Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys"

Transkriptio

1 Ruohonleikkuri, 1500 mm työleveys Tuotenumero A21019

2 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen perusteella. Tähän käyttöohjeeseen perehtymällä ja sitä noudattamalla varmistatte turvallisuutenne sekä työlaitteenne varman toiminnan ja pitkän käyttöiän. Mikäli työlaitteenne toiminnoissa on ongelmia tai tarvitsette varaosia tai huoltoa ottakaa yhteyttä omaan Avant-jälleenmyyjäänne 2. Käyttötarkoitus Avant ruohonleikkuri on vaakatasoleikkuri ja se on tarkoitettu ruohokentän viimeistelyyn. Leikkuri on tarkoitettu vain lyhyelle ruoholle, ei pitkälle heinälle. Leikkaa ruoho riittävän usein, noin viikon välein, jolloin leikkuujäte jää riittävän lyhyeksi ja maatuu nopeasti juuritasolle. Ruohosta kuuluu leikata vain noin 1/3 sen pituudesta yhdellä ajokerralla. Liian pitkää ruohoa leikattaessa saattaa leikkuujäte jäädä paakuille nurmikon pintaan. Jos näin käy, pitää ruoho leikata toisen kerran, jolloin leikkuujäte levittyy tasaisemmin nurmikentälle. 3. Turvallisuusohjeet Ennen ruohonleikkurin käyttöönottoa lue huolellisesti kuormaimen ja ruohonleikkurin käyttöohjekirjat. Varmista, että kuormaimen pikakiinnityslevyn lukitustappi on varmasti ala-asennossaan ja lukinnut leikkurin kuormaimeen. Älä koskaan aja kuormaajalla tai nosta kuormaajan puomia, jos pikakiinnityslevyn lukistustappi ei ole lukittuna. Aloita ruohonleikkurin käyttö rauhallisesti Varmista, että lähistöllä ei ole muita ihmisiä, sillä leikkuri saattaa singota maasta pieniä kiviä tms. Älä koskaan työnnä kättäsi tai jalkaasi leikkurin reunan alle koneen käydessä. Älä koskaan suorita mitään huoltotöitä kuormaajan moottorin käydessä. Älä koskaan nouse pois kuormaajan ohjaamosta niittomurskaimen pyöriessä. Pidä leikkuria mahdollisimman alhaalla kuormaajalla ajettaessa. Lue myös kuormaajaa koskevat turvallisuusohjeet kuormaajan ohjekirjasta. Älä koskaan mene nostetun työlaitteen alle.

3 3 4. Tekniset tiedot Pituus: Korkeus: Leveys: Työleveys: Terien lukumäärä: Leikkuukorkeus: 1150 mm 430 mm 1550 mm 1500 mm 3 kpl mm Leikkuri on varustettu pystysuuntaisella kellunnalla, joka mahdollistaa leikkaamisen myös epätasaisilla alustoilla. Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää kannatinpyörien pystyakseleilla olevien muoviholkkien avulla. Leikkuri on turvallisuussyistä varustettu venttiilillä, joka pysäyttää leikkuuterät leikkuria nostettaessa. 5. Ruohonleikkurin kiinnittäminen kuormaimeen Ruohonleikkuri kiinnitetään kuormaajaan kahdesta eri kiinnityspisteestä, kuormaajan etulevystä ja hydrauliikkaliittimistä. Molempien kiinnitysten toiminta on selitetty seuraavassa. Mekaaninen kiinnitys kuormaimeen: 1. Vaihe: Nosta pikakiinnityslevyn molemmilla puolilla sijaitsevat lukitustapit ylös ja käännä ne taakse hahloon siten, että ne lukittuvat yläasentoon. Varmistu, että lukitustappi on lukittunut yläasentoon! 2. Vaihe: Käännä pikakiinnityslevyä hydrauliikan avulla etuviistoon asentoon. Aja kuormain työlaitteeseen kiinni.

4 4 3. Vaihe: Nosta puomia hieman - vedä puomin ohjausvipua taaksepäin, jolloin työlaite nousee ilmaan. Käännä puomin ohjausvipua vasemmalle, jolloin pikakiinnityslevyn alaosa kääntyy kiinni työlaitteeseen. 4. Vaihe: Käännä puomin ohjausvipua lisää vasemmalle niin että automaattinen työlaitteen lukitus laukaisee lukitustapit. Varmista että lukitustapit ovat alaasennossaan. Muista aina turvallisuusohjeet kappaleesta 3, kun kiinnität työlaitetta kuormaajaan. Hydrauliikkaletkujen kiinnittäminen kuormaajaan: Ruohonleikkurissa on kolme hydrauliikkaletkua, jotka kaikki tulee kiinnittää kuormaimeen. Letkujen päässä olevista liittimistä kaksi ovat urosliittimiä ja yksi naarasliitin. Kuormaajassa on vastaavasti kaksi naarasliitintä ja yksi urosliitin. Letkut tulee liittää kuormaajaan niin, että sinisellä suojakorkilla varustetut liittimet (kuormaajassa naaras ja ruohonleikkurissa uros) liitetään toisiinsa. Jäljelle jäävät kaksi liitinparia menevät näin automaattisesti oikein päin. Tarkista liitosten jälkeen leikkurin toiminta. Jos ruohonleikkuri ei lähde pyörimään, kun ulkopuoleisen hydrauliikan vipua käännetään oikealle lukkoasentoon, ovat leikkurin kaksi urosletkua väärin päin. Leikkuri saadaan pyörimään, kun urosletkujen paikat vaihdetaan keskenään Kuvan 1 osoittamalla tavalla.

5 5 Kuva 1 Varmista, että kaikki kolme liitinparia ovat lukittuneet toisiinsa. Jos yksi liittimistä ei ole kunnolla kiinnittynyt saattaa, ruohonleikkurin hydrauliikkamoottori vaurioitua. Liittimien irroittaminen Liittimet irtoavat toisistaan, kun naarasliittimen päässä olevaa kaulusta vedetään taaksepäin. Ennen kuin irroitat liittimet toisistaan liikuta ulkopuoleisen hydrauliikan vipua muutama kerta oikealle ja vasemmalle. Näin varmistut siitä, että järjestelmään ei jää painetta ja liittimet on huomattavasti helpompi kiinnittää seuraavalla kerralla. 6. Ohjeita käyttöä varten 6.1 Leikkuukorkeuden säätö Ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää kannatinpyörien pystyakseleilla olevien muoviholkkien avulla. Korkeuden säätö tapahtuu seuraavasti: 1. Nosta leikkuria ylöspäin Avant kuormaajalla, sammuta moottori ja kytke huoltotuki (Ks. kuormaajan käyttöohjekirja). 2. Avaa ja poista sokka kannatinpyörän pystyakselilta. (Katso kuva 2)

6 6 Kuva 2 3. Vedä kannatinpyörä pois pidikkeestään. 4. Siirrä muoviholkkeja kannatinraudan yläpuolelta alapuolelle tai päinvastoin, riippuen siitä haluatko nostaa vai laskea leikkuria. (Ks. kuva 3) Kuva 3 5. Työnnä akseli takaisin kannatinraudan läpi ja kiinnitä sokka takaisin paikoilleen. 6. Toista vaiheet 2-5 kaikkien pyörien kohdalla. Varmista lopuksi, että kaikkien kannatinrautojen päällä on yhtä monta saman kokoista muoviholkkia. 6.2 Kellunta Leikkuri on varustettu mekaanisella kellunnalla, joka mahdollistaa ruohon leikkaamisen myös epätasaisella alustalla. Kellunta tarkoittaa mekanismia, joka päästää leikkurin liikkumaan ylös- ja alaspäin nurmikentän pinnanmuotojen mukaan, vaikka kuormaajan puomi pysyy paikallaan. Kellunnan asetuksella on kuitenkin suuri merkitys sen toimintaan. Jos kellunta on asetettu liian korkealle, jää leikkuri helposti ilmaan. Kun se on liian matalalla, nousee kuormaajasta helposti etupyörät ilmaan. Kelluntaa säädetään nostamalla ja laskemalla kuormaajan puomia, sekä kallistamalla kuormaajan etulevyä. Jos kellunta on ala-asennossaan, terät eivät pyöri, koska turvaventtiili on silloin vaikutettuna. Jos leikkurin terät eivät pyöri ollenkaan, tai pyörivät vain aaltoilevasti vaikka lisähydrauliikan vipu on kuormaajasta päällä, pitää puomia nostaa.

7 7 Kellunnan asetus: Kuva 4 Kuvassa 4 kellunta on oikein asetettu, jolloin se pääsee vapaasti liikkumaan sekä ylös- että alaspäin. Kuva 5 Kuvassa 5 kellunta asetettu liian alas, jolloin turvaventtiili kytkeytyy päälle, eivätkä terät pääse pyörimään. Kuva 6 Kuvassa 6 kellunta on asetettu liian ylös, jolloin leikkuri ei pääse mukailemaan nurmikentän pinnanmuotoja, vaan nousee aina äkillisissä alamäissä ilmaan.

8 8 7. Ohjeita ruohon leikkaamiseen Kun ruohonleikkuri on kiinnitetty kuormaimen pikakiinnityslevyyn ja hydrauliikkaliittimet ovat kiinnitetty voi leikkaamisen aloittaa. Leikkuri käynnistetään kääntämällä ulkopuoleisen hydrauliikan vipu ohjaamosta katsottuna oikealle lukkoasentoon. Jos kuitenkin käy niin, että vipua oikealle käännettäessä leikkuri ei lähde pyörimään, on kahden uroshydrauliikkaliittimen paikka vaihdettava keskenään. (Ks. kuva 1) Jos kuormaimesi on plus- mallinen (520+, 523+, 528+ tai 530+) käytä ruohonleikkuria kuormaajan molemmilla ulkopuolisen hydrauliikan pumpuilla. Kahdella pumpulla varmistat riittävän pyörimisnopeuden leikkurille, jolloin leikkuutulos paranee. (2-pump asento kuormaajan ohjauspaneelissa sijaitsevasta vivusta.) 8. Huolto 8.1 Voitelupisteet Ruohonleikkurissa on kuusi (6) voideltavaa rasvanippaa, joista neljä sijaitsee leikkurin rungossa tukipyörien kiinnitysholkeissa ja kaksi sijaitsee suojan alla kelluntapuomin päässä. (Katso kuvat 7 ja 8) Kuva 7 Kuva 8 Voiteluainetta tulee lisätä noin 1-3 kertaa vuodessa riippuen käyttömäärästä. Voiteluainetta kuuluu lisätä vain muutaman rasvaprässin painalluksen verran.

9 9 8.2 Leikkuuterien teroitus ja vaihto Leikkurin terien kuntoa kannattaa tarkastella aina muutaman leikkuukerran välein. Jos leikkuujälki on huonontunut alkuperäisestä, ovat leikkuuterät todennäköisesti tylstyneet. Teriä voidaan teroittaa, mutta jos terissä on syviä lovia, kiveniskeymiä ym, on terät syytä vaihtaa kokonaan uusiin. Terien tuotenumero on: A Leikkurin pesu Leikkurin voi pestä painepesurilla. Älä pese leikkuria voimakkailla liuottimilla mm ruohonleikkurin takuuehdot (Tuotenro A21019) Avant Tecno Oy myöntää valmistamalleen ruohonleikkurille vuoden (12 kk) takuun ostopäivästä lukien. Takuun puitteissa korvataan korjauskustannukset seuraavasti: Työkustannukset korvataan, mikäli tehdas ei itse suorita korjausta. Viallisten komponenttien tai tarvikkeiden tilalle tehdas toimittaa uudet. Tapauskohtaisesti tehtaan kanssa sovittaessa tehdas voi korvata asiakkaalle hänen hankkimiensa komponenttien hinnan. Takuu ei korvaa: Tavallisia huoltotöitä, kuten esimerkiksi terien vaihtoa tai kiilahihnan kiristystä, eikä niissä tarvittavia huolto- ja kulutusosia. Vaurioita, jotka aiheutuvat epätavallisista käyttöolosuhteista tai käyttötavoista, huolimattomuudesta, rakennemuutoksesta ilman Avant Tecno Oy:n suostumusta, jäljitelmäosan käytöstä tai huollon puutteesta. Vian seurannaisvaikutuksia, kuten työn keskeytymistä tai mahdollista muuta lisävahinkoa. Korjauksesta aiheutuneita matka- ja/tai rahtikustannuksia.

10 mm ruohonleikkurin (A21019) varaosalista KANNATINPYÖRÄ A A KANNATINPYÖRÄN HAARUKKA RENGAS + VANNE /6 PR KUUSIOMUTTERI M12 DIN KUUSIORUUVI M12*130 ZN DIN A SÄÄTÖRENGAS 20 6 A SÄÄTÖRENGAS RENGASSOKKA 9,5 MM ZN RUNKO JA KIINNITYSLAITE

11 11 1 A RUNKO 2 A KIINNITYSLEVY 3 A TAKANIVELTAPPI 4 A VÄLIRUNKO 5 A JOUSISOKKA 8*32 DIN A LIUKUHOLKKI 7 A ETUNIVELTAPPI RASVANIPPA R1/8 SUORA DIN KUUSIORUUVI M6*70 DIN 931 ZN KUUSIOMUTTERI M6 DIN ALUSLEVY M6 DIN 440 ZN KORI KUUSIORUUVI M8*55 DIN 933 ZN KUUSIOMUTTERI M8 DIN 934 ZN 14 A SUOJA SORMIRUUVI M ALUSLEVY M8 DIN 440 ZN KORI LAAKEROINTI

12 12 1 A KIRISTYSLEVY 2 A TERÄ 3 A KIINNITYSLAIPPA KUUSIORUUVI M10*20 DIN 933 ZN ALUSLEVYPARI M10 NORDLOCK KUUSIORUUVI M10*30 DIN 933 ZN KUUSIOMUTTERI M10 DIN 985 NYLOC ALUSLEVY M10 DIN 125 ZN KUUSIORUUVI M8*90 DIN ALUSLEVYPARI M8 NORDLOCK KUUSIOMUTTERI M8 DIN 985 NYLOC KUUSIORUUVI M10*120 DIN 933 ZN 13 A KIILAHIHNAPYÖRÄ SPB A KIILAHIHNAPYÖRÄ SPB KAKSOISKIILAHIHNA HBB URAKUULALAAKERI RS 17 A AKSELI 18 A LAAKERIRUNKO 19 A KIILA ALUSLEVY M24 DIN 125 ZN KUUSIOMUTTERI M24*1.5 DIN 985 NYLOC 22 A ERIKOISPRIKKA KUUSIORUUVI M8*16 DIN 933 ZN LETKUTUS 1 A HYDRAULILETKU L=2100 2LW-08 2 A HYDRAULILETKU L=2000 1LW-04

13 3 A HYDRAULILETKU L=500 2LW-08 4 A HYDRAULILETKU L=500 2LW USIT-TIIVISTE R1/ PIKALIITINNIPPA R1/2 UROS SUOJUS 1/2 PIKALIITINNIPPAAN PERUSLIITIN R3/8 UK-UNF3/4 JIC UK VALINTAVENTTIILI PIKALIITINRUNKO 1/2 NAARAS SUOJUS 1/2 PIKALIITINRUNKOON VASTAVENTTIILI VUC YHDYSNIPPA R1/2 UK-UNF3/4 SK L-LIITINRUNKO UNF3/4 JIC SK-2*3/4 JIC UK PERUSLIITIN R1/2 UK-UNF3/4 UK PAINELAIPPA 2GB HYDR. MOOTTORI PLP20.20.RO NAPA LIUKUVÄLIKYTKIMEEN MO 2/ TUKILAAKERIYKSIKKÖ BANJOLIITIN R1/ USIT-TIIVISTE R1/ PAINELAIPPA 1G T-KIERRELIITINRUNKO UNF3/4JIC SK SUOJATULPPA R3/4 25 A SUOJASPIRAALI SP M 13

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097

Lumilinko. 500-Sarjan tuotenumero A Sarjan tuotenumero A21097 Lumilinko 500-Sarjan tuotenumero A2847 200-Sarjan tuotenumero A21097 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194

Jauhonjakokauha. Tuotekoodi A1194 Jauhonjakokauha Tuotekoodi A1194 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen ja kokemuksen

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030

Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 Niittomurskain Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Työleveys 1000 mm: tuotenumero A2853 (tai 200-srj A21115) Työleveys 1250 mm: tuotenumero A21030 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä,

Lisätiedot

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448

Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 Kombikauhat Leveys 790 mm A32684 Leveys 900 mm A32484 Leveys 1050 mm A32448 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109

Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 Ruohonleikkuri: Avant 200-sarjaan Tuotenumerot A21076 ja A21109 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avantruohonleikkurin. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen

Lisätiedot

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan

HD Lumilinko Avant 600-sarjaan HD Lumilinko Avant 600-sarjaan Tuotenumero A21195 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941

Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 Lumiharja Avant 200- ja 500-sarjan kuormaimiin Tuotenumero 200-sarjan kuormaimiin A21118 Tuotenumero 500-sarjan kuormaimiin A2941 1 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet

Lisätiedot

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm

Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Keräävä ruohonleikkuri 1200 mm Tuotenumero A21316 500- ja 600-sarjaan Tuotenumero A21315 200-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151

Vinssi. Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 Vinssi Tuotenumero 500- ja 600-sarjan kuormaajiin A33130 Tuotenumero 200-sarjan kuormaajiin A33151 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se

Lisätiedot

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan

Puunhalkaisukone. A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan Puunhalkaisukone A21117 Avant 200-sarjaan A2951 Avant 500- ja 600-sarjaan 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu

Lisätiedot

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163

Jyrsin. Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 Jyrsin Tuotekoodit A21102, A2803 ja A21163 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947

Hiekoitin. Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 Hiekoitin Tuotenumero Avant 200-sarjan kuormaajaan A21114 Tuotenumero Avant 500-sarjan kuormaajaan A2947 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334

Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 Harjalaite 105 Avant 200-sarjaan A33261 Harjalaite 105 Avant 500- ja 600-sarjaan A33620 Harjalaite 130 Avant 500- ja 600-Sarjaan A1334 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette

Lisätiedot

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509

Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 HD Rehupihti Työleveys 800 mm A2868 Työleveys 900 mm A31512 Työleveys 1050 mm A31519 Työleveys 1300 mm A33509 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Trukkimasto Avant 500-sarjaan

Trukkimasto Avant 500-sarjaan Trukkimasto Avant 500-sarjaan Tuotenumero A32915 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin

Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 ja 250 Avant 600-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A21172 Kaivuri 250 tuotenumero A21155 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

Kaivuri sarjan kuormaimiin

Kaivuri sarjan kuormaimiin Kaivuri 150 200-sarjan kuormaimiin Tuotenumero A21105 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin

Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 ja 250 Avant 300- ja 500-sarjan kuormaajiin Kaivuri 220 tuotenumero A2865 Kaivuri 250 tuotenumero A2890 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen.

Lisätiedot

AVANT 313S Varaosaluettelo

AVANT 313S Varaosaluettelo AVANT 313S Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 14320 AVANT 313S A21059 Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. 03-347 8800 fax 03-348 5511 web www.avanttecno.com 2 AVANT 313S: VARAOSALUETTELO

Lisätiedot

Ruohonleikkuri 1200 mm. Tuotenumerot A21127 ja A21046. 1. Alkusanat

Ruohonleikkuri 1200 mm. Tuotenumerot A21127 ja A21046. 1. Alkusanat Ruohonleikkuri 1200 mm Tuotenumerot A21127 ja A21046 1. Alkusanat 2 Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE Maahantuoja: Agri-Kymi Oy Kaupinkatu 4 45130 KOUVOLA Varaosat: 020 743 2045 Toimisto: 020 743 2043 toimisto@agrikymi.fi 2 3 4 5 TEKNISET TIEDOT Takalanat Malli Työleveys

Lisätiedot

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo

AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo AVANT 320S, 320S+ Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 42727 A21061 AVANT 320S A21062 AVANT 320S+ Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI puh. (03) 347 8800 fax (03) 348 5511 web www.avanttecno.com

Lisätiedot

Nostopöytä 250 ja 500 kg

Nostopöytä 250 ja 500 kg Nostopöytä 250 ja 500 kg Käyttöohje Osaluettelo Nostopöytä 250 ja 500kg käyttö ja huolto ohje Ennen nostopöydän käyttöä lue tämä ohje huolellisesti läpi. 1. Varoitukset 1. Älä laita jalkaa tai kättä saksimekanismiin

Lisätiedot

A 10 FORM NO. 769-03656B

A 10 FORM NO. 769-03656B A 10 FORM NO. 769-03656B 3 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 37 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Suomi Ruohonkokooja Turvallisuuden kannalta Noudata turvallisuusja käyttöohjeita

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10

STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 STIGA VILLA 85 M 8211-3013-10 A 1. 5. B 2. 6. 3. 7. 4. 8. 2 9. 10. Z X 11. V W Y Denna produkt, eller delar därav, omfattas av följande mönsterskydd: This product, or part of it, is covered by the following

Lisätiedot

AVANT 200-sarja Varaosaluettelo

AVANT 200-sarja Varaosaluettelo AVANT 200-sarja Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA:30001-30026;43509 AVANT 216 AVANT 220 A2978 A21140 Valmistaja: YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI Puh. 03-347 8800 Fax 03-348 5511 www.avanttecno.com 2 AVANT

Lisätiedot

Kippaavat peräkärryt

Kippaavat peräkärryt Kippaavat peräkärryt Tuotenumero A2949 ja A21200 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy haluaa kiittää teitä siitä, että olette hankkineet Avant-työlaitteen. Se on suunniteltu ja valmistettu pitkällisen tuotekehityksen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen)

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) (Finnish) DM-HB0001-05 Jälleenmyyjän opas Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) MAANTIE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 retkipyöräily HB-T670

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc

PM-6.0 Koottuna. PM-6.0 Pikaopas. mcd020fi_pm60_v1.doc 1 Tässä dokumentissa esitetty seuraavia osakokoonpanoja tilausnumeroineen yleisistä kulutusosista ja huolto-ohjeita laitteen kunnossapitoon: SIVU 1. SIVU 2. SIVU 3. SIVU 4. SIVU 5. SIVU 6. SIVU 7. SIVU

Lisätiedot

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET Oy Machine Tool Co 1. Käyttökohteet Käsikäyttöinen MACCO BF -haarukkavaunu on matalarakenteinen, vain kuormalavalla olevan, kovilla pinnoilla liikuteltavan tavaran siirtelyyn

Lisätiedot

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA Tuotanto OY Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN Puh. 02 528 6500 Fax. 02 553 1385 Alkaen sarjanumerosta 130 POTILA HERKULES PINTA-ÄKEIDEN

Lisätiedot

STIGA VILLA 85 M READY 85 M

STIGA VILLA 85 M READY 85 M STIGA VILLA 85 M READY 85 M 8211-3039-03 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. R L 9. 10. Y Z X W V 11. FI SUOMI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty seuraavat symbolit, joiden tarkoitus on muistuttaa käyttäjää laitteen

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509

Käyttöohjekirja. Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Käyttöohjekirja Lue ohjekirja ennen koneen käyttöönottoa. 85200 ALAVIESKA, puh. 08-430 9300, fax 08-430 509 Sisällysluettelo sivu Sisällysluettelo ja alkusanat 1 Käyttö- ja huolto-ohje 2 Turvallisuusohjeita

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE

POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT P 550 ja P 700 Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN FINLAND Puh. 02 5286 500 Fax. 02 5531 385 Alkaen sarjanumerosta 4R0567 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE Mallit: P

Lisätiedot

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä. Kuomun asennusohje Turvallisuus Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.! kuomun nostaminen, siirtäminen ja kääntäminen kevennysjousien asentaminen tuulihaan asentaminen varmistettava peräkärryn

Lisätiedot

Hydraulinen kantohara KHH. Käyttöohje

Hydraulinen kantohara KHH. Käyttöohje Hydraulinen kantohara KHH Käyttöohje Ennen laitteen asennusta lue käyttö- ja turvallisuusohjeet huolellisesti! Valmistaja: Koneurakointi Timo Latvala Viinikantie 9 61720 KOSKUE Puh: 0500 269 944 SISÄLLYS

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

STIGA VILLA 102M 8211-3028-04

STIGA VILLA 102M 8211-3028-04 STIGA VILLA 102M 8211-3028-04 O (x4) M (x4) N (x4) P (x4) J (x2) S (x4) U (x2) T (x2) X (x2) V (x2) Y (x2) Q (x4) 1. O M N P Q J T U R S 2. S C B C D 3. 7. 4. 8. F G 5. 9. 6. 10. 11. 15. 12. 16. 13. 17.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20 KÄYTTÖOHJE Haswing W-20 Omistajalle Kiitos, että valitsitte Haswing- sähköperämoottorin. Se on luotettava ja saastuttamaton sekä helppo asentaa ja kuljettaa. Tässä käyttöohjeessa on tietoja laitteen asennuksesta,

Lisätiedot

Juontokouran vintturi Käyttöohje

Juontokouran vintturi Käyttöohje Juontokouran vintturi Käyttöohje Valmistaja: AS SAMI Tule 20, Saue, Harjumaa, 76505 VIRO www.sami.ee Sisällysluettelo 1. JOHDANTO... 3 2. KÄYTTÖTARKOITUS... 3 3. TAKUU... 4 4. TEKNISET TIEDOT... 5 5. TURVALLISUUSVAATIMUKSET...

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen (Finnish) DM-HB0003-04 Jälleenmyyjän opas MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 TÄRKEÄ TIEDOTE Tämä jälleenmyyjän opas on tarkoitettu ensisijaisesti

Lisätiedot

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla

Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjekirja Palax Log rankateline, lisäsyöttörulla Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä Sarjanumero Valmistusvuosi PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein paitsi S42 malli. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä

Lisätiedot

AVANT 600-SARJA Varaosaluettelo

AVANT 600-SARJA Varaosaluettelo AVANT 600-SARJA Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: 47071 - AVANT 630 AVANT 635 A21216 A21145 Valmistaja: AVANT TECNO OY YLÖTIE 1 33470 YLÖJÄRVI Puh. (03) 347 8800 Fax (03) 348 5511 www.avanttecno.com

Lisätiedot

Pyörällisen suihkutuolin osat

Pyörällisen suihkutuolin osat Pyörällisen suihkutuolin osat 1 Työntökahva 2 Selkänoja 3 Istuimen kansi 4 Kiinnitysruuvi 5 Kannellinen ämpäri 6 Rengas, 4 (valinnainen) 7 Kaksiosainen lukitusjarru 8 Käsinoja 9 Jarru 24 :n pyörään (valinnainen)

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 968999306/IZC Leikkuulaitteena: 96899934 TRD48 TunnelRam-leikkuulaite tai 968999347 CD48 Combi-leikkuulaite Asennus Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen

Lisätiedot

Kuomun asennus- ja käyttöopas

Kuomun asennus- ja käyttöopas Kuomun asennus- ja käyttöopas Terhi-kuomu Majava ja Kärppä perävaunuihin Versio: Kuumasinkitylle saranasarjalle (ei maalattu) Saranan käyttöönotto: Vaiheittain 6/2009 alkaen Takuuehdot edellyttävät tämän

Lisätiedot

ROD -tyypin Sulkusyötin

ROD -tyypin Sulkusyötin Standardi: Q/HFJ02027-2000 ROD -tyypin Sulkusyötin KÄYTTÖOHJE Suomen Imurikeskus Oy Puh. 02-576 700-1 - SISÄLTÖ 1. RAKENNE... 3 2. TOIMINTAPERIAATE JA KÄYTTÖTARKOITUS4 3. TUOTTEEN PIIRTEET... 4 4. TYYPPISELITYS...

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 903 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET ) Malli 903 on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten spinning-ryhmille. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

DEUTSCH. Multiclip El

DEUTSCH. Multiclip El DEUTSCH D Multiclip El 8211-0229-05 S SVENSKA A 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. SVENSKA S 9. 10. FI SUOMALAINEN SYMBOLIT Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta varovaisuudesta

Lisätiedot

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-03 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 24 Nm 3 SUOMI FI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS- TA. Ohjeita on noudatettava tarkasti

Lisätiedot

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 SUOMI FI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS- TA. Ohjeita on noudatettava

Lisätiedot

Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa.

Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa. Lue tämä käyttöohje turvallisuusohjeineen huolellisesti ja tarkista, että ramppi on moitteeton ennen quick2go rampin käyttöönottoa. KÄYTTÖTARKOITUS quick2go alumiiniramppi mahdollistaa esteettömän kulun

Lisätiedot

HakkiPilke 27 KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY

HakkiPilke 27 KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY SUOMI HakkiPilke 27 KLAPIKONEEN VARAOSAKIRJA MAASELÄN KONE OY Valimotie 1, 85800 Haapajärvi tel.08-7727300, fax.08-7727320 info@maaselankone.fi www.maaselankone.fi 1-2011 Sivu 1 Sisällysluettelo: 1.1 Poistokuljettimen

Lisätiedot

AVANT 500-SARJA Varaosaluettelo

AVANT 500-SARJA Varaosaluettelo AVANT 500-SARJA VARAOSALUETTELO 08/29/07 1 AVANT 500-SARJA Varaosaluettelo ALKAEN SARJANUMEROSTA: AVANT 513 AVANT 514 AVANT 520 AVANT 523+ AVANT 530+ A2780 A2791 A2782 A2985 A2983 YLÖTIE 1,33470 YLÖJÄRVI

Lisätiedot

STIGA VILLA 92 M 107 M

STIGA VILLA 92 M 107 M STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 SUOMI FI SYMBOLIT Koneeseen on kiinnitetty seuraavat symbolit, joiden tarkoitus on muistuttaa

Lisätiedot

LUMILINKO TR-270. Käyttö- ja huolto-ohjekirja. J. VARILA STEEL OY puh 050 359 7074 / 0500 863 127. 69950 PERHO www. varilasteel.

LUMILINKO TR-270. Käyttö- ja huolto-ohjekirja. J. VARILA STEEL OY puh 050 359 7074 / 0500 863 127. 69950 PERHO www. varilasteel. LUMILINKO TR-270 Käyttö- ja huolto-ohjekirja J. VARILA STEEL OY puh 050 359 7074 / 0500 863 127 Koivukoskentie 2 varilasteel@pp.nic.fi 69950 PERHO www. varilasteel.com 1 Sisällysluettelo 1. Käyttötarkoitus

Lisätiedot

mcd010fi_mjs25dt_v1.doc

mcd010fi_mjs25dt_v1.doc 1 Tässä dokumentissa esitetty seuraavia osakokoonpanoja tilausnumeroineen yleisistä kulutusosista ja huolto-ohjeita laitteen kunnossapitoon: SIVU 1. MJS-2.5 DT KOOTTUNA SIVU 2. VOIMANSIIRTO SIVU 3. VASTATERÄ

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 El 8211-3427-05

DEUTSCH. Silent 40 El 8211-3427-05 DEUTSCH D Silent 40 El 82-427-05 SVENS S 2 x (Ø 65 mm) 2 x (Ø 90 mm) (Ø 65 mm) (Ø 90 mm) D 8x D G 8x. 2. C E 8x O x R N x O x P x N P x. 4. S SVENS 5. 65 mm 90 mm Ø 65 mm Ø 90 mm 2 D E E G 2 D 6. 7. 4

Lisätiedot

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo

Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo FIN Vaatimuksenmukaisuusvakuutus Käyttöohje Varaosaluettelo He-Va Vip-Roller 3,3 4,5 m N. A. Christensensvej 34 DK-7900 Nykøbing Mors Tel: 9772 4288 Fax:9772 2112 www.he-va.com Sisällysluettelo EY- VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS...

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 96899930/LZ5C joissa on jokin seuraavista leikkuulaitteista: 968999343 TRD5 TunnelRam -leikkuulaite, 968999344 TRD6 TunnelRam -leikkuulaite, 968999348 CD5 Combi -leikkuulaite,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi

KÄYTTÖOHJEKIRJA. KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi KÄYTTÖOHJEKIRJA 1 KÄYTTÖOHJEKIRJA KAUHANPYÖRITTÄJÄ Rotozi Tämä ohjekirjan tarkoitus on varmistaa tuotteen toimivuus, kestävyys ja käyttöturvallisuus. On erittäin tärkeää, että ymmärrät ohjekirjassa annetut

Lisätiedot

HANKMO STARMIXER 90 / 320 / 300 S

HANKMO STARMIXER 90 / 320 / 300 S Tume Agri Oy 97623704 2/2013 HANKMO STARMIXER 90 / 320 / 300 S Käyttöohjekirja Oikeudet rakenteen muutoksiin pidetään EU- vaatimustenmukaisuusvakuutus TUME-AGRI OY PL 77 14201 TURENKI vakuuttaa, että HANKMO-STARMIXER

Lisätiedot

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä.

DINO 80R Pikaopas. Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. DINO 80R Pikaopas Nostimen rekisteriote ja käyttöohjeet sijaitsevat putkessa puomin tyvessä. Yhteystiedot: 040 6736064 Mikko Jokiranta 050 3171745 Jukka Jokiranta veljeksetjokiranta@gmail.com YLEISET TURVALLISUUSOHJEET

Lisätiedot

Alkuperäinen Hapa TR-100 halkaisukoneen omistajan käsikirja

Alkuperäinen Hapa TR-100 halkaisukoneen omistajan käsikirja Alkuperäinen Hapa TR-100 halkaisukoneen omistajan käsikirja Toivotamme teille parhaita menestystä Hapa Halkaisukoneen omistajalle. Noudattaessamme tämä kirja ohjeita palvelee halkaisukone teitä pitkään

Lisätiedot

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Ulosvedettävä suksen-/lumilaudanpitimet Accessories Part No. Date Instruction

Lisätiedot

Levyjarrunapa maantieajoon

Levyjarrunapa maantieajoon (Finnish) DM-HB0004-01 Jälleenmyyjän opas Levyjarrunapa maantieajoon HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 TÄRKEÄ TIEDOTE Tämä jälleenmyyjän opas on tarkoitettu ensisijaisesti ammattitaitoisten pyörämekaanikkojen

Lisätiedot

BULL. Lattiapäällysteiden poistokone

BULL. Lattiapäällysteiden poistokone BULL Lattiapäällysteiden poistokone 1 Sisältö 2 Käyttötarkoitus... 4 3 Tekniset tiedot... 4 4 Turvallisuusohjeet... 4 5 Huolto... 5 6 Käyttö... 5 6.1 Valmistelut (matot, päällysteet)... 5 6.2 Ohjauskahvan

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet KUNERT Professional KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet Suojakaari Istuin on varustettu suojakaarella. Kiinnitä kaari liittämällä se käsinojen kummaltakin puolelta löytyviin kiinnikkeisiin (kuva 21.) Poistaaksesi

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

Siipilumikauhan käyttöohje

Siipilumikauhan käyttöohje Siipilumikauhan käyttöohje Valmistaja: AS SAMI Tule 20, SAUE, 76505 Harjumaa ESTONIA www.sami.ee 1. Sisällysluettelo 2. JOHDANTO... 2 3. MYYJÄN YHTEYSTIEDOT... 3 4. KÄYTTÖTARKOITUS JA TOIMINTAPERIAATE...

Lisätiedot

STIGA PARK 107M 8211-3036-02

STIGA PARK 107M 8211-3036-02 STIGA PARK 107M 8211-3036-02 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 2 9a. 9b. Pro 18-Pro 20 13. 10. 14. R L 11. 15. L A+5 A B+5 B Z X Y 12. 16. V W 3 SUOMI FI SYMBOLIT Koneessa

Lisätiedot

Perävaunun käyttöohje

Perävaunun käyttöohje Perävaunun käyttöohje Ennen ajoa tarkistakaa: vetolaitteen ja sen kiinnitysosien kunto perävaunun ja auton kiinnityksen varmuus, perävaunun turvavaijerin tulee olla kiinnitetty autoon valojen kunto pyörien

Lisätiedot

Fiskars ShapeCutter Plusmuotoleikkuri

Fiskars ShapeCutter Plusmuotoleikkuri Fiskars ShapeCutter Plusmuotoleikkuri Fiskarsin ShapeCutter Plus-muotoleikkurilla leikkaat helposti erilaisia muotoja joko muotosabluunoiden avulla tai vapaalla kädellä. Muotoleikkuri sopii erilaisille

Lisätiedot

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST VÄLI99KA BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST 62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401 Suomi 2 Arvoisa Asiakas Kiitämme osoittamastanne

Lisätiedot

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ)

TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) t TUOTEKORTTI KORIPALLOTELINE KATTOON KIINNITTYVÄ RAKENNE (ETEEN TAI TAAKSE KÄÄNTYVÄ) Sisältö I. Komponentit... 3 II. Täydentävät tuotteet... 3 III. Tuotekuvaus... 4 IV. Tuotteen käyttötarkoitus... 4 V.

Lisätiedot

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 (Finnish) DM-SL0006-02 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3

Lisätiedot

TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE. Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61

TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE. Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61 TYÖLAITTEET KA250/400 KA300/450 KERÄÄVÄ AURAN KÄYTTÖOHJE Mateko Oy Punasillantie 6 40950 Muurame PUH. 014 3349 400 FAX 014 2440 61 EY-Vaatimustenmukaisuusvakuutus koneesta Lapinlahden levypalvelu Oy vakuuttaa,

Lisätiedot

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin

Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohje- ja varaosakirja Palax Lifter Hydraulinen puun nostin Ohjeisiin on tutustuttava aina ennen laitteen käyttöä PALAX Lahdentie 9 61400 Ylistaro, FINLAND Tel. +358 6 4745100 Fax. +358 6 4740790 www.palax.fi

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TARKKUUSVANNAS KÄYTTÖ HUOLTO

KÄYTTÖOHJE TARKKUUSVANNAS KÄYTTÖ HUOLTO KÄYTTÖOHJE TARKKUUSVANNAS KÄYTTÖ HUOLTO Tarkkuusvantaan kylvösyvyyden säätö Tarkkuusvantaan (ks. Kuva 1) kylvösyvyys säädetään vannaskohtaisesti kylkipyörän (osa 1.1) korkeutta säätämällä. Kylkipyörän

Lisätiedot

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje

Liukuovijärjestelmä PLK. Asennusohje Liukuovijärjestelmä PLK Asennusohje Liukuovijärjestelmä PLK on tarkoitettu sisäkäyttöön ja kevyiden liukuvien väliovien ripustukseen. Järjestelmän avulla voidaan korvata levystä tai puusta valmistetut

Lisätiedot

Hakki Pilke Raven 33 varaosakirja

Hakki Pilke Raven 33 varaosakirja 1 SUOMI Hakki Pilke Raven 33 varaosakirja Valimotie 1, FI-85800 Haapajärvi, FINLAND Tel. +358 8 772 7300, Fax +358 8 772 732 info@maaselankone.fi, www.maaselankone.fi 2 Sisällys 1 Runko... 4 2 Rungon osaluettelo...

Lisätiedot

mcd010fi_mj14st_v1.doc

mcd010fi_mj14st_v1.doc 1 Tässä dokumentissa esitetty seuraavia osakokoonpanoja tilausnumeroineen yleisistä kulutusosista ja huolto-ohjeita laitteen kunnossapitoon: SIVU 1. MJ-1.4 ST KOOTTUNA SIVU 2. VOIMANSIIRTO SIVU 3. VASTATERÄ

Lisätiedot

TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja

TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja Takuuasiat, neuvonta ja varaosat: puh. 0201 222 600 asiakaspalvelu@bikeservice.fi KÄYTTÖÖNOTTO Uuden Solifer Tupla-Potkupyörän käyttöönotto on helppoa. Nosta pyörän

Lisätiedot