UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016"

Transkriptio

1 UNIKURSSI 2 Rakkaudentähti Ry 2016 Unimaailma on koulutuspaketti unien jännittävästä maailmasta. Tämä on koulutuksen osa nro 2. Ensimmäinen osa löytyy Rakkaudentähden verkkokaupasta uotteet/unimaailma/

2 Uni vs Transsi Uni ja transsi ovat hyvin samanlaisia tiloja. Tanssissa oleva ihminen tavallaan aktivoi unmaailman tasot itselleen käyttöön. Transsia on monentasoista. On olemassa sellainen transsi, jossa ihminen ei itse tiedosta ollenkaan, mitä hänen kauttaan tapahtuu. Hän saattaa puhua, liikkua ja tehdä monenlaisia asioita, mutta joko katselee tapahtumaa kuin ulkoisena tai on täysin tietämätön tapahtuman ajan ja ikäänkuin herää syvästä tajuttomuudesta transsin päättyessä. Sitten on olemassa sellaista transsia, jossa ihminen säilyttää tietoisuutensa hyvin erinlaisillakin tasoilla. Jotkut tiedostavat transsin ajan kaikki tapahtumat oman korkeamman itsensä tasolta, mutta unohtavat palatesaan vähintään 80% näkemästään matkasta. Toiset taas säilyttävät sekä tietoisuuden, että muistin koko matkan ajan. Lihastonus myös vaihtelee eri tekniikoiden välillä. Jotkut säilyttävät täyden kyvyn seisoa, istua tai liikuttaa käsiä ja jalkoja transsin aikana kun taas toisella katoaa lihasten voima ja hän joko romahtaa velttona lattialle, patjan päälle tai maahan tai sitten hänen täytyy mennä makuulleen jo transsin alkaessa. Kenellä säilyy tietoisuus transsin aikana, hän saattaa tuntea monenlaisia tietoisuuden vääristymisen tuntemuksia, hajuelämyksiä, makuja, outoja värejä ja ääniä sekä voimakkaita tuntemuksia fyysisessä kehossaan. Normaali käden liikuttaminen voi tuntua valtavan vaikealta ja puhuminenkin saattaa tulla kuin haudan takaa. Nämä ovat kaikki aivotoiminnassa unitaajuuksilla tapahtuvia juttuja, joten voisi kai sanoa, että unen aikana vaivumme eräänlaiseen luonnolliseen transsiin. Uni onkin tietynlainen pohja transsin syntymiselle. Transsiin pyritään erinlaisilla tekniikoilla kuten esimekriksi laulamalla transsilauluja, soittamalla rumpua, yksinkertaisella tanssilla, toistelemalla rukouksia tai vaikka soittamalla transsimusiikkia. Maailmalla on monenlaisia transsimenetelmiä aina psykedeelisten kasvien käytöstä sufi-muslimien pyörimisseremonioihin. Ihmisellä on siis ollut tarve päästä transsimaailmaan kautta aikojen ja läpi erinlaisten kulttuurien.

3 Mikä siinä transsissa sitten miellyttää? Se on ovi unimaailmaan, mutta jollakin lailla entistä kohdennetummin, kuin yöllinen uni. Yöllisen unenkin voi kuitenkin muuttaa transsimaiseksi tilaksi, jolloin et vaivu enää tiedostamattomaan ja hallitsemattomaan unitilaan, vaan kohoat korkeammille selvätietoisille unen näkemisen tasoille. Kuka harjoittaa transsia päivätietoisuudessa tai on harjoittanut sitä entisissä elämissä on herkkä unenaikaiselle kehosta irtautumiselle, unissa kävelylle, unihalvauksille ja unissa puhumiselle. Ehkä hänelle on otollisempaa myös päästä selkounen alueelle. Näinollen transsin harjoittaminen tietoisesti päivännäön aikana voi johtaa rikkaampaan unimaailmaan ja unikykyjen aktivoimiseen. En kuitenkaan lähde suosittelemaan rankimpia transsimenetelmiä kenellekään ilman erityisen kokeneen opettajan läsnäoloa, mutta vaikkapa rummuttamalla ja tanssimalla voi vaipua kevyeen meditatiiviseen transsitilaan turvallisesti ja sujuvasti. Transsin rinnalla olen kuullut puhuttavan niin sanotuista unimeedioista, jossa meedio ei vaivukaan transsiin, vaan nukahtaa ja unen aikana välittää ihmisille tärkeitä viestejä, tekee parannustaan jne. Hän ei tiedä herättyään tapahtumista mitään, mutta paikallaolijat voivat todistaa meedion liikkuneen ja puhuneen aivan kuin olisi hereillään. Transsitilalla voidaan saada aikaan saman tyyppisiä muutoksia, kuin selkounessa. Uskon itse, että sekä transsi, että selkouni ovat saman tason aivotoiminnan ja sisäisten tasojen juttuja. Ne ovat ehkä jopa matkaamista samaan maailmaan! Olen kokenut molempia tiloja ja itse voisin kuitenkin sanoa, että transsissa pysyminen on ollut helpompaa. Selkounessa haasteena tuntuu olevan se, että helposti tietoisuus havahtuu hereilleen oivaltaessaan olevansa unessa. Itselleni selkounet alkoivat ilmentyä ryhtyessäni harjoittamaan shamanistista transsimatkaamista seremoniatyöskentelyn avulla. Transsitilassa eteen tulevat näyt ja kokemukset vastaavat aika paljon unimaailman kokemuksia. Näyt muistuttavat monesti unen kaltaisia tiloja ja kehon raskauden tuntemukset ovat hyvin samanlaisia, kuin mitä koetaan kehosta irtautumisen aikana. Voimme siis oppia molemmista ja ammentaa niistä toisiinsa hyviä ominaisuuksia. Transsi eroaa meditaatiosta mielestäni sillä tavoin, että transsin tilassa olemme jotenkin vahvemmin vielä siellä astraalimaailman puolella. Meditaation tila voi myös olla niin sanottua transsimeditaatiota tai sitten meditaatiossa vain yksinkertaisesti käydään sisäistä vuoropuhelua. Transsista on aina vähän vaikea herätellä itseään, ihan niinkuin unitilastakin. Meditaatiosta sen sijaan saattaa tupsahtaa ulos ilman erityisiä tuntemuksia. Rajanveto on kuitenkin kuin hiuksia lähtisi halkomaan sillä meditaation tilaan voi liittyä asteittain tietyn verran transsia ja unitilaa ja toisinkin päin.

4 Jos nyt oikein pitäisi keksiä määritelmät eri tiloille, niin sanoisin, että yöllinen unitila on luonnollinen kehon biologisten prosessien tuottamaa, meditaatio on sisäisen hiljentymisen ja mielikuvien avulla aikaan saatut ila ja transsi on tietoisen työskentelyn kautta vaipumista syvään unitilaan. Kaikissa on pohjalla matkustaminen henkimaailmaan ja ne ovat ehdottomasti sukulaisia keskenään. Tekniikat, joita opit yhdessä näistä kolmesta, pätevät myös kahdessa muussa ja yhden taitaminen tai laadullistaminen antaa välineitä ja valmiuksia kohdata kaksi muuta. Kaikissa näissä kolmessa on lisäksi mahdollista saada voimakkaita näkyvälähdyksiä, jotka tulevat henkimaailmasta oman olemassaolomme ääriviivojen ulkopuolelta ja ne liittyvät tavalla tai toisella muuntuneeseen ja laajentuneeseen tietoisuuden tilaan. Transsin tilassa tai syvässä meditaatiossa on yhtä voimakkaat parantavat virtaukset läsnä, kuin unimaailman korkeimmilla tasoilla. Sanotaan, että transsissa saamme aktivoitua oman todellisen potentiaalimme ja oma korkeampi itsemme pääsee työskentelemään kauttamme. Itse näen meditaation ja transsin eräänlaisina päivätietoisuuden valvetilan ja uniaikaisen unitilan välisenä hissinä, joita käyttämällä voimme saada kovasti hyötyä molempiin maailmoihin. Lopulta nämä maailmat sekoittuvat keskenään yhteen ja tietoisuus aktivoituu korkeammille tasoille pysyvästi. Näin tapahtuu nähdäkseni korkeammissa vihkimyksissä. Esimerkiksi ylössnousseiden mestareiden tietoisuuden tila on jatkuvasti näillä tasoilla, he eivät nuku enää eivätkä tarvitse päivätietoista hereillä oloa. Eroja meditaation ja transsin välillä näkisin lähinnä oman mielen ja egon rakenteiden ohittamisen. Meditaatiossa pyrimme hiljentymään sisimpään, mutta transsissa työskentelemme aktiivisesti päästäksemme oman mielen ulkopuolelle. Transsi on ehkä jollakin lailla meditaatiota tasaisempi ja vahvempi matka oman rajallisuuden rakenteiden ulkopuolelle ja meditaatiossa helpommin näkyihin vaikuttavat omat ajatukset ja mielen säksätys. Transsin ja unen välillä taas erona on lähinnä se, että uni syntyy kehon biologisen järjestelmän kautta ja transsi saadaan aikaan esimerkiksi toistamalla tiettyä ääntä monotonisesti ja näin vaikuttamalla aivojen värähtelytaajuuteen, jolloin ne vaipuvat uniaalloille. Kaiken kaikkiaan ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jonka sisältä löytyy monenlaisia tasoja ja taajuuksia. Näiden taajuuksien kautta pystymme luomaan oman elintilamme sisälle monenlaista magiaa ja tekemään pysyviä muutoksia sieluntasolta ohjattuna päivätietoiseen maailmaan. Nämä kaikki tasot käyttävät hyväkseen sitä 80% kapasiteettia aivoista, jota emme normaalisti aktivoi käyttöön ja mitä syvemmälle työskentelemme, sen enemmän pystymme aukaisemaan meihin piilotettua potentiaalia. Matka on pitkä ja vaatii harjoittelua, mutta lopputuolokset ovat varmasti mielenkiintoisia ja myöskin sielun elämän kannalta hyödyllisiä!

5 Vieraileminen vieraalla planeetalla Jotkut meistä matkustavat vieraille planeetoille aina yön aikana. Ehkä olet kotoisin toisesta galaksista ja sinut kutsutaan kotiin yön aikana? Tuttuakin tutumpi tapa matkustaa on nähdä unta valoaluksista, millä sitten matkataan toiseen universumiin ja galaksiin. Olen lukenut paljon tarinoita näistä matkoista ja kuullut, että joillakin on ollut aamulla herätessä iholla uusia jälkiä sen mukaisesti, mitä he ovat kokeneet toisilla planeetoilla. Jäljet ovat hävinneet päivän mittaan, mutta fyysisiä todisteita siis on. Joskus matka taas tehdään ihan puhtaasti lentämällä. Sinähän pystyt astraalikehossa unen aikana siirtymään, mihin ikinä tahdotkaan. Jos kykenet selkouneen, voit ohjelmoida itsesi toisille planeetoille ihan tietoisesti. Silloin matkustat ehkä oman intentiosi avulla ja unessa paikasta toiseen siirtyminen tapahtuu sekunneissa vaivattomasti ja helposti. Avaruusolennot siirtävät meistä osasia omille aluksilleen. Hyvin harvinaista on, että koko keho siirretään yhdellä kertaa alukselle koska ainakin unen taajuuksilla tapahtuvan siirtymisen aikana kehon tehtävä on olla kuin antenni omassa kodissa ja kutsua loput kehon olemuspuolet tarvittaessa takaisin maan päälle. Jos tällaisen unen aikana joutuu heräämään, saattaa käydä myös niin, että ainakin jonkin aikaa osa kehoistasi on edelleen vieraalla planeetalla ja tunnet oman olosi vähän huteraksi toimiessasi fyysisessä maailmassa. Henkimaailma aina arvioi, tarviiko sinua siirtää välillä kokonaan takaisin omaan kehoosi vai käytkö vaan toimittamassa jonkun tärkeän jutun yön aikana takaisin fyysisessä maailmassa ja jatkatko sitten tehtävääsi toisella planeetalla. Yleensä tällaiset matkat ovat turvattuja ja tapahtuvat valon olentojen puolesta. Unen aikana meillä tuntuu olevan jonkinlaiset luonnolliset suojaukset olemassa ja unimaailman matkailu onkin tämän takia yksi turvallisin työväline. Yöllisista matkoista saattaa jäädä jonkinlaisia muistoja. Saatat muistaa aamulla nähneesi unta ulkoavaruuden olennoista tai sitten muistat olleesi jossakin aivan ihmeellisessä ulottuvuudessa. Joskus tosin meidän muistimme pyyhitään, koska ei ole tarkoituksellista muistaa liian yksityiskohtaisia

6 muistoja tapahtumista. Tällöin saatat muistaa kuin välähdyksen yöstäsi, että jotakin erityistä silloin tapahtui, mutta mitä se oikein oli? Syitä vieraille planeetoille siirtymiseen on monia. Joskus meidän täytyy käydä suorittamassa joku avustava tehtävä siellä kotiplaneetalla. Toisena yönä meitä ehkä halutaan opettaa tai sisäisille tasoillemme tahdotaan tehdä aktivointeja, vihkimyksiä, korjauksia tai muutoksia. Jossakin tapauksessa meidät nostetaan lievittämään koti-ikävää ja joskus yöllinen unimatka toiselle planeetalle saattaa ohittaa jopa fyysisen kuoleman tarpeen. Tällaisessa tapauksessa uni on erittäin syvä, todentuntuinen ja vahva kokemus. Kun palaat takaisin kehoosi, jotakin on muuttunut oleellisesti elämässäsi sillä olet tavallaan aloittanut uuden inkarnaation saman kehon sisällä! Toiselle planeetalle matkustaminen voi sisältää monenlaisia tuntemuksia. Sinua saattaa kuin huimata unessa ja oma tasapainon tuntemuksesi saattaa olla jopa heräämisenkin jälkeen vähän hukassa. Joskus tunnet avaruuden kylmyyden kehossasi ja ihmettelet, miksi lämpimässäkin huoneessa täytyy ottaa lisäpeittoa ja laittaa villasukat jalkaan. Korvissa saattaa kuulua erinlaisia ärsyttäviäkin ääniä, saatat nähdä erikoisia näkyjä unen aikana ja värimaailmassa voi olla värejä, joita et ole nähnyt ihmisen maailman päällä. Yleinen tuntemus on erittäin kirkas tietoisuus ja laajentunut ymmärrys, joka tuntuu niin luonnolliselta, että äkkinäisenä tapahtumana sitä ei edes tajua kirjoittaa ymmärtämiään juttuja ylös ennenkuin on takaisin omassa kehossa ja tajuaa, että nyt on liian myöhäistä. Saatat myös tuntea sähkön kaltaisia värähtelyjä kehossasi, voimakasta magneettista tunnetta kuin ihokarvat olisivat pystyssä sekä ihan pahoinvoinnin, kivun ja paineen tuntemuksia fyysisessä kehossa sekä kehoissa, jotka ovat lähinnä fyysistä kehoa. Unihalvauksia esiintyy paljon näissä kokemuksissa. Toiselle planeetalle siirtyminen ei ole ihan ongelmatonta ja yleensä avaruusolennot aloittavat sen kevyemmistä tasoista ja siirtojen syvyydessä edetään sen mukaan, mitä olet itse valmis ottamaan vastaan. Kaikille tätä ei tapahdu koskaan sillä valon avaruusolennot kunnioittavat suuresti omaa tahtoamme. Jos kuitenkin koet epämiellyttäviä tuntemuksia yön aikana ja epäilet vierailevasi vastoin tahtoa toisilla planeetoilla, minulle sanotaan, että sängyn viereen asetetut pyramidit, magneettiset parantavat rannekorut käsissä ja nilkoissa sekä erityisesti metallimaista värätelyä sisältävät kivet kuten shungiitti, spektroliitti ja hemattiitti voivat tuoda apua ongelmaan (ja erityisesti näistä kivistä tehdyt pyramidit). Kiviä voi asetella vaikka mobileen roikkumaan oman sängyn yläpuolelle. Mobilessa voi olla lisäksi muutamia suojaavia kiviä estämässä negatiivisten energioiden yhyttämistä unimaailmaasi! Lisäksi apua voi tuoda päiväsaikainen ajatus- ja meditaatiotyö, missä pyrit katkaisemaan yhteydet ei-toivotuilta kehotasojen siirroilta.

7 Varoitusunet Varoitusunet ovat erityisiä yön aikana tapahtuvia unia. Ne annetaan meille silloin kun henkimaailma näkee, että olemme erittäin todenmukaisesti ajautumassa tilanteeseen, joka ei ole sielun suunnitelman kannalta oleellinen. Varoitusuni tulee monesti voimakkaana ja siitä saattaa herätä säpsähtäen hereilleen tietäen, että tämä pitää ottaa todesta. Unessa yleensä sanotaan, milloin tapahtuma on aktiivinen ja annetaan yksityiskohtaisia neuvoja. Varoitusunessa usein tulee henkimaailma sanomaan varoittavan viestin ja se lausutaan usein kolmesti erittäin painokkaalla tavalla tai sama uni tulee useamman kerran peräkkäin. Joskus uni on tehokkaampaa antaa näkynä, jolloin unen aikana heräät erittäin selkeään ja omituiseen näkyyn. Varoittavat näyt ovat kahdenlaisia. Ne sisältävät joko symbolin tai ovat hyvin selkeitä. Jälkimmäinen on tyypillisempi tapa saada varoituksia sillä erityisesti näiden unien kohdalla viesti tahdotaan todella takoa aivoihin ja meidän halutaan ymmärtävän jotakin konkreettista. Yleensä varoitusunessa meille aktivoidaan varoituksen lisäksi syvä tunne siitä, että tämä asia täytyy ottaa vakavasti. Unen jälkeen aamulla saattaa olla ikävä ja painostava olo koko päivän ajan. Viesti on mennyt sielun syvimpiin sopukoihin ja sinulle on yleensä ladattu enemmän asiaa tästä varoituksen aiheesta sisäisille tasoille, kuin mitä päivätietoisena pystyt ymmärtämään. Varoituksia ei koskaan anneta vain varoituksena, vaan niihin liittyy aina aktivointi, jossa meille annetaan vahvuutta tulevan tilanteen varalle. Jotkut varoitusunet ovat sellaisia, ettemme pysty välttämään tulevaa kohtaloa, mutta henkimaailma näkee tärkeäksi tiedottaa siitä etukäteen. Silloin emme yleensä tunne tarvetta puuttua asiaan tai näky ikäänkuin menee ohi ilman, että ymmärrämme tarttua toimeen. Silloin erityisesti sisäisiä tasojamme vahvistetaan ja muunnetaan, jotta pystymme tilanteen tullen navigoimaan siitä hyvällä tavalla läpi. Meistä ei ehkä itsestämme tunnu kovin hyvältä tilanteen kohtaaminen, mutta jos emme olisi saaneet unta, voisi tilanne olla henkisesti paljon traumaattisempi ja sitä voisi seurata esimerkiksi totaalinen romahtaminen. Varoitusunia on ikävä ja raskas nähdä, mutta niillä on oma valon paikkansa tässä isossa kokonaisuudessa.

8 Varoitusunet voivat koskea itseäsi tai jotakuta läheistä. Saatat saada viestin välitettäväksi toiselle ihmiselle. Unista voisi sanoa, että ne kannattaa ottaa vakavasti. Varoituksia ei koskaan anneta meille helpoin ja kevyin perustein ja jos emme ota niistä vaaria, voivat seuraukset ja karma olla normaalia kovemmalla tasolla. Erityisesti, jos jätät välinpitämättömänä kertomatta läheiselle, minkälaisen varoituksen sait hänelle välitettäväksi, olet suuressa vastuussa hänen tulevan elämänsä valinnoista ja onnettomuuksista. Kuitenkin poikkeuksena on, jos uni on laadultaan sellainen, että et kertakaikkiaan ymmärrä puuttua sen viestiin, ei lisäkarmaa ole tulossa. Tyypillinen esimerkki varoitusunista ovat kuoleman unet. Näissä tapauksissa useinkaan ei ole tarvetta viedä viestiä eteenpäin. Kuoleman unet herättävät unennäkijän sisäiset tasot toimimaan mm. valoonsaattamisen tehtävissä. Ne herkistävät ihmisen intuition, sydämen värähtelyt ja sielun terävyyden. Niiden tarkoituksena on virittää valotyöntekijä aivan erityiselle taajuudelle, jolloin sinussa aktivoituu tiedostamattomilla tasoilla sellaisai kapasiteetteja, joita ei normaalisti ole rakenteessasi käytössä. Hyvin yleisesti itse et huomaa ollenkaan, että sinussa on tällainen aktivointi tapahtunut sillä ne tasot ovat osa omaa ikuista hengen rakennettasi ja huomiot valon lisääntymisestä sekä aktivoinnin merkityksestä voidaan tehdä ainoastaan henkimaailman tasoilta. Silti meidän on syytä luottaa siihen, ettei mitään pahaa pääse tapahtumaan ja olemme oikealla polulla alituiseen. Painajaisunet Painajaisunet ovat henkimaailman mukaan häiriötiloja ja niitä ei normaali unennäkijän yleensä tarvi nähdä ollenkaan. Vain harvoissa tapauksissa painajaisia näytetään meille, koska niiden kautta rakenteeseemme voidaan tuoda uusia ominaisuuksia. Painajainen on yleensä raju ja pelottavan väkivaltainen kokemus, johon liittyy henkimaailman alhaisia tasoja muistuttavia olemuksia. Minulle näytetään erityisiä irvisteleviä rakenteita, jotka säikyttelevät meitä unessa. Painajaisille tyypillistä on kauhun tunne, voimakas pelko tai syvä lohduttomuus. Harvoissa tapauksissa niiden tarkoituksena on parantaa omassa rakenteessamme olevaa keskeneräisyyttä. Ne voivat esimerkiksi ilmestyessään vahvistaa meissä jonkun tietyn asian kohtaamista tai luoda meille ihan uutta viisautta ja tietoakin henkimaailman alhaisista tasoisa. Näissäkin tapauksissa meillä on kuitenkin pohjalla jotakin, mitä olisi hyvä työstää päivätietoisena meditaatiolla ja erityisesti sydäntä puhdistavilla hoidoilla, tulkinnoilla ja harjoituksilla.

9 Useat ja sitkeät painajaisunet voivat olla tarvetta puhdistaa omaa rakennetta. Ne voivat tulla jostakin vanhasta traumasta vaikkapa entisessä elämässä tai ne voivat viitata kytevään sairauteen joko omassa kehossa tai perheen keskuudessa fyysisillä tai henkisillä tasoilla. Painajaiset voivat olla henkimaailman hyökkäystä ja joskus niitä nähdään silloin, kun maailmalla tapahtuu negatiivisia ja pahoja asioita. Painajainen on yksi unentyyppi, johon tulisi suhtautua joka kerta huomiolla ja miettiä, mitä sinun tulisi nyt tehdä. Se voi olla myös painajaisen ja varoitusunen sekoitusta. Oma kokemukseni on, että meille annetaan enemmän positiivisia asioita nähtäväksi ja varsinaiset painajaiset pääsevät rakenteeseemme silloin, kun olemme ylirasittuneita, sairastumassa tai esimerkiksi kuljemme omalla polullamme totaalisen väärään ja tuhoisaan suuntaan. Painajaisista voi pyrkiä eroon siivoamalla omaa kotia, luopumalla vanhoista tavaroista, puhdistamalla ihmissuhteita ja selvittelemällä keskeneräisiä asioita. Painajainen saattaa kehoittaa sinua hoitamaan jonkun tietyn asian kuntoon jolloin apu voi tulla vaikka siitä, että käännyt asiantuntijan puoleen asiasi kanssa. Jos sinulla on paljon painajaisia, tarkista oman makuuhuoneesi nurkka kerrallaan. Vie pois häiritsevät esineet, maalaa tai tapetoi seinät uudelleen, mieti verhojen vaihtamista tai vaikka uuden sängyn ostoa. Voit viedä kaikki häiritsevät esineet pois sekä tuoda sisään hyvää energiaa tuovia kasveja ja kiviä. Tarkistuta samalla myös fyysinen kehosi, huolehdi riittävästä nesteytyksestä päivän aikana sekä tasapuolisesta ravinnosta. Poista kalenterista turhat menot ja mieti elämäsi tärkeysjärjestystä, onko siinä kaikki kohdallaan? Katso myös rehellisesti, oletko tehnyt elämässäsi valintoja, jotka ovat sinulle hyväksi. Kysele läheisiltä, miten he voivat tällä hetkellä. Voit myös harjoittaa maadoittumista, suojaamista ja puhdistamista sisäisillä tasoilla. Joskus yhteydenotto meedioon tepsii tai osallistuminen shamanistiseen seremoniaan, kaukohoitoon tai energiahoitoon. Välineitä on monia ja päälimmäinen viesti siis on, että painajaistakaan ei kannata ohittaa olan kohtautuksella. Ne eivät kuulu jatkuvasti ja automaattisesti normaaliin unimaailman! Kiitos Kiitos Kiitos!

10 Tämänkin postin teki omalta osaltaan mahdolliseksi:

11

12

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita.

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita ovat: ilo, suru, pelko, viha, inho ja häpeä. Niitä on kaikilla ihmisillä. Ilo Ilon tunne on hyvä tunne.

Lisätiedot

UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016

UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016 UNIKURSSI 2 Rakkaudentähti Ry 2016 Unimaailma on koulutuspaketti unien jännittävästä maailmasta. Tämä on koulutuksen osa nro 2. Ensimmäinen osa löytyy Rakkaudentähden verkkokaupasta http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/alet

Lisätiedot

UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016

UNIKURSSI 2. Rakkaudentähti Ry 2016 UNIKURSSI 2 Rakkaudentähti Ry 2016 Unimaailma on koulutuspaketti unien jännittävästä maailmasta. Tämä on koulutuksen osa nro 2. Ensimmäinen osa löytyy Rakkaudentähden verkkokaupasta http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/alet

Lisätiedot

Syvä ja hyvä uni antaa rentoutuneen mielen ja aktiivisen kehon. Arvosta ja vaali hyvää untasi Yhtä terveytemme perusedellytystä!

Syvä ja hyvä uni antaa rentoutuneen mielen ja aktiivisen kehon. Arvosta ja vaali hyvää untasi Yhtä terveytemme perusedellytystä! Syvä ja hyvä uni antaa rentoutuneen mielen ja aktiivisen kehon Arvosta ja vaali hyvää untasi Yhtä terveytemme perusedellytystä! Hyvää yötä, kauniita unia Moni meistä toivoo, että voisi nukkua niin kuin

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen

Syvän Itsen Löytäminen Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry, Anu Markoff 2016 Kurssin alkusanat: Kurssi koostuu sekä harjoituksista että esoteerisesta filosofiasta. Yksi tärkeimpiä oivalluksiani on ollut henkisessä kasvussa

Lisätiedot

Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015

Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015 Uni ja minuuden ydin Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015 Sinä elät tätä elämää, joka on Sinun oma yksityinen unesi. Näet muut ihmiset, näet paikat, näet fyysisen ja kohtaat tapahtumia unessasi.

Lisätiedot

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan.

Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Mitä tunteet ovat? Kukaan ei tiedä tarkasti, mitä tunteet oikein ovat. Kuitenkin jokainen ihminen kokee tunteita koko ajan. Tunteet voivat olla miellyttäviä tai epämiellyttäviä ja ne muuttuvat ja vaihtuvat.

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

Anni sydäntutkimuksissa

Anni sydäntutkimuksissa Anni sydäntutkimuksissa Tietopaketti vanhemmalle Lapsenne on saanut kutsun lasten sydäntautien poliklinikalle. Käynnille tullessanne lapsella olisi hyvä olla yllään helposti riisuttavat vaatteet niin,

Lisätiedot

Itsemyötätunto S O N J A K U M L A N D E R

Itsemyötätunto S O N J A K U M L A N D E R Itsemyötätunto S O N J A K U M L A N D E R 4. 1 2. 2 0 1 8 HARJOITUS 1: VAIKEA HETKI, OSA 1/3 Tuo mieleesi jokin sellainen hetki, jolloin sinun on ollut vaikea olla. Millaista sisäinen puheesi on tällaisena

Lisätiedot

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta.

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta. Osastollamme tehdään paljon erilaisia tutkimuksia. Lääkärin pyynnöstä haluamme ottaa sinusta EEG- eli aivosähkötutkimuksen, joka tutkii aivojen toimintaa. Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta

Lisätiedot

Kuukausiposti Huhtikuu

Kuukausiposti Huhtikuu Kuukausiposti Huhtikuu Rakkaudentähti Ry 2017 Vuonna 2017 aiheenamme on Valkoinen Valon Magia. Sain aikoinaan vastaanottaa lauseita, joita ajattelemalla voimme vaikuttaa omaan ympäröivään todellisuuteen.

Lisätiedot

Kilpailemaan valmentaminen - Huipputaidot Osa 2: Taitava kilpailija. Harjoite 12: Kilpailuanalyysi. Harjoitteiden tavoitteet.

Kilpailemaan valmentaminen - Huipputaidot Osa 2: Taitava kilpailija. Harjoite 12: Kilpailuanalyysi. Harjoitteiden tavoitteet. Kilpailemaan valmentaminen - Huipputaidot Osa 2: Taitava kilpailija Harjoite 12: Kilpailuanalyysi Harjoite 12 A: Kilpailun tavoiteanalyysi Harjoite 12 B: Kilpailussa koettujen tunteiden tarkastelu Harjoite

Lisätiedot

Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila

Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila Lataa Korkeammaksi minäksi muuntuminen & sisäisen lapsen kanssa tehty eheyttäväaikamatka elämäsi halki - Anna Kauppila Lataa Kirjailija: Anna Kauppila ISBN: 9789526767406 Formaatti: PDF Tiedoston koko:

Lisätiedot

VALMENTAUTUMISEN PSYKOLOGIA. Kilpaileminen ja loukkaantuminen keskiössä 9.10.2013

VALMENTAUTUMISEN PSYKOLOGIA. Kilpaileminen ja loukkaantuminen keskiössä 9.10.2013 VALMENTAUTUMISEN PSYKOLOGIA Kilpaileminen ja loukkaantuminen keskiössä 9.10.2013 SISÄLTÖÄ Yleistä valmistautumisesta kilpailuihin Paineensieto Ihannesuorituksesta Muutama sana loukkaantumisista ja epäonnistumisesta

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on?

Lisätiedot

Kristalliakatemian kurssiposti!

Kristalliakatemian kurssiposti! Kristalliakatemian kurssiposti! Anu Markoff, Rakkaudentähti Ry Viikon kurssitehtävä Sinulle Tutki omaa unipäiväkirjaasi. Löydätkö toistuvia elementtejä sieltä? Mikä on kirkastunut, mihin kaipaat ymmärrystä?

Lisätiedot

Sharie Coombes. Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu

Sharie Coombes. Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu NÄYTESIVUT Sharie Coombes Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu Tässä pdf-tiedostossa on mukana kirjasta seuraavat näytteet: Esipuhe Näytesivut Tutustu kirjaan verkkokaupassamme

Lisätiedot

Selitystä Sairastumisesta

Selitystä Sairastumisesta Selitystä Sairastumisesta Kanavoinut Anu Markoff Olemme työstäneet itseämme, opetelleet asioita, valaistuneet, valostuneet ja saaneet uusia arvoja elämään. Mutta sitten tulee sairastuminen? Mistä ihmeestä

Lisätiedot

Kuolevan potilaan kohtaaminen. Heidi Penttinen, LT Syöpätautien erikoislääkäri, Syöpäkeskus, HUS Psykoterapeutti, YET

Kuolevan potilaan kohtaaminen. Heidi Penttinen, LT Syöpätautien erikoislääkäri, Syöpäkeskus, HUS Psykoterapeutti, YET Kuolevan potilaan kohtaaminen Heidi Penttinen, LT Syöpätautien erikoislääkäri, Syöpäkeskus, HUS Psykoterapeutti, YET Mikä tämän esityksen tavoite on? Saada neuvoja kuolevan ihmisen kohtaamiseen. Saada

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on? Huomenta,

Lisätiedot

Jouluinen Kristalliöiden Unipaketti 2016 Rakkaudentähti Ry Anu Markoff

Jouluinen Kristalliöiden Unipaketti 2016 Rakkaudentähti Ry Anu Markoff Jouluinen Kristalliöiden Unipaketti 2016 Rakkaudentähti Ry Anu Markoff Uni on suora puhelin henkimaailmaan. Voit kutsua unessa toisen ihmisen korkeamman itsen keskustelemaan kanssasi ja ratkoa asioita

Lisätiedot

Ilolla uuteen vuoteen!

Ilolla uuteen vuoteen! Ilolla uuteen vuoteen! Ota kynä ja paperi. Kirjoitetaan pari juttua muistiin. Ihan yksinkertaisia juttuja, tiedät kyllä vastaukset. Selkiytetään ja kirkastetaan ja ehkä keksitään uuttakin, jotta tiedetään,

Lisätiedot

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen.

Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. 6. SAIRAANA 6.1 Dialogit SAIRAANA Yöllä Fan nukkuu huonosti. Hänellä on nenä tukossa ja häntä palelee. Aamulla hän etsii kuumemittarin ja mittaa kuumeen. Lasse: Huomenta! Millainen olo sulla on? Huomenta,

Lisätiedot

Unikurssi 2. Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016

Unikurssi 2. Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016 Unikurssi 2 Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016 Unimaailma on koulutuspaketti unien jännittävästä maailmasta. Tämä on koulutuksen osa nro 2. Ensimmäinen osa löytyy Rakkaudentähden verkkokaupasta http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/aletuotteet/uni

Lisätiedot

LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle)

LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle) LAPSEN HAASTATTELULOMAKE (alle 10-vuotiaalle) Lapsi Haastattelija Päivä ja paikka 1 LAPSI JA HÄNEN PERHEENSÄ Vanhempasi ovat varmaankin kertoneet Sinulle syyn siihen, miksi olen halunnut tavata Sinua.

Lisätiedot

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista

5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista 5 asiaa, jotka sinun on hyvä tietää sinun aivoista VILMA HEISKANEN 26.11.2014 Lähde: http://powerofpositivity.com/5-things-must-know-mind/ Puhu parin kanssa Lue parin kanssa aivoista Mitä ajattelet? Oletko

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Omat rajat ja turvaohjeet

Omat rajat ja turvaohjeet Omat rajat ja turvaohjeet Jokaisella ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa. Se tarkoittaa, että myös sinä päätät itse, kuka saa koskettaa sinua. Sinä saat myös päättää, mihin paikkoihin toinen ihminen saa

Lisätiedot

OSA 1 SISÄINEN VOIMA. Oma mieli on ihmisen vallassa ei se mitä ympärillä tapahtuu. Kun tämän ymmärtää, löytää vahvuuden.

OSA 1 SISÄINEN VOIMA. Oma mieli on ihmisen vallassa ei se mitä ympärillä tapahtuu. Kun tämän ymmärtää, löytää vahvuuden. OSA 1 SISÄINEN VOIMA Oma mieli on ihmisen vallassa ei se mitä ympärillä tapahtuu. Kun tämän ymmärtää, löytää vahvuuden. Marcus Aurelius HERÄÄT TUNTEESEEN, ETTÄ TEHTÄVÄÄ ON LIIKAA. Et jaksa uskoa omiin

Lisätiedot

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit.

ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa. Aistit. ETNIMU-projektin, aivoterveyttä edistävän kurssin 5.osa Aistit. Aistien maailma Ympäristön havainnointi tapahtuu aistien välityksellä. Tarkkailemme aistien avulla jatkuvasti enemmän tai vähemmän tietoisesti

Lisätiedot

Sharie Coombes. Sinä uskallat! Tehtäväkirja sinulle, jota joskus pelottaa

Sharie Coombes. Sinä uskallat! Tehtäväkirja sinulle, jota joskus pelottaa NÄYTESIVUT Sharie Coombes Sinä uskallat! Tehtäväkirja sinulle, jota joskus pelottaa Tässä pdf-tiedostossa on mukana kirjasta seuraavat näytteet: Esipuhe Näytesivut Tutustu kirjaan verkkokaupassamme TERVETULOA

Lisätiedot

NIMENI ON: Kerro, millaisista asioista pidät? Minusta on mukavaa, kun: Jos olisin väri, olisin: Tulen iloiseksi siitä, kun:

NIMENI ON: Kerro, millaisista asioista pidät? Minusta on mukavaa, kun: Jos olisin väri, olisin: Tulen iloiseksi siitä, kun: Lapsen oma KIRJA Lapsen oma kirja Työkirja on tarkoitettu lapsen ja työntekijän yhteiseksi työvälineeksi. Lapselle kerrotaan, että hän saa piirtää ja kirjoittaa kirjaan asioita, joita hän haluaa jakaa

Lisätiedot

Herää joka aamu säännöllisesti samaan aikaan

Herää joka aamu säännöllisesti samaan aikaan Pieni uniopas Konstit on monet! Hyvän yön perusta rakennetaan jo aamulla edellisen yön unilta herätessä. Sen jälkeen päivän mittaan voi tehdä monta asiaa sen eteen, että seuraavana yönä unestaan saisi

Lisätiedot

Ulos tuleminen ja voiman tunne

Ulos tuleminen ja voiman tunne Ulos tuleminen ja voiman tunne Viiltelystä kertominen vähentää häpeän tunteita ja häpeän aiheuttamia ongelmia elämässäsi (ks. kuva 2, s. 91). Ulos ihmisten ilmoille tuleminen tarkoittaa sitä, että olet

Lisätiedot

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut.

Rohkeus. Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Rohkeus Olet uskaltanut tehdä asioita, vaikka jännittäisi. Olet uskaltanut puolustaa muita ja vastustaa vääryyttä, sekä olla eri mieltä kuin muut. Innostus Olet suhtautunut innokkaasti ja energisesti uusiin

Lisätiedot

Ajatuksia ikääntyvien palomiesten peloista Tuula Mattila/ Uudet Tuumat

Ajatuksia ikääntyvien palomiesten peloista Tuula Mattila/ Uudet Tuumat Ajatuksia ikääntyvien palomiesten peloista Tuula Mattila/ Uudet Tuumat Tuula Mattila/ Uudet Tuumat 6.5.2014 1 Kyselyn tarkoituksena oli selvittää ikääntyvien palomiesten pelkoja ja pelkojen vaikutusta

Lisätiedot

2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu

2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu 2. JAKSO - MYÖNTEINEN MINÄKUVA Itsenäisyys, turvallisuus, itseluottamus, itseilmaisu Jokaisella lapsella tulisi olla itsestään kuva yksilönä joka ei tarvitse ulkopuolista hyväksyntää ympäristöstään. Heillä

Lisätiedot

T UU S TO U US T TO T U U S T T T T

T UU S TO U US T TO T U U S T T T T U U U U U U LURV LURV LURV UU UU UU LURV LURV LURV U U U U U U LURV LURV LURV UU UU UU LURV LURV LURV UU UU UU LURV LURV LURV U U U U U U LURV LURV LURV UU UU UU LURV LURV LURV U U U U U U LURV LURV LURV

Lisätiedot

Lefkoe Uskomus Prosessin askeleet

Lefkoe Uskomus Prosessin askeleet Lefkoe Uskomus Prosessin askeleet 1. Kysy Asiakkaalta: Tunnista elämästäsi jokin toistuva malli, jota et ole onnistunut muuttamaan tai jokin ei-haluttu käyttäytymismalli tai tunne, tai joku epämiellyttävä

Lisätiedot

Unikurssi 2. Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016

Unikurssi 2. Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016 Unikurssi 2 Rakkaudentähti Ry Anu Markoff 2016 Unien opashenkilöt Unimaailma on elävä todellisuus, jossa tuntuu olevan monta tasoa. Alimmat tasot ovat oman sisäisen mielikuvituksemme tasoja, missä kohtaamme

Lisätiedot

1. JAKSO - SÄÄNNÖT Tavat, käytös, toisen kunnioittava kohtaaminen, huomaavaisuus, kohteliaisuus.

1. JAKSO - SÄÄNNÖT Tavat, käytös, toisen kunnioittava kohtaaminen, huomaavaisuus, kohteliaisuus. 1. JAKSO - SÄÄNNÖT Tavat, käytös, toisen kunnioittava kohtaaminen, huomaavaisuus, kohteliaisuus. 1. Ympäristö a. Tässä jaksossa ympäristö rakennetaan pedagogiikkaa tukevien periaatteiden mukaisesti ja

Lisätiedot

Hän oli myös koulullamme muutaman sunnuntain ohjeistamassa meitä. Pyynnöstämme hän myös naksautti niskamme

Hän oli myös koulullamme muutaman sunnuntain ohjeistamassa meitä. Pyynnöstämme hän myös naksautti niskamme Kiinaraportti Sain kuulla lähdöstäni Kiinaan 3 viikkoa ennen matkan alkua ja siinä ajassa en ehtinyt edes alkaa jännittää koko matkaa. Meitä oli reissussa 4 muuta opiskelijaa lisäkseni. Shanghaihin saavuttua

Lisätiedot

Kristalliakatemian kurssiposti!

Kristalliakatemian kurssiposti! Kristalliakatemian kurssiposti! Anu Markoff, Rakkaudentähti Ry Viikon kurssitehtävä Sinulle Tämän viikon posti annetaa minulle ikäänkuin ylimääräisenä tähän kurssille. Huomaan vaan viikon mittaan, että

Lisätiedot

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski Wisdom of Merlin Dragon Sky Manual Merlinin Viisaus Andrea Chisara Baginski Merlinin Viisaus Alku Merlinin Viisaus-energian perusti Andrea Chisara Baginski, huhtikuun 25. Päivä, 2006. Andrea on monen eri

Lisätiedot

TYÖKIRJANEN. Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta

TYÖKIRJANEN.  Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta TYÖKIRJANEN www.ilonsade.com Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta Tervetuloa luottamaan itseesi! Olen onnellinen, että olet mukana Anna Sielusi Valon ohjata - illassa luomassa luottamusta itseesi.

Lisätiedot

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi

Tunneklinikka. Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunneklinikka Mika Peltola 0443336719 www.tunneklinikka.palvelee.fi Tunnekehoterapia on luontaishoitomenetelmä, joka on kehittynyt erilaisten luontaishoitomenetelmien yhdistämisestä yhdeksi hoitomuodoksi.

Lisätiedot

Kuoleman esirippu. Pekka Ervastin esitelmä 10.3.1918

Kuoleman esirippu. Pekka Ervastin esitelmä 10.3.1918 Kuoleman esirippu Pekka Ervastin esitelmä 10.3.1918 Kun ajattelee ihmistä, joka on heikko ja raihnainen, joka tulee sairaaksi ja vaipuu vuoteelle, josta hän ei enää nouse, niin me kysymme: Onko mitään,

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen

Syvän Itsen Löytäminen Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry, Anu Markoff 2016 Kurssin alkusanat: Kurssi koostuu sekä harjoituksista että esoteerisesta filosofiasta. Yksi tärkeimpiä oivalluksiani on ollut henkisessä kasvussa

Lisätiedot

Kristalliakatemian kurssiposti!

Kristalliakatemian kurssiposti! Kristalliakatemian kurssiposti! Anu Markoff, Rakkaudentähti Ry Viikon kurssitehtävä Sinulle Ota vastaan hoitoa, jonka tarkoitus on vilkastuttaa unimaailmaa. Sano viikon aikana enkeleille, että Sinua saa

Lisätiedot

8 UNI JA LEPO. sivut 85-91

8 UNI JA LEPO. sivut 85-91 8 UNI JA LEPO sivut 85-91 Mene janalle oikeaan kohtaan Kuinka paljon nukuit viime yönä? Kuinka paljon nukuit la-su välisenä yönä? Minkälainen vireystilasi on juuri nyt? Oletko aamu- vai iltaihminen? ABC:

Lisätiedot

FANNI JA SUURI TUNNEMÖYKKY

FANNI JA SUURI TUNNEMÖYKKY NÄYTESIVUT Julia Pöyhönen Heidi Livingston FANNI JA SUURI TUNNEMÖYKKY Tunteiden tunnistamisen ja nimeämisen harjoitteleminen Tässä pdf-tiedostossa on mukana kirjasta seuraavat näytteet: Sisällys Näyteaukeamat

Lisätiedot

Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation

Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation Jokaisessa uudessa kohtaamisessa kannamme mukanamme kehoissamme kaikkien edellisten kohtaamisten historiaa. Jako kahteen! - Ruumis

Lisätiedot

Shamanistinen meediokoulu

Shamanistinen meediokoulu Shamanistinen meediokoulu Rakkaudentähti Ry 2017 Anu Markoff ja Jorma Marjanen www.rakkaudentahti.fi enkelikristallit@rakkaudentahti.net Suojaukset osa 2 Sain muutamia kysymyksiä ja kirjeitä koskien vuoden

Lisätiedot

Osa 1 Hengitys ja tuki Ólafur Torfason

Osa 1 Hengitys ja tuki Ólafur Torfason Osa 1 Hengitys ja tuki 25.01.2018 Ólafur Torfason Hengitys Esimerkkivideo pallean liikkeestä (ei ääntä) https://www.youtube.com/watch?v=5jron_sm5gc Sisäänhengityksen aikana: Pallea liikkuu alaspäin Rintakehä

Lisätiedot

Juhani K. Kysymyksiä ja vastauksia Kysymykset esitettiin Juhanille etukäteen. Juhani vastasi niihin sähköpostilla.

Juhani K. Kysymyksiä ja vastauksia Kysymykset esitettiin Juhanille etukäteen. Juhani vastasi niihin sähköpostilla. Juhani K Kysymyksiä ja vastauksia Kysymykset esitettiin Juhanille etukäteen. Juhani vastasi niihin sähköpostilla. MediMattressin myyntikokouksen osallistujat vierailevat Juhanin luona pe 20.3.2009. 1.

Lisätiedot

Harjoite 2: Oman kilpailuvireen ja kilpailujännityksen tarkastelu

Harjoite 2: Oman kilpailuvireen ja kilpailujännityksen tarkastelu Harjoite 2: Oman kilpailuvireen ja kilpailujännityksen tarkastelu Tavoitteet 30-60 minuuttia, käy kotitehtäväksi Harjoituslomake ja kynä Aiempien valmistautumiseen liittyvien harjoitteiden lomakkeet Harjoitteen

Lisätiedot

Kouluttajien täydennys Pia Yli-Pirilä

Kouluttajien täydennys Pia Yli-Pirilä Kouluttajien täydennys 20.1.18 Pia Yli-Pirilä 20.1.2018 1 Pia Yli-Pirilä 20.1.2018 2 VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINTI JA JOHTAMISEN HAASTEET PIRKANMAAN HOITOKODISSA Tampereen yliopisto/ Terveystieteiden

Lisätiedot

Yksisarviset kanssamme

Yksisarviset kanssamme Yksisarviset kanssamme Kanavointi Anu Markoff Yksisarviset alkoivat ilmentyä minulle erään voimallisen auttajan kautta. Hän on kirjoittamassa myös kurssia, joka toivottavasti tulee Rakkaudentähteenkin

Lisätiedot

Tiibetiläiset tietoisen unen harjoitukset

Tiibetiläiset tietoisen unen harjoitukset Tiibetiläiset tietoisen unen harjoitukset Unijoogakurssi 12.2.2008 Olli Erjanti, FM 12.2.2008 Unijooga (c) Olli Erjanti 2008 1 Tiibetiläinen unijooga "Tarkastele unikokemustasi huomataksesi oletko todella

Lisätiedot

Vaikeavammaisen asiakkaan kanssa työskentely

Vaikeavammaisen asiakkaan kanssa työskentely Vaikeavammaisen asiakkaan kanssa työskentely Lähtökohtia Tavoitteena asiakkaan osallisuuden lisääminen. Asiakkaan kokemusmaailmaa tulee rikastuttaa tarjoamalla riittävästi elämyksiä ja kokemuksia. Konkreettisten

Lisätiedot

Ensitietoa skitsofreniasta Mitä skitsofrenia tarkoittaa?

Ensitietoa skitsofreniasta Mitä skitsofrenia tarkoittaa? Ensitietoa skitsofreniasta Mitä skitsofrenia tarkoittaa? Materiaali hoitosuhdekeskusteluihin Selkomukautus Ensitietoa skitsofreniasta Mitä skitsofrenia tarkoittaa? Opas on tehty Arjen mieli -hankkeessa,

Lisätiedot

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta 7.9. ja 7.10. 2015 Timo Tapola Opintopsykologi Aalto-yliopisto LES Student services Yhteystieto: timo.tapola@aalto.fi Opiskelukyky http://www.opiskelukyky.fi/video-opiskelukyvysta/

Lisätiedot

Global Mindedness kysely. Muuttaako vaihto-opiskelu opiskelijan asenteita? Kv päivät Tampere May- 14

Global Mindedness kysely. Muuttaako vaihto-opiskelu opiskelijan asenteita? Kv päivät Tampere May- 14 Global Mindedness kysely Muuttaako vaihto-opiskelu opiskelijan asenteita? Kv päivät Tampere 13.5. May- 14 Mistä olikaan kyse? GM mittaa, kuinka vastaajat suhtautuvat erilaisen kohtaamiseen ja muuttuuko

Lisätiedot

MAAILMAN NAPA. Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008. apa_mv_a7.indd 1 4.6.

MAAILMAN NAPA. Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008. apa_mv_a7.indd 1 4.6. MAAILMAN NAPA Vihkonen on osa Pop In hanketta, joka tekee työtä seksuaalista kaltoinkohtelua vastaan 2006-2008 apa_mv_a7.indd 1 4.6.2007 22:32:08 Ketä sinä kosketit viimeksi? Miltä tuntui koskettaa? Miten

Lisätiedot

KÄMMENMALLI RAKENNA POLKUSI ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN

KÄMMENMALLI RAKENNA POLKUSI ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN KÄMMENMALLI RAKENNA POLKUSI ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN TÄTÄ TYÖKIRJAA VOIT HYÖDYNTÄÄ OMAN ELÄMÄNTAPA- MUUTOSPOLKUSI SUUNNITTELUSSA. VARAA AIKAA JA VASTAA KYSYMYKSIIN REHELLISESTI. SISÄLLYS 1. MITÄ HALUAT? 2.

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö

HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö 1 HAMSA-Meditaatio-ohjaajakoulutus Opetuksen sisältö Perinteinen opetusmenetelmä Lähiopetusjaksojen aika on rajallinen joten tämän vuoksi HAMSA-Meditaatioohjaajakoulutuksessa on vain tarvittava määrä teoreettista

Lisätiedot

Ymmärrystä ihmisen käyttäytymiseen

Ymmärrystä ihmisen käyttäytymiseen Ymmärrystä ihmisen käyttäytymiseen Professori Raimo Lappalainen Psykologian laitos Jyväskylän yliopisto Taustaa Henkisen tai psykologisen hyvinvoinnin ongelma merkittävä kansanterveysongelma Psyykkiset

Lisätiedot

Vienna. Oh, Vienna. Oh, Vienna. (Ultravox, suomalaiset sanat: Juha Jäävalo, 2017)

Vienna. Oh, Vienna. Oh, Vienna. (Ultravox, suomalaiset sanat: Juha Jäävalo, 2017) Vienna (Ultravox, suomalaiset sanat: Juha Jäävalo, 2017) Kävelimme kylmässä ilmastossa Pakastunutta hengitystä ruuduissa Valehteleminen ja odottaminen Mies pimeästä kuvakehyksiin Niin mystinen ja sielukas

Lisätiedot

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun.

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. RISKIARVIOINTILOMAKE 1. Henkilön nimi Pekka P. 2. Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. 3. Ketä kutsutaan mukaan

Lisätiedot

Al-Anon toiminta Suomessa

Al-Anon toiminta Suomessa Al-Anon toiminta Suomessa 1 Miksi Al-Anonia tarvitaan? Juovan ihmisen käyttäytymismuutokset vaikuttavat jokaiseen hänen kanssaan pitempään elävän ihmisen tunne-elämään hämmentävästi Elämässä on jatkuvaa

Lisätiedot

Lihasmuistista ja muustakin. KT, pilatesohjaaja Helena Lehkonen HL-concept

Lihasmuistista ja muustakin. KT, pilatesohjaaja Helena Lehkonen HL-concept Lihasmuistista ja muustakin KT, pilatesohjaaja Helena Lehkonen HL-concept www.hlconcept.fi Ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus Luottamus/ (Kilpinen, Jääkiekon kansainvälinen huippuseminaari

Lisätiedot

Hei kuka puhuu? lapsen kohtaaminen ja tukeminen

Hei kuka puhuu? lapsen kohtaaminen ja tukeminen Hei kuka puhuu? lapsen kohtaaminen ja tukeminen Maarit Engberg vt. Perhekonsultti 16.03.2015 Tampere Esityksen rakenne: 1) Ensi kieli ja kehittyvä minuus 2) Kuulon merkitys ja huomioiminen arjessa 3) Tukea

Lisätiedot

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 2018 Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 161 ruotsinkielistä (peruskouluikäisiä n 900) 21%

Lisätiedot

01. MÄÄRITTELE UNELMASI

01. MÄÄRITTELE UNELMASI BRÄNDISI PERUSTA 01. MÄÄRITTELE UNELMASI Monesti suurin syy miksi päädytään uudelleen brändäämiseen on toiminnan sekavuus ja epäröinti. Ei olla riittävästi ajateltu miltä oma unelma elämäänsä ja liiketoimintaansa

Lisätiedot

VEIJOLLA ON LASTENREUMA

VEIJOLLA ON LASTENREUMA VEIJOLLA ON LASTENREUMA T ässä on Veijo ja hänen äitinsä. Veijo on 4-vuotias, tavallinen poika. Veijo sairastaa lastenreumaa. Lastenreuma tarkoittaa sitä, että nivelet ovat kipeät ja tulehtuneet. Nivelet

Lisätiedot

SISÄLTÖ: Kliinisen neurofysiologian osaston henkilökunta. Anne Hjort Ullamari Vienonen. Valokuvissa Eetu 4v isänsä kanssa

SISÄLTÖ: Kliinisen neurofysiologian osaston henkilökunta. Anne Hjort Ullamari Vienonen. Valokuvissa Eetu 4v isänsä kanssa SISÄLTÖ: TERVETULOA KLIINISEN NEUROFYSIOLOGIAN OSASTOLLE 3 MITÄ TEHDÄ ENNEN KUIN TULET TUTKIMUKSENN 4 EEG ELI AIVOSÄHKÖTUTKIMUS 7 AIVOT OHJAAVAT SINUA 8 EETU JA NALLE EEG:SSÄ, MITÄ MEILLÄ TAPAHTUU 9 KARTTA

Lisätiedot

Hei, mulla ois yksi juttu. LAPSEN VÄKIVALTAKOKEMUKSEN VARHAINEN TUNNISTAMINEN KOULUSSA Outi Abrahamsson, perhepsykoterapeutti

Hei, mulla ois yksi juttu. LAPSEN VÄKIVALTAKOKEMUKSEN VARHAINEN TUNNISTAMINEN KOULUSSA Outi Abrahamsson, perhepsykoterapeutti Hei, mulla ois yksi juttu LAPSEN VÄKIVALTAKOKEMUKSEN VARHAINEN TUNNISTAMINEN KOULUSSA Outi Abrahamsson, perhepsykoterapeutti Hei, mul ois yks juttu! -lapsen väkivaltakokemuksen varhainen tunnistaminen

Lisätiedot

TURUN SEUDUN OMAISHOITAJAT RY. (www. omaishoitokeskus.fi) OMAISHOITAJAN HYVINVOINTI

TURUN SEUDUN OMAISHOITAJAT RY. (www. omaishoitokeskus.fi) OMAISHOITAJAN HYVINVOINTI TURUN SEUDUN OMAISHOITAJAT RY. (www. omaishoitokeskus.fi) OMAISHOITAJAN HYVINVOINTI MITÄ ON HYVINVOINTI? Hyvinvointi koostuu useista tekijöistä. Mitattaviksi hyvinvoinnin osatekijöiksi luetaan terveys,

Lisätiedot

+LISÄTEHTÄVIÄ päättely

+LISÄTEHTÄVIÄ päättely +LISÄTEHTÄVIÄ päättely Ahaa! Aivotreeniä yhdessä on rekisteröity tavaramerkki. Ahaa-materiaalin kopiointi- ja käyttöoikeus vain koulutetuilla ohjaajilla koulutuksenmukaiseen käyttötarkoitukseen. Ahaa!

Lisätiedot

7. Luento 9.3. Hyvä ja paha tunne

7. Luento 9.3. Hyvä ja paha tunne 7. Luento 9.3. Hyvä ja paha tunne Hyvä ja paha 19.1.-30.3.2011 Helsingin suomenkielinen työväenopisto FM Jussi Tuovinen Luentoaineisto: http://opi.opisto.hel.fi/yleisluennot/ Hyvä ja paha tunne Pitäisikö

Lisätiedot

Stressi ja sen selättäminen lukiossa. Psykologi Päivi-Marjatta Marjo

Stressi ja sen selättäminen lukiossa. Psykologi Päivi-Marjatta Marjo Stressi ja sen selättäminen lukiossa Psykologi Päivi-Marjatta Marjo Stressin eri muodot Optimaalinen stressi lisää hyvää suoritusta ja on tarpeellista lukiossakin Haitallisessa, pitkittyneessä stressissä

Lisätiedot

Minä varoitan teitä nyt. Tarinastani on tulossa synkempi.

Minä varoitan teitä nyt. Tarinastani on tulossa synkempi. Viima Viima Teräs ei ole mikään paha poika, mutta ei hän kilttikään ole. Hänen viimeinen mahdollisuutensa on koulu, joka muistuttaa vähän akvaariota ja paljon vankilaa. Heti aluksi Mahdollisuuksien talossa

Lisätiedot

Mieletön mahdollisuus. Lasten ja nuorten omaistyön kehittämisprojekti

Mieletön mahdollisuus. Lasten ja nuorten omaistyön kehittämisprojekti Mieletön mahdollisuus Lasten ja nuorten omaistyön kehittämisprojekti Tukea. Toivoa. Mukana. Ilona. Tukea lapsille ja nuorille, joiden vanhempi on sairastunut psyykkisesti Mieletön Mahdollisuus -projektin

Lisätiedot

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA Yhteenveto perustuu valmennuksen alku- ja loppukyselyyn, joka mittaa valmennuksen aikana tapahtuneita muutoksia. Asiakas:

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

Fyysinen kunto. Terveystieto. Anne Partala

Fyysinen kunto. Terveystieto. Anne Partala Fyysinen kunto Terveystieto Anne Partala Miksi liikuntaa? Keho voi hyvin Aivot voivat hyvin Mieliala pysyy hyvänä Keho ja mieli tasapainottuu Liikunta tuo tyydytystä Yksi hyvinvoinnin peruspilari Ihminen

Lisätiedot

Prosessikonsultaatio. Konsultaatioprosessi

Prosessikonsultaatio. Konsultaatioprosessi Prosessikonsultaatio Lähtötilanteessa kumpikaan, ei tilaaja eikä konsultti, tiedä mikä organisaation tilanne oikeasti on. Konsultti ja toimeksiantaja yhdessä tutkivat organisaation tilannetta ja etsivät

Lisätiedot

USKONTODIALOGI DIAKONIATYÖSSÄ

USKONTODIALOGI DIAKONIATYÖSSÄ USKONTODIALOGI DIAKONIATYÖSSÄ Kokemuksia toisinuskovan kohtaamisesta Kajaanin seurakunnassa Tuula Haataja JOS VOISIKIN ITSE VALITA MILLAISTA ERILAISUUTTA JOUTUU LÄHELLÄÄN SIETÄMÄÄN Maija Paavilainen Mutta

Lisätiedot

Nettikasvattajan. käsikirja

Nettikasvattajan. käsikirja Nettikasvattajan käsikirja 5+1 ohjetta kasvattajalle 1 Ole positiivinen. Osallistu lapsen nettiarkeen kuten harrastuksiin tai koulukuulumisiin. Kuuntele, keskustele, opi! Pelastakaa Lapset ry:n nettiturvallisuustyön

Lisätiedot

ei ole syntiä. Ehkä sotakin toisinaan tuomitaan sunnuntaipuheissa,

ei ole syntiä. Ehkä sotakin toisinaan tuomitaan sunnuntaipuheissa, V PELASTUKSEN KAIPUU Henkisen elämän siirtyessä kuvailemallemme kolmannelle portaalle, ikuiseen elämään johtavalle tielle, vie se totuudenetsijän oman sielunsa pariin, oman sielunsa heikkouksiin, puutteisiin

Lisätiedot

Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching

Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching Oulun Diakonissalaitos Säätiö sr. Oulun Diakonissalaitos Säätiö sr. (ODL säätiö) perustettiin vuonna 1896 lähimmäisenrakkauden hengessä kouluttamaan

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

I osa. laatu. Riitta Räsänen YTT, TtM, esh

I osa. laatu. Riitta Räsänen YTT, TtM, esh I osa Ikäihmisten tarpeet ja palveluiden laatu Riitta Räsänen YTT, TtM, esh Laatuhoiva Oy Esitykseni pohjana Räsänen Riitta. Ikääntyneiden asiakkaiden elämänlaatu ympärivuorokautisessa hoivassa sekä hoivan

Lisätiedot

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Esiripun noustessa Sekä esiintyjillä että yleisöllä on aktiivinen rooli esitystapahtumassa -> vuorovaikutus Esitystilanteessa

Lisätiedot

Perseveraatiota vähentävät harjoitukset

Perseveraatiota vähentävät harjoitukset KOMMUNIKAATIO Ihmiset kommunikoivat keskenään sanallisesti ja sanattomasti. Halvauksen jälkeen potilaalla voi kasvolihasten toispuoleisesta toimimattomuudesta johtuen olla vaikeuksia sanattomassa kommunikaatiossa.

Lisätiedot

Musiikista ja äänestä yleisesti. Mitä tiedetään vaikutuksista. Mitä voi itse tehdä

Musiikista ja äänestä yleisesti. Mitä tiedetään vaikutuksista. Mitä voi itse tehdä Tarja Ketola 13.3.2017 Musiikista ja äänestä yleisesti Mitä tiedetään vaikutuksista Mitä voi itse tehdä MELU ihmisen tekemää ääntä, erityisesti sitä mitä ei pysty itse kontrolloimaan HILJAISUUS sallii

Lisätiedot

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta D LEIRIKOULU.-.2.2012 Vuokatti Palaute osallistujilta Tässä esityksessä on viikolla Vuokatissa järjestetyn jääkiekon leirikoulun palauteyhteenveto Palaute on kerätty nettikyselyllä anonyymisti Palaute

Lisätiedot

1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn?

1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? 1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? o 3 kertaa viikossa tai useammin o 1 3 kertaa viikossa o 1 3 kertaa kuukaudessa o Harvemmin

Lisätiedot