Haluaisin saada ko kilpailutuksen tarkat reitit, reitti aikataulut,reittien mahdolliset poikkeama kohdat, joihin tulisi kiinnittää huomiota.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Haluaisin saada ko kilpailutuksen tarkat reitit, reitti aikataulut,reittien mahdolliset poikkeama kohdat, joihin tulisi kiinnittää huomiota."

Transkriptio

1 1/14 DIPAL LIITE 4.1 Hei Emilia! Haluaisin saada ko kilpailutuksen tarkat reitit, reitti aikataulut,reittien mahdolliset poikkeama kohdat, joihin tulisi kiinnittää huomiota. Eli tarkennan viellä kysymykseni. Nykyiset reitit (Mieluiten exel tiedostona) Yllämainitussa exelissä olisi hyvä olla: - Reittien tarkkat suoritus aikataulut - Reittkohtaiset eroavaisuudet palvelun laatu näkökulmasta - Reittien lämpösäätelyn tarve - Keskimääräinen lähetysmäärä per nouto osoite (Kg, Kpl) - Kaikki samat tiedot,myös optio kuljetuksista ja reitistä 22 Reittien tarkat suoritus aikataulut löytyvät tarjouspyynnön liitteestä 2 ja 3. Reittikohtaiset eroavaisuudet palvelun laatu näkökulmasta: kaikilla reiteillä on samat laatukriteerit, jotka löytyvät tarjouspyynnön kohdasta 6. Hankinnan kohteen kriteerit. Pikakuljetuksia koskevat helpotukset on mainittu tarjouspyynnön kohdassa 6. Hankinnan kohteen kriteerit. Lämmönsäätelyn tarve on määritelty tarjouspyynnön kohdassa 6. Hankinnan kohteen kriteerit. Kesimääräinen lähetysmäärä per nouto-osoite on mainittu tarjouspyynnön liitteissä 2 ja 3. Optiokuljetusten vastaavat tiedot löytyvät tarjouspyynnön kohdasta 6. Hankinnan kohteen kriteerit ja tarjouspyynnön liitteistä 2 ja 3.

2 2/14 Hei, voiko tarjouksen jättöaikaa siirtää muutamalla vuorokaudella. Nyt esitettyihin kysymyksiin vastaukset tulevat perjantaina ja tarjous pitää jättää Annetut vastaukset voivat oleellisesti vaikuttaa toteutukseen ja siitä saatavaan kustannuslaskentaan, jolloin valmisteluaika jää kovin lyhyeksi hyvän lopputuloksen kannalta. Tarjousaikaa on pidennetty korjausilmoituksen vuoksi. Tarjousaikaa ei voida pidentää. Lisätietokysymykset on jätettävä viimeistään klo 15, jolloin jätettyihin kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään Saapuviin kysymyksiin pyritään vastaamaan viikon sisällä kysymyksen saapumisesta. Hei, Kysyisin tarkennusta apteekkikuljetuksien toimintamalliin. Liitteessä 3, välilehdellä Helsinki vakiossa on kerrottu rivillä 21, että täytyy kuljettavat tavarat hakea klo 8:00, mikä on jakoaika tai miksi sama aika on nouto ja jakokohdassa? Onko toimintamalli apteekkikuljetuksissa, että kuljettaja käy 8:00, 10:00, 12:15 jne. Meilahdessa tarkistamassa onko kuljettavaa ja vie ne tavarat ja palaa sovittuna aikana Meilahteen hakemaan uudet kuljettavat? Mikä on rullakon koko ja onko käytössä perus eurolava? Helsinki vakio rivi 21, kellonaika on sama, koska etäisyys on niin lyhyt ja kyseessä on vain siirto paikasta 1 paikkaan 2. Apteekin tarvittaessa kuljetusten toimintamalli on sellainen, että tavarat ovat jakeluvalmiina kaikkiin omassa ryhmässään mainittuihin paikkoihin merkittynä aikana (klo 8:00, Klo ja klo 12:00) ja kuljetusliike voi ajaa ne valitsemassaan järjestyksessä. Uusi nouto tapahtuu taas merkittynä ajankohtana. Apteekin vakiokuljetusten reitti on ilmoitettu taulukossa ja reitin järjestystä tulee noudattaa. Rullakoiden koko vaihtelee. HUS-Apteekin oma rullakko on kooltaan noin 1000 x 720 x 1700 mm, mutta käytössä saattaa olla myös kooltaan noin 800 x 680 x 1765 mm olevia rullakoita. Lavat (eurolava) ovat standardikokoisia.

3 3/14 Hei, Ovatko nykyiset hinnat salaisia vai onko ne mahdollista saada tietoon? Tarjouspyynnön kohdan 16 Lisätiedot kysymys- ja vastausmenettelyn tarkoituksena on vastata tähän tarjouspyyntöön liittyviin kysymyksiin. Näin ollen tässä yhteydessä ei voida vastata muihin kilpailutuksiin ja hankintoihin liittyviin tiedusteluihin. Mahdollisia muihin kilpailutuksiin ja hankintoihin liittyviä tietopyyntöjä voidaan esittää erikseen hankintayksikölle ja ne käsitellään viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain mukaisesti. HUS ei ole aiemmin kilpailuttanut vastaavaa HUSLABin ja HUS-Apteekin yhteistä kuljetuspalvelua. Asia koskee lämpötilasäätelyä : Talvella riittänee se, että auton kuormatilassa on asianmukainen lämmityslaitteisto. Mutta voidaanko hellepäivien jäädytys hoitaa muilla keinoilla kun sillä, että tehtävissä käytettäisiin FNA-luokiteltuja, kylmälaitteistoilla varustettuja autoja? Hankinnan kriteereissä on mainittu, että 3/2016 alkaen kuljetustilassa tulee olla järjestely jolla taataan sallitun lämpötilan säilyminen lämpimänä vuodenaikana, esimerkiksi jäähdytys tai ilmastointi. Mitään luokitusta ei ole vaadittu. Tarjoajan tulee kirjoittaa kuvaus siitä miten palveluntarjoaja varmistaa kuljetustilan lämpötilan pysymisen sallituissa rajoissa C koko kuljetuksen ajan sekä kylmänä, että lämpimänä vuodenaikana. Tarjoajan tulee kirjoittaa lisäksi kuvaus lämpötilanseurantajärjestelmästä.

4 4/14 Hei, pyytäisin tietoa nykyisen sopimuskauden kuljetushinnoista sekä edellisen tarjouskilpailutuksen vertailutaulukot. Tarjouspyynnön kohdan 16 Lisätiedot kysymys- ja vastausmenettelyn tarkoituksena on vastata tähän tarjouspyyntöön liittyviin kysymyksiin. Näin ollen tässä yhteydessä ei voida vastata muihin kilpailutuksiin ja hankintoihin liittyviin tiedusteluihin. Mahdollisia muihin kilpailutuksiin ja hankintoihin liittyviä tietopyyntöjä voidaan esittää erikseen hankintayksikölle ja ne käsitellään viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain mukaisesti. HUS ei ole aiemmin kilpailuttanut vastaavaa HUSLABin ja HUS-Apteekin yhteistä kuljetuspalvelua.

5 5/14 1. Huslabin kuljetukset: miten arkipyhät ajetaanko vain reitti 12 vai ajetaanko myös muita? 2. Lääkekuljetukset: ajetaanko myös arkipyhisin ja viikonloppuisin? 3. Vietävät tyhjät laukut: miten niiden toimitusaika? Miten ne viedään aamukierroksella, haetaanko edellisenä päivänä, jotta voidaan toimittaa esim. Länsi-Uudenmaan pisteisiin? Lähtevätkö reitit aina Meilahdesta, vaikka reittiaikataulussa on merkitty reitin lähtöpaikaksi esim. Kirkkonummi? 4. Tarvittaessa kuljetettaessa: mikäli ei ole kuljetusta ja kuljettaja käy katsomassa, niin voidaanko veloittaa lähtömaksu? 5. Laukut: Millainen on laukkujen rakenne? Miten ne saa sidottua tukevasti? Antavatko ne periksi? Onko niissä jonkinlaisia sidontalenkkejä? 6. Auton enimmäiskorkeus: Mistä tulee auton enimmäiskorkeus 3.2 m? Onko jokin paikka, mihin ei tuota korkeampi auto mahdu? 7. Lähetysten seuranta: tekeekö lähettäjä viivakoodilähetysasiakirjan jokaiseen lähetykseen? 1. Reitin 12 lisäksi arkipyhinä ajettavat kuljetukset on lueteltu liitteessä 2, välilehdellä Erilliset kuljetukset. 2. Ei. 3. Reitit ovat kuten liitteessä 2, aamulla lähtö reittikuvaukseen merkitystä paikasta. Vaihtolaukut toimitetaan päivän muilla käynneillä. 4. Kyllä. 5. Materiaali: EPP. Laukkuja kuljetetaan lattialla kaatumisen estämiseksi tai tarjoaja voi kuvata muun keinon laukkujen kaatumisen estämiseksi tarjouspyynnön sivulla 19. Laukut eivät anna periksi. Laukuissa ei ole sidontalenkkejä. 6. Meilahden näytteiden vastaanoton toiminta siirtyy HUSLABin uudisrakennukseen syksyllä Ajorampin korkeus uuteen näytteiden vastaanottoon on 3,2m. 7. Lähetyksistä ei tehdä lähetysasiakirjoja, joita kuljetusliikkeen on tarkoitus käsitellä.

6 6/14 3. Hankinnan kohde -> Mitä tarkoittaa? Onko näissä reiteissä sekä vakio- että optiokuljetuksia Seuraavia kuljetuksia ja reittejä voi tarjota optiona: Kuljetus 7 Kuljetus 8 Kuljetus 9 Kuljetus 10 Kuljetus 11 Kuljetus 12 Kuljetus 13 Reitti Hankinnan taustaa Muuta mukana kuljetettavaa tavaraa ovat mm. elatusainemaljat, toimistotarvikkeet, reagenssit, lääkkeet, pienlaitteet, välinehuoltoinstrumentit. > tilavuusvaade / reitti? HUSLAB Osa reiteistä ei lähde Meilahdesta (esim 4, 8 ja 9). Miten hoidetaan aamulla vaihtolaukkujen vienti, eli onko näissä reiteissä lähtöpiste Meilahdessa vaihtolaukkujen noutoa varten vaikka listassa ei mainintaa asiasta? Sama toistuu esim reitissä 14, aloitus Pusulassa, noudetaanko tälle reitille vaihtolaukut Lohjalta ennen reitille lähtöä? Reittikuljetukset ovat minuuttiaikataulutettuja ja niissä ei ole mahdollisuutta poikkeuksiin. -> Ajetaanko reittejä nykyisellään esitetyllä aikataululla. Näytekuljetuslaatikot: onko jotain erityistä syytä miksi laatikoita ei voi pakata päällekkäin vaan ne pitäisi olla kaikki levitettyinä auton lattialle, s. 19/28. HUS Apteekki HUS-Apteekki Meilahti noutopiste tulee muuttumaan syksyllä 2015, sisäänkäynti tulee olemaan Meilahdenkadulta (Iho-allergiasairaalan läheltä) HUS:n maanalaisiin tiloihin > onko korkeusrajoituksia? Voiko uusien kuljettajien perehdytyksen siirtää toimittajan suoritettavaksi sopimuskauden aloituksen jälkeen?

7 7/14 3. Optiohintoja ei vertailla ja ko. kuljetuksia sekä reittejä koskee samat ehdottomat vaatimukset kuin muitakin kuljetuksia ja reittejä. Optioista sovitaan tarpeen mukaan erikseen sellaisen palveluntuottajan kanssa, joka valitaan jonkin tämän tarjouspyynnön mukaisen osakokonaisuuden palveluntuottajaksi, ja joka on jättänyt tarjouksen optiona sovittavasta kuljetuksesta tai reitistä. 4. Välinehuoltoinstrumentit noin 60x40 cm kokoisissa kuljetuslaatikoissa, 1-2 laatikko per kohde. Elatusainemaljat ja lääkkeet samaa kokoluokkaa olevissa laatikoissa, 1-2 per kohde. Lääkkeet tyypillisesti noin 50x30x30 cm laatikoissa, 1 per kohde. Reittikuvauksissa on tarkennettu, missä näitä tällä hetkellä kuljetetaan. HUSLAB Osa reiteistä ei lähde Meilahdesta (esim 4, 8 ja 9). Miten hoidetaan aamulla vaihtolaukkujen vienti, eli onko näissä reiteissä lähtöpiste Meilahdessa vaihtolaukkujen noutoa varten vaikka listassa ei mainintaa asiasta? Sama toistuu esim reitissä 14, aloitus Pusulassa, noudetaanko tälle reitille vaihtolaukut Lohjalta ennen reitille lähtöä? Reitit ovat kuten liitteessä 2, aamulla lähtö reittikuvaukseen merkitystä paikasta. Vaihtolaukut toimitetaan päivän muilla käynneillä. Reittikuljetukset ovat minuuttiaikataulutettuja ja niissä ei ole mahdollisuutta poikkeuksiin. -> Ajetaanko reittejä nykyisellään esitetyllä aikataululla. Suurta osaa tarjouspyynnön reiteistä ajetaan sellaisenaan nyt. Osassa reittejä on huomioitu tulevat muutokset HUSLABin toiminnassa. Näytekuljetuslaatikot: onko jotain erityistä syytä miksi laatikoita ei voi pakata päällekkäin vaan ne pitäisi olla kaikki levitettyinä auton lattialle, s. 19/28. Laukut eivät saa missään tilanteessa pudota tai kaatua. Tarjoaja voi kuvata muun keinon laukkujen kaatumisen estämiseksi tarjouspyynnön sivulla 19, sille varatussa kohdassa. HUS Apteekki HUS-Apteekki Meilahti noutopiste tulee muuttumaan syksyllä 2015, sisäänkäynti tulee olemaan Meilahdenkadulta (Iho-allergiasairaalan läheltä) HUS:n maanalaisiin tiloihin > onko korkeusrajoituksia? Liuosvarastossa n. 3,6m Voiko uusien kuljettajien perehdytyksen siirtää toimittajan suoritettavaksi sopimuskauden aloituksen jälkeen? Perehdytys tehdään tarjouspyynnössä kuvatusti koko sopimuskauden ajan, hankinnan kohteen kriteerit kohta 6. Tarkennuksena myös: Reitit on pystyttävä ajamaan perehdytetyillä kuljettajilla sopimuskauden alkaessa.

8 8/14 Hei, Kysymys 1: Tavaramäärät huomioiden montako toimituspistettä kyseiset suoraan osastoille -jakeluosoitteet sisältävät ja onko osastoilla minkälaiset välimatkat tai sijaitsevatko eri kerroksissa. kysymys 2: Onko esim. Apteekki Helsinki vakio reitissä klo 8:00 ilmoitetut noudot yhdistettävissä yhteen autoon vaikka ajopäivät on tarjouslomakkeessa esitetty ma-pe ja ma, to eli voiko ne lastata ja ajaa esim. torstaisin samalla autolla? Kysymys 3: Onko HUSLAB reitillä 20 tauko ajateltu hoidettavan jotenkin huomioiden kuljettajan yhtäjaksoinen työaika? Kysymys 1: HUS-Apteekki: 1-10 toimituspistettä, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa lähekkäin, voivat olla eri kerroksissa. Kysymys 2: Voi ajaa samalla autolla. Kysymys 3: Tauko on ajateltu olevan noin klo 10:50, kun reitti on jättänyt näytteet Hyvinkään sairaalan laboratorioon. Lähtö sairaala laboratoriosta merkattu klo 11:10. Saako esim. Helsinki vakio-reitissä yhdistää samaan autoon klo 12:00 ja 12:15 lähdöt? Ei voi yhdistää, koska yhdistämisestä seuraisi, että jommankumman sairaalan lääkkeiden saanti myöhästyisi nykyisestä.

9 9/14 KYSYMYS 1: HUS-APTEEKIN TARVITTAESSA KULJETUKSET tarjouspyynnön hintaliitteessä on määritetty"hus-apteekin reitit ja kuljetukset hinnoitellaan viikkohinnan mukaan siten, että jokainen toimituspiste on mukana. HUOM! Muista täyttää pyydettäessä keltaisella merkityt hintatiedot!" tarkoittaako tuo sitä että esim. hintaryhmässä "Peijas tarvittaessa" tarjoja määrittää viikkohinnan siten että liitteen 3 välilehdellä "peijas tarvittaessa" määritetyissä jokaiseen toimipaikkaan olisi kuljetuksia joka päivä, koska päiväsarakkeessa mainittu ma-pe? KYSYMYS 2: HUS-APTEEKIN TARVITTAESSA KULJETUKSET tarjouspyynnön hintaliitteessä on määritetty"hus-apteekin reitit ja kuljetukset hinnoitellaan viikkohinnan mukaan siten, että jokainen toimituspiste on mukana. HUOM! Muista täyttää pyydettäessä keltaisella merkityt hintatiedot!" tarkoittaako tuo sitä että esim. hintaryhmässä "Peijas tarvittaessa" tarjoja määrittää viikkohinnan siten että liitteen 3 välilehdellä "Lohja tarvittaessa" määritetyissä jokaiseen toimipaikkaan olisi kuljetuksia vain kerran viikossa, koska päiväsarakkeessa mainittu jokaisen toimipisteen kohdalta tietty sarake? KYSYMYS 3 Jos vastaus kysmykseen 1 ja 2 on kyllä. Eikö tuo vääristä hintavertailua koska tarvittessa kuljetuksia ei ole joka päivä. Valituksi voi tulla näin toimija joka ei ole kokonaistaloudellisesti tilaajalla edullisin, koska hintavertailussa ei ole otettu huomioon painotettua kokonaishintaa? Samat kysymykset on esitetty kahteen kertaan. Vastaukset löytyvät Kysymykset ja vastaukset osiosta.

10 10/14 KYSYMYS 1: HUS-APTEEKIN TARVITTAESSA KULJETUKSET tarjouspyynnön hintaliitteessä on määritetty"hus-apteekin reitit ja kuljetukset hinnoitellaan viikkohinnan mukaan siten, että jokainen toimituspiste on mukana. HUOM! Muista täyttää pyydettäessä keltaisella merkityt hintatiedot!" tarkoittaako tuo sitä että esim. hintaryhmässä "Peijas tarvittaessa" tarjoja määrittää viikkohinnan siten että liitteen 3 välilehdellä "peijas tarvittaessa" määritetyissä jokaiseen toimipaikkaan olisi kuljetuksia joka päivä, koska päiväsarakkeessa mainittu ma-pe? KYSYMYS 2: HUS-APTEEKIN TARVITTAESSA KULJETUKSET tarjouspyynnön hintaliitteessä on määritetty"hus-apteekin reitit ja kuljetukset hinnoitellaan viikkohinnan mukaan siten, että jokainen toimituspiste on mukana. HUOM! Muista täyttää pyydettäessä keltaisella merkityt hintatiedot!" tarkoittaako tuo sitä että esim. hintaryhmässä "Peijas tarvittaessa" tarjoja määrittää viikkohinnan siten että liitteen 3 välilehdellä "Lohja tarvittaessa" määritetyissä jokaiseen toimipaikkaan olisi kuljetuksia vain kerran viikossa, koska päiväsarakkeessa mainittu jokaisen toimipisteen kohdalta tietty sarake? KYSYMYS 3 Jos vastaus kysmykseen 1 ja 2 on kyllä. Eikö tuo vääristä hintavertailua koska tarvittessa kuljetuksia ei ole joka päivä. Valituksi voi tulla näin toimija joka ei ole kokonaistaloudellisesti tilaajalla edullisin, koska hintavertailussa ei ole otettu huomioon painotettua kokonaishintaa? 1) Kyllä. 2) Lohjan tarvittaessa reitti toteutuu tarpeen mukaan enintään kerran viikossa taulukossa mainittuna päivänä. 3) Viikkohinnalla tarkoitetaan sitä, että sellaiset pisteet, joita ei ajeta joka päivä, ovat hinnoittelussa mukana vain niinä päivinä, kuin ne on merkitty ajettaviksi. Tarvittaessa kuljetusten määrä vaihtelee.

11 11/14 KYSYMYS 1: Liite 3 välilehti "Jorvi vakio" Osasta toimipisteista puuttuu kuljetuspäivätieto. Miten näiden pisteiden osalta toimija määrittää viikkohinnan? HInnoitellaanko niin että näissäkin käynti kerran viikossa kuten muiden saman välilehden toimipisteissä. Esim. rivi 45 Lohjan sairaala lääkekeskus Sairaalatie Lohja Kaikissa on kuljetuspäivätieto, vaikka sitä ei joka rivillä ole kirjoitettuna. Eri päivien välissä on tyhjä rivi. KYSYMYS: HUS-APTEEKKI vakiokuljetuksista Tarjouspyynnössä on määritetty "HUS-Apteekin reitit ja kuljetukset hinnoitellaan viikkohinnan mukaan siten, että jokainen toimituspiste on mukana" Laskeeko tarjoaja viikkohinnan VAKIOKULJETUKSISSA liitteen 3 kuljetuspäivien perusteella?. Esim. "Helsiki vakio" viikkohinta niin että osaan toimipisteistä kuljetukset MA-PE, osaan MA ja TO, osaan vain KE ja osaan TI,TO ja PE? Kyllä. Viikkohinnalla tarkoitetaan sitä, että sellaiset pisteet, joita ei ajeta joka päivä, ovat hinnoittelussa mukana vain niinä päivinä, kuin ne on merkitty ajettaviksi. Muutoinhan vertailussa voitaisiin käyttää päiväkohtaista hinnoittelua.

12 12/14 KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksesta jää epäselväksi onko sopimus voimassa 4 vuotta optiokausineen vai onko sen lisäksi kaksi optiokautta eli vuotta? KYSYMYS 2 Mikä on palveluntuottajan puolelta irtisanomisaika tilanteessa jossa tilaaja ei hyväksy perusteltua hinnankorotusesitystä ja neuvotteluissa ei päästä sopimukseen? Tarjouspyynnön sopimusluonnoksessa on määritetty että vain tilaaja pystyy irtisanomaan sopimuksen ja tilaaja pystyy aina kieltäytymään myös perustellusta hinnankorotuksesta. Näin ollen hinnankorotuksien tekeminen on tehty äärimmäisen vaikeaksi (käytännössä lähes mahdottomaksi). Hinnat kiinteät ensimmäiset 12 kk. Sen jälkeen niitä voi korottaa vain kerran kalenterivuodessa, mutta edellyttää kaikissa tapauksissa että asiakas hyväksyy muutoksen. Edellä mainittu ehto on kohtuuton ja esitämme että sopimusluonnokseen määritetään irtisanomisaika myös palveluntuottajan puolelta. KYSYMYS 3 Jos edellisen kysymyksen perusteella sopimusluonnokseen ei tule täsmennystä. Onko näin että tilaajan tahtotila on se, että toimittaja määrittää palvelulle hinnan joka on kiinteä neljäksi tai kuudeksi vuodeksi ilman tarkistusperusteita? Esim. polttoainekustannusten osalta palveluntuottajan on äärimmäisen hankalaa määrittää kustannuskehitystä seuraavalla kuudelle tai edes neljälle vuodelle, joka nostaa tarpeettomasti hintatasoa ellei tarkistusmahdollisuutta ole. KYSYMYS 4 Sopimusluonnoksessa on mainittu tiekuljetussopimuslaki, mutta monessa kohtaa on ristiriitainen ehto. esimerkiksi kohdassa Toimittaja vastaa tilaajalle palvelun suorittamisessa käyttämänsä henkilön tilaajalle tai tilaajan asiakkaalle aiheuttamasta vahingosta vahingonkorvauslain mukaisesti. Tiekuljetussopimuslaki on pakottavaa ja tässä tilanteessa tiekuljetussopimuslaki syrjäyttää erityislakina vahingonkorvauslain. Tämä vain huomioksi. KYSYMYS 5 Tarjouspyynnössä liitteessä 3 mainitut sanktiot ovat osittain ristiriidassa tiekuljetussopimuslakiin. Sopimusluonnoksessa on mainittu Toimittaja vastaa tilaajalle aiheuttamansa vahingon korvaamisesta täysimääräisestitiekuljetussopimuslain määräyksiä huomioiden. Sanktioliitteessä (liite 3 ) on mainittu kiinteät eurokorvaukset tavaran vahingoittumisen osalta. Eikö näissä tässä tilanteissa tulisi sovellettavaksi rajoittavaksi korvausperusteeksi Tiekuljetussopimuslaki eli enintään 20 eur kg

13 13/14 1) Sekä sopimusluonnoksessa, että tarjouspyynnössä todetaan sopimuksen olevan voimassa neljä (4) vuotta, jonka jälkeen on mahdollisuus kahteen (2) yhden (1) vuoden optioon. Option käyttöönotosta päättää hankintayksikkö. 2) Sopimusluonnoksessa on korjattu kohtaa 10.1, jossa kerrotaan irtisanomisajasta. Korjattu sopimusluonnos on tarjouspyynnön liitteenä. 3) Sopimusluonnoksen kohdassa 10.1 käy ilmi, miten hintoja voidaan muuttaa, jos hinnan muutokset ovat perusteltuja sekä kustannusten nousu todellinen ja olennainen. 4) Sopimusluonnosta on muutettu tältä osin. Korjattu sopimusluonnos tarjouspyynnön liitteenä. 5) Sopimuksen liitteessä 3 Sopimusrikkeet ja sanktiot mainitut sanktiot tuotteen häviämisestä tai vaurioitumisesta ovat yhdenmukaistettu korjatussa liitteessä Tiekuljetussopimuslain kanssa. Muut mainitut sopimusrikkeet ja sanktiot koskevat palvelutasoa. Reitti 20: Reitillä terveyskeskuksen laboratorion, Sandelininkatu, toimitusaika on klo 10:40 ja seuraava lähtö Hyvinkään sairaalan laboratoriosta klo 11:10. Tilaajavastuulaki huomioiden tähän ei jää riittävää 30 minuutin taukoa koska siirtymäaikaa ei lasketa taukoon. Miten tämän kohdalla voidaan menetellä? Voidaanko jompaakumpaa aikaa muuttaa, niin että taukoaika toteutuisi? Kuljetuksen kokonaisajan takia tulee tauko järjestää. Tarjouspyynnössä ei ole mainittu esim. HUS Röntgenistä. Viedäänkö HUSLabin ja HUS Apteekin kuljetuksien yhteydessä esim. Röntgenin lähetyksiä? Aikaisemmin Apteekin kuljetuksien yhteydessä on kuljettaja suorittanut palautuvien lähetysten jätteiden lajittelua, lasit, muovit, kartongit. Pitääkö nyt tarjottavan kuljetuspalvelun yhteydessä tehdä vastaavaa? Reitin laatijalla on ollut käsitys, että määritellyn tauon pituus tulee olla 20 min. Jotta 30 min taukoon voidaan varautua, voivat tarjoajat laskea hinnoittelussaan reitin todelliseen kestoon mukaan 15 min lisäajan, reittiaikataulua muutetaan sopimuksen solmimisen yhteydessä. Vastaus muihin tämän kohdan kysymyksiin on, että tarjous annetaan tarjouspyynnön mukaan.

14 14/14 Kysymyksiä esitetty yhteensä: 16

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä) vuotta ja 1+1 optiovuotta.

HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä) vuotta ja 1+1 optiovuotta. Talous- ja konsernijaosto 30 18.05.2015 HUSLABIN JA HUS-APTEEKIN KULJETUSPALVELUJEN HANKINTA 270/02/08/00/12/2015 TAKO 30 Hankinnan taustaa ja tavoitteet HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä)

Lisätiedot

HUS-Logistiikka liikelaitos. Tarjouspyyntö 25023 Päiväys 19.01.2015

HUS-Logistiikka liikelaitos. Tarjouspyyntö 25023 Päiväys 19.01.2015 Talous- ja konsernijaosto 18.5.2015, LIITE 2 1/28 TARJOUSPYYNTÖ 25023 KORJAUSILMOITUS: HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Emilia

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

34 01.04.2015. HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä) vuotta ja 1+1 optiovuotta. Hankinnan taustaa ja tavoitteet

34 01.04.2015. HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä) vuotta ja 1+1 optiovuotta. Hankinnan taustaa ja tavoitteet Diagnostisten palveluiden liikelaitosten johtokunta 34 01.04.2015 HUSLABIN JA HUS-APTEEKIN KULJETUSPALVELUJEN HANKINTA DIAG 34 HUSLABin ja HUS-Apteekin kuljetuspalvelut 4 (neljä) vuotta ja 1+1 optiovuotta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot: TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyyntöä Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) Espoon kaupungin hankintapalveluihin saapui määräaikaan 12.3.2012 mennessä seuraavat kysymykset koskien Espoon peruskoulujen oppilaskuljetusten hankintaa. MUUTOKSET TARJOUSPYYNTÖÖN: Liitettä 2 on

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki.

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki. 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 140276 Ateriakuljetukset Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Postiosoite Postitoimipaikka Kankaanpää Postinumero 38701 Maa Suomi Yhteyshenkilö Sanna Heinineva +358 445772629

Lisätiedot

Itella Termo ja Termo Kotiin Kylmäkuljetuspalvelu

Itella Termo ja Termo Kotiin Kylmäkuljetuspalvelu Kylmäkuljetuspalvelu Vain sisäiseen käyttöön. -kylmäkuljetus laajentaa markkina-aluettasi Markkinoilla tarve pienehköille tai pienille elintarvikekuljetuksille Teollisuus, maahantuonti, tukkukauppa, lähi-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Case Fysioline LIIKUNTA KUNTOUTUS FARMASIA WRANGE VUOTUISET KULJETUSMÄÄRÄT Tuonti Eurooppa Tuonti Kaukoitä ja USA 250 lähetystä (1 lava 13,6 lvm) 60 teu Kerättyjä rivejä 80 000 Lähetettyjä tilauksia 27

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 3.11.2010 1 (5) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 KYSYMYS 1 Onko kuljetusreitit palveluntuottajan (kuljetusyritys) vapaasti laadittavissa

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta tehdessä. Kysymykset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään 10.11.2010 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.11.2010 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖISESTÄ TILAUSJÄRJESTELMÄSTÄ KYSYMYS 1 Mikäli ette saa hyväksyttäviä tarjouksia niin keskeytättekö hankinnan vai jatkatteko

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua. Ruokakuljetuspalvelut Salon seudun koulutuskuntayhtymä (jäljempänä myös SSKKY ja Tilaaja ) pyytää tarjousta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ruokakuljetuspalvelusta Tilaajan tuotantokeittiöstä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA OULAISTEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA Tilaaja: Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, PL 85, Lautatarhankatu

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista. Kuljetukset tapahtuvat ensisijaisesti koontipaikoilta

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA Lisäkysymykset Kysymys 1. Kohta Toimialan rekisteri: Kopio rekisteröintipäätöksestä/hakemuksesta: Mikäli tarjoamme toimintaa usean

Lisätiedot

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 15.3.2016 PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupunki ja Akaan kaupunki pyytävät tarjoustanne pehmopapereista oheisen tuotetaulukkoliitteen (liite 1) mukaan. Sopimusaika Sopimuskausi on kolme

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa PAIMIO LIITE 3 20.08.2015 Palvelukuvaus PaltanPadan valmistuskeittiöstä : Paltantie 4 PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa Kuljetuskohteet maanantai - perjantai : Reitti

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

INNOVATIIVISET HANKINNAT. Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET

INNOVATIIVISET HANKINNAT. Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET INNOVATIIVISET HANKINNAT Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET Innovatiiviset hankinnat - projekti Kolme valmennuspäivää kevät/ kesä 2013 - hankkijat, käyttäjät, palveluntuottajat - yliopistolla Avoin foorumi

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö (luonnos)

Tarjouspyyntö (luonnos) 6.7.2016 Sivu 1/6 Hankintayksikkö Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä Hankinnan kohde Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä (KTO) pyytää tarjoustanne pesulapalveluista. Vaatimukset

Lisätiedot

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunta Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunnan koulu ja asiointiliikennekuljetuksien kilpailutuksen reittikuvaukset reiteittäin/osatarjouskohdittain lukuvuodeksi 2016 2017

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan 1 Sisällys 1 Sote-hankintamenettelyn lyhyt kuvaus... 1 2 Hankintamenettelyn perustaminen... 2 2.1.1 Tarjouspyynnön julkaisu... 2 2.1.2 Tarjousten jättäminen ja vastaanotto... 3 2.1.3 Hankintapäätös ja

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus. SANELUJÄRJESTELMÄ JA SANELUNPURKUPALVELU Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 10.2.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ VESANNON KUNNAN RUOKAKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Lisätiedot

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä.

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä. 05.01.2016 1(6) TARJOUSPYYNTÖ JÄTEVESILIETTEEN JATKOKÄSITTELYSTÄ Nurmijärven kunnan hankintapalvelut / Nurmijärven Vesi pyytää (myöhemmin tilaaja) tarjoustanne linkokuivatun ja suotonauhakuivatun jätevesilietteen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ LIITE 1: Tarjouslomake Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet 3.3.2016 Tarjoajan nimi Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Yrityksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) 1 (5) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) Ohje tarjoajalle: Tarjoajan tulee antaa tarjouksessaan kaikki tässä lomakkeessa pyydetyt tiedot. Tarjoaja voi halutessaan

Lisätiedot

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63):

OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA. Kasvatus- ja koulutuslautakunta ( 63): OPPILAS- JA PALVELUKULJETUSTEN SEKÄ ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta 17.6.2015 ( 63): Lopen kunnan oppilaskuljetuksista sekä palvelu- ja asiointiliikenteestä sopimuskaudelle

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA 16.12.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö KOULUTUSKESKUS TAVASTIAN TYÖTERVEYSHUOLLOSTA KYSYMYS 1 Koskeeko laboratoriotutkimusten tekoetäisyys Turenkia ja Nuutajärveä? Tarjouspyynnön perusteella

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Saila Machere, p ,

Yhteyshenkilö: Saila Machere, p , LIITE 3 SOPIMUSLUONNOS MARKKINOINTISTRATEGIATYÖN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt 1.1. Helsingin kaupunginkanslia Elinkeino-osaston kaupunkimarkkinointiyksikkö (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

Ruokapalvelut, sivistystoimiala (koulut ja päiväkodit) info- ja tiedostustilaisuus

Ruokapalvelut, sivistystoimiala (koulut ja päiväkodit) info- ja tiedostustilaisuus Kysymykset ja vastaukset 1 (5) Ruokapalvelut, sivistystoimiala (koulut ja päiväkodit) info- ja tiedostustilaisuus 25.9.2017 Tilaisuus 27.9.2016 Varautuminen poikkeusoloihin ja häiriötilanteisiin. Tilaajalla

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki / Joensuun

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN HEITUINLAHDEN RUOKAKULJETUKSESTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin

Lisätiedot

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin: Urjalan yhtenäiskoulun luonnontieteiden opetusvälineiden hankinta 19.10.2016 Vastaukset maanantaihin 17.10.2016 klo 16.00 mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 1. Työterveyslääkärin läsnäolo on 3 päivää tarjouspyynnön mukaisesti ja 4 päivää sopimusluonnoksen mukaisesti. Kumpi pätee? Vastaus: vähintään

Lisätiedot

Krannit -kirjastojen, Lakia -kirjastojen, YTY -kirjastojen aineistokuljetukset 1.1.2015 31.12.2015.

Krannit -kirjastojen, Lakia -kirjastojen, YTY -kirjastojen aineistokuljetukset 1.1.2015 31.12.2015. KORJAUSILMOITUS TARJOUSPYYNTÖ Hankinnan kohde Tässä korjatussa tarjouspyynnössä on muutettu hankintasopimuksen voimassaoloaikaa sekä jatkettu tarjouskilpailun määräaikoja kuten kysymysten esittämisaikaa,

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut

NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ AURAUS- JA HIEKOITUSPALVELUISTA Hankinnan yleiskuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne auraus- ja hiekoituspalveluista

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (7) H a n k in ta - ja k ilp ailu tta m is yk s ik k ö 14.2.2013 Iittala-Hämeenlinna -vesihuoltolinjan urakoinnit (HS-Vesi) HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Liite 2 TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 1 TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN ATERIAKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kohde Paimion kaupungin ruokapalvelut pyytää tarjouksia kaupungin ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim.

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. erityisoppilaat tai tilapäinen kuljetus loukkaantuneelle

Lisätiedot

LAPINNIEMEN KOULU, ERITYISOPETUS

LAPINNIEMEN KOULU, ERITYISOPETUS LAPINNIEMEN KOULU, ERITYISOPETUS Kohde : Koivu - Loue - Kaisajoki - (erit. luokka) - Toimintakeskus on yhteinen toimintakeskuksen kanssa Poliisintie, Koivu /päiväkoti :4 - luku kertoo reitillä 9 : Asevelitie,

Lisätiedot

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS

PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS LIITE 4 PERHERYHMÄKOTI SOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Sipoon kunta PL 7, 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Yhteyshenkilö: Palveluntuottaja:? Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Perheryhmäkoti

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot