HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 36 18.06.2013"

Transkriptio

1 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA TIETOKONETOMOGRAFIA (TT) -SIMULAATTORIN HANKINTA HYKS MEDISIINISEN TULOSYKSIKÖN SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN, SÄDEHOITO-OSASTOLLE (VY 8828, PROJEKTI K10D400002) 332/02/08/00/2013 HYKS Hankinnan kohde 2. Tarjouskilpailu HYKS Medisiinisen tulosyksikön Syöpä-klinikkaryhmä on saanut luvan hankkia sädehoitosimulaattorin eli laitteen, jolla potilas kuvataan ennen sädehoitoa samassa asennossa, jossa hoito toteutetaan ja jolla voidaan osoittaa paikat hoidon kohdistamisen kannalta tarpeellisille merkeille potilaan iholla. Hankittavalla laitteella korvataan osaston olemassa olevista kolmesta simulaattorista vanhin (asennettu v. 1997). Tilojen korjaukseen ja laitehankintoihin on varattu vuoden 2013 investointiohjelmassa yhteensä euroa, josta rakentamiseen euroa ja laitehankintaan euroa. Hankittava laite toimii leikekuvausperiaatteella ja se korvaa läpivalaisuperiaatteella toimineen vanhan laitteen. Vanhan laitteen käyttöiän aikana sädehoidon suunnittelutekniikka on muuttunut lähes kokonaan kolmiulotteiseksi: kun v kolmiulotteinen sädehoitosuunnittelu tehtiin n. 50 %:lle potilaista (kokonaispotilasmäärä tuolloin n. 3000/v), tehtiin viime vuonna kolmiulotteinen hoitosuunnittelu yli 95 %:lle potilaista (kokonaispotilasmäärä nyt yli 4000/v). Tietokonetomografiasimulaattorilla potilas voidaan kuvata sädehoitoa vastaavassa asennossa ja sädehoidon toteuttamisessa käytettäviä apuvälineitä käyttäen. Simuloinnin yhteydessä piirretään potilaan iholle kohdistusmerkkejä sädehoidon toteuttamista varten sekä kerätään yksi tai useampia leikekuvasarjoja annossuunnittelun ja -laskennan lähtötiedoiksi. HUS Logistiikka järjesti laitehankintaa varten EU:n avoimen menettelyn mukaisen tarjouskierroksen kevään 2013 aikana. Tilojen suunnittelu laitteen vaatimia muutoksia varten on käynnissä ja tilaremontin on määrä alkaa elokuussa. Liitteenä 1 on tarjoajien toimittamien laitesijoitusvaihtoehtojen arviointi. Laitteen käyttöönotto pyritään toteuttamaan vuoden 2013 loppuun mennessä. Hankinta toteutettiin EU:n avoimen menettelyn mukaisesti. Tarjouspyyntö (liite 2) on julkaistu HUS Logistiikasta ( Tarjouspyyntö ). Määräaikaan klo 15:00 mennessä saatiin aakkosjärjestyksessä seuraavat tarjoukset:

2 1. GE Healthcare Finland Oy ( Tarjous GE ) GE /CT/ Mediq Suomi Oy ( Tarjous Mediq ) 12/2013/ Siemens Healthcare Sector ( Tarjous Siemens ) T13013/ TT-laitemallia (as20 ja as64) 4. Tosfin Oy ( Tarjous Toshiba ) To / Varian Medical Systems Finland Oy ( Tarjous Varian ) / Laitehankintatyöryhmän ovat muodostaneet ylifyysikko Mikko Tenhunen (pj.), osastonylilääkäri Kauko Saarilahti, erikoislääkäri Heidi Nurmi, fyysikot Jani Keyriläinen ja Tiina Seppälä, röntgenhoitajat Riitta Haikola, Virpi Hauhia, Salla Koiranen, Merja Kaba, Susanne Liljestrand-Keihäri, sekä insinöörit Mikko Niskanen ja Tero Sainio Lääkintätekniikan keskuksesta. Tutustumismatkan Tampereelle ja Turkuun ovat tehneet Virpi Hauhia, Heidi Nurmi ja Tiina Seppälä. Matkalla on tutustuttu Toshiban ja Mediqin TT-simulaattoreihin. Meilahdessa Susanne Liljestrand-Keihäri, Heidi Nurmi ja Tiina Seppälä tutustuivat Siemensin TT-laitteeseen. GE Healthcare Finland Oy:n vuonna 2005 hankittu TT-simulaattori on HYKS Syöpätautien klinikalla. Hankintaryhmän jäsen, fyysikko Tiina Seppälä on ilmoittanut olevansa jäävi osatarjouksen virtuaalisimulointiohjelmisto työasemineen osalta, eikä siten ole osallistunut näiden osatarjouksien käsittelyyn. Ylifyysikko Mikko Tenhunen esittelee asiaa lautakunnan kokouksessa. 3. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi (Tarjouspyyntö 16) Vaatimukset 1 4: Todetaan, että kaikki tarjoajat ovat toimittaneet Tarjouspyynnössä mainitut tiedot tai selvitykset ja täyttävät niiden perusteella tarjoajan soveltuvuutta koskevat vaatimukset. 4. Tarjouksien tarjouspyynnön mukaisuus (Tarjouspyyntö 17) 4.1 Osatarjouksien hyväksyttävyys (Tarjouspyyntö 5) Osatarjous voitiin hyväksyä kokonaisuuden TT-laitteisto, kohdistuslaserit ja varjoaineruisku osalta ilman virtuaalisimulaatiotyöasemaa (5a) ja erikseen (5b) sädehoidon liikuteltava pöytälevy sekä (5c) virtuaalisimulaatiotyöasema.

3 - Tarjoukset GE ja Mediq sisältävät kokonaisuuden TT-laitteisto, kohdistuslaserit ja varjoaineruisku, pöytälevy sekä virtuaalisimulaatiotyöaseman ohjelmistoineen. - Tarjoukset Siemens ja Toshiba sisältävät pelkästään kokonaisuuden TT-laitteisto, kohdistuslaserit ja varjoaineruisku ja pöytälevy. Tarjouksessa Siemensillä oli kaksi vaihtoehtoista TT-laitteistoa (AS20) ja (AS64). - Tarjous Varian sisältää pelkästään virtuaalisimulaatiotyöaseman ohjelmistoineen. - Pelkästä pöytälevystä ei tullut osatarjouksia. Tarjouspyynnön kohdassa 5 kuvatun valintajärjestyksen mukaisesti käsitellään ensin (1) TT-laitteiston, kohdistuslaserien ja varjoaineruiskun osalta tarjoukset GE, Mediq, Siemens ja Toshiba (tarjouspyyntö kohta 5a) ja ensisijaisen TT-laitteiston, kohdistuslaserien ja varjoaineruiskun perusteella käsitellään tämän jälkeen soveltuva (2) virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen (tarjouspyyntö kohta 5c). 4.2 Vähimmäisvaatimukset (Tarjouspyyntö 3.1) Vaatimus 1: Liitettävyys Todetaan kaikkien tarjousten sisältävän vaaditut selvitykset sekä täyttävän vaatimuksen 1. Vaatimus 2: Tarjouspyynnön liitteessä 1A lueteltujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen: Tietokonetomografialaitteisto, kohdistuslaserit ja varjoaineruisku GE: Mediq: Siemens: Toshiba: Varian: Virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen GE: Perustelu: Mediq: Varian: Ei täytä minimivaatimuksia Tarjous GE:n perusteella tarjottu ohjelmisto ei sisällä minimivaatimuksina olleita kenttien asettelutyökaluja, annoslaskentaa eikä high-resolution monitoria, joten tarjous hylätään tarjouspyyntöä vastaamattomana..

4 4.3 Vertailtavien teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien ilmoittaminen (Tarjouspyyntö 3.2) Todetaan kaikkien tarjousten sisältävän riittävät tekniset ja toiminnalliset tiedot laitteista. Osassa tarjouksen vastauksista tarjouspyynnön kysymys on ymmärretty toisin, kuin on ollut tarkoitus. Nämä kohdat eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet pisteytykseen eikä päätösesitykseen 5 Vähimmäisvaatimukset täyttävien tarjousten vertailu (Tarjouspyyntö 18) 5.1 Tietokonetomografialaitteisto, kohdistuslaserit ja varjoaineruisku Pisteytys on esitetty yksityiskohtaisesti hankintaesityksen liitteessä 3. Tarjouspyynnössä esitettyjen tarjousten vertailuperusteiden mukaisesti (Tarjouspyyntö 18a-d). Pisteytyksen yhteenveto on esitetty alla olevassa taulukossa. Siemens AS20 Siemens AS64 GE Mediq Toshiba Hinta (max. 40 pistettä) 37,17 39,67 36,65 33,01 37,24 Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet (max. 45 pistettä) 24,48 28,38 31,76 31,76 26,90 Huolto ja koulutus (max. 10 pistettä) 4,80 3,70 4,80 4,50 6,30 Toimitusaika ja takuu (max. 5 pistettä) 5,00 0,17 0,00 0,00 0,33 Yhteensä 71,45 71,92 73,22 69,27 70,78 Todetaan, että Siemensin tarjoama AS20 laitteistokokonaisuus saa eniten pisteitä, joten virtuaalisimulaatiotyöasemaa ja ohjelmistoa vertailtaessa otetaan huomioon ensisijaisesti Siemensin TT-simulaattorin (A20) asettamat vaatimukset (tarjouspyyntö 3). 5.2 Virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen Virtuaalisimulaatiotyöasemia ohjelmistoineen on tarjottu kahta mallia TT-laitteiston tarjouksien GE ja Mediq mukana sekä erikseen tarjouksessa Varian. Aiemmin on todettu, että GE:n tarjous ei täytä tarjouspyynnön vaatimuksia, joten se jätetään vertailusta pois (ks. kohta 4.2). Muut tarjotut mallit täyttävät minimivaatimukset sekä soveltuvat käyttötarkoitukseen. Laitevertailu on esitetty yksityiskohtaisesti hankintaesityksen liitteessä 4. Tarjous Mediq Varian Virtuaalisimuloinnin työasema ja ohjelmisto Pinnacle Eclipse Hinta yhteensä (alv 0%)

5 6 Esitys hankittavaksi laitteistoksi Hinta (max. 32 pistettä) 32,00 31,74 Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet (max 2p.) 1,50 2,00 Koulutus (max 1p.) 1,00 1,00 Virtuaalisimulaatiolaitteiston kokonaispisteet yhteensä (max. 35 pist.) 34,50 34,74 Todetaan, että Varianin tarjoama Eclipse virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen saa eniten pisteitä. Virtuaalisimulointijärjestelmälle (työasema + ohjelmisto) ei jaeta pisteitä toimituksen ja huollon osuuksista, koska järjestelmä koostuu suurimmaksi osaksi ohjelmistosta ja toimitusaika on sidoksissa TT-laitteen toimitukseen. 6.1 Tietokonetomografialaitteisto, kohdistuslaserit, pöytälevy ja varjoaineruisku Edellisen perusteella esitetään, että hankitaan tarjouksen Siemens (Tarjous Siemens T13013/ ) mukaisesti tietokonetomografialaitteisto, kohdistuslaserit, pöytälevy ja varjoaineruisku kokoonpanossa (ks. liite 1): Tarjotut DORADOnova 3S red laserit ohjelmistoineen, hinta euroa korvautuvat Dorado4:lla CARINAsim -ohjelmistoineen, jossa on myös longitudiliike ja sama hinta euroa. Minimivaatimukset täyttävää Pictor 3D laserlaitteistoa ei hankita, koska lasereiden liiketekniikka on uusi eikä julkaistua tutkimusta käyttövarmuudesta potilailla ole saatavilla. Teknistä huoltokoulutusta sairaalan omille huoltohenkilöille ei hankita, koska huoltokoulutus on kallis ( euroa / kaksi henkilöä, minimivaatimus) ja sen perusteella saatava huoltosopimushinnan alennus vähäinen (n euroa/vuosi). Tarjouspyynnön mukaan ostaja voi jättää huoltokoulutuksen valintansa mukaan hankkimatta. Tarjousrivit 1-20, 22-23, 27-29, 30, 32, 34-38, kokonaishinta euroa (Siemensin tarjouksen mukaan tekninen huoltokoulutus sisältyy hankintahintaan. Koulutuksen hinta euroa). Tällöin kohdan 6.1 hinnaksi tulee euroa (alv. 0 %) ( euroa pois jätettävä tekninen huoltokoulutus euroa) 6.2 Virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen Esitetään hankittavaksi Varianin Eclipse-järjestelmä tarjouksen Varian / mukaisesti: Kohta 6.2 (Tarjousrivit ) hinta euroa (alv. 0 %)

6 6.3 Optio 6.4 Yhteenveto Esitetään hankittavaksi minimivaatimukset täyttävän laitteiston (kohdat ) lisäksi seuraava optio: Automaattinen kuvausalueen valinta TT-simulaattoriin (Tarjous Siemens) Tarjousrivi 41. FAST Planning #AWP, hinta euroa (alv 0 %) Peruste: Toiminto sisältää automaattisen kuvaus- ja rekonstruktioalueiden säädön anatomisten maamerkkien perusteella, mikä mahdollistaa varmemman, nopeamman ja yhdenmukaisen työskentelyn kuvauslaitteella. Tarjouspyynnön minimivaatimukset täyttävän laitteiston kokonaiskustannukseksi muodostuu: Tietokonetomografialaitteisto, kohdistuslaserit, pöytälevy ja varjoaineruisku (kohta 6.1) euroa (alv 0 %) Virtuaalisimulaatiotyöaseman ohjelmistoineen (kohta 6.2) euroa (alv 0 %) Yhteensä euroa (alv 0 %) sekä esitetyn option kustannukset: Automaattinen kuvausalueen valinta TT-simulaattoriin (kohta 6.3.) euroa (alv 0 %) Minimivaatimukset sekä optio 6.3 yhteensä euroa (alv. 0 %). Tarjoukset ovat nähtävinä kokouksessa. Ylifyysikko Mikko Tenhunen selostaa kokouksessa hankintaa lautakunnalle. Päätösesitys Lautakunta päättää 1. hankkia Siemens Healthcare Sectorin tarjouksen T13013/ mukaisesti tietokonetomografialaitteiston A S20 ml. kohdistuslaserit, pöytälevyn ja varjoaineruiskun pois lukien tekninen huoltokoulutus yhteishintaan euroa (alv 0 %) ja

7 - optiona automaattinen kuvausalueen valinta AST Planning #AWP TT-simulaattoriin hintaan euroa (alv 0 %). - yhteensä euroa (alv 0 %). 2. hylätä tarjouspyyntöä vastaamattomana GE Healthcare Finland Oy:n tarjouksen nro GE /CT/ virtuaalisimulaatiotyöasema ohjelmistoineen. 3. hankkia Varian Medical Systems Finland Oy:n tarjouksen nro / mukaan virtuaalisimulaatiotyöaseman ohjelmistoineen hintaan euroa (alv 0 %). 4. todeta, että hankinnan arvo yhteensä on euroa (alv 0 %). 5. allekirjoittaa ja tarkastaa pöytäkirja tämän pykälän osalta kokouksessa. 6. todeta, että päätös ei sido kuntayhtymää ennen kuin on selvinnyt, käyttääkö ylempi toimielin asiassa kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta. Sopimus ei synny päätöksen tiedoksiannolla vaan erikseen myöhemmin tehtävällä sopimuksella. Päätös Esitys hyväksyttiin. Lisätietoja ylifyysikko Mikko Tenhunen, puh fyysikko Tiina Seppälä, puh

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1. 1.

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1. 1. HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1 1. Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan hankkia kaksi uutta sädehoidon

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 39 1 Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan uuden SPECT-TT-laitteen (gammakamera ja tietokonetomografi)

Lisätiedot

NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN

NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN Talous- ja konsernijaosto 36 17.08.2016 NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN TAKO 36 HUS/1383/2016 1. Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan hankkia kolme uutta

Lisätiedot

30 07.05.2013 KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN

30 07.05.2013 KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 30 07.05.2013 KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN 271/02/08/00/09/2013 332/02/08/00/2013 HYKS 30 1. Hankinnan kohde ja aikataulu HYKS Medisiinisen

Lisätiedot

67 29.10.2013 KUNTALAIN 51 :N MUKAISTA OTTO-OIKEUSMENETTELYÄ VARTEN SAAPUNEET PÄÄTÖKSET

67 29.10.2013 KUNTALAIN 51 :N MUKAISTA OTTO-OIKEUSMENETTELYÄ VARTEN SAAPUNEET PÄÄTÖKSET HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 67 29.10.2013 KUNTALAIN 51 :N MUKAISTA OTTO-OIKEUSMENETTELYÄ VARTEN SAAPUNEET PÄÄTÖKSET HYKS 67 Kuntalain 51 :ssä säädetystä asian ottamisesta ylemmän toimielimen käsiteltäväksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) 64 Suojaus ja peittely H074-14 HEL 2014-010142 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Emicaid Oy, Mölnlycke Health Care Oy, OneMed Oy (1),

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (6) 3 Liikkumisen apuvälineet H018-14 HEL 2014-011257 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä seuraavat tarjoukset kolmeksi (3) vuodeksi hinnaltaan edullisimpina. Algol-Trehab

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

13 Asianro HUS/1795/2018

13 Asianro HUS/1795/2018 13 Asianro HUS/1795/2018 PACS-järjestelmän hankinta HUS Kuvantamiseen palveluna Selostus Hankinnan taustaa ja kohde Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin PACS-järjestelmä (Picture Archiving and Communication

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys 44284 KORJAUSILMOITUS:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 20 Palvelutalojen siivouspalvelujen hankinta HEL 2015-011341 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää - hyväksyä sosiaali- ja terveysviraston palvelutalojen siivouspalveluihin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kaupunkitekniikan johtaja Hankintapäätös

Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kaupunkitekniikan johtaja Hankintapäätös Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) JARDno-2017-400 Kartanonpuiston toimintapaikka, vaihe 1 / hankinta Järvenpään kaupunki on kilpailuttanut Kartanonpuisotn toimipaikan rakentamisurakan. Hankinta

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Liikelaitos. Puh. 09-471 72057 1.2.2013 Fax. 09-471 75403

Liikelaitos. Puh. 09-471 72057 1.2.2013 Fax. 09-471 75403 Liikelaitos Hillevi Flytström TARJOUSPYYNTÖ Puh. 09-471 72057 1.2.2013 Fax. 09-471 75403 Sitova tarjous toimitettava 4 kpl:na, merkinnällä: Tarjous on toimitettava myös pdf-tiedostona ja mukana oleva excel

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE ky Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 9 Päätös Jakomäen hammashoitolan hammashoitoyksikön hankinnassa HEL 2016-014037 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Dental-Systems Oy:n tarjouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 266 Hankintaoikaisuvaatimus koskien tietokeskuksen johtajan päätöstä kaupunginarkiston arkistotietokannan hankinnasta HEL 2013-009044 T 02 08 01 00 Päätös päätti

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti:

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti: TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SÄILIÖAUTO Hankittavalle ajoneuvolle asetetut vaatimukset Hankintamenettely Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos (myöhemmin Hankintayksikkö) pyytää tarjousta uudesta

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys 1/9 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2010 HITSAUSKONE HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Palmia-liikelaitos Turvapalvelut Toimitusjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Palmia-liikelaitos Turvapalvelut Toimitusjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (5) 5 Palmian turvallisuusalan teknisten asennuspalveluiden kilpailutus P-057 HEL 2014-000678 T 02 08 02 00 Päätös Päätöksen perustelut Saapuneet tarjoukset ja niiden

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun Tiedepuisto Oy Asia ja sen selvitys 26927 Joensuun Tiedepuiston hallinnoimien kiinteistöjen toimitilojen sähkö-, putki-,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2014 1 (6) 410 Yksilölliset ortopediset apuvälineet HEL 2014-009194 T 02 08 01 00 Päätös Käsittely päätti käydyn tarjouskilpailun tuloksena valita seuraavat tarjoajat yksilöllisten

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/2014 1 (5) 65 Haavanhoitotarvikkeet H072-14 HEL 2014-010140 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä B.Braun Medical Oy, BSN Medical Oy, Convatec Oy, FennoMedical

Lisätiedot

Liikelaitos. Puh. 09-471 72057 19.2.2014 Fax. 09-471 75403. SPECT-TT -laite

Liikelaitos. Puh. 09-471 72057 19.2.2014 Fax. 09-471 75403. SPECT-TT -laite Liikelaitos Hillevi Flytström TARJOUSPYYNTÖ Puh. 09-471 72057 19.2.2014 Fax. 09-471 75403 Sitova tarjous toimitettava 4 kpl:na, merkinnällä: Tarjous on toimitettava myös pdf-tiedostona ja 1 kpl:na CD-r

Lisätiedot

48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE)

48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE) HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE) 10/02/08/00/2014 HYKS 48 HYKS sairaanhoitoalueen ensihoidon kiireelliset

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 74 IT-hankkeiden ja-projektien konsultointi- ja asiantuntijapalvelut, hankinnan kilpailutus HEL 2016-009676 T 02 08 02 00 Päätös Vs. hankintajohtaja päätti hyväksyä

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Päiväys 22.01.2019 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 9 (1/12) TARJOUSPYYNTÖ 218937 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 ESITYSJÄRJESTELMÄHANKINNAN TARJOUSTEN VERTAILU 1. YLEISTÄ Helsingin kaupungin liikennelaitos liikelaitos (myöhemmin HKL) on pyytänyt tarjouksia valvomorakennuksensa

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Äänekosken uuden terveysaseman laitteiden ja tarvikkeiden

Äänekosken uuden terveysaseman laitteiden ja tarvikkeiden Perusturvalautakunta 41 21.05.2014 Äänekosken uuden terveysaseman laitteiden ja tarvikkeiden hankinta 274/02.07.00/2014 PETUR 41 Äänekosken uuden terveysaseman laitteiden ja tarvikkeiden hankinnasta on

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys 44701 Työkonepalvelut: Traktori- ja keräävät suurtehoruohonleikkuripalvelut Hankinnan kohde:

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Sipoon kunta pyytää tarjoustanne Hilma-ilmoituskanavassa 21.11.2014 julkaistun hankintailmoituksen ja tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Juhlatalon Rak 29

Lisätiedot

3.6.2011. Hankinta kohdentuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan Porin Koneja metallialan aikuiskoulutusyksikön, mittakoneen hankintaan (1 kpl).

3.6.2011. Hankinta kohdentuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan Porin Koneja metallialan aikuiskoulutusyksikön, mittakoneen hankintaan (1 kpl). TARJOUSPYYNTÖ 3.6.2011 MITTAKONEEN HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja päivittää palvelutoimintojaan

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(6) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2015 1 (5) 2 HKL:n metron kokonaisturvallisuuden tilannekuvajärjestelmän hankinta HEL 2014-010183 T 02 08 02 01 Päätösehdotus päättää oikeuttaa liikennelaitoksen hankkimaan

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA 1 LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne lääkinnän johtoautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Sauvosaarenkatu 11 Kemin kaupunki pyytää tarjoustanne: a) yhdestä lähiliikuntapaikan tekonurmesta asennettuna b) yhdestä

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 8) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/ ( 8) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika, klo 15:02-15:21 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone, FM 5, 5 krs. Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarjousasiakirjan tulee sisältää tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt kohdat.

Tarjousasiakirjan tulee sisältää tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt kohdat. 1 SÄILIÖAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne säiliöautosta jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY Henkilöstö noin 250 Liikevaihto noin 30 M Omistajia yli 60 Pori Hämeenlinna Tuusula Palvelumme Talouspalvelut Henkilöstöpalvelut

Lisätiedot

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Ohutlevyleikkuri Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ

ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 37/13 1(5 ) ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ Tarjouspyyntöön liittyviä vaatimuksia Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä pyytää tarjoustanne ateriatilausjärjestelmästä.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Hankintakeskus 11.6.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Hankintakeskus 11.6.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Tarjouksen jättäneet 33 Ompelukoneiden hankinta H015-14 HEL 2014-002966 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Erkin Sauma & Tikki Ky:n

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön.

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön. Länsirannikon Koulutus Oy TARJOUSPYYNTÖ Winnova PL 197 9.11.2012 26101 RAUMA Raepesukone Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on hankkimassa tuotantokeittiöön uutta raepesukonetta, tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Jämsän kaupunki VERTAILUPÖYTÄKIRJA 1(10) JÄMSÄN KAUPUNKI SEPPOLAN PALVELUTALON IRTOKALUSTEHANKINTA Osoite Punalantie 38, 42100 Jämsä Vertailupöytäkirja Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) 17 Palmian työvoima vuokraus, H100-11-1 HEL 2011-010157 T 02 08 02 00 Päätös Johtokunta päätti vuokratyövoimapalveluiden hankinnasta esityslistalla esitetyin

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Perjantai 5.4.2013 klo 10.00 11.45 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Karelia Ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (6) Rakennuttamispäällikkö Hankintapäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (6) Rakennuttamispäällikkö Hankintapäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (6) KIRDno-2017-1008 Gesterbyn Suomenkielisen koulun rakenne- ja kosteustekninen kuntotutkimus sekä sisäilmatutkimus Hankinnan kohde Gesterbyn Suomenkielisen koulun

Lisätiedot

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 26.2.2018 C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta Hankinnan kohteena on C-luokan öljyntorjuntavene, joka tulee yleis- ja öljyntorjuntakäyttöön merialueelle.

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Projektinhallinnan konsultointipalvelut sosiaali- ja terveysvirastoa varten HEL 2016-002088 T 02 08 02 00 H041-16 Päätös Päätöksen perustelut Hankinnan kohde Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3)

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3) TARJOUSPYYNTÖ 534/2017 11.10.2017 1 (3) ESPER-hanke, Kuuma sairaala RST-KALUSTEET Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. pyytää tarjoustanne ESPER-hankkeeseen kuuluvan Kuuman sairaalan ensimmäiseen

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/8 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 185783 Henkilöstön työnohjauspalvelut, Siun Sote

Lisätiedot

Porin kaupunki. Päiväys

Porin kaupunki. Päiväys Päiväys 05.06.2018 1/3 Hankintayksikkö Päätös Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 185280 Sunniemen asemakaava-alueen hulevesisuunnitelma Hankinnan kohde: Hankinnan kohteena on hulevesisuunnitelma Sunniemen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2015 1 (5) 21 Työkykyselvityksen asiantuntijapalvelujen hankinta sopimuskaudelle 1.5.2015 30.4.2017. HEL 2014-011486 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää tarjouskilpailun

Lisätiedot

Öljyntorjuntapuomin hankinta

Öljyntorjuntapuomin hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 2.6.2017 Öljyntorjuntapuomin hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) öljyntorjuntaan tarkoitetusta nopeasti veneellä

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10059 Päiväys 11.12.2013

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10059 Päiväys 11.12.2013 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 16/2017 1 (5) 10 Hankintaoikaisuvaatimus autoklaavien hankinnasta HEL 2017-008420 T 02 08 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus päättää esityslistalla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 41 Hankintaoikaisuvaatimus teknisen palvelun lautakunnan päätökseen 16.2.2017 16 HEL 2016-009930 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä esityslistatekstissä mainituin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (5) 14 Oikaisuvaatimus painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelua ja hankintaa koskevasta lautakunnan päätöksestä HEL 2015-006533 T 02 08 01

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Henkilöstön kehittämispalvelut-liikelaitoksen Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (6) 4 Palvelumuotoilupalveluiden hankinta Oiva Akatemialle, hankinnan kilpailutus H153-15 HEL 2015-011778 T 02 08 02 00 Päätös Oiva Akatemian johtokunta päätti esittelijän

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot