Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Korvensyrjä Päivi Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Korvensyrjä Päivi Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 9/ SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helin Marjatta Hellstén Jorma Jokela Tapani Kanervavuori Mirjo Laakso Seija Kalervo Korvensyrjä vara Korvensyrjä Päivi Langh-Lagerlöf Laura Lukander Harri Ruohonen Maija Tuomarila Sinikka Wikström Jaana Antti Ijäs sihteeri Poissa Kalervo Korvensyrjä, Ari Suominen, 102 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen ja piti alkuhartauden, veisattiin virsi KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Seurakuntaneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. 104 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvoston pöytäkirjan tarkistaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkistajaa, ellei sitä tarkisteta heti kokouksessa.

2 PÖYTÄKIRJA 9/ Seurakuntaneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjantarkistajaa. Pöytäkirjantarkistajiksi valitaan Laura Langh-Lagerlöf ja Harri Lukander. 105 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN lista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. 106 PIIKKIÖN SEURAKUNNAN LAUSUNTO TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAEHDOTUKSEN KÄYTÖTALOUS-, TU- LOSLASKELMA JA RAHOITUSOSASTA Seurakuntayhtymän taloudellinen tilanne on huonontunut jatkuvasti viimeisten vuosien aikana, oleellisesti viimeisimpänä toteutumavuonna 2012: Talousarviossa tulos oli yli 4,6 miljoonaa alijäämäinen. Tuottavia rahastosijoituksia myytiin 5,5, miljoonalla, uutta lainaa otettiin 1,4 miljoonaa ja kassavarat vähenivät yli 4 miljoonalla eurolla. Tilanteeseen reagoitiin kuluvana vuonna 2013 uudella talousarviolla, jossa toimintakuluihin tehtiin yli 2,6 miljoonan vähennykset ja investointisuunnitelmaan noin euron vähennykset. Kassavarojen ennakoidaan vähenevän kuluvana vuonna edelleen 1,6 miljoonalla. Kirkkoneuvosto asetti taloustilanteen tasapainottamistoimenpiteitä valmistelemaan rakennetoimikunnan, jonka väliraporttiin Piikkiön seurakunta on antanut oman lausuntonaan (6/2013) seuraavaa: 1. STRATEGIA TULEE TEHDÄ YHDESSÄ Rakennetyöryhmä toteaa, että koko yhtymän yhteinen, ajantasainen strategia on välttämätön ja ilmoittaa tekevänsä pohjaehdotuksen yhtymän strategiaksi. - Seurakunta toteaa, että varsinaisen strategiatyöskentelyn tarkoitus on paitsi luoda yhteisiä suuntaviivoja seurakuntayhtymälle myös sitouttaa yhtymän yksikköjen ja seurakuntien työntekijät siihen. Taloudellisten paineiden johdosta perustettu rakennetyöryhmä ei yksin ole oikea paikka strategian luomiseen, varsinainen strategiatyö on tehtävä yhdessä. Prosessissa on syytä käyttää kokoamisapuna ulkopuolista konsulttia.

3 PÖYTÄKIRJA 9/ DIAKONIA- JA NUORISOTYÖTÄ EI PIDÄ SIIRTÄÄ YHTYMÄ- HALLINNON ALAISUUTEEN Rakennetyöryhmä toteaa, että siirrossa voitaisiin erityisryhmiä huomioida nykyistä paremmin. - Seurakunta toteaa, että yhtymätoimintoihin on järkevää koota toimintoja, jotka vaativat erityisosaamista, niiden koordinoinnista ja koulutusohjannasta. Tämä ei edellytä perustoimintojen siirtämistä yhtymän toteutettaviksi, vaan yhtymätasolla keskittymistä juuri erityistehtäväalueisiin. Osaamisen on syytä olla vahva myös perustyöntekijätasolla. Harvoihin erityistehtäviin voidaan tulevaisuudessa todennäköisesti vähenevästä perustyöntekijäjoukosta irrottaa erikseen työntekijöitä. Sen sijaan koulutusta, osaamisen tasoa sekä yhteistyöverkostoja on syytä pitää ajan tasalla. Nuorisotyötä ja diakoniatyötä on syytä tehdä paikallisseurakunnassa. Siellä on paras paikallistuntemus. 3. SEURAKUNTIA EI PIDÄ SUURENTAA Rakennetoimikunta toteaa, että liian laajaa ja kankeaa hallintorakennetta tulisi välttää. Siksi olisi selvitettävä seurakuntien määrän rajoittamista. - Seurakunta toteaa, että Kirkolliskokous on hyväksynyt istunnossaan keväällä 2013 Seurakuntarakenteiden kehittämisen päälinjat kirkkohallituksen esityksen mukaan haluaa turvata seurakuntatyön edellytykset kaikissa olosuhteissa. Teologiset perustelut lähtevät siitä, että luterilainen seurakunta on ensisijaisesti yhteisö, ei palveluntuottaja, vaikka kehitys kohti suurempia seurakuntia uhkaa vahvistaa käsitystä kirkosta työntekijäkeskeisenä palveluntuottajana. Seurakunnassa yhteisöllisyys on se voimavara, jonka pohjalle tulevaisuuden muutospaineissa voidaan rakentaa. Seurakuntien määrän vähentämisen sijasta on syytä kehittää nykyistä huomattavasti tavoitteellisempaan, laajempaa ja koordinoidumpaa yhteistyötä seurakuntien kesken. Toimivan seurakunnan toiminnallinen ihannekoko on pienempi kuin yhtymän suurimpien seurakuntien koko tällä hetkellä. 4. HALLINTOA EI PIDÄ LIIKAA KESKITTÄÄ Rakennetyöryhmän on tarkoitus jatkaa miettimällä mahdollisuuksia hallinnon keventämiseen delegointimahdollisuuksia lisäämällä. - Seurakunta toteaa, että ajatus on hyvä. Päätöksenteko on syytä saada sinne, missä seurakunnan työn todellisuus ja sen kokonaisvaltaiset vaikutukset hahmotetaan toimintaympäristössään, myös paikallisesti hyvin.

4 PÖYTÄKIRJA 9/ VEROPROSENTTIA PITÄÄ NOSTAA Seurakunta toteaa, että taloudelliseen tilanteeseen liittyen seurakunnat joutuvat vähentämään, jopa lopettamaan osan perustyöstään, ellei yhtymän taloutta saada tasapainoon. Menossa olevien säästötoimenpiteiden lisäksi seurakunta ehdottaa kirkollisveroprosentin nostoa 1,2 prosenttiin. 6. RAKENNEPROSESSISSA KUULLAAN SEURAKUNTIA Seurakunta edellyttää, että seurakunnat ovat mukana, kun konkreettisia esityksiä rakenneasioista aletaan todella tehdä. Työstämisen pohjaksi tarvitaan taloudellista ja toiminnallista vertailutietoa. Kirkkoherrainkokous on yhtynyt Piikkiön seurakunnan lausuntoon todeten veroprosentista, että sen nostamista tulisi harkita. Rakennetyöryhmän mukaan talouden tasapainoon saattaminen vuoteen 2016 mennessä 2,5 miljoonan rakenteellisesta vajeesta edellyttää noin euron vuosittaisia säätöjä eli noin 2-3 % säästöjä joka vuosi. Talouden tiukkeneminen edelleen on tosiasia. Seurakuntien talouden tilanne on nyt rakenteellisesti kriittinen. Käytännössä virkoja on jätetty täyttämättä, jäädytetty ja täyttämättömänä ollessa lopetettu. Lomautuksia ja irtisanomisia ei ole voitu käyttää. Seurakuntien kokonaismääräraha rakentuu valtaosaltaan palkoista. Seurakuntatoiminnan tuloja ei ole ollut eikä ole todennäköisesti jatkossakaan mahdollista huomattavilla prosenttiosuuksilla kasvattaa. Kiinteistöjen tuotot ovat pienet. Maan alhaisinta kirkollisveroprosenttia ei ole haluttu nostaa. Käyttömäärärahat ovat kutistumassa tai jo kutistuneet käytännössä seurakuntien toiminnan kannalta epärealistisen pieniksi, pahimmillaan kokonaan pois. Piikkiön seurakunnan osalta nenä on tiukan budjettikurin ja pienen työntekijämäärän avulla saatu pysymään tähän asti taloudellisesti pinnalla. Talousarvion ohjeitten mukaisia tasapainoisia budjetteja ei voida seurakunnissa yleisesti ottaen enää tällä hetkellä tehdä. Osalla seurakunnista on säästötoimenpiteiden johdosta tarkoituksellisena puskurina vielä jäljellä rahanjakomallin mukaista säästynyttä rahaa, kaikki eivät ole säästäneet/ voineet säästää. Vuoden 2014 talousarviolla olisi taattava seurakuntien perustoiminnot, joiden hoitaminen on toiminta- ja palkkamäärärahojen rajusti vähennyttyä estymässä. Seurakuntien perustoimintoja ja toiminnallista päätäntävaltaa ei voida kirkkolain eikä voimassaolevan kirkkolain ja yhtymän perussäännön mukaan siirtää seurakuntayhtymälle. Yhtymän tehtävänä on hoitaa seurakuntien taloutta.

5 PÖYTÄKIRJA 9/ Talous on nyt rakenteellisessa epätasapainossa. Hengellisen työntekijöitä kaikista seurakuntayhtymän työntekijöistä on suhteessa hupeneva määrä. Talouden tasapainottamisen suunnittelu on vasta käytännössä aloitettu. Käytännön toimenpiteitä yhtymän talousrakenteen muuttamiseksi, talouden tasapainotilaan pääsemiseksi ja lakisääteisen seurakunnallisen työn jatkumisen turvaamiseksi rakenteellisesti pysyvällä tavalla ei pystytä nykyisellä talousarvioehdotuksella tekemään. Piikkiön seurakunnan lausunto talousarvioehdotuksen käyttötalous-, tuloslaskelma- ja rahoitusosasta: 1) STRATEGIA Seurakuntayhtymän strategiaan on syytä kirjata, että hengellinen työ on priorisoitava. Jos jostain toiminnallisesti tingitään, tinkimisen on tapahduttava tukitoiminnoista. 2) TALOUSARVION LAATIMISJÄRJESTYS Hengellisen työn mahdollistava taloudenpito on ensisijaista. Siksi seurakunnallisen toiminnan budjetoinnin pitää tapahtua ennen muuta ja yhdessä yhtymän yhteisen talouden pidon kanssa. Tekninen muutos: Nykyisessä laadintaohjeessa puhutaan seurakuntien kohdalla ylimääräisestä määrärahasta. Ilmaisu on korjattava muotoon: seurakuntien seuraavalle kaudelle säästämää määräraha. 3) OIKEUDENMUKAINEN SÄÄSTÄMINEN Talous-arvioesitykseen sisältyy kiinteistöjen myynnistä saatava euron käyttövaraus. Sen tarkoitus on toimia hätävarapankkina käytännössä tulevana vuonna toimintakulunsa ylittämään joutuville seurakunnille. Määrärahan jaossa on noudatettava voimassa olevaa määrärahojen jakomallia: rahaa on jaettava oikeudenmukaisesti kaikille seurakunnille. Käyttövarauksen käyttämisen on merkittävä näitä varoja käyttäville seurakunnille annettavaa velkaa, joka realisoituu seuraavien vuosien talousarvioissa vähennyksinä. Talouden tasapainottamiseksi ja seurakuntien toimintamäärärahojen määrän normalisoimiseksi pitää yhtymässä rakentaa useamman vuoden säästösuunnitelma. Säästösuunnitelmassa on huomioitava seurakunnallisen toiminnan yhteisöllinen perustehtävä. Hengellisen toiminnalle on taattava väestöpohjaan nähden paikkakuntakohtaisesti tavoitettavat palvelut, henkilökunta ja toiminnan jatkuvuus.

6 PÖYTÄKIRJA 9/ ) YHTEISTEN TOIMINTAMUOTOJEN TALOUS SUHTEESSA SEURAKUNTIEN TALOUTEEN ON TEHTÄVÄ NÄKYVÄKSI Jotta yhtymän toimintaa ja seurakuntien taloutta voidaan kehittää, on myös pystyttävä arvioimaan tulevia yhteisen toiminnan painopisteitä, työvoiman alueellista käyttöä (yhteistoiminta-alueet?) sekä kunkin toiminnon kokonaiskuluja verrattuna muihin yhtymän toimintoihin. Rakennetyöryhmässä pitää etsiä keinoja yhtymän keskushallinnon ja yhteisten toimintojen keventämiseksi.muutoin ei voida tehdä taloutta korjaavia päätöksiä. Talousarvioon pitää nyt ja jatkossa liittää havainnollinen esitys yhtymän eri yksikköjen kokonaiskulujen ja tulojen rakenteesta ja keskinäisestä jakautumisesta ja kehittymisestä. 5) HAUTAUS JA KIINTEISTÖTOIMEN LASKENNALLINEN ERO- TAMINEN Kiinteistötoimi ja hautaustoimi on taloudessa ja laskennassa erotettava omiksi yksiköikseen. Jatkossa on selvitettävä yleisin paikkakuntakohtaisin vertailuin, minkälaisilla määrärahaosuuksilla kumpikin pääluokka tulevaisuudessa saadaan toimimaan. Hautatoimen osalta on erikseen havainnollistettava valtion osuuksiin vaikuttavat laskennalliset kuluosuudet. 6) AVUSTUKSET KIRKOLLISIIN TARKOITUKSIIN Kun seurakuntien ja seurakunnallisen toiminnan ydintoiminnot ovat vaarassa, pitää supistaa ulos maksettavien avustusten määrää kokonaan uudelta pohjalta. Yhteisten toimintojen avustamisesta on jatkossa tehtävä uusi kokonaisarvio, yhteiset periaatelinjaukset ja 3- vuotissuunnitelma, jossa tasovähennystarve toteutuu. Piikkiön seurakunta esittää 15 % taso-alennusta v yhteistoimintayhteisöjen avustuksiin (39900). Alennus tehtäköön vuoden 2013 muutetun talousarvion tasosta. Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa ei ole mielekästä rahoittaa lahjoitus- ja tukimäärärahoin seurakuntien ulkopuolisia toimintoja. 7) TALOUSARVIOEHDOTUKSEN YKSITYISKOHTAISET PERUSTELUT HAVAINNOLLISIKSI Huomio: Lukujen ja säästöprosenttien vertailu on oltava talousarvion lukijalle mahdollisimman helppoa ja havainnollista. Edellisen vuoden vertailuluvun on syytä näkyä myös yleisesityksessä (sivut 7-15) ehdotettavien määrärahasummien rinnalla.

7 PÖYTÄKIRJA 9/ Esityksen mukaan Ei muutoksenhakuoikeutta. Tiedoksi Kirjaamo (Karoliina Räty): Yhteinen kirkkoneuvosto, rakennetyöryhmä, Hallintovirasto (Hannu Kallio), Kiinteistötoimisto (Seppo Kosola), Hautaustoimi (Markku Mannerkorpi), Taloustoimisto (Irma Hokka), Yhteiset työmuodot (Hannu Hurme). 107 LAUSUNTO YHTYMÄN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN INVES- TOINTIOSAAN PIIKKIÖN KIRKON URUT Piikkiön kirkon urkujen tilanteen selvitystyö tehdään kiinteistötoimiston ja seurakunnan sekä yhdessä perustaman ja valitseman työryhmän (Hannu Kallio, Seppo Kosola, Merja Hermonen, Harri Lukander, Tiina Ilonen, Markku Hietaharju, Ville Urponen) toimesta kuluvan talvikauden aikana, minkä jälkeen urkuasiaan palataan. Piikkiön seurakunta esittää urkuhankkeen sijoittamista investointisuunnitelmaan vuoden 2015 kohdalle. Piikkiön seurakunta on itse päättänyt osallistua varainhankintaan. Sitä varten on toimintasuunnitelma. PAKASTAVA KYLMIÖ PIIKKIÖN RUUMISHUONEELLE Piikkiön seurakunnassa ruumishuoneen kylmiöistä mikään ei ole pakastava. Vastaan on tullut tilanteita, jolloin vainajaa ei eri syistä ole voitu säilyttää riittävää aikaa Piikkiön ruumishuoneella ennen hautausta. Riski selkeälle haittatilanteelle on ollut mahdollinen ja olemassa. Piikkiön seurakunta esittää pakastavan kylmiön asentamista Piikkiön ruumishuoneelle. Kysymys on muutaman tuhannen euron investoinnista. PIIKKIÖN PAPPILAN ULKOMAALAUS Korjaushankelistalla on Piikkiön pappilan ulkomaalaus. Piikkiön seurakunnassa toimii seurakuntaneuvoston asettamana seurakunnan ja yhtymän yhteinen pappilatyöryhmä yhteistyössä Piikkiö-Seuran, Tuorlan maaseutuoppilaitoksen, Ammattiopisto Livian, Maa- ja elintarviketutkimuskeskuksen ja Arboretum Yltöisten sekä Kaarinan luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa. Pappilatyöryhmän alueen kartoitusten pohjalta Piikkiön seurakuntaneuvosto on kokouksessaan ehdottanut mm. seuraavaa: Piikkiön historiallisen pappilan ympäristöä hoidetaan perinteisessä hengessä tavoitellen 1800-luvun pappilamiljöön henkeä. Tätä varten tehdään seuraavat toimenpiteet :

8 PÖYTÄKIRJA 9/ ) Kasvustoltaan villiintyneet puutarhan ja pihan kasvit ja alueet raivataan ja niitten pohjamaa vaihdetaan puhtaaseen multaan. Tässä yhteydessä alue valokuvataan ja hyväkuntoisia vanhoja kasveja säilytetään uudelleen istutettaviksi niille sopiville alueille. 2) Piha- ja puutarha-alueesta laaditaan puutarhasuunnitelma, jonka perusteella voidaan laatia istutus- ja hoitosuunnitelma jatkoa varten. Suunnittelussa tulee ottaa huomioon alueen kulttuurihistoriallinen arvo. Piikkiön seurakunta toivoo pappilan ja sen ympäristön hoidossa otettavan huomioon jatkossakin tämä päätös. Pappilan ulkomaalauksessa pitää etsiä ja toteuttaa 1800-luvun lopun tai 1900-luvun alun tyylistä lopputulosta. Näin edetään sekä yhtymän ammattilaisten että paikallisten toimijoiden esitysten mukaan. Esityksen mukaan Ei muutoksenhakuoikeutta. Tiedoksi Kirjaamo (Karoliina Räty): Yhteinen kirkkoneuvosto, rakennetyöryhmä, Hallintovirasto (Hannu Kallio), Kiinteistötoimisto (Seppo Kosola/ Minna Männikkö/ Heidi Grannas), Hautaustoimi (Markku Mannerkorpi), Taloustoimisto (Irma Hokka), Yhteiset työmuodot (Hannu Hurme). 108 TIEDOKSIANTOASIAT - Mia Piiparisen työsuhde Piikkiön seurakunnassa päättyi hänen omasta pyynnöstään Tiedoksiantoasiat merkittiin tiedoksi. Ei muutoksenhakuoikeutta. 109 ILMOITUSASIAT A Turun arkkihiippakunnan kirjeet B Kirkkohallituksen Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet:

9 PÖYTÄKIRJA 9/ C Pöytäkirjat ja lyhennysotteet yhteisen kirkkovaltuuston ja yhteisen kirkkoneuvoston kokouksista D Muut ilmoitusasiat Kohtien A-D pöytäkirjaotteet ovat nähtävänä kokouksessa. Ei ollut ilmoitusasioita Ei muutoksenhakuoikeutta. 110 MUUTOKSEN HAKU Liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan. 111 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kirkkoherra päätti kokouksen klo Merja Hermonen puheenjohtaja Antti Ijäs sihteeri Pöytäkirjantarkistajat Laura Langh-Lagerlöf Harri Lukander.

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2016 II 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.40 - Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helsten Jorma Laura Hilakarin vara Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen kirkkoneuvoston Risto

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston Langh-Lagerlöf

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Piikkiön seurakuntakeskuksen sisäpihan katos Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri Aso Janne Hellstén Jorma Hörkkö Ulla vara

Lisätiedot

Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka

Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puh. joht. saapui 1 klo 17. 36 Aso Janne Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

4.9.2013. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Wikström Jaana. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Jokela Tapani, Lukander Harri ja Suominen Ari

4.9.2013. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Wikström Jaana. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Jokela Tapani, Lukander Harri ja Suominen Ari PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Helin Marjatta Hellstén Jorma Kanervavuori Mirjo Korvensyrjä Kalervo Korvensyrjä

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

29.1.2014. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

29.1.2014. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 29.1.2013 klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helin Marjatta Hellstén Jorma Jokela Tapani Kanervavuori Mirjo

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) Aika Maanantai 7.12.2009 klo 16.00 16.40 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Matti Kurvinen puheenjohtaja Hannu Hyttinen

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne jäsen klo 19.50 poistui 126. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne jäsen klo 19.50 poistui 126. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.05 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne klo 19.50 poistui 126 Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Marjo Uotila, Miikka Sipilä, Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Marjo Uotila, Miikka Sipilä, Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Jorma Hellstén, Laura Langh-Lagerlöf, Janne Aso, Sanna Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Jorma Hellstén, Laura Langh-Lagerlöf, Janne Aso, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 19.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko Janne Ason vara Valtonen Ville Jorma Hellsténin vara Hilakari Laura

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Aika. Tapiolan kirkon seurakuntasali. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/ klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

Aika. Tapiolan kirkon seurakuntasali. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/ klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT: Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2011 Aika Paikka 8.11.2011 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: 49 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.10.2016 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 61 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Keskiviikko 21.12.2016 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous. Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

11.3.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka

11.3.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 5.9.2017 klo 18.00-20.20 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki 1 ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI Kokousaika Keskiviikkona 21.8.2013 kello 18.00 Kokouspaikka Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki Osanottajat

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto

LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto Kokousaika tiistaina 22.5.2018 kello 15.15 Kokouspaikka Kaupunginkirkko Falsetti/neuvottelu, Turuntie 32 Läsnä Leena Virtanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 1.11.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.50. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Erkkilä, Raimo jäsen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 117-128 17.11.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 20.07 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Kirkkovaltuusto Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Aika 13.12.2016 kello 18.30 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 Seurakuntaneuvosto 20.1.2010 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 20.1.2010 klo 17-18.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnä: Sirén Petri puheenjohtaja Heino,

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (5) n kokous Aika maanantai klo 19-20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja Ahonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2018 Aika Tiistai 3.4.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 6 / 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 20.2.2014 klo 18.00-20.40 Paikka Uusi pappila Jäsenet (läsnä = ) Raija Häkkinen Reijo Koskinen vpj Pentti Marttinen Sointu Ojonen Marja Korhonen Anneli Torppa Muut Jorma

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 24.03.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 31.03.2014-1.5.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet, läsnä Gärdström Keijo pj. 1 5 Ainali

Lisätiedot