Pöytäkirja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja 16.10.2012"

Transkriptio

1 LAPIN LIITTO Pöytäkirja Järjestöneuvottelukunnan 1. kokous Aika: klo Osallistujat: Läsnä Poissa Nimi Järjestö x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen ry Nina Peronius (vara) x Jarmo Suomäki Lapin Liikunta ry Maarit Toivola (vara) x Leila Sarajärvi Lapin Martat ry Liisa Eloranta (vara) x Maria-Liisa Malvalehto Lapin Nuoriso Liitto ry Risto Korhonen (vara) Anneli Pohjola Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Liisa Penttilä Lapin kulttuurijärjestöt Hannu Raudaskoski (vara) x Raimo Toratti Lapin vammaistyöryhmä Anja Maunula (vara) x Anna-Kaisa Wuotila Lapin 4H-piiri ry Jorma Vaara (vara) Simo Alaruikka Lappilaiset Kylät ry Pirjo Riskilä (vara) x Mervi Kestilä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry x Mira Uusiportimo (vara) Anneli Laine Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry - Neuvokas ry Helka Urponen (vara) Kari Lunnas Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry x Tuula Huttunen Koivumaa (vara) Veikko Guttorm SamiSoster ry Ristenrauna Magga (vara) x Veli-Matti Ahtiainen Suomen Punainen Risti Sirkka-Liisa Oinaala (vara) x Eira Joutsijärvi A-Kiltojen liitto Jaana Heikkinen (vara) x Vesa Välimaa Eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta

2 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 2 (7) Antti Palokangas (vara) x Pirjo Kairakari Lapin Ensi- ja turvakoti ry x Ossi Takkinen Rovalan Setlementti ry Sinikka Suorsa (vara) Tauno Hakkarainen Työttömien järjestön edustaja Heidi Nyman (vara) Päivi Kaikkonen Lapin aluehallintovirasto Paula Leppänoro-Jomppanen (vara) Tuula Räihä Lapin ELY- keskus Päivi Kuusela (vara) x Ritva Kauhanen Lapin liitto Marko Varajärvi (vara) Hilkka Halonen Puheenjohtaja x Maarit Airaksinen Varapuheenjohtaja x Sanna Ylitalo Sihteeri

3 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 3 (7) 1 Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Maarit Airaksinen avaa kokouksen klo Järjestöneuvottelukunnan perustaminen ja tehtävät Lapin liiton hallitus on kokouksessaan päättänyt perustaa järjestöneuvottelukunnan. Liitto on pyytänyt järjestöjä nimeämään varsinaisen ja varajäsenen toimintaan. Nimetyt edustajat on toimitettu kokouskutsun mukana jäsenille. Nimettyjen järjestöjen lisäksi Lapin Maa- ja kotitalousnaiset on esittänyt edustajan ja varaedustajan neuvottelukuntaan. (varsinainen jäsen: Taina Kuusela, varajäsen: Helena Ailunka) Todetaan järjestöneuvottelukunnalle annetut tehtävät, käydään läpi valitut jäsenet esittelykierroksella. Laajennusesityksen osalta todetaan, että liiton hallituksen nimeämää joukkoa ei tässä vaiheessa laajenneta, mutta halukkaita järjestöjä kutsutaan mukaan asiantuntijoina puheenjohtajan kanssa sopien eri kokouksiin. Eläkeläisneuvottelukunnan edustaja esittää, että he haluavat olla neuvottelukunnan jäseninä neljän vuoden toimikaudella. Päätös: Todettiin annetut tehtävät ja käytiin läpi esittelykierros. Todettiin, ettei neuvottelukuntaa laajenneta, vaan halukkaita järjestöjä kutsutaan mukaan asiantuntijoina puheenjohtajan kanssa sopien eri kokouksiin. Lapin liiton hallitus päättää hallituksen kokouksessa eläkeläisjärjestöjen esityksen. Keskustelua: On hyvä, että neuvottelukunta on perustettu. Nuorisotakuun toteuttaminen voisi olla kolmannelle sektorille sopivaa tehtäväaluetta. Kolmannella sektorilla on yhteisiä kehittämisenpaikkoja. 3 Sihteerin valinta Lapin liiton hallitus on linjannut, että järjestöt hoitavat sihteerin tehtävä vuoroperiaatteella. Sihteeri vaihtuu vuosittain ja ensimmäisen vuoden sihteerin tehtäviä hoitaa Sanna Ylitalo Lapin Sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry:n Järjestötoiminnan kehittämisrakenne-hankkeesta. Päätös: Käytännön syistä sihteeri on valittu vuodeksi, jotta päästään tehokkaasti liikkeelle. Vuosittain valitaan jatkossa sihteeri eri järjestöistä. Sanna Ylitalo valittiin sihteeriksi.

4 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 4 (7) 4 Kokouksen koolle kutsuminen, päätösvaltaisuus ja pöytäkirjan tarkastaminen Kokous on kutsuttu koolle yleisten periaatteiden mukaisesti, jolloin kokouskutsu toimitetaan kaksi viikkoa ennen kokousta ja esityslista kokousmateriaaleineen viikkoa ennen kokousta. Aineistot toimitetaan sähköpostitse. Kokouksen pöytäkirjan tarkastamiseen voidaan valita pöytäkirjan tarkastajat tai tarkistaa pöytäkirja seuraavassa kokouksessa. Hyväksytään kokousten kutsuminen yleisten periaatteiden mukaisesti niin, että kokouskutsu toimitetaan kaksi viikkoa ennen kokousta ja esityslista kokousmateriaaleineen viikkoa ennen kokousta. Aineistot toimitetaan sähköpostitse. Pöytäkirja lähetetään osallistujille kommentoitavaksi kokouksen jälkeen ja hyväksytään seuraavassa kokouksessa. Päätös: Hyväksytään esitys muutettuna niin, että pöytäkirjan tarkastamiseen valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Hyväksytyt pöytäkirjat laitetaan Lapin liiton sivuille luettaviksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Raili Kerkelä ja Raimo Suomäki. Lisäksi todettiin, ettei kokouksen päätösvaltaisuudesta tarvitse tehdä päätöstä, koska neuvottelukunta ei tee sitovia päätöksiä. 5 Asialistan hyväksyminen: Kokoukselle toimitettu asialista hyväksytään ja mahdolliset lisäasiat käsitellään kohdassa muut asiat Päätös: Todettiin, että kokoukselle toimitettu asialista toimii kokouksen työjärjestyksenä. 6 Työvaliokunnan perustaminen Järjestöneuvottelukunnan kokonpano on varsin laaja ja kokousmatkat pitkiä. Työn tekemiseen on tarpeen valita pienempi työryhmä/työvaliokunta, joka valmistelee neuvottelukunnan asiat. Nimetään 5-6 hengen työryhmä järjestöjen edustajista, viranomaisten edustajat osallistuvat työhön esillä olevien teemojen mukaan tarvittaessa. Mikäli mahdollista kokoonpano sovitaan kokouksessa tai vaihtoehtoisesti esitykset tehdään jonkin määräajan puitteissa. Yleiskeskustelu: Ehdotettiin mahdollisimman laajapohjaista edustusta työvaliokuntaan. Ehdotettiin nuorisojärjestöjen verkoston edustusta työvaliokuntaan. Todettiin, ettei neuvottelukunta kokoonnu kovin usein, vaan valmistelee ja ohjaa järjestöstrategia työskentelyä. Ehdotettiin Eläkeläisjärjestöjen edustajaa työvaliokuntaan. Ehdotettiin, että työvaliokuntaan valitaan edustajat nuoriso-, eläkeläis-, sosiaali-, vammais-, saamelais-, ja liikuntajärjestöistä. Ehdotettiin Ristenrauna Maggaa Samisosterin edustajaksi työvaliokuntaan.

5 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 5 (7) Päätös: Työvaliokuntaan valittiin järjestöjen edustajiksi: Mervi Kestilä MLL Raimo Toratti Vammaistyöryhmä Antti palokangas Eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta Veli Matti Ahtiainen SPR Jarmo Suomäki Lapin liikunta edustaja Samisoster Kari Lunnas Pohjoisen yhteisöjen tuki- Majakka ry Puheenjohtajana toimii Ritva Kauhanen. Lisäksi työvaliokuntaan osallistuvat Hilkka Halonen ja Maarit Airaksinen 7 Järjestökentän ajankohtaiset asiat ja toiveet työskentelylle Kokouksen osallistujat tuovat esille toiveensa ja ajankohtaiset asiat. Kolmas sektori ei saa työllistää pitkäaikaistyöttömiä ja varsikin nuorisotakuun kuuluvia nuoria. Työskentelyaihe työvaliokuntaan. Miten järjestöstrategia saadaan toimimaan? Pitää saada yleiseen tietoon ja toimintaan jalkautettua? Järjestöstrategia jalkautetaan kuntien järjestöstrategioihin. Yhteys sisäisen turvallisuuden ohjelman toteuttamiseen, joka on onnistunut hyvin. Yhteisöpedagogi koulutuksessa on suuntautumismahdollisuus järjestötyöhön ensi vuodesta lähtien. Opiskelijoita voi hyödyntää strategiatyössä. RAY:llä on myös suunnitelmat strategiatyöhön. Sosiaalipolis on kehittänyt kuntapainotteista toimintaa ja nyt painotus on myös järjestötoimintaan. Oppilaitosyhteistyö on tärkeää. Meri Lapin kansalaisstrategiasuunnitelma, jossa on mukana alueen kunnat, oppilaitokset ja yrittäjät. Järjestöstrategian rakentaminen on pieni juttu, joka linkitetään kuntastrategioihin. Kehittämistyössä on mukana kehittämiskeskus. Miten maakunnalliseen järjestöstrategiaan liitetään seudulliset järjestöstrategiat? Työryhmä kattaa hyvin Lapin järjestötoimijoita. Hankkeiden tekemät hyvät käytänteet on hyödynnettävä maakunnallisessa hyvinvointityössä. Avin Arjen turvaa kunnissa - hankkeen kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Puhutaan maakunnallisesti järjestötoiminnasta, joka on sirpaloitunutta. Lähdetään isosta kokonaisuudesta ja maakunnallisesta toiminnasta liikkeelle. Selkeämpi malli voi muodostua kokonaisuudesta. Strategian laadinta on haastava tehtävä neuvottelukunnalle. Iso tehtävä on edessä ja mitkä ovat painotukset? Maakunnallisen strategian mallia voidaan ottaa Pohjois- Karjalan maakunnallisesta järjestöstrategiasta. Kemi-Tornion alueella tehdään myös sisäisen turvallisuuden yhteistyötä. 8 Maakunnallisen järjestöfoorumin ohjelma Järjestöfoorumi on suunniteltu pidettäväksi Rovaniemellä.

6 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 6 (7) Alustava ohjelma esiteltiin kokouksessa. Käydään keskustelu ohjelman sisällöstä. Päätetään että nimetty työvaliokunta valmistelee ohjelmaa. Keskustelu: Tavoitteena on saada laajasti maakunnasta osallistujia foorumiin. Paikaksi ehdotettiin Rovanimen valtuustosalia tilan riittävyyden varmistamiseksi. Ellei suunniteltu Rovanimen kaupungin puheenvuoro toteudu, kuntapuheenvuoron esittäjäksi ehdotetaan Mika Posiota, Tapani Melaluotoa, Matti Ruotsalaista tai Jukka Kujalaa. Mielenkiinto on saatava heräämään. Työpajan sijasta tehdään esitys hyvästä mallista, esim. Pohjois- Karjalan kokemukset strategiatyöstä. Informatiivinen asia, että kuinka paljon osallistujia saadaan paikalle. Toivotaan, että sali on täynnä. Voiko ilmoittautumisen laittaa Lapin liiton kautta? Jaetaan linkkiä eteenpäin. Maakunnalliset organisaatiot kutsuvat omien hallitusten jäsenet. Päätös: Työpajatyöskentely jätetään pois ohjelmasta ja haetaan esimerkki maakunnallisesta järjestöstrategiatyöstä. Järjestämispaikkaa vielä suunnitellaan. 9 Järjestöstrategian laatiminen Lappiin On käyty keskustelua tarpeesta laatia maakunnallinen järjestöstrategia Lappiin. Kemi-Tornio-alueella tehdään alueellista strategiaa ja myös joissakin kunnissa on pohdittu strategian laatimista. Lapin liiton tulevassa toimintasuunnitelmassa on varauduttu strategian laatimiseen. Järjestöfoorumin terveisten jälkeen työvaliokunta voi alkaa valmistelemaan hanketta strategiatyön käynnistämiseksi. Neuvottelukunta käy keskustelua järjestöstrategian tarpeesta ja painotuksista ja valtuuttaa työvaliokunnan valmistelemaan asiaa. Päätös: Työvaliokunta voi edetä 7 :n painotuksen mukaan. Strategiaan kirjataan maakuntatason asiat. 10 Tiedoksi merkittävät asiat: Osallistujat voivat tuoda tiedoksi merkittäviä asioita Päätös: Ei ollut tiedotettavia asioita. 10 Muut asiat Päätös: Muita asioita ei ollut. 11 Seuraava kokous Tarvittaessa voidaan kokoontua järjestöfoorumin yhteydessä.

7 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 7 (7) Päätös: Seuraava kokous Poissaolon esittivät Ossi Takkinen ja Maria-Liisa Malvalehto. 12 Puheenjohtaja päättää kokouksen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Pöytäkirja. Pirjo Riskilä (vara) x Mervi Kestilä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry Mira Uusiportimo (vara)

Pöytäkirja. Pirjo Riskilä (vara) x Mervi Kestilä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry Mira Uusiportimo (vara) LAPIN LIITTO Pöytäkirja 5.4.2013 Järjestöneuvottelukunnan 2. kokous Aika: 5.4.2013 klo 9.00-11.00 Paikka: Lapin liitto Osallistujat: Läsnä Poissa Nimi Järjestö x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen

Lisätiedot

Kemijärven Järjestökiehinen ry. Helka Urponen (vara) Kari Lunnas Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Tuula Huttunen Koivumaa (vara)

Kemijärven Järjestökiehinen ry. Helka Urponen (vara) Kari Lunnas Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Tuula Huttunen Koivumaa (vara) LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 24.9.2013 Järjestöneuvottelukunnan 3. kokous Aika: 20.09.2013 klo 10.00 13.00 Paikka: Lapin liitto Osallistujat: Nimi Raili Kerkelä Nina Peronius (vara) Jarmo Suomäki Maarit Toivola

Lisätiedot

Sihteeri Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Sihteeri Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Järjestöneuvottelukunnan 11. kokous Pöytäkirja (11) Aika: 17.2.2016 klo 9.00 Paikka: Lapin Liitto, Hallituskatu 20 B, 4.krs, Rovaniemi Osallistujat: Nimi Järjestö Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen

Lisätiedot

x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen ry Nina Peronius (vara) x Jarmo Suomäki Lapin Liikunta ry Maarit Toivola (vara)

x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen ry Nina Peronius (vara) x Jarmo Suomäki Lapin Liikunta ry Maarit Toivola (vara) LAPIN LIITTO Pöytäkirja 20.9.2013 Järjestöneuvottelukunnan 3. kokous Aika: 20.09.2013 klo 10.00 12.00 Paikka: Lapin liitto Osallistujat: Nimi Järjestö x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen ry Nina

Lisätiedot

Esittelijä Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Tekninen sihteeri Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Esittelijä Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Tekninen sihteeri Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry Järjestöneuvottelukunnan 12. kokous Pöytäkirja (12) Aika: 10.5.2016 klo 13.00 Paikka: Lapin Liitto, Hallituskatu 20 B, 4.krs, Rovaniemi Osallistujat: Nimi Järjestö Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Lapin liitto, Hallituskatu 20 b, kokoustila Nuijamies, 4 krs.

Aika: klo Paikka: Lapin liitto, Hallituskatu 20 b, kokoustila Nuijamies, 4 krs. PÖYTÄKIRJA (7) Järjestöneuvottelukunnan 7. kokous Aika: 4.2.2015 klo 13.00 15.00 Paikka: Lapin liitto, Hallituskatu 20 b, kokoustila Nuijamies, 4 krs. Osallistujat: Nimi Järjestö Raili Kerkelä Kemijärven

Lisätiedot

Järjestöneuvottelukunnan 4. kokous

Järjestöneuvottelukunnan 4. kokous 13.01.2014 Järjestöneuvottelukunnan 4. kokous Aika: 10.01.2014 klo 10.00 12.00 Paikka: Lapin liitto, Hallituskatu 20 B, 4 krs. kokoustila Nuijamies Osallistujat: Paikalla Nimi Järjestö x Raili Kerkelä

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011 LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE Myllärintie 35 96400 Rovaniemi info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 2/2011 AIKA: 16.5.2011 klo 14.00 16.00 PAIKKA: Rovaniemi, Hotelli Oppipoika, kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi p.0440452139 eeva.marttala@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2011

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie 35 96400 Rovaniemi p.0440452139 eeva.marttala@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2011 LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE Myllärintie 35 96400 Rovaniemi p.0440452139 eeva.marttala@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2011 AIKA: 24.2.2011 klo 14.00 16.00 PAIKKA: Rovaniemi, Hotelli Oppipoika,

Lisätiedot

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 4.6.2010 PaKaste - Lapin -osahankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie Rovaniemi p OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4/2011

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie Rovaniemi p OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4/2011 LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE Myllärintie 35 96400 Rovaniemi p.0440452139 info@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 4/2011 AIKA: 8.11.2011 klo 14.00 16.00 PAIKKA: Rovaniemi, Hotelli Oppipoika,

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie Rovaniemi p OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 3/2011

LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE. Myllärintie Rovaniemi p OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 3/2011 LAPIN JÄRJESTÖTOIMINNAN KEHITTÄMISRAKENNE Myllärintie 35 96400 Rovaniemi p.0440452139 eeva.marttala@lapinsoste.fi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 3/2011 AIKA: 13.9.2011 klo 14.00 16.00 PAIKKA: Rovaniemi, Hotelli Oppipoika,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, Rovaniemi

Aika: klo Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, Rovaniemi Järjestöneuvottelukunnan 16. kokous PÖYTÄKIRJA (16) Aika: 26.4.2017 klo 13.00 15.30 Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi Osallistujat: Nimi Raili Kerkelä Nina Peronius (vara)

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Esityslista 2/2017 1 (5) Aika ma 20.3.2017 klo 9.00 Paikka Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Kokouksen esityslista liitteineen on saatavana Pohjois-Savon liiton www-sivuilta: www.pohjois-savo.fi/myr

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 28.8.2009 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA 1/2012 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 5.4.2012 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2011 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 12.10.2011 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous

Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous Valtuusto 13.5.2016 Sivu 1 / 5 Valtuuston sääntömääräinen kevätkokous Aika: perjantai 13.5.2015 klo 16.00 Paikka: Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto, Helena-sali, Alvar Aallon katu 9, Jyväskylä Osanottajat

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, Rovaniemi Osallistujat:

Aika: klo Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, Rovaniemi Osallistujat: PÖYTÄKIRJA (13) Järjestöneuvottelukunnan 13. kokous Aika: 19.9.2016 klo 10.00 Paikka: Neuvokas, kokoustila Väärti, Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi Osallistujat: Nimi Järjestö Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEUDUN RI ISTANHOITOYHDISTYS, (lyhennet tynä rliy) SAARENKYLÄN NUORI SOSEURAN TOIMI TALO

ROVANIEMEN SEUDUN RI ISTANHOITOYHDISTYS, (lyhennet tynä rliy) SAARENKYLÄN NUORI SOSEURAN TOIMI TALO Rhy pöytiikirja. Sivu 1. ( 5) ROVANIEMEN SEUDUN RI ISTANHOITOYHDISTYS, (lyhennet tynä rliy) KOKOUS PÖYTÄKIRJA AIKA: 26.02.2005 kello 12.10-15.20 PA 1 KKA : SAARENKYLÄN NUORI SOSEURAN TOIMI TALO LÄSNÄ:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

MUISTIO. Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

MUISTIO. Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus MUISTIO JOHTORYHMÄN KOKOUS 8, 4/2007 Aika 20.11.2007 klo 14.00 16.00 Paikka Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Rovaniemi Ryhmän jäsenet Läsnä: Mervi Kestilä MLL:n Lapin piiri Ristenrauna Magga

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA 1/2011 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 11.4.2011 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 12.3.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 12.3.2015 kello 18.45 20.54 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 26.10.2017 Aika 26.10.2017, 13:00-13:40 Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 19.2.2009 POHJOIS-SUOMEN SOSIAALIALAN OSAAMISKESKUKSEN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika torstai 19.2.2009 klo 13.00 15.00 Paikka Poske, Pohjois-Pohjanmaan toimintayksikkö, Oulun seudun ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Varsinainen kokous Esityslista 1/2019

Varsinainen kokous Esityslista 1/2019 Varsinainen kokous Esityslista 1/2019 Aika: tiistai 26.3.2019 klo 17 Paikka: Meri-Lapin Kansalaistoiminnankeskus Majakka Pohjoisrantakatu 5, 94100 Kemi Yhdistys Nimi 1. Aikidoseura Tai Atari ry 2. Arpelan

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Varsinainen kokous Esityslista 1/2017

Varsinainen kokous Esityslista 1/2017 Varsinainen kokous Esityslista 1/2017 Aika: tiistai 28.3.2017 klo 17.30 Paikka: Järjestökeskus Majakka, Pohjoisrantakatu 5, 94100 Kemi Paikalla Poissa Yhdistys Nimi 1. Aikidoseura Tai Atari ry 2. Crohn

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Järjestöt ja maakuntauudistus, toiminnanjohtaja Mervi Kestilä

Järjestöt ja maakuntauudistus, toiminnanjohtaja Mervi Kestilä Järjestöt ja maakuntauudistus, toiminnanjohtaja Mervi Kestilä Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta ja järjestöstrategia Järjestöstrategia 2030 A. Elinvoimaiset järjestöt Toimintaa ja voimavaroja

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Saimaa Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen valmistelun

Lisätiedot

MUISTIO. Balanssi ry, Ukkoherrantien 16, Rovaniemi

MUISTIO. Balanssi ry, Ukkoherrantien 16, Rovaniemi OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 5, 4/2007 MUISTIO Aika 4.12.2007 klo 10.00 12.00 Paikka Balanssi ry, Ukkoherrantien 16, Rovaniemi Ohjausryhmän jäsenet Läsnä: Tuula Kokkonen Terve Lappi -hanke Virpi Lumimäki Aivohalvaus-

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Pöytäkirja 1/2013 1(5) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Aika: ke 27.3.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Kaupungintalo, Oulu, Kirkkokatu 2a, kokoushuone 120 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

OPPILAITOSTEN TURVALLISUUS OSANA LAPIN SISÄISEN TURVALLISUUDEN YHTEISTYÖTÄ. Rovaniemi Lapin aluehallintovirasto Seppo Lehto 15.5.

OPPILAITOSTEN TURVALLISUUS OSANA LAPIN SISÄISEN TURVALLISUUDEN YHTEISTYÖTÄ. Rovaniemi Lapin aluehallintovirasto Seppo Lehto 15.5. OPPILAITOSTEN TURVALLISUUS OSANA LAPIN SISÄISEN TURVALLISUUDEN YHTEISTYÖTÄ Rovaniemi Lapin aluehallintovirasto 13.5.2013 Lapin aluehallintovirasto Seppo Lehto 15.5.2013 1 SISÄISEN TURVALLISUUDEN OHJELMAN

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2016 1 Kokousaika kello 12:00 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/2016 1 Maakuntauudistuksen johtoryhmä Kokousaika 10.08.2016 kello 10:00-12:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 11.55 Paikka: Vanha Ortopedia, Becker -kabinetti Vaasankatu 2, Jyväskylä

Lisätiedot

maanantai klo 11 12, kokous jatkuu Sosiaalityön kehittämisyksikkö -seminaarissa klo 12 Läsnä Arola Heli Kemi-Tornion AMK

maanantai klo 11 12, kokous jatkuu Sosiaalityön kehittämisyksikkö -seminaarissa klo 12 Läsnä Arola Heli Kemi-Tornion AMK LAPIN TOIMINTAYKSIKKÖ/ PÖYTÄKIRJA 2/2008 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 9.6.2008 LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika Paikka maanantai 9.6.2008 klo 11 12,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Edustajiston kokous 8 / 2012

PÖYTÄKIRJA Edustajiston kokous 8 / 2012 ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 10.3.2013 Edustajiston kokous 8/2012 Edustajiston kokous 8 / 2012 Aika: 8.12.2012 klo 12.00 Paikka: TTA (Tietoteknian auditorio), Itä-Suomen yliopisto, Kuopio Edustajiston

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Henkilöstötyöryhmä. Muistio 3 8.10.2009

Henkilöstötyöryhmä. Muistio 3 8.10.2009 Oulun seudun kuuden (6) kunnan kuntajakoselvitys 1(7) Henkilöstötyöryhmä Muistio 3 8.10.2009 Aika 8.10..2009 klo 9.00-11.00 Paikka Muhos, Koivu ja Tähti Osallistujat Jarmo Raappana, Jyty, Muhos, pj Kaisu

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2017 1 11.04.2017 Aika 11.04.2017, 10:00-12:25 Paikka Joensuun kampus, Natura-rakennus N111 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen poissa

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Esityslista 2/2016 1. Yhtymävaltuusto. Kokouskutsu. 02.03.2016 kello

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Esityslista 2/2016 1. Yhtymävaltuusto. Kokouskutsu. 02.03.2016 kello PohjoisKarjalan sosiaali ja terveyspalvelujen Esityslista 2/2016 1 Kokouskutsu Aika Paikka Toimielimen jäsenet 02.03.2016 kello Nurmes Heinävesi Suhonen Maija Happonen Aarno Ilomantsi Urjanheimo Hannu

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Toimielimen jäsenet Kämäräinen Matti puheenjohtaja. Meriläinen Jaana. Muukkonen Birgitta. Mannelin Maarita

Toimielimen jäsenet Kämäräinen Matti puheenjohtaja. Meriläinen Jaana. Muukkonen Birgitta. Mannelin Maarita Esityslista 4/2016 1 Kokouskutsu Aika 17.03.2016 kello 09:30 Yhtymähallituksen info klo 8.00-8.45 Ryhmäkokoontumiset klo 8.45-9.30 Paikka talo 7/7. krs kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu (kokous

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015 Aika: 28.1.2015 klo 18 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Oksanen Ohto paikalla Jäsen Arraste-Kihlakaski Mervi paikalla Eskola Päivi paikalla

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 15.10.2008 klo 18.00-19.10 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: 45 Kokouksen avaus Pöytäkirja Esityslista 5/2008

Lisätiedot

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska

Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2013 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 19.11.2013 klo 09:30-11:00 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Iso kokoushuone, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 26.6.2012 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä: Karunki, VPK:n kokoustilat Osallistujalista liitteenä. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 3/2013 1 Työsuojelutoimikunta 25.11.2013 Aika 25.11.2013 klo10:30-12:30 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

YHDISTYS JA JÄRJESTÖFOORUMIT 2011

YHDISTYS JA JÄRJESTÖFOORUMIT 2011 YHDISTYS JA JÄRJESTÖFOORUMIT 2011 SEUTUKUNNAT 1. Pohjois-Lappi / Ivalo ( Inari, Sodankylä, Utsjoki) 2. Itä Lappi / Kemijärvi (Kemijärvi, Pelkosenniemi, Savukoski, Salla, Posio) 3. Rovaseutu / Rovaniemi

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 Aika 20.1.2016 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1/2015

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1/2015 PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1/2015 Kokousaika: 19.2.2015 12.20 14.50 Kokouspaikka: SPR Lapin piirin piiritoimisto, Lähteentie 10, Rovaniemi Läsnä olevat jäsenet: Kokoukseen oli kutsuttuna, sekä varsinaiset,

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20 SYYSKOKOKOUS Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 18.00 Valtuustotalon kahvio, Espoon keskus KOKOUSILLAN AVAUS, Puheenjohtaja Anna-Maija Kukkonen avasi kokousillan. VIERAILIJAN PUHEENVUORO Juhana Harju, viestintäpäällikkö

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 15.05.2017 kello 14 15.31 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2016/5 Hallitus 27.5.2016 Sivu 2 / 6 Hallitus 27.5.2016 Sivu 1 / 6 Aika: 27.5.2016 klo 12.30-15.15 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto, Kalevankatu 13 A, Helsinki Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (x) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja

esityslista Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen professori, varapuheenjohtaja 1/2017 1 Aika, 10:30 Paikka Joensuun kampus, Borealiksen auditorio BOR100, Yliopistokatu 7 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kettunen Paavo professori, jäsen Elorinne Anna-Liisa professori, varajäsen

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO RY. Hallitus KUTSU Riihimäki 2.11.2017 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 25.11.2017 klo 12.00 alkaen Riihimäen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013

KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013 JOHTOSÄÄNTÖ sivu 1(6) KUULOLIITTO RY:N JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty liittovaltuustossa 20.4.2013 I JOHTOSÄÄNNÖN SOVELTAMISALA 1 Johtosäännössä määrätään siitä luottamusjohdon toiminnasta, joka ei sisälly sääntöihin,

Lisätiedot

Lapin maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan toimintakertomus 2018

Lapin maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan toimintakertomus 2018 Lapin maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan toimintakertomus 2018 Kuva: Tanja Sälevä Sisältö 1. Toiminnan painopisteet... 3 2. Järjestöneuvottelukunnan jäsenet... 4 3. Maakunnalliset verkostot... 4 4.

Lisätiedot

Henkilöstötyöryhmä Muistio 1 20.8.2009

Henkilöstötyöryhmä Muistio 1 20.8.2009 1(5) Oulun seudun kuuden (6) kunnan kuntajakoselvitys Henkilöstötyöryhmä Muistio 1 20.8.2009 Aika 20.8.2009 klo 9.30 11.00 Paikka Aleksinkulma, Oulu Osallistujat Kaisu Jokela, Jyty, Haukipudas Maritta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) A S I A L U E T T E L O 16. Kokouksen avaus 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19. Ääntenlaskijoiden valinta 20.

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 26.01.2017 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 20. - 26.1.2017 ja pöytäkirja 27.1. 13.2.2017

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj., poistuneena 42 :n käsittelyn

Lisätiedot

Paikka: Urho Kekkosen katu 2-4, 2. krs neuvotteluhuone, Kajaani

Paikka: Urho Kekkosen katu 2-4, 2. krs neuvotteluhuone, Kajaani Kainuun ikäihmisten neuvottelukunta (2009-2012) Muistio 1/2010 Aika: 11.2.2010 klo 10.30 13.10 Paikka: Urho Kekkosen katu 2-4, 2. krs neuvotteluhuone, Kajaani 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA Suonteen kalastusalueen vuosikokous 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 25.4.2014 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 7/2014

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 7/2014 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 7/2014 Aika: 24.11.2014 klo 16.00 Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus Snellmania 204. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Vertaistoimintaa kumppanuudella Vertaistoimintaa kumppanuudella

Vertaistoimintaa kumppanuudella Vertaistoimintaa kumppanuudella Hankkeen päämäärä ja kohderyhmät Päämäärä Hankkeen päämääränä on tukea rovaniemeläisten perheiden arkea järjestämällä ja koordinoimalla yhteistyössä kumppaneiden (kaupunki, seurakunta, järjestöt, yritykset)

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 2/2011 23.2.2011 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 23.2.2011 klo 18.30 19.45 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen Riitta Jutila

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2013 Aika: perjantai 15.2.2013 klo 9.00 10.35 Paikka: Haapajärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Varsinainen kokous Pöytäkirja 1/2018

Varsinainen kokous Pöytäkirja 1/2018 Varsinainen kokous Pöytäkirja 1/2018 Aika: tiistai 20.3.2018 klo 17 18.37 Paikka: Järjestökeskus Majakka, Pohjoisrantakatu 5, 94100 Kemi Paikalla Poissa Yhdistys Nimi 1. Aikidoseura Tai Atari 2. Arpelan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli hankkeen neuvottelukunnan kokous 3/2010

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli hankkeen neuvottelukunnan kokous 3/2010 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 19.10.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 29.05.2017 Aika 29.05.2017, 10:00-15:20 Paikka Kuopion kampus, Snellmania-rakennus Sn300 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Elorinne Anna-Liisa professori, jäsen

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 20.5.2016, kello 13.05-16.23 Paikka Hotelli Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö avasi

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 1/2016 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, nh Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT. Aika: 7.10.2011 klo 9.30 12.

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT. Aika: 7.10.2011 klo 9.30 12. KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 312011 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.30 12.25 Paikka: Viitasaaren kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Keskitie

Lisätiedot

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä. Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A

Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä. Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A Posote valmistelu / Henkilöstöryhmä 5. kokous Aika 26.1.2017 klo 13:00-15:50 Paikka Kys / Kaarisairaala 4. krs. kokoushuone 4067 A Läsnä Janne Niemeläinen (pj) Tarja Miettinen (vpj) Terttu Ruotsalainen

Lisätiedot