JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj."

Transkriptio

1 Aika kello Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Joonas Pihkala Isto Hakala Pentti Poutiainen Upe Hietanen Sari Puusaari Seija Ilmarinen Liisa Pöhö Mirja Kiukkonen Sirpa Rantala Hannu Kivistö Jukka Stenberg-Salonen Heli Kostamo Pirkko Kallonen Martti, varaj. Kuvamo Pirkko Taponen Auvo, pj. Lehtonen Riitta Vehkomäki Arto Kaukonen Raimo, varaj. Virtanen Markku Poissa Nummela Leif Tapaila Anne Löyttyniemi Toimi Elo Irmeli Mustalahti Satu Jauhiainen Juha Muut Riikonen Pekka, kirkkoherra osallistujat Virtanen Arja, talouspäällikkö Asiat 1-10 Allekirjoitukset Auvo Taponen Arja Virtanen puheenjohtaja sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Riitta Lehtonen Enni Nurminen-Pulkkinen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimistossa Turengissa Arja Virtanen talouspäällikkö

2 A s i a l u e t t e l o 1/ Kokouksen avaus 2. Tilapäisesti poissa olevien valtuutettujen esteiden hyväksyminen ja varajäsenten oikeuttaminen toimimaan estyneiden tilalla 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. Esityslistan käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 5. Pöytäkirjan tarkastajat 6. Kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalit 7. Seurakuntapuutarhurin viran lakkauttaminen 8. Ilmoitusasia 9. Valitusosoitus 10. Kokouksen päättäminen

3 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen toivottaen osallistujat tervetulleiksi. Tämän jälkeen kirkkoherra Pekka Riikonen piti alkuhartauden. 2. Tilapäisesti poissa olevien valtuutettujen esteiden hyväksyminen ja varajäsenten oikeuttaminen toimimaan estyneiden tilalla Ehdotus: Hyväksytään poissa olevien valtuutettujen mahdolliset tilapäiset esteet ja oikeutetaan varajäsenet toimimaan estyneiden tilalla. Kirkkovaltuuston päätös: Todettiin poissaolot kirkkovaltuuston kokouksesta ja oikeutettiin varajäsen osallistumaan kokoukseen seuraavasti: -poissa Nummela Leif, kutsuttu tilalle Liljeqvist Pirkko, joka oli paikalla, -poissa Löyttyniemi Toimi, kutsuttu tilalle Kaukonen Raimo, joka oli paikalla, -poissa Tapaila Anne, kutsuttu tilalle Kallonen Martti, joka oli paikalla, -poissa Elo Irmeli, ilmoitti esteellisyydestään 9.2., ei kutsuttu tilalle varajäsentä, -poissa Mustalahti Satu, ilmoitti esteellisyydestään 9.2., ei kutsuttu tilalle varajäsentä. -poissa Jauhiainen Juha, ilmoitti esteellisyydestään 9.2., ei kutsuttu tilalle varajäsentä 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokouskutsu valtuutetuille on lähetetty Kutsu asialuetteloineen on seurakunnan ilmoitustaululla nähtävänä lähtien kokouksen alkuun saakka (KJ 8:5). Ehdotus: Todetaan, että kokouskutsu valtuutetuille on lähetetty vähintään viikkoa ennen kokousta ja että kuulutus asialuetteloineen on ollut seurakunnan ilmoitustaululla nähtävänä lähtien kokouksen alkuun saakka ja tämän mukaisesti julistetaan kokous kirkkojärjestyksen mukaisesti koolle kutsutuksi. Suoritetaan nimenhuuto valtuutettujen lukumäärän toteamiseksi ja julistetaan kokous valtuutettujen jäsenmäärään nähden päätösvaltaiseksi. Liite nro 1. Kirkkovaltuuston päätös: Julistettiin kirkkovaltuuston kokous koolle kutsutuksi kirkkojärjestyksen mukaisesti. Suoritetussa nimenhuudossa todettiin, että 27 valtuutetusta oli paikalla 24. Tämän jälkeen julistettiin kirkkovaltuuston kokous päätösvaltaiseksi. 4. Esityslistan käsittelyjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus: Hyväksytään asiat käsiteltäviksi esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Kirkkovaltuuston päätös: Hyväksyttiin.

4 5. Pöytäkirjan tarkastajat Kirkkovaltuuston kokouksissa on ollut käytäntönä, että pöytäkirjan tarkastajat valitaan aakkosjärjestyksen mukaisesti. Pöytäkirjan tarkastamisesta sovitaan erikseen. Ehdotus: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa olevat Riitta Lehtonen ja Toimi Löyttyniemi. Kirkkovaltuuston päätös: Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Riitta Lehtonen ja Enni Nurminen-Pulkkinen. 6. Kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalit Kirkkoneuvosto : Kirkkohallitus on määrännyt kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuustojen jäsenten vaalit pidettäviksi Vaalit toimitetaan kirkon vaalijärjestyksen mukaisesti. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto ilmoittaa kirkkovaltuustolle, että sen tulee suorittaa kirkolliskokouksen ja Tampereen hiippakunnan hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalit kaudelle tiistaina Kirkkoneuvoston päätös: Ehdotuksen mukaan. * * * * * * * Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalin toimittaminen Todettiin, että kaikki läsnä olevat varsinaiset kirkkovaltuutetut olivat äänioikeutettuja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalissa. Todettiin, että KVJ 4:11 :n määräysten mukaisesti ehdokaslistojen yhdistelmä oli asetettu nähtäväksi kokoushuoneeseen. Lisäksi todettiin, että äänioikeutetuille oli kokouskutsun yhteydessä lähetetty ehdokaslistojen yhdistelmä. Puheenjohtaja julisti kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalin alkaneeksi ja antoi seuraavat äänestysmenettelyä koskevat ohjeet: - Äänestys tapahtuu aakkosjärjestyksessä nimenhuudon mukaan. - Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalissa käytetään valkoista äänestyslippua. - Äänestyslippuun kirjoitetaan yhden ehdokaslistojen yhdistelmässä olevan ehdokkaan numero. - Äänestyslippu leimataan ja pudotetaan vaaliuurnaan. Puheenjohtaja näytti läsnäolijoille, että vaaliuurna oli tyhjä.

5 Ennakkoäänenä annettujen äänestyslippujen vaalikuoret avattiin vaalisalaisuus säilyttäen, äänestysliput leimattiin ja pantiin lukematta uurnaan. Ennakkoäänensä ovat antaneet: Elo Irmeli, Jauhiainen Juha, Nummela Leif jatapaila Anne. Tämän jälkeen toimitettiin vaali, jossa äänestivät: Aarnio-Närhi Hannele, Ahvenjärvi Seppo, Elo Joonas, Hakala Pentti, Hietanen Sari, Ilmarinen Liisa, Kiukkonen Sirpa, Kivistö Jukka, Kostamo Pirkko, Kuvamo Pirkko, Lehtonen Riitta, Nurminen-Pulkkinen Enni, Pihkala Isto, Poutiainen Upe, Puusaari Seija, Pöhö Mirja, Rantala Hannu, Stenberg-Salonen Heli, Taponen Auvo, Vehkomäki Arto ja Virtanen Markku Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa oli annettu 25 äänestyslippua. Todettiin, että äänioikeutettujen ja äänestyslippujen määrä oli sama. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin. Puheenjohtaja totesi vaalitoimituksen päättyneeksi. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalin toimittaminen Todettiin, että kaikki läsnä olevat varsinaiset kirkkovaltuutetut olivat äänioikeutettuja hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalissa. Puheenjohtaja julisti hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalin alkaneeksi ja antoi seuraavat äänestysmenettelyä koskevat ohjeet: - Äänestys tapahtuu aakkosjärjestyksessä nimenhuudon mukaan. - Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalissa käytetään vihreää äänestyslippua. - Äänestyslippuun kirjoitetaan yhden ehdokaslistojen yhdistelmässä olevan ehdokkaan numero. - Äänestyslippu leimataan ja pudotetaan vaaliuurnaan. Puheenjohtaja näytti läsnäolijoille, että vaaliuurna oli tyhjä. Ennakkoäänenä annettujen äänestyslippujen vaalikuoret avattiin vaalisalaisuus säilyttäen, äänestysliput leimattiin ja pantiin lukematta uurnaan. Ennakkoäänensä ovat antaneet: Elo Irmeli, Jauhiainen Juha, Nummela Leif ja Tapaila Anne.

6 Tämän jälkeen toimitettiin vaali, jossa äänestivät: Aarnio-Närhi Hannele, Ahvenjärvi Seppo, Elo Joonas, Hakala Pentti, Hietanen Sari, Ilmarinen Liisa, Kiukkonen Sirpa, Kivistö Jukka, Kostamo Pirkko, Kuvamo Pirkko, Lehtonen Riitta, Nurminen-Pulkkinen Enni, Pihkala Isto, Poutiainen Upe, Puusaari Seija, Pöhö Mirja, Rantala Hannu, Stenberg-Salonen Heli, Taponen Auvo, Vehkomäki Arto ja Virtanen Markku Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa oli annettu 25 äänestyslippua. Todettiin, että äänioikeutettujen ja äänestyslippujen määrä oli sama. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin. Puheenjohtaja totesi vaalitoimituksen päättyneeksi. 7. Seurakuntapuutarhurin viran lakkauttaminen Kirkkoneuvosto : Seurakuntapuutarhuri Kari Kouhia on irtisanoutunut virastaan siirtyäkseen toisen seurakunnan palvelukseen alkaen. Seurakuntapuutarhurin tehtävän hoitamiseksi ei virka ole tarpeen, joten se voidaan lakkauttaa. Kirkkovaltuuston tulee päättää viran lakkauttamisesta. Talouspäällikön ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se lakkauttaa seurakuntapuutarhurin viran. Kirkkoneuvoston päätös: Ehdotuksen mukaan. * * * * * * * * Kirkkovaltuuston päätös: Ehdotuksen mukaan. 8. Ilmoitusasiat Kokouksessa ei ollut ilmoitusasioita.

7 9. Valitusosoitus Kirkkovaltuuston päätös: Liite nro Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja liitti pöytäkirjaan koosteen lapsivaikutusten arvioinnista ja päätti kokouksen klo Kooste päätöksen valmistelussa suoritetusta lapsivaikutusten arvioinnista: Kirkkojärjestyksen 23:3 perusteella seurakunnan on arvioitava päätöksenteossaan päätösten vaikutukset lapsiin. Kirkkojärjestys 23:3 : Lapsen edun edistämiseksi kirkollisen viranomaisen on päätöksen valmistelussa arvioitava ja otettava huomioon sen vaikutukset lapsiin. Vaikutusten arvioinnin tekee se viranomainen, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. Lapsella tarkoitetaan alle 18 vuotiasta. Päätösten valmistelussa on arvioitu, että tämän kokouksen päätöksillä ei ole erityisiä lapsivaikutuksia.

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA!

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Aika 31.1.2017 kello 18.30 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto 18.11.2015

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto 18.11.2015 Aika 18.11.2015 kello 18.30 18.50 Paikka Läsnä Tarinmaan seurakuntatalolla Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Aika 13.12.2016 kello 18.30 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkovaltuusto Aika 19.12.2017 kello 18.30 19:00 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo Pirkko

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aika 13.12.2016 kello 18.30 19.05 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo Pirkko Kuvamo Pirkko Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto Aika 24.5.2016 kello 18.30 18.57 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kallonen Martti, varaj. Kaukonen Raimo, varaj.

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 19.00 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Nurminen-Pulkkinen Enni Korpinen Tuija, varaj. Poutiainen Upe

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Nurminen-Pulkkinen Enni Korpinen Tuija, varaj. Poutiainen Upe Aika 8.11.2016 kello 18.30 19:08 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo Pirkko

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 21.2.2012. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 21.2.2012 klo 17.40-18.18 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Haapala Heikki Kautto Kaisa Kiukkonen Sirpa Pihkala Isto Selinummi Aila varapuheenjohtaja Stenberg-Salonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Nurminen-Pulkkinen Enni. Ilmarinen Liisa Poutiainen Upe, paikalla 13-25

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Nurminen-Pulkkinen Enni. Ilmarinen Liisa Poutiainen Upe, paikalla 13-25 Aika 30.5.2017 kello 18.30 19.06 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Nummenpää Jyrki, varaj. Anttila Jouni, varaj. Nummela Leif Elo Joonas Nurminen-Pulkkinen Enni Hakala Pentti Pihkala

Lisätiedot

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, tiistai 9.2.2016 klo 17.30 18.40 Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa Aspila Pentti Brännare Anna-Leena Hacklin Seija Hautio Kaisa Huitu Outi Hynnälä Kirsi Jokela

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika Maanantai 13.2.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Laukaa Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu 16

Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA Nro 1/2008 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Sivu 1(7) KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Maanantai 11.2.2008 klo 18.30 19.15 Kahvi klo 18 alkaen Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen J Aika 9.12.2014 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero vara ( 177-179) Elo Veijo Kangas Anja vara Kiukkonen Sirpa Lindell Riitta Pihkala Isto Stenberg-Salonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto Aika 1.12.2016 klo 17.30 18:45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 163-166, 168-181 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 167 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, 163-172

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 1/16 Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Kirkkovaltuusto 1/16 Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25 VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika Tiistai 9.2.2016 kello 17.00 18.25 Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Äänestänyt: Hpk KK Läsnä Bisi Eeva jäsen X X e Haapavirta Katri jäsen, poissa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kirkkoneuvosto 21.1.2013 Aika 21.1.2014 klo 17.30 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo Ilmarinen Liisa Kiukkonen Sirpa Lassila Mirja Pihkala Isto Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 18.12.2012 klo 18.30-19.01 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Lindstén Tomi Elo Irmeli Lintumäki Aki Elo Veijo Helenius Mikko, varaj. Hakala

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika 17.04.2018 kello 18.30 19.00 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Nummenpää Jyrki, varaj.. Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, läsnä 1-11 Hakala Pentti Puistola

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika 17.04.2018 kello 18.30 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkovaltuusto Aika 7.11.2017 kello 18.30 18:51 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Anttila Jouni, varajäsen Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kirkkovaltuusto Aika 14.5.2019 kello 19.00 19.53 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari, läsnä 23-25 Eerola Pirkko Mustalahti Satu Hakala Pentti Mylly Joona

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2015 Kirkkoneuvosto 20.10.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 20.10.2015 klo 17.00 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari Seija

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Aika 26.1.2016 klo 17.30 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkovaltuusto Aika 7.11.2017 kello 18.30 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka Kostamo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkovaltuusto 26.5.2015

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkovaltuusto 26.5.2015 Aika 26.5.2015 kello 18.30 19.10 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Hakala Pentti 18-29 Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Elo Irmeli, varajäsen Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kirkkovaltuusto Aika 6.11.2018 kello 18.30 Paikka Läsnä Poissa Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Kivistö Jukka

Lisätiedot

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt Kirkkovaltuusto 9.2.2016 sivu ( 1 / 6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.30-18.25 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. 6 Läsnä: Ellä, Paavo Hirvonen, Riitta

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Aika 6.11.2018 kello 18.30 18.55 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Nummenpää Jyrki, varaj. Numminen-Pulkkinen Enni Elo Joonas Pihkala Isto Hakala Pentti ( 13-21, 23-25) Poutiainen Upe, paikalla 13-24

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Aika tiistai 26.1.2016 kello 16.00 16.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja Husso Leena Kytölä Reijo Vehviläinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 14.4.2015 klo 17.30-18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto 19.8.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto 19.8.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 19.8.2014 klo 17.30 18.40 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 8.12.2015 klo 16.00 Paikka: Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 144, 05250 Kiljava KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 128 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 129

Lisätiedot

Tiistai klo Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16. poissa. poissa

Tiistai klo Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16. poissa. poissa ESITYSLISTA Nro 1/2016 Kirkkovaltuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Sivu 1(7) KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 9.2.2016 klo 18.30 19.15 Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16 Helttunen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto Aika 12.9.2017 klo 17.30 19.00 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Kirkkoneuvosto JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Aika 11.12. 2018 klo 17.00 17.50 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Jauhiainen Juha vara Ahvenjärvi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto Aika 13.2.2018 klo 17.30 19.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja, läsnä 1-14, 16-18 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 15 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto Siikalatvan seurakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika:

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto Aika 17.4. 2018 klo 17.00 17.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Lehtonen Riitta Puusaari Seija Pihkala

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 2.5.2017 klo 17.30 19.55 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja 48-52 Ahvenjärvi Seppo jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari Seija jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto Aika 14.2.2017 klo 17.30 18.40 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 14-23, 25-27 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja 24 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto Aika 18.8.2015 klo 17.30 19.10 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Juha Jauhiainen varajäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 109-110 Lehtonen

Lisätiedot

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa.

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa. KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 9. pnä helmikuuta 2016 seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Kokous alkaa klo 18.00. Esteet pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto Aika 7.8.2012 klo 16.00 18.42 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo ja hautausmaa Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Lintumäki Aki varajäsen Kautto Kaisa jäsen, ei osallistunut 93 käsittelyyn Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 74 Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 74 Lehtonen Riitta jäsen Aika 10.5.2016 klo 17.30 18.55 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 61-73, 75- Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 74 Lehtonen Riitta

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 maallikkoten vaalikokous, hiippakuntavaltuuston maallikkoten ja Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Pääkirkon seurakuntasali Läsnä: Alanen Heikki puheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2016 Kokousaika Maanantai 14.11.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat Pöytäkirjan nähtävänä pito

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 17.9.2013 klo 17.30 19.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 15.5..2018 Aika 15.5. 2018 klo 17.30 18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Lehtonen Riitta jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 Kirkkoneuvosto 4.9.2012. Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja, poistui 107 ajaksi. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 Kirkkoneuvosto 4.9.2012. Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja, poistui 107 ajaksi. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 4.9.2012 klo 17.30 19.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja, poistui 107 ajaksi Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kirkkoneuvosto Aika 15.8..2017 klo 17.45 18.00 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Lehtonen Riitta Puusaari Seija Rantala Hannu

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot