KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/2017"

Transkriptio

1 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai klo Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula jäsen Hurskainen Tellervo Hirvonen Ville Lappalainen Helmi Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Rouvinen Sulo Lisäksi läsnä Tuhkanen Pauli kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Mikkonen Leena-Susanna Kesälahden kappeliseurakunnan kappalainen Ahveninen Marjatta sihteeri Poissa Tapanen Heli talouspäällikkö Perälä Matti vt. kappalainen, Rääkkylän kappeliseurakunta Kostamo Merja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kammonen Matti jäsen 40 Kokouksen avaus Kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Yhdessä veisatun virren 60 jälkeen puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KL 7: 4, 1 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9: 1, 2 Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Kirkkoneuvosto /19 Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava viimeistään neljä päivää ennen kokousta. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty sähköpostin liitteenä Liite 1

2 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 42 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouksen tarkistettu pöytäkirja oikaisuvaatimusohjeineen/ valitusosoituksineen on yleisesti nähtävillä Kiteen kirkkoherranvirastossa ajalla KJ 7:6 Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa. Kirkkoneuvoston ohjesääntö 6 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokonaisuudessaan. Kussakin kokouksessa valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa aakkosjärjestystä noudattaen. Samat henkilöt toimivat ääntenlaskijoina. Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Helmi Lappalainen ja Sirkka-Liisa Mikkonen. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. 44 Esitys Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesäännön muuttamisesta Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin istunnossa on ollut vahvistettavana Kiteen seurakunnan kirkkovaltuuston hyväksymä Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesääntö. Tuomiokapituli on palauttanut ohjesäännön jatkovalmisteluun ja pyytää Kiteen seurakunnalta lisäselvityksiä.

3 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Ohjesääntö on kirjoitettu siten, että kappeliseurakunnassa on kappeliseurakunnan kappalaisen virka. Kiteen seurakunta ei kuitenkaan ole perustanut Rääkkylän kappeliseurakunnan kappalaisen virkaa vaan Kiteen seurakunnan kappalaisen viranhoitoalueeksi on määrätty Rääkkylän kappeliseurakunta, siten että hänen on työnjohtomääräysten mukaisesti osallistuttava koko seurakunnan alueella tapahtuvaan seurakunnalliseen työhön. Ohjesääntöä tulee tältä osin tarkentaa siten, ettei jää epäselvyyttä mitä virkaa ohjesäännössä tarkoitetaan ja miten papin viran hoito Rääkkylän kappeliseurakunnassa järjestetään. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää hyväksyä Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesäännön muutokset ja esittää muutetun ohjesäännön Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesääntö 4 : Kiteen seurakunnassa on kappalaisen virka, jonka tehtävään kuuluu hoitaa Rääkkylän kappeliseurakunnan alueella tapahtuvaa hengellistä toimintaa. Hänen on seurakunnan papiston työnjaon perusteella osallistuttava työnjohtomääräysten mukaisesti koko seurakunnan alueella tapahtuvaan seurakunnalliseen työhön. Seurakunnan henkilöstö huolehtii myös kappeliseurakunnan alueen työtehtävistä omien johtosääntöjensä, toimenkuviensa ja työsopimustensa sekä esimiesten määräysten mukaisesti. 5 1 mom. Kappelineuvostoon kuuluu virkansa puolesta kappalainen ja muina jäseninä 5 varsinaista jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. 9 1 mom Kappalainen valmistelee ja esittelee kappelineuvostossa päätettävästä asiasta kirjallisen selonteon, joka perusteltuine ehdotuksineen päätökseksi on ajoissa ennen kokousta toimitettava kappelineuvoston jäsenille. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

4 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 45 Lausunto tuomiokapitulille Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesäännöstä Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin istunnossa on ollut vahvistettavana Kiteen seurakunnan kirkkovaltuuston hyväksymä Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesääntö. Tuomiokapituli on palauttanut ohjesäännön jatkovalmisteluun ja pyytää Kiteen seurakunnalta lisäselvityksiä. Tuomiokapituli pyytää selvitystä siitä, miten pappistyövoima on järjestetty tai on suunniteltu järjestettäväksi Rääkkylän kappeliseurakunnassa. Kirkkovaltuuston hyväksymässä Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesäännön 4 :ssä todetaan, että Kiteen seurakunnassa on Rääkkylän kappeliseurakuntaa varten kappalaisen virka, jonka varsinaisena tehtävänä on hoitaa Rääkkylän kappeliseurakunnan alueella tapahtuvaa hengellistä toimintaa. 5. ja 9. :ssä on maininta kappeliseurakunnan kappalaisen virasta. Kappeliseurakunnan ohjesäännön 4 :n ilmaisu kappeliseurakunnan kappalaisen virasta on tältä osin virheellinen ja muutos siihen esitetään kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi ja tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Samoin 5. ja 9. :n maininta kappeliseurakunnan kappalainen muutetaan kappalaiseksi. Kiteen seurakunnalla ei ole tarkoitus perustaa kappalaisen virkaa Rääkkylän kappeliseurakuntaan. Rääkkylän kappeliseurakunnan papin tehtävät on tarkoitettu kuuluvan Kiteen seurakunnan kappalaisen viran tehtäviin. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Kirkkoneuvosto esittää lausuntonaan Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulille, että kappeliseurakunnan kappalaiseen viittaavat kohdat Rääkkylän kappeliseurakunnan ohjesäännössä tullaan muuttamaan eikä ole tarkoitus perustaa kappeliseurakunnalle kappalaisen virkaa. Rääkkylän kappeliseurakunnan papin tehtävät on tarkoitettu kuuluvan Kiteen seurakunnan kappalaisen viran tehtäviin. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 46 Sankarihautojen kunnostus Kiteen rintamaveteraanit ry, Kiteen Sotaveteraanit ry ja Kiteen Sotainvalidit ry ovat jättäneet Kiteen seurakunnan kirkkoneuvostolle esityksen sankarihautojen kunnostamisesta Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi. Kirjeessä todetaan, että hautakivet ovat vuosikymmenien saatossa roudan vuoksi hiukan liikkuneet ja esitetään hautakivirivien kunnostamista, johon uskotaan tarvittaessa löytyvän talkootyövoimaa. Kokouksessaan kirkkoneuvosto totesi kunnostustoimenpiteet tarpeellisiksi ja jätti asian taloudellisen jaoston valmisteltavaksi. Todettiin hanke luonteeltaan ja laajuudeltaan sellaiseksi, johon pyritään saamaan järjestöjä yhteistyökumppaneiksi. Sankarihautojen kivien kunnostamisesta on pyydetty tarjoukset kuudelta yritykseltä, joista yksi on jättänyt tarjouksen. Kivet voidaan kunnostaa paikan päällä syksyllä 2017 kun kukat on poistettu haudoilta. Kivien oikomiset on suunniteltu tehtäväksi hautausmaan työntekijöiden voimin, Kiteellä keväällä ja Rääkkylässä syksyllä Kesälahdella tekstien kunnostamista ei ole katsottu tarpeelliseksi vaan kiville riittää pelkkä pesu, joka voidaan suorittaa keväällä. Sankarihautoja on yhteensä 740, Kiteellä 378 hautaa, Kesälahdella 180 hautaa ja Rääkkylässä 182 hautaa. Hautakivien pesusta ja tekstien kunnostuksesta saadun tarjouksen perusteella laaditussa kustannusarviossa on huomioitu myös hautausmaan työntekijöiden työpanos hautojen kunnostamisessa. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on ,00 euroa. Liite 2 Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Sankarihautojen kunnostaminen toteutetaan laaditun suunnitelman mukaisesti vuonna 2017 ja Kiteen kaupungille, Rääkkylän kunnalle sekä muun muassa Lions- ja Rotary-järjestöille esitetään mahdollisuus osallistua kustannuksiin. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti Hautakivikaiverrus Ruotsalainen ky:n tarjouksen sankarihautojen kivien kunnostamisesta ja päätti toteuttaa kunnostamisen laaditun suunnitelman mukaisesti.

6 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Kesälahden kivien osalta päätettiin neuvotella myös tekstien kunnostamisesta. Päätettiin lähettää tukipyyntöjä esityksen mukaisesti kirjeillä ja Koti-Karjala lehden uutisoinnin välityksellä. 47 Talouspäällikön palkan vahvistaminen Heli Tapasen siirtyessä eläkkeelle on talouspäällikön virkaan valittu KTM Rauni Ikonen. Talouspäällikön palkkauksesta kirkkoneuvosto päätti , että viran kuukausipalkka määräytyy J30 palkkaryhmän mukaan, euromääräinen palkka päätetään myöhemmin. Kirkkoneuvostossa käydyssä keskustelussa todettiin, että viran palkkauksesta neuvotellaan virkaan valitun kanssa. Johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J 30 hinnoitteluryhmän mukainen palkka sijoittuu alkaen 3630,40 ja 4638,26 euron välille. J-hinnoitteluryhmän mukaan määräytyvään palkkaan ei makseta erillisiä vuosisidonnaisia lisiä. Ennen virkasuhteen alkamista kirkkoneuvosto päätti ottaa Rauni Ikosen työsuhteeseen touko-heinäkuun ajaksi perehtymisjaksolle ja talouspäällikön vuosiloman ajaksi. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Kirkkoneuvosto päättää 1) talouspäällikkö Rauni Ikosen palkan määrän talouspäällikön virassa alkaen 2) Rauni Ikosen työsopimussuhteen palkan 1) Kirkkoneuvosto vahvisti yksimielisesti talouspäällikkö Rauni Ikosen kuukausipalkaksi alkaen 3700,00 euroa. 2) Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti Rauni Ikosen työsuhteen kuukausipalkaksi 3700,00 euroa ajalta Diakoniatyön työryhmän jäsenten valitseminen vuosiksi Kiteen seurakunnassa on kirkkoneuvoston työaloittain asettamat työryhmät entisten johtokuntien tilalla. Työryhmän tehtävät määritellään toimintasäännössä. Toimintasääntönsä puitteissa diakoniatyön työryhmä toimii diakoniatyöstä vastaavan teologin ja diakonian viranhaltijoiden apuna diakoniatyön suunnittelussa, ideoinnissa ja myös toteutuksessa.

7 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Työryhmän jäsenet kirkkoneuvosto valitsee toimikaudekseen. Diakoniatyöstä vastaava teologi ja diakonian viranhaltijat kuuluvat työryhmään virkansa puolesta. Jäsenet, joista yhden tulee olla kirkkoneuvoston jäsen, valitaan viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Toimikauden työryhmän jäsenet ovat: Marjatta Kurki, Riitta Saurikoski, Pekka Kankkunen, Seppo Rönkkönen ja Matti Kammonen. Työryhmää täydennetään Rääkkylän kappeliseurakunnan edustajalla. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Kirkkoneuvosto valitsee diakoniatyön työryhmän jäsenet vuosiksi viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Diakoniatyön työryhmän jäseniksi vuosiksi valittiin yksimielisesti Marjatta Kurki, Riitta Saurikoski, Pekka Kankkunen, Seppo Rönkkönen, Matti Kammonen ja Marjukka Konttinen- Lappalainen. 49 Lähetystyön työryhmän jäsenten valitseminen vuosiksi Kiteen seurakunnassa on kirkkoneuvoston työaloittain asettamat työryhmät entisten johtokuntien tilalla. Työryhmän tehtävät määritellään toimintasäännössä. Toimintasääntönsä puitteissa lähetystyön työryhmä toimii lähetystyöstä vastaavan teologin ja lähetyssihteerin apuna lähetystyön suunnittelussa, ideoinnissa ja myös toteutuksessa. Lähetystyöstä vastaava teologi ja lähetyssihteeri kuuluvat työryhmään virkansa puolesta. Jäsenet, joista yhden tulee olla kirkkoneuvoston jäsen, valitaan viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Toimikauden työryhmän jäsenet ovat: Aune Jumppanen, Paavo Juvonen, Toini Juvonen, Sanna Stainer, Hilkka Ylhäinen ja Sirkka-Liisa Mikkonen. Kappeliseurakunnissa on kappelineuvoston asettamat lähetystyön työryhmät. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola puh

8 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Kirkkoneuvosto valitsee lähetystyön työryhmän jäsenet vuosiksi viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti lähetystyön työryhmän jäseniksi vuosiksi Aune Jumppanen, Terho Musikka, Toini Juvonen, Sanna Stainer, Hilkka Ylhäinen ja Sirkka-Liisa Mikkonen. 50 Varhaiskasvatuksen työryhmän jäsenten valitseminen vuosiksi Kiteen seurakunnassa on kirkkoneuvoston työaloittain asettamat työryhmät entisten johtokuntien tilalla. Työryhmän tehtävät määritellään toimintasäännössä. Toimintasääntönsä puitteissa varhaiskasvatuksen työryhmä toimii varhaiskasvatuksesta vastaavan teologin ja vastaavan lastenohjaajan apuna varhaiskasvatuksen suunnittelussa, ideoinnissa ja myös toteutuksessa. Varhaiskasvatuksesta vastaava teologi ja vastaava lastenohjaaja kuuluvat työryhmään virkansa puolesta. Jäsenet, joista yhden tulee olla kirkkoneuvoston jäsen, valitaan viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Toimikauden työryhmän jäsenet ovat: Jaana Ahtiainen, Jaana Ikonen, Jari Turunen, Seija Rosti, Helmi Lappalainen ja Liisa Vermonen. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola puh Kirkkoneuvosto valitsee varhaiskasvatuksen työryhmän jäsenet vuosiksi viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Kirkkoneuvosto valitsi yksimielisesti varhaiskasvatuksen työryhmän jäseniksi vuosiksi Helmi Lappalainen, Seija Rosti, Marjo Simonen, Marja Malinen sekä lastenohjaajat Teija Puustinen, Mariitta Saarinen, Päivi Juvonen ja varhaiskasvatuksesta vastaava teologi Kirsi Hukka. 51 Nuorisotyön työryhmän jäsenten valitseminen vuosiksi Kiteen seurakunnassa on kirkkoneuvoston työaloittain asettamat työryhmät entisten johtokuntien tilalla. Työryhmän tehtävät määritellään toimintasäännössä. Toimintasääntönsä puitteissa nuorisotyön työryhmä toimii nuorisotyöstä vastaavan teologin

9 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 ja nuoriso-työnohjaajien apuna nuorisotyön suunnittelussa, ideoinnissa ja myös toteutuksessa. Nuorisotyöstä vastaava teologi ja nuorisotyönohjaajat kuuluvat työryhmään virkansa puolesta. Jäsenet, joista yhden tulee olla kirkkoneuvoston jäsen, valitaan viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Toimikauden työryhmän jäsenet ovat: Arja Makkonen, Anu Mikkonen, Harri Muhonen, Esa-Pekka Turunen, Tiina Timonen, Krista Karasola sekä Romolan parlamentin keskuudestaan valitsemat edustajat. Rääkkylän kappeliseurakunnan edustajaksi työryhmään esitetään valittavaksi Kati Pitko. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola, p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto valitsee nuorisotyön työryhmän jäsenet vuosiksi viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Nuorisotyön työryhmän jäseniksi vuosiksi valittiin yksimielisesti Arja Makkonen, Harri Muhonen, Esa-Pekka Turunen ja Kati Pitko sekä Romolan parlamentin keskuudestaan valitsemat edustajat. 52 Aikuistyön työryhmän jäsenten valitseminen vuosiksi Kiteen seurakunnassa on kirkkoneuvoston työaloittain asettamat työryhmät entisten johtokuntien tilalla. Työryhmän tehtävät määritellään toimintasäännössä. Toimintasääntönsä puitteissa työryhmä toimii aikuistyöstä vastaavan teologin ja kanttorien apuna aikuis-, kirkkomusiikki- ja jumalanpalvelustyön suunnittelussa, ideoinnissa ja myös toteutuksessa. Aikuistyöstä vastaava teologi ja kanttorit kuuluvat työryhmään virkansa puolesta. Jäsenet, joista yhden tulee olla kirkkoneuvoston jäsen, valitaan viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Toimikauden työryhmän jäsenet ovat: Pekka Barck, Maarit Hämäläinen, Helinä Rönkkönen, Sami Harinen ja Liisa Vermonen. Työryhmää täydennetään Rääkkylän kappeliseurakunnan edustajalla. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola, p

10 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto valitsee aikuistyön työryhmän jäsenet vuosiksi viranhaltijoiden esityksen pohjalta. Aikuistyön työryhmän jäseniksi vuosiksi valittiin yksimielisesti Pekka Barck, Maarit Hämäläinen, Helinä Rönkkönen, Sami Harinen ja Liisa Vermonen sekä Rääkkylästä Irma Käyhkö ja varalle Raili Makkonen. 53 Kolehtisuunnitelman vahvistaminen Kirkkojärjestyksen 2 luvun 8 :n mukaan kirkkoneuvosto vahvistaa suunnitelman niistä päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista, joista ei ole määrätty kirkkolain 22 luvun 2 :n 1 momentin 9 kohdan mukaisesti. Kirkkohallitus toimittaa seurakunnille vuosittain listan kirkkolain 22 luvun 2 :n nojalla määräämistään kolehdeista ja niiden keräyspäivistä. Vapaiden pyhien kolehdit seurakunta voi koota harkitsemiinsa kirkkohallituksen esittämiin tai muihin kohteisiin. Kesälahden kappelineuvosto käsittelee kolehtisuunnitelman kokouksessaan ja antaa siitä lausunnon kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto vahvistaa kolehtisuunnitelman Suunnitelma esitellään kokouksessa. Liite 3 Kesälahden kappelineuvoston esityksestä lisättiin Kesälahden kirkossa kiirastorstain messussa koottava kolehti Suomen Ev.lut. Kansanlähetykselle Etiopiassa tehtävän lähetystyön tukemiseen. Tehdyn lisäyksen jälkeen kirkkoneuvosto vahvisti kolehtisuunnitelman yksimielisesti. 54 Edustajien valitseminen Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen Suomen Lähetysseuran Valtakunnallisia Lähetysjuhlia vietetään Turun Kirkkopäivillä Lähetysjuhlien yhteydessä pidetään Suomen Lähetysseuran vuosikokous lauantaina Savonlinnan rovastikunta järjestää matkan lähetysjuhlille. Seurakunta maksaa kahden kirkkoneuvoston valitseman edustajan kokousmatkasta syntyneet matka-, majoitus- ja ruokailukulut.

11 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 55 Strategiatyöryhmän asettaminen Lähetystyön työryhmän esitys edustajiksi on Merja Kostamo ja Mervi Kekäle. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola, p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto nimeää Merja Kostamon ja Mervi Kekäleen Kiteen seurakunnan edustajiksi Suomen Lähetysseuran lähetysjuhlille ja vuosikokoukseen. Edustajien matkustuskustannukset korvataan Kirkon VESTES:n mukaisesti. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kiteen seurakunnassa on aloitettu henkilöstön kehittämispäivissä strategiasuunnittelua vuosiksi Strategian laatimista jatketaan seurakunnassa yhteistyössä työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanssa. Seurakunnan strategista työskentelyä johtaa kirkkoherra. Strategiassa luodaan suuntaviivoja seurakunnan toiminnan painopisteisiin vuosina ja siihen sisältyy myös henkilöstöja kiinteistösuunnitelma kyseisille vuosille. Strategista työskentelyä varten on tarpeen perustaa ohjausryhmä, johon kuuluvat kirkkoherra, talouspäällikkö, sekä yksi tai kaksi luottamushenkilöä. Ohjausryhmä suunnittelee ja seuraa strategiaprosessin kulkua sekä valmistelee yhteistä ajattelutyötä ja päätöksentekoa. Lisätiedot: kirkkoherra Ilmo Kurkola, p Päätösehdotus (pj): Kirkkoneuvosto asettaa strategiasuunnittelun ohjausryhmän ja nimeää sen jäseniksi kirkkoherran, talouspäällikön sekä luottamushenkilöedustuksen. Kirkkoneuvosto nimeää ohjausryhmän sihteeriksi taloussihteeri Marjatta Ahvenisen. Kirkkoneuvosto asetti strategiasuunnittelun ohjausryhmän ja nimesi sen jäseniksi kirkkoherran, talouspäällikön sekä kirkkoneuvoston jäsenet Tuula Harisen, Matti Kammosen, Tuula Pänkäläisen ja Tellervo Hurskaisen. Ohjausryhmän sihteeriksi kirkkoneuvosto nimesi Marjatta Ahvenisen.

12 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 56 Kesälahden kappelineuvoston pöytäkirja 57 Kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemiä päätöksiä Kesälahden kappeliseurakunnan ohjesääntö 10 : Sihteerin on toimitettava tarkastettu pöytäkirja viipymättä tiedoksi kirkkoneuvostolle. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi Kesälahden kappelineuvoston pöytäkirjan kokouksesta Kirkkoneuvosto merkitsi tietoon saatetuksi Kesälahden kappelineuvoston pöytäkirjan kokouksesta ja vahvisti päätöksen Kesälahti-Missio evankelioimistapahtumista jääneiden kolehtivarojen käyttämisen Kansan Raamattuseuran musiikkievankelistojen Jussi ja Minna Pyysalon Kesälahden vierailun kustannusten kattamiseen. Kirkkoneuvoston ohjesääntö 16:1, 2 Kirkkoneuvosto tai sen puheenjohtaja voi siirtää johtokunnan, luottamushenkilön tai viranhaltijan päättämän asian kirkkoneuvoston käsiteltäväksi. Kirkkoneuvosto voi tällöin kumota päätöksen tai muuttaa sitä taikka palauttaa sen uudelleen käsiteltäväksi. Johtokunnan sihteerin sekä asian ratkaisseen viranhaltijan ja luottamushenkilön on toimitettava ote tai muu ilmoitus päätöksestä 10 päivän kuluessa ratkaisusta kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tietoon. Kirkkoneuvosto määrää erikseen, miten nämä päätökset saatetaan sen tietoon. Voimassa olevan käytännön mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemät päätökset saatetaan kirkkoneuvoston tietoon kirkkoneuvoston kokouksessa. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi kirkkoneuvoston puheenjohtajan tekemät päätökset. Kirkkoneuvosto merkitsi tietoon saatetuksi kirkkoneuvoston puheenjohtajan päätökset 45 56/2017.

13 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 58 Muut mahdollisesti esille tulevat asiat a) Kirkkopalvelut ry:n yhdistyksen vuosikokous b) Keski-Karjalan messut Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi Kirkkopalvelus ry:n kutsun yhdistyksen kokoukseen Turun Kirkkopäivillä. Liite 4 Kirkkoherra esitti luottamushenkilöille kutsun osallistua Kiteen seurakunnan edustajana Keski-Karjalan messuille , muutamia vuoroja seurakunnan osastolla on vielä vapaana, kirkkoherran kanssa voi sopia osallistumisesta. c) Helikopterikuvaus kivikirkon seinien saumoista d) Metsäasioiden asiantuntijatehtävät Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti Hannu Putkurin tarjouksen tehdä Kiteen kivikirkon seinäsaumojen maksuttoman helikopterikuvauksen ja käyttää sitä markkinoinnissaan. Päätettiin neuvotella myös katon kuvauksesta. Kirkkoneuvosto päätti, että seurakunnan metsäasioiden hoitamisessa asiantuntijatehtäviä talouspäällikön kanssa jakaa seurakuntamestari Heikki Uuksulainen. e) Rääkkylän kappelineuvoston pöytäkirja f) Siun seurakunta Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi Rääkkylän kappelineuvoston pöytäkirja kokouksesta Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti, että Kiteen seurakunnan edustajana Siun seurakunta hankkeen ohjausryhmässä on Hannu Heikkinen, ja Rääkkylän seurakunnan edustajan Tellervo Hurskainen ohjausryhmän jäsenyys ei jatku Kiteen seurakunnassa.

14 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ /44 59 Ilmoitusasiat a) Kappalaisen viran hakuaika Päätösehdotus (pj): Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi, että Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut KJ 6:14 nojalla haettavaksi Kiteen seurakunnan kappalaisen viran. Viran hakuaika päättyy Merkittiin kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi. 60 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kirkkolain 24 luvun mukainen oikaisuvaatimusohje/valitusosoitus liitettiin pöytäkirjaan. Pöytäkirjan allekirjoitus: ILMO KURKOLA Ilmo Kurkola puheenjohtaja MARJATTA AHVENINEN Marjatta Ahveninen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi.: Kitee Kitee HELMI LAPPALAINEN SIRKKA-LIISA MIKKONEN Helmi Lappalainen Sirkka-Liisa Mikkonen Ilmoitus kokouksen tarkistetun pöytäkirjan nähtävillä olosta on ollut Kiteen seurakunnan ilmoitustaululla

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17 Sivu 11/17 Aika Tiistai 30.05.2017 klo 19.00 19.20 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/ /90

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/ /90 KITEE PÖYTÄKIRJA 7/2017 82/90 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 04.09.2017 klo 18.00 19.40 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Aika Tiistai 26.2.2019 klo 16.41 17.17 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Väistö-Honkanen Marja-Riitta varapuheenjohtaja Barck Pekka

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Aika Tiistai 29.1.2019 klo 18.00 20.06 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä et Kurkola Ilmo puheenjohtaja Väistö-Honkanen Marja-Riitta varapuheenjohtaja Barck Pekka Hakulinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 20/27

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 20/27 Sivu 20/27 Aika Tiistai 27.11.2018 klo 19.00 19.40 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Hirvonen Kirsi Hirvonen Ville Hämäläinen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019

ESITYSLISTA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika Tiistai klo 19.00 19.33 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee 1. Läsnä Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen Kirsi Hukka Riitta Hurskainen Tellervo Kammonen Matti Kankkunen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 1/2018

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvoston kokous 1/10 Aika Maanantai 08.01.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja, pj 6

Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja, pj 6 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 / 10 Kirkkoneuvoston kokous Aika 10.01.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja, 1 5, 7 13 Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 10/ /130 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 10/ /130 Kirkkoneuvoston kokous 118/130 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 28.11.2017 klo 18.00 19.55 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/ /70

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/ /70 KITEE PÖYTÄKIRJA 5/2017 59/70 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 30.5.2017 klo 17.00 18.35 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hurskainen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 29/37

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 29/37 Sivu 29/37 Aika Tiistai 20.12.2016 klo 19.00 19.55 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /81 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/2017 71/81 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 01.08.2017 klo 18.00 19.02 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 18/26

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 18/26 Sivu 18/26 Aika Keskiviikko 28.06.2017 klo 19.00 19.47 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/ /35 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 3/ /35 Kirkkoneuvoston kokous 24/35 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 27.03.2018 klo 18.00 19.15 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 27/37

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 27/37 Sivu 27/37 Aika Tiistai 07.11.2017 klo 19.00 19.30 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka Harinen Tuula Hirvonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Ahveninen Marjatta sihteeri

Ahveninen Marjatta sihteeri Sivu 28/37 Aika Tiistai klo 19.00 19.58 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hirvonen Kirsi Hirvonen Ville Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8/16

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8/16 Sivu 8/16 Aika Maanantai 15.08.2016 klo 19.00 19.19 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Hirvonen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 5/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 5/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, KITEE

ESITYSLISTA 5/2019 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 5/2019. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, KITEE Aika Tiistai 18.6.2019 klo 16.30 18.34 1. Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 KITEE Läsnä jäsenet Aronen Juha puheenjohtaja (vs.kirkkoherra) Barck Pekka jäsen Hurskainen Tellervo jäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Harinen Tuula Kammonen Matti Lappalainen Helmi Lötjönen Tiina Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Pennanen Heli Rouvinen Sulo

Harinen Tuula Kammonen Matti Lappalainen Helmi Lötjönen Tiina Mikkonen Sirkka-Liisa Oksman Raimo Pennanen Heli Rouvinen Sulo KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 27 / 37 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 15.08.2016 klo 17.00 18.00 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Barck Pekka

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 11/19. Ahveninen Marjatta sihteeri

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 11/19. Ahveninen Marjatta sihteeri Sivu 11/19 Aika Tiistai 16.10.2018 klo 19.00 19.29 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Ilonen Hannu Kammonen Matti Kankkunen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/ / 58

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/ / 58 KITEE PÖYTÄKIRJA 4/2017 45 / 58 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 16.5.2017 klo 18.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48 kappelineuvosto 9.11.2015 Sivu 48 Kokousaika: Maanantai 9.11.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Loikkanen Toivo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ / 38 Kitee PÖYTÄKIRJA 4/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ / 38 Kitee PÖYTÄKIRJA 4/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 27 / 38 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 03.10.2016 klo 18.00 19.20 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ /27 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/2017

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ /27 KITEE PÖYTÄKIRJA 2/2017 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 11/27 Kirkkoneuvoston kokous Aika Maanantai 27.2.2017 klo 18.00 19.08 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Tiistai 15.05.2018 klo 19.00 20.05 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Barck Pekka jäsen Harinen Tuula Ilonen Hannu Kammonen Matti Kiiskinen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto

6SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 14.11.2016 1 Kokousaika 14.11.2016 klo 17.30 19.15 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 17/28

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 17/28 Sivu 17/28 Aika Tiistai 15.11.2016 klo 19.00 19.23 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hämäläinen Maarit

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 18.08 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 30.01.2017 1 Kokousaika 30.01.2017 klo 17.30 19.02 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä X puheenjohtaja Pekka Auvinen X aluekappalainen Touko Ahokas X jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /77 Kirkkoneuvoston kokous

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 KITEE PÖYTÄKIRJA 6/ /77 Kirkkoneuvoston kokous 65/77 Kirkkoneuvoston kokous Aika Tiistai 28.08.2018 klo 18.00 19.17 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, 82500 Kitee Läsnä jäsenet Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen Tuula varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot