ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN"

Transkriptio

1 ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Hankkeen apulaispäällikkö (M/N) Väliaikainen toimihenkilö VEXT/17/197/AD 6/ICLAD klo 24.00, Alicanten aikaa (CET) Työpaikan sijainti Alicante, ESPANJA / Bangkok, THAIMAA 1 Varallaololuettelon voimassaolon päättyminen: Varallaololuetteloon otettavien hakijoiden määrä 3 Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO) järjestää valintamenettelyn varallaololuettelon laatimiseksi EUIPOn kansainvälisen yhteistyön ja oikeudellisten asioiden osastoon nimitettävän hankkeen apulaispäällikön toimen täyttämistä varten. 1. TAUSTAA Kansainvälisen yhteistyön ja oikeudellisten asioiden osasto vastaa eurooppalaisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä ja ulkosuhteista viraston sidosryhmien kanssa sekä kaikista oikeudellisista asioista koko virastossa. Kansainvälisen yhteistyön ja oikeudellisten asioiden osastossa on seuraavat kolme aluetta: 1. oikeudelliset asiat: apulaisjohtajan alaisuudessa toimiva alue, jossa on kaksi yksikköä, riitaasiayksikkö ja oikeuskäytännön yksikkö, joita kumpaakin johtaa yksikön päällikkö 2. kansainvälinen yhteistyö: apulaisjohtajan alaisuudessa toimiva alue, jossa on yksi yksikkö: kansainvälisen yhteistyön yksikkö, jota johtaa yksikön päällikkö, joka on vastuussa muun muassa monien EU:n rahoittamien hankkeiden (Euroopan komission ja EUIPOn yhdessä rahoittamien hankkeiden) hallinnoinnista ja täytäntöönpanosta 3. eurooppalainen yhteistyö: apulaisjohtajan alaisuudessa toimiva alue, jossa on kaksi yksikköä, joita kumpaakin johtaa yksikön päällikkö: eurooppalaisen yhteistyön yksikkö vastaa EU:n sisäisistä yhteistyötoimista, erityisesti EU:n yhteistyöohjelmien hallinnoinnista institutionaalisten suhteiden yksikkö: vastaa institutionaalisista suhteista EU:n toimielimiin ja jäsenvaltioiden kansallisiin teollis- ja tekijänoikeusvirastoihin, suhteista käyttäjäyhdistyksiin, hallintoneuvostoon ja budjettikomiteaan sekä yhteyshenkilöiden kokouksista ja tapahtuma- ja sidosryhmähallinnoinnista. 1 Toimipaikkana on Bangkok Thaimaassa. Sovelletaan virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen liitettä 10.

2 Euroopan komissio on antanut kansainvälisen yhteistyön alalla EUIPOlle tehtäväksi panna täytäntöön kaksi erillistä EU:n rahoittamaa yhteistyöhanketta: ARISE ja IP & IP Key South East Asia. Niiden kustannukset ovat seuraavan 4 5 vuoden aikana yhteensä 12,5 miljoonaa euroa toimissa, jotka toteutetaan pääasiassa EU:ssa ja Kaakkois-Aasiassa. Näiden varojen oikeaaikainen ja sääntöjen mukainen käyttäminen on monimutkainen tehtävä, koska se edellyttää, että niihin liittyvät menot suoritetaan erillisten oikeudellisten kehysten (suora hallinnointi ja epäsuora hallinnointi hankkeen mukaan) ja sopimusten (yksi hanketta kohti) nojalla. Niihin liittyy erilaisia raportointivelvoitteita EU:n varainhoidon puiteasetuksen ja EUIPOn varainhoitoasetuksen mukaisesti ympäristössä, jossa on monia oikeudenkäyttöalueita (sekä ASEAN että EU) ja hallinnollisia käytäntöjä. Hankkeen toimeksiannon mukaisesti varainhoidon valvonta kuitenkin edellyttää tiettyä riippumattomuutta operatiivisista näkökohdista. Tätä tehtävää ja siihen liittyvää profiilia perustellaankin kyseisellä näkökohdalla ja sillä, että molempien hankkeiden johdossa on (tarvittaessa) varmistettava toiminnan jatkuvuus. 2. TEHTÄVÄT Kansainvälisen yhteistyön ja oikeudellisten asioiden osasto etsii työskentelemään kansainvälisen yhteistyön yksikön päällikön alaisuuteen kokenutta ja harjaantunutta ehdokasta, jonka tehtäviä ovat seuraavat: hankkeen täytäntöönpanon koordinointi sen talousarvion ja suunnitelman mukaisesti auttaminen hankkeen toimintaohjeiden laatimisessa talousarvion asianmukaisen toteuttamisen ja rahoitusmenettelyjen valvonnan varmistaminen Bangkokissa hankkeen asianmukaisen taloudellisen toteuttamisen valvonta, muun muassa hankkeen rahoitusta koskevien toimintaohjeiden vaatimustenmukaisuuden valvonta tekohetkestä alkaen sekä EUIPOn ja EU:n varainhoitoasetusten ja erityisesti ulkoisiin toimiin sovellettavien erityissäännösten noudattamisen valvonta hankkeen johtajan avustaminen Bangkokissa sijaitsevan ulkoisen täytäntöönpanoryhmän koordinoinnissa raporttien (kertomusten, toimintakertomusten jne.) laatimisen koordinointi toimintakoordinaattorien kanssa toimintaehtojen ja hankinta-asiakirjojen laatimisen koordinointi toimintakoordinaattorien kanssa vuotuisen työohjelman suunnitteluun osallistuminen tiiviissä yhteistyössä Alicantessa sijaitsevan keskusryhmän kanssa vuotuisen työohjelman täytäntöönpanon hallinnointi vahvistetun talousarvion ja aikataulun mukaisesti raportointi hankkeen päällikölle, tarvittaessa hankkeen päällikön edustaminen ja sijaisena toimiminen tiedottaminen EUIPOn johdolle hankkeen taloustilanteesta ja muista siihen liittyvistä taloudellisista kysymyksistä matkustaminen EUIPOn toimitiloihin Alicanteen, Espanjaan, kokouksiin, tapahtumiin tai työskentelyistuntoihin osallistumista varten.

3 Koko henkilöstöä koskevat tehtävät: aktiivinen työskentely EUIPOn tavoitteiden saavuttamiseksi strategisen suunnitelman mukaisesti kaikkien muiden esimiehen mahdollisesti osoittamien työhön liittyvien tehtävien suorittaminen ja tehtävistä vastaaminen. 3. KELPOISUUSEHDOT Hakijat voidaan hyväksyä valintamenettelyyn, jos he täyttävät kaikki seuraavat edellytykset hakemusten jättämisen määräaikaan mennessä: Yleiset ehdot 2 Hakija on jonkin Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen. Hakija on täysivaltainen kansalainen. Hakija on täyttänyt mahdolliset asevelvollisuutta koskevat lainmukaiset velvoitteet. Hakijalla on tehtävien suorittamiseen soveltuvat henkilökohtaiset ominaisuudet. Hakijalla on terveydelliset edellytykset tehtävien hoitamiseen. Koulutus Hakijalla on tavallisesti vähintään kolme vuotta kestäviä korkeakouluopintoja vastaava koulutus, jonka suorittamisesta on annettu tutkintotodistus Työkokemus 3 Hakijalla on vähintään kolmen vuoden asiaankuuluva kokoaikainen työkokemus osiossa Tehtävät kuvatuista tehtävistä ja siinä kuvatulla tasolla. Kielitaito Hakijalla on EU:n yhden virallisen kielen hyvä taito (vähimmäistaso B2) kieli 1. Hakijalla on englannin kielen perusteellinen taito (vähimmäistaso C1) kieli 2. EUIPOn sidosryhmien kanssa käytävässä viestinnässä yhteinen kieli on englanti. Myös useimmat kansainvälisen tason kokoukset ja tapahtumat pidetään englanniksi. Siksi tätä tointa varten edellytetään erittäin hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ilmoitetut tasot vastaavat kieliä koskevaa yhteistä eurooppalaista viitekehystä. Tietotekniset taidot Tietoteknisten taitojen on oltava edistyneellä tasolla. Hakijalla on oltava monipuolinen kokemus työskentelystä MS Office -paketin tietokoneohjelmilla (pääasiassa Word, Excel, PowerPoint, Outlook, MS Project) tai vastaavan kaltaisilla ohjelmilla sekä kokemusta tietokantojen ja internethakujen käytöstä työssä. 2 Katso Euroopan unionin muuta henkilöstöä koskevien palvelussuhteen ehtojen 12 artikla. 3 Työkokemuksen kertyminen alkaa päivästä, jona hakija on saanut kyseisessä tehtäväryhmässä edellytetyn tutkintotodistuksen.

4 4. VALINTAPERUSTEET Virasto käyttää seuraavia perusteita, jotta haastatteluun ja mahdolliseen testivaiheeseen voidaan valita parhaat ehdokkaat: työkokemus teollis- ja tekijänoikeuksien alalla työkokemus EU:n rahoittamien hankkeiden taloushallinnosta työkokemus EU:n rahoittamien hankkeiden koordinoinnista/projektinhallinnasta EU:n projektinhallintamenetelmien ja -menettelyjen hyvä tuntemus todistetut valmiudet hallinnoida ja johtaa ryhmiä monikulttuurisessa ympäristössä SAP ERP -järjestelmän hyvä tuntemus. Edellä mainittujen perusteiden lisäksi haastatteluun ja testivaiheeseen kutsutut ehdokkaat arvioidaan myös seuraavien vaatimusten mukaisesti: Taidot Erityisesti seuraavat: viestintä: selkeä ja tarkka viestintä sekä suullisesti että kirjallisesti analysointi ja ongelmanratkaisu: kyky määrittää monimutkaisten kysymysten ratkaisevat seikat ja saada aikaan luovia ja käytännöllisiä ratkaisuja työskentely muiden kanssa: yhteistyön tekeminen muiden kanssa ryhmissä ja organisaatioiden välillä sekä ihmisten välisten erojen kunnioittaminen; ryhmähengen luominen kannustamalla saavuttamaan yhteiset tavoitteet ja vaihtamalla tietämystä ja kokemusta oppiminen ja kehittyminen: henkilökohtaisten taitojen sekä organisaatiota ja sen ympäristöä koskevan tietämyksen kehittäminen ja parantaminen; sitoutuminen toisten kouluttamiseen, tiedon jakamiseen ja työskentelymenetelmien järjestelmälliseen parantamiseen priorisointi ja organisointi: kyky asettaa tärkeimmät tehtävät etusijalle, työskennellä joustavasti ja järjestää omat ja muiden työt tehokkaasti laatu ja tulokset: henkilökohtaisen vastuun ottaminen ja aloitteellisuus laadukkaan työn suorittamiseksi määrättyjen menettelyjen mukaisesti; selkeän asiakaslähtöisyyden osoittaminen (sisäisesti ja ulkoisesti); järjestelmällisten ja metodologisten prosessien luominen hankkeissa sekä omassa ja oman ryhmän työssä sietokyky: tehokkuuden säilyttäminen paineen alaisena työskenneltäessä, joustavuus ja mukautuminen muuttuvaan työympäristöön: toisten kannustaminen samanlaiseen toimintaan sekä oman ja ryhmän toimintamallin mukauttaminen muuttuvien olosuhteiden mukaisesti johtajuus: ihmisten ja ryhmien johtaminen ja ohjaaminen tulosten saavuttamiseksi; työn jakaminen omassa ryhmässä asianmukaisesti ja selkeiden ohjeiden antaminen; ihmisten omaa työtä ja EUIPOn menestymiseen osallistumista koskevan innon ja myönteisen asenteen edistäminen. 5. HAASTATTELUT JA TESTIT Esivalinta Valintamenettelyyn hyväksyttyihin hakijoihin, joiden hakemukset ovat parhaita kohdassa 4 esitettyjen valintaperusteiden mukaisesti, voidaan ottaa yhteyttä heidän kielitaitonsa tarkistamiseksi (erityisesti englannin puhuminen) sekä heidän työkokemuksensa ja/tai muiden taitojen, tietojen ja osaamisen todistamiseksi. Tämä esivalinnassa tehtävä yhteydenotto ei vielä tarkoita, että hakija kutsutaan haastatteluun: se on yksi vaihe valittaessa soveltuvimpia hakijoita kutsuttaviksi haastatteluun.

5 Haastattelu Haastattelut tehdään Alicantessa, ja niissä käytetään tehtävien luonteen vuoksi englannin kieltä. Muiden hakijan hakemuksessa/ansioluettelossa ilmoittamien asiaankuuluvien kielten taitoa voidaan arvioida tässä työpaikkailmoituksessa ilmoitettujen tasojen mukaisesti. Haastattelussa testataan hakijan tietämystä suoritettaviin tehtäviin liittyvistä asioista (tekninen tietämys ja henkilökohtaiset taidot), viraston toiminnasta ja EU-asioista sekä hakijan soveltuvuutta täytettävien tehtävien suorittamiseen ja soveltuvuutta kansainvälisessä ympäristössä toimimiseen. Testi(t) Edellä mainittujen seikkojen arvioimiseksi voidaan tehdä yksi tai useampi testi. Haastatteluun ja testivaiheeseen kutsuttavat ehdokkaat saavat kutsussa tarkat tiedot. 6. YLEISTÄ TIETOA Yleistä tietoa EUIPOn valinta- ja palvelukseenottomenettelyistä on seuraavassa linkissä. 7. HAKEMINEN Hae napsauttamalla tätä linkkiä. Kaikki asiakirjat, jotka on liitetty linkkeinä tai joihin viitataan tässä ilmoituksessa, katsotaan tämän työpaikkailmoituksen osaksi. Tärkeää: Hakijoiden on hyvä huomata, että heidän hakemuksessaan/ansioluettelossaan/ehdokasprofiilissaan antamansa tiedot ovat hakukelpoisuus- ja valintaperusteiden arvioinnin perusta. Siksi heitä pyydetään perehtymään huolellisesti näihin vaatimuksiin ja antamaan asiaankuuluvat tiedot niin yksityiskohtaisesti, että niitä voidaan arvioida. Erityistä huomiota on kiinnitettävä tietoihin koulutuksesta ja työkokemuksesta, etenkin tarkkoihin päivämääriin niissä, sekä siihen, miten vastuualueita, suoritettuja tehtäviä ja käytettyjä työkaluja on kuvattu.

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Täytäntöönpanoasiantuntija (M/N) Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 8 Sopimuksen tyyppi Väliaikainen toimihenkilö Viite VEXT/18/292/AD

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Oikeudellinen asiantuntija (M/N)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Oikeudellinen asiantuntija (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. VEXT/18/306/AD 9/FD klo 24.00, Alicanten aikaa (CET)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. VEXT/18/306/AD 9/FD klo 24.00, Alicanten aikaa (CET) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 9 Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Hankeasiantuntija (M/N) AD 6

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Hankeasiantuntija (M/N) AD 6 ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työskentelypaikka Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Johtaja, EUIPO Academy (mies/nainen) AD 10

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Johtaja, EUIPO Academy (mies/nainen) AD 10 ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Hakemuksen jättämisen määräaika Työskentelypaikka Varallaololuettelon

Lisätiedot

Teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntija (M/N)

Teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntija (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntija (M/N) Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Asiantuntijan (M/N) AD 6

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Asiantuntijan (M/N) AD 6 ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Tietotekniikan asiantuntija (M/N)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Tietotekniikan asiantuntija (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Tietotekninen avustaja (M/N)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Tietotekninen avustaja (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AST 3 Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Turvallisuusvastaava (M/N)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Turvallisuusvastaava (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Hallintoavustaja (M/N) AST 3

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Hallintoavustaja (M/N) AST 3 ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Varainhoitoavustaja (M/N) AST 3

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Varainhoitoavustaja (M/N) AST 3 ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Toimen nimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. VEXT/19/30/AD6/DTD klo Alicanten aikaa (CET)

ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. VEXT/19/30/AD6/DTD klo Alicanten aikaa (CET) ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävänimike Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työskentelypaikka Varallaololuettelon

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta johtavan hepatiittiasiantuntijan toimesta (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Edellä mainittu väliaikaisen

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta yleisen seurannan johtavan asiantuntijan / yleisen seurannan ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta tiedonhallinnan johtavan asiantuntijan / seurantatietopalvelujen ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ Tehtävän nimi Tutkimusvastaava Viite EF-TA-17-04 Sopimuksen tyyppi Väliaikainen toimihenkilö 2f ( 1 ) Tehtäväryhmä/palkkaluokka AD 7 Sopimuksen alkuperäinen 5 vuotta,

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Viite: EASO/2016/TA/005

Viite: EASO/2016/TA/005 Ilmoitus avoinna olevasta tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijan ( ICT-asiantuntija ) (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/005

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 2.8.2012 COM(2012) 439 final 2012/0213 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS tehostetun yhteistyön yleistä kehystä koskevan Euroopan unionin ja Euroopan lennonvarmistusjärjestön välisen

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 22.5.2015 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 168 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Ilmoitus avoinna olevasta johtajan tehtävästä Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/010 Tehtävänimike Vanhempi tietotyöntekijä alkuperämaata koskevat tiedot (COI) Sopimuksen

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Kroatian tasavallan

Lisätiedot

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu ,

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 6.5.2019 C(2019) 3228 final KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu 6.5.2019, verkon hallinnoijan nimittämisestä yhtenäisen eurooppalaisen ilmatilan ilmaliikenteen hallinnan

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.3.2014 C(2014) 1410 final KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu 11.3.2014, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1301/2013 täydentämisestä siltä osin

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät:

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät: ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/16 YKSI HALLINTOVIRKAMIEHEN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean (ETSK) ryhmän I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät:

Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät: ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/17 YKSI YKSIKÖNPÄÄLLIKÖN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean ryhmä I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta toimesta. Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto

Ilmoitus avoinna olevasta toimesta. Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto Ilmoitus avoinna olevasta toimesta Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto Viite: ACER/2016/06 Julkaistaan Nimike ja tehtävä Emopääosasto/yksikkö

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/010 Tehtävänimike: Sopimuksen tyyppi Koulutusyksikön päällikkö Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Uudelleensijoittamisoperaatioista vastaava toimihenkilö

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/014

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/014 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/014 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Talous- ja hallintovastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/004 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Johtava lakimies Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/020 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Toimintalinjoista vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/001 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi (Italian/Kreikan) jaoston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu ,

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.7.2017 C(2017) 4675 final KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu 11.7.2017, organisaatioiden hyväksymiseen Eures-jäseniksi ja Eures-yhteistyökumppaneiksi käytettävien

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/007

Viite: EASO/2017/TA/007 Ilmoitus avoinna olevasta vanhemman suunnittelijan (AD 7) toimesta Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/007 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti Vanhempi suunnittelija

Lisätiedot

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu ,

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 18.7.2018 C(2018) 4543 final KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu 18.7.2018, eurooppalaisen luokituksen taitojen, osaamisen ja ammattien luettelon hyväksymisestä ja

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. Euroopan unionin puolesta esitettävästä kannasta Eurocontrolin pysyvän komission päätöksiin keskitetyistä palveluista

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. Euroopan unionin puolesta esitettävästä kannasta Eurocontrolin pysyvän komission päätöksiin keskitetyistä palveluista EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 22.4.2016 COM(2016) 226 final 2016/0118 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin puolesta esitettävästä kannasta Eurocontrolin pysyvän komission päätöksiin keskitetyistä

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

(henkilöstövirkailija) tointa varten resurssi- ja tukiyksikössä

(henkilöstövirkailija) tointa varten resurssi- ja tukiyksikössä Making the railway system work better for society. hallintotoimihenkilön (henkilöstövirkailija) tointa varten resurssi- ja tukiyksikössä Väliaikainen toimihenkilö 2(f) (AD6) varallaololuettelon laatiminen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti III. (Tiedotteita) EUROJUST. Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö.

FI Euroopan unionin virallinen lehti III. (Tiedotteita) EUROJUST. Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö. 13.2.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C34A/1 III (Tiedotteita) EUROJUST Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö Viite: 03/EJ/07 (2003/C 34 A/01) Eurojust perustettiin 28. helmikuuta 2002

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/015 Julkaisu Tehtävänimeke Ulkoinen Kenttätoimihenkilö

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007

Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007 Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007 Julkaiseminen Tehtävänimeke Ulkoinen Tilinpitäjä 1.

Lisätiedot

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT JAKSO 4 MENETTELYJEN KIELI Ohjeet virastossa suoritettavaan

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. kesäkuuta 2014 (OR. en) 9412/14 Toimielinten välinen asia: 2013/0418 (NLE) LIMITE ENV 429 WTO 162

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. kesäkuuta 2014 (OR. en) 9412/14 Toimielinten välinen asia: 2013/0418 (NLE) LIMITE ENV 429 WTO 162 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 3. kesäkuuta 2014 (OR. en) 9412/14 Toimielinten välinen asia: 2013/0418 (NLE) LIMITE ENV 429 WTO 162 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin

Lisätiedot

LIITE KOMISSION TIEDONANTOON EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE, EUROOPAN TALOUS- JA SOSIAALIKOMITEALLE JA ALUEIDEN KOMITEALLE

LIITE KOMISSION TIEDONANTOON EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE, EUROOPAN TALOUS- JA SOSIAALIKOMITEALLE JA ALUEIDEN KOMITEALLE EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 23.3.2017 COM(2017) 134 final ANNEX 1 LIITE KOMISSION TIEDONANTOON EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE, EUROOPAN TALOUS- JA SOSIAALIKOMITEALLE JA ALUEIDEN KOMITEALLE Eurooppalaiset

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/006

Viite: EASO/2017/TA/006 Ilmoitus avoinna olevasta suunnittelijan (AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/006 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti Suunnittelija 1. KEITÄ OLEMME Asetuksella

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan. KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu XXX,

LIITE. asiakirjaan. KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu XXX, EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.7.2014 C(2014) 5136 final ANNEX 1 LIITE asiakirjaan KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu XXX, asetuksen (EU) N:o 514/2014 täydentämisestä vastuuviranomaisten nimeämisen

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Talous- ja hankintayksikön päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta, ulkoisessa haussa olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/TA/003

Ilmoitus avoimesta, ulkoisessa haussa olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/TA/003 Ilmoitus avoimesta, ulkoisessa haussa olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/TA/003 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Turvapaikkayhteistyön/turvapaikkamenettelyjen

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus Ilmoitus avoinna olevasta operatiivisen toimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta ulkoisen ulottuvuuden alalla Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/004

Lisätiedot

Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 27.4.2010 KOM(2010)182 lopullinen Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan globalisaatiorahaston varojen käyttöönotosta talousarviota koskevasta kurinalaisuudesta

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 20. marraskuuta 2007 (OR. en) 14621/07 CIVCOM 543 COSDP 866 RELEX 789 JAI 538 COMEM 174 EUJUST-LEX 31

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 20. marraskuuta 2007 (OR. en) 14621/07 CIVCOM 543 COSDP 866 RELEX 789 JAI 538 COMEM 174 EUJUST-LEX 31 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 20. marraskuuta 2007 (OR. en) 14621/07 CIVCOM 543 COSDP 866 RELEX 789 JAI 538 COMEM 174 EUJUST-LEX 31 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON YHTEINEN TOIMINTA Euroopan

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/004

Viite: EASO/2018/SNE/004 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/004 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: Koulutusasiantuntija

Lisätiedot

Euroopan ammatillisen koulutuksen kehittämiskeskus (Cedefop)

Euroopan ammatillisen koulutuksen kehittämiskeskus (Cedefop) Euroopan unionin virallinen lehti C 111 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 61. vuosikerta 26. maaliskuuta 2018 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Euroopan ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

KOULUTUKSEN, AUDIOVISUAALIALAN JA KULTTUURIN TOIMEENPANOVIRASTO

KOULUTUKSEN, AUDIOVISUAALIALAN JA KULTTUURIN TOIMEENPANOVIRASTO KOULUTUKSEN, AUDIOVISUAALIALAN JA KULTTUURIN TOIMEENPANOVIRASTO KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNNÖN VIITE: EACEA /2018/01/TA/AD6(2f)/Legal Manager Väliaikainen toimihenkilö (2 artiklan f alakohta), AD6 Julkaiseminen:

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta hankintajaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta hankintajaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta hankintajaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/014 Julkaistaan Ulkoisesti Tehtävänimeke

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Ryhmän johtaja. (Väliaikainen toimihenkilö Palkkaluokka AD6) Viite: BEREC/2017/08

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Ryhmän johtaja. (Väliaikainen toimihenkilö Palkkaluokka AD6) Viite: BEREC/2017/08 Kiinnostuksenilmaisupyyntö Ryhmän johtaja (Väliaikainen toimihenkilö Palkkaluokka AD6) Viite: BEREC/2017/08 BEREC-virasto pyytää kaikilta kiinnostuneilta hakemuksia varallaololuettelon laatimiseksi viraston

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/018

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/018 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/018 Tehtävänimike Tieto- ja viestintäteknisen yksikön (ICTU) päällikkö Sopimuksen

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0464/62. Tarkistus. Anneleen Van Bossuyt sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0464/62. Tarkistus. Anneleen Van Bossuyt sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan puolesta 10.4.2019 A8-0464/62 62 Johdanto-osan 14 kappale (14) Tämä asetus olisi pantava täytäntöön työohjelmilla. Koska työohjelmien tavoitteet ovat keskipitkän tai pitkän aikavälin tavoitteita ja koska niissä

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

Viite: EASO/2016/TA/013. Suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikkö

Viite: EASO/2016/TA/013. Suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikkö Ilmoitus avoinna olevasta suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikön (väliaikainen toimihenkilö, AD 10) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/013 Julkaistaan

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/CA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/003

Viite: EASO/2018/SNE/003 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/003 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: tieto-

Lisätiedot

Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 22.6.2011 KOM(2011) 358 lopullinen Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan globalisaatiorahaston varojen käyttöönotosta talousarviota koskevasta kurinalaisuudesta

Lisätiedot