Övriga närvarande - Muut läsnäolijat Petra Fager (vice sekr./varasiht.) x Pia Vähäkangas Johanna Kujala (sekr./siht.) x Riku Niemistö x Heli Masa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Övriga närvarande - Muut läsnäolijat Petra Fager (vice sekr./varasiht.) x Pia Vähäkangas Johanna Kujala (sekr./siht.) x Riku Niemistö x Heli Masa"

Transkriptio

1 Maakuntauudistus Phjanmaalla Väliaikainen valmistelutimielin, päätöskkus I/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: kl 9:00 11:57 Paikka: Vaasan keskussairaala, kkushune T1, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa Närvarande läsnälijat Medlemmar jäsenet Alice Backström x Päivi Berg x Riitta Palmberg x Anne Ekstrand x Marj Orava x Jukka Kentala (1. vicerdf./1. vpj.) x Tanja Erikssn x Juni Nummi x Olle Gull x Sfia Ulfstedt Marina Kinnunen x Anders Östergård x Jan Finne x Minna Uusimäki (2. vicerdf./2. vpj.) x Kaj Sumela (rdf./pj.) x Juha Nummela x Varpu Rajaniemi x Ter Mäki x Övriga närvarande - Muut läsnälijat Petra Fager (vice sekr./varasiht.) x Pia Vähäkangas Jhanna Kujala (sekr./siht.) x Riku Niemistö x Heli Masa Prtkllets riktighet bekräftas av Pöytäkirjan vakuudeksi Kaj Sumela, puheenjhtaja Jhanna Kujala, sihteeri Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Prtklljustering Pöytäkirjan tarkastus Juni Nummi xx.xx.2018 Minna Uusimäki A. PÄÄTETTÄVÄT ASIAT 65 Kkuksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Päätösehdtus: Valmistelutimielin tteaa, että kkus n laillisesti kutsuttu klle ja päätösvaltainen. Väliaikainen valmistelutimielin ttesi kkuksen laillisesti kllekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 66 Pöytäkirjan tarkastus Päätösehdtus: Valmistelutimielin valitsee Juni Nummen (varalle Sfia Ulfstedt) ja Minna Uusimäen (varalle Juha Nummela) tämän pöytäkirjan tarkastajiksi. Valmistelutimielin valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Juni Nummen ja Minna Uusimäen. 67 Maakuntauudistuksen ja ste-uudistuksen valmistelutilanne ja valmistelun uusi rganisintimalli Päätösehdtus: Valmistelutimielin päättää hyväksyä Phjanmaan maakuntavalmistelun rganisinnin uuden mallin, jka kskee epävirallisen väliaikaisen valmistelutimielimen timinta-aikaa Valmistelutimielin päättää myös, että ICT- työryhmän lisäksi perustetaan ptilas- ja asiakastiethallintajärjestelmän hjausryhmä. Lisäksi valmistelutimielin päättää, että vuden 2018 alusta lähtien väliaikaisen valmistelutimielimen päätöskkuksiin kutsutaan vain varsinaiset jäsenet päätöskkuksen kkuskutsu lähetetään tiedksi seuraaville henkilöille: Phjanmaan muutsagentit sekä valmistelutimielimen viestinnästä vastaava tiedttaja, Vaasan sairaanhitpiirin viestintäpäällikkö ja Phjanmaan ELY-keskuksen jhdn assistentti, jilla n kkuksissa läsnäl- ja puheikeus, mutta ei päätöksentek-ikeutta päätöskkuksen kutsu timitetaan tiedksi myös Länsi- ja Sisä-Sumen aluehallintvirastn ylijhtajalle kkuskutsu teemakkuksiin lähetetään varsinaisille jäsenille ja muille, jilla n läsnäl-ikeus tai läsnälvelvllisuus valmistelutimielimen päättämällä tavalla. uusien työryhmien puheenjhtajistt täydennetään puuttuvilta sin ja jkainen puheenjhtajist täydentää työryhmäänsä muilla jäsenillä. uudet työryhmät valmistelevat man substanssialansa salta prjektisuunnitelman täydentämällä tiedt Drpbxissa levaan päivitettävään uudistuksen tiekarttaan. Työryhmät valmistelevat prjektisuunnitelmansa viimeistään helmikuun lppuun mennessä ja ne esitellään valmistelun jhtryhmälle, jnka jälkeen asia etenee pliittiseen viiteryhmään ja väliaikaiseen valmistelutimielimeen päätöstä varten. Kukin työryhmä valmistelee prjektisuunnitelmastaan myös diasarjan kkuskäsittelyjä varten. Valmistelutimielin hyväksyi Phjanmaan maakuntavalmistelun rganisinnin uuden mallin (liite 1), jka kskee epävirallisen väliaikaisen valmistelutimielimen timinta-aikaa , sillä muutksella, että tukipalvelutyöryhmä siirretään hallinttyöryhmän alle. Lisäksi valmistelutimielin päätti, että

3 Phjanmaan liitsta lähetetään kaikkiin alueen kuntiin pyyntö nimetä edustaja/yhteyshenkilö kaikkiin työryhmiin, lukuun ttamatta ptilas- ja asiakastiethallintajärjestelmän hjausryhmää. Kunkin työryhmän puheenjhtajist rganisi käytännön työn parhaaksi katsmallaan tavalla. vuden 2018 alusta lähtien väliaikaisen valmistelutimielimen päätöskkuksiin kutsutaan vain varsinaiset jäsenet päätöskkuksen kkuskutsu lähetetään tiedksi seuraaville henkilöille: Phjanmaan muutsagentit sekä valmistelutimielimen viestinnästä vastaava tiedttaja, Vaasan sairaanhitpiirin viestintäpäällikkö ja Phjanmaan ELY-keskuksen jhdn assistentti, jilla n kkuksissa läsnäl- ja puheikeus, mutta ei päätöksentek-ikeutta päätöskkuksen kutsu timitetaan tiedksi myös Länsi- ja Sisä-Sumen aluehallintvirastn ylijhtajalle kkuskutsu teemakkuksiin lähetetään varsinaisille jäsenille ja muille, jilla n läsnäl-ikeus tai läsnälvelvllisuus valmistelutimielimen päättämällä tavalla. uusien työryhmien puheenjhtajistt täydennetään puuttuvilta sin muutsjhtajien timesta. uudet työryhmät valmistelevat man substanssialansa salta prjektisuunnitelman täydentämällä tiedt Drpbxissa levaan päivitettävään uudistuksen tiekarttaan. Työryhmät valmistelevat prjektisuunnitelmansa myöhemmin ilmitettavaan määräaikaan mennessä ja ne esitellään valmistelun jhtryhmälle, jnka jälkeen asia etenee pliittiseen viiteryhmään ja väliaikaiseen valmistelutimielimeen päätöstä varten. Kukin työryhmä valmistelee prjektisuunnitelmastaan myös diasarjan kkuskäsittelyjä varten. 68 Muutsjhtajien palkkaaminen maakuntauudistukseen ja ste-uudistukseen vuden 2019 lppuun Päätösehdtus: Valmistelutimielin päättää esittää maakuntahallitukselle, että maakuntahallitus jatkaa Varpu Rajaniemen tehtävää muutsjhtajana maakuntahallitus päättää, että ssiaali- ja terveydenhulln uudistuksen muutsjhtajan tehtävä jaetaan ja että muutsjhtajina jatkavat Vaasan sairaanhitpiirin vt. jhtaja Marina Kinnunen (50 %) ja Vaasan kaupungin ssiaali- ja terveystimen timialajhtaja Jukka Kentala (50 %). Timeksiant kskee ajanjaksa Marina Kinnunen ja Jukka Kentala pysyvät virkasuhteissaan nykyisiin työnantajiinsa. Vaasan sairaanhitpiiri ja Vaasan kaupunki laskuttavat muutsjhtajuudesta em. aikana aiheutuneista kustannuksista Phjanmaan liitta. ste-muutsjhtajuudesta aiheutuneista kustannuksista, jtka vat aiheutuneet Vaasan sairaanhitpiiri ja Vaasan kaupunki laskuttavat Phjanmaan liitta. palkkakustannukset krvataan valtivarainministeriön Phjanmaan liitlle myöntämästä avustuksesta ja vain mikäli määrärahaa n käytettävissä riittävästi a. kustannuksiin. mikäli maakunta- ja ste-uudistus ei tteudu, ja sen valmistelu päätetään valtakunnallisesti keskeyttää, palaa muutsjhtaja Rajaniemi perusvirkaansa. Samin keskeytyy ste-muutsjhtajien sa-aikaisuus uudistuksen valmistelussa.

4 Valmistelutimielin päätti esittää maakuntahallitukselle, että maakuntahallitus jatkaa Varpu Rajaniemen tehtävää muutsjhtajana Lisäksi valmistelutimielin päätti esittää maakuntahallitukselle, että ssiaali- ja terveydenhulln uudistuksen muutsjhtajan tehtävä jaetaan ja että muutsjhtajina jatkavat Vaasan sairaanhitpiirin vt. jhtaja Marina Kinnunen (50 %) ja Vaasan kaupungin ssiaalija terveystimen timialajhtaja Jukka Kentala (50 %). Timeksiant kskee ajanjaksa Marina Kinnunen ja Jukka Kentala pysyvät virkasuhteissaan nykyisiin työnantajiinsa. Vaasan sairaanhitpiiri ja Vaasan kaupunki laskuttavat muutsjhtajuudesta em. aikana aiheutuneista kustannuksista Phjanmaan liitta. Ste-muutsjhtajuudesta aiheutuneista kustannuksista, jtka vat aiheutuneet Vaasan sairaanhitpiiri ja Vaasan kaupunki laskuttavat Phjanmaan liitta palkkakustannukset krvataan valtivarainministeriön Phjanmaan liitlle myöntämästä avustuksesta ja vain mikäli määrärahaa n käytettävissä riittävästi a. kustannuksiin. mikäli maakunta- ja ste-uudistus ei tteudu, ja sen valmistelu päätetään valtakunnallisesti keskeyttää, palaa muutsjhtaja Rajaniemi perusvirkaansa. Samin keskeytyy ste-muutsjhtajien sa-aikaisuus uudistuksen valmistelussa. 69 Maakuntaknsernin rganisaatin lunns Päätösehdtus: Valmistelutimielin hyväksyy lunnksen maakunnan rganisaatiksi, jtta sitä vidaan käyttää tarvittaessa esimerkiksi viestinnässä ja jatkvalmistelun phjana. Valmistelutimielin hyväksyi lunnksen maakunnan rganisaatiksi (liite 2). Päätettiin, että lunnksesta tehdään lisäksi erilliset versit päätösrganisaatista ja virkamiesrganisaatista ja liikelaitksiin laitetaan jhtkunnat näkyviin. Knsernirakenne ja siihen vaikuttava hallintsääntölunns vat seuraavan, pidettävän VATE:n teemakkuksen aiheena. 70 Sinun Phjanmaasi rganisaatit yhdessä Phjanmaan Suurmessuille Päätösehdtus: Valmistelutimielin merkitsee saadun infrmaatin tiedksi ja päättää, että Phjanmaan uusi maakunta sallistuu keväällä 2018 Phjamaan suurmessuille. Valmistelutimielin merkitsi saadun infrmaatin tiedksi ja päätti, että Phjanmaan uusi maakunta sallistuu keväällä 2018 Phjanmaan suurmessuille. 71 Maakuntauudistuksen ja ste-uudistuksen viestinnän tehstaminen Päätösehdtus:

5 Valmistelutimielin merkitsee saadun infrmaatin tiedksi ja päättää kirjitusvastuista. Lisäksi valmistelutimielin päättää kutsua alueen rganisaatiiden viestinnästä vastaavat henkilöt klle hyvien käytäntöjen jakamiseksi ja jalkauttamiseksi sekä keskustelemaan muista henkilöstöviestinnän tehstamisen timenpiteistä. Valmistelutimielin merkitsi saadun infrmaatin tiedksi ja päätti sanmalehti Phjalaisessa julkaistavien klumnien kirjitusvastuista seuraavasti: (Tammikuu: Marina Kinnunen) Helmikuu: Varpu Rajaniemi (DL: 20.2.) Maaliskuu: Jukka Kentala (DL: 20.3.) Huhtikuu: Ter Mäki (DL: 17.4.) Tukkuu: Anders Östergård (DL: 15.5.) Kesäkuu: Minna Uusimäki (DL: 19.6.) Lisäksi, henkilöstöviestinnän tehstamiseksi päätettiin kutsua klle kaikkien uudistuksen piirissä levien rganisaatiiden henkilöstöviestinnästä vastaavat henkilöt (henkilöstöasiiden vastuuvalmistelijiden kkama HR-verkst), jille esitellään j lemassa levat viestinnän keint ja välineet ja jiden kanssa ideidaan yhdessä uusia hyvä käytäntöjä. Kkuksessa esitellyn esimies- ja henkilöstökampanjan (liite 3) salta päätettiin, että kampanjaa ei tteuteta kevään 2018 aikana, mutta asiaan palataan syksyllä. 72 Kasvupalveluiden valmistelu Phjanmaan maakuntauudistuksessa Päätösehdtus: Valmistelutimielin päättää, että Phjanmaan TE-timistn palvelujhtaja Juha Nummela rekrytidaan väliaikaishallintn kasvupalveluiden valmistelijaksi. Samalla hänet nimetään valmistelutimielimen asiantuntijaksi, jka kutsutaan teemakkuksiin. Valmistelutimielin päätti, että Phjanmaan TE-timistn palvelujhtaja Juha Nummela rekrytidaan väliaikaishallintn kasvupalveluiden valmistelijaksi. Samalla hänet nimetään valmistelutimielimen asiantuntijaksi, jka kutsutaan teemakkuksiin. B. ILMOITUSASIAT 1. Ajankhtaista maakunta- ja ste-uudistuksen valmistelijiden rekrytinnista Maakuntavalmistelun juristiksi n valittu Viktr Svarvars, jka alittaa tehtävässä Ensimmäisenä tehtävänään juristi alkaa perata spimuksia alittaen sairaanhitpiirin spimuksista. Carline Lång n palkattu 60 % työpanksella maakuntavalmistelun assistentiksi alkaen. Sekä Svarvarsin että Långin työpiste n Palsaaren timistlla. SOTE-krdinaattrin rekrytintiin n juuri saatu rahitus ja rekrytinti alkaa välittömästi.

6 3 ICT-asiantuntijan tehtävän kuvaukset vat työn alla ja rekrytinti alkaa mahdllisimman pian. Valmistelijiden palkkakustannusten laskutuksen salta tdettiin, että nimettyjen vastuuvalmistelijiden salta palkkakustannukset krvataan ja kaikkien kanssa tehdään sekä yleisspimus (luvuttaja - vastaanttaja) että ns. klmikantaspimus (luvuttaja - vastaanttaja - valmistelija). 2. Kkuksia ja muista tilaisuuksia Seuraavat valmistelutimielimen kkukset: päätöskkukset (vuden 2018 kkukset pidetään Vaasan sairaanhitpiirin tilissa (T1) ellei tisin ilmiteta.) pe kl 9 12 t kl 9 12 pe kl 9 12 pe kl 9 12 pe kl 9 12 teemakkukset 9.2. Teemakkus kl /Palsaari 8.3. Teemakkus kl 9 12/Palsaari 6.4. Teemakkus kl 9 12/Palsaari 9.5. Teemakkus kl 10 12/Palsaari 8.6. Teemakkus kl 10 12/Palsaari Alueellisia kkuksia ja muita tilaisuuksia: >> Phjanmaan pliittisen viiteryhmän tinen kkus Valtakunnallisia tilaisuuksia: >> Muutsjhdn akatemian kevään 2018 kulutushjelma >> HR sana knsernistrategiaa järjestäjä työnantajana >> Tiedlla jhtaminen >> Talusjhtaminen ja tulevat maakunnat Muut asiat Kkusten ja tilaisuuksien hallinnan salta täsmennetään, että kkusajat lähetetään jatkssa kalenterikutsuna, ei sähköpstina. Muutsjhtajat pyrkivät krdinimaan sallistumisia ja tilaisuuksien tiedksi -lähettämistä pyritään vähentämään. Ohje edustamisesta tudaan seuraavaan VATE:n päätöskkukseen käsiteltäväksi.

Olle Gull x Anders Östergård Marina Kinnunen x Marja-Riitta Vest x Jan Finne Juha Nummela x Kaj Suomela (ordf./pj.) x Tero Mäki x Varpu Rajaniemi

Olle Gull x Anders Östergård Marina Kinnunen x Marja-Riitta Vest x Jan Finne Juha Nummela x Kaj Suomela (ordf./pj.) x Tero Mäki x Varpu Rajaniemi Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous III/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 15.6.2018 klo 9:00 11:39 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous IV/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 27.9.2018 klo 9:00 10:30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Suosirri, Hietalahdenkatu 2-4,

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Juha Nummela xx.xx.2018 Varpu Rajaniemi 12.4.

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Juha Nummela xx.xx.2018 Varpu Rajaniemi 12.4. Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous II/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 22.3.2018 klo 9:00 11:59 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Erkki Penttinen Tero Mäki

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Erkki Penttinen Tero Mäki Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous III/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 27.4.2018 klo 9:00 11:50 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa

Lisätiedot

Paikka: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa

Paikka: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin PÖYTÄKIRJA Aika: 24.11.2017 klo 9:00 11:24 Paikka: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa Närvarande läsnä Medlemmar

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Päivi Berg Jan Finne xx.xx2017

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Päivi Berg Jan Finne xx.xx2017 Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin PÖYTÄKIRJA Aika: 27.10.2017 klo 9:00 12:29 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Närvarande läsnä Medlemmar jäsenet Alice Backström

Lisätiedot

Kalatalousalueen ensimmäinen kokous ja vuosi

Kalatalousalueen ensimmäinen kokous ja vuosi Kalatalusalueen ensimmäinen kkus ja vusi Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen kalastusaluepäivä perjantaina 23.11.2018 Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Uuden kalatalusalueen alku

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri. Juntunen Johanna varajäsen Kinnunen Pirjo-Riitta jäsen Köngäs Martti 1(5) Aika Keskiviikkna 30.3.2016 kl 17 Paikka Seurakuntasali, Pulanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjhtaja Mater Riina-Maria taluspäällikkö, sihteeri Milanen Erkki varapuheenjhtaja Herukka Terttu Juntunen

Lisätiedot

Pirkanmaan AluePegasoksen ohjausryhmän kokous

Pirkanmaan AluePegasoksen ohjausryhmän kokous Muisti 1 (5) Pirkanmaan AluePegasksen hjausryhmän kkus Aika: 26.10.2018 kl 9-12 Paikka: Pirkanmaan liitt, Kellprtinkatu 1 C, neuvtteluhune Veturi Osallistujat: Erillinen liite Muisti 2 (5) Asia Esittely,

Lisätiedot

Paikka: Pohjanmaan liitto, Kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa

Paikka: Pohjanmaan liitto, Kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin PÖYTÄKIRJA Aika: 29.8.2017 klo 9:00 11:48 Paikka: Pohjanmaan liitto, Kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, Vaasa Närvarande läsnä Medlemmar

Lisätiedot

SAK ry Ohje 1 (3) Liitto- ja jäsenpalveluosasto Esko Grekelä/Anitta Leikos 2.12.2014

SAK ry Ohje 1 (3) Liitto- ja jäsenpalveluosasto Esko Grekelä/Anitta Leikos 2.12.2014 SAK ry Ohje 1 (3) Liitt- ja jäsenpalvelusast Esk Grekelä/Anitta Leiks 2.12.2014 PAIKALLISJÄRJESTÖN PURKAMINEN TOIMENPITEET 1. Ilmitus SAK:n alueelliseen timipisteeseen välittömästi, kun paikallisjärjestön

Lisätiedot

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA Kangasalan varhaiskasvatus tarjaa lapsen ja perheen tarvitsemat varhaiskasvatuspalvelut perheen tilanteen ja tarpeen mukaisesti; kkpäivähita, sapäivähita, perhepäivähita,

Lisätiedot

Kalastusalueiden toiminnan purkaminen ja kalatalousalueen alku

Kalastusalueiden toiminnan purkaminen ja kalatalousalueen alku Kalastusalueiden timinnan purkaminen ja kalatalusalueen alku POHJOIS-SAVON KALASTUSALUEPÄIVÄ 31.10.2018 Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Kalastusalueen timinnan päättyminen viimeiset

Lisätiedot

Puolet kuntien väestä siirtyy - askelmerkit kohti liikkeenluovutusta. Maakuntatilaisuudet 2018 Kokkola, Iikka Niinimaa, KT Kuntatyönantajat

Puolet kuntien väestä siirtyy - askelmerkit kohti liikkeenluovutusta. Maakuntatilaisuudet 2018 Kokkola, Iikka Niinimaa, KT Kuntatyönantajat Pulet kuntien väestä siirtyy - askelmerkit khti liikkeenluvutusta Maakuntatilaisuudet 2018 Kkkla, 20.4.2018 Iikka Niinimaa, KT Kuntatyönantajat Maakunnille siirtyvä henkilöstö tehtäväalueittain Ssiaali-

Lisätiedot

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS 1. Hallituksen tehtävien ja timinnan perusta Hallituksen tehtävät ja timintaperiaatteet perustuvat Sumen lainsäädäntöön, erityisesti sakeyhtiölakiin ja arvpaperimarkkinalakiin

Lisätiedot

Luonnonvarakeskuksen (Metla, MTT, RKTL) TORI siirtoprojektin ohjausryhmän pöytäkirja

Luonnonvarakeskuksen (Metla, MTT, RKTL) TORI siirtoprojektin ohjausryhmän pöytäkirja Pöytäkirja 1 (5) Laapi Jhanna 15.10.2014 [Dnr] Lunnnvarakeskuksen (Metla, MTT, RKTL) TORI siirtprjektin hjausryhmän pöytäkirja Aika: 14.10.2014 kl 14-16 Paikka: Osallistujat Videneuvttelu / Helsinki Siltasaarenkatu

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa Rekisterinpitäjän muutkset 1(7) REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Timintamalli muutstilanteessa Ptilasasiakirjan rekisterinpitäjä: alkutilanne Tiet ptilaan hidssa syntyvien asiakirjjen rekisterinpitäjästä tallennetaan

Lisätiedot

ti 16.6.2015 klo 17:30 20:40 ISLO/Tiedepuisto, Joensuu

ti 16.6.2015 klo 17:30 20:40 ISLO/Tiedepuisto, Joensuu JIPPO-junirit ry JOHTOKUNNAN KOKOUS 4/2015 MUISTIO Aika ja paikka: Läsnä: ti 16.6.2015 kl 17:30 20:40 ISLO/Tiedepuist, Jensuu Jari Laurnen (puheenjhtaja), Juni Turunen, Matti Karttunen, Jaakk Hnka-Hallila,

Lisätiedot

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja muut ajankohtaiset asiat

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja muut ajankohtaiset asiat Kalastusalueiden timinnan päättäminen ja muut ajankhtaiset asiat Pirkkalan kalastusalueen kkus Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Mitä täytyy hitaa vunna 2018 Kalastusalueen varsinainen

Lisätiedot

Asiakirja liitetään Suomen Nuorisoseurat ry:n toimintasuunnitelman liitteeksi.

Asiakirja liitetään Suomen Nuorisoseurat ry:n toimintasuunnitelman liitteeksi. TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Aluetimist: Phjis-Karjala Keskeiset alueelliset timinnt ja timenpiteet vunna 2014 Asiakirja liitetään Sumen Nurisseurat ry:n timintasuunnitelman liitteeksi. 1. KULTTUURI-, HARRASTUS-

Lisätiedot

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja kalastuslain ajankohtaiset asiat

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja kalastuslain ajankohtaiset asiat Kalastusalueiden timinnan päättäminen ja kalastuslain ajankhtaiset asiat Kalastusalueiden viimeiset hetket Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Kalastusalueen lppu ja kalatalusalueen alku

Lisätiedot

Sääntömuutos esitykset

Sääntömuutos esitykset Sääntömuuts esitykset Asiakirja 8 Sisältää myös muutksen taustan sekä partineuvstn lausunnn Hallituksen 11.10.2012 päättämät sääntöjen muutsesitykset jäsenkkukselle - Jäsenkkukselle 2012 ehdtettavat lisäykset

Lisätiedot

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta Yhteys osoitteeseen: pin 6789

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta Yhteys osoitteeseen: pin 6789 Maakuntapalvelut ASIALISTA 2/2017 ETA (elinkeint, työllisyys, aluekehitys), valmistelutyöryhmä Aika: Keskiviikk 8.2.2017 kl 9.30-11.30 Paikka: Keski-Phjanmaan liitt, Rantakatu 14, Kkkla (3. krs kkustila)

Lisätiedot

Sote-tietoarkkitehtuurin ohjausryhma kokousmuistio

Sote-tietoarkkitehtuurin ohjausryhma kokousmuistio MUISTIO 1/2017 1(5) SOTE-tietarkkitehtuurin hjausryhmä Ste-tietarkkitehtuurin hjausryhma kkusmuisti Päiväys 26.10.2017 kl12.00-16.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 166, Helsinki, kkushune Teria Etäsallistuminen:

Lisätiedot

1 / 5. Kainuun malli 2013 (Kainuun hallintokokeilun jatkovalmistelu) Työvaliokunta Kokous 9 / 2009

1 / 5. Kainuun malli 2013 (Kainuun hallintokokeilun jatkovalmistelu) Työvaliokunta Kokous 9 / 2009 1 / 5 Kainuun malli 2013 Muisti (Kainuun hallintkkeilun jatkvalmistelu) Työvalikunta Kkus 9 / 2009 Aika: maanantai 30.11.2009 kl 14.10 17.35 Paikka: Kainuun maakunta kuntayhtymän kanslia, neuvtteluhune

Lisätiedot

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa liitetystä ääniluettelosta (Liite 1) ilmenevät osakkeenomistajat.

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa liitetystä ääniluettelosta (Liite 1) ilmenevät osakkeenomistajat. :N Aika: kl 10.00 Paikka: Läsnä: Hyvinkääsali, Jussinkuja 1, 05800 Hyvinkää Kkuksessa livat läsnä tai edustettuina kkuksessa liitetystä ääniluettelsta (Liite 1) ilmenevät sakkeenmistajat. 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 1(4) LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnima InnKas -prjekti (S 12115) tarjaa prjektissa mukana

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikk 13.2.2019 kl 17.30 18.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Julkisen hallinnon linjaukset tiedon sijainnista ja hallinnasta työryhmän asettaminen

Julkisen hallinnon linjaukset tiedon sijainnista ja hallinnasta työryhmän asettaminen 1 (5) Päätös VM/276/00.01.00.01/2018 JulkICT-sast 16.2.2018 Julkisen hallinnn linjaukset tiedn sijainnista ja hallinnasta työryhmän asettaminen Tarkitus Valtivarainministeriön (VM) Julkisen hallinnn tiet-

Lisätiedot

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ Aika: Tiistai, 14.8.2018, kl 14.30-16.00 Paikka: Turun kaupungintal, kkushune Armfelt, Aurakatu 2 Kutsutut: Max Lönnqvist Turku Puheenjhtaja

Lisätiedot

Maakunta- ja sote-uudistus on työmarkkinahistorian suurin liikkeen luovutus

Maakunta- ja sote-uudistus on työmarkkinahistorian suurin liikkeen luovutus Maakunta- ja ste-uudistus n työmarkkinahistrian suurin liikkeen luvutus Kunta-alan työmarkkinajhtaja Markku Jalnen Maakuntafrumi 19.9.2018 Maakunnille siirtyvä henkilöstö tehtäväalueittain Ssiaali- ja

Lisätiedot

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU PÖYTÄKIRJA VIESTINNÄN KESKUSLIITTO SUOMEN JOURNALISTILIITTO KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU Aika 3.6.2016 Paikka Eteläranta 10, Helsinki Läsnä Elina Nissi edustaen VKL:a Ltta

Lisätiedot

Aika: Tiistai klo Paikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola (2. krs kokoustila)

Aika: Tiistai klo Paikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola (2. krs kokoustila) Maakuntapalvelut MUISTIO 4/2017 ETA (elinkeint, työllisyys, aluekehitys), valmistelutyöryhmä Aika: Tiistai 11.4.2017 kl 13.00-14.25 Paikka: Keski-Phjanmaan liitt, Rantakatu 14, Kkkla (2. krs kkustila)

Lisätiedot

Julkisen hallinnon tietoliikennepalvelulinjaukset työryhmän asettaminen

Julkisen hallinnon tietoliikennepalvelulinjaukset työryhmän asettaminen 1 (5) Päätös VM/275/00.01.00.01/2018 JulkICT-sast 16.2.2018 Julkisen hallinnn tietliikennepalvelulinjaukset työryhmän asettaminen Tarkitus Valtivarainministeriön (VM) Julkisen hallinnn tiet- ja viestintäteknisen

Lisätiedot

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri Köngäs Martti. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.

Läsnä Seppänen Hannes puheenjohtaja Matero Riina-Maria talouspäällikkö, sihteeri Köngäs Martti. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17. 1(5) Aika Maanantaina 27.3.2017 kl 17 Paikka Seurakuntasali, Pulanka Läsnä Seppänen Hannes puheenjhtaja Mater Riina-Maria taluspäällikkö, sihteeri Köngäs Martti Milanen Erkki Milanen Ritva Palla Juhani

Lisätiedot

1. Yleistä. Tavoitteet vuodelle 2016

1. Yleistä. Tavoitteet vuodelle 2016 Timintasuunnitelma 2016 1. Yleistä JyväsRiihi ry n vunna 2000 perustettu maaseudun kehittämisyhdistys eli Leader-ryhmä. Yhdistys aktivi alueen timijita maehtiseen kehittämiseen ja yhteistyöhön. Timinnan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2015 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/7 28.04.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2015 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/7 28.04.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 8/2015 1 (5) 7 Perhekeskuspiltin valmistelutilanne HEL 2015-004845 T 06 00 00 Päätösehdtus Esittelijän perustelut päättää merkitä tiedksi perhekeskuspiltin valmistelun tilanteen.

Lisätiedot

Toimikausi Ohjausryhmän toimikausi on

Toimikausi Ohjausryhmän toimikausi on Asettamispäätös VM/2485/00.01.00.01/2017 19.1.2018 Sumi.fi- palvelujen strategisen hjausryhmän asettaminen Asettaminen Valtivarainministeriö n tänään asettanut Sumi.fi-palvelujen strategisen hjausryhmän.

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 24.03.2014 AIKA 24.03.2014 Klo 09:00-11:18 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PALVELUTUOTANTOTYÖRYHMÄN TYÖSUUNNITELMA

PALVELUTUOTANTOTYÖRYHMÄN TYÖSUUNNITELMA 1/10 PALVELUTUOTANTOTYÖRYHMÄN TYÖSUUNNITELMA 21.04.2016 Versi 1.0 2 Sisällys 1. TYÖRYHMÄN ASETTAMINEN... 3 2. TYÖRYHMÄN TOIMEKSIANTO... 4 2.1 PÄÄTOIMEKSIANTO... 4 2.2 KIINTEISTÖJÄ KOSKEVA TOIMEKSIANTO...

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 20.10.2014

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Perheneuvontatyön johtokunta Kokous 20.10.2014 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2014 1(15) Aika 20.10.2014 kl 17:15-18:36 Paikka Perheasiain neuvttelukeskus Osallistujat Jäsenet Käpylä, Tarja puheenjhtaja Andreassn, Kari Hankela, Jussi

Lisätiedot

työllisyystoimikunnan jäsen, Janakkalan yrittäjät ry:n edustaja

työllisyystoimikunnan jäsen, Janakkalan yrittäjät ry:n edustaja MUISTIO 5/2017 1 (2) Janakkalan kunnan työllisyystimikunta Aika: Keskiviikk kl 12.05 13:05 Paikka: Janakkalan kunnantal, kkustila Hamppula Läsnä: Ari-Pekka Jaatinen työllisyystimikunnan jäsen (saapui 12:09)

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/ (10) Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/ (10) Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 1 (10) Maakuntauudistuksen johtoryhmä Aika 14.11.2018 klo 13:05-16:13 Paikka Pohjois-Pohjanmaan liitto, kokoushuone Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Harju

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (6) Ssiaali- ja terveyslautakunta Step/14 381 Oikaisuvaatimus viranhaltijan siirtämisestä Hyvösen lastenkdin jhtajan virkaan HEL 2013-012495 T 01 01 00 Päätös Perustelut:

Lisätiedot

Vastaus Perussuomalaisten edustaja Leila Myllyojan kysymykseen sotaveteraanien kuntoutuksesta

Vastaus Perussuomalaisten edustaja Leila Myllyojan kysymykseen sotaveteraanien kuntoutuksesta Raisin kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Ssiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 14.12.2016 Ssiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 175 4.10.2016 Asianr 713/00.02.02/2015 221 Vastaus Perussumalaisten edustaja

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 15.02.2019, klo 12:03-14:50 Paikka Tammerkoski- kokoushuone Käsitellyt asiat 12 13 14 15 16 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ ICT ja sähköiset palvelut työryhmä: muisti 29.9.2017 29.9.2017 SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ Aika: Perjantai, 29.9.2017, kl 13.00 15.00 Paikka: Turun kaupungintal, kkushune

Lisätiedot

Sote-tietoarkkitehtuurin ohjausryhma - muistio

Sote-tietoarkkitehtuurin ohjausryhma - muistio MUISTIO 2/2018 1(6) Ste-tietarkkitehtuurin hjausryhma - muisti Päiväys 18.4.2018 kl 13.00-16.00 Paikka: Kuntatal / Kallin Krtteli, Tinen linja 14, Helsinki, kkushune A3.25 Etäsallistuminen: Lync-yhteydellä

Lisätiedot

Riskienhallinta muutostyön aikana

Riskienhallinta muutostyön aikana Riskienhallinta muutstyön aikana Riskianalyysi 0-2 3-7 8-12 13-25 Merkityksetön: 0-2 Vähäinen: 3-4 Khtalainen: 5-9 Merkittävä: 10-14 Sietämätön: 15-25 Vastuuvalmistelijat 1/2 1. Maakuntaan siirtyvä henkilöstö

Lisätiedot

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011.

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011. SUOJAVAATEPALVELUHANKINTA Peruspalvelukeskus Oiva liikelaits kuuluu Hlllan kunnan rganisaatin ja tuttaa ssiaali- ja perusterveydenhullnpalvelut yhteistiminta-alueen kuntien (Asikkala, Hllla, Hämeenkski,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 12/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 106 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 107 Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Opinpaletin koulutustarjonta

Opinpaletin koulutustarjonta JOULUKUU 2014 KE 3.12.2014, kl 10 16: Alustja ja appseja aineryhmittäin (yhteiskuntatieteelliset aineet, maantiet ja bilgia) MARRASKUU 2014 TO 20..2014, kl 9 15: Verkktyövälineiden sveltaminen hjaus ja

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

MU:n jalkapallojaoston johtoryhmä

MU:n jalkapallojaoston johtoryhmä MU:n jalkapalljastn jhtryhmä Expert Mäntsälä 3.10.2012 Läsnä: Jari Kupiainen (PJ), Ville Hellman, Jari Piipp, Jyrki Valknen, Mikk Ahnen, Paula Jurvanen, Sari Alaluusua (paikalla san ajasta) sekä kutsuttuna

Lisätiedot

Henkilöstöpalveluiden tiedote 5/2011

Henkilöstöpalveluiden tiedote 5/2011 Lutu 29.12.2011 13:26:00 29.12.2010 Henkilöstöpalveluiden tiedte 5/2011 KEVÄÄN REKRYTOINTIEN AIKATAULUT Kevään 2012 keskitetyt rekrytinnit tteutetaan seuraavan aikataulun mukaan: Tammikuussa täyttölupa-anmusten

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 TEOS TUMA Palvelukuvaus Liite 1 KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 Palvelukuvaus Liite 1 Kela KANSANELÄKELAITOS FOLKPENSIONSANSTALTEN 0 (31) PL 450,

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Kirje 1 (5) VM/1346/02.02.03.09/2017 10.7.2017 VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Valtinavustuksen maksimisumma Sumi.fi-viestit n palvelu, jka timii julkishallinnn rganisaatiiden

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 Saaristotoimikunta 19.11.2013 PÖYTÄKIRJA 3/2013 26 Kokouksen avaus 27 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 28 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 30 Paraisten kaupungin vesihuollon haasteet.

Lisätiedot

Kainuun ELY-keskus, Kalliokatu 4, 6. krs:n neuvotteluhuone

Kainuun ELY-keskus, Kalliokatu 4, 6. krs:n neuvotteluhuone KAINUUN MAAKUNTAUUDISTUS PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Valmisteluryhmä 05.06.2017 AIKA 05.06.2017 Kl 14:50-18:11 PAIKKA Kainuun ELY-keskus, Kallikatu 4, 6. krs:n neuvtteluhune KÄSITELLYT ASIAT Otsikk Sivu 71 Kkuksen

Lisätiedot

FIRI haku 1: Suomen tutkimusinfrastruktuurien tiekartalla (versio 2018) olevat infrastruktuurit ja Suomen kansainväliset jäsenyydet

FIRI haku 1: Suomen tutkimusinfrastruktuurien tiekartalla (versio 2018) olevat infrastruktuurit ja Suomen kansainväliset jäsenyydet Timintasuunnitelmahje 12.2.2019 FIRI 2019 -haku 1: Sumen tutkimusinfrastruktuurien tiekartalla 2014 2020 (versi 2018) levat infrastruktuurit ja Sumen kansainväliset jäsenyydet Sumen tutkimusinfrastruktuurien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen

Lisätiedot

PUBLIC. Bryssel, 7. toukokuuta 2001 (06.06) (OR. fr) EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO 6824/01 LIMITE PV/CONS 9 SOC 96

PUBLIC. Bryssel, 7. toukokuuta 2001 (06.06) (OR. fr) EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO 6824/01 LIMITE PV/CONS 9 SOC 96 Cnseil UE EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 7. tukkuuta 2001 (06.06) (OR. fr) 6824/01 LIMITE PUBLIC PV/CONS 9 SOC 96 EHDOTUS PÖYTÄKIRJAKSI Asia: Neuvstn 2333. istunt (Työllisyys ja ssiaaliplitiikka),

Lisätiedot

Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas kerros, Auditorio Merihanhi

Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas kerros, Auditorio Merihanhi PÖYTÄKIRJA Elin: Poliittinen ohjausryhmä Pohjanmaalla Aika: 21.02.2019 klo 14.00-16.00, kahvia klo 13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 12/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 106 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 107 Kokouksen

Lisätiedot

POHJANMAAN MAAKUNTAUUDISTUS ESIVALMISTELUVAIHE. Hyväksytty. muutoksen johtoryhmän kokouksessa

POHJANMAAN MAAKUNTAUUDISTUS ESIVALMISTELUVAIHE. Hyväksytty. muutoksen johtoryhmän kokouksessa POHJANMAAN MAAKUNTAUUDISTUS ESIVALMISTELUVAIHE Hyväksytty muutksen jhtryhmän kkuksessa 29.8.2016 POHJANMAAN MAAKUNTAUUDISTUKSEN VALMISTELUN MUUTOKSEN JOHTORYHMÄN, TYÖVALIOKUNNAN JA SEN SIHTEERISTÖN SEKÄ

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka -tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta vusina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Mediatalon neuvotteluhuone, Urheilukatu 6, Tornio

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Mediatalon neuvotteluhuone, Urheilukatu 6, Tornio POHJOISEN KULTTUURI-INSTITUUTTI Jhtryhmä 5/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 16.10.2013 kl 10.00 12.33 Paikka Kemi-Trninlaaksn kulutuskuntayhtymä Lappia Mediataln neuvtteluhune, Urheilukatu 6, Trni Osallistujat VARSINAINEN

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 11/2018 30.11.2018 Kokousaika Perjantaina 30.11.2018 klo 10.00-10.53. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Yksityistiet alkaen

Yksityistiet alkaen Yksityistiet 1.1.2019 alkaen Uusi yksityistielaki (560/2018) tuli vimaan 1.1.2019. Tähän infpakettiin n kttu uuteen lakiin phjautuvaa yleistä tieta tiekunnan hallintn liittyvistä asiista. Tiekunnan kkuksen

Lisätiedot

Aktia-konsernin palkka- ja palkkioselvitys

Aktia-konsernin palkka- ja palkkioselvitys Aktia-knsernin palkka- ja palkkiselvitys Tämä selvitys nudattaa hallinnintikdin (1.10.2010) susitusta 47, jnka mukaan Aktian tulee selvittää Aktia Pankki Oyj:n (Aktia) timitusjhtajalle, muulle knserninjhdlle,

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Oulun kaupungin tukipalveluiden yhteistyöryhmän loppuraportti

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Oulun kaupungin tukipalveluiden yhteistyöryhmän loppuraportti Phjis-Phjanmaan sairaanhitpiirin ja Oulun kaupungin tukipalveluiden yhteistyöryhmän lppuraprtti 7.1.2010 Sisällysluettel 2(7) 1. Työryhmän timeksiant... 3 2. Yhteistyömahdllisuudet... 4 2.1. Tila-asiat

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik.

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik. Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 10.08.2016 klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina Stenman Malin Brännkärr Mikko

Lisätiedot

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä Palveluspimus 1 (4) 1 Spijasapulet 1.1 Tilaaja Palvelujen tilaajana timii Frssan kaupunki 1.2 Tuttaja Palvelujen tuttaja ja tinen spijasapuli n 2 Spimuksen rajaus 2.1 Spimus perustuu Tämä palveluspimus

Lisätiedot

Profiloitumistoimi on se toimi, jolla yliopisto aikoo kehittää valittua profiloitumisaluetta.

Profiloitumistoimi on se toimi, jolla yliopisto aikoo kehittää valittua profiloitumisaluetta. LUONNOS 22.8 2016 1 (5) YLIOPISTOJEN PROFILOITUMISEN VAHVISTAMINEN KILPAILLULLA RAHOITUKSELLA MARRASKUUN 2016 (PROFI 3) HAUN HAKUILMOITUS Haku n auki verkkasiinnissa 26.10. 16.11.2016. Rahitus tteutuu

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Tervetuloa Liikkujan polku verkoston toiseen verkostoseminaariin! #liikkujanpolku

Tervetuloa Liikkujan polku verkoston toiseen verkostoseminaariin! #liikkujanpolku Tervetula Liikkujan plku verkstn tiseen verkstseminaariin! #liikkujanplku Liikkujan plku -verkst Tässä ja nyt jälleen huikea prukka kasassa! #liikkujanplku Liikkujan plku -verkst Oletk kskaan miettinyt?

Lisätiedot

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2016 Elin: Sote-valmisteluryhmä Aika: 28.1.2016 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 olijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Anne Ekstrand Mikko

Lisätiedot

Läsnäolijat: Kokoukseen osallistui 11 henkilöä. Osallistujalista liitteenä.

Läsnäolijat: Kokoukseen osallistui 11 henkilöä. Osallistujalista liitteenä. PÖYTÄKIRJA MU KU Asia: Maaperän tutkimus- ja kunnstusyhdistys ry:n syyskkus Aika ja paikka: 16.11.2007, Sumen ympäristökeskus Läsnälijat: Kkukseen sallistui 11 henkilöä. Osallistujalista liitteenä. 1.

Lisätiedot

Kuntien vammaisneuvostojen työpaja

Kuntien vammaisneuvostojen työpaja Kuntien vammaisneuvstjen työpaja 31.10.2018 Yhteenvet: 1. Maakunnan vammaisneuvstn asettaminen Mitä näkökulmia maakunnan vammaisneuvstn kknpanssa tulisi humiida? (esim. eri vammaisryhmien sallisuus, kielijakauma,

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tiina Takala

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tiina Takala JÄSENKOKOUS Aika: 1.12.2015 kl 18.30 Paikka Valtuusttal Kkmuksen ryhmähune PÖYTÄKIRJA 1. Kkuksen avaus ja päätösvaltaiseksi tteaminen Puheenjhtaja Anna-Maija Kukknen avasi kkuksen ja ttesi päätösvaltaiseksi

Lisätiedot

Hankkeen tavoitteet voidaan jakaa valvonnan tavoitteisiin ja työsuojeluvalvonnan kehittämisen tavoitteisiin.

Hankkeen tavoitteet voidaan jakaa valvonnan tavoitteisiin ja työsuojeluvalvonnan kehittämisen tavoitteisiin. 1 (6) 22.1.2015 Valtakunnallinen kunta-alan työsujelun valvntahanke vusina 2012-2015 ( Turvallinen, terveellinen ja tuttava kuntatyö 2015 ) HANKESUUNNITELMA Tausta Kuntasektrilla n tapahtunut ja tapahtuu

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ

SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ SOTE-UUDISTUS TYÖRYHMÄ: ICT- JA SÄHKÖISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ Aika: Tiistai, 20.6.2017, kl 9.00 11.00 Paikka: Turun kaupungintal, kkushune Armfelt, Aurakatu 2 Kutsutut: Jussi Vira Turku Puheenjhtaja läsnä

Lisätiedot

HENKILÖSTÖRAPORTTI 2014

HENKILÖSTÖRAPORTTI 2014 Henkilöstöraprtti 2014 1 Raahen seudun hyvinvintikuntayhtymä HENKILÖSTÖRAPORTTI 2014 Yhteistyötimikunta 17.03.2015 Yhtymähallitus 25.03.2015 Pyhäjen kunnanvaltuust Raahen kaupunginvaltuust Siikajen kunnanvaltuust

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

6 79 Ilmoitusasiat: Seurakunnan henkilöstösuunnitelman päivittäminen

6 79 Ilmoitusasiat: Seurakunnan henkilöstösuunnitelman päivittäminen JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 7.12.2016 kl 16.30. Kahvitarjilu kl 16.00 alkaen Markus kkustila Jyväskylän seurakunta, Markus kkustila 2. krs, Tellervnkatu 5 Jyväskylä

Lisätiedot

Purnuvuoren ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.12.2011. 1. Kaavamuutosalue. 82140614 Hartolan kunta

Purnuvuoren ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.12.2011. 1. Kaavamuutosalue. 82140614 Hartolan kunta 82140614 Hartlan kunta Purnuvuren ranta-asemakaavan muuts Osallistumis- ja arviintisuunnitelma 9.12.2011 Osallistumis- ja arviintisuunnitelma (OAS) n lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen liittyvä

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila Sari Roivas jäsen, 9.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila Sari Roivas jäsen, 9. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 5.10.2018 klo 9.15 11.01 Kokouspaikka Nokian kaupungin varikko, Nokian valtatie 31 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan jäsenten ja varajäsenten sekä vaalitoimitsijoiden nimeäminen Kirkkonummella

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan jäsenten ja varajäsenten sekä vaalitoimitsijoiden nimeäminen Kirkkonummella Pyyntö 1 (5) Jakelussa mainituille pulueille Presidentinvaalit 2018 Vaalilautakuntien ja vaalitimikunnan jäsenten ja varajäsenten sekä vaalitimitsijiden nimeäminen Kirkknummella Presidentinvaalit järjestetään

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot