, Laura Lammi, Maj Rasilainen, Moona Kurttila, Nanne Kekkonen, Mari Stenberg, Sanni Erämies, Anna Tuominen, Emilia Lähteenmäki,

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 19.30 Paikka: Skinnarilan sauna Skinnarilankatu

Lisätiedot

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi.

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi. Asteriski ry Pöytäkirja 2015 1 (6) ASTERISKIN RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika Tiistaina 17.11.2015 klo 17.00 Paikka Luentosali Beta, ICT-talo Läsnä Miika Länsi-Seppänen, Janne Iltanen, Arttu

Lisätiedot

Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous /5

Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous /5 Ynnä ry, Yhdistyksen syyskokous 21.11.2018 1/5 Yhdistyksen syyskokous 21.11.2018 Aika: klo 17:15 Paikka: Nanosauna YN330 Läsnäololista: Markus Kulmala Sauli Räihä Onni Laitinen Miikka Harju Ville Heinonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/

PÖYTÄKIRJA 2/ 21.5.2012 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 2/2012 29.3.2012 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 28.3.2012, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1383 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. saapui kohdassa 12.3 Bremer Britt

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 8/2013 21.11.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 20.11.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Syyskokous/Höstmöte 20/2015

Syyskokous/Höstmöte 20/2015 Syyskokous/Höstmöte 20/2015 Paikka/Plats: Tammipihan auditorio, Ekgårdens auditorium Aika/Tid: 26.11.2015 kello/klockan 18.00 Esityslista/ Föredragningslista 1 Kokouksen avaus/ Mötets öppnande Puheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 13/2011 Aika: Tiistaina 25.10.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.05. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012 18.9.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Tiistaina 18.9.2012 klo 10:00 Paikka: TKT-laitos, Bioteknia B1438, Kuopio Hallituksen kokous 11 / 2012 Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen

Lisätiedot

Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit

Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit Yhteiskunnalliset soveltavat opinnot - Hallintomenettelytaidot (2424202) 1 op Yliopistonlehtori Heikki Salomaa Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit MITEN KOKOUS ETENEE? Kokouksen avaus Järjestäytyminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VALTUUSTON KOKOUS 1/2005 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Aika: Keskiviikko 1.12.2004 klo 18.15 Läsnä: Valtuusto: Ahtiainen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vuosikokous Aika: 19.03.2013 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, S2 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mäkelä avasi kokouksen

Lisätiedot

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kosmos Buran ry Sääntömääräinen syyskokous Pöytäkirja Aika: tiistai 1.12.2015 klo 18:00 Paikka: Uitto Pub, Maakuntakatu 30 Läsnä: Tuuli Ritola, Liina Tamminen, Essi Huovinen, Hilma Sormunen, Tuisku Siivola,

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 20.5.2016, kello 13.05-16.23 Paikka Hotelli Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö avasi

Lisätiedot

Fokus ry:n toimintakertomus kaudelta 2011

Fokus ry:n toimintakertomus kaudelta 2011 Fokus ry:n toimintakertomus kaudelta 2011 Hallituksen toimikausi oli sääntömuutoksesta aiheutuvien muutosten vuoksi poikkeuksellisen lyhyt, alkaen 17.1. pidetystä vuosikokouksesta ja päättyen 31.12. Vuosikokous

Lisätiedot

Muut: Heidi Niinikoski, Konsta Vilkman, Nikko Rantanen (saapui klo 16.25)

Muut: Heidi Niinikoski, Konsta Vilkman, Nikko Rantanen (saapui klo 16.25) Fokus ry Kokous 7.5.2014 Pöytäkirja Aika: 7.5.2014 klo 16.15 Paikka: Ilokiven hallituskabinetti Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Lasse Heikkilä, Tinja Nieminen, Veli-Matti Heiska (saapui klo 16.25),

Lisätiedot

Hallituksen kokous 9/2013 Aika : Maanantai 11.3.2013 klo 16.00 Paikka : Lapin Yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi. Seminaarisali 9.

Hallituksen kokous 9/2013 Aika : Maanantai 11.3.2013 klo 16.00 Paikka : Lapin Yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi. Seminaarisali 9. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 9/2013 Aika : Maanantai 11.3.2013 klo 16.00 Paikka : Lapin Yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi. Seminaarisali 9. Läsnä:

Lisätiedot

Puheenjohtaja kertoi edellisen viikon olleen tietoturvaviikko.

Puheenjohtaja kertoi edellisen viikon olleen tietoturvaviikko. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 2/2012 AIKA: 16.02.2012 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B 5, Helsinki Outi Iso-Markku (puheenjohtaja) Otto Pulkkinen (sihteeri) Noora Kinnunen Maria

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7. x x x x x. x, saapui 11.l:ssä x x x, poistui 11.j:ssä. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7. x x x x x. x, saapui 11.l:ssä x x x, poistui 11.j:ssä. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 21/2015 1/7 Hallituksen kokous 21/2015 Aika: 31.8.2015 14.26 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus

Lisätiedot

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 1/2010 VARPASET Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja Ranimäki Jimi Torvinen Tuuli Närhi Liina Pessi

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6 Hallituksen kokous 10/2015 Aika: 10.3.2015 15.15 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

(läsnäolijoiden nimet piilotettu yksityisyyden vuoksi) Kokouksessa läsnä yhteensä 36 henkilöä.

(läsnäolijoiden nimet piilotettu yksityisyyden vuoksi) Kokouksessa läsnä yhteensä 36 henkilöä. SIVU 1 / 5 SAMPSA RY: N YLEISKOKOUS, pöytäkirja Paikka: Agritek Oy, Juurakkokuja 4, 01510 Vantaa Aika: 3.10.2018 klo. 17.00 Läsnä: (läsnäolijoiden nimet piilotettu yksityisyyden vuoksi) Kokouksessa läsnä

Lisätiedot

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015

Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Suomen 6mR- liitto ry, Finlands 6mR- förbund rf 21. lokakuuta 2015 Suomen 6mR- liitto ry:n vuosikokous 2015 Aika: Keskiviikko, 21.10.2015, klo 18:00 Paikka: Brändö Seglare(BS) / Kulosaari 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 Aika: 21.1.2015 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman Sivu 1/6 Pöytäkirja Aika: 12. kesäkuuta 2014 klo 9.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Jussi Nieminen, puheenjohtaja Virva Viljanen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33 30 Nuorisovaltuusto 9.4.2014 AIKA 9.4.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A 1(6) Aika 19.3.2007 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt,

Lisätiedot

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki Pöytäkirja 1 (5) Aika: Maanantai klo 16.00 19.00 Paikka: Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Läsnä: Seppo Kinkki puheenjohtaja Juha Nurmonen sihteeri Kristiina Huff Maria Ruohtula

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 21.5.2012 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2012 20.4.2012 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 17.4.2012, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 26.6.2012 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä: Karunki, VPK:n kokoustilat Osallistujalista liitteenä. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 22.2.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Lisätiedot

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Aika: 15.04.2005 kello 15.00. Paikka: Läsnä: Opintososiaalinen tila, Kemian laitos. Kirsi Ämmälä, puheenjohtaja Susanna Johansson, sihteeri Anne

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Esityslista 01/15 1 (9)

Esityslista 01/15 1 (9) Esityslista 01/15 1 (9) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017

LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017 27.2.2017 1/6 Pöytäkirja 3/2017 27.2.2017 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017 AIKA: 23.2.2017, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Piiparinen Sini (SIUN), estynyt, varalla Mauno Mika (SIUN),

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 36/2017 Aika: 2. marraskuuta 2017 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Muu jakelu: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja (poistui kohdassa

Lisätiedot

EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA kello 17.00

EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA kello 17.00 EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA 7.12.2017 kello 17.00 PAIKKA Haaga-Helia, Pasilan kampus, tila Helia-auditorio KUTSUTUT Helgan istuva hallitus: Helgan henkilöstö: Varsinaiset edustajat: 1 Kettula

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 Paikka: Wanha Karhunmäki, Lapua Aika: 14.11.2015 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsen Joni Riste avasi

Lisätiedot

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2016

Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2016 Fokus ry:n osavuositoimintakertomus kaudelta 2016 Yleistä Hallituksen toimikausi kestää koko vuoden 2016 eli ajanjakson 1.1.2016-31.12.2016. Vuosikokous pidetään maanantaina 29.11. ja siellä valitaan hallitus

Lisätiedot

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. SAMPSAN VAALIKOKOUS Aika: 28.11.2013 klo 12.00 Paikka: Luentosali B5, Latokartanonkaari 7,00790 Helsinki Läsnä: Poistettu yksityisyyssyistä. 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.12.15 2.

Lisätiedot

Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09

Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09 Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09 Aika: 22.2.2009 Paikka: Pykälä ry:n kerhotilat Läsnä: Sini Paajanen Mikko Rudanko Oona Järvenpää Maisa Cederström Iida Joutsenoja Elisa Koskinen Janne Valo Lotta

Lisätiedot