MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja. Pirkko Helenius Kari Hujala Irina Kalleinen Taru Liimatta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja. Pirkko Helenius Kari Hujala Irina Kalleinen Taru Liimatta"

Transkriptio

1 1 (6) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo klo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä varapj. Rauno Aulio jäsen Pirkko Helenius Kari Hujala Irina Kalleinen Taru Liimatta Pertti Malin varajäsen (Asko Tuunanen) Jarmo Nurmi jäsen Tapio Saarinen Pertti Veräjänkorva Kai Sinkkonen Seppo Uotila Kari Sipilä kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj. pöytäkirjanpitäjä POISSA Riitta Mäki-Turja-Grönroos jäsen Tarja Tähkäpää 111 Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Alkuhartaus pidettiin Maskun pappilassa 112 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Päätösehdotus: Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus. Päätös: Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 113 Pöytäkirjantarkistajien valinta. Päätösehdotus: Tämän pöytäkirjan tarkastavat Tapio Saarinen ja Pertti Veräjänkorva Päätös: Esityksen mukaan. 114 Asialistan hyväksyminen. Tämän kokouksen päätökset on valmisteltu LAVA ohjeistuksen mukaan (KJ 23:3 ) ja mikäli päätöksellä on välitön vaikutus alle 18-vuotiaisiin, on se myös otettu huomioon valmistelussa ja ilmoitettu päätöksen edellä. Päätösehdotus: Hyväksytään asialista

2 2 (6) Päätös: Päätösehdotuksen mukaan. 115 Koulutussuunnitelma JH, KS. (liite 1) Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä koulutussuunnitelman vuodelle Päätös: Päätösehdotuksen mukaan. 116 Hautausmaasuunnitelma. KS. (liite 2) ProAgria Länsi-Suomi on suunnitellut yhden hautausmaa-alue korttelin muuttamista arkkuhauta-alueesta uurna-alueeksi. Alue sijaitsee uuden hautausmaan eteläosassa Luukkaan palvelukeskuksen rajoittuvalla osalla. Suunnitelmassa on uurnapaikkoja n.200 kappaletta ja myös sirottelualue. Hautaustapana sirottelu on viime vuosikymmenenä yleistynyt tuntuvasti. Hautausmaa-alueen muuttamisella pyritään vastaamaan uusien hautaustapojen kysyntään. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että yksi korttelialue uudelta hautausmaalta muutetaan uurnahauta-alueeksi. Asia lähetetään Turun tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Päätös: Päätösehdotuksen mukaan. 117 Mannerlahden historiikkityöryhmä (JH).(liite 3) Viitteet: KN KN KN Kirkkoneuvoston valitsema Mannerlahden historiikkityöryhmä on kokoontunut kolmeen kokoukseen, joiden pöytäkirjat on annettu edellisissä kokouksissa kirkkoneuvostolle tiedoksi. Niistä ilmenee, että työryhmä on haastatellut neljää hakijaa Albert Vallunen, Esa Laukkanen, Markku Lehto ja Terhi Kivistö. Näistä työryhmä esittää valittavaksi FM Albert Vallusen ja FM Esa Laukkasen historiikin kirjoittajiksi. Heidän kirjoitusprojektinsa tulee kestämään Kirjoitusprojektiin on anottu Leader-rahoitusta. Siihen tullaan myös hakemaan rahoitusta eri säätiöiltä ja yhdistyksiltä. Työryhmä esittää kirkkoneuvostolle oheisen kustannusarvion hyväksyttäväksi. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto päättää valita FM Albert Vallusen ja FM Esa Laukkanen Mannerlahden historiikin kirjoittajiksi. Lisäksi kirkkoneuvosto hyväksyy liitteenä olevan historiikin kustannusarvion. 118 Itsenäisyyspäivän seppelten laskijoiden valinta. JH. Maskun ja Askaisten kirkoissa pidetään jumalanpalvelus ti klo 10 ja seppelten laskut sen jälkeen. Lisäksi Askaisten jumalanpalveluksen jälkeen lasketaan seppeleet myös Lemun kirkkomaalle ja Ritaripuistoon. Kaikkiin näihin kohteisiin valitaan kunnan laskijoiden lisäksi 2 henkilöä Maskuun, 2 henkilöä Askaisiin + Ritaripuistoon sekä 2 henkilöä Lemun hautausmaalle. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee tarvittavan määrän henkilöitä seppelten laskijoiksi.

3 3 (6) Päätös: Masku kirkko Kai Sinkkonen ja Kaija Järä, Askaisten kirkko+ritaripuisto Pertti Malin ja Pertti Veräjänkorva, Lemun kirkko Seppo Uotila ja Tuija Kyrölä. 119 Kirkonmäen puusto. KS. (liitteet 4 ja 5 ) Maskun kirkonmäen ympäristössä järjestettiin illalla maisemakävely, jossa pyydettiin seurakuntalaisten mielipidettä kirkon ympäristössä tehtäviin mahdollisiin puustojen hoitotoimenpiteisiin. Osallistujia oli 10 henkeä ja kävelyn aikana käytiin hautausmaalla, tutustuttiin Raatomäkeen sekä Myllymäkeen. Kävelykonseptin suoritti Länsi-Suomen Maa- ja Kotitalousnaiset ry. Tuloksista kirjattiin oheinen maisemakävelyraportti. Hoitotoimenpideehdotuksina on puuston harventaminen molemmista mäistä ja lisäksi näkymäalueiden laajentamista vanhalta hautausmaalta uuden hautausmaan suuntaan. Lisäksi huomioitiin tammiaidanne Maskuntien suuntainen tammiaidanne kirkon länsipäädyssä. Hautausmaata ympäröivää kuusiaitaa ei käsitelty kokonaisuutena. Korjuutyöt on tarkoitus tehdä pääosin hevosmetsurin voimin. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto merkitsee maisemakävelyn tulokset tietoon saaduksi ja hyväksyy metsäraportissa esitetyt hoitotoimenpiteet ja antaa tarvittaessa lisäohjeistusta. 120 Diakoniatyön apurahat. JH. (liite 6; jaetaan kokouksessa) Diakoniatiimi on jakanut harkinnanvaraisesti haussa olevia apurahoja hakijoiden tarpeen mukaan. Esitän heidän ehdotuksensa neuvoston hyväksyttäväksi. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto päättää jakaa apurahat esityksen mukaisesti. 121 Talousarviot vuodelle 2017 ja toimintasuunnitelmat vuosille JH, KS. Vuoden 2015 verotuloiksi vahvistettiin euroa missä on vähennystä vuoden verotuloista euroa. Verotulot laskivat 4,6 %, mikä oli huomattava lasku ja suurimpana syynä tähän on kirkosta eroaminen sekä paikkakunnalta poismuutto. Verotulot on kuitenkin arvioitu kasvavan 2,4% tulevana vuotena. VAHVISTETTU TILINPÄÄTÖS TALOUSARVIO VAHV TP TA TOT % YHT % % 100,6 % % % 98,1 % % % 99,3 % % % 97,9 % % % 96,0 % % % 94,5 % % % 94,7 % Päätösesitys: Kirkkoneuvosto käsittelee toiminta- ja taloussuunnitelmat ja esittää niiden hyväksymistä kirkkovaltuustolle.

4 4 (6) Päätös: Lisättiin Lemun pappilan muutostöihin Päätösehdotuksen mukaan. 122 Kirkon ympäristödiplomin uusiminen. JH. Kirkkohallitus myönsi Maskun seurakunnalle ympäristödiplomin vuosiksi Tämän jälkeen se on mahdollista uusia tietyin kriteerein. Ympäristötyöryhmän kokous klo Muistio Läsnä: Ajosenpää Terhi, Hannula Kati, Henttinen Jouko, Kalleinen Irina, Nokkala Eira, Sipilä Kari Ympäristödiplomin uusiminen vuoden 2017 aikana. Todettiin ympäristödiplomikauden päättyvän vuoden 2017 loppuun. Diplomin uusiminen on mahdollista ja sen valmistelu ympäristötyöryhmässä voi käynnistyä vuoden 2017 alussa, mikäli kirkkoneuvosto tekee päätöksen diplomin uusimisesta. Sovittiin, että Eira tekee koonnin ympäristöohjelman toteutumisesta ja mahdollisista puutteista sekä arvioi alustavasti uuden diplomihakemuksen pistetilannetta ja mahdollisuuksia pisteiden saamiseen. Eira lähettää ympäristötyöryhmälle raportin lokakuun aikana Kokouksen puolesta Eira Nokkala Seurakunnan ympäristötyöryhmä esittää kirkkoneuvostolle, että Maskun seurakunta aikoo uusia ympäristödiplomin vuodesta 2017 eteenpäin. Päätösehdotus: Maskun kirkkoneuvosto päättää käynnistää ympäristödiplomin uusimisen. Kirkkoneuvosto antaa ympäristötyöryhmälle tehtäväksi aloittaa ja johtaa valmisteluja niin, että seurakunnalle myönnettäisiin uusi diplomi vuodesta 2018 eteenpäin. 123 Kirkkovaltuuston vaalit toimikaudeksi JH. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto esittää tammikuussa kokoontuvalle kirkkovaltuustolle että kirkkovaltuusto KL 10 2 mom. mukaisesti valitsee kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä kirkkoneuvoston ja sen varapuheenjohtajan varajäsenineen. 124 Nuorisotyön henkilöstöasia. JH, KS. Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto keskustelee nuorisotyön henkilöstötilanteesta ja ohjeistaa jatkotyöskentelyä. Päätös: Esityksen mukaan. 125 Kopiokoneen vuokrasopimus KS Toiminnan laajettua Maskun pappilaan on sinne hankittu myös pieni kopiokone vuokrakäyttöön. Sopimus on solmittu it-aluekeskuksen hankintasopimuksia käyttäen Konica Minoltan kanssa. Toimija on ainoa, jolta kirkkoverkkoon liitettävä kopiokone voidaan hankkia. Vuokra-aika on 60 kk ja verollinen vuokranmäärä on 34,25 euroa kuukaudessa. Vuokranantajana toimii Tukirahoitus Oy. Kustannukset veloitetaan nuoriso-, rippikoulu- ja varhaisnuorisotyöltä.

5 5 (6) Päätösehdotus: Kirkkoneuvosto hyväksyy vuokrasopimuksen. 126 Kysely alueiden käytöstä suunnistuskisoissa 2017 Jyrki Lumiainen on lähettänyt tiedustelun koskien seurakunnan kiinteistöjen käyttämistä rastikohteina ensi vuoden suunnistuskisoissa. Tervehdys Mynämäen Suunnistajista! Mynämäen Suunnistajat -52 ry ja Liedon Parman suunnistusjaosto (yhteistyössä MS Parma) ovat lähivuosina järjestämässä useita kansallisen ja osin kansainvälisenkin tason suunnistuskisoja Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen maastoissa. Suurimpana projektinamme on Jukolan viesti 2021 Mynämäen urheilukeskuksessa, ja mm. ensi keväänä 2017 Nousiaisten maastoissa juostaan kaksipäiväinen FinnSpring Lähestyn Maskun seurakuntaa kuitenkin nyt siksi, että järjestämme Suomen Suunnistusliiton alaisen kansallisen sprinttisuunnistuskilpailun Maskun keskustassa sunnuntaina 27. elokuuta Pääjärjestelyvastuu on MS-52 ry:llä. Kilpailunjohtajana toimii MS-52 ry:n puheenjohtaja Reima Rantanen. Allekirjoittanut toimii ko. kilpailun ratamestariryhmässä, ja kilpailun järjestämisen valmistelu on jo aloitettu. Suunnistuskilpailun kisakeskuspaikkana on Maskutalon kenttä, os. Seurantalontie 1, Masku. Sprinttikisassa on kullakin kilpailijalla kaksi kisalähtöä, ja kilpasarjoja kisassa on 10-vuotiaista 75-vuotiaisiin asti. Siksi alueelle on toteutettava useita sekä taitotasoltaan että pituudeltaan erilaisia ratoja. Alustavan suunnitelman mukaan ratasuunnittelussa tulemme käyttämään Maskun keskustan alueita molemmin puolin valtatietä. Maskun kunnasta olemme jo saaneet asian myönteisen vastauksen, jotta kisajärjestelyt voidaan toteuttaa. Sprinttisuunnistuksessa kuljetaan tyypillisesti paljon katuja, pyöräteitä, puistoja ym. julkisia yleisiä alueita pitkin. Mahdollisuuksien mukaan hyödynnetään myös muita alueita kuten liikerakennuksien, teollisuusalueiden, urheiluhallien, taloyhtiöiden ym. pihoja, mikäli maan-/kiinteistönomistajilta saadaan luvat. Alustavassa ratasuunnittelussa olemme pohtineet, voisiko esim. Maskun seurakuntatalon, kirkkoherranviraston ja Hemmingintuvan ympäristöä käyttää suunnistuskilpailun rata-alueena. Lisäksi Maskun kirkon lähialueet varsinaisten hautausmaa-alueiden ulkopuolella tarjoisivat hyviä rastipisteitä ratasuunnitteluun. Hautausmaa-alueille luonnollisestikaan ei ole tarkoitus mennä. Ratasuunnittelussa pyrimme aina huomioimaan kaikki mahdolliset toiveet ym. seikat, jotka ratamestarien on syytä tiedostaa, jotta kenellekään ei aiheuteta tarpeetonta häiriötä. Pyytäisinkin Maskun seurakunnalta kirjallista vastausta, voimmeko käyttää sprinttisuunnistuskilpailun järjestämisessä myös Maskun seurakunnan omistamia alueita Maskun kunnan keskustan alueella. Tarvittaessa tulen mielelläni keskustelemaan alustavista suunnitelmistamme ja kuulemaan mahdollisista toiveistanne ja rajoituksistanne em. alueiden käyttöön, mikäli esim. ko. päivänä on tiedossa jotakin seurakunnan toimintaa, jonka puitteissa alueita voisi käyttää suunnistuskilpailuun edes osittain. Toivon Maskun seurakunnalta myötämielistä suhtautumista ko. kisajärjestelyihin. Ratasuunnittelun jatkamiseksi ja mm. kilpailualueen suunnistuskartan päivittämistä varten toivoisin vastausta tähän yhteydenottoon marraskuun 2016 aikana

6 6 (6) Päätösesitys: Kirkkoneuvosto antaa luvan käyttää seurakunnan omistamia metsäalueita suunnistuskisoihin, sillä varauksella että luvanpyytäjä on tietoinen seurakunnan metsissä suoritettavista puunkorjuutoimenpiteistä vuoden 2017 aikana, mistä aiheutuu kulkuhaittaa. Seurakunta varaa oikeuden maksuttomiin suunnistuskarttojen käyttöön alueelta. Päätös: Päätösesityksen mukaan. 126 Ilmoitusasiat 1. Kirkkoherran viranhaltijapäätökset; ei lähetetä postissa (liite 7) 2. Talouspäällikön viranhaltijapäätökset ei lähetetä postissa (liite 8) 3. Diakoniatyöryhmän kokousmuistio (liite 9) 4. Reformaationvuoden suunnittelukokouksen muistio (liite 10) 127 Muut mahdolliset asiat: Seuraavan kokouksen ajankohta Muutoksenhakuohjeen antaminen. Puheenjohtaja antaa KL:n 24:3 :n mukaisen oikaisuvaatimuksen. Liite Kokouksen päättäminen. Puheenjohtaja päätti kokouksen JOUKO HENTTINEN Jouko Henttinen kirkkoneuvoston pj KARI SIPILÄ Kari Sipilä pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. TAPIO SAARINEN Tapio Saarinen PERTTI VERÄJÄNKORVA Pertti Veräjänkorva

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO 1 (5) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 18.9.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen pj Rauno Aulio jäsen Pirkko Helenius jäsen Kari Hujala

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä. Jouko Sjöberg paikalla pykälän 22 aikana

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä. Jouko Sjöberg paikalla pykälän 22 aikana 1 (6) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 28.2.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä vpj. Rauno Aulio jäsen Pirkko

Lisätiedot

Riitta Mäki-Turja-Grönroos jäsen Tapio Saarinen Asko Tuunanen Tarja Tähkäpää Pertti Veräjänkorva. POISSA Taru Liimatta jäsen Jarmo Nurmi

Riitta Mäki-Turja-Grönroos jäsen Tapio Saarinen Asko Tuunanen Tarja Tähkäpää Pertti Veräjänkorva. POISSA Taru Liimatta jäsen Jarmo Nurmi 1 (6) MASKUN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA: Tiistai 27.11.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen pj Kaija Järä vpj. pj. Rauno Aulio jäsen Mauri Halme varajäsen

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/14 KIRKKONEUVOSTO

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/14 KIRKKONEUVOSTO 1 (5) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/14 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 25.11.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Asko Hömppi varapuheenjohtaja Terhi

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 KIRKKONEUVOSTO. Pirkko Helenius Kari Hujala

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 KIRKKONEUVOSTO. Pirkko Helenius Kari Hujala 1 (7) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 30.10.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen pj Kaija Järä vpj. pj. Rauno Aulio jäsen Pirkko

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKONEUVOSTO. KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKONEUVOSTO. KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja 1 (5) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 17.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA: Maskun seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä varapj. Rauno Aulio jäsen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 KIRKKONEUVOSTO

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 KIRKKONEUVOSTO 1 (5) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Torstai 9.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Asko Hömppi varapuheenjohtaja Terhi

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja. Pirkko Helenius Kari Hujala Irina Kalleinen

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja. Pirkko Helenius Kari Hujala Irina Kalleinen 1 (5) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 19.4.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen puheenjohtaja Kaija Järä varapj. Rauno Aulio jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKONEUVOSTO

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKONEUVOSTO 1 (6) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 21.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen, pj Kaija Järä varapj Rauno Aulio jäsen Pirkko

Lisätiedot

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/ Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/ Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2010 7. Kokousaika Keskiviikko 15.12.2010 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka SEURAKUNTAKOTI Läsnä Aavikko Juha Alho Päivi Almio Marketta Etu-Prami

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ: Jouko Henttinen, pj puheenjohtaja

MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 KIRKKONEUVOSTO. LÄSNÄ: Jouko Henttinen, pj puheenjohtaja 1 (6) MASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA: Tiistai 13.10.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ: Jouko Henttinen, pj puheenjohtaja Kaija Järä, varapj. Rauno Aulio

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 17.9.2018 klo 17.00 18.30 Pykälät 38-46 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 1 Aika Perjantai 22.9.2017 klo 18.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Anne Ojaniittu Liisa Hosikkeen varajäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2016

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2016 Kurun kappelineuvosto 23.2.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 23.2.2016 kello 17.30 18.35 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017

07500 ASKOLA aika torstaina kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 12.01.2017 aika torstaina 19.01.2017 kello 18 paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 1 / 2017 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014 32 29 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 5.5.2014 29 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kokousaika 21.6.2011 kello 18.00 19.25 Kokouspaikka VANHA PAPPILA Läsnä Aavikko Juha Airikki Antti Almio Marketta Heikkilä Aleksi Heikkilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 10.1.2019 aika torstaina 17.1.2019 kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 2.9.2015 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 Aika: Keskiviikkona 2.9.2015 klo 19.00-20.25 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10 Yhteyden johtokunta 18.02.2016 Aika 18.02.2016 klo 18:00 Paikka Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kai Sinkkonen, valtuuston puheenjohtaja. POISSA Riitta Mäki-Turja-Grönroos jäsen Toivo Nieminen, valtuuston varapuheenjohtaja

Kai Sinkkonen, valtuuston puheenjohtaja. POISSA Riitta Mäki-Turja-Grönroos jäsen Toivo Nieminen, valtuuston varapuheenjohtaja 1 (7) MASKUN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA KUTSU KOKOUSAIKA: Maanantai 9.2.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA: Masku seurakuntatalo LÄSNÄ Jouko Henttinen, pj Kaija Järä, varapj Rauno Aulio jäsen Pirkko

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 31.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 100 - Kokouksen avaus 101 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 20.4.2017 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 20.4.2017 klo 16:32 17:46 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 47 Aika: 26.5.2016 klo 18.15-20.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/2017

Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 9/2017 Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 9/2017 Kokousaika Maanantai 27.11.2017 kello 9.00 Kokouspaikka Kemien kirkon nuorisotila, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 101 Kokouksen avaus 102 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2018 Kokousaika Keskiviikko 1.8.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 57 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot