OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2012"

Transkriptio

1 AIKA: KLO 17:00 PAIKKA: Apaja sali, Arkkitehtiosasto, Oulun yliopisto, Aleksanterinkatu 6, Oulu Jäsenet: Juho Pitkänen, Liina-Reetta Lohi, Jaakko Mäki-Petäjä, Anssi Tuohino, Joona Lahti, Tiina Takalokastari, Visa Saari, Jenni Pitko, Vili Koistinen, Anssi Tossavainen, Paula Jaakola, Satu Laitinen, Siiri Nousiainen, Ville Siikaluoma, Ilona Niemelä, Jouni Haaraniemi, Harri Perämäki ( ), Miikka Lämsä, Ukko-Pekka Yliranta, Heikki Hartikka (1-10 ), Marko Määttä, Tiina Mäntypuro, Kauri Tervashonka, Antti Heikkinen (PJ), Pekka Peni Varajäsenet: Janika Tikkala, Matti Koskela, Kalle Kari, Jenny Hakola, Harri Laitakari, Tarja Longi, Kim Rantala, Simo Pramila, Outi Toivonen, Ville Javanainen (8-14 ) Lisäksi: Ilari Nisula (sihteeri), Eero Manninen, Matti Särkelä, Laura Pistemaa, Veera Adolfsen, Aino- Kaisa Manninen, Sampo Rissanen, Janne Hakkarainen, Jonne Kettunen, Ville Tyrväinen, Joona Rintamäki, Johanna Kesti, Ville Impiö, Joni Vatjus-Anttila, Annakaisa Tikkinen, Niina Meskus, Ville Meskus, Laura Kantomaa. 1 KOKOUKSEN AVAUS EPJ Heikkinen avasi kokouksen klo EPJ Heikkinen käytti kokouksen avauspuheenvuoron ja pyysi EJ Pitkoa kertomaan arkkitehtiosastosta edustajistolle. EJ Pitko käytti puheenvuoron, jossa kertoi yleistietoa yliopiston arkkitehtiosaston rakennuksista ja osastosta yleensä. EPJ Heikkinen esitti kiitoksensa edustajiston puolesta. 2 LAILLISUUS Ylioppilaskunnan sääntöjen 46 :n mukaan kokouskutsu on lähetettävä tai vietävä viimeistään 7. päivänä ennen kokousta. Edustajiston työjärjestyksessä aika voidaan määrätä pitemmäksikin. Ylioppilaskunnan sääntöjen 45 :n mukaan kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä siinä käsiteltävät asiat. Kirjallinen kutsu on lähetettävä tai vietävä edustajille, varaedustajille, hallitukselle sekä sihteereille. Kokouksesta on myös annettava tieto OYY:n virallisella ilmoitustaululla ja muualla edustajiston määräämällä tavalla. Kokouskutsut on lähetetty sähköpostitse ja kokouksesta on ilmoitettu ylioppilaskunnan virallisella ilmoitustaululla. Todetaan kokous laillisesti koollekutsutuksi. EPJ Siht Pkt Pk 1 ( 15 )

2 Esityksen mukaan. 3 PÄÄTÖSVALTAISUUS Ylioppilaskunnan sääntöjen 23 :n mukaan kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä on saapuvilla. Edustajiston työjärjestyksen 8 :n mukaan edustajiston päätösvaltaisuus todetaan nimenhuudon avulla. Nimenhuudon aikana varajäsen ilmoittautuu estyneen ja esteellisen tilalle. Varajäsen voi ilmoittautua kokouksen sihteerille estyneen tai esteellisen tilalle myös kesken kokouksen. Läsnä 33 edustajaa. Suoritetaan nimenhuuto. Todetaan kokous päätösvaltaiseksi. PS Nisula suoritti nimenhuudon jonka perusteella läsnä oli 33 edustajaa. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. 4 NTARKASTAJIEN VALINTA Edustajiston työjärjestyksen 11 :n mukaan puheenjohtaja kutsuu pöytäkirjantarkastajiksi vähintään kaksi saapuvilla olevaa edustajaa tai varaedustajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina, ellei kokous toisin päätä. Pöytäkirjan tarkastajien on koko ajan seurattava kokouksen kulkua. Kokouksesta laadittava pöytäkirja on tarkastettava viimeistään 14. päivänä kokouksen päättämisestä. Tarkastusajasta ja -paikasta kokouksen puheenjohtaja sopii tarkastajien kanssa kokouksessa ja ilmoittaa siitä kokoukselle. Jokaisella edustajalla tai varaedustajalla on oikeus olla läsnä tarkastustilaisuudessa. Jos pöytäkirjantarkastaja ei hyväksy pöytäkirjaa, se on tarkastettava seuraavassa kokouksessa. EPJ Heikkinen kutsui pöytäkirjantarkastajiksi ja. Pöytäkirja tarkastetaan klo Yläkuppilassa, Oulun yliopistolla, Linnanmaalla. EJ Laitinen esitti Ilona Niemelää. EPJ Siht Pkt Pk 2 ( 15 )

3 EJ Yliranta esitti Heikki Hartikkaa. EPJ Heikkinen kutsui pöytäkirjantarkastajiksi Ilona Niemelän ja Heikki Hartikan. Pöytäkirja tarkastetaan klo Yläkuppilassa, Oulun yliopistolla, Linnanmaalla. Kohtaan palattiin kokoustauon jälkeen kohdan 10 käsittelun jälkeen klo jolloin: EJ Haaraniemi esitti että valitaan Hartikan tilalle Yliranta. EPJ Heikkinen tiedusteli, että sopiiko edustajistolle että Yliranta toimii pöytäkirjantarkastajana Hartikan jouduttua poistumaan. Päätettiin, että Ilona Niemelän lisäksi pöytäkirjantarkastajana toimii Ukko-Pekka Yliranta. Tämän jälkeen palattiin työjärjestykseen (kohtaan 10 ) 5 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Ylioppilaskunnan sääntöjen 48 mukaan edustajisto voi yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväksi asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 6 EDUSTAJISTON JÄSENTEN ERONPYYNNÖT Ylioppilaskunnan sääntöjen 2. luvun 16 mukaan edustajiston jäsenyydestä voi erota vain edustajiston hyväksyttyä eron perustelluista syistä. Eronpyyntö on toimitettava edustajistolle kirjallisesti. Varaedustaja Eero Penttilä on jättänyt eroanomuksensa 4.9. Penttilän tilalle varaedustajaksi nousisi Hannu Oksman. Varaedustaja Hannu Oksman on jättänyt eroanomuksensa Oksmanin tilalle varaedustajaksi nousisi Erno Outila. Edustaja Viivi Puoskari on jättänyt eroanomuksensa Puoskarin tilalle varsinaiseksi edustajaksi nousisi Konsta Happonen ja uudeksi varaedustajaksi nousisi Salla Hekkala. EPJ Siht Pkt Pk 3 ( 15 )

4 Varsinainen edustaja Konsta Happonen on jättänyt eroanomuksensa Happosen tilalle varsinaiseksi edustajaksi nousisi Tapio Lindholm ja uudeksi varajäseneksi nousisi Mikko Puolimatka. Varaedustaja Jari Ronkainen on jättänyt eron eroanomuksensa Ronkaisen tilalle varaedustajaksi nousisi Marko Saari. Liitteet: Saapuneet eronpyynnöt Hyväksytään eronpyynnöt ja todetaan tilalle nousevat edustajat ja varaedustajat. EPJ Heikkinen luki edustajillo saapuneet eronpyynnöt. PS Nisula totesi edustajiston kokoonpanon muutokset eronpyyntöjen myötä. Hyväksyttiin eronpyynnöt ja todettiin edustajiston kokoonpano seuraavasti: Varaedustaja Eero Penttilälle myönnettiin ero. Penttilän tilalle varaedustajaksi nousi Hannu Oksman. Varaedustaja Hannu Oksmanille myönnettiin ero. Oksmanin tilalle varaedustajaksi nousi Erno Outila. Edustaja Viivi Puoskarille myönnettiin ero. Puoskarin tilalle varsinaiseksi edustajaksi nousi Konsta Happonen ja uudeksi varaedustajaksi nousi Salla Hekkala. Varsinainen edustaja Konsta Happoselle myönnettiin ero. Happosen tilalle varsinaiseksi edustajaksi nousi Tapio Lindholm ja uudeksi varajäseneksi nousi Mikko Puolimatka. Varaedustaja Jari Ronkaiselle myönnettiin ero. Ronkaisen tilalle varaedustajaksi nousi Marko Saari. Varaedustaja Mikko Puolimatkalle myönnettiin ero. Puolimatkan tilalle varaedustajaksi nousi Ville Javanainen. 7 EDUSTAJISTON JÄSENTEN VAALIKELPOISUUDEN TARKISTAMINEN Ylioppilaskunnan sääntöjen 4. luvun 37 mukaan vaalikelpoinen edustajiston jäseneksi on jokainen henkilökohtaisesti läsnäoleva äänioikeutettu EPJ Siht Pkt Pk 4 ( 15 )

5 ylioppilaskunnan jäsen, joka viimeistään varsinaisena vaalipäivänä täyttää 18 vuotta ja joka on kirjoittautunut Oulun yliopistoon ja ylioppilaskuntaan läsnäolevaksi ennen sitä ajankohtaa, jolloin ehdokasilmoitukset ja muut asiakirjat on viimeistään jätettävä keskusvaalilautakunnalle. Vaalikelpoinen ei kuitenkaan ole henkilö, joka on vajaavaltainen. Edustajan, varaedustajan tai vaaleissa ehdolla olleen vaalikelpoisuuden menettämisen toteaa edustajisto. Edustajiston työjärjestyksen 1. luvun 4 mukaan edustajiston on määräenemmistöpäätöksellään todettava, jos edustaja, varaedustaja tai vaaleissa ehdolla ollut on menettänyt vaalikelpoisuutensa. Hänen sijaansa tulee jäljellä olevaksi toimikaudeksi ensimmäinen varajäsen heti, kun edustajan vaalikelpoisuuden menettämisestä on tehty päätös. Edustajiston on lukukauden ensimmäisessä kokouksessa Oulun yliopiston ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen käsiteltävä edustajien, varaedustajien sekä vaaleissa ehdolla olleiden mahdollinen vaalikelpoisuuden menettäminen ylioppilaskunnan jäsenrekisterin mukaan varaedustaja Henri Heikkinen on menettänyt vaalikelpoisuutensa. Heikkisen tilalle varaedustajaksi nousee Antti Korhonen. Esittelee: PS Nisula Todetaan, että Henri Heikkinen on menettänyt vaalikelpoisuutensa ja että Heikkisen tilalle varaedustajaksi nousee Antti Korhonen. EPJ Heikkinen myönsi PS Nisulalle esittelypuheenvuoron. PS Nisula esitteli asian. Todettiin, että Henri Heikkinen on menettänyt vaalikelpoisuutensa, eikä enää voi toimia edustajiston varajäsenenä. Todettiin, että Heikkisen tilalle varajäseneksi nousi Antti Korhonen. Suoritettiin lisäksi nimenhuuto jonka mukaan paikalla oli 34 edustajaa. (Javanainen) 8 YLIOPISTOKOLLEGION OPISKELIJAVARAJÄSENEN VALINTA Yliopistolain 46 mukaan ylioppilaskunnan erityisenä tehtävänä on mm. nimetä opiskelijoiden edustajat yliopistolain 3 luvussa tarkoitettuihin toimielimiin. Yliopistolain 13 :ssä mainittuja toimielimiä ovat hallitus ja yliopistokollegio. Yliopistolla voi olla myös muita toimielimiä sen mukaan kuin johtosäännössä määrätään. Ylioppilaskunnan hallintovaalijohtosäännön 2. luvun 9 mukaan yliopistokollegion opiskelijajäsen voi erota toimestaan ilmoittamalla siitä kirjallisesti ylioppilaskuntaan. Eron myöntää edustajisto. EPJ Siht Pkt Pk 5 ( 15 )

6 Ylioppilaskunnan hallintovaalijohtosäännön 4 mukaan ylioppilaskunnan edustajisto valitsee niin monta yliopistokollegion opiskelijajäsentä kuin opiskelijajäsenen paikkoja on sekä yhtä suuren määrän henkilökohtaisia varajäseniä. Hallintovaalijohtosäännön 11 :n mukaan varsinaisen opiskelijajäsenen erotessa astuu hänen tilalleen ensimmäinen varajäsen toimien näin varsinaisena toimikauden loppuun. Varajäseneksi astuu seuraavaksi eniten ääniä saanut valitsematta jäänyt ehdokas. Mikäli varsinaisen opiskelijajäsenen paikkaa ei voida täyttää varajäsenten puuttumisen vuoksi, julistetaan vapaana olevat opiskelijajäsenten paikat avoimiksi. KVL:n on julkaistava vaalikuulutus viimeistään kahdentenakymmenentenä ennen edustajiston kokousta. Hakuaika jälkivaalissa on vähintään seitsemän (7) vuorokautta, kuitenkin enintään kaksikymmentä (20) vuorokautta. Edustajiston on kokoonnuttava käsittelemään vaali viimeistään 14. päivänä täydennysvaalin hakuajan päättymisestä. Samu Seppänen on jättänyt eronpyyntönsä yliopistokollegion opiskelijavarajäsenen tehtävästä. Esittelee: KS Tikkinen Liite: Samu Seppäsen eronpyyntö Päätösehdotus: Myönnetään ero yliopistokollegion varajäsenyydestä Samu Seppäselle ja päätetään opiskelijavarajäsenen täydennysmenettelystä. EPJ Heikkinen myönsi esittelypuheenvuoron KS Tikkiselle EPJ Heikkinen avasi keskustelun EJ Takalokastari käytti puheenvuoron jossa esitti, että myönnetään Seppäselle ero yliopistokollegion varajäsenyydestä ja että käynnistetään hallintovaalijohtosäännön muutoksen valmistelu. KS Tikkinen käytti puheenvuoron. EPJ Heikkinen käytti puheenvuoron. EJ Tuohino kannatti takalokastarin esitystä. EJ Pitko esitti että tulkitaan hallintovaalijohtosäännön 11 koskemaan myös varajäsenen täydentämistä. EVJ Kari kannatti Pitkon esitystä. EJ Tyrväinen esitti kommenttipuheenvuoron. HJ Kettunen käytti puheenvuoron. EPJ Siht Pkt Pk 6 ( 15 )

7 EJ Pitko käytti puheenvuoron. - Etsittiin ilmeisesti vierailevan luennoitsijan sateenvarjoa - Ompas erikoista EPJ Heikkinen. EJ Nousiainen käytti puheenvuoron ja esitti kysymyksen KS Tikkinen vastasi kysymykseen. EPJ Heikkinen käytti puheenvuoron. KS Tikkinen käytti puheenvuoron JHS Vatjus-Anttila käytti puheenvuoron. EVJ Kari käytti puheenvuoron. KS Tikkinen käytti puheenvuoron. EJ Tyrväinen käytti puheenvuoron. EPJ Heikkinen käytti puheenvuoron ja päätti keskustelun. Todettiin että on kaksi eriävää esitystä ja on suoritettava äänestys. Suoritettiin koeäänestys. EPJ Heikkinen kutsui ääntenlaskijat laskemaan äänet. Äänestyksen tulos: Takalokastarin esitys 21 Pitkon esitys 13 Todettiin, että Takalokastarin esitys on voittanut. Päätettiin myöntää Samu Seppäselle ero yliopistokollegion varajäsenyydestä ja että käynnistetään hallintovaalijohtosäännön muutoksen valmistelu. 9 LISÄTALOUSARVIO 2012 Hallituksen johtosäännön 4.2 luvun 21 mukaan talousvaliokunnan tehtävinä on 1) Laatia ylioppilaskunnan keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma ja päivittää sitä vuosittain EPJ Siht Pkt Pk 7 ( 15 )

8 2) Laatia talousarvioesitys hallitukselle 3) seurata ylioppilaskunnan talouden kehitystä 4) päättää hallituksen sille uskomat asiat 5) valmistella hallitukselle kuuluvia asioita 6) tehdä aloitteita hallitukselle ja edustajistolle OYYE on kokouksessaan 1/2012 päättänyt, että edustajisto valtuuttaa hallituksen ja pääsihteerin laatimaan lisätalousarvion jossa otetaan huomioon muuttuvat tilakustannukset, muuton aiheuttamat kustannukset sekä tilojen muokkaamisesta aiheutuvat kustannukset. Talousvaliokunta on kokouksessaan 3/2012 käsitellyt asiaa ja päättänyt esittää hallitukselle lisätalousarvion. OYYH on kokouksessaan 24/2012 käsitellyt asiaa ja päättänyt esittää edustajistolle liitteen mukaisen talousarvion hyväksymistä. Hallituksen esittämä lisätalousarvio on toimitettu edustajistolle kokouskutsun mukana. Esittelee: PS Nisula / HJ Särkelä Liite: Hallituksen esitys lisätalousarvioksi 2012 Hyväksytään liitteen mukainen lisätalousarvio vuodelle EPJ Heikkinen antoi HJ Särkelälle alustuspuheenvuoron EJ Peni käytti puheenvuoron jossa kohotti myös maljan eniten käytetty rahaa, koskaan (vuonna 2012). EPJ Heikkinen kommentoi. EVJ Tikkala käytti puheenuvoron. HPJ Manninen käytti puheenvuoron. EJ Yliranta käytti puheenvuoron. EJ Mäki-Petäjä esitti kysymyksen. PS Nisula vastasi. EPJ Siht Pkt Pk 8 ( 15 )

9 EJ Lahti käytti puheenvuoron. EVJ Kantomaa käytti puheenvuoron. Päätettiin hyväksyä liitteenmukainen lisätalousarvio vuodelle Liite: Lisätalousarvio vuodelle KESKIPITKÄN AIKAVÄLIN TALOUSSUUNNITELMA Ylioppilaskunnan sääntöjen 8. luvun 75 mukaan edustajiston tulee viimeistään hyväksyä ylioppilaskunnalle keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma. Keskipitkän aikavälin taloussuunnitelmaan on otettava tilikausien tulot ja menot. Taloussuunnitelman menoja koskeva osa jakautuu edustajiston päättämiin eri määrärahoihin. Keskipitkän aikavälin taloussuunnitelman pituus on viisi (5) vuotta. Hallituksen johtosäännön 4. luvun mukaan Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa toimii kolme valiokuntaa: koulutuspoliittinen, sosiaalipoliittinen sekä talousvaliokunta. Hallituksen johtosäännön 4.2 luvun 21 mukaan talousvaliokunnan tehtävinä on 1) Laatia ylioppilaskunnan keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma ja päivittää sitä vuosittain 2) Laatia talousarvioesitys hallitukselle 3) seurata ylioppilaskunnan talouden kehitystä 4) päättää hallituksen sille uskomat asiat 5) valmistella hallitukselle kuuluvia asioita 6) tehdä aloitteita hallitukselle ja edustajistolle Talousvaliokunta on kokouksessaan 1/2012 päättänyt esittää edustajistolle, että keskipitkän aikavälin taloussuunnitelman päivittäminen siirretään syksyksi siten, että edustajisto käsittelee asian viimeistään Perusteluna talousvaliokunta näki muuttuvat tilakustannukset ja sen, että suuri osa muuttuvista kustannuksista selviää vasta vuokrasopimuksen yhteydessä käytävien neuvottelujen edetessä. OYYE on kokouksessaan 2/2012 päättänyt siirtää keskipitkän aikavälin taloussuunitelman hyväksymisen syksyksi siten, että edustajisto käsittelee asian viimeistään Talousvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessaan 2/2012 ja päätti merkitä tiedoksi käydyn keskustelun keskipitkän aikavälin taloussuunnitelman päivittämisestä. Talousvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessaan 3/2012 ja päätti valtuuttaa EPJ Siht Pkt Pk 9 ( 15 )

10 Talousvaliokunnan puheenjohtaja HJ Särkelä ja PS Nisula valmistelemaan suunnitelma valiokunnan hyväksyttäväksi sähköpostitse. Hallitus on kokouksessaan käsitellyt asiaa ja päättänyt merkitä tiedoksi talousvaliokunnan luonnoksen keskipitkän aikavalin taloussuunnitelmasta Talousvaliokunta on hyväksynyt keskipitkän aikavälin taloussuunnitelman Esittelee: PS Nisula / HJ Särkelä Liite: Keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma Hyväksytään liitteen mukainen keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma EPJ Heikkinen myönsi esittelypuheenvuoron HJ Särkelälle. EJ Siikaluoma käytti puheenvuoron. EVJ Kantomaa käytti puheenvuoron. EJ Yliranta käytti puheenvuoron. EVJ Tikkala käytti puheenvuoron. HPJ Manninen käytti puheenvuoron. EJ Pitko käytti puheenvuoron. EVJ Kantomaa käytti puheenvuoron. EPJ Heikkinen käytti puheenvuoron. HPJ Manninen käytti puheenvuoron. EVJ Kari käytti puheenvuoron. EJ Mäki-Petäjä käytti puheenvuoron. EPJ Siht Pkt Pk 10 ( 15 )

11 EJ Siikaluoma käytti puheenvuoron. EJ Tossavainen käytti puheenvuoron. EVPJ Pitkänen käytti puheenvuoron. HPJ Manninen käytti puheenvuoron. Päätettiin hyväksyä liitteenmukainen keskipitkänaikavälin taloussuunnitelma vuosille EPJ Heikkinen julisti kokoustauon klo EJ Hartikka poistui kokouksesta à paikalla 33 edustajaa. EPJ Heikkinen jatkoi kokousta Palattiin kohtaan 4 Pöytäkirjantarkastajat. Haaraniemi esitti että valitaan Hartikan tilalle Yliranta. EPJ Heikkinen tiedusteli, että sopiiko edustajistolle että Yliranta toimii pöytäkirjantarkastajana Hartikan jouduttua poistumaan. Päätettiin, että Ilona Niemelän lisäksi pöytäkirjantarkastajana toimii Ukko-Pekka Yliranta. Palattiin työjärjestykseen. 11 YLIOPPILASKUNNAN EHDOKKAAT SUOMEN YLIOPPILASKUNTIEN LIITON HALLITUKSEEN 2013 OYYH on kokouksessaan 24/2012 käsitellyt asiaa ja päättänyt merkitä tiedoksi, että HPJ Eero Manninen on ilmaissut halukkuutensa pyrkiä SYL:n puheenjohtajaksi ja HVPJ Aino-Kaisa Manninen on ilmaissut halukkuutensa pyrkiä SYL:n hallituksen jäseneksi, sekä päättänyt tuoda asian edustajiston käsittelyyn. Esittelee: EPJ Heikkinen Päätetään kokouksessa. EPJ Heikkinen avasi menettelytapaa. EPJ Siht Pkt Pk 11 ( 15 )

12 EJ Tyrväinen käytti työjärjestyspuheenvuoron EPJ Heikkinen selvensi menettelytapaa. EPJ Heikkinen myönsi esittelypuheenvuorot Eero Manniselle ja Aino-Kaisa Manniselle. Eero Manninen käytti esittelypuheenvuoron. Aino-Kaisa Manninen käytti esittelypuheenvuoron. EPJ Heikkinen avasi keskustelun EVJ Kantomaa esitti kysymyksen menettelytapaan liittyen ja esitti kysymyksen molemmille. Ehdokkaat vastasivat. Civis Impiö esitti kysymyksen ehdokasasettelusta. Eero Manninen vastasi. EVJ Kantomaa esitti kysymyksen SYL:n toiminnasta. Eero Manninen vastasi. Aino-Kaisa Manninen vastasi. EJ Pitko esitti kysymyksen. Eero Manninen vastasi. Aino-Kaisa Manninen vastasi. EVJ Tikkala esitti kysymyksen. EJ Mäki-Petäjä esitti kysymyksen. Eero Manninen vastasi. Eero Manninen käytti puheenvuoron. Civis Impiö käytti puheenvuoron. EJ Peni käytti työjärjestyspuheenvuoron. EPJ Heikkinen esitti kysymyksen. Aino-Kaisa Manninen vastasi. Eero Manninen vastasi. EPJ Siht Pkt Pk 12 ( 15 )

13 EJ Tuohino esitti kysymyksen. Eero Manninen vastasi. Aino-Kaisa Manninen vastasi. EPJ Heikkinen selvensi menettelyä. Eero Manninen ja Aino-Kaisa Manninen poistuivat kokoussalista. EVJ Kantomaa käytti puheenvuoron. EJ Pitko käytti puheenvuoron. Civis Matti A. Kemi käytti puheenvuoron. EJ Takalokastari käytti puheenvuoron. EPJ Heikkinen käytti puheenvuoron. EJ Takalokastari käytti kommenttipuheenvuoron. EJ Peni käytti puheenvuoron. EVJ Kari esitti että esitetään kahta ehdokasta SYL hallitukseen, Eero Manninen hallituksen puheenjohtajaksi ja Aino-Kaisa Manninen hallituksen jäseneksi. EJ Peni kannatti EVJ Karin esitystä. Päätettiin esitää Eero Mannista Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry:n puheenjohtajaksi ja Aino-Kaisa Mannista hallituksen jäseneksi vuodelle ILMOITUSASIAT Merkitään tiedoksi seuraavaa: 12.1 HPJ Mannisen tilannekatsaus EPJ Heikkinen avasi keskustelun ja myönsi HPJ Manniselle esittelypuheenvuoron. EVJ Tikkala käytti puheenvuoron koskien Oulu-lisä kannanottoa ja kunnallisvaalitoimintaa. HJ Rissanen ja HJ Hakkarainen kommentoivat EPJ Siht Pkt Pk 13 ( 15 )

14 EJ Pitko kommentoi EJ Peni kommentoi EVJ Kantomaa kommentoi HJ Rissanen kommentoi EJ Mäki-Petäjä kommentoi HJ Hakkarainen kommentoi EJ Takalokastari käytti puheenvuoron EVJ Tikkala esitti kysymyksen koskien tenttiakvaariovaikuttamista HPJ Manninen kommentoi KS Tikkinen kommentoi HJ Kettunen kommentoi EVJ Tikkala kommentoi onnistuneita avajaisjuhlallisuuksia EJ Pitko esitti kysymyksen Vulcanalian osallistujamäärästä HJ Pistemaa vastasi kysymykseen; yli 3000 henkeä. HJ Hakkarainen kommentoi Amazing Oulu suunnitelmia tulevalle vuodelle. EPJ Heikkinen päätti keskustelun hallitusohjelman toteutumisesta Oulun yliopiston hallituksen jäsen Kemin tilannekatsaus Perämäki poistui kokouksesta klo à paikalla 32 edustajaa Matti A. Kemi käytti esittelypuheenvuoron PS Nisula kommentoi yliopiston tilaryhmää koskien EJ Takalokastari esitti kysymyksen koskien yliopiston toiminta ja taloussuunnittelua. VS Meskus kommentoi ja esitti kysymyksen koskien Arkkitehtuurin osaston tiloja. EPJ Heikkinen kommentoi. EJ Pitko kommentoi. EVJ Tikkala kommentoi ja ilmaisi tukensa hajautettujen kampusten puolesta. EJ Tyrväinen kommentoi koskien matematiikan järjestelyjä. EPJ Heikkinen päätti keskustelun koskien yliopiston hallituksen kuulumisia Suomen ylioppilaskuntien liitto ry:n hallituksen jäsen Rantalan tilannekatsaus EPJ Heikkinen myönsi esittelypuheenvuoron EVJSYLHJ Rantalalle Kim Rantala käytti esittelypuheevuoron. EJ Siikaluoma esitti kysymyksen Mitä sulle kuuluu? EVJ Rantala vastasi. EVJ Rantala hankki itselleen yösijan. EPJ Heikkinen päätti keskustelun SYL:n hallituksen jäsenen kuulumisista ja asiakohdasta 12. Merkittiin tiedoksi käydyt keskustelut. 13 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT EPJ Siht Pkt Pk 14 ( 15 )

15 Ylioppilaskunnan sääntöjen 48 mukaan edustajisto voi yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväksi asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. EPJ Heikkinen avasi keskustelun EVJ Tyrväinen esitteli EJ Lahden ponnen. EJ Peni kommentoi pontta ja esitti tukensa sille. EPJ Heikkinen tiedusteli onko vastustusta ponnen käsittelylle. Vastustusta ei ollu, joten päätettiin ottaa ponsi käsittelyyn. Päätettiin hyväksyä ponsi, jota EJ Lahti esitti ja EJ Peni kannatti. Ponsi liitteenä. 14 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN EPJ Heikkinen päätti kokouksen kello Oulussa Oulussa Antti Heikkinen edustajiston puheenjohtaja kokouksen puheenjohtaja Ilari Nisula pääsihteeri kokouksen sihteeri Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua Oulussa Oulussa Ilona Niemelä pöytäkirjantarkastaja Ukko-Pekka Yliranta pöytäkirjantarkastaja EPJ Siht Pkt Pk 15 ( 15 )

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika: 8.2.2013 klo 11.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 Aika: 4.12.2012 klo 16.00 Paikka: Oulun yliopisto, sali TA105 Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera Adolfsen Janne Hakkarainen

Lisätiedot

Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu

Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 02/2013 Aika: Keskiviikkona 10. huhtikuuta 2013 klo 16.00 Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 4/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 4/2012 AIKA: 10.05.2012 KLO 17:00 PAIKKA: Luentosali L10, Linnanmaa, oulu Osallistujat: Antti Heikkinen, edustajiston puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Eero Manninen, hallituksen puheenjohtaja Ilari Nisula,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012 Aika: 13.11.2012 klo 09.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2012 Aika: 26.01.2012 klo 16:00 Paikka: Luentosali TA105, Oulun yliopisto, Linnanmaa, Oulu Osallistujat: Antti Heikkinen, ylioppilaskunnan puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Aino-Kaisa Manninen, ylioppilaskunnan

Lisätiedot

O FX\V/A\Vll OULUN Pöytäkirja

O FX\V/A\Vll OULUN Pöytäkirja O FX\V/A\Vll OULUN Pöytäkirja (()) YLIOPISTON Kokouksen nro 01/2013 III III OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 01/2013 Aika: Keskiviikkona 13. helmikuuta 2013 klo 16.00 Paikka: Oulun

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105 (Arina-sali), Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, Oulu

Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105 (Arina-sali), Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 03/2013 Aika: Keskiviikkona 7. elokuuta 2013 klo 17.00 Paikka: Oulun yliopisto, luentosali TA105 (Arina-sali), Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012 Aika: 7.11.2012 klo 12.00 Paikka: Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012 Aika: 22.2.2012 klo 11:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja)

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012 Aika: 13.9.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012 Aika: 17.8.2012 klo 09:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2012 Aika: 13.12.2012 klo 09.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012 Aika: 10.5.2012 klo 12:00 Paikka: Luentosali KO148, Oulun yliopiston, Linnanmaa Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013. Eloranta Henri estynyt, varalla Väänänen Esko. estynyt, varalla Strömberg Niko Holopainen Helmi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013. Eloranta Henri estynyt, varalla Väänänen Esko. estynyt, varalla Strömberg Niko Holopainen Helmi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(6) PÖYTÄKIRJA 6/2013 10.10.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 9.10.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon luentosali 209 LÄSNÄ: Almgren Juuso Alopaeus Erik estynyt Bebek Peter C. Bremer

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 19.1.2012 klo 13:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) à 15.49 10 Veera Adolfsen Janne Hakkarainen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

;k) 7 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA POYTAKIRJA EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2012

;k) 7 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA POYTAKIRJA EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2012 Aika: 7.11.2012 klo 16:00 Paikka: Luentosali LiO, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Juho Pitkänen (evpj, 1 10 ), Johannes Nissinen (1 10 ), Jaakko Mäki-Petäjä, Anssi Tuohino,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2012 Aika: 27.11.2012 klo 17.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2012 AIKA: 18.04.2012 KLO 17:00 PAIKKA: Luentosali TA105, Linnanmaa, oulu Jäsenet: Juho Pitkänen (pj 8 ), Juhana Turpeinen (1-8 ), Johannes Nissinen, Jaakko Mäki- Petäjä, Joona Lahti, Tiina Takalokastari, Tiina

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio)

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio) ESITYSLISTA 20.10.2014 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

O #k\via\vii OULUN Poytäkirja

O #k\via\vii OULUN Poytäkirja . D O #k\via\vii OULUN Poytäkirja (( ))W( ((( YLIOPISTON Kokouksen nro 08/2013 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 08/2013 Aika: Tiistaina 19. marraskuuta 2013 klo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 9.5.2016 klo 12.00 Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 30, Tampere (kartta) Asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu 1 SYYSKOKOUS 2012 Aika ke 24.10.2012 klo 18.00 18.25 Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Läsnä Päivi Putkuri, Harri Lemmetyinen, Marja Luopa, Jaana Oravainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2012

PÖYTÄKIRJA EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2012 Aika: 4.12.2012 klo 16:00 Paikka: Luentosali TA105, Oulun yliopiston, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Juho Pitkänen (1-8 ), Johannes Nissinen (9-21 ), Jaakko Mäki-Petäjä, Anssi Tuohino,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 33/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 33/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 33/2012 Aika: 4.12.2012 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Tiedekuntaneuvosto 1/12 20.2.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 1/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/12 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 3/12 3 Teknillisen tiedekunnan vuosiraportti 2011 A

Lisätiedot

O 0\VIA\VII OULUN Pöytäkirja

O 0\VIA\VII OULUN Pöytäkirja 13 O 0\VIA\VII OULUN Pöytäkirja ((»)W( j7( YLIOPISTON Kokouksen nro 01/2014 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 01/2014 Aika: Torstaina 13. helmikuuta 2014 klo 16.00

Lisätiedot

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 PÖYTÄKIRJA 1 (5) Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 Aika klo 16.05 17.15 Paikka Läsnä Helsingin seudun liikenne (HSL), Opastinsilta 6 A, 2. krs, kokoushuone ReittiOpas, Helsinki Janina Himberg,

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 10.1.2012 klo 9:00 Paikka: Jäsenet: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1, 90130 Oulu Eero Manninen (PJ) Veera Adolfsen 1 à 18 Janne Hakkarainen Jonne

Lisätiedot

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), Oulu.

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2017 Aika: Torstai 2.3.2017 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), 90570 Oulu.

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 10/2013 Aika: 28.2.2013 klo 10.00 Paikka: Jäsenet: Valle Uimonen Laura Pistemaa Jaana Isohätälä Juuli Juntura Jaakko Mäki-Petäjä Tuija Patana Ville

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012 Aika: 17.4.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 18/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannekatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 18/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannekatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 18/2012 Aika: 31.5.2012 klo 13:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannekatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 17.4.2018 klo 16:30 Paikka Oamk, Teuvo Pakkalan kampus Luokka A106 Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 OULU Paikalla Essi Lassila Ville Nikupeteri

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570 Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570 Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2015 Aika: Keskiviikko 25.11.2015 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. EDUSTAJISTO 5/2013 laadittu 19.4.2013

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. EDUSTAJISTO 5/2013 laadittu 19.4.2013 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ESITYSLISTA EDUSTAJISTO 5/2013 laadittu 19.4.2013 KOKOUSTIEDOT Aika: torstai 25.4.2013 kello 17:00 Paikka: ylioppilastalo Ilokivi, Keskussairaalantie 2, 40600 JYVÄSKYLÄ

Lisätiedot

k i. O,.\VIA\VII OULUN Poytäkirja ((())Yt ( ( YLIOPISTON Kokouksen nro 07/2013 fl YLIOPPILASKUNTA

k i. O,.\VIA\VII OULUN Poytäkirja ((())Yt ( ( YLIOPISTON Kokouksen nro 07/2013 fl YLIOPPILASKUNTA 95) 95) 95) O,.\VIA\VII OULUN Poytäkirja ((())Yt ( ( YLIOPISTON Kokouksen nro 07/2013 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 07/2013 Aika: Torstaina 14. marraskuuta 2013

Lisätiedot

Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, 90570 Oulu

Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 15/2013 Aika: 25.4.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2012 Aika: 24.5.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B, kokoustila 2. krs Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

YLIOPISTON OULUN YLIOPPILASKUNTA

YLIOPISTON OULUN YLIOPPILASKUNTA YLIOPISTON OULUN Aika: 21.11.2012 klo 16:00 Paikka: Oulun yliopiston lääketieteen kampus, Kontinkangas, Luentosali Elli, Aapistie 7, 90220 Oulu Jäsenet: Juho Pitkänen, Johannes Nissinen, Jaakko Mäki-Petäjä

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 20/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 20/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 20/2012 Aika: 8.8.2012 klo 16:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA

KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA LAATUA RAAKA-AINEIDEN JALOSTAMISEEN Elintarvike- ja poroalan koulutushanke KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA Niilo Hoikkala KOKOUKSEN KULKU Kokouksen avaus Järjestäytyminen Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa.

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. LUONNOS LAMK-alumni ry:n sääntöehdotukset perustamiskokoukseen: Yhdistyksen nimi LAMK alumni ry Yhdistys on suomenkielinen. Yhdistyksen kotipaikka: Lahti Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, 90220 Oulu. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 1 / 2015 - Järjestäytymiskokous

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 1 / 2015 - Järjestäytymiskokous 27.11.2015 Aika: 4.12.2015 klo 18.30 ESITYSLISTA Edustajiston kokous 1 / 2015 - Järjestäytymiskokous Paikka: SN206, Snellmania, Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus. Edustajiston varsinaiset jäsenet: Adaam,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013. AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik estynyt, varalla Strömberg Niko

PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013. AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik estynyt, varalla Strömberg Niko 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 4/2013 19.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 18.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C., varalla Strömberg Niko Bremer

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: 22.11.2012 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) Oulu

OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 4/2015 Aika: Keskiviikko 14.10.2015 klo 17.00 Paikka: OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) 90570

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus 4 Ääntenlaskijat 5 Työjärjestys 6 n puheenjohtajan

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 23/2012 Aika: 30.8.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki.

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 9.4.2016 klo 9.00 Paikka Valteri- koulu, Onerva, Jyväskylä Läsnä Jaana Aaltonen puheen Outi Ahonen Elina Blundin poissa Cecilia Hanhikoski poistui kohdan 45 käsittelystä Jari

Lisätiedot

J N. 1 Siht. Pkt. %. fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 0212014. Aika: Torstaina 27. helmikuuta 2014 klo 1600

J N. 1 Siht. Pkt. %. fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 0212014. Aika: Torstaina 27. helmikuuta 2014 klo 1600 o,\\v/a\v!! OULUN Pöytäkirja (((Wf(( ((( YLIOPISTON Kokouksen nro 02/2014 %. fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 0212014 Aika: Torstaina 27. helmikuuta 2014 klo 1600

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 10/2012 Aika: 15.3.2012 klo 12:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja)

Lisätiedot

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu)

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu) OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2017 Aika: Tiistaina 5.12.2017 klo 17.00 Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, 90570 Oulu) 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

O x\v/a\vii OULUN Pöytäkirja

O x\v/a\vii OULUN Pöytäkirja O x\v/a\vii OULUN Pöytäkirja (((WY7( Y(( YLIOPISTON Kokouksen nro 6/2014 % OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2014 Aika: Maanantaina 6.10.2014 klo 17.00 Paikka: Aluehallintovirasto,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016 Kokous n:o 1 / 2016 Pvm 28.1.2016 Kello 17.00 Sivu1/5 PUHEENJOHTAJA 1. Eero Tammentie JÄSENET 2. Timo Isotalo (vpj ) 3. Lea Lehtonen 4. Eila Saari 5. Sylvi Silander 6. Ilkka Soukka 7. Anna-Liisa Ääri LÄSNÄ

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

O f i f K1JNTA. o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014. Aika: 12.11.2014 klo 10.00. Paikka:

O f i f K1JNTA. o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014. Aika: 12.11.2014 klo 10.00. Paikka: o A\v OULUN O f i f K1JNTA Hallituksen kokouksepn02 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014 Aika: 12.11.2014 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 19/2013 Aika: 23.5.2013 klo 10.15 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012 Aika: 27.9.2012 klo 08:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

Helsingin yliopiston hallitus on hyväksynyt tämän johtosäännön 8.10.2009.

Helsingin yliopiston hallitus on hyväksynyt tämän johtosäännön 8.10.2009. JOHTOSÄÄNTÖ 1(9) HELSINGIN YLIOPISTON VAALIJOHTOSÄÄNTÖ Helsingin yliopiston hallitus on hyväksynyt tämän johtosäännön. Johtosääntöön on tehty seuraavat muutokset ja lisäykset: 1 :n 1. ja 4. momenttia muutettu

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 86 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 87 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 19/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 19/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 8/11 14.11.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 19/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 20/11 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 21/11 3 Palaute tulosneuvotteluista OPINTOASIAINPÄÄLLIKÖN

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti R-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti R-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2015 Aika: Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan

Lisätiedot

o,kx\v/a\v// OULUN Pöytäkirja (((J))w( f ( YLIOPISTON Kokouksen nro 33/2013

o,kx\v/a\v// OULUN Pöytäkirja (((J))w( f ( YLIOPISTON Kokouksen nro 33/2013 18.1 12 o,kx\v/a\v// OULUN Pöytäkirja (((J))w( f ( YLIOPISTON Kokouksen nro 33/2013 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 33/2013 Aika: 3.10.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2012 Aika: 11.4.2012 klo 14:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 7/2015 Aika: Torstai 10.12.2015 klo 16.30 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570

Lisätiedot

Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158.

Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158. PÖYTÄKIRJA Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi hankkeen käynnistäjä

Lisätiedot

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle 21.4/2015.

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle 21.4/2015. LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ESITYSLISTA EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2015 2015 AIKA: 23.4.2015, klo 16.00, LS3 PAIKKA: Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, LS2 JAKELU: varsinaiset jäsenet: varajäsenet: Ville

Lisätiedot

o,kx\v/a\vi/ OULUN pöytäkirja

o,kx\v/a\vi/ OULUN pöytäkirja o,kx\v/a\vi/ OULUN pöytäkirja (((,))Y(( j7( YLIOPISTON Kokouksen nro 5/2014 % fl OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2014 Aika: Maanantaina 1.9.2014 klo 17.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2016 Aika: Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Sääntöjen 21, 25 ja 26

Sääntöjen 21, 25 ja 26 Mikä valtuusto Sääntöjen 15, 17, Valtuusto on Kennelliiton yllin päättävä elin yleiskokousten välillä Yleiskokouksessa suoritetaan valtuuston vaali seuraavan kalenterivuoden alussa alkavaksi kolmivuotiskaudeksi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 Kokousaika 13.4.2016 kello 18.00 18.32 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Päätösesitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi HJ Pistemaa ja HJ Särkelä

Päätösesitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi HJ Pistemaa ja HJ Särkelä OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2012 Aika: 29.3.2012 klo 12:00 Paikka: Oulun yliopisto, Linnanmaa, Telluksen ryhmätyötila 2. Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot