PYYNIKIN UIMAHALLI. Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PYYNIKIN UIMAHALLI. Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista"

Transkriptio

1 PYYNIKIN UIMAHALLI Vuokratarjouspyyntö kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista Pyynikin uimahalli... 1 Pyynikin uimahallin palvelut... 1 Vuokrattavat tilat... 2 Tilojen vuokra aika ja vuokra... 2 Kuntosalilla tuotettavat palvelut... 2 Aulapalvelussa tuotettavat palvelut... 2 Uimahallin lipunmyynti... 3 Uimahallin kassajärjestelmä... 3 Uimahallitarvikkeiden myynti... 3 Siivous... 3 Opastus ja ohjeistus... 4 Sopimusseurantaryhmä... 4 Lisätietoja kohteen muista tiloista... 4 Henkilöstön tauko ja sosiaalitilat... 4 Varastotilat... 4 Autopaikat... 4 Liiketilat... 4 Aikataulu... 4 Liitteet... 5 Pyynikin uimahalli Pyynikin uimahalli on rakennettu Tampereelle Amurin kaupunginosaan vuosina arkkitehti Harry W. Schreckin kilpailuvoiton perusteella. Pyynikin uimahalli on Suomen kolmanneksi vanhin ja se oli vuoteen 1979 asti ainoa uimahalli Tampereella. Uimahalli on ollut suljettuna joulukuusta 2007 ja sen peruskorjaus valmistuu kesällä Uimahalli otetaan uudistettuna käyttöön syksyllä Pyynikin uimahalli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella osoitteessa Kortelahdenkatu 26. Uimahalli on ollut kuntouimareiden, koululaisryhmien ja ohjattuun vesiliikuntaan osallistuvien kuntalaisten suosiossa. Ennen sulkemista uimahallin kävijämäärä oli vuositasolla noin ja uudistumisen myötä kävijämäärän odotetaan kasvavan merkittävästi. Pyynikin uimahallin palvelut Pyynikin uimahalli tarjoaa käyttäjilleen palvelukokonaisuuden, joka koostuu uimahallin, kuntosalin ja aulapalveluiden tarjonnasta. Palvelut tuotetaan yhtenäisellä tavalla eri toimijoiden toimesta. Tampereen kaupunki kilpailuttaa uimahallin toimijan ja Tampereen tilakeskus vuokraa kuntosalin ja aulan tilat siihen valittavalle toimijalle. Kuntosalitoiminnan tulee tarjota asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia omaehtoisen liikunnan edistämiseen sekä hyvinvointipalveluja. Kuntosalin tilat sijaitsevat pääosin sisääntulokerroksessa, jossa on kolme eri liikuntatilakokonaisuutta sekä puku ja pesuhuonetilat saunoineen (pukukaapit: 122 kpl miehille ja 123 kpl naisille). Toisessa kerroksessa on kaksi lisätilamahdollisuutta ja kolmannessa kerroksessa yksi liikuntatila wc tiloineen.

2 Aulapalveluiden tulee tarjota kuntosalin tarvitsemien palveluiden lisäksi uimahallin lipunmyynti sen aukioloaikoina sekä tilojen ja varustelun mahdollistamat kahvila/kioskipalvelut. Sisääntulokerroksen aulassa on lipunmyyntitiski aputiloineen ja asiakaspöytiä on mahdollista sijoittaa sisääntulokerroksen lisäksi myös toisen kerroksen aulatiloihin. Vuokrattavat tilat Vuokrattavat tilat koostuvat kuntosalin ja aulapalveluiden tiloista, joiden pinta ala on yhteensä noin 1555 m 2. Pääosa tiloista on ensimmäisessä kerroksessa. Toisen kerroksen lisätila on otettavissa uimahalliolosuhteiden mahdollistamaan käyttöön. Kolmannen kerroksen tilaan on tehty vesi ja viemäripistevaraukset, joka mahdollistaa esim. useamman erillisen hoitotilan rakentamisen. Tarkempi tilaluettelo ja pohjakuvat on esitetty liitteissä. Tilat vuokrataan siinä kunnossa ja sillä varustuksella kuin ne sopimuksen tekohetkellä ovat. Vuokralainen vastaa tiloissa harjoitettavan toiminnan vaatimien laitteiden ja varusteiden hankinnasta, huollosta ja uusinnasta. Tilojen vuokra aika ja vuokra Tilojen vuokra aika on 10 vuotta ja vuokra ajan alkamisajankohta on alustavasti elokuussa Tilojen vuokra koostuu indeksisidonnaisesta pääomavuokrasta ja todellisiin hoitokustannuksiin perustuvasta talousarvion mukaan perittävästä hoitokuluvuokrasta. Hoitokuluvuokran lisäksi vuokralainen vastaa vastuujakotaulukon mukaisista tehtävistä ja kustannuksista, erillismittauksen mukaisesta sähkökulutuksesta sekä tilojensa siivoamisesta. Vuokranantajan tavoite pääomavuokran määrälle vuonna 2012 on 12 /m 2 /kk, josta voi antaa poikkeavan tarjouksen. Hoitokuluvuokran määrä vuodelle 2012 on 3,78 /m 2 /kk. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisäveron määrä. Kuntosalilla tuotettavat palvelut Tarjouksen jättäjä esittelee tarjouksessaan kuntosalilla tuotettavat palvelut tilakohtaisesti, laitteiston, henkilöstömitoituksen ja koulutuksen, toimintatavat ja hinnaston. Tarjouksesta tulee käydä selville myös miten toteutetaan laitteiden ohjeistus ja opastus, valvonta, vastuuhenkilö, avun hälyttäminen, huolto ja kunnossapitosuunnitelma. Kuntosalitilojen käyttö koulun liikuntatiloina Vuokranantaja varaa itselleen oikeuden käyttää osaa kuntosalitiloista erikseen osoitettujen koulujen liikuntatiloina. Käyttötarve on noin kuusi tuntia päivässä koulupäivinä. Tarjouksessa tulee antaa ehdotus käytettävistä tiloista ja korvauksesta. Aulapalvelussa tuotettavat palvelut Aulapalvelu tuotetaan henkilökohtaisena asiakaspalveluna alla esitettyinä vähimmäisaikoina. Aulapalvelu vastaa sekä kuntosalin että uimahallin asiakkaiden sisäänpääsymaksujen rahastamisesta ja maksutapahtumien valvonnasta, sisäänkulun valvonnasta sekä määriteltyjen uimahallitarvikkeiden myynnistä alla kuvatulla tavalla.

3 Kahvila ja kioskipalvelut Tarjouksen jättäjä esittelee tarjouksessaan suunnitelman tarjoamistaan kahvila ja kioskipalveluista. Uimahallin lipunmyynti Uimahallin lipunmyynnin aukioloaikojen tulee noudattaa vähintään uimahallin aukioloaikoja. Lippuja myydään vähintään aikavälillä ma, ti, to, pe klo , ke klo ja la, su klo Lipunmyynnin loputtua aulapalveluja tulee pitää miehitettynä avoinna vähintään arkisin klo saakka ja viikonloppuisin klo saakka tai kunnes uimahallin asiakkaiden tulee poistua tiloista. Uimahallin viikkohuollot suoritetaan toistaiseksi keskiviikkoaamuisin, jonka vuoksi halli avataan klo Mikäli uimahallin aukioloajat yllä esitetyistä muuttuvat, muuttuvat myös lipunmyynnin aukioloajat vastaaviksi ilman eri korvausta. Uimahallin kassajärjestelmä Uimahallin sisäänpääsymaksun hyväksytyt maksutavat on esitetty liitteissä. Uimahallimaksut tulee kirjata omaan kassajärjestelmäänsä, johon ei ole mahdollista kirjata muiden toimintojen tuloja. Palveluntuottaja tilittää uimahallimaksut Tampereen kaupungille erillisten ohjeiden mukaisesti. Tampereen kaupunki hankkii kassajärjestelmän ja kaupungilla on oikeus tarkastaa uimahallin kassa. Uimahallin ja kuntosalin tilojen sisäänpääsyn kulunvalvonta on toteutettu Pusatec Oy:n puomijärjestelmällä. Aulapalvelun toimijan on mahdollista kustannuksellaan liittää kassajärjestelmänsä Pusatecin järjestelmään, jolloin kulkukorttien koodaus onnistuu suoraan toimijan kassajärjestelmästä. Uimahallitarvikkeiden myynti Aulapalveluissa tulee olla myynnissä peflettejä ja vuokrattavana tai myynnissä uima asuja ja laseja. Tarvikkeiden myynti ja vuokrahinta ei saa olla 10%:a suurempi Tampereen uimahallien yleisestä tasosta. Vuokralainen hankkii myytävät tarvikkeet kustannuksellaan. Kuntosalin lipunmyynti Kuntosalille tulee päästä kertamaksulla ja lisäksi myynnissä tulee olla yhteislippu, jolla pääsee sekä uimahalliin että kuntosalille. Tarjouksessa tulee esittää yhteislipun hinta kuntosalin osalta. Hintaa alentavana tekijänä tulee huomioida se, että yhteislipun käyttäjä käyttää uimahallin pukuhuoneita ja peseytymistiloja, jolloin kuntosalin kustannusosuus näiltä osin pienenee. Siivous Tiloihin valittava vuokralainen vastaa kustannuksellaan tilojensa siivouksesta. Vuokralainen voi pyytää tarjouksen uimahallin tiloja siivoavalta toimijalta. Mikäli kuntosalin puku ja pesutiloista halutaan sallia kulku allasosastolle, luokitellaan tilat korkean hygienian siivoustiloiksi ja niiden siivous tulee toteuttaa ko. vaatimusten mukaisesti.

4 Opastus ja ohjeistus Vuokralainen vastaa kustannuksellaan tilojen tarkoituksen mukaisista opasteista ja ohjeistuksista. Vuokranantajan sijaantulo Vuokranantajalla on oikeus ottaa vastuulleen aulapalvelut tai osa niistä, mikäli vuokralaisen toiminta ei vastaa tarjouspyynnön mukaista toimintaa tai tavoitteita. Sijaantulon tapahtuessa korotetaan vuokraa 10% kunnes toiminta palautuu vuokralaiselle. Sopimusseurantaryhmä Valitulla vuokralaisella on oikeus ja velvollisuus osallistua sopimusseurantaryhmään. Lisätietoja kohteen muista tiloista Aikataulu Henkilöstön tauko ja sosiaalitilat Pyynikin uimahallin toimijat voivat vuokrata henkilöstönsä käyttöön tauko ja sosiaalitiloja. Tilat sijaitsevat kellarikerroksessa ja niissä on pukukaappi, wc ja suihkutila sekä erillinen taukotila. Vuokra on 20 /hlö/kk sekä arvonlisävero. Varastotilat Kellarikerroksesta on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä varastotilaa. Varasto 1 pinta ala on 54,5m2 ja varasto 2 pinta ala 40m2. Varaston vuokra on 6 /m 2 /kk sekä arvonlisävero. Autopaikat Kellaritasanteella on yhdeksän lämmintä autopaikkaa, joista valittavalle vuokralaiselle on vuokrattavissa enintään kolme paikkaa á 100 /kk sekä arvonlisävero. Liiketilat Katutasossa on erikseen vuokrattavissa kuusi liiketilaa, jotka ovat kahdessa tasossa ja kooltaan 39,5 114 m2. Liiketilan alempi kerros on varastotilaa. Lisärakentaminen Kohteen lisärakentaminen nykyisen retkeilymajan ja välirakennuksen tilalle on suunnitteilla. Lisärakentamisen avulla pyritään lisääminen kohteen houkuttelevuutta ja kävijämäärää Tutustumiskierros 1, ilmoittautuminen Tutustumiskierros 2, ilmoittautuminen Lisätietokyselyt jätettävä osoitteeseen Tarjous vuokrattavista tiloista jätettävä osoitteeseen:

5 Tampereen tilakeskus Niko Suoniemi PL Tampere Tarjous vuokrattavista tiloista Tarjouksen tulee sisältää seuraavat tiedot: Yrityksen perustiedot, liikevaihto ja tulos kolmelta vuodelta, referenssit vastaavien palveluiden tuottamisesta, rahoitustilanne, tarjottavan henkilöstön koulutus Tarjottavien palveluiden ja toiminnan kuvaaminen tilakohtaisesti Kuvaus uimahallin ja kuntosalin yhteistyömahdollisuuksista Kuvaus aulapalveluista ja sen toteutuksesta Kuvaus kahvila/kioskipalveluista Kuvaus kuntosalilaitteista ja muusta varustelusta Arvio kuntosalin käyttäjämäärästä Kuvaus toisen kerroksen mahdollisista käyttötavoista Kuvaus kolmannen kerroksen tilan käyttötavasta Tarjottavan vuokran määrä Tarjouksen arviointiperusteet Vuokranantaja valitsee tarjousten perusteella soveltuvimman toimijan vuokralaiseksi. Vuokranantajalla on oikeus hylätä kaikki tarjoukset. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tarjouspyynnön tietojen muuttamiseen. Liitteet Tilaluettelo Pohjakuvat Hyväksytyt maksutavat

Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) Konsernihallinto Nro 894/02.08.00/2011 10.10.2011

Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) Konsernihallinto Nro 894/02.08.00/2011 10.10.2011 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (14) KIRKKONUMMEN UUDEN KUNNANTALON RAVINTOLAPALVELUT Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta PL 20 (Vanha Sairaalantie 5) 02401 Kirkkonummi 1 Yleistä Kirkkonummen kunta (myöhemmin

Lisätiedot

Toimialoja ja niiden käytössä olevien tilojen siivouspalveluun vaikuttavia tekijöitä on kuvattu erillisillä liiteluettelon mukaisilla liitteillä.

Toimialoja ja niiden käytössä olevien tilojen siivouspalveluun vaikuttavia tekijöitä on kuvattu erillisillä liiteluettelon mukaisilla liitteillä. Turun kaupunki Kiinteistöliikelaitos Tilapalvelut TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUT HANKINTA Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalvelut (jäljempänä Tilaaja ) pyytää tarjousta Turun kaupunkialueella sijaitsevien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN LIIKUNTAKESKUS

KANKAANPÄÄN LIIKUNTAKESKUS KANKAANPÄÄN LIIKUNTAKESKUS HANKESUUNNITELMA ARKKITEHTUURITOIMISTO 31.3.2015 ARKTES OY 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. HANKKEEN TAUSTAA JA PERUSTEET 1.1 Hankkeen taustaa 1.2 Nykytilanne 1.2.1 Toiminta 1.2.2 Henkilöstö

Lisätiedot

1. PORVOON KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN ELINKAARITOTEUTUS

1. PORVOON KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN ELINKAARITOTEUTUS Hankekuvaus 1(10) 1. PORVOON KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN ELINKAARITOTEUTUS 1.1. Yleistä Porvoon kaupunki aikoo hankkia neljä päiväkotia; Omenatarhan, Ylä Haikkoon, Aurinkopellon ja Peiponpesän päiväkodit elinkaaritoteutuksella.

Lisätiedot

LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA

LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 LAHDEN KAUPUNKI TEKNINEN JA YMPÄRISTÖTOIMIALA LAHDEN KESKUSTAN PYSÄKÖINTIPOLITIIKKA 2014 2 Hyväksytty Tekninen lautakunta 9.12.2014 Kaupunginhallitus 12.1.2015

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy. GREEN CARE Lappi -hanke TARJOUSPYYNTÖ. Graafinen suunnittelu. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy. GREEN CARE Lappi -hanke TARJOUSPYYNTÖ. Graafinen suunnittelu. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 03/2014/GCG Lapin ammattikorkeakoulu Oy GREEN CARE Lappi -hanke TARJOUSPYYNTÖ Graafinen suunnittelu Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1.1 GREEN CARE Lappi hanke...

Lisätiedot

Yhteistoimintasopimus kirjanpitopalveluista Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa

Yhteistoimintasopimus kirjanpitopalveluista Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Yhteistoimintasopimus kirjanpitopalveluista Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Kh 28.1.2013, 66 Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa on viime vuoden puolella käyty neuvottelut mahdollisuudesta,

Lisätiedot

HYVINVOINNIN EDISTÄMI- SEN PALVELUALUE

HYVINVOINNIN EDISTÄMI- SEN PALVELUALUE HYVINVOINNIN EDISTÄMI- SEN PALVELUALUE Sisällysluettelo 1 HYVINVOINTIPALVELUT... 3 2 KANSALAISOPISTOTOIMINTA... 14 3 KIRJASTOPALVELUT... 19 4 TAPAHTUMAPALVELUT... 23 2 1 HYVINVOINTIPALVELUT A. Nykyinen

Lisätiedot

Hämeen liitto julistaa haettavaksi lain 1186/2009 mukaisen laajakaistarakentamisen tuen haja-asutusalueille Ypäjän kunnan hankealueella.

Hämeen liitto julistaa haettavaksi lain 1186/2009 mukaisen laajakaistarakentamisen tuen haja-asutusalueille Ypäjän kunnan hankealueella. LAAJAKAISTA 2015 YPÄJÄN HANKEALUE Hämeen liitto julistaa haettavaksi lain 1186/2009 mukaisen laajakaistarakentamisen tuen haja-asutusalueille Ypäjän kunnan hankealueella. Hanke-ehdotuksina saatujen hakemusten

Lisätiedot

Otaniemen pysäköintiohje ja pysäköinnin kehittämisen toimenpideohjelma Luonnos 22.1.2014

Otaniemen pysäköintiohje ja pysäköinnin kehittämisen toimenpideohjelma Luonnos 22.1.2014 Otaniemen pysäköintiohje ja pysäköinnin kehittämisen toimenpideohjelma Luonnos 22.1.2014 ESIPUHE Työssä on laadittu Otaniemeen suositus autopaikkojen laskentaohjeeksi (pysäköintinormi) sekä siihen liittyvä

Lisätiedot

Liikehuoneiston vuokrasopimus 1/11

Liikehuoneiston vuokrasopimus 1/11 Liikehuoneiston vuokrasopimus 1/11 Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään solmineet kauppakeskuksessa sijaitsevista liiketiloista tämän vuokrasopimuksen. Tavoitteena on mahdollistaa kauppakeskuksen

Lisätiedot

MYYTÄVÄT KERROSTALOTONTIT ETU-TÖÖLÖ LEPPÄSUO

MYYTÄVÄT KERROSTALOTONTIT ETU-TÖÖLÖ LEPPÄSUO MYYTÄVÄT KERROSTALOTONTIT ETU-TÖÖLÖ LEPPÄSUO Kuvan tiedot 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2 2. Tontin tiedot 3 2.1 Tontin perustiedot 2.2 Tontin kaavatiedot 2.3 Tontin maaperä ja rakennettavuus 2.4 Maaperän

Lisätiedot

www.residuum.fi -nettisivujen päivitys

www.residuum.fi -nettisivujen päivitys Napapiirin Residuum Oy Tarjouspyyntö 1 (6) www.residuum.fi -nettisivujen päivitys 1. TAUSTAA Napapiirin Residuum Oy (tilaaja) on Rovaniemen kaupungin sekä Ranuan ja Pellon kuntien omistama osakeyhtiö,

Lisätiedot

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Helsingin kaupunki kirjaamo PL 10. 00099 Helsingin kaupunki HEL 2015-005866 1 (7) 1. Avoimen haun perustiedot Vuokrauksen kohde lla sijaitseva tilakokonaisuus (124 m²) Työpajankatu 2a R1s, Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. Sopimusehdot

Lisätiedot

KIINTEISTÖPALVELUIDEN YHTENÄISET SOPIMUSKÄYTÄNNÖT (YPA2) Juha-Matti Junnonen Antti Tieva. Teknillinen korkeakoulu

KIINTEISTÖPALVELUIDEN YHTENÄISET SOPIMUSKÄYTÄNNÖT (YPA2) Juha-Matti Junnonen Antti Tieva. Teknillinen korkeakoulu 1 KIINTEISTÖPALVELUIDEN YHTENÄISET SOPIMUSKÄYTÄNNÖT (YPA2) Juha-Matti Junnonen Antti Tieva Teknillinen korkeakoulu 2 Sisältö 1. Johdanto... 4 OSA I Operatiivisen kiinteistöjohtamisen hankintaprosessi...

Lisätiedot

Tule uimahalliin! Selkokielinen opas uimahallin asiakkaille, henkilökunnalle ja järjestöille

Tule uimahalliin! Selkokielinen opas uimahallin asiakkaille, henkilökunnalle ja järjestöille Tule uimahalliin! Selkokielinen opas uimahallin asiakkaille, henkilökunnalle ja järjestöille Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry 2013 Tule uimahalliin! Selkokielinen opas uimahallien asiakkaille,

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu 1 (29) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu HANKINNAN KOHDE Linnan Tilapalvelut -liikelaitos (www.hameenlinna.fi/paatoksenteko-ja-talous/kaupunginorganisaatio/konserniyhtiot/linnan-tilapalvelut/)

Lisätiedot

Tule uimahalliin! Opas uimahallien asiakkaille

Tule uimahalliin! Opas uimahallien asiakkaille Tule uimahalliin! Opas uimahallien asiakkaille Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry 2013 Tule uimahalliin! Opas uimahallien asiakkaille Oppaan on laatinut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto

Lisätiedot

MYYDÄÄN MATKAILUTALO

MYYDÄÄN MATKAILUTALO MYYDÄÄN MATKAILUTALO 26.10.2012 Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Matkailutalo -nimellä tunnettu toimisto

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 12.3.2015 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LVI-TARVIKKEISTA Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne rakentamis- ja kunnossapitotyömailla käytettävistä LVI-tarvikkeista sopimuskaudelle 1.5.2015-30.4.2016

Lisätiedot

Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki

Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki Hallitus 24.3.2014, LIITE 1 2014-03-18 Luonnos SAIRAALA- ALUEEN MÄÄRÄALAN MAANVUOKRASOPIMUS Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Julkisen terveydenhuollon

Lisätiedot

Karttatuotantojärjestelmä

Karttatuotantojärjestelmä Karttatuotantojärjestelmä Tarjouspyyntö 1.11.2010 Kirkkonummen kunta Tarjouspyyntö 2 Sisältö 1 Tarjouspyyntö... 3 2 Hankinnan kohde... 4 3 Tarjousten käsittely... 6 4 Tarjoajan soveltuvuudelle asetettavat

Lisätiedot

Sivistyslautakunta nro 9/2013 7.11.2013 SISÄLLYSLUETTELO

Sivistyslautakunta nro 9/2013 7.11.2013 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2013 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 79 SIVLTK 80 SIVLTK 81 SIVLTK 82 SIVLTK 83 SIVLTK 84 SIVLTK 85 SIVLTK 86 Kokouksen järjestäytyminen Viranhaltijapäätösten laillisuusvalvonta n kunnan varhaiskasvatus

Lisätiedot

LOGO. Tarjouspyyntö Diaarinumero pp.kk.vvvv HANKINNAN NIMI

LOGO. Tarjouspyyntö Diaarinumero pp.kk.vvvv HANKINNAN NIMI LOGO Tarjouspyyntö Diaarinumero pp.kk.vvvv HANKINNAN NIMI Jäljempänä mainitut hankintayksiköt (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytävät tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 17.7.2014 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Maksuperusteena on /tn kuljetusreiteittäin.

Maksuperusteena on /tn kuljetusreiteittäin. PALVELUHANKINNAN SISÄLTÖ 1. Kohde Tässä palveluhankinnan sisällössä esitetyt asiat ovat toimeksiantoon sisältyviä minimivaatimuksia, joiden mukaisesti kuljetusliike tarjouksen tekemällä sitoutuu toimeksiannon

Lisätiedot

SUUNNITELMA. Maaseutuviraston alueellistamissuunnitelma ja alueellistamisen periaatteet

SUUNNITELMA. Maaseutuviraston alueellistamissuunnitelma ja alueellistamisen periaatteet SUUNNITELMA Maaseutuviraston alueellistamissuunnitelma ja alueellistamisen periaatteet Maaseutuviraston julkaisuja: Toimintakertomuksia ja -suunnitelmia Sisältö Sisältö 2 Johdanto 3 1. Maaseutuviraston

Lisätiedot

Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kanssa toteutettava välillinen omistusjärjestely ja toimistoverkko

Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kanssa toteutettava välillinen omistusjärjestely ja toimistoverkko Åbo stad Sammanträdets datum Ärende nr 1 johtokunta 600 0 1 10996-2014 (011, 642, 034) Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kanssa toteutettava välillinen omistusjärjestely ja toimistoverkko Sammandrag: -

Lisätiedot

SOTE-ALAN YRITTÄJYYDESTÄ OLE HYVÄ! Tietoa sosiaali- ja terveyshuoltoalan yrittäjälle, asiakkaalle ja yritysneuvojalle. www.posintra.

SOTE-ALAN YRITTÄJYYDESTÄ OLE HYVÄ! Tietoa sosiaali- ja terveyshuoltoalan yrittäjälle, asiakkaalle ja yritysneuvojalle. www.posintra. SOTE-ALAN YRITTÄJYYDESTÄ OLE HYVÄ! Tietoa sosiaali- ja terveyshuoltoalan yrittäjälle, asiakkaalle ja yritysneuvojalle. www.posintra.fi Oppaan käyttäjälle Tämä opas sisältää perustietoa yksityisistä sosiaali-

Lisätiedot

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 sisällys 1. Tervetuloa KY:lle! 4 1.1 Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry KY 5 1.2 ky-säätiö 7 1.3 Yleistä

Lisätiedot