KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "30 07.05.2013 KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN"

Transkriptio

1 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA KAHDEN UUDEN LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN 271/02/08/00/09/ /02/08/00/2013 HYKS Hankinnan kohde ja aikataulu HYKS Medisiinisen tulosyksikön Syöpä-klinikkaryhmä on saanut luvan hankkia kaksi uutta lineaarikiihdytintä, joita varten rakennettavat uudet lineaarikiihdytintilat valmistuvat keväällä Tilojen rakentamiseen ja laitehankintoihin on varattu 2013 investointiohjelmassa ja 2014 yhteensä Syöpätautien klinikan tavoitteena on ollut hankkia kaksi nykyaikaisesti varusteltua samanlaista sädehoitolaitetta, joilla ominaisuuksiensa puolesta voidaan hoitaa kaikkia suuria sädehoidon potilasryhmiä (rintasyövän, eturauhassyövän, keuhkosyövän, suolistosyövän, pään- ja kaulan alueen syöpien ja gynekologisten syöpien ulkoinen sädehoito). Sädehoidon kysyntä on yli vuosikymmenen ajan kasvanut keskimäärin 2-3 % vuodessa, eli yli 25 % kymmenessä vuodessa. Sädehoitojen kysynnän jatkaessa edelleen ennusteiden mukaista kasvuaan seuraava kapasiteettilisäys kymmenestä lineaarikiihdytinyksiköstä kahteentoista tulee ajankohtaiseksi vuoden 2020 tietämissä. Sädehoito-osaston olemassa olevassa laitekannassa on tällä hetkellä kaksi yli 15 vuoden ikäistä laitetta, ja kaksi muuta laitetta ylittää 15 vuoden iän 3 vuoden kuluessa. Sädehoitolaitteiden uusiminen toteutetaan länsimaissa useimmiten n. 12 vuoden välein, mihin verrattuna HYKS Syöpätautien klinikan investointivauhti on ollut maltillista, varsinkin kun laitetoimittajat takaavat varaosien saannin ja huoltotuen tyypillisesti maksimissaan 10 vuoden ikään asti. Hoitojen suuren kysynnän vuoksi vanhoja laitteita ei ole kuitenkaan ollut mahdollista uusia, ennen kuin lisäkapasiteettia Linac 9:n ja 10:n valmistuttua saadaan käyttöön. Laiteuusinta olemassa olevaan tilaan vanhan laitteen purusta uuden laitteen käyttöönottoon tarpeellisen tilaremontin toteutuessa tässä välissä vie noin puoli vuotta. Kahden lineaarikiihdyttimen (Linac 9 ja Linac 10) vaatimien hoitotilojen rakennustyöt ovat alkaneet tammikuussa 2013, urakkasuunnitelman mukainen odotettu valmistumisaika on loppukeväästä/alkukesästä 2014 ja laiteasennusvalmius alkaen maaliskuun puolesta välistä Laitehankintaa varten HUS Logistiikka järjesti EU:n avoimen menettelyn mukaisen tarjouskierroksen syksyn 2012 aikana. Sädehoitolaitevalinta tässä vaiheessa, n. 10 kk ennen tilojen valmistumista laiteasennuskuntoon, on perusteltua, koska sädehoitohuoneiden raskaiden säteilysuojausrakenteiden sekä laiteperustuksen hoitolaitekohtaiset vaatimukset on rakennustyön alkuvaiheessa helppo ottaa huomioon.

2 2. Tarjouskilpailu Hankinta toteutetaan EU:n avoimen menettelyn mukaisesti. Tarjouspyyntö on julkaistu HUS Logistiikasta ( Tarjouspyyntö ). Tarjouspyyntö on esityslistan liitteenä 1. Määräaikaan , klo mennessä saatiin seuraavat tarjoukset: 1 Elekta Instruments AB, ( Tarjous Elekta ) Oncolog Medical, ( Tarjous Oncolog ) 1211HP01/November 13, Radeq Radiotherapy Equipment Scandinavia AB, ( Tarjous Radeq ) Offer 535 / Scanex Medical, ( Tarjous Scanex ) Tarjous-1170/ Varian Medical Systems, ( Tarjous Varian ) / 4-Oct-2012 Laitehankintatyöryhmän ovat muodostaneet ylifyysikko Mikko Tenhunen (pj.), apulaisylifyysikko Päivi Arponen-Esteves (varalla), osastonylilääkäri Kauko Saarilahti, apulaisylilääkäri Mauri Kouri, fyysikot Tuomo Hämäläinen ja Jani Keyriläinen, röntgenhoitajat Virpi Köyhäjoki, Heidi Lukkarila, Juho Mälkönen ja Satu Mälkönen sekä insinöörit Mikko Niskanen ja Tero Sainio (varalla) Tekniikan keskuksesta. Tutustumismatkan Ruotsiin, Tanskaan ja Hollantiin ovat tehneet Mikko Tenhunen, Jani Keyriläinen, Kauko Saarilahti, Heidi Lukkarila, Satu Mälkönen ja Tero Sainio. Matkalla ryhmä tutustui Varianin ja Elektan sädehoitolaitteisiin. Hankintaesityksessä jäljempänä esitettävä laitevaihtoehto saa työryhmän yksimielisen puollon. Ylifyysikko Mikko Tenhunen on kokouksessa selvittämässä investointia lautakunnalle. 3. Tarjoajien soveltuvuuden arviointi (Tarjouspyyntö 16) Vaatimukset 1 4: Todetaan, että kaikki tarjoajat ovat toimittaneet Tarjouspyynnössä mainitut tiedot tai selvitykset ja täyttävät niiden perusteella tarjoajan soveltuvuutta koskevat vaatimukset. 4. Tarjouksien tarjouspyynnön mukaisuus (Tarjouspyyntö 17) 4.1 Osatarjouksien hyväksyttävyys (Tarjouspyyntö 5) Osatarjous voitiin hyväksyä hengentahdistuksen apuvälineiden, hoitopöytälevyn, liikkuvan kohteen kuvantamisseurannan, tietojärjestelmän sekä dosimetriavälineistön osalta.

3 Tarjoukset Elekta ja Varian sisältävät kaikki pyydetyt komponentit. Koska hengitystahdistuksen apuvälineet, liikkuvan kohteen kuvantamisseuranta ja tietojärjestelmä tarjottiin osana lineaarikiihdytinkokonaisuutta, ei niitä vertailla erikseen. Tarjous Oncolog sisältää vain hoitopöytälevyn, jonka lisäosana tarjottiin pöydän siirtomekanismia. Tämä vertaillaan erikseen. Tarjoukset Radeq ja Scanex sisältävät vain dosimetriajärjestelmän, joista Scanex vertaillaan. Radeqin tarjous hylättiin tarjouspyyntöä vastaamattomana. Tarjouspyynnön kohdassa 5 kuvatun valintajärjestyksen mukaisesti käsitellään ensin (1) lineaarikiihdytintarjouksen osalta tarjoukset Elekta ja Varian (esityksen kohta 5.1). Sen jälkeen käsitellään ensin valittavan kiihdytinlaitteen perusteella (2) hoitopöytävaihtoehdot valitusta lineaarikiihdyttimestä (esityksen kohta 5.2) sekä tarjouksesta Oncolog sekä lopuksi (3) dosimetriajärjestelmän valinta (esityksen kohta 5.3). Näiden osalta vertailut tehdään valittavaksi esitettävän kiihdytinlaitteen perusteella. 4.2 Vähimmäisvaatimukset (Tarjouspyyntö 3.1) Vaatimus 1: Liitettävyys Todetaan kaikkien tarjousten sisältävän vaaditut selvitykset sekä täyttävän vaatimuksen 1. Vaatimus 2: Tarjouspyynnön liitteessä 1A lueteltujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen Lineaarikiihdytinlaitteisto ilman dosimetriajärjestelmää ja hoitopöytää Elekta: Varian: Täyttää minimivaatimukset. Täyttää minimivaatimukset. Hoitopöytä Elekta: Täyttää minimivaatimukset (soveltuvat Elekta-hoitolaitteisiin) Oncolog: Täyttää minimivaatimukset (soveltuvat rajoituksin Varian ja Elekta-hoitolaitteisiin) Varian: Täyttää minimivaatimukset (soveltuvat Varian-hoitolaitteisiin) Dosimetrialaitteistot Elekta: Radeq: Scanex: Varian: Kaksi vaihtoehtoa, molemmat täyttävät minimivaatimukset Ei vastattu tarjouspyynnön kysymyksiin. Toimitettu ainoastaan hintaluettelo ja esitteitä. Tarjous hylätään tällä perusteella. Täyttää minimivaatimukset Kaksi vaihtoehtoa, molemmat täyttävät minimivaatimukset 4.3 Vertailtavien teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien ilmoittaminen (Tarjouspyyntö 3.2)

4 Todetaan kaikkien muiden tarjousten sisältävän riittävät tekniset ja toiminnalliset tiedot laitteista, paitsi Radeqin dosimetrialaitteisto-tarjouksessa, jossa toimitettu vain hintaluettelo ja esitteitä. Osassa tarjouksen vastauksista tarjouspyynnön kysymys on ymmärretty toisin, kuin on ollut tarkoitus. Nämä kohdat, sikäli kun vaikuttavat pisteytykseen, on käsitelty erikseen jäljempänä. 5 Vähimmäisvaatimukset täyttävien tarjousten vertailu (Tarjouspyyntö 18) 5.1 Lineaarikiihdytinlaitteisto ilman hoitopöytälevyä ja dosimetriajärjestelmää Pisteytys on esitetty yksityiskohtaisesti hankintaesityksen liitteessä 2 Tarjouspyynnössä esitettyjen tarjousten vertailuperusteiden mukaisesti (Tarjouspyyntö 18a-d). Pisteytyksen yhteenveto on esitetty alla olevassa taulukossa. Elekta Varian Hinta (max. 40 pistettä) Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet (max pistettä) Huolto (max. 10 pistettä) Toimitusaika ja takuu (max. 5 pistettä) Yhteensä Todetaan, että Elektan tarjoama laitteistokokonaisuus saa vertailussa enemmän pisteitä kuin Varianin tarjoama, joten dosimetriajärjestelmien ja hoitopöytälevyn vertailussa otetaan huomioon ensisijaisesti valitun Elektan lineaarikiihdytinlaitteiston asettamat vaatimukset (Tarjouspyyntö 4). 5.2 Hoitopöytälevy Varianin hoitopöytälevy soveltuu vain Varianin lineaarikiihdyttimeen. Koska Varianin lineaarikiihdytin ei tule valittavaksi, rajoitutaan edellisen kohdan mukaisesti vertailussa Elektan tarjoamiin hoitopöytämalleihin sekä Oncolog Medicalin tarjoamiin malleihin. Pisteytys on esitetty yksityiskohtaisesti hankintaesityksen liitteessä 3. Elekta / Airplate Elekta / Connexion Oncolog / Airplate Hinta (max. 40 pistettä) Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet (max. 45 pistettä) Huolto (max. 10 pistettä) Toimitusaika ja takuu (max. 5 pistettä)

5 5.3. Dosimetriajärjestelmä Yhteensä Todetaan, että Oncolog Medicalin tarjoama Airplate-pöytälevy saa eniten pisteitä. Dosimetrialaitteita oli tarjottu kahta mallia lineaarikiihdytintarjouksien Elekta ja Varian mukana sekä erikseen tarjouksissa Radeq ja Scanex. Aiemmin on todettu, että Radeqin tarjous ei täytä tarjouspyynnön vaatimuksia, joten sitä ei vertailla. Kaikki muut tarjotut mallit täyttävät minimivaatimukset sekä soveltuvat käyttötarkoitukseen. Koska dosimetriajärjestelmä on laiteriippumaton, Varianin dosimetriajärjestelmä soveltuu myös Elektan lineaarikiihdyttimeen ja on mukana vertailussa. Laitevertailu on esitetty yksityiskohtaisesti hankintaesityksen liitteissä 4A ja 4B. Tarjous Elekta Varian Scanex Elekta Varian Scandidos OY / Scandidos Scandidos PTW-Freiburg PTW-Freiburg Vähimmäisvaatimusten kokonaispisteet (kun paras saa 45 pist.) 36,56 36,56 36,84 45,00 41,23 Yhteensä (ALV 0) , , , , ,- Hintojen kokonaispisteet (kun paras saa 40 pist.) 33,55 33,55 40,00 32,80 31,81 Dosimetrialaitteiston kokonaispisteet yhteensä (max. 85 pist.) 70,11 70,11 76,84 77,80 73,04 Todetaan, että Elektan tarjoama PTW:n dosimetrialaitteisto saa hinnan ja teknisten ominaisuuksien osalta eniten pisteitä. Dosimetrialaitteistoille ei jaeta pisteitä toimituksen ja huollon osuuksista, koska ne ovat kiihdyttimistä erillisiä laitteita. 6 Esitys hankittavaksi laitteistoksi 6.1 Lineaarikiihdyttimet Edellisen perusteella esitetään, että hankitaan tarjouksen Elekta mukaisesti lineaarikiihdytinlaitteisto kokoonpanossa: 1. Kiihdyttimet tarjousrivit 1-28 (paitsi ei Airplate-hoitopöytälevyä, rivi 18) a (pöytälevy) = x2 = Annossuunnittelutyöasemat ja lisenssit tarjousrivit a x2 = HYKS-Elekta-järjestelmien päivityspaketti (mm. serverikapasiteetti) tarjousrivit =

6 4. Huoltokoulutus kolmelle henkilölle tarjousrivit a x3 = Alennus kohdat 1-4 = Tarjotuista optioista seuraavat minimivaatimusten mukaiset ominaisuudet: 5. FFF-keilat (rivi 41) a x2 = ExacTrac System for Elekta (rivi 61) = Yhteensä kohdat 1-6 (alv. 0%) = Hoitopöydät 6.3 Dosimetriajärjestelmä Esitetään hankittavaksi tarjouksen Oncolog (Oncolog Medical 1211HP01/November 13, 2012) mukaisesti 2 kpl PatLog Airplate Long Carbon 2 kpl PatLog Docking Unit Yhteensä (alv. 0%) Molemmat pöytälevyt asennetaan Elekta Infinity lineaarikiihdyttimien Precise-pöytiin. Esitetään hankittavaksi PTW Octavius 4D laite seuraavassa kokoonpanossa (tarjous Elekta): Rivi Tuote-numero Listahinta Kuvaus nro. EUR 79 L OCTAVIUS 4D ,00 for 4D dosimetry with OCTAVIUS detector. Automatic motorized tracing of the detector following the rotation of the gantry. Including VeriSoft and OCTAVIUS detector seven29. PC not included 80 S OCTAVIUS option DIAMOND ,00 software software for quality assurance of IMRT plans. Calculates MUs of a treatment plan independent of a TPS. Supports dynamic treatment techniques like sliding window and RapidArc. Reads DICOM RT Plan and RT 81 S Option IMAT for DIAMOND software 3 450,00 allows the import and verification of dynamic Arc plans like, RapidArc and VMAT plans 85 T40057 OCTAVIUS 4D trolley 1 890,00

7 for save and comfortable transport and positioning of the OCTAVIUS 4D measuring 86 T Rotation unit chamber plate Farmer 308,00 for cross calibration of a detector array against an ionization chamber in the OCTAVIUS Rotation Unit. For PTW-Farmer chamber 90 L Octavius 4D:n detectorien lisäys ,00 Octavius 4D L Detektorin vaihto Octavius Detector 1000 SRS:ään tuote L ja vanhan 2D -Array detektorinne vaihto Octavius Detector 729:ään lisähinta Tarkoittaa sitä että maksamalla tämän hinnan lisää teillä on tuotteessa L kaksi uutta detektoria (Tavallinen ja SRS). Vanha 2D- Array on palautettava PTW:lle Toimitusaika: 6-8 vko Kolmannen osapuolen tuotteet sisältävät myös omat koulutuksensa. Dosimetriajärjestelmän hinta em. komponenteilla yht Optio Esitetään hankittavaksi minimivaatimukset täyttävän laitteiston lisäksi vielä seuraava optio: Automaattinen pöydän siirtomekanismi Oncologin pöytälevyihin (Tarjous Oncolog) Possibility to scan patient on CT in treatment position and transport to linear accelerator: - yksi PatLog Carrier - yksi PatLog Recliner yht Peruste: Hankinnalla muodostuu mahdollisuus stereotaktisen vartalon alueen hoidon toteuttamiseen tietokonetomografialaitteelta (uusitaan v. 2013) suoraan hoitolaitteelle potilaan nousematta välillä hoitopöydältä. Ko. järjestelmällä voidaan myös anestesiassa hoidettavan lapsen valmistelutoimenpiteet toteuttaa hoitohuoneen ulkopuolella varaamatta sädehoitokoneaikaa ko. tehtävien suorittamisella. 6.5 Yhteenveto Vertailupisteet yhteensä: Lineaarikiihdytin Elekta 93,49 Varian 91,86 Hoitopöytälevy Oncology/Airplate 95,00 Elekta/Airplate 85,00

8 Elekta Connexion 40,00 Dosimetrialaitteisto Elekta/PTW 77,80 Elekta/Scandidos AB 70,11 Varian/Scandidos AB 70,11 Scanex/Scandidos AB 76,84 Varian/PTW 73,04 Tarjouspyynnön minimivaatimukset täyttävän laitteiston kokonaiskustannukset: Lineaarikiihdytinlaitteistot (kohta 6.1) Hoitopöytälevyt (kohta 6.2) Dosimetriajärjestelmä (kohta 6.3) Yhteensä (alv. 0%) minimivaatimuksilla Esitettävä optio Oncolog-siirtovaunu (kohta 6.4) Laitteisto (kohdat ) yhteensä ,00 Päätösesitys Lautakunta päättää 1. hylätä Radeq Radiotherapy Equipment Scandinavia AB, ( Tarjous Radeq ) Offer 535 / tarjouksen puutteellisesti laadittuna. 2. hankkia kokonaistaloudellisesti edullisimpana Elekta Instruments AB:n tarjouksen Elekta mukaisesti yhteishintaan (alv 0 %) kaksi lineaarikiihdytinlaitteistoa ilman Airplate pöytälevyä; kaksi annossuunnittelutyöasemaa ja lisenssit HYKS-Elekta-järjestelmien päivityspaketin (mm. serverikapasiteetti) huoltokoulutuksen kolmelle henkilölle Optiona kaksi FFF-keilaa ExacTrac System for Elekta 3. Dosimetriajärjestelmä PTW Octavius 4D laite seuraavassa kokoonpanossa yhteishintaan , (alv 0 %) OCTAVIUS 4D (L981387) OCTAVUS option DIAMOND software (S070020) Option IMAT for DIAMOND software (S ) OCTAVUS 4D trolley (T40057) Rotation unit chamber plate Farmer (T ) Octavus 4D:n detektorien lisäys (L ) Elekta Instruments AB:n tarjouksen mukaan kohdat 1-3 yhteishintaan (alv 0 %)

9 4. hankkia Oncolog Medicalin tarjouksen Oncolog 1211HP01/November 13, 2012 mukaisesti kaksi PatLog Airplate Long Carbon ja kaksi PatLog Ducking Unit hoitopöytälevyä Optiona automaattisen pöydän siirtomekanismin Oncologin pöytälevyihin; yksi PatLog Carrier ja yksi PatLog Recliner Oncolog Medicalin tarjouksen mukaan kohta 4 yhteishintaan (alv 0%) 5. todeta, että hankinnan arvo yhteensä on (alv 0 %). 6. allekirjoittaa ja tarkastaa pöytäkirja tämän pykälän osalta kokouksessa; 7. päätös ei sido kuntayhtymää ennen kuin on selvinnyt, käyttääkö ylempi toimielin asiassa kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta. Sopimus ei synny päätöksen tiedoksiannolla vaan erikseen myöhemmin tehtävällä sopimuksella. Päätös Esitys hyväksyttiin. Lisätietoja Mikko Tenhunen, puh

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 36 18.06.2013

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 36 18.06.2013 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 36 18.06.2013 TIETOKONETOMOGRAFIA (TT) -SIMULAATTORIN HANKINTA HYKS MEDISIINISEN TULOSYKSIKÖN SYÖPÄ-KLINIKKARYHMÄÄN, SÄDEHOITO-OSASTOLLE (VY 8828, PROJEKTI K10D400002)

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1. 1.

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1. 1. HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 1 20.01.2015 KAHDEN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 1 1. Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan hankkia kaksi uutta sädehoidon

Lisätiedot

NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN

NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN Talous- ja konsernijaosto 36 17.08.2016 NELJÄN SÄDEHOIDON LINEAARIKIIHDYTTIMEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN TAKO 36 HUS/1383/2016 1. Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan hankkia kolme uutta

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 39 06.05.2014 SPECT-TT-LAITTEEN HANKINTA HYKS SYÖPÄKESKUKSEEN HYKS 39 1 Hankinnan kohde HYKS Syöpäkeskus on saanut luvan uuden SPECT-TT-laitteen (gammakamera ja tietokonetomografi)

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Karelia Ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(6) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2010 HITSAUSKONE HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) Hankintakeskus 19.12.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 64/2014 1 (5) 64 Suojaus ja peittely H074-14 HEL 2014-010142 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Emicaid Oy, Mölnlycke Health Care Oy, OneMed Oy (1),

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE ky Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5

HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 HELSINGIN KAUPUNKI VERTAILU 56H/11 Sivu 1/5 ESITYSJÄRJESTELMÄHANKINNAN TARJOUSTEN VERTAILU 1. YLEISTÄ Helsingin kaupungin liikennelaitos liikelaitos (myöhemmin HKL) on pyytänyt tarjouksia valvomorakennuksensa

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (6) 3 Liikkumisen apuvälineet H018-14 HEL 2014-011257 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä seuraavat tarjoukset kolmeksi (3) vuodeksi hinnaltaan edullisimpina. Algol-Trehab

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 6 TERVEYSKESKUKSEN SAIRAALOIDEN VARTIOINTIPALVELUJEN HANKINTA Terke 2011-14 Esityslistan asia TJA/6 TJA Terveyslautakunta päätti terveyskeskuksen sairaaloiden vartiointipalvelujen

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

Öljyntorjuntapuomin hankinta

Öljyntorjuntapuomin hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 2.6.2017 Öljyntorjuntapuomin hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) öljyntorjuntaan tarkoitetusta nopeasti veneellä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Talous- ja velkaneuvonta: Asiakasrekisteri. Tarjousten vertailu. Tiivistelmä

Talous- ja velkaneuvonta: Asiakasrekisteri. Tarjousten vertailu. Tiivistelmä Talous- ja velkaneuvonta: Asiakasrekisteri Tiivistelmä Versio 1.0 23.03.2012 HELSINGIN KAUPUNKI Asiakasrekisteri 2 / 5 SISÄLLYSLUETTELO 1 Tarjouskilpailun pisteytys... 3 1.1 Yhteenveto ja lopputulos...

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon irtokalustehankinnan toimittajien nimeäminen. Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Jämsän kaupunki VERTAILUPÖYTÄKIRJA 1(10) JÄMSÄN KAUPUNKI SEPPOLAN PALVELUTALON IRTOKALUSTEHANKINTA Osoite Punalantie 38, 42100 Jämsä Vertailupöytäkirja Kokouksen aihe, paikka ja läsnäolijat Palvelutalon

Lisätiedot

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta

C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 26.2.2018 C-lk öljyntorjuntaveneen hankinta Hankinnan kohteena on C-luokan öljyntorjuntavene, joka tulee yleis- ja öljyntorjuntakäyttöön merialueelle.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Palmia-liikelaitos Turvapalvelut Toimitusjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Palmia-liikelaitos Turvapalvelut Toimitusjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (5) 5 Palmian turvallisuusalan teknisten asennuspalveluiden kilpailutus P-057 HEL 2014-000678 T 02 08 02 00 Päätös Päätöksen perustelut Saapuneet tarjoukset ja niiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Hankintakeskus 11.6.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Hankintakeskus 11.6.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirjanote 33/2014 1 (5) Tarjouksen jättäneet 33 Ompelukoneiden hankinta H015-14 HEL 2014-002966 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Erkin Sauma & Tikki Ky:n

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) 5 Opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinta Pöydälle 29.09.2015 HEL 2015-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinnasta

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys 1/9 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Kontiolahden seurakunta

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ 1. YLEISTÄ 2. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Tervola on n. 3300 asukkaan kunta Lapin eteläosassa. Suun terveydenhuollossa on kolme hammaslääkärin virkaa ja suuhygienistin toimi;

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki / Joensuun

Lisätiedot

13 Asianro HUS/1795/2018

13 Asianro HUS/1795/2018 13 Asianro HUS/1795/2018 PACS-järjestelmän hankinta HUS Kuvantamiseen palveluna Selostus Hankinnan taustaa ja kohde Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin PACS-järjestelmä (Picture Archiving and Communication

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ "Tulostimet 2008" Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta Atk-palvelukeskus Osoite PL 20 002401 KIRKKONUMMI Yhteyshenkilö Eero Viitanen järjestelmäasiantuntija

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 9 Päätös Jakomäen hammashoitolan hammashoitoyksikön hankinnassa HEL 2016-014037 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Dental-Systems Oy:n tarjouksen

Lisätiedot

48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE)

48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE) HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 48 03.06.2014 ENSIHOIDON D-TEHTÄVÄT HYKS-SAIRAANHOITOALUE/VANTAA JA KERAVA (HYKS PEIJAKSEN ALUE) 10/02/08/00/2014 HYKS 48 HYKS sairaanhoitoalueen ensihoidon kiireelliset

Lisätiedot

3.6.2011. Hankinta kohdentuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan Porin Koneja metallialan aikuiskoulutusyksikön, mittakoneen hankintaan (1 kpl).

3.6.2011. Hankinta kohdentuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan Porin Koneja metallialan aikuiskoulutusyksikön, mittakoneen hankintaan (1 kpl). TARJOUSPYYNTÖ 3.6.2011 MITTAKONEEN HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja päivittää palvelutoimintojaan

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1.

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1. 10.2.2010 PL 357 02151 Espoo TARJOUSPYYNTÖ operoi Suomen tärkeimpiä viranomaisten kriittisiä tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä. Operoimiemme järjestelmien käyttäjiä ovat mm. Poliisi, pelastustoimi,

Lisätiedot

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY Henkilöstö noin 250 Liikevaihto noin 30 M Omistajia yli 60 Pori Hämeenlinna Tuusula Palvelumme Talouspalvelut Henkilöstöpalvelut

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun Tiedepuisto Oy Asia ja sen selvitys 26927 Joensuun Tiedepuiston hallinnoimien kiinteistöjen toimitilojen sähkö-, putki-,

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön.

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön. Länsirannikon Koulutus Oy TARJOUSPYYNTÖ Winnova PL 197 9.11.2012 26101 RAUMA Raepesukone Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on hankkimassa tuotantokeittiöön uutta raepesukonetta, tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/ (5) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 65/2014 1 (5) 65 Haavanhoitotarvikkeet H072-14 HEL 2014-010140 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä B.Braun Medical Oy, BSN Medical Oy, Convatec Oy, FennoMedical

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Hank/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (6) 29 Teolliset elintarvikkeet yhteishankinta H121-16 HEL 2016-008264 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä Kespro Oy:n, Lihel Oy Solinan, Valio Oy:n, Suomen Iglu

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Päiväys 22.01.2019 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 9 (1/12) TARJOUSPYYNTÖ 218937 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2015 1 (5) 2 HKL:n metron kokonaisturvallisuuden tilannekuvajärjestelmän hankinta HEL 2014-010183 T 02 08 02 01 Päätösehdotus päättää oikeuttaa liikennelaitoksen hankkimaan

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

22.3.2011. Kiinteä hitsaustorni, joka soveltuu jauhekaari- MIG/MAG, sekä TIG-hitsaukseen

22.3.2011. Kiinteä hitsaustorni, joka soveltuu jauhekaari- MIG/MAG, sekä TIG-hitsaukseen TARJOUSPYYNTÖ 22.3.2011 Kiinteä hitsaustorni, joka soveltuu jauhekaari- MIG/MAG, sekä TIG-hitsaukseen on Satakunnan alueen suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNovan

Lisätiedot

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu.

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu. LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUSOSAN IRTOKALUSTEET Kasvatus- ja koulutuslautakunta 28.5.2015 ( 56): Launosten koulun laajennusosan irtokalusteista julkaistiin 28.4.2015 tarjouspyyntö julkisten hankintojen HILMA-ilmoitusmenettelyä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011. Terveyslautakunta päättänee esityslistalla esitetyin perustein hylätä

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011. Terveyslautakunta päättänee esityslistalla esitetyin perustein hylätä HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 14 KUNTOKASINO KY:N OIKAISUVAATIMUS RINTAMAVETERAANIEN FYSIOTERAPIAPALVELUJEN HANKINTAPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2010-181 Esityslistan asia TJA/14 TJA Terveyslautakunta päätti

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/2014 1 (5) 15 Sähkötöiden puitesopimus vuodelle 2014 HEL 2013-015290 T 02 08 03 00 Päätösehdotus päättää hylätä Ict Sähkö Oy:n, Saa- ja Sähkö Oy:n, Sähkö-Keidas Oy:n, Sähköurakointi

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

24 Selvitys oikaisuvaatimukseen koskien MliDno palo- ja pelastustoimen materiaalien hankintaa

24 Selvitys oikaisuvaatimukseen koskien MliDno palo- ja pelastustoimen materiaalien hankintaa Mikkeli Pöytäkirja 22/2016 1 (9) Aika 26.05.2016, klo 17:00-17:55 Paikka Juvan paloasema Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Selvitys oikaisuvaatimukseen

Lisätiedot

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA

LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA 1 LÄÄKINNÄN JOHTOAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne lääkinnän johtoautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) Palmia-liikelaitoksen jk Tj/8 16.02.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 (7) 17 Palmian työvoima vuokraus, H100-11-1 HEL 2011-010157 T 02 08 02 00 Päätös Johtokunta päätti vuokratyövoimapalveluiden hankinnasta esityslistalla esitetyin

Lisätiedot

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015

Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ 24.9.2015 Ohutlevyleikkuri Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 20 Palvelutalojen siivouspalvelujen hankinta HEL 2015-011341 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää - hyväksyä sosiaali- ja terveysviraston palvelutalojen siivouspalveluihin

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi

1. Laitoskatkaisuhoito alkoholivieroitusoireiden hoitamiseksi ja alkoholin käytön katkaisemiseksi Sosiaali- ja terveysltk. 134 03.11.2016 PÄIHDEHOITOPALVELUIDEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 134 Valmistelu ja lisätiedot: aikuissosiaalityön päällikkö Anne Green 040 512 9694, hankintapäällikkö Tuure Marku

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys 44701 Työkonepalvelut: Traktori- ja keräävät suurtehoruohonleikkuripalvelut Hankinnan kohde:

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (7) Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtori Hankintapäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (7) Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtori Hankintapäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (7) KIRDno-2017-480 Musiikkiopiston pianohankinta/ tarjouskilpailun ratkaiseminen Hankinnan kohde Musiikkiopiston pianot Tarjouspyyntö ja hankintamenettely Kirkkonummen

Lisätiedot

Trukin hankinta. LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ

Trukin hankinta. LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 19.9.2018 Trukin hankinta Hankittavaa trukkia käytetään öljyntorjuntakaluston siirtelyyn varastossa ja laiturialueella. Öljyntorjuntavarasto

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/2017 1 (5) 1 Teolliset elintarvikkeet yhteishankinta H121-16 HEL 2016-008264 T 02 08 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää hyväksyä Kespro Oy:n, Lihel Oy Solinan,

Lisätiedot

Öljyntorjuntakaluston hankinta

Öljyntorjuntakaluston hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2018 Öljyntorjuntakaluston hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustokokonaisuudesta: - öljyntorjuntapuomikontti

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA

TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA Oulunkaaren seutukunta TARJOUSPYYNTÖ Uusiutuvan energian yrityskeskus -hanke Piisilta 1 91100 Ii 2.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Selvityksen case-kohteena on

Lisätiedot

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot.

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. 1 (5) SÄHKÖISEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELUN HANKINTA Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. VERTAILUPERUSTEET 1.

Lisätiedot