O1 f. Aika: klo Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "O1 f. Aika: klo Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2."

Transkriptio

1 O1 f Hallituksen kokoukse c YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 28/2016 Aika: klo 8.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu Jäsenet: Kati Hannila (este) Veera Alahuhta Joonas Kivioja (puheenjohtaja) Maria Ronkainen Tiina-Outi Strand Jussi-Pekka Tolonen Susa Vikeväkorva 1 Lisäksi: EPJ Numminen PS Manninen (sihteeri) KVJA Juntura KA Jyrkinen HS Läävcri OYLPT Koivu nen SA Väisänen VA Hakkarainen 1 5 Kokouksen avaus HVPJ Kivioja avasi kokouksen klo Laillisuusja päätösvattaisuus Ylioppilaskunnan hallintosäännön 21 :n mukaan hallitus kokoontuu hallituksen puheenjohtajan, tai hänen estyneenä ollessaan hallituksen varapuheenjohtajan, päättämänä ajankohtana. -- Kokouskutsun antaa hallituksen puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan hallituksen varapuheenjohtaja. Hallituksen järjestäytymiskokous on kutsuttava koolle viimeistään 2. päivänä ennen kokousta. Hallitus päättää järjestäytymiskokouksessaan tarvittavasta koollekutsumisajasta järjestäytymiskokouksen jälkeen. Hallintosäännön 22 :n mukaan hallituksen kokous on päätösvaltainen, jos kokouksessa on saapuvilla hallituksen jäseniä, vähintään puolet hallituksen jäsenten lukumäärästä, joiden joukossa on oltava hallituksen, puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Hallituksen kokous ei rnenetä päätösvaltaisuuttaan, jos hallituksen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja poistuu kokouksesta esteellisyyden vuoksi. OYYH päätti kokouksessaan 1/2016, että hallituksen koollekutsurnisaika loppuvuonna 2016 on edellisen vuorokauden aikana, mutta kiireellisessä tilanteessa kokous voidaan kutsua koolle lyhyernmälläkin varoajalla. Päätösesitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätäsvaltaiseksi. PJ Siht _E Pk YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL 250,90014 YLIOPISTO. VIERAILUT: ERKKI Kl150 KAN111LAN KATU, Xl OVI, 1 KI3S, 5 OULU.

2 O ( LKUNTA Hallituksen kokoukse0)<l 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta Päätösesitys: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa äänten laskijoina. Päätös: Valittiin HJ Ronkainen ja HJ Tolonen. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. 4 EsitysListan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Päätösesitys: Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 5 5 Itmoitusasiat Päätösesitys: Merkitään tiedoksi seuraavat ilmoitusasiat: DYY:n ops-koulutus KA Jyrkinen, HJ Tolonen ja HJ Ronkainen tapasivat LuTK:n hallopedeja ja ainejärjestäjen hallitusten edustajia KA Jyrkinen ja HJ Ronkainen tapasivat HuTK:n hali.opedeja ja ainejärjestöjen hallitusten edustajia Talousvahokunnan kokous 2/ KA Jyrkinen, SA Väisänen ja HJ Ronkainen tapasivat urapalvewiden edustajia Linnanmaan ruokailutoimikunnan kokous Opelle Omppu -tempaus ja Jäätävän hyvän opettajan haun avaus Kopojaosto 5/2016 teemoina toiminnan ja talouden suunnittelu 2017 ja tulevaisuuden OYY KA Jyrkinen, HJ Strand ja HJ Ronkainen tapasivat BMTK:n hallopedeja ja ainejärjestöjen hallitusten edustajia KA Jyrkinen Opintoasiainpäivillä Turussa SA Väisänen ja HJ Kivioja tapasivat Oulun kaupungin asumisneuvonnan työntekijöitä Edustajiston kokous 5/ PS Manninen ja HPJ Hannila tapasivat PSOASin hallituksen puheenjohtaja Milja Seppälän (sääti öla kim u uto kset) SYL:n varapuheenjohtaja Sun Nousiainen OYY:n vieraana (SYL:n liittokokousasiat) HPJ Hannil.a ja HJ Vikeväkorva tapasivat Keskustan edustajia (OYY:n ja OSAKOn kuntakärjet) Yhteisjaosto 2/ KA Jyrkinen koulutuksen johtoryhmän kokouksessa PS Manninen tapasi yliopiston tilapalveluiden Mella Seppäsen (toimitilojen vuokrasopimus) Talousvaliokunnan kokous 3/2016 Pi YLIOPISTON YUOPPILASKUNTA Siht KIRJEET: PL250, YLIOPISTO.

3 O Yt9T( KUNTA HatUtu ksen kokouksec 6 Edustajiston kokouksen 5/2016 päätösten täytäntöönpano Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 mukaan hallituksen tehtävänä on --3) toimeenpanna edustajiston tekemät päätökset; Sekä 4) jättää toimeenpanematta ja saattaa edustajiston uudelleenkäsiteltäviksi ne edustajiston päätökset, jotka ovat joko syntyneet virheellisessä järjestyksessä, joita tehtäessä edustajisto on menettänyt toimivaltansa, tai jotka ovat muuten lainvastaisia; Edustajiston kokous 5/2016 pidettiin Pääsihteeri: Päätetään edustajiston kokouksen 5/2016 seuraavat toimeenpanot: 6.1 Ylioppilaskunnan tilahanke Edustajiston päätös: ylioppilaskunnan tilat siirretään yliopiston tarjoamiin entisen luonnontieteellisen tiedekunnan kanslian tiloihin (321,9 m2). Edustajisto päättää valtuuttaa hallituksen ja pääsihteerin sopimaan vuokrasopimuksen yksityiskohdista ja allekirjoittamaan vuokrasopimuksen Pääsihteeri: Valtuutetaan HPJ Hannil.a ja P5 Manninen allekirjoittamaan vuokrasopimus entisen luonnontieteellisen tiedekunnan kanslian (321,9 m2) tiloista. 6.2 Edustajiston rekrytointiryhmän täydentäminen Edustajiston päätös: Edustajisto täydensi rekrytointityö ryhmää siten, että Heikki Mustakallion tilalle valittiin Anni Hartarna. Kokoonpano pysyi muuten samana. Pääsihteeri: Merkitään tiedoksi henkil.övaihdos rekrytointityöryhmässä. 7 Haun avaaminen PSOAS:n valtuuskunnan jäseniksi kaudelle Ylioppilaskunnan hallintosäännön 10 :n mukaan edustajiston tehtävänä on -- 1) nimetä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön valtuus kunnan jäsenet ja varajäsenet siten kuin säätiön säännöissä määrätään PSOAS:n toimitusjohtaja Juha Aitamurron allekirjoittama nimeämispyyntö on lähetetty ylioppilaskunnalle Sen mukaan OYY:n nimeämiä valtuuskunnan erovuoroisia j seniä ovat Olli-Juhani Piri, Milja Tuomivaara, Jonna Kelloniemi, Sun Nousiainen, Tiina Mäntypuro ja Aleksi Hursti sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Nimeämispyynnöt on pyydetty tekemään mennessä. Pääsihteeri: Hallitus avaa haun PSOAS:n valtuuskunnan jäseniksi (6+6). Haku päättyy klo PJ Sjht YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL 2S0, YLIOPISTO. VIERAILUT: ERKKI Kl150 KAN1]1LAN KATU, Xl OVI, 2., OULU.

4 RKKI 2) 22) \VAVII ld TF ( [f YLIOPHLASKUNTA HaUitu ksen kokouksen. 8 Edustajiston kokouksessa 6/2016 käsitettävät asiat Ylioppilaskunnan sääntöjen 9 5:n mukaan edustajisto voi kokouksessaan käsitellä asiat, jotka: 1) hallitus, talousvaliokunta tai edustajiston asettama toimikunta on sille valmistellut; tai 2) rnäärätäänjohtosäännöissä käsiteltäviksi ilman valmistelua. Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 mukaan hallituksen tehtävänä on -- valmistella edustajiston kokouksessa päätettävät asiat LisätaLousarvio 2016 Ylioppilaskunnan sääntöjen 65:n mukaan edustajiston tehtävänä on -- lisätalousarviosta; 10) päättää talousarviosta ja P5 T 4anninen on valmistellut liitteen mukai5en lisätalousarvion, joka on käsitelty talousvaliokunnan kokouksessa 3/2016. Pääsihteeri: Hallitus esittää että, edustajisto hyväksyy tiitteen mukaisen lisätalousarvion vuodelle LähetekeskusteLu hallituksen ja edustajiston roolista tulevaisuudessa Ylioppilaskunnan sääntöjen 6 5:n mukaan edustajiston tehtävänä on -- jotka hallitus tuo edustajiston päätettäväksi. 22) päättää niistä asioista, Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 5:n mukaan hallituksen tehtävänä on -- 14) päättää muista kuin näiden sääntöjen tai johtosääntöjen mukaan edustajistolle kuuluvista asioista. Asiakohdan tarkoituksena on avata keskustelu edustajistossa OYY:n rooleista tulevaisuudessa. Kommenttien pohjalta OYY:n toimisto laatu läpi myöhemmin edustajiston iltakoulussa. hallituksen ja edustajiston suunnitelman, jota käydään Pääsihteeri: Hallitus esittää, että edustajisto keskustelee ja evästää hallitusta hallituksen ja edustajiston roolista tulevaisuudessa. HJ Vikevä korva poistui kokouksesta. 8.3 LähetekeskusteLu kunnallispoliittisesta ohjelmasta 2017 Ylioppilaskunnan sääntöjen 65:n mukaan edustajiston tehtävänä on -- jotka hallitus tuo edustajiston päätettäväksi. päättää niistä asioista, Asiakohdan tarkoituksena on keskustella OYY:n ja OSAKOn kunnallispoliittisen ohjelman sisällöstä. Keskustelun pohjalta OYY ja OSAKO valmistelevat edustajiston hyväksyttäväksi kunnallispoliittisen ohjelman.. PJ Siht YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL250, YLIOPISTO. VIERAILU Kl150 (ANTTILAN KATU, Xl OVI, 2. KRS, 9 5 U.

5 16) \VII #I D 1ff 1TT YLIOPPli..ASKUNTA Hallituksen kokouksen?8,4c Pääsihteeri: Hallitus esittää, että edustajisto keskustelee ja evästää hallitusta kunnallispoliittisen ohjelman valmistelussa. 8.4 PSOAS:n valtuuskunnan jäsenten valinta kaudelle Ylioppilaskunnan hallintosäännön 10 :n mukaan edustajiston tehtävänä on -- 1) nimetä Pohjois- Suomen opiskelija-asuntosäätiön valtuuskunnan jäsenet ja varajäsenet siten kuin säätiön säännöissä määrätään; PSOAS:n toimitusjohtaja Juha Aitamurron allekirjoittama nimeämispyyntö on lähetetty ylioppilaskunnalle Sen mukaan OYY:n nimeämia valtuuskunnan erovuoroisia jäseniä ovat Olli- Juhani Piri, Milja Tuomivaara, Jonna Kellonimi, Sun Nousiainen, Tiina Mäntypuro ja Aleksi Hursti sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Nimeämispyynnöt on pyydetty tekemään mennessä. Pääsihteeri: Hallitus esittää edustajistolle, että edustajisto nimeää jäsenet PSOAS:n valtuuskuntaan kaudelle Lausunto SYL:n LiittokokousmateriaaLeista Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 :n mukaan hallituksen tehtävänä on -- sen puhevaltaa. 6) edustaa ylioppilaskuntaaja käyttää Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) on lähettänyt ylioppilaskunnan lausuntopyynnön liittokokousmateriaaleistaan Lausuntokierros päättyy perjantaina klo SYL:n liittokokous järjestetään Espoon Korpilammella. Liittokokousmateriaaleja on käsitelty OYY:n yhteisjaoston (kopo-, sopo- ja kv-jaostossa) kokouksessa sekä OYY:n hallituksen ja toimiston aamupalal la Pääsihteeri: Hyväksytään liitteen mukainen lausunto Tiedekuntien tiedekuntahatlitusten varajäsenten täydentäminen Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 :n mukaan hallituksen tehtävänä on -- sääntöjen tai johtosääntöjen mukaan edustajistolle kuuluvista asioista. päättää muista kuin näiden Tiedekuntahallituksen tehtävänä on tukea tiedekunnan johtoa seuraavissa asioissa: 1) tiedekunnan toimenpideohjelman valmistelu ja toteuttaminen; 2) tiedekunnan toiminta- ja taloussuunnitelman sekä herikilöstösuunnitelman valmistelu; 4) tiedekunnan toiminnan ja talouden seuranta; ja 5) tiedekunnan asioiden tiedottaminen henkilöstölle että opiskelijoille. Vaalikelpoisia opiskelijoiden edustajiksi ovat ne hakukuulutuksessa määrätyllä tavalla hakemuksensa jättäneet ylioppilaskunnan jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi Oulun yliopiston opiskelijoiksi. Ehdokkaan on täytettävä 18 vuotta viimeistään sinä päivänä, jolloin ehdokashakeniukset on jätettävä ylioppilaskunnalle. Vaalikelpoinen ei kuitenkaan ole henkilö, joka on vajaavaltainen. Vaalikelpoisia tiedekuntien toimielirniin ovat yllämainituista opiskelijoista ne henkilöt, joiden ensisijainen opinto-oikeus on kyseisessä tiedekunnassa. Siht YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL 250,90014 YLIOPISTO. VIELJFKKI Kl150 IAN1fF1AN KATU, Xl ovi, z, 0570 OULU.

6 16) \V/AVI! 1ff 1ff YLIOPILASKUNTA Hallituksen kokouksen I8/2O6 Hallitus jatkoi kokouksessaan 19/2016 hakua biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekuntahallituksen varajäsenen osalta ja avasi haun luonnontieteellisen tiedekuntahallituksen varajäsenen osalta hallituksen kokouksessa 27/2016. Meeri Haataja on jättänyt kirjallisen erohakemuksena luonnontieteellisen tiedekunnan tiedekuntahallituksesta KA Jyrkiselle KA Jyrkinen on avannut haun Hallopedfi sivustolla. Hakukuulutukset ovat olleet esillä hallintovaalijohtosäännön 9 :n mukaisesti. Haku tiedekuntahallituksiin päättyi Määräaikaan mennessä hakemuksensa luonnontieteellisen tiedekuntahallitukseen jätti Teemu Tuovinen ja Sami Määttä ja biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekuntahal litukseen jätti Benjamin Michelin ja Xiaorui Fu. KA Jyrkinen: Myönnetään ero Meeri Haatajalle. Va[itaan luonnontieteen ja biokemian ja molekyytilääketieteen tiedekuntahaliituksiin varajäsen. HJ Strand esitti luonnontieteellisen tiedekunnan varajäseneksi Teemu Tuovista. HJ Ronkainen esitti [uonnontieteeuisen tiedekunnan varajäseneksi Sami Määttää. HaWtus äänesti Tuovisen ja Määtän välillä. Määttä voitti äänin 3-2. HJ Ronkainen esitti biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekuntahallitukseen varajäseneksi Benjamin Michelin. Hallitus oli asiassa yksimielinen. Päätös: Myönnetään ero Meeri Haatajalle. Valitaan luonnontieteellisen tiedekuntahaihtuksen varajäseneksi Sami Määttä ja biokemian ja motekyylilääketieteen tiedekuntahallituksen varajäseneksi Benjamin Michelin. 11 Tieto- ja sähkötekniikan johtoryhmän täydentäminen Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 :n mukaan hallituksen tehtävänä on -- sääntöjen tai johtosääntöjen mukaan edustajistolle kuu luvista asioista. 16) päättää muista kuin näiden Oulun yliopiston johtosäännön mukaan tiedekunnan johtoryhmän tehtävänä on tukea dekaania tiedekunnan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategian toimeenpanossa. Johto ryhmään kuuluvat tiedekunnan tutkimus yksiköiden johtajat ja muut dekaanin nimeämät henkilöt. Ylioppilaskunta voi halutessaan nimetä edustajan tiedekunnan johtoryhmään. Johto ryhmien opiskelijajäsenten kausi kestää kaksi vuotta. Kausi alkaa heti valinnasta ja päättyy OYYH jatkoi kokouksessaan 19/2016 hakua tieto- ja sähkötieteen tiedekunnan johtoryhmän osalta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan haussa ja hakijat voivat myös täydentää hakemuksiaan. Haku päättyi Aiempaan määräalkaan mennessä Ville Siikaluoma. Uuteen määräaikaan mennessä ei jätetty yhtään uutta hakemusta. KA Jyrkinen: Jatketaan hakua tieto- ja sähkätekniikan johtoryhmän varajäseneksi. HVPJ Kivioja esitti tieto- ja sähkötekniikan johtoryhmän varajäseneksi Ville Siikaluomaa. Hallitus oli yksimielinen. Päätös: Valittiin tieto- ja sähkötekniikan johtoryhmän varajäseneksi Ville Siikaluoma. 12 Tiedekuntien koututustoimikuntien täydentäminen Ylioppilaskunnan sääntöjen 16 :n mukaan hallituksen tehtävänä on -- sääntöjen tai johtosääntöjen mukaan edustajistolle kuu luvista asioista. päättää muista kuin näiden Koulutustoimikuntien tehtäviin kuuluu ohjata ja arvioida tiedekunnan tutkintoon johtavaa koulutusta sekä lisäksi vastata opiskelijapalautteen keruusta ja käsittelystä. Aleksi Kestilä on jättänyt kirjallisen eronpyyntönsä tieto ja sähkötekniikan tiedekunnan koulut ustoimikunnasta KA Jyrkiselle KA Jyrkinen on avannut haun Halloped.fi-sivustolla. Henna Salo on jättänyt kirjallisen eronpyyntönsä Pi Siht J tl \ YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL 250,90014 YLIOPISTO. VIERAILUT: ERKKi Kl150 KAN1TILAN KATU, Xl OVI, 2:

7 WIWII T f ( Ji i YLIOLASKUNTA HaWtuksen kokoukse biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnan koulutustoimikunnasta KA Määtälle KA Määttä on avannut haun Hallopedfi-sivustolla. Hakukuulutukset ovat olleet esillä hallintovaalijohtosäännön 9 :n mukaisesti. Hallitus päätti kokouksessaan 27/2016 avata haut tieto- ja sähkötekniikan sekä biokemian ja molekyylilääketieteen koulutustoimikuntien osalta. Kaikki täydennyshaut olivat auki saakka. Hakuajan päättymiseen mennessä Toni Sandvik on jättänyt hakemuksensa biokemian ja molekyylilääketieteen koulutustoimikuntaan. KA Jyrkinen: Myönnetään ero Henna SaoLLe. Valitaan biokemian ja ääketieteen tiedekunnan kouwtustoimikunnan varajäseneksi Toni Sandvik. Päätetään jatkaa hakua tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan koul.utustoimikunnan varajäseneksi. Päätös: Myönnetään ero Henna SaoIie. Valitaan biokemian ja ääketieteen tiedekunnan koulutustoimikunnan varajäseneksi Toni Sandvik. Päätetään jatkaa hakua tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan kouliitustoimikunnan varajäseneksi asti. 13 Kutsut Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin 70-vuotisjuhLat lllalliskortin hi nta jäsenille 55 eja muille 65 e. Pääsihteeri: Päätetään kokouksessa. Päätös: Päätetään myöhemmin NOM Meeting SAMOK ja SYL avaavat järjestämänsä Pohjoismaiden ja Baltian opiskelijaliittojen seminaarin myös opiskelija- ja ylioppilaskuntien edustajille. Opiskelijakunnilta osallistumismaksu on 55 euroa (1,5 päivää). SYL ei korvaa matkoja tapaamiseen. Pääsihteeri: Päätetään kokouksessa. Päätös: Lähetetään Veera Mahuhta ja Juuli Juntura. OYY korvaa matkat ja osa Liistumismaksut. PJ Siht YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA KIRJEET: PL2SO, YLIOPISTO. VIERAILUT: ERKKi Kl150 KANTtIIAN I(ATU xi ovi, OULU.

8 uoyy YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytä kirja Hallituksen kokouksen 28/ Muut esille tulevat asiat Ei ollut. 15 Kokouksen päättäminen HVPJ Kivioja päätti kokouksen ko Pöytäkirjan vakuudeksi OuWssa ) OuWssa LC Joonas Kivioja HaLlituksen varapuheenjohtaja Aino- aisa Pääsihteeri nninen Tarkistimme pöytäkirjan ja totesimme sen kokouksen kulkua vastaavaksi Ouussa Outussa. I Ö.2016 Maria Ronkainen Pöytäkirjantarkastaja :ka To onen Pöytäkirjantarkastaja Liite 1: Lisätalousarvio Liite 2: OYY:n ausunto SYL:n [iittokokousmateriaaeista PJ YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Siht KIRJEET: PL2SO, YLIOPISTO. VIERAILUT: ERKKI KOISO KANTflLAN KATU, Xl OVI, 2. KRS, OULU.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, 90220 Oulu. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

TrT T f ( YLIOPPWASKUNTA Hallituksen kokouksen

TrT T f ( YLIOPPWASKUNTA Hallituksen kokouksen c TrT T f ( YLIOPPWASKUNTA Hallituksen kokouksen WI #/ YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 33/2016 Aika: 17.11.2016 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL136-1, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

O1f ( LKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2016

O1f ( LKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2016 O1f ( LKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2016 Hattitu ksen kokouks.6 Aika: 1.9.2016 klo 9.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2016. Aika: 3.3.2016 klo 8.00

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2016. Aika: 3.3.2016 klo 8.00 0 O Y ( KUNTA Hallituksen kokouks. YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2016 Aika: 3.3.2016 klo 8.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan

Lisätiedot

O f. T( KUNTA Hallituksen kokouks2

O f. T( KUNTA Hallituksen kokouks2 O O f T( KUNTA Hallituksen kokouks2 YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 Aika: 8.1.2016 klo 12.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannita Veera Alahuhta Terje Juutilainen Joonas Kivioja Maria Ronkainen

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu O O ( T( KUNTA Hallituksen kokouksei OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2015 Aika: 23.4 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu 0 A\v OULUN O Y ( KUNTA Hallituksen kokoukse2 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 27/2015 Aika: 21.10.2015 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

OYT OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016. Aika: klo Paikka:

OYT OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016. Aika: klo Paikka: OYT YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 Aika: 28.3.2016 klo 13.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Terje Juutilainen Joonas Kivioja Maria Ronkainen Tiina-Outi

Lisätiedot

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu)

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu) OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2017 Aika: Tiistaina 5.12.2017 klo 17.00 Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, 90570 Oulu) 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

\\V/A\VII OULUN. fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2016. Y(( Y(f YLIOPISTON Pöytäkirja

\\V/A\VII OULUN. fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2016. Y(( Y(f YLIOPISTON Pöytäkirja - Koko 0 \\V/A\VII OULUN Y(( Y(f YLIOPISTON Pöytäkirja fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 18/2016 Aika: 16.5.2016 klo 15.00 Paikka:

Lisätiedot

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), Oulu.

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2017 Aika: Torstai 2.3.2017 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (R-ovi), 90570 Oulu.

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570 Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570 Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2015 Aika: Keskiviikko 25.11.2015 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012 Aika: 7.11.2012 klo 12.00 Paikka: Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2016 Aika: Torstai 29.9.2016 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

Y(( II II YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 17/2016. \\V/A\Vll OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016

Y(( II II YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 17/2016. \\V/A\Vll OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 - Koko O \\V/A\Vll OULUN Y(( Y1 OULUN YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 Aika: 11.5.2016 klo 13.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Terje Juutilainen Joonas Kivioja Maria Ronkainen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012 Aika: 22.2.2012 klo 11:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja)

Lisätiedot

O \VAV/! OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 16/2017. Y(( Y(f YLIOPISTON Esityslista

O \VAV/! OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 16/2017. Y(( Y(f YLIOPISTON Esityslista 6.1 O \VAV/! OULUN Y(( Y(f YLIOPISTON Esityslista III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 16/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2017 Aika: ke 21.6.2017 klo 16.00 Paikka:

Lisätiedot

1 YLIOPPILASKUNTA. Päytäki rja Hallituksen kokouksen 2/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 2/2016. Aika: 14.1.2016 ko 10.

1 YLIOPPILASKUNTA. Päytäki rja Hallituksen kokouksen 2/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 2/2016. Aika: 14.1.2016 ko 10. 0 1 YLIOPISTON 1 YLIOPPILASKUNTA Päytäki rja Hallituksen kokouksen 2/2016 YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 2/2016 Aika: 14.1.2016 ko 10.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Terje

Lisätiedot

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu)

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu) OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 7/2017 Aika: Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.00 Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, 90570 Oulu) 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

O f i f K1JNTA. o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014. Aika: 12.11.2014 klo 10.00. Paikka:

O f i f K1JNTA. o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014. Aika: 12.11.2014 klo 10.00. Paikka: o A\v OULUN O f i f K1JNTA Hallituksen kokouksepn02 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2014 Aika: 12.11.2014 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) Oulu

OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 4/2015 Aika: Keskiviikko 14.10.2015 klo 17.00 Paikka: OYY:n toimisto, keskitila Olkkari. Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs (2nd floor) 90570

Lisätiedot

Pöytäkirja (((,»)Y(( Y(( YLIOPISTON Kokouksen nro 44/2013 fl

Pöytäkirja (((,»)Y(( Y(( YLIOPISTON Kokouksen nro 44/2013 fl 11 O k\v/a\vii OULUN Pöytäkirja (((,»)Y(( Y(( YLIOPISTON Kokouksen nro 44/2013 fl OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 44/2013 Aika: 19.12.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto,

Lisätiedot

\VI W Hallituksen kokouksen /2OL6 YL1OPPHASKUNTA

\VI W Hallituksen kokouksen /2OL6 YL1OPPHASKUNTA \VI W Jf( Jf OULUN.. Hallituksen kokouksen /2OL6 YL1OPPHASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 22/2016 Aika: 18.8.2016 klo 9.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Terje

Lisätiedot

O f T( KUNTA. A\v OULUN

O f T( KUNTA. A\v OULUN o O f A\v OULUN T( KUNTA Hallituksen kokouks2i OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 2/2015 Aika: 14.1.2015 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2014. Aika: 27.1.2014 klo 9.00. Paikka:

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2014. Aika: 27.1.2014 klo 9.00. Paikka: 1 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Hallituksen kokouksen 4/2014 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2014 Aika: Paikka: 27.1.2014 klo 9.00 Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone

Lisätiedot

O \\V/A\Vh OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 38/2014. W W YLIOPISTON Päytäkirja

O \\V/A\Vh OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 38/2014. W W YLIOPISTON Päytäkirja O \\V/A\Vh OULUN W W YLIOPISTON Päytäkirja III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 38/2014 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 38/2014 Aika: 20.11.2014 klo 11.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

o \\V/A\Vll OULUN III III YLIOPPILASKUNTA Yli Yli OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 22/2015 Aika: 14.9.2015 klo 8.

o \\V/A\Vll OULUN III III YLIOPPILASKUNTA Yli Yli OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 22/2015 Aika: 14.9.2015 klo 8. o \\V/A\Vll OULUN Yli Yli YLIOPISTON III III YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 22/2015 Poytakirja Hallituksen kokouksen 22/2015 Aika: 14.9.2015 klo 8.30 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu)

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu) OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2017 Aika: Tiistai 10.10.2017 klo 16.30 Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, 90570 Oulu) 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 19/2013 Aika: 23.5.2013 klo 10.15 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1- ovi, 2.krs, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 10/2013 Aika: 28.2.2013 klo 10.00 Paikka: Jäsenet: Valle Uimonen Laura Pistemaa Jaana Isohätälä Juuli Juntura Jaakko Mäki-Petäjä Tuija Patana Ville

Lisätiedot

III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 19/2016

III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 19/2016 O OULUN Y(f Y(1 YLIOPISTON Poytakirja III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 19/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 19/2016 Aika: 7.6.2016 klo 18.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Poyta kirja YLIOPPILASKUNTA HaLlituksen kokouksen 10/2017

Poyta kirja YLIOPPILASKUNTA HaLlituksen kokouksen 10/2017 o \VAV// OULUN T YLIOPISTON Poyta kirja YLIOPPILASKUNTA HaLlituksen kokouksen 10/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 10/2017 Aika: ke 12.4.2017 klo 13.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti R-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti R-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 5/2015 Aika: Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L10 (OP-Pohjola-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2016 Aika: Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 Aika: 4.12.2012 klo 16.00 Paikka: Oulun yliopisto, sali TA105 Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera Adolfsen Janne Hakkarainen

Lisätiedot

(, wf wi YLIOPISTON Pöytäkirja

(, wf wi YLIOPISTON Pöytäkirja O OULUN (, wf wi YLIOPISTON Pöytäkirja III III YLIOPPILASKUNTA Kokouksen nro 26/2013 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2013 Aika: 2 9.7.2013 klo 12.00 Paikka: Jäsenet: Valle Uimonen

Lisätiedot

OY(Y. JiJ Siht. Torstai klo Kontinkankaan kampuksella luentosalissa P117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

OY(Y. JiJ Siht. Torstai klo Kontinkankaan kampuksella luentosalissa P117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. 9 9 r OY(Y OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäki rja Kokouksen nro 6/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 16/2012 Aika: 10.5.2012 klo 12:00 Paikka: Luentosali KO148, Oulun yliopiston, Linnanmaa Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

O \V/AV!/ OULUN. II II YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 13/2017. Y(( Y(f YLIOPISTON Poytakirja

O \V/AV!/ OULUN. II II YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 13/2017. Y(( Y(f YLIOPISTON Poytakirja O \V/AV!/ OULUN Y(( Y(f YLIOPISTON Poytakirja II II YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 13/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2017 Aika: to 185.2017 klo 8.30 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (X-ovi), Oulu.

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (X-ovi), Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2017 Aika: Keskiviikko 11.1.2017 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (X-ovi), 90570

Lisätiedot

O \\VIA\VII OULUN. fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 17/2015. Yli Wi YLIOPISTON

O \\VIA\VII OULUN. fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 17/2015. Yli Wi YLIOPISTON O \\VIA\VII OULUN. Yli Wi YLIOPISTON fl fl YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 17/2015 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2015 Aika: 7.7 klo 16.30 Pöytäkirja Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

klo 9.00 (valokuvauksen jälkeen)

klo 9.00 (valokuvauksen jälkeen) O f( T( 0 A\v OULUN KUNTA Ha[[ituksen kokouks/2k OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2016 Aika: Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Tcrjc Juutilaincn Joonas Kivioja Maria Ronkainen

Lisätiedot

O ( ( LKUNTA. O A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2015. Aika: 1.10.2015 klo 13.00

O ( ( LKUNTA. O A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2015. Aika: 1.10.2015 klo 13.00 O A\v OULUN O ( ( LKUNTA Hallituksen kokoukse OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2015 Aika: 1.10.2015 klo 13.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 21/2012 Aika: 17.8.2012 klo 09:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta.

Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, Oulu. Sisäänkäynti X-ovesta. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 7/2015 Aika: Torstai 10.12.2015 klo 16.30 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa TA105 (Arina-sali). Osoite on Erkki Koiso- Kanttilan katu, 90570

Lisätiedot

O \V/AV!! OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 24/2017

O \V/AV!! OULUN. III III YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 24/2017 O \V/AV!! OULUN Y(( Y(( YLIOPISTON Poytakirja III III YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 24/2017 OULUN YLIOPISTON YUOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2017 Aika: to 2.11. klo 9.00 Paikka: Jäsenet:

Lisätiedot

III III YLIOPPILASKUNTA

III III YLIOPPILASKUNTA YUPISTN III III YLIPPILASKUNTA UWN YLIPISTN YLIPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KKUS 30/2016 Pöytäkirja Aika: 20.10.2016 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, ulun yliopisto, Erkki Koiso

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 30/2012 Aika: 13.11.2012 klo 09.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

o \\V/A\Vll OULUN III UI YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 6/2015 Wi Yli YLIOPISTON Pöytäkfrja

o \\V/A\Vll OULUN III UI YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 6/2015 Wi Yli YLIOPISTON Pöytäkfrja o \\V/A\Vll OULUN Wi Yli YLIOPISTON Pöytäkfrja III UI YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 6/2015 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 6/2015 Aika: 19.2.2015 ko 12.00 Paikka: YlioppRaskunnan

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, Xl-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, Xl-ovi, 2.krs, Oulu 0 A\v OULUN O Y( T f( KUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016 Hallituksen kokouks. Aika: 11.2.2016 klo 9.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

o \\V/ II OULUN ti; 1;i W 11 YLIOPISTON

o \\V/ II OULUN ti; 1;i W 11 YLIOPISTON o \\V/ II OULUN W 11 YLIOPISTON Päytäkirja II II YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 34/2014 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2014 Aika: 5.11.2014 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

O (( OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 23/2016. Aika: klo Paikka:

O (( OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 23/2016. Aika: klo Paikka: O (( KUNTA Hallituksen kokouks.6 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 23/2016 Aika: 25.8.2016 klo 9.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Terje Juutilainen (este) Joonas Kivioja

Lisätiedot

o \\VIA\VII OULUN III III YLIOPPILASKUNTA Y(1 Yli YLIOPISTON

o \\VIA\VII OULUN III III YLIOPPILASKUNTA Y(1 Yli YLIOPISTON o \\VIA\VII OULUN Y(1 Yli YLIOPISTON III III YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2015. Poytäkirja Aika: 12.10.2015 klo 8.15 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kantti lan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kantti lan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu OYiTf 9TKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2016 Hallituksen kokouks/2ol6 0V Aika: 14.9.2016 klo 13.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki

Lisätiedot

o \\V/A\VII OULUN fli Ifl YLIOPPILASKUNTA Kokouksen nro 28/2013 Yli Yl/ YLIOPISTON Pöytäkirja

o \\V/A\VII OULUN fli Ifl YLIOPPILASKUNTA Kokouksen nro 28/2013 Yli Yl/ YLIOPISTON Pöytäkirja o \\V/A\VII OULUN Yli Yl/ YLIOPISTON Pöytäkirja fli Ifl YLIOPPILASKUNTA Kokouksen nro 28/2013 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 28/2013 Aika: 21.8.2013 klo 14.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (2T-ovi), Oulu.

Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (2T-ovi), Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2016 Aika: Torstai 1.12.2016 klo 16.30 Paikka: Linnanmaan kampuksella luentosalissa L2. Osoite on Erkki-Koison Kanttilan katu 1 (2T-ovi), 90570 Oulu.

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 10.1.2012 klo 9:00 Paikka: Jäsenet: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1, 90130 Oulu Eero Manninen (PJ) Veera Adolfsen 1 à 18 Janne Hakkarainen Jonne

Lisätiedot

Oifr r( o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015. Aika: 18.3.2015 klo 14.30

Oifr r( o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015. Aika: 18.3.2015 klo 14.30 Oifr r( o A\v OULUN Hallituksen kokouks2 < OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 Aika: 18.3.2015 klo 14.30 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu O \\VIA\VI/ OULUN ((1 Y(1 YLIOPISTON III III YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 35/2015. Pöytäkirja HaLlituksen kokouksen 35/2015 Aika: 10.12.2015 klo 13.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

J f( J(( YLIOPISTON Poytakirja

J f( J(( YLIOPISTON Poytakirja o \VAV/! OULUN J f( J(( YLIOPISTON Poytakirja YLIOPPILASKUNTA HalLituksen kokouksen 17/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 17/2017 Aika: ma 7.8.2017 klo 17.00 Paikka: Jäsenet: Joel

Lisätiedot

Paikka: Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kampus, luentosali 101A, Aapistie 5 A, 90220 Oulu.

Paikka: Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kampus, luentosali 101A, Aapistie 5 A, 90220 Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 2/2015 Aika: tiistai 21.4.2015 klo 17.00 Paikka: Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kampus, luentosali 101A, Aapistie 5 A, 90220 Oulu.

Lisätiedot

Valtuuston sali, Oulun kaupungintalo (osoite: Kirkkokatu 2 A, Oulu).

Valtuuston sali, Oulun kaupungintalo (osoite: Kirkkokatu 2 A, Oulu). OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2017 Aika: Keskiviikko 19.4.2017 klo 17.00 Paikka: Valtuuston sali, Oulun kaupungintalo (osoite: Kirkkokatu 2 A, 90100 Oulu). 1 KOKOUKSEN AVAUS EPJ

Lisätiedot

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu)

Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, Oulu) OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2017 Aika: Tiistai 31.10.2017 klo 17.00 Paikka: Luentosali L2, Linnanmaan kampus (Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, R-ovi, 90570 Oulu) 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

III III YLIOPPILASKUNTA

III III YLIOPPILASKUNTA PJ Sih j4 o Pöytäkirja ((1 Y(f YLIOPISTON HaWtuksen kokouksen III III YLIOPPILASKUNTA 4/2015 YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2015 Aika: 5.2.2015 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto,

Lisätiedot

O \\V/A\VII OULUN III III YLIOPPILASKUNTA. Wf Yli YLIOPISTON OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITU KSEN KOKOUS 21/2015.

O \\V/A\VII OULUN III III YLIOPPILASKUNTA. Wf Yli YLIOPISTON OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITU KSEN KOKOUS 21/2015. O \\V/A\VII OULUN Wf Yli YLIOPISTON III III YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITU KSEN KOKOUS 21/2015 Poytakirja Hallituksen kokouksen 21/2015 Aika: 11.9.2015 klo 12.00 Paikka: Jäsenet:

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 29.9.2014 klo 16.30 Paikka OSAKOn toimisto, Kajaanintie 32 D 61 Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Saana Annala Eemeli Kyröläinen

Lisätiedot

5 $ - Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL Oulun yliopisto. Erkki Koiso Kanttilan katu 1, 2T-ovi, l.krs oulu.

5 $ - Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL Oulun yliopisto. Erkki Koiso Kanttilan katu 1, 2T-ovi, l.krs oulu. YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2019 Aika: to 21.3.klo 10:00 Paikka Jäsenet: Miriam Putula Salli Kärkkäinen Edgar Minyoi Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL136-1. Oulun yliopisto. Erkki Koiso

Lisätiedot

QT(( fy( YLIOPISTON Kokouksen nro 7/2016

QT(( fy( YLIOPISTON Kokouksen nro 7/2016 O,VIA\V/I OULUN Pöytäkirja QT(( fy( YLIOPISTON Kokouksen nro 7/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 7/2016 Aika: Tiistai 15.11.2016 klo 17.00 Paikka: Linnanmaan karnpuksella luentosalissa

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 23/2012 Aika: 30.8.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2014. PJ Siht Pkt Pkt

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2014. PJ Siht Pkt Pkt 0 O f A\v OULUN j( SNKUNTA kokoukse.a4 Hallituksen OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2014 Aika: 31.3.2014 klo 9.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

0 A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015. Aika: klo Paikka:

0 A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015. Aika: klo Paikka: o r Tri 0 A\v OULUN KUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 32/2015 H atiitu ksen kokoukse2 Aika: 19.11.2015 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso KanttiLan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso KanttiLan katu 1, X1-ovi, 2.krs, Oulu o A\v OULUN O (( ( KUNTA HaLLituksen kokoukse 1. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 15/2016 Aika: 21.4.2016 klo 9.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

O \\V/A\Vll OULUN Y(/ YLIOPISTON

O \\V/A\Vll OULUN Y(/ YLIOPISTON O \\V/A\Vll OULUN Y(/ YLIOPISTON. III III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 5/2016 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2016 Aika: 3.2.2016 klo 10.00 Pöytäkirja Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

estyneenä ollessaan hallituksen varapuheenjohtajan, päättämänä ajankohtana. -- Kokouskutsun antaa

estyneenä ollessaan hallituksen varapuheenjohtajan, päättämänä ajankohtana. -- Kokouskutsun antaa Maria Ronkainen Jussi Pekka Tolonen (este) Susa Vikevä korva. Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto, Erkki Koiso Tiina-Outi Strand Jäsenet: Joonas Kivioja Veera Alahuhta

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 12/2013 Aika: 22.3.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

O ( Tr( o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016. Aika: klo 11.00

O ( Tr( o A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016. Aika: klo 11.00 o A\v OULUN O ( Tr( KUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Hallituksen kokouks. Aika: 18.2.2016 klo 11.00 Paikka: Jäsenet: Kati Hannila Veera Alahuhta Tcrjc JuutilDincn Joonas

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2012 Aika: 17.4.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika: 8.2.2013 klo 11.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 19.1.2012 klo 13:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) à 15.49 10 Veera Adolfsen Janne Hakkarainen

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 8.10.2018 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus Auditorio A2082 Kiviharjuntie 4, 90220, OULU Paikalla Ville Nikupeteri Valtteri

Lisätiedot

J(( f(( YLIOPIS ION. II II YLIOPPlLASKUNTA Päytäkirja Hallituksen kokouksen 4/2017

J(( f(( YLIOPIS ION. II II YLIOPPlLASKUNTA Päytäkirja Hallituksen kokouksen 4/2017 p J(( f(( YLIOPIS ION II II YLIOPPlLASKUNTA Päytäkirja OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2017 Aika: 15.2.2017 klo 14.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL136-1, Oulun

Lisätiedot

OxvAv// OULUN. ((( )))Yt ( Y(( YLIOPISTON Ejiek 4 YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2017

OxvAv// OULUN. ((( )))Yt ( Y(( YLIOPISTON Ejiek 4 YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2017 OxvAv// OULUN ((( )))Yt ( Y(( YLIOPISTON Ejiek 4 YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 18/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 18/2017 Aika: to 31.8.2017 klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

o,kx\v/a\vii OULUN Poytäkirja

o,kx\v/a\vii OULUN Poytäkirja o,kx\v/a\vii OULUN Poytäkirja ((»)Y(( Y(( YLIOPISTON Kokouksen nro 37/2013 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 37/2013 Aika: 7.11.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

o \V/AV!/ OULUN ,4-1,{A. \ Pkt t II III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 14/2017 w YLIOPISTON Poytakirja

o \V/AV!/ OULUN ,4-1,{A. \ Pkt t II III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 14/2017 w YLIOPISTON Poytakirja o \V/AV!/ OULUN w YLIOPISTON Poytakirja II III YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 14/2017 T OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 14/2017 Aika: ke 31.5.2017 klo 16.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 24/2012 Aika: 13.9.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

' WY. ., nq ;:.. 4K sk --.,##ÄI

' WY. ., nq ;:.. 4K sk --.,##ÄI ' WY YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 9/2019 Aika: to 28.3. k]o ].0:00 Paikka: Jäsenet: Miriam Pututa Salli Kärkkäinen Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone YL136-1. Oulun yliopisto. Erkki Kaisa Kanttilan

Lisätiedot

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman

Virva Viljanen, varapuheenjohtaja Ilona Häsänen Timo Kovala Mikko Mononen Matti Vähä-Heikkilä Kukka-Maaria Wessman Sivu 1/6 Pöytäkirja Aika: 21. elokuuta 2014 klo 9.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Jussi Nieminen, puheenjohtaja Virva Viljanen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

O f Tf. SN Siht Pkt Pkt //44. Q A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2015. Aika: klo 12.00

O f Tf. SN Siht Pkt Pkt //44. Q A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2015. Aika: klo 12.00 7.4 Q A\v OULUN O f Tf KUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2015 HaWtuksen kokoukser Aika: 5.11.2015 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika 4.12.2017 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus, A2082 Kiviharjuntie 8, 90220 OULU Paikalla Emma Salminen Essi Lassila

Lisätiedot

TF ( fil ASKUNTA OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2014. Aika: klo 12.00

TF ( fil ASKUNTA OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2014. Aika: klo 12.00 o OULUN TF ( fil ASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 11/2014 HalLituksen kokouksen Aika: 20.3.2014 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Oulun yliopisto,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: 22.11.2012 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2012 Aika: 27.9.2012 klo 08:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, 2.krs, Mannenkatu 1 B, 90130 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ) (puheenjohtaja) Aino-Kaisa

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu

Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 13/2013 Aika: 4.4.2013 klo 12.00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Oulun yliopisto, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, X1-ovi, 2.krs, 90570 Oulu Jäsenet:

Lisätiedot

SYL:n liittokokous Espoon Korpilammella

SYL:n liittokokous Espoon Korpilammella Sivu 1/5 EDUSTAJISTON MARRASKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.11.2013 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, Ylioppilastalo A Esityslista 270 Kokouksen avaus 271 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

O #k\via\vii OULUN Poytäkirja

O #k\via\vii OULUN Poytäkirja . D O #k\via\vii OULUN Poytäkirja (( ))W( ((( YLIOPISTON Kokouksen nro 08/2013 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 08/2013 Aika: Tiistaina 19. marraskuuta 2013 klo

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 17.4.2018 klo 16:30 Paikka Oamk, Teuvo Pakkalan kampus Luokka A106 Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 OULU Paikalla Essi Lassila Ville Nikupeteri

Lisätiedot

A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015. Aika: 25.2.2015 ko 17.00

A\v OULUN OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015. Aika: 25.2.2015 ko 17.00 o O f A\v r( OULUN KUNTA Hallituksen OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015 Aika: 25.2.2015 ko 17.00 Paikka: Ylioppiaskunnan toimisto, kokoushuone KK245, Ouun yljopisto, Erkki Koiso

Lisätiedot