Trukkimasto Avant 500-sarjaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Trukkimasto Avant 500-sarjaan"

Transkriptio

1 Trukkimasto Avant 500-sarjaan Tuotenumero A32915

2 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen perusteella. Tähän käyttöohjeeseen perehtymällä ja sitä noudattamalla varmistatte turvallisuutenne sekä työlaitteenne varman toiminnan ja pitkän käyttöiän. Mikäli työlaitteenne toiminnoissa on ongelmia tai tarvitsette varaosia tai huoltoa ottakaa yhteyttä omaan Avant-jälleenmyyjäänne 2. Käyttötarkoitus Trukkimasto (A32915) on tarkoitettu standardikokoisten lavojen nostamiseen ja siirtelyyn. Trukkimastoa ei missään tapauksessa saa käyttää henkilönostimena. Trukkimaston maksimikuorma on 1200 kg, jota raskaampia kuormia sillä ei saa nostaa. 3. Turvallisuusohjeet Ennen trukkimaston käyttöönottoa lue huolellisesti kuormaimen ja trukkimaston käyttöohjekirjat. Varmista, että kuormaimen pikakiinnityslevyn lukitustapit ovat varmasti ala-asennossaan ja lukinneet trukkimaston kuormaimeen. Aloita trukkimaston käyttö varovaisesti ja rauhallisesti. Älä koskaan käytä trukkimastoa jos vakaajatanko ei ole kytkettynä. Kuljeta taakkaa aina mahdollisimman alhaalla matalimman painopisteen saavuttamiseksi. Älä koskaan käytä trukkimastoa henkilönostimena. Varmista aina, ettei kukaan ole nostohaarukoiden alla, kun lasket taakkaa. Trukkimaston renkaat ovat vaahtotäytteiset, eikä niitä saa vaihtaa ilmatäytteisiin. Turvallinen työskentelytaakka koneelle on 1200kg. Älä koskaan nosta taakkoja kaltevalla tai epätasaisella alustalla. Varmista, että kukaan ei ole lähettyvillä kun nostat kuormaa. Varmista, että trukkilavalla oleva materiaali on asianmukaisesti sidottu lavaan kiinni. Lue myös kuormaajaa koskevat turvallisuusohjeet kuormaajan ohjekirjasta.

3 3 4. Tekniset tiedot: Nostokorkeus: Nostokyky: Korkeus: Pituus: Leveys: Paino: 180 cm 1200 kg 146 cm 165 cm 110 cm 300 kg Trukkimasto on varustettu venttiilillä, joka lukitsee nostohaarukat letkurikon sattuessa. Nosto- ja laskunopeutta voidaan säätää kuristusventtiilin avulla. Trukkimastossa on vakaajatanko, joka estää maston kallistumisen taakkoja nostettaessa. 5. Trukkimaston kiinnittäminen kuormaimeen Trukkimasto kiinnitetään kuormaimeen kahdesta eri kohdasta, pikakiinnityslevystä sekä trukkimaston vakaajatangosta. Trukkimaston vakaajatangolle täytyy asentaa korvake teleskooppipuomin yläpäähän, ennen kuin sitä voidaan käyttää. Korvake asennetaan vain kerran ja se voidaan asennuksen jälkeen jättää kuormaajaan kiinni. 5.1 Korvakkeen asennus trukkimaston vakaajalle 1. Nosta teleskooppipuomi vaakasuoraan, jolloin puomin urososa ei liu u ulos, kun sylinterin tappi irroitetaan. 2. Irroita tapin varmistinruuvi sekä tappi teleskooppisylinterin yläpäästä. (Kuva 1) Kuva 1 3. Poista tapin ympärillä, teleskooppisylinterin välissä olevat väliholkit (2kpl) 4. Asenna trukkimaston mukana tullut korvake teleskooppisylinterin ja teleskooppisyliterin korvakkeen väliin kuvan 2 mukaisesti. Huom. asenna korvake oikein päin!

4 4 (Kuva 2) 5. Lyö tappi takaisin paikoilleen niin, että tappi kulkee sekä korvakkeen että nostosylinterin reikien läpi ja kiristä lopuksi tapin varmisturuuvi. 6. Kun irroitat trukkimastoa koneesta, kannattaa korvake jättää kiinni puomiin ja irroittaa vain vakaajatanko kuormaajasta. 5.2 Trukkimaston kiinnittäminen kuormaajan pikakiinnityslevyyn 1. Vaihe: Nosta pikakiinnityslevyn molemmilla puolilla sijaitsevat lukitustapit ylös ja käännnä ne taakse hahloon siten, että ne lukittuvat yläasentoon. Varmistu, että lukitustappi on lukittunut yläasentoon! 2. Vaihe: Käännä pikakiinnityslevyä hydrauliikan avulla etuviistoon asentoon. Aja kuormain työlaitteeseen kiinni.

5 5 3. Vaihe: Nosta puomia hieman - vedä puomin ohjausvipua taaksepäin, jolloin työlaite nousee ilmaan. Käännä puomin ohjausvipua vasemmalle, jolloin pikakiinnityslevyn alaosa kääntyy kiinni työlaitteeseen. 4. Vaihe: Käännä puomin ohjausvipua vasemmalle lisää niin että automaattinen työlaitteen lukitus laukaisee lukitustapit. Varmista että lukitustapit ovat alaasennossaan. Muista aina turvallisuusohjeet kappaleesta 3, kun kiinnität työlaitetta kuormaajaan. 5.3 Vakaajatangon kiinnitys kuormaajan teleskooppisylinterin yläpäähän asennettuun korvakkeeseen. Trukkimaston vakaajatanko tulee kiinnittää aina kun trukkimastoa käytetään. Kun otat trukkimastoa pois kuormaajasta kannattaa vakaajatanko irroittaa vain kuormaajan päästä. Tällöin vakaajatanko jää trukkimastoon kiinni ja kiinnittäminen seuraavalla kerralla helpottuu huomattavasti. Vakaajatangon tappia ja sokkaa kannattaa myös säilyttää kiinnitettynä vakaajatangossa, jolloin ne eivät katoa. Vakaajatanko kiinnitetään kuormaajaan seuraavasti: 1. Aukaise sokka ja irroita tappi vakaajatangon holkista. 2. Käännä trukkimastoa kuormaajalla niin, että vakaajatangon holkki ylettyy teleskooppipuomiin asennettuun korvakkeeseen. 3. Työnnä tappi korvakkeen rei istä ja vakaajatangon holkista läpi ja aseta sokka takaisin paikoilleen. (Kuva 3 seuraavalla sivulla)

6 6 Kuva Hydrauliikkaliittimien kiinnitys. Trukkimastossa on kaksi hydrauliikkaletkua. Yksi kuristinventtiilillä ja urosliittimellä varustettu trukkimaston nostosylinterin alapäästä lähtevä letku, sekä toinen n. 50 cm pitkä irrallinen letku, jonka päissä on yksi naaras- ja yksi urosliitin. Em. irrallista letkua kannattaa säilyttää kiinnitettynä kuormaajassa aina kun trukkimastoa varastoidaan. Näin liittimet pysyvät mahdollisimman puhtaina, eikä letku huku niin helposti. 1. Kiinnitä trukkimaston nostosylinteriltä tuleva letku sinisellä korkilla varustettuun pikaliittimeen kuormaajassa (edestä katsottuna oikeanpuoleisin liitin kuormaajassa). 2. Kiinnitä em. irrallinen letku jäljelle jääviin liittimiin kuormaajassa. Kun liittimet on kiinnitetty pitäisi tilanteen näyttää kuvan 4 mukaiselta. Kuva 4 3. Tarkista trukkimaston toiminta varovaisesti ennen kuin aloitat varsinaisen työskentelyn.

7 7 6. Ohjeita käyttöä varten 6.1 Trukkihaarukoiden leveyden säätö Trukkihaarukoiden leveyttä voidaan säätää nostamalla haarukan päässä oleva krominvärinen vipu ylös vapautusasentoon. (Katso kuva 5) Kuva 5 Kun vipu on yläasennossaan, voidaan haarukkaa liu uttaa leveyssuunnassa vapaasti. Kun säätö on tehty, käännetään lukitusvipu takaisin lukitusasetoon. Tarkista vielä, että haarukka on varmasti lukkiutunut liikuttamalla sitä leveyssuunnassa. Pidä haarukoita aina mahdollisimman leveällä, jotta saat parhaan mahdollisen sivuttaistuen, varsinkin nostaessasi leveitä ja/tai raskaita esineitä. 6.2 Trukkihaarukoiden kallistaminen Trukkihaarukoita voidaan kallistaa käyttämällä kuormaajan teleskooppipuomia. Kun teleskooppipuomia työnnetään ulospäin haarukoiden etukärjet nousevat ylöspäin. Jos taas puomia vedetään sisään päin haarukoiden etukärjet kallistuvat alaspäin. (Katso kuva 6) Kuva 6 Myös vakaajatangon asetuksella on merkitystä haarukoiden kallistukseen. Vakaajatankoa voi kiertää auki- ja kiinnipäin, jolloin saavutetaan suurempia kallistuskulmia, joko ylös- tai alaspäin.

8 8 6.3 Nosto- ja laskunopeuden säätö Trukkihaarukoiden nosto ja lasku tapahtuu kuormaajan ulkopuoleisen hydrauliikan vipua kääntämällä. Nosto- ja laskunopeutta voidaan säätää kuristusventtiilillä, joka sijaitsee trukkimaston nostosylinteriltä tulevan letkun päässä juuri ennen pikaliitintä. Laskunopeutta pitää vähentää, jos haarukoita laskettaessa ns. letkurikkoventtiili kytkeytyy päälle, tai laskunopeus on muuten liian nopea. Kuristusventtiiliä säädetään kääntämällä venttiilin päässä olevaa rullaa käsin, joko myötä- tai vastapäivään. (Katso kuva 7) Lasku- ja nostonopeus hidastuu, kun venttiiliä käännetään myötäpäivään. 6.4 Painavien taakkojen kuljetus Kuva 7 Painavia taakkoja kuljetettaessa täytyy kuormaajan pyörille saada enemmän painoa. Jos kaikki paino lepää trukkimasto akselin varassa, eivät vetävät pyörät saa tarpeeksi painoa ja kuormaajan pyörät pyörivät tyhjää hyvin helposti. Painoa saadaan kuormaajalle helpoiten niin, että nostetaan kuormaajan puomia ylöspäin, kun trukkimasto on kuormitettuna. Tällöin kuormaajan etuakselille kerääntyy painoa, eikä pyörät pyöri tyhjää enää niin helposti. Älä kuitenkaan nosta puomia liikaa! Jos puomia nostetaan liikaa nousee kuormaajan takapää ilmaan, ja yhdistelmän ohjaaminen estyy. Jos kuormaajasi on varustettu puomin kellunnalla, älä kytke sitä päälle, kun käytät trukkimastoa. 7. Ajaminen ja nostaminen trukkimaston kanssa Trukkimaston kanssa ajettaessa on syytä kiinnitää huomiota seuraaviin seikkoihin: Kun maston pyörät on laskettu maahan kuormaimen kääntöympyrä kasvaa huomattavasti, koska kääntö tapahtuu tällöin taka-akselin ja trukkimaston akselin välillä. Trukkimaston kanssa ajamista on syytä harjoitella tilavalla paikalla, jolloin kääntösäteen hahmottaa paremmin. Älä koskaan aja tarpeettoman pitkään taakka nostettuna. Nosta taakka ylös vasta viime hetkellä tai vastaavasti laske taakka mahdollisimman pian alas, jos purat kuorman korkealta. Älä koskaan nosta taakkaa haarukoiden kärjillä. Pidä taakka aina mahdollisimman lähellä kuormaajaa.

9 9 Tarkista kuormalavan kunto aina ennen nostamista. Heikkokuntoinen tai rikkinäinen kuormalava saattaa hajota nostettaessa ja aiheuttaa vaaratilanteen Sarjan trukkimaston takuuehdot (Tuotenro A32915) Avant Tecno Oy myöntää valmistamalleen trukkimastolle vuoden (12 kk) takuun ostopäivästä lukien. Takuun puitteissa korvataan korjauskustannukset seuraavasti: Työkustannukset korvataan, mikäli tehdas ei itse suorita korjausta. Viallisten komponenttien tai tarvikkeiden tilalle tehdas toimittaa uudet. Tapauskohtaisesti tehtaan kanssa sovittaessa tehdas voi korvata asiakkaalle hänen hankkimiensa komponenttien hinnan. Takuu ei korvaa: Tavallisia huoltotöitä, kuten esimerkiksi renkaiden tai laakereiden vaihtoa, eikä niissä tarvittavia huolto- ja kulutusosia. Vaurioita, jotka aiheutuvat epätavallisista käyttöolosuhteista tai käyttötavoista, huolimattomuudesta, rakennemuutoksesta ilman Avant Tecno Oy:n suostumusta, jäljitelmäosan käytöstä tai huollon puutteesta. Vian seurannaisvaikutuksia, kuten työn keskeytymistä tai mahdollista muuta lisävahinkoa. Korjauksesta aiheutuneita matka- ja/tai rahtikustannuksia.

10 10 9. Varaosalista trukkimastolle (A32915) RUNKO-OSAT 1 A RUNKO, HITSATTUNA 2 A LIUKUKOURU, HITSATTUNA KUUSIOKOLOUPPOKANTARUUVI M8* KUUSIOMUTTERI M8 DIN 985 NYLOC 5 A ETUKULUTUSPALA KUUSIOKOLOUPPOKANTARUUVI M8*25 DIN A YLÄKULUTUSPALA 8 A ALAKULUTUSPALA 9 A KETJUSUOJA KUUSIORUUVI M8*25 DIN A KIRISTYSRUUVI LAAKERI RS 13 A PYÖRÄN NAPA KUUSIOMUTTERI M27*2 DIN 985 NYLOC ALUSLEVY M30 DIN 125 ZN PYÖRÄN MUTTERI M12*1.5 DIN A A VÄLILEVY NAVAN JA VANTEEN VÄLIIN RASVANIPPA R1/8 SUORA RENGAS+VANNE LP18* T539 TÄYTETTY TYÖNTÖVARSI CAT2 F L= A TYÖNTÖVARREN KORVA 22 A TAPPI RENGASSOKKA 4.5 MM ZN KUUSIOMUTTERI M16 IN 934 Z

11 11 SYLINTERI, LETKUT JA NOSTOKELKKA TRUKKIHAARUKKA TAOTTU 100* A KELKKA, HITSATTUNA 3 A NOSTOSYLINTERI 4 A SYLINTERIN ALAPÄÄN TAPPI JOUSISOKKA 8* KUUSIORUUVI M10*35 DIN 933 ZN KUUSIOMUTTERI M10 DIN 985 NYLOC 8 A NOSTOKETJU PÄÄTEPULTTI KUUSIOMUTTERI M14 DIN 985 NYLOC 11 A TAITTOPYÖRÄN SUOJA KUUSIORUUVI M8*12 DN 933 ZN 13 A TAITTOPYÖRÄN AKSELI KUUSIOUUVI M16*100 DIN KUUSIOMUTTERI M16 DIN 985 NYLOC ALUSLEVY M16 DIN 127 ZN KUUSIORUUVI M12*20 DIN 933 ZN ALUSLEVY R14 DIN 440 ZN KORI SEEERENGAS J72*2.5 DIN A TAITTOPYÖRÄ LAAKERI RS 22 A RULLA 23 4 SEEGERRENGAS A35*1.5 DIN LETKURIKKOVENTTIILI 25 1 HUOHOTIN

12 BANJOLIITIN R1/ USIT-TIIVISTE R1/4 28 A HYDR. LETKU L= VASTUSVASTAVENTTIILI R1/4 -R1/ SUPISTUSNIPPA R1/4 -R1/ USIT-TIIVISTE R1/ SUOJUS PIKALIITINNIPPAAN PIKALIITINNIPPA 1/2 UROS 34 A YHDYSLETKU L= PIKALIITINRUNKO 1/2 NAARAS SUOJUS PIKALIITINRUNKOON 12

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194 Jauhonjakokauha Tuotekoodi A1194 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen

Lisätiedot

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097 Lumilinko 500-Sarjan tuotenumero A2847 200-Sarjan tuotenumero A21097 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan Puunhalkaisukone A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 HD Rehupihti Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 Jyrsin Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette

Lisätiedot

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 1 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet

Lisätiedot

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 Vinssi Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se

Lisätiedot

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 Hiekoitin Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys

Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys Tuotenumero A21019 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä,

Lisätiedot

Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin

Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A2865 Kaivuri 250 tuotenumero A2890 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A21172 Kaivuri 250 tuotenumero A21155 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Tuotenumero A21316 500- ja 600-sarjaan Tuotenumero A21315 200-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avantruohonleikkurin. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen

Lisätiedot

Kaivuri sarjan kuormaimiin

Kaivuri sarjan kuormaimiin Kaivuri 150 200-sarjan kuormaimiin Tuotenumero A21105 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE Maahantuoja: Agri-Kymi Oy Kaupinkatu 4 45130 KOUVOLA Varaosat: 020 743 2045 Toimisto: 020 743 2043 toimisto@agrikymi.fi 2 3 4 5 TEKNISET TIEDOT Takalanat Malli Työleveys

Lisätiedot

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET Oy Machine Tool Co 1. Käyttökohteet Käsikäyttöinen MACCO BF -haarukkavaunu on matalarakenteinen, vain kuormalavalla olevan, kovilla pinnoilla liikuteltavan tavaran siirtelyyn

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä. Kuomun asennusohje Turvallisuus Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.! kuomun nostaminen, siirtäminen ja kääntäminen kevennysjousien asentaminen tuulihaan asentaminen varmistettava peräkärryn

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA Tuotanto OY Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN Puh. 02 528 6500 Fax. 02 553 1385 Alkaen sarjanumerosta 130 POTILA HERKULES PINTA-ÄKEIDEN

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20 KÄYTTÖOHJE Haswing W-20 Omistajalle Kiitos, että valitsitte Haswing- sähköperämoottorin. Se on luotettava ja saastuttamaton sekä helppo asentaa ja kuljettaa. Tässä käyttöohjeessa on tietoja laitteen asennuksesta,

Lisätiedot

Nostopöytä 250 ja 500 kg

Nostopöytä 250 ja 500 kg Nostopöytä 250 ja 500 kg Käyttöohje Osaluettelo Nostopöytä 250 ja 500kg käyttö ja huolto ohje Ennen nostopöydän käyttöä lue tämä ohje huolellisesti läpi. 1. Varoitukset 1. Älä laita jalkaa tai kättä saksimekanismiin

Lisätiedot

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Käyttöohjekirja Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Sisällysluettelo sivu Sisällysluettelo ja alkusanat 1 Käyttö- ja huolto-ohje 2 Turvallisuusohjeita

Lisätiedot

Asennus. Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet

Asennus. Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite VAARA. Irralliset osat. Asennusohjeet Valintaventtiilisarja Multi Pro WM -ruiskutuslaite Mallinro: 130-7190 Form No. 3386-265 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus Tämä tuote sisältää kemikaaleja, jotka Kalifornian

Lisätiedot

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc 1 Tässä dokumentissa esitetty seuraavia osakokoonpanoja tilausnumeroineen yleisistä kulutusosista ja huolto-ohjeita laitteen kunnossapitoon: SIVU 1. SIVU 2. SIVU 3. SIVU 4. SIVU 5. SIVU 6. SIVU 7. SIVU

Lisätiedot

AVANT 313S Varaosaluettelo

AVANT 313S Varaosaluettelo AVANT 313S Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 14320 AVANT 313S A21059 Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. 03-347 8800 fax 03-348 5511 web www.avanttecno.com 2 AVANT 313S: VARAOSALUETTELO

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358

Lisätiedot

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen)

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) (Finnish) DM-HB0001-05 Jälleenmyyjän opas Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) MAANTIE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 retkipyöräily HB-T670

Lisätiedot

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Ulosvedettävä suksen-/lumilaudanpitimet Accessories Part No. Date Instruction

Lisätiedot

Kokoamisohje. Amplitude Bed

Kokoamisohje. Amplitude Bed Kokoamisohje Amplitude Bed 5 Numero Osan nimi pohja & saksimekanismi jalkaosa 3 selkäosa 4 sivulaidat 5 kohottautumisteline 8 4 3 8 6 käsiohjain 7 ohjausyksikkö 8 sängynpäädyt 6 9 kuljetusteline 7 9 Kokoamisohjeet

Lisätiedot

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen (Finnish) DM-HB0003-04 Jälleenmyyjän opas MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 TÄRKEÄ TIEDOTE Tämä jälleenmyyjän opas on tarkoitettu ensisijaisesti

Lisätiedot

RUNKO K Kg. Revision Description Designer Date

RUNKO K Kg. Revision Description Designer Date 00 RUNKO/RAM/FRAME/RAHMEN - K-0 0 POHJA/BOTTEN/BOTTOM/GRUND - K0 06 LEVY/PLÅT/PLATE/PLATTE - 0 06 LEVY/PLÅT/PLATE/PLATTE - 0 7000 MUTTERI/MUTTER/NUT/MUTTER - M Nyloc 6 700 RUUVI/SKRUV/SCREW/SCHRAUBE -

Lisätiedot

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 42727 A21061 AVANT 320S A21062 AVANT 320S+ Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. (03) 347 8800 fax (03) 348 5511 web www.avanttecno.com

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

PM 10 PAALIVAUNU. PIELISEN METALLI KY VIEMENENTIE 38 75500 NURMES PUH. 0400 276 699 FAX 013 440 093 www.pielisenmetalli.fi

PM 10 PAALIVAUNU. PIELISEN METALLI KY VIEMENENTIE 38 75500 NURMES PUH. 0400 276 699 FAX 013 440 093 www.pielisenmetalli.fi PM 10 PAALIVAUNU PIELISEN METALLI KY VIEMENENTIE 38 75500 NURMES PUH. 0400 276 699 FAX 013 440 093 www.pielisenmetalli.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISET TIEDOT... 1 2. TURVALLISUUSOHJEET... 2 3. TURVAMERKINNÄT-

Lisätiedot

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje

RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1180650/1 IM-P118-03 ST Issue 1 RP31 ja RP32 mäntäventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat IM-P118-03

Lisätiedot

Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V+ VENTTIILI

Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V+ VENTTIILI Ohjausventtiili Suomi Asennusohje CRV 80S MONIVIPU CRV 80S 2V VENTTIILI CRV 80S 2V+ VENTTIILI TÄRKEÄÄ Tämä ohjekirja koskee tuotteita CRV 80S monivipu, 2-vipu ja 2-vipu+. Ohjausjärjestys, liikkeiden suunnat

Lisätiedot

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo FIN Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo He-Va Vip-Roller 3,3 4,5 m N. A. Christensensvej 34 DK-7900 Nykøbing Mors Tel: 9772 4288 Fax:9772 2112 www.he-va.com Sisällysluettelo EY- VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS...

Lisätiedot

Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo VAARA

Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo VAARA Form No. Manuaalisella kippauksella varustetun kuljetuslavan asennussarja 2010-malli ja vanhempi Workman MD -sarjan työajoneuvo Mallinro: 131-3457 3386-220 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohje- ja varaosakirja Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358 6 4740790 www.palax.fi

Lisätiedot

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg ICF Group Oy Myrttitie 1 Tel. 09-346 2574 www.icf.fi 01300 Vantaa Fax. 09-346 2576 KOKOAMINEN Huom! Nostin on tarkoitettu ainoastaan henkilöiden nostamiseen

Lisätiedot

Kattolaatikko Xperience

Kattolaatikko Xperience Ohje nro Versio Osa nro 8698518 1.0 Kattolaatikko Xperience A8903209 Sivu 1 / 8 A8903214 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit ovat turvallisuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t

KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE. Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t KÄYTTÖOHJEET HAKLIFT KETJUVIPUTALJOILLE Kapasiteetti: 0.8 t, 1.6 t, 3.2 t, 6.0 t, 9.0 t Huomio: Lue tämä käyttöohje ennen ketjuviputaljan käyttöönottoa. Sisällys 1. Esipuhe 2. Erittely 3. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT P 550 ja P 700 Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN FINLAND Puh. 02 5286 500 Fax. 02 5531 385 Alkaen sarjanumerosta 4R0567 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE Mallit: P

Lisätiedot

Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE

Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE Vaakahaarukkavaunun HAVA2000V KÄYTTÖOHJE Maahantuoja Haklift ABT Oy Asessorinkatu 3-7 20780 Kaarina Kiitos, että valitsit ABT Yellowline vaakahaarukkavaunun. Lue tämä käyttöopas ennen käyttöä. ABT Yellowline

Lisätiedot

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä.

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. DINO 80R Pikaopas Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. Yhteystiedot: 040 6736064 Mikko Jokiranta 050 3171745 Jukka Jokiranta veljeksetjokiranta@gmail.com YLEISET TURVALLISUUSOHJEET

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

CSEasyn toimintaperiaate

CSEasyn toimintaperiaate CSEasyn toimintaperiaate Pultti (6x) Rajoitinkappale Tavallinen vanne CSEasy-rengas CSEasy-sovitin Puristuslevy Sisäsovitin koostuu kolmesta esiasennetusta lohkosta ja yhdestä esiasennetusta kumisesta

Lisätiedot

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST VÄLI99KA BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST 62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401 Suomi 2 Arvoisa Asiakas Kiitämme osoittamastanne

Lisätiedot

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa.

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. RÄJÄYTYSKUVA OSALUETTELO KÄYTÄ TÄTÄ LUETTELOA APUNA ASENNUKSEN AIKANA. Osan numero Kuvaus Määrä/kpl 1

Lisätiedot

KÄYTT YTTÖOHJEET VAROITUS

KÄYTT YTTÖOHJEET VAROITUS VAROITUS KÄYTT YTTÖOHJEET Älä jätä eläintä peräkärryyn ilman valvontaa. Aja aina varovasti. Peräkärryn maksimaalinen kantokyky on 40 kg. Älä aja nopeammin kuin 16 km/h. Varmista peräkärryn riittävä tuuletus

Lisätiedot

Maantiepyörän Asennusohjeet

Maantiepyörän Asennusohjeet n Asennusohjeet n Asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 5 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan 8 V. Ohjaustangon säätäminen 8 VI. Satulan asennus 9 VII.

Lisätiedot

Kuomun asennus- ja käyttöopas

Kuomun asennus- ja käyttöopas Kuomun asennus- ja käyttöopas Terhi-kuomu Majava ja Kärppä perävaunuihin Versio: Kuumasinkitylle saranasarjalle (ei maalattu) Saranan käyttöönotto: Vaiheittain 6/2009 alkaen Takuuehdot edellyttävät tämän

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Köysivintturi Tyypip 220.0, , , , , ,125

KÄYTTÖOHJEET. Köysivintturi Tyypip 220.0, , , , , ,125 KÄYTTÖOHJEET Köysivintturi Tyypip 0.0,3 0.0,5 0.0,75 0. 0. 0.3 4.0,5 40.0,08 40.0,5 Sisällysluettelo. Tärkeitä turvallisuusohjeita 6. Köyden kiinnittäminen. Tekniset tiedot 7. Käyttö 3. Yleistä 8. Huolto

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

1. YLEISTÄ SC4000 1 SC4000 K Ä Y T T Ö O H J E K I R J A

1. YLEISTÄ SC4000 1 SC4000 K Ä Y T T Ö O H J E K I R J A 1. YLEISTÄ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. NOSTOLAVAN KUVAUS... 3 1.2. PERUSLAITEKOKONAISUUS PYÖRÄ- ALUSTAISENA 12.5 M PITKÄLLÄ TYÖLAVALLA... 8 1.3. TAKUUEHDOT... 11 1 2 1. YLEISTÄ 1.1. NOSTOLAVAN KUVAUS Scaninterin

Lisätiedot

62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401

62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401 RIVI99SU 62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401 2 Arvoisa Asiakas Kiitämme osoittamastanne luottamuksesta ja toivotamme Teille parhainta menestystä työssänne. Pyydämme teitä

Lisätiedot

Käyttöohjeet ja osaluettelo

Käyttöohjeet ja osaluettelo Käyttöohjeet ja osaluettelo KAPASITEETILTAAN 3 TONNIN HALLITUNKKI HUOMIO TÄMÄ TUNKKI ON TARKOITETTU VAIN NOSTAMISEEN. KÄYTÄ KUORMAN TUKEMISEEN AINA TURVATELINEITÄ ENNEN KORJAUSTEN TEKEMISTÄ. OMAN TURVALLISUUTESI

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI

KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI TEKNISET TIEDOT Malli Nostovoima (Tonnia) Minimi korkeus Nostokorkeus Säätökorkeus Nettopaino (kg) T90204 2 181 116 48 2.9 T90304 3 194 118 60 3.6 T90404 4 194 118 60 3,6 T90504

Lisätiedot

A 10 FORM NO. 769-03656B

A 10 FORM NO. 769-03656B A 10 FORM NO. 769-03656B 3 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 37 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Suomi Ruohonkokooja Turvallisuuden kannalta Noudata turvallisuusja käyttöohjeita

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0 SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN FI EPO2 Versio 1.0 Käytettyä tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Laite on toimitettava keräyspisteeseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätykseen. Asianmukainen

Lisätiedot

Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault.

Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Kattokotelo MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 400

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008 Radio-ohjattava vene RC FT008 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolella. Lähde ottamaan ulapasta mittaa tämän heti käyttövalmiin, huippuhauskan radioohjattavan veneen kanssa! RC FT008 on täydellinen

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

Alfa Laval Solar S/SR ilmajäähdytteiset nestejäähdyttimet

Alfa Laval Solar S/SR ilmajäähdytteiset nestejäähdyttimet Alfa Laval Solar S/SR ilmajäähdytteiset nestejäähdyttimet Pikaohje ALKUPERÄISTEN OHJEIDEN KÄÄNNÖS No. 9460194353FI 1 Alfa Lavalin yhteystiedot Tarkat yhteystiedot löydät osoitteesta www.alfalaval.com.

Lisätiedot

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 0457350/6 IM-P045-10 CH Issue 6 BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 1. Suositeltava asennus 2. Asennus ja huolto 3. Varaosat 4. Ulkoinen impulssiputki IM-P045-10 CH Issue 6 Copyright 20001

Lisätiedot

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL 1. Käyttö Vinssi on tehty käytettäväksi varastoissa, rakennuksilla jne. Vinssejä on sekä 230V että 400V käyttöjännitteelle,

Lisätiedot

Perävaunun käyttöohje

Perävaunun käyttöohje Perävaunun käyttöohje Ennen ajoa tarkistakaa: vetolaitteen ja sen kiinnitysosien kunto perävaunun ja auton kiinnityksen varmuus, perävaunun turvavaijerin tulee olla kiinnitetty autoon valojen kunto pyörien

Lisätiedot

Entwicklungs- & Vertriebs GmbH. Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä. Heat Pipe asennusohje.

Entwicklungs- & Vertriebs GmbH. Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä. Heat Pipe asennusohje. Tyhjiöputkikeräimet Valmistettu Saksassa Palkittu vuonna 2008 Innovaatio palkinnolla NARVA tyhjiöputkien kehityksestä Solar Keymark Heat Pipe asennusohje 1000 2000 3000 02 Asennusohjeet malleille: Vaaditut

Lisätiedot

JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan vain täysmittaisen kuormalavan yhteydessä)

JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan vain täysmittaisen kuormalavan yhteydessä) FORM NO. 3318-395 SF Rev A MALLI NRO 07301 60001 & JNE. MALLI NRO 07321 60001 & JNE. Asennusohjeet 2 3- kokoinen ja täysmittainen kuormalava Workman 3000 -sarjaa varten JÄÄHDYTTIMEN SUOJUKSEN ASENNUS (Tarvitaan

Lisätiedot

Maastopyörän Asennusohjeet

Maastopyörän Asennusohjeet n Asennusohjeet n asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 5 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan 8 V. Ohjaustangon säätäminen 9 VI. Satulan asennus 9 VII.

Lisätiedot

DC 500 E. Puruimuri KÄYTTÖOHJE

DC 500 E. Puruimuri KÄYTTÖOHJE DC 500 E Puruimuri KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo 1. Tekniset tiedot 2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Pakkauksen purkaminen 4. Toimitussisältö 5. Rakenne 5.1. Imurin kokoaminen 5.2. Sähköliitäntä 6. Varaosalista

Lisätiedot

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet KUNERT Professional KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet Suojakaari Istuin on varustettu suojakaarella. Kiinnitä kaari liittämällä se käsinojen kummaltakin puolelta löytyviin kiinnikkeisiin (kuva 21.) Poistaaksesi

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

3590050/2 IM-P359-01 CH Issue 2 DN15 - DN100 QL43D, QL43M, QL73D ja QL73M kolmitieventtiilit Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuustiedote 2. Toiminta 3. Asennus ja käyttöönotto 4. Huolto 5. Varaosat

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Vaijerivinssi TANGO _e_fi_hseilw_s haacon hebetechnik gmbh Telefon +49 (0) Fax +49 (0)

KÄYTTÖOHJE. Vaijerivinssi TANGO _e_fi_hseilw_s haacon hebetechnik gmbh Telefon +49 (0) Fax +49 (0) KÄYTTÖOHJE Vaijerivinssi TANGO Tyypp WV300/500 WE300/500 Sisällysluettelo 1. Turvaohjeet 6. Vaijerin kiinnitys 2. Tekniset tiedot 7. Käyttö 3. Yleistä 8. Huolto 4. Rakenne 9. Varaosat 5. Kiinnitys KV300/500

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 FI SUOMI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS. Ohjeita on

Lisätiedot

POTILA CLASSIC ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE

POTILA CLASSIC ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA CLASSIC ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA Tuotanto OY Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN FINLAND Puh. 02 5286 500 Fax. 02 5531 385 Alkaen sarjanumerosta 15340 www.potila.fi 12/2010 POTILA CLASSIC ÄKEIDEN

Lisätiedot

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje 2 (5) 1 Yleisesti Jokainen asennuspaikka on erilainen, joten ohjeet eivät välttämättä ole yksiselitteiset kaikissa tapauksissa. Etene asennuksessa ohjeen

Lisätiedot

Pyörällisen suihkutuolin osat

Pyörällisen suihkutuolin osat Pyörällisen suihkutuolin osat 1 Työntökahva 2 Selkänoja 3 Istuimen kansi 4 Kiinnitysruuvi 5 Kannellinen ämpäri 6 Rengas, 4 (valinnainen) 7 Kaksiosainen lukitusjarru 8 Käsinoja 9 Jarru 24 :n pyörään (valinnainen)

Lisätiedot

PULLEY-MAN porakonevinssi. Käyttö- ja huolto-ohje

PULLEY-MAN porakonevinssi. Käyttö- ja huolto-ohje PULLEY-MAN porakonevinssi Käyttö- ja huolto-ohje SISÄLLYSLUETTELO 3 4 SUORITUSARVOT JA TIEDOT TURVALLINEN KÄYTTÖ 5 7 8 10 11 LAITTEEN OSAT JA VAIJERIN ASENNUS LAITTEEN KÄYTTÖ NOSTOISSA LAITTEEN HUOLTO

Lisätiedot

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE ParKone Oy Kuokkakatu 3 85800 Haapajärvi Puhelin: 044 5906122 E-mail: info@parko.fi Internet: http://www.parko.fi/ VER 1.2. Parkone Oy LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN

Lisätiedot

Turvaohjeet. Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: Turva- ja ohjetarrat. Asennusohjeet

Turvaohjeet. Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: Turva- ja ohjetarrat. Asennusohjeet Toro Workman -alusta ProPass-200-katelevittimelle Mallinro: 44707 Form No. 3365-540 Rev A Asennusohjeet Turvaohjeet Turva- ja ohjetarrat Turva- ja ohjetarrat on sijoitettu hyvin näkyville paikoille mahdollisten

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

Kippaavat peräkärryt

Kippaavat peräkärryt Kippaavat peräkärryt Tuotenumero A2949 ja A21200 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet

Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet Venetrailerit ja peräkärry käyttö ja turvallisuus ohjeet TURVALLISUUSOHJEET (tarkistettava aina ennen liikkeelle lähtemistä) Aseta kuulakytkin auton vetokoukkuun ja tarkista, että kuulakytkin on varmasti

Lisätiedot