Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs."

Transkriptio

1 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Perjantai kello KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Uusien lukiolupien hakeminen Kotkan-Haminan seudulla..4 5 Sote-uudistuksen käynnistyminen Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman seuranta..8 7 Kuntarakenneselvityksen taloustarkastelun tarkistetut veropaineluvut 10 8 Tiedoksi asiat 11 9 Seutuvaltuuston varapuheenjohtajien vaali Seuraava kokous.11

2 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Perjantai kello KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Lindelöf, Henry Puheenjohtaja, Kotkan kaupunginjohtaja Muhonen Hannu Vpj., Haminan kaupunginjohtaja, Havuaho Osmo Virolahden kunnanjohtaja Jämsén Antti Miehikkälän kunnanjohtaja Nuuttila Olli Pyhtään kunnanjohtaja Muut osallistujat Saastamoinen Markku Seutuvaltuuston pj. Heinonen Jari Seutuvaltuuston II vpj. Perttunen Mika Kehittämisjohtaja, Cursor Oy Liimatainen Mervi Seutuasiantuntija, kokouksen sihteeri, Cursor Oy Haapanen Jorma Palvelujohtaja, Kotkan kaupunki, Henriksson Juha Opetustoimenjohtaja, Kotkan kaupunki, 4 klo 9.35 asti Tikkanen Sami Johtaja, rehtori, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, 4 klo 9.35 asti Poissa Virtanen Ville Seutuvaltuuston I vpj. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Henry Lindelöf Mervi Liimatainen Todettiin pykälät 1-10 Pöytäkirjan tarkastajat Hannu Muhonen Antti Jämsén PÖYTÄKIRJA YLEI- Cursor Oy:ssä, Kyminlinnantie 6, Kotka SESTI NÄHTÄVÄNÄ

3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan. Todettiin. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan Hannu Muhonen ja Antti Jämsén. Valittiin Hannu Muhonen ja Antti Jämsén. 3 Käsittelyjärjestys Esityslistan mukaan. Esityslistan mukaan.

4 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Lukiokoulutuksen, ammatillisen perus- ja aikuiskoulutuksen sekä vapaan sivistystyön rakenteen ja rahoituksen uudistuminen Lukion, ammatillisen peruskoulutuksen, ammatillisen aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjäverkko ja järjestämisluvat sekä lukion, ammatillisen peruskoulutuksen ja ammatillisen aikuiskoulutuksen rahoitusjärjestelmä ovat uudistumassa. Hallitus on antanut esityksensä eduskunnalle, ja uudistusten on tarkoitus tulla voimaan Tarkoituksena on tiivistää lukiokoulutuksen ja ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen järjestäjäverkkoa niin, että koulutuksen järjestäjiä on nykyistä vähemmän. Lukiokoulutuksessa ajatuksena on, että kaikkein pienimmät kunnat voisivat löytää kumppanin, jonka kanssa järjestää koulutusta, kuten ammatillisella puolella. Tavoitteena on elinvoimainen ja monipuolinen järjestäjä- ja ylläpitäjäverkko. Lukiokoulutuksen järjestäjäverkko voi muodostua erilaisista koulutuksen järjestäjistä, jotka voivat palvella laajempaa väestöpohjaa tai muuta koulutustarvetta. Alustavan aikataulun mukaan koulutuksen järjestämislupahakemukset jätetään syyskuussa 2015, ja päätökset saadaan tammi-huhtikuussa Uudet luvat ovat voimassa alkaen. Järjestämislupaa arvioitaessa keskeistä on riittävä opiskelija- ja väestöpohja. Lukiokoulutuksen sekä ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen rahoitus tulee pohjautumaan valtion talousarvion määrärahatasoon sisältäen kunnan rahoitusosuuden. Lukiokoulutuksen rahoitus muodostuisi perus- (49,9 %), suoritus- (46,1 %) ja vaikuttavuusrahoituksesta (4 %). Seudulla lukiokoulutuksen järjestämisestä on keskusteltu Haminassa. Kouluverkkotoimikunnan raportissa ( Haminan tulevaisuuden kouluverkko ) ehdotetaan, että Haminan lukio-opetus siirretään hallinnollisesti Ekamin alle, joka hakee lukio-opetuksen järjestämislupaa. Tällä hetkellä lukiokoulutuksen järjestämislupa on seudulla Kotkan ja Haminan kaupungilla, Virolahden kunnalla ja Kotka Svenska Samskolans Garantieförening r.f:llä. Ammatillisella puolella FM Pentti Rauhala on selvittänyt Kymenlaakson ammatillisen koulutuksen kehittämistä ja järjestäjäverkon uudistamista. Ehdotuksena on, että Kymenlaakson ammatillisen koulutuksen järjestäjät perustavat osakeyhtiön, joka keveällä keskushallinnolla vastaa operatiivisesti itsenäisten oppilaitosten strategisesta ja taloudellisesta ohjauksesta. Uudet järjestämisluvat haettaisiin uuden osakeyhtiön nimiin, jos se on aikataulullisesti mahdollista, ja siinä yhteydessä otettaisiin huomioon tarpeellisiksi katsotut toimintojen keskittämiset. Loppuraportti on luettavissa Ky-

5 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta menlaakson Liiton internetsivuilta, ja siitä järjestetään infotilaisuus Kuusankoski-talolla. Kotkan opetustoimenjohtaja Juha Henriksson on kokouksessa esittelemässä asiaa. Keskusteluun osallistuu myös johtaja, rehtori Sami Tikkanen Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymästä../. Liitteenä Lukiokoulutuksen, ammatillisen peruskoulutuksen ja ammatillisen aikuiskoulutuksen sekä vapaan sivistystyön rakenne ja rahoitus uudistuvat, Opetus- ja kulttuuriministeriö Esitys: Seutuvaliokunta keskustelee, millaista yhteistyötä Kotkan-Haminan seudulla voitaisiin tehdä erityisesti lukiokoulutuksen järjestämisessä ja uusien järjestämislupien hakemisessa. Asian käsittely Asiaa esittelivät Kotkan opetustoimenjohtaja Juha Henriksson ja johtaja, rehtori Sami Tikkanen Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymästä. Keskustelussa todettiin, että virkamiehet kokoontuvat asiaan liittyen , johon Juha Henriksson ja Sami Tikkanen valmistelevat asian ennakkoon. Merkittiin tiedoksi ja asiaan palataan seuraavassa kokouksessa.

6 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Sote-uudistuksen käynnistyminen Esitys uudeksi sote-järjestämislaiksi on annettu eduskunnalle Tavoitteena on, että eduskunta päättää laista maaliskuussa Soteuudistuksen tarkoituksena on luoda uudenlainen palvelurakenne julkiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle. Palvelujen järjestämisvastuu on viidellä sosiaali- ja terveysalueella, joiden aikataulu on: - kuntayhtymän perustamisen käynnistyskokous (kuntien edustajainkokous) viimeistään toukokuussa 2015, koollekutsujana aluehallintovirasto (eteläinen alue ). - kuntayhtymän perussopimuksen hyväksyminen viim , tiedoksi STM:lle kuntayhtymä aloittaa viim ja on toiminnassa viim Kotkan-Haminan seutu kuuluu eteläiseen sote-alueeseen, jossa tuottamisvastuullisia kuntayhtymiä voi olla enintään neljä. Tuottamisvastuussa olevan kuntayhtymän aikataulu on: - sen on ilmoitettava sote-alueelle viim halukkuudestaan tuottamisvastuulliseksi - tuottamisvastuussa olevat kuntayhtymät on hyväksyttävä viimeistään järjestämispäätöksessä - toiminta käynnistyy Kaakkois-Suomessa sote-uudistuksen valmistelu on käynnistynyt tapaamisella Lappeenrannassa, johon oli kutsuttu Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan ja Lahden kaupunkien johtajat ja kaupunkien valtuustojen ja/tai hallitusten puheenjohtajat. Keskustelussa nousi esiin huoli rahoitusmallista, joka ajaa osan kunnista taloudellisesti erittäin vaikeaan tilanteeseen. Myös valtionosuusuudistuksen ja hallituskauden aikana toteutettujen valtionosuuksien leikkausten vaikutukset lisäävät kuntien taloudellisia paineita. Kokouksen kaupungit pitivät tärkeänä, että ko. sote-lain rahoitusmalli korjataan ennen lain hyväksymistä. Kaupunkien seuraava tapaaminen on helmikuussa Kouvolassa. Kotkan, Kouvolan, Lappeenrannan ja Lahden kaupunginjohtajat julkistivat kannanoton, jossa esitetään siirtymäaikaa sote-järjestämislain rahoituspykälien (33 ja 34 ) täytäntöönpanolle ainakin vuoteen 2020 asti. Palvelujohtaja Jorma Haapanen esittelee asiaa kokouksessa.

7 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta /. Liitteenä - Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan ja Lahden kaupunkien muistio sosiaalija terveydenhuollon järjestämislain rahoituksesta Sote-uudistus ja sen toimeenpano, Kirsi Varhila Kuntaliitto Esitys: Seutuvaliokunta käy asiasta evästyskeskustelua ja merkitsee valmistelutilanteen tiedoksi. Asian käsittely Palvelujohtaja Jorma Haapanen, Kotkan kaupunki, pohjusti asiaa. Keskustelussa todettiin, että sote-järjestämislain etenemisessä on merkittävää eduskunnan perustustuslakivaliokunnan lausunto, jota odotetaan. Merkittiin tiedoksi ja asiaan palataan seuraavassa seutuvaliokunnassa, mahdollisesti myös seutuvaltuustossa.

8 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman seuranta Kotkan-Haminan seudun seutuvaltuusto ( ) ja seudun kunnat ovat hyväksyneet Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman valtuustokaudelle omissa valtuustoissaan (Hamina , Miehikkälä , Pyhtää , Kotka ja Virolahti ). Kunnat ovat valinneet painopisteet, joihin kohdistavat turvallisuustoimenpiteitä riittävin resurssein seuraavasti. Kotka: - Perhe- ja lähisuhdeväkivallan ehkäiseminen (Marak-toimintamallin jalkauttaminen) - Nuorten osallistumiseen ja aktiivisuuteen kannustaminen (palautekanava, harrastaminen) - Ikääntyvien kotona asumisen turvallisuuden varmistaminen - Päihde- ja mielenterveyspalvelujen kehittäminen Hamina - Nuorten osallistumiseen ja aktiivisuuteen kannustaminen - Ikääntyvien kotona asumisen turvallisuuden varmistaminen - Päihde- ja mielenterveyspalvelujen kehittäminen - Liikenneturvallisuuden kehittäminen Pyhtää - Ikääntyvien kotona asumisen turvallisuuden varmistaminen - Ikääntyvien liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitäminen - Ilkivallan, vahingontekojen ja häiriökäyttäytymisen vähentäminen - Nuorten päihteiden käyttöön vaikuttaminen Virolahti - Asumisen ja asuinympäristön turvallisuus, ml. liikenne ja liikkumisen turvallisuus - Lasten ja nuorten turvallisuus - Ikääntyvän väestön turvallisuus Miehikkälä - Asumisen ja asuinympäristön turvallisuus - Lasten ja nuorten turvallisuus - Päihteiden käyttöön vaikuttaminen - Ikääntyvän väestön turvallisuus.

9 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Turvallisuussuunnitelman mukaan jokainen kunta nimeää turvallisuustyön koordinointiin vastuuhenkilön. Kunnat tekevät turvallisuussuunnittelutyössä yhteistyötä eri hallinalojen edustajien pelastus-, raja- ja poliisiviranomaisten sekä yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Seutuvaliokunta toimii turvallistyön ohjausryhmänä, joka ohjaa ja seuraa turvallisuussuunnitelmassa määriteltyjen toimenpiteiden toteutumista ja seudun turvallisuuden tilaa sekä tekee tarvittaessa uusia esityksiä seudun väestön arjen turvallisuuden kehittämiseksi. Seutuvaliokunta keskustelee ja päättää, miten se seuraa Etelä- Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman toteutumista. Seutuvaliokunta totesi, että Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelma on edennyt kunnissa hyvin, ja kunnat ottavat suunnitelmaan kantaa omien talousarvioidensa puitteissa.

10 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kuntarakenneselvityksen taloustarkastelun tarkistetut veropaineluvut Kotkan-Haminan seudun kuntarakenneselvityksen yhteydessä tehtiin seudun kuntien taloustarkastelu, joka lähetettiin seutuvaltuustosta seudun kuntiin. Tämän jälkeen hallitus antoi eduskunnalle esityksensä sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislaiksi. Esityksen luvut poikkesivat osin taloustarkastelun luvuista, minkä vuoksi tarkastelun tehnyt FCG päivitetyt kuntakohtaiset laskelmat veronkorotuspaineeseen julkistettujen sotelaskelmien pohjalta. Seudun kuntia on informoitu, että uusi laskelma on tulossa../. Liitteenä Kotkan-Haminan seudun kuntakohtaiset veropaineet vuoteen 2029, Seutuvaliokunta merkitsee uudet veropainelaskelmat tiedoksi ja antaa ne seudun kuntien ja seutuvaltuuston tietoon. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan.

11 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Tiedoksi asiat Seutuvaltuutettu Jorma-Kalevi Merivirta esitti viime seutuvaltuustossa kysymyksen Cursorin toimitusjohtaja Hannu Karavirralle seudun mahdollisuuksista saada kompensaatiota Venäjän-pakotteista../. Liitteenä seutuvaltuutettu Jorma-Kalevi Merivirran kysymys. Seutuvaliokunta merkitsee asian tiedoksi. Merkittiin. 9 Seutuvaltuuston puheenjohtajiston vaali Seutuyhteistyön johtosääntö ( 3): Seutuvaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Oikeusministeriön työryhmä on tehnyt ehdotuksen, jonka mukaan kuntavaalien ajankohta siirrettäisiin lokakuulta huhtikuulle. Nykyisten kunnanvaltuustojen toimikausi jatkuisi siten toukokuun 2017 loppuun asti, jos ehdotus toteutuu. Seutuvaliokunta päättää ehdottaa seutuvaltuustolle, että se valitsee keskuudestaan seutuvaltuuston puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa valtuustokaudelle aina siihen asti, kunnes uusi seutuvaltuusto on toiminnassa. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 10 Seuraava kokous Seutuvaliokunta päättää seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan maaliskuun alkuun. Torstaina 5.3. kello 15 Kotkan kaupungintalo.

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.5.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 kello 13.05 13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6 1. krs. auditorio, Kotka 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.5.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 8.5.2017 kello 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 34 Kokouksen

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus.

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistai 29.1.2013 kello 9.30 10.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 1.12.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 1.12.2015 kello 11.30-12.45 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 65 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.10.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.102014 klo 9-10.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 62 Kokouksen

Lisätiedot

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.10.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 11/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 kello 8.30 10.05 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka 106 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 kello 13 13.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, valtuustosali 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 26.9.2016 kello 13.00-13.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 46 Kokouksen

Lisätiedot

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.9.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 kello 12.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talo 3. krs., Kyminlinnantie 6, Kotka 90 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 18.3.2015 klo 14.30 15.40 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 12.11.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 KOKOUSAIKA Torstai 12.11.2015 kello 12.20 13.45 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 54 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.12.2014 klo 14.30 15.36 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Hamina KÄSITELTÄVÄT ASIAT 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.3.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 6.3.2018 kello 12.30 13.00 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eagle, Kyminlinnantie 6, 1 krs, Kotka 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.5.2017 klo 10-10.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2016 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2016 klo 12 13.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka 59 Kokouksen

Lisätiedot

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.3.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 kello 11.45-12.30 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka 23 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 16.1.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstai 16.1.2014 kello 8.00 9.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 1 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 15.6.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2017 KOKOUSAIKA Torstai 15.6.2017 kello 9-10.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 41 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 10.1.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 10.1.2017 kello 13.00-14.30 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous

Ohjausryhmän kokous Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 13.10.2014 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 5 2013 2014 Aika Maanantai 13.10.2014 klo 10.00 12.10. Paikka Eaglen auditorio,

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.4.2016 klo 13.00-14.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 15.12.2015 klo 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.3.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Torstai 5.3.2015 kello 13.30 15.30 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros 11 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 27.1.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 KOKOUSAIKA Perjantai 27.1.2012 klo 14 15.30 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.10.2014 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 26 Kokouksen

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 2 2013

Ohjausryhmän kokous 2 2013 Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 2.12.2013 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 2 2013 Aika Paikka 2.12.2013 klo 12.00 14.50 Haminan Raatihuone Haminan

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.5.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.5.2016 kello 12.30-14.10 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 25

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 23.8.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.8.2016 kello 10.30 12.10 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 33 Kokouksen

Lisätiedot

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.3.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20.3.2013 klo 11 12 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 39 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.2.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 20.2.2018 kello 9.00-10.15 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 7.5.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 7.5.2013 klo 8.00 8.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä Koulutuslautakunta 86 23.10.2014 Koulutuslautakunta 94 27.11.2014 Koulutuslautakunta 108 18.12.2014 Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginhallitus 114 30.03.2015 Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen

Lisätiedot

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.3.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.3.2016 kello 10-12.30 KOKOUSPAIKKA Ravintola Wanha Fiskari, Juha Vainion katu 2, Kotka 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla 163/07.071/2012 Kh 135 Kuntarakennelaki on astunut voimaan 1.7.2013. Kuntien selvitysvelvollisuus alkaa heti lain voimaan tultua. Selvitysten ja yhdistymisesitysten

Lisätiedot

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 14.11.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 12/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä Cursor

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.5.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Tiistai 6.5.2014 klo 8-9 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 3.6.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 3.6.2010 klo 8.30 9.40 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2011 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2011 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Kotkan Klubi, Kotka 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 66

Lisätiedot

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.4.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 17.4.2018 kello 9 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 25.5.2010 kello 14.30 16.00 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Raatihuoneentori. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 23 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs.

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 6.3.2013 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 6.3.2013 klo 14.30 15.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 7.6.2016 klo 9.00 11.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 klo 14.15 16.35 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 PÖYTÄKIRJA Nro 52016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 8.12.2016 klo 9.00 10.05 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 36 Kokouksen

Lisätiedot

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä

Selvitys toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistämisestä Koulutuslautakunta 86 23.10.2014 Koulutuslautakunta 94 27.11.2014 Koulutuslautakunta 108 18.12.2014 Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginhallitus 114 30.03.2015 Koulutuslautakunta 90 26.11.2015 Selvitys

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.8.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2017 KOKOUSAIKA Torstai 17.8.2017 kello 9.30 11.10 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 51 Kokouksen

Lisätiedot

PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS...

PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS... KOKOUS Yhteistyötoimikunta 15.4.2014 KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 N TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS... 16 17 TYÖSUOJELUN TOIMINTAOHJELMA

Lisätiedot

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA.

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA. Nro 2/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 12:45 Salpalinja-museo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Pöytäkirjan tarkastajat... 4 12 Käsittelyjärjestys...

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan ehdotus sote -järjestämislaiksi

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan ehdotus sote -järjestämislaiksi Sosiaali- ja terveysvaliokunnan ehdotus sote -järjestämislaiksi Miehikkälän kunnanvaltuusto 2.3.2015 Kuntayhtymämalli perustaksi Sosiaali- ja terveysvaliokunta ehdottaa hallituksen esitystä muutettavaksi

Lisätiedot

Toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistäminen

Toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhdistäminen Koulutuslautakunta 86 23.10.2014 Koulutuslautakunta 94 27.11.2014 Koulutuslautakunta 108 18.12.2014 Kaupunginhallitus 6 19.01.2015 Kaupunginhallitus 114 30.03.2015 Koulutuslautakunta 90 26.11.2015 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 66 30.09.2014 Kaupunginhallitus 306 06.10.2014. Lausunto sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislakiluonnoksesta

Perusturvalautakunta 66 30.09.2014 Kaupunginhallitus 306 06.10.2014. Lausunto sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislakiluonnoksesta Perusturvalautakunta 66 30.09.2014 Kaupunginhallitus 306 06.10.2014 Lausunto sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislakiluonnoksesta PETUR 30.09.2014 66 Sosiaali- ja terveysministeriön asettama sosiaali-

Lisätiedot

KYSELY OSALLISTUMISESTA SOTE-TUOTANNON SUUNNITTELUUN JA VALMISTELUUN KESKI-UUDELLAMAALLA

KYSELY OSALLISTUMISESTA SOTE-TUOTANNON SUUNNITTELUUN JA VALMISTELUUN KESKI-UUDELLAMAALLA Kh 19.1.2015 25 KYSELY OSALLISTUMISESTA SOTE-TUOTANNON SUUNNITTELUUN JA VALMISTELUUN KESKI-UUDELLAMAALLA Joulukuussa 2014 julkistetun sote-järjestämislakiluonnoksen mukaan kuntayhtymien on ilmoitettava

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 12.12.2013 kello 9.40 11.55 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 303, Metsontie 41, Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 46

Lisätiedot

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 23.4.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 8.30-9.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kotka 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.2.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikko 17.2.2010 klo 9.00 10.55. KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Eagle, Kyminlinnantie 6, Kokoustila Kehitys, 3. krs. 13

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman rakentuminen

Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman rakentuminen Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti Valtuustokaudelle 2013 2016 Etelä-Kymenlaakson turvallisuussuunnitelman rakentuminen Hankkeen työ- ja ohjausryhmän työskentely Asukas- ja järjestötapaamiset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:25-12:35 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen,

Lisätiedot

Kunta- ja palvelurakennehanke Esityslista 2/2013

Kunta- ja palvelurakennehanke Esityslista 2/2013 Kunta- ja palvelurakennehanke Esityslista 2/2013 Turun kaupunkiseudun kuntakokous Kokousaika Tiistai 27.8.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Turun kaupungintalo, Aurakatu 2 Asialuettelo 1 Avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Valtakunnallisten sote-linjausten vaikutukset Kotka-Haminan seudulle ja kuntarakenneselvityksen tuloksiin

Valtakunnallisten sote-linjausten vaikutukset Kotka-Haminan seudulle ja kuntarakenneselvityksen tuloksiin Miehikkälän kunnanhallitus 178 24.11.2014 Miehikkälän kunnanvaltuusto 37 16.12.2014 Valtakunnallisten sote-linjausten vaikutukset Kotka-Haminan seudulle ja kuntarakenneselvityksen tuloksiin 1/00.000/2013

Lisätiedot

Toisen asteen koulutuksen ja vapaan sivistystyön rakenneuudistus. Rakenteellisen uudistuksen suuntaviivat

Toisen asteen koulutuksen ja vapaan sivistystyön rakenneuudistus. Rakenteellisen uudistuksen suuntaviivat Toisen asteen koulutuksen ja vapaan sivistystyön rakenneuudistus Rakenteellisen uudistuksen suuntaviivat Finlandia-talo 25.9.2014 Anita Lehikoinen Kansliapäällikkö Keskeiset rahoitus- ja rakenneuudistusta

Lisätiedot

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.4.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.4.2012 klo 14.30-15.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

99 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 100 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 101 Käsittelyjärjestys...3

99 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 100 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 101 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 2.10.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 10/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.10.2013 kello 15 16.20 KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kokoushuone 6, 4. kerros 99 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Kotkan Haminan seutusopimus

Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seudun seutuvaltuusto 19.8.2013 Kotkan kaupunginvaltuusto 12.11.2013 Haminan kaupunginvaltuusto 15.10.2013 Miehikkälän kunnanvaltuusto 30.9.2013 Pyhtään kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone

Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Nro 18/2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA 05.10.2015 klo 18:00 Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 260 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 261 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEO huoltoasema Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 14.00 16.35 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 15/2016 Kokousaika ti klo 9.30-11.57 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 klo 12.37-13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01.

Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01. Yhtymähallitus 128 16.12.2014 Yhtymähallitus 37 17.03.2015 Yhtymähallitus 108 20.10.2015 Loimaan lukion yhdistäminen kuntayhtymään 19/00.01.02/2014 Yh 16.12.2014 128 Loimaan kaupungin talous- ja strategiatyöryhmä

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 9.00-11.00 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...4 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sote-uudistus. Sote uudistus ja sen toimeenpano. Oulu 5.2.2015. Päivi Sillanaukee kansliapäällikkö STM

Sote-uudistus. Sote uudistus ja sen toimeenpano. Oulu 5.2.2015. Päivi Sillanaukee kansliapäällikkö STM Sote-uudistus Sote uudistus ja sen toimeenpano Oulu Päivi Sillanaukee kansliapäällikkö STM Tässä puheenvuorossa Uudistuksen tavoitteet ja keinot Uusi palvelurakenne Uudistuksen toimeenpano Asukkaat ja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.9.2014 klo 13.00 14.24 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja

Lisätiedot