FAQ, Rekrytointimoduuli

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FAQ, Rekrytointimoduuli"

Transkriptio

1 1 FAQ, SISÄLTÖ FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 Miten rekrytointipohjat löytyvät?... 2 Miksi rekrytointilistauksessa eivät näy kaikki rekrytoinnit tai juuri luomani uusi rekrytointi?... 2 Miten voin muokata julkaistua työpaikkailmoitusta?... 2 Milloin sijaisuus kannattaa täyttää kohdistettuna rekrytointina Rekrytointimoduulissa, ja milloin sijaisrekrytointina Sijaisrekisterimoduulissa?... 2 Miksi Mol-julkaisu ei onnistu?... 3 FAQ, Hakulomake ja viestintä hakijoiden kanssa... 3 Voiko hakija liittää hakemukseensa todistusjäljennöksiä?... 3 Voiko hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin liittää liitetiedostoja?... 3 Milloin hakulomakkeella kannattaa käyttää Vaaditut todistukset/ luvat ja sertifikaatit/ osaamiset kysymyksiä?... 4 Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä?... 4 Miksi hakijat eivät saa ilmoitettua hakemuksessaan työsuhteensa kestoa oikein?... 5 FAQ, Sijaisrekisterimoduuli... 6 Miksi en löydä etsimäni henkilön hakemusta Etsi sijaisrekisteristä toiminnolla?... 6 FAQ, Hakijaportaali... 7 Miten saan itselleni uuden käyttäjätunnuksen, kun teen työhakemuksen Kuntarekryssä ensimmäistä kertaa?... 7 Olen unohtanut käyttäjätunnukseni, miten saa uuden?... 7 Miten voin käyttää aiemmin lähettämääni hakemusta myöhemmin muiden työpaikkojen hauissa?... 7 Miksi kaikki tiedot, jotka olen aiemmin täyttänyt hakulomakkeelle, eivät ole uuden työpaikan hakulomakkeella valmiina?... 7 Mistä tiedän, että työhakemukseni on mennyt perille työnantajalle?... 8 Miten voin muuttaa lähettämäni työhakemuksen tietoja?... 8 Mistä voin kirjautua järjestelmään, kun minulla on jo käyttäjätunnus?... 8 Miksi en saa sähköpostiini uutta salasanaa, kun tilasin sellaisen itselleni?... 8 Miksi rekisteröityminen ei onnistu, vaan saan tiedon että käyttäjätunnus on jo varattu?... 9 Miksi hakulomakkeella ei ole mitään vastausvaihtoehtoja kysymyksissä, joissa aukeaa ikkuna josta pitäisi valita jokin vastaus?... 9 Miten saisin kerrottua hakulomakkeella itsestäni sellaisia tietoja, joita ei kysytä?... 9

2 2 FAQ, Rekrytointimoduuli Miten rekrytointipohjat löytyvät? - Rekrytointipohjat ovat tyyppiä rekrytointipohja, joten rekrytointien listausnäkymä täytyy suodattaa rekrytointityypin mukaan. Suodatuksen voit tehdä painikkeella Lisää suodattimia, josta avautuvassa kentässä valitset rekrytoinnin tyypin, ja klikkaat Tallenna suodattimet. Suodatusikkunan saat suljettua klikkaamalla uudelleen painiketta Lisää suodattimia. Miksi rekrytointilistauksessa eivät näy kaikki rekrytoinnit tai juuri luomani uusi rekrytointi? - Rekrytointilistaus näyttää rekrytoinnit viimeksi tehdyn suodatuksen mukaisesti. Klikkaamalla suodatuspainiketta Palauta oletukset, listauksen suodatus palautuu tilanteeseen jossa näytetään kaikki ne aktiiviset rekrytoinnit joihin sinulla on oikeudet. (Huom: Palauta oletukset ei tyhjennä Haku kenttää, jos siihen on aiemmin kirjoitettu jokin hakusana.) Miten voin muokata julkaistua työpaikkailmoitusta? - Työpaikkailmoitusta voi muokata ennen julkaisua tai julkaisun jälkeen rekrytoinnin hallintanäkymän välilehdellä Työpaikkailmoitus. Muista tallettaa muokkauksen jälkeen ylärivin Tallenna - painikkeella. Muokkaus tulee tämän jälkeen näkyviin myös julkaistuun ilmoitukseen, kun Kuntarekry.fi sivusto päivittyy seuraavan kerran. - Mol.fi:ssä julkaistua ilmoitusta voi muokata vain mol:n järjestelmässä kirjautumalla sinne mol:n työnantajatunnuksilla. Milloin sijaisuus kannattaa täyttää kohdistettuna rekrytointina Rekrytointimoduulissa, ja milloin sijaisrekrytointina Sijaisrekisterimoduulissa? - Sijaisrekrytointi kannattaa julkaista tilanteissa, joissa hakijoiden kanssa viestimisessä käytetään myöhemmin keikka- ja käytettävyyskalenteria. Kalenteri liittyy vain sijaisrekrytointeihin jätettyihin hakemuksiin. - Kohdistettuna rekrytointina kannattaa täyttää sijaisuudet, jotka ovat selkeästi ennalta tiedettyinä ajankohtina alkavia ja päättyviä, yleensä vähintään useita kuukausia kestäviä palvelussuhteita. Jos tällaiseen tehtävään hakenut hakija halutaan mukaan sijaisrekisteriin, häntä pyydetään tekemään erillinen hakemus sijaisrekrytointiin.

3 3 Miksi Mol-julkaisu ei onnistu? - Mol:n järjestelmä ottaa vastaan vain yhden julkaisun rekrytoinnista. Jos olet jo aiemmin tehnyt molliin julkaisun kyseisestä rekrytoinnista, mollin järjestelmä ei ota vastaan myöhemmin uutta julkaisua samasta rekrytoinnista. - Jos saat virheilmoituksen mol-julkaisun yhteydessä, tee virheilmoituksen mukaiset korjaukset työpaikkailmoitukseen Työpaikkailmoitus välilehdellä. Esim. Työ alkaa (Kuntarekry.fi, MOL) kenttään kirjoitettu teksti menee myös Mol-ilmoitukseen, joten jos kentässä oleva teksti on liian pitkä, lyhennä sen sanamuotoa. - Mol -julkaisu edellyttää, että organisaatio on tehnyt Mol:n kanssa sopimuksen Passari-palvelun käytöstä. Passari-palvelua käyttävä työnantaja saa paikallisesta T&E toimistosta URA-tunnuksen, joka pitää laittaa järjestelmän asetuksiin. Steppiasiakkaat lähettävät URA tunnuksen KL-Kuntarekry Oy:n asiakastukeen, joka tekee tämän muutoksen asetuksiin. Mol:n URA-tunnuksen tilaamisesta on oma ohjeensa Ohjeet ja materiaalit > Muuta materiaalia valikossa. FAQ, Hakulomake ja viestintä hakijoiden kanssa Voiko hakija liittää hakemukseensa todistusjäljennöksiä? - Organisaation pääkäyttäjä voi ottaa asetuksissa hakulomakkeelle käyttöön useita liitetiedoston liittämiskohtia Lisätietoja kysymyksen yhteyteen. Nämä liitetiedostokysymykset täytyy valita rekrytoinnin hakulomakkeelle käyttöön, jos hakijoille halutaan antaa mahdollisuus liitetiedostojen liittämiseen. Liitetiedoston enimmäiskoko on 1 MB, mikä ei aina riitä esim. skannatuille kuville. - Rekrytointiprosessin kannalta onkin suositeltavinta suunnitella hakulomakkeen kysymysvalikoima sellaiseksi, että lomakkeella saadaan kysyttyä hakijoilta ne tiedot joiden perusteella haastatteluvalinnat voidaan tehdä. Todistukset jäljennöksineen pyydetään ottamaan mukaan haastatteluun, jonka yhteydessä tarkistetaan hakijan hakemuksessaan esittämät tiedot. Voiko hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin liittää liitetiedostoja? - Hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin voi liittää yhden liitetiedoston, jonka enimmäiskoko on 1 MB. - Syksyllä 2012 julkaistavassa versiossa liitetiedostoja voi liittää lähtevään viestiin enintään 5 kpl.

4 4 Milloin hakulomakkeella kannattaa käyttää Vaaditut todistukset/ luvat ja sertifikaatit/ osaamiset kysymyksiä? - Kun rekrytoidaan tehtävään, johon valittavalta ehdottomasti edellytetään jotain tiettyä todistusta, lupaa tai osaamista, voi tällaista yksittäistä asiaa kysyä erikseen omana kysymyksenään. Samoin jos tehtävässä menestymisen ennustetta olennaisesti parantaa jonkin tietyn dokumentin omistaminen, voidaan tällaista kysyä. Tällaisesta esimerkkinä voi olla vaikkapa ajokortti, jos täytettävään tehtävään kuuluu autolla ajamista. - Esim. vastausvaihtoehto Ajokortti A-luokka tulee hakijalle valittavaksi ainoastaan, jos hakulomakkeelle valitaan käyttöön kysymys Vaaditut luvat ja sertifikaatit ja siihen kysymykseen valitaan käyttöön kohta Ajokortti A-luokka. Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä? - Kun julkaistaan avoimia rekrytointeja ja sijaisrekrytointeja, hakemukset menevät järjestelmässä hakemusrekistereihin joihin pääsevät kaikki ne työnantajat joista hakija on kiinnostunut. Hakemukset löytyvät, jos hakija on vastannut kiinnostuskysymyksiin siten, että esimiehellä on oikeus lukea hakemusta. - Hakijan vastaukset kiinnostuskysymyksiin Alue/ kunta, jossa haluan työskennellä, Tehtäväalueet/ tehtävät, joista olen kiinnostunut ja Työnantajaorganisaatiot, joista olen kiinnostunut määrittelevät esimiehen oikeuden nähdä hakemus. - Avoimissa rekrytoinneissa ja sijaisrekrytoinneissa nämä kysymykset on kysyttävä pakollisina, ettei hakija jättäisi hakemusta vastaamatta näihin kysymyksiin. Jos hakija ei ole vastannut em. kysymyksiin, esimiehellä ei voi olla oikeutta lukea hakemusta, eikä hakemusta siis löydy hänelle järjestelmästä. - Kiinnostuskysymyksiä ei pidä kysyä lainkaan kohdistetuissa rekrytoinneissa.

5 5 Miksi hakijat eivät saa ilmoitettua hakemuksessaan työsuhteensa kestoa oikein? - Kun hakulomakkeelle valitaan työsuhteiden ja koulutustietojen kysymyksiä, voidaan kysyä erikseen alku- ja loppupäivämäärää. Jos kysytään vain alkupäivämäärää, hakija ei voi täyttää lainkaan työkokemustietoihinsa loppupäivämäärää. Tässä tilanteessa järjestelmä laskee työkokemuksen keston ilmoitetusta alkupäivämäärästä nykyhetkeen. - Jos kysytään loppupäivämäärää pakollisena kysymyksenä, hakijan on laitettava työsuhteen loppupäivämääräksi jotain vaikka työsuhde ei olisi päättynyt. Loppupäivämääriä siis ei pidä kysyä pakollisina kysymyksinä. - Jos hakijalla on ollut esim. osa-aikaisia tai useita lyhyitä työsuhteita samalla työnantajalle, hän voi ilmoittaa ensimmäisen työsuhteen alkupäivän, viimeisen työsuhteen loppupäivän, ja kirjoittaa itse laskemansa työsuhteiden kokonaiskesto Kesto kenttään.

6 6 FAQ, Sijaisrekisterimoduuli Miksi en löydä etsimäni henkilön hakemusta Etsi sijaisrekisteristä toiminnolla? - Jos hakijan hakemuksessa olevat tiedot eivät täsmää haussa käytettyjen hakuehtojen kanssa, hakemus ei tule hakutulokseen. - Jos hakija on käytettävyystiedoissaan laittanut ruksin kohtaan Käytettävissä sijaisuuksiin: En ole käytettävissä, hänen hakemuksensa ei tule hakutulokseen. - Hakija ei ole lähettänyt hakemusta onnistuneesti. Hän ei ole nähnyt hakemuksen lähettämistoiminnon jälkeen näkymää, jossa lukee: Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi. - Hakemus ei sisällä sellaisia tietoja, joiden perusteella esimiehellä olisi oikeus nähdä hakemus. Jos hakuehtona käytetään sijaisen nimitietoja, mutta sijainen ei ole hakemuksessaan vastannut kiinnostuskysymyksiin siten, että hän olisi kiinnostunut niistä työpaikoista joihin esimiehellä on oikeudet, hakemus ei tule hakutulokseen (kts. kysymys Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä? ). Esimerkki: Maija Poppanen on tehnyt hakemuksen johonkin sijaisrekrytointiin, ja vastannut Alue/ kunta, jossa haluan työskennellä -kysymykseen Hämeenlinna ja Tehtäväalueet/ tehtävät, joista olen kiinnostunut kysymykseen Terveydenhuolto. Maija soittaa esimiehelle Lahden alueella, ja kertoo laittaneensa hakemuksen ja olevansa kiinnostunut myös Lahden seudun työpaikoista. Esimies, jolla on käyttäjätunnus organisaatiossa jonka työpaikat sijaitsevat Lahden alueella, tekee haun hakuehdoilla - etunimi: Maija - sukunimi: Poppanen - Alue, kunta jolla haluan työskennellä: Lahti Maijan hakemus ei tule hakutulokseen, koska hän on lomakkeella ilmoittanut kiinnostusta Hämeenlinnan alueeseen, mutta ei Lahden alueeseen.

7 7 FAQ, Hakijaportaali Miten saan itselleni uuden käyttäjätunnuksen, kun teen työhakemuksen Kuntarekryssä ensimmäistä kertaa? - Kun alat tehdä työhakemusta ensimmäistä kertaa Kuntarekryssä, valitse Hae työpaikkaa painikkeesta avautuvassa Kirjaudu sisään -näkymässä kohta Rekisteröidy. Silloin aukeaa näkymä Rekisteröityminen, jossa teet itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus voi olla mikä vain merkkiyhdistelmä. Kirjoita keksimäsi käyttäjätunnus muistiin myöhempää käyttöä varten. Vinkki: Sähköpostiosoite käyttäjätunnuksena on helppo muistaa myöhemmin! Olen unohtanut käyttäjätunnukseni, miten saa uuden? - Jos olet jo aiemmin tehnyt hakemuksia Kuntarekryssä, mutta olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, et voi tilata uutta käyttäjätunnusta itsellesi. Tällaisessa tilanteessa sinun täytyy tehdä itsellesi uusi käyttäjätunnus Rekisteröidy linkistä, ja tehdä uusi työhakemus hakemaasi paikkaan. - Kun olet rekisteröitynyt, näkymä palaa alkutilanteeseen eli Kirjaudu sisään näkymään. Kirjoita siinä juuri luomasi käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin, ja klikkaa Kirjaudu sisään, niin pääset työpaikan hakulomakkeelle. Miten voin käyttää aiemmin lähettämääni hakemusta myöhemmin muiden työpaikkojen hauissa? - Kun haet uutta työpaikkaa ilmoituksen painikkeesta Hae työpaikkaa, kirjaudu samoilla tunnuksilla järjestelmään jotka olet aiemmin luonut itsellesi. Monet tiedot, kuten perustiedot ja työkokemusja tutkintotiedot kopioituvat uudelle hakemuslomakkeelle siltä lomakkeelta, joka sinulla on viimeksi ollut auki ja jonka olet tallettanut. Kopioituminen tapahtuu sellaisiin kysymyksiin, jotka ovat samoja kuin edellisellä hakulomakkeella olleet. Miksi kaikki tiedot, jotka olen aiemmin täyttänyt hakulomakkeelle, eivät ole uuden työpaikan hakulomakkeella valmiina? - Kaikkien tietojen ei kuulu kopioitua. Tällaisia ovat esimerkiksi työpaikkakohtaiset kysymykset, kuten Hakemus tehtävään, joilla työnantaja haluaa kysyä sinulta juuri siihen tehtävään liittyviä tietoja. Sen sijaan esim. perustiedot kopioituvat, kuten nimi- ja yhteystiedot, ja monet työkokemus- ja koulutustiedot.

8 8 - Uuden työpaikan hakulomakkeella ei kysytä samoja kysymyksiä, joita kysyttiin sillä lomakkeella jonka olet viimeksi lähettänyt. Siksi vastauksesi eivät voi kopioitua näihin uusiin erilaisiin kysymyksiin. - Tiedot kopioituvat siltä lomakkeelta, joka on viimeksi ollut avoinna. Jos sinulla on ollut monta keskeneräistä hakemusta eri työpaikkoihin yhtä aikaa tekeillä, tiedot kopioituvat siltä keskeneräiseltä lomakkeelta joka on viimeksi ollut auki. Siksi kannattaa tehdä aina hakemus loppuun asti valmiiksi ja lähettää se, ennen kuin alkaa tehdä uutta hakemusta toiseen tehtävään. Mistä tiedän, että työhakemukseni on mennyt perille työnantajalle? - Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee: Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Miten voin muuttaa lähettämäni työhakemuksen tietoja? - Kun kirjaudut järjestelmään, näet oman työpöytäsi näkymässä listauksen työpaikoista, joita olet hakenut. Valitse se, johon jättämääsi hakemusta haluat muokata. Tee lomakkeelle tarvittavat muutokset, ja klikkaa lopuksi Yhteenveto ja lähettäminen välilehdellä olevaa painiketta Päivitä hakemus. - Voit muokata työhakemuksen tietoja avoinna olevan työpaikan hakuaikana, et hakuajan jälkeen. Mistä voin kirjautua järjestelmään, kun minulla on jo käyttäjätunnus? - Järjestelmään voit kirjautua Kuntarekry.fi -sivujen etusivulla olevasta linkistä Omiin tietoihin, joka löytyy otsikon Kirjautuminen alta, tai minkä tahansa työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa painikkeella. Miksi en saa sähköpostiini uutta salasanaa, kun tilasin sellaisen itselleni? - Järjestelmä lähettää uuden salasanan vain siihen samaan osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut työhakemuksesi yhteystiedoissa. - Jos et ole tallettanut yhteenkään hakemukseesi yhteystietoihisi sähköpostiosoitetta, et voi tilata itsellesi uutta salasanaa. Tällaisessa tilanteessa sinun täytyy rekisteröityä uudelleen uudella käyttäjätunnuksella, jolloin et näe aiempien hakemustesi tietoja uudella käyttäjätunnuksellasi.

9 9 Miksi rekisteröityminen ei onnistu, vaan saan tiedon että käyttäjätunnus on jo varattu? - Jos olet jo tehnyt itsellesi käyttäjätunnuksen, ja valitset Kirjaudu sisään -näkymässä vahingossa uudelleen Rekisteröidy, olet jälleen näkymässä jossa luodaan uusi käyttäjätunnus. Olet ehkä jo rekisteröitynyt aiemmin samalla käyttäjätunnuksella, ja se on siksi jo käytössä. - Käyttäjätunnus, jonka haluat itsellesi, voi olla jonkun muun työnhakijan käytössä. Keksi jokin muu käyttäjätunnus itsellesi. Vinkki: voit lisätä haluamaasi käyttäjätunnukseen numeron, niin se on helppo muistaa. Kirjoita kuitenkin itsellesi muistiin käyttäjätunnus ja salasana jonka itsellesi luot. - Tee näin: Kun olet ensin rekisteröitynyt ja palaat näkymään Kirjaudu sisään, laita käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin ja klikkaa Kirjaudu sisään. Miksi hakulomakkeella ei ole mitään vastausvaihtoehtoja kysymyksissä, joissa aukeaa ikkuna josta pitäisi valita jokin vastaus? - Työnantaja, joka on tehnyt hakulomakkeen, ei ole ottanut hakulomakkeelle vastausvaihtoehtoja käyttöön. Ota yhteyttä työantajaan, jonka työpaikkaa olet hakemassa. Miten saisin kerrottua hakulomakkeella itsestäni sellaisia tietoja, joita ei kysytä? - Hakulomakkeet ovat niiden työnantajien laatimia, joiden työpaikkoja niillä haetaan. Ota työhakemuksiin ja niiden sisältämiin tietoihin liittyen aina yhteyttä siihen työnantajaan, jonka työpaikkaa olet hakemassa.

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 1 FAQ, SISÄLTÖ Usein kysytyt kysymykset löytyvät myös asiakastuen Requeste -järjestelmästä, jonne organisaation pääkäyttäjillä on käyttäjätunnukset. Rekkuun kirjaudutaan osoitteessa www.krtukipyynto.fi

Lisätiedot

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 1 FAQ, SISÄLTÖ Usein kysytyt kysymykset löytyvät myös asiakastuen Requeste -järjestelmästä, jonne organisaation pääkäyttäjillä on käyttäjätunnukset. Rekkuun kirjaudutaan osoitteessa www.krtukipyynto.fi

Lisätiedot

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta.

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta. Mistä on kyse Lyhyt palvelukuvaus Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta. Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu.

Lisätiedot

sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE

sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE SISÄLLYS 1. Rekisteröityminen 2. Kirjautuminen 3. Sijaisrekisterin välilehdet 4. Hakemuksen tekeminen 5. Haastatteluajan varaus 6. Kalenterin

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012. Ajankohtaista järjestelmästä

Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012. Ajankohtaista järjestelmästä Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012 Ajankohtaista järjestelmästä Risto Kökkö Versio 5.4 Tällä hetkellä testiympäristössä Tehty sekä järjestelmään että palvelimille teknologista kehitystä, joka ei näy käyttöliittymässä

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje

Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje Aditro Recruit 9.0.5 9.2 31.5.2016 Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje Aditro Recruit 9.0.5 9.2 31.5.2016 Sisällys 1. Kirjautuminen Palveluun... 1 1.1. Käyttäjätilin lukkiutuminen... 2 2. Käyttäjätilin

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ

Pääkäyttäjäpäivä Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ Pääkäyttäjäpäivä 4.10.11 Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ Asiakkuusmallit Nosto (pelkkä ilmoittelu, ei rekrytointiprosessia Kuntarekryssä) Steppi (ei asetuksia, vähemmän koulutustarvetta

Lisätiedot

JOHDANTO... 1. 1. Rekisteröityminen... 2. 2. Kirjautuminen... 3. 3. Sijaisrekisterin harjoittelijaosion välilehdet... 4. 4. Omat tiedot...

JOHDANTO... 1. 1. Rekisteröityminen... 2. 2. Kirjautuminen... 3. 3. Sijaisrekisterin harjoittelijaosion välilehdet... 4. 4. Omat tiedot... 1 Sisällys JOHDANTO... 1 1. Rekisteröityminen... 2 2. Kirjautuminen... 3 3. Sijaisrekisterin harjoittelijaosion välilehdet... 4 4. Omat tiedot... 5 5. Avoimet harjoittelupaikat ja opinnäytetyöaiheet...

Lisätiedot

Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri

Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri OHJE 1 (5) Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri Hakemuksen jätettyäsi Kuntarekry palvelun kautta voit omilla tunnuksillasi päivittää tietoja ja käytettävyyskalenteriasi

Lisätiedot

Rekrypolku. - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön. Ohjeen sisältö. Rekrypolun ohje 1(12)

Rekrypolku. - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön. Ohjeen sisältö. Rekrypolun ohje 1(12) Rekrypolun ohje 1(12) Rekrypolku - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön Ohjeen sisältö 1 Rekisteröidy Rekrypolulle... 2 2 Henkilötiedot... 3 3 Oma hakijaprofiili... 4 4 Työpaikkailmoitukset... 9 Avoimet

Lisätiedot

Diacor Turku extranet

Diacor Turku extranet Diacor Turku extranet Extranet on asiakasyritystemme vastuuhenkilöille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Diacor Turun extranet- sivustolla yrityksen kontaktihenkilön on mahdollista kirjata työntekijöiden

Lisätiedot

Ylläpito toimittaa sinulla sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tässä esimerkissä

Ylläpito toimittaa sinulla sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tässä esimerkissä Sivustolle santaskyla.net kirjautuminen Sisällysluettelo Sisällys Sivustolle santaskyla.net kirjautuminen... 1 Sisällysluettelo... 1 Käyttöoikeus... 1 Kirjautunut käyttäjä... 3 Artikkelin kommentointi...

Lisätiedot

Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille

Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille Käyttöohje - YTL:n sähköinen asiointi 16.5.2016 Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille 1 Tervetuloa sähköisen asioinnin käyttäjäksi! 1.1 Kuka asiointipalvelua käyttää?

Lisätiedot

Sijaishakemuksesta avautuu Kuntarekryyn tehty ilmoitus ja kohdasta Hae työpaikkaa pääset rekisteröitymään Kuntarekryn käyttäjäksi.

Sijaishakemuksesta avautuu Kuntarekryyn tehty ilmoitus ja kohdasta Hae työpaikkaa pääset rekisteröitymään Kuntarekryn käyttäjäksi. 1 (5) Kirsi Mikkola 28.9.2012 OHJE MITEN ILMOITTAUDUT SIJAISEKSI KERAVAN KAUPUNGILLE Löydät Keravan kaupungin sijaisrekrytointi-ilmoitukset osoitteesta www.kerava.fi kohdasta avoimet työpaikat ja sijaisrekrytointi.

Lisätiedot

Lemminkäisen Urapolun käyttöohje

Lemminkäisen Urapolun käyttöohje Lemminkäisen Urapolun käyttöohje 1 Sisällys 1 Kuinka haen avoimeen tehtävään?... 3 2 Rekisteröityminen Lemminkäisen Urapolkuun... 3 3 Hakijaprofiilin täydentäminen... 3 3.1 Henkilötietojen täyttäminen...

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

Hakulomakkeen täyttöohjeet

Hakulomakkeen täyttöohjeet Hakulomakkeen täyttöohjeet - tekninen ohjeistus kansalliskomiteoiden hakemustietokannan käyttöön (1.10.2014) 1 Mene selaimellasi osoitteeseen https://pro.tsv.fi/juva/taj_hakemus/index.php ja KIRJAUDU sisään

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN 1. Kulta2 -järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 1-3 2. Järjestelmään kirjautuminen olemassa olevalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla s. 4-5 3. Hakemuksen

Lisätiedot

1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) VASTUUNALAISEN KOULUTTAJAYRITYKSEN KÄYTTÖLIITTYMÄ Tässä palvelussa vastuunalaisesta kouluttajayrityksestä käytetään nimitystä työnantaja vaikka yrittäjä ei olekaan työsuhteessa kouluttajayrityksessä.

Lisätiedot

CV-kannan käyttöohje 2017

CV-kannan käyttöohje 2017 Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 2 a) Sinulle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Monsterilta... 2 b) Sinulla ei ole vielä tunnuksia Monsterin työnantajat sivulle... 3 Turvakysymykset... 3

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

eage maisterivalinnan hakukohteen akateemisen arvioijan koulutus

eage maisterivalinnan hakukohteen akateemisen arvioijan koulutus eage maisterivalinnan hakukohteen akateemisen arvioijan koulutus Page 1 Mari Riihiaho 16.3.2011 Kirjautuminen ja käyttöoikeudet Järjestelmään kirjaudutaan Aalto tunnuksella (käyttäjätunnus ja salasana)

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje VTJ-YLLÄPITO Vastuukäyttäjän ohje 2 (9) Sisällysluettelo 1 Johdanto...3 1.1 Vastuukäyttäjän tehtävät...3 2 Käyttäjien hallinta...3 2.1 Kirjautuminen VTJkyselyn hallintapalveluihin...3 2.2 Uuden käyttäjän

Lisätiedot

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Henkilöstöpalvelut/ohje 19.2.2019 Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Työpaikkailmoitus Kuntarekry.fi-palvelussa Löydät Liperin kunnan kaikki avoimet työpaikkailmoitukset osoitteesta

Lisätiedot

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Sisällysluettelo 1. Tervetuloa Hurmos-rekrytointijärjestelmän käyttäjäksi... 1 2. Hurmokseen kirjautuminen... 2 3. Päävalikot... 2 3.1. Hakemukset... 2 3.1.1.

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin...1 Tilojen haku...2 Pikkukalenteri...4 Varauskalenteri...5 Hakemuksen teko...5 Hakemuksen lisätiedot-välilehti...6 Varaukset Oma asiointi...7 Kirjautuminen Timmiin Mene

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Hakemuksen teko:... 5 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee hakemaan seuraavasti:

Lisätiedot

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

Metron. nettikauppaohjeet

Metron. nettikauppaohjeet Metron nettikauppaohjeet 2012 WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 1/24 Sisällys 1 Johdanto ja nettikauppaan kirjautuminen 2 2 Tuotehaku 3 2.1 Ean-vähittäisyksikönkoodilla 4 2.2 Tuotteen nimellä 4 2.3 Nimellä ja

Lisätiedot

Rekisteröityminen. Sijaisrekisterin käyttöohje sijaisille Sijaisrekisteri löytyy osoitteesta:

Rekisteröityminen. Sijaisrekisterin käyttöohje sijaisille Sijaisrekisteri löytyy osoitteesta: Sisällys Rekisteröityminen... 1 Kirjautuminen...2 Hakemuksen tekeminen...2 Haastatteluajan varaus ja peruminen... 3 Kalenterin käyttö... 4 Sijaisuusehdotukset... 4 Sijaisuuspyyntöön vastaaminen tekstiviestillä...

Lisätiedot

Tonttihakemuksen tekeminen

Tonttihakemuksen tekeminen Tonttihakemuksen tekeminen Tontinluovutuksen periaatteet ja hyväksyttävän hakemuksen ehdot on kuvattu Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa. Tärkeitä huomioita tonttihakuun osallistumisessa: 1)

Lisätiedot

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015

Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Palveleva Huittinen Käyttöohje 19.11.2015 Sisältö 1 Palvelun kuvaus...1 1.1 Koska käyttää mitäkin sisältötyyppiä?...1 1.1.1 Ajankohtaista...1 1.1.2 Tarjoukset...1 1.1.3 Ilmoitukset...1 1.2 Käyttäjätunnukset...1

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012. Risto Kökkö

Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012. Risto Kökkö Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012 Risto Kökkö Esityksen sisältö Uusia tuotteita Asiakastukijärjestelmä Rekku Versio 5.7:n uutuudet XML-syöte Monipuolinen räätälöitävä vaihtoehto RSS-syötteelle Voidaan määritellä

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun. Kirjautuminen verkkopalveluun

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun. Kirjautuminen verkkopalveluun Seurantahenkilön ohje SopimusPro verkkopalveluun Työantajan ns. seurantahenkilönä - pääset verkkopalvelussa seuraamaan tehtyjä väli- ja päättöarviointeja ja koulutuskorvaushakemusten tilannetta sekä tulostamaan

Lisätiedot

Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje

Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje 1 Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje Avaa Metalliliiton sivu www.metalliliitto.fi Valitse sieltä Päivitä jäsentietosi Lue ohje ja klikkaa linkistä! 2 Valitse pankki, jonka kautta voit todentaa henkilöllisyytesi

Lisätiedot

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ Esimiehen pikaohje Omat tiedot, etusivu Omien tietojen etusivulla näkyy kirjautuneen käyttäjän nimi sekä käytössä olevat osiot Näkymäksi voi valita joko ns. Tiilet tai Etusivun

Lisätiedot

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016 KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) MML Käyttövaltuushallintaan mennään osoitteen https://vatu.idmservice.nls.fi kautta. Valitse tunnistautumismenetelmä, joka sinulla on käytössäsi. KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA 1 Henkilöstöpalvelut 2015 (12.8.2015) OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA Hakemus Turun yliopistossa avoinna olevaan tehtävään tehdään täyttämällä hakemus ja liittämällä tarvittavat

Lisätiedot

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! Seuratoiminta on suomalaisen liikunnan ja urheilun kulmakivi Päätehtävämme on tuottaa urheilijoita sekä aktivoida liikkumaan. Miten tätä päätehtävää voidaan tukea? Sama tuska

Lisätiedot

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun

SOPIMUSPRO - VERKKOPALVELUNOHJE. Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun. Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun Työpaikkakouluttajan ohje SopimusPro verkkopalveluun Pikaohje arvioinnin kirjaamiseen SopimusPro -verkkopalveluun 1. Saat sähköpostiin ilmoituksen arvioinnista ja linkin arviointisivulle (sivu 1). 2. Työpaikkakouluttaja

Lisätiedot

Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta. OHJE KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN TEKEMISESTÄ WILMAAN Ennen kuin pääset ilmoittamaan lapsesi kouluun, tulee sinun tehdä käyttäjätunnukset wilmaan. Jos esiopetuksessa olevan lapsesi päiväkodissa on otettu wilma käyttöön,

Lisätiedot

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille 13.6.2016 Epilepsialiitto Sisällys Kirjautuminen ja valikko... 3 Uuden jäsenen lisääminen Kilta-jäsenrekisteriin... 4 Henkilön tietojen muutos... 10 Henkilön jäsenyyden

Lisätiedot

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE 2007 Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S SISÄLLYS 1 Projektorin käyttö... 3 2 Projektien julkinen haku ja selailu... 4 2.1 Hakuvaihtoehdot... 4 2.2 Tarkennettu haku... 5 3 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Oma kartta Google Maps -palveluun

Oma kartta Google Maps -palveluun TAMPERE 1 (6) Oma kartta Google Maps -palveluun Google Maps palveluun on mahdollista luoda karttoja omilla paikkamerkeillä. Tilin luonti Google-palveluihin Tehdäksesi karttoja omilla paikkamerkinnöillä,

Lisätiedot

3. Kirjaa rekisteröintiä varten tarvittavat tiedot ja paina Rekisteröidy -painiketta

3. Kirjaa rekisteröintiä varten tarvittavat tiedot ja paina Rekisteröidy -painiketta Sisällys Rekisteröityminen... 1 Kirjautuminen... 2 Hakemuksen tekeminen... 2 Haastatteluajan varaus ja peruminen... 4 Kalenterin käyttö... 5 Sijaisuusehdotukset... 5 Sijaisuudet... 6 Avoimet sijaisuudet

Lisätiedot

Outlook Web Access 1(7) 9.9.2011 OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ

Outlook Web Access 1(7) 9.9.2011 OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ Outlook Web Access 1(7) OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ Pääset OWA-sähköpostiin selaimella (esim. Internet Explorer, Mozilla Firefox). Tässä ohjeessa on käytetty Internet Exploreria, jonka

Lisätiedot

Tuomarit. 1 Järjestelmään kirjautuminen

Tuomarit. 1 Järjestelmään kirjautuminen Tuomarit Taso järjestelmässä hoidetaan Suomen Palloliiton valtakunnallisten sarjojen, sekä järjestelmän käyttöönottaneiden piirien erotuomariasettelut ja tulospalvelu (mm. sähköiset pöytäkirjat). 1 Järjestelmään

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

Liikennöitsijäsivuston käyttöohje

Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http://www.vastaanottopisteet.net Ennen järjestelmän käyttöä liikennöitsijän tulee rekisteröityä

Lisätiedot

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla BLOGGER ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla Sisältö Blogin luominen... 1 Uuden blogitekstin kirjoittaminen... 4 Kuvan lisääminen blogitekstiin... 5 Lisää kuva omalta koneelta... 6 Lisää kuva

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Asetukset... 4 Hakemuksen teko:... 4 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee

Lisätiedot

Joomla pikaopas. Yksinkertainen opas, jossa neuvotaan esimerkkisivuston teko Joomla julkaisujärjestelmällä vaihe vaiheelta.

Joomla pikaopas. Yksinkertainen opas, jossa neuvotaan esimerkkisivuston teko Joomla julkaisujärjestelmällä vaihe vaiheelta. Joomla pikaopas Yksinkertainen opas, jossa neuvotaan esimerkkisivuston teko Joomla julkaisujärjestelmällä vaihe vaiheelta. Paavo Räisänen www.ohjelmoimaan.net Tätä opasta saa vapaasti kopioida, tulostaa

Lisätiedot

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO PELAAJASIIRTOJEN OHJE VERSIO 1.7. PÄIVITETTY 31.5.2016 s. 1 SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO - ohje pelaajasiirron tekemiseen. Tässä ohjeessa ei opasteta mistä seuran tunnuksen ja salasanan Palvelusivustolle

Lisätiedot

Seutudokumenttien pä ivittä misohje

Seutudokumenttien pä ivittä misohje Seutudokumenttien pä ivittä misohje Kirjautuminen sisällönhallinta-työkaluun Käytä ylläpidossa Firefox-selainta. Käyttäjätunnukset Käy rekisteröitymässä osoitteessa www./kirjaudu kohdassa Rekisteröidy.

Lisätiedot

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset Sisällysluettelo: 1. Sisällysluettelo s. 1 2. Kulta2-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 2-3 3. Kirjautuminen

Lisätiedot

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (19) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

WINHAWILLE 1 (6) Opiskelijasivut Opiskelijan ohjaus/hh/versio2 27.9.2012

WINHAWILLE 1 (6) Opiskelijasivut Opiskelijan ohjaus/hh/versio2 27.9.2012 WINHAWILLE 1 (6) 1 Käyttäjätunnus ja salasana WinhaWillen opiskelijaliittymä on toteutettu web-versiona ja pääset käyttämään opiskelijasivuja vain antamalla henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksena

Lisätiedot

Timmi 4.1. sähköinen asiointi ohje hakijalle

Timmi 4.1. sähköinen asiointi ohje hakijalle Tuusulan kunta Päivitetty 29.2.2016 Kasvatus- ja sivistystoimi Timmi 4.1. sähköinen asiointi ohje hakijalle Sisällys Rekisteröityminen yksityishenkilönä... 2 Organisaation (rekisteröityneen seuran ja yhdistyksen)

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelussa voit

Omapalvelu. Omapalvelussa voit Omapalvelussa voit Omapalvelu tehdä vammaispalveluhakemuksen vammaispalvelulain mukaisista palveluista ja taloudellisesta tuesta sekä vaikeavammaisten kuljetuspalveluhakemuksen samoilla lomakkeilla voit

Lisätiedot

opiskelijan ohje - kirjautuminen

opiskelijan ohje - kirjautuminen opiskelijan ohje - kirjautuminen estudio on Edupolin kehittämä e-oppimisympäristö koulutusryhmän verkkoalustana perinteisen luokkaopetuksen tukena. etäopiskelussa ja -opetuksessa kotoa tai työpaikalta.

Lisätiedot

Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta

Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta 1. Selaa työpaikkoja Löydät Seuren avoimet työpaikat kotisivultamme seure.fi kohdasta HAE TYÖTÄ Voit hakea työpaikkoja toimialan, kaupungin ja työn luonteen

Lisätiedot

Microsoft Lync 2013. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy

Microsoft Lync 2013. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy Microsoft Lync 2013 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy Ohjeen nimi Microsoft Lync 2013 Vastuuhenkilö Mari Jokiniemi ja Sirpa Kemppainen

Lisätiedot

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ!

TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! TERVETULOA OPISKELEMAAN MOODLE-OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ! Tämä on opiskelijan Moodle-opas, josta saat tärkeimmät neuvot opiskellessasi LOVe lääkehoidon verkkokursseilla Moodle- oppimisympäristössä. Seuraamalla

Lisätiedot

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje RATKI RATKI 1.0 Käyttäjän ohje Ohje 0.5 Luottamuksellinen Vastuuhenkilö Petri Ahola Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 1.1. Kuvaus... 3 1.2. Esitiedot... 3 1.3. RATKIn käyttöoikeuksien hankinta... 3 1.4.

Lisätiedot

Timmiin kirjautuminen

Timmiin kirjautuminen Sisällys Timmiin kirjautuminen... 1 Varaushakemukset - Oma asiointi... 2 Omat tiedot... 3 Omat tiedot ja edustamani organisaation tiedot... 3 Sähköpostiosoitteiden muutokset... 3 Käyttöoikeuksien laajennus...

Lisätiedot

Kuntarekryjärjestelmän viestipohjien tagit 12.8.2014

Kuntarekryjärjestelmän viestipohjien tagit 12.8.2014 Kuntarekryjärjestelmän viestipohjien tagit 12.8.2014 Työnhakijan tietojen tagit (=hakulomakkeen kentät) = Vastaanottajan (työnhakija tai työntekijä) -kentät Henkilötiedot; Sukunimi Henkilötiedot; Etunimi

Lisätiedot

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus...

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus... 1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2 1.1 Kirjautuminen... 2 1.2 Käyttöliittymä... 2 2 Uuden varauksen tekeminen... 3 2.1 Normaali varaus... 3 2.2 Alustava Varaus... 5 2.2.1 Alustavan varauksen muuttaminen

Lisätiedot

Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje

Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje Valtiokonttori Ohje 1 (5) Valtion IT-palvelukeskus Vyvi Työtila ja Ryhmä kirjautumisohje 11.10.2013 Valtion yhteisen viestintäratkaisun (Vyvi) Työtila- ja Ryhmä-palvelun kirjautumisohje Tässä ohjeessa

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU ETUSIVU Kun tulet SOKU-järjestelmän (SOKU) etusivulle, näet listan avoimista työpaikoista. Yläpalkissa mustalla ympyröitynä on Kirjaudu-nappi Kun klikkaat sitä, pääset kirjautumissivulle.

Lisätiedot

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (21) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

Rakennusten elinkaarimittareiden verkkotyökalun käyttöohje. www.360optimi.com/kiinteistopassi

Rakennusten elinkaarimittareiden verkkotyökalun käyttöohje. www.360optimi.com/kiinteistopassi Rakennusten elinkaarimittareiden verkkotyökalun käyttöohje www.360optimi.com/kiinteistopassi Bionova Consulting, luottamuksellinen Viimeksi päivitetty 9. syyskuuta 2014 Käyttöohjeen sisällysluettelo Luo

Lisätiedot

OHJE 1: Uudet oppilaat

OHJE 1: Uudet oppilaat 1 OHJE 1: Uudet oppilaat HUOM! Jos Sinulla on jo Peda.net-tunnukset suomalaisen koulusi kautta, Sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Kirjaudu sisään Omaan tilaasi ja aloita ohjeiden luku sivulta

Lisätiedot

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sisältö 1 Yleistä... 1 1.1 Sisään- ja uloskirjautuminen... 1 1.2 Salasanan vaihto... 2 2 Ajanvaraus... 3 2.1 Varauksen luonti...

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Oman yhdistyksen tietojen päivittäminen www.krell.fi-sivuille Huom! Tarvitset päivittämistä varten tunnukset, jotka saat ottamalla yhteyden Kristillisen Eläkeliiton

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 3/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 3/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 3/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje YKSIKÄÄN ASIAKAS EI OLE MEILLE LIIAN PIENI TAI MIKÄÄN HAASTE LIIAN SUURI. Nettiposti Nettiposti käyttöohje Tässä käyttöohjeessa kuvataan selainkäyttöisen Nettiposti sähköpostiohjelman toiminnot. Käyttöohje

Lisätiedot

Ohjeet Reviiri karttapalvelun käyttöön. Enon Pohjoinen Erä ry Pekka Parikka 0505347833 parikkapekka@gmail.com

Ohjeet Reviiri karttapalvelun käyttöön. Enon Pohjoinen Erä ry Pekka Parikka 0505347833 parikkapekka@gmail.com Ohjeet Reviiri karttapalvelun käyttöön Enon Pohjoinen Erä ry Pekka Parikka 0505347833 parikkapekka@gmail.com Sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite, sähköpostiosoite toimii Reviirin käyttäjätunnuksena.

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Uuden Peda.netin käyttöönotto

Uuden Peda.netin käyttöönotto Sisällysluettelo Uuden Peda.netin käyttöönotto...2 Sisään- ja uloskirjautuminen...2 OmaTila...3 Peda.netin yleisrakenne...4 Työvälineet - Sivut...5 Sivun lisääminen omaan profiiliin:...5 Sivun poistaminen

Lisätiedot

SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE

SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE 20.6.2016 SISÄLLYS 1. Rekisteröityminen 2. Kirjautuminen 3. Hakemuksen tekeminen 4. Haastatteluajan varaus 5. Kalenterin käyttö 6. Sijaisuusehdotukset

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Yleistä Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint ylläpitosopimus sisältää ohjelmiston käytön tukipalvelun. Asiakas on oikeutettu saamaan kohtuullisessa

Lisätiedot

Tilavaraushakemuksen teko:

Tilavaraushakemuksen teko: Tilavaraushakemuksen teko: Voidaksesi tehdä sähköisen varaushakemuksen sinun tulee olla rekisteröitynyt Timmi -tilavarausohjelman käyttäjäksi. Rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen. Sähköpostiisi

Lisätiedot

KKP-RONDO WEB. Käyttäjän opas tili-ilmoitusten ja täsmäytyslaskelmien sekä valtuuksien seurantailmoitusten käsittelyyn KKP-Rondossa

KKP-RONDO WEB. Käyttäjän opas tili-ilmoitusten ja täsmäytyslaskelmien sekä valtuuksien seurantailmoitusten käsittelyyn KKP-Rondossa KKP-RONDO WEB Käyttäjän opas tili-ilmoitusten ja täsmäytyslaskelmien sekä valtuuksien seurantailmoitusten käsittelyyn KKP-Rondossa 2 (16) SISÄLLYSLUETTELO KKP-RONDO WEB... 3 KKP-RONDON KÄYTTÄJÄTUNNUS,

Lisätiedot

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU Ohje työpaikkaohjaajalle 1 (9) TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI JA KOULUTUSKOR- VAUKSEN HAKU Kun työpaikalla tapahtuvan oppimisen arviointi ja koulutuskorvauksen haku ovat ajankohtaisia, saat

Lisätiedot

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

ENNI-järjestelmällä tehtävä selainennakkoilmoitus

ENNI-järjestelmällä tehtävä selainennakkoilmoitus SELAINENNAKKOILMOITUKSEN IKKUNANKUVAT 1(24) 2.2.2010 Selainennakkoilmoitus ENNI-järjestelmällä tehtävä selainennakkoilmoitus Yleistä ENNI-järjestelmästä ENNI-järjestelmän vakiopainikkeita Selainennakkoilmoitus

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot