LIIKELAITOS KOKKOLAN SATAMA SYVÄSATAMAN RAITEIDEN KUNNOSTUSTYÖ 2014 URAKKAOHJELMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIIKELAITOS KOKKOLAN SATAMA SYVÄSATAMAN RAITEIDEN KUNNOSTUSTYÖ 2014 URAKKAOHJELMA 8.5.2014"

Transkriptio

1 LIIKELAITOS KOKKOLAN SATAMA SYVÄSATAMAN RAITEIDEN KUNNOSTUSTYÖ 2014 URAKKAOHJELMA

2 0 HANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakenuttaja = tilaaja Liikelaitos Kokkolan Satama Kantasatamantie KOKKOLA Puh Yhteyshenkilöt: Työsuoritukseen liittyvissä asioissa; Tapio Lampinen Puh tapio.lampinen@kokkola.fi Sopimusasioissa; Torbjörn Witting Puh torbjorn.witting@kokkola.fi 0.2 Valvonta Patrik Knutar Puh patrik.knutar@kokkola.fi 0.3 Suunnittelijat VR Track Oy Kalevantie TAMPERE Aarno Kinnnunen Puh aarno.kinnunen@vr.fi 1 URAKAN YLEISET EDELLYTYKSET Urakkasopimusten laatiminen kilpailun voittaneen urakoitsijan kanssa edellyttää, että Liikelaitos Kokkolan Satama päättää toteuttaa ko. hankkeen. Mikäli yhtiön päättävä elin ei hyväksy urakkakilpailun tulosta, ei rakennuttajalla eikä urakoitsijoilla ole oikeutta esittää toiseen osapuoleen kohdistuvia vaatimuksia.

3 2 RAKENNUSKOHDE 2.1 Rakennuskohde Rakennuskohde sijaitsee Kokkolan Syväsatamassa ja Kokkolan suurteollisuusalueella, urakka sisältää päällysrakenteiden, vaihteiden ja tasoristeyksien kunnostusta. 2.2 Tutustuminen rakennuspaikkaan Rakennuttaja edellyttää että urakoitsija on tutustunut rakennuspaikkaan ennen tarjouksen antamista. Rakennuspaikkaa esitellään tilaajan toimesta klo. 12:00 alkaen osoitteessa: Kantasatamantie KOKKOLA Lisätietoa antaa tarvittaessa Patrik Knutar, Esittelytilaisuuteen osallistumatta jättäminen on peruste tarjouksen hylkäämiselle. 3 URAKKAMUOTO 3.1 Suoritusvelvollisuuden laajuus Urakkamuotona on kokonaisurakka, urakoitsija toimii pääurakoitsijana sekä lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. 3.2 Maksuperuste Urakka on kiinteähintainen kokonaisurakka. 4 URAKAN SISÄLTÖ 4.1 Pääurakka Urakka käsittää Syväsataman raiteiston peruskorjaus- ja kunnostustöitä liitettyjen teknisten asiakirjojen mukaan. 4.2 Urakkarajat Urakkarajat määräytyvät urakkarajapiirroksen mukaan. Vuonna 2014 toteutettavat kokonaisuudet on piirustuksessa rajattu punaisella katkoviivalla ja vuonna 2015 optiona toteutettavat kokonaisuudet vihreällä piste-katkoviivalla.

4 5 TYÖN TOTEUTUS JA YHTEISTOIMINTA 5.1 Yhteistoimintaa koskevat ohjeet Urakoitsija huolehtii töiden yhteensovittamisesta sataman liikenteen kanssa. Töiden suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitava että työt tulee suorittaa liikenteen ehdoilla ja että töistä ei saa aiheuttaa sataman liikenteelle kohtuutonta haittaa. 5.2 Työaikataulu Urakoitsijan on laadittava tarjouksen yhteydessä alustava yleisaikataulu, sekä lopullinen yleisaikataulu kaksi viikkoa tilaajan kirjallisesta tilauksesta. 5.3 Turvallisuus Urakoitsijan on laadittava VNa 205/2009 edellyttämät päätoteuttajan turvallisuussuunnitelmat sekä toimitettava nämä tilaajalle tiedoksi. Turvallisuusasiakirjaa laadittaessa on huomioitava erityisesti sataman sekä päivittäisestä toiminnasta aiheutuvat erityispiirteet. 5.4 Työmaajärjestelyt Työalueet Tilaaja asettaa urakoitsijan käyttöön suunnitelmien mukaisen urakka-alueen sekä puhtaitten kaivuumassojen läjitysalueen joka sijaitsee n. 1 km etäisyydellä työmaaalueesta. Rakennusmateriaalien ja tarvikkeiden välivarastointi työmaa-alueella tulee toteuttaa siten että näitten käsittely kohteessa ei aiheuta haittaa Sataman tai Suurteollisuuden toiminnalle Liikenne Kaikki urakkaan kuuluvat työt toteutetaan liikenteen ehdoilla. Liikennekatkoista ja järjestelyistä on sovittava operaattoreiden kanssa, liikennekatkokset tai järjestelyt eivät saa aiheuttaa haittaa sataman toiminnalle Varottavat kohteet Työmaa-alueella sijaitsee useita maanalaisia kaapeleita niin Sataman kuin Suurteollisuuden alueella. Kaapeleiden tarkka sijainti ja syvyys tulee selvittää huolella ennen töiden aloitusta. Urakoitsija vastaa kaikista kaapeleiden suojaukseen liittyvistä toimenpiteistä ja kuluista. 5.5 Suunnitelmakatselmus Suunnitelmakatselmus pidetään aloituskokouksen yhteydessä sekä tarvittaessa.

5 5.6 Erityiset katselmukset ja mittaukset Urakka-alueella tulee ennen töiden aloitusta pitää kaapelinäyttö. 6 LAATU 6.1 Laadunvarmistus Urakoitsijan on laadittava työmaan aloituskokoukseen mennessä työmaakohtainen laatusuunnitelma. Laatusuunnitelmassa on esitettävä eri työvaiheiden laadunvarmistusmenetelmät sekä dokumentointitavat. Urakoitsijan on jatkuvasti valvottava työsuoritusta sekä valmiiden työvaiheiden vaatimuksenmukaisuutta. 6.2 Vaihtoehtoiset tuotteet Mikäli urakoitsija haluaa käyttää suunnitelmista poikkeavia tuotteita tai ratkaisuja tulee ne hyväksyttää tilaajalla ennen toteutusta. Urakoitsija vastaa tilaajan hyväksynnästä huolimatta kaikista vaihtoehtoisista tuotteista aiheutuvista mahdollisista lisäkuluista sekä vaihtoehtoisten tuotteiden soveltuvuudesta kyseiseen kohteeseen. 7 YMPÄRISTÖ 7.1 Ympäristön suojelu Urakoitsijan on työsuorituksessaan huomioitava ympäristöasiat mahdollisimman kattavasti. Urakoitsijalla on oltava riittävä valmius torjumaan ympäristövahinkoja kuten esim. koneiden öljyvuodot. Urakoitsijan on myös huolehdittava että se ei toiminnallaan aiheuta haittaa Satama-alueella ja Suurteollisuuden alueella käsiteltävillä tuotteille. 7.2 Irrotettavat ainekset ja purkujäte Kaikki työmaa-alueella vapautuva materiaali on tilaajan omaisuutta. Tilaaja osoittaa urakoitsijalle paikat työmaan läheisyydessä ( etäisyys alle 1 km) johon työmaalta vapautuvat purkumateriaalit ja maa-ainekset voidaan sijoittaa. Mahdolliset ongelmajätteet tulee toimittaa asianmukaiseen jätteenkäsittelyyn Maa- ja kiviainekset Työmaa-alueelta vapautuvat puhtaat maa- ja kiviainekset kuljetetaan Kokkolan Sataman läjitysalueille tilaajan osoittamaan paikkaan. Urakoitsijan on kaivuutöiden edetessä tarkkailtava maan koostumusta. Mikäli on syytä epäillä maaperän pilaantuneisuutta, tulee maamassojen koostumuksesta tarvittaessa ottaa näytteet ennen toimittamista lopulliseen läjitykseen Purettava raidemateriaali

6 Työmaalta vapautuva raidemateriaali kuten kiskot, pölkyt ja vaihteet toimitetaan tilaajan varasto-alueelle Kokkolan Syväsatamassa, etäisyys alle 1 km työmaaalueesta Asfalttijäte Asfalttijäte tulee toimittaa ilman erillistä korvausta asianmukaiseen käsittelyyn, esim. Lemminkäinen Kokkola vastaanottaa asfalttijätettä. 8 ASIAKIRJAT 8.1 Tarjouspyyntöasiakirjat Urakan tarjouspyyntöasiakirjat on lueteltu tarjouspyyntökirjeen liitteenä olevassa asiakirjaluettelossa. Urakoitsijan on huolehdittava että tarjous vastaa asiakirjoissa esitettyä ja huomautettava tilaajalle mahdollisista puutteista välittömästi, kuitenkin viimeistään mennessä. Tarjouspyyntöasiakirjat luovutetaan urakoitsijoille sähköisessä muodossa, mahdolliset tulostukset ja kopiot urakoitsijat hankkivat omalla kustannuksellaan. 8.2 Urakkasopimusasiakirjat ja niiden pätevyysjärjestys Urakkasopimus tehdään erillisellä sopimuksella. Urakassa noudetaan yleisiä sopimusehtoha YSE Urakka-asiakirjojen keskeinen pätevyysjärjestys määräytyy YSE mukaan. Lisäksi noudatetaan kaikkia yleisiä standardeja, työohjeita ja työselostuksia jotka on mainittu urakka-asiakirjoissa. 8.3 Yksikköhintaluettelo Urakassa noudatetaan lisä- ja muutostöissä soveltuvin osin yksikköhintaluetteloa. Urakoitsijan on tarjouksen mukana toimitettava täytetty yksikköhintaluettelo. 8.4 Suunnitelmat ja niiden toimittaminen Tilaaja toimittaa urakoitsijalle suunnitelmat sähköpostitse sekä kolmena paperisarjana työmaatoimistoon. 9 URAKAN AIKAMÄÄRÄYKSET 9.1 Urakka-aika Kaikki tarjouspyynnön mukaiset työt on oltava valmiina ja hyväksytysti vastaanotettu mennessä.

7 9.2 Töiden aloitus Työt saadaan aloittaa kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja tilaaja on esittänyt kirjallisen tilauksen. 9.3 Työaika Rakennusaika on laskettu ja suunniteltu siten että työtä tehdään ympäri vuorokauden junaliikenteen aikataulujen mukaan. 9.4 Viivästyminen Urakan valmistumisen viivästyessä on tilaaja oikeutettu YSE mukaiseen viivästyssakkoon. 10 VASTUUVELVOITTEET 10.1 Takuuaika Takuuaika on kohteen vastaanottotarkastuksesta lukien 2 vuotta Urakoitsijan vakuudet Yleisten sopimusehtojen 36 mukaan tulee urakoitsijan asettaa seuraavat vakuudet: Rakennusajan vakuus on 10 % arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta Takuu-ajan vakuus on 2 % arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta 10.3 Vakuutukset Urakoitsijalla on oltava voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus, jolla katetaan henkilöja esinevahingot sekä toiminnan keskeytyksestä aiheutuvat vahingot tilaajalle ja kolmannelle osapuolelle Rakennuttajan vakuudet Rakennuttaja ei aseta vakuutta.

8 11 RAKENNUTTAJAN MAKSUVELVOLLISUUS 11.1 Urakkahinnan muodostuminen Urakkahinta on sopimuksen mukainen urakan arvonlisäveroton kokonaishinta Urakkahinnan maksaminen Urakkahinta maksetaan maksuerätaulukon mukaan maksuerissä arvonlisäverottomina laskuina. Liikelaitos Kokkolan Satama (Kokkolan kaupunki) ilmoittaa olevansa arvonlisäverolain 8c :n 1 momentissa (686/2010) tarkoitettu rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuviin arvonlisäverolain 31 :n 3 momentin 1 kohdassa tarkoitettujen rakentamispalvelujen myynteihin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta. Tämä seikka tulee huomioida laskutuksessa Maksuerätaulukko Urakkasopimukseen liitetään urakoitsijan laatima ja tilaajan hyväksymä työn edistymisen mukainen maksuerätaulukko Loppuerä Viimeinen maksuerä on 10 % arvonlisäverottomasta urakan kokonaissummasta. Maksuerä on maksukelpoinen kun urakka on hyväksytysti vastaanotettu, luovutusasiakirjat on luovutettu tilaajalle ja takuuajan vakuus on asetettu Maksuaika ja viivästyskorko Urakoitsija saa laskuttaa maksuerätaulukon mukaisia hyväksyttyjä työsuorituksia työn etenemisen mukaan. Rakennuttajan nimeämä valvoja toteaa kunkin työvaiheen maksukelpoisuuden. Tilaaja on velvollinen maksamaan maksukelpoisen maksun 21 päivän sisällä laskun päiväyksestä. Mikäli tilaaja laiminlyö maksuvelvollisuuttaan, on urakoitsija oikeutettu 10 % vuotuiseen viivästyskorkoon Hintasidonnaisuudet Urakkahinta on kiinteä vailla indeksisidonnaisuutta Lisä- ja muutostyöt Muutostöissä noudatetaan YSE 1998:n mukaista menettelyä. Muutostyöhinnoittelussa käytetään ensisijaisesti tarjouksen mukana toimitettua ja tilaajan hyväksymää yksikköhintaluetteloa. Tilaaja tilaa kaikki lisä- ja muutostyöt kirjallisesti annettujen tarjousten pohjalta. Työmaan valvojalla ei ole oikeutta tilata lisätöitä poislukien pieniä kiireellisiä lisätöitä.

9 12 VALVONTA 12.1 Rakennuttajan organisaatio ja valtuudet Urakkasopimuksesta ja siihen tehtävistä muutoksista päättää satamajohtaja Torbjörn Witting. Työsuoritukseen liittyvistä asioista päättää tekninen päällikkö Tapio Lampinen Rakennuttajan valvonta Rakennuttaja suorittaa laadunvalvontaa YSE mukaisesti. Rakennuttajan asettama paikallisvalvoja työmaalle on Patrik Knutar Suunnittelijan laadunvalvonta Valvontaa tekevät rakennuttajan oman organisaation lisäksi suunnittelijat. Suunnittelijoilla on oikeus valvoa että työ muodostuu suunnitelmien mukaiseksi. Suunnittelijoilla ei kuitenkaan ole oikeutta sopia minkäänlaisista muutoksista. 13 TYÖMAAN HALLINTO JA TOIMITUKSET 13.1 Urakoitsijan organisaatio ja valtuudet Urakoitsijalla tulee olla työmaalla vastaava työnjohtaja, jolta vaaditaan soveltuva tekninen koulutus täydennettynä soveltuvilla ratateknisillä koulutuksilla. Hankkeeseen nimettyä työnjohtajaa ja työpäällikköä ei saa ilman tilaajan hyväksyntää vaihtaa kesken työmaan. Urakoitsijan tulee aloituskokouksen yhteydessä ilmoittaa rakennuttajalle työmaan organisaatio sekä työmaan työsuojelusta vastaava henkilö Kulkuluvat Kaikilla Kokkolan Satamassa työskentelevillä henkilöillä tulee olla Kokkolan Sataman myöntämä kulkulupa. Rakennuttaja järjestää koulutustilaisuuden ennen työmaan aloittamista johon urakoitsijan työntekijöiden sekä alihankkijoiden on osallistuttava. Lisätietoa perehdytyksestä antaa Teemu Petäjävuori, puh Urakoitsijan on pidettävä työmaalla luetteloa työmaan henkilöstöstä, joka toimitetaan myös rakennuttajalle tiedoksi aina muutoksia tehdessä. Kaikilla työntekijöillä on oltava kuvallinen henkilökortti, josta ilmenee työntekijän nimi, työnantaja sekä veronumero. Rakennuttaja valvoo henkilötunnisteiden käyttöä ja rakennuttajalla tai työmaan valvojalla on oikeus poistaa henkilötunnisteen käyttöä laiminlyövä henkilö työmaalta Työmaapäiväkirja Urakoitsijan on pidettävä asianmukaista sivunumeroitua työmaapäiväkirjaa jotka työmaan valvoja kuittaa tiedoksi. Työmaapäiväkirjaa tehdään vähintään kahtena kappaleena, yksi rakennuttajalle ja yksi urakoitsijalle.

10 13.4 Yhteiset toimitukset Työmaalla pidettäviä yhteisiä toimituksia ovat aloituskokous, vastaanottotarkastus sekä työmaakokoukset tarvittaessa. 14 VASTAANOTTOMENETTELY 14.1 Vastaanottotarkastus Vastaanottotarkastus pidetään YSE:n mukaisesti Urakkasuorituksen tarkastus Työmaa tarkistetaan työsuoritusten osalta ennen vastaanottotarkastusta erikseen sovittuna ajankohtana. Työsuoritusten vastaanottotarkastukseen osallistuu ainakin työmaan valvoja sekä urakoitsijan edustaja Luovutusasiakirjat Urakoitsijan on luovutettava laatimansa laatuasiakirjat työmaan vastaanottokokouksen yhteydessä. 15 ERIMIELISYYDET Kaikki erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan paikallisesti sopimalla. Mikäli Riitaisuuksista ei päästä sopimukseen, ratkaistaan ne Keski-Pohjanmaan Käräjäoikeudessa. 16 URAKOITSIJAN VALINTAPERUSTEET 16.1 Tarjouksen hylkääminen Tilaajalla on oikeus hylätä tarjous, mikäli se ei ole tarjouspyynnön mukainen, sisältää urakoitsijan asettamia ehtoja tai saapuu myöhässä. Tarjous voidaan myös hylätä muillakin perusteilla joita on asetettu julkisia hankintoja koskevissa säädöksissä sekä Kokkolan Sataman hankintaohjeessa Tarjouksen vertailuperusteet. Tarjouksista hyväksytään tilaajalle kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Tarjouksia arvioidaan tarjouspyynnössä esitettyjen ehtojen mukaisesti. Tilaaja pidättää myös oikeuden hylätä kaikki saadut tarjoukset. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijan valinnasta kaikille tarjouksen tehneille kirjallisesti.

11 16.3 Vaihtoehtotarjous Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. 17 TARJOUS 17.1 Tarjouksen muoto Tarjous on laadittava käyttäen tarjouspyynnön liitteenä olevia tarjouslomakkeita. Tarjoukseen on liitettävä tarjouspyynnössä edellytetyt erittelyt ja todistukset. Tilaaja pidättää oikeuden jättää tarjouslomakkeen kohdan Optio 1 pois urakasta Tarjouksen voimassaoloaika Varsinaisen urakan tarjous on oltava voimassa kolme kuukautta yli jättöajan eli saakka. Option tarjous on oltava voimassa saakka Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee toimittaa tilaajalle sähköisessä muodossa osoitteeseen portprocurement@kokkola.fi viimeistään tarjouspyynnössä mainittuna ajankohtana Tarjousten avaus Tarjoukset avataan Kokkolan satamakonttorissa suljetussa tilaisuudessa Lisätiedot Mikäli tarjouspyyntöasiakirjoissa esiintyy epäselvyyksiä, tulee niistä ilmoittaa rakennuttajalle kirjallisesti viimeistään mennessä. Epäselvyyksistä aiheutuvat lisäselvitykset rakennuttaja toimittaa kaikille urakkalaskentaan osallistuville urakoitsijoille sähköpostitse. Ainoastaan kirjallisesti annetut lisäselvitykset ovat tilaajaa sitovia. Kokkolassa Tapio Lampinen Liittet: Työmaan turvallisuusasiakirja

KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVENSATAMAN RATASUUNNITELMAN TERÄSRAKENTEIDEN JA PUTKISTOJEN MUUTOSTYÖT 2015

KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVENSATAMAN RATASUUNNITELMAN TERÄSRAKENTEIDEN JA PUTKISTOJEN MUUTOSTYÖT 2015 KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVENSATAMAN RATASUUNNITELMAN TERÄSRAKENTEIDEN JA PUTKISTOJEN MUUTOSTYÖT 2015 URAKKAOHJELMA 25.6.2015 0 HANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakennuttaja = tilaaja Kokkolan Satama Oy Kantasatamantie

Lisätiedot

KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVEN SATAMAN KENTTIEN RAKENNUSTYÖT 2015

KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVEN SATAMAN KENTTIEN RAKENNUSTYÖT 2015 KOKKOLAN SATAMA OY HOPEAKIVEN SATAMAN KENTTIEN RAKENNUSTYÖT 2015 URAKKAOHJELMA 16.6.2015 0 HANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakenuttaja = tilaaja Kokkolan Satama Oy Kantasatamantie 50 67900 KOKKOLA Puh. 06-824

Lisätiedot

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka.

Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Keskustie 5b,29200 Harjavalta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. HARJAVALLAN KAUPUNKI Tekniset palvelut Keskustie 5b Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 8.7.2013 URAKKAOHJELMA MULLINMÄENTIE,POROLANOJAN SILLAN RAKENTAMINEN 1 TILAAJA JA RAKENNUTTAJA Nimi: Osoite: Harjavallan

Lisätiedot

Urakkaohjelma. Pvm. 14.11.2014. Projekti nro Projekti 1649V01. Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus. Kittilä VESIJOHTOJEN SANEERAUS

Urakkaohjelma. Pvm. 14.11.2014. Projekti nro Projekti 1649V01. Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus. Kittilä VESIJOHTOJEN SANEERAUS Laatija Rauno Huuki Urakkaohjelma Pvm. 14.11.2014 Sivu 1(9) Projekti nimi, Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus Projekti nro Projekti 1649V01 Kaukosen asuinrakennuksen vesijohtosaneeraus Kittilä

Lisätiedot

PL 21 07171 Pornainen Puh. 0400-415081 E-mail: jukka.pietila@pornainen.fi

PL 21 07171 Pornainen Puh. 0400-415081 E-mail: jukka.pietila@pornainen.fi PORNAISTEN KOULUKESKUKSEN TEKNISET TILAT Vesikaton uusimistyöurakka URAKKAOHJELMA 26.5.2014 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakennuttaja Kohteen rakennuttaja on Pornaisten kunta Yhdyshenkilö tekninen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA. Päiväys 20.5.

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA. Päiväys 20.5. JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka PIENET KADUNRAKENNUSKOHTEET 2010/2 URAKKAOHJELMA Päiväys 20.5.2010 P.M. URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO URAKKAOHJELMA... 1

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA

MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA MYRSKYLÄN KUNTA TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA 1 Sisältö MYRSKYLÄN KUNTA... 0 TERVEYSASEMAN PERUSKORJAUS... 0 URAKKAOHJELMA... 0 SISÄLTÖ... 1 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 3 0.1 RAKENNUTTAJA,

Lisätiedot

Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA

Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA Hattulan seurakunnan virastotalon ja seurakuntatalon korjaus vaihe 1 URAKKAOHJELMA 3.7.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. Tietoja rakennushankkeesta...1 1.1 Rakennuskohde ja -paikka...1 1.2 Rakennuttaja...1 1.3

Lisätiedot

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi URAKKAOHJELMA Salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen Urakkaohjelma 2 RAKENNUSHANKE Rakennushanke käsittää As Oy Rovaniemen Tuohitie 4. Salaoja-

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNGIN JA NAKKILAN KUNNAN KESÄN PÄÄLLYSTYSTYÖT

HARJAVALLAN KAUPUNGIN JA NAKKILAN KUNNAN KESÄN PÄÄLLYSTYSTYÖT 1/6 URAKKAOHJELMA NAKKILA HARJAVALTA 3.2.2017 HARJAVALLAN KAUPUNGIN JA NAKKILAN KUNNAN KESÄN 2017 2018 PÄÄLLYSTYSTYÖT 1 TILAAJA JA RAKENNUTTAJA Nimi: Harjavallan kaupunki, Tekninen lautakunta Osoite: keskustie

Lisätiedot

Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä.

Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä. 07.05.2015 TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman raiteiden kunnostustyöt 2015 Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan Syväsataman ja Kantasataman raiteiden kunnostustöistä. Toimituksen sisältö Toimitus

Lisätiedot

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998.

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. 1 Urakkasopimus YSE 1998 RT 80260 RT 80260 1(5) URAKKASOPIMUS YSE 1998 Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. Hanke Numero Rakennuskohde Urakkasopimus PÄÄURAKKA 1

Lisätiedot

PUNKALAITUMEN KUNTA TEKNINEN TOIMI VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS

PUNKALAITUMEN KUNTA TEKNINEN TOIMI VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS VARTIOLAN KENTÄN VALAISTUS 12.9.2017 Sisällys 2(5) RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT... 3 SUUNNITTELIJAT... 3 KATSELMUKSET... 3 URAKKAMUOTO JA URAKOITSIJAN VELVOLLISUUDET... 3 TILAAJAN VELVOLLISUUDET... 3 SOPIMUSASIAKIRJAT...

Lisätiedot

Sivu 1 / 13 URAKKAOHJELMA URAKKAOHJELMA. KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä

Sivu 1 / 13 URAKKAOHJELMA URAKKAOHJELMA. KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä Sivu 1 / 13 KITTILÄN KUNTA Koivukoti Sairaalatie 2 99100 Kittilä Sivu 2 / 13 01 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 01.11 Rakennuskohde 01.12 Tilaaja Rakennuskohde sijaitsee Kittilässä. Kittilän Kunta Koivukoti

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA. Hirvikosken koulu Rakennuksen purku LOIMAAN KAUPUNKI RAKENNUTTAMISPALVELUT

URAKKAOHJELMA. Hirvikosken koulu Rakennuksen purku LOIMAAN KAUPUNKI RAKENNUTTAMISPALVELUT LOIMAAN KAUPUNKI RAKENNUTTAMISPALVELUT Hanke 94308 Rakennuskohde Hirvikosken koulu Rakennuksen purku URAKKAOHJELMA Päiväys 15.10.2015 Laatija Loimaan kaupunki Rakennuttamispalvelut Rakennuttamisinsinööri

Lisätiedot

Myrskylän kunta 24.01.2012 1119. Päiväkoti Helmi-Tarhan saneeraus ja lisärakennus Urakkaohjelma

Myrskylän kunta 24.01.2012 1119. Päiväkoti Helmi-Tarhan saneeraus ja lisärakennus Urakkaohjelma Päiväkoti Helmi-Tarhan saneeraus ja lisärakennus Urakkaohjelma 24.01.2012 1119 Arkkitehtitoimisto Hovi & Nikki, 48100 KOTKA tel. +358 5 210 3400 posti@edifica.fi Sisältö SISÄLTÖ... 2 0 RAKENNUSHANKKEEN

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET.

SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET. SOPIMUS(luonnos) KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET KÄSIN ASENNETTAVAT PÄÄLLYSRAKENTEET Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-30.9.2020. Urakkakohde Urakkakohteina Nurmijärven

Lisätiedot

LUONNOS RT 80260 URAKKASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. toukokuu 1998

LUONNOS RT 80260 URAKKASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. toukokuu 1998 toukokuu 1998 1 (10) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH X4-00241. Hanke No Rakennuskohde 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Rakennuttajan edustajana ja tilaajana toimii Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus/rakentamispalvelut

Rakennuttajan edustajana ja tilaajana toimii Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus/rakentamispalvelut KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMISKOHTEET 2013 2015 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET JA SOPIMUKSEN KOHDE 1.1 Rakennuttaja 1.2 Tilaaja 1.3 Toimittaja Rakennuttaja on Järvenpään kaupunki Rakennuttajan edustajana ja tilaajana

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA KITTILÄN YLÄASTE Valtatie 9 A 99100 Kittilä

URAKKAOHJELMA KITTILÄN YLÄASTE Valtatie 9 A 99100 Kittilä Sivu 1 / 13 KITTILÄN YLÄASTE Valtatie 9 A 99100 Kittilä Sivu 2 / 13 01 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 01.11 Rakennuskohde 01.12 Tilaaja Rakennuskohde sijaitsee Kittilässä. Kittilän Yläaste Valtatie 9 A

Lisätiedot

Hausjärven kunta/ tekninen toimiala Keskustie Oitti. Hanke: Lehtimajojen bitumi vesikatteen uusiminen KOKONAISURAKKA. 1.3.

Hausjärven kunta/ tekninen toimiala Keskustie Oitti. Hanke: Lehtimajojen bitumi vesikatteen uusiminen KOKONAISURAKKA. 1.3. LUONNOS 1.3.2019 Sivu 1/8 Tilaaja: Hausjärven kunta/ tekninen toimiala Keskustie 2-4 12100 Oitti Urakoitsija: Hanke: Lehtimajojen bitumi vesikatteen uusiminen KOKONAISURAKKA Lehtimajojen vesikatteen uusiminen:

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA

URAKKAOHJELMA Sivu 1/10 URAKKAOHJELMA 7.10.2015 Rakennuskohde: Pornaisten kunta Mika Waltarin koulu Lähiliikuntapaikka Anttilantie 9 PORNAINEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN RAKENTAMINEN MAARAKENNUSURAKKA 1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA Keskuskoulun purkutyö Lestijärven kunta

LESTIJÄRVEN KUNTA Keskuskoulun purkutyö Lestijärven kunta 1 LESTIJÄRVEN KUNTA Keskuskoulun purkutyö Lestijärven kunta URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Tämä urakkaohjelma koskee: Lestijärven keskuskoulun PURKU-URAKKAA 2 1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 2 Tilaaja Lestijärven

Lisätiedot

SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA.

SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA. SOPIMUS(luonnos) KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKKA KLAUKKALAN JA LEPSÄMÄN ALUEURAKAN SOPIMUS 1.10.2017 1.10.2020 Hanke Nurmijärven kunnan Klaukkalan ja Lepsämän alueurakka 1.10.2017-1.10.2020. Kunnossapitokohde

Lisätiedot

Pohjos-Suomen Teollisuusopisto Johtamislaboratorio Vellamontie 12 90500 OULU

Pohjos-Suomen Teollisuusopisto Johtamislaboratorio Vellamontie 12 90500 OULU Pohjos-Suomen Teollisuusopisto Johtamislaboratorio Vellamontie 12 90500 OULU URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 5.03.2010 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISHINTAURAKKA URAKKAOHJELMAN

Lisätiedot

Vetelin kunta. Urakkaohjelma Kaskelan vesikattorakenteiden peruskorjaus PÄÄURAKKA. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita:

Vetelin kunta. Urakkaohjelma Kaskelan vesikattorakenteiden peruskorjaus PÄÄURAKKA. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: 1 Vetelin kunta Kaskelan vesikattorakenteiden peruskorjaus Urakkaohjelma 4.1.2017 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA 2 ESITIEDOT 1.1 Rakennuskohteen nimi ja sijainti Rakennuskohde

Lisätiedot

Laihian katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 URAKKAOHJELMA 9.3.2015

Laihian katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 URAKKAOHJELMA 9.3.2015 Laihian kunta LAIHIAN KATUVALOJEN VALAISIMIEN VAIHTOURAKKA 2015 1(10) Laihian katuvalojen valaisimien vaihtourakka 2015 9.3.2015 Laihian kunta LAIHIAN KATUVALOJEN VALAISIMIEN VAIHTOURAKKA 2015 2(10) SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA SÄHKÖ-LOGISTIIKKA OSASTOT VESIKATTOJEN SANEERAUS. Ins.tsto Timo Alapere Näsintie 27 06100 PORVOO

URAKKAOHJELMA SÄHKÖ-LOGISTIIKKA OSASTOT VESIKATTOJEN SANEERAUS. Ins.tsto Timo Alapere Näsintie 27 06100 PORVOO ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Urakkaohjelma 24.02,2015 1(18) URAKKAOHJELMA SÄHKÖ-LOGISTIIKKA OSASTOT VESIKATTOJEN SANEERAUS Ins.tsto Timo Alapere Näsintie 27 06100 PORVOO ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Lisätiedot

LVIA-URAKKA URAKKASOPIMUSLUONNOS. (Jakeluosoite) OULUN KAUPUNKI. XX.X.2015 Sivu 1/8 Projektinumero: ja

LVIA-URAKKA URAKKASOPIMUSLUONNOS. (Jakeluosoite) OULUN KAUPUNKI. XX.X.2015 Sivu 1/8 Projektinumero: ja XX.X.2015 Sivu 1/8 Projektinumero: 601252 ja 601253 Tilaaja: Liikelaitos Oulun Tilakeskus PL 30 90015 OULUN KAUPUNKI Urakoitsija: (Urakoitsijayritys) (Jakeluosoite) Hanke: Monitilatoimistomuutokset 2015-16

Lisätiedot

KLAUKKALAN JÄÄHALLIN LAAJENNUS JA OSITTAINEN PE- RUSKORJAUS

KLAUKKALAN JÄÄHALLIN LAAJENNUS JA OSITTAINEN PE- RUSKORJAUS KLAUKKALAN JÄÄHALLI LIIKELAITOS KLAUKKALAN JÄÄHALLIN LAAJENNUS JA OSITTAINEN PE- RUSKORJAUS Hankintaohje kylmä- ja iv-konteista Laatinut: S U U N N IT T EL U JA T E K N IIK K A NURMIJÄRVEN KUNTA Hankintaohje

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA Savukosken vanhainkoti Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10)

URAKKAOHJELMA Savukosken vanhainkoti Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10) 11.02.2011 Perusparannus JA 11.02.2011 Sivu 2 (10) 1 TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA...4 1.1 Rakennuskohde...4 1.2 Rakennuttaja...4 1.3 käyttäjä...4 1.4 Suunnittelijat...4 2 URAKKAMUOTO...5 2.1 Urakkasuhteet...5

Lisätiedot

8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017

8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017 Sivu 1 Tuusulan kunta 8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017 URAKKASOPIMUS LUONNOS Sivu 2 Rakennuttaja Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi Urakoitsija Kohde 8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS-

Lisätiedot

Asunto Oy Alkutie Alkutie Helsinki

Asunto Oy Alkutie Alkutie Helsinki Asunto Oy Alkutie 29-35 Alkutie 29-35 00660 Helsinki URAKKAOHJELMA Vesikatteen uusinta Alkutie 29-35 Vesikatteen uusinta, urakkaohjelma 2(14) SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT...

Lisätiedot

LUONNOS. Ylöjärven kaupunki / Yhdyskuntatekniikka Räikäntie 3 / PL 22 33471 Ylöjärvi

LUONNOS. Ylöjärven kaupunki / Yhdyskuntatekniikka Räikäntie 3 / PL 22 33471 Ylöjärvi toukokuu 1998 1 (11) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH X4-00241. Hanke No Rakennuskohde 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki Jätevedenpuhdistamo Tulvasuojelupenger

Kankaanpään kaupunki Jätevedenpuhdistamo Tulvasuojelupenger Kankaanpään kaupunki Jätevedenpuhdistamo Tulvasuojelupenger 10.7.2014 MAARAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA) Kankaanpään kaupunki Tekninen keskus 1 1 Tulvasuojelupenger Sisällys 0 Rakennushankkeen yhteystiedot...

Lisätiedot

LUONNOS. Pyhäjoen kunta,aatosvainion alueen kunnallistekniikan maanrakennusurakka

LUONNOS. Pyhäjoen kunta,aatosvainion alueen kunnallistekniikan maanrakennusurakka toukokuu 1998 1 (11) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH X4-00241. Hanke No Rakennuskohde 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Piipsjärven koulu OULAINEN U R A K K A O H J E L M A 28.5.2013

Piipsjärven koulu OULAINEN U R A K K A O H J E L M A 28.5.2013 Piipsjärven koulu OULAINEN U R A K K A O H J E L M A 28.5.2013 KVR-URAKKA Piipsjärven koulu, Oulainen KVR-urakkaohjelma 2 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.2 Rakennuttaja 0.3 Rakennuttaminen ja valvonta

Lisätiedot

NAKKILAN YHTEISKOULUN JÄTEVESIVIEMÄREIDEN SANEERAUKSET 2015

NAKKILAN YHTEISKOULUN JÄTEVESIVIEMÄREIDEN SANEERAUKSET 2015 1 URAKKAOHJELMA Rakennusosasto 17.3.2015 NAKKILAN YHTEISKOULUN JÄTEVESIVIEMÄREIDEN SANEERAUKSET 2015 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakennuttaja Nakkilan kunta, Tekninen lautakunta Porintie 11 29250

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMIALA URHEILUTIEN SILLAN. rakentaminen kokonaisurakkana URAKKAOHJELMA

KAUHAJOEN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMIALA URHEILUTIEN SILLAN. rakentaminen kokonaisurakkana URAKKAOHJELMA KAUHAJOEN KAUPUNKI TEKNINEN TOIMIALA URHEILUTIEN SILLAN rakentaminen kokonaisurakkana Kauhajoen kaupunki 2 (10) SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 4 1.1 Rakennuttaja 4 1.2 Tilaaja 4 1.3 Rakennuskohde

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUPUNGINTALON VESIKATON SANEERAUS (RU)

URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUPUNGINTALON VESIKATON SANEERAUS (RU) LIITE 1. URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUPUNGINTALON VESIKATON SANEERAUS (RU) Keskuskatu 30 23800 LAITILA HANKE 4 / 2017 Urakkaohjelman sisällysluettelo 0 Rakennushankkeen yhteystiedot 0.1 Rakennuttaja

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA 6.2.2015. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: HIEKAN POISTO 2015 (pääurakka) ...

URAKKAOHJELMA 6.2.2015. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: HIEKAN POISTO 2015 (pääurakka) ... URAKKAOHJELMA 6.2.2015 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: HIEKAN POISTO 2015 (pääurakka)... Laatija Tekniset- ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO URAKKAOHJELMA...

Lisätiedot

TÄHTITAAJAMAN SUUNNITTELUKOHTEET

TÄHTITAAJAMAN SUUNNITTELUKOHTEET TÄHTITAAJAMAN SUUNNITTELUKOHTEET Urakkaohjelma Iitin kunta 0534 C93271 18.4.2008 FCG PLANEKO OY Urakkaohjelma 0534-C93271 Kuopio/ Teemu Saastamoinen 18.4.2008 IITIN KUNTA KESKIKADUN JA LINJA-AUTOASEMAN

Lisätiedot

LIITE 1. URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KANNUS-RAKENNUKSEN PURKU-URAKKA (RU) Turuntie LAITILA

LIITE 1. URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KANNUS-RAKENNUKSEN PURKU-URAKKA (RU) Turuntie LAITILA LIITE 1. URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KANNUS-RAKENNUKSEN PURKU-URAKKA (RU) Turuntie 9 23800 LAITILA Urakkaohjelman sisällysluettelo 0 Rakennushankkeen yhteystiedot 0.1 Rakennuttaja 0.2 Rakennuttaminen

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUKOLANKODIN ASTIANPESULINJASTOTILAN SANEERAUS (RU)

URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUKOLANKODIN ASTIANPESULINJASTOTILAN SANEERAUS (RU) URAKKAOHJELMA LAITILAN KAUPUNKI KAUKOLANKODIN ASTIANPESULINJASTOTILAN SANEERAUS (RU) Kaukolantie 30 23800 LAITILA HANKE 3 / 2017 Urakkaohjelman sisällysluettelo 0 Rakennushankkeen yhteystiedot 0.1 Rakennuttaja

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA. As Oy Mäkärä Yläpohjakorjaus Hakamaankuja 1 02120 Espoo. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA...

URAKKAOHJELMA. As Oy Mäkärä Yläpohjakorjaus Hakamaankuja 1 02120 Espoo. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA... As Oy Mäkärä Yläpohjakorjaus Hakamaankuja 1 02120 Espoo URAKKAOHJELMA Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA... Päiväys: 23.2.2011 Laatija: Sami Koskela URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

RAKENNUSURAKKASOPIMUS

RAKENNUSURAKKASOPIMUS Kiinteistö Oy Mallisoppari 00100 HELSINKI RAKENNUSURAKKASOPIMUS Hanke Rakennuskohde Urakan kohteena on Vuokra Oy:n omistaman Kiinteistö Oy Mallisopparin (, 00100 Helsinki) pihan kunnostustyöt. Kiinteistö

Lisätiedot

KIHNIÖN YHTENÄISKOULUN VANHAN OSAN VESIKATON KORJAUS

KIHNIÖN YHTENÄISKOULUN VANHAN OSAN VESIKATON KORJAUS KIHNIÖN YHTENÄISKOULUN VANHAN OSAN VESIKATON KORJAUS URAKKAOHJELMA 22.2.2017 1 Sisällys 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 4 0.1 Rakennuttaja... 4 0.2 Suunnittelijat... 4 1. RAKENNUSKOHDE... 5 1.1. Rakennuskohde

Lisätiedot

URAKKASOPIMUSLUONNOS

URAKKASOPIMUSLUONNOS 27.6.2018 Sivu 1/8 Tilaaja Kemijärven Kaupunki / Tekniset palvelut Vapaudenkatu 8 B 98100 Kemijärvi Urakoitsija Rakennuskohde Vesikaton saneeraus Pöyliöjärventie 2-8 98120 Kemijärvi Sivu 2/8 Me allekirjoittaneet

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Mirjanpelto URAKKAOHJELMA. Mirjanpelto

Kiinteistö Oy Mirjanpelto URAKKAOHJELMA. Mirjanpelto Kiinteistö Oy Mirjanpelto URAKKAOHJELMA Mirjanpelto rakennus ARKKITEHDIT Oy Tuomisalo & Co Vimpeli 28.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 1 0.1 Rakennuttaja... 1 0.2 Rakennuttaminen

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA HYÖKKÄLÄN ALAKOULUN VÄISTÖTILAT

URAKKAOHJELMA HYÖKKÄLÄN ALAKOULUN VÄISTÖTILAT URAKKAOHJELMA HYÖKKÄLÄN ALAKOULUN VÄISTÖTILAT 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. HANKKEEN TIEDOT... 3 1.1 TILAAJA... 3 1.2 TOIMITTAJA... 3 2. RAKENNUSKOHDE... 3 2.1 RAKENNUSKOHDE... 3 2.2 RAKENNUSPAIKKA... 3 3. HANKKEEN

Lisätiedot

Jäteaseman rakentaminen

Jäteaseman rakentaminen Lumijoen kunta Jäteaseman rakentaminen 9.5.2019 Lumijoen kunta 2 (12) SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 1.1 Rakennuttaja 1.2 Konsultit ja asiantuntijat 1.3 Rakennuskohde 2. URAKKAMUOTO JA

Lisätiedot

Saneerauskohde on Nakkilan yhteiskoulu. Rakennuspaikan osoite on Porintie 13, Nakkila.

Saneerauskohde on Nakkilan yhteiskoulu. Rakennuspaikan osoite on Porintie 13, Nakkila. 1 URAKKAOHJELMA Rakennusosasto 5.6.2014 NAKKILAN YHTEISKOULUN JÄTEVESIVIEMÄREIDEN SANEERAUKSET 2014 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT 0.1 Rakennuttaja Nakkilan kunta, Tekninen lautakunta Porintie 11 29250

Lisätiedot

Keskustien perusparannus. Puumala, Kirkonkylä PUUMALA. Tilaajan edustajat Sopimusasioissa Työsuoritukseen liittyvissä asioissa

Keskustien perusparannus. Puumala, Kirkonkylä PUUMALA. Tilaajan edustajat Sopimusasioissa Työsuoritukseen liittyvissä asioissa Kunnanhallitus 14.8.2017 142 liite nro 1 URAKKASOPIMUS 8.8.2017 1(6) URAKKASOPIMUS Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 RT 16-10660, LVI 03-10277, Ratu 417-T, KH

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN PELASTUSLAITOS HELSINGIN KAUPUNGIN LIIKUNTAVIRASTO VIRANOMAISLAITURIEN RAKENNUSTYÖ

HELSINGIN KAUPUNGIN PELASTUSLAITOS HELSINGIN KAUPUNGIN LIIKUNTAVIRASTO VIRANOMAISLAITURIEN RAKENNUSTYÖ HELSINGIN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA HEL 2015-010163 Tekninen yksikkö VHA 18.9.2015 HELSINGIN KAUPUNGIN PELASTUSLAITOS HELSINGIN KAUPUNGIN VIRANOMAISLAITURIEN RAKENNUSTYÖ URAKKAOHJELMA 18.9.2015 HELSINGIN

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA (YSE 98)

URAKKAOHJELMA (YSE 98) Rakennuskohde Ranuan Infran vuokratilat Monkkari ja Ryhmis URAKKAOHJELMA (YSE 98) 30.10.2018 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: Kokonaisurakka = Pääurakka Sisällysluettelo:...1 0 RAKENNUSHANKKEEN

Lisätiedot

MIKA WALTARIN KOULUN MAANRAKENNUSTYÖT URAKKAOHJELMA 2.11.2012

MIKA WALTARIN KOULUN MAANRAKENNUSTYÖT URAKKAOHJELMA 2.11.2012 PORNAISTEN KUNTA 8.11.2012 1 (13) MIKA WALTARIN KOULUN MAANRAKENNUSTYÖT URAKKAOHJELMA 2.11.2012 osoite puhelin www-osoite Y-tunnus Kirkkotie 176, PL 21 (019) 5294 500 vaihde www.pornainen.fi 0130095-3

Lisätiedot

RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ PUITEJÄRJESTELYN URAKKAOHJELMA

RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ PUITEJÄRJESTELYN URAKKAOHJELMA RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ PUITEJÄRJESTELYN URAKKAOHJELMA Tampere 15.8.2012 Työ 63309EA SISÄLLYSLUETTELO 1 (16) 1. RAKENNUSKOHTEET... 4 1.1 Rakennuskohteet... 4 1.2 Tutustuminen rakennuspaikkaan...

Lisätiedot

1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT RAKENNUSKOHDE URAKKAMUOTO URAKAT JA NIIDEN SISÄLTÖ TYÖN TOTEUTUS JA YHTEISTOIMINTA...

1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT RAKENNUSKOHDE URAKKAMUOTO URAKAT JA NIIDEN SISÄLTÖ TYÖN TOTEUTUS JA YHTEISTOIMINTA... Urakkaohjelma 6.7.2017 URAKKAOHJELMA VESITORNIN PURKAMINEN Huittisten vesitorni Vesitornintie 32700 Huittinen Tampereella 6.7.2017 DI Tero Ahokangas Wise Group Finland Oy Hämeenkatu 16 A 33200 Tampere

Lisätiedot

1.1. Rakennuskohde Rakennuskohde käsittää parsinavettarakennuksen rakentamisen Kotilan tilalle Mallikylässä.

1.1. Rakennuskohde Rakennuskohde käsittää parsinavettarakennuksen rakentamisen Kotilan tilalle Mallikylässä. VILLE RAKENTAJA URAKKAOHJELMA Kotilantie 123 12340 MALLIKYLÄ 0400 123 456 xx.xx.xxxx URAKKAOHJELMA 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 1.1. Rakennuskohde Rakennuskohde käsittää parsinavettarakennuksen rakentamisen

Lisätiedot

Parikkalan kunta. Vesikattojen uusiminen Petäjikönkatu 12 Simonkuja 3 URAKKAOHJELMA Tämä urakkaohjelma koskee seuraavaa urakkaa:

Parikkalan kunta. Vesikattojen uusiminen Petäjikönkatu 12 Simonkuja 3 URAKKAOHJELMA Tämä urakkaohjelma koskee seuraavaa urakkaa: Parikkalan kunta Vesikattojen uusiminen Petäjikönkatu 12 Simonkuja 3 URAKKAOHJELMA 29.6.2015 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavaa urakkaa: PÄÄURAKKA (RAKENNUSURAKKA) SISÄLLYSLUETTELO 0 RAKENNUSHANKKEEN

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA. Riihipuisto

URAKKAOHJELMA. Riihipuisto URAKKAOHJELMA Urakkaohjelma Sivu 2 / 10 SISÄLLYSLUETTELO: 1. TIEDOT RAKENNUSHANKKEESTA... 4 1.1 RAKENNUSKOHDE... 4 1.2 RAKENNUSKOHTEEN LAAJUUS... 4 1.3 RAKENNUTTAJA... 4 1.4 PÄÄSUUNNITTELIJA... 4 2. URAKKAMUOTO...

Lisätiedot

Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Liite 1 Urakkaohjelma Sivu 1/8

Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Liite 1 Urakkaohjelma Sivu 1/8 Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Liite 1 Urakkaohjelma Sivu 1/8 KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ URAKKAOHJELMA 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 1.1 Tilaaja: Jalasjärven kunta Tekniset palvelut Kirkkotie

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA (YSE 1998)

URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Rakennuskohde Savonlinnan Vuokratalot Oy Telakkatupa purku-urakka URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 12.4.2018 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA (purku-urakka)... Laatija Petri Teittinen

Lisätiedot

EHNROOSIN KOULU PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA

EHNROOSIN KOULU PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA EHNROOSIN KOULU PERUSKORJAUS URAKKAOHJELMA 15.4.2010 Mäntsälän kunnan Tekninen palvelukeskus puh.* (019) 264 5000, faksi (019) 264 5212 URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO 2 1. YLEISTIEDOT RAKENNUSHANKKEESTA

Lisätiedot

KORPILAHDEN SATAMA URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 15.2.2010. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: RAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA)

KORPILAHDEN SATAMA URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 15.2.2010. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: RAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA) JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT Yhdyskuntatekniikka KORPILAHDEN SATAMA URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 15.2.2010 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: RAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA) Laatija:

Lisätiedot

Julkisivukorjaukset ja piharakenteiden muutokset Petäjikönkatu 12

Julkisivukorjaukset ja piharakenteiden muutokset Petäjikönkatu 12 Parikkalan kunta Julkisivukorjaukset ja piharakenteiden muutokset Petäjikönkatu 12 URAKKAOHJELMA Tämä urakkaohjelma koskee seuraavaa urakkaa: PÄÄURAKKA (RAKENNUSURAKKA) SISÄLLYSLUETTELO 0 RAKENNUSHANKKEEN

Lisätiedot

ELÄINTARHAN SKEITTIPUISTON PERUSKORJAUSTYÖ, 3- RAKENNUSVAIHE URAKKAOHJELMA

ELÄINTARHAN SKEITTIPUISTON PERUSKORJAUSTYÖ, 3- RAKENNUSVAIHE URAKKAOHJELMA ELÄINTARHAN SKEITTIPUISTON PERUSKORJAUSTYÖ, 3- RAKENNUSVAIHE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 1.1 Rakennuttaja 1.2 Tilaaja 1.3 Rakennuskohde 2 URAKKAMUOTO JA SUORITUSVASTUUN LAAJUUS 2.1

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA (YSE 1998)

URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Rakennuskohde Tapio Oy Koy Maistraatinportti 4 00240 Helsinki URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA (purku, rakennus ja sähköurakka) Laatija: Tilassa Oy Töölönkatu

Lisätiedot

VIMPELINLAAKSON KEHITTÄMISLIIKELAITOS KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU TAITO 2 UIMA-ALLASTILAN MUUTOS ÄLYSALIKSI

VIMPELINLAAKSON KEHITTÄMISLIIKELAITOS KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU TAITO 2 UIMA-ALLASTILAN MUUTOS ÄLYSALIKSI Tunnistetiedot Rakennuskohde VIMPELINLAAKSON KEHITTÄMISLIIKELAITOS KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU TAITO 2 UIMA-ALLASTILAN MUUTOS ÄLYSALIKSI URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 04.04.2016 Tämä urakkaohjelma koskee

Lisätiedot

SIUNTION KUNTA. Kaava-alue: Palonummi 2. Palonummenkaari (plv. 0-120) ja Palonummenmäki URAKKAOHJELMA

SIUNTION KUNTA. Kaava-alue: Palonummi 2. Palonummenkaari (plv. 0-120) ja Palonummenmäki URAKKAOHJELMA SIUNTION KUNTA Kaava-alue: Palonummi 2 Palonummenkaari (plv. 0-120) ja Palonummenmäki URAKKAOHJELMA URAKKAOHJELMA 1 (16) Sisällysluettelo 1 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 1 1.1 Rakennuttaja... 1 1.2

Lisätiedot

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana

KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana KAUHAJOEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Kauhajoen terveyskeskuksen peruskorjaus Alakattotyöt aliurakkana Kauhajoen kaupunki Tarjouspyyntö 2/5 Kari Kulmala (040) Pyydämme urakkatarjoustanne Kauhajoen terveyskeskuksen

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA (YSE 1998)

URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Liite 3. Urakkaohjelma Rakennuskohde MÄNTYHARJUN PÄIVÄKOTI URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 20.06.2012 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA (RAKENNUSURAKKA) PUTKIURAKKA ILMANVAIHTOURAKKA

Lisätiedot

TALIN LIIKUNTAPUISTO TEKONURMIKENTÄN PERUSKORJAUSTYÖ URAKKAOHJELMA

TALIN LIIKUNTAPUISTO TEKONURMIKENTÄN PERUSKORJAUSTYÖ URAKKAOHJELMA TALIN LIIKUNTAPUISTO TEKONURMIKENTÄN PERUSKORJAUSTYÖ URAKKAOHJELMA 12.7.2016 HELSINGIN KAUPUNKI URAKKAOHJELMA 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 5 1.1 Rakennuttaja 5 1.2 Tilaaja 5 1.3 Rakennuskohde

Lisätiedot

Paltamon kunta KONTIOMÄEN MONITOIMITALO MAALÄMPÖ 2019 URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys Laatija Markku Heikkinen

Paltamon kunta KONTIOMÄEN MONITOIMITALO MAALÄMPÖ 2019 URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys Laatija Markku Heikkinen Paltamon kunta KONTIOMÄEN MONITOIMITALO MAALÄMPÖ 2019 URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 24.1.2019 Laatija Markku Heikkinen Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA (MAALÄMPÖURAKKA)... URAKKAOHJELMAN

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

ASUINRIVITALON ULKOMAALAUS

ASUINRIVITALON ULKOMAALAUS 1/8 URAKKATARJOUSPYYNTÖ Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous tehdään alla mainitulla tavalla eriteltynä. Tarjous laaditaan urakkatarjouslomakkeelle.

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI. Koulukeskuksen pysäköintialue. Urakkaohjelma

HARJAVALLAN KAUPUNKI. Koulukeskuksen pysäköintialue. Urakkaohjelma Koulukeskuksen pysäköintialue Urakkaohjelma SISÄLLYSLUETTELO 0 RAKENNUSHANKKEEN YHTEYSTIEDOT... 1 0.1 RAKENNUTTAJA... 1 0.2 RAKENNUTTAMINEN JA VALVONTA... 1 0.3 SUUNNITTELIJAT... 1 1 RAKENNUSKOHDE... 2

Lisätiedot

Kihniön terveyskeskuksen, vanhainkodin ja paloaseman vesikatot

Kihniön terveyskeskuksen, vanhainkodin ja paloaseman vesikatot 24.1.2018 Hannu Järvinen Kihniön terveyskeskuksen, vanhainkodin ja paloaseman vesikatot p e r u s k o r j a u s Urakkaohjelma 24.1.2018 2 (17) SISÄLLYSLUETTELO 1 Rakennushankkeen yhteystiedot... 5 1.1

Lisätiedot

URAKKATARJOUSPYYNTÖ. Tarjouksen antajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa lähetettyjen lisäselvitysten vastaanottamisesta.

URAKKATARJOUSPYYNTÖ. Tarjouksen antajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa lähetettyjen lisäselvitysten vastaanottamisesta. INARIN KUNTA Inarin kunta, tekninen osasto Piiskuntie 2 99800 IVALO URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sairaalantien kevyenliikenteenväylän parantaminen. Inarin kunta pyytää Teiltä urakkatarjoustanne oheisten urakka-asiakirjojen

Lisätiedot

Paineviemärin saneeraus ja varavesijohdon rakentaminen URAKKAOHJELMA

Paineviemärin saneeraus ja varavesijohdon rakentaminen URAKKAOHJELMA Paineviemärin saneeraus ja varavesijohdon rakentaminen URAKKAOHJELMA 12.3.2018 2 SISÄLTÖ 1 TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Rakennuskohde 4 1.3 Tutustuminen rakennuspaikkaan 4 2 URAKKAMUOTO

Lisätiedot

PIENELÄINKLINIKKA Satakunnakatu 23 33200 TAMPERE

PIENELÄINKLINIKKA Satakunnakatu 23 33200 TAMPERE PIENELÄINKLINIKKA Satakunnakatu 23 33200 TAMPERE URAKKAOHJELMA 30.10.2009 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA (RU, LV, IV ja S) 2 (14) URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO 0 Rakennushankkeen

Lisätiedot

SARKIONAUKION RAKENTAMINEN URAKKAOHJELMA 15.4.2014

SARKIONAUKION RAKENTAMINEN URAKKAOHJELMA 15.4.2014 URAKKAOHJELMA 1 (16) SARKIONAUKION RAKENTAMINEN URAKKAOHJELMA 15.4.2014 URAKKAOHJELMA 2 (16) SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA... 4 1.1. Rakennuttaja ja tilaaja... 4 1.2. Rakennuskohde...

Lisätiedot

PIHAKOULUN (ALEXANDRAN) MUUTOSTYÖ

PIHAKOULUN (ALEXANDRAN) MUUTOSTYÖ EHNROOSIN KOULU PIHAKOULUN (ALEXANDRAN) MUUTOSTYÖ URAKKAOHJELMA 15.3.2010 Mäntsälän kunnan Tekninen palvelukeskus puh.* (019) 264 5000, faksi (019) 264 5212 URAKKAOHJELMAN SISÄLLYSLUETTELO 2 1. YLEISTIEDOT

Lisätiedot

Oulaisten Jauhinkankaan koulun lämmitysjärjestelmän uusiminen ja muuttaminen maalämpöön sekä ilmastointikoneiden OULAINEN

Oulaisten Jauhinkankaan koulun lämmitysjärjestelmän uusiminen ja muuttaminen maalämpöön sekä ilmastointikoneiden OULAINEN Oulaisten Jauhinkankaan koulun lämmitysjärjestelmän uusiminen ja muuttaminen maalämpöön sekä ilmastointikoneiden uusiminen 2013 OULAINEN U R A K K A O H J E L M A 3.4.2013 RAKENNUSURAKKA LVI - TYÖT SÄHKÖTYÖT

Lisätiedot

Kokemäen kaupunki. Sonnilantien valaistussaneeraus 2015 U R A K K A O H J E L M A

Kokemäen kaupunki. Sonnilantien valaistussaneeraus 2015 U R A K K A O H J E L M A Kokemäen kaupunki Sonnilantien valaistussaneeraus 2015 U R A K K A O H J E L M A 1 Soinnilantien valaistussaneeraus URAKKAOHJELMA SÄHKÖURAKKA 1. TIETOJA RAKENNUSHANKKEESTA Tämän urakkaohjelman perustana

Lisätiedot

URAKKASOPIMUSLUONNOS. Kiilakiventie 1, 6. krs Urakoitsijakatu 1 90015 OULUN KAUPUNKI 33333 Urakoitsijan paikkakunta

URAKKASOPIMUSLUONNOS. Kiilakiventie 1, 6. krs Urakoitsijakatu 1 90015 OULUN KAUPUNKI 33333 Urakoitsijan paikkakunta LUONNOS 31.3.2011 Sivu 1/9 Tilaaja Urakoitsija Liikelaitos Oulun Tilakeskus Urakoitsija A Kiilakiventie 1, 6. krs Urakoitsijakatu 1 90015 OULUN KAUPUNKI 33333 Urakoitsijan paikkakunta Rakennuskohde Neitsytkorventie

Lisätiedot

HURTTALAN LIIKUNTATILA MAALÄMMÖN RAKENTAMINEN VANHANKIRKONTIE 43 13720 Parola U R A K K A O H J E L M A

HURTTALAN LIIKUNTATILA MAALÄMMÖN RAKENTAMINEN VANHANKIRKONTIE 43 13720 Parola U R A K K A O H J E L M A HURTTALAN LIIKUNTATILA MAALÄMMÖN RAKENTAMINEN VANHANKIRKONTIE 43 13720 Parola U R A K K A O H J E L M A 27.5.2016 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 TIETOJA RAKENNUSKOHTEESTA 4 2 URAKKAMUOTO 5 2.1 YLEISTÄ 5 2.2 URAKKASUHTEET

Lisätiedot

KVR URAKKAOHJELMA AUTOMAATTISEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN. Pelkosenniemen kunta Sodankyläntie 1 98500 PELKOSENNIEMI

KVR URAKKAOHJELMA AUTOMAATTISEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN. Pelkosenniemen kunta Sodankyläntie 1 98500 PELKOSENNIEMI Pelkosenniemen kunta Sodankyläntie 1 98500 PELKOSENNIEMI PALVELUKOTI ONNELA DEMENTIAKODIN LAAJENNUS AUTOMAATTISEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN KVR URAKKAOHJELMA 1 AUTOMAATTISEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN

Lisätiedot

Kalaasin alueen kunnallistekniikka

Kalaasin alueen kunnallistekniikka Mäntsälän Kunta Mäntsälän Vesi Kalaasin alueen kunnallistekniikka Urakkaohjelma 2.7.2010 Tarkistanut Kirjoittanut Pekka Savolainen Asko Määttänen Mäntsälän kunta Heikinkuja 4 FI-04600 MÄNTSÄLÄ Finland

Lisätiedot

Koivikon rivitalo D:n peruskorjaus, KVR URAKKAOHJELMA

Koivikon rivitalo D:n peruskorjaus, KVR URAKKAOHJELMA Koivikon rivitalo D:n peruskorjaus, KVR URAKKAOHJELMA 3.5.2017 2 Sisällysluettelo 1. Rakennushankkeen yhteystiedot... 4 1.1. Rakennuttaja... 4 1.2. Rakennuskohde ja -paikka... 4 1.3. Kiinteistön perustiedot...

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNGINTALON JULKISIVUMUUTOKSET 2015

KAJAANIN KAUPUNGINTALON JULKISIVUMUUTOKSET 2015 Tunnistetiedot Rakennuskohde KAJAANIN KAUPUNGINTALON JULKISIVUMUUTOKSET 2015 URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 08.06.2015 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: PÄÄURAKKA (RAKENNUSURAKKA)... Laatija

Lisätiedot

Oulaisten terveyskeskuksen ns. vuodeosastosiiven peruskorjaus OULAINEN

Oulaisten terveyskeskuksen ns. vuodeosastosiiven peruskorjaus OULAINEN Oulaisten terveyskeskuksen ns. vuodeosastosiiven peruskorjaus OULAINEN U R A K K A O H J E L M A 31.5.2014 RAKENNUSURAKKA LVI - TYÖT SÄHKÖTYÖT RAKENNUSAUTOMAATIO SPRINKLAUS Oulaisten terveyskeskuksen peruskorjaus,

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA (YSE 98)

URAKKAOHJELMA (YSE 98) URAKKAOHJEMA 1 Rakennuskohde Ranuan eläinpuiston piha-alue URAKKAOHJELMA (YSE 98) 21.6.2016 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: Rakennusurakka (=pääurakka) (Rakennustekniset työt) Laatija: Jari

Lisätiedot

MATTILANKADUN SANEERAUS Vaihe 1

MATTILANKADUN SANEERAUS Vaihe 1 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT Yhdyskuntatekniikka MATTILANKADUN SANEERAUS Vaihe 1 URAKKAOHJELMA (YSE 1998) Päiväys 7.6.2010 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: RAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA)

Lisätiedot

Urakkaohjelma

Urakkaohjelma Urakkaohjelma 16.12.2016 1 Huittisten kaupunki HUITTISTEN TERVEYSKESKUKSEN LÄMMÖNSIIRTIMEN VAIHTO JA LÄMMITYSVERKOSTON TASAPAINOTUS URAKKAOHJELMA Urakkaohjelma 16.12.2016 2 Sisällysluettelo 0 Rakennushankkeen

Lisätiedot

URAKKAOHJELMA LÄMPÖLAITOKSEN RAKENTAMINEN KAUKOLÄMPÖVERKOSTON RAKENTAMINEN LÄMPÖKESKUSTEN RAKENTAMINEN LUUMÄEN ENERGIA 17.06.2016

URAKKAOHJELMA LÄMPÖLAITOKSEN RAKENTAMINEN KAUKOLÄMPÖVERKOSTON RAKENTAMINEN LÄMPÖKESKUSTEN RAKENTAMINEN LUUMÄEN ENERGIA 17.06.2016 Urakkaohjelma 1/22 LUUMÄEN ENERGIA 17.06.2016 URAKKAOHJELMA LÄMPÖLAITOKSEN RAKENTAMINEN KAUKOLÄMPÖVERKOSTON RAKENTAMINEN LÄMPÖKESKUSTEN RAKENTAMINEN URAKKALASKENTA-ASIAKIRJA 16066-010L 16066-010V 16066-010K

Lisätiedot

As Oy Mäkärä Hakamaankuja 1 02120 Espoo URAKKAOHJELMA. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA...

As Oy Mäkärä Hakamaankuja 1 02120 Espoo URAKKAOHJELMA. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA... Uudenmaan Urakkaohjelma 1 (14) As Oy Mäkärä Hakamaankuja 1 02120 Espoo URAKKAOHJELMA Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita: KOKONAISURAKKA... Päiväys: 18.5.2009 Laatija: Sami Koskela Uudenmaan Urakkaohjelma

Lisätiedot

Vetelin paloaseman peruskorjaus. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita

Vetelin paloaseman peruskorjaus. Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita 1 Vetelin kunta Vetelin paloaseman peruskorjaus Urakkaohjelma 16.2.2017 Tämä urakkaohjelma koskee seuraavia urakoita RAKENNUSURAKKA (PÄÄURAKKA) ILMASTOINTIURAKKA PUTKIURAKKA SÄHKÖURAKKA RAKENNUSAUTOMAATIOURAKKA

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN PARANNUS JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 URAKKAOHJELMA

UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN PARANNUS JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 URAKKAOHJELMA UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN PARANNUS JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 URAKKAOHJELMA Leskinen Petri vs. Tekninen johtaja, Tekniset palvelut Laitilantie 5, 91600 Utajärvi 050 387

Lisätiedot