KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2018"

Transkriptio

1 KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: klo Köyliön yritystalo Hallitus: Asser Lehtoranta, puheenjohtaja Helena Santala, varapuheenjohtaja (Köyliön ystävät) Anne Helin Anneli Laine (strategiatyöryhmä) Reetta Hulmi (ympäristöjaosto) Jouko Juhola Minna Oravuo (jäsensihteeri) Sari Minkovitch Lassi Kauko (perinnejaosto) Liisa Yski Jaakko Parkkila Inkeri Marttila Simo Nummi (julkaisujaosto), tiedottaja, poistui Jaakko Ojala Axel Cedercreutz Mikko Eskola (museohanke) Anne Reunanen Johanna Toivanen-Perko Pirkko Peltola Kalevi Salmi (valokuva-arkisto ym.) Seija Ojala (myytävät tuotteet) Pirjo Kotiranta, sihteeri Tarja Putko, kokoussihteeri Kirsti Savioja, rahastonhoitaja Samuli Vahteristo 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Asser Lehtoranta toivotti kokousväen tervetulleeksi ja avasi kokouksen. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. pöytäkirjan tarkastaminen Edellisen, 8.1. pidetyn kokouksen pöytäkirja on valittujen pöytäkirjantarkastajien toimesta hyväksytty ja lähetetty kokouksessa olleille. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan hallituksen seuraavassa kokouksessa.

2 4. Vuoden 2017 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen tilanne. Toiminnantarkastus? Vuoden 2017 toimintakertomuksen laati Samuli Vahteristo. Toimintakertomuksen todettiin olevan perusteellinen kertomus seuran monipuolisesta ja aktiivisesta toiminnasta. Toimintakertomus hyväksyttiin pienin muutoksin (kertomukseen lisätään veteraanihaastattelujen siirto cd-levylle ja levyjen lahjoittaminen veteraaneille, lisätään vielä kuva, kertomus muutetaan PDF-muotoon) esitettäväksi kevätkokoukselle. Simo Nummi tekee tarvittavat muutokset. Taloudenhoitaja Kirsti Savioja selosti tilinpäätöksen, siitä keskusteltiin ja tilinpäätös hyväksyttiin allekirjoitettavaksi. Toiminnantarkastus järjestetään lähiviikkoina ja seurasta siihen osallistuvat edellinen puheenjohtaja Samuli Vahteristo, nykyinen puheenjohtaja Asser Lehtoranta ja taloudenhoitaja Kirsti Savioja. 5. Ystäväkirkkopyhän ( ) järjestelyt Lehdessä (tiistai 6.2. Alasatakunta) on tietoa kirkkopyhästä. Aiempien järjestelyjen (hallituksen tammikuun kokous) lisäksi Seija Ojala ja Kirsti Savioja, joka myös hankkii vaihtokassan, hoitavat lounaslippujen myynnin. Lounas maksaa 10 e. Seuran myyntituotteet otetaan mukaan esiteltäväksi ja myyntiin. Köyliö-seuran kautta tulevat esirukouspyynnöt Helena Santalan sähköpostiin. Hän toimittaa ne jumalanpalveluksessa esitettäväksi. Tapahtumasta tiedotetaan facebookissa, seuran sivulla, tiedotteessa, seurakuntatiedoissa, seurakunnan sivuilla. 6. Ajankohtaiskatsaukset a. Köyliö-seura - Sääntömuutosasia on hoidettu ja tilinkäyttöoikeudet päivitetty. b. Perinnejaosto - Pyydetään, että Köyliön kirjastossa päivitetään luettelo Lalli- ja piispa Henrik aiheeseen liittyvä kirjallisuus. - Lahjoitetaan kirjastoon uusin Köyliist - kirja, Seija Ojala toimittaa kirjan kirjastoon. c. Ympäristöjaosto - Jaosto kokoontunut. Jaosto suunnittelee kulmakunnat kuntoon hankkeen avulla vieraslajien hävitystä ja nuorten palkkaamista tähän Köyliöläisen ympäristön hoitotyöhön. - Köyliö-seuran hallitus myöntää 600 euron omavastuuosuuden hankkeen rahoitukseen, mutta muuten hankkeen haku, hallinnointi ja toteutus jää jaostolle. Ympäristöjaosto ottaa yhteyttä köyliöläisiin kyläyhdistyksiin ja Satakunnan museon projektityöntekijä Niina Uusi - Seppään yhteistyössä hankkeen eteenpäin viemiseksi. Jaosto pitää hallitusta ajan tasalla toimistaan hankkeen suhteen. Jaosto järjestänee keväällä retken esimerkiksi Pispan lintutornille.

3 d. Köyliön ystävät - Jaoston kokous pidetään Lähialueet; Pirkko Peltola järjestää vierailun Naurava Lohikäärme opastuskeskukseen Eurassa. - Erkki Hammar on varannut 25 lippua Lallis - musikaaliin Raumalla Pori; vierailu Vuojoen kartanoon syksyllä e. julkaisujaosto - Julkaisujaoston esityksestä Köyliö-seuran hallitus päätti, että anotaan Suomen kulttuurirahaston Satakunnan rahastosta apurahaa euroa käsityöperinteen tallentamista varten. Apurahan turvin palkataan henkilöitä tutkimustyöhön ja varmistetaan esinekuvaukset. Anomuksesta huolehti Samuli Vahteristo. (liitteenä apurahaan liittyvät dokumentit ja vastaus hakemuksen perille saapumisesta). Ajankohtaisia asioita jaostossa: - jaoston jäsenten lisäksi käsityöperinnekirjan avustajaksi ovat lupautuneet: Hanna Jaakola, Raija Kaitaranta, Tuula Kytövuori, Anneli Laine, Sanna Lipkin, Erkki Saarinen, Susanna Salo - Kimppa ja Pirjo Terho. Saana Kauko on alkanut kirjoittaa digitaaliseen muotoon Helsingin Yliopiston Satakuntalaisen Osakunnan haastatteluaineistoa vuodelta Aineisto sisältää tietoa vanhoista köyliöläisistä työtavoista ja käsityöläisistä. Samuli Vahteristo ja Hanna Jaakola ovat neuvotelleet Emil Cedercreutzin museon johtajan Henry Flinkmanin ja museoamanuenssi Satu Tenhosen kanssa siitä, että käsityöperinnekirjassa nostetaan esille Emilin silhuettityöt, Köyliöstä keräämät ryijyt ja taidemuottien valmistus. Pirkko Peltola tuottaa tekstin yhteistyössä museon henkilökunnan kanssa. Hanna Jaakola on alustavasti selvittänyt, mitä köyliöläistä käsityöperinnettä löytyy Satakunnan museosta. Sanna Lipikin Oulun Yliopistosta on luvannut kirjoittaa koosteen kirkon alla remontin yhteydessä löytyneistä hautatekstiileistä. Tuula Kytövuori pyytää rovasti Veijo Järvistä kirjoittamaan kirkkovuoden liturgisten värien merkityksestä jumalanpalveluksessa. Samalla nostetaan esiin tekstiilit eli paramentit (alttariliinat, saarnaliinat) ja papin stola ja/tai messukasukka. Tuiskulan torpparimuseossa ja Tuiskulan kesäteatterissa on esineitä ja tekstiileitä ja niihin liittyviä tarinoita. Museotaksvärkki-hankkeesta saatuja tietoja voitaisiin näin hyödyntää ja osin tuoda esiin hankkeen aikaansaannokset. Jaakko on luvannut rikastuttaa kirjaa esinekuvauksilla. Jo perinteisen tavan mukaan tarkoitus on antaa kirjan sivuilla tilaa myös köyliöläisille ja Köyliön ystäville heidän käsityökokemusten ja -muistojen avaamiseksi. Kyläyhdistyksiltä, Köyliön maa- ja kotitalousnaisilta (käsityökerhot, käsityöneuvojat) ja Nykymartoilta pyydetään apua aineistonkeräämisessä.

4 f. Museohanketyöryhmä Mikko Eskola on lähettänyt viime vuonna sovitut omarahoitusosuuksien laskut kymmenelle eri liikkeelle tai yhteisölle. g. Muut työryhmät - Anneli Laine kertoi, että Köyliön naisen puvun kaavan siirto nettiversioksi etenee. Simo Nummi hoitaa kaavan siirtämisen sähköiseen muotoon. - Liittyen Kotiseutuarkistoon ja Valokuvat arkistoon Kalevi Salmi ehdotti, että Kotiseutuarkistosta Köyliö-seurassa vastaa jatkossa Museotaksvärkkityöryhmä (tällä hetkellä vastuu on Perinnejaostolla). Perusteluna on se, että museot ja kotiseutuarkistot liippaavat läheltä toisiaan, joten sama vastuutaho on luontevaa. Salmi kertoi myös, että Köyliö-seuralla ja Säkylä- seuralla on luja pyrkimys saada käyntiin neuvottelut Säkylän kunnan edustajien kanssa Kotiseutuarkiston hoidosta. Säkylä-seura on valinnut työryhmään edustajikseen puheenjohtaja Terttu Pesonen- Säilän ja hanketyöntekijä Mari Immosen, kuntaa pyydetään nimeämään siihen 2 edustajaa ja Köyliö-seuraa 2 edustajaa. Salmi ehdottaa Leena Järnforsia ja Kalevi Salmia. Lisäksi Salmi kertoi, että suunnitteilla on pysyvän paikalliskulttuurin kehittämistä pohtivan työryhmän perustaminen täyttämään aukkoa, joka on syntynyt, kun Säkylän kunnalla ei ole kulttuuritoimenjohtajaa tai muutakaan kulttuurialaa koordinoivaa työntekijää. Tähän ryhmään tullaan aikanaan pyytämään Köyliö-seurasta 1-2 edustajaa. - Hyväksyttiin tehdyt ehdotukset. Keskusteltiin Kalevi Salmin esityksen pohjalta Köyliön Valokuvat arkiston rahoituspohjasta. (Liitteenä Salmin ajatuksia keskustelun virittämiseksi). Köyliö-seura valtuuttaa Kalevi Salmin ja Mikko Eskolan neuvottelemaan Räisälä - museon edustajien kanssa museon kuvien siirtämisen ja ylläpidon kuluista. 7. Köyliö-seuran taloudellinen tilanne - Taloudellinen tilanne ok. - Hyväksytään maksettavaksi mmanualin kuva-arkistoa koskeva lasku 8. Kulttuurimatkaan liittyvät asiat Keskusteltiin suunnitellusta kulttuurimatkasta Riikaan. Ulla Kolu selosti kulttuurimatkan järjestelyjä ja tarjousta. - päätettiin, että Köyliö-seura järjestää kulttuurimatkan Riikaan, ajankohta sovittiin, että Köyliö-seuran jäsenille matka on edullisempi kuin ei-jäsenille - Anne Helin jatkaa Ulla Kolun kanssa matkan suunnittelua. Sitovat ilmoittautumiset tarvitaan mennessä. Hallitus pidetään selvillä suunnittelun etenemisestä.

5 9. Seuran kevätkokouksen ( klo Köyliön seurakuntatalolla) järjestelyt Seurakuntatalo on varattu kokouksen pitopaikaksi. Seurakuntatalon käytöstä peritään maksu silloin, kun ei ole kysymyksessä seurakunnan tilaisuus. Kokouksen yhteydessä museonjohtaja Juhani Ruohosen luento Satakunta vuotta sitten. Järjestelyt etenevät. 10. Köyliö-päivien valmistelu Pirjo Kotiranta kysyy Kepolan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Lasse Alhoa mukaan Köyliöpäiviä valmistelevaan työryhmään, jopa ryhmän johtajaksi. Ryhmään valittiin seurasta. Helena Santala, Liisa Yski, Pirjo Kotiranta ja Jouko Juhola. Kyläiltamat järjestetään Kepolassa, Mölkky-kisa Kepolan koulun kentällä, pääjuhla Kepolan koulussa. Järjestelyt etenevät. Asiaan palataan seuraavassa kokouksessa. 11. Kevättiedote - Tiedote lähetetään maaliskuun alussa. Sisältönä mm. jäsenmaksu, ajankohtaiset asiat ja lähiaikojen tapahtumat. Kalevi Salmin ehdottama tukirahapyyntö (seuran tilille voi jäsenmaksun lisäksi maksaa haluamansa summan kulttuurityön tukemiseen) mainitaan muiden kevättiedoteasioiden lisäksi. 12. Muut asiat - Mikko K. Heikkilä (Tampereen yliopisto, kielen - ja historiantutkija) on julkaissut kirjan Keskiajan suomen kielen dokumentoitu sanasto ensiesiintymävuosineen. Heikkilä on tutkimuksissaan selvittänyt, että suomen kielen sanoja esiintyi teksteissä jo ennen Mikael Acricolan syntymää. Hän on koonnut yksiin kansiin tuhansissa keskiaikaisissa asiakirjoissa esiintyvät suomenkieliset sanat jumalasta hiiteen ja talonpojasta lukkariin. Hallitus päätti tilata 15 kirjaa halukkaille myytäväksi. 13. Seuraava kokous Maaliskuun kokous pidetään maanantaina Köyliön yritystalossa Kepolassa. 14. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen Kokouksen päätyttyä Jaakko Ojala valokuvasi seuran nykyisen hallituksen. Puheenjohtaja Kokoussihteeri Asser Lehtoranta Tarja Putko

6 Sihteeri Pirjo Kotiranta

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2018

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: 8.1.2018 klo 18.00 Köyliön yritystalo Hallitus: Asser Lehtoranta, puheenjohtaja Helena Santala, varapuheenjohtaja (Köyliön ystävät) Anne Helin

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2018. Anneli Laine (strategiatyöryhmä) Reetta Hulmi (ympäristöjaosto) läsnä, poistui 18.

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2018. Anneli Laine (strategiatyöryhmä) Reetta Hulmi (ympäristöjaosto) läsnä, poistui 18. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 Aika: 7.5. 2018 klo 18.00 Köyliön yritystalo, kahvio Hallitus: Asser Lehtoranta, puheenjohtaja Helena Santala, varapuheenjohtaja (Köyliön ystävät)

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2017. Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja. Helena Santala, Köyliön ystävät-jaoston pj.

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2017. Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja. Helena Santala, Köyliön ystävät-jaoston pj. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: 9.1. 2017 klo 18.00 Paikka: Köyliön entinen kunnantalo Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena Santala,

Lisätiedot

Puheenjohtaja Samuli Vahteristo avasi kokouksen.

Puheenjohtaja Samuli Vahteristo avasi kokouksen. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2016 Aika: 15.8.2016 klo 18.00 Paikka: Eräelämyskeskus Kaarnikka (Kartta) Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 1/ Aika: klo Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9

KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 1/ Aika: klo Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 1/2019 17.1.2019 Aika: 7.1.2019 klo 18.00 21.00 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja Jouko Juhola, varapuheenjohtaja Anne Helin

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2017

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 Aika: 8.5.2017 klo 18.00 Paikka: Yritystalo (entinen kunnantalo) Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena Santala,

Lisätiedot

3. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi.

3. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ma 4.1.2016 klo 18.00 Paikka: Mainosnummen tiloissa, Salattimentie 266A, Ehtamo, Säkylän Köyliössä Läsnä: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi.

Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: 6.2.2017 klo 18.00 Paikka: Lallin koulu Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena Santala, Köyliön ystävät-jaoston

Lisätiedot

poistui valokuvauksen jälkeen ja palasi kokoukseen klo 19.50

poistui valokuvauksen jälkeen ja palasi kokoukseen klo 19.50 KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 3/2017 Aika: 6.3.2017 klo 18.00 Paikka: Köyliön entinen kunnantalo Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena Santala,

Lisätiedot

3. Edellisen kokouksen pöytäkirja(liitteenä) Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi.

3. Edellisen kokouksen pöytäkirja(liitteenä) Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 Aika: ke 6.4..2016 klo 18.00 Paikka: Köyliön kunnanvirasto, valtuustosali Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin, jäsen Mikko Vännilä, jäsen

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA ry:n SYYSKOKOUKSEN 2011 PÖYTÄKIRJA

KÖYLIÖ-SEURA ry:n SYYSKOKOUKSEN 2011 PÖYTÄKIRJA KÖYLIÖ-SEURA ry:n SYYSKOKOUKSEN 2011 PÖYTÄKIRJA Aika sunnuntai 16.10.2011 klo 17:00 Paikka Köyliön kunnanviraston valtuustosali, Köyliöntie 9 Läsnä Osanottajalista on pöytäkirjan liitteenä Kokouksessa

Lisätiedot

puheenjohtaja Samuli Vahteristo avasi kokouksen. Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi.

puheenjohtaja Samuli Vahteristo avasi kokouksen. Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin allekirjoitettavaksi. KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 5/2016 Aika: 3.5.2016 klo 18.00 Paikka: Köyliön kunnantalon valtuustosali Hallitus: Samuli Vahteristo, puheenjohtaja Anne Helin Asser Lehtoranta Helena

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

1. Kokouksen avaus Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa Köyliö-seura ry 27710 KÖYLIÖ PÖYTÄKIRJA 24.3.2019 KEVÄTKOKOUS Aika sunnuntai 24.3.2019 klo 14-14.50 Paikka Lallin koulu, Kankaanpään kylä, Säkylä Läsnä Osanottajalista liitteenä Kevätkokous asiat 1. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heli Lehto-Lintunen avasi kokouksen toivottaen osanottajat tervetulleiksi.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heli Lehto-Lintunen avasi kokouksen toivottaen osanottajat tervetulleiksi. Köyliö-seura ry Köyliöntie 9 27710 KÖYLIÖ PÖYTÄKIRJA Kevätkokous Aika: 28.3.2012 kello 18.00 Paikka: Köyliön kunnanviraston valtuustosali, Köyliöntie 9 Läsnä: osanottajalista on pöytäkirjan liitteenä KÄSITELLYT

Lisätiedot

1. kokouksen avaus Köyliö-seuran puheenjohtaja Anneli Laine avasi kokouksen tervetulotoivotuksin.

1. kokouksen avaus Köyliö-seuran puheenjohtaja Anneli Laine avasi kokouksen tervetulotoivotuksin. Köyliö-seura ry PÖYTÄKIRJA SYYSKOKOUS Aika keskiviikko 28.10.2009 klo 18 Paikka Köyliön kunnanviraston valtuustosali, Köyliöntie 9 Läsnä osanottajalista on pöytäkirjan liitteenä Yhdistyksen syyskokouksessa

Lisätiedot

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 7/2019 8.8.2019 Aika: 5.8.2019 klo 18.00 20.15 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja Jouko Juhola, varapuheenjohtaja Anne Helin

Lisätiedot

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 2/2019 8.2.2019 Aika: 4.2.2019 klo 18.00 21.00 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja Jouko Juhola, varapuheenjohtaja Anne Helin

Lisätiedot

Köyliöntie KÖYLIÖ KEVÄTKOKOUS

Köyliöntie KÖYLIÖ KEVÄTKOKOUS Köyliö-seura ry Köyliöntie 9 27710 KÖYLIÖ PÖYTÄKIRJA KEVÄTKOKOUS Aika ke 25.3.2009 klo 18 Paikka Köyliön kunnanviraston valtuustosali, Köyliöntie 9 Läsnä Osanottaja lista liitteenä Käsitellyt asiat 1.

Lisätiedot

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke läsnä

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke läsnä KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 5/2019 9.5.2019 Aika: 6.5.2019 klo 18.00 20.10 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja Jouko Juhola, varapuheenjohtaja Anne Helin

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 1/2010. Axel Cedercreutz

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 1/2010. Axel Cedercreutz KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 1/2010 Aika: 5.1.2010 klo 18 Paikka: Köyliön kunnanvirasto Hallitus: Anneli Laine, puheenjohtaja Aino Aaltonen Axel Cedercreutz Alpo Heino Olavi Linturi

Lisätiedot

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke poissa KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 4/2019 7.4.2019 Aika: 1.4.2019 klo 18.00 20.15 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja läsnä Jouko Juhola, varapuheenjohtaja Anne

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai.9.2.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen, poistui klo 17.45

Lisätiedot

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 9/2011

KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 9/2011 KÖYLIÖ-SEURA RY HALLITUKSEN KOKOUKSEN Pöytäkirja 9/2011 Aika: 5.10.2011 klo 18 Paikka: Köyliön kunnanvirasto Hallitus: Anneli Laine, puheenjohtaja Axel Cedercreutz Alpo Heino Anne Helin Heli Lehto-Lintunen

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke läsnä

Mikko Eskola, myös Museotaksvärkkihanke läsnä KÖYLIÖ-SEURA, hallitus PÖYTÄKIRJA 3/2019 5.3.2019 Aika: 4.3.2019 klo 18.00 20.10 Paikka: Yritystalo, Kepola, Köyliöntie 9 Hallitus: Helena Santala, puheenjohtaja läsnä Jouko Juhola, varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Anneli Laine avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Anneli Laine avasi kokouksen. Köyliö-seura ry Köyliöntie 9 27710 KÖYLIÖ PÖYTÄKIRJA Kevätkokous Aika 27.3.2011 kello 14 15.50 Paikka Köyliön kunnanviraston valtuustosali, Köyliöntie 9 Läsnä Osanottajalista on pöytäkirjan liitteenä KÄSITELLYT

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2009 Bobäck byaförening rf. 9.2.2009 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Juha Saranpää, Sari Söderman, Jari Kaivolahti. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo.

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan

Päätösesitys: Hallituksen puheenjohtaja Pekka Knuutti avaa kokouksen Päätös: Esityksen mukaan EVANKELINEN LÄHETYSYHDISTYS ELY ry VUOSIKOKOUS PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Lauantai 16.4.2016 klo 14.30 Paikka: Tampere, Kalevan kirkon srk-sali Läsnä: Osallistujalista pöytäkirjan liitteenä 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 1-2017 Aika Torstai 26.1.2017 klo 17.15 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.35 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (-) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Jeremias Sankari, kirkkoherra Pertti Backman, talouspäällikkö, kokouksen sihteeri

Jeremias Sankari, kirkkoherra Pertti Backman, talouspäällikkö, kokouksen sihteeri Kokousaika 5.2.2009 klo 9.30 Kokouspaikka Hartolan seurakuntatalo Läsnä Poissa Rauni Salmela, puheenjohtaja Jere Porvari, varajäsen Pirkko Riihimäki, jäsen Olli Lehtinen Anneli Tervo Muut: Jeremias Sankari,

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: 13.2.2012 kello 19.00-21.15 Paikka: Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 Läsnä: Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Ahokas Lari Eerola Liisa Kainulainen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 29.05.2017 Aika 29.05.2017, 10:00-15:20 Paikka Kuopion kampus, Snellmania-rakennus Sn300 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 12.10.2017 klo 15:00-16:28 Paikka Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 75 Kokouksen avaus 3 76

Lisätiedot

KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko klo 17.00

KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko klo 17.00 KARJALOHJAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Karjalohjan seurakuntatalo Lasikirkko 7.2.2019 klo 17.00 Osallistujat Heikki Marjanen puheenjohtaja Erkki Helminen Rolf Oinonen Jyrki Mäntyvaara

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo Annikki Brown Kaisa Rinne

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo Annikki Brown Kaisa Rinne SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo 21.3.2019 klo 17.00 Osallistujat Jaakko Heino Annikki Brown Kaisa Rinne puheenjohtaja varapuheenjohtaja Poissa Toivo Haatio

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 1/2016. Seurakuntaneuvoston kokous ke Noormarkun pappilassa klo

Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 1/2016. Seurakuntaneuvoston kokous ke Noormarkun pappilassa klo Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 1/2016 Seurakuntaneuvoston kokous ke 13.1.2016 Noormarkun pappilassa klo 18.00-18.56. Kari Penttinen Kristiina Huhtanen puheenjohtaja, poissa 7, 8 kohdalla

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 - _20.20 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 39 Kokouksen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.42, jonka jälkeen alkuhartaus.

12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.42, jonka jälkeen alkuhartaus. Noormarkun seurakuntaneuvoston esityslistapöytäkirja 2/2016 Seurakuntaneuvoston kokous ti 9.2.2016 Noormarkun pappilassa klo 17.30-18.53 Kari Penttinen Kristiina Huhtanen Pirkko Isosaari Leena Kallionsivu

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS. Kokouksen avaus 17:18. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Kokousvirkailijoiden valinta

HALLITUKSEN KOKOUS. Kokouksen avaus 17:18. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Kokousvirkailijoiden valinta Aika: 26.04.2016 17:15 Paikka: Satakunnan Ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikkö Läsnä: Pekka Aarne, Esa Halminen, Pirjo Nordström, Mikko Johansson, Ritva Peltomaa (varajäsen), Aulis Saarinen (pelinjohtaja),

Lisätiedot

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS

YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS Pöytäkirja 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY. VUOSIKOKOUS 2002 AIKA: Maanantai 11.3.2002 klo 16.00 PAIKKA: Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto, Vuorikatu 22 LÄSNÄ: Camilla von Bonsdorff, puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 20.45 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.00 19.10 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun)

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun) 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 10 14/2013 PÖYTÄKIRJA 10/2013 Aika: 18.-24.6.2013 Osallistujat: Jäsenhakemuksia Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme.

Lisätiedot

SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO TUL ry PÖYTÄKIRJA 3/11 1 (5)

SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO TUL ry PÖYTÄKIRJA 3/11 1 (5) SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO TUL ry PÖYTÄKIRJA 3/11 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS Aika Tiistai 19.4.2011 klo 18.00 Paikka Liiton keskustoimisto, Helsinki Osanottajat Sirpa Paatero (3) puheenjohtaja Kari Uotila

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 1/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 20.1.2015 klo 18:00 Paikka: Länsi-Porin kirkko Jäsenet: Esa Anttila, poissa Katri Hirvola Petri Huru, poissa Aulis Juntunen Marja Kaanaa Simo

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot