KLUBITOIMINNAN YLEISKALENTERI JA SIHTEERIN MUISTILISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KLUBITOIMINNAN YLEISKALENTERI JA SIHTEERIN MUISTILISTA"

Transkriptio

1 1 KLUBITOIMINNAN YLEISKALENTERI JA SIHTEERIN MUISTILISTA Koonnut Otto Pitkänen, LC Kuopio/Päiväranta, puh , Keijo Happonen tehnyt lisäyksiä Hannu Nyman päivittänyt MyLCi:n ja kotimaisen jäsenrekisterin avulla Lions-järjestöön ilmoitettavat tiedot MyLCI - järjestelmässä klubin virkailijoilla on oikeudet tehdä muutoksia klubin tietoihin kauden alusta (1.7.) lähtien. Ohjelman alkuvalikon kohdista ainakin seuraavia joutuu käyttämään. Kuukauden jäsenraportti: Onko muutoksia? Klubin jäsenluettelo: uuden jäsenen lisääminen ja jäsenen poistaminen. Muuta jäsenen tietoja asianomaisen jäsenen kohdalla. Valikossa tarvittava toiminto on löydettävissä. Jäsenen sähköpostiosoite jäsenrekisterissä on oltava oikea osoite, ei lions.fi eli alias osoite, joita on esim. piirihallituksen jäsenillä. Jäsenen erottamisessa kysytään tarkat tiedot. Muista tallentaa. Klubin jäsenlistan jäsentiedot: jäsenen osoite- ja statustiedon muutos. Kuukauden palveluaktiviteettiraportti: aktiviteettien ilmoittaminen. Aktiviteetin nimi ja tyyppi. Voi ilmoittaa kokoukset ja hallintoaktiviteetitkin, jos haluaa. Erityisaktiviteetin voi nimetä haluamallaan tavalla. Lionsklubin yhteystietolista: Kauden vaihtuessa uuden presidentin ja sihteerin tiedot tähän, sekä klubin tiedot (kokous pvm, paikka ja aika) Lionsklubin virkailijailmoitus tälle vuodelle: Mahdolliset muutokset kesken vuoden. Lionsklubin virkailijailmoitus ensi vuodelle: Uudet seuraavan kauden virkailijat huhti - toukokuussa. Osa ilmoitetaan MyLCI:n avulla ja osa kotimaisen Jäsenrekisterin avulla: Katso tämän asiakirjan kohta Toukokuu. Jos klubista on virkailijoita piirihallituksessa, niin heidän virkailijatietojansa pystyy vain piirisihteeri muuttamaan tai lisäämään. Toimenpiteet kuukausittain: Heinäkuu Muutosilmoitus yhdistysrekisteriin (ellei ole tehty kesäkuussa). Presidentti tekee omilla pankkitunnuksillaan. Kansainvälisen jäsenmaksun 1. erä erääntyy maksettavaksi. Muutokset MyLCI - järjestelmään. Ainakin ilmoitus, että jäsentilanne ei ole muuttunut. Kotimainen 100 %:n presidentin ansiomerkin anomus edellisen kauden piirikuvernöörille viimeistään Elokuu Hallituksen kokous elo-syyskuun vaihteessa. Kutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta. Tarkennetaan toimintasuunnitelma. Syyskuun klubikokouksen valmistelu. Suomen Lions-liiton jäsenmaksu, eräpäivä Muutokset MyLCI - järjestelmään kuun lopussa, mahdolliset aktiviteetit myös.

2 2 Syyskuu Hallituksen kokous kuun alussa. Klubikokouksen kutsu ja edellisen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Toimintasuunnitelman hyväksyminen. Vuosikokousvalmistelut (vuosikertomus). Sihteeri raportoi kesäkauden tapahtumat Aktiviteetit - toiminnalla MyLCI - järjestelmään viimeistään nyt. Muutokset MyLCI - järjestelmään kuun lopussa. Lokakuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta. Lokakuu Hallituksen kokous kuun alussa. Klubikokous ja vuosikokous; kokouskutsu sääntöjen mukaisena. Alustava kokouskutsu kaksi viikkoa ennen ja lopullinen kokouskutsu edellisen pöytäkirjan kanssa jakoon viikkoa ennen kokousta. Muutokset MyLCI - järjestelmään kuun lopussa, mahdolliset aktiviteetit myös. Marraskuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta. Marraskuu Klubikokous. Kutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta. Muutokset MyLCI - järjestelmään kuun lopussa, mahdolliset aktiviteetit myös. Joulukuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Joulukuu Toimikuntien kokoukset Hallituksen kokous. Klubikokous. Kutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Ilmoittautuminen kv. nuorisovaihtoon. Lions-liiton vuosikokoukselle esitettävät klubialoitteet ja ehdotukset liiton puheenjohtajiksi lähetettävä kannatustodistuksen kera Lions-liittoon; jossa niiden on oltava ennen Tammikuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Tammikuu Klubikokous. Kutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Kansainvälisen jäsenmaksun 2. erä erääntyy maksettavaksi. Piirikuvernööriehdokkaiden nimet piirikuvernöörille mennessä kannatustodistuksen kera. Helmikuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta.

3 3 Helmikuu Toimikuntien kokoukset Hallituksen kokous Klubikokous. Kutsu ja edellisen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Entisten piirikuvernöörien kuukausi; vierailukutsut Tarvittaessa ehdollepanotoimikunnan (nimeämistoimikunta) nimittäminen, ellei ole tehty aikaisemmin. Muutokset MyLCI - järjestelmään, myös mahdolliset aktiviteetit. Maaliskuun hallituksen kokouskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen kokousta. Maaliskuu Klubikokous: ehdotus uudesta hallituksesta ja toimikunnista. Kutsu ja edellisen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Huhtikuun alun hallituskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Huhtikuu Hallituksen kokous (vaalikokousasioiden valmistelu). Klubikokous (vaalikokous) sääntöjen mukaan. Hallituksen jäsenten lopullinen valinta. Lisäksi toimikuntien kokoonpano, alustava toimintasuunnitelma ja alustava talousarvio. Ensimmäinen kutsu vaalikokoukseen 2 viikkoa ennen. Tarkempi kutsu ja edellisen kuukausikokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Valitaan edustajat piirin ja liiton vuosikokouksiin, valtakirjat edustajille. Piirin vuosikokous. Klubivirkailijoiden koulutustilaisuus piirikokouksen yhteydessä. Palveluvaraukset vuosikokoukseen. Toukokuun alun hallituskutsu ja edellisen kokouksen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Toukokuu Hallituksen kokous. Klubikokous. Kutsu ja edellisen pöytäkirja jakoon viikkoa ennen. Valmistelut tehtävien vaihdosta istuvan ja uuden hallituksen välillä. Muutokset virkailijatietoihin viimeistään järjestelmiin. Seuraavan kauden virkailijat: presidentti, 1. ja 2. varapresidentti, sihteeri, rahastonhoitaja ja jäsenjohtaja tulee syöttää MyLCi - järjestelmään, josta ne siirtyvät Suomen Lions-liiton Jäsenrekisteriin. Kaikki muut klubivirkailijat tulee syöttää suoraan Suomen Lions-liiton Jäsenrekisteriin jäsenen tietoihin kohtaan Tehtävä. Jäsentietojen tarkastaminen ja muutosten tekeminen jäsenrekisteriin viimeistään 31.5., mahdolliset aktiviteetit myös. 100 %:n läsnäolomerkit tältä kaudelta tilattava liittotoimistosta Toimintasuunnitelman mahdolliset tarkennukset seuraavalle toimintakaudelle. Kotimaan jäsenrekisteriin merkitään myös: klubin tiedot (kokous pvm, paikka ja aika ei siirry MylCI:stä)

4 4 erikoisjäsenyydet (Ritari, MJF ja ainaisjäsen) palkitsemiset muutokset Lions-lehden tilauksiin Kesäkuu Toimikuntien kokoukset (uusi hallitus). Hallituksen vaihtokokous, johon osallistuvat kaikki kiinnostuneet klubin jäsenet. Toimintasuunnitelman mahdolliset tarkennukset. Suomen Lions-liiton vuosikokous. Järjestön vuosikokous (Convention) kesä-heinäkuussa. Klubin edustajan valtuutus MyLCI:n kautta, jolloin edustaja saa sähköpostina vahvistuksen valtuutuksesta, joka mukaan Conventioon. Tarkistettava, että päämajan (USA) ja Lions-liiton laskut on maksettu. Varmistettava, että hallinnollisella tilillä on katetta tulevan kauden kansainvälisen ja kotimaisen jäsenmaksun sekä vuosikokousmaksun suoritusta varten ja sovittava kumpi rahastonhoitajista asian hoitaa. Virkailijoiden muutosilmoitus yhdistysrekisteriin. Sihteeri ja presidentti aloittavat vuosikertomuksen kokoamisen. Muutokset MyLCi - järjestelmään, mahdolliset aktiviteetit myös. Toimintakauden aktiviteetit on ilmoitettava viimeistään 30.6, jos niitä on vielä ilmoittamatta. Edellisen kauden aktiviteettia ei voi ilmoittaa seuraavalla kaudella 1.7. eteenpäin. Kotimainen 100 % presidentin ansiomerkin anomus kauden piirikuvernöörille viimeistään Sihteerin työrutiineista oma käytäntöni MyLCi - järjestelmään olen ilmoittanut aktiviteetit sitä mukaan kun saan niistä tiedot! Tietokoneellani on päähakemisto LIONS. Siinä ovat alihakemistot kausittain Vuosi 2017 syksy, Vuosi 2018 kevät jne. Kutakin kautta varten ovat alihakemistot: Kutsut ja pöytäkirjat, Listaukset ja tehtävät, Jäsenasiat, Toimikunnat, Kirjevarasto sekä Muuta. Vastaava tiedostorakenne on muistitikulla ja läppärissä. Siirrän tiedostoja pöytäkoneeltani läppärille ja takaisin muistitikun kautta. Samalla syntyvät varmuuskopiot kahteen paikkaan. Kokouskutsuja tehdessä pystyy käyttämään hyväksi edellisen kauden asiakirjoja, kunhan muistaa muuttaa päivämäärät ja presidentin/sihteerin nimet. Kokousta varten olen tallettanut kutsun vastaavalla nimellä Kokouspöytäkirja xxxx. Siihen on helppo tehdä muistiinpanot päätöksistä, koska otsikot ovat jo valmiina. Osallistujalistaan olen kopioinut valmiiksi jäsenlistan aakkosjärjestyksessä. Siitä voi poistaa ne, jotka eivät ole paikalla. Kohtaan Saapuneet kirjeet voi pitkin kuukautta jo valmiiksi kerryttää asiaa. Hakemistossa Listaukset ja tehtävät on minulla Excel-taulukoita eri tarkoituksiin. Asiakirjan saa perustettua kotimaisesta Jäsenrekisteristä tallettamalla Excel- muodossa. Pidän yllä ajantasaista

5 5 jäsenluetteloa. Siinä on myös laskuri, joka laskee jäsenten iän syntymäpäivämuistamisia varten. Olen korostanut punaisella värillä niiden henkilöiden iän, joilla pyöreät vuodet lähestyvät. Erillinen taulukko on kokousosallistumisseurantaa varten. Kuukausikokoukseen osallistumisen korvaukseksi hyväksytään joku Leijonatapahtuma, joka on suoritettu aikaikkunassa 21 päivää ennen tai jälkeen kuukausikokouksen tai henkilö on ilmoittanut pakollisen työesteen tai sairastumisen. Tekstiasiakirjoina Word-muodossa ovat Jäsenluettelo ja Jäsenluettelo - hallitus, jotka on helppo kopioida kokouspöytäkirjaan. Sähköpostin ryhmäjakelun toteuttamiseen on kaksi tapaa. Yksinkertaisin on tehdä jäsenten sähköpostiosoitteista (mielellään aakkosjärjestyksessä) yhtenäinen, pilkuilla erotettu tekstipötkö, jonka voi kopioida sähköpostiviestiä lähettäessä Piilokopio-kenttään. Toinen tapa on luoda Osoitekirja sähköpostiohjelmaan. Joka tapauksessa kannattaa kauden alussa tehdä koejakelu jäsenistölle ja pyytää jokaiselta vastausta, että on saanut testiviestin ja samalla voi pyytää yhteystietojen tarkennusta, jos osoite- tai puhelinnumerotietoihin on viime aikoina tullut muutoksia. Otto Pitkänen

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Ulvila 21.4.2018 CS Hilve Reijonen hilve.reijonen@gmail.com 1 Valmennuksen tavoite Tiedät tehtäväsi tärkeyden ja sen merkityksen klubisi hyvinvoinnille Osaat hoitaa tehtäväsi velvoitteet

Lisätiedot

F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017

F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017 F-PIIRIN KLUBISIHTEERIKOULUTUS LAPUA HUHTIKUU 2017 Koulutuksen tavoite Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Tiedät tärkeimmät ilmoitukset Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme

KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme KLUBISIHTEERIN VALMENNUS Mari-Anna Niemi LC Rauma/Kanali Helme Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Jäsenrekisteri, MyLCI:n ohjeet, MyLION jne Tehtävät kokouksessa

Lisätiedot

SIHTEERIT 25.4.2015 21.4.2015 1

SIHTEERIT 25.4.2015 21.4.2015 1 SIHTEERIT 25.4.2015 21.4.2015 1 Koulutuksen tavoite Antaa vinkkejä tehtävän hoitamiseksi Kokemusten ja ajatuksien vaihto Verkostoituminen Ideariihi 21.4.2015 2 Sihteeri Klubin tärkein virkailija?? Olet

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. KLUBISIHTEERIN koulutus. Laihialla16.4.2011. Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila D 107-F / TSL

Lions Clubs International MD 107 Finland. KLUBISIHTEERIN koulutus. Laihialla16.4.2011. Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila D 107-F / TSL KLUBISIHTEERIN koulutus Laihialla16.4.2011 Piirisihteeri Tapio Seppä-Lassila 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Tiedät tärkeimmät ilmoitukset Osaat täyttää

Lisätiedot

KLUBISIHTEERI lyhyt versio

KLUBISIHTEERI lyhyt versio KLUBISIHTEERI lyhyt versio Materiaali on Power Point-muodossa osoiteessa: WWW.lions.fi Jäsenkeskus Tietoluola Koulutusmateriaalit PowerPoint -esitykset 1 Sihteerin tehtävät Valmistelut ennen toimintakautta

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 4.4.2016 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Klubin tiedot ja virkailijat MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 28.3.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 28.3.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

KLUBISIHTEERI lyhyt versio

KLUBISIHTEERI lyhyt versio KLUBISIHTEERI lyhyt versio Materiaali on Power Point-muodossa osoitteessa: WWW.lions.fi Jäsenille Tietoluola Koulutusmateriaalit 1 Sihteerin tehtävät Valmistelut ennen toimintakautta Tarkasta, että - uusi

Lisätiedot

SIHTEERIT 26.4.2014. Antti Raitaniemi. 21.4.2014 Sihteerikoulutus

SIHTEERIT 26.4.2014. Antti Raitaniemi. 21.4.2014 Sihteerikoulutus SIHTEERIT 26.4.2014 Antti Raitaniemi 21.4.2014 Sihteerikoulutus 1 Koulutuksen tavoite Antaa vinkkejä tehtävän hoitamiseksi Kokemusten ja ajatuksien vaihto Verkostoituminen Ideat 21.4.2014 Sihteerikoulutus

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Klubin tiedot ja virkailijat MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 4.4.2016 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Piirikuvernööri MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 3.4.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai

Lisätiedot

MyLCI verkkosivusto. Jäsentiedot

MyLCI verkkosivusto. Jäsentiedot MyLCI verkkosivusto Jäsentiedot - Uudet jäsenet Dia 3 - Jäsentietojen muutos Dia 7 - Jäsenen eroaminen Dia 10 - Perheyksikkö Dia 11 - Eronneen jäsenen uudelleen jäseneksi ottaminen Dia 14 - Siirtojäsen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

JÄSENREKISTERI MyLCI

JÄSENREKISTERI MyLCI JÄSENREKISTERI MyLCI 13.4.2015 Sihteerikoulutus / KE & AR 1 MyLCI Rekisteriin kirjautuminen https://mylci.lionsclubs.org/login.aspx?l=fi Tai http://www.lionsclubs.org/fi/index.php ja sivun yläreunasta

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

Klubivirkailijoiden koulutus. - presidentti klubissa

Klubivirkailijoiden koulutus. - presidentti klubissa Klubivirkailijoiden koulutus - presidentti klubissa Kansainvälinen Kauden 2016-2017 teemat New Mountais to Climb Valloitamme uusia vuoria Kansallinen Tue nuorta itsenäisyyteen Piirin Yhdessä hyvää - lionshengessä

Lisätiedot

MyLCI verkkosivusto. Klubin tiedot ja virkailijat

MyLCI verkkosivusto. Klubin tiedot ja virkailijat MyLCI verkkosivusto Klubin tiedot ja virkailijat - Klubin perustiedot Dia 2 - Paikalliset nimikkeet Dia 4 - Virkailijat Dia 5 - Nimikkoaktiviteetit Dia 8 - Aktiviteettitavoitteet Dia 10 - CSV tiedosto

Lisätiedot

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri TITLE Pre/Past -PETS 2017 KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri 1 Presidentti / sihteeri / rahastonhoitaja Tärkeitä

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Klubin tiedot ja virkailijat MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.0 24.7.2015 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

PrePETS 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki

PrePETS 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki PrePETS 2016 Kauniainen Mäntsälä - Helsinki KLUBISIHTEERIN AVAINTEHTÄVÄT PrePETS 2016 10.2. 16.2. - 18.2.2016 Tiedosta tehtäväsi ja vastuusi Keskity olennaiseen Pidä klubisi pyörimässä TITLE 2 Klubisihteerin

Lisätiedot

1. Varapresidenttikoulutus

1. Varapresidenttikoulutus 1. Varapresidenttikoulutus 12.4.2014 Lempäälän piirikokous Marja Sundström-Pullinen GMT, 1. varapresidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin tehtävät sekä valmistautuminen presidenttikauteen

Lisätiedot

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä

Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Varapresidentti- ja jäsenjohtajakoulutus 13.9.2014 Piiriforum Sääksjärvi, Lempäälä Marja Sundström-Pullinen. CM, presidentti LC Lempäälä / Sääksjärvi Aiheet: Varapresidentin sekä jäsenjohtajan tehtävät

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI

LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI 1 Sisällys 2 Yleistä... 2 3 Kokoukset... 3 4 Raportointi... 5 5 Toimintakertomus... 8 6 Muita asioita... 9 7 Vuosikello... 11 8 Jäsen-, pankki- ja viranomaistietojen ylläpito...

Lisätiedot

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT

E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA Pekka Siitonen, GLT E-PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNTA 2018-2019 Pekka Siitonen, GLT Lions Clubs International E-Piirin koulutuskoordinaattori Pekka Siitonen 040 537 8840 pekka.siitonen@lions.fi LC Lempäälä, lion 2009 alkaen GLT

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio

Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.4 13.4.2018 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club, Tampere Koivisotnkyä ry. Sen kotipaikka on Tampere. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Klubisihteerin kuukausitehtävät MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 28.3.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli)

Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli. (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) 1362018 Otto Pitkänen Perinteinen jaksoteltu vuosikertomusmalli (Esityksen lopussa vaihtoehtoinen yksinkertainen malli) (MALLI) TÄHÄN KLUBIN LOGO TOIMINTAKERTOMUS KLUBIN NIMI Toimintakausi 17201X - 306201X

Lisätiedot

PRESIDENTIN VUODEN KIERTO

PRESIDENTIN VUODEN KIERTO PRESIDENTIN VUODEN KIERTO V e s a M a r t i k k a l a A s s i s t a n t G o v e r n o r P E T S 1 6. 3. 2 0 1 3 L a p p e e n r a n t a Presidenttikautta edeltävä syksy Perehdy matrikkeliin: rotaryn tavoite,

Lisätiedot

LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI

LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI LIONSKLUBIN SIHTEERIN TUKI 1 Sisällys 2 Yleistä... 2 3 Kokoukset... 3 4 Raportointi... 5 5 Toimintakertomus... 7 6 Muita asioita... 8 7 Vuosikello... 9 8 Jäsen-, pankki- ja viranomaistietojen ylläpito...

Lisätiedot

pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ KAUNIAINEN HELSINKI

pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ KAUNIAINEN HELSINKI pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ 10.2.2016 KAUNIAINEN 16.2.2016 HELSINKI 18.2.2016 Rotaryklubin vuosikello 2016 TITLE 2 ROTARYKLUBIN VUOSIKELLO Vitjojen vaihto kesäkuu Kesätauko max 3 peräkk. kokousta RI:n klubilasku

Lisätiedot

Piirikuvernöörin korvaussäännöt

Piirikuvernöörin korvaussäännöt Piirikuvernöörin korvaussäännöt Piirikuvernöörit voivat hakea korvausta seuraavista menoista. Kaikki matkat tulee tehdä mahdollisimman edullisesti. 1. KORVATTAVAT TAPAHTUMAT a. KLUBIVIERAILUT Jotta varmistetaan

Lisätiedot

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT

PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT PIIRIN KOULUTUSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN (GLT) TOIMENKUVA JA TEHTÄVÄT AVAINALUEET: GLT on piirihallituksen jäsen GLT laatii vuosittain johtajakoulutussuunnitelman yhdessä GLT -tiimin kanssa GLT laatii

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti

Lasten ja vapaaehtoistoimijoiden tapaturma- ja vastuuvakuutuksen voimassaolon varmistaminen ks. Yhdistysnetti MLL:n paikallisyhdistyksen hallinnon vuosikello (Lähde: MLL /Yhdistysnetti) TAMMIKUU Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous Varan, sihteerin, rahastonhoitajan, jäsenvastaavan ja muiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus

Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus Klubivirkailijoiden täydennyskoulutus Meri-Karina 10.10.2013 2013-10-19 1 2013-2014 We serve Me palvelemme Vi Hjälper Seuraa unelmaasi Följ din dröm Yhdessä tekemällä tavoitteisiin! Tillsammans når vi

Lisätiedot

MyLCI Suojausryhmät Katselu/ylläpito tiedot

MyLCI Suojausryhmät Katselu/ylläpito tiedot MyLCI Katselu/ylläpito tiedot KLUBITASO Jäsentiedot Kokoustiedot Klubin virkailijat Klubin tiliote Palveluaktiviteetit Erityisaktiviteetit (Nimikkoaktiviteetit) Klubin aktiviteettitavoitteet n raportit

Lisätiedot

LIONS CLUB SALO-USKELAN SÄÄNNÖT

LIONS CLUB SALO-USKELAN SÄÄNNÖT LIONS CLUB SALO-USKELAN SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club Salo-Uskela ry. Sen kotipaikka on Salon kaupunki. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2. Tarkoitus Klubin tarkoituksena

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen

I-piirin KOULUTUS. D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen I-piirin KOULUTUS D 107-I 15.12.2014 Hannu Anttonen Koulutuksen toteutuminen Syksyllä osallistuneita n 300 henkilöä Elokuu LPJ 23.8 Oulu Syyskuu Lohko-/ aluekokous 24.9, aiheena mm brandiasiat uusien koulutus

Lisätiedot

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND)

INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) 1 INNER WHEEL SUOMI, KANSALLINEN NEUVOSTO (NATIONAL GOVERNING BODY of FINLAND) SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 NIMI... 2 2 JÄSENET... 2 3 KANSALLINEN NEUVOSTO... 2 A. Virkailijat...

Lisätiedot

Lions Clubs International 107-M, Finland

Lions Clubs International 107-M, Finland 1 Lions Clubs International 107-M, Finland Piirikuvernööri 2018 2019 Vesa Kynnysmaa ja puoliso Marja LC Köyliö Pyhän Henrikintie 401 A 27750 Köyliö / puh. 050-5267721 e-mail: vesakynnysmaa@gmail.com www.lions107m.org

Lisätiedot

LIONS CLUB. Tampere/Lassinlinna r.y. SÄÄNNÖT

LIONS CLUB. Tampere/Lassinlinna r.y. SÄÄNNÖT LIONS CLUB Tampere/Lassinlinna r.y. SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club Tampere/Lassinlinna r.y. Sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Klubisihteerin kuukausitehtävät MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.0 18.7.2015 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

Lions Clubs International Jäsenyys Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lions Clubs International Jäsenyys Usein kysyttyjä kysymyksiä K: Miten raportoin Ei jäsenmuutoksia tässä kuussa? V: Mene Oma lionsklubini -valikkoon ja valitse Jäsenet. Jäsenet -sivulla voit klikata Ei muutoksia tässä kuussa -painiketta. Valitse raportointikuukausi

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry MyLCI raportointi Käyttäjäohje Versio

Suomen Lions-liitto ry MyLCI raportointi Käyttäjäohje Versio Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry MyLCI raportointi Käyttäjäohje Versio 1.0 13.4.2015 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi.

Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-C. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toiminta-alue on Lions Clubs Internationalin muodostama moninkertaispiirin 107 (MD 107) osapiiri. 2.

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014

Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014 Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Tapahtumien raportointi Käyttäjäohje Versio 1.1 10.11.2014 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2018 Oulu OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot... 4

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen

Lions Clubs International MD 107 Finland. Klubin presidentti päivitetty Varpu Ylhäinen Lions Clubs International MD 107 Finland Klubin presidentti 8.5.2012 päivitetty 16.4.2012 Varpu Ylhäinen 1 Valmennuksen tavoitteet Antaa Sinulle valmiuksia toimia klubipresidenttinä Tiedät tehtäväsi presidenttinä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Viimeksi päivitetty 26.02.2013 14:34 1. NIMI Piirin nimi on LIONS-PIIRI 107-. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toimintaalue on Lions Clubs Internationalin

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa

Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa 2013 / MKa 1 Klubihallinto Asianmukaisesti hoidettu klubihallinto on perusta ja edellytys sujuvalle toiminnalle Kun hallinto on kunnossa voi keskittyä

Lisätiedot

MyLCI verkkosivusto. Klubisihteerin kuukausitehtävät. - Ei muutoksia jäsentiedoissa - Aktiviteettitapahtumien raportointi

MyLCI verkkosivusto. Klubisihteerin kuukausitehtävät. - Ei muutoksia jäsentiedoissa - Aktiviteettitapahtumien raportointi MyLCI verkkosivusto Klubisihteerin kuukausitehtävät - Ei muutoksia jäsentiedoissa - Aktiviteettitapahtumien raportointi Klubipresidentillä ja sihteerillä ovat samat oikeudet 1.5.2015 Sihteerin kuukausitehtävät

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2019 Kalajoki OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot...

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 2.8.2015 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5)

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) LIONS CLUB RY SÄÄNNÖT (MALLI) 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club r.y. Sen kotipaikka on. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2. Tarkoitus Klubin

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle

Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle Liite Hannu Anttonen 28.3.2016 Koulutustoimikunnan suunnitelma kaudelle 2016-2017 Koulutuksella ja valmennuksella kehitämme ja uudistamme klubien ja piirin johtamista tavoitteena tuloksellinen toiminta

Lisätiedot

Kansainväliseen virkaan pyrkivien vaatimukset ovat seuraavat kuten ne on kuvattu kansainvälisissä ohjesäännöissä:

Kansainväliseen virkaan pyrkivien vaatimukset ovat seuraavat kuten ne on kuvattu kansainvälisissä ohjesäännöissä: Tammikuu 2018 Vastaanottaja: Kaikki piirikuvernöörit Asia: Vaatimukset/säännöt kansainväliseen virkaan pyrkiville Kansainväliseen virkaan pyrkivien vaatimukset ovat seuraavat kuten ne on kuvattu kansainvälisissä

Lisätiedot

Piiri kuuluu jäsenenä Suomen jousiampujain Liitto ry:een ja toimii sen liittokokouksen määräämällä alueella.

Piiri kuuluu jäsenenä Suomen jousiampujain Liitto ry:een ja toimii sen liittokokouksen määräämällä alueella. Helsingin Jousiammuntapiiri Helsingfors Bågskyttedistrikt r.y. SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA, ALUE JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään piiriksi, nimi on Helsingin Jousiammuntapiiri

Lisätiedot

Lapin tutkimusseura ry:n säännöt

Lapin tutkimusseura ry:n säännöt Lapin tutkimusseura ry:n säännöt Hyväksytty Lapin tutkimusseuran kokouksessa 18.6.2007 ja 18.12.2007. Merkitty yhdistysrekisteriin 4.8.2008. Nimi 1 Yhdistyksen nimi on Lapin tutkimusseura ja kotipaikka

Lisätiedot

DG -tiedote 9/

DG -tiedote 9/ LIONS CLUBS INTERNATIONALDistrict107-M, Finland, www.lions107m.org Piirikuvernööri 2017-2018 Veli-Matti Andersson ja puoliso Merja Haantie 6, 28600 Pori, Puh. 044 958 5715 Sähköposti veli-matti.andersson@lions.fi

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Lions 107-K

Lions 107-K Lions 107-K 27.2.2012 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2011-2012 Lauantaina 25.helmikuuta 2012 klo 9.00-15.00 Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus PÖYTÄKIRJA Osallistuneet piirihallituksen jäsenet,

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry S ä ä n n ö t Merkitty yhdistysrekisteriin 9.12.2005 Nimi Yhdistyksen nimi on Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas

Lisätiedot

MyLCI Suojausryhmät Katselu/ylläpito tiedot

MyLCI Suojausryhmät Katselu/ylläpito tiedot MyLCI Katselu/ylläpito tiedot KLUBITASO Klubi-taso Klubi-taso Päivitysoikeus Ryhmä #1 Klubi-taso Jäsentiedot Kokoustiedot Klubin virkailijat Klubin tiliote Palveluaktiviteetit Erityisaktiviteetit (Nimikkoaktiviteetit)

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Rahastonhoitaja MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.3 6.4.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International LIONS-PIIRIN 107-I OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107- I ja sen kotipaikka käsittää Oulun, Raahen ja Kainuun talousalueet, pois lukien Koillismaan kunnat Pudasjärvi, Kuusamo, Taivalkoski

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio

Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Käyttäjätunnus ja sisäänkirjautuminen MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 4.8.2015 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

A. Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.

A. Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. LIONS CLUB VANTAA/KAIVOKSELA SÄÄNNÖT 1 (7) 1. Nimi ja kotipaikka 2. Tarkoitus Yhdistyksen nimi on Lions Club Vantaa/Kaivoksela r.y. Sen kotipaikka on Vantaa. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi.

Lisätiedot

JSA-Tekniset ry:n säännöt

JSA-Tekniset ry:n säännöt JSA-Tekniset ry:n säännöt Vuosikokouksen 23.03.2001 hyväksymät säännöt. Säännöt on merkitty yhdistysrekisteriin 06.09.2001 numerolla 138924. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on JSA-tekniset ry, josta

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/REVONSALMI RY:N SÄÄNNÖT

LIONS CLUB HELSINKI/REVONSALMI RY:N SÄÄNNÖT - 1 - LIONS CLUB HELSINKI/REVONSALMI RY:N SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on LIONS CLUB HELSINKI/REVONSALMI ry. Sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi.

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki.

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki. SUOMEN HITSAUSTEKNILLINEN YHDISTYS r.y. FINLANDS SVETSTEKNISKA FÖRENING r.f. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot