Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3"

Transkriptio

1 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina kello KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Digitalisaatio koulutusohjelma Kotkan-Haminan seudun vuoden 2017 seutubudjetti 5 38 Kotkan-Haminan seudun seutuohjelma Lausuntopyyntö Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 osallistumisja arviointisuunnitelmasta Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian :n toiminnallistaminen Kuntien ilmasto- ja energiatyön koordinointi.9 42 Sote- ja aluehallintouudistuksen valmistelut Kymenlaaksossa Seuraava seutuvaltuuston kokous Syksyn seutufoorumin ajankohta Seuraava seutuvaliokunnan kokous....12

2 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina kello KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Lindelöf Henry Puheenjohtaja, Kotkan kaupunginjohtaja Muhonen Hannu Vpj., Haminan kaupunginjohtaja, Havuaho Osmo Virolahden kunnanjohtaja Nuuttila Olli Pyhtään kunnanjohtaja Ylönen Arto Miehikkälän kunnanjohtaja Muut osallistujat Saastamoinen Markku Seutuvaltuuston pj. Kallio Osmo Seutuvaltuuston I vpj. Kiri Seppo Eho Jouni Seutuvaltuuston II vpj. Palvelujohtaja, Cursor Oy Liimatainen Mervi Seutuasiantuntija, kokouksen sihteeri, Cursor Oy Haapanen Jorma Palvelujohtaja, Kotkan kaupunki, 42 Poissa ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Henry Lindelöf Mervi Liimatainen Todettiin pykälät Pöytäkirjan tarkastajat Hannu Muhonen Olli Nuuttila PÖYTÄKIRJA YLEI- Cursor Oy:ssä, Kyminlinnantie 6, Kotka SESTI NÄHTÄVÄNÄ

3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan. Todettiin 34 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan Hannu Muhonen ja Olli Nuuttila. Valittiin Hannu Muhonen ja Olli Nuuttila. 35 Käsittelyjärjestys Esityslistan mukaan. Muuten esityslistan mukaan, mutta kokouksen aikana päätettiin käsitellä :n 36 jälkeen 42.

4 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Digitalisaatio koulutusohjelma Kotkan-Haminan seudun seutubudjetissa vuodelle 2016 on sitomatonta hankerahoitusta n Alkukesästä on mm. sähköpostitse keskusteltu ko. rahan käyttämistä digitalisaatio koulutusohjelmaan seudun luottamushenkilöille ja virkamiehille (yht. max 25 henkilöä). Cursor on julkaissut Hilma-järjestelmässä kansallisen hankintailmoituksen digitalisaatio koulutusohjelmasta. Määräaikaan mennessä tarjouksia tuli kolme kappaletta. Koulutusohjelman tavoitteita ovat: 1.) Lisätä seudun keskeisten päättäjien ja virkamiesten osaamista ja tietämystä digitalisaatiosta ja sen mahdollisuuksista erityisesti SOTE- ja maakuntauudistusten jälkeisessä muuttuneessa toimintaympäristössä 2.) Lisätä osaamista ja ymmärtämystä toisaalta teknologiamurroksen muutostrendeistä, kuten IoT-ratkaisuista, jotka automatisoivat nykyisiä teollisia palvelu-, logistiikka- jne. prosesseja, ja toisaalta lisätä ymmärrystä kysynnän kasvusta kuluttajalähtöisten, ihmisläheisten, pehmeisiin arvoihin ja hyvinvointiin perustuvien viihteen, matkailun, tuotebrändien ja vapaa-ajan palvelujen liiketoiminnasta. 3.) Tarjota sekä ajattelun malleja, että konkreettisia esimerkkejä siitä mikä on päättäjän ja johtavan virkamiehen roolit ja mahdollisuudet edesauttaa seudun kehittymistä muutostendenssien valossa 4.) Lisätä viiden kunnan välistä seudullista yhteistyötä koulutusohjelman toteuttamisen eri vaiheiden kautta. 5.) Määritellä yksi seudullisesti merkittävä prosessi, joka digitalisoidaan kehitystehtävänä koulutusohjelman jälkeen. Tarkoituksena on, että koulutusosioiden lisäksi marraskuun 2016 ja huhtikuun 2017 seutufoorumit ovat osa koulutusohjelmaa. Koulutusohjelman tarjouspyyntö on nähtävissä kokousasiakirjoissa (Cursorin ryhmätyötila). Seutuvaliokunta päättää käynnistää digitalisaatio koulutusohjelman ja rahoittaa sitä :lla Kotkan-Haminan seudun vuoden 2016 seutubudjetista. Seutuvaliokunta päätti palauttaa asian uudelleen valmisteluun.

5 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kotkan-Haminan seudun vuoden 2017 seutubudjetti Voimassaolevan seutuyhteistyön sopimuksen mukaan kuntien panostus seutubudjettiin on 4 /asukas. Lisäksi kunnat ovat rahoittaneet viime vuosina Kotkan- Haminan seudun strategisen yleiskaavan tekemistä rahoittamalla South-East Leveraging Livelihood (SELL) hankketta ( ) 1 /asukas. Näin kuntien rahoitus on ollut yhteensä 5 /asukas, joka on muodostanut seutubudjetin tulopohjan. Lisäksi tulona on SELL-hankkeen Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankerahoitus (tukiosuus 70 %), joka kiertää seutubudjetin kautta. Seutuvaliokunta päättää osaltaan hyväksyä seudun talousarvion vuodelle 2017 tulopohjaksi 5 /asukas ja ehdottaa seutuvaltuustolle sen hyväksymistä.

6 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kotkan-Haminan seudun seutuohjelma Kotkan-Haminan seutu on laatinut vuosittain seutuohjelman osaksi Kymenlaakson maakuntaohjelman toimeenpanosuunnitelman (TOPSU, aiemmin toteuttamissuunnitelmaa eli TOTSU). Seutuohjelma on ollut muodoltaan hankelista, johon on kerätty seudun kuntien ja eri organisaatioiden hankesuunnitelmat ko. ajanjaksolle. Seutusopimuksen mukaan seutuvaltuusto päättää seutuohjelman. Kymenlaakson liitto on ilmoittanut, että vähäisen hankerahoituksen takia nyt tehtävä toimeenpanosuunnitelma on luonteeltaan tarkistava. Cursor Oy on kerännyt aikaisempaan tapaan pyytänyt mennessä kuntien ja muiden toimijoiden hankkeet. Kymenlaakson Liitto on halunnut ne mennessä../. Liitteenä hankelista Kotkan-Haminan seudun seutuohjelmaksi. Seutuvaliokunta hyväksyy hankelistan Kotkan-Haminan seudun seutuohjelmaksi vuosille ja ehdottaa seutuvaltuustolle sen hyväksymistä.

7 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Lausuntopyyntö Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta Kymenlaaksossa on voimassa viisi maakuntakaavaa, joiden ajantasaisuus on tutkittu vuonna Arviointityön myötä todettiin, että Kymenlaakson vaihemaakuntakaavoihin liittyy lukuisia tarkistuksen tarpeita. Vaihemaakuntakaavojen tarkistaminen ja ajantasaistaminen on tarkoituksenmukaista toteuttaa laatimalla Kymenlaakson kokonaismaakuntakaava, jonka laatimisen Kymenlaakson maakuntahallitus päätti käynnistää Kymenlaakson Liitto pyytää seutuvaliokunnan lausuntoa Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta mennessä../. Liitteenä Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Seutuvaliokunta päättää todeta, että Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelma on kattava ja monipuolinen sekä antaa laajasti mahdollisuudet vaikuttaa yleiskaavan laadintaan. Kaikkien, myös asukkaiden, on mahdollista antaa internetin kautta paikkaan kohdistuvaa suoraa palautetta sekä seurata arviointityön tuloksia ja selvityksiä. Seutuvaliokunta myös toteaa, että meneillään on Kotkan-Haminan seudun strateginen yleiskaavan laadinta ja muistuttaa, että valmistuvien yleiskaavojen olisi hyvä olla keskeisiltä rajauksiltaan yhteneviä. Ote: Kymenlaakson Liitto

8 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian :n toiminnallistaminen Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategia hyväksyttiin seutuvaltuustossa, josta se lähetettiin seudun kuntiin hyväksyttäväksi. Strategian mukaan seutuvaltuusto seuraa strategian toteutusta ja osallistuu toteutuksen suunnitteluun. Hyväksytty Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategia on nähtävissä kokousasiakirjoissa (Cursorin ryhmätyötila). Seutuvaliokunta käy keskustelun siitä, miten elinkeinostrategia kunnissa toiminnallistetaan. Seutuvaliokunta esittää seutuvaltuustolle, että se palvelujohtaja Jouni Ehon johdolla antaa evästeitä strategian toteuttamiseen kunnissa.

9 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kuntien ilmasto- ja energiatyön koordinointi Cursor tukee seudun kuntien ilmasto- ja energiatyötä v asiantuntija- ja koordinointipanoksella. Kunnat rahoittavat tukityön maksamalla työaika-arviota (n. 1 htkk) vastaavalla rahallisella panoksella Cursorille. Mukana ovat Kotka, Hamina, Virolahti & Miehikkälä. Tukityö jatkaa aiemmissa, Kotkan kaupungin hallinnoimissa EkoKymenlaakso- ja KymECO2-projekteissa käynnistettyä seudun kuntien ilmasto- ja energiatyötä sisältämällä mm. aiheeseen liittyvien työryhmien kokousten sekä käytännön toimien tukea. Alkuvuodesta on työryhmäkokousten lisäksi toiminnassa mm. tuettu kuntien osallistumista aurinkoenergiayhteishankintaan sekä järjestetty kuntien kiinteistöyksiköille energiatehokkuustilaisuudet. Kotkan-Haminan seudun kuntien ilmasto- ja energiatyön koordinoinnista Cursorissa vastaa asiantuntija Esa Partanen. Seutuvaliokunta ehdottaa seutuvaltuustolle, että se kuulee esityksen Kotkan- Haminan seudun ilmasto- ja energiatyön koordinoinnista.

10 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Sote- ja aluehallintouudistuksen valmistelut Kymenlaaksossa Seutuvaliokunta Kymenlaaksossa on hankepohjalta valmisteltu sote- ja aluehallintouudistuksen edellyttämiä toimenpiteitä Kymenlaakson itsehallinto -projektissa. Sen ohjausryhmän puheenjohtajana on Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Nina Brask, joka seutuvaltuuston kokouksessa esittelee yleisesti projektin, sen nykytilanteen ja tulevaisuuden kuvan. Sote-projektin johtaja, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen esittelee sote-uudistuksen etenemistä Kymenlaaksossa. Seutuvaliokunta esittää seutuvaltuustolle, että se kuulee tilannekatsauksen sote- ja itsehallintouudistuksen etenemisestä Kymenlaaksossa. Seutuvaltuusto Kokouksessa asiaa esittelevät Kymenlaakson itsehallinto projektin ohjausryhmän puheenjohtaja Nina Brask ja sen sote-projektin johtaja Jorma Haapanen. Seutuvaltuusto kuulee tilannekatsauksen sote- ja itsehallintouudistuksen etenemisestä Kymenlaaksossa. Asian käsittely: Kymenlaakson itsehallinto projektin ohjausryhmän puheenjohtaja Nina Brask ja sen sote-projektin johtaja Jorma Haapanen esittelivät asiaa. Keskustelussa puheenvuoroja käyttivät Peter Muurman, Mertsu Merivirta, Marika Kirjavainen, Hannu Muhonen, Veijo Porkka, Pasi Hirvonen ja Tiina Montonen. Seutuvaltuuston puheenjohtaja Markku Saastamoinen painotti seutuvaltuuston roolia työn edistymisen seuraamisessa, sillä voimassaolevan seutusopimuksen mukaan seutuvaltuuston tehtävänä on valvoa seudun etua. Seutuvaliokunta voisi pohtia, miten se parhaiten tapahtuisi. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaan. Olli Nuuttila poistui pykälän käsittelyn aikana, klo 9.45.

11 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Kymenlaakson itsehallinto projektin sote-valmisteluryhmässä on valmistumassa väliraportti, jota projektin johtaja, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen on luvannut tulla esittelemään seutuvaltuuston seuraavaan kokoukseen. Hän tulee myös seutuvaliokunnan kokoukseen, mihin liittyen kokousasiakirjoissa (Cursorin ryhmätila) on tilasto Kymenlaakson väestömuutos 1-6/2016. Myös Kymenlaakson Liitossa on käynnistynyt Kymenlaakson uuden maakunnan monitoimialaisen kokonaisuuden toimeenpanon valmistelu valtiovarainministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön kirjeen perusteella. Muutosjohtajaksi on maakuntahallitus valinnut aluekehitysjohtaja Jussi Lehtisen. Esitys: Seutuvaliokunta kuulee palvelujohtaja Jorma Haapasen tilannekatsauksen sote-uudistuksen etenemisestä. Seutuvaliokunta esittää seutuvaltuustolle, että se kuulee Jorma Haapasen ja Jussi Lehtisen esitykset sote- ja aluehallintouudistuksen etenemisestä. Asian käsittely: Kuultiin palvelujohtaja Jorma Haapasen alustus, jonka pohjalta käytiin keskustelua. Seutuvaliokunta merkitsi tiedoksi käydyn keskustelun ja esitti toiveen, että loppuvuonna keskitytään sote- ja maakuntauudistukseen. Seutuvaliokunta esittää seutuvaltuustolle, että se kuulee Jorma Haapasen ja Jussi Lehtisen esitykset sote- ja aluehallintouudistuksen etenemisestä.

12 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta Seuraava seutuvaltuuston kokous Seutuvaltuuston kokous pidetään kello 14.30, kahvi klo 14. Paikkana on Haminan Raatihuone. 44 Syksyn seutufoorumin ajankohta Seutuvaliokunta päättää pitää seutufoorumin merikeskus Vellamossa. Päätettiin. 45 Seuraava seutuvaliokunnan kokous Seutuvaliokunta päättää seuraavan kokouksen ajankohdan. Maanantaina klo 13.

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 klo 14.15 16.35 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2016 kello 13 13.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, valtuustosali 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 26.9.2016 kello 13.00-13.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 46 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 1.12.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 1.12.2015 kello 11.30-12.45 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 65 Kokouksen

Lisätiedot

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.3.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 kello 11.45-12.30 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eaglen kabinetti, Kyminlinnantie 6, 1. krs, Kotka 23 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.5.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 8.5.2017 kello 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 34 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.4.2016 klo 13.00-14.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka. 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2016 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2016 klo 12 13.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoushuone Kehitys, Kotka 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 15.12.2015 klo 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 PÖYTÄKIRJA Nro 52016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 8.12.2016 klo 9.00 10.05 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, Metsonte 41, Kotka, luokka 303 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 36 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 15.6.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2017 KOKOUSAIKA Torstai 15.6.2017 kello 9-10.20 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 41 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 10.1.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 10.1.2017 kello 13.00-14.30 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.12.2014 klo 14.30 15.36 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Hamina KÄSITELTÄVÄT ASIAT 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.5.2017 klo 10-10.45 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka. 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.5.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.5.2016 kello 12.30-14.10 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs. kokoustila Kehitys, Kotka 25

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus.

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistai 29.1.2013 kello 9.30 10.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 12.11.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 KOKOUSAIKA Torstai 12.11.2015 kello 12.20 13.45 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 54 Kokouksen

Lisätiedot

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.3.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.3.2016 kello 10-12.30 KOKOUSPAIKKA Ravintola Wanha Fiskari, Juha Vainion katu 2, Kotka 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 3/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 7.6.2016 klo 9.00 11.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.3.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 6.3.2018 kello 12.30 13.00 KOKOUSPAIKKA Lounashuone Eagle, Kyminlinnantie 6, 1 krs, Kotka 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 1 Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.2.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 20.2.2018 kello 9.00-10.15 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 1 Kokouksen

Lisätiedot

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.10.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 11/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 kello 8.30 10.05 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka 106 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3

90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 92 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.9.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 kello 12.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talo 3. krs., Kyminlinnantie 6, Kotka 90 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 8.10.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.102014 klo 9-10.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 62 Kokouksen

Lisätiedot

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.4.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2018 KOKOUSAIKA Tiistai 17.4.2018 kello 9 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 21.3.2017 klo 12.37-13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 18.3.2015 klo 14.30 15.40 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 16.1.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstai 16.1.2014 kello 8.00 9.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 1 Kokouksen

Lisätiedot

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA.

Nro 2/2018 KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA. Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA klo 12:45 KOKOUSPAIKKA. Nro 2/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 12:45 Salpalinja-museo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Pöytäkirjan tarkastajat... 4 12 Käsittelyjärjestys...

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 17.8.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 7/2017 KOKOUSAIKA Torstai 17.8.2017 kello 9.30 11.10 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 51 Kokouksen

Lisätiedot

66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.11.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 KOKOUSAIKA Tiistai 29.11.2016 kello klo 12-14.20 KOKOUSPAIKKA Ravintola Wanha Fiskari, Juha Vainion katu 2, Kotka 66 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 7.5.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 7.5.2013 klo 8.00 8.40 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. krs. 58 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 3 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 27.1.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 KOKOUSAIKA Perjantai 27.1.2012 klo 14 15.30 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs.

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 6.3.2013 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 6.3.2013 klo 14.30 15.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous

Ohjausryhmän kokous Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 13.10.2014 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 5 2013 2014 Aika Maanantai 13.10.2014 klo 10.00 12.10. Paikka Eaglen auditorio,

Lisätiedot

37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.9.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 KOKOUSAIKA Maanantai 21.9.2015 kello 12.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Ravintola Vausti, Kotkankatu 12, Kotka 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 13:00 Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs, auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.10.2014 klo 14.30 16.15 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 26 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 23.2.2016 klo 12.30 13.45. KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 25.5.2010 kello 14.30 16.00 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Raatihuoneentori. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 23 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 20.3.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 20.3.2013 klo 11 12 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 39 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.5.2014 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Tiistai 6.5.2014 klo 8-9 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 12.12.2013 2 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 12.12.2013 kello 9.40 11.55 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 303, Metsontie 41, Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 46

Lisätiedot

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3

65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 67 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 31.10.2011 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2011 KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 13 14.20 KOKOUSPAIKKA Kotkan Klubi, Kotka 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 66

Lisätiedot

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 3.6.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 3.6.2010 klo 8.30 9.40 KOKOUSPAIKKA Kotkan Höyrypanimo, kokoustila 206, Metsontie 41, Kotka. 55 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 9.00-11.00 KOKOUSPAIKKA Cursor neuvottelutila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs. Kotka 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...4 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 4/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 33 Kokouksen

Lisätiedot

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3

48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 23.4.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 8.30-9.35 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kotka 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä. 116 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 14.11.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 12/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Torstaina 14.11.2013 kello 8.00 seutuvaliokunta klo 8.30 11.00 kuntarakenneselvityksen projektiryhmä Cursor

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 2 2013

Ohjausryhmän kokous 2 2013 Kotkan-Haminan seutu Pöytäkirja 2.12.2013 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti kuntarakenneselvitys Ohjausryhmän kokous 2 2013 Aika Paikka 2.12.2013 klo 12.00 14.50 Haminan Raatihuone Haminan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 14:30 Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla

Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla Kuntajakoselvitys Kotkan-Haminan seudulla 163/07.071/2012 Kh 135 Kuntarakennelaki on astunut voimaan 1.7.2013. Kuntien selvitysvelvollisuus alkaa heti lain voimaan tultua. Selvitysten ja yhdistymisesitysten

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Torstai 14.6.2012 klo 14.30 15.10 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, 1. krs., Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 17 Kokouksen

Lisätiedot

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3

35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 37 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 25.4.2012 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.4.2012 klo 14.30-15.45 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka, Askeri kabinetti

PÖYTÄKIRJA. Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka, Askeri kabinetti PÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 13:00 Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka, Askeri kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 23

Lisätiedot

Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs.

Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 6.2.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Perjantai 6.2.2015 kello 8.30 10.05 KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, 5. krs. 1 Kokouksen

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.3.2019 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.3.2019 klo 8.00-9.20 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, kokoushuone Kehitys 8 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio PÖYTÄKIRJA Nro 2/2019 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 14:00 Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagletalo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio

PÖYTÄKIRJA. Cursor, Eagletalo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KOTKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/2018 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA 02.10.2018 klo 14:30 Cursor, Eagletalo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 9.11.2018 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 KOKOUSAIKA Perjantai 9.11.2018 kello 8 9.20 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone 51 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone

Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Nro 18/2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA 05.10.2015 klo 18:00 Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 260 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 261 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kotkan Haminan seutusopimus

Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seudun seutuvaltuusto 19.8.2013 Kotkan kaupunginvaltuusto 12.11.2013 Haminan kaupunginvaltuusto 15.10.2013 Miehikkälän kunnanvaltuusto 30.9.2013 Pyhtään kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 21.2.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 KOKOUSAIKA Tiistai 21.2.2017 kello 10.30 11.55 KOKOUSPAIKKA Cursor kokoustila Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3 krs, Kotka 9 Kokouksen

Lisätiedot

Kotkan-Haminan seudun seutuvaltuusto. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan-Haminan seudun seutuvaltuusto. Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... Kotkan-Haminan seudun seutuvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.3.2017 klo 9 11.25 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSPAIKKA Cursor, Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. auditorio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

91 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kaakon elokuvakomissio...

91 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kaakon elokuvakomissio... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.11.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 10/2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 9.50-10.20 KOKOUSPAIKKA Linja-auto matkalla Turkuun 91 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3

27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 29 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.5.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Tiistai 26.5.2015 kello 13.05 13.55 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6 1. krs. auditorio, Kotka 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.9.2014 klo 14.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 12

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Maanantai 19.8.2013 klo 14.30 15.55 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 20

Lisätiedot

99 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 100 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 101 Käsittelyjärjestys...3

99 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 100 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 101 Käsittelyjärjestys...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 2.10.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 10/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.10.2013 kello 15 16.20 KOKOUSPAIKKA Kotkan kaupungintalo, kokoushuone 6, 4. kerros 99 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3. 40 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3. 40 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... PÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Perjantai 4.10.2013 kello 10.30 11.20 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, Hamina KÄSITELTÄVÄT ASIAT 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 16.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.1.2013 kello 9.00 10.30 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. krs, kokoustila Kehitys 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone

Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Nro 23/2015 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA klo 16:30 Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat... 1 323 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 324 Pöytäkirjan tarkastajat...

Lisätiedot

PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS...

PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS... KOKOUS Yhteistyötoimikunta 15.4.2014 KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ ASIA SIVU 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 15 15 N TARKASTAJIEN VALINTA... 15 16 KUNTARAKENNESELVITYS... 16 17 TYÖSUOJELUN TOIMINTAOHJELMA

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Sisällysluettelo MAANKJ, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo MAANKJ, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo MAANKJ, 4.3.2019 08:00, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 14 Kokouksen avaus ja sen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 15 Pöytäkirjan tarkastaminen... 4 16 Työjärjestyksen

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: keskiviikkona 13.5.2015 klo 14.05 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/ Otsikko Sivu 137 Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian hyväksyminen

MIEHIKKÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/ Otsikko Sivu 137 Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian hyväksyminen MIEHIKKÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 1 Miehikkälän kunnanhallitus Aika 26.09.2016 klo 18:27-20:13 Paikka Lappeenrannan teknillinen yliopisto Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 137 Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategian

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 24.10.2016 klo 12.30 14.30 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Päytäkirjan

Lisätiedot

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...

Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 12 Pöytäkirjan tarkastajien valinta... Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 5.3.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Torstai 5.3.2015 kello 13.30 15.30 KOKOUSPAIKKA Haminan Raatihuone, kaupunginhallituksen huone, 2. kerros 11 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 19.12.2016 klo 14.05 15.33 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 10 liite 1 Torstai 18.2.2016 klo 14.00 15.20 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Teatterin keskipiste -hanke 11 12 13 14 15

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 52 Kokouksen avaaminen Edellisen kokouksen pöytäkirja 5

Otsikko Sivu. 52 Kokouksen avaaminen Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 AIKA 23.09.2019 klo 11:30 PAIKKA Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, Maakuntasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 52 Kokouksen avaaminen 4 53 Edellisen kokouksen pöytäkirja 5 54 EU:n

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 36 5/2011 Kokousaika Torstai 14.04.2011 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1. Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... PÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Kotkan - Haminan seudun seutuvaltuusto 1 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 14.00 16.35 KOKOUSPAIKKA Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka, 1. krs. KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Lapin yliopiston hallintojohtosääntö. 5 Lapin yliopiston sopimusneuvotteluaineisto kaudelle

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Lapin yliopiston hallintojohtosääntö. 5 Lapin yliopiston sopimusneuvotteluaineisto kaudelle ASIALISTA UUSI HALLITUS 24.8.2009 Kokous 02/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Rehtorin katsaus 3 Lapin yliopiston hallintojohtosääntö 4 Rehtorisopimus 5 Lapin yliopiston sopimusneuvotteluaineisto

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies.

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies. Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 24.01.2017 kello 14:00-16.18 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Markku Niskanen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Markku Niskanen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 6.5.2015 klo 13.12 15.17 Kokouspaikka Neuvotteluhuone Tapsa, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 85 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 86 Käsittelyjärjestys...3. 87 MIMIC-hanke..

84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3. 85 Pöytäkirjan tarkastajien valinta...3. 86 Käsittelyjärjestys...3. 87 MIMIC-hanke.. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 2.11.2010 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.11.2010 klo 11.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Merikeskus Vellamon opetustila, Kotka 84 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot