Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn ajan. Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 136 ajan klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn ajan. Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 136 ajan klo"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Keskiviikko klo N:o 16/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 136 käsittelyn ajan Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 136 ajan klo Muut päätöksentekijät: Eija Boije jäsen Kari Laine jäsen Mia Sundström jäsen poistui 136 käsittelyn jälkeen klo Tuure Keskinen varajäsen Poissa: Minna Söderström Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Puheenjohtaja Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja Jorma Kivilä Sihteeri Marja Lähdekorpi Pöytäkirja tarkastettu Kari Laine Eija Boije Pöytäkirja yleisesti nähtävänä: , Marja Lähdekorpi, sihteeri

2 Kirkkoneuvosto SISÄLLYS KN 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KN 130 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA KN 131 KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖÖN PERUSTUVAT PUHEENJOHTAJAN JA TALOUSPÄÄLLIKÖN RATKAISUT 121 KN 132 TOIMINTASUUNNITELMAN SANALLINEN OSUUS, VERSIO II KN 133 KOULUTUSUUNNITELMA KN 134 TALOUSARVIO 2019, VERSIO I KN 135 KIRKKOHALLITUKSEN LAUSUNTOPYYNTÖ TYÖRYHMÄN MIETINNÖSTÄ ALISTUSSÄÄNNÖSTEN PURKAMISEKSI KN 136 OIKAISUPYYNTÖ VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSEEN KN 137 ILMOITUSASIOITA KN 138 OIKAISUVAATIMUSOHJE/VALITUSOSOITUS

3 Kirkkoneuvosto Kn 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto: Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli kirkkoneuvoston 5 jäsentä ja 1 varajäsen. Kn 130 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Kirkkoneuvosto: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin jäsenet Kari Laine ja Eija Boije. Kn 131 KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖÖN PERUSTUVAT PUHEENJOHTAJAN JA TALOUS- PÄÄLLIKÖN RATKAISUT Kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talouspäällikkö saattavat KN:n ohjesäännön 8-9 :n mukaiset päätöksensä kirkkoneuvoston tietoon. Kirkkoherran päätökset 64-71/2018 ja talouspäällikön päätökset 66-72/2018 ovat liitteenä. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee päätökset tiedoksi. Kirkkoneuvosto: Merkittiin tiedoksi.

4 Kirkkoneuvosto Kn 132 TOIMINTASUUNNITELMAN SANALLINEN OSUUS, VERSIO II Kirkkoneuvosto käsitteli kokouksessaan ensimmäisen kerran vuoden 2019 toimintasuunnitelman sanallista osiota, joka lähetettiin jälleen jatkovalmisteluun. Neuvosto toivoi suunnitelmaan muutamia korjauksia. Korjaukset on tehty ja suunnitelma tarkastettu. Se on liittenä 1. Suunnitelman sanallinen osio oikoluetaan ennen sen liittämistä yhdeksi kokonaisuudeksi. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee vuoden 2019 toimintasuunnitelman sanallisesta osiosta. Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto keskusteli vuoden 2019 toimintasuunnitelman sanallisesta osiosta ja lähetti sen oikoluettavaksi.

5 Kirkkoneuvosto Kn 133 KOULUTUSUUNNITELMA 2019 Toiminta- ja taloussuunnitelma sisältää koulutussuunnitelman, johon kirjataan työyhteisön koulutustarpeet. Periaatteena on, että työnantaja lähettää työntekijän koulutukseen, mutta koulutustarpeista ja koulutuksen sisällöistä keskustellaan työntekijöiden kanssa. Työntekijöille annetun ohjeen mukaan tämän vuoden koulutussuunnitelma on arvoltaan samaa suuruusluokkaa kuin vuonnna 2016 ja vuonna Vuonna 2016 koulutussuunnitelman arvo oli ja vuonna 2017 yhteensä Vuonna 2018 koulutussuunitelmassa olivat vain aiemmin alkaneet koutukset. Työntekijöitä ohjeistettiin valitsemaan itselleen suunnitelmaan enimmillään euroa maksava koulutus. Koulutussuunnitelmaluonnos on liitteenä 2. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee seurakunnan työyhteisön koulutustarpeista ja lähettää koulutussuunnitelmaehdotuksen 2019 jatkovalmisteluun. Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto keskusteli seurakunnan työyhteisön koulutustarpeista ja lähetti koulutussuunnitelmaehdotuksen 2019 jatkovalmisteluun.

6 Kirkkoneuvosto Kn 134 TALOUSARVIO 2019, VERSIO I Talousarvioennuste vuodelle 2019 (versio I) on tehty kirkkoneuvoston antamien linjausten mukaisesti. Kirkkovaltuusto vahvisti vuoden 2019 kirkollisveroprosentiksi 1,50%. Seurakunnan kirkollisveroverotulokertymä on arvioitu lisäämällä vuoden 2018 ennusteeseen 2 %. Kunnan asukaslukuun perustuva valtion rahoitusosuus laskee verottajan ennusteen mukaan noin 2%. Palkkoihin on budjetoitu Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen korotus ja kesäkuussa maksettava kertaerä. Vuoden 2020 lomarahoista ei ole tehty erillisratkaisua, joten budjetiin on huomioitu lomarahojen leikkauksen päättyminen vuonna Kilpailukykysopimuksen mukaan lomarahoja leikataan vielä vuonna 2019, mutta asia vaikuttaa lomarahavaraukseen joulukuussa. Työnantajan eläkemaksu palkoista on arvioitu alenevan 21,8 %:sta 21,4 %:iin. Laskennalliseen kirkollisveron perusteella määräytyvään Kirkon keskusrahaston perusmaksuun ja kirkon eläkerahastomaksuun ei ole tulossa muutosta. Verotuskustannuksiin odotetaan 8%:n nousua, mutta verottajan alustavan verokustannusten ennusteen mukaan Karkkilan seurakunnan verotuskulujen osuus ei nouse. (Kirkkohallituksen yleiskirje nro 13/2018). Taloussuunnitelman ensimmäisessä versiossa kirkollisverojen ja valtion rahoitusosuuden tuotto ei riitä kattamaan kuluja, joten tulos päätyy alijäämäiseksi. Talousarvio laskelmat ovat liitteenä 3A-3F. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto käsittelee käyttötalousmenojen 1. budjettiversiota, käy siitä keskustelua ja lähettää jatkovalmisteluun tarkistusten tekemistä varten. Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto käsitteli käyttötalousmenojen 1. budjettiversiota, kävi siitä keskustelua ja lähetti sen jatkovalmisteluun tarkistusten tekemistä varten.

7 Kirkkoneuvosto Kn 135 KIRKKOHALLITUKSEN LAUSUNTOPYYNTÖ TYÖRYHMÄN MIETINNÖSTÄ ALISTUS- SÄÄNNÖSTEN PURKAMISEKSI Kirkkohallitus pyytää Karkkilan seurakunnalta lausuntoa alistussäännösten purkamista pohtineen työryhmän mietinnöstä. Lausuntopyyntö on liitteenä 4. Lausuntopyynnön taustana on kirkkohallituksen asettaman työryhmän mietintö, jossa on pohdittu alistusmenettelyjen muuttamista. Työryhmän mietintö on liitteenä 1X. Työryhmä esittää, että kirkkolakia ja kirkkojärjestystä muutettaisiin niin, että kaikista alistusmenettelyistä luovutaan. Joissakin tapauksissa alistusmenettely korvattaisiin toisella hallintomenettelyllä. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto katsoo, ettei sen asiantuntemus riitä lausuman antamiseen. Kirkkoneuvosto on kuitenkin huolissaan siitä, että kirkon keskushallinto haluaa siirtää keskushallinnon lakisääteisiä tehtäviä seurakunnille, joilla ei ole kaikissa asioissa tarvittavaa lainopillista asiantuntemusta. Kirkkoneuvosto: Hyväksyttiin esityksen mukaan.

8 Kirkkoneuvosto Kn 136 OIKAISUPYYNTÖ VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSEEN Margit Lumia on lähettänyt Karkkilan seurakunnan kirkkoneuvostolle oikaisupyynnön Karkkilan kirkkoherran tekemään viranhaltijapäätökseen 63/2018. Päätös on liitteenä 5a. Oikaisupyyntö koskee viranhaltijapäätöstä, jossa evättiin Lumian pyyntö tutkia Karkkilan seurakunnan 1900-luvun kirkonkirjoja vähintään perhekortteihin siirtymiseen asti. Seurakunnan kirkonkirjat päättyvät vuoteen Lumian pyynnön taustalla on tekeillä oleva Vaskijärven kyläkirja, johon hän etsii tietoja. Oikaisuvaatimus on liitteenä 5b ja Lumian tutkimuslupa-anomus liitteenä 5c. Viranhaltijapäätös perustui Espoon seurakuntayhtymän palvelukeskuksen päällikön Maija Heinosen suositukseen luvan epäämisestä. Heinosen lausunto on liitteenä 5d. Lumian luokittelee Vaskijärven kyläkirjan historialliseksi tutkimukseksi, koska kirjalla on tutkimussuunnitelma, vastuullinen johtaja ja ohjausryhmä. Historialliseen ja tieteeliseen tutkimukseen on mahdollista saada poikkeus arkaluontoisten tietojen käsittelykieltoon. Poikkeuksista säädetään henkilötietolain pykälässä 14. Tutkimussuunnitelma on liitteenä 5e ja henkilötietoseloste liitteenä 5f. Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 9/2011 säädetään, että seurakuntien yleisenä käytäntönä olisi antaa lupa ainoastaan yli 100 vuotta vanhojen kirkonkirjojen tutkimiseen. Yleiskirje on liitteenä 5g. Puheenjohtaja poistui paikalta asian käsittelyn ajaksi. Varapuheenjohtaja toimi puheenjohtajana asian käsittelyn ajan. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee Lumian oikaisuvaatimuksesta. Kirkkoneuvosto: Kirkkoneuvosto päätti jättää asian pöydälle lisäselvityksien saantia varten. Kirkkoneuvosto ehdottaa, että hakija tekee kirkkoneuvostolle uuden lupapyynnön kaikkine liitteineen, joissa on kaikki päätöstä varten tarvittava tieto. Lisätietona pyydetään selvitystä siitä, miten tutkimuksessa tieteellisen tai historiallisen tutkimuksen tekemisen edellyttämät henkilötietolain 8 :n perusteet täyttyvät.

9 Kirkkoneuvosto Kn 137 ILMOITUSASIOITA Länsi-Uudenmaan seurakuntien perheasiain neuvottelukeskus on lähettänyt seurakuntaamme otteen johtokunnan kokouksen pöytäkirjasta. Otteen mukaan vuoden 2019 ostosopimusseurakuntien moduulihinta on 115. Hinta on sama kuin vuonna Pöytäkirjanote on liitteenä X2. Kirkkohallituksen yleiskirje 13/2018, Vuoden 2019 talousarvion valmistelun perusteita, liite X3. KIT yleiskirje A7/2018, Suorituslisän käyttöönottoon valmistautuminen syksyllä 2018, liite X4. Kirkkoneuvosto: Merkittiin tiedoksi. Kn 138 OIKAISUVAATIMUSOHJE/VALITUSOSOITUS Liitetään pöytäkirjaan.

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 2/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 2/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 6.2.2019 14 Kokousaika: Keskiviikko 6.2.2019 klo 18.00 19.45 N:o 2/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 13-22 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 20.6.2018 72 Kokousaika: Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.50 N:o 10/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 78-84 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 27.2.2019 24 Kokousaika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 19.37 N:o 3/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 23-31 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 13.12.2017 144 Kokousaika: Keskiviikko 13.12.2017 klo 18.00 19.00 N:o 14/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 148-156 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.8.2018 91 Kokousaika: Keskiviikko 15.8.2018 klo 18.00 18.57 N:o 13/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 98-107 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 16.8.2017 84 Kokousaika: Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 19.20 N:o 09/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-98 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 3/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 28.2.2018 18 Kokousaika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 20.30 N:o 3/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 19-29 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 1/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 1/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 23.1.2019 1 Kokousaika: Keskiviikko 23.1.2019 klo 18.00 19.53 N:o 1/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-12 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 N:o 03/2017 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 8.8.2018 84 Kokousaika: Keskiviikko 8.8.2018 klo 18.00 19.50 N:o 12/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-97 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 5/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 28.3.2018 36 Kokousaika: Keskiviikko 28.3.2018 klo 18.00 19.27 N:o 5/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 38-46 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri Laine Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri Laine Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 30.8.2018 22 Kokousaika: Torstaina 30.8.2018 klo 18:00 19:20 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 20 24 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena N:o 04/2018 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 26.01.2017 1 N:o 01/2017 Kokousaika: Torstaina 26.1.2017 klo 18:00 19:20 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 15/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 15/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 26.9.2018 109 Kokousaika: Keskiviikko 26.9.2018 klo 18.00 19.30 N:o 15/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 118-128 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 04/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 04/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 29.3.2017 33 Kokousaika: Keskiviikko 29.3.2017 klo 18.00 19.20 N:o 04/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 36-46 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 17.4.2019 55 Kokousaika: Keskiviikko 17.4.2019 klo 18.00 19.10 N:o 6/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 51-61 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 8/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.5.2019 74 Kokousaika: Keskiviikkona 15.5.2019 klo 18.00 20.19 N:o 8/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-76 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 07/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 07/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 7.6.2017 64 Kokousaika: Keskiviikko 7.6.2017 klo 18.00 19.40 N:o 07/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 69-79 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 16.5.2018 55 Kokousaika: Keskiviikko 16.5.2018 klo 18.00 18.50 N:o 8/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 59-67 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 14/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 12.9.2018 100 Kokousaika: Keskiviikko 12.9.2018 klo 18.00 20.10 N:o 14/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 108-117 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 13/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 15.11.2017 130 Kokousaika: Keskiviikko 15.11.2017 klo 18.00 19.55 N:o 13/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 135-147 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Pia Uren-Akkanen varajäsen poissa

Pia Uren-Akkanen varajäsen poissa Kirkkoneuvosto 8.2.2017 11 Kokousaika: Keskiviikko 8.2.2017 klo 18.00 20.00 N:o 02/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 13-20 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 9/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 9/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 6.6.2018 63 Kokousaika: Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 18.54 N:o 9/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 68-77 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 17.1.2019 1 Kokousaika: Torstaina 17.1.2019 klo 18:00 18:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Keskinen Tuure :t 1-3 Kivilä Jorma :t 4-7

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.10.2017 104 Kokousaika: Keskiviikko 18.10.2017 klo 18.00 21.05 N:o 11/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 110-123 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 156 ajan klo Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 156 ajan. Minna Söderström jäsen

Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 156 ajan klo Varapuheenjohtaja: Jorma Kivilä puheenjohtajana 156 ajan. Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 14.11.2018 137 Kokousaika: Keskiviikko 14.11.2018 klo 18.00 20.00 N:o 18/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 149-159 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa 156 ajan klo 18.40-19.08

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero

Rantala Klaus Rantala Titta Sirén Tuula poissa Stenholm Aulis Talikka Pentti Teivonen Juha varajäsen poistui klo 18:55, 12 jälkeen Vepsäläinen Tero Kirkkovaltuusto 2.5.2019 8 Kokousaika: Torstaina 2.5.2019 klo 18:00 20:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 14 Puheenjohtaja: Kivilä Jorma N:o 02/2019 Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 11/2019. Kokousaika: Keskiviikkona klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.8.2019 105 Kokousaika: Keskiviikkona 14.8.2019 klo 18.00 19.45 N:o 11/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 100-111 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju Kirkkoneuvosto 27.3.2019 46 Kokousaika: Keskiviikko 27.3.2019 klo 18.00 19.06 N:o 5/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 43-50 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 1.11.2017 119 Kokousaika: Keskiviikko 1.11.2017 klo 18.00 19.55 N:o 12/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 124-134 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 19.4.2017 43 Kokousaika: Keskiviikko 19.4.2017 klo 18.00 20.15 N:o 05/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-57 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 20.9.2017 93 Kokousaika: Keskiviikko 20.9.2017 klo 18.00 20.00 N:o 10/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 99-109 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Kokousaika 16.11.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaus 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 4.5.2017 9 N:o 02/2017 Kokousaika: Torstaina 4.5.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 8 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät: Boije

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2019. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 13.3.2019 35 Kokousaika: Keskiviikko 13.3.2019 klo 18.00 20.06 N:o 4/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 32-42 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jari-Pekka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 06/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 06/2017. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 17.5.2017 53 Kokousaika: Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00 19.40 N:o 06/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 58-68 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B ASIKKALAN SEURAKUNTA KN8 /218 Kokousaika keskiviikko 19.9. 218 klo 19.3 Kokouspaikka Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B Läsnä Muut osallistujat Poissa Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila Raimo,

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 26.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 30 - Kokouksen avaus 31 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 117-128 17.11.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 20.07 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 2.10.2013 klo 14.00-16.47, tauko klo 15.05-15.20 ja 16.10.-16.20 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous.

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous. Pöytäkirja 5/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Pesonen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Söderström Minna varajäsen poissa Tallgren Anna poissa Velin Petra poissa Örn Leena

Söderström Minna varajäsen poissa Tallgren Anna poissa Velin Petra poissa Örn Leena Kirkkovaltuusto 3.5.2018 7 1. N:o 02/2018 Kokousaika: Torstaina 3.5.2018 klo 18:00 19:25 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 6 14 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot