Kysymyksiä ja vastauksia tarjouspyyntöihin nrot 18-23/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kysymyksiä ja vastauksia tarjouspyyntöihin nrot 18-23/2017"

Transkriptio

1 Kysymyksiä ja vastauksia tarjouspyyntöihin nrot 18-23/2017 Maahanmuuttajien suomen kielen lähtötason testauspalvelu, tarjouspyyntö 18/2017 Voiko haastattelun tehdä tulkin avustuksella? Sisällytetäänkö tulkkikustannukset palvelun hintaan? Vastaus: Testauspalvelussa voidaan käyttää tarvittaessa tulkkeja. Tulkin käytön perusteena on maahanmuuttajan oikeus alkuhaastatteluun äidinkielellään tai kielellä, jonka hän riittävästi ymmärtää. Tulkkikustannukset tulee sisällyttää hintaan. Palvelun kesto on 4 tuntia henkilöä kohden. Tarkoitetaanko tunnilla kokonaista tuntia (60 minuuttia) vai oppituntia (45 minuuttia)? Vastaus: tuntia (60 min). Tarkennamme, että kyseessä on arviointi, ei koulutus. Kotoutujien orientaatiojakso, tarjouspyyntö 19/2017 Tuleeko mahdolliset tulkkauskustannukset sisällyttää palvelun hintaan? Vastaus: tulkkauskustannukset tulee sisällyttää hintaan. Koulutusta järjestetään 7 tuntia päivässä. Viitataanko tunnilla oppituntiin (45 minuuttia) vai kokonaiseen tuntiin (60 minuuttia)? Vastaus: työvoimakoulutuksessa käytetään vakiintuneesti 45 min oppitunnin käsitettä. Edellä mainitulla tunnilla tarkoitetaan oppituntia (kesto 45 min, tauko 15 min.).). Katso tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä oleva työvoimakoulutuksen eritysehdot, kohta 3.2. Opiskelijatyöpäivän käsite. millaista tai mitä opiskeluvalmiuksien kartoitusta halutaan orientaatiojakson aikana tehtävän? esim. vs. lähtötason testaus? Vastaus: Palvelussa voidaan tehdä lähtötason testausta tarkempaa opiskeluvalmiuksien kartoittamista esim. silloin kuin on haasteena ohjata asiakas hänelle parhaiten soveltuvaan ratkaisuun. Kyseessä on palvelu, jota voidaan räätälöidä tarpeen mukaan eri kohderyhmille ottaen valikoiden huomioon esimerkinomaisesti kuvattuja sisältöalueita ja toteutustapoja. Palvelun tarkempi toteutus sovitaan valitun palveluntuottajan kanssa tapauskohtaisesti. Kyseessä on kokeiluluonteinen palvelu. onko tarkoitus, että samassa orientaatioryhmässä on luku- ja kirjoitustaidottomat yhdessä luku- ja kirjoitustaitoisten kanssa? Vastaus: On mahdollista, että samassa ryhmässä on sekä luku- ja kirjoitustaitoisia että myös luku- ja kirjoitustaidottomia. Kyseessä on palvelu, jota voidaan räätälöidä tarpeen mukaan eri kohderyhmille ottaen valikoiden huomioon esimerkinomaisesti kuvattuja sisältöalueita ja toteutustapoja. Palvelun tarkempi toteutus sovitaan valitun palveluntuottajan kanssa tapauskohtaisesti. Kyseessä on kokeiluluonteinen palvelu. millaista ohjausta orientaatiojaksolle toivotaan tarjottavan ja millä tähtäimellä Vastaus: Ohjaus voi liittyä esim. julkisten tai järjestöjen palvelujen hyödyntämiseen ja erilaisten koulutus- ja työvaihtoehtoihin ohjaukseen riippuen kohderyhmästä. Kyseessä on palvelu, jota voidaan räätälöidä tarpeen mukaan eri kohderyhmille ottaen valikoiden huomioon esimerkinomaisesti kuvattuja sisältöalueita ja toteutustapoja. Palvelun tarkempi toteutus sovitaan valitun palveluntuottajan kanssa tapauskohtaisesti. Kyseessä on kokeiluluonteinen palvelu.

2 Kotoutumiskoulutus, tarjouspyyntö nro 20/2017 Sisällytetäänkö mahdolliset yleisen kielitutkinnon suorittamisen ja ulkomaisen korkeakoulututkinnon tunnustamisen kustannukset palvelun hintaan vai voidaanko ne laskuttaa erikseen ELY-keskukselta toteutuman mukaisesti? Vastaus: Mahdollisten YKI-testien ja rinnastamispäätösten hintaa ei sisällytetä kokonaishintaan eikä niiden hintoja tarvitse etukäteen ilmoittaa. Asia sovitaan erikseen (asiakas, hinta). Sovitun mukaisesti palveluntuottaja laskuttaa KEHA-keskusta erikseen. Opiskelupäivän pituus on 7 tuntia, viitataanko tunnilla oppituntiin (45 minuuttia) vai kokonaiseen tuntiin (60 minuuttia)? Vastaus: työvoimakoulutuksessa käytetään vakiintuneesti 45 min oppitunnin käsitettä. Edellä mainitulla tunnilla tarkoitetaan oppituntia (kesto 45 min, tauko 15 min.). Katso tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä oleva työvoimakoulutuksen eritysehdot, kohta 3.2. Opiskelijatyöpäivän käsite. Tarjoukset vertaillaan erikseen, joten voiko moduulikokonaisuuksissa 1-2 ja 3-4 olla eri hinta, vaikka tarjoaja tarjoaisikin kaikkia moduleita? Vastaus: Kyllä voi olla eri hinta. Modulikokonaisuudesta 1+2 jätetään oma tarjous (omat asiakirjat ja lomakkeensa) ja modulikokonaisuudesta 3+4 oma tarjous (omat asiakirjat ja lomakkeensa). Tarjoukset vertaillaan erikseen kahtena kokonaisuutena eli tämä tarkoittaa sitä, että palveluntuottaja voi tulla valituksi palveluntuottajaksi pelkästään moduulikokonaisuuteen 1-2 tai moduulikokonaisuuteen 3-4, vaikka tarjoaisikin kaikkia moduleita? Vastaus: Tämä on mahdollista. Miten moduulikokonaisuuden 1-2 opiskelijatyöpäivämäärät jakautuvat 3 toteuttajan kesken? Kysymys: Antaisitteko käytännön esimerkin koulutuksen hinnan pisteytyksestä Hinnan pisteytys tapahtuu laskentakaavalla: (halvin tarjous/tarjottu arvo) /5 x 25 Vastaus: Käytännön esimerkki hintakaavasta: (halvin tarjous/ tarjottu arvo)x5 x 25 (painoarvo) (Huom. tarkennamme merkkivirheen kaavassa). Esim. halvin tarjous on euroa, toiseksi halvin tarjous Halvimman tarjouksen pisteytys: / = 1 (suhdeluku) Skaalataan asteikolle kertomalla se viidelle, jolloin halvin tarjous saa 5 pistettä (korkeimman pistemäärän). Saatu pistemäärä kerrotaan hinnan painoarvolla (25%), jolloin saadaan lopulliset pisteet. Toiseksi halvimman tarjouksen pisteytys: / = 0,8 (suhdeluku) Skaalataan asteikolle kertomalla se viidelle, jolloin toiseksi halvin tarjous saa 4 pistettä. Saatu pistemäärä kerrotaan hinnan painoarvolla (25 %), jolloin saadaan lopulliset pisteet.

3 Kuinka iso osa arvioidusta opiskelijatyöpäivästä muodostuu aloitusmodulista (1) ja jatkomodulista (2)? Vastaus: Osatarjous modulikokonaisuudesta 1+2 pyydetään jättämään opiskelijatyöpäivästä. Opiskelijatyöpäivien kokonaismäärä perustuu puitejärjestelyssä arvioon (yhteensä otp.) ja voi vaihdella suhteessa asiakastarpeeseen ja käytettävissä oleviin määrärahoihin. Miten hankittavat opiskelijatyöpäivät jakautuvat jaksojen 1 (moduulit 1-2) ja 2 (moduuli 3-4) välillä. Vastaus: Osatarjoukset jätetään seuraavilla otp-määrillä: Modulit 1 ja 2: otp. Modulit 3 ja 4: otp. Opiskelijatyöpäivien kokonaismäärä perustuu puitejärjestelyssä arvioon (yhteensä otp.) ja voi vaihdella suhteessa asiakastarpeeseen ja käytettävissä oleviin määrärahoihin. Miten hankittavat opiskelijatyöpäivien määrät jakautuvat eri palveluntuottajien välillä? Liite 4 kriteerit: Valitaanko jaksolle 1 (mod. 1-2) nyt yksi vai kolme toimittajaa ja millä perustein? Entä jaksolle 2 (mod. 3-4)? Puitetoimittajiksi valitaan palveluntuottajat kokonaispisteiden perusteella siten, että osaalueeseen (a eli modulit 1+2) valitaan enintään kolme eniten pisteitä saanutta palveluntuottajaa ja osa-alueeseen (b eli modulit 3+4)) valitaan yksi eniten pisteitä saanut palveluntuottaja. Tarjouspyyntölomakkeessa puitejärjestelyt / Hintaerittelylomakeessa ilmoitettu: Muu erittely; v ja v sekä nämä yhteensä. Kysymys: Miten hintaerittelylomake tulisi täyttää kustannusten ja koulutuksen hinnan osalta? Esim. per 3 vuotta, per 2 vuotta vai per vuosi? Vastaus: Per vuosi. Hintaerittely lomakkeeseen laitetaan vuosikohtainen hinta esim. modulien 1-2 osalta hinta opiskelijatyöpäivästä Kysymys: Entä opiskelijamäärä, per vuosi, per 2 vuotta vai per 3 vuotta? Vastaus: Opiskelijamäärä per vuosi Tarjouspyyntö nro 20/2017: kohta Opetussuunnitelma: Viimeinen kappale: opiskelijatyöpäivän pituus 7 tuntia, josta lähtökohtaisesti..koulutus sisältää myös työssäoppimista. Koskeeko ko. teksti kaikkia moduuleilta vai vain moduulia 4? Jos teksti koskee vain moduulia 4 niin mikä on opiskelupäivän pituus ja lähiopetuksen ja muun ohjatun/etä-verkko-opiskelun määrää muilla moduuleilla? Pitääkö olla työelämäjakso kaikilla moduuleilla vai vain työelämämoduulilla 4? Jos pitää olla työelämäjakso kaikilla moduuleilla, niin kuinka monta tuntia moduulilla 1 ja 2 ja kuinka monta tuntia moduulilla 3 ja 4? Vastaus: Työelämämodulilla (4) on vähintään kuuden viikon pituinen työssäoppimisjakso (vähintään 30 työpäivää x 7 h). Jos modulin 4 kesto on 60 päivää niin silloin vähintään puolet (30 päivää) on työssäoppimista. Muille moduleille (1-3) työssäoppimista ei ole vaadittu. Muissa moduleissa on käytössä laskennallinen määritelmä, jossa 5 tuntia on lähiopetusta ja 2 tuntia muuta, ohjattua ja tavoitteellista etä- ja verkkoympäristöoppimista.

4 Moduulitarjottimen vuosikello: mihin ohjataan ne opiskelijat joita ei valita uudella valintapäätöksellä jaksolle 3-4? Vastaus: todennäköisesti tällöin on kyse opiskelijasta, jolla on sellaisia haasteita, joita ei kotoutumiskoulutuksessa voida ratkaista. Opiskelu voi keskeytyä tällaisista syistä. Koulutus ei ole asiakkaalle oikea paikka. Tällöin todennäköisesti hänen tilannettaan selvitellään TE-toimiston muun palveluvalikoiman avulla, esim. työ- ja toimintakyvyn arviointi. Miten arvioitu volyymi jakautuu puitesopimukseen valittujen kouluttajien kesken ( moduulit 1-2). Jakautuuko se tietyn prosentin mukaan vai toteutetaanko volyymiä etusijaisjärjestyksen mukaan (jos ensimmäiseksi sijoittunut ei pysty toteuttamaan niin annetaan seuraavaksi sijoittuneelle)? Pitääkö toteutussuunnitelma tehdä lomakkeelle niin, ettei erillistä toteutussuunnitelmaliitettä tarvita? Vastaus: Kyllä. Toteutussuunnitelma tehdään lomakkeelle. Ei liitettä. Pitääkö resurssilomakkeen lisäksi laittaa erikseen jokaisen kouluttajan CV? Vastaus: Kyllä. Tarjouskirjeessä on pyydetty jättämään liitteenä CV:t. Koulutuskuvauksen mukaan hankittavien opiskelijatyöpäivien määrä on arviolta opiskelijatyöpäivää vuositasolla. Lisäksi mainitaan, että tarjoaja voi jättää tarjouksen koskien a) vain joko 1 ja 2 moduuleja tai b) vain 3 ja 4 moduuleja ja että tarjoajan tulee laatia erilliset tarjousasiakirjat moduulikokonaisuuksiin 1-2 ja 3-4, vaikka tarjoaja tarjoaisikin kaikkia moduuleja (1-4). Kysymys: Kuinka suuri osa tästä kokonaisopiskelijatyömäärästä on moduulien 1 ja 2 osuus? (vastaavasti moduulien 3 ja 4 osuus?) Vastaus: Osatarjoukset jätetään seuraavilla otp-määrillä: Modulit 1 ja otp. Modulit 3 ja otp. Opiskelijatyöpäivien kokonaismäärä perustuu puitejärjestelyssä arvioon ( yhteensä otp.) ja voi vaihdella suhteessa asiakastarpeeseen ja käytettävissä oleviin määrärahoihin. Em. tarjouspyyntöönne (Kotoutumiskoulutus, Tampere, PIRELY/7879) liittyen varmistan seuraavaa: Koulutuskuvauksessa mainitaan, että "Opiskelupäivän pituus on 7 tuntia, josta lähtökohtaisesti 5 tuntia on lähiopetusta ja 2 tuntia muuta, ohjattua ja tavoitteellista etä- ja verkkoympäristöoppimista. Koulutus sisältää myös työssä oppimista." Tarkoittaako edellä esitetty sitä, että jokainen koulupäivä (pois lukien työssä oppiminen) on toteutettava em. mallia (5 + 2 tuntia) noudattaen vai onko kyseessä laskennallinen periaate? Tarkoittaako edellä esitetty myös sitä, ettei esim. erillistä pidempää ja kokonaisina koulupäivinä toteutettavaa verkko-opiskelujaksoa ole tarkoitus sisällyttää koulutukseen? Vastaus: Kyseessä on laskennallinen määrittely, joka kuvaa opetusmuotojen suhdetta. Tämä suhde voi vaihdella koulutuksen aikana siten kuin se koulutuksen toteuttamisen kannalta on tarkoituksenmukaista. Koulutus on pääosin tarkoitus toteuttaa lähiopetuksena. Laskennallisesti on mahdollista toteuttaa myös kokonaisia verkkopäiviä edellä esitetyn määrittelyn rajoissa. Tällöin lähiopetustunteja on vastaavasti enemmän joinakin päivinä. Millä perusteella ELY-keskus päättää valitaanko modulien 1 ja 2 palveluntuottajiksi 1, 2 vai 3 toteuttajaa?

5 Arviointikriteeri 4: Asiakastyytyväisyys aiemmin toteutetuissa koulutuksissa: Saako tarjoaja valita, käyttääkö opal-palautteita vai muuta kerättyä omaa asiakaspalautetta? Vastaus: Ei voi valita. Ensisijaisesti käytetään OPAL-palautetta. Mikäli tarjoajalla ei sitä ole, voidaan toissijaisesti käyttää muuta hänen toimittamaansa palautetta. Vain tällöin toimitetaan tiedot muusta palautteesta. Täytyykö käyttää vain kotokoulutuksen palautetta vai voiko yhdistää myös muuta maahanmuuttajille suunnattua kielikoulutuksen palautetta? Vastaus: OPAL- palautteiksi hyväksytään/kootaan järjestelmästä kaikki uusimmat (enintään 2 v.) työvoimakoulutukset (yleisarvosana). Vastaavalla periaatteella koottuna tule toimittaa muu palaute, mikäli tarjoajalla ei ole yhtään koulutusta OPAL-järjestelmässä. Tarkennus mitä tarkoitetaan "uusimmilla palautteilla eli miltä ajalta palautteet tulee koota? Vastaus: Palautteita arvioidaan enintään kahden vuoden ajalta. Arviointikriteeri 4: Tarjouksessa ei ole mainittu mitään määrää montako kriteerit täyttävää kouluttajaa tulee esittää tarjouksessa, eli se jää ilmeisesti jää tarjoajan harkittavaksi? Vastaus: Kyllä. Miten ELY-keskus konkreettisesti pisteyttää opettajien ja muun henkilöstön pätevyyttä ja kokemusta ja mitkä ovat alla olevien kohtien erilliset painoarvot (liite 4 arviointikriteerit): o S2- pätevyys o Ammatillinen pätevyys: suoritettu tutkinto o Pedagoginen pätevyys o Hankittu lisäkoulutus, esim. erityisopettajan pätevyys tai muu lisäkoulutus o Kokemus opetustyöstä sekä vastaavasta koulutuksesta o Työkokemus (muu kuin opetuskokemus) Vastaus: Henkilöstöresursseista voi saada enintään 5 pistettä, joka kerrotaan painoarvolla 30%. Vertailussa arvioidaan ilmoitettua opettajaresurssia; onko S2-pätevyys (kyllä/ei), pedagoginen pätevyys (kyllä/ei), muu ammatillinen pätevyys (tutkinnon soveltuvuus). Lisäkoulutus arvioidaan määrän ja laadun osalta (vuodet, soveltuvuus suhteessa ko. koulutukseen), opetuskokemus ja työkokemus arvioidaan suhteessa toteutettavaan koulutukseen (vuodet, soveltuvuus suhteessa ko. koulutukseen). Alueelliset kotoutumiskoulutukset, tarjouspyyntö 21/2017 Sisällytetäänkö mahdolliset yleisen kielitutkinnon suorittamisen ja ulkomaisen korkeakoulututkinnon tunnustamisen kustannukset palvelun hintaan vai voidaanko ne laskuttaa erikseen ELY-keskukselta toteutuman mukaisesti? Vastaus: Mahdollisten YKI-testien ja rinnastamispäätösten hintaa ei sisällytetä kokonaishintaan eikä niiden hintoja tarvitse etukäteen ilmoittaa. Asia sovitaan erikseen (asiakas, hinta). Sovitun mukaisesti palveluntuottaja laskuttaa KEHA-keskusta erikseen. Opiskelupäivän pituus on 7 tuntia, viitataanko tunnilla oppituntiin (45 minuuttia) vai kokonaiseen tuntiin (60 minuuttia)? Vastaus: työvoimakoulutuksessa käytetään vakiintuneesti 45 min oppitunnin käsitettä. Edellä mainitulla tunnilla tarkoitetaan oppituntia (kesto 45 min, tauko 15 min.). Katso tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä oleva työvoimakoulutuksen eritysehdot, kohta 3.2. Opiskelijatyöpäivän käsite. Mikäli koulutusryhmä järjestetään aamu- ja iltapäiväryhmänä, tarkoitetaanko tällä kahta ryhmää päivässä (maksatus tällöin 2 x opiskelijoiden määrä/ryhmä x opiskelupäivien määrä x otp) vai yhden ryhmän jakamista aamu- ja iltapäiväryhmiin (maksatus tällöin 1 x opiskelijoiden määrä x opiskelupäivien määrä x otp)?

6 Vastaus: Koulutusryhmän koko voi vaihdella opp. Tarvittaessa (esim. tasoryhmätarve) yksi ryhmä voidaan jakaa aamu- ja iltapäiväryhmään. Maksatus tällöin opiskelijamäärä x pituus x opiskelijatyöpäivän hinta. Joustava monimuotokoulutus kotoutujille, tarjouspyyntö 22/2017 Tuleeko palveluntuottajan varustaa opiskelijat verkko-opetusta varten tietokoneella (sis. kamerayhteys), internetyhteydellä ja kuulokkeilla? Vastaus: kyllä. Tiloihin viitataan tarjouspyynnössä lähiopetuspäivien osalta, eli opiskelijat osallistuvat verkkoopetukseen kotoa käsin? Vai tuleeko opiskelijoille järjestää tila myös verkko-opetusta varten? Vastaus: Lähipäivien ajaksi tulee järjestää tilat. Verkko-opetukseen opiskelijat osallistuvat kotoaan. Kuinka vanhoja OPAL-palautteita otetaan huomioon ja käykö kaikkien työvoimakoulutusten palautteet? Vastaus: Palautteita arvioidaan enintään kahden vuoden ajalta. Palautteiksi hyväksytään kaikki työvoimakoulutukset. Pitääkö YKI-testin hinta ja palvelun tarjoaja ilmoittaa ja katsotaanko se alihankinnaksi/ilmoitetaanko kohdassa alihankkijat? Vastaus: Mahdollisten YKI-testien ja rinnastamispäätösten hintaa ei tarvitse etukäteen ilmoittaa. Ei myöskään tarvitse ilmoittaa kohdassa Alihankinta. Luku- ja kirjoitustaidon koulutus kotoutujille, tarjouspyyntö 23/2017 Millainen ryhmäkoko koulutuksessa on arviolta? Vastaus: arviolta opp. Onko päivän pituus 7 oppituntia ja kokonaan lähiopetuksena? Vastaus: Kyllä

Maahanmuuttajakoulutuksen hankinta Pohjois-Pohjanmaalla. Opetushallitus 12.3.2012

Maahanmuuttajakoulutuksen hankinta Pohjois-Pohjanmaalla. Opetushallitus 12.3.2012 Maahanmuuttajakoulutuksen hankinta Pohjois-Pohjanmaalla Opetushallitus 12.3.2012 1 Työ- ja elinkeinotoimistot osana ELY-keskuksen palveluverkkoa Vuonna 2012 alueella 5 toimistoa, joissa yht. n. 210 työntekijää.

Lisätiedot

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena?

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena? Tarjouspyyntö UUDELY/5434/2015 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TARJOUSPYYNTÖ UUSIMAA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen

Lisätiedot

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjouslomake 1 (5) Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjoajan tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät vaatimukset ja tarjoukseen liitettävät selvitykset TARJOUSPYYNNÖN

Lisätiedot

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero. Tarjouspyyntö: 2/2015, T1 POPELY/449/2015

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero. Tarjouspyyntö: 2/2015, T1 POPELY/449/2015 LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS ja koulutuskuvauksen numero 8 Prosessi ja kuljetustyöntekijät 83 T1 Monitoimikoneenkuljettajankoulutus Taivalkoski tai Kuusamo Laajuus (otp)

Lisätiedot

KOTOUTUMISKOULUTUS EDUPOLISSA Porvoo

KOTOUTUMISKOULUTUS EDUPOLISSA Porvoo KOTOUTUMISKOULUTUS EDUPOLISSA Porvoo 22.11. 2016 KOTOUTUMISKOULUTUS Kotoutumiskoulutus toteutetaan Opetushallituksen kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaan (OPH 1/011/2012) Toteutuksessa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Oulun Aikuiskoulutuskeskus. www.oakk.fi. Tervetuloa!

Oulun Aikuiskoulutuskeskus. www.oakk.fi. Tervetuloa! Oulun Aikuiskoulutuskeskus www.oakk.fi Tervetuloa! 1 2 OAKK:n maahanmuuttajakoulutukseen on osallistunut vuodesta 1989 alkaen lähes 3500 opiskelijaa 113 eri maasta 2010 maahanmuuttajatiimissä 51 486 opiskelijatyöpäivää,

Lisätiedot

Omien laskukaavojen käyttö

Omien laskukaavojen käyttö Omien laskukaavojen käyttö Asiantuntija Laura Heinonen 12.11.2014 Hintapisteiden määrittäminen Tavallisesti hintavertailu lasketaan hankinnan kohteiden yksikköhinnoilla Vertailuhinnat suhteutetaan toisiinsa

Lisätiedot

vuosi: opiskelijamäärä: työpäivien määrä: opiskelijatyöpäivien määrä: yhteensä

vuosi: opiskelijamäärä: työpäivien määrä: opiskelijatyöpäivien määrä: yhteensä 1(4) LIITE 3 TYÖVOIMAKOULUTUKSEN HANKINTASOPIMUSMALLI 1. Numero: 2. Sopijapuolet: OSTAJA Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Y-tunnus: 2296962-1 MYYJÄ Y-tunnus: Pankkiyhteys: 3. Sopimuksen käyttäjä: TE - toimisto

Lisätiedot

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta AMMATILLINEN KOULUTUS 7 Rakennus-, korjaus- ja valmistustyöntekijät 72 T1 Yrityslähtöinen metallialan koulutustarjotin (Puite) Laajuus (otp) Ammattinumero LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN

Lisätiedot

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Laajuus (otp) Ammattinumero LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Aloitusajankohta AMMATILLINEN KOULUTUS 7 Rakennus-, korjaus-

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

1/9. Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 20 ladattu 5,000 ladattu 15,000 ladattu 15,000 Manuaalinen

1/9. Oy Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 20 ladattu 5,000 ladattu 15,000 ladattu 15,000 Manuaalinen 1/9 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2016-005364 / Stadin ammattiopiston hiustenhoitotuotteet ajalla 1.9.2016-31.7.2018 (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 4 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

OPAL: Laatuvertailun tulokset

OPAL: Laatuvertailun tulokset Laatuvertailun tulokset 1 / 6 15.1.2015 12:41 OPAL: Laatuvertailun tulokset Takaisin Koulutuksia Opiskelijoita Kansallinen, ESR, Ammatillinen, Nonstop, Rintamakoulutus, , Päättymispäivämäärä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) 1. YLEISTÄ Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy (VVA Oy) on Viitasaarella toimiva, kaupunkiomisteinen vuokra-asuntoja tarjoava yritys. Vuokrattava on 431 huoneistoa 29 kiinteistössä. Asunnot

Lisätiedot

Luku- ja kirjoitustaidon opetuksen järjestäminen alueilla

Luku- ja kirjoitustaidon opetuksen järjestäminen alueilla Luku- ja kirjoitustaidon opetuksen järjestäminen alueilla Luku-ja kirjoitustaidon koulutus siirtyi vuoden 2018 alusta Työ- ja elinkeinoministeriöstä Opetus-ja kulttuuriministeriöön TE-toimisto vastaa edelleen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA

KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelut / KOULULAISTEN RUOTSINKIELISET ILTAPÄIVÄHOITOPAIKAT KAARINASSA Kaarinan kaupungin sivistyspalvelut pyytää tarjouksia Kaarinan kaupungissa järjestettävästä ruotsinkielisestä

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt Tarjouspyyntö Julkisen hallinnon paikkatietoalusta -digihankkeen tuki- ja koulutuspalveluja koskevan osahankkeen konsultointipalveluista - vastaukset esitettyihin kysymyksiin, 29.3.2017 1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin

Lisätiedot

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka?

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka? HUOM! TARJOUSPYYNTÖÄ ON KORJATTU 28.11.2012. Lisätieto 28.11.2012 Hammaslääkäripalvelut TRE: 7514//02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta

Lisätiedot

HAMELY/838/2016 HAMELY/839/2016 Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus ja Maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon koulutus

HAMELY/838/2016 HAMELY/839/2016 Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus ja Maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon koulutus Tarjouspyyntö saapuneet kysymykset - määräaika 22.8.2016 klo. 14.00 HAMELY/838/2016 HAMELY/839/2016 Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus ja Maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon koulutus HILMAssa julkaistussa

Lisätiedot

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu.

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu. LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUSOSAN IRTOKALUSTEET Kasvatus- ja koulutuslautakunta 28.5.2015 ( 56): Launosten koulun laajennusosan irtokalusteista julkaistiin 28.4.2015 tarjouspyyntö julkisten hankintojen HILMA-ilmoitusmenettelyä

Lisätiedot

Työvoimakoulutuksen tarjouspyyntö 13/2015 -infotilaisuus. Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Työvoimakoulutuksen tarjouspyyntö 13/2015 -infotilaisuus. Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Työvoimakoulutuksen tarjouspyyntö 13/2015 -infotilaisuus 1 Tarjouspyyntö Asiantuntija Anna-Liisa Holopainen 2 Hankinnan kohde 19.8.2015 julkaistu tarjouspyyntö: 23 työvoimakoulutusta Yhdellä koulutuskuvauksella

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

TYÖVOIMAPOLIITTISEN AIKUISKOULUTUKSEN HANKINTASOPIMUSMALLI (kommentit ja vaihtoehtoiset kohdat sinisellä tekstillä)

TYÖVOIMAPOLIITTISEN AIKUISKOULUTUKSEN HANKINTASOPIMUSMALLI (kommentit ja vaihtoehtoiset kohdat sinisellä tekstillä) 1(6) POPELY/ (Tähän dnro) TYÖVOIMAPOLIITTISEN AIKUISKOULUTUKSEN HANKINTASOPIMUSMALLI (kommentit ja vaihtoehtoiset kohdat sinisellä tekstillä) 1. Numero: 2. Sopijapuolet: OSTAJAT: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Lisätiedot

Uudistuva aikuisten. perusopetus. Työpaja 3 Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnon näkökulma. Opetus- ja kulttuuriministeriö

Uudistuva aikuisten. perusopetus. Työpaja 3 Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnon näkökulma. Opetus- ja kulttuuriministeriö Uudistuva aikuisten perusopetus Työpaja 3 Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnon näkökulma Annika Bussman Opetusneuvos Opetus- ja kulttuuriministeriö Teijo Koljonen Opetusneuvos Opetushallitus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Tietokanta-asiantuntijapalvelut (Dnro 3/021/2012) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/8 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 185783 Henkilöstön työnohjauspalvelut, Siun Sote

Lisätiedot

Tarjousten kokonaistaloudellisuuden arviointi ja arviointiperusteet

Tarjousten kokonaistaloudellisuuden arviointi ja arviointiperusteet Työministeriön ohje O/8/2007 TM päiväys 8.6.2007 KOKONAISTALOUDELLISUUDEN ARVIOINTI 8.7.1. Tarjousten kokonaistaloudellisuuden arviointi ja arviointiperusteet Tässä luetellut kokonaistaloudellisuuden arviointiperusteet

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

OPAL: Laatuvertailun tulokset

OPAL: Laatuvertailun tulokset 1 / 6 5.4.2016 10:14 OPAL: Laatuvertailun tulokset Takaisin Koulutuksia Opiskelijoita Kansallinen, ESR, Ammatillinen, Nonstop, Rintamakoulutus, , Päättymispäivämäärä 01.01.2015 jälkeen, Päättymispäivämäärä

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Uudistuva aikuisten perusopetus. Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnollisia näkökulmia

Uudistuva aikuisten perusopetus. Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnollisia näkökulmia Uudistuva aikuisten perusopetus Opetuksen järjestäminen uusien perusteiden mukaan hallinnollisia näkökulmia Leena Nissilä Opetushallitus Teijo Koljonen Opetushallitus Laki- ja asetusmuutokset Laki perusopetuslain

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

Matemaattisten vertailukaavojen riskit

Matemaattisten vertailukaavojen riskit Matemaattisten vertailukaavojen riskit 21.11.2013 VT Tapio Lahtinen PTCServices Oy Peruskaava Yleensä hintojen pisteytys hoidetaan valtion hankintakäsikirjassakin esitetyllä kaavalla vertailuperusteen

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa SÄHKÖURAKKATARJOUS. Suomi Oy. Tarjouspyynnön mukaisen urakan arvonlisäveroton kokonaishinta (alv 0%)

1/6. Pisteiden laskentatapa SÄHKÖURAKKATARJOUS. Suomi Oy. Tarjouspyynnön mukaisen urakan arvonlisäveroton kokonaishinta (alv 0%) 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 11210 / Ilomantsissa sijaitsevan toimintakeskuksen sähköasennusten muutostyöt (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Laajuus (otp) Ammattinumero LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Aloitusajankohta AMMATILLINEN KOULUTUS 2 Erityisasiantuntijat

Lisätiedot

Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa. Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2.

Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa. Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2. Työssäoppimisen toteutuksen suunnittelu omassa opetussuunnitelmassa Työelämälähtöisen ammatillisen koulutuksen ajankohtaispäivä 3.2.2014 Työssäoppiminen laissa (630/1998)ja asetuksessa (811/1998) koulutuksesta

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku Vastaukset hankintailmoitukseen "Laboratoriopalvelujen hankinta haitta- aineiden määrittämiseksi kunnallisilla jätevedenpuhdistamoilla" esitettyihin kysymyksiin Kysymys 1 Onko tarjouspyyntönne liitteessä

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Cloudia Kilpailutus. Hyödynnä rakenteellisuus ja kriteeriuudistuksen mahdollisuudet

Cloudia Kilpailutus. Hyödynnä rakenteellisuus ja kriteeriuudistuksen mahdollisuudet Cloudia Kilpailutus Hyödynnä rakenteellisuus ja kriteeriuudistuksen mahdollisuudet Uudistuksen taustaa ja tulevaa Uudistuksen taustaa Pohjana asiakkailta tullut palaute Uudistus toteutetaan kahdessa eri

Lisätiedot

Tässä ilmoitetaan sen henkilön yhteystiedot, jolta voidaan kysyä lisäselvitystä lomakkeen tiedoista.

Tässä ilmoitetaan sen henkilön yhteystiedot, jolta voidaan kysyä lisäselvitystä lomakkeen tiedoista. TÄYTTÖOHJE 1 Perustiedot 20.9.2017 KANSANOPISTOT Yhteystiedot (1*) Lomakkeella kerätään vapaasta sivistystyöstä annetun lain (632/1998) piiriin kuuluvan koulutuksen valtionosuusrahoituksen perusteena olevat

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 K1: Tarjouspyynnössä työmääräksi on arvioitu 120-160 htp/vuosi. Voiko tämän jakaa osiin tarjotun pääarkkitehdin ja tämän varahenkilön välillä

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Sivistyspalvelut / 2.1.2012 LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT PIIKKIÖN RAADELMAN ALUEELLA

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Sivistyspalvelut / 2.1.2012 LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT PIIKKIÖN RAADELMAN ALUEELLA TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Sivistyspalvelut / LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT PIIKKIÖN RAADELMAN ALUEELLA Kaarinan kaupungin sivistyspalvelut pyytää tarjouksia Kaarinan kaupungissa Piikkiön Raadelman alueella sijaitsevista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIELIKOULUTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIELIKOULUTUSPALVELUISTA 1(7) Patentti- ja rekisterihallitus Tarjouspyyntö Dnro 373/28/2011 Henkilöstöhallinto 18.4.2011 TARJOUSPYYNTÖ KIELIKOULUTUSPALVELUISTA 1. Tarjouksen pyytäjä Patentti- ja rekisterihallitus Henkilöstöhallinto

Lisätiedot

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63):

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63): OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta 17.6.2015 ( 63): Lopen kunnan oppilaskuljetuksista sekä palvelu- ja asiointiliikenteestä sopimuskaudelle

Lisätiedot

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat?

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat? LIEDON KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUIDEN ERIKOISLÄÄKÄRIKONSULTAATIOIDEN YM. SAIRAANHOIDON ERIKOISPALVELUIDEN KILPAILUTUS LISÄKYSYMYKSIIN ANNETUT VASTAUKSET Tarjouspyynnön mukaan lisätietoja tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) OPPISOPIMUSKESKUS Talotekniikan perustutkinto 26.05.2011

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) OPPISOPIMUSKESKUS Talotekniikan perustutkinto 26.05.2011 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) 1. YLEISTÄ Satakunnan Oppisopimuskeskus on Porin kaupungin hallinnoima ja yhteistyössä muiden satakuntalaisten koulutusten järjestäjien kanssa oppisopimuskoulutuksen viranomaistehtävistä

Lisätiedot

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA Perustelumuistio Liite 4: Toimittajan resurssien ja osaamisen arvioinnin tulokset (vertailuperuste 3.2) 1 Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

ELY-keskukset ja yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa

ELY-keskukset ja yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa ELY-keskukset ja yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa Maahanmuuttajat ammatillisessa koulutuksessa 15.3.2017 Maahanmuuttopäällikkö Lisbeth Mattsson Pohjois-Savon ELY-keskus Valtion ja kunnan roolit

Lisätiedot

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut.

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut. PÄIHDEPALVELUJEN HANKINTA / LAITOSVIEROITUS JA LAITOSKUNTOUTUS Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.6.2016 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero Paikkakunta

LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero Paikkakunta Laajuus (otp) Ammattinumero LIITE 1 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuksen nimi ja koulutuskuvauksen numero Paikkakunta Aloitusajankohta AMMATILLINEN KOULUTUS 2 Erityisasiantuntijat

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Sovelluskehityspalvelut (Dnro 2/021/2012) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta

LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Laajuus (otp) Ammattinumero LIITE 2 HANKITTAVAT KOULUTUKSET POHJOIS-POHJANMAAN ELY-KESKUS Koulutuskuvauksen numero ja koulutuksen nimi Paikkakunta Aloitusajankohta AMMATILLINEN KOULUTUS 2 Erityisasiantuntijat

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

Ulkomailta toteutetussa rekrytoinnissa ei ole riittävän ä vakiintuneita aiemman osaamisen ja koulutuksen täydentämisen malleja.

Ulkomailta toteutetussa rekrytoinnissa ei ole riittävän ä vakiintuneita aiemman osaamisen ja koulutuksen täydentämisen malleja. Kielitaidon ja EU-/ETA maiden ulkopuolella hankitun osaamisen täydentäminen terveysalalla -työryhmä Laatia nykytilan kuvaus EU-/ETA maiden ulkopuolella hankitun terveydenhuollon ammattipätevyyden tunnistamisen

Lisätiedot

OM 1/52/2010. Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus

OM 1/52/2010. Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 5.12.2013 OM 1/52/2010 Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus 1. PERUSTIEDOT Oikeusministeriön demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Tässä ilmoitetaan sen henkilön yhteystiedot, jolta voidaan kysyä lisäselvitystä lomakkeen tiedoista.

Tässä ilmoitetaan sen henkilön yhteystiedot, jolta voidaan kysyä lisäselvitystä lomakkeen tiedoista. TÄYTTÖOHJE 1 Perustiedot 20.9.2016 KANSANOPISTOT Yhteystiedot (1*) Lomakkeella kerätään vapaasta sivistystyöstä annetun lain (632/1998) piiriin kuuluvan koulutuksen valtionosuusrahoituksen perusteena olevat

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAISTAMISSUUNNITELMA

HENKILÖKOHTAISTAMISSUUNNITELMA 1 HENKILÖKOHTAISTAMISSUUNNITELMA Hakeutuminen Tiedon kirjaamis- ja siirtolupa Tietojen kirjaamisen on kysytty lupa kyllä ei Tässä henkilökohtaistamissuunnitelmassa olevia tietoja saa antaa valmistavassa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

Oppisopimus koulutusmuotona. Mikko Koskinen, koulutuspäällikkö

Oppisopimus koulutusmuotona. Mikko Koskinen, koulutuspäällikkö Oppisopimus koulutusmuotona Mikko Koskinen, koulutuspäällikkö Oppisopimus on ollut aiemmin Suomessa pääasiassa aikuisten koulutusmuoto ammatillisten tutkintojen suorittamiseen Oppisopimuskoulutuksella

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Nikkilän Sydämen laajentamisen vaiheen 2 rakennuttajakonsultin ja valvontatehtävien kilpailutus

Nikkilän Sydämen laajentamisen vaiheen 2 rakennuttajakonsultin ja valvontatehtävien kilpailutus Muistio 1 (5) Nikkilän Sydämen laajentamisen vaiheen 2 rakennuttajakonsultin ja valvontatehtävien kilpailutus Tarjousten vertailu ja arviointimuistio Aravatalo klo 12 Arviointiryhmä: Jukka Haakana, rakennuttajainsinööri,

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää alan yrittäjiltä tarjousta ajalle 01.01.2013 31.12.2015.

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää alan yrittäjiltä tarjousta ajalle 01.01.2013 31.12.2015. Rantakartanon johtaja PYYNTÖ Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää alan yrittäjiltä tarjousta ajalle 01.01.2013 31.12.2015. Sosiaalipalvelujen piirissä oleville vanhuksille ja vammaisille kampaajapalvelut/

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 131589 Siivouspalvelujen puitejärjestely ylläpito-, perus-,

Lisätiedot