Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/17.2.2015."

Transkriptio

1 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 43 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Yhteisen kirkkoneuvoston kutsu kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on toimitettu yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi. Kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Puheenjohtaja totesi, että kokous oli päätösvaltainen. 44 Pöytäkirjantarkastajien valinta Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa ovat Olli Autio ja Anders Kronlund. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Anders Kronlund ja Tarja Launonen. 45 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 1/2015 Esitetään perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 1/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. 46 Sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/2015 Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä.

2 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 2 47 Henkilöstöasia 48 Perheneuvottelukeskuksen johtajan viran auki julistaminen Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Johtokunta esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan virka julistetaan haettavaksi mahdollisimman pian. Johtokunta totesi myös, että neuvottelukeskuksen johtajan tulee olla pappi kuten perheasiain neuvottelukeskuksen johtosäännön 7 :ssä 1 momentissa on säädetty. Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi perheasiain neuvottelukeskuksen uuden johtosäännön kokouksessaan Uuden johtosäännön mukaan yhteinen kirkkoneuvosto valitsee perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan, johtokuntaa kuultuaan. Perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan virka on papin virka, jonka tehtävät on määrätty johtosäännössä. Perheasiain neuvottelukeskuksen johtajalla tulee olla toisen kotimaisen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito sekä toisen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Perheasiain neuvottelukeskuksen henkilökunnalta edellytetään, että heidän soveltuvuutensa tähän tehtävään on tutkittu ja, että he ovat saaneet kirkon perheasiain keskuksen määrittelemän toimialansa koulutuksen tai että he sitoutuvat osallistumaan siihen. Suoritettu Kirkon johtamiskoulutus luetaan eduksi. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja sekä kokemusta esimiestehtävistä ja johtamisesta. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan (peruspalkka alkaen 3.540,18 ). 1. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää julistaa perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo Asiasta ilmoitetaan seuraavissa lehdissä: Pohjalainen, Vasabladet, Kotimaa ja Kyrkpressen sekä Kirkon työpaikkatorin nettisivuilla. 2. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan. 3. Asettaa viranhaltijan valintaa valmistelevan työryhmän Perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan valintaa valmistelemaan asetettiin työryhmä, jonka kokoonkutsujana ja sihteerinä on toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck ja muina jäseninä Petri Hautala, Tuija Latvala, Helle Pellinen Markku Virkkilä ja Thomas Öhman. Työryhmä valitsee puheenjohtajan keskuudestaan.

3 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 3 Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puh Henkilöstöasia Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Henkilöstöasia Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puh Henkilöstöasia Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck, puh Vaasan seurakuntayhtymän strategia Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli Vaasan seurakuntayhtymän strategiaa kokouksessaan Yhteinen kirkkoneuvosto pyysi lausuntoja strategiasta niin, että asia voidaan käsitellä uuden yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa. Yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää suunnittelutyön strategiasuunnitelman laatimiseksi seurakuntayhtymälle. Tehtävää varten yhteinen kirkkoneuvosto asetti ohjausryhmän, jonka jäseninä ovat toimineet yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän jäsenet, kaksi yhteistyötoimikunnan nimeämää edustajaa, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajisto ja yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Ohjausryhmän jäsenet ovat olleet: Erik Sjöberg (pj), Petri Hautala, Hannu Härö, Eija Kasari, Krister Koskela, Christel Lax, Tiina Mäki, Riitta Pääjärvi-Myllyaho, Nils-Eric Sahlström (siht.), Tor-Erik Store, Gunnar Särs, Erkki Teppo ja Tauno Tuomisto. Silvo Similä on toiminut konsulttina. Strategiatyöhön on osallistunut laaja joukko yhtymän työntekijöitä työalakohtaisten työryhmien kautta. Strategiatyö on tulevaisuuden suunnittelua, jonka perustana on oikea tieto nykytilasta, ympäristöstä, ja arvio tulevasta kehityksestä. Strategiatyö on jatkuva prosessi joka kuuluu pitkän tähtäimen suunnitteluprosessiin ja toimii samalla suunnittelutyön työkaluna. Strategia päivitetään tarpeen mukaan. Strategiatyö on myös sekä oppimis- että poisoppimisprosessi.

4 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 4 Työryhmä oli saattanut työnsä loppuun ja esitti strategiadokumenttiehdotuksensa yhteiselle kirkkoneuvostolle. Strategiadokumenttiin kuuluu visio ja arvot, toimintaympäristö sekä toiminnan yleiset linjaukset taloudesta, henkilöstöstä kiinteistöistä hautaustoimesta, sairaalasielunhoidosta ja perheneuvonnasta. Yhteinen kirkkoneuvosto on pyytänyt seurakunnilta lausuntoja niin, että uudet seurakuntaneuvostot ja uusi yhteinen kirkkoneuvosto pääsevät aktiivisesti tutustumaan uuteen strategiadokumenttiin. Lausunnot esitetään. Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee lausunnot tiedoksi. Esitetty strategiadokumentti hyväksytään esitettäväksi yhteiselle kirkkovaltuustolle. Strategiadokumentista saadut lausunnot merkitään tiedoksi. Talousjohtaja Nils- Eric Sahlström esitteli strategiadokumentin ja siitä saadut seurakuntien lausunnot yhteiselle kirkkoneuvostolle. Kirkkoneuvosto kävi laajan keskustelun. Keskustelun jälkeen Christel Lax ehdotti, että lopullisen strategian valmistelemiseen asetetaan työryhmä. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti asettaa työryhmän valmistelemaan strategiaa. Työn perustana on yhtymän strategiadokumentti, seurakuntaneuvostoilta saadut lausunnot ja yhteisen kirkkoneuvoston lähetekeskustelu. Työryhmään valittiin Nils-Eric Sahlström, joka toimii koollekutsujana ja sihteerinä, Erik Sjöberg, Merja Piipponen, Tauno Tuomisto, Tor-Erik Store, Tuomo Klapuri, Kaija Kellokoski-Pakkala ja Petri Hautala. Työryhmän tulee esitellä valmis strategiadokumentti yhteiselle kirkkoneuvostolle Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Kiinteistötoiminnan strategia Vaasan seurakuntayhtymän strategiatyön yhtenä osana on ollut kiinteistöstrategian työstäminen kiinteistötoimelle. Kiinteistötoimen henkilökunta ja kiinteistöjohtokunta ovat työstäneet strategiadokumenttinsa kiinteistöpäällikön johdolla ja esittää strategiadokumenttinsa liitteineen yhteiselle kirkkoneuvostolle niin, että asia voidaan käsitellä uuden yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa. Tällöin uudet seurakuntaneuvostot sekä uusi yhteinen kirkkoneuvosto pääsevät aktiivisesti tutustumaan uuteen kiinteistöstrategiaan. Kiinteistöstrategiaan sisältyy selostus- ja liiteosa. Vaasan seurakuntayhtymän kiinteistömassa on suuri ja kiinteistökustannukset (käyttö-, korjaus- ja investointikustannukset) ovat kasvamassa tulevien vuosien taloudellisiin ja henkilöstöresursseihin nähden ja toimitilojen käytössä nähdään

5 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 5 tehostamisen mahdollisuuksia ja tarvetta. Selvityksessä on määritelty kiinteistötoimen strategiset päämäärät ja tavoitteet, selvittely rakennus- ja maaomaisuus aiempina vuosina suoritetut investoinnit, tilojen varausmääriä sekä erityisesti tilojen käyttöasteita ja käyttömenojen kehitystä eri vuosina sekä kiinteistötoimen henkilöstörakenne. Kiinteistöstrategiassa määritellään ja esitellään perustellen Vaasan seurakuntayhtymän säilytettävät ja kehitettävät kiinteistöt sekä kiinteistöt, joista voidaan luopua. Myös valmiuksia ja varautuminen tuleviin mahdollisiin seurakuntaliitoksiin sekä verotulojen väheneminen on huomioitu kiinteistöstrategiassa. Kiinteistöjohtokunnan kokouksessa esitys hyväksyttiin. Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa kiinteistötoimen strategiadokumentti esitettiin pääpiirteittäin.. Yhteinen kirkkoneuvosto on pyytänyt seurakunnilta lausuntoja niin, että uudet seurakuntaneuvostot ja uusi yhteinen kirkkoneuvosto pääsevät aktiivisesti tutustumaan uuteen strategiadokumenttiin. Lausunnot esitetään. Lausunnot merkitään tiedoksi. Käydään lausuntojen pohjalta keskustelu ja keskustelujen perusteella asia viedään kiinteistöjohtokunnalle jatkovalmistelua varten. Kiinteistöstrategiasta saadut lausunnot merkitään tiedoksi. Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho esitteli kiinteistöstrategian ja sen liiteosan. Strategian tavoitteena on säilyttää nykyinen palvelutaso vuoteen 2020 asti. Strategista käytiin laaja ja vilkas keskustelu. Strategia palautetaan kiinteistöjohtokunnalle jatkovalmisteluja varten. Kiinteistöjohtokunnan tulee esitellä valmis strategia yhteiselle kirkkoneuvostolle Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, puh Työryhmän asettaminen tilintarkastusyhteisön valintaa varten Seurakuntien tilintarkastusta koskeva kirkkojärjestyksen 15. luvun 7 pykälän mukaan yhteinen kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten joko vähintään yhden varsinaisen ja yhden varatilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön. Seurakuntavaaleissa 2014 valittu kirkkovaltuusto tai yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yleensä kevään 2015 ensimmäisessä kokouksessa vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön valtuustokauden ajaksi. Tilintarkastajan ja

6 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 6 varatilintarkastajan tulee olla JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastaja taikka JHTT-, KHT- tai HTM- tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi JHTT-, KHT- tai HTM-tilintarkastaja. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Taloussääntömallin mukaan seurakunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään siten, että ulkoinen valvonta (tilintarkastus) ja sisäinen valvonta yhdessä muodostavat kattavan valvontajärjestelmän. (yht. kn ) Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa hyväksyttiin yhteisen kirkkoneuvoston ehdotus, että 1. seurakuntayhtymän vuosien tilintarkastusta hoitamaan valitaan kilpailutuksen jälkeen tilintarkastusyhteisö kirkkojärjestyksen 15:7 :n mukaisesti 2. yhteiselle kirkkoneuvostolle annetaan tehtäväksi järjestää tarjouskilpailu siten, että yhteinen kirkkovaltuusto voi päättää tilintarkastusyhteisön valitsemisesta kevään 2015 kokouksessa. Valtuutettu Heikki Hurtig esitti Olli Aution kannattamana ponnen, jonka mukaan valtuusto hyväksyessään päätösehdotuksen, esittää tilintarkastuksen tarjouskilpailun järjestämistoimikunnan jäseniksi yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää asettaa työryhmän, jonka tehtävänä on tarjouskilpailun kautta valmistella ja tehdä esitys yhteiselle kirkkoneuvostolle tilintarkastajayhteisön valinnasta. Työryhmällä on oikeus kuulla muitakin asiantuntijoita. Työryhmään valittiin yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuulikki Kouhi, varapuheenjohtaja Göran Stenlund, Tauno Tuomisto ja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, joka toimii koollekutsujana. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Avustusanomus Vaasan seudun Rauhanyhdistys ry Vaasan seudun Rauhanyhdistyksen ry. jäsenmäärä on n Tämän lisäksi on n. 200 lasta ja n. 100 muualta Vaasaan muuttaneita nuoria opiskelijoita ja aikuisia. Jäsenistä suurin osa kuuluu Vaasan suomalaiseen ja muutama Vaasan ruotsalaiseen seurakuntaan ja loput Vaasan ympäristöseurakuntiin. Vaasan seudun Rauhanyhdistys ry. on päävastuussa Vaasassa järjestettävissä SRK:n (Suomen Rauhanyhdistyksien Keskusyhdistys ry) Suviseurajärjestelyissä Suviseurat Suviseuroihin odotetaan noin

7 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu seuravierasta. Tämä suuri ponnistus tarvitsee runsaasti talkoovuoroja ja myös rahallisia varoja. Tapahtumalla ei ole tarkoitusta kerätä voittoa, vaan hinnasto halutaan pitää matala, että kaikki halukkaat voisivat osallistua. Vuoden 2014 puolella järjestelyjä on rahoitettu pankkilainalla ( ) ja kevään 2015 aikana otetaan lisälainaa. Yhdistyksen mittavan rakennushankkeen valmistuttua on taloudellinen tilanne tiukka. Uusi toimitalo on valmistunut vuoden 2013 aikana osoitteeseen Välitie 1, Vaasa. Rakennuskustannukset olivat yhteensä n. 2 milj. euroa. Yhdistyksen varojen hankinta perustuu jäsenten vapaaehtoiseen toimintaan ja lahjoituksiin. Edellä esitetyt hankkeet ovat yhdistykselle hyvin poikkeukselliset ja kustannuksilta ainutlatuiset. Siksi Vaasan seudun Rauhanyhdistys ry. anoo avustuksena järjestelyistä aiheutuviin kustannuksiin perustaen euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että Vaasan seudun Rauhanyhdistykselle myönnetään euron avustus anomuksen mukaan. Varat rahoitetaan vanhoilla ylijäämillä. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Avustushakemus, Jukolan Rakentajat - Jukolas Byggare ry Vaasan Asevelikylän asukasyhdistys Jukolan Rakentajat - Jukolas Byggare ry anoo avustusta 500 kylähistoriikin julkaisemiseksi vuonna Jukolan Rakentajat Jukolas Byggare ry on aktiivinen asukasyhdistys, joka on perustettu nimellä Vaasan Rakentajat ry. Nimi on muutettu nykyiseen muotoonsa. Yhdistys on mm. rakentanut omistamaansa vanhaan liikekiinteistöön tilat alaasteen 1. ja 2. luokan käsittävälle koululle sekä tilat erilaisille toiminnoille, kuten harrastuspiireille, kerhoille ja nuorisotoiminnalle. Toiminnoista osa on jäsenten vapaamuotoisesti vetämiä ja osa seurakunnan ja kaupungin ohjaamia. Edvininpolun alueella järjestetään perhetapahtumia kuten joulupuuro- ja kesäjuhla. Lisäksi Töpinä -korsussa toimii seurakunnan miesten piiri. Yhdistyksen julkaisemaksi suunniteltu kylähistoriikkikirja, jossa kerrotaan Asevelikylän historiasta ja nykytilanteesta. Kirja juhlistaa kylän 70-vuotisjuhlaa. Kirjassa on tarkoitus käsitellä historian ja toimintojen osalta asioita, joita ei vuonna 1996 ilmestyneessä kirjassa ole käsitelty tai jotka on esitetty aikaisemmin vain suppeasti. Materiaalin keräys on aloitettu syyskuun lopulla Vaasan yliopiston aluetieteen yksikkö tekee kevään aikana kenttätutkimuksen, jossa tutkitaan Asevelikylän alueen muutosta -50/-60- lukujen vaihteesta nykyhetkeen. tutkimuksesta on tarkoitus julkaista joitakin tuloksia myös tekeillä olevassa kirjassa.

8 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 8 Noin 300 sivuisen kirjan kustannuksiksi on osin painotarjousten (2014) ja osin arvioitujen muiden kustannusten perusteella laskettu kappaleen painoksena. Jukolan Rakentajat - Jukolas Byggare ry:lle myönnetään 500 euron avustus. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Raha-anomus Vasa kyrkliga stiftelse Vasa kyrkliga stiftelse anoo rahoitustukea Vetokannaksen kirkon lämmitysjärjestelmän muutoksesta kalliolämpöjärjestelmään 50 % projektin kustannuksista eli yhteensä euroa. Kokonaiskustannukset ovat euroa. Vetokannaksen kirkko rakennettiin vuonna 1961 ja on sen jälkeen ollut vuokrattuna Vaasan seurakuntayhtymälle. Kiinteiden kustannusten vähentämiseksi on Vasa kyrkliga stiftelse vuonna 2014 päättänyt siirtyä öljylämmityksestä kalliolämmitykseen. Säätiö rahoittaa siirron pankkilainalla. Esitetään hakemus ja projektin kustannuserittely. Merkitään hakemus tiedoksi. Raha-anomus hyväksytään. Raha-anomuksesta käytiin vilkas keskustelu. Keskustelun aikana Merja Piipponen ehdotti Erkki Tepon kannattamana, että anomusta ei hyväksytä. Christel Lax esitti, että osa anotusta summasta maksettaisiin. Puheenjohtaja päätti keskustelun ja totesi, että päätösehdotukselle on tullut kannatettu vastaehdotus. Puheenjohtaja ilmoitti, että asiasta on äänestettävä. Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi puheenjohtajan ehdottaman äänestystavan, jonka mukaan äänestys tapahtuu nimenhuutoäänestyksenä. Äänestyksessä päätösehdotus on jaa ja vastaehdotus ei. Äänestyksen tulos oli 4 7, jonka mukaan Vasa kyrkliga stiftelsen tekemää raha-anomusta ei hyväksytä. Äänestyslista liitteenä 1/57. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Kirkkotilojen käytöstä perittävät korvaukset Vaasan kuorofestivaalilta 2015 Tänä vuonna Vaasan Kuorofestivaali järjestetään Alustavan ohjelmasuunnitelman mukaan konsertteja pidetään Vaasan kirkossa

9 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 9 jumalanpalvelusten yhteydessä ja erikseen. Yhteisen kirkkoneuvoston vahvistamien hintojen perusteella Vaasan kirkon käytöstä tulee periä käyttökorvauksia ja vahtimestarin palvelumaksuja. Korvauslaskelma tehdään alustavan ohjelmasuunnitelman perusteella tehtyjen tilavarausten perusteella lisättynä kryptan käytöllä harjoittelu- ja taukotilana. Laskelmasta jätetään pois käyttökorvaus kirkoissa jumalanpalvelusten yhteydessä pidettävistä konserteista sekä näihin liittyvistä harjoitus- ja valmisteluajoista. Käyttökorvauksen määrästä päätettäessä on otettava huomioon tilojen käytöstä aiheutuvat suuret siivous- ja vahtimestarikustannukset seurakuntayhtymälle. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myöntää Vaasan kuorofestivaaleille vuonna 2015 Vaasan seurakuntayhtymän tilojen käytöstä alennusta 25 % hinnaston mukaisista hinnoista. Jumalanpalvelusten yhteydessä pidettävistä tilaisuuksista ja kirkkokonsertista ja näiden valmistelu- ja harjoitteluajoista ei peritä korvausta. Yhteinen kirkkoneuvosto edellyttää järjestäjien huolehtivan siitä, että kirkon perinteitä ja kirkkotilan arvoa kunnioitetaan ja että kirkoissa ja muissa seurakuntatiloissa esitettävä musiikki on niihin sopivaa. Lisäksi käytännön järjestelyistä ohjelma-aikatauluineen on hyvissä ajoin neuvoteltava kiinteistötoimen kanssa. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Ilmoitusasioita - ruotsalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 2/ Vähänkyrön seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 2/ Kirkkohallituksen yleiskirje 4/ Yhdenvertaisuuslainsäädäntö uudistui - Kirkkohallituksen yleiskirje 5/ Tilastolomakkeiden A7 A9 lähettäminen kirkkohallitukseen tilastovuodelta Kirkkohallituksen yleiskirje 6/ Väestörekisterikeskus tiedottaa painotuotteiden tilaamisesta - Kirkkohallituksen yleiskirje 8/ Kunniamerkin nimenmuutos ja esitykset Pro Ecclesia mitalin ja ritarikuntien kunniamerkkien saajiksi itsenäisyyspäivänä 2015 Merkitään tiedoksi.

10 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen Yhteinen kirkkoneuvosto antoi muutoksenhakuosoitukset, liite 2/60.

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.9.2015 klo 18.00 Sivu 1 28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Pekka Räisänen on kirjeellä 26.5.2015

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 1.11.2012 klo 16.30 Sivu 1 130 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 131

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 23.10.2014 klo 16.30 Sivu 1 124 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 129 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjantarkastajien valinta 131 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/2015 132

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.5.2015 klo 15.30 Sivu 1 77 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.1.2015 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.9.2014 klo 16.30 Sivu 1 112 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund.

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.1.2013 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen.

Yht. kv.: Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti hallinnon ja talouden varatilintarkastajaksi KHT Markku Koivumäen. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2012 klo 18.00 Sivu 1 25 Varatilintarkastajien vaali vuosiksi 2013 2014 Yhteinen kirkkovaltuuston 27.1.2012 pidetyssä kokouksessa valittiin vuosiksi 2011 2014 yhdeksi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 102 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 103 Pöytäkirjantarkastajien valinta 104 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/2015 105 Ero virasta, Birgitta

Lisätiedot

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.12.2015 klo 18.00 Sivu 1 40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan kun hän 1.4.2016

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.4.2013 klo 16.30 Sivu 1 62 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2014 klo 16.30 Sivu 1 166 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015.

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.4.2015 klo 16.30 Sivu 1 61 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 55 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 6.11.2012 klo 18.00 Sivu 1 15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta Valtuutettu Tuulikki Kouhi on tehnyt 7.12.2010 aloitteen hautausmaiden esitteen valmistamiseksi.

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) SISÄLLYSLUETTELO 3/2015 Asialista: 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 48 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuosiksi yksimielisesti Tuulikki Kouhi.

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuosiksi yksimielisesti Tuulikki Kouhi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.1.2015 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2015 2016 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua.

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.10.2015 klo 16.00 Sivu 1 Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. 161 Kokouksen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

Yht. kn.: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Christel Lax 34 41 ja Göran Stenlund 42-47.

Yht. kn.: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Christel Lax 34 41 ja Göran Stenlund 42-47. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.4.2012 klo 16.30 Sivu 1 34 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015.

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 19.2.2015 klo 16.30 Sivu 1 19 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.3.2015 klo 17 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myöntää Kimmo Laurenille palkallista työlomaa anomuksen mukaisesti.

Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myöntää Kimmo Laurenille palkallista työlomaa anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 22.3.2012 klo 16.30 Sivu 1 22 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja Aika: Keskiviikko 7.11.2018 klo 18. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja Lea Honkanen Anita Kamppi Tellervo Kuusiranta, varapuheenjohtaja Petri Reponen Anneli Ruisniemi

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 14.1.2016 klo 16.30 Sivu 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjatarkastajien valinta 2 Esityslistan hyväksyminen 2 Yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 2 Kiinteistöjohtokunnan

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.10.2012 klo 16.30 Sivu 1 116 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 117

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2015 20 Aika Maanantaina 9.3.2015 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala, saapui klo 16.57 ja poistui klo 18.35 46

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita

23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.12.2014 klo 18.00 Sivu 1 23 Valtuutettu Hannu Linnan aloite, joka koskee talousarvion laatimisprosessia ja -periaatteita Valtuutettu Hannu Linna jätti aloitteen yhteisen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2018 68 Aika Tiistaina 16.10.2018 klo 16.30-17.46 Paikka Läsnä Lagus Eija Nivala, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (13) Torstaina klo 17.00, kahvit klo Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 24.1.2019 1 (13). KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina 24.1.2019 klo 17.00, kahvit klo 16.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 14.1.2015 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Göran Stenlund.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Göran Stenlund. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 13.12.2012 klo 16.30 Sivu 1 157 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 158

Lisätiedot

TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ

TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa 12.1.2017 1 A. Yleissäännökset 1 Tällä johtosäännöllä täydennetään Tampereen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8) Kirkkovaltuusto 15.01.2019 1(8) Aika Tiistaina 15.1.2019 klo 18.00 19.09 Paikka Ruokolahden seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Henttonen, Mirja, puheenjohtaja 7-15 Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Kaljunen,

Lisätiedot

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE

YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO GEMENSAMMA KYRKOFULLMÄKTIGE VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 13.12.2018 klo 18:00 Sivu 1 / 10 Sisällys Talouskatsaus... 2 Talousarvio 2019 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma 2019-2021... 3 Keskeneräiset valtuustoaloitteet... 8 Ilmoitusasiat...

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Vivian Cederholm. Asiat päätettiin käsitellä seuraavassa järjestyksessä: 19 20, 36 42, 21 35, 43.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Vivian Cederholm. Asiat päätettiin käsitellä seuraavassa järjestyksessä: 19 20, 36 42, 21 35, 43. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 21.2.2013 klo 16.30 Sivu 1 19 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen ja toivotti kaikki tervetulleiksi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot