Ammattilaisen baristakone tarjoiluun

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ammattilaisen baristakone tarjoiluun"

Transkriptio

1 NESCAFÉ MILANO 2.0 Ammattilaisen baristakone tarjoiluun IHASTUTA ASIAKKAASI HELPOTA TYÖTÄ KASVATA KANNATTAVUUTTA

2 MAHDOLLISUUKSIA Nykyään kahvia kulutetaan kaikkialla kaiken aikaa ja kaikissa muodoissa. Kysyntä, laatutietoisuus ja saatavuus ovat kasvaneet. Kolmasosa kaikesta kodin ulkopuolella nautittavasta kahvista on erikoiskahvia. Tämä kasvava markkina tarjoaa suuria mahdollisuuksia - älä jätä niitä käyttämättä!

3 Tartu tilaisuuteen! Kaikilla hotelli-, ravintola- ja ateriapalvelualoilla toimivilla on nyt mahdollisuus hyödyntää vallalla olevaa trendiä ja ansaita rahaa kahvikoneellaan jo ensimmäisestä päivästä lähtien ilman, että tarvitsee siirtää aikaa ja resursseja muusta toiminnasta. Miten? Ratkaisu on NESCAFÉ Milano 2.0! Coffee shop -myynnin odotetaan kasvavan 16 % vuoteen Take-Away on kasvanut yli 20 % viimeisten 5 vuoden aikana. 33 % kahvinjuojista nauttii take away -kahvia vähintään kerran viikossa. EURO:- 2x Latte macchiato -kahvia myydään keskimäärin lähes kaksinkertaiseen hintaan verrattuna kupilliseen mustaa kahvia. 2.5x Latte artviimeistely tekee juomista arvokkaamman näköisiä. Asiakkaat ovat valmiita maksamaan niistä vielä enemmän.

4 HAASTE Nopeasti muuttuvat markkinat, barista-koulutusta vailla oleva henkilökunta, kahvijuomien tekijöistä riippuen vaihteleva laatu, laatutietoiset asiakkaat, kalliit koneet, korkeat huoltokustannukset ja pienenevät voitot. Erikoiskahvin myyminen ei ole aina helppoa.

5 Poista esteet Miltä kuulostaisi helppokäyttöinen ja ongelmaton kokonaisratkaisu? Ratkaisu, joka mahdollistaa asiakkaiden suosikkierikoiskahvijuomien tarjoamisen nopeasti ja helposti vain yhdellä napin painalluksella? KULUTTAJAT HALUAVAT NYKYÄÄN TÄYDELLISEN KAHVIELÄMYKSEN: MAKU: Täyteläinen, tasapainoinen maku ja pehmeän tuhti rakenne. ULKONÄKÖ: Lopputuloksena houkuttelevan kaunis juoma. TUNNELMA: Ympäristö, viestintä ja valinnanvapaus.

6 RATKAISU NESCAFÉ Milano 2.0 on täydellinen kahviratkaisu, joka tekee tarjoilustasi menestyksen.

7 NESCAFÉ MILANON AVULLA......saat tyytyväisiä asiakkaita NESCAFÉ Milano 2.0:n huolellisesti valikoidut tuotteet ja tekninen täydellisyys takaavat kahvin tasaisen korkean laadun - kuppi toisensa jälkeen. Tämän päivän kuluttajien houkuttelemiseen tarvitaan kuitenkin enemmän... kutsuva ulkonäkö ja yleistunnelma ovat vähintään yhtä tärkeitä. Jokaisella kahvin ystävällä on oma suosikkinsa. NESCAFÉ Milano 2.0 mahdollistaa asiakkaalle räätälöityjen hienojen kahvijuomien tarjoilemisen. Annat asiakkaillesi sitä, mitä he haluavat - ja he haluavat sitä lisää!...valmistus on helppoa NESCAFÉ Milano 2.0:lla barista-luokan erikoiskahvien valmistaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Käyttäjää opastavan kosketusnäytön ansiosta juoma valmistuu vain napin painalluksella. Kosketusnäytön opastusfilmit antavat selkeitä neuvoja koskien huoltoa, upeaa latte artia ja juomia. Saat lisäksi ProCare-tukiohjelman, johon kuuluu muun muassa, että teknikkomme varmistavat säännöllisesti laitteesi kunnon. Myös henkilökuntasi saa koulutusta ja kannustusta juomien myyntiin. Työntekijöiden luovuus ja tietoisuus heräävät ja he innostuvat työstään....kasvatat kannattavuuttasi NESCAFÉ Milano 2.0 tarjoaa täydellisen kahvitarjoilun täysin ilman alkuinvestointeja! Maksat vain kuukausimaksun. Et joudu ottamaan riskejä ja hallitset täydellisesti kannattavuutta. ProCare-tukiohjelmallamme saat kattavaa kaupallista ja teknistä tukea. Ohjelma auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi ja voittojasi. Lisäksi varmistamme, että laitteet toimivat täydellisesti. Aika sekunteina 120 Kehitä juomavalikoimaasi - lisää voittoasi Hinta noin EURO 1,20 2,30 2,90 3,10 3,50 3,70

8 TUOTE ENSILUOKKAISET RAAKA-AINEET ART OF BLENDING JUOMARESEPTIVALIKOIMA

9 Täydellinen kahviratkaisu KAHVIKONE PALVELU HELPPOKÄYTTÖINEN KAUPALLINEN PALVELU TEKNISET INNOVAATIOT TEKNINEN PALVELU

10 TUOTE Kaikki tuotteet on kehitetty NESCAFÉ Milano -konetta varten tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Näin takaamme laadukkaat tuotteet ja parhaan maun. HUOMAAVAISTA KAHVIA Tarjoillessasi NESCAFÉ Milano 2.0 -laitteella valmistettua juomaa teet vastuullisen teon. NESCAFÉ Milano 2.0 kantaa Nestlén kanssa vastuuta koko tuotantoketjusta alkaen kahvinpavut istuttavista ja sadot korjaavista kahvinviljelijöistä aina sinuun ja henkilökuntaasi asti. Nestlé on tehnyt vuodesta 1962 saakka työtä kahvinviljelijöiden kanssa varmistaakseen, että kahvimme on vastuullisesti tuotettua. Näin voimme valvoa kahvin koko tuotantoketjua pavusta kuppiin. Koulutamme esimerkiksi kahvinviljelijää vuodessa opettaen heille viljely- ja sadonkorjuutekniikoita. Olemme jakaneet viljelijöille jo 16 miljoonaa kahvipuuta. Tavoitteenamme on toimittaa heille vielä 220 miljoonaa taudeille vastustuskykyistä taimea ennen vuotta 2020.

11 100% kahvia Huolella valikoiduilla viljelmillä kasvatetut laadukkaat kahvipavut ovat kaiken perusta. Täydellinen paahto ja sekoitus sekä yhteensopivuus kahvikoneen kanssa takaavat kahvijuomien tasaisen korkean laadun. Pavusta kuppiin. 100% maitoa Käytämme laadukkainta tuoretta maitoa ja valvomme koko laatuprosessia lehmästä kuppiin. Maitomme sopii erinomaisesti täyteläisiin kahvijuomiin ja maitokaakaoon luoden niihin sametinpehmeän vaahdon. Kaakao Ensiluokkainen kaakao, jonka suklaisen täyteläisessä maussa on ihania makeankirpeitä vivahteita. Kehitetty nautittavaksi sellaisenaan, maidon kera tai osana erikoiskahvia. Art of blending - kuluttajien toiveiden mukaan Monipuolinen juomareseptivalikoima antaa joustavuutta tarjota kuluttajille erilaisia, juuri heidän haluamiaan makuprofiileja.

12 KAHVIKONE NESCAFÉ Milano 2.0 tuottaa yhtä paljon iloa niin henkilökunnallesi kuin asiakkaillesikin. Helppokäyttöisyys ja ammattimaiset barista-juomat on lyömätön yhdistelmä!

13 Helppokäyttöinen Käyttäjäystävälliset toiminnot Yksinkertainen puhdistaa Nopea ottaa käyttöön: Plug & Play Värikoodatut säiliöt ja sekoitusmaljat Automaattinen hälytysjärjestelmä Patentoitu laitetekniikka, joka perustuu kattaviin käyttäjätutkimuksiin Ohjauspaneeli Interaktiivinen monitoiminen kosketusnäyttö Käyttäjäystävällinen ja mukautettava Näytöllä käyttäjää opastavia filmejä Erilaiset valtuutustasot Laite- ja juomakohtainen myyntitieto Asiakaskohtainen räätälöinti Sinun kahvisi sinun tavallasi Jopa 27 juomavaihtoehtoa, joista löytyy kaikille oma suosikki Päivitetty kuluttajien mieltymysten mukaan Joustavuutta markkinoida erilaisia menyitä ja tarjouksia. Myynti nousee, asiakasuskollisuus lisääntyy ja uusintaostojen määrä kasvaa. Beverage studio Laitteen etähallinta Sisäänrakennettu telemetria mahdollistaa myynnin seurannan ja laadunvalvonnan. Etäohjelmointi ja helppo skaalaus. Voit etänä säätää koneiden juomavalikkoa. Etädiagnostiikan avulla varmistat koneiden toimivan ja maksimoit potentiaalin.

14 PALVELU NESCAFÉ Milano tarjoaa asiakkaille parempaa kahvia. Se tekee kahvitoiminnastasi menestyksen. Siksi meillä on ProCare - kaupallinen ja tekninen tuki. Sen tarkoituksena on varmistaa, että myytte enemmän suuremmalla summalla ja useammin.

15 Kaupallinen tuki Autamme sinua tarjoamalla keinoja ja ideoita kasvattaa asiakkaiden mielenkiintoa NESCAFÉ Milano 2.0 -juomia kohtaan. Saat runsaasti markkinointimateriaalia, joka inspiroi ja kasvattaa myyntiä. Tekninen tuki Asialleen omistautuneet ammattilaisemme huoltavat ja tarkastavat koneet. Näin varmistamme, että koneesi on koko ajan käytettävissä. LAITEINVESTOINTI HUOLTO LAADUNVARMISTUS KONEEN ASENNUS HENKILÖKUNNAN KOULUTUS VALIKOIMAN JA RESEPTIEN KEHITTÄMINEN TRENDIEN SEURANTA KULUTTAJA- MATERIAALI LASKELMAT JA ANALYYSIT MYYNNINEDISTÄMIS- TUKI

16 KAHVIKONEEN ASENNUS NESCAFÉ Milano 2.0 on plug n play -laite, jonka käyttöönotto on todella nopeaa. Autamme sinua saamaan laite nopeasti käyttöön. Ohjelmoimme juomat ja niiden koot ja annamme henkilökunnallesi käyttöopastuksen ja -ohjeet. Et joudu odottamaan voidaksesi alkaa myydä! HUOLTO ProCare tarkoittaa, että saat teknistä apua tarvittaessa. Säännölliset huoltokäynnit takaavat, että automaatti pysyy huippukunnossa ja tarjoilee täydellisiä juomia - kuppi toisensa jälkeen. Tekninen palvelu ja vara-osat sisältyvät palveluun! LAITEINVESTOINTI NESCAFÉ Milano 2.0 ei vaadi alkuinvestointeja. Voit alkaa käyttää kahvikonettasi heti. Maksat vain kuukausimaksun, joka kattaa koko Pra Care -ohjelman! Myytyäsi 3 kupillista päivässä olet kattanut kulut, ja jokainen myyty lisäkupillinen lisää kannattavuuttasi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. LAADUNVARMISTUS NESCAFÉ Milano 2.0 -koneesi tarkistetaan säännöllisesti teknisen toiminnan ja juomien laadun varmistamiseksi. Siksi voit olla varma siitä, että tarjoilet aina täydellisiä juomia.

17

18 HENKILÖKUNNAN KOULUTUS Kosketusnäytöllä on aina saatavilla joukko lyhyitä opastusvideoita sekä tietoa juomista. NESCAFÉ Milano 2.0 sisältää myös latte art- ja tarjoiluvinkkejä, jotka auttavat henkilökuntaasi tekemään vaikutuksen asiakkaisiinne. Laite ilmoittaa myös automaattisesti puhdistuksen tarpeesta. Näin saat enemmän aikaa tyylikkääseen palveluun ja lisämyyntiin. TRENDIEN SEURANTA NESCAFÉ Milano 2.0-asiakkaanamme saat käyttöösi tietoa, jota Nestlé Professional kerää kansainvälisistä markkinoista ja trendeistä. LASKELMAT JA ANALYYSIT NESCAFÉ Milano 2.0 mahdollistaa täydellisen myynnin ja kannattavuuden hallinnan. Saat ajantasalla olevat myyntitilastot kosketusnäytöltä tai etänä tietokoneellesi. Voit helposti nähdä mitkä juomat toimivat parhaiten eri aikoina. Voit panostaa oikein kohdennetuilla kampanjoilla ja lisätä myyntiäsi.

19 MYYNNINEDISTÄMISTUKI Osana ProCare -ohjelmaamme voit valita lisätarvikkeita NESCAFÉ Milano 2.0- koneeseesi. Valittavanasi on kuppeja, lattelaseja, take away -kuppeja ja latte art kit. KULUTTAJAMATERIAALI Toimitamme viestintäsi tueksi houkuttelevaa markkinointimateriaalia, joka lisää asiakkaittesi kahvitietoutta, kasvattaa myyntiäsi ja lujittaa asiakkaittesi uskollisuutta. JUOMAVALIKOIMAN JA RESEPTIEN KEHITTÄMINEN NESCAFÉ Milano 2.0 tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa kahvikoneen kosketusnäytön juomamenytä joustavasti eri kellonaikoina yksinkertaisesti omalta tietokoneeltasi. Juomamenyn avulla voit myös ohjata maustettujen kahvijuomien myyntiä eri juhlapäiviin ja sesonkeihin. Myös tätä tukemaan meillä on houkuttelevaa markkinointimateriaalia, joka auttaa sinua kertomaan niistä asiakkaillesi.

20 powered by N588/14

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

OMA 1m2 coffee shop.

OMA 1m2 coffee shop. OMA 1m 2 coffee shop. Oma 1m 2 coffee SHOP. Mitä sanoisit, jos voisit antaa liiketoiminnallesi nostetta tarjoamalla täydellisen valikoiman herkullisia erikoiskahveja? Tarvitset vain yhden 1m 2 tilaa ja

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KAHVIKUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Hyvä kahvi on osa laadukasta palvelukokemusta Asiakaskokemus syntyy monista tekijöistä. Panosta kokemukseen myymälässä, kahvin avulla lisäät arvoa tarjontaasi

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

Cafitesse kahvi on suodatettu hallituissa, kahvipaahtimollamme Hollannissa.

Cafitesse kahvi on suodatettu hallituissa, kahvipaahtimollamme Hollannissa. Laitteet raaka-aineilla toimiva konsepti. on suodatettu hallituissa, paahtimollamme Hollannissa. laite lisää in a, jonka maku on aina tasalaatuinen syntyvä jäte käytetään erilaiset ttelutarpeet. Helpoin

Lisätiedot

KAHVIA TULEVAISUUTTA VARTEN

KAHVIA TULEVAISUUTTA VARTEN KAHVIA TULEVAISUUTTA VARTEN EI KAHVIA TULEVAISUUDESSA? Kuvittele, että sinun olisi tultava toimeen ilman päivittäistä kahvikupillista tai että kahvi olisi vain harvojen ylellisyyttä. Todellisuus voi näyttää

Lisätiedot

Vuoden parhaat ruokalahjat. Ei kylmätuotteita!

Vuoden parhaat ruokalahjat. Ei kylmätuotteita! K A R I N I N R U O K A L A H J A T 2 0 1 5 Vuoden parhaat ruokalahjat Ei kylmätuotteita! WWW.MATGAVOR.SE ORDER@MATGAVOR.SE +46 42 32 26 10 1 Me tarjoamme teille maistuvan ratkaisun! Jo 25 vuoden ajan

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi

Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Nautintoja juhlahetkiin ja lahjaksi Suomalaista käsintehtyä suklaata Suomalaista käsintehtyä suklaata Tarjoiluun ja liikelahjaksi K Tuoretta suklaata herkutteluhetkiin Kultasuklaan herkullisen tuoreet

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI KAUPPASI PARAS KALAKAVERI www.jokisenevaat.fi JOKISEN EVÄÄT ON LUOTETTAVA KUMPPANI KALATISKISI HOVIHANKKIJAKSI Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle suuren määrän etuja ja palveluja, jotka helpottavat työtäsi

Lisätiedot

Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta

Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta Miten lisää arvoa kalalle yhteenveto syksyn 2016 työpajasta Miten lisää arvoa? Kuinka saada lisää arvoa kalalle ja kalan kasvattajalle? Osallistujat ohjattiin ideoimaan keinoja kalan ja kalankasvattajien

Lisätiedot

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen

Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Store Kahvilla lisäarvoa asiakaskokemukseen Hyvä kahvi on osa laadukasta palvelukokemusta Asiakaskokemus syntyy monista tekijöistä. Panosta kokemukseen myymälässä, kahvin avulla lisäät arvoa tarjontaasi

Lisätiedot

Lataa strategiset työkalut

Lataa strategiset työkalut Lataa strategiset työkalut Joiden avulla saavutat taloudellisen riippumattomuuden. Mitä sinä tekisit, jos pystyisit rakentamaan jopa 4.000,00 kuukaudessa tuottavan tulovirran? Entä miten pitkään olet valmis

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

HYVÄÄ TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA

HYVÄÄ TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA HYVÄÄ TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA OptiFresh Hyvää kahvia valmistava kahvikone. AINA TUORETTA SUODATINKAHVIA Välillä haluat laatuaikaa kahville, joskus sinun täytyy palata nopeasti töiden pariin. Tämä

Lisätiedot

KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ

KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ KAHVIHETKI INSPIROI TYÖPÄIVÄÄ MyMoment by Paulig Kun antaa paljon itsestään, ansaitsee paljon myös takaisin. Se on se pieni hetki itselle tauko, joka on aivan minun omani. Valitsen kupposen kuumaa ihan

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu Uuna Kostamo

Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu Uuna Kostamo Miten Juhla Mokka -kahvista tuli Luomu? Pro Luomu 5.10.2017 Uuna Kostamo Vuonna 1876 nuori Gustav Paulig perusti yrityksen, jonka idea oli johdattaa pohjoinen kansakuntamme eksoottisten makujen ennen kaikkea

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

VIRTU KAHVIAUTOMAATIT

VIRTU KAHVIAUTOMAATIT VIRTU KAHVIAUTOMAATIT TYYLIÄ JA HYVÄÄ MAKUA ARVOSTAVILLE PELICAN ROUGE TARINAMME Pelican Rougen tarina alkoi 1863 Antwerpenin vilkkaissa kortteleissa, jossa Joseph van Leckwijk poikineen perusti pienen

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PELICAN ROUGEN HISTORIA INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PIENESTÄ PAAHTIMOSTA KANSAINVÄLISEKSI KAHVIBRÄNDIKSI Pelican Rougen tarina alkoi vuonna 1863 Antwerpenin

Lisätiedot

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM NYT TIEDÄT. Nyt tiedät, mitä koneellesi kuuluu. Tarkka, ajantasainen tieto koneesi sijainnista, käytöstä ja kunnosta tehostaa toimintaasi ja pienentää

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T GOLD ajanvaraukseen, asiakashallintaan ja markkinointiin. Dynaaminen Helppokäyttöinen Vaivattomasti ylläpidettävä Edullinen on ratkaisu Online-ajanvarauksella lisäetua palveluun MARKET:ssa asiakkaasi saavat

Lisätiedot

Tarvitsetko lisää virtaa?

Tarvitsetko lisää virtaa? Tarvitsetko lisää virtaa? Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut 1 Staples Business Advantage Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut Parhaat ideat eivät aina synny työpöydän tai tietokoneen ääressä: toisinaan

Lisätiedot

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus.

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Juhla Mokka Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Tämän kahvisekoituksen uniikki maku tulee parhaista Brasilian, Kolumbian,

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

Marjat maailmassa. Johdanto kansainvälisiin marjastrategiohin & trendeihin. Market intelligence for healthy profits

Marjat maailmassa. Johdanto kansainvälisiin marjastrategiohin & trendeihin. Market intelligence for healthy profits Market intelligence for healthy profits Marjat maailmassa Johdanto kansainvälisiin marjastrategiohin & trendeihin Projektin tavoitteet Löytää malleja marja-alan osaamisen tuotteistamiseksi korkean jalostusarvon

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

LAATUA KAHVIPAVUISTA KUPPIIN

LAATUA KAHVIPAVUISTA KUPPIIN LAATUA KAHVIPAVUISTA KUPPIIN OptiBean Next Generation Valmista kahvisi niin kuin barista. SINUN HETKESI Aito kahvi on täydellinen nautinto. Arvostamasi hetki vaikka olisit missä tahansa ja kuinka kiireinen.

Lisätiedot

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen.

NUOVA SIMONELLI. Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Laadukkaat perinteiset espressolaitteet ja myllyt erikoiskahvien valmistamiseen. NUOVA SIMONELLI Nuova Simonelli on italialainen perinteisiä espressolaitteita valmistava yritys. Se on valmistanut

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

Kahvihetki inspiroi työpäivää

Kahvihetki inspiroi työpäivää Kahvihetki inspiroi työpäivää HYVÄLLÄ KAHVITAUOLLA ON SELKEÄT ETUNSA PAREMPI TYÖHYVINVOINTI TEHOKKUUDEN KASVU POSITIIVINEN IMAGO Taukokulttuuri on palaamassa työpaikoille. Tauko elvyttää työntekijää päivän

Lisätiedot

Elämäsi. mahdollisuus!

Elämäsi. mahdollisuus! Elämäsi mahdollisuus! MIKSI partylite PartyLite auttaa sinua aloittamaan sinun elämäntyylisi sopivan liiketoiminnan, jolla voit saavuttaa unelmasi. Miksi PartyLite? Kodin tuoksut ovat kasvava liiketoiminnan

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammi-huhtikuu 2014 Fazer Leipomoiden ammattilaisasiakkaiden kokonaisuus on saanut oman ilmeen ja nimen, Fazer Pro. Fazer Pro herkullisia leipomotuotteita ja uusia ratkaisuja ammattilaisille

Lisätiedot

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI HETKI, JOLLE OMISTAT KOKO AAMUSI PAULIG CAFÉ PARISIEN on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvi sekoituksemme,

Lisätiedot

AKO Länsi-Uusimaa Mystery Shopping. Matkailualan selvitysten julkistamistilaisuus 19.11.2009 Janne Myyry TNS-Gallup Oy

AKO Länsi-Uusimaa Mystery Shopping. Matkailualan selvitysten julkistamistilaisuus 19.11.2009 Janne Myyry TNS-Gallup Oy AKO Länsi-Uusimaa Mystery Shopping Matkailualan selvitysten julkistamistilaisuus 19.11.2009 Janne Myyry TNS-Gallup Oy Mitä tehtiin? Selvitettiin Länsi-Uudeltamaalta mukaan valittujen ravintoloiden (45

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT.

VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT. VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT. CAFE SOFTLIN - TUNNELMIEN TEKIJÄT Tekevät esillepanosta ja tarjoilusta houkuttelevia Viimeistelevät tarjoilun ilmeen ja täydentävät kahvilasi tunnelmaa CAFE-SOFTLIN -

Lisätiedot

HERKULLISTA TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA

HERKULLISTA TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA HERKULLISTA TUORETTA SUODA- TINKAH- VIA OptiFresh Next Generation Maukasta kahvia valmistava kahvikone. AINA TUORETTA SUODATINKAHVIA Välillä haluat laatuaikaa kahville, joskus sinun täytyy palata nopeasti

Lisätiedot

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto TONNIKALAT oliiviöljyssä Tonnikalamme ovat maukkainta tonnikalan osaa eli sisäfileetä ja käyttämämme laadukas oliiviöljy huolella valittua. Calvo tarjoaa herkullisen

Lisätiedot

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto TM Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! 2014 Tuotekuvasto TM Carlson Pet Products perustettiin kun me lemmikeillemme omistautuneet harrastajat huomasimme, että lemmikkiportteja ei ole olemassa. Ihmiset

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO Hyvää Palvelua Joukkueille Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille Kenttävuorojen ja varausten hallinnointi voi olla tehotonta ja aikaa vievää KENTTÄVARAUSTEN HALLINNOINTIIN PALAA AIKAA JA RAHAA Kenttävarausten

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Vastuullisuus ei ole makuasia - Paulig. Inspectan asiakastilaisuus 02092014 /Leena Miettinen

Vastuullisuus ei ole makuasia - Paulig. Inspectan asiakastilaisuus 02092014 /Leena Miettinen Vastuullisuus ei ole makuasia - Paulig Inspectan asiakastilaisuus 02092014 /Leena Miettinen 2014 PAULIG GROUP 2014 PAULIG GROUP Niin Pauligin perhe kuin yrityskin ovat läpi historiansa olleet maailmalla

Lisätiedot

HELMIKUU 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.

HELMIKUU 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha. HELMIKUU 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Aivan ensimmäiseksi me täällä Ateljé Margarethalla

Lisätiedot

Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä

Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä Loimaalainen Trulli Oy on tuonut markkinoille tuotteen, joka helpottaa elintarvike-alan omavalvontaa, mutta sopii joustavuutensa ansiosta

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO

HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 1 TAVOITTEET HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO Kun suoritat hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon, sinä: - osaat palvella suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita - osaat tehdä

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

THERMOPLAN BLACK&WHITE

THERMOPLAN BLACK&WHITE THERMOPLAN BLACK&WHITE Espressoa, cappuccinoa, caffè lattea kuin ammattibaristan valmistamana. Kahvinvalmistuksen viimeisintä tekniikkaa korkean kahvivolyymin paikkoihin. THERMOPLAN BLACK&WHITE KAHVINVALMISTUKSEN

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti. Roesys X Twin. Nyt saatavilla myös Suomessa!

Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti. Roesys X Twin. Nyt saatavilla myös Suomessa! Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti Roesys X Twin Nyt saatavilla myös Suomessa! Helppokäyttöinen ja nopea vaihtoehto! Uutta Suomessa! X Twin on joustava, monitoiminen, suoradigitaalinen röntgenkuvauslaite.

Lisätiedot

T U O T E K A T A L O G I

T U O T E K A T A L O G I TUOTEKATALOGI ONIKA KAHVIKONE Onika Kahvikoneemme on suunniteltu niin ravintolakäyttöön kuin yrityksen kahvihuonekäyttöönkin. Helppokäyttöisellä kahvikoneella loihdit erikoiskahvit kädenkäänteessä. Koneen

Lisätiedot

Valitse aina parasta ja onnistut.

Valitse aina parasta ja onnistut. Valitse aina parasta ja onnistut. CAFE SOFTLIN - TUNNELMIEN TEKIJÄT Tekevät esillepanosta ja tarjoilusta houkuttelevia Viimeistelevät tarjoilun ilmeen ja täydentävät kahvilasi tunnelmaa CAFE-SOFTLIN -

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ!

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! GPP on ohjelma, missä hyvin toimeentulevat rahoittajat suunnittelevat investoivansa iäkkäiden ihmisten eläkevakuutuksiin. Siksi GPP etsii 100.000 henkilöä, jotka haluavat

Lisätiedot

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI Toiminnanohjaus Taloushallinto HR ja palkanlaskenta CRM asiakkuudenhallinta Konsultointi ja lakipalvelut Hankinta ja perintä 10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI VISMA SOFTWARE OY Paraskaan ohjelmisto

Lisätiedot

REALTIME CUSTOMER INSIGHT. 2015 Wellnator Oy

REALTIME CUSTOMER INSIGHT. 2015 Wellnator Oy REALTIME CUSTOMER INSIGHT YMMÄRRÄ ASIAKASTA Asiakastyytyväisyyttä ja asiakaskokemusta mittaamalla saadaan arvokasta tietoa asiakasrajapinnasta. Analysoimalla tätä tietoa ja reagoimalla siihen asiakassuhteet

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 TERRA FI1179(2) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 Nova FI1184(1) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Yksinkertainen on aina kaunista Laskoskaihdin voi ilmentää yksinkertaisuutta ja puhtaita, suoria linjoja - mutta myös luoda jännittäviä

Lisätiedot

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Parempi elämä helposti! Toteuta itseäsi ja unelmiasi HomCare- jälleenmyyjänä. Tervetuloa! HomCare Finland Oy HomCare Finland Oy on 30 vuoden ajan parantanut suomalaisten

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT.

AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. AUTOMAATTISEN LEVITEANNOSTELUN EKOLOGINEN AIKAKAUSI ON ALKANUT. FOODDUCK Lähes 0 % hävikkiä Vain 10% nykyisestä pakkausmateriaalista Vain 10% nykyisestä jätemäärästä 100% alumiiniton levitepakkaus SUOMALAINEN

Lisätiedot

Arla ja Luomu. Nnenna Liljeroos

Arla ja Luomu. Nnenna Liljeroos Arla ja Luomu Nnenna Liljeroos 24-11-2014 Arla on kansainvälinen ja paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä. Kannustamme ihmisiä ympäri maailman elämään terveellisesti tarjoamalla ravitsevia ja turvallisia

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

ELÄMÄ ON MAKUJA TÄYNNÄ

ELÄMÄ ON MAKUJA TÄYNNÄ ELÄMÄ ON MAKUJA TÄYNNÄ OptiVend Next Generation Jokaiseen makuun. UUSI SUKUPOLVI Animon uudella OptiVend Next Generation -kahvikoneella saat tuoretta, kuumaa kahvia koska tahansa. Valitset vain suosikkimakusi,

Lisätiedot

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto

Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus. Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Asiakkaiden osallistaminen on innovaation paras lanseeraus Laura Forsman FFF, Turun Yliopisto Tuotteita käyttävistä ihmisistä on tullut parempia mainoksia, kuin perinteisistä medioista Miksi näin on? 3

Lisätiedot

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015

REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ. Tero Lausala, 24.9.2015 REKRYTOINTI- JA VUOKRAPALVELUT MUUTOKSEN JA KASVUN YTIMESSÄ Tero Lausala, 24.9.2015 TYÖN MUUTOS JA MURROS TYÖPAIKOISTA TYÖTEHTÄVIIN: MONIMUOTOISET TAVAT TEHDÄ TYÖTÄ TYÖN TARJONNAN JA KYSYNNÄN KOHTAANTO-ONGELMA

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

mer ortion ANNOSTELU- LAITTEET

mer ortion ANNOSTELU- LAITTEET ANNOSTELULAITTEET NYT NE OVAT VIHDOIN TÄÄLLÄ! Annostelulaitteet jotka toimivat. Nyt voit laittaa tuotteesi esille tyylikkäällä ja yksinkertaisella tavalla. mer ortion Houkuttelevampi miljöö ANNOSTELU-

Lisätiedot

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän

Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon. edelläkävijän Italialainen espressoasiantuntija kohtaa huomioon ottavan muotoilun edelläkävijän Italialaisten mielestä espresso voidaan valmistaa vain minun tavallani -A MODO MIO. Ja ainoastaan laadustaan tunnettu ja

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

Erkki Moisander 27.5.2015

Erkki Moisander 27.5.2015 Erkki Moisander 27.5.2015 Haluamme siirtää vakuutusyhtiöt sairauksien ja tapaturmien korvaamisesta hoitoketjun alkupäähän ennakoimiseen ja hyvinvoinnin luomiseen. Uskomme, että suomalaiset saavat parhaat

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Ilmainen palvelu, jota hyödyntävät helposti sekä käyttäjät että järjestöt

LEHDISTÖTIEDOTE. Ilmainen palvelu, jota hyödyntävät helposti sekä käyttäjät että järjestöt 1 LEHDISTÖTIEDOTE Mistä kaikki alkoi? https://www.helpfreely.org/fi Helpfreely.org on Help Freely Foundationin ensimmäinen projekti: solidaarinen aloite, joka on syntynyt sen perustajan, Guillaume Renaultin,

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Myllymuksujen bambukankaat ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Bambu kasvaa 100% luonnonmukaisesti. Bambua kasvatetaan erillisillä ekomaatiloilla, viljelyä valvotaan tarkoin

Lisätiedot