Tekninen lautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tekninen lautakunta 18.4.2011"

Transkriptio

1 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta Esityslista

2 KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta HUOM! Maanantai klo Paikka Högåsenin päärakennus/kokoushuone III kerros Asiat 60 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 61 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 5 62 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 6 63 ILMOITUSASIAT 7 64 PÄÄTÖKSET ASIOISTA, JOTKA YLEMPI TOIMIELIN VOI OTTAA KÄSITELTÄVIKSEEN 8 65 KORTTELIN 1082 TONTTIJAKO 9 66 KORTTELIN 1081 TONTTIJAKO AVUSTUKSEN HAKEMINEN PÄÄLLYSTYSTÖITÄ VARTEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN SEURANTARYHMÄÄN RANTA-ALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN BACKLUND KURT; ANOMUS HUVILAVUOKRASOPIMUKSEN TARKISTUKSESTA SEKÄ UUDEN VUOKRASOPIMUKSEN LAADINNASTA KRISTIINAN ROMU; ANOMUS VUOKRASOPIMUKSEN PIDENTÄMISESTÄ OSAKEHUONEISTON MYYNTI BOSTADS AB NYBRO ASUNTO OY:STÄ OSAKEHUONEISTON MYYNTI FASTIGHETS AB SIDEBY SOLGÅRD KIINTEISTÖ OY:STÄ METSÄLÄN KOULUN MYYNTI OSAKEHUONEISTON MYYNTI ASUNTO OY METSÄLÄSTÄ SKAFTUNGIN KOULUN MYYNTI OSAKEHUONEISTON MYYNTI FASTIGHETS AB VÄSTANÄNG KIINTEISTÖ OY:STÄ ASUNTOTONTIN MYYNTI 23

3 KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta 79 TYÖNJOHTAJAN PALKKAAMINEN SEKA- JA APUTYÖLÄISEN PALKAAMINEN KIINTEISTÖNHOITAJAN PALKKAAMINEN IISAKKALA RAIMO JA ULLA; POIKKEUSLUPAHAKEMUS SAUNARAKENNUKSEN LAAJENNUSTA VARTEN SJÖBERG ELISABETH; POIKKEUSLUPAHAKEMUS KESÄMÖKIN RAKENTAMISTA VARTEN KORTTELIN 1050 TONTTIJAKO KORTTELIN 1053 TONTTIJAKO KORTTELIN 1084 TONTTIJAKO KORTTELIN 1085 TONTTIJAKO EK HANS JA MITTS PIA; HAKEMUS SUUNNITTELUTARVERATKAISUSTA VUOKRA-ALUEEN MUUTTAMINEN KRISTIINANSEUDUN SOTAVETERAANIT RY; ANOMUS VUOKRATONTISTA ANTFOLK NILS-ERIK; ANOMUS EROSTA ELÄKKEELLE JÄÄMISEN TAKIA 37 Peter Nygård Puheenjohtaja

4 Tekninen lautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Päätös:

5 Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tekninen lautakunta valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan keskiviikkona 27. huhtikuuta Tarkastusvuorossa ovat Britta Rosenback ja Britt-Marie Teir.

6 Tekninen lautakunta ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Tekninen lautakunta hyväksyy esityslistan esitetyn muotoisena.

7 Tekninen lautakunta ILMOITUSASIAT (BN/SS) - Teknisen johtajan päätöspöytäkirja Tierakennusmestarin päätöspöytäkirja Luettelo rakennustarkastajan päätöksistä , ja Ilmoitus, rakennustarkastajan päätökset ELY-keskus; luonnonsuojelulain mukainen päätös liitooravan lisääntymis- ja levähdyspaikasta; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Härkmeren kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Härkmeren kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Lapväärtin kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Lapväärtin kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Härkmeren kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Härkmeren kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Lapväärtin kylään; ELY-keskus; päätös luonnonsuojelualueen perustamisesta Härkmeren kylään; kiinteistöjen ja määräosa. - Aluehallintovirasto, päätös Lapväärtin alajuoksun ruoppausluvan pidentämisestä. - Vaasan kaupunki/ Pohjanmaan pelastuslaitoksen johtokunta; kokouskutsu Liikennehallintovirasto; toiminta- ja taloussuunnitelma ELY-keskus; yleiskirje kevään tulvavalmius. - Mustasaaren kunta/länsirannikon valvontalautakunta; pöytäkirja kokouksesta Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi.

8 Tekninen lautakunta PÄÄTÖKSET ASIOISTA, JOTKA YLEMPI TOIMIELIN VOI OTTAA KÄSITEL- TÄVIKSEEN (BN/SS) - Teknisen johtajan päätöspöytäkirja Tierakennusmestarin päätöspöytäkirja Tekninen lautakunta päättää, ettei yllä mainittuja asioita oteta käsittelyyn.

9 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1082 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1082 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen, minkä vuoksi ehdotusta ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 478.

10 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1081 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1081 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen, minkä vuoksi ehdotusta ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 479.

11 Tekninen lautakunta AVUSTUKSEN HAKEMINEN PÄÄLLYSTYSTÖITÄ VARTEN (SS/SS) Vuoden 2011 talousarvion valmistelun yhteydessä kävi ilmi, että on mahdollista saada avustusta ruutukaava-alueella sijaitsevien katujen päällystystöihin. ELY-keskuksella on määrärahaa yleishyödyllisiä investointihankkeita varten ja avustusprosentti on enintään 70 %. Kaupunginvaltuusto on varannut keskustan kadunpäällystyshanketta varten ja on merkitty avustukseksi. Hakemus jätetään, kun katusuunnitelmat on laadittu. Päällystystyöt noudattavat kaupunginvaltuuston vanhojen kaupunginosien julkiselle ympäristölle hyväksymiä suunnitteluohjeita. Seuraaville katuosuuksille ehdotetaan Rantakadun (Tori-Parmaninkatu) tyyppistä kivipäällystettä: Rantakatu, tori-koulukatu Itäinen pitkäkatu, tori-koulukatu Itäinen pitkäkatu, tori-parmaninkatu Nykyinen asfaltti poistetaan, osuudet päällystetään harmaalla noppakiveyksellä kaarikuvion mukaan ja katuvalaisimet uusitaan. Kustannuslaskelma on yhteensä Päällystystyöt kilpailutetaan ja tiedot todellisista kustannuksista saadaan, kun hankinta on toteutettu. Tekninen lautakunta päättää hakea avustusta yllä mainittujen katuosuuksien uudelle kivipäällysteelle.

12 Tekninen lautakunta JÄSENTEN NIMEÄMINEN SEURANTARYHMÄÄN (SS/SS) Lapväärtinjoen alajuoksun väylien kunnostushankkeelle on myönnetty :n valtionavustus. ELY-keskus johtaa hanketta ja kunnostustyön hankinta-asiakirjoja laaditaan parhaillaan. Hankkeelle asetetaan rahoittajien edustajista koostuva seurantaryhmä, jonka tehtävänä on seurata hankkeen etenemistä kunnostuksen aikana. Seuraavat rahoittajat osallistuvat hankkeeseen Kristiinankaupungin lisäksi: Karijoen kunta, Isojoen kunta, Vanhankylän kalastuskunta, Lapväärtin yhteismaat, Lålbyn yhteismaat, Lapväärtin kalastuskunta, Härkmeren yhteismaat, Härkmeren kalastuskunta, Villamo-Heikkilän kalastuskunta, Isojoen kalastuskunta, huvilanomistajia ja muita osallisia. Rahoittajia on pyydetty valitsemaan edustajia seurantaryhmään. Tekninen lautakunta nimeää kaksi edustajaa hankkeen seurantaryhmään.

13 Tekninen lautakunta RANTA-ALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN (SS/SS) Kaupunginhallitus on Kaupunginlahden rantojen kunnostamista koskevan aloitteen käsittelyn yhteydessä päättänyt, että asemakaava muutetaan Pakkahuoneentorin ja Miilukujan välisellä sekä kaupunginsillan ja Itäpuolen hautausmaan pohjoispuolisten asuintalojen (kortteli 344) välisellä rantaosuudella. Korttelin 267 (Forum) ja Miilunkujan välisen osuuden sekä LP-3 alueen pohjoispuolisen rannan mutkan osalta on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Korttelin 268 (Café Alma) etelänpuoleisella ranta-alueella on harkittava mahdollisuutta luoda rakennustontti, jonka pinta-ala on n m 2 :n ja jonka rakennusoikeus on n kerrosneliötä. Itäpuolen hautausmaan alapuolella ja sen pohjoispuolella olevan ranta-alueen on saatava kunnollinen rantaviiva ja hautausmaan pohjoispuolisilla tonteilla tulee olla katu. Tällä hetkellä rantakaistale on kaislikkoa ja vesakkoa ja tonteilla on liittymä viheralueeseen. Jos asemakaavaa muutetaan, on tehtävä erillinen päätös, johon sisältyy kartta kaavamuutoksen rajatusta alueesta. Tämän jälkeen Pakkahuoneentorin ja Café Alman väliselle alueelle on olemassa kaksi tavoitetta. Kaupunginvaltuusto on merkinnyt ruoppauksen sekä vierassataman rakentamisen rantakiveyksineen vuodelle Sama hanke on saanut aikaisemmin ympäristöluvan, joka on kuitenkin rauennut, koska töitä ei ole aloitettu määräajassa. Uusi ympäristölupahakemus laaditaan ja jätetään piakkoin Aluehallintovirastolle. Kaupunginhallituksen uuden tavoitteen mukaan samaan paikkaan on sijoitettava m 2 :n tontti. Tavoite on siis ristiriidassa kaupunginvaltuuston hyväksymän tavoitteen kanssa. Koska kaavamuutos käsittää vesialueita, on laadittava seuraavat selvitykset ja inventoinnit: - Selvitys vedenalaisista ja maanpäällisistä muinaismuistoista - Rakennus- ja kulttuuri-inventointi - Ympäristöselvityksiä sekä vesi- että maa-alueilla; kuten kasvustosta, eläimistöstä, hyönteisistä, linnustosta, lepakosta, kalakannasta, nahkiaiskannasta - Natura-alueiden vaikutusten arviointi - Kalakannan selvitys - Selvitys alueen rakennuskelpoisuudesta; maa- ja pohjatutkimuksia, tulva-aluetutkimuksia - Maisemaselvitys sekä maalta että vesialueelta katsottuna - Liikenneselvitys - Tekniset johtojärjestelmät - Kaavamuutoksen vaikutusten arviointi - Kustannusarvio alueen kunnostamisesta rakennustöitä varten, täyttämisestä, ruoppauksesta sekä puistojen ja katujen rakentamisesta. Kun kaavamuutos on hyväksytty, on haettava ympäristölupa alueen täyttämistä ja ruoppausta varten.

14 Tekninen lautakunta Inventoinnit ja selvitykset on tehtävä kevään-kesän-syksyn aikana eikä niitä varten ole varattu määrärahaa tämän vuoden talousarviossa. Kustannusten arvioidaan olevan n Tekninen lautakunta ehdottaa kaupunginhallitukselle, että: 1. oheisen kartan mukaiselle alueelle laaditaan asemakaavanmuutos. Kaupunginlahden aluetta ei kaavoiteta, koska kaupunginvaltuuston tavoitteena on vierassataman rakentaminen Café Alman ja Hotel Alman välillä laaditun suunnitelman mukaisesti. 2. kaupunginvaltuusto myöntää euron lisämäärärahan tarvittavien inventointien ja selvitysten laatimista varten.

15 Tekninen lautakunta BACKLUND KURT; ANOMUS HUVILAVUOKRASOPIMUKSEN TARKISTUK- SESTA SEKÄ UUDEN VUOKRASOPIMUKSEN LAADINNASTA (CG/SS) Kurt Backlund vuokraa aikaisemmasta huvila-alueen, kuvion 743/1, Antilassa. Antila-alueen asemakaavan valmistuttua Backlund anoo vuokraalueen rajojen tarkistusta siten, että ne vastaavat asemakaavaa ja tonttijakoa. Kurt Backlundin nykyinen huvilavuokra-alue sisältyy kahteen eri muodosteilla olevaan tonttiin. Voimassa olevan vuokra-alueen rajoja tarkistetaan siten, että ne vastaavat muodosteilla olevan tontin nro 2:n asemakaavaa ja tonttijakoa. Uusi vuokrasopimus laaditaan muodosteilla olevalle tontille nro 1. Tekninen lautakunta päättää muuttaa huvilavuokra-alueen rajoja sekä laatia uuden vuokrasopimuksen uudelle tontille. Vuokra on taksan mukainen.

16 Tekninen lautakunta KRISTIINAN ROMU; ANOMUS VUOKRASOPIMUKSEN PIDENTÄMISESTÄ Kristiinan Romu vuokraa teollisuusalueen Lapväärtintien teollisuusalueella. Vuokra-alueen kuvionumero on 1422/1. Vuokrasopimus päättyi ja Kristiinan Romu anoo nyt vuokrasopimuksen pidennystä 10 vuodella. Vuokrasopimusta pidennetään 10 vuodella.

17 Tekninen lautakunta OSAKEHUONEISTON MYYNTI BOSTADS AB NYBRO ASUNTO OY:STÄ (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Lapväärtin ent. kirjaston myytäväksi lehtiilmoituksin. Osakehuoneisto käsittää yhteensä 178 m 2 ja se sijaitsee Bostads Ab Nybro Asunto Oy:ssä. Tasearvo on ,86. Ehdotus annetaan kokouksessa.

18 Tekninen lautakunta OSAKEHUONEISTON MYYNTI FASTIGHETS AB SIDEBY SOLGÅRD KIIN- TEISTÖ OY:STÄ (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Siipyyn ent. neuvolan myytäväksi lehti-ilmoituksin. Osakehuoneisto käsittää yhteensä 101 m 2 ja se sijaitsee Fastighets Ab Sideby Solgård Kiinteistö Oy:ssä. Tasearvo on ,50. Ehdotus annetaan kokouksessa.

19 Tekninen lautakunta METSÄLÄN KOULUN MYYNTI (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Metsälän koulun myytäväksi lehti-ilmoituksin. Kiinteistön kiinteistötunnus on ja tontin koko on 1,0 ha. Koulun kerrosala on 778 m 2 ja tilavuus m 3. Rakennuksessa on yksi 3 h+k käsittävä asunto, 2 h+k käsittävä asunto ja 2 h+kk käsittävä asunto, 199 m 2. Tontilla on ulkorakennus, n. 200 m 2. Sähkö- ja vesiliittymät sisältyvät. Metsälän koulun tasearvo on ,71. Ehdotus annetaan kokouksessa.

20 Tekninen lautakunta OSAKEHUONEISTON MYYNTI ASUNTO OY METSÄLÄSTÄ (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Metsälän ent. päiväkodin myytäväksi lehtiilmoituksin. Osakehuoneisto käsittää yhteensä 150 m 2 ja se sijaitsee Asunto Oy Metsälässä. Tasearvo on ,15. Ehdotus annetaan kokouksessa.

21 Tekninen lautakunta SKAFTUNGIN KOULUN MYYNTI (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Skaftungin koulun myytäväksi lehti-ilmoituksin. Kiinteistöstä, jonka kiinteistötunnus on myydään n. 0,87 ha ja kiinteistöstä n. 0,28 ha, eli yhteensä n. 1,15 ha. Koulun kerrosala on 433 m 2 ja talousrakennusten kerrosala on 274 m 2. Tilavuus on vastaavasti m 3 ja 805 m 3. Koulurakennuksessa on yksi huoneisto, 3 h +k ja tontilla on sauna, ulkorakennus ja pumppaamo. Sähkö- ja vesiliittymät sisältyvät. Skaftungin koulun tasearvo on ,76. Ehdotus annetaan kokouksessa.

22 Tekninen lautakunta OSAKEHUONEISTON MYYNTI FASTIGHETS AB VÄSTANÄNG KIINTEISTÖ OY:STÄ (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Skaftungissa sijaitsevan osahuoneiston myytäväksi lehti-ilmoituksin. Osakehuoneisto käsittää yhteensä 50 m 2 ja se sijaitsee Fastighets Av Västanäng Kiinteistö Oy:ssä. Ehdotus annetaan kokouksessa.

23 Tekninen lautakunta ASUNTOTONTIN MYYNTI (SS/SS) Kaupunki on tarjonnut Siipyyssä sijaitsevan asuntotontin myytäväksi lehti-ilmoituksin. Tontin koko on m 2 ja siellä sijaitsee purkukunnossa oleva asuinrakennus (ent. sosiaalimökki). Sähköliittymä sisältyy. Ehdotus annetaan kokouksessa.

24 Tekninen lautakunta TYÖNJOHTAJAN PALKKAAMINEN (SS/SS) Työsopimussuhteinen työnjohtajan toimi KRS Kadun tulosyksikössä on julistettu haettavaksi oheisen kuulutuksen mukaisesti. Työnjohtajan tehtäväkohtainen palkka on /kk ja toimialalisä on 5 % 3 vuoden palvelussuhteen sekä 9 % 5 vuoden palvelussuhteen jälkeen. Lisäksi voidaan myöntää henkilökohtainen palkanosa. Ehdotus annetaan kokouksessa.

25 Tekninen lautakunta SEKA- JA APUTYÖLÄISEN PALKAAMINEN (SS/SS) Työsopimussuhteinen seka- ja aputyöläisen toimi KRS Kadun tulosyksikössä on julistettu haettavaksi oheisen kuulutuksen mukaisesti. Seka- ja aputyöläisen palkkaryhmä on IC ja tuntipalkka 9,37. Työkokemuslisä voi olla 0,46 2 vuoden palvelussuhteen, 0,92 4 vuoden palvelussuhteen ja 1,38 7 palvelussuhteen jälkeen. Lisäksi voidaan myöntää henkilökohtainen lisä. Ehdotus annetaan kokouksessa.

26 Tekninen lautakunta KIINTEISTÖNHOITAJAN PALKKAAMINEN (SS/SS) 3-4 työsopimussuhteista kiinteistönhoitajan tointa Kiinteistöttulosyksikössä on julistettu haettaviksi oheisen kuulutuksen mukaisesti. Kiinteistönhoitajan henkilökohtainen palkka on 1 583,93 /kk ja toimialalisä on 5 % 3 vuoden palvelussuhteen sekä 9 % 5 vuoden palvelussuhteen jälkeen. Lisäksi voidaan myöntää henkilökohtainen palkanosa. Ehdotus annetaan kokouksessa.

27 Tekninen lautakunta IISAKKALA RAIMO JA ULLA; POIKKEUSLUPAHAKEMUS SAUNARAKEN- NUKSEN LAAJENNUSTA VARTEN (AJM/SS) Hakija anoo poikkeuslupaa kiinteistöllä sijaitsevan saunan laajennusta varten 31,5 m 2 :llä. Kiinteistö sijaitsee itäisellä Kumletillä. Kaupunginvaltuuston hyväksymän rantayleiskaavan mukaan rakennuspaikkaa on RA-alue, LOMA-ASUNTOJEN KORTTELIALUE. Ostettuaan kiinteistön hakija on huomannut, ettei kiinteistöllä oleva sauna vastaa myönnettyä lupaa nro 115/98, Loppukatselmus on pidetty ja silloin rakennusvalvonta kehotti omistajaa hakemaan poikkeuslupaa ja/tai rakennuslupaa toimenpiteestä riippuen. Kiinteistöllä on tällä hetkellä lomamökki, 42 m 2 sekä saunarakennus, 40,5 m 2. Mainittu sauna on 31,5 m 2 suurempi kuin myönnetty lupa ja ylittää erillisen saunan rakennusoikeuden 10,5 m 2 :llä. Kyseisen kiinteistön rakennusoikeus on: Loma-asunto 80 m 2, loma-asunto saa olla enintään 100 m 2, jos siihen sisältyy sauna. Erillinen sauna saa olla 30 m 2. Lisäksi kiinteistölle saa rakentaa talousrakennuksen. Yhteensä 130 m 2. Naapureita on kuultu asiassa. Muistutuksia ei ole jätetty. Tekninen lautakunta ehdottaa hakemuksen puoltamista. Yhteenlaskettu rakennusoikeus ei ylitä 130 m 2 eikä rakennusten määrä ylity. Yhteenlaskettu kerrosala jo suoritettu laajennus mukaan lukien on tällä hetkellä 82,5 m 2. Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus tekee päätöksen asiassa.

28 Tekninen lautakunta SJÖBERG ELISABETH; POIKKEUSLUPAHAKEMUS KESÄMÖKIN RAKENTA- MISTA VARTEN (AJM/SS) Hakija anoo poikkeuslupaa rakentaakseen kesämökin kiinteistölle Yhteensä 105 m 2 (kerrosala). Kaupunginvaltuuston hyväksymän rantayleiskaavan mukaan rakennuspaikka on RA- alue, LOMA-ASUNTOJEN ALUE. Hakija on myös anonut rakennuslupaa uuden saunan, 24,5 m 2, sekä autokatoksen/autotallin, 20,5 m 2, rakentamiselle. Uudisrakennuksen rakentamisen yhteydessä anotaan vanhemman kesämökin ja varaston purkulupaa. Yhteensä puretaan 109 m 2. Jos kaikki uudet rakennukset rakennetaan, yhteenlaskettu kerrosala tulee olemaan 150 m 2. Kyseisen kiinteistön rakennusoikeus on: 1 vapaa-ajanasunto 80 m 2, 1 vierastupa 30 m 2, 1 sauna 35 m 2 sekä talousrakennus. Yhteensä 150 m 2. Naapureita on kuultu asiassa. Muistutuksia ei ole jätetty. Tekninen lautakunta ehdottaa hakemuksen puoltamista kesämökin koon osalta. Yhteenlaskettu rakennusoikeus ei ylitä 150 m 2, jos kaikki uudisrakennukset rakennetaan. Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus tekee päätöksen asiassa.

29 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1050 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1050 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen ja korttelin tontinvuokraajat ovat kirjallisesti hyväksyneet ehdotuksen, minkä vuoksi sitä ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 474.

30 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1053 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1053 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen ja korttelin tontinvuokraajat ovat kirjallisesti hyväksyneet ehdotuksen, minkä vuoksi sitä ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 475.

31 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1084 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1084 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen, minkä vuoksi ehdotusta ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 476.

32 Tekninen lautakunta KORTTELIN 1085 TONTTIJAKO (NEA/SS) Ehdotus tonttijaoksi on laadittu 10. kaupunginosan korttelille 1085 (Antila). Ehdotus noudattaa voimassa olevaa asemakaavaa. Kaupunki omistaa korttelialueen ja korttelin tontinvuokraajat ovat kirjallisesti hyväksyneet ehdotuksen, minkä vuoksi sitä ei tarvitse asettaa yleisesti nähtäväksi MRA 39 :n 3. momentin mukaisesti. Tekninen lautakunta hyväksyy tonttijaon Nro Ti 477.

33 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÄÄTÖS KRISTIINANKAUPUNKI Annettu julkipanon jälkeen Lapväärtintie 163 A Kristiinankaupunki Tekltk 88/ Puh fax Dnro 85/2011 ASIA Suunnittelutarveratkaisu HAKIJA Mitts Pia ja Ek Hans Långbackantie TIUKKA HAKEMUS Rakennuspaikka Kiinteistötunnus: määräosa tilasta Pinta-ala: 5000 m 2 Osoite: Sårbackantie TIUKKA Rakennushanke ja -toimenpide Asuintalo: Kerrosten lukumäärä: 1 Kerrosala m 2 : 185 Autotalli Kerrosten lukumäärä: 1 Kerrosala m 2 : 112 Rakennusrajoitus Suunnittelutarvealue Nykytilanne Rakennuspaikka on rakentamaton. Kaupunginvaltuuston hyväksymässä Tiukan osayleiskaavassa alue on osoitettu M-alueeksi, MAA- ja METSÄTALOUSVALTAINEN ALUE.

34 2 Kuuleminen Lausunnot Naapureita on kuultu, eivätkä he vastusta hakemusta. Kaavan laatija puoltaa hakemusta. Teknisen johtajan ehdotus Tekninen lautakunta myöntää anotun poikkeusluvan, koska rakennushanke ei aiheuta haittaa kaavoitukselle, kaavan toteuttamiselle eikä alueen käytön muulle järjestelylle eikä aiheuta haitallisia ympäristövaikutuksia eikä vaikeuta luonnonsuojelua tai rakennetun ympäristön suojelemista. Teknisen lautakunnan päätös Perustelu Asuinrakennus ja autotalli rakennetaan suunnitelmien mukaan viettävään maastoon Sårbackenin kulttuurihistoriallisen rakennuskannan koillispuolelle. Sårbackenin kulttuurihistorialliset rakennukset muodostavat erillisen kokonaisuuden eikä uudisrakennus turmele sitä. Hakijan tulee ottaa huomioon ilmasähköjohtojen suojaetäisyys. Sovelletut lainkohdat Maankäyttö- ja rakennuslaki 16 ja 137. Voimassaoloaika Päätös on voimassa kaksi (2) vuotta päätöksen ilmoittamisesta. Ennen minkäänlaisen rakennustoimenpiteen aloittamista hakijalla tulee olla paikallisen rakennusvalvontaviranomaisen myöntämä rakennuslupa. Tämä päätös ilmoitetaan julkipanon jälkeen. Muutoksenhaku Muutosta tähän päätökseen voi hakea valittamalla siitä kirjallisesti Vaasan hallinto-oikeuteen. Valitusosoitus oheistetaan. Tekninen johtaja Sven Söderlund

35 3 Valmistelija Ari-Johan Myllyniemi Liitteet Asemapiirros Ympäristökartta Ote osayleiskaavasta lentokuvineen Jakelu ja maksu Päätös hakijalle Maksu 390 euroa Mitts Pia ja Ek Hans Långbackantie TIUKKA Maksuton jäljennös Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Koulukatu 19 PL VAASA Kristiinankaupungin rakennusvalvontatoimisto Lapväärtintie 163 A KRISTIINANKAUPUNKI

36 Tekninen lautakunta VUOKRA-ALUEEN MUUTTAMINEN (SS/SS) Länken Ski ry. vuokraa m 2 :n alueen ( /1) nk. Lions-saunaa varten Pyhävuorella. Aluetta tullaan pienentämään, jotta suunnitteilla oleva sodanaikainen korsu mahtuisi alueelle. Länken Ski ry. hyväksyy vuokratontin pienennyksen. Tekninen lautakunta päättää hyväksyä vuokratontin /2 muutoksen oheisen kartan mukaisesti.

37 Tekninen lautakunta KRISTIINANSEUDUN SOTAVETERAANIT RY; ANOMUS VUOKRATONTISTA (SS/SS) Kristiinankaupungin Sotaveteraanit ry. aikoo rakentaa n. 40 m 2 :n sodanaikaisen korsun Pyhävuorelle. Sopiva paikka korsulle on todettu olevan Lions-saunan ja huoltorakennuksen välillä pysäköintipaikan vieressä. Yhdistys anoo n m 2 :n tonttia ja tarkoituksena on, että rakentaminen aloitetaan kesäkuussa Tontti on asemakaavaluonnoksen mukaan matkailua palvelevien rakennusten korttelialue (RM-1). Tekninen lautakunta päättää vuokrata oheisen kartan mukaisen alueen /3 Kristiinankaupungin Sotaveteraanit ry:lle ja vuosivuokra on 50.

38 Tekninen lautakunta ANDTFOLK NILS-ERIK; ANOMUS EROSTA ELÄKKEELLE JÄÄMISEN TAKIA (BN/SS) Maanmittausteknikko Nils-Erik Andtfolk anoo eroa maanmittausteknikon virastaan lähtien, koska hän jää eläkkeelle Tekninen lautakunta päättää hyväksyä anomuksen.

Tekninen lautakunta 19.6.2012

Tekninen lautakunta 19.6.2012 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 19.6.2012 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Tiistaina 19.6.2012 klo. 17.00 Paikka Kesäravintola Pavis, HUOM! Asiat 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 18.2.2015

Tekninen lautakunta 18.2.2015 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 18.2.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta 18.2.2015 klo. 17.00 Paikka Raatihuoneen istuntosali Asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 22.3.2011

Tekninen lautakunta 22.3.2011 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 22.3.2011 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta HUOM! Tiistaina 22.3.2011 klo 17.00 Paikka Högåsenin päärakennus/kokoushuone III

Lisätiedot

Poikkeamislupa / Kaupunginosa 24 kortteli 2 tontti 17 (Asunto Oy Kokkolan Credo)

Poikkeamislupa / Kaupunginosa 24 kortteli 2 tontti 17 (Asunto Oy Kokkolan Credo) Rakennus- ja ympäristölautakunta 202 04.11.2015 Poikkeamislupa / Kaupunginosa 24 kortteli 2 tontti 17 (Asunto Oy Kokkolan Credo) 674/10.03.00/2015 Rakennus- ja ympäristölautakunta 04.11.2015 202 Valmistelija:

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 17.9.2014

Tekninen lautakunta 17.9.2014 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 17.9.2014 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta 17.9.2014 klo 17.00 Paikka Raatihuoneen istuntosali Asiat 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Kaupunginhallitus Kaj/ *********************** ( )

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/ (7) Kaupunginhallitus Kaj/ *********************** ( ) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 36/2012 1 (7) 1135 Poikkeamishakemus (Vartiokylä, tontti 45270/17) HEL 2012-006696 T 10 04 01 Rakvv 45-640-12-S Päätös Rakennuspaikka Hakemus Säännökset, joista poiketaan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 15.8.2012

Tekninen lautakunta 15.8.2012 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 15.8.2012 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Keskiviikko 15.8.2012 klo. 17.00 Paikka Raatihuoneen kokoussali Asiat 83 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 16.5.2011

Tekninen lautakunta 16.5.2011 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 16.5.2011 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Huom!! Maanatai 16.5.2011 klo. 17.00 Paikka Högåsenin päärakennus, ATK-sali II krs.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ sallitaan myös muu toimistokäyttö.

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ sallitaan myös muu toimistokäyttö. Helsingin kaupunki Esityslista 24/2016 1 (5) 4 Poikkeamishakemus (Kuntatalo Oy, Kallion tontti 11303/3, Toinen Linja 14) HEL 2014-015224 T 10 04 01 Rakvv 11-3839-14-S Päätösehdotus Hakija Rakennuspaikka

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 17.3.2015

Tekninen lautakunta 17.3.2015 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 17.3.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Huom! Tiistai 17.3.2015 klo 17.00 Paikka Raatihuoneen kokoussali Asiat 16 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 11.12.2014

Tekninen lautakunta 11.12.2014 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 11.12.2014 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Paikka 11.12.2014 klo. 16.00 HUOM! Pärus café, Lapväärtintie 1227, Perus Asiat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Poikkeaminen (LTK) / Ryönä, 451-2-26 (Kaarinniementie 150) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Hakija: Pasila Petteri ja Minna

Hakija: Pasila Petteri ja Minna Rakennuslautakunta 14 04.02.2015 Kaavoitustoimikunta 15 02.03.2015 Kunnanhallitus 50 09.03.2015 Poikkeamislupa, Pasila Petteri ja Minna 495/10.03.00.02/2015 Rakennuslautakunta 04.02.2015 14 Hakija: Pasila

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (7) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ kaupunginosan (Haaga) korttelin tontti 3

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (7) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ kaupunginosan (Haaga) korttelin tontti 3 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/2012 1 (7) 354 Poikkeamishakemus (Haaga, Puutarhurinkuja 2) (b-asia) HEL 2012-011277 T 10 04 01 Rakvv 29-2575-12-12-S 14.8.2012 Päätös Rakennuspaikka Hakemus Säännökset,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Poikkeaminen (LTK) / Lamperila, 419-3-117 (Suovunniementie 131) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 79 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) 3390/11.111/2014 KHALL 79 Hakija Nimi Eeva ja Paavo Runtti Osoite Lodentie

Lisätiedot

Liite /ympltk

Liite /ympltk RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(4) Ympäristölautakunta 25 Annettu julkipanon jälkeen 3.4.2018 ASIA HAKIJA Kaavassa osoitetun rakennusoikeuden ylitys Suomenselän Jauhemaalaus Oy Eeliksentie 6 34870 Visuvesi Kunta

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 20.04.2017 Sivu 1 / 1 1790/2017 10.03.00 93 Purkamislupa-asia, 2017-233, Tontunmäentie 33 02200 ESPOO, Asunto Oy Riihitonttu c/o Talohallinta Oy Martinlaakso Päätöspäivämäärä 20.04.2017

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5398/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5398/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 220 Asianro 5398/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-510-10-33 Va. yleiskaavajohtaja Matti Asikainen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 29.4.2015

Tekninen lautakunta 29.4.2015 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 29.4.2015 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Keskiviikko 29.4.2015 klo. 17.00 Paikka Raatihuone Asiat 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/2012 1 (8) 464 Poikkeamishakemus (Lauttasaari, Vattuniemenkuja 6) HEL 2012-012801 T 10 04 01 Rakvv 31-2875-12-S 19.9.2012 Päätös päätti hyväksyä Valion Eläkekassan poikkeamishakemuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (8) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2013 1 (8) 277 Poikkeamishakemus (Länsisatama, Saukonpaadenranta 22/20) HEL 2013-006478 T 10 04 01 Rakvv 20-984-13-S 7.5.2013 Päätös päätti hyväksyä Lemminkäinen Talo Oy:n

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (1) 186 Asianro 4087/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-471-1-45 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(4) Ympäristölautakunta 62 Annettu julkipanon jälkeen 16.09.2015 ASIA Rakentamisen poikkeamislupa

RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(4) Ympäristölautakunta 62 Annettu julkipanon jälkeen 16.09.2015 ASIA Rakentamisen poikkeamislupa RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(4) Ympäristölautakunta 62 Annettu julkipanon jälkeen 16.09.2015 ASIA Rakentamisen poikkeamislupa HAKIJA Jarmo ja Anne-Marie Lilius Vehnätie 3 33480 Ylöjärvi HAKEMUS Rakennuspaikan

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 KAUPPI KORTTELIT 880 4 JA 881 26, 27 JA 28, TEISKONTIE 33 JA KUNTOKATU 4 (TAMK JA PIRAMK, LISÄRAKENTAMINEN) SEKÄ KATU-, PUISTOJA PYSÄKÖINTIALUETTA.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 26 Poikkeamishakemus (Vallila, Elimäenkatu 20) HEL 2015-007533 T 10 04 01 Rakvv 22-1781-15-S, Ksv:n hankenumero 5046_8 Päätös päätti hyväksyä Oy Elimäenkatu 20 asemakaavaa

Lisätiedot

1. Aloite, hakija. 2. Suunnittelualue

1. Aloite, hakija. 2. Suunnittelualue 9 10 Uusikaupunki, Pyhämaa, Kari, Pöylä ym. LIITE 1 Ranta-asemakaava Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n tarkoittama osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kari 895-487-1-66, Eteläranta 895-487-1-11, Pöylä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4.12.2013

Tekninen lautakunta 4.12.2013 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 4.12.2013 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Keskiviikko 4.12.2013 klo. 17.00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone, Lapväärtintie

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 221 Asianro 5403/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-419-3-104-M606 Va. yleiskaavajohtaja Matti Asikainen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus

Lisätiedot

Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle

Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle Kaupunkikehityslautakunta 24 28.06.2017 Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle 456/10.03.00.02/2017 KAKEL 24 Esittelijä: Toimialajohtaja Pasi Leimi,

Lisätiedot

135 21.10.2014 158 09.12.2014. Lausunto Uudenmaan ELY-keskukselle poikkeamisasiassa 14-43-POY / Österby 498-3-20

135 21.10.2014 158 09.12.2014. Lausunto Uudenmaan ELY-keskukselle poikkeamisasiassa 14-43-POY / Österby 498-3-20 Rakennus- ja ympäristölautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta 135 21.10.2014 158 09.12.2014 Lausunto Uudenmaan ELY-keskukselle poikkeamisasiassa 14-43-POY / Österby 498-3-20 Rakennus- ja ympäristölautakunta

Lisätiedot

Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 22.6.2011 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Keskiviikkona 22.6.2011 klo. 17.00 Paikka Högåsenin päärakennus, ATK-sali II krs

Lisätiedot

Tontin pinta-ala: 2082m2

Tontin pinta-ala: 2082m2 Rakennuslautakunta 23 20.05.2015 Rakennuslupahakemus R2-2015 (6. kaupunginosan korttelin 82 tontti 5, Alppitie 10A, olohuoneen ja eteistilan laajennus ja muutos sekä terassin laajennus, lupaa haetaan jo

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 3/2016 39 Kaavoitustoimikunta 14.03.2016 Aika 14.03.2016 klo 18:00-18:24 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen

Lisätiedot

Liite /ympltk

Liite /ympltk RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(4) Ympäristölautakunta 27 Annettu julkipanon jälkeen 3.4.2018 ASIA HAKIJA Kaavasta poikkeaminen, käyttötarkoituksen muutos Jani ja Sari Aalto Petäjäkuja 3 O 34600 Ruovesi Rakennuspaikan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (1) 147 Asianro 3125/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-416-8-49 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Kiinteistölle

Lisätiedot

Suunnittelutarveratkaisu asuinrakennuksen rakentamiseen / Jorma Moilanen (MRL 137 )

Suunnittelutarveratkaisu asuinrakennuksen rakentamiseen / Jorma Moilanen (MRL 137 ) Kunnanhallitus 301 03.11.2014 Suunnittelutarveratkaisu asuinrakennuksen rakentamiseen / Jorma Moilanen (MRL 137 ) 3564/11.111/2014 KHALL 301 Hakija Nimi Moilanen Jorma Osoite Palokankaantie 45, 92400 Ruukki

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄNTIEN POHJOISPUOLEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KEURUU SAMMALINEN- JÄRVI

JYVÄSKYLÄNTIEN POHJOISPUOLEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KEURUU SAMMALINEN- JÄRVI In s i n ö ö r i - j a K i i n t e i s t ö t o i m i s t o H a v a n k a O y Keskuskatu 5, 39700 PARKANO p. 040-833 9275, 0400-234 349, email:havanka@kolumbus.fi www.havanka.fi JYVÄSKYLÄNTIEN POHJOISPUOLEN

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS iite kaupunkikehityksen lautakunnan esityslistaan nro 5 6.11.2014 asia 46 OSAISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITEMA KETUNKIVENKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaavan muutos koskee: 205 Sievarin kaupunginosa, korttelin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3588/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3588/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (1) 158 Asianro 3588/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-405-26-107 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

RAIVION ASEMAKAAVANMUUTOS

RAIVION ASEMAKAAVANMUUTOS VAMMALAN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA G:\AKVAT\Raivio\OASL1.doc 1/5 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAIVION ASEMAKAAVANMUUTOS ALUEEN SIJAINTI Asemakaava koskee Raivion kaupunginosan vanhimman osan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 122. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 122. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi 16.11.2015 Sivu 1 / 1 4698/2015 02.07.00 122 Teollisuustontin vuokraaminen Tero Tahkolalle, kortteli 85127 tontti 13 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 SALON KAUPUNKI RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavamuutos koskee Förbyn kylässä: Nedergård-Övergård ranta-asemakaavaa Koivikon ranta-asemakaavaa Tilaa Riretu

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.2.2013

Tekninen lautakunta 20.2.2013 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 20.2.2013 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Paikka Keskiviikkona 20.2.2013 klo 16.00 Huom! Raatihuone, istuntosali Asiat 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(3)

RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(3) RUOVEDEN KUNTA PÄÄTÖS 1(3) Ympäristölautakunta Annettu julkipanon jälkeen 25.2.2015 ASIA Rakentamisen poikkeamislupa HAKIJA Ilpo ja Virpi Raiskila Rinnekatu 26, 33250 Tampere HAKEMUS Rakennuspaikan osoite:

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33 15.04.2013 Sivu 1 / 1 1734/02.07.00/2013 33 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Matti Tausalle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun varastorakennuksen ja tuotantotilan rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

HAMINAN KAUPUNKI Tekninen toimi 4.10.2012

HAMINAN KAUPUNKI Tekninen toimi 4.10.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1(8) ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELIN 54 TONTEILLA 3 JA 4 (PURSIMIEHENKATU 3 JA 5) 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Saviniemen kaupunginosassa korttelin

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS

SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS VAMMALAN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS ALUEEN SIJAINTI Asemakaavamuutos koskee Sastamalan kaupunginosan korttelia

Lisätiedot

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015 Zi-1c 1 OSÄLLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SAPPIONMETSÄN RANTÄKAAVAN MUUTTAMINEN ÄHTÄRIN KAUPUNGIN HANKAVEDEN KYLÄ 26.01.2015 OÄS Osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa esitetään asemakaavamuutoksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 16.2.2011

Tekninen lautakunta 16.2.2011 Kristiinankaupunki Tekninen lautakunta 16.2.2011 Esityslista KRISTIINANKAUPUNKI Tekninen lautakunta Kokouksen: Ajankohta Keskiviikkona 16.2.2011 klo. 17.00 Paikka Högåsenin päärak./kokoushuone, III krs

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (Drno 20/2016) RUKAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELEISSA 140, 141 JA 142, YLEISELLÄ PYSÄKÖINTIALUEELLA JA NIIHIN LIITTYVILLÄ KATU-, URHEILU-, JA VIRKISTYS-, VESI- SEKÄ RETKEILY- JA ULKOILUALUEILLA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 224 16.12.2015. 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 224 16.12.2015. 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015 Tonttien 297-25-80-1 (Jynkän koulu) ja 297-43-17-1 (Karttulan koulu) vuokraaminen / Kiinteistö Oy Kuopion Koulutilat Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39 04.04.2016 Sivu 1 / 1 1374/2016 02.07.00 39 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Oy C.J. Hartman Ab:lle rakennus-, sisustus- ja teollisuustarvikkeiden tukkukaupan rakentamista varten, kortteli 85129 Valmistelijat

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 10. 22.6.2010 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 1. kaupunginosan kortteli 10. Oheiselle kartalle on osoitettu

Lisätiedot

Överby Asuinrakennuksen (rak. v. 1910) purkaminen. Rakennuspaikka: Haapajärvi , Majtorp

Överby Asuinrakennuksen (rak. v. 1910) purkaminen. Rakennuspaikka: Haapajärvi , Majtorp Rakennus- ja ympäristölautakunta 4 26.01.2016 Rakennusvalvonnan ilmoitusasioita Rakennus- ja ympäristölautakunta 26.01.2016 4 Rakennus- ja ympäristölautakunnalle tiedoksi saatetaan seuraavat päätökset:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (5) 161 Suunnittelutarveratkaisuhakemus (Konala, Paperitie 1) HEL 2016-013152 T 10 04 02 Ksv 5045_29, Rakvv 32-2954-16-S Päätös päätti hyväksyä Oy Teboil Ab:n suunnittelutarveratkaisuhakemuksen.

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9. HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 14.4.2015 Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.2014 162 Kaavan hyväksyminen: Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 1. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 52 20.03.2013. 52 Asianro 1373/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 52 20.03.2013. 52 Asianro 1373/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (1) 52 Asianro 1373/10.00.02/2013 Asuntotontin 297-33-33-2 (Lehtoniementie 114) vuokraaminen / Lakea Kiinteistöt Oy Kiinteistöjohtaja Jari Kyllönen Maaomaisuuden hallintapalvelut

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 65. Rakennuslautakunta Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 12.05.2016 Sivu 1 / 1 2063/2016 10.03.00 65 Purkamislupa-asia, 2016-291, Miestentie 2 02150 ESPOO, Espoon kaupunki / Tekninen ja ympäristötoimi Päätöspäivämäärä 12.05.2016 Päätös annetaan

Lisätiedot

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 Rovaniemen kaupunki Yleiskaavan muutos kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.04.2013 ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ 2013 2 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

Kunnan osa ja kaava-alue Kortteli Tontti /rak.paikka. Kylä Tila Rek.nro. Rakennuksen pohja-ala m 2

Kunnan osa ja kaava-alue Kortteli Tontti /rak.paikka. Kylä Tila Rek.nro. Rakennuksen pohja-ala m 2 Rakennusvalvonta Hallintokatu 4, 44100 ÄÄNEKOSKI puh.0400 649495, 0400 649503, 040 7549690 tai 0400 115162 PURKAMISILMOITUS PURKAMISLUPAHAKEMUS JA VIRANHALTIJAN HAKIJA Nimi Osoite Sähköpostiosoite Puhelin

Lisätiedot

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m²

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m² Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 09.06.2015 Rakennuslupa 15-64-A, Dåvits 410-1-81 / Oikaisuvaatimus 15-12-OIK 490/10.03.00.02/2015 Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 Asia Rakennuslupa Hakemus on

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 Valmistelija Elina Masalin, kaavasuunnittelija, p. 040 773 7752 KAAVA NRO 0316 Kaupunkisuunnittelu OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

AK-VIII. 2980.0 k-m 2. Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2 Myllymäenkatu 21 53100 LAPPEENRANTA

AK-VIII. 2980.0 k-m 2. Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2 Myllymäenkatu 21 53100 LAPPEENRANTA Rakennuslautakunta 10 05.02.2013 Lupa nro 2012-497 / Asunto Oy Lappeenrannan Viipurin Vaneri 2:n rakennuslupahakemus RAKLA 10 Rakennuslupa nro 2012-497 Rakennuspaikka: 405-4-64-2 Pinta-ala 0.0 Laivastokatu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 27 05.02.2014. 27 Asianro 8963/10.03.00/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 27 05.02.2014. 27 Asianro 8963/10.03.00/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2014 1 (1) 27 Asianro 8963/10.03.00/2013 Poikkeaminen (LTK) / Stockpos Oy / Väinölänniemi 1-17-1 (Vuorikatu 11) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12

Espoon kaupunki Pöytäkirja 34. 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1602/02.07.00/2015 34 Kolmen asuntotontin vuokraus Gumbölestä Skanska Talonrakennus Oy:lle, kortteli 71020 tontit 10, 11 ja 12 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey, puh. 040 536

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6. JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE Kh 25.6.2012 306 Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.2012: Liite 306 Jakobstads skytteförening r.f. anoo, että kaupunginhallitus valitsee

Lisätiedot

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi

Rakennuslupahakemus nro kiinteistölle , As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi Rakennuslautakunta 30 02.05.2017 Rakennuslupahakemus nro 2017-340 kiinteistölle 405-7-31-2, As Oy Lappeenrannan Uusi Kahilanniemi 24/10.03.00.04.00/2017 RAKLA 30 Valmistelija/lisätiedot: rakennustarkastaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 78 29.4.2015 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Asemakaavaehdotus / Keilanrinne Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta 25.2.2015 40 Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04. Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.2013/ 50 104 415-265-2012 YRTTISUON ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekla

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7174/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7174/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/2016 1 (1) 357 Asianro 7174/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-405-5-9 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

Lupanumero Päätöspäivä

Lupanumero Päätöspäivä 1 / 5 HAKIJA Joutsenhanhi / Sisco Vuokra-Asunnot Oy Linnavuorentie 28 C, 00950 HELSINKI RAKENNUSPAIKKA Kiinteistötunnus 68-0-527-0001 Kaupunginosa KAUPUNGINOSA Kortteli 527 Tontti 1 Kiinteistön pinta-ala

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Senaatti-kiinteistöt (jättöpäivämäärä 17.8.

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kaupunkisuunnittelulautakunta Akp/ Senaatti-kiinteistöt (jättöpäivämäärä 17.8. Helsingin kaupunki Esityslista 9/2017 1 (5) 5 Suunnittelutarveratkaisuhakemus (Santahamina, Hevostallintie) (basia) HEL 2016-009094 T 10 04 02 Ksv 5050_31, Rakvv 51-2058-16-S Päätösehdotus Hakija Rakennuspaikka

Lisätiedot

MYLLYMÄEN KOULURAKENNUKSEN LAAJENNUS PÄIVÄKODILLA JA VIIDELLÄ OPETUSTILALLA, JÄTE- JA VARASTORAKENNUS JA KOLME PIHARAKENNUSTA

MYLLYMÄEN KOULURAKENNUKSEN LAAJENNUS PÄIVÄKODILLA JA VIIDELLÄ OPETUSTILALLA, JÄTE- JA VARASTORAKENNUS JA KOLME PIHARAKENNUSTA Rakennuslautakunta 105 02.12.2014 Rakennuslupahakemus nro 2014-810 / Myllymäen koulurakennuksen laajennus päiväkodilla ja viidellä opetustilalla, jäte- ja varastorakennus ja kolme piharakennusta 187/10.03.00.04.00/2014

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 7. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 12.01.2015 Sivu 1 / 1 5499/02.07.00/2014 7 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 28.7.2006 Suunnittelualue ja nykyinen maankäyttö Voimassa olevan kaavan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh 07.03.2016 Sivu 1 / 1 860/2016 02.07.00 29 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta, kortteli 85127 tontti 3 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

Liite /ympltk

Liite /ympltk RUOVEDEN KUNTA 28 Annettu julkipanon jälkeen 3.4.2018 ASIA HAKIJA Kaavasta poikkeaminen, käyttötarkoituksen muutos Perustettava As Oy Ruoveden Suppa Marko Mäkelä Mäkimetsäntie 9, 60420 Seinäjoki Rakennuspaikan

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91 Kokousaika 28.9.2011 klo 15.15-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari Viuhkola

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 115 26.06.2013. 115 Asianro 5027/10.02.05/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 115 26.06.2013. 115 Asianro 5027/10.02.05/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 115 Asianro 5027/10.02.05/2013 Rakennuskiellon määrääminen Vehmersalmi Ritoniemi Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Tiivistelmä:

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNGISSA KAAVOITUKSESTA JA MUISTA KAAVOITUKSEEN LIITTYVISTÄ VIRANOMAISTEHTÄVISTÄ PERITTÄ- VÄT MAKSUT

KAJAANIN KAUPUNGISSA KAAVOITUKSESTA JA MUISTA KAAVOITUKSEEN LIITTYVISTÄ VIRANOMAISTEHTÄVISTÄ PERITTÄ- VÄT MAKSUT 1 KAJAANIN KAUPUNGISSA KAAVOITUKSESTA JA MUISTA KAAVOITUKSEEN LIITTYVISTÄ VIRANOMAISTEHTÄVISTÄ PERITTÄ- VÄT MAKSUT Hyväksytty ympäristöteknisessä lautakunnassa 30.9.2015 71 Voimassa 23.10.2015 alkaen.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden rantaosayleiskaavan 1. osan muutos Seinäjärvi, 10-404-13-31 ja 10-404-13-66 Maankäyttö- ja rakennuslain 63 1 momentin mukaan kaavaa laadittaessa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI KAAVOITUSKATSAUS 2010 Kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 29.04.2019 klo 13:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunkiympäristön toimiala Maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 66 Poikkeamishakemus (38. kaupunginosa Malmi, Hiekkakiventie 7) HEL 2017-004319 T 10 04 01 Lupatunnus 38-751-17-S, hankenumero 5048_28 Päätös päätti hyväksyä 38. kaupunginosan

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI. Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI. Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma KRISTIINANKAUPUNGIN KAUPUNKI Tontunlahden ranta-asemakaava ja rantaasemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: E24199.30, E24199.31, E24199.32, E24199.33, E24199.34 Turku, 28.9.2011 AIRIX

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS. Kuva: Blom Kartta Oy Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 16. kaupunginosa, Syväsenvaara kortteli 3036 tontti 3, Aapatie 10 LUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kuva: Blom Kartta Oy ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89. 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 23.09.2013 Sivu 1 / 1 3983/02.07.00/2013 89 Teollisuustontin vuokraaminen Juvanmalmilta Mertsin Auto- ja Kiinteistö Oy:lle, kortteli 85127 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. (09)

Lisätiedot

KOUHINRANNAN ASEMAKAAVA

KOUHINRANNAN ASEMAKAAVA LIITE kaupunkikehityksen lautakunnan esityslistaan nro 4 / 1.11.2017 / Asia nro 40 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KOUHINRANNAN ASEMAKAAVA Asemakaava koskee: Pirkkalan kylän määräaloja 79-428-2-72-M501

Lisätiedot

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS MAANMITTARI OY ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 21.3.2013 NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja

Lisätiedot

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka

127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue , 33. kaupunginosa Soukka 4331/10.02.03/2013 127 Soukansalmi, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 412008, 33. kaupunginosa Soukka Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Aalto, puh. 050 553 2886 etunimi.o.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

SUUNNITTELUTARVERATKAISU. Kuhmon kaupunki. Sivu Hakemusnumero

SUUNNITTELUTARVERATKAISU. Kuhmon kaupunki. Sivu Hakemusnumero Hakija Nimi Pappila Ari-Pekka Pulkkinen Minna Elisa Postitoimipaikka Lähiosoite 88900 KUHMO Lylykuja 2 Rakennuspaikka Kunta Kuhmo Kaupunginosa / kylä Korpisalmi RN:o 220:4 X-koordinaatti Y-koordinaatti

Lisätiedot

Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus

Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus Rakennuslautakunta 53 03.06.2014 Rakennuslautakunta 59 01.07.2014 Lupa nro 2014-192 / Lappeenrannan Arvokiinteistöt Oy, rakennuslupahakemus 187/10.03.00.04.00/2014 RAKLA 53 Valmistelija/lisätiedot: Rakennustarkastaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot