PYYNIKIN UIMAHALLI. Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PYYNIKIN UIMAHALLI. Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista"

Transkriptio

1 PYYNIKIN UIMAHALLI Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista Pyynikin uimahalli... 1 Pyynikin uimahallin palvelut... 1 Vuokrattavat tilat... 2 Tilojen vuokra aika ja vuokra... 2 Kuntosalilla tuotettavat palvelut... 2 Aulapalvelussa tuotettavat palvelut... 2 Uimahallin lipunmyynti... 3 Uimahallin kassajärjestelmä... 3 Uimahallitarvikkeiden myynti... 3 Siivous... 3 Opastus ja ohjeistus... 4 Sopimusseurantaryhmä... 4 Lisätietoja kohteen muista tiloista... 4 Henkilöstön tauko ja sosiaalitilat... 4 Varastotilat... 4 Autopaikat... 4 Liiketilat... 4 Aikataulu... 4 Liitteet... 5 Pyynikin uimahalli Pyynikin uimahalli on rakennettu Tampereelle Amurin kaupunginosaan vuosina arkkitehti Harry W. Schreckin kilpailuvoiton perusteella. Pyynikin uimahalli on Suomen kolmanneksi vanhin ja se oli vuoteen 1979 asti ainoa uimahalli Tampereella. Uimahalli on ollut suljettuna joulukuusta 2007 ja sen peruskorjaus valmistuu kesällä Uimahalli otetaan uudistettuna käyttöön syksyllä Pyynikin uimahalli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella osoitteessa Kortelahdenkatu 26. Uimahalli on ollut kuntouimareiden, koululaisryhmien ja ohjattuun vesiliikuntaan osallistuvien kuntalaisten suosiossa. Ennen sulkemista uimahallin kävijämäärä oli vuositasolla noin ja uudistumisen myötä kävijämäärän odotetaan kasvavan merkittävästi. Pyynikin uimahallin palvelut Pyynikin uimahalli tarjoaa käyttäjilleen palvelukokonaisuuden, joka koostuu uimahallin, kuntosalin ja aulapalveluiden tarjonnasta. Palvelut tuotetaan yhtenäisellä tavalla eri toimijoiden toimesta. Tampereen kaupunki kilpailuttaa uimahallin toimijan ja Tampereen tilakeskus vuokraa kuntosalin ja aulan tilat siihen valittavalle toimijalle. Kuntosalitoiminnan tulee tarjota asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia omaehtoisen liikunnan edistämiseen sekä hyvinvointipalveluja. Kuntosalin tilat sijaitsevat pääosin sisääntulokerroksessa, jossa on kolme eri liikuntatilakokonaisuutta sekä puku ja pesuhuonetilat saunoineen (pukukaapit: 122 kpl miehille ja 123 kpl naisille). Toisessa kerroksessa on kaksi lisätilamahdollisuutta ja kolmannessa kerroksessa yksi liikuntatila wc tiloineen.

2 Aulapalveluiden tulee tarjota kuntosalin tarvitsemien palveluiden lisäksi uimahallin lipunmyynti sen aukioloaikoina sekä tilojen ja varustelun mahdollistamat kahvila/kioskipalvelut. Sisääntulokerroksen aulassa on lipunmyyntitiski aputiloineen ja asiakaspöytiä on mahdollista sijoittaa sisääntulokerroksen lisäksi myös toisen kerroksen aulatiloihin. Vuokrattavat tilat Vuokrattavat tilat koostuvat kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista, joiden pinta ala on yhteensä noin 1555 m 2. Pääosa tiloista on ensimmäisessä kerroksessa. Toisen kerroksen lisätila on otettavissa uimahalliolosuhteiden mahdollistamaan käyttöön. Kolmannen kerroksen tilaan on tehty vesi ja viemäripistevaraukset, joka mahdollistaa esim. useamman erillisen hoitotilan rakentamisen. Tarkempi tilaluettelo ja pohjakuvat on esitetty liitteissä. Tilat vuokrataan siinä kunnossa ja sillä varustuksella kuin ne sopimuksen tekohetkellä ovat. Vuokralainen vastaa tiloissa harjoitettavan toiminnan vaatimien laitteiden ja varusteiden hankinnasta, huollosta ja uusinnasta. Tilojen vuokra aika ja vuokra Tilojen vuokra aika on 10 vuotta ja vuokra ajan alkamisajankohta on alustavasti elokuussa Tilojen vuokra koostuu indeksisidonnaisesta pääomavuokrasta ja todellisiin hoitokustannuksiin perustuvasta talousarvion mukaan perittävästä hoitokuluvuokrasta. Hoitokuluvuokran lisäksi vuokralainen vastaa vastuujakotaulukon mukaisista tehtävistä ja kustannuksista, erillismittauksen mukaisesta sähkökulutuksesta sekä tilojensa siivoamisesta. Vuokranantajan tavoite pääomavuokran määrälle vuonna 2012 on 12 /m 2 /kk, josta voi antaa poikkeavan tarjouksen. Hoitokuluvuokran määrä vuodelle 2012 on 3,78 /m 2 /kk. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisäveron määrä. Kuntosalilla tuotettavat palvelut Tarjouksen jättäjä esittelee tarjouksessaan kuntosalilla tuotettavat palvelut tilakohtaisesti, laitteiston, henkilöstömitoituksen ja koulutuksen, toimintatavat ja hinnaston. Tarjouksesta tulee käydä selville myös miten toteutetaan laitteiden ohjeistus ja opastus, valvonta, vastuuhenkilö, avun hälyttäminen, huolto ja kunnossapitosuunnitelma. Kuntosalitilojen käyttö koulun liikuntatiloina Vuokranantaja varaa itselleen oikeuden käyttää osaa kuntosalitiloista erikseen osoitettujen koulujen liikuntatiloina. Käyttötarve on noin kuusi tuntia päivässä koulupäivinä. Tarjouksessa tulee antaa ehdotus käytettävistä tiloista ja korvauksesta. Aulapalvelussa tuotettavat palvelut Aulapalvelu tuotetaan henkilökohtaisena asiakaspalveluna alla esitettyinä vähimmäisaikoina. Aulapalvelu vastaa sekä kuntosalin että uimahallin asiakkaiden sisäänpääsymaksujen rahastamisesta ja maksutapahtumien valvonnasta, sisäänkulun valvonnasta sekä määriteltyjen uimahallitarvikkeiden myynnistä alla kuvatulla tavalla.

3 Kahvila ja kioskipalvelut Tarjouksen jättäjä esittelee tarjouksessaan suunnitelman tarjoamistaan kahvila ja kioskipalveluista. Uimahallin lipunmyynti Uimahallin lipunmyynnin aukioloaikojen tulee noudattaa vähintään uimahallin aukioloaikoja. Lippuja myydään vähintään aikavälillä ma, ti, to, pe klo , ke klo ja la, su klo Lipunmyynnin loputtua aulapalveluja tulee pitää miehitettynä avoinna vähintään arkisin klo saakka ja viikonloppuisin klo saakka tai kunnes uimahallin asiakkaiden tulee poistua tiloista. Uimahallin viikkohuollot suoritetaan toistaiseksi keskiviikkoaamuisin, jonka vuoksi halli avataan klo Mikäli uimahallin aukioloajat yllä esitetyistä muuttuvat, muuttuvat myös lipunmyynnin aukioloajat vastaaviksi ilman eri korvausta. Uimahallin kassajärjestelmä Uimahallin sisäänpääsymaksun hyväksytyt maksutavat on esitetty liitteissä. Uimahallimaksut tulee kirjata omaan kassajärjestelmäänsä, johon ei ole mahdollista kirjata muiden toimintojen tuloja. Palveluntuottaja tilittää uimahallimaksut Tampereen kaupungille erillisten ohjeiden mukaisesti. Tampereen kaupunki hankkii kassajärjestelmän ja kaupungilla on oikeus tarkastaa uimahallin kassa. Uimahallin ja kuntosalin tilojen sisäänpääsyn kulunvalvonta on toteutettu Pusatec Oy:n puomijärjestelmällä. Aulapalvelun toimijan on mahdollista kustannuksellaan liittää kassajärjestelmänsä Pusatecin järjestelmään, jolloin kulkukorttien koodaus onnistuu suoraan toimijan kassajärjestelmästä. Uimahallitarvikkeiden myynti Aulapalveluissa tulee olla myynnissä peflettejä ja vuokrattavana tai myynnissä uima asuja ja laseja. Tarvikkeiden myynti ja vuokrahinta ei saa olla 10%:a suurempi Tampereen uimahallien yleisestä tasosta. Vuokralainen hankkii myytävät tarvikkeet kustannuksellaan. Kuntosalin lipunmyynti Kuntosalille tulee päästä kertamaksulla ja lisäksi myynnissä tulee olla yhteislippu, jolla pääsee sekä uimahalliin että kuntosalille. Tarjouksessa tulee esittää yhteislipun hinta kuntosalin osalta. Hintaa alentavana tekijänä tulee huomioida se, että yhteislipun käyttäjä käyttää uimahallin pukuhuoneita ja peseytymistiloja, jolloin kuntosalin kustannusosuus näiltä osin pienenee. Siivous Tiloihin valittava vuokralainen vastaa kustannuksellaan tilojensa siivouksesta. Vuokralainen voi pyytää tarjouksen uimahallin tiloja siivoavalta toimijalta. Mikäli kuntosalin puku ja pesutiloista halutaan sallia kulku allasosastolle, luokitellaan tilat korkean hygienian siivoustiloiksi ja niiden siivous tulee toteuttaa ko. vaatimusten mukaisesti.

4 Opastus ja ohjeistus Vuokralainen vastaa kustannuksellaan tilojen tarkoituksen mukaisista opasteista ja ohjeistuksista. Vuokranantajan sijaantulo Vuokranantajalla on oikeus ottaa vastuulleen aulapalvelut tai osa niistä, mikäli vuokralaisen toiminta ei vastaa tarjouspyynnön mukaista toimintaa tai tavoitteita. Sijaantulon tapahtuessa korotetaan vuokraa 10% kunnes toiminta palautuu vuokralaiselle. Sopimusseurantaryhmä Valitulla vuokralaisella on oikeus ja velvollisuus osallistua sopimusseurantaryhmään. Lisätietoja kohteen muista tiloista Aikataulu Henkilöstön tauko ja sosiaalitilat Pyynikin uimahallin toimijat voivat vuokrata henkilöstönsä käyttöön tauko ja sosiaalitiloja. Tilat sijaitsevat kellarikerroksessa ja niissä on pukukaappi, wc ja suihkutila sekä erillinen taukotila. Vuokra on 20 /hlö/kk sekä arvonlisävero. Varastotilat Kellarikerroksesta on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä varastotilaa. Varasto 1 pinta ala on 54,5m2 ja varasto 2 pinta ala 40m2. Varaston vuokra on 6 /m 2 /kk sekä arvonlisävero. Autopaikat Kellaritasanteella on yhdeksän lämmintä autopaikkaa, joista valittavalle vuokralaiselle on vuokrattavissa enintään kolme paikkaa á 100 /kk sekä arvonlisävero. Liiketilat Katutasossa on erikseen vuokrattavissa kuusi liiketilaa, jotka ovat kahdessa tasossa ja kooltaan 39,5 114 m2. Liiketilan alempi kerros on varastotilaa. Lisärakentaminen Kohteen lisärakentaminen nykyisen retkeilymajan ja välirakennuksen tilalle on suunnitteilla. Lisärakentamisen avulla pyritään lisääminen kohteen houkuttelevuutta ja kävijämäärää Tutustumiskierros 1, ilmoittautuminen niko.suoniemi@tampere.fi Tutustumiskierros 2, ilmoittautuminen niko.suoniemi@tampere.fi Lisätietokyselyt jätettävä osoitteeseen niko.suoniemi@tampere.fi Tarjous vuokrattavista tiloista jätettävä osoitteeseen:

5 Tampereen tilakeskus Niko Suoniemi PL Tampere Tarjous vuokrattavista tiloista Tarjouksen tulee sisältää seuraavat tiedot: Yrityksen perustiedot, liikevaihto ja tulos kolmelta vuodelta, referenssit vastaavien palveluiden tuottamisesta, rahoitustilanne, tarjottavan henkilöstön koulutus Tarjottavien palveluiden ja toiminnan kuvaaminen tilakohtaisesti Kuvaus uimahallin ja kuntosalin yhteistyömahdollisuuksista Kuvaus aulapalveluista ja sen toteutuksesta Kuvaus kahvila/kioskipalveluista Kuvaus kuntosalilaitteista ja muusta varustelusta Arvio kuntosalin käyttäjämäärästä Kuvaus toisen kerroksen mahdollisista käyttötavoista Kuvaus kolmannen kerroksen tilan käyttötavasta Tarjottavan vuokran määrä Tarjouksen arviointiperusteet Vuokranantaja valitsee tarjousten perusteella soveltuvimman toimijan vuokralaiseksi. Vuokranantajalla on oikeus hylätä kaikki tarjoukset. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tarjouspyynnön tietojen muuttamiseen. Liitteet Tilaluettelo Pohjakuvat Hyväksytyt maksutavat

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (4) TARJOUSPYYNTÖ n lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen Hankintayksikkö Osoite Yhteyshenkilö Kirkkonummen kunta Liikuntalautakunta Sivistyspalvelukeskus Kirkkotallintie

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut 26.5.2015

ORIMATTILAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut 26.5.2015 ORIMATTILAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut 26.5.2015 TARJOUSPYYNTÖ Urheilutalon lipunmyynnin ja kahvion hoitaminen 1. Tarjouspyynnön tarkoitus Orimattilan kaupungin liikuntapalvelut etsii asiakaspalveluhenkistä

Lisätiedot

Tekniset palvelut 5.4.2013

Tekniset palvelut 5.4.2013 1 Harjavallan liikunta- ja uimahallin lipunmyynti ja kahviotoiminnan hoitaminen 1.Tarjouspyynnön tavoite Harjavallan kaupungin Tekniset palvelut etsii asiakaspalveluhenkistä yrittäjää, joka ottaa vastatakseen

Lisätiedot

Harjavallan Liikunta- ja uimahallin lipunmyynti- ja kahviopalvelut

Harjavallan Liikunta- ja uimahallin lipunmyynti- ja kahviopalvelut Harjavallan Liikunta- ja uimahallin lipunmyynti- ja kahviopalvelut Harjavallan kaupungin Tekniset palvelut (jäljempänä kaupunki) ja i, Y-tunnus, jäljempänä ) sopivat Harjavallan kaupungin Liikunta- ja

Lisätiedot

Ehdotus toimintaympäristöstä. Valo ry LUOTTAMUKSELLINEN

Ehdotus toimintaympäristöstä. Valo ry LUOTTAMUKSELLINEN Ehdotus toimintaympäristöstä Valo ry 16.6.2016 LUOTTAMUKSELLINEN Technopolis Vahvasti kasvuhakuinen, kansainvälinen, dynaaminen ja kannattava listattu yhtiö Liikeideana on tuottaa tiloja ja palveluita,

Lisätiedot

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI 00180, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 14.393 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Albertinkatu 25, 00180 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitsevalla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan uimahalli

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan uimahalli TARJOUSPYYNTÖ Tuusulan uimahalli Kiinteistönhoidon tarjouspyyntö 22.1.2015 2/5 Kiinteistönhoidon tarjouspyyntö 1. Kohdetiedot Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi, tilakeskus Koskenmäenpolku 4, PL 60

Lisätiedot

Tuusulan kunta/liikuntapalvelut

Tuusulan kunta/liikuntapalvelut Tuusulan kunta/liikuntapalvelut Uimahallin tyytyväisyyskysely 2016 N=224 3 Vastaajan ikä Valitse ryhmä, johon kuulut ikäsi perusteella (N=224) 25 % 22 % 23 % 15 % 15 % 1 5 % 2 % 6 % 3 % 8 % 1 % 7-12 vuotta

Lisätiedot

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen TARJOUSPYYNTÖ n lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan hoitaminen Hankintayksikkö Osoite Yhteyshenkilö Kirkkonummen kunta Liikuntalautakunta Sivistyspalvelukeskus Kirkkotallintie 1 B 2 krs 02400 KIRKKONUMMI

Lisätiedot

HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT

HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT Tampereen kaupunki Tampereen Tilakeskus Liikelaitos 15.10.2015 Hatanpään kartano Hatanpään kartanoajan katsotaan alkaneen 1689. Hans Henrik Boijen aikana 1700-luvun

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki MYYDÄÄN 2 700 M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU 18-20 80100 JOENSUU MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Kauppa-Suvannon osakkeet 3963-5372, 6571-7980, 8051-9319, 9320-10729 ja 11113-11400, jotka oikeuttavat

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan uimahalli

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan uimahalli TARJOUSPYYNTÖ Tuusulan uimahalli Siivouksen tarjouspyyntö 22.1.2015 2/6 Siivouksen tarjouspyyntö 1. Kohdetiedot Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi, tilakeskus Koskenmäenpolku 4, PL 60 04301 Tuusula

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA Utsjoen Kunta Tarjouspyyntö Utsjoen uimahalli 28.10.2011 Utsjoentie 48 A 99980 Utsjoki TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA HANKINNAN KOHDE Utsjoen kunta/ sivistyslautakunta pyytää

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sinimäentie 10 sijaitsee Sinimäen alueella Espoossa näkyvällä paikalla Turun moottoritien vieressä, Kehä I:n ja Kehä

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT

KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT 0 KEMIN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2015 1 Kulttuuriosasto Liikuntapalvelut KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelukeskus 29.04.2015 KEMIN UIMAHALLIN KAHVIOTILOJEN VUOKRAAMINEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Lapua 22.2.2012

TARJOUSPYYNTÖ. Lapua 22.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ Lapua 22.2.2012 Pyydämme tarjoustanne Lapuan Kulttuurikeskus Vanhan Paukun päärakennuksessa sijaitsevan ns. Ison Prässin kahvila ravintola palveluiden tuottamisesta seuraavalla viisi (5)

Lisätiedot

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus 7..203 3:07:0 --- - 6.4 6.4 HUOLTORAKENNUS 6. 6. 6.5 6.4 HUOLTOPIHA 6.0 KALUSTOHALLI 60.7 --- - 60.2 62.0 6.0 60. 6.0 60.4 60.0 N 6706300000 E 2548890000 2548890 6706300 /500 Asemapiirros : 500 P L I 0

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

Tarjouksessa, joka toimitetaan suljetussa kirjekuoressa tulee olla seuraavat asiakirjat:

Tarjouksessa, joka toimitetaan suljetussa kirjekuoressa tulee olla seuraavat asiakirjat: Kiuruveden kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Liikuntapalvelut Harjukatu 2 3.10.2014 74700 KIURUVESI KIURUVEDEN UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI JA KAHVION HOITO Kiuruveden kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjouksia Kiuruveden

Lisätiedot

SERVIS-TALO HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN TOIMITILAHANKKEEN HANKESUUNNITELMA

SERVIS-TALO HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN TOIMITILAHANKKEEN HANKESUUNNITELMA SERVIS-TALO HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN TOIMITILAHANKKEEN HANKESUUNNITELMA 6.2.2013 0 YHTEENVETO HANKKEEN NIMI KUVAUS HANKKEESTA HANKEVASTUU VUOKRANANTAJA VUOKRALAISET OSOITE TOIMINNAT VUOKRA AIKATAULU

Lisätiedot

Eteläesplanadi 8. Helsinki ydinkeskusta

Eteläesplanadi 8. Helsinki ydinkeskusta Eteläesplanadi 8 Helsinki ydinkeskusta Vuoden 2016 lopussa vapautuva arvokiinteistö Helsingin ydinkeskustassa. Uuden käyttäjän tarpeen mukaan muunneltavia toimistotiloja 50 300 henkilön organisaatiolle.

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

TIETOPYYNTÖ TAUSTAA. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa, onko palvelun tuottaminen ostopalveluna toteutettavissa oleva vaihtoehto.

TIETOPYYNTÖ TAUSTAA. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa, onko palvelun tuottaminen ostopalveluna toteutettavissa oleva vaihtoehto. 1 TIETOPYYNTÖ TAUSTAA Savonlinnan kaupungin uimahalli PikkuSaimaa on rakennettu vuonna 1970. Uimahalli on peruskorjattu vuonna 1998. Hallin rakenteet ovat vuodelta 1970 ja tekniset järjestelmät ovat pääsääntöisesti

Lisätiedot

Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö

Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö Asemakaava Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta myy Länsi-Pasilassa, osoitteessa Pasilanraitio 14 sijaitsevan toimisto-, työtila- ja asuinkäytössä

Lisätiedot

Liikuntalaitosten, -rakennusten, -alueiden sekä välineiden vuokrat ja maksut.

Liikuntalaitosten, -rakennusten, -alueiden sekä välineiden vuokrat ja maksut. LIIKUNTATOIMEN VUOKRAT JA MAKSUT Liikuntalaitosten, -rakennusten, -alueiden sekä välineiden vuokrat ja maksut. Vuokrauksen yleiset ohjeet ja perusteet: Liikuntatoimen vuokraukset hoidetaan pääsääntöisesti

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi

Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Conorin Monitoimitilat - Juvanmalmi Juvantie 4, Espoo Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitilakonsepti perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten

Lisätiedot

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. UIMAHALLI UIMAHALLIMAKSUT Veloituksetta veteraanit ja alle 5-vuotiaat - Aikuisten uinti 4,-

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018

Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018 Kemin uimahalli Uimahallin kahvion tarjouspyyntö 2018 2 KEMIN UIMAHALLIN KAHVIOTILOJEN VUOKRAAMINEN ajalle: 1.8.2018-31.7 2021. Tämän jälkeen tilaaja voi tarjota valitulle palveluntuottajalle option jatkaa

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Toimitusjohtaja, Tampereen Tilakeskus Liikelaitos

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Toimitusjohtaja, Tampereen Tilakeskus Liikelaitos Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Hatanpään sairaalan tilojen vuokraaminen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle TRE:7920/02.07.03/2017 Lisätietoja päätöksestä Toimitusjohtaja Petri Mölsä,

Lisätiedot

Kemin kaupunki hakee kaupungintalon ylimpään 13. näköalakerrokseen vuokralle

Kemin kaupunki hakee kaupungintalon ylimpään 13. näköalakerrokseen vuokralle Kemin kaupunki etsii kahvila- ravintolayrittäjää TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyynnön taustaksi Kemi tarjoaa erinomaisen sijaintinsa sekä sitoutuneen ja osaavan työvoiman ansiosta energisen toimintaympäristön

Lisätiedot

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI 00100, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 15.567 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Kiinteistöllä on yksi toimistorakennus, jossa 8 maanpäällistä

Lisätiedot

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA TAKSAT 1.1.2019 ALKAEN VUOKRAUSEHDOT Maksut, koskevat kaikkia liikuntatiloja. Vesilahtelaisten urheiluseurojen ja yhdistysten

Lisätiedot

ESISOPIMUS MEHTIMÄELLE RAKENNETTAVAN PALLOILUHALLIN VUOKRAAMISESTA 1. OSAPUOLET. Joensuun kaupunki (jäljempänä myös kaupunki ) Y-tunnus

ESISOPIMUS MEHTIMÄELLE RAKENNETTAVAN PALLOILUHALLIN VUOKRAAMISESTA 1. OSAPUOLET. Joensuun kaupunki (jäljempänä myös kaupunki ) Y-tunnus ESISOPIMUS MEHTIMÄELLE RAKENNETTAVAN PALLOILUHALLIN VUOKRAAMISESTA 1. OSAPUOLET Joensuun kaupunki (jäljempänä myös kaupunki ) Y-tunnus 0242746-2 Länsikatu 15 rak. 4A, 3.krs. 80110 Joensuu Itä-Suomen yliopisto

Lisätiedot

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Laitepaikkatuotteiden palvelukuvaus YLEISTÄ Kaisanet Oy vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan olevista laitetiloista. Laitetilat ovat telelaitetilaksi

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat Jasperintie 270 B, Pirkkala. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun!

Conorin Monitoimitilat Jasperintie 270 B, Pirkkala. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun! Conorin Monitoimitilat Jasperintie 270 B, Pirkkala Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta tilan varusteluun! Konsepti Conorinin luoma monitoimitilakonsepti perustuu helposti räätälöitävien ja asiakaslähtöisten

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNGIN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISET PALVELUSOPIMUKSET

KARKKILAN KAUPUNGIN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISET PALVELUSOPIMUKSET KARKKILAN KAUPUNGIN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISET PALVELUSOPIMUKSET 1 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Palvelusopimusten periaatteet 3 2. Hankintamenettely 3 3. Hakumenettely 3 4. Hakuaika 3 5. Tarjousten käsittely

Lisätiedot

TOIMITILAT JOENSUUN TIEDEPUISTOSSA

TOIMITILAT JOENSUUN TIEDEPUISTOSSA TOIMITILAT JOENSUUN TIEDEPUISTOSSA Pohjois-Karjalan maakuntaliitto Sami Laakkonen 16.3.2018 Tiedepuisto on innovatiivinen toimintaympäristö 125 yritystä 2 000 henkilöä 43 000 neliömetriä Toimitilat Kiitämme

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Helsingin Kumpulantie 3 Kumpulantie 3, Helsinki

Kiinteistö Oy Helsingin Kumpulantie 3 Kumpulantie 3, Helsinki HYVÄT TILAT HYVÄT TILAT Kumpulantie 3 sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus muodostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina

Lisätiedot

VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat

VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat Tekniset palvelut 30.1.2018 1 VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja keskitetylle hammashoitolalle.

Lisätiedot

Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö

Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Heikinniementie 2a:n tarjouspyyntö Rakennukset Asemakaava Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta myy Meilahdessa, osoitteessa Heikinniementie 2a sijaitsevat kaksi rakennusta ja vuokraa

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN

LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO ALKAEN LAITEPAIKKATUOTTEET PALVELUKUVAUS JA HINNASTO 1.7.2016 ALKAEN Laitepaikkatuotteiden palvelukuvaus YLEISTÄ Kaisanet Oy vuokraa laitepaikkoja hallinnassaan olevista laitetiloista. Laitetilat ovat telelaitetilaksi

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

LIITE 1 HANKITTAVALLE PALVELULLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET

LIITE 1 HANKITTAVALLE PALVELULLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET 1 LIITE 1 HANKITTAVALLE PALVELULLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET Tarjouspyynnön kohteena olevassa palveluauorituksessa noudatetaan jäljempänä sanottuja ehtoja. Palvelun järjestämisaika ja -paikka Palvelun järjsestämispaikka

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

Rakennuksessa oli alun perin neljä kerrosta mutta ylin kerros on sittemmin.purettu. Rakennuksen kerrosala on 518 m².

Rakennuksessa oli alun perin neljä kerrosta mutta ylin kerros on sittemmin.purettu. Rakennuksen kerrosala on 518 m². KEON LEIPOMO TARVESELVITYS 6.8. 2012 1. Rakennuksen omistus: Rakennuksen omistaa Oy Aimo Latvala Ab 2. Rakennuksen perustiedot Rakennus on valmistunut 1940 Osuusliike Keon varastoksi ja leipomoksi, Teräsbetonirunkoinen

Lisätiedot

436,0 m ,5 m2. 220,0 m2. 602,5 m2. 53 m2 PRH E PRH D PRH F WC WC WC WC TAUKOTILA TUOTANTOTILA TYÖNJOHTO TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA

436,0 m ,5 m2. 220,0 m2. 602,5 m2. 53 m2 PRH E PRH D PRH F WC WC WC WC TAUKOTILA TUOTANTOTILA TYÖNJOHTO TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA TUOTANTOTILA Vuokrattavat tilat 3. krs O12 PRH F PRH E PRH D 436,0 m2 1. 3. 1 021,5 m2 4. KONE 2. 308 2 21 m PRH C PRH B PRH A 306 15m 2 KK AULA 20,0 m2 VARASTO MAISEMATOIMISTO 53 m2 NEUVOTTELU- NEUVOTTELU- NEUVOTTELU-

Lisätiedot

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET MAKSULUOKAT (ei uimahalli, kuntosali, kopiot) Maksuluokka 0 Maksuluokka 1 Maksuluokka 2 Maksuluokka 3 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten seurojen Ulkopaikkakuntal. seurojen Ulkopaikkakuntalaiset

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla Senioriliikunta Oulussa kesällä 2012 Ohjattuihin liikuntaryhmiin tulee ilmoittautua, ellei erikseen muuta mainita. Oulun uimahallin vesivoimisteluun ja KunnonLähteen sauvakävelyryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Ohjeistus asiakkaalle 1.1.2014 alkaen Liikuntapaikkojen käyttömaksut (1.1.2014 alkaen) Kertalippu (Ivalo: uimahalli, sulkapallokenttä, kuntosali) 3 - alennettu

Lisätiedot

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE. sponda.fi Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE / TAMPERE Muuntojoustavat tilat Tampereen sydämessä Tulli Business Park on kolmannen sukupolven toimitilaympäristö Tampereen sydämessä. Ihmiskeskeiset Stress Free Area -tilaratkaisut

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/2014 1 (1) Kuopion Vesi Liikelaitoksen johtokunta 53 09.10.2014. 53 Asianro 6508/02.08.00.

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/2014 1 (1) Kuopion Vesi Liikelaitoksen johtokunta 53 09.10.2014. 53 Asianro 6508/02.08.00. Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/2014 1 (1) 53 Asianro 6508/02.08.00.01/2014 Kuopion Veden toimitilat Toimitusjohtaja Kirsi Laamanen Kuopion Vesi Liikelaitos Nykytilanne Kuopion Veden henkilöstö työskentelee

Lisätiedot

32440 Alastaro I Puh. (02) I wwwloimaaji

32440 Alastaro I Puh. (02) I wwwloimaaji Loimaan kaupunki Loimaa ~ Tekninen- ja Ympäristö Loimijoentie 74 palvelukeskus 32440 Alastaro I Puh. (02) 761 10 I wwwloimaaji Jyvällä tulevaisuudesta 8.6.2015 TARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN LIIKUNTAHALLIN ILTA-

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN LIIKUNTATALON JA UIMAHALLIN LIPUNMYYNTI- JA KAHVIOPALVELUISTA Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tarjouspyyntö koskee Äänekosken liikuntatalon

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN Sisäliikuntapaikkojen vuokrat Kuntosalien käyttömaksut Ohjaus- ja muut palvelut - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Lisätiedot

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin treenitreffit...3 Toukokuu...4 UKK kävelytestit...5

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginvaltuusto Sj/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginvaltuusto Sj/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) Päätöshistoria Kaupunginhallitus 13.02.2017 143 HEL 2016-009632 T 00 00 03 Päätös Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle seuraavaa: päättää katsoa

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki HEL 2015-005866 1 (7) 1. Avoimen haun perustiedot Vuokrauksen kohde lla sijaitseva tilakokonaisuus (124 m²) Työpajankatu 2a R1s, Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Sopimusehdot

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko. Liite 3

TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko. Liite 3 TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko Liite 3 Sopimuskauden alkaessa olemassa oleva irtaimisto ja laitteet annetaan palveluntuottajan käyttöön veloituksetta. Em. määrät ja kunto vaihtelevat, joten liitteessä

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2) Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0204427-7) Purokatu 1, 21200 Raisio

Lisätiedot

Hakaniemen Kauppahalli

Hakaniemen Kauppahalli Tilakeskus Hakaniemen Kauppahalli Peruskorjaus Hankenumero 8086089 Tilakeskus Helsingin kaupungin tukkutori Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 8086089 Osoite, 00530 Helsinki Sijainti Kaupunginosa

Lisätiedot

Vuokrataan tuotantotilaa Gradia Jämsän Koulutien kampuksella, B-rakennuksen B1, B2- ja B3-siivistä alkaen

Vuokrataan tuotantotilaa Gradia Jämsän Koulutien kampuksella, B-rakennuksen B1, B2- ja B3-siivistä alkaen JYVÄSKYLÄN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1 (5) Kuva 1. Kohteen sijainti alueella Vuokrataan tuotantotilaa Gradia Jämsän Koulutien kampuksella, B-rakennuksen B1, B2- ja B3-siivistä 1.1.2020 alkaen Gradia-kiinteistöt

Lisätiedot

Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot

Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot www.vantaa.fi/liikunta Toiminnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. 1 Sisällys Erillisaunavuorot ja perhesaunavuorot

Lisätiedot

Pohjoinen Rautatiekatu 25. Moderni toimistotalo Helsingin keskustassa. Noin 200 työpistettä

Pohjoinen Rautatiekatu 25. Moderni toimistotalo Helsingin keskustassa. Noin 200 työpistettä Moderni toimistotalo Helsingin keskustassa Noin 200 työpistettä Laadukasta toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa Kevan omistama, moderni toimistokiinteistö vapautuu kokonaisuudessaan vuokrattavaksi sopimuksen

Lisätiedot

KARIN KAMPUKSEN SUURIN MAHDOLLISUUS

KARIN KAMPUKSEN SUURIN MAHDOLLISUUS KARIN KAMPUKSEN SUURIN MAHDOLLISUUS Kampus, uimahalli, talviharjoitteluhalli, jalkapallokentät, jäähallit, Parpansalin luistelu- ja pesäpallokenttä, Kipparinpuisto, kirjasto, Nortamonkadun perhekeskus,

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRANANTAJA Kiljavan Sairaala Oy Kiljavantie 539 A 05250 Kiljava (Y-tunnus 2048008-0) 2. VUOKRALAINEN Nurmijärven kunta Keskustie 2 01900 Nurmijärvi (Y-tunnus: 9014643-2)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (5) 143 V 1.3.2017, Valtuutettu Tuomo Valokaisen aloite uimahallien aukioloaikojen pidentämisestä HEL 2016-009632 T 00 00 03 Päätös päätti esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet

Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet 1 Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Laitepaikkatuotteet Voimassa 1.7.2012 alkaen toistaiseksi 2 SISÄLLYSLUETTELO Laitepaikkatuotteet... 3 1. Yleistä... 3 2. Laitepaikkatuotteet... 3 2.1 Telinepaikka...

Lisätiedot

TSTO 21.5 m 2 PRH C. 306 TSTO 15m 2 VARASTO NEUVOTTELU- HUONE NEUVOTTELU- HUONE WC KK TSTO AULA TSTO TSTO TS TSTO TSTO TSTO TSTO TSTO 14.

TSTO 21.5 m 2 PRH C. 306 TSTO 15m 2 VARASTO NEUVOTTELU- HUONE NEUVOTTELU- HUONE WC KK TSTO AULA TSTO TSTO TS TSTO TSTO TSTO TSTO TSTO 14. 308 21 m 2 PRH C 306 15m 2 VARASTO KK AULA 312 21.5 m 2 313 14.5 m2 TS O12 Vuokrattavat tilat 3. krs PRH F PRH E 2. PRH D 621,5 m 2 1. 4. 1 021,5 m 2 231,0 m 2 KONE 3. 308 21 m 2 PRH C PRH B PRH A 306

Lisätiedot

Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa.

Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa. TARJOUSPYYNTÖ Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa. Tarjouspyynnön taustaa Sisäsatama on kesämatkailun keskittymä. Useita tapahtumia järjestetään

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Kaupunginvaltuusto Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Kaupunginvaltuusto Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) 148 Valtuutettu Tuomo Valokaisen aloite uimahallien aukioloaikojen pidentämisestä HEL 2016-009632 T 00 00 03 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Lisätiedot

KARIN KAMPUS SYNERGIAN ASKELEET

KARIN KAMPUS SYNERGIAN ASKELEET KRIN KMPU YNERGIN KELEET 1. Koko kampuksen kehitykseen juurrutetaan yhteinen toimintaprosessi. Kampuksella on oma johtaja (emäntä/isäntä) ja toimijoiden yhteistyöelin. Yhteistyötä kehitetään ja johdetaan.

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.10.2015 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

Liedon kunnantalon ravintola- ja kokoustarjoilupalvelujen kilpailutus. Markkinavuoropuhelu

Liedon kunnantalon ravintola- ja kokoustarjoilupalvelujen kilpailutus. Markkinavuoropuhelu Liedon kunnantalon ravintola- ja kokoustarjoilupalvelujen kilpailutus Markkinavuoropuhelu 18.4.2019 Aikataulu Kunnanhallitus päätti 15.4.2019 kilpailuttaa Liedon kunnantalon ravintolaja kokoustarjoilupalvelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta Tila/7 23.08.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta Tila/7 23.08.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) 444 Oikaisuvaatimus vuokrauspäällikön päätöksestä liikehuoneiston vuokrahyvitysasiassa HEL 2011-008469 T 03 01 00 Päätös päätti hyväksyä osittain oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely KÄRKÖLÄ Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely 22.3.-30.4.2016 YHTEENVETO KÄRKÖLÄ KÄRKÖLÄ www.karkola.fi Kärkölän kunta Virkatie 1, 16600 Järvelä 044 770 2200 Perustiedot Kysely toteutettiin lomakekyselynä

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu 1 (5) Vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Helsingin seudun kauppakamari Y-tunnus: 0201253-1 Hattulantie 2 00550 HELSINKI (jäljempänä Vuokranantaja ) Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö

Lisätiedot

LAITEPAIKKA- HINNASTO

LAITEPAIKKA- HINNASTO 1 OPERAATTORIHINNASTO LAITEPAIKKA- HINNASTO Hinnasto sisältää Ikaalisten- Parkanon Puhelin Osakeyhtiön vahvistamat laitepaikkahinnat Operaattorihinnaston yleiset ehdot Voimassa 1.1. 2013 lukien 1. Oikeus

Lisätiedot

Kioski- kahvilapalvelu on yrittäjän itsenäistä ja kaupungin ulkopuolista toimintaa.

Kioski- kahvilapalvelu on yrittäjän itsenäistä ja kaupungin ulkopuolista toimintaa. TARJOUSPYYNTÖ Täiköntorin kioski- kahvilatoiminnan hoitaminen Tarjouspyynnön taustaksi Täiköntori on Kemin kaupungin ja yrittäjien yhteistyön tulos. Yrittäjät ovat ottaneet torin omakseen ja toiminnallaan

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Konalaterra

Kiinteistö Oy Konalaterra Kiinteistö Oy Konalaterra Vuokrattavien tilojen esittely Tammikuu 2019 Kiinteistö Oy Konalaterra Konalantie 47, Konala, 00390 Helsinki Sijainti: Kiinteistö sijaitsee Konalassa, lähellä Vihdintietä. Kulkuyhteydet

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö Hankintayksikkö TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNTA Sivistyspalvelut 21.6.2012 PL 20 02401 KIRKKONUMM Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö HANKINNAN

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ

MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ MYYDÄÄN ASUNNOIKSI MUUTETTAVISSA OLEVA TOIMISTOKIINTEISTÖ LAIVANVARUSTAJANKATU 6, 00140 HELSINKI Tuloskiinteistöt Oy Erottajankatu 5 A 4 00130 Helsinki Puhelin 09-6841 620 Faksi 09-2783 239 etunimi.sukunimi@tuloskiinteistot.fi

Lisätiedot

OSA 01 RAKENNUS & HISTORIA OSA 02 PALVELUT & SIJAINTI 14 OSA 03 POHJAKUVAT

OSA 01 RAKENNUS & HISTORIA OSA 02 PALVELUT & SIJAINTI 14 OSA 03 POHJAKUVAT 02 OSA 01 RAKENNUS & HISTORIA 08 OSA 02 PALVELUT & SIJAINTI 14 OSA 03 POHJAKUVAT OSA 01 Viihdettä, nautintoja ja modernit toimistotilat. K25 yhdistää tämän päivän työelämän toiminnot boutique-tyylisiin,

Lisätiedot

Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020

Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020 Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020 Tarjousten jättöaika 25.11-16.12.2015 Peltokokonaisuuksia vuokrataan tarjousten perusteella Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi 21 peltokokonaisuutta (yht.

Lisätiedot

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI

SALON TAIDEMUSEO VETURITALLI Vapaa-ajan lautakunta 44 14.12.2017 44 Salon museopalvelujen hinnasto 1.1.2018 alkaen 2711/02.05.00.01/2017 Vapaa-ajan lautakunta Valmistelijat: museopalveluiden esimies, Laura Luostarinen, laura.luostarinen@salo.fi,

Lisätiedot