Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3"

Transkriptio

1 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssin rakenne on hyvä. Aiheet on jaoteltu tabletissa hyvin ja asioiden kertaus tapahtuu ilman, että sitä tarvitsee itse miettiä, kunhan vain noudattaa tabletin antamaa tehtäväjärjestystä. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Vaikeita tehtäviä voitaisiin käydä yhteisesti läpi. Opettajilla menee aikaa hukkaan, kun samaa tehtävää käydään jokaisen kanssa yksittäin läpi. Hyvä kurssi, kannattaa osallistua. Opettajat ovat sekä pedagogisesti taitavia, että mukavia tyyppejä. 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

2 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) hyvä ja varmasti oli paljon hyötyä Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 matikkaan lisää tehtäviä 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

3 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Erinomainen Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Välillä opettajat voisivat perehtyä etukäteen vaikeimpiin tehtäviin, koska on vähän turhauttavaa jos opettajakaan ei osaa auttaa kunnolla tai jos opettaja osaa auttaa vasta sitten, kun on itse tarkastellut tehtävää vartin Suosittelen kurssia ehdottomasti. Opetus oli erinomaista ja harjoituskokeiden avulla pystyi koko kurssin ajan seuraamaan omaa tasoa ja omaa kehittymistä. 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

4 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Matematiikassa loppuivat tehtävät kesken koska olin ollut matematiikan yo valmennuksessa. Mielestäni di ja yo kursseila voisi olla enemmän erilaista sisältöä. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat saavuttaa haluamansa opiskelupaikan ja ovat valmiita tekemään itsenäistä työtä sen eteen! 4,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

5 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Olen tyytyväinen että osallistuin kurssille Matematiikka: 3 Fysiikka: 5 Matemiikan osuuteen enemmän tehtäviä ja ehkä tavote tehtäviä niinkuin fysiikassa Hyvä kurssi! 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

6 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 12. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 13. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 14. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 15. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 16. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 17. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 18. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Erittäin positiivinen. Tuli opiskeltua paljon enemmän ahkerammin ja monipuolisemmin verrattuna siihen, että en olisi tullut kurssille. 19. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 5 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Ei oikeastaan. 21. Avoin sana 5/5 suosittelen. 22. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

7 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli kaikenkaikkiaan mahtava. En keksi mitään valittamista. Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 Matematiikkaan voisi tuoda enemmän opetusvideoita, sekä puhdasta teoriaa. 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

8 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

9 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 12. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 13. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 14. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 15. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 16. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 17. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 18. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Tablettien käyttö, kynäkäytäntö ja käyräsysteemi ovat 100 vuotta edellä lukion opetusta. Olisin ehkä mielelläni kuullut hieman enemmän neuvoja opiskeluun yms. Lisäksi matikassa voisi ehkä tehdä jonkun osion jossa olisi kaikkiin eri tehtäväalueisiin esim todennäköisyyslaskenta tai lukujonot jotain yleisiä lähestymistapoja ja neuvoja esimerkkien kera. 19. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 5 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 21. Avoin sana 22. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 4,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

10 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Tykkäsin kurssista ja Mafyn ilmapiiristä tosi paljon!! Kiitos kaikesta Matematiikka: 3 Fysiikka: 5 Mafynetissä matematiikan aihealueiden tehtävät on aika vaikea löytää. Mielestäni asiat voisi luokitella aihealueittain, niinkuin fysiikassa, näin voisi ehkä helpommin kehittää ja kerrata niitä heikkoja puoliaan! Matematiikan käyrä myös nousee jostain syys 4,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

11 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Opetus oli todella hyvin suunniteltu ja tunneilla oppi paljon opettajlta kysymällä. Kurssimateriaali oli todella hyvä ja käsittely kaikki asiat yksityiskohtaisesti. Ainoa asia mikä jäi varmistamaan oli OL tunnit joissa usein ei ollut opettajaa kieltä kysyä. Omasta mielestäni saimme tarpeeksi itsenäistä opiskelua viikonloppuisin ja päivisin kotona. Matematiikka: 5 Fysiikka: 4 4,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

12 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Tehokas ja mukava Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

13 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: Vastaus: Vastaus: Vastaus: Vastaus: Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

14 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Matematiikka: 3 Fysiikka: 4 3,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

15 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Hyvä kurssi kaikenkaikkiaan Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Voisi valita vapaasti tuleeko aamu vai iltapäivätunneille 4,4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

16 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Vastaus: 2 Mielestäni todella hyvät opettajat ja hyvä rakenne lukemiseen. Ei vain sopinut minulla ja huomasin jossain vaiheessa että opin paremmin rauhassa kirjastolla. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 3,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

17 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 Ei varsinaisesti Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

18 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

19 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 12. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 13. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 14. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 15. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 16. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 17. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 18. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Pikku virheet materiaaleissa söivät vähän kurssin uskottavuutta. Muuten olen tyytyväinen, mille tasolle kurssin avulla on mahdollista päästä. 19. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 4 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Aloitus oli vähän huono. Tabletti lyötiin käteen, ja piti alkaa laskemaan lähes ilman minkäänlaista pientä preppausta, millä tyylillä kurssi vedetään läpi, tai että miten tablettia ja mafynettiä ylipäätänsä käytetään. 21. Avoin sana Omakohtaista vertailupohjaa ei eri valmennuskursseista ole, mutta DIA-valintakokeeseen osallistuessa MAFYvalmennus on ainakin yksi parhaista. 22. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 3,9 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

20 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 23. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 24. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 25. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 26. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 27. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 28. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 29. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Kurssin tarjoamat tehtävät olivat tarpeeksi haastavia, ja vaikeisiinkin tehtäviin löytyi selkeät ratkaisut. 30. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 5 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? 32. Avoin sana 33. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

21 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 34. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 35. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 36. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 37. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 38. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 39. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen Vastaus: Mielipiteesi kurssista yleisesti? Ohjattu laskeminen oli turha. Opettajaa ei tullut auttaamaan ja maksoi edelleen paljo. Suurin osa opiskelijoista ei enään lopussa vaivautunut tunneille. 41. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 5 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Ohjattu laskeminen pois. 43. Avoin sana 44. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 4,1 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

22 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Toimiva konsepti! Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 3,9 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

23 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Vastaus: 2 Kurssin materiaalit olivat todella hyviä, mutta yhteistä opetusta olisi voinut olla enemmän. En saanut sellaista kuvaa, että kurssin tunneilla oleminen oli kovinkaan tarpeellista. Saman työn olisi voinut tehdä kotona/kirjastossa mafytabletin kanssa. Matematiikka: 3 Fysiikka: 4 Yhteistä opetusta 3,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

24 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,8 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

25 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Vastaus: 3 Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

26 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Mafynetti oli todella hyvä, saisi olla hieman vähemmän OL-tunteja. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Mafynetti on todella hyvä ja toimiva. Hyvä kurssi! 4,1 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

27 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Vastaus: 3 Vastaus: 2 Vastaus: 3 Matematiikka: 3 Fysiikka: 3 3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

28 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Vastaus: 3 Vastaus: 3 Vastaus: 3 Matematiikka: 3 Fysiikka: 4 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

29 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

30 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi on erittäin hyvä ja opettavainen. Mafyn teoriat olivat hyvin tiivitä ja hyödyllisiä, mutta soveltavissa tehtävissä tämä välillä kostautuu. Itse jouduin tämän takia kertaamaan välillä kirjoja. Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 - Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

31 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Hyvä kurssi, nettisivuilla voisi tosin kuvailla enemmän kurssien toimintatapoja, koska kurssin tunnit olivat 100% laskemista. Mutta muuten kurssista jäi positiivinen kuva Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Matematiikkaan pitäisi tehdä samanlaiset teoriatiivistelmät kuin fysiikassa 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

32 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Olen tyytyväinen että osallistuin! Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

33 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Minun olisi kannattanut valita etäkurssi. Olen tullut lähiopetustunneista alle neljäsosalle, koska minulla kuluu matkoihin edestakaisin yhteensä kaksi tuntia. Tablettialusta on erinomainen, mutta rehellisesti sanoen lähiopetustunnit miltein turhia. Kotona olen pystynyt keskittymään paremmin, kun ympärillä on vähemmän häslinkiä. Vastaukset useimpiin kysymyksiini olen saanut tekemällä lisää tehtäviä ja oivaltamalla ajatusmallit tehtävien ratkaisuista. Tehtävien ratkaisut vaihe vaiheelta ovat olleet erittäin hyödyllisiä. Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 Mafyn sähköinen tehtäväalusta on ollut erittäin tehokas DI-kokeeseen valmistautuessani 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

34 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Loistavat materiaalit. Paljon laskettavaa ja fysiikassa todella kattavat teoriat. Matematiikkaan voisi erillinen lisäksi kehittää vähän enemmän teoriaa, koska drilleissä on välillä todella hankalaa nähdä mitä niistä halutaan varsinkin jos jotkut asiat ovat unohtuneet. Matematiikka: 3 Fysiikka: 5 Matematiikkaan lisää teoriaa ja tehtäviä. 3,8 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

35 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli erittäin positiivinen kokemus. Ainoa miinus on se, että ryhmät ovat hieman liian suuria,minkä takia opetuksen saamisessa voi mennä ärsyttävän kauan. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Ryhmäkoot hieman pienemmiksi. 4,1 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

36 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Hyvä kurssi Matematiikka: 3 Fysiikka: 4 Harjoituskokeissa oli tehtäviä vähän epätasaisesti aihealueittain, esim fysiikan B-koe oli suurimmaksi osaksi valon taittumista. Voisi olla hyvä jos jokaisessa kokeessa olisi joku tehtävä jokaisesta koealueen kurssista. Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

37 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssilla sai parannettua laskurutiinia ja aamutuntien avulla sai hyvän päivärytmin opiskelulle. Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Matematiikassa suosittelisin lukemaan myös oppikirjoja mafy-tehtävien lisäksi. 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

38 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi toimii henkilöille, jotka ovat motivoituneita ja valmiita opiskelemaan pääasiallisesti itsenäisesti. Itse pidin kurssista enkä kadu sille ilmoittautumista. Matematiikka: 3 Fysiikka: 5 Ainoa ongelma omalla kohdalla oli etten aina kehdannut pyytää apua, kun sitä tarvitsin. En tiedä miten asia voidaan korjata. 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

39 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi antoi erittäin hyvät valmiudet pääsykokeisiin. Lisäksi mafynetti on yksinkertaisesti vain ylivoimaisen hyvä. Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,8 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

40 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: Kurssi auttaa pitämään yllä rutiinia ja tarjoaa kattavan valmistautumispaketin Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Monipuoliset tehtävätyypit auttavat kohtaamaan tulevaisuuden haasteita 4,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

41 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Erittäin hyvä! Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,8 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

42 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Toimii Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 nah Moikka moooi 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

43 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Vastaus: 3 Ihan kiva, mutta liikaa painotettiin opiskelutunteja ja alkupään perustehtäviä, jotka olivat aika turhia kun oli jo lukenut ylppäreihin puoli vuotta Matematiikka: 5 Fysiikka: 3 fysiikkaan lisää vanhoja pääsykoe tehtäviä 3,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

44 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli tehokas ja opettava! Tykkäsin! Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Enemmän harjotuskokeita otaniemessä, jos se on mahdollista! Siellä on kuitenkin erilainen ilmapiiri ja tunne koetta tehdessä. 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

45 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Hyödyllinen ja hyvin toteutettu kurssi. Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,2 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

46 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli erittäin hyvä ja tehokas. Asiantuntevaa apua sai aina, kun kysyi. Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 Matematiikkaan teoriapaketteja ja tehtävissä, joissa on useampi kohta niin olisi hyvä jos voisi tarkistaa toisen kohdan näkemättä toisen vastausta. Paras kurssi, jos haluaa laskurutiinin parhaalle mahdolliselle tasolle. 4,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

47 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Pidin kurssia sen hinnan arvoisena. Sillä jos en pääse opiskelemaan niin pidän sitä enemmän omana syynä kuin kurssin syynä. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Jos tabeltille saisi enemmän kokonaisia vanhoja DI pääsykokeita olisi kiva tai enemmän vanhoja pääsykoetehtäviä olisi kiva. Fysiikassa nimittäin tuntuu olevan enemmän. 4,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

48 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Oli hyvä Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

49 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli hyödyllinen Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

50 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Otaniemessä tehdyt kokeet olivat hyviä, kun pääsi tutustumaan oikeeseen koetilaan. Ryhmä oli hiukan iso, mutta opettajat ohjasivat hyvin. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Opiskelu oli aika yksilöllistä. Voi olla että osalle opiskelijoille olisi tarvittu henkilökohtaista ohjausta Kurssilla pystyi jatkuvasti kehittämään taitoja ja saamaan asiantuntevaa tukea. Oli erittäin hyvä, kun joka päivä pidettiin tunti, joka toi laskurutiinka opiskeluun. 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

51 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 4,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

52 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssi oli onnistunut. Tehtäviä on runsaasti, mutta niitä saisi olla enemmän Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 Enemmän tehtäviä ja harjoituskokeita. Opettajia saisi olla enemmän kuin kaksi per ryhmä. Mafynetti antaa erittäin hyvät valmiudet pääsykokeisiin. 4,9 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

53 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Auttoi minua erittäin paljon ja huomaan itse huiman kehityksen osaamisessani. Matematiikka: 5 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

54 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

55 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 4,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

56 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Matematiikka: 4 Fysiikka: 3 3,6 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

57 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

58 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Matematiikka: 3 Fysiikka: 4 4,2 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

59 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 3 Fysiikka: 5 Matikkaan lisää keskivaikeita tehtäviä rutiinia kehittämään 4,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

60 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 4,4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

61 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Auttaa hyv Matematiikka: 3 Fysiikka: En ollut fysiikassa vaan tein kemiaa. Kemian vaikeimpiin, sekä matikan vaikeimpiin laskutehtäviin olisi voinut laittaa ns. ohjeen laskun läpikäymiseen, eikä vain mallivastausta. Kemialle antaisin 4. 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

62 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Matematiikka: 5 Fysiikka: 5 5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

63 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Mukava oli. Hyvä opiskelu ilmapiiri. Matematiikka: 5 Fysiikka: 4 Fysiikassa voisi olla kaavapaperi jossa olisi tärkeimmät kaavat jotka pitää osata. 4,9 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

64 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 hyvä kurssi. opin tosi paljon uutta ja sain kerrattua vanhaa asiaa! Matematiikka: 4 Fysiikka: 5 4,5 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

65 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Vastaus: 3 Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

66 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Tuli tehtyä paljon tehtäviä. Kurssinateriaali oli laadukasta Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 Kannattaa käydä di valmennuskurssi 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

67 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 2 Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,1 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

68 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) Vastaus: 3 Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

69 Oppilas: (Yksilöllinen numerotunniste) 12. Oliko opetus mielestäsi asiantuntevaa? 13. Millainen on mielipiteesi työtavoista? 14. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? 15. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? 16. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? 17. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen 18. Mielipiteesi kurssista yleisesti? Tdella hyvä. Olisi voinut olla enemmän yleistä preppausta, lukumotivointia ja yleisiä ohjeita tyyliin "näin valmistaudut paremmin" / lukutaktiikkaa 19. Minkä arvosanan antaisit kurssille oppiaineittain Matematiikka: 5 Fysiikka: Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssin suhteen? Enemmän lisäharjoituskokeita (itsetehtäviä) voisi nipistää siis osan vanhoista DI tehtävistä pois materiaaleista ja lisätä itse tehtäviin lisäharjoituskokeisiin, näin kehittyisi enemmän, kun harjoittelee itse koetilannetta 21. Avoin sana Mafynetti paras materiaali mitä olen kohdannut 22. Palaute opettajista (henkilön antamien opettaja-arvosanojen keskiarvo) 4,7 Oppilas: Ryhmä: DI-Kurssi Ajopäivä:

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

Palautteen vastaukset

Palautteen vastaukset Oppilas: 6329434861 (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Kemia Biologia Oli hyvä ettei kemiassa tunneilla käytetty aikaa yhteiseen luennointiin vaan jokainen sai apua itselleen vaikeissa asioissa.

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän DIkurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5 Kurssipalaute OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme,

Lisätiedot

Kurssipalaute kesäkurssi 2016

Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5 Oppilas: 6190488790 (Yksilöllinen numerotunniste) lääkikseen hakiessa on vaikeaa tietää mikä on tärkeää infoa, mafy tekee tämän selvittelytyön puolestasi. Ehdottomasti myöskin paras tapa asia oppia asiat,

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet Tämä asiakirja sisältää opiskelijoiden antaman palautteen opettajan Metropoliassa vuoteen 2014 mennessä opettamista kursseista. Palautteet on kerätty Metropolian anonyymin sähköisen palautejärjestelmän

Lisätiedot

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa.

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. OPPILAS 1 Varmasti. Valmentaa todella hyvin kokeisiin. Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. Työtavat soveltuivat ainakin

Lisätiedot

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon.

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. OPPILAS 1 Todella hyvä tapa kerrata lyhyessa ajassa ja oppia samalla. Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. Matemaattinen hahmottamiskyky

Lisätiedot

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 120 Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 107 114 100 87 93 Oppilasmäärä 80 60 40 20 0 3 5 7 14 20 30 20 30 36 33 56 39 67 48 69 77 76 56 65 35 25 10 9,75 9,5 9,25 9 8,75 8,5 8,25 8 7,75 7,5 7,25 7

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin!

Palautekyselyyn vastanneita kurssilaisia oli kaikkiaan 66. Opiskelijoiden antamat yksittäiset palautteet löydät selaamalla eteenpäin! DI-Kurssi 2018 Julkaisemme kaiken kurssilaisten antaman palautteen valikoimatta tai karsimatta. Kun tulet itse kurssillemme näet, kuinka myös sinun palautteesi ilmestyy nettisivuillemme. Tällä tavalla

Lisätiedot

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit Kurssipalaute kevään 2015 abikurssit Julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 25 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com YipTree.com hommannimionmatematiikka.com YipTreen ja Homman nimi on matematiikan plussat Työrauha, työrauha ja työrauha Tuntien aloitus tapahtuu automaattisesti ja nopeasti (edellyttäen että koneet toimii)

Lisätiedot

Yleisiä kommentteja kokeesta.

Yleisiä kommentteja kokeesta. Lukuvuoden fysiikan valtakunnallisen kokeen palaute.6. Palautteita yhteensä 454 oppilaan tuloksesta. Pistekeskiarvo 7,6 joka vastaa arvosanaa 6,5. Oppilaita per pistemäärä 5 5 5 5 4 6 8 4 6 8 4 6 8 4 6

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Matemaattiset menetelmät, syksy 2012 Lassi Korhonen, Oulun yliopisto, Matematiikan jaos 4.12.2012 1 Lähtökohta, opiskelijan näkökulma

Lisätiedot

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Elise Johansson & Leeni Lehtiö Turun yliopiston kirjasto Yhteistyöstä voimaa! BMF:n syysseminaari 14.11.2014 Tiedonhaunopetus lääketieteilijöille Opetus

Lisätiedot

o Ohjeet annetaan kurssin aikana. MAY1 Luvut ja lukujonot, Opintokortti

o Ohjeet annetaan kurssin aikana. MAY1 Luvut ja lukujonot, Opintokortti MAY1 Luvut ja lukujonot, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin

Lisätiedot

MAY1 Luvut ja lukujonot, opintokortti

MAY1 Luvut ja lukujonot, opintokortti MAY1 Luvut ja lukujonot, opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

MAFYNETTI-OPAS.

MAFYNETTI-OPAS. MAFYNETTI-OPAS www.mafyvalmennus.fi Tervehdys MAFY-valmennukselta! Hienoa, että olet kiinnostunut Mafynetin käytöstä lukio-opetuksessa! Tämä opas perehdyttää sinut Mafynetin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Lisätiedot

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen Hankintojen johtaminen sähköinen kurssipalaute, syksy 06 Opetus,0 Yleisarvio,8 Opetustapa, Oma panos,8 Osaamistavoitteet,8 Suhteellinen työmäärä,86 OSTO 6 n= C000 Hankintojen johtaminen (060 0608). Yleisarvioni

Lisätiedot

Osallistuin luennoille, n=16

Osallistuin luennoille, n=16 Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin loppupalautekysely, vastaajaa Osallistuin luennoille, n= En juuri lainkaan Noin puoleen Jokaiselle tai lähes jokaiselle

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

MAA5 Vektori, Opintokortti

MAA5 Vektori, Opintokortti MAA5 Vektori, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin täytettynä

Lisätiedot

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus Tulokset syksy 2015 Kokemuksen mukaan 80 % tehtävistä oikein saaneella on hyvät valmiudet jatkaa matematiikan opintoja ts. perustaidot hallussa Tulos-% PM15A

Lisätiedot

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28)

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet)

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä,

MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona. Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa. PedaForum-päivät, Jyväskylä, MOOC linjakkaan digiopetuksen muotona Kokeilu kulttuuriperinnön opetuksessa PedaForum-päivät, Jyväskylä, 17.8.2016 Visa Immonen Apulaisprofessori Helsingin yliopisto Joanna Veinio Koulutussuunnittelija

Lisätiedot

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Ei alinta keskiarvorajaa Ensisijaisesti 18 vuotta täyttäneille, myös nuorille erityisistä syistä Mahdollisuus valita kursseja myös päivälukion kurssitarjonnasta

Lisätiedot

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2.

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2. Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Opitun kertaaminen Mafynetti 2 Mafynetti 2 Matematiikka Matematiikka Fysiikka Fysiikka

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Tulkintaohjeita Tässä raportissa käytetty seuraavia värikoodeja: - Suorat jakaumat (kaikki vastaajat), keskiarvot 1,0 2,99 Heikko taso 3,0

Lisätiedot

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S PAIKALLA OLI ASIANTUNTIJOINA TOIMENSA PUOLESTA PAIKALLA OLIVAT HELI MANTILA A- KLINIKKA, TERO RÖNKKÖ

Lisätiedot

ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET...

ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET... Sisällysluettelo 1. ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET... 6 2. AINEISTOKOE... 8 2.1 AINEISTOON TUTUSTUMINEN... 9 2.1.1 Aineistojen mahdolliset tyypit... 9 2.1.2 Tieteellisen tekstin erityispiirteet... 9 2.1.3 Kaaviot,

Lisätiedot

TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMINEN - RAPORTTI (OPPILAS TÄYTTÄÄ)

TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMINEN - RAPORTTI (OPPILAS TÄYTTÄÄ) Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMINEN - RAPORTTI (OPPILAS TÄYTTÄÄ) OPPILAS JA PUHELIN KOULU JA LUOKKA TYÖPAIKKA JA PUHELIN OPO JA PUHELIN 1 RAPORTTI TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMISESTA Työpaikka

Lisätiedot

Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi. ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015

Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi. ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015 1 Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015 Tämän teoksen painamiseen käytetty paperi on saanut Pohjoismaisen ympäristömerkin.

Lisätiedot

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Turun lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 1. Mistä sait tietoa Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta? 2. Miksi hait Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen? (tärkeimmät syyt) Vastaajien

Lisätiedot

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015!

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OMA TAUSTA! Matematiikan opetukseen liittyvä FL-tutkielma tietojenkäsittelyopissa 90-luvun alussa! Jatko-opiskelija "Mobile

Lisätiedot

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin

Lisätiedot

Suomen kielen itseopiskelumateriaali

Suomen kielen itseopiskelumateriaali Selma Selkokielisyyttä maahanmuuttajille (OPH) Suomen kielen itseopiskelumateriaali Nimi: Ryhmätunnus: Tutkinto: Tämä opiskelumateriaali liittyy alakohtaiseen lähiopetuspäivään. Kun olet osallistunut lähiopetukseen

Lisätiedot

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68 Palaute orientaatioviikosta 19.9.1 Vastauksia yhteensä: Hakukohteeni on 1 1 1 11 Informaatioverkostot Teknillinen fysiikka ja matematiikka Tietotekniikka Tuotantotalous Mikä oli parasta orientaatioviikossa?

Lisätiedot

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan?

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan? Lämmittely Mistä taukohuoneessa jutellaan? Kuka olet ja mistä olet kotoisin? Kuinka kauan olet asunut Suomessa? Mitä kieliä osaat? Millainen koulutustausta sinulla on? Mitä harrastat? Mitä teet vapaa-aikana?

Lisätiedot

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia /

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia / RUOKA LÄMMITTELY 1. Mitä teet aamulla ensimmäiseksi? Entä sen jälkeen? 2. Mihin aikaan syöt yleensä aamupalaa / lounasta / päivällistä / iltapalaa? 3. Mitä teet iltapäivällä? 4. Mitä sinä syöt usein? 5.

Lisätiedot

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Yksilöllisen oppimisen menetelmä Yksilöllisen oppimisen menetelmä Tarve menetelmän takana: http://youtu.be/dep6mcnbh_c Oman oppimisen omistaminen Opettajan tietyt raamit toiminnalle Oman oppimisen omistaminen

Lisätiedot

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta D LEIRIKOULU.-.2.2012 Vuokatti Palaute osallistujilta Tässä esityksessä on viikolla Vuokatissa järjestetyn jääkiekon leirikoulun palauteyhteenveto Palaute on kerätty nettikyselyllä anonyymisti Palaute

Lisätiedot

MAB2 Geometria, Opintokortti. Nimi:

MAB2 Geometria, Opintokortti. Nimi: MAB2 Geometria, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin täytettynä

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

ETELÄ-POHJANMAAN MUSIIKKIOPISTO VIRVATULI-ITSEARVIOINTIHANKKEESEEN LIITTYVÄ ARVIOINTIRAPORTTI 2014 KYSELY 13-VUOTIAILLE JA SITÄ VANHEMMILLE OPPILAILLE

ETELÄ-POHJANMAAN MUSIIKKIOPISTO VIRVATULI-ITSEARVIOINTIHANKKEESEEN LIITTYVÄ ARVIOINTIRAPORTTI 2014 KYSELY 13-VUOTIAILLE JA SITÄ VANHEMMILLE OPPILAILLE 1 ETELÄ-POHJANMAAN MUSIIKKIOPISTO VIRVATULI-ITSEARVIOINTIHANKKEESEEN LIITTYVÄ ARVIOINTIRAPORTTI 2014 KYSELY 13-VUOTIAILLE JA SITÄ VANHEMMILLE OPPILAILLE Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston itsearviointiprosessi

Lisätiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto NUORTEN KOULUTUKSEN ENSIMMÄISEN VUODEN OPISKELIJOIDEN PALAUTE Huhtikuu 2015 Vastausprosentti: 49,9 % Vertailuryhmä: Kaikki koulutusalat kaikki oppilaitokset Lukuvuoden

Lisätiedot

VINKKEJÄ OPISKELUUN. Tampereen teknillinen lukio

VINKKEJÄ OPISKELUUN. Tampereen teknillinen lukio VINKKEJÄ OPISKELUUN Tampereen teknillinen lukio ÄIDINKIELENOPISKELUN KULTAISET KONSTIT Asenne. Ei äikästä voi reputtaa., Mitä väliä oikeinkirjoituksella? Kyllä kaikki tajuavat, mitä tarkoitan, vaikka teksti

Lisätiedot

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Nuoret ja raha Mun talous -hankkeen päätösseminaari ja Puhu rahasta messut Henri Hölttä, Takuusäätiö 6.9.2017 Takuusäätiö lyhyesti Velkalinja ja chat Talouspolkuhanke

Lisätiedot

Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015

Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015 Kyselyyn vastanneiden määrä: 88/0 Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015 OPETUS JA TYÖSKENTELYTAVAT Vastaa seuraaviin väittämiin asteikolla 1-5 Kurssilla

Lisätiedot

Palautekysely opiskelijoille. Kevätlukukaudella 2017 tarjotuille tutustumiskursseille ilmoittautuneille

Palautekysely opiskelijoille. Kevätlukukaudella 2017 tarjotuille tutustumiskursseille ilmoittautuneille Palautekysely opiskelijoille Kevätlukukaudella 2017 tarjotuille tutustumiskursseille ilmoittautuneille Vastaajien sukupuoli Kysely lähetettiin 97:lle opiskelijalle. Vastaajien määrä oli 26. Vastausprosentti

Lisätiedot

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina 2005-2007 valmistuneille TAUSTATIEDOT 1) Sukupuoli nmlkj mies nmlkj nainen 2) Opintojen aloitusvuosi 3) Valmistumisvuosi 4) Millä perusteella valitsit opiskelupaikkasi?

Lisätiedot

Opiskelijavalinta ja opiskelu. Tekniikan ala Koulutuspäällikkö Sirpa Nelo Teknillinen tiedekunta

Opiskelijavalinta ja opiskelu. Tekniikan ala Koulutuspäällikkö Sirpa Nelo Teknillinen tiedekunta Opiskelijavalinta ja opiskelu Tekniikan ala Koulutuspäällikkö Sirpa Nelo Teknillinen tiedekunta Missä voi opiskella diplomi insinööriksi ja arkkitehdiksi? DIA yhteisvalintaan kuuluvat yliopistot OULU Vaasa

Lisätiedot

Joustavasti verkossa ERIVERIA.FI

Joustavasti verkossa ERIVERIA.FI Joustavasti verkossa Opiskelijan info verkko-opiskelusta 1. eriveria, mikä se on? 2. Mitä on verkko-opiskelu? 3. Miksi verkko-opiskelua? 4. Mistä opinnot löytyvät? 5. Mitä opintoja? 6. Miten verkossa opiskellaan?

Lisätiedot

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com Yksilöllisen oppimisen menetelmä Yksilöllisen oppimisen menetelmä Tarve menetelmän takana: http://youtu.be/dep6mcnbh_c Oman oppimisen omistaminen Opettajan tietyt raamit toiminnalle Oman oppimisen omistaminen

Lisätiedot

HYVÄN KASVUN OHJELMA ARVIOINTI 2016

HYVÄN KASVUN OHJELMA ARVIOINTI 2016 HYVÄN KASVUN OHJELMA 2015-2020 ARVIOINTI 2016 Toteutus Toteutettiin Wilman kyselytoiminnolla huhtikuun 2016 aikana Vastauksia yht. 1118 kpl Perusopetuksen oppilaat (4.,6.,8.lk) oppilaat 610 kpl Lukion

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden

Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden Katariina Vuorensola Luento-opetuksen tulevaisuus Oppimisseikkailu 2017 Analytiikan kurssi Analytiikan perusteet, 4 op Maisterivaiheen

Lisätiedot

ISOverstaan virtuaaliluokka hanke, arviointitutkimus

ISOverstaan virtuaaliluokka hanke, arviointitutkimus ISOverstaan virtuaaliluokka hanke, arviointitutkimus Raportti kyselystä Kuopion klassillisen lukion oppituntitallenteita lukuvuonna 2007 2008 käyttäneille opiskelijoille (huhtikuu 2008) (Diat liitteenä

Lisätiedot

Alkio-opisto. Jyväskylän Korpilahdella

Alkio-opisto. Jyväskylän Korpilahdella Alkio-opisto Jyväskylän Korpilahdella Avoimia yliopisto- ja amk-opintoja Yleissivistäviä opintoja Kokous-, juhla- ja majoituspalveluja Kursseja Jyväskylän Korpilahdella Monipuolista oppia ja hyötyä Valmistautumista

Lisätiedot

TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE

TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE TYÖKALUJA HYVINVOINTITYÖHÖN TOISELLE ASTEELLE Valtakunnalliset LAPE-päivät 30.-31.8.2018 Erikoistutkija Miia Sainio Turun yliopisto 2 OPINTOKAMU TOIMENPIDEOHJELMA OPISKELUHYVINVOINNIN EDISTÄMISEKSI TOISELLA

Lisätiedot

Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 13)

Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 13) Kysely etäopetustuntien valvojille toukokuussa 2011 (vastauksia 1) Olen saanut riittävästi perehdytystä etätuntien valvojana toimimiseen kyllä en en tiedä 8 % Mistä asiasta/asioista olisit kaivannut lisää

Lisätiedot

Laske Laudatur ClassPadilla

Laske Laudatur ClassPadilla Enemmän aikaa matematiikan opiskeluun, vähemmän aikaa laskimen opetteluun. Laske Laudatur ClassPadilla Kevät 2017 pitkä matematiikka Pitkä matematiikka, kevät 2017 Casio Scandinavia Keilaranta 17 02150

Lisätiedot

LUKIO-OPINNOT KAKSOISTUTKINTO

LUKIO-OPINNOT KAKSOISTUTKINTO LUKIO-OPINNOT KAKSOISTUTKINTO Lukiossa suoritetaan kursseja, jotka lasketaan Hevosopiston kursseiksi. Jotta voit valmistua ammattiin, niin sinulla on oltava vähintään 26 hyväksytysti suoritettua kurssia

Lisätiedot

Ajankäyttötutkimuksen satoa eli miten saan ystäviä, menestystä ja hyvän arvosanan tietojenkäsittelyteorian perusteista

Ajankäyttötutkimuksen satoa eli miten saan ystäviä, menestystä ja hyvän arvosanan tietojenkäsittelyteorian perusteista Ajankäyttötutkimuksen satoa eli miten saan ystäviä, menestystä ja hyvän arvosanan tietojenkäsittelyteorian perusteista Harri Haanpää 18. kesäkuuta 2004 Tietojenkäsittelyteorian perusteiden kevään 2004

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

1. Teitkö SATL-pilottikoulutuksen... Vastaajien määrä: 18

1. Teitkö SATL-pilottikoulutuksen... Vastaajien määrä: 18 1/10 ARVIOINTI: SATL-verkkokoulutuksen pilotti 2018 1. Teitkö SATL-pilottikoulutuksen... N Prosentti Pöytätietokoneella 7 38,89% Kannettavalla tietokoneella 10 55,55% Tablettitietokoneella 1 5,56% Älypuhelimella

Lisätiedot

Vapaamuotoinen raportti työssäoppimisajasta / opiskelusta ulkomailla

Vapaamuotoinen raportti työssäoppimisajasta / opiskelusta ulkomailla Vapaamuotoinen raportti työssäoppimisajasta / opiskelusta ulkomailla 1. Perustiedot a. Roosa Haapa, Hotelli-, ravintola-, cateringala, b. The Sandwich Company, The Diamond, Derry, Northern Ireland, http://www.thesandwichco.com/stores/thediamond.php

Lisätiedot

2016 syksyn Klassikan opiskelijakysely - 1. opintovuosi YHTEENVETO

2016 syksyn Klassikan opiskelijakysely - 1. opintovuosi YHTEENVETO /.. : syksyn Klassikan opiskelijakysely -. opintovuosi YHTEENVETO Vastauspäivät:. -.. Tarkasteltavat kyselyt ( kpl): Kysely Vastauksia. opintovuoden opiskelijoiden kysely syksy Yhteensä: Perustiedot. Sukupuoli....

Lisätiedot

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita!

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Vuoden 2013 aikana 359 Turun yliopiston opiskelijaa suoritti yliopiston rahallisesti tukeman harjoittelun. Sekä harjoittelun suorittaneilta opiskelijoilta

Lisätiedot

Seuraavat vastaukset ovat suoria sensuroimattomia lainauksia kurssipalautteesta. Kysymys 1: Miksi valitsit Ekonomivalmennuksen verkkovalmennuskurssin?

Seuraavat vastaukset ovat suoria sensuroimattomia lainauksia kurssipalautteesta. Kysymys 1: Miksi valitsit Ekonomivalmennuksen verkkovalmennuskurssin? Ekonomivalmennus verkkovalmennuskurssin palautekysely 2015 Seuraavat vastaukset ovat suoria sensuroimattomia lainauksia kurssipalautteesta Kysymys 1: Miksi valitsit Ekonomivalmennuksen verkkovalmennuskurssin?

Lisätiedot

Matematiikan osaaminen ja osaamattomuus

Matematiikan osaaminen ja osaamattomuus 1 Matematiikan osaaminen ja osaamattomuus Peda-Forum 21.8.2013 Seppo Pohjolainen Tampereen teknillinen yliopisto Matematiikan laitos 2 Esityksen sisältö Taustaa Matematiikan osaaminen ja osaamattomuus

Lisätiedot

KASVATUSTIETEELLISET PERUSOPINNOT

KASVATUSTIETEELLISET PERUSOPINNOT KASVATUSTIETEELLISET PERUSOPINNOT Opiskelijan nimi Maija-Kerttu Sarvas Sähköpostiosoite maikku@iki.f Opiskelumuoto 1 vuosi Helsinki Tehtävä (merkitse myös suoritusvaihtoehto A tai B) KAS 3A osa II Tehtävän

Lisätiedot

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( )

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( ) PHYSA Sähkömagnetismi (NG) (060 0600). Yleisarvioni kurssista kokonaisuutena =i perusteita vastata, =Välttävä, =Tyydyttävä, =Hyvä, =rittäin hyvä, =rinomainen Number of respondents: 0 6 8 0 6 8 0 6. Tapa,

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

Opiskelun aloitusvuosi:

Opiskelun aloitusvuosi: Kurssi: Steroidien kemia - KEMS3 (Kevät 9) Vastaamalla kurssista esitettyihin kysymyksiin, mielipiteesi kurssista ja sen hyödyllisyydestä välittyvät kurssin järjestäjille. Palautetta tullaan käyttämään

Lisätiedot

Flipped Classroom Pedagogiikka Kemian opetuksessa Case Kemiallisen tasapainon kurssi

Flipped Classroom Pedagogiikka Kemian opetuksessa Case Kemiallisen tasapainon kurssi Flipped Classroom Pedagogiikka Kemian opetuksessa Case Kemiallisen tasapainon kurssi Ari Myllyviita MSc (Chem.Ed.), BSc (Chem.), BEd (soc.pedag.) Lecturer (Chemistry and Mathematics), Project Coordinator

Lisätiedot

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA Yhteenveto perustuu valmennuksen alku- ja loppukyselyyn, joka mittaa valmennuksen aikana tapahtuneita muutoksia. Asiakas:

Lisätiedot

Osaamisen kehittämisen kautta työmarkkinoille suuntaavat -teemaryhmä

Osaamisen kehittämisen kautta työmarkkinoille suuntaavat -teemaryhmä Kysely Välkky-projektin teemaryhmätyöskentelystä 2010-2011 Osaamisen kehittämisen kautta työmarkkinoille suuntaavat -teemaryhmä Vastuuhenkilöt: Kari Anttila ja Atso Juote, Kehityspiikki Consulting Oy 1.

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus

Ammatillinen koulutus Ammatillinen koulutus pähkinänkuoressa AMMA projekti, 2005. Ammatillinen koulutus maahanmuuttajille. YLIOPISTOT 4-7 vuotta Suomen koulutusjärjestelmä AMMATTIKORKEA- KOULUT, 4 vuotta Suomessa kaikki käyvät

Lisätiedot

Oppilaitoksestani oli helppo saada tietoa! Oppilaitoksen antama ennakkotieto oli riittävää ja todellisuutta vastaavaa!

Oppilaitoksestani oli helppo saada tietoa! Oppilaitoksen antama ennakkotieto oli riittävää ja todellisuutta vastaavaa! Oppilaitoksestani oli helppo saada tietoa! 2 2 1 1 Eri Eos Samaa Oppilaitoksen antama ennakkotieto oli riittävää ja todellisuutta vastaavaa! 2 2 1 1 Eri Eos Samaa Kurssiopas sisältää riittävästi tietoa

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot