Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona alkaen kello seurakuntayhtymän hallintoviraston

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 13.6.2012 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston"

Transkriptio

1 Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona alkaen kello seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. A S I A T Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 77 Yhteenveto tilintarkastuksesta Vuoden 2012 talousarvion käyttötalousosan muutos: Porin Teljän seurakunnassa olleen Palvelevan puhelimen määrärahojen siirto 79 Talousarvion toteutuminen Saatavien kirjaaminen luottotappioiksi Valtiokonttorin päätös Kiinteistö Oy Ulvilanpuiston vapaaehtoisesta yrityssaneerauksesta 82 Rippikoululeirimaksu vuodelle Sairaalasielunhoidon toimintastrategia 84 Maria Lehtisen ero neuvottelukunnan jäsenyydestä 85 Yhteisen kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpano 86 Hautauspalveluiden toimistosihteerin viran uudelleen täyttäminen 87 Viestintäpalveluiden tiedottajan viran haettavaksi julistaminen 88 Lupa Länsi-Porin seurakunnan määräaikaisten lastenohjaajien toimien täyttämiseen 89 Ilmoitusasiat 90 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus 91 Kokouksen päätös

2 PORIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Pöytäkirja 5/2012 Aika kello Paikka Seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9 b, II krs Läsnä Erkkola Kari puheenjohtaja Ahtikoski Seppo varapuheenjohtaja Heilimä Janne jäsen Huhtanen Kristiina jäsen Korpela Kyllikki jäsen Lammi Altti jäsen Linnainmaa Antti jäsen Munkki Maija jäsen Myllykoski Sonja jäsen Ratola Pekka jäsen Salonen Marjatta jäsen Liivola Tiina varajäsen Harju Aulikki varajäsen Vasama Juha Huhtala Kaisa Hietanen Heimo Seppälä Maija-Leena Lindfors Kalevi Suvila Jari Wallin Soili Savioja Anita Tommila Hilkka KV:n varapuheenjohtaja kirkkoherra kirkkoherra tiedotuspäällikkö kiinteistöpäällikkö yhteisen seurakuntatyön päällikkö vs. talouspäällikkö hallintopäällikkö henkilöstösihteeri, sihteeri Poissa Pekola Antti jäsen Soukki Raimo jäsen Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja Kari Erkkola avasi kokouksen. Puheenjohtaja onnitteli 70-vuotispäivän johdosta yhteisen kirkkoneuvoston jäsentä Altti Lammia ja ojensi hänelle kirjalahjan. Aluksi veisattiin virrestä 572 säkeistöt 1 2, minkä jälkeen puheenjohtaja piti alkuhartauden ja luki Sananlaskujen kirjan 30. luvusta jakeet 7 9 sekä rukouksen.

3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Laillisuus YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN 5.1 :n mukaan yhteisen kirkkoneuvoston kokouksista ja koolle kutsumisesta on määräykset kirkkojärjestyksessä. OHJESÄÄNNÖN 5.3 :n mukaan kutsu esityslistoineen on toimitettava jäsenille viimeistään kahta päivää ennen kokousta. Kutsu on toimitettava myös niille, jotka ovat oikeutetut osallistumaan kirkkoneuvoston kokoukseen. Päätösvaltaisuus KIRKKOLAIN 7:4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN 5.3 :n mukaan kiireellinen asia voidaan ottaa päätettäväksi noudattamatta 3 momentissa olevaa määräystä. Päätös KN : Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastaminen Päätös KN : Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kristiina Huhtanen ja Altti Lammi. Pöytäkirjan tarkastus toimitetaan keskiviikkona kello seurakuntayhtymän hallintovirastossa. 77 Yhteenveto tilintarkastuksesta 2011 Esittelijä: talouspäällikkö 77 Oheisena liitteenä jaetaan seurakuntayhtymän tilintarkastajien päivätty yhteenveto tilintarkastuksesta Tilintarkastus jakaantui tilikauden aikaiseen tarkastukseen ja tilinpäätöstarkastukseen. Tilikauden aikana tarkastuksen kohteena olivat ostot ja henkilöstökulut. Tarkastuksen kohteet painottuivat ostolaskuissa tietyille tileille kirjattuihin ostoihin ja henkilöstökuluissa tarkastus keskittyi palkanlaskennan prosessien toimivuuteen ja aukottomuuteen. Tilinpäätöstarkastuksessa tarkastuksen kohteena oli tilinpäätöksen laadinta. Suoritetussa tarkastuksessa ei löytynyt huomautettavaa.

4 4 Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää (liite 1) merkitä tilintarkastuksen 2011 yhteenvedon tiedoksi Vuoden 2012 talousarvion käyttötalousosan muutos: Porin Teljän seurakunnassa olleen Palvelevan puhelimen määrärahojen siirto Esittelijä: talouspäällikkö PORIN TELJÄN SEURAKUNTANEUVOSTO on kokouksessaan /212 päättänyt muuttaa lukien seurakuntapastorin (III) virkaa siten, että viran tehtäviin eivät kuulu Palvelevan puhelimen sihteerin tehtävät ja että Palvelevan puhelimen sihteerin tehtävät liitetään lukien Porin Teljän seurakunnan ylimääräisen lehtorin viran tehtäviin (40 % työajasta). YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO on kokouksessaan /60 päättänyt muuttaa lukien Porin Teljän seurakunnan seurakuntapastorin (III) virkaa siten, että viran tehtäviin eivät kuulu Palvelevan puhelimen sihteerin tehtävät ja että Palvelevan puhelimen sihteerin tehtävät liitetään lukien Porin Teljän seurakunnan ylimääräisen lehtorin viran tehtäviin (40 % työajasta). Kun vuoden 2012 talousarvio hyväksyttiin vuoden 2011 lopulla, talousarviossa 2012 oli Palvelevan puhelimen sihteerin määrärahoina 20 % Porin Teljän seurakuntapastorin (III) määrärahoista. Vuoden 2012 aikana toteutuneet Palvelevan puhelimen sihteerin palkkamenot sivukuluineen on kirjattu yhteisen kirkkovaltuuston päätöksen mukaisesti. Vuoden 2012 talousarviossa Porin Teljän seurakunnassa olleen Palvelevan puhelimen sihteerin henkilöstömenoja (20 % seurakuntapastorin [III] palkkamäärärahoista) ja Palvelevan puhelimen tehtäväalueelle vuoden 2012 talousarviossa kuuluvan henkilöstömenon (40 % ylimääräisen lehtorin palkkamäärärahoista) erotus euroa ehdotetaan siirrettäväksi yhteisen seurakuntatyön keskukseen Palvelevan puhelimen tehtäväalueelle. Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää esittää KV:lle, että se päättää siirtää vuoden 2012 talousarviossa Porin Teljän seurakunnassa (2. pääluokka) olevan Palvelevan puhelimen sihteerin palkkamäärärahoihin kuuluvan osuuden euroa yhteisen seurakuntatyön keskukseen (3. pl).

5 5 79 Talousarvion toteutuminen Esittelijä: talouspäällikkö 79 Oheisena liitteenä jaetaan talousarvion toteutumisvertailu Toteutumisvertailu sisältää seuraavat osat: 1. Käyttötalousosan toteutumisvertailu, vertailu talousarvioon (1 A) ja viime vuoden 3 kk:n toteutumaan (1 B) 2. Tuloslaskelmaosan toteutumisvertailu, vertailu talousarvioon (2) ja viime vuoden 3 kk:n toteutumaan (2 B) 3. Investointiosan toteutumisvertailu (3) 4. Rahoitusosan toteutumisvertailu (4) Talousarvion käyttötalousosassa toimintakatteen (nettomenojen) toteutumisprosentti on maaliskuun loppuun mennessä 21,1 % (vuonna 2011 toteutuma oli vastaavana aikana 20,9 %), joka alittaa 3,9 % tasaisen kertymän mukaisen tason. Toimintatuottoja on kertynyt myös tasaista kertymätavoitetta hieman vähemmän, toteuma on 23,6 %. Toimintakuluja on kertynyt 21,5 %. Kulujen suurin kertymä tulee toisen ja kolmannen neljänneksen aikana, jonka jälkeen toteutumaprosenttien vertailu on tarkempaa. Tuloslaskelmaosassa vuosikate on vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen lopussa yli euroa parempi kuin talousarvion koko vuoden vuosikate (toteutumaprosentti on 255). Vuosikatteen suuruuteen vaikuttaa verotulojen toteutuminen keskimääräistä suurempana maalisuun lopussa, ( euroa yli tasaisen kertymän). Vuoden alkukuukausina verotulojen keskimääräinen kertymä on perinteisesti suurempi kuin loppuvuonna. Poistot ovat laskelmassa suunnitelman mukaisina poistoina. Rahoitustuottojen ja -kulujen kirjaus on ajan tasalla sijoitusten arvonalennuksia/ar-vonalennusten palautuksia lukuun ottamatta. Rahoitustuottoja ja -kuluja on kertynyt 3 kk:n aikana 21,4 % 12 kk:n tavoitteesta. Sijoitusmarkkinoiden alkuvuoden positiivinen kehitys on hieman tasoittunut. Vuoden 2011 aikana sijoitusten markkina-arvon alennuksia kirjattiin euroa. Arvot ovat nousseet tästä arvostusajankohdasta, mutta vastaavia kirjauksia ei ole tehty. Tilikauden tulos on 3 kk:n jälkeen 1,4 miljoona euroa positiivinen ja ero talousarvion alijäämäiseen tulokseen on 1,9 miljoona euroa. Vuoden 2012 talousarviossa tilikauden tulos on negatiivinen euroa. Tämän lisäksi on huomioitava, että vuoden talousarviota laadittaessa ei ollut tiedossa työ- ja virkaehtosopimusten lopullisia korotuksia. Lopullisten sopimusehtojen muutosvaikutus on euroa yhtymätasolla vuoden 2012 talousarvioon. Verrattaessa ensimmäisen neljänneksen 2012 toimintakatetta vastaavaan vuoden 2011 toimintakatteeseen voidaan todeta sen olevan euroa pienempi (-0,1 %). Vastaavasti verotulokertymä on euroa suurempi ja tilikauden tulos euroa suurempi kuin vuoden 2011 ensimmäisen neljänneksen aikana. Seurakuntien nettomenojen kertymä on 3 kk:n jälkeen välillä 19,2 26,2 %. Yleishallinnossa kertymä on 23,8 %: Hautauspalvelujen pääluokassa, jossa suurin osa kuluista toteutuu kausiluonteisesti kesän aikana, nettokulukertymä on 13,8 % ja kiinteistöpalveluissa nettokulukertymä on 22,4 %.

6 Investoinnit eivät ole vielä käynnistyneet vuodelta Investointiosan toteutumaprosentti on ,59 % ja määrä euroa. Talousarviossa 2012 suurin investointimeno on Käppärän hautausmaan koneet euroa. Muita suurimpia korjausinvestointeja ovat Porin seurakuntakeskuksen salin vesikaton korjaus euroa ja Mikonkatu 8:n ulkomaalaus euroa. Rahoituslaskelmassa varsinaisen toiminnan ja investointien nettorahavirta on noin 1,4 milj. euroa positiivinen ja rahavarojen lisääntyminen noin 1,1 milj. euroa. Talousarviossa rahavarojen muutos on arvioitu koko vuoden osalta euroa negatiiviseksi. Huhtikuun 2012 toimintakate on euroa ja 27,6 % koko vuoden toteutumasta (5,7 % alle tasaisen kertymän). Verotuloja on kertynyt euroa vuoden alusta ja 38,6 % koko vuoden talousarviosta. Tilikauden tulos on euroa. Kaikki luvut ovat tilanteen mukaisia. Toukokuun 2012 loppuun mennessä verotuloja on kertynyt euroa ja toteutuma on 49,2 % koko vuoden talousarviosta. Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää 1) merkitä toteutumisvertailun tiedoksi ja 2) esittää toteutumisvertailun yhteiselle kirkkovaltuustolle tiedoksi. Käsittely: Keskustelun kuluessa talouspäällikkö muutti päätösesitystä siten, että kohta 2) jätetään pois. (liite 2) Saatavien kirjaaminen luottotappioiksi Esittelijä: talouspäällikkö 6 Vuoden 2012 talousarviossa on varattu eräille seurakuntien ja seurakuntayhtymän tehtäväalueille luottotappioihin yhteensä euroa. Vuodelle 2008 yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi luottotappioiksi yhteensä euroa, vuodelle 2009 yhteensä euroa, vuodelle 2010 yhteensä euroa ja vuodelle 2011 yhteensä euroa. Vuoden 2012 tammi-toukokuussa luottotappioiksi ehdotetaan kirjattavaksi saatavia, joista perintätoimisto on vuonna 2012 antanut luottotappiosuosituksen.

7 7 Seuraavassa on erittely luottotappioista vuoden 2012 tammi-toukokuulta: LUOTTOTAPPIOT Tehtäväalue Selite Summa 1070 Sukuselv. 67, K-P/pvkerho 105, K-P/rippikoulu 156, K-P/Maata näkyvissä 20, L-P/pvkerho 52, L-P/rippikoulu 240, Pv/pvkerho 35, Pv/rippikoulu 84, Tjä/pvkerho 70, Tjä/rippikoulu 162, YSK/leirit 100, YSK/leirit 36, Vappugospel 20,00 Tehtäväalue Selite Summa 4410 Hautauskulut 234, Hautauskulut 204, Tuhkaus 102, Tilavuokra/Ruosn. kko 169, Tilavuokra/Esivallank. 169,00 Yhteensä 2 026,20 Luottotappioiksi ehdotettava määrä on yhteensä 2.026,20 euroa. Luottotappiot kirjataan kuluiksi ao. tehtäväalueille. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, talouspalveluista lähetetään kaksi maksukehotusta 14 päivän välein laskun eräpäivästä. Jos maksukehotuksiin ei reagoida ja laskua makseta, lasku siirretään perintätoimistolle. Alle viiden euron suuruisia saatavia ei siirretä perintätoimistolle. TALOUSSÄÄNNÖN 12 Saatavien perintä: Saatavien perintä ja valvonta on järjestettävä siten, että kaikki saatavat tulevat asianmukaisesti perityiksi. Mikäli saatavaa ei ole eräpäivään mennessä maksettu, velallista on kehotettava maksamaan velkansa. Jos saatavaa viivästyskorkoineen ei kehotuksesta huolimatta ole maksettu, on asiassa ryhdyttävä viipymättä perimistoimenpiteisiin. Yhteinen kirkkoneuvosto voi perustellusta syystä luopua saatavan perimisestä. Mikäli avoimien saatavien poistaminen on delegoitu talouspäällikölle, hänen tu-

8 lee tehdä asiasta kirjallinen päätös perusteluineen ja antaa tieto päätöksistä yhteiselle kirkkoneuvostolle. Avoimet saatavat kirjataan luottotappioiksi sekä myynti- ja muiden saamisten oikaisuiksi välittömästi tuloksettomien perintätoimenpiteiden jälkeen. Saatavien perimistä jatketaan myös tämän jälkeen (tilinpäätösohje, Kkh yleiskirje 23/2006). Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää hyväksyä luottotappioiksi vuoden 2012 tammi-toukokuulta edellä olevan erittelyn mukaiset saatavat 2.026,20 euroa. Päätös KN : Keskustelun jälkeen esitys hyväksyttiin Valtiokonttorin päätös Kiinteistö Oy Ulvilanpuiston vapaaehtoisesta yrityssaneerauksesta Esittelijä: talouspäällikkö KIINTEISTÖ OY ULVILANPUISTON omistavat Porin kaupunki 60 %:n osuudella ja Porin ev.lut. seurakuntayhtymä 40 %:n osuudella. Vuokratalo on tarkoitettu asunnottomien asuttamiseen. Yhtiö on ollut taloudellisissa vaikeuksissa alhaisen käyttöasteen ja korkeiden pääomakulujen takia. Yhtiön hallitus on hakenut yhtiötä velkasaneeraukseen. VALTIOKONTTORI on päättänyt suostua päätöksellään vapaaehtoiseen yrityssaneeraukseen. Yrityssaneerauksen täytäntöönpano edellyttää, että eri osapuolet hyväksyvät päätöksen. Päätös ja sen liitteenä oleva muistio jaetaan oheisena liitteenä. Päätöksen yhtenä edellytyksenä on, että omistajat sitoutuvat kattamaan asuntojen 75 %:n käyttöastetta alhaisemmaksi jäävästä käyttöasteesta mahdollisesti syntyvän alijäämän saneerauksen voimassaoloaikana vuosina Tulojen varmistamiseksi PORIN KAUPUNGINHALLITUS on päättänyt soveltaa välivuokrausmenettelyä osana tervehdyttämistoimenpiteitä päätöksessään Välivuokraajana toimisi Porin kaupungin perusturva. Välivuokrausmenettelyn soveltaminen merkitsee seurakuntayhtymän kannalta alijäämän syntymiseen kohdistuvan riskin minimointia. Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää 8 hyväksyä Valtionkonttorin tekemän päätöksen Kiinteistö Oy Ulvilanpuiston vapaaehtoisesta yrityssaneerauksesta.

9 Päätös KN : Kiinteistöpäällikkö Kalevi Lindfors ilmoitti olevansa esteellinen ja oli poissa kokouksesta kello tämän asian käsittelyn ajan. Esitys hyväksyttiin. (liite 3) 9 82 Rippikoululeirimaksu vuodelle 2013 Esittelijä: talouspäällikkö 82 Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä rippikoululeirimaksu vuodelle 2012 on Porin seurakuntayhtymän ja Porin seurakuntien järjestämillä leireillä kaikille sama 12 euroa/leirivuorokausi/rippikoululainen. Rippikoululeirimaksu ehdotetaan nostettavaksi vuonna euroon. Aikaisemmin yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt, että taiderippikoululeirin materiaalimaksu vuodelle 2011 on normaalin leirimaksun lisäksi 30 euroa. Materiaalimaksu ehdotetaan pidettäväksi ennallaan. Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää 1) että rippikoululeirimaksu vuodelle 2013 on Porin seurakuntayhtymän ja Porin seurakuntien järjestämillä leireillä kaikille sama 13 euroa/leirivuorokausi/ rippikoululainen ja 2) vahvistaa vuodelle 2012 taiderippikoulun materiaalimaksuksi 30 euroa (normaalin leirimaksun lisäksi). Päätös KN : Keskustelun jälkeen esitys hyväksyttiin Sairaalasielunhoidon toimintastrategia Esittelijä: yhteisen seurakuntatyön päällikkö Sairaalasielunhoidon toiminto palvelee seurakuntien perustehtävää yhteisen seurakuntatyön keskuksen toimintaan jäsennettynä. Sairaalasielunhoidon ja yhteisesti sovittujen tehtävien työn kokonaisuus rakentuu seurakuntien perustehtävälle sekä näiden yhteistoiminnalle. Yhteisen seurakuntatyön sairaalasielunhoidon toimintastrategian ajatteluprosessin voidaan katsoa käynnistyneen yhteisen seurakuntatyön keskuksen perustamisesta: Alkuvaiheen neuvonpito keskittyi operatiivisten ydintoimintojen ja strategisten tukitoimintojen jäsentämiselle sekä yhteistoimintarakenteiden käynnistämiselle. Melko varhain hahmottui ajatus siitä, että heti, kun mahdollista, toiminnallinen kehittämisväline on sairaalasielunhoidon oma toimintastrategia.

10 10 Varsinainen strategiatyöskentely aloitettiin Toimintatapaan on kuulunut avoin yhteistoiminnallinen vuorovaikutus, johon kaikki sairaalasielunhoidon työntekijät ovat voineet osallistua. Vähintään yhtä tärkeää kuin itse strategian syntyminen laajan vuoropuhelun välineeksi on ollut sen valmistelun yhteydessä käyty kattava keskustelu sairaalasielunhoidon perustehtävästä, toimintaympäristöstä, kehityksestä ja päämääristä. Työskentelyn tuloksena muotoutui oheisena liitteenä jaettava vuoteen 2015 ulottuva strategia, joka sai nimekseen Kirkko sairaalassa. Samalla kun valmistunutta toimintastrategiaa esitetään hyväksyttäväksi, voi todeta, että toimintastrategian ytimenä olevaa yhteistyötä seurakuntien kanssa on jo toteutettu jatkuvasti laajenevan yhteistyön ja vuorovaikutuksen muodossa. Sairaalasielunhoidon strategia perustuu Porin ev.lut. seurakuntayhtymän missioon ja visioon. Se noudattelee samaa yksinkertaista rakennetta, jota on hahmoteltu yhtymästrategian suunnittelun yhteydessä. Strategia tarjoaa yhteisen lähtökohdan ja päämäärän seurakuntapalvelujen toiminnan kehittämiselle osana seurakuntayhtymän kokonaisstrategiaa. Strategia on luonteeltaan avoimelle keskustelulle rakentuva kehittämisväline, jonka toteutus edellyttää kunkin toimenpiteen osalta erillistä päätöksentekoa sen mukaan, minkä organisaatiotason toimivaltaan hanke kuuluu. JOHTORYHMÄ puoltaa strategian hyväksymistä. Esitys: YHTEISEN SEURAKUNTATYÖN PÄÄLLIKKÖ: KN päättää hyväksyä sairaalasielunhoidon toimintastrategian. Päätös KN : Keskustelun jälkeen esitys hyväksyttiin. (liite 4) Maria Lehtisen ero neuvottelukunnan jäsenyydestä Esittelijä: hallintopäällikkö NEUVOTTELUKUNNAN jäsen MARIA LEHTINEN on lähettänyt yhteiselle kirkkoneuvostolle päivätyn seuraavansisältöisen eroanomuksen: Kunnioittavasti pyydän eroa luottamustoimesta kirkon tulevaisuusneuvottelukunnassa Porissa alkaen paikkakunnalta poismuuton vuoksi. YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO on valinnut neuvottelukunnan jäsenet kokouksessaan /70. Neuvottelukunnalle annettiin määräaikaa saakka. Koska neuvottelukunnalla on määräaikaa enää noin puoli vuotta, ei liene tarkoituksenmukaista valita uutta jäsentä toimikauden jäljellä olevaksi ajaksi. Esitys: HALLINTOPÄÄLLIKKÖ: KN päättää

11 85 85 Yhteisen kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpano Esittelijä: hallintopäällikkö YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON päätökset : myöntää Maria Lehtiselle eron neuvottelukunnan jäsenyydestä alkaen. 18 Päätettiin merkitä tiedoksi Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tilintarkastuskertomus vuodelta 2011 ja hyväksyä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tilinpäätös vuodelta 2011 sekä myöntää vastuuvapaus Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tilivelvollisille tilikaudelta Päätettiin merkitä henkilöstötilinpäätös vuodelta 2011 tiedoksi. 20 Päätettiin vahvistaa Porin ev.lut. seurakuntayhtymän metsäsuunnitelma Päätettiin vahvistaa Noormarkun seurakunnalta Porin seurakuntayhtymälle lukien siirtynyt kiinteä omaisuus ja Noormarkun seurakunnalle jäävä kiinteä omaisuus pöytäkirjan liitteenä olevan luettelon mukaisesti. 22 Päätettiin lakkauttaa lukien Länsi-Porin seurakunnan ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka, perustaa lukien Länsi- Porin seurakunnan laajaa yliopistotutkintoa edellyttävän kanttorin virka, jonka kelpoisuusehtona on piispainkokouksen päätöksen mukainen koulutus sekä oikeuttaa yhteinen kirkkoneuvosto lähettämään kanttorin viran lakkauttamista ja kanttorin viran perustamista koskevat päätökset tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Viran perustaminen oli saavuttanut kirkkolain edellyttämän määräenemmistön. 23 Päätettiin lakkauttaa lukien viestintäpalveluiden toimistonhoitajan virka ja perustaa lukien tiedottajan virka, jonka kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen tutkinto tai korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys viestintään. Viran perustaminen oli saavuttanut kirkkolain edellyttämän määräenemmistön. 24 Aloite Valtuutettu Marjatta Salonen teki aloitteen Keski-Porin kirkon nimen palautuksesta Porin kirkoksi. Aloitteen oli allekirjoittanut yhteensä 33 valtuutettua. Puheenjohtaja totesi, että aloite lähetetään yhteiselle kirkkoneuvostolle valmisteltavaksi. Aloite jaetaan oheisena liitteenä. 11

12 Päätökset laillistuvat , ellei niistä ole valitettu. Esitys: HALLINTOPÄÄLLIKKÖ: KN päättää (liite 5) 1) merkitä yhteisen kirkkovaltuuston päätökset tiedoksi ja noudatettaviksi sekä panna ne täytäntöön sekä 2) antaa Marjatta Salosen aloitteen valmisteltavaksi Hautauspalveluiden toimistosihteerin viran uudelleen täyttäminen Esittelijä: kiinteistöpäällikkö 12 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO päätti kokouksessaan /55 valita hautauspalveluiden toimistosihteerin virkaan Katja Koskisen. Koskinen ilmoitti kuitenkin , että hän ei ota virkaa vastaan. Haastattelut toimittanut työryhmä on kokoontunut uudelleen arvioimaan tilannetta. Kokouksessa päädyttiin yksimielisesti esittämään virkaan Teija Yli-Hautaa (hakija no 59). Häntä on haastateltu aiemmassa valintaprosessissa. Yhdistelmä virkaa hakeneista on jaettu yhteisen kirkkoneuvoston esityslistan liitteenä. PORIN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄN VIRKASÄÄNNÖN 5 4 momentin kohdan 5) mukaan virka saadaan täyttää sitä haettavaksi julistamatta, kun kysymyksessä on viran uudelleen täyttäminen virkaan valitun irtisanouduttua ennen hänelle määrättyä virantoimituksen aloittamispäivää siten, että virkaan valitaan joku muu kelpoisuusehdot hakuajan päättyessä täyttänyt hakija. Esitys: KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ: KN päättää toimittaa hautauspalveluiden toimistosihteerin vaalin ehdollisena siten, että valitun edellytetään suostuvan kuuden kuukauden koeaikaan ja toimittavan hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Hautauspalveluiden toimistosihteerin virkaan päätettiin valita yksimielisesti Teija Yli- Hauta.

13 Viestintäpalveluiden tiedottajan viran haettavaksi julistaminen Esittelijä: hallintopäällikkö YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO päätti kokouksessaan /23 1) lakkauttaa lukien viestintäpalveluiden toimistonhoitajan viran ja 2) perustaa lukien tiedottajan viran, jonka kelpoisuusehtona on soveltuva opistoasteen tutkinto tai korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys viestintään. YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO on kokouksessaan /57 päättänyt, että vuosina 2012 ja 2013 vapautuville yli 6 kuukauden pituisille virka- ja työsuhteille on saatava ennen viran/toimen täyttämistä yhteisen kirkkoneuvoston lupa. Esitys: HALLINTOPÄÄLLIKKÖ: KN päättää 1) myöntää luvan viestintäpalveluiden tiedottajan viran täyttämiseen, 2) julistaa tiedottajan viran haettavaksi 30 päivän hakuajalla sekä julkaista hakuilmoituksen Satakunnan Kansassa ja Kotimaa-lehdessä sekä 3) nimetä haastattelutyöryhmään yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajan, tiedotuspäällikön, yhteisen seurakuntatyön päällikön ja hallintopäällikön Lupa Länsi-Porin seurakunnan määräaikaisten lastenohjaajien toimien täyttämiseen Esittelijä: talouspäällikkö LÄNSI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO /33: Määräaikaisten lastenohjaajien työsuhteen jatkaminen Liite 4 jaetaan kokouksessa. Yli 6 kuukautta kestävien sijaisuuksien täyttämiseen vaaditaan yhteisen kirkkoneuvoston lupa. Iltapäiväkerhotyöstä saatavat tuotot kattavat syntyvät palkkakustannukset. Puheenjohtajan esitys: Seurakuntaneuvosto pyytää liitteen 4 mukaisesti yhteiseltä kirkkoneuvostolta lupaa jatkaa määräaikaisten lastenohjaajien työsuhteita. Päätös: Esityksen mukaan.

14 14 Seurakuntaneuvoston pöytäkirjan liitteessä on selvitetty lastenohjaajien tarvetta. Vähärauman koulussa on elokuusta 2012 lähtien alkamassa neljä iltapäiväkerhoryhmää. Lastenohjaajia tarvittaisiin kolme kerhokaudeksi Näistä yksi olisi osa-aikainen (31 tuntia/viikko, 81 %). Iltapäiväkerhotoiminnasta saatava tulo riittää kattamaan palkkaamisesta aiheutuvat kulut. Osa-aikaisen lastenohjaajan palkkaamiseen on varattu talousarviossa. YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO on kokouksessaan /57 päättänyt, että vuosina 2012 ja 2013 vapautuville yli 6 kuukauden pituisille virka- ja työsuhteille on saatava ennen viran/toimen täyttämistä yhteisen kirkkoneuvoston lupa. Esitys: TALOUSPÄÄLLIKKÖ: KN päättää myöntää luvan Länsi-Porin seurakunnan kolmen määräaikaisen lastenohjaajan toimen täyttämiseen Ilmoitusasiat Esittelijä: hallintopäällikkö 89 - Keski-Porin seurakunnan kanttorin viran lakkauttaminen ja uuden kanttorin viran perustaminen Oheisena liitteenä jaetaan TURUN ARKKIHIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULIN päätös 116/ Keski-Porin seurakunnan kanttorin viran lakkauttamisesta ja uuden kanttorin viran perustamisesta. - Kanttori Antti Yrjölän ero kanttorin virasta eläkkeelle siirtymistä varten TURUN ARKKIHIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULI ilmoittaa päättäneensä myöntää kanttori Antti Yrjölälle hakemuksestaan eron kirkkojärjestyksen 6. luvun 6 :n 1 momentin nojalla Länsi-Porin seurakunnan kanttorin virasta alkaen eläkkeelle siirtymistä varten. - Pastori Katja-Maaria Vilénin virkamääräys TURUN ARKKIHIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULI ilmoittaa päättäneensä määrätä Katja-Maaria Vilénin kirkkojärjestyksen 6. luvun 13 :n ja 4 :n 2 momentin nojalla Porin Teljän seurakunnan kappalaisen (IV) viransijaiseksi Esitys: HALLINTOPÄÄLLIKKÖ: KN päättää (liite 6) merkitä ilmoitukset tiedoksi.

15 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Puheenjohtaja antoi liitteen 7 mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Seppo Ahtikoski ilmoitti muuttavansa pois paikkakunnalta ja kiitti hyvästä yhteistyöstä luottamusmiehiä ja virkamiehiä. Puheenjohtaja otti ilmoituksen vastaan ja kiitti yhteisen kirkkoneuvoston puolesta Seppo Ahtikoskea työskentelystä yhteisessä kirkkoneuvostossa Kokouksen päätös Kokouksen päätteeksi lausuttiin yhteisesti Herran siunaus. YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Kari Erkkola puheenjohtaja Hilkka Tommila sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi Porissa 20. päivänä kesäkuuta 2012 Kristiina Huhtanen Altti Lammi Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on ollut Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hallintoviraston ilmoitustaululla Pirjo Rautava ilmoitustaulun hoitaja

KOKOUSKUTSU JA ASIALUETTELO

KOKOUSKUTSU JA ASIALUETTELO Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 20.1.2016 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. KOKOUSKUTSU

Lisätiedot

A S I A T. 117 Porin Teljän seurakunnan lapsityönohjaajan viran lakkauttaminen

A S I A T. 117 Porin Teljän seurakunnan lapsityönohjaajan viran lakkauttaminen Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 29.5.2013 alkaen kello 16.45 Porin seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa, Itäpuisto 14, 2. kerros. A S I A T 114 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

10 Länsi-Porin seurakunnan diakonissan viran muuttaminen diakonian viraksi (Lisälistan asia)

10 Länsi-Porin seurakunnan diakonissan viran muuttaminen diakonian viraksi (Lisälistan asia) Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 14.1.2015 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. A S I A T

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

A S I A T. 74 Keskusrekisterin toimistosihteerin viran määräaikainen täyttäminen

A S I A T. 74 Keskusrekisterin toimistosihteerin viran määräaikainen täyttäminen Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 13.5.2015 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. A S I A T

Lisätiedot

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika ja paikka: Tiistai 23.5.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 73 KOKOUKSEN AVAUS... 3 74 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 75 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: ti 28.2.2017 klo 18 19.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Heino Mirva

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: ti 5.4.2016 klo 16 17.39 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Keskiviikko 18.10.2017 klo 18-19 Paikka: Kokoushuone Seurakuntakoti Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula, varapuheenjohtaja Yrjö Rautiainen Petri Reponen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Aika ja paikka: Tiistai 20.6.2017 klo 20.24 Teljän kirkko 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 85 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

A S I A T. 37 Hallintopalveluiden avoimen toimistosihteerin viran hoitajan valinta

A S I A T. 37 Hallintopalveluiden avoimen toimistosihteerin viran hoitajan valinta Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 26.3.2014 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. A S I A T

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU JA ASIALUETTELO

KOKOUSKUTSU JA ASIALUETTELO Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 19.8.2015 alkaen kello 16.00 seurakuntayhtymän hallintoviraston kokoushuoneessa, Hallituskatu 9 b, 2. kerros. 106 Kokouksen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 4.11.2014 klo 18:00-19.21 Läsnä: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo, poistui klo

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja Aika: Keskiviikko 7.11.2018 klo 18. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja Lea Honkanen Anita Kamppi Tellervo Kuusiranta, varapuheenjohtaja Petri Reponen Anneli Ruisniemi

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2015 Aika ja paikka Ke 13.5.2015 klo 18.00-19.25 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17.

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17. KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika: ti 29.5.2018 klo 16.00 17.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Poissa: Erkkola Kari Aalto-Setälä

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot