1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka"

Transkriptio

1 OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Ohjelman käyttö oli todella hyödyllistä, ja se oli motivoivaa. Oli myös hyvä että käytettävissä oli joka kurssipäivänä kolme opettajaa. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Opettajat olivat aina valmiina neuvomaan ja osasivat opettaa hyvin selkeästi, Kertaakaan en jäänyt ilman apua vaikean tehtävän ääreen. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Olen oppinut uusia asioita melkein kaikista pitkän matematiikan kursseista. Olen myös rutinoitunut tekemään tehtäviä paljon nopeammalla vauhdilla kuin aikaisemmin. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? E. Ennen olisin tyytynyt myös arvosanaan M, mutta kurssi teki minusta voitonhimoisemman. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Uskon, että muutin voisivat hyötyä kurssista, aivan samalla tavalla kuin minäkin

2 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssilla oli mukava työskennellä ja tulostakin syntyi. Opetustavat olivat hyviä ja etenkin MAFYNETTI ohjelma teki minuun syvän vaikutuksen. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Kurssilla voitaisiin käydä ehkä hieman enemmän sellaisia vaikeita sovellustehtäviä, joita Yokokeeseenkin tulee. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. MAFYvalmennuksesta olen saanut aivan uudenlaista motivaatiota opiskella matematiikkaa. Kurssilla se tuntui pitkästä aikaa jopa hauskalta!

3 OPPILAS 2 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtapa perustui pitkälti tietokoneohjelman käyttöön. Ohjelmalle täydet pisteet. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kaikkiin ongelmiini sain apua kurssin aikana. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Vanhat jo aiemmin opitut asiat muistuvat nyt hyvin. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? L, Olin kahden arvosanan välillä kurssin alussa, valitsin kuitenkin korkeamman 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Loistava kertauskurssi, suosittelen!

4 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Loistava kertauskurssi. Kattaa hyvin monipuolisesti koko lukion pitkän matematiikan oppimäärän. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Jatkakaa samaan malliin! 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

5 OPPILAS 3 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Erittäin miellyttävät ja tehokkaat. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kun en ymmärtänyt jotain asiaa, se selitettiin minulle selkeästi. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Sain enemmän motivaatiota opiskelemaan, ja oma matematiikan «taitotasoni» nousi roimasti. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Arvosanatavoitteeni on M/E nyt kurssin jälkeen uskon pystyväni siihen. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin lämpimästi.

6 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli positiivinen kokemus. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

7 OPPILAS 4 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Ei ole oikeastaan mitään syytä, miksei näillä lähtökohdilla voisi oppia matematiikkaa. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Aina kun tarvitsi 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana?. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Paras tähän mennessä tapaamani tapa oppia uutta.

8 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Töitä tulee tehtyä enemmän kun uskoisi. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Ei juuri tule mieleen. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

9 OPPILAS 5 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Tykkäsin! Opetus oli tosi henkilökohtaista ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin perusteellisesti. Olisi ollut kiva katsoa vielä vähän enemmän taululla asioita, mutta toisaalta oppilaitten erilaiset taustat olisivat tehneet sen vaikeaksi 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Kyllä! Kiitos siitä! 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Tulin kurssille kertaamaan unohtuneita asioita. Tavoite saavutettiin hyvin (vaikka tekemistä on vielä, mutta täydellisyyttä ei kahdessa viikossa voi saavuttaa). 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? L. Ei muuttunut 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Ehdottomasti! MAFYNETTI on erinomainen työkalu ja opettajat hyviä

10 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyödyllinen, joskin hyvin tiivis kurssi! Hintalaatusuhde on kohdillaan. (Kilpailijalla samantyyppinen kurssi maksaa huomattavasti enemmän ) 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Olisi kiva, jos MAFYNETISTÄ näkisi jonkinlaisen käppyrän, josta näkisi oman tason/edistymisen aihealuekohtaisesti. Näkisi itsekin, mihin erityisesti kannattaisi kiinnittää huomiota esim. kirjoja lukiessa. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

11 OPPILAS 6 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Parempaan päin menossa! 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Kurssi antoi enemmän motivaatiota hyvään suoritukseen ja loi myös uutta itseeni enemmän. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

12 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tiivis paketti, missä kaikki hyödyllinen. Kertaa vanhat asiat jotka huomaa unohtaneen. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? Ei ollut. Fysiikassa ehkä enemmän teoriaa käydään myös läpi, mikä tulee tarpeen. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Hyvät ja aina iloiset opettajat =) Kannattaa tulla!

13 OPPILAS 7 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Pystyi tehdä oman tasoisia tehtäviä. Myös laskupiirit olivat hyvä idea. Ei tarvinnut takerrella saman aiheen joka tehtävässä 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Aina kun tarvitsi, ja asia tuli selitettyä ymmärrettävästi. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Kertasi hyvin aiemmin unohtuneita asioita, Saumaa olisi ollut kehittyä paljon vielä enemmän, mutta oman paneutumisen mukaan. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Tavoite pysyy samana, mutta tietää, että se on varmasti saatavissa. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Kaikki alle 10tasoiset, joilla on ongelmia saada lukeminen alulle tai muuten harjoitteluohjelman suunnittelussa.

14 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Auttaa oppimaan heikkoja osaalueita ja parantamaan jo osattuja alueita. Paljon laskurutiinia. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Samalla kaavalla toimii. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Opetus on tasokasta ja auttaa tekemään, eikä tee tehtäviä puolestasi. Opettajat ovat mukavia ja ohjelma toimii hyvin. Kurssilla saa myös hyvää ideaa, miten suunnitella omaa opiskelua ja näkee myös omaa edistymistä.

15 OPPILAS 8 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Erityyppinen kuin mihin olen tottunut, mutta vaikutti toimivalta. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Laskurutiinin osalta valtavasti 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? EL, ei muuttunut 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

16 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli tosi hyödyllinen ja koin kehittyneeni. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kurssilta saa loistavan laskurutiinin, mistä on äärimmäisen paljon hyötyä yokirjoituksissa. Suosittelisin kurssia sekä korkeimpiin arvosanoihin tähtääville, että perustehtävienkin kanssa painiville.

17 OPPILAS 9 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Tehokkaat opetusmenetelmät ja sopivan pituinen aika päivässä laskemiseen oli hyvästä. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Opetus oli erittäin mukavaa, kun kaikki opetettiin kädestä pitäen perusteiden kautta. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Tulin kurssille palauttamaan mieleen vuosien 1 2 asiat ja ne muistuivat hyvin mieleen suhteellisen laajasti. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Arvosanatavoitteeni oli E, muuttui kurssin aikana L :ään 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelen lämpimästi.

18 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tehokas ja hyvin asiallinen kurssi. Lyhyessä ajassa käytiin suhteellisen iso määrä asioita läpi. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? Eipä oikeastaan, molemmissa tehtävät olivat luonteeltaan yokokeeseen pohjustavia. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Kahden kurssin kävijöille 2 harjoituskoetta riittäisi ihan hyvin, kolmessa on liikaa tekemistä. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Tehokas ja hyödyllinen kurssi, Teemu, Antti ja muut opettajat olivat mukavia ja asiantuntevia! Suosittelen lämpimästi

19 OPPILAS 10 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Samana pysyy eli E. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Voisin suositella <3 :)

20 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tosi kiva ja tehokas kurssi :D 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Lämpimästi suosittelen <3

21 OPPILAS 11 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Ennen kurssia tavoite oli M, nyt E 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

22 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli tosi hyvä ja kertasi hyvin kaikki unohtuneet ja vaikeat asiat! 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

23 OPPILAS 12 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

24 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Erinomainen kurssi! Olen todella tyytyväinen kurssin järjestelyihin ja opetuksen tasoon. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

25 OPPILAS 13 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? Tavoitteeni yokirjoituksissa on noussut 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

26 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssilla pystyn hyvin kertaamaan jo unohdettuja asioita. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

27 OPPILAS 14 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Tehokasta! 3 tuntia menee kuin huomaamatta ja käyrän edistymistä on hauska seurata. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Välillä tultiin liiankin usein kyselemään miten sujuu 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Asiat palautui hyvin mieleen ja uusiakin asioita opin. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? E Tavoite laski, kun huomasin, miten paljon asioita oli ehtinyt unohtua ennen kurssia. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Tulee kerrattua tosi hyvin! Ei tarvi tämän jälkeen stressata kirjoituksissa.

28 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tykkäsin kurssilla käytetystä MAFYNETISTÄ, opettajat oli osaavia ja kannustavia. Välillä oli rankkaa! 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Tauot voisi pitää ajallaan 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

29 OPPILAS 15 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Nettiohjelma on loistava keksintö! 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Tosi hyvin, välillä ehkä joutui odottamaan «liian» kauan. Muut opetuksen aikana sain opettajan täydellisen huomion ja tarvittaessa asiat käytiin aivan ruohonjuuritasolta asti läpi, mikä oli Super hyvä!! 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? (M) E muuttui. Ennen kurssia tavoite oli M, nyt uskon E :n olevan mahdollinen. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi"

30 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tehokas, erittäin ammattitaitoiset opettajat, jotka jaksoivat koko kurssin ajan vastata kysymyksiini ja käydä läpi itselleni vaikeat asiat! :) 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Vaihtaisin opetustiloja. Pöydät olivat aika täynnä, oli ehkä vähän ahdasta jos kaikki oli paikalla + toisten puhuminen/neuvominen vaikutti omaan laskemiseen. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

31 OPPILAS 16 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Ehkä oltaisiin voitu käydä hieman enemmän juttuja yhdessä taululla, perustehtäviä joita YO :ssa yleensä kysytään. 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Aina tilanteen vaatiessa 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Olen oppinut uusia tekniikoita ja tapoja tarkastella tehtäviä 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? E/M samana pysyi 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin, sillä kaverini suositteli tätä minulle.

32 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli todella intensiivinen, intensiivinen, mikä on hyvä, jolloin mieleen painui monta eri asiaa. 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? YOtyyppitehtäviä yhdessä läpi, ihan muutama. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Suosittelen MAFY :n pitkän matskun kurssia kaikille, ketkä ovat miettineet mahdollisuutta mennä ylipäätään valmennuskurssille. Tämä kurssi ei tuota pettymystä.

33 OPPILAS 17 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Yhteisistä luennoista ei saanut niin paljon irti. Mutta yksityisopetus oli erittäin hyvä juttu! =) 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Välillä oli vähän ruuhkaista ja joutui odottaman vuoroa kauan. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? On tullut kerrattua hyvin asioita. 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? E, välillä oli epätoivon hetkiä, että E tuntui liian suurelta haasteelta, mutta nyt näen sen mahdollisena. 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Hyvä kurssi, koska erottuu muista, mitä pkseudun valmennuskurssit tarjoavat. PALJON yksilöllisempi opetus. Tietokone lainaksi kirjoituksiin asti on myös erittäin hieno juttu!!! Kurssi oli jopa ehkä liian halpa laatuunsa nähden ;)

34 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kohdassa 7 on hyvää matskua! :)

35 OPPILAS 18 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka 2. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Hyvät 4. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut?? Kyllä 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Hyvin, C :stä E :hen 6. Mikä on arvosanatavoitteesi yokirjoituksissa nyt ja muuttuiko tavoitteesi kurssin aikana? L 7. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa kirjoituksiin tai muuten kertaamassa? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Kyllä

36 8. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvää opetusta ja varmasti oppii jotain uutta kurssin aikana 9. Minkä arvosanan annat matematiikan kurssille? fysiikan kurssille? Jos osallistuit molemmille kursseille, niin oliko kurssien välillä materiaalin tai toteutuksen suhteen eroa? 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Opettajat ovat mukavia ja osaavat selittää hyvin sen, mitä ei itse ymmärtänyt.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5 Kurssipalaute OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme,

Lisätiedot

Palautteen vastaukset

Palautteen vastaukset Oppilas: 6329434861 (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Kemia Biologia Oli hyvä ettei kemiassa tunneilla käytetty aikaa yhteiseen luennointiin vaan jokainen sai apua itselleen vaikeissa asioissa.

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän DIkurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: 6211881057 (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssin rakenne on hyvä. Aiheet on jaoteltu tabletissa hyvin ja asioiden kertaus tapahtuu ilman, että sitä tarvitsee itse miettiä, kunhan vain noudattaa

Lisätiedot

Kurssipalaute kesäkurssi 2016

Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja

Lisätiedot

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon.

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. OPPILAS 1 Todella hyvä tapa kerrata lyhyessa ajassa ja oppia samalla. Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. Matemaattinen hahmottamiskyky

Lisätiedot

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa.

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. OPPILAS 1 Varmasti. Valmentaa todella hyvin kokeisiin. Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. Työtavat soveltuivat ainakin

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet Tämä asiakirja sisältää opiskelijoiden antaman palautteen opettajan Metropoliassa vuoteen 2014 mennessä opettamista kursseista. Palautteet on kerätty Metropolian anonyymin sähköisen palautejärjestelmän

Lisätiedot

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 1. Mistä sait tietoa Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta? 2. Miksi hait Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen? (tärkeimmät syyt) Vastaajien

Lisätiedot

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti ONKS U N E L M I? I! Motivaatio Hyvinvointi Raha Pohdintakortti KÄDEN TAIDOT Käden taidot ovat nykyään tosi arvostettuja. Työssäoppimisjakso vakuutti, että tää on mun ala ja on siistii päästä tekee just

Lisätiedot

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit Kurssipalaute kevään 2015 abikurssit Julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta?

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta? Asiakkaiden työpajat 1. työpaja 11.9.2018 Minun elämäni nyt Miksi oman äänen kuuluminen on tärkeää? Miten elämäni sujuu nyt? 2. työpaja 18.9.2108 Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja

Lisätiedot

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus Tulokset syksy 2015 Kokemuksen mukaan 80 % tehtävistä oikein saaneella on hyvät valmiudet jatkaa matematiikan opintoja ts. perustaidot hallussa Tulos-% PM15A

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa

Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa Riikka Nurmiainen riikka.nurmiainen@metropolia.fi Arviointikokeiluja talotekniikan matematiikan opintojaksoilla

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 25 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

MAFYNETTI-OPAS.

MAFYNETTI-OPAS. MAFYNETTI-OPAS www.mafyvalmennus.fi Tervehdys MAFY-valmennukselta! Hienoa, että olet kiinnostunut Mafynetin käytöstä lukio-opetuksessa! Tämä opas perehdyttää sinut Mafynetin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Lisätiedot

Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching

Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching Mika Toivonen Kuntoutusohjaaja ODL, Norther Oy, Arctic Coaching Oulun Diakonissalaitos Säätiö sr. Oulun Diakonissalaitos Säätiö sr. (ODL säätiö) perustettiin vuonna 1896 lähimmäisenrakkauden hengessä kouluttamaan

Lisätiedot

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 120 Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 107 114 100 87 93 Oppilasmäärä 80 60 40 20 0 3 5 7 14 20 30 20 30 36 33 56 39 67 48 69 77 76 56 65 35 25 10 9,75 9,5 9,25 9 8,75 8,5 8,25 8 7,75 7,5 7,25 7

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5 Oppilas: 6190488790 (Yksilöllinen numerotunniste) lääkikseen hakiessa on vaikeaa tietää mikä on tärkeää infoa, mafy tekee tämän selvittelytyön puolestasi. Ehdottomasti myöskin paras tapa asia oppia asiat,

Lisätiedot

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen Hankintojen johtaminen sähköinen kurssipalaute, syksy 06 Opetus,0 Yleisarvio,8 Opetustapa, Oma panos,8 Osaamistavoitteet,8 Suhteellinen työmäärä,86 OSTO 6 n= C000 Hankintojen johtaminen (060 0608). Yleisarvioni

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S PAIKALLA OLI ASIANTUNTIJOINA TOIMENSA PUOLESTA PAIKALLA OLIVAT HELI MANTILA A- KLINIKKA, TERO RÖNKKÖ

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely OPINTOKYSELY 2014 Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely Inkubio on saanut ensimmäiset uuden kandidaattiohjelman mukaiset opiskelijat fuksien myötä ja korkeakoulun päässä sorvataan paraikaa maisteriuudistusta.

Lisätiedot

Wanted. Kohti hyvää elämää Hyvään. Taiteen taito. Mysteeriloota. Tölön taidetta. Koulun kysytyin kysymys

Wanted. Kohti hyvää elämää Hyvään. Taiteen taito. Mysteeriloota. Tölön taidetta. Koulun kysytyin kysymys Koulun kysytyin kysymys "Miksi koulua käydään?". Otimme tehtäväksemme ottaa siitä selvää. Wanted Taiteen taito Tölön taidetta Kohti hyvää elämää Hyvään elämään on monta tietä ja neuvoa. Tässä muutama.

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Osallistuin luennoille, n=16

Osallistuin luennoille, n=16 Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin loppupalautekysely, vastaajaa Osallistuin luennoille, n= En juuri lainkaan Noin puoleen Jokaiselle tai lähes jokaiselle

Lisätiedot

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017 Minun elämäni Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, Nid Minä olen syntynyt Buriramissa Thaimaassa. Minun perheeni oli iskä äiskä 2 veljeä ja 2 siskoa. Minun

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Veera Heinonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin!

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin! DI-Kurssi 2018 Julkaisemme kaiken kurssilaisten antaman palautteen valikoimatta tai karsimatta. Kun tulet itse kurssillemme näet, kuinka myös sinun palautteesi ilmestyy nettisivuillemme. Tällä tavalla

Lisätiedot

KOKEILE KOUTSAUSTA! Ratkaisukeskeinen coaching-ohje

KOKEILE KOUTSAUSTA! Ratkaisukeskeinen coaching-ohje KOKEILE KOUTSAUSTA! Ratkaisukeskeinen coaching-ohje Miniopas Mitä koutsaus on? Coaching - tai suomalaisittain koutsaus - on tehokas työkalu. Se on tulostavoitteista ja konkreettiseen toimintaan tähtäävää.

Lisätiedot

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com YipTree.com hommannimionmatematiikka.com YipTreen ja Homman nimi on matematiikan plussat Työrauha, työrauha ja työrauha Tuntien aloitus tapahtuu automaattisesti ja nopeasti (edellyttäen että koneet toimii)

Lisätiedot

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH.

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH. Let s Move It feasibility study, kevät 2014 Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH Alkuun - Noin tunti - Fiiliksiä ja kokemuksista liittyen Let s Move It ohjelmaan

Lisätiedot

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 1. Perustiedot a) Ikä 12 vuotta 67 % 6 13 vuotta 33 % 3 b) Kuinka monetta vuotta olet oppilaana kuvataidekoulussa? 1. vuotta 22 % 2 3. vuotta 11 % 1 4. vuotta

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot

Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä

Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä Tuomo Glumoff, FT, Dos. Yliopistonlehtori Oulun yliopisto, Biokemian laitos Opintori 13.12.2012 Kehittämisideana on aineenvaihdunnan

Lisätiedot

MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta

MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta Seuraavaksi kysytään kokemuksiasi tietoisuustaitojen (mindfulness) oppijaksosta. Vastaathan kaikkiin kysymyksiin. Vastauksesi ovat luottamuksellisia ja vain

Lisätiedot

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Abi- info YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Käytännön vinkkejä Ajoissa paikalle Ongelmatilanteissa yhteys rehtoriin ja kouluun YTL:n www-sivuihin on linkki

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä

Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä Oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä matematiikassa hankkeen eri vaiheissa Aineistoa on kerätty matematiikan projektityöskentelystä kolmessa

Lisätiedot

Pari sanaa arvioinnista

Pari sanaa arvioinnista Pari sanaa arvioinnista Joensuun seudun ops Jokaisella oppilaalla on oikeus opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen jokaisena työpäivänä (Perusopetuslaki 30) Mitä minun tulee tehdä, liittyen oppiainekohtaisiin

Lisätiedot

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2.

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2. Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Opitun kertaaminen Mafynetti 2 Mafynetti 2 Matematiikka Matematiikka Fysiikka Fysiikka

Lisätiedot

Inkubion opintokysely 2015 * Required

Inkubion opintokysely 2015 * Required Inkubion opintokysely 2015 * Required 1. Sukupuoli * Mies Nainen 2. Vuosikurssi * 1 After the last question in this section, skip to question 5. 2 After the last question in this section, skip to question

Lisätiedot

Opiskelijapalaute 2014 (terveys-ja sosiaaliala)

Opiskelijapalaute 2014 (terveys-ja sosiaaliala) Opiskelijapalaute 2014 (terveys-ja sosiaaliala) Opiskelijoiden vastauksia PKSSK:n toimintaan liittyen: 14. Tukiko PKSSK:ssa järjestetty alkuperehdytys ja vastaanotto harjoitteluun tuloasi? 15. Oliko harjoitteluyksikössä

Lisätiedot

3. Oppimiseni Vastaa asteikolla 1-3. Kolme on täysin samaa mieltä, yksi on täysin eri mieltä.

3. Oppimiseni Vastaa asteikolla 1-3. Kolme on täysin samaa mieltä, yksi on täysin eri mieltä. VIRVATULIKYSELY 7-8-VUOTIAILLE, kevät 2013 1. Monettako vuotta olet kuvataidekoulussa? 1. vuotta 32 % 9 2. vuotta 25 % 7 3. vuotta 11 % 3 4. vuotta 21 % 6 5. vuotta 11 % 3 2. Ilomittarit eli hymynaamat

Lisätiedot

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28)

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet)

Lisätiedot

POP- Paremman Oppimisen Puolesta

POP- Paremman Oppimisen Puolesta POP- Paremman Oppimisen Puolesta PedaForum 20.8.2013 Elina Lehkonen Elsa Mannila Jukka Parviainen Sisältö POP esittely Ryhmätehtävä: Vuorovaikutuksellisen opetuksen kehittäminen Palauteryhmät ja POP Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

HYVY001-kurssin loppukyselyn yhteenveto

HYVY001-kurssin loppukyselyn yhteenveto HYVY001-kurssin loppukyselyn yhteenveto Vastanneiden osuus % tiedekunnittain (n = 177) Kurssin suorittaneiden määrä (27.5.2014 mennessä) yhteensä = 289 Kielten laitos yhteensä 49 suoritusta Humanistinen

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Yleisiä kommentteja kokeesta.

Yleisiä kommentteja kokeesta. Lukuvuoden fysiikan valtakunnallisen kokeen palaute.6. Palautteita yhteensä 454 oppilaan tuloksesta. Pistekeskiarvo 7,6 joka vastaa arvosanaa 6,5. Oppilaita per pistemäärä 5 5 5 5 4 6 8 4 6 8 4 6 8 4 6

Lisätiedot

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Abi- info YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Käytännön vinkkejä Ajoissa paikalle Ongelmatilanteissa yhteys rehtoriin ja kouluun YTL:n www-sivuihin on linkki

Lisätiedot

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 1 Yleensä kyselystä Kyselyssä selvitettiin vastaajien mielipiteitä hankerekisterin käytöstä sekä siihen liitetyistä visualisoinneista Se oli auki 3.12.-18.12.2015 Vastaajia

Lisätiedot

Osoite. Kansalaisuus Äidinkieli. Vanhempien / huoltajan luona Jos vain toisen huoltajan luona, kumman? Yksin omassa asunnossa Muuten, miten?

Osoite. Kansalaisuus Äidinkieli. Vanhempien / huoltajan luona Jos vain toisen huoltajan luona, kumman? Yksin omassa asunnossa Muuten, miten? TULOHAASTATTELULOMAKE Tämän lomakkeen tarkoituksena on helpottaa opiskelusi aloitusta ja suunnittelua. Luokanvalvojasi keskustelee kanssasi lomakkeen kysymyksistä ja perehdyttää Sinut ammatillisiin opintoihin.

Lisätiedot

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA Yhteenveto perustuu valmennuksen alku- ja loppukyselyyn, joka mittaa valmennuksen aikana tapahtuneita muutoksia. Asiakas:

Lisätiedot

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Abi- info YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Käytännön vinkkejä Ajoissa paikalle Ongelmatilanteissa yhteys rehtoriin ja kouluun YTL:n www-sivuihin on linkki

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN ESIOPETUS HENNA HEINONEN UITTAMON PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ TURKU

TOIMINNALLINEN ESIOPETUS HENNA HEINONEN UITTAMON PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ TURKU TOIMINNALLINEN ESIOPETUS HENNA HEINONEN UITTAMON PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ TURKU Toiminnallinen esiopetus on: Toiminnallinen esiopetus on tekemällä oppimista. Vahvistaa vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä

Lisätiedot

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä,

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä, MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa PedaForum-päivät, Jyväskylä, 17.8.2016 Visa Immonen Apulaisprofessori Helsingin yliopisto Joanna Veinio Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä

Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä Panu Erästö Matemaatikko-tilastotieteilijä (Ph.D) Opettaja/pedagogi/opetuksen kehittäjä Kaikilla on edellytykset Usko omiin kykyihin

Lisätiedot

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Matemaattiset menetelmät, syksy 2012 Lassi Korhonen, Oulun yliopisto, Matematiikan jaos 4.12.2012 1 Lähtökohta, opiskelijan näkökulma

Lisätiedot

Etäopetus erityistilanteissa

Etäopetus erityistilanteissa Sairastuneen oppilaan koulunkäynnin järjestäminen kaksisuuntaisen, reaaliaikaisen videoyhteyden avulla Esimerkkitapauksena etäopetuksen järjestäminen Laitilassa, Kodjalan koululla lukuvuonna 2012 2013.

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Kaufmann Agency: ErgoFinger koekäyttötutkimus. ErgoMedi Oy

Kaufmann Agency: ErgoFinger koekäyttötutkimus. ErgoMedi Oy Kaufmann Agency: ErgoFinger koekäyttötutkimus ErgoMedi Oy ErgoFinger koekäyttötutkimus ErgoMedi Oy Tulokset 31.1.2014 Kaufmann Agency on suomalainen kansainvälisesti toimiva terveysviestinnän asiantuntijayritys,

Lisätiedot

Syksyn 2018 ylioppilaskokeet

Syksyn 2018 ylioppilaskokeet Syksyn 2018 ylioppilaskokeet Lue YTL:n tiedote kokelaille https://www.ylioppilastutkinto.fi/maaraykset/tiedote-kokelaille Syksyn 2018 yo-kokeiden päivämäärät ma 17.9. äidinkieli (suomi ja ruotsi), lukutaidon

Lisätiedot

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.-15.2.2013

Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.-15.2.2013 Palautekysely CE Hki Pietari 2013 festivaalista 11.15.2.2013 1. Olen Opiskelija Opettaja tai muuta henkilökuntaa 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 2. Sukupuoli Nainen 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely toteutettiin 14.11. - 24.11.2013 välisenä aikana uintiharrastuksessa mukana olleiden lasten vanhemmille. Vastaajia oli

Lisätiedot

Onko Stephen Elop oikea mies Nokian johtajaksi?

Onko Stephen Elop oikea mies Nokian johtajaksi? Ctrl + Z Onko Stephen Elop oikea mies Nokian johtajaksi? Tietotalkoopäivät Tietotalkoot pidettiin 13. 14.9.2010 Keravan Viertolassa. Päivän tarkoituksena oli opettaa ensimmäisen vuoden tietojenkäsittelyn

Lisätiedot

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Esimerkkinä Palvelujen markkinointi kurssin verkkototeutus Virpi Näsänen 16.11.2016 Lähtökohtatilanne Sovimme Aalto-yliopiston

Lisätiedot

Perusopetuksen yleiset valtakunnalliset tavoitteet ovat seuraavat:

Perusopetuksen yleiset valtakunnalliset tavoitteet ovat seuraavat: Maailma muuttuu - miten koulun pitäisi muuttua? Minkälaista osaamista lapset/ nuoret tarvitsevat tulevaisuudessa? Valtioneuvosto on päättänyt perusopetuksen valtakunnalliset tavoitteet ja tuntijaon. Niiden

Lisätiedot

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Riikka Niemi, projektipäällikkö ja Pauliina Hytönen, projektityöntekijä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ! ME 111 MAALISKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ! ME 111 MAALISKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ! ME 111 MAALISKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA marketta.sarahonka@edu.hel.fi Ympäristöraadin terveiset Viikolla 13 kiinnitimme ruokalassa huomiota hyvään ruokalakäyttäytymiseen ja ruokahävikin

Lisätiedot

Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa

Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI 14.8.2018 Tervetuloa! Ammatillinen tutkinto + yo-tutkinto > Ammatillista perustutkintoa opiskeleva voi suorittaa osan perustutkintoon kuuluvista

Lisätiedot

MYYNTI- VALMENNUKSEN OSTAJAN OPAS MIISA HELENIUS - POINTVENUE

MYYNTI- VALMENNUKSEN OSTAJAN OPAS MIISA HELENIUS - POINTVENUE MYYNTI- VALMENNUKSEN OSTAJAN OPAS MIISA HELENIUS - POINTVENUE 8 ASIAA, JOTKA KANNATTAA HUOMIOIDA, KUN OSTAA MYYNTI- VALMENNUSTA 8 ASIAA, JOKTA KANNATTAA HUOMIOIDA KUN OSTAA MYYNTI- VALMENNUSTA Olen kerännyt

Lisätiedot

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin

Lisätiedot

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Nuoret ja raha Mun talous -hankkeen päätösseminaari ja Puhu rahasta messut Henri Hölttä, Takuusäätiö 6.9.2017 Takuusäätiö lyhyesti Velkalinja ja chat Talouspolkuhanke

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

Flippausta 3 korkeakoulun opiskelijoille

Flippausta 3 korkeakoulun opiskelijoille Pedaforum 2018 16.8.2018 Erkki Pesonen, yliopistonlehtori, Erkko Sointu tutkijatohtori Flippausta 3 korkeakoulun opiskelijoille UEF // University of Eastern Finland What is coming? Opintojakson sisältö

Lisätiedot

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com Yksilöllisen oppimisen menetelmä Yksilöllisen oppimisen menetelmä Tarve menetelmän takana: http://youtu.be/dep6mcnbh_c Oman oppimisen omistaminen Opettajan tietyt raamit toiminnalle Oman oppimisen omistaminen

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto Tampereen kesäyliopisto Avoin kaikille 11 Yhteistyökorkeakoulua 10 000 opintopistettä 5000 opiskelijaa 26 oppiainetta Miksi opiskella avoimia yliopisto-opintoja voit hyödyntää välivuoden pääset elämässä

Lisätiedot

Kerttulin lukion kurssien valintaopas 2014-2015

Kerttulin lukion kurssien valintaopas 2014-2015 1 Kerttulin lukion kurssien valintaopas 2014-2015 Kurssien suoritusaikasuositus: A (äidinkieli) 3 vuoden syksy 1,2,3 4,5,6,7,8*,9* 8*,9* 3 vuoden kevät 1,2,3 4,5,6,7 6,7,8,9 4 vuoden syksy 1,2,3 4,5,6,7

Lisätiedot

OPISKELIJAPALAUTTEET

OPISKELIJAPALAUTTEET Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala Kirjallisen nimettömän palautteen antoi 19 opiskelijaa KYSYMYKSET KÄSITTELIVÄT SEURAAVIA TEEMOJA 1. Mielenterveystyön koulutuksen oppisisältöihin on liitetty aiempaa

Lisätiedot

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Elise Johansson & Leeni Lehtiö Turun yliopiston kirjasto Yhteistyöstä voimaa! BMF:n syysseminaari 14.11.2014 Tiedonhaunopetus lääketieteilijöille Opetus

Lisätiedot

Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden

Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, 8.3.2012 Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden korkeakoulu, Ruotsi Kurssin esittely Opiskelijapalautteen

Lisätiedot

Abien päättökysely. Lukuvuosi

Abien päättökysely. Lukuvuosi Abien päättökysely Lukuvuosi 13-14 Viisiportaisissa kysymyksissä skaala on seuraava; 1 väitteen kanssa täysin eri mieltä 2 väitteen kanssa eri mieltä 3 ei eri mieltä eikä samaa mieltä 4 väitteen kanssa

Lisätiedot

Työpajatoiminnan vaikuttavuus esille Sovari-mittarilla

Työpajatoiminnan vaikuttavuus esille Sovari-mittarilla Työpajatoiminnan vaikuttavuus esille Sovari-mittarilla Riitta Kinnunen Valtakunnalliset Työpajapäivät 10.-11.4.2019 #tpy #sovari #työpajat #etsivänuorisotyö 1 / sosiaalisen vahvistumisen mittari Työpajatoiminnan

Lisätiedot

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina 2005-2007 valmistuneille TAUSTATIEDOT 1) Sukupuoli nmlkj mies nmlkj nainen 2) Opintojen aloitusvuosi 3) Valmistumisvuosi 4) Millä perusteella valitsit opiskelupaikkasi?

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

Kevään 2018 yo-kokeiden päivämäärät

Kevään 2018 yo-kokeiden päivämäärät Kevään 2018 yo-kokeiden päivämäärät Kuullunymmärtämiskokeet ke 14.2. venäjä, pitkä ja lyhyt oppimäärä (paperilla) Kirjalliset kokeet ma 12.2. äidinkieli, suomi ja ruotsi, tekstitaidon koe (paperilla) ma

Lisätiedot