KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81"

Transkriptio

1 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai klo Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Hirvonen Ville Hurskainen Tellervo Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Rouvinen Sulo Lisäksi läsnä Kostamo Merja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ikonen Rauni talouspäällikkö Ahveninen Marjatta sihteeri Poissa Kammonen Matti jäsen Lappalainen Helmi Tuhkanen Pauli kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja 94 Kokouksen avaus Kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Yhdessä veisatun virren jälkeen kirkkoherra piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 95 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KL 7: 4, 1 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9: 1, 2 Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Kirkkoneuvosto /19 Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava viimeistään neljä päivää ennen kokousta. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty sähköpostin liitteenä Liite 1 Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 96 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 97 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 98 Diakonian viranhaltijan valinta Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouksen tarkistettu pöytäkirja oikaisuvaatimusohjeineen/ valitusosoituksineen on yleisesti nähtävillä Kiteen kirkkoherranvirastossa ajalla KJ 7:6 Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa. Kirkkoneuvoston ohjesääntö 6 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokonaisuudessaan. Kussakin kokouksessa valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa aakkosjärjestystä noudattaen. Samat henkilöt toimivat ääntenlaskijoina. Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Tuula Harinen ja Ville Hirvonen. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kiteen seurakunnassa on kaksi diakonian virkaa sekä seurakuntaliitosten toteutuessa täytettyinä olleet Kesälahden ja Rääkkylän seurakunnan virat, yksi kummassakin kappeliseurakunnassa. Kirkkoneuvosto on myöntänyt Sanna Rouviselle eron diakonian virasta Kirkkoneuvosto päätti julistaa viran haettavaksi mennessä. Määräaikaan mennessä virkaan on tullut kaksi hakemusta.

3 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 Virkaa ovat hakeneet sosionomi (AMK)/diakoni Sanna Stainer Kiteeltä ja sosionomi/diakoni Tiina Hovattala-Saatsi Joensuusta. Kummallakin on virkaan vaadittava pätevyys. Kirkkoherra, diakonian viranhaltija ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja haastattelevat hakijat ennen kirkkoneuvoston kokousta sekä tekevät kirkkoneuvostolle esityksensä valinnasta. Yhteenveto hakijoista on esityslistan liitteenä. Kirkkoneuvostolla on kokouksessa mahdollisuus tutustua hakemusasiakirjoihin. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto suorittaa haastatteluryhmän kuulemisen ja saapuneiden hakemusten perusteella viranhaltijan valinnan diakonian kokoaikaiseen virkaan alkaen toistaiseksi. Kirkkoneuvosto suoritti diakonian viranhaltijan valinnan saapuneiden hakemusten ja haastatteluryhmän esityksen perusteella. Kiteen seurakunnan diakonian virkaan valittiin yksimielisesti Sanna Stainer kuuden kuukauden koeajalla sekä varalle Tiina Hovattala-Saatsi. 99 Alueellisen keskusrekisterihankkeen selvitystyöhön osallistuminen Kirkkohallitus on vuonna 2015 täysistunnossaan linjannut, että alueelliset keskusrekisterit ovat kirkonkirjojen rekisterinpitäjiä. Niiden tehtävänä on vastata seurakunnille ja seurakuntayhtymille kuuluvasta kirkkolain 16 luvun ja kirkkojärjestyksen 16 luvun mukaisesta kirkonkirjojen pitämisestä. Perustettavat keskusrekisterit voivat muodostua seurakuntayhtymään kuuluvista seurakunnista tai alueellisesti seurakuntayhtymää laajemman alueen seurakunnista tai muutoin itsenäisistä seurakunnista. Alueellinen organisoituminen on suunniteltu tapahtuvan omaehtoisin sopimuksin. Organisoitumiseen ehdotetut vaihtoehtomallit ovat keskitetty malli tai hajautettu malli. Keskitetty malli: Työt keskitetään yhteen paikkaan. Kirkkoherranvirastoissa voi olla palvelupisteitä töiden vastaanottoa varten. Etuina nähdään palvelujen parantuminen; pidemmät aukioloajat, yhtenäiset käytännöt, erikoistuminen tiettyihin tehtäviin, osaamisen syventäminen, työn nopea kierto, loma- ja vapaajärjestelyt helpompia, koulutus, esimies ja alaiset samassa työpisteessä. Hajautettu malli: Työ tehdään edelleen kirkkoherranvirastoissa; lähipalvelut turvataan, erikoistuminen haasteellisempaa, ei mahdollista työnkiertoa, sijaisuuksien ja koulutuksien järjestäminen työläämpää, työnjohto ja alainen eri työpisteissä.

4 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 Laajentamishankkeen kokouksessa Joensuussa on esitelty kirkkohallituksen linjaukset ja niihin liittyvät perusteet. Kokoukseen osallistuivat Kiteen seurakunnasta vs. talouspäällikkö Rauni Ikonen ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Merja Kostamo. Hankkeelle on mahdollista saada kehittämisrahaa. Tuomiokapitulin anomusta varten seurakuntien tulee tässä vaiheessa vastata mennessä seuraaviin kysymyksiin: 1) Oletteko valmiit lähtemään mukaan keskusrekisterihankkeen selvitystyöhön? 2) Oletteko keskitetyn vai hajautetun keskusrekisterimallin kannalla? Liite 2 Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p ilmo.kurkola@evl.fi Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto päättää, että Kiteen seurakunta 1) lähtee mukaan keskusrekisterihankkeen selvitystyöhön. 2) ehdottaa keskusrekisterimalliksi keskitettyä mallia siten, että työt tehdään paikallisella tasolla hyväksikäyttäen ohjelman mahdollistamaa työjonoa. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti, että 1) Kiteen seurakunta lähtee mukaan keskusrekisterihankkeen selvitystyöhön 2) Kiteen seurakunta ehdottaa keskusrekisterimalliksi keskitettyä mallia siten, että työt tehdään paikallisella tasolla hyväksikäyttäen ohjelman mahdollistamaa työjonoa. 100 Kari Kulmalan eronpyyntö Kiteen seurakunnan luottamustoimista Kiteen seurakunnan kirkkovaltuuston ja Rääkkylän kappeliseurakunnan kappelineuvoston jäsen Kari Kulmala pyytää päivätyllä kirjeellään eroa seurakunnan luottamustoimista. Pyynnössä mainitaan eroamisen syyksi lisääntyneet työtehtävät kunnanja valtakunnanpolitiikassa sekä erityisesti se, ettei seurakunnassa ole pystytty järjestämään kokouksia maanantaisin. Luottamushenkilön vapauttamisesta, eron myöntämisestä, pidättämisestä tai erottamisesta luottamustoimesta päättää se toimielin, joka on valinnut luottamushenkilön. Seurakuntavaaleilla, hiippakuntavaltuuston jäsenten vaaleilla tai kirkolliskokousedustajien vaaleilla valitun luottamushenkilön osalta päätöksen tekee kuitenkin se toimielin, jonka jäsen luottamushenkilö on. Kirkkolaki 23:6,1

5 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ / Kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta Koska Kari Kulmala on valittu kirkkovaltuuston jäseneksi seurakuntavaaleilla ja kirkkovaltuusto on valinnut hänet Rääkkylän kappelineuvoston jäseneksi, Kiteen seurakunnan kirkkovaltuusto päättää eron myöntämisestä luottamustoimista. Luottamushenkilö pysyy toimessaan sen ajan, joksi hänet on valittu ja sen jälkeenkin, kunnes toinen on valittu hänen sijaansa. Kirkkolaki 23:7,1 Jos seurakuntavaaleilla, hiippakuntavaltuuston jäsenten vaaleilla tai kirkolliskokousedustajien vaaleilla valittu luottamushenkilö kuolee, menettää vaalikelpoisuutensa, hänelle myönnetään ero tai hänet pidätetään taikka erotetaan luottamustoimesta, hänen tilalleen kutsutaan varajäsen tai varaedustaja. Muuhun luottamustoimeen on valittava jäljellä olevaksi toimikaudeksi uusi luottamushenkilö. Kirkkolaki 23:7,2 Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää myöntää Kari Kulmalalle eron Kiteen seurakunnan kirkkovaltuuston ja Rääkkylän kappelineuvoston jäsenen tehtävistä. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. KL 10:6: Kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta. Jos kirkkoneuvosto katsoo, että kirkkovaltuuston päätös on tehty virheellisessä järjestyksessä tai menee valtuuston toimivaltaa ulommaksi taikka muutoin on lainvastainen, kirkkoneuvoston tulee jättää päätös täytäntöön panematta ja syyn tähän ilmoittaen viipymättä saattaa asia valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola, p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto toteaa, että kirkkovaltuuston päätökset ovat syntyneet oikeassa järjestyksessä, eivät mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi tai ole muutoinkaan lainvastaisia. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ / Kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemiä päätöksiä 103 Talouspäällikön tekemiä päätöksiä 104 Muut mahdollisesti esille tulevat asiat a) Taloudellisen jaoston pöytäkirja Kirkkoneuvoston ohjesääntö 16:1, 2 Kirkkoneuvosto tai sen puheenjohtaja voi siirtää johtokunnan, luottamushenkilön tai viranhaltijan päättämän asian kirkkoneuvoston käsiteltäväksi. Kirkkoneuvosto voi tällöin kumota päätöksen tai muuttaa sitä taikka palauttaa sen uudelleen käsiteltäväksi. Johtokunnan sihteerin sekä asian ratkaisseen viranhaltijan ja luottamushenkilön on toimitettava ote tai muu ilmoitus päätöksestä 10 päivän kuluessa ratkaisusta kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tietoon. Kirkkoneuvosto määrää erikseen, miten nämä päätökset saatetaan sen tietoon. Voimassa olevan käytännön mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemät päätökset saatetaan kirkkoneuvoston tietoon kirkkoneuvoston kokouksessa. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemät päätökset. Kirkkoherran päätökset 79 87/2017 merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi. Kirkkoneuvoston ohjesäännön 16 :n mukaisesti taloudenhoitajan päätökset saatetaan kirkkoneuvoston tietoon kirkkoneuvoston kokouksessa. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi talouspäällikön tekemät päätökset. Talouspäällikön päätökset 26 29/2017 merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi. Taloudellisen jaoston päätökset kokouksesta merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi.

7 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ / Ilmoitusasiat a) Rääkkylän kappalaisen viran täyttäminen b) Strategiatyöryhmän kokous c) Kirkkoneuvoston kokous Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi, että Kiteen seurakunnan 1. kappalaisen virkaan valittu Heta Hurskainen on ilmoittanut, että ei ota virkaa vastaan. Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli julistaa viran uudelleen haettavaksi ja antaa Matti Perälälle määräyksen vt. kappalaiseksi Strategiatyöryhmän jäsenille ilmoitettiin, että työryhmän ensimmäinen kokous pidetään tiistaina klo Kirkkoneuvoston jäsenille ilmoitettiin, että seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään maanantaina klo Kiteen seurakuntakeskuksessa. d) Huuronsaaren kodan tulipalon jälkeiset toimenpiteet Merkittiin tietoon saatetuksi, että Kiteen seurakunnan omistamassa Huuronsaaressa Rääkkylässä sijainnut seurakuntalaisten talkoilla rakentama kota on tuhoutunut tulipalossa. Todettiin, että kota oli vakuutettu tulipalon varalta ja toimenpiteet vakuutuskorvauksen saamiseksi on aloitettu. e) Palautepyynnöt kirkkoneuvostolle 106 Kokouksen päättäminen Annettiin kirkkoneuvoston jäsenten tutustuttavaksi seuraavissa kokouksissa käsiteltäviin asioihin liittyvää materiaalia: 1) pyyntö koskien kirkolliskokouksen tekemiä kirkon tulevaisuuteen liittyviä linjauksia 2) Pohjois-Karjalan seurakuntien yhteistyöselvitys Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kirkkolain 24 luvun mukainen oikaisuvaatimusohje/valitusosoitus liitettiin pöytäkirjaan.

8 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 Pöytäkirjan allekirjoitus: ILMO KURKOLA Ilmo Kurkola puheenjohtaja MARJATTA AHVENINEN Marjatta Ahveninen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi.: Kitee Kitee TUULA HARINEN VILLE HIRVONEN Ttuula Harinen Ville Hirvonen Ilmoitus kokouksen tarkistetun pöytäkirjan nähtävillä olosta on ollut Kiteen seurakunnan ilmoitustaululla Todistaa Kiteellä Ilmo Kurkola kirkkoherra

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/ /90

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/ /90 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/2017 82/90 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 04.09.2017 klo 18.00 19.40 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17 Sivu 11/17 Aika Tiistai 30.05.2017 klo 19.00 19.20 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja, pj 6

Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja, pj 6 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 / 10 Kirkkoneuvoston kokous Aika 10.01.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 1/2018

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvoston kokous 1/10 Aika Maanantai 08.01.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 20/27

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 20/27 Sivu 20/27 Aika Tiistai 27.11.2018 klo 19.00 19.40 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Hirvonen Kirsi Hirvonen Ville Hämäläinen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/ /70

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/ /70 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/2017 59/70 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 30.5.2017 klo 17.00 18.35 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hurskainen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 10/ /130 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 10/ /130 Kirkkoneuvoston kokous 118/130 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 28.11.2017 klo 18.00 19.55 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8/16

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8/16 Sivu 8/16 Aika Maanantai 15.08.2016 klo 19.00 19.19 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Hirvonen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika Tiistai klo 19.00 19.33 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee 1. Läsnä Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen Kirsi Hukka Riitta Hurskainen Tellervo Kammonen Matti Kankkunen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 18/26

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 18/26 Sivu 18/26 Aika Keskiviikko 28.06.2017 klo 19.00 19.47 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Aika Tiistai 26.2.2019 klo 16.41 17.17 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Väistö-Honkanen Marja-Riitta varapuheenjohtaja Barck Pekka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/ /35 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/ /35 Kirkkoneuvoston kokous 24/35 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 27.03.2018 klo 18.00 19.15 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Harinen Tuula Kammonen Matti Lappalainen Helmi Lötjönen Tiina Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Pennanen Heli Rouvinen Sulo

Harinen Tuula Kammonen Matti Lappalainen Helmi Lötjönen Tiina Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Pennanen Heli Rouvinen Sulo KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 27 / 37 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 15.08.2016 klo 17.00 18.00 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Barck Pekka

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 27/37

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 27/37 Sivu 27/37 Aika Tiistai 07.11.2017 klo 19.00 19.30 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka Harinen Tuula Hirvonen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 11/19. Ahveninen Marjatta sihteeri

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 11/19. Ahveninen Marjatta sihteeri Sivu 11/19 Aika Tiistai 16.10.2018 klo 19.00 19.29 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Ilonen Hannu Kammonen Matti Kankkunen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ahveninen Marjatta sihteeri

Ahveninen Marjatta sihteeri Sivu 28/37 Aika Tiistai klo 19.00 19.58 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hirvonen Kirsi Hirvonen Ville Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 29/37

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 29/37 Sivu 29/37 Aika Tiistai 20.12.2016 klo 19.00 19.55 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ESITYSLISTA 5/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 5/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, KITEE

ESITYSLISTA 5/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 5/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, KITEE Aika Tiistai 18.6.2019 klo 16.30 18.34 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 KITEE Läsnä jäsenet Aronen Juha puheenjohtaja (vs.kirkkoherra) Barck Pekka jäsen Hurskainen Tellervo jäsen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 9/ /117

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 9/ /117 104/117 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 06.11.2017 klo 18.00 19.12 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston varajäsen A-M Siiran tilalla. kirkkovaltuuston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston varajäsen A-M Siiran tilalla. kirkkovaltuuston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKOVALTUUSTO p. 08-561 4500 Aika Torstaina 21.9.2017 klo 20.58-21.20 Paikka Kokkokankaan seurakuntakeskus, Sali Läsnä Hannila Kerttu kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ /27 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/2017

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ /27 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/2017 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 11/27 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 27.2.2017 klo 18.00 19.08 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/ / 58

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/ / 58 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/2017 45 / 58 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 16.5.2017 klo 18.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /77 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /77 Kirkkoneuvoston kokous 65/77 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 28.08.2018 klo 18.00 19.17 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/ /23 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/ /23 Kirkkoneuvoston kokous 11/23 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 20.02.2018 klo 18.00 19.05 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika tiistai 14.2.2017 klo 18.30 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Antti Suokas maanviljelijä

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 8/ /106 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 8/ /106 Kirkkoneuvoston kokous 93/106 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 23.10.2018 klo 18.00 19.14 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17.15-18.40 Paikka: Kirkkoherranviraston kokoushuone Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Tiistai 15.05.2018 klo 19.00 20.05 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Ilonen Hannu Kammonen Matti Kiiskinen

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Aika Tiistai 29.1.2019 klo 18.00 20.06 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä et Kurkola Ilmo puheenjohtaja Väistö-Honkanen Marja-Riitta varapuheenjohtaja Barck Pekka Hakulinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri 1/9 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 16.05.2016 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone Paikalla: JÄSEN HENKILÖKOHTAINEN VARAJÄSEN Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén Jarmo Arvola Arvo Laakso Taina Mäkinen Seija

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 143 Kirkkovaltuusto Aika: 28.2.2017 klo 18.00 18.35 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Fonsell Tarja vara Haho Eevi vara Hakamäki

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Esityslista. Itämetsä Risto Järvinen Kaija. Petäjäniemi Liisa. Vainikainen Kati

Esityslista. Itämetsä Risto Järvinen Kaija. Petäjäniemi Liisa. Vainikainen Kati lista klo 16:00 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Keskiviikko klo 16:00 Kokouspaikka Seurakuntakeskus Arkki Osallistujat Reinikainen Kimmo Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Järvinen Kaija Nummela

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo 17:00 18:48 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto.

Aika Keskiviikko klo 17:00 18:48 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto. 2 KIRKKONEUVOSTO 8/2017 1 (7) Aika Keskiviikko 13.12.2017 klo 17:00 18:48 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Holma Risto Itämetsä Risto

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Aika: Tiistai 14.01.2014 klo 16.33-17.19. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisällysluettelo Kokouksen osallistujat...2 KN 1 Kokouksen avaaminen...3 KN 2 Kokouksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot