Palautteen vastaukset. Vastaus: 5

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palautteen vastaukset. Vastaus: 5"

Transkriptio

1 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) lääkikseen hakiessa on vaikeaa tietää mikä on tärkeää infoa, mafy tekee tämän selvittelytyön puolestasi. Ehdottomasti myöskin paras tapa asia oppia asiat, mitä olen tähän asti kokeillut. sopivat ryhmäkoot ja huomioivat opettajat. Reilu "jonotussysteemi" kysymyksissä. Hyvin lähellä oikeita kokeita ja koetilanteita. (olen ollut pääsykokeessa kahdesti) Vitosen antamatta jättäminen johtuu omista henkilökohtaisista ongelmista elämässä, ei kurssista. Olen houkutellut tälle kurssille ainakin 10 henkilöä, eli ehdottomasti kyllä! Kolmatta kertaa haen lääkikseen Mafyn avulla, toista kertaa lähikurssilla. Epäilemättä Suomen paras valmennuskurssi. Loppu on vain itsestä kiinni! :) Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Kasperia parempaa opoa ei välttämättä löydy koko Suomesta! Ymmärrettävä resurssipula, mutta lisää tilaa opiskella itsenäisesti Ruoholahdessa oppituntien ulkopuolella. Jos unelmanasi on lääkis, älä harkitse mitään muuta vaihtoehtoa kuin mafy-valmennusta. Täältä saat kaiken, mitä tarvitset sisään pääsyyn! Lisäksi kiitos tästä vuodesta teidän koko tiimille ja Mafylle yleisesti, terveisin Silja :) 5 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

2 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 13. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 14. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Myönnän, että tullessani kurssille olin todella skeptinen. Opetusmetodit, joita mafylla käytetään on kuitenkin ihan eri luokkaa kun aikasemmin valmennuskurssi, jolla olen ollut. 15. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kemiassa oli hämmentävää, mutta huippua kun opettajat muistivat kaikki nimeltä. Lisäksi etenkin fysiikassa tuntui todella siltä, että kaikki opettajat jotka kohdalle osuivat halusivat vilpittömästi opettaa ja saada mut ymmärtämään oli kysymys kuinka hölmö tahansa. 16. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Mielestäni tehtävät olisivat voineet olla hieman soveltavampia useammin. Muuten alun epäilysten jälkeen erityis plussaa saa nopea tarkistus aikataulu, upea tunnillinen määrä koeharjoitusta ja että kokeet oli järjestetty kunnollisissa tiloissa, vaikkakin tilan ahtautta esiintyi. 17. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Tässä vaiheessa kun hakuja on jo muutama takana tuntui, että palaset alkoi loksahdella jo paremmin kun aikaisempina vuosina, mutta tabletissa on ollut erinomainen apu tähän tulokseen, joka on nyt saavutettu. Ilman kurssia, jossa opetus on henkilökohtaista 18. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Suosittelen jos aikoo ottaa valmennuskurssin, ymmärrettävää on kuitenkin, että hinta on varsin korkea, vaikkakin sisältää paljon, eikän siten ole kaikille mahdollinen 19. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Yleinen fiilis on hyvä, mukava henkilökunta, huippu kurssikaverit ja mahtavaa huomata miten on oppinut taas niin paljon uutta. 20. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Aluksi en kokenut opostani olevan juurikaan hyötyä, mutta loppua kohden olin todella tyytyväinen. Erityismaininta Laurista kuultuani muista opoista: tyyppi, joka tsemppaa, tuo uusia lukuideoita ja pitää hyvällä tavalla realistisena esim lukusuunnitelman perusteella 22. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Ensimmäinenen koe voisi olla juuri ennen joululomaa, jotta ne jotka alottaa kurssin aikasiin jopa syyskuussa saisivat ensimmäisen koetuksen jo aikasemmin, vaikka koe olisikin vähän helpompi vaikka. Lisäksi olisi mahtavaa jos taukotilasta löytyisi myös suola ja pippuri. Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

3 23. Avoin sana Mafy:lle isot kiitokset, sillä todella tuntui, että kaikki huomioitiin yksilöinä. Myöskin mahtavaa kun opettajien tila, sekä taukotila on samassa. Tuo rennomman tunteen koko hommasta. Kaikin puolin ihana kevät! Kurssi paikalle pystyi jäädä lukemaan tuntien jälkeen, taukotilasta löytyy niin kahvia, mikro kun jääkaappi. Sijainti erinomainen, kehuja voisi vaan jatkaa! 24. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,4 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 25. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 26. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Hyvä, kun jokainen voi edetä omassa rytmissään omalla tasollaan. Bilsan tietoiskut olivat hyviä alustuksia tai kertaustuokioita aiheesta, riippuen missä kohtaa materiaalia eteni. 27. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Sain aina apua juuri niin paljon kuin tarvitsin! :) opettajat kertasivat tiettyjä asioita kärsivällisesti aina vaan uudestaan ja uudestaan kunnes vihdoin ymmärsin :,) 28. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet antoivat paljon varmuutta koetaktiikkaan sekä tietoa omasta osaamistasosta. Harjoituskokeissa ehti tehdä kaikki typerät virheet ja oppia sitten niistä. 29. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Vahvoihin aineisiin olen saanut paljon lisää varmuutta ja fysiikastakin, jonka aloitin kurssilla nollasta on nythyvä taitotaso kehittynyt vuodessa. 30. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen tehokasta omien heikkouksien vahvistamista 31. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Paras kurssi ikinä! :) 32. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Opoilu antoi hyvän rytmin tekemiselle. Lukutuntimääriem yhdessä suunnittelu oli todella hyödyllistä, samoin vinkit eri materiaaleissa etenemiseen. 34. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

4 Mafynetti ohjelmaan liittyen muutamat pikku seikat olisivat suurta plussaa: sanahaku olisi aivan mahtava, samoin näytön säilyminen samassa kohtaa tehtäviä vaikka ruudun kääntää (säästyisi turhilta skrollauksilta pitikissä tehtävälistoissa) 35. Avoin sana Mafyn materiaalit on parhaat lääkismateriaalit mihin olen törmännyt! 36. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,6 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä 37. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 38. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 39. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 40. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 41. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 42. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 43. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Kurssi oli loistava, sillä kaiken ajan pystyi käyttämään itselleen uusien asioiden oppimiseen, sillä kurssi mahdollisti omaan tahtiin etenemisen. Itse osasin perusasiat jo hyvin, joten oli mahtavaa, että sain apua haastavampiin tehtäviin ja nippelikysymyksiin vastauksia. 44. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Sini oli opinto-ohjaajani. Hän ei olisi voinut paremmin toimia. Hän oli hyvin kannustava, eikä vain myötäillyt lukusuunnitelmaani, vaam osasi myös tarjota parannuksia siihen. Aluksi mietin, että tarvitsenko opinto-ohjaaja, mutta viimeisinä viikoina Sinin tuki oli korvaamatonta. Kymmennen pistettä hänelle! 46. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Harjoituskoe käyrät tulisi tehdä helpommin tulkittavaksi, esim. Kertomalla tarkemmin, miten ne on tehty. Lisäksi jos 40% on oikeasti hyvä tulos, ei se todennäköisyytenä kuulosta hyvälle. Jopa hyvien tulosten prosentit tuntuivat ahdistaville. Asteikkoa voisi hieman muutta. Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

5 47. Avoin sana Kurssi oli mahtava. Itse osasin jo perusasiat hyvin, joten en uskon, etteivät luennot olisi olleet kovinkaan tehokkaita. Nyt pääsin keskittymään uuden oppimiseen ja sain apua juuri niissä tehtävissä, joissa sitä tarvitsin. Tabletin tehtävät oli koottu järkeviksi kokonaisuuksiksi, mikä yhdessä kehityskäyrän kanssa antoi mielenrauhan, että opiskelen tarpeeksi ja riittävän laajasti. Opetus oli tosi osaavaa ja kannustavaa. Suosittelen kurssia lämpimästi! 48. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,5 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Pukinmäki 49. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 50. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 51. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 52. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 53. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 54. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 55. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Uusijana en oikein tiedä sainko kurssista yhtä paljoa irti kuin viime vuonna. Olen kuitenkin pitänyt kurssista kovasti ja ilmapiiri on ollut todella upea! 56. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 4 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Ihan super! Mun opo oli paras ikinä! 58. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Mielestäni kurssi on hyvä tälläisenään! Ei mitään turhia rönsyilyjä suuntaan tai toiseen. 59. Avoin sana Mafy on ollut ihan paras työkalu lääkikseen hakemisessa. 60. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,7 Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

6 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Yksinkertaisesti paras valmennuskurssi. Erityisen hyvä, kun kaikki saavat edetä oman tasonsa mukaisesti. Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Yksi parhaimmista asioista kurssilla. Sai lisää hyviä vinkkejä opiskelutaktiikkoihin ja motivaatio pysyi hyvin yllä. Hintansa veroinen kurssi. Jokainen saa edetä oman tasonsa mukaisesti. Kurssille oli aina ilo mennä, hyvä ilmapiiri! 4,8 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

7 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Työrauhasta sen verran, että välillä oli vaikea keskittyä monen ihmisen puhuessa yhtä aikaa. Fysiikassa sai välillä odottaa jopa 50min, että opettaja tuli auttamaan. Toisaalta useampi opettaja tarkoittaa keskustelun lisääntymistä, jolloin voi olla vaikeampi keskittyä. Tosi hyödyllisiä! 8 harjoituskokeen aikana on mahdollista kehittyä koestrategiassa paljon. Ilman Mafynettiä ja pitkään kestänyttä harjoittelua olisin tuskin samalla tasolla, kuin nyt. Itselleni Mafyn työtavat ja harjoituskokeet ovat olleet todella hyödyllisiä. Mahdollistaa kehittymisen, jos vain jaksaa hakata tabletin tehtäviä tarpeeksi. Jos tänä vuonna käy taas ikävästi, palaan ensi vuonna jälleen Mafynetin ääreen, sen verran olen tykännyt kursseista. Biologia: 5 Fysiikka: 4 Kemia: 5 Omaan opooni (Lauri) ja hänen ohjaukseensa olen ollut todella tyytyväinen. Odotin puheluita, sillä niistä sai lisää motivaatiota ja tsemppiä puurtamiseen. Mielestäni on hyvä idea, että joku ulkopuolinen vähän seuraa edistymistä, itselläni se ainakin on toiminut hyvin. En tiedä onko tähän edes mahdollista saada muutosta, mutta mielestäni harjoituskokeissa oli todella ahdasta ja se vaikutti välillä keskittymiseen. Varsinkin Aalto-salissa oli tiivis tunnelma. Kylki kyljessä istuminen oli siis pieni miinus. Mafynetin avulla lukeminen on jopa kivaa, kun omaa edistymistä voi seurata kuvaajasta ja on jokin tavoite, jota kohti pyrkiä. Olen ollut kahdesti Mafyn kurssilla ja valitsen Mafyn vielä kolmannenkin kerran, jos tarve vaatii. Mafynetin avulla tulee tehtyä satoja tehtäviä, joten laskurutiini muodostuu kuin huomaamatta. Lisäksi opettajat selittävät vaikka rautalangasta vääntäen, jos joku asia ei aukea. Suosittelen! 4 Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

8 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 13. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 14. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 15. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Ainoa miinus tulee siitä että parin yksittäisen opettajan kohdalla minulle tuli tunne, että kaikkia kysymyksiäni ei otettu vakavasti tai että opettaja vaikutti turhautuvan "turhasta" kysymyksestä, mutta tämä voi olla myös vain omaa fiilistäni eikä missään tekemisissä todellisuuden kanssa. 16. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet ovat ensiarvoisen tärkeitä ja vain niiden avulla saa todellista tuntumaa tulevaan pääsykokeeseen!! 17. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Lähtötaso oli jo ihan hyvä ja kehityin vielä paljon lisää, nähtäväksi jää oliko se tarpeeksi. 18. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Tottakai ja olen suositellutkin jo monelle kun asia on tullut puheeksi. 19. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Vaikka en ole muilla valmennuskursseilla ollutkaan enkä siten voi verrata, voin rehellisesti vakuuttaa että Mafyllä valmennuskurssit on järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla ja kurssilaisten tarpeita tarkasti kuunnellen! En voisi toivoa parempaa tukea urakkaani! 20. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta On ihanaa ja tärkeää, että kurssilla järjestetään opiskelunohjausta! Kaikille se ei edes sovi, mutta itse sain siitä erittäin paljon irti! (Matleena olit ihana!<3) Jäin jopa miettimään että kuunteliko oponi joskus liikaakin miltä minusta tuntuu että olisinko välillä voinut piiskatakin enemmän, mutta toisaalta en palanut missään vaiheessa loppuun eikä uskoni tekemiseeni loppunut kiitos oponi joten eiköhän kaikki mennyt juuri niin kuin pitikin. :) 22. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Paras palaute on kehu ja kehitysehdotus mutta tällä kertaa tämä jää pelkkiin kehuihin, sillä en keksi mitään parannettavaa :D 23. Avoin sana Vaikka en ole muilla valmennuskursseilla ollutkaan enkä siten voi verrata, voin rehellisesti vakuuttaa että Mafyllä valmennuskurssit on järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla ja kurssilaisten tarpeita tarkasti kuunnellen! En voisi toivoa parempaa tukea urakkaani! Ja tämä ei ollut maksettu mainos vaan suoraan sydämestä! :D Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

9 24. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,9 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 25. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 26. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Itsenäisen opiskelutavon opettelu on työläs mutta se on todella hyvä taito osata. 27. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Sain pienen odottelun jälkeen opettajan luokseni useimmiten. 28. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Pääsykoe oli täysin samantyylinen kuin kurssin kenraalikoe, todella ammattitaitoista työtä! 29. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Kehityin optimistisimman ennusteeni mukaan kiitos hyvän opo-työn. 30. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Jos perusteet ovat kunnossa, sanon että mafyn avulla koko hakukokemus on paljon turvallisempi. 31. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Kiitos mafyn pääsykokeisiin haun pystyy tekemään hallitummin ja turvallisemmin kuin missään muualla. Pääsykokeisiin luku ilman mafya ja mafylla on kaksi täysin eri kokemusta. 32. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Erittäin hyvää, koko lukuvuoden sen avulla pidettiin huoli siitä että luin tarpeeksi. 34. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Bilsan kursseihin lisää ei niin tärkeitä juttuja. 35. Avoin sana Jos haluat hakea turvallisesti lääkikseen niin että tiedät koko ajan missä menet pääsykoeurakkasi kanssa, on mafy ainut paikka suomessa missä tämä on mahdollista. 36. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,8 Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

10 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Bilsassa pidin tietoiskuosioista (ainakin Salla piti niitä), hyödyllisiä! Kemiassa voisi olla hyvä käydä vaikka ne kaikista vaikeimmat asiat läpi taululla. Fysiikassa voisi ehkä myös olla pienet tietoiskut tärkeimmistä asioista. Alussa enemmänkin koin, mutta loppua kohden fysiikassa opettajat vaihtelivat ja ryhmä kasvoi. Silloin tuntui ajoittain, että ei ehdi paneutua asiaan tarpeeksi hyvin. Kemiassa ja bilsassa ei ollut tätä ongelmaa. Erittäin hyödyllistä oli harjoitella koetilannetta ja saada siitäkin tilanteesta itselleen rutiini. Pystyi testaamaan erilaisia tekniikoita ja harjoitella ajankäyttöä. Vastaus: 3 Olen kehittynyt paljon. Aloitin fysiikan siltä tasolta, että olin lukenut lukiossa vain kurssit 1 ja 2 viisi vuotta sitten. Aina voisi silti kehittyä enemmänkin. Jos olisin ollut kurssilla toukokuuhun asti, olisi kehitys varmasti ollut vieläkin parempaa. Todellaki voisin. Kyllä voin nyt itse kokeneena kompata kaikkien kehuja ja suosituksia mafysta. Taatusti maan paras!! Ei voi muuta kuin kehua. Pääopettajani Salla, Niko ja Viljami kaikki ihan loistavia. Välittävät oikeasti mitä oppilaalle kuuluu ja ovat niin omistautuneita omaan työhön. Loppua kohden tosiaan fysiikassa olisi voinut olla useampi opettaja. Kemiasta olisin saanut vielä enemmän irti, jos opettajat eivät olisi loppua kohden vaihdelleet. Iso kiitos kaikille! :) Biologia: 5 Fysiikka: 4 Kemia: 5 Opiskelunohjaus on ollut kivaa. Oma oponi Sini osasi aina tukea, tsempata ja keksiä ratkasun, jos jokin asia mietitytti. Loistava likka! :) Olisi ollut kiva, jos ensiopoilu olisi tapahtunut kasvotusten, että tietää kenen kanssa jutustelee kevään. Edes yksi livetapaaminen opon kanssa. En keksi kehitysideoita itse kurssiin. Ainahan saisi enemmän irti, jos saisi enemmän ''yksityisopetusta'', mutta ymmärrän ettei se ole mahdollista. Mafynettiin voisi fysiikan kohdalle tehdä osan teorioista enemmän aloittelijaystävällisiksi. Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

11 Suosittelen mafyn kurssia koko sydämestäni. Olen tiennyt mafysta 3 vuotta, enkä ole yhdeltäkään ihmiseltä kuullut mitään negatiivista. Opettajat ovat omistautuneita työlleen ja todellakin alan ammattilaisia. Kaikkien opettajien kanssa löytyy yhteinen sävel. Mafy on myös luultavasti ainoa valmennuskurssi, missä saa henkilökohtaisen opon lukuurakan rinnalle. En voi muuta kuin olla tyytyväinen. :) 4,8 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Pukinmäki 13. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 14. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Juuri sellaista opetusta kun tarvitsinkin: etenemistä omaa tahtia ja kun tulee ongelmia, saa apua. 15. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 16. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Erittäin hyödyllisiä ja mallintivat hyvin oikeaa koetta. 17. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 18. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Ehdottomasti, ei mitään syytä miksi en. 19. Mielipiteesi kurssista yleisesti? I mitään valittamista. 20. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 4 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Ihan hyvä, mutta en henkilökohtaisesti kokenut sitä erityisen tärkeäksi. Lukuaikataulun suunnittelussa se oli kyllä hyvä! 22. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Fysiikka tuntuu olevan suurimmalle osalle hankalin aine joten siihen voisi olla määrällisesti enemmän tunteja opetuksessa. 23. Avoin sana Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

12 Jos ei koe oppivansa luentojen avulla, kurssi on erinomainen eri tasoisille opiskelijoille ja oppiminen tehdään tehtäviä tekemällä -ainakin juuri oikea tapa oppia minulle! Pidin kovasti kurssista, enkä valitsisi toisin, vaikka voisin. 24. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,6 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 25. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 26. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 27. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 28. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 29. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 30. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 31. Mielipiteesi kurssista yleisesti? 32. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: Fysiikka: Kemia: 33. Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta 34. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 35. Avoin sana 36. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

13 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Välillä varsinkin fysiikassa saattoi apua saada vasta viimeisellä 50min pätkällä vaikka kynä ollut telineessä heti alusta asti 8 kokeen kohdalla oli jo tietynlainen väsymys että "ja taas tätä". Auttaa itse pääsykokeessa kun voi ajatella että taas yksi tällainen Biologia: 5 Fysiikka: 4 Kemia: 5 Ihan mukavaa kun oli joku joka kattoi perään kevään aikana. Itsellä kaikki oli jo aika hyvin hallussa ja tiesin miten opiskella yms. fiksusti mutta esim harjoituskokeiden läpikäynti vielä kerran ääneen auttaa varmasti muistamaan omat tyhmät virheet paremmin Osa opoista opiskelee toisella paikkakunnalla jolloin etäisyydet voivat olla todella pitkiä mutta olisi mukavaa tavata oma opo kerran esim. kevään alussa. 4,7 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

14 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Vastaus: 3 Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: 4 Erittäin iso apu ja hyöty. 4 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

15 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Alussa näytti aika sekavalta, kun opettajat eivät ole vakiintuneet ja ryhmä myös suuri. Opettajat olivat asiantuntevia ja kohtasivat minut yksilönä. Sain tarvitsemani apua Kyllä, näkee oman taso. Sen lisäksi siinä harjoitellaan stressin sietokykyä. Vaikka minun lähtötasoni oli heikko alussa, mutta hyvin pääsin kirimään kiinni. Olen oppinut todella paljon ja taitoni oli koko ajan kehittynyt. Kyllä suosittelen. Olen saanut hyviä ystäviä kurssilaisista. Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 4,5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

16 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Biologia: Fysiikka: Kemia: Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

17 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli oikein hyvä. Mafynetti on erittäin hyvä oppimistyökalu ja harjoituskokeet auttoivat tehokkaasti valmistamaan oikeaan pääsykokeeseen. Itsenäisenä opiskelijana kurssilla käymisestä ei ollut minulle henkilökohtaisesti erityisen paljon hyötyä, mutta tietyllä tavalla oli hyvä tietää, että apua oli helppo saada, jos sitä tarvitsi. Biologia: Fysiikka: Kemia: Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

18 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Välillä avun saaminen kesti suuren oppilasmäärän vuoksi jonkin aikaa Hyvä kurssi yleisesti, mukavia opettajia. Biologia: 5 Fysiikka: 3 Kemia: 5 Kohdalleni osui ihana opo, jonka kanssa oli mukava puida ajankohtaisia asioita! Useampia opettajia varsinkin fysiikkaan, jossa ihmisillä selvästi eniten aukkoja ja kysyttävää. Biologian tietoiskut hyviä, olisiko mahdollisuutta päästä dioihin käsiksi jotain kautta? Joidenkin opettajien kanssa opetustyyli/ selitystapa ei mennyt aivan yksi yhteen. 4,2 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

19 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

20 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Itsenäinen opiskelu ja eteneminen tabletin avulla tosi hyvä juttu. Hienoa, kun saa opettajalta apua yksilöidysti ongelmakohtiin. Yhteiset tietoiskut biologiassa hyvä juttu. Kahdeksan harjoituskoetta hyvä määrä. Muutama koe alussa menee vähän jännityksessä, loppupuolella ehtii jo tottua kokeen tekemiseen ja rutinoitua. Suuri määrä harjoituskokeita auttaa kasvattamaan itseluottamusta. Erittäin hyödyllisiä siis! Opin paljon uutta, syvensin ennestään tuttua tietoa, paransin laskurutiinia, opin ymmärtämään asioita paremmin, ylitin itseni haastavissa harjoituskoetehtävissä. Suosittelisin ehdottomasti! Kurssin toteutustapa auttaa oppimaan ja kehittymään hyvin. Kursseilla myös mukava tunnelma ja mukavat ja asiantuntevat opettajat. Tykkäsin paljon! Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Hyödyllistä, auttaa kasaamaan ajatuksia ja fokusoi tekemistä. Omalla opollani oli ollut samansuuntainen hakuprosessi kuin itselläni, mikä oli hyvä juttu, sillä se auttoi näkemään ja ymmärtämään oman hakuprosessin paremmin. Toisten tarinoiden kuuleminen on tärkeää. Ja erilaisten tarinoiden. Se auttaa paremmin ymmärtämään omaa hakuprosessia ja sitä minne voi tähdätä ja mihin voi yltää. Ehkä lääkisopiskelijoiden hakutarinoita voisi tuoda enemmän esille. Toisten kertomukset ovat inspiroivia. Mafyn kurssit ovat todella hyviä. Itsenäinen opiskelumuoto tabletin avulla auttaa etenemään opiskeluissa ja vahvistaa laskurutiinia. Tarvittaessa saa myös apua opettajilta, jotka ovat asiansa osaavia. Tabletista näkee, miten opiskelu edistyy, mikä auttaa paljon. Kursseilla mukava tunnelma. Suosittelen! Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

21 4,4 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä 13. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 14. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Vastaus: Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 16. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 17. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Vastaus: Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 19. Mielipiteesi kurssista yleisesti? 20. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 3 Fysiikka: 4 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta 22. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 23. Avoin sana 24. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 3,5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

22 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Bilsassa olisi voinut olla enemmän tietoiskuja Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Tehokasta ja yllättävän terapeuttista puhua "tuntemattomalle", joka on käynyt läpi samat vaiheet 4,3 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

23 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Tuntui omalla kohdalla ehkä hieman turhalta. Mutta kuulin että joillekin oli suuri apu. Voisi olla valittavissa, että haluaako opon vai ei :) 5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

24 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Biologian tunneilla opettajat vaihtuivat turhan tiuhaan tahtiin ja usein hekään eivät olleet aivan perillä mitä minkä ryhmän kanssa oli jo käyty/käymättä tietoiskuihin liittyen. Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Hyödyllinen ainakin kaltaiselleni pitkän luku-urakan suorittaneelle lokakuusta lähtien. Tältä kurssilta ehdottomasti parhaat eväät opiskeluun! 4,3 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

25 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Tosi hyvä 5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

26 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vuodenvaihteessa kurssilaisia oli suhteessa tarpeeksi vähän että viitatessa kysymyksiin sai vastauksen tarpeeksi nopeasti, mutta loppukeväästä kurssilla en edes käynyt, sillä porukkaa oli liikaa ja kysyminen ei siksi toiminut enää yhtä sujuvasti. Kokeet olivat erinomaisia, ja hyöty niistä todella suuri. Harmi vain että suoriutuminen julkaistiin niin pöhköllä tavalla kuin tuolla käyrällä, sillä se söi kaiken sen hyödyn mitä oman edistymisen seuraamisesta olisi voinut saada irti, eli hyöty loppui omalta osaltani siihen kun käveli harjoituskokeesta ulos, koska tulosta ei voinut luoyettavasti verrata mihinkään, kun missään ei kerrottu, miten käyrä on luotu. Vastaus: 3 Tietynlaisessa tilanteessa olevalle suosittelisin - opetusta kaipaavalle Mafy ei toimi niin hyvin kuin niille, jotka osaavat aiheet jo ennestään. Jos tuo harjoituskokeiden tuloskäyrä pysyy eikä parannuksia siihen ole tulossa, suosittelisin kaveria ostamaan vaikkapa etäkurssin ja hankkimaan harjoituskokeet muualta. Hyvä kurssi, tosin turhan kallis lopulta. Opiskelu oli kuitenkin tehty helpoksi (etenkin enemmän omatoimiselle opiskelijalle) tabletin ansiosta, ja se ja harjotuskokeiden määrä opon lisäksi olivstkin parasta antia. Kehitettävää kuitenkin on vielä paljon monelta osalta. Biologia: 4 Fysiikka: 3 Kemia: 3 Erittäin jees, tosin ennen opon arpomista pitäisi olla jokin logiikka, millä saadaan sopiva opo itselle. Minulla eka opo aiheutti stressiä ja tuskastumista, sillä kemiat eivät osuneet yksiin täysin erilaisen tarpeen ja opoilun vuoksi. Toka opo taas oli ihan käsittämättömän huikea, ja hänestä oli paaaljon apua! Arpomisen sijaan voisikin pyytää oppilasta vastaamaan kysymykseen, Millaista opinto-ohjausta tarvitset: 1) paljon tukea ja lukemisen edistymisen tarkkailua tarkkoine ohjeineen, 2) Kannustusta ja tarkkailua lukuajoissa pysymiseksi, 3) Lähonnä tsemppausta ja kannustusta, koska hallitsen jo opiskelutekniikat hyvin entuudestaan. - - > näillä saataisi parissakymmenessä sekunnissa kaikille keskimäärin sopivampi opo sen mukaan, millainen opoilutyyli kullakin opolla on. Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

27 Kurssi oli sinänsä hyvä, että materiaalit olivat kätevästi tabletilla. Tabletti kuitenkin oli aika hidas ja se tökki usein, ja ratkaisut muuttuivat epätarkoiksi resoluutioiltaan, minkä kanssa sai taistella usein. Olisi myös ollut kiva tietää, että Mafylöa on esim bilsassa ylimääräistä tietoa lukion oppimäärään nähden, sillä kulutin liikaa aikaa kahden ekan kurssin oeptteluun enkä ehtinyt käydä kaikkea lukion oppimäärää lopulta läpi - hyöty olisi ollut suurempi jos olisin käynyt kaikki lukion jutut läpi kevyemmin. Harjoituskokeiden käyrä oli uskomattoman huono ratkaisu, enkä pitänyt siitä lainkaan. Se aiheutti itselleni stressiä ja sai minut vertaamaan vain yheen kaveriin, jonka tulokset aina kuulin, jolloin otanta vääristyi. Se taas aiheutti lisää stressiä, ja itseluottamuksen heikentymistä ja oman edistymisen arvioinnin vääristymistä. Oma paras tulos harjoituskokeissa oli 2,5%, ja olinkin varma että en näemmä osaa ja kehityksen pitäisi olla paljon parempaa (koska lukema ei noussut juurikaan), mutta pääsykoe meni todella hyvin, ja ja sisäänpääsy on todellakin mahdollista Hesan yleislääkikseen. Ero parhaimpaan harjoituskokeesen ei kuitenkaan suoritukseltaan ollut merkittävää, joten jotain tuossa käyrässä on pielessä. Lähiopetuksesta sen verran, että tilat ovat selvästi liian pienet, koska tilaa ei ole tarpeeksi, ja ilma alkoi olla lopuksi tosi huono. Lisäksi meteli oli sekä kurssilaisten että joidenkin opettajien puolests oiian kovaa kurssilla (bilsassa hyvä kuri, pisteet siitä! =)). Fysiikan matskut olisi pitänyt olla valmiina tabletissa, sillä ostin kurssin siinä uskossa, että kaikki matskut löytyvät tabletista, mutta näin ei ollutkaan. Lisäksi videomallivastaukset pitäisi olla myös kirjallisena, sillä se olisi monesti ollut paaaaaaljon nopeampaa! Edistymiskäyrä oli lisäksi tosi höpö, sillä se on täysin epärealistinen lineaarisena, jollei kaikkia aiheita osaa jo. Se pitäisi ehdottomasti olla kustomoitava sen mukaan, ovatko aiheet jo hallussa vai eivät, ja lisäksi olisi ollut kiva heti alussa tietää, mistä kaikesta käyrä oikein nousee. Tuossa suurimmat epäkohdat - kurssilla oli toki paljon hienoja juttuja, ja kokonaisuudessaan kurssi oli oikein hyvä. Bilsan tietoiskut olivat tosi jees, kiitti esim. niistä! =) Moi vain! =D Pohtikaa MILLAISEN valmennuskurssin haluatte - itselleni olisi toiminut erittäin hyvin Mafyltä pelkkä etäkurssi ja simuloidut, ja rahaa olisi säästynyt. Joillekin lähiopetus on kuitenkin tosi tärkeää, mutta siinäkin on iso ero, haluaako oppiaineista opetusta tunneilla (kuten lukiossa) vai mahdollisuuden kysyä itse luetuista adioista, joita ei ymmärtänyt. Eli pohtikaa rauhassa mikä on juuri itsellenne sopiva vaihtoehto. =) Kalliitahan nämä ovat, mutta lääkärin/hammaslääkärin/eläinlääkärin palkalla ne on nopeasti valmistuttua maksettu, eli parilla sadalla eurolla ei ole merkittävästi eroa, ellei rahatilanne ole todella tiukka. Ja lopuksi se, että jos yhtään epäröit hakea niin anna mennä, ei lukion oppimäärä oikeasti hankala ole, jos ne jaksaa lukea: lääkis on ahkerien paikka, ei vain fiksujen! =) eli anna mennä! 4 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 13. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 14. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 15. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 16. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Vastaus: 3 Paljon virheitä kokeissa + samoja tehtäviä kuin edellisenä vuonna joten muisti osan ulkoa 17. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Vastaus: 3 Kehittynyt viimevuodesta, mutta ei kyllä näy harjotuskokeissa Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

28 18. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Vastaus: 3 Mikäli on varaa maksaa niin suosittelen ehdottomasti, mutta jos ei niin sitten halvemmille valmennuskursseille 19. Mielipiteesi kurssista yleisesti? 20. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Kiva kun joku auttaa ja tsemppaa. Kertoo mitä pitää tehdä ja poistaa stressiä. 22. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Hinnat alemmas 23. Avoin sana 24. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,4 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 25. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 26. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Kaikille opetustyyli ei varmasti sovi ja itsekin sain kurssista enemmän irti tänä vuonna kuin viime vuonna, koska nyt osasin jo kysyä asioita ja olin päässyt helpoimmin ymmärrettävistä jutuista hieman itselleni uudempiin ja vaikeampiin. Silti pidän kurssi 27. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Osa opettajista muisti nimenkin mikä oli mahtavaa, muttei välttämättömyys. Opettajat olivat mukavia ja selittivät asiat niin että varmasti ymmärsit ne. Ja he vastaavat juuri sinun kysymyksiisi joten opetus on siinä mielessä yksilöllistä. Kurssin kevään pois jättäjiä olisi voitu huomioida kuitenkin vähän enemmän. Esim jo alku vaiheessa. Pohtia onko vaikeita asioita mitkä kannattaisi käydä kurssin aikana vaikka ne mafynetissä tulisivat vasta myöhemmin, kun olisi vielä opettaja apuna alkuvaiheessa. Ja ehkä selkeämmät heipat olisi voinut sanoa ja kertoa mitä laittaa harkkakokeeseen, että esim ollaanko nyt etäkurssilaisia ja postitetaanko kokeet meille 28. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 29. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Vastaus: 2 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

29 Arvosanani on aika reilulla kädellä alhaalla - ehkä aavistuksen liikaakin, koska edellisen vuoden kurssilaisena odotin että olisin kehittynyt enemmän, että olisin pidemmällä. Kovasti oli puhetta että kurssin uusijat ovat tänä keväänä KOVATASOISIA ja osaam 30. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Kurssi ei ole täydellinen eikä varsinkaan avain onneen, enkä tiedä onko se edes hintansa arvoinen, koska kallis se on. Mutta kokonaisuutena olen jo toisen vuoden jälkeen tyytyväinen ja jos en vielä kouluun pääse niin harkitsen kyllä vahvasti taas uudestaan. Opo puhelut ovat parasta! Ja opettajat ja opetussysteemi hyvä (jos on kysyttävää). Lisäksi harkkakokeet tuovat hyvää rutiinia puuhaan. Että en kadu, että laitoin rahani tähän vaikka kallis olikin! Olen varmasti hyötynyt tästä! 31. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Tämä ei ole yleisesti, mutta tahtoisin antaa palautetta biologian opiskelusta. Minulla ja monella muulla se jäi kesken. Minua ja ystäviäni oli neuvottu jättämään biologian opiskelu suosiolla luku-urakan loppupuolelle, mutta monella jäi tämän takia biologia kesken. Itse viime vuodesta viisastuneena (silloin oli sama homma) pidin puoliani eikä bilsa siksi jäänyt niin kesken, mutta silti koen että sen olisi voinut aloittaa aikaisemmin. Eli toivoisin että jatkossa ei kaikkia neuvota aloittamaan biologiaa niin myöhään, koska kaikki eivät etene siinä niin nopeasti 32. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: Fysiikka: Kemia: 33. Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta 34. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 35. Avoin sana 36. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 37. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 38. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 39. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 40. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 41. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 42. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

30 43. Mielipiteesi kurssista yleisesti? 44. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta 46. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 47. Avoin sana 48. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 49. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 50. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Mafynetissä on ideaa! Olisin kuitenkin halunnut fysiikkaan enemmän teorioita - kun varsinkin loppupäätä lähestyessä asiat piti opiskella itse kirjasta sen sijaan, että teoria olisi ollut valmiina tabletilla niin kuin aikaisemmissa fysiikan osaalueissa. S 51. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kyllä! Pidin myös siitä, että opettajat tulivat kyselemään fiiliksiä, vaikken viitannutkaan. Kutsuisin tätä aidoksi välittämiseksi. Nikolle, Sallalle, Antille ja Sakelle iso kiitos! 52. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet olivat erityyppisiä, jolloin koestrategiaa pystyi harjoittelemaan monipuolisesti. Just näin! 53. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Koen kehittyneeni paljon, m 54. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Vastaus: 3 Mafynetin fysiikan osion parannus saisi minut suosittelemaan kurssia muille. Nyt en suosittelisi kurssia kovin paljoa - varsinkin kun fysiikka on monen lääkishakijan heikoin aine, joka vaatii erityishuomiota. 55. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Mafynetti on kokeilemisen arvoinen, vaikka sen fysiikkaosio jää keskeneräiseksi. Muiden aineiden osalta mafynetti toimii loistavasti. Sen lisäksi tabletilta opiskelu on mukavaa vaihtelua sen iänikuisen kirjan pläräämisen sijaan. Lisäksi suosittelen asentamaan tabletille sinisen valon filtterin, koska opiskelurupeama on iso ja pitkä. Kurssin opettajat ovat kuitenkin asiantuntevia - ja opettajilta pystyi kysymään ihan mitä vain. Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

31 56. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 3 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Oponi oli Kami. Kaiken kaikkiaan mukava ja älykäs ihminen, jolta sain paljon vinkkejä opiskeluun liittyen. Sekunttikello oli ehdottomasti paras, vaikka aluksi nauroin koko ehdotukselle. 58. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Kirjoitin pitkän kommentin liittyen työtapoihin, ja siinä tuli muutama kehitysidea. Kaikessa lyhykäisyydessä mafynetin fysiikanosion teoriat ovat suurin kehityskohde. Ja fysiikan opettajia saisi olla enemmän. 59. Avoin sana Opettajilta saa asiantuntevaa apua - ja se kannattaakin ajatella mahdollisuutena: voit joko tarttua siihen tai jättää sen käyttämättä. Kurssilla matemaattisissa aineissa ei ole luentoja, joten suurimman hyödyn kurssista saa omalla aktiivisuudella ja kysymällä rohkeasti apua. 60. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 3,9 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Pukinmäki Osalla tunneista paljon oppilaita ja vähän opettajia. Joskus avun saanti kesti jopa yli tunnin. 6 Vastaus: 3 Harjoituskukeiden pisteiden tulkintaa käytettävät käyrät todella epäselviä 6 Vastaus: 3 6 Vastaus: 3 6 Osaavat opettajat ehdottomasti paras puoli kurssissa 6 Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: 4 6 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

32 Oma oponi ei välttämättä ollut kaikista osaavin. Hän oli melko kokematon ja jos olisin tarvinnut enemmän tukea, en olisi välttämättä saanut sitä 70. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Pienemmät ryhmäkoot!!! 71. Avoin sana 72. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,8 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 73. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 74. Millainen on mielipiteesi työtavoista? Tehtävien tekeminen on tehokasta, kiva kun saa edetä omaan tahtiin. Hyvä että ainakin bilsassa on myös lyhyet luennot 75. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Välillä etenkin fysiikan tunneilla joutui hieman odottelemaan omaa vuoroa, mutta opettajia kyllä tuntui aina kiinnostavan juuri minun ongelmani ja se, että varmasti ymmärsin asian. 76. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Antavat tosi hyvää kokemusta koetilanteesta ja kokeista oppii myös paljon siitä, mitä alueita pitää vielä kehittää 77. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Lähtötasoni oli jo viime vuoden jäljiltä paljon ensimmäistä hakukevättä korkeampi, mutta kehityin kyllä tänä keväänä tosi paljon ja nyt tuntuu, että on oikeasti realistiset mahdollisuudet päästä sisään 78. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Olenkin suositellut jo monille :) 79. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Tehokkaat opiskelutavat ja opiskelijat huomioidaan myös yksilöinä, vaikka kurssilaisia on paljon 80. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: Kerro mielipiteesi opiskelunohjauksesta Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

33 Haen nyt toista kertaa enkä tänä vuonna enää kokenut opiskelunohjausta itselleni niin hyödylliseksi kuin viime vuonna. Olisin ehkä kaivannut omalta opoltani lisää innostavuutta niinä hetkinä kun oma motivaatio oli hieman hukassa. Tuntuu, että toiset opot ovat ehkä enemmän "omistautuneita" kuin toiset. 82. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 83. Avoin sana Mafyn kurssille kannattaa ehdottomasti tulla, täältä saa parhaat eväät pääsykokeeseen valmistautumiseen! 84. Palaute opettajista (Henkilön opettajapalautteen keskiarvo) 4,4 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

34 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Tehtäväpainottunut työskentely sopi täydellisesti fysiikan ja kemian opiskeluun, biologiassa olisin kaivannut enemmän luentotyyppistä opetusta Erityyppiset harjoituskokeet valmistivat hyvin kohtaamaan varsinaisen kokeen Kurssilla olen saanut paljon syvemmän ymmärryksen oppimäärästä ja laskurutiini on parantunut kemiassa ja fysiikassa Suosittelisin mielelläni kurssia, mutta painottaisin sen keskittyvän hyvin paljon opiskelijan omaan aktiiviseen tekemiseen Kurssi oli mielestäni todella hyvä tapa valmistautua pääsykokeeseen, ja siitä jäi positiivinen mieli Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: 5 Opiskelunohjaus oli mukava lisä kurssiin, se auttoi tahdittamaan opiskelua ja myös jaksamaan Biologiassa luentomuotoinen opetus toimisi omalla kohdallani paremmin, lisäksi olisi mukavaa saada harjoituskokeiden tuloksista lisää tietoa esim. pistejakauma kurssin kesken tai keskiarvo 5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

35 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Olisin toivonut että kokeiden keskiarvo olisi julkaistu että omaa sijoittumista voisi arvioida paremmin. Hyvä laskurutiini ja parempi vastaustekniikka kokeessa. Padilla voisi olla enemmän monivalintatehtäviä, sillä niitä on pääsykokeessa paljon. Opot ovat erinomainen ominaisuus kurssilla! Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: 4 Hyödyllinen ominaisuus. Saa apua opiskelun suunnitteluun ja tsemppausta, sekä on joku "ulkopuolinen" arvioimassa taitotasoa. Monipuolinen kurssi, jossa keskitytään olennaisten asioiden oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Useat harjoituskokeet, runsaat tehtäväpaketit ja henkilökohtainen opetus antavat varmuutta osaamiseen. Isona plussana on opinto-ohjaaja, joka antaa objektiivisen näkökulman kehittymiseen, neuvoo ja kannustaa! 4,2 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

36 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Luokkakoot alkoivat välillä olla niin isoja että paikkoja ei ollut tarpeeksi (jotkut olivat eri ryhmissä paikkaamassa tuntejaan). Suuriin ryhmäkokoihin reagoitiin nostamalla opettajien määrää, se oli ok. Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: 4 Opo oli minulla sama kuin viime vuonna ja tosi hyvä tyyppi. Loppupään tehtävissä ei pitäisi enää tarvita maolia. Esim. Gravitaatiotehtäviin voisi laittaa arvoja tehtävänantoon. Minulla oli myös korjausvirheitä harkkakokeissani näissä loppupään kokeissa. Muutamia pisteitä siis puuttui. 4,8 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

37 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Jonkin verran kuuli myös opettajilta, että "no tämä on vähän huono tehtävä" Tämä kurssi oikeasti auttaa pääsemään kouluun. Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: 5 Auttoi aikatauluttamisessa ja stressissä. 4,3 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

38 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Pukinmäki Vastaus: 3 lopun 3 la putkeen tuntui aika stressaavalta/rasittavalta, koetilanne on kuitenkin aina energiaa kuluttava tilanne kokeiden pisteytyksen mukaan tulokset pysyneet samassa % - luokituksessa, mutta oma itsevarmuus ja tieto ennen hankalissa asioissa parantunut olen tyytyväinen valintaani osallistua taas kurssille Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 hyvä aikaväli, ohjaus tuntuu yksilölliseltä ja opolta tullut paljon apua mm. tsempin ja opiskelutekniikoiden kautta oli vielä viime viikolla, mutta unohdin sen, joten ei liennyt olevan mitään tärkeää... :) 5 Oppilas: Ryhmä: Pukinmäki Ajopäivä:

39 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Erittäin hyviä ja hyödyllisiä!! Paremmin ei mielestäni voisi valmistautua kuin tällä kurssilla! Biologia: 5 Fysiikka: 5 Kemia: 5 En henkilökohtaisesti kokenut siitä paljoa hyötyä, hyödyllisemmäksi koin lukukaverin kanssa opiskelun ja hänelle puhumisen. 5 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti päiväryhmät (ap+ip) Ajopäivä:

40 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ihan huippukurssi, jos en pääse sisään, palaan Mafylle varmasti ensi vuonna. Olisin toivonut Mafynettiin teorioita esim. eläinten talvehtimisesta. Itselleni oli vähän huono aika kurssille, tuntui että matkat rikkoivat lukupäivää, mutta oma moka kun en ehtinyt ilmottautua aamutunneille. Biologia: 4 Fysiikka: 4 Kemia: 4 Auttoi jaksamaan eteenpäin ja tekemään järkeviä päätöksiä esim. lukemisaikojen suhteen. 4,8 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

41 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Vastaus: 3 Biologia: 4 Fysiikka: 5 Kemia: 4 Kirjoitusvirheiden määrä tabletilla kuntoon. Lauantai kokeiden suhteen oli erittäin ahdasta eli n. kaksi salia käyttöönå 4,2 Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

42 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Pukinmäki Kaikista tehokkainta on juuri tällainen, että keskitytään vain omaan tekemiseen ja edetään omaa tahtia. Toisaalta jokin tärkeä asia saattaa näin jäädä vähemmälle ymmärrykselle. Välillä apua joutui odottamaan liian kauan etenkin fysiikassa Valmistavat koetilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla ja kokeiden määrä oli sopiva Uusijana melko korkealta lähtötasolta kehitystä on mielestäni tapahtunut suhteessa vähemmän kuin viime vuonna Ehdottomasti!! Laadukaa ja opiskeluun motivoiva systeemi =erinomainenkurssi Biologia: 5 Fysiikka: 3 Kemia: Opoilu on ainakin minulle osottautunut yllättävänkn tarpeelliseksi. Suurimmilta break downeilta on vältytty, kun on opon kanssa saanut pitkin vuotta sumplittua luku-työ-muu elämä-rentoutuiminen -kokonaisuuden sopivaksi niin, että kuormitus ei kasva liian suureksi. Ja oli jotenkin helpottavaa jutella säännöllisesti jonkun "tuntemattoman" kanssa. Kokonaisuudessaan opoilu ehdottomasti hyvä juttu! Kaipailin jo viime vuonna mafy-nettiin sellista yleistä hakutoimintoa, että voisi hakea esim. Yksityäisiä sanoja tabletin materiaaleista. Säästäisi reilusti aikaa kun ei tarvitsisi aina googlailla jos tulee jokin outo sana vastaan ja helpottaisi varmasti opiskelua etenkin alkuvaiheessa, kun iso osa asioista on enemmän tai vähemmän uusia. En ole muita valmennuskursseja käynyt, mutta nyt kahdesti mafyn kurssin käyneenä suosittelen sitä ehdottomasti jokiaselle lääkikeen hakijalle. Edistymiskäyrä ja kertaustoiminto motivoivat opiskelemaan entistä ahkerammin ja keskittymään oppiseen entistä enemmän. Opettajat ovan alansa huippuosaajia ja myös huippuja tyyppejä jokainen! Oppilas: Ryhmä: Ruoholahti iltaryhmä Ajopäivä:

Palautteen vastaukset

Palautteen vastaukset Oppilas: 6329434861 (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Kemia Biologia Oli hyvä ettei kemiassa tunneilla käytetty aikaa yhteiseen luennointiin vaan jokainen sai apua itselleen vaikeissa asioissa.

Lisätiedot

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: 6211881057 (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssin rakenne on hyvä. Aiheet on jaoteltu tabletissa hyvin ja asioiden kertaus tapahtuu ilman, että sitä tarvitsee itse miettiä, kunhan vain noudattaa

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän DIkurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kurssipalaute kesäkurssi 2016

Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5 Kurssipalaute OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme,

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet Tämä asiakirja sisältää opiskelijoiden antaman palautteen opettajan Metropoliassa vuoteen 2014 mennessä opettamista kursseista. Palautteet on kerätty Metropolian anonyymin sähköisen palautejärjestelmän

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 25 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 120 Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 107 114 100 87 93 Oppilasmäärä 80 60 40 20 0 3 5 7 14 20 30 20 30 36 33 56 39 67 48 69 77 76 56 65 35 25 10 9,75 9,5 9,25 9 8,75 8,5 8,25 8 7,75 7,5 7,25 7

Lisätiedot

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68 Palaute orientaatioviikosta 19.9.1 Vastauksia yhteensä: Hakukohteeni on 1 1 1 11 Informaatioverkostot Teknillinen fysiikka ja matematiikka Tietotekniikka Tuotantotalous Mikä oli parasta orientaatioviikossa?

Lisätiedot

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon.

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. OPPILAS 1 Todella hyvä tapa kerrata lyhyessa ajassa ja oppia samalla. Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. Matemaattinen hahmottamiskyky

Lisätiedot

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä,

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä, MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa PedaForum-päivät, Jyväskylä, 17.8.2016 Visa Immonen Apulaisprofessori Helsingin yliopisto Joanna Veinio Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28)

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet)

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Turun lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009 Kevään 2009 5-6 FyKe koe Oppilasmäärä 14 12 10 8 6 4 2 0 5 6 FyKe kevät 2009 10 10 9,5 9, + 9 9 8,5 8 + 8 8 7,5 7 + 7 7 6,5 6 + 6 6 5,5 5 + 5 5 4,5 4 + 4 Arvosana 122 oppilasta, keskiarvo 7,56 Tehtäväkohtaiset

Lisätiedot

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 1. Mistä sait tietoa Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta? 2. Miksi hait Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen? (tärkeimmät syyt) Vastaajien

Lisätiedot

Yleisiä kommentteja kokeesta.

Yleisiä kommentteja kokeesta. Lukuvuoden fysiikan valtakunnallisen kokeen palaute.6. Palautteita yhteensä 454 oppilaan tuloksesta. Pistekeskiarvo 7,6 joka vastaa arvosanaa 6,5. Oppilaita per pistemäärä 5 5 5 5 4 6 8 4 6 8 4 6 8 4 6

Lisätiedot

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Elise Johansson & Leeni Lehtiö Turun yliopiston kirjasto Yhteistyöstä voimaa! BMF:n syysseminaari 14.11.2014 Tiedonhaunopetus lääketieteilijöille Opetus

Lisätiedot

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S PAIKALLA OLI ASIANTUNTIJOINA TOIMENSA PUOLESTA PAIKALLA OLIVAT HELI MANTILA A- KLINIKKA, TERO RÖNKKÖ

Lisätiedot

AmAk Opettajakysely - Perusraportti

AmAk Opettajakysely - Perusraportti AmAk Opettajakysely - Perusraportti 1. Yksikkö? 2. Osaamisala? 3. Kuinka monta Ammattiakatemian opiskelijaa on ollut ryhmässäsi? 4. Montako opiskelijaa on ryhmässäsi kokonaisuudessaan? (numeerinen vastaus)

Lisätiedot

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta D LEIRIKOULU.-.2.2012 Vuokatti Palaute osallistujilta Tässä esityksessä on viikolla Vuokatissa järjestetyn jääkiekon leirikoulun palauteyhteenveto Palaute on kerätty nettikyselyllä anonyymisti Palaute

Lisätiedot

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Riikka Niemi, projektipäällikkö ja Pauliina Hytönen, projektityöntekijä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Matemaattiset menetelmät, syksy 2012 Lassi Korhonen, Oulun yliopisto, Matematiikan jaos 4.12.2012 1 Lähtökohta, opiskelijan näkökulma

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2.

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2. Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Opitun kertaaminen Mafynetti 2 Mafynetti 2 Matematiikka Matematiikka Fysiikka Fysiikka

Lisätiedot

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta?

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta? Asiakkaiden työpajat 1. työpaja 11.9.2018 Minun elämäni nyt Miksi oman äänen kuuluminen on tärkeää? Miten elämäni sujuu nyt? 2. työpaja 18.9.2108 Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja

Lisätiedot

Ilolla uuteen vuoteen!

Ilolla uuteen vuoteen! Ilolla uuteen vuoteen! Ota kynä ja paperi. Kirjoitetaan pari juttua muistiin. Ihan yksinkertaisia juttuja, tiedät kyllä vastaukset. Selkiytetään ja kirkastetaan ja ehkä keksitään uuttakin, jotta tiedetään,

Lisätiedot

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE

TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE Valtakunnalliset LAPE-päivät 30.-31.8.2018 Erikoistutkija Miia Sainio Turun yliopisto 2 OPINTOKAMU TOIMENPIDEOHJELMA OPISKELUHYVINVOINNIN EDISTÄMISEKSI TOISELLA

Lisätiedot

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 1. Perustiedot a) Ikä 12 vuotta 67 % 6 13 vuotta 33 % 3 b) Kuinka monetta vuotta olet oppilaana kuvataidekoulussa? 1. vuotta 22 % 2 3. vuotta 11 % 1 4. vuotta

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014

ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014 ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014 Kurssipalaute Kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa + uusi toteutusmuoto à Tärkeää saada palaute6a jo kurssin aikana, jo6a voimme puu6ua ongelmakoh;in

Lisätiedot

Harjoittelijoiden palaute yliopiston tukemasta harjoittelusta 2012

Harjoittelijoiden palaute yliopiston tukemasta harjoittelusta 2012 Harjoittelijoiden palaute yliopiston tukemasta harjoittelusta 2012 Urapalvelut/ Susan Blomberg Yliopisto tukee opiskelijoidensa työharjoittelua myöntämällä harjoittelutukea tutkintoon sisällytettävään

Lisätiedot

Ajatuksia oppimisesta

Ajatuksia oppimisesta Ajatuksia oppimisesta Turun normaalikoulun kouluttajat Tampereen normaalikoulun 3. 6. sekä 7. 9. luokkalaiset Tampereen yliopiston 2.vsk luokanopettajaopiskelijat OPPIMINEN ON MUUTOS. Luonto ja opetus

Lisätiedot

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen Hankintojen johtaminen sähköinen kurssipalaute, syksy 06 Opetus,0 Yleisarvio,8 Opetustapa, Oma panos,8 Osaamistavoitteet,8 Suhteellinen työmäärä,86 OSTO 6 n= C000 Hankintojen johtaminen (060 0608). Yleisarvioni

Lisätiedot

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015

Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 Hankerekisterin käyttäjäkysely 2015 1 Yleensä kyselystä Kyselyssä selvitettiin vastaajien mielipiteitä hankerekisterin käytöstä sekä siihen liitetyistä visualisoinneista Se oli auki 3.12.-18.12.2015 Vastaajia

Lisätiedot

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA Tapani Takalo Lapin korkeakoulukirjasto, yliopisto, taide 17.11.2011 1. Johdanto Lapin yliopiston taidekirjastossa on selvitetty taidekirjaston kokoelmiin

Lisätiedot

Osallistuin luennoille, n=16

Osallistuin luennoille, n=16 Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin loppupalautekysely, vastaajaa Osallistuin luennoille, n= En juuri lainkaan Noin puoleen Jokaiselle tai lähes jokaiselle

Lisätiedot

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita!

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Vuoden 2013 aikana 359 Turun yliopiston opiskelijaa suoritti yliopiston rahallisesti tukeman harjoittelun. Sekä harjoittelun suorittaneilta opiskelijoilta

Lisätiedot

MAFYNETTI-OPAS.

MAFYNETTI-OPAS. MAFYNETTI-OPAS www.mafyvalmennus.fi Tervehdys MAFY-valmennukselta! Hienoa, että olet kiinnostunut Mafynetin käytöstä lukio-opetuksessa! Tämä opas perehdyttää sinut Mafynetin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Lisätiedot

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com YipTree.com hommannimionmatematiikka.com YipTreen ja Homman nimi on matematiikan plussat Työrauha, työrauha ja työrauha Tuntien aloitus tapahtuu automaattisesti ja nopeasti (edellyttäen että koneet toimii)

Lisätiedot

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi JUTTUTUOKIO Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi Opettajan ja oppilaan välinen suhde on oppimisen ja opettamisen perusta. Hyvin toimiva vuorovaikutussuhde kannustaa,

Lisätiedot

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 2018 Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 161 ruotsinkielistä (peruskouluikäisiä n 900) 21%

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden

Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden Sulautuvan opetuksen seminaari, Helsingin yliopisto, 8.3.2012 Saara Repo, HY, Avoin yliopisto Paavo Pylkkänen, Filosofian laitos, HY ja Skövden korkeakoulu, Ruotsi Kurssin esittely Opiskelijapalautteen

Lisätiedot

Mielen supervoimat foorumi verkkoperuskoulua käyville klo 11-15, Kuopio RAPORTTI. Hanna-Leena Niemelä ja Christine Välivaara Pesäpuu ry

Mielen supervoimat foorumi verkkoperuskoulua käyville klo 11-15, Kuopio RAPORTTI. Hanna-Leena Niemelä ja Christine Välivaara Pesäpuu ry Mielen supervoimat foorumi verkkoperuskoulua käyville 29.5.2018 klo 11-15, Kuopio RAPORTTI Hanna-Leena Niemelä ja Christine Välivaara Pesäpuu ry TEEMAT KOULUNKÄYNTI - koulunkäyntiä helpottavat ja vaikeuttavat

Lisätiedot

Ulkomaan jakson raportti

Ulkomaan jakson raportti Ulkomaan jakson raportti Kauneudenhoitoala Zolero www.zolero.co.uk Bishop Street 146C Londonderry Pohjois-Irlanti 5 viikkoa Työpaikalla minulle aluksi esiteltiin kauneushoitolaa, jonka yhteydessä oli myös

Lisätiedot

#tulevaisuudenpeloton. Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018

#tulevaisuudenpeloton. Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018 #tulevaisuudenpeloton Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018 Opiskelijakyselyn tulokset Taustatiedot Kysely toteutettiin ajalla 20.3.-8.4.2018 Vastaajia 2055 Lähes 70 % kyselyyn vastanneista oli naisia

Lisätiedot

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit Kurssipalaute kevään 2015 abikurssit Julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015

Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015 Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015 Case: Hyvän Olon viikonloppu kurssilaisen palvelupolku Vierumäellä VIERUMÄKI KOTISIVUT www.vierumaki.fi - Paljon informaatiota

Lisätiedot

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Ei alinta keskiarvorajaa Ensisijaisesti 18 vuotta täyttäneille, myös nuorille erityisistä syistä Mahdollisuus valita kursseja myös päivälukion kurssitarjonnasta

Lisätiedot

HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto

HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto PALAUTETTA OPISKELIJOILTA Kiitos kun välitit, kiitos kun kuuntelit, kiitos

Lisätiedot

Harjoite 2: Psyykkinen lajianalyysi urheilijan tekemänä

Harjoite 2: Psyykkinen lajianalyysi urheilijan tekemänä Harjoite 2: Psyykkinen lajianalyysi urheilijan tekemänä 30-60 minuuttia ryhmätöinä tai yksin, Harjoituslomakkeet ja kynät voi suorittaa osissa Tavoitteet Pohtia, minkälaisia ominaisuuksia ja taitoja omassa

Lisätiedot

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH.

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH. Let s Move It feasibility study, kevät 2014 Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH Alkuun - Noin tunti - Fiiliksiä ja kokemuksista liittyen Let s Move It ohjelmaan

Lisätiedot

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Nuoret ja raha Mun talous -hankkeen päätösseminaari ja Puhu rahasta messut Henri Hölttä, Takuusäätiö 6.9.2017 Takuusäätiö lyhyesti Velkalinja ja chat Talouspolkuhanke

Lisätiedot

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( )

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( ) PHYSA Sähkömagnetismi (NG) (060 0600). Yleisarvioni kurssista kokonaisuutena =i perusteita vastata, =Välttävä, =Tyydyttävä, =Hyvä, =rittäin hyvä, =rinomainen Number of respondents: 0 6 8 0 6 8 0 6. Tapa,

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 2012-2013. Vantaan tulokset 26.3.2013 Heikki Miettinen

Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 2012-2013. Vantaan tulokset 26.3.2013 Heikki Miettinen Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 0-0 n tulokset..0 Heikki Miettinen Lukion. vuosikurssin palvelukykykysely 0-0 Vastaukset Opiskelijat Vastaukset Vastaus% Espoo 0 0 % Helsinki, kaupungin lukiot %

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely toteutettiin 14.11. - 24.11.2013 välisenä aikana uintiharrastuksessa mukana olleiden lasten vanhemmille. Vastaajia oli

Lisätiedot

TYÖHAASTATTELU- OPAS

TYÖHAASTATTELU- OPAS TYÖHAASTATTELU- OPAS Työhaastattelu Työhaastattelu on työnhakijan ja rekrytoivan tahon vuorovaikutteinen kohtaaminen. Haastattelussa käydään yleensä läpi sekä työnhakijan persoonaan että ammattitaitoon

Lisätiedot

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Painopistealueet Kivijalka: Turvallinen oppisympäristö Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen Kannustava ilmapiiri

Lisätiedot

Kurssitusten tarve kipuaa

Kurssitusten tarve kipuaa Kurssitusten tarve kipuaa 9.11.2000 08:02 Muinoin tietotekniikkakurssilla opeteltiin ohjelmat läpikotaisin. Nyt niistä opetellaan vain työssä tarvittavat toiminnot. Niissäkin on työntekijälle tekemistä,

Lisätiedot

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti ONKS U N E L M I? I! Motivaatio Hyvinvointi Raha Pohdintakortti KÄDEN TAIDOT Käden taidot ovat nykyään tosi arvostettuja. Työssäoppimisjakso vakuutti, että tää on mun ala ja on siistii päästä tekee just

Lisätiedot

Jamk Innovointipäivät

Jamk Innovointipäivät Keskiviikko3 Asiakastutkimuksien suunnittelu Jamk Innovointipäivät Miksi asiakastutkimukset? Olemme nyt saaneet toimeksiannon kehitystehtäväämme ja tarkentaneet sen jälkeen tiimissämme mitä meidän halutaan

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely

Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely Aamu- ja iltapäivätoiminnan kysely Ryhmän ehdot: : Ehdot: Vastausvaihtoehdot: (Kysymys: Missä aamu- ja iltapäivätoiminnan ryhmässä lapsenne on mukana) : Ehdot: Vastausvaihtoehdot: (Kysymys: Missä aamu-

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Asiakkaita vuoden jokaiselle päivälle - sparraus

Asiakkaita vuoden jokaiselle päivälle - sparraus Asiakkaita vuoden jokaiselle päivälle - sparraus REalitycheck 7 huonoa syytä ja kolme 3 hyvää syytä olla lähtemättä asiakkaakseni. 7 huonoa syytä 1. ei ole varaa Eikä muuten tule välttämättä koskaan olemaankaan.

Lisätiedot

ALOITUSKYSELY Kysytään viimeistään yhden kuukauden kuluessa siitä, kun henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma on hyväksytty.

ALOITUSKYSELY Kysytään viimeistään yhden kuukauden kuluessa siitä, kun henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma on hyväksytty. OPISKELIJAPALAUTEKYSYMYKSET 2018 1(6) Vastausasteikko: (5) täysin samaa mieltä (4) jokseenkin samaa mieltä (3) osin samaa osin eri mieltä (2) jokseenkin eri mieltä (1) täysin eri mieltä Punaisella kirjoitettuja

Lisätiedot

16.4.2014. Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio

16.4.2014. Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio 16.4.2014 Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio Taustaa ja pelin lähtökohdat Peli kehitettiin osana YHDESSÄhanketta (2013-14) yhteistyössä Porvoon ammattiopisto

Lisätiedot

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Esimerkkinä Palvelujen markkinointi kurssin verkkototeutus Virpi Näsänen 16.11.2016 Lähtökohtatilanne Sovimme Aalto-yliopiston

Lisätiedot

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Julkinen loppuraportti 30.07.2019 Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Kokeilun tavoitteet Four Ferries Checker on

Lisätiedot

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015!

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OMA TAUSTA! Matematiikan opetukseen liittyvä FL-tutkielma tietojenkäsittelyopissa 90-luvun alussa! Jatko-opiskelija "Mobile

Lisätiedot

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni Ihmisen hyvinvointi on kokonaisuus, jossa on eri osa-alueita. Tämä mittari auttaa sinua hahmottamaan, mitä asioita hyvinvointiisi kuuluu. Osa-alueet:

Lisätiedot

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus Tulokset syksy 2015 Kokemuksen mukaan 80 % tehtävistä oikein saaneella on hyvät valmiudet jatkaa matematiikan opintoja ts. perustaidot hallussa Tulos-% PM15A

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

VANHEMMAN NEUVO VERTAISTUKIRYHMÄT Rovaniemellä kevät 2012

VANHEMMAN NEUVO VERTAISTUKIRYHMÄT Rovaniemellä kevät 2012 VANHEMMAN NEUVO VERTAISTUKIRYHMÄT Rovaniemellä kevät 0 Palautteen yhteenveto Marja Leena Nurmela/ Tukeva -hanke.5.0 Vanhemman neuvo vertaistukiryhmät Rovaniemellä keväällä 0 Päiväryhmä 8...4.0, kokoontumisia

Lisätiedot

Lapsen oma arvio päivähoidosta Päiväkodissa parasta on leikkiminen.

Lapsen oma arvio päivähoidosta Päiväkodissa parasta on leikkiminen. 23.10.2009 Kunnallisen päivähoidon laatukyselyjen tulokset kevät 2009 Lapsen oma arvio päivähoidosta Päiväkodissa parasta on leikkiminen. 23.10.2009 1 Ketkä käyttivät ja missä yhteydessä? Kysely tehtiin

Lisätiedot

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin!

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin! DI-Kurssi 2018 Julkaisemme kaiken kurssilaisten antaman palautteen valikoimatta tai karsimatta. Kun tulet itse kurssillemme näet, kuinka myös sinun palautteesi ilmestyy nettisivuillemme. Tällä tavalla

Lisätiedot

Positiivisuudella työhyvinvointia

Positiivisuudella työhyvinvointia Positiivisuudella työhyvinvointia Tarja Kupias, Loistotähti Oy Onnistumisvalmentaja, hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, naurujoogaohjaaja musiikintekijä, äänittäjä, spiikkeri, äänitetuottaja Tutustu minuun

Lisätiedot

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa

Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Julkinen loppuraportti 20.2.2019 Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma I, syyslukukausi 2018 Kokeilun tavoitteet Kokeilun tavoitteena oli toimivan

Lisätiedot

Verkosta virtaa Vertaisopastajan opas. Vinkkejä vapaaehtoistyöhön laitteiden ja netin käytön vertaisopastajana

Verkosta virtaa Vertaisopastajan opas. Vinkkejä vapaaehtoistyöhön laitteiden ja netin käytön vertaisopastajana Verkosta virtaa Vertaisopastajan opas Vinkkejä vapaaehtoistyöhön laitteiden ja netin käytön vertaisopastajana Tervetuloa vertaisopastajaksi! Verkosta virtaa -toiminnan vertaisopastajaksi ovat tervetulleita

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Veera Heinonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

1. Missä koulussa lapsesi on tai mihin kouluun esikoululaisesi on menossa? Vastaajien määrä: 22

1. Missä koulussa lapsesi on tai mihin kouluun esikoululaisesi on menossa? Vastaajien määrä: 22 Koulukysely oppilaiden huoltajille 1. Missä koulussa lapsesi on tai mihin kouluun esikoululaisesi on menossa? Vastaajien määrä: 22 1/11 2/11 N Prosentti Hirvijärvi 0 0 Jurvan yhtenäiskoulu 0 0 Kangas 0

Lisätiedot

Koulun nimi: Tiirismaan koulu

Koulun nimi: Tiirismaan koulu Koulun nimi: Tiirismaan koulu OPS2016 Arviointi, Tiirismaan peruskoulun ops-työpaja 28.10.2014 Mitä ovat uuden opetussuunnitelman (2016) mukaisen arvioinnin keskeiset tehtävät? Ohjata oppimaan Tukea kehitystä

Lisätiedot