Cold brew -konsepti. Kylmäuutetuilla juomilla pöhinää läpi vuoden

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Cold brew -konsepti. Kylmäuutetuilla juomilla pöhinää läpi vuoden"

Transkriptio

1 -konsepti Kylmäuutetuilla juomilla pöhinää läpi vuoden

2 TrendikkäÄllä kylmäuutetulla kahvilla pöhinää kahvimyyntiin! ja kylmät juomat olivat näkyvin trendi Lontoon kahvifestivaaleilla 2018 ja trendi näyttää jatkuvan. Monet tutkimusraportit kertovat, että kylmät kahvijuomat, valmiiksi pullotetut juomasekoitukset, uudet suodatusmenetelmät ja laaja juomavalikoima ovat globaalisti kasvavia trendejä. Allegra-raportin mukaan cold brew -kahvi on nopeiten kasvava kahvituote kahviloissa. Koska asiakkaat etsivät jatkuvasti uusia kokemuksia, hemmotteluhetkiä sekä terveellisempiä ja luonnollisia energian lähteitä, tarjotaan heille kylmäuutettuja juomia.* -tuotteilla myyntiä ympäri vuorokauden Kylmäuutetut juomat sopivat läpi päivän myyntiin. Myy niitä heti aamusta alkaen maidottomana luonnollisen raikkaana juomasekoituksena tai valmiiksi pullotettuna Cold Brew Sparkling Coffee juomana. Iltapäivän nuupahtamista vastaan taistelevat täyteläiset cold brew -juomat maidon kera tai rajut freakshake-herkut! Tähän hetkeen sopii myös uutuusjuomamme Cold Brew Sparkling Coffee ja Cold Brew Sparkling Green Tea. Illalla töiden jälkeen ja viikonloppuisin cold brew on inspiroiva afterwork-juoma alkoholin kera tai autoilevan mocktail-juoma! Iltaan sopii myös luontaisesti kofeiiniton Cold Brew Sparkling Rooibos Tea -juoma. *Lähde: Allegra World Coffee Portal Project Café 2018 Europe, marraskuu 2017 ** Lähde: Mintel Trends, marraskuu 2015 asiakasmäärä nousuun Käsintehdyt ja hitaasti uutetut juomat, vastuulliseksi varmennetut / sertifioidut tuotteet kiinnostavat kuluttajia.** parempi Imago Kehität omaa kahvilabrändiäsi trendikkäänä tapaamispaikkana ja nostat asiakastyytyväisyyttä. vaikuttavia tekoja Kun valitset Pauligin, parannat kahvinviljelijän toimeentuloa. Kuppi kerrallaan!

3 on erinomainen raaka-aine cocktaileihin ja mocktaileihin Mitä on cold brew kahvi ja tee? eli kylmäuutettu kahvi on pehmeä ja kylmä juoma, joka on valmistettu uuttamalla vastajauhettua kahvia kylmään veteen. Cold brew -kylmäuutosprosessissa aika korvaa lämmön. Toddy-kylmäuuttomenetelmän kehittäjä Todd Simpson havaitsi jo 1960-luvulla, että menetelmällä saadaan tasapainoisen pehmeä, jopa hieman makean tuntuinen ja matalahappoinen kahvijuoma. Sittemmin menetelmällä on uutettu muitakin raaka-aineita kuten esimerkiksi teelehtiä! Viimeisin villitys on tarjota kylmäuutettua kahvia ja teetä myös kuplivassa muodossa! Valmiiksi pullotetut juomat on helppo ottaa mukaan ja nauttia juuri sopivalla hetkellä janoon tai virkistykseen. Paulig Cold Brew Sparkling -juomat ovat luonnollisempia ja vähemmän makeita vaihtoehtoja perinteisille virvoitusjuomille.

4 THE NEW FRESH Paulig Cold Brew Sparkling Green Tea Ginger Lemon Kofeiinia teestä 1/2 teekupillista eli 14 mg / plo 21 kcal / 100 ml Me: 12 x 400 ml Paulig numero: EAN KUPA: Paulig Cold Brew Sparkling Rooibos Tea Rhubarb Luontaisesti kofeiiniton 18 kcal / 100 ml Me: 12 x 400 ml Paulig numero: EAN KUPA: Paulig Cold Brew Sparkling Coffee Lemon Kofeiinia kahvista 1/2 kahvikupillista eli 35 mg / plo 20 kcal / 100 ml Me: 12 x 400 ml Paulig numero: EAN KUPA:

5 Cold Brew Sparkling Paulig Cold Brew Sparkling juomat ovat luonnollisia, raikkaan hedelmäisiä, kuplivia virvoitusjuomia. Niiden virkistävä vaikutus syntyy pienestä määrästä cold brew -teetä tai -kahvia. Juomien makeus on peräisin aidoista hedelmistä ja ruokosokerista ja sitä täydentää raikas kupliva vesi. Tuoteperhe sisältää kolme raikasta makua, joissa on kussakin kylmäuutettuna eri raaka-ainetta, vihreää teetä, rooibos-teetä tai kahvia. Jokainen tuote sisältää oman luontaisen määränsä kofeiinia; kahvi puolikkaan kahvikupillisen verran, vihreä tee puolikkaan teekupillisen ja rooibos-tee ei lainkaan. INSPIROIVIA COLD BREW SPARKLING -MATERIAALEJA Kehitimme kattavan paketin myynninedistämismateriaaleja, joilla tavoitetaan kuluttajat eri kohtaamispisteissä ulkoa sisälle saakka. Luonnollisia, raikkaan hedelmäisiä, kuplivia virvoitusjuomia Ei keinotekoisia makeutusaineita Kevyesti kupliva Kylmäuutettu yön yli Luontainen kofeiini teestä / kahvista Reilun kaupan sokeri kaikissa tuotteissa Rooibos tea Green tea -kahvi Valmistettu Suomessa! Cold Brew Sparkling juliste, 50x70 cm Cold Brew Sparkling mobile, kolmeosainen, á halk. 27,5 cm Cold Brew Sparkling hyllyvippa, 13x22 cm Cold Brew Sparkling CB Sparkling hyllyjakaja, 23x5,3 cm Kuinka asetella tuotteet myyvästi Sinkkicooler Kassan lähelle, missä on tilaisuus tehdä lisämyyntiä! Mistä saat enemmän katetta; tippilaatikosta tai serveteistä vai kertomalla tarinaa inspiroivasta juomasta? Astia on kätevä täyttää jäillä ja pulloilla. Kylmän helmeilevät pullot herättää janon. Vie vain vähän tilaa tiskistä! TRY THE NEW FRESH Kylmävitriinit Sijoita tuotteet kylmävitriinissä lähelle on-the-go tuotteita esim. premium-limuja, mehuja, wellness-juomia. Enemmän on enemmän; tee tuotteet näkyviksi runsaalla esillepanolla. Vinkkejä houkuttelevaan, raikkaaseen ja myyvään esillepanoon; somista aidoilla sitruunoilla ja inkiväärillä. Cold Brew Sparkling ikkunatarra, 50x100 cm Cold Brew Sparkling lattiatarra, 70x50 cm Cold Brew Sparkling A4 ja A5 hintapaikalla Cold Brew Sparkling A4 ja A5 dynaaminen mainospohja Paulig Professional nettisivuilla

6 Toddy cold brew -suodatusvälineet Toddy Small -tuotteet Aloituspaketti: Toddy Small suodatinlaite: sis. yhden kahvallisen suodatussäiliön, lasikannun kannella, kaksi kestosuodatinta, kumitulpan sekä käyttöohjeet ja reseptikirjan. Paulig Professional Webshop: Lisävarusteet: Toddy Small suodatinpaperi, kertakäyttöinen, 20 kpl/ltk, Webshop: Toddy Small kestosuodatin, 2 kpl/pss, Webshop: Toddy Small kumitulppa, Webshop: Toddy Large -tuotteet Aloituspaketti: Toddy Large suodatinlaite: sis. uustosastia 20 L, kansi, hana, kestosuodatin ja 10 kertakäyttöistä suodatinpaperia. Paulig Professional Webshop: Lisävarusteet: Toddy Large suodatinpaperi, kertakäyttöinen, 50 kpl/ltk, Webshop: Toddy Large kestosuodatin, Webshop: Toddy Large hana, Webshop: Toddy Small kun myyt noin 10 juomaa päivässä Toddy Large kun myyt yli 10 juomaa päivässä RÄÄTÄLÖI JUOMIA ITSEVALMISTETULLA COLD BREW -TIIVISTEELLÄ Suosittelemamme kahvit ovat vastuulliseksi varmennettuja ja sertifioituja Paulig Café New York / Paahtoaste 3 Paulig Mundo / Paahtoaste 3 Tämä kahvi sopii kylmiin kahvijuomiin sen hedelmäisen makeuden ja pehmeyden ansiosta. Tämä kahvi sopii cold brew -kahvijuomiin, kun haluat tarjota kahvijuoman ilman maitoa ja maistaa aromikkaan kahvin makeuden. Kylmäuutetusta kahvitiivisteestä on mahdollista valmistaa rajaton määrä erilaisia juomia. Valikoimastamme löydät kätevät Toddy-valmistusvälineet joilla cold brew -kahvin valmistaminen on erittäin helppoa. Lisäksi käytössäsi on Paulig Barista Instituutin inspiroivat reseptit ja myyntiä tukemaan on kehitetty markkinointimateriaaleja, jotka viimeistelevät houkuttelevan kokonaisuuden ja inspiroivat kokeilemaan uutta! Lue lisää: pauligprofessional.com/konseptit Paulig Café New York on pehmeä ja vivahteikas amerikkalaiseen tapaan keskitummaksi paahdettu kahvisekoitus. Vivahteena kypsiä hedelmiä. Paulig Café New York 18 x 300 g pkj Paulig numero: EAN KUPA: Meira Nova: Kespro: Paulig Café New York 8 x 450 g papu Paulig numero: EAN KUPA: Kespro: Paulig Mundo on täyteläinen ja aromikas, maussa tummaa sokeria ja hunajaa. Paulig Mundo 18 x 300 g pkj Paulig numero: EAN KUPA: Meira Nova: Kespro: Paulig Mundo 8 x 500 g papu Paulig numero: EAN KUPA: Meira Nova: Kespro:

7 -kahvin valmistaminen Toddy Large -suodatusvälineellä -kahvin valmistaminen Toddy Small -suodatusvälineellä h Aseta kestosuodatin Toddyuutosastiaan venyttämällä kuminauha astian ympärille. Laita suodatinpussi kestosuodattimen sisään pussin suu ylöspäin. Varmista, että hana on kiinni ja osoittaa kohti säiliötä. Mittaa 2 kg kahvia suodattimeen. Käytä karkeaksi jauhettua kahvia tai voit käyttää valmiita annospusseja (7 x 300 g PKJ) h Kaada 6,5 l kylmää vettä tasaisesti suodatinpussiin varmistaen, että kaikki kahvijauhe kastuu. Sulje suodatinpussi nauhalla. Jätä kahville runsaasti tilaa liikkua suodatinpussin sisällä, sillä liian tiiviisti pakattu kahvijauhe ei uutu kunnolla. Aseta kumitulppa paikoilleen niin,että sen saa poistettua ulkopuolelta. Kostuta kestosuodatin ja laita paikoilleen suodatinastian pohjalle. Sido suodatinpaperi narulla. Peitä astia esimerkiksi lautasella ja anna uuttua h huoneenlämmössä. Poista tulppa suodatti men pohjasta ja valuta tiiviste kannuun. Säilytä tiivistettä jääkaapissa kannellisessa tiiviissä astiassa (säilyy noin viikon kylmässä). Aseta suodatinpaperi astiaan ja mittaa 300 g karkeaksi jauhettua kahvia suodatinpaperiin tai käytä annospussia (300 g PKJ). Kaada Toddy-astiaan vielä 6,5 l kylmää vettä. Peitä astia kannella ja anna kahvin uuttua tuntia huoneenlämmössä. Uuttamisajan jälkeen valuta kahviuute sopiviin säilytysastioihin ja säilytä niitä jääkaapissa kannellisissa tiiviissä astioissa (säilyy noin viikon kylmässä). Nosta kestosuodatin kahvipuruineen pois uutosastiasta. Käsittele suodatinta varovasti, sillä märkänä se voi olla hauras ja repeytyä. Lisää 2 l kylmää vettä rauhallisesti pyörivällä liikkeellä. Kahvitiivistettä tulee noin 9 litraa. Jos hana tukkeutuu, poista kahvijauhe varovasti hanan kohdalta. Hävitä kertakäyttöinen suodatinpussi ja kahvipurut bioroskikseen. Katso cold brew -kahvin valmistusvideot baristainstitute.com/brewguides Kahvia 2 kg + vettä 13 l = noin 9 l valmista -kahvitiivistettä 9 litrasta kahvitiivistettä saadaan noin 90 kylmää kahvidrinkkiä Juomien valmistus: Juomien sekoitussuhde 1 osa kahvitiivistettä ja 1 osa vettä/maitoa Jos myyt päivässä alle 15 juomaa, valmista pienempi määrä tiivistettä TODDY LARGE -LAITTEEN PUHDISTUS: Laita kestosuodatin mietoon Puly-liuokseen likoamaan tunnin ajaksi ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Pese Toddy-uutosastia Puly-liuoksella, huuhtele hyvin ja anna kuivua. Kahvia 300 g + vettä 2 l = n. 1,7 l valmista -kahvitiivistettä 1,7 litrasta kahvitiivistettä saadaan noin 17 kylmää kahvidrinkkiä Juomien valmistus: juomien sekoitusuhde 1 osa kahvitiivistettä ja 1 osa vettä/limua/maitoa TODDY SMALL -LAITTEEN PUHDISTUS: Hävitä kertakäyttöinen suodatinpussi ja kahvipurut bioroskikseen. Laita kestosuodatin mietoon Puly-liuokseen likoamaan tunnin ajaksi ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Pese Toddy Small -suodatinlaite Puly-liuoksella, huuhtele hyvin ja anna kuivua.

8 Pauligin myynninedistämismateriaaleilla inspiroit kokeilemaan uutta! Kahviloissa ja ravintoloissa kynnys kokeilla uusia makuja on matala. Herkullisen inspiroivilla kuvilla herätät halun kokeilla, sillä visuaalisesti vetoavat kuvat saavat veden kielelle. Myymiseen: sopii läpi päivän myyntiin; myy sitä maidottomana raikkaana virvokkeena lounaan jälkeen......tai iltapäivällä pelastamaan nuupahtamista vastaan. Tähän hetkeen cold brew sopii täyteläisenä makeana herkkuna tai rajuna freakshake-juomana. Fizzy Brew A5 Groovy Cold Brew Lemonade A5 Kick Brew A5 Coco Loco Freakshake A5 Illalla töiden jälkeen Cold Brew on inspiroiva afterwork-juoma alkoholin kera tai autoilevan mocktail-juomana! Tarjoiluun: lasi 400 ml Me: 12 kpl/ltk Webshop: to go -muki 300 ml Me: 1200 kpl/ltk Webshop: to go -kuplakansi, Me: 2000 kpl Webshop: karahvi 1 l Me: 1 kpl Webshop: PAULIG PROFESSIONAL WEBSHOP puh Kysy materiaaleja Pauligyhteyshenkilöltäsi! Gingermania A5 Cool Brewtini A5 Cold Brew Rum n Coke Gin&Tonic A5

9 DIY DIY Tee se itse cold brew Chill out on the go. COLD BREW -KAHVI MYÖS MuKAAN? 1. VALITSE JUOMAN POHJA maidolla Käsintehdyt ja asiakkaan maun mukaan räätälöidyt tuotteet vetoavat, sillä kuluttajat etsivät makuelämyksiä. sitruunalimulla 2. VALITSE LISUKE Makusiirappia Tazza-suklaakastiketta Kinuskikastiketta Kermavaahtoa Karkkeja /juoma /lisuke Kuluttajat ovat valmiita maksamaan enemmän elämyksistä, erikoisuuksista ja tuunatuista juomista, joten näillä on mahdollista saada korkeampaa katetta. Anna hinta maustamattomille cold brew kahveille ja hinnoittele lisukkeet kuten pizzatäytteet pizzeriassa! Viesti cold brew -kahvin mukaan ottamisesta jo ulkona, sillä päätös ostaa juoma mukaan tehdään jo ennen myyntipisteeseen saapumista. COLD BREW WITH LEMONADE COLD BREW WITH MILK Tiedustele materiaaleja Paulig yhteyshenkilöltäsi. COLD BREW -KAHVI ON PEHMEÄ JA KYLMÄ JUOMA, JOKA ON VALMISTETTU UUTTAMALLA VASTAJAUHETTUA KAHVIA KYLMÄÄN VETEEN. POS-materiaalit: 50x70cm juliste ja A5 COLD BREW -KAHVI ON PEHMEÄ JA KYLMÄ JUOMA, JOKA ON VALMISTETTU UUTTAMALLA VASTAJAUHETTUA KAHVIA KYLMÄÄN VETEEN. Voit myös leikata mainokset tästä esitteestä ja ottaa käyttöön!

10 WITH LEMONADE WITH MILK WITH ICE CREAM 1 osa (1 dl) kylmäuutettua kahvitiivistettä 1 osa (1 dl) sitruunalimua (esim. Sprite) jäitä Täytä lasi (n. 250 ml) puolilleen jäillä. Kaada kylmäuutettu kahvitiiviste ja limu lasiin ja sekoita. Saat juoman kerrostumaan, kun kaadat limun pohjalle ja kahvin varovaisesti päälle. 1 osa (1,5 dl) kylmäuutettua kahvitiivistettä 1 osa (1,5 dl) maitoa jäitä Täytä lasi ( ml) puolilleen jäillä. Kaada kylmäuutettu kahvitiiviste ja maito. Sekoita. Makeuta halutessasi makusiirapilla. 1 dl kylmäuutettua kahvitiivistettä sekoitettuna 0,5 dl veteen 1 pallo vaniljajäätelöä Pyöräytä lasin/mukin pohjalle jäätelöpallo. Lisää kylmäuutettu kahvi ja nauti! -kahvitiiviste sisältää kofeiinia noin 140 mg / 100 ml Toddy Large Toddy Small is the new black Katso kuinka kylmäuutettua kahvia valmistetaan Cold Brew Toddy -suodatusvälineillä tai katso video osoitteesta baristainstitute.com/brewguides

11 Yhtenä ensimmäisistä suurista paahtimoista maailmassa, käytämme vain vastuulliseksi varmennettua kahvia. Se tarkoittaa vuosittain yli 50 miljoonaa kiloa kahvia ja noin 370 miljardia kahvipapua. Vaikka suuri tavoite saavutettiin, työmme jatkuu. Ison pitää ottaa myös vastuuta isosti. Lue miten teemme sen paulig.fi Oy Gustav Paulig Ab Puh

Cold Brew -kahvikonsepti

Cold Brew -kahvikonsepti -kahvikonsepti Pöhinää kahvimyyntiin läpi vuoden cold brew -kahvilla Pauligin kylmäuutetulla kahvilla pöhinää kahvimyyntiin! Kylmät kahvijuomat, erilaiset ja uudet suodatusmenetelmät sekä laaja juomavalikoima

Lisätiedot

Cold Brew Coffee -konsepti

Cold Brew Coffee -konsepti Cold Brew Coffee -konsepti Pauligin kylmäuutetulla kahvilla pöhinää kahvimyyntiin! Kylmä kahvi, erilaiset ja uudet suodatusmenetelmät sekä laaja juomavalikoima ovat globaalisti kasvavia trendejä. Koska

Lisätiedot

COLD BREW RUM N COKE COLD BREW GIN&TONIC. Kylmäuutettua kahvia valkoisen rommin, kolajuoman ja ruskean sokerisiirapin kera.

COLD BREW RUM N COKE COLD BREW GIN&TONIC. Kylmäuutettua kahvia valkoisen rommin, kolajuoman ja ruskean sokerisiirapin kera. RUM N COKE Kylmäuutettua kahvia valkoisen rommin, kolajuoman ja ruskean sokerisiirapin kera. GIN&TONIC Gin&Tonic kylmäuutettun kahvin kera. NAUTI VASTUULLISESTI. -KAHVI ON PEHMEÄ JA KYLMÄ JUOMA, JOKA ON

Lisätiedot

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI HETKI, JOLLE OMISTAT KOKO AAMUSI PAULIG CAFÉ PARISIEN on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvi sekoituksemme,

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

Baristan reseptikirjanen

Baristan reseptikirjanen Baristan reseptikirjanen Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi kevät/kesä 2016 ESPRESSO Moi barista! Lyhyt ja voimakas kahvi espressokupissa tarjoiltuna. Juoman päällä on ohut vaahtokerros eli crema.

Lisätiedot

Pauligin Paula hyvän kahvin lähettiläs

Pauligin Paula hyvän kahvin lähettiläs Hyvää kahvia Pauligin Paula hyvän kahvin lähettiläs 2 Sääksmäeltä suomalaisten sydämiin Pauligin Paula on yksi maamme tunnetuimmista PRhenkilöistä. Piirretty neitonen esiintyi Pauligin kahvipurkin kyljessä

Lisätiedot

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus.

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Juhla Mokka Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Tämän kahvisekoituksen uniikki maku tulee parhaista Brasilian, Kolumbian,

Lisätiedot

Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa

Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa HYVÄN KAHVIN OPAS Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa Juuret 1870-luvun Sääksmäellä Kun Gustav Paulig

Lisätiedot

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Hyvä kahvi on osa laadukasta palvelukokemusta Asiakaskokemus syntyy monista tekijöistä. Panosta kokemukseen myymälässä, kahvin avulla lisäät arvoa tarjontaasi

Lisätiedot

Kahvihetki inspiroi työpäivää

Kahvihetki inspiroi työpäivää Kahvihetki inspiroi työpäivää HYVÄLLÄ KAHVITAUOLLA ON SELKEÄT ETUNSA PAREMPI TYÖHYVINVOINTI TEHOKKUUDEN KASVU POSITIIVINEN IMAGO Taukokulttuuri on palaamassa työpaikoille. Tauko elvyttää työntekijää päivän

Lisätiedot

Baristan reseptikirjanen #3. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi KEVÄT /KESÄ

Baristan reseptikirjanen #3. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi KEVÄT /KESÄ Baristan reseptikirjanen #3 Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi KEVÄT /KESÄ Moi barista! Kesä lähestyy. Me Barista-instituutissa olemme touhuilleet taas reseptien kehittelyn parissa. Kokosimme sinulle

Lisätiedot

Baristan reseptikirjanen #4. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI

Baristan reseptikirjanen #4. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI Baristan reseptikirjanen #4 Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI Moi barista! Tiesitkö, että barista on italian kieltä ja tarkoittaa espresso- ja baarimestaria? Jotta sinä, mestaribarista,

Lisätiedot

SMOOTHIEMIXIT. Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

SMOOTHIEMIXIT. Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön SMOOTHIEMIXIT Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön Aurinkoisia smootheja, väriä ja luonnollisuutta! Raikkaat smoothiemixit

Lisätiedot

KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ

KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ MyMoment by Paulig Kun antaa paljon itsestään, ansaitsee paljon myös takaisin. Se on se pieni hetki itselle tauko, joka on aivan minun omani. Valitsen kupposen kuumaa ihan

Lisätiedot

Kahvihammasta kolottaa

Kahvihammasta kolottaa Kahvihammasta kolottaa Tumma suklaa ja appelsiini ne yhteen sopii ja niin sopii myös pähkinäinen kolumbialainen kahvi. Makuyhdistelmä suorastaan kaipaa kolumbialaisen kahvin pehmeyttä ja hienoista hedelmäisyyttä.

Lisätiedot

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAKASTIKKEET korkea marjapitoisuus valmistettu Suomessa aidoista marjoista ruoanlaittoon, jälkiruokiin ja leivonnaisiin OUT OF HOME -MYYNTI Myyntipäällikkö Mika Lund

Lisätiedot

Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT

Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT Helposti tuoretta ja käsintehtyä Nopeasti valmistettava smoothie voidaan tehdä tilauksesta. Lisää vain smoothiemix annospussi 2 3 desilitraan mehua tai jogurttia, sekoita

Lisätiedot

AriZona mehujuomat. w w w.drinkarizona.com AriZona Mango mehujuoma 500 ml. AriZona Vesimeloni 500 ml

AriZona mehujuomat. w w w.drinkarizona.com AriZona Mango mehujuoma 500 ml. AriZona Vesimeloni 500 ml Juomat AriZonan juuret ulottuvat vuoteen 1971, kun John Ferolito ja Don Vultaggio perustivat virvoitusjuomayrityksen Brooklynissa, New Yorkissa. Erottuvilla pakkauksilla ja korkealaatuisilla tuotteilla

Lisätiedot

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Hyvä kahvi on osa laadukasta palvelukokemusta Asiakaskokemus syntyy monista tekijöistä. Panosta kokemukseen myymälässä, kahvin avulla lisäät arvoa tarjontaasi

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Neocate Activella

Helppoja reseptejä Neocate Activella Helppoja reseptejä Neocate Activella Ruuanvalmistusohjeita maitoallergiselle lapselle Neocate Active on maidoton täydennysravintovalmiste yli 1-vuotiaille lapsille. Neocate Activea voidaan nauttia sellaisenaan

Lisätiedot

Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu Uuna Kostamo

Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu Uuna Kostamo Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu 5.10.2017 Uuna Kostamo Vuonna 1876 nuori Gustav Paulig perusti yrityksen, jonka idea oli johdattaa pohjoinen kansakuntamme eksoottisten makujen ennen kaikkea

Lisätiedot

145* PUOLUKKAA BERRIE PUOLUKKA-KARPALO. Puolukan ja karpalon yhdistelmä herättää makuaistin syksyisillä aromeillaan.

145* PUOLUKKAA BERRIE PUOLUKKA-KARPALO. Puolukan ja karpalon yhdistelmä herättää makuaistin syksyisillä aromeillaan. Roberts MARJAHYVÄÄ Roberts Berrieissä on marjojen kaikki parhaat ominaisuudet helposti nautittavassa muodossa. Juotavat välipalat on valmistettu kokonaisista marjoista, jolloin mukana ovat myös runsaasti

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Kahvihetki inspiroi työpäivää

Kahvihetki inspiroi työpäivää Kahvihetki inspiroi työpäivää MyMoment by Paulig Kun antaa paljon itsestään, ansaitsee paljon myös takaisin. Se on se pieni hetki itselle tauko, joka on aivan minun omani. Valitsen kupposen kuumaa ihan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN

KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN KÄYTTÖOHJE VPI7A- LASIKANNUKEITIN SISÄLLYS 1. Laitetoimituksen sisältö s.2 2. Turvaohjeet s.2 3. Varotoimenpiteet s.2 3.1 Toimenpiteet ennen laitteen liittämistä sähköverkkoon s.3 4. Merkkivalot s.4 5.

Lisätiedot

Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta

Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta Herkkua ja hyvää oloa 100 % gluteeniton & vehnätön Psylliumvanukas (kuva kannessa) Skillet cookie eli pannukeksi (1 iso tai 2 pientä) Puolukka-manteli 3 dl makeuttamatonta

Lisätiedot

CM020 series. English 2-5. Nederlands 6-9. Français Deutsch Italiano Português Español Dansk

CM020 series. English 2-5. Nederlands 6-9. Français Deutsch Italiano Português Español Dansk English 2-5 Nederlands 6-9 Français 10-13 Deutsch 14-17 Italiano 18-21 Português 22-25 Español 26-29 Dansk 30-33 Svenska 34-37 Norsk 38-40 Suomi 41-44 Türkçe 45-47 Ïesky 48-51 Magyar 52-55 Polski 56-59

Lisätiedot

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous.

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen

Lisätiedot

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PELICAN ROUGEN HISTORIA INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PIENESTÄ PAAHTIMOSTA KANSAINVÄLISEKSI KAHVIBRÄNDIKSI Pelican Rougen tarina alkoi vuonna 1863 Antwerpenin

Lisätiedot

Parhaat Glögireseptit

Parhaat Glögireseptit Parhaat Glögireseptit Out of home MARLI GLÖGI -RESEPTIT Glögipunasipulit Glögi-puolukka ruisleipäset Jouluinen punakaalilisäke Panna cotta ja makea siirappi Glögiomenat ja kanelinen ranskankerma GLÖGIPUNASIPULIT

Lisätiedot

Reilun kaupan tuoteideoita HORECA

Reilun kaupan tuoteideoita HORECA Reilun kaupan tuoteideoita HORECA Reilu kauppa ry 27.3.2018 Mukana on esimerkkejä Reilun kaupan tuotteista ja saatavilla oleva valikoima on laajempi. Kysy lisätietoja tuotteista: yhteysvastaava Taika Koivula

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Baristan reseptikirjanen

Baristan reseptikirjanen Baristan reseptikirjanen Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY /TALVI 2016 Moi barista! Toivottavasti sait uusia ideoita edellisestä reseptikirjasesta. Tällä kertaa olemme keränneet kivoimmat

Lisätiedot

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI iiviste IMPUKK ONDI Autenttista simpukan makua OSCAR Simpukkafondin maku on mieto, makea ja autenttinen kuin klassinen moules marinières. Helpompaa ja taloudellisempaa Fondia

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Crepes Vonassiennes (Vonnasin perunaletut)

Crepes Vonassiennes (Vonnasin perunaletut) Ranskankermaiset ravunpyrstöt ( 8 annosta ) 1. Valuta 100 g kirjolohen mätiä jääkaapissa yli yön 2. Valuta 2 lasipurkillista ravunpyrstöjä (á noin 200 g) 3. Leikkaa 1 iso tai 2 keskikokoista punasipulia

Lisätiedot

Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon

Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon Täysmehujen ja muiden mehu- ja juomavalmisteiden runsas tarjonta on lisännyt erilaisten juomien käyttöä viime vuosien aikana. Mehutuotteita nautitaankin nykyään

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

Paulig Coffiesta käyttö- ja puhdistusohjeet

Paulig Coffiesta käyttö- ja puhdistusohjeet 2.9.2015 Paulig Coffiesta käyttö- ja puhdistusohjeet 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Perustiedot 1.1 Turvallisuusohjeet s. 3 1.2 Tekniset tiedot s. 4 1.3 Tarvittavat puhdistusaineet ja tarvikkeet s. 4 2. Laitteen

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA

PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA LOHIFILEESTÄ PARHAAT PALAT ILMAN KALAN RUSKEAA LIHASTA! Chipsters lohiviipaleet ovat ruodottomia ja niissä on mukana vain

Lisätiedot

Parhaat Glögireseptit

Parhaat Glögireseptit Parhaat Glögireseptit Out of home MARLI GLÖGI -RESEPTIT Glögipunasipulit Glögi-puolukka ruisleipäset Jouluinen punakaalilisäke Panna cotta ja makea siirappi Glögiomenat ja kanelinen ranskankerma GLÖGIPUNASIPULIT

Lisätiedot

TILT vastuullisempi energiajuoma. Mediainfo

TILT vastuullisempi energiajuoma. Mediainfo TILT vastuullisempi energiajuoma Mediainfo 21.10.2011 Sisällys Energiajuomat Suomessa Mikä on energiajuoma? Energiajuomia koskevat suositukset Suomessa Suomalaisten suhtautuminen energiajuomien kulutukseen

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Fortini täydennysravintojuoma Fortini Multi Fibre -täydennysravintojuomia voi nauttia jääkaappikylminä raikkaina pirtelöinä sellaisenaan. Joskus tarvitaan kuitenkin

Lisätiedot

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä 2 Fazer Puikula -ruisleipää 500 g kypsää porkkanaa, soseena (5 dl) 1 dl creme bonjour -tuorejuustoa, valkosipulilla maustettua tuoretta rakuunaa suolaa ja mustapippuria

Lisätiedot

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön PRETZELIT Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu ssa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

Leipä SPC-Flakes- hiutaleilla 1 pala = noin 3,75 grammaa SPC-Flakes- hiutaleita

Leipä SPC-Flakes- hiutaleilla 1 pala = noin 3,75 grammaa SPC-Flakes- hiutaleita Leipä SPC-Flakes- hiutaleilla 1 pala = noin 3,75 grammaa SPC-Flakes- hiutaleita 150 g SPC-Flakes- hiutaleita 7 dl vettä 2 tl suolaa 1,5 rkl valkoista sokeria 1,5 rkl öljyä 2 dl luonnonjogurttia 800 g leipäjauhoja

Lisätiedot

Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 tl suolaa

Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 tl suolaa Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 sipuli 1 valkosipulin kynsi 3 porkkanaa 200 g vihreää papua (pakaste) 2 rkl margariinia

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammi-huhtikuu 2014 Fazer Leipomoiden ammattilaisasiakkaiden kokonaisuus on saanut oman ilmeen ja nimen, Fazer Pro. Fazer Pro herkullisia leipomotuotteita ja uusia ratkaisuja ammattilaisille

Lisätiedot

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto TONNIKALAT oliiviöljyssä Tonnikalamme ovat maukkainta tonnikalan osaa eli sisäfileetä ja käyttämämme laadukas oliiviöljy huolella valittua. Calvo tarjoaa herkullisen

Lisätiedot

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä.

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä. RESEPTIT & VINKIT TOFU BOWL 2 ANNOSTA 100 g leveää riisinuudelia ½ rkl seesamiöljyä tilkka soijakastiketta 1 pkt SoFine Tofu Luomu Tomaatti-Basilika (250 g) 3/4 dl vehnäjauhoa tai (gluteenitonta) korppujauhoa

Lisätiedot

HOTDOGIN KERA EMULSIOT

HOTDOGIN KERA EMULSIOT Saksalaiset maahanmuuttajat keksivät hot dogin. He myivät makkaroita, leipää ja hapankaalia New Yorkissa kärryistä 1860-luvulla. Yksi heistä oli Charles Feltman, jota pidetään hotdogin keksijänä. Hän hankki

Lisätiedot

Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011

Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011 Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011 Lahnaviettelys Raaka-aineet: 400 g kylmäsavustettua tai lämminsavustettua lahna 2 kovaksi keitettyä kananmunaa 1 keltasipuli 1 dl majoneesia 2 rkl Crème fraîchea 2 rkl

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

Syanotypia on 1842 peräisin oleva sinikopiomenetelmä, jossa rautasuoloilla herkistetylle huokoiselle materiaalille valotetaan kuva.

Syanotypia on 1842 peräisin oleva sinikopiomenetelmä, jossa rautasuoloilla herkistetylle huokoiselle materiaalille valotetaan kuva. syanotypia Syanotypia on 1842 peräisin oleva sinikopiomenetelmä, jossa rautasuoloilla herkistetylle huokoiselle materiaalille valotetaan kuva. Syanotypiassa käytettävä aine kaliumferrisyanidi on myrkyllistä,

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

Puuroa ekologisesti, valmistus kotona. Myllyn Paras - Tekemisen Maku www.myllynparas.fi

Puuroa ekologisesti, valmistus kotona. Myllyn Paras - Tekemisen Maku www.myllynparas.fi Puuroa ekologisesti, valmistus kotona Myllyn Paras - Tekemisen Maku www.myllynparas.fi Perinteinen Kaurapuuro 4:lle kattilassa 1 l vettä, maitoa tai sokeroitua mehua 4-5 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita

Lisätiedot

LUETTELO C LUETTELO D

LUETTELO C LUETTELO D 1 Itse 2 Kumppani LUETTELO A 3 Toinen aikuinen kotitaloudessa 4 Alle 18-vuotias lapsi 5 Yli 18-vuotias lapsi 6 Vieras 1 Pikakahvi LUETTELO B 2 Kahvi (ei pikakahvi eikä kapselikahvi) 3 Kapselikahvi 4 Kuuma

Lisätiedot

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Lihakeitto 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Pane liha veteen kiehumaan. Kuori pintaan muodostuva vaahto ja lisää

Lisätiedot

Marjoilla menoksi! Power PUHTI PUUROAAMIAINEN. Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE. Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI. Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO

Marjoilla menoksi! Power PUHTI PUUROAAMIAINEN. Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE. Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI. Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO Power PUHTI PUUROAAMIAINEN Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO Chatti AAMUTORKUN SÄMPYLÄAAMIAINEN Groovy AAMUVIRKUN MARJAMUNAKAS Marjoilla menoksi!

Lisätiedot

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Jääkellarin lohi n. 500 g lohifile 1 litra vettä 1 dl merisuolaa 1 rkl sokeria Kiehauta vesi. Lisää suola ja sokeri, sekoita kunnes ne ovat täysin liuenneet. Jäähdytä

Lisätiedot

Kodin Kukkien Puutarhurin perjantaipostikerholaisten vinkkejä ja reseptejä ruusunmarjoille

Kodin Kukkien Puutarhurin perjantaipostikerholaisten vinkkejä ja reseptejä ruusunmarjoille Ruusunmarjaohjeet Kodin Kukkien Puutarhurin perjantaipostikerholaisten vinkkejä ja reseptejä ruusunmarjoille KodinKukat Oy Juha Toikka Toikanmäentie 44, 49570 Kannusjärvi (05) 344 0300 puutarha@kodinkukat.fi

Lisätiedot

NUTRIDRINK RESEPTIT. Kermainen rakuunakana riisillä (SE: Krämig dragonkyckling serveras med ris) Valmistusaika: 40 min (2 annosta)

NUTRIDRINK RESEPTIT. Kermainen rakuunakana riisillä (SE: Krämig dragonkyckling serveras med ris) Valmistusaika: 40 min (2 annosta) NUTRIDRINK RESEPTIT 1. Kermainen rakuunakana riisillä 2. Tilli-tomaattilohi 3. Marjainen mannapuuro 4. Riisipuuro 5. Suklaamousse 6. Mokka-suklaapalat 7. Ananas-banaanismoothie 8. Banaanipannukakku 9.

Lisätiedot

JÄÄTELÖRESEPTIT RIVERIA.FI

JÄÄTELÖRESEPTIT RIVERIA.FI JÄÄTELÖRESEPTIT RIVERIA.FI Johanna Aho valmistui elintarviketieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineena maitotaloustiede jatko-opintoja mm. ammatillisen opettajuuden ja tuotekehityksen saralla

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KAHVIKUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE Katkarapuwrap karibialaiseen tapaan Mehevä BBQ-possunkylki luumuglazen ja raikkaan kaalisalaatin kera Luumuinen lammaspata Päärynävinaigrette ja hedelmäinen juustosalaatti

Lisätiedot

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie Maailman suurin kynttiläillallinen 2019 finalistimenut saivat molemmat ylistystä tuomareilta, mutta tiukan kisan voitti menu: Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut Härkispihvit sipulirenkailla

Lisätiedot

Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa!

Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa! Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa! Lapsesi hyvä ravitsemustila parantaa jaksamista, edistää toipumista ja turvaa kasvun Kun lapsi ei syö riittävästi tavallista ruokaa Sairastuneen lapsen voi

Lisätiedot

Aurinkoinen kesämenu. Out of home

Aurinkoinen kesämenu. Out of home Aurinkoinen kesämenu Out of home Nyt nautitaan kesästä ja uusista, suussasuavista Mari-resepteistä. Näiden herkkujen vamistamiseen tarvitset mm. katkarapuja, possunkykeä, raparperia ja Mari täysmehutiivisteitä,

Lisätiedot

Rentoa ruokaa reiluilla astioilla

Rentoa ruokaa reiluilla astioilla Iloa kattaukseen ja ruoanlaittoon toivottaa Kultakeramiikka Rentoa ruokaa reiluilla astioilla grillaa Bistro astioilla! Bistro Kultakeramiikka Oy Putaanportintie 13 44800 Pihtipudas Tel. +358 20 794 03

Lisätiedot

Kahvinvalmistuslaite Excelso. Asennus- ja käyttöohje

Kahvinvalmistuslaite Excelso. Asennus- ja käyttöohje Kahvinvalmistuslaite Excelso Asennus- ja käyttöohje Tämä laite on seuraavien direktiivien mukainen EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Tuotekuvasto Food Service

Tuotekuvasto Food Service Tuotekuvasto Food Service ALKAEN 1.3.2018 1 Kahviasioissa sinua auttaa Paulig Professional Me Paulig Professionalilla emme vain myy kahvia ja laitteita vaan haluamme luoda asiakkaillemme parempia kahvihetkiä.

Lisätiedot

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19 KYLMÄT ALKUPALAT 18 19 Okroška eli kotikaljakeitto Kuudelle Salaatti 4 suurta keitettyä perunaa 1 avomaankurkku 6 suurta retiisiä 200 g keitettyä kieltä tai keittokinkkua 4 keitettyä munaa nippu tilliä

Lisätiedot

Tuotekuvasto. 1.9.2015 alkaen

Tuotekuvasto. 1.9.2015 alkaen Tuotekuvasto 1.9.2015 alkaen SISÄLLYS 4 JUHLA MOKKA 6 JUHLA MOKKA TUMMA PAAHTO 7 JUHLA MOKKA LUOMU 8 PRESIDENTTI 10 PRESIDENTTI TUMMA PAAHTO 11 PRESIDENTTI GOLD LABEL 11 PRESIDENTTI BLACK LABEL 12 BRAZIL

Lisätiedot

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu Saksassa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua!

Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua! Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua! VOITTAJAMENU: Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, munavoi ja tilliöljy Rukiiset paistetut muikut, pottuvoi ja marinoidut porkkananauhat

Lisätiedot

Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro

Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro Tätä tuorepuuron reseptiä voi pitää pohjana & vaihdella hedelmiä. Esim. raasta omenaa & lisää vasta kun puuro on valmis, sekaan voi laittaa myös kanelia. 2-3 annosta: tuorepuuro

Lisätiedot

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE

KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE KEMIALLINEN WC KÄYTTÖOHJE 1. Ominaisuudet a. valmistettu korkealaatuisesta polyeteenistä b. täysin omavarainen c. ei vaadi ulkoisia liitäntöjä d. varmatoimiset lukot ja saranat e. kaikki osat käyttäjän

Lisätiedot

MAGNUM. tuo glamouria kesään. Uutuustuotetiedote

MAGNUM. tuo glamouria kesään. Uutuustuotetiedote Uutuustuotetiedote MAGNUM tuo glamouria kesään Magnum tuo huhtikuussa markkinoille kolme maailmanluokan jäätelöuutuutta. Magnum on tunnettu ylellisistä makuyhdistelmistään ja rohkeista konsepteistaan,

Lisätiedot

SUOSITUIMMAT RESEPTIT

SUOSITUIMMAT RESEPTIT SUOSITUIMMAT RESEPTIT HUNAJA - LAVENTELILEIPÄ 300 g täysjyvävehnäjauhoja 200 g vehnäjauhoja 1 tl kuivattua laventelia 2 tl kuivahiivaa 1 ½ tl suolaa 30 g hunajaa 350 g vettä Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisätiedot

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla N E W B R A N D S A M E G R E A T P R O D U C T Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla 10 hengelle Kanttarellikeitto 2 l Kantarelli 4 kpl Salottisipuli 2 kpl Jauhoinen peruna 2 rkl Knorr Valkosipuli

Lisätiedot

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU 3KAVERIA Tarinamme alkoi 2012. Saimme tarpeeksemme jäätelöstä, jossa oli tingitty mausta ja laadukkaista raaka-aineista. Intohimoisina jätskin ystävinä emme halunneet

Lisätiedot

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua.

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua. Agavesiirappi Agavesiirappia (agavenektari) kutsutaan Meksikossa myös hunajavedeksi. Agavesiirapin maku muistuttaakin jonkin verran hunajaa, ja nestemäisen koostumuksensa vuoksi sitä voi käyttää hunajan

Lisätiedot

Tuotekuvasto 1.3.2015 alkaen

Tuotekuvasto 1.3.2015 alkaen PAULIG INSTITUUTTI PAULIG INSTITUUTTI on yli 30 vuotta tarjonnut laadukasta kahvikoulutusta asiakkaillemme. Kurssit järjestetään Pauligilla Helsingin Vuosaaressa. Tervetuloa oppimaan ammattitaitoisten

Lisätiedot

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin Vastaleivottua Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin SpeltTILEIPÄ myslileipä Ruisleipä vähähiilarinen leipä Saksanpähkinäleipä puolikarkea leipä Foccacia LCHF leipä Brioche Joululeipä speltistä omenaleipä

Lisätiedot

TARHURIN MANSIKKAINEN TUOREPUURO

TARHURIN MANSIKKAINEN TUOREPUURO TARHURIN MANSIKKAINEN TUOREPUURO 0,210 kg 1,000 kg Marli Tarhurin Mansikkakeittoa 1,000 kg jogurttia, maustamaton (laktoositon) 0,100 kg kaurahiutaleita tarjoiluun: Marli Tarhurin Mansikkakeittoa Sekoita

Lisätiedot

TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN!

TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN! TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN! HÄVIKKIPÄIVÄN HERKKUMUNAKAS ANNOSMÄÄRÄ: 12 ANNOSKOKO: 350 G MUNAKASMASSA: 1,400 kg kokomunamassaa 0,500kg maitoa 0,500kg Koskenlaskija sulatejuustoa

Lisätiedot

ESPANJALAISIA TAPAKSIA

ESPANJALAISIA TAPAKSIA ESPANJALAISIA TAPAKSIA Malmin Martat 17.10.2016 TOMAATTILEIPÄ PERUNAMUNAKAS FRITEERATUT MUSTEKALARENKAAT MELONIA ILMAKUIVATUN KINKUN KERA MARINOIDUT OLIIVIT MANTELIKEKSIT KAHVI / TEE --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Tuotteet 2012. Horeca ja suurkeittiötuotteet

Tuotteet 2012. Horeca ja suurkeittiötuotteet Tuotteet 2012 Horeca ja suurkeittiötuotteet Keittiöni tärkein mauste on ensiluokkainen raakaaine. Se on arvo, joka pysyy. Pekka Terävä Ravintoloitsija / Keittiömestari OLO Ravintola Lindahls munakokkeli

Lisätiedot

Menu. Savuporopiiras Lohta Valkoviinikastikkeella Uuniperunat. Valkosuklaa-karpalo pannacotta

Menu. Savuporopiiras Lohta Valkoviinikastikkeella Uuniperunat. Valkosuklaa-karpalo pannacotta Menu Savuporopiiras Lohta Valkoviinikastikkeella Uuniperunat Valkosuklaa-karpalo pannacotta 8 Savuporopiirakka Pohja: 150 g pehmeää margariinia 1½ dl kaurahiutaleita 2½ dl vehnäjauhoja 1 dl juustoraastetta

Lisätiedot

Vihreä. pöytä. Kaskinauriista karviaiseen. Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka

Vihreä. pöytä. Kaskinauriista karviaiseen. Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka Vihreä Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka pöytä Kaskinauriista karviaiseen Kaskinaurispasta Neljälle 12 kaskinaurista ½ punttia salviaa 100 g voita 1 dl parmesaania raastettuna Kuori nauriit ja kiinnitä

Lisätiedot

Tuotekuvasto 1.9.2014 alkaen

Tuotekuvasto 1.9.2014 alkaen Tuotekuvasto 1.9.2014 alkaen Sisällys Papukahvipussit uudistuvat 3 Juhla Mokka 4 Juhla Mokka 6 Presidentti 7 Papukahvipussit uudistuvat sivulla 3 Uudet Take Away -mukit sivulla 29 Pavut inspiroivat kotibaristaa

Lisätiedot

Ammattilaisen baristakone tarjoiluun

Ammattilaisen baristakone tarjoiluun NESCAFÉ MILANO 2.0 Ammattilaisen baristakone tarjoiluun IHASTUTA ASIAKKAASI HELPOTA TYÖTÄ KASVATA KANNATTAVUUTTA MAHDOLLISUUKSIA Nykyään kahvia kulutetaan kaikkialla kaiken aikaa ja kaikissa muodoissa.

Lisätiedot

TERVEELLISET VÄLIPALAT

TERVEELLISET VÄLIPALAT LÄHTEET TERVEELLISET VÄLIPALAT Opasleh nen 1-2 luokkalaisille h p://www.diabetes.fi/diabetes etoa/ruoka h p://www.kasvikset.fi/ h p://www.pienipaatospaivassa.fi/ h p://www.sydanlii o.fi/ Arffman S., Partanen

Lisätiedot

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet YLEINEN KIINNOSTUS TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄÄN, TIETOISUUS ILMASTONMUUTOKSESTA JA PANOSTUKSET ELÄINTEN HYVINVOINTIIN, OVAT NOSTANEET KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALION

Lisätiedot

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti.

BRAVILOR BONAMAT. Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. BRAVILOR BONAMAT Suodatinlaitesarja ammattikäyttöön, laadukasta kahvia vaivattomasti. HYVÄN KAHVIN VALMISTUKSEEN Bravilor Bonamat on Suomen eniten myyty ammattikäyttöön suunniteltu suodatinlaitesarja.

Lisätiedot

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi TUOTE-ESITE www.vavesaarentila.fi SUORATOIMITUS VALIKOIMA Uutuus Vavesaaren Siemenmysli 400g, Sisältää: kaurahiutaleita, spelthiutaleita, kauraryyniä, siirappia, hampunsiementä 5 %, auringonkukansiementä,

Lisätiedot