Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin"

Transkriptio

1 Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A2865 Kaivuri 250 tuotenumero A2890

2 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen perusteella. Tähän käyttöohjeeseen perehtymällä ja sitä noudattamalla varmistatte turvallisuutenne sekä työlaitteenne varman toiminnan ja pitkän käyttöiän. Mikäli työlaitteenne toiminnoissa on ongelmia tai tarvitsette varaosia tai huoltoa ottakaa yhteyttä omaan Avant-jälleenmyyjäänne 2. Käyttötarkoitus Kaivuri 220 ja 250 on tarkoitettu käytettäväksi kaivuutöissä. Kaivuria voidaan käyttää myös maan kuormaamiseen esimerkiksi peräkärryn tai dumperin lavalle. Kaivuri ei kuitenkaan sovellu muun, kuin maa-aineksen kaivamiseen, nostamiseen tai kuormaamiseen. Erilaisten rakennustarvikkeiden tai muiden raskaiden esineiden nostaminen saattaa aiheuttaa kaivuri-kuormaaja yhdistelmän kaatumisen kuormituksen äärialueilla. 3. Turvallisuusohjeet Ennen kaivurin käyttöönottoa lue huolellisesti kuormaimen ja kaivurin käyttöohjekirjat. Kun kiinnität kaivurin kuormaimeen varmista, että kuormaimen pikakiinnityslevyn lukitustapit ovat varmasti ala-asennossaan ja lukinneet kaivurin kuormaimeen. Älä koskaan aloita työskentelyä ennen kuin kaivuri on lukittunut kuormaajan etulevyyn (ks. luku 5.3). Älä koskaan aloita työskentelyä, ennen kuin kaivurin molemmat vakaajat (ylempi vakaajakorvake ja alempi hydraulinen lukitus) on lukittu kuormaajaan. (Ks. luku 5.4 ja 6.1) Aloita kaivurin käyttö varovaisesti ja rauhallisesti. Kuljeta kaivuria aina mahdollisimman alhaalla matalimman painopisteen saavuttamiseksi. Kaivurin työalueella on puristumisvaara, älä päästä asiattomia henkilöitä työskentelyalueelle. Turvaetäisyys on 3 metriä. Älä koskaan mene nostetun kaivurin tai kaivurin osan alle. Älä koskaan käytä kaivuria sivuttain kaltevalla alustalla. Varmista tuenta myös tasaisella alustalla. Yhdistelmän kaatumisvaara! Käytä kaivurin tukijalkoja aina kun se on mahdollista. Tukijalat vähentävät huomattavasti kaivuri-kuormaaja yhdistelmän kaatumisriskiä sivulle kuormattaessa. Lue myös kuormaajaa koskevat turvallisuusohjeet kuormaajan ohjekirjasta.

3 3 4. Tekniset tiedot Pituus (kuljetusasennossa) 240 cm Leveys 100 cm Korkeus (kuljetusasennossa) 145 cm Kaivuusyvyys, malli cm Kaivuusyvyys, malli cm Sylintereiden lkm 6 kpl Molemmat kaivurimallit kääntyvät 180 astetta kuormaamisen helpottamiseksi. Kaivurit on varustettu erillisellä ohjainventtiilillä, jonka avulla ohjataan kaivurin kaikkia toimintoja. Kaivurit on varustettu tukijaloilla, jotka pitävät kaivuri-kuormaaja yhdistelmää paikoillaan kaivuutyön aikana. Kaivureissa on hydraulitoiminen lukitus kuormaajan runkoon, joka pitää kaivurin kiinni kuormaajassa kaivamisen aikana. Lisävarusteena: Molempiin kaivurimalleihin on saatavissa hydraulitoiminen luiskakauha, joka mahdollistaa vinojen pintojen (esim. ojien) kaivamisen. 5. Kaivurin kiinnittäminen kuormaimeen Kaivuri kiinnitetään kuormaajaan neljästä eri kiinnityspisteestä; kuormaajan pikakiinnityslevystä, hydrauliikan pikaliittimistä, kaivurin vakaajatangosta ja kaivurin hydraulisesta lukituksesta. Työlaitteen kiinnittäminen kuormaajaan tulee tehdä huolella. Jos työlaite ei ole lukittunut kuormaajaan, saattaa työlaite irrota kuormaajasta ja aiheuttaa vaaratilanteita. Siksi onkin tärkeää, että lukitsematonta työlaitetta ei nosteta missään tapauksessa yli metrin korkeuteen. Vaaratilanteiden välttämiseksi noudata aina seuraavilla sivuilla kuvattuja työlaitteiden kiinnitysohjeita. HUOM! Kaivurin mukana toimitetussa kiinnityssarjassa on kiinnikkeet sekä teleskooppi, että normaalipuomiselle koneelle. Kaikkia kiinnityssarjassa toimitettavia osia ei tarvita kaivurin kiinnittämiseen.

4 4 5.1 Kiinnityssarjan sisältö Kiinnityssarja A48132 sisältää seuraavat osat: A = Hydraulisen lukituksen sovite 300- ja 500-sarjaan B = Tukiraudan kiinnityskorvake normaaliin puomiin C = Tukirauta kaivurin ja kuormaajan välille normaaliin puomiin D = Tukirauta kaivurin ja kuormaajan välille teleskooppipuomiin E = Venttiilitelineen sovitelevy normaaliin puomiin F = Venttiiliteline G = Kaikki tarvittavat pultit, mutterit, välilevyt, sokat ja tapit.

5 5 5.2 Alatukiraudan kiinnittäminen Ennen kaivurin ensimmäistä käyttöönottoa tulee hydraulisen lukituksen soviterauta asentaa kaivuriin. 1. Soviterauta A asennetaan kaivuriin suoraan pikakiinnityslevyn korvakkeiden alapuolelle. Ks kuva 1 2. Kiinnitä soviterauta kiinnityssarjan pussissa G mukana toimitetuilla M14 pulteilla ja nyloc muttereilla käyttäen aluslevyjä niin pultin, kuin mutterinkin puolella kuvan 2 mukaisesti. Kuva 1 3. Jos soviterauta ei osu kuormaajan eturenkaiden välissä sijaitseviin koukkuihin (ks. luku 6.1) säädä soviterautaa joko eteen tai taaksepäin löysäämällä ruuveja. Kuva 2

6 6 5.3 Kaivurin mekaaninen kiinnitys kuormaimeen Kaivurin kiinnittäminen 500-sarjan kuormaajaan pikakiinnityslevyyn tapahtuu seuraavasti: 1. Vaihe: Nosta pikakiinnityslevyn molemmilla puolilla sijaitsevat lukitustapit ylös ja käännä ne taakse hahloon siten, että ne lukittuvat yläasentoon. Varmistu, että lukitustappi on lukittunut yläasentoon! 2. Vaihe: Käännä pikakiinnityslevyä hydrauliikan avulla etuviistoon asentoon. Aja kuormaaja työlaitteeseen kiinni. 3. Vaihe: Nosta puomia hieman - vedä puomin ohjausvipua taaksepäin, jolloin työlaite nousee ilmaan. Käännä puomin ohjausvipua vasemmalle, jolloin pikakiinnityslevyn alaosa kääntyy kiinni työlaitteeseen. 4. Vaihe: Käännä puomin ohjausvipua lisää vasemmalle niin että automaattinen työlaitteen lukitus laukaisee lukitustapit. Varmista että lukitustapit ovat alaasennossaan. Muista aina turvallisuusohjeet kappaleesta 3, kun kiinnität työlaitetta kuormaajaan.

7 7 5.4 Kaivurin vakaajakorvakkeen kiinnittäminen kuormaajaan Vakaajakorvakeen tarkoituksena on lukita kaivuri kaivuuasentoon ja jämäköittää kaivuri-kuormain yhdistelmää kaivamisen aikana. Suurista momenttivarsista johtuen ilman vakaajakorvaketta kuormaajan pikakiinnityslevy kääntyy voiman suuntaan ja kaivurin asentoa joutuu korjaamaan jatkuvasti. Alla ensin ohjeet normaalipuomisen ja myöhemmin teleskooppipuomisen kuormaajan kytkemiseen. Vakaajakorvakkeen kiinnittäminen normaalipuomiseen kuormaajaan: 1. Kiinnitä tukiraudan kiinnityskorvake B puomiin mukana toimitettujen M12 pulttien ja Nylock-muttereiden avulla. Ks. Kuva 3. Kiristä korvakkeen pultit puomin alapuolelta käyttäen 19 mm lenkkiavainta. 2. Kun kiinnityskorvake on paikallaan, kytke kuvassa 4 näkyvä tukirauta C mukana toimitettujen tappien ja sokkien avulla kuormaajan puomin ja kaivurin välille. Jos tukiraudan ja kaivurin reiät eivät ole kohdakkain, käännä kuormaajan pikakiinnityslevyä hydrauliikan avulla haluttuun suuntaan. Kuva 3 3. Kun molemmat tapit ovat kiinnitettyinä paikoilleen, kytke sokat tappien päihin. Kuva 4 Huom! Kun irroitat kaivurin kuormaajasta, jätä tukiraudan kiinnityskorvake B puomiin kiinni. Tämä helpottaa tukiraudan kiinnittämistä seuraavalla kerralla.

8 8 Kaivurin tukiraudan kiinnittäminen teleskooppipuomiseen kuormaajaan: Kun kuormaajan pikakiinnityslevy on kiinnitetty kaivurin kiinnikeisiin, tulee kaivurin vakaajakorvake kiinnittää kuormaajaan. 1. Kytke kuvassa 5 näkyvä tukirauta D mukana toimitettujen tappien ja sokkien avulla kuormaajan puomin ja kaivurin välille (kytke puomin puolelle tuleva tappi yläpuolelta). Jos tukiraudan ja kaivurin reiät eivät ole kohdakkain, käännä kuormaajan pikakiinnityslevyä hydrauliikan avulla haluttuun suuntaan. 2. Kun molemmat tapit ovat paikoillaan, kytke sokat tappien päihin. Kuva 5

9 9 5.5 Kaivurin venttiilin asentaminen kuormaajan puomiin Kaivuria voidaan käyttää kahdesta eri asennosta, koneen sivulta tai kuormaajan ohjaamosta. Jos kaivuria haluttaan käytää kuormaajan ohjaamosta, on venttiili kiinnitettävä kuormaajan puomiin mukana toimitettujen kiinnikkeiden avulla. Ventiilin ja venttiilitelineen asentaminen normaalipuomiseen kuormaajaan: 1. Kiinnitä sovitelevy E kuormaajan puomiin kahdella M8 pultilla kuvan 6 mukaisesti. Huom. kuormaajan puomissa on valmiit kierteet kiinnitystä varten. 2. Kiinnitä venttiilin kiinnityslevy F sovitelevyyn kahdella M8 pultilla ja mutterilla kuvan 7 mukaisesti. Kuva 6 3. Irroita venttiili sivukäyttöpaikaltaan (avaa sormiruuvi venttiilin alta ja työnnä venttiiliä oikealle) ja nosta se puomin päällä sijaitsevan kiinnityslevyn päälle. Kuva 7 4. Liu uta venttiili paikalleen kiinnikkeessä ja kiristä sormiruuvi (ks. kuva 8) venttiilin alta. Varmistu, että venttiili on lukittunut telineeseen. Kuva 8

10 10 Venttiilin ja venttiilitelineen asentaminen teleskooppipuomilliseen kuormaajaan 1. Kiinnitä venttiilin kiinnityslevy F teleskooppipuomissa sijaitseviin kierrereikiin kahdella M8 pultilla kuvan 9 ja 10 mukaisesti. 2. Irroita venttiili sivukäyttöpaikaltaan (avaa sormiruuvi venttiilin alta ja työnnä venttiiliä oikealle) ja nosta se puomin päällä sijaitsevan kiinnityslevyn päälle. 3. Liu uta venttiili paikalleen kiinnikkeessä ja kiristä sormiruuvi (ks. kuva 8 ed. sivulla) venttiilin alta. Varmistu, että venttiili on lukittunut telineeseen. Kuva 9 Kuva Hydrauliikkaliittimien kiinnittäminen Kaivurissa on kaksi hydrauliikkaliitintä, jotka tulee kiinnittää vastaaviin liittimiin kuormaajassa. Kaivurin liittimet koostuvat yhdestä uros- ja naarasliittimestä, jotka tulee kiinnittää kuormaajan vastaaviin liittimiin. Kuormaajassa olevista naarasliittimistä sinisellä suojakorkilla merkitty liitin on kuormaajan painelinja. Kytke kaivurin urosliitin tähän liittimeen. Kaivurin naarasliitin tulee puolestaan kiinnittää kuormaajan ainoaan urosliittimeen.

11 11 6. Ohjeita käyttöä varten 6. 1 Kaivurin hydraulinen lukitus: Kaivuri voidaan lukita kuormaajan alla oleviin korvakkeisiin paremman tukevuuden saavuttamiseksi. Kun lukitus on käytössä, kuormaajan eturenkaat ovat noin 10 cm ilmassa (korkeutta voi säätää tukijalkojen korkeudella). Näin kaivurin tukijaloille saadaan maksimaalinen paino ja kaivaminen on mahdollisimman tukevaa. Lukitus asetetaan seuraavien ohjeiden mukaan: 1. Varmista, että kuormaajan pikakiinnityslevy on lukittunut kaivuriin ja että kaivurin lukitusrauta on kiinnitettynä kuormaajaan. 2. Käynnistä kuormaajan moottori ja laske puomi niin alas kuin mahdollista, jolloin etupyörät nousevat ilmaan. 3. Kytke kuormaajan ulkopuoleinen hydrauliikka päälle, ja liikuta kuvan 11 vipua. Vivulla liikutetaan kaivurin alla olevaa tankoa, jonka on tarkoitus lukittua kuormaajan pohjassa oleviin kiinnityskoukkuihin (molemmat ympyröitynä kuvassa 12). Kuva 11 Kuva Varmistu, että kaivuri on lukittunut kuormaimeen, ennen kuin aloitat työskentelyn.

12 Tukijalkojen käyttö Kaivuri on varustettu tukijaloilla, joiden tarkoituksena on pitää kaivuria paikoillaan kaivamisen aikana ja tukevoittaa kaivuutyötä sivulle kuormattaessa. Tukijalkoja on syytä pitää aina paikoillaan kaivamisen aikana, koska kaivaminen on näin huomattavasti tehokkaampaa. Tukijalkojen korkeutta voidaan säätää esimerkiksi epätasaista maastoa varten. Korkeudensäätö tapahtuu nostamalla kaivuri aluksi ylös kuormaajan avulla, ja poistamalla kuvassa 13 osoitettu tappi sekä liu uttamalla tukijalan säätöputkea sen holkissa. Kun oikea säätö on löytynyt, aseta tappi takaisin hahloon ja varmista, että tukijalka on lukittunut säätöönsä. Muista lukita lukitustappi siihen tarkoitetulla sokalla ennen työskentelyn aloittamista. Kuva 13 Älä koskaan mene nostetun kaivurin alle. Kaivurin osat ja kuormaajan puomi liikkuvat alaspäin ohjainventtiiliä käytettäessä vaikka moottori olisi sammutettu!

13 Kaivaminen Kaivurin käyttö aloitetaan käynnistämällä kuormaajan moottori ja kytkemällä kuormaajan ulkopuoleisen hydrauliikan vipu lukkoasentoonsa. Kaivurin liikkeitä käytetään sen ohjainventtiilistä, joka sijaitsee kuormaajan puomissa ohjauspyörän yläpuolella (tai vasemman eturenkaan etupuolella, kun kaivuria käytetään sivulta). Puomin liikkeet käyvät ilmi ohjausventtiilin suojaan liimatusta tarrasta, jossa on kuvattu kaikkien venttiilin liikkeiden toiminnot (liikkeet kuvattuna myös kuvassa 14). Kuva 14 Kaivurin puomistossa on suhteellisen monta liikettä, joiden opettelemiseen kuluu hieman aikaa. Opetteleminen onkin syytä aloittaa rauhallisesti, ja kaukana kaikista esineistä sekä ihmisistä. Kaivuutyö on syytä suorittaa käyttäen pääasiassa kauhan kääntöä ja etummaista puomia, pääpuomia käytetään lähinnä kaivusyvyyden määrittämiseen. Kaivettaessa vedetään etummaista puomia kuormaajaan päin ja kauhaa käännetään ylöspäin. Kun pidät kauhaa mahdollisimman leikkaavassa kulmassa kaivuusuuntaan nähden on kaivaminen helpointa. Kaivurin puomistoa ei kannata painattaa liikaa alaspäin, koska tällöin kaivurin tukijalat kevenevät ja kuormaaja alkaa liikkua kaivantoon päin kaivuria käytettäessä.

14 14 7. Huolto Avant-kaivurit on suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi, jolloin käyttäjän viikoittaiseen huoltotarpeeseen kuuluu ainoastaan voitelupisteiden voitelu, kääntöketjun voitelu ja kaivurin yleiskunnon tarkkailu. Suuremmat huolto- tai korjaustyöt tulee antaa valtuutetun Avant-huollon hoidettavaksi. Paikkakuntasi lähimmän huoltoyrittäjän löydät internetistä sivuilta, tai ottamalla yhteyttä kansilehdessä mainittuihin yhteystietoihin. 7.1 Voitelupisteet Kauhanivelistön voitelupisteet Etupuomin voitelupisteet Pääpuomin yläosan voitelupisteet Pääpuomin alaosan voitelupisteet

15 15 Kääntönivelen voitelupiste Huom: Lisää rasvaa 5-7 käyttötunnin välein, mutta vain muutaman rasvaprässin painalluksen verran kerrallaan. Liiallinen voiteluaine valuu tapeista nopeasti pois ja likaa tarpeettomasti kaivuria. 8. Kaivurin takuuehdot (A2865 ja A2890) Avant Tecno Oy myöntää valmistamalleen kaivurille vuoden (12 kk) takuun ostopäivästä lukien. Takuun puitteissa korvataan korjauskustannukset seuraavasti: Työkustannukset korvataan, mikäli tehdas ei itse suorita korjausta. Viallisten komponenttien tai tarvikkeiden tilalle tehdas toimittaa uudet. Tapauskohtaisesti tehtaan kanssa sovittaessa tehdas voi korvata asiakkaalle hänen hankkimiensa komponenttien hinnan. Takuu ei korvaa: Tavallisia huoltotöitä, kuten esimerkiksi kauhan hampaiden tai niveltappien vaihtoa, eikä niissä tarvittavia huolto- ja kulutusosia. Vaurioita, jotka aiheutuvat epätavallisista käyttöolosuhteista tai käyttötavoista, huolimattomuudesta, rakennemuutoksesta ilman Avant Tecno Oy:n suostumusta, jäljitelmäosan käytöstä tai huollon puutteesta. Vian seurannaisvaikutuksia, kuten työn keskeytymistä tai mahdollista muuta lisävahinkoa. Korjauksesta aiheutuneita matka- ja/tai rahtikustannuksia.

16 ja 250 kaivureiden varaosaluettelo Kaivuriosa 220, A21171 Kaivuriosa 250, A A Runko 2 A Tukijalka, vasen 3 A Tukijalka, oikea 4 A Kiertopään niveltappi Kuusioruuvi M16*70 Din 931 zn Kuusiomutteri M16 Din A Niveltappi Kuusiokolouppokantaruuvi M10*20 Din 7991 zn 9 A Kääntöpää laakeroituna 10 A Tyvipuomi (Kaivuri 220) 10 A Tyvipuomi (Kaivuri 250) 11 A Kärkipuomi laakeroituna 12 A Kauhan käyttölatta I 13 A Kauhan käyttövipu laakeroituna 14 A Kauhan käyttölatta I, hits. 15 A Niveltappi 16 A Niveltappi Jousisokka 10*50 Din A Niveltappi 19 A Tukijalan tappi Rengassokka 4.5 mm Kuusiomutteri M20 Din Kuusiomutteri M20 Din 936 zn 23 A Täytelaippa

17 17 24 A Kääntöketju, täyd. 25 A Niveltappi Rengassokka 10.5 Rubig Aluslevy M30 Din 125 zn 28 A Täyteholkki 29 A Vakaajan runko-osa 30 A Syl. alapään tappi 31 A Vakaajan tappi 32 A Syl. yläpään tappi Aluslevy M20 Din Jousisokka 6*35 Din A Lepuutusteline Kuusioruuvi M10*35 Din 933 zn Kuusiomutteri M10 Din Sormiruuvi M Korialuslevy R9 Din 440 Kaivurin mukana tulevat kiinn. osat: 300- ja 500-srj., A A Työntövarsi (zoom-puomi) 2 A Työntövarsi (vakiopuomi) 3 A Kaivurin korvake 4 A Venttiilistön kiinnityslevy 5 A Välilevy 6 A Koroketyyny A Niveltappi Rengassokka Kuusioruuvi M16*50 Din 933 zn Kuusiomutteri M16 Din Aluslevy R9 Din 440 zn kori Sormiruuvi M Kuusioruuvi M8*16 Din 933 zn Kuusioruuvi M8*25 Din 933 zn Kuusiomutteri M8 Din A Vakaajan tanko-osa

18 Aluslevy M16 Din 127 zn Kuusioruuvi M20*60 Din Kuusiomutteri M20 Din 985 nyloc Hydr. sylinterit ja letkut Banjopultti R1/ Usit-tiiviste R1/ Suojaspiraali SP m 4 A Hydr. letku L=2050 mm Suojaspiraali SP m 6 A Hydr. letku L=4050 mm (Kaivuri 220) 6 A Hydr. letku L=4200 mm (Kaivuri 250) 7 A Hydr. letku L=3250 mm (Kaivuri 220) 7 A Hydr. letku L=3380 mm (Kaivuri 250) Kuusioruuvi M8*35 DIN Kaksoisputkenkiinnitin Peitelevy 11 A Hydr. letku L=1580 mm Perusliitin R1/4 ulkok. UNF9/16 jic ulkok Sidehihna Suojaspiraali SP m 15 A Taittosylinteri 63/ L=600 mm 16 A Nostosylinteri 63/ L=710 mm 17 A Kauhasylinteri 63/ L=540 mm

19 19 18 A Kääntösylinteri 63/ L=908 mm 19 A Vakaajasyl., vas. 40/20-60 L=262 mm 20 A Hydr. letku L=810 mm 21 A Hydr. letku L=650 mm 22 A Hydr. letku L=1480 mm 23 A Hydr. letku L=410 mm 24 A Hydr. letku L=270 mm T-liitin 3*UNF 9/16 jic ulkok. 26 A Vakaajasyl., oik. 40/20-60 L=262 mm 27 A Hydr. letku L=1080 mm Perusliitin R1/2 ulkok. UNF9/16 jic ulkok Pikaliitinnippa 1/2 uros Suojus urospikaliitinnippaan 31 A Hydr. letku L=1170 mm Perusliitin R1/2 ulkok. UNF3/4 jic ulkok Pikaliitinrunko 1/2 naaras Suojus naaraspikaliittimeen Osat eivät näy kuvassa. Hydr. letku, osa 27, on paineletku kuormaimelta käyttöventtiiliin. Nipat ja suojus ovat em. letkuun kierrettäviä osia. Hydr. letku, osa 31, on paluuletku käyttöventtiililtä kuormaimeen. Nipat ja suojus ovat em. letkuun kierrettäviä osia.

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A21172 Kaivuri 250 tuotenumero A21155 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194 Jauhonjakokauha Tuotekoodi A1194 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen

Lisätiedot

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097 Lumilinko 500-Sarjan tuotenumero A2847 200-Sarjan tuotenumero A21097 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan Puunhalkaisukone A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Kaivuri sarjan kuormaimiin

Kaivuri sarjan kuormaimiin Kaivuri 150 200-sarjan kuormaimiin Tuotenumero A21105 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 Vinssi Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se

Lisätiedot

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 Jyrsin Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 HD Rehupihti Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 Hiekoitin Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Trukkimasto Avant 500-sarjaan

Trukkimasto Avant 500-sarjaan Trukkimasto Avant 500-sarjaan Tuotenumero A32915 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 1 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet

Lisätiedot

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette

Lisätiedot

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä,

Lisätiedot

Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys

Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys Tuotenumero A21019 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Tuotenumero A21316 500- ja 600-sarjaan Tuotenumero A21315 200-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avantruohonleikkurin. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen

Lisätiedot

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE Maahantuoja: Agri-Kymi Oy Kaupinkatu 4 45130 KOUVOLA Varaosat: 020 743 2045 Toimisto: 020 743 2043 toimisto@agrikymi.fi 2 3 4 5 TEKNISET TIEDOT Takalanat Malli Työleveys

Lisätiedot

AVANT 313S Varaosaluettelo

AVANT 313S Varaosaluettelo AVANT 313S Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 14320 AVANT 313S A21059 Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. 03-347 8800 fax 03-348 5511 web www.avanttecno.com 2 AVANT 313S: VARAOSALUETTELO

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä. Kuomun asennusohje Turvallisuus Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.! kuomun nostaminen, siirtäminen ja kääntäminen kevennysjousien asentaminen tuulihaan asentaminen varmistettava peräkärryn

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. BPW-tukijalka

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. BPW-tukijalka ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE BPW-tukijalka Sisällysluettelo Sivu Yleiset turvallisuusohjeet...3 Käyttötarkoitus...4 Asennusohje...5 Käyttöohje...6 Voitelu- ja huolto-ohje...8 Tekniset tiedot...10 BPW-tyyppikilpi...11

Lisätiedot

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Käyttöohjekirja Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Sisällysluettelo sivu Sisällysluettelo ja alkusanat 1 Käyttö- ja huolto-ohje 2 Turvallisuusohjeita

Lisätiedot

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 42727 A21061 AVANT 320S A21062 AVANT 320S+ Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. (03) 347 8800 fax (03) 348 5511 web www.avanttecno.com

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M READY 85 M

STIGA VILLA 85 M READY 85 M STIGA VILLA 85 M READY 85 M 8211-3039-03 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. R L 9. 10. Y Z X W V 11. FI SUOMI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty seuraavat symbolit, joiden tarkoitus on muistuttaa käyttäjää laitteen

Lisätiedot

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä.

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. DINO 80R Pikaopas Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. Yhteystiedot: 040 6736064 Mikko Jokiranta 050 3171745 Jukka Jokiranta veljeksetjokiranta@gmail.com YLEISET TURVALLISUUSOHJEET

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 FI SUOMI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS. Ohjeita on

Lisätiedot

Turvaohjeet. Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: Turva- ja ohjetarrat. Asennusohjeet

Turvaohjeet. Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: Turva- ja ohjetarrat. Asennusohjeet Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: 44707 Form No. 3365-540 Rev A Asennusohjeet Turvaohjeet Turva- ja ohjetarrat Turva- ja ohjetarrat on sijoitettu hyvin näkyville paikoille mahdollisten

Lisätiedot

Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo VAARA

Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo VAARA Form No. Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo Mallinro: 131-3457 3386-220 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen

Lisätiedot

Kippaavat peräkärryt

Kippaavat peräkärryt Kippaavat peräkärryt Tuotenumero A2949 ja A21200 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

A 10 FORM NO. 769-03656B

A 10 FORM NO. 769-03656B A 10 FORM NO. 769-03656B 3 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 37 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Suomi Ruohonkokooja Turvallisuuden kannalta Noudata turvallisuusja käyttöohjeita

Lisätiedot

Asennus. Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet

Asennus. Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite Mallinro: 130-7190 Form No. 3386-265 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä tuote sisältää kemikaaleja, jotka Kalifornian

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

Nostopöytä 250 ja 500 kg

Nostopöytä 250 ja 500 kg Nostopöytä 250 ja 500 kg Käyttöohje Osaluettelo Nostopöytä 250 ja 500kg käyttö ja huolto ohje Ennen nostopöydän käyttöä lue tämä ohje huolellisesti läpi. 1. Varoitukset 1. Älä laita jalkaa tai kättä saksimekanismiin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

Asennus. Johdinsarja Workman HDX-D -työajoneuvo, nelipyöräveto ja lava VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet

Asennus. Johdinsarja Workman HDX-D -työajoneuvo, nelipyöräveto ja lava VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet Form No. Johdinsarja Workman HDX-D -työajoneuvo, nelipyöräveto ja lava Mallinro: 132-6774 3405-657 Rev B Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä tuote sisältää kemikaaleja,

Lisätiedot

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet TURVALLISUUSOHJEET (tarkistettava aina ennen liikkeelle lähtemistä) Aseta kuulakytkin auton vetokoukkuun ja tarkista, että kuulakytkin on varmasti

Lisätiedot

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohje- ja varaosakirja Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358 6 4740790 www.palax.fi

Lisätiedot

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen asennuksen aikana. Suluissa oleva luku on osan avainnumero. Sulkuja seuraa asennuksessa vaadittavien osien lukumäärä. Huomio: joitain osia on

Lisätiedot

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA Tuotanto OY Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN Puh. 02 528 6500 Fax. 02 553 1385 Alkaen sarjanumerosta 130 POTILA HERKULES PINTA-ÄKEIDEN

Lisätiedot

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo FIN Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo He-Va Vip-Roller 3,3 4,5 m N. A. Christensensvej 34 DK-7900 Nykøbing Mors Tel: 9772 4288 Fax:9772 2112 www.he-va.com Sisällysluettelo EY- VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS...

Lisätiedot

Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V+ VENTTIILI

Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V+ VENTTIILI Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V VENTTIILI CRV 80S 2V+ VENTTIILI TÄRKEÄÄ Tämä ohjekirja koskee tuotteita CRV 80S monivipu, 2-vipu ja 2-vipu+. Ohjausjärjestys, liikkeiden suunnat

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET Oy Machine Tool Co 1. Käyttökohteet Käsikäyttöinen MACCO BF -haarukkavaunu on matalarakenteinen, vain kuormalavalla olevan, kovilla pinnoilla liikuteltavan tavaran siirtelyyn

Lisätiedot

TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE. Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61

TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE. Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61 TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61 EY-Vaatimustenmukaisuusvakuutus koneesta Lapinlahden levypalvelu Oy vakuuttaa,

Lisätiedot

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT P 550 ja P 700 Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN FINLAND Puh. 02 5286 500 Fax. 02 5531 385 Alkaen sarjanumerosta 4R0567 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE Mallit: P

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 903 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET ) Malli 903 on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten spinning-ryhmille. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

Green Garden -halkaisukone 22T KÄYTTÖOHJE

Green Garden -halkaisukone 22T KÄYTTÖOHJE Green Garden -halkaisukone 22T KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ Halkaisukoneen tärkeimmät osat...2 Turvallisuusohjeita...3 Työskentely ja kuljetus...5 Kokoaminen...8 Räjäytyskuva...12 Osaluettelo englanniksi...13 Huolto...14

Lisätiedot

AVANT 200-sarja Varaosaluettelo

AVANT 200-sarja Varaosaluettelo AVANT 200-sarja Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA:30001-30026;43509 AVANT 216 AVANT 220 A2978 A21140 Valmistaja: YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI Puh. 03-347 8800 Fax 03-348 5511 www.avanttecno.com 2 AVANT

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 2. TUOTTEEN KÄYTTÖTARKOITUS 3. TÄRKEÄÄ 4. TURVALLISUUS 5. TAKUU 6. TARVITTAVAT TYÖKALUT

HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 2. TUOTTEEN KÄYTTÖTARKOITUS 3. TÄRKEÄÄ 4. TURVALLISUUS 5. TAKUU 6. TARVITTAVAT TYÖKALUT HELMI - KÄYTTÖOHJE 1. TUOTTEEN KUVAUS 1.1. Helmi on lasten ja nuorten monipuolisesti säätyvä istuinjärjestelmä, jolla saavutetaan yksilöllisesti tuettu istuma- asento. Tuotteen perustana on istuin ja selkänoja,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi KÄYTTÖOHJEKIRJA 1 KÄYTTÖOHJEKIRJA KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi Tämä ohjekirjan tarkoitus on varmistaa tuotteen toimivuus, kestävyys ja käyttöturvallisuus. On erittäin tärkeää, että ymmärrät ohjekirjassa annetut

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

1. YLEISTÄ SC4000 1 SC4000 K Ä Y T T Ö O H J E K I R J A

1. YLEISTÄ SC4000 1 SC4000 K Ä Y T T Ö O H J E K I R J A 1. YLEISTÄ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. NOSTOLAVAN KUVAUS... 3 1.2. PERUSLAITEKOKONAISUUS PYÖRÄ- ALUSTAISENA 12.5 M PITKÄLLÄ TYÖLAVALLA... 8 1.3. TAKUUEHDOT... 11 1 2 1. YLEISTÄ 1.1. NOSTOLAVAN KUVAUS Scaninterin

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus.

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus. Form No. Ajovalo- ja katsastusvarustussarja 202-malli ja uudempi Workman HD -työajoneuvo Mallinro: 20-5030 Mallinro: 20-5045 3386-909 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

Käyttöohjeet ja osaluettelo

Käyttöohjeet ja osaluettelo Käyttöohjeet ja osaluettelo KAPASITEETILTAAN 3 TONNIN HALLITUNKKI HUOMIO TÄMÄ TUNKKI ON TARKOITETTU VAIN NOSTAMISEEN. KÄYTÄ KUORMAN TUKEMISEEN AINA TURVATELINEITÄ ENNEN KORJAUSTEN TEKEMISTÄ. OMAN TURVALLISUUTESI

Lisätiedot

Valmis 8 m alumiinitelinepaketti

Valmis 8 m alumiinitelinepaketti Valmis 8 m alumiinitelinepaketti Ota peräkärry hinaukseen! www.ramirent.fi www.ramirent.fi Peräkärryn sisältö Telinepaketti koostuu Instant Span 300 7,9 m korkeasta alumiinitelineestä, joka on valmiiksi

Lisätiedot

STIGA VILLA 92 M 107 M

STIGA VILLA 92 M 107 M STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 SUOMI FI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty seuraavat symbolit, joiden tarkoitus on muistuttaa

Lisätiedot

S-polven asennuksen jälkeen voit kiinnittää sen halutessasi metallilevyllä seinään.

S-polven asennuksen jälkeen voit kiinnittää sen halutessasi metallilevyllä seinään. CREAVIT WC-ISTUIMEN ASENNUSOHJE WC-istuinten mitat Koti t Q2 Q3 WN 3141 175 235 235 DR3141 180 225 240 VT3641 175 230 230 SL 3141 180 220 225 KR 3141 180 210 220 SA 3141 185 235 235 MR 3641 175 185 215

Lisätiedot

Siirreltävä teline. Zifa/Uniroll käyttöohje LAYHER -TELINEJÄRJESTELMÄ RAKENNAMME TURVALLISET TYÖOLOSUHTEET

Siirreltävä teline. Zifa/Uniroll käyttöohje LAYHER -TELINEJÄRJESTELMÄ RAKENNAMME TURVALLISET TYÖOLOSUHTEET Siirreltävä teline LAYHER -TELINEJÄRJESTELMÄ Zifa/Uniroll käyttöohje RAKENNAMME TURVALLISET TYÖOLOSUHTEET . JOHDANTO Siirreltävät Layher-telineet asennetaan ja puretaan turvallisesti, nopeasti ja yksinkertaisesti.

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet KUNERT Professional KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet Suojakaari Istuin on varustettu suojakaarella. Kiinnitä kaari liittämällä se käsinojen kummaltakin puolelta löytyviin kiinnikkeisiin (kuva 21.) Poistaaksesi

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET

HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET Hydraulinen työntövarsi on traktorisi uusi ulottuvuus, jolla monen työkoneen säätö nopeutuu ja helpottuu. Hydraulinen työntövarsi tarvitsee traktorin hydrauliikasta vain yhden

Lisätiedot

VAMA-SUURSÄKKINOSTIN Käyttöohjekirja

VAMA-SUURSÄKKINOSTIN Käyttöohjekirja Käyttöohjekirja Lue ohjeet ennen koneen käyttöönottoa 1 SISÄLLYSLUETTELO JA ALKUSANAT 1 TYÖTURVALLISUUSOHJEET...2 1.1 Yleiset turvallisuusohjeet... 2 1.2 Huollon aikana noudatettavat turvallisuusohjeet...

Lisätiedot

Osa 7-1 750 SARJA PROLENC MANUFACTURING INC.

Osa 7-1 750 SARJA PROLENC MANUFACTURING INC. Osa 7-1 750 SARJA 7-1- Snubber Kokoonpano ja Varaosat 7-1-3 Asennnus ja Käyttöohjeet 7-1-5 B3750 7-1-7 B3750-1 7-1-9 B3750-7-1-11 B3750-3 7-1-13 B3750-4 Snubber 7-1-1 revised 09-1-8 SNUBBER KOKOONPANO

Lisätiedot

Asennus. Vaihtojarrusarja Twister - tai Workman -työajoneuvo VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet

Asennus. Vaihtojarrusarja Twister - tai Workman -työajoneuvo VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet Vaihtojarrusarja Twister - tai Workman -työajoneuvo Mallinro: 136-1199 Form No. 3407-726 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä tuote sisältää kemikaaleja, jotka Kalifornian

Lisätiedot

F2000 Karavaanimarkiisi

F2000 Karavaanimarkiisi Asennus ja käyttöohjeet F2000 Karavaanimarkiisi Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Pakkauksen sisältö NIMIKE KUVAUS 1 Kankaan lukitustanko 2 putki 3 Vasen varsi 4 Oikea varsi 5 Seinäkiinnike

Lisätiedot

RAKENNUSSIRKKELI XW055

RAKENNUSSIRKKELI XW055 RAKENNUSSIRKKELI XW0 1 2 3 6 7 8 9 10 jalaitteet ole virheettömässä kunnossa. Kuvateksti, Kuva 1 Sahanterän suojus Sisään vedettävä pöydän jatke Pitkittäinen pidätin Moottori Nostohaarukka kuljetusta

Lisätiedot

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI BIOMAJA WCL -yleisövessa Luettava ennen Biomajan käyttöönottoa Sisällysluettelo s. Paikoitus 2 Portaiden asennus 3 Sähköjärjestelmä 4 Audiojärjestelmä 5 Kuivikekäymälä 6 Ajovalmius 7 Biomaja Nordic Oy

Lisätiedot

JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan vain täysmittaisen kuormalavan yhteydessä)

JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan vain täysmittaisen kuormalavan yhteydessä) FORM NO. 3318-395 SF Rev A MALLI NRO 07301 60001 & JNE. MALLI NRO 07321 60001 & JNE. Asennusohjeet 2 3- kokoinen ja täysmittainen kuormalava Workman 3000 -sarjaa varten JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan

Lisätiedot

JYKEVÄ-TAKALANAT. Käyttöohje/Varaosaluettelo. Tutustuthan huolellisesti käyttöohjeeseen ennen koneen käyttöönottoa

JYKEVÄ-TAKALANAT. Käyttöohje/Varaosaluettelo. Tutustuthan huolellisesti käyttöohjeeseen ennen koneen käyttöönottoa JYKEVÄ-TAKALANAT Käyttöohje/Varaosaluettelo Tutustuthan huolellisesti käyttöohjeeseen ennen koneen käyttöönottoa Metallipaja Heikki Alakortes Ky Pajatie 0, 64900 ISOJOKI 020 7299377 tai 0400-584688 janne.alakortes@rautakortes.fi

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE ParKone Oy Kuokkakatu 3 85800 Haapajärvi Puhelin: 044 5906122 E-mail: info@parko.fi Internet: http://www.parko.fi/ VER 1.2. Parkone Oy LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN

Lisätiedot

Kuomun asennus- ja käyttöopas

Kuomun asennus- ja käyttöopas Kuomun asennus- ja käyttöopas Terhi-kuomu Majava ja Kärppä perävaunuihin Versio: Kuumasinkitylle saranasarjalle (ei maalattu) Saranan käyttöönotto: Vaiheittain 6/2009 alkaen Takuuehdot edellyttävät tämän

Lisätiedot

Hydraulinen kantohara KHH. Käyttöohje

Hydraulinen kantohara KHH. Käyttöohje Hydraulinen kantohara KHH Käyttöohje Ennen laitteen asennusta lue käyttö- ja turvallisuusohjeet huolellisesti! Valmistaja: Koneurakointi Timo Latvala Viinikantie 9 61720 KOSKUE Puh: 0500 269 944 SISÄLLYS

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV NÄPPÄRÄ MÖNKIJÄN LUMILINKO TUOTE-ESITE 2013. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi

Snowblower 120 ATV NÄPPÄRÄ MÖNKIJÄN LUMILINKO TUOTE-ESITE 2013. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2013 NÄPPÄRÄ MÖNKIJÄN LUMILINKO Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö

Lisätiedot

Entwicklungs- & Vertriebs GmbH. Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä. Heat Pipe asennusohje.

Entwicklungs- & Vertriebs GmbH. Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä. Heat Pipe asennusohje. Tyhjiöputkikeräimet Valmistettu Saksassa Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä Solar Keymark Heat Pipe asennusohje 1000 2000 3000 02 Asennusohjeet malleille: Vaaditut

Lisätiedot

RENGASKONE. Käsikäyttöinen rengaskone. Käyttöopas

RENGASKONE. Käsikäyttöinen rengaskone. Käyttöopas RENGASKONE Käsikäyttöinen rengaskone Käyttöopas PIDÄ KÄYTTÖOPAS TURVALLISESSA PAIKASSA. Käyttöopas antaa tietoja tuotteen kokoamisesta, käytöstä, turvallisuudesta ja osista. KOKOAMISOHJEET 1. Etsi ja

Lisätiedot

CE-varustesarja Multi-Pro ruiskutuslaite Mallinro: Asennusohjeet

CE-varustesarja Multi-Pro ruiskutuslaite Mallinro: Asennusohjeet CE-varustesarja Multi-Pro 5800 -ruiskutuslaite Mallinro: 120-067 Form No. 69-416 Rev A Asennusohjeet Turvaohjeet Turva- ja ohjetarrat Turva- ja ohjetarrat on sijoitettu hyvin näkyville paikoille mahdollisten

Lisätiedot

Nova. nordic. Asennusohje. Carrybox

Nova. nordic. Asennusohje. Carrybox Nova nordic Carrybox Asennusohje ver. 2.2014 Nova nordic Carrybox Johdanto Perävaunun käyttäjänä olet huomannut, että sidontaliinat, rukkaset ja varoitusliput yleensä ovat siellä, mistä niitä ei osata

Lisätiedot

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa.

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. RÄJÄYTYSKUVA OSALUETTELO KÄYTÄ TÄTÄ LUETTELOA APUNA ASENNUKSEN AIKANA. Osan numero Kuvaus Määrä/kpl 1

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W

ASENNUSOPAS. Koristepaneeli BYCQ140D7W1 BYCQ140D7W1W ASENNUSOPAS Koristepaneeli BYCQ40D7W BYCQ40D7WW 4 9 8 7 4 6 4 4 4 4 4 4+6 a g a c e f d g g h 6 mm 6 4 8 7 9 4 6 BYCQ40D7W Koristepaneeli BYCQ40D7WW Asennusopas Englanninkielinen teksti on alkuperäinen

Lisätiedot

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Kiitos, että olet valinnut tuotteemme! Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen lastenvaunuihimme. Ennen kuin käytät lastenrattaita, on erittäin suositeltavaa

Lisätiedot

Snappy Ladder 300 askelmatikas nousulla

Snappy Ladder 300 askelmatikas nousulla Snappy Ladder 300 askelmatikas nousulla NIMIKE: SNAPPY LADDER 300 EN 1004 3 4/4 XXCD CEN-nimike tälle ohjeelle EN 1298 IM en Rev-00 Tämä kokoamisohje on suunniteltu toimimaan vaihe-vaiheelta ohjeena varmistamaan

Lisätiedot

Juontokouran vintturi Käyttöohje

Juontokouran vintturi Käyttöohje Juontokouran vintturi Käyttöohje Valmistaja: AS SAMI Tule 20, Saue, Harjumaa, 76505 VIRO www.sami.ee Sisällysluettelo 1. JOHDANTO... 3 2. KÄYTTÖTARKOITUS... 3 3. TAKUU... 4 4. TEKNISET TIEDOT... 5 5. TURVALLISUUSVAATIMUKSET...

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1180650/1 IM-P118-03 ST Issue 1 RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat IM-P118-03

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet

Koneen valmistelu. Ohjeet VAARA. Asennusohjeet Form No. 3416-605 Rev A Turvakehikkosarja Groundsmaster 4500/4700/ -sarjan tai Reelmaster 7000 -sarjan ajoyksikkö, jossa on kaksipylväisen kaatumissuojausjärjestelmän Mallinro: 136-2030 Asennusohjeet VAARA

Lisätiedot

Hakki Lift 381. Laitteen käyttö on ehdottomasti kielletty niiltä henkilöiltä, jotka eivät tunne näitä ohjeita!

Hakki Lift 381. Laitteen käyttö on ehdottomasti kielletty niiltä henkilöiltä, jotka eivät tunne näitä ohjeita! SUOMI Hakki Lift 38 PUUNNOSTIMEN - Käyttöohje - EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus - Turvallisuusohje - Takuuehdot - Räjäytyskuva ja osaluettelo Laitteen käyttö on ehdottomasti kielletty niiltä henkilöiltä,

Lisätiedot