Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:"

Transkriptio

1 TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyyntöä Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset ( ) koskevat kysymykset on tullut tarjouskilpailun ehtojen mukaisesti tullut esittää sähköpostitse klo mennessä Kirkkonummen kunnan sivistystoimen talouspäällikölle. Sen lisäksi tarjouspyynnössä sanottujen ehtojen mukaisesti hyväksyttävällä tavalla esitettyihin kysymyksiin annettavat vastaukset sekä muut tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot ovat luettavissa Kirkkonummen kunnan internetsivuilla osoitteessa http// Ajankohtaista/Hankinnat klo mennessä. Jäljempänä on esitetty edellä tarkoitettua tarjouspyyntöä koskevat, hyväksyttävällä tavalla esitettyjä kysymyksiä koskevat vastaukset (kohdassa Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ) sekä muut tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot (kohdassa Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot ). Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot: Tarjouskilpailussa sovelletaan mitä seuraavassa on sanottu: 1.Tarjouspyynnön Liite 5 Tarjouspyynnön kohteet/ 2. sarakkeen selitys Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyynnön Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset ( ) liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet ensimmäisellä sivulla kohdassa Tulkintaohje kunkin reitin osalta jäljempänä sanotuille tiedoille kohdassa 2.Sarake on osa tekstistä jäänyt pois teknisestä virheestä johtuen. Sarakkeen 2. tekstin tulee kuulua Oppilaan kotiosoite (huom! kaksoistähdellä ** merkityt ovat haettava aamupäivällä ajettavissa reiteissä kotiosoitteesta ja iltapäivällä koulun päätyttyä ajettavissa reiteissä oppilas vietävä kotiosoitteeseen. Siten tarjouksen tulee sisältää kussakin tarjottavassa reitissä 2. sarakkeessa ** - merkinnällä (kaksoistähti) varustetun oppilaan kuljettamisen (noutamisen) kotiosoitteesta aamupäivällä ajettavissa reiteissä, ja iltapäivällä koulun päättymisen jälkeen ajettavissa reiteissä oppilaan kuljettamisen kotiosoitteeseen (kotiosoite on sanottu liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet 2. sarakkeessa) silloin kun **-merkinnällä varustettuja oppilaita ko. reitille on merkitty. 2. Tarjouspyynnön liite 5 Tarjouspyynnön kohteet/ reitti 2542 muutos Tarjouspyynnön liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet reitille 2542 on sanottu virheellisesti kuuluvaksi oppilaita jotka kuljetetaan jälkeen Österbyntien ja Veklahdentien varteen (eli oppilaat jotka on lueteltu reitin 2542 kohdalla tekstin OITBACKA SKOLA KLO ÖSTERBYNTIEN JA VEKLAHDENTIEN VARTEEN ). Hankintayksikkö muuttaa liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet reitin 2542 sisältöä siten, että reitti kattaa vain niiden oppilaiden liikennöinnin, jotka on sanottu kuljetettavaksi Oitbcka skolasta klo jälkeen Österbyntien ja Veklahdentien varteen.

2 Siten reittiä 2542 koskevan tarjouksen tulee koskea vain jälkeen tapahtuvaa liikennöintiä. Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset Kysymys 1. Tarkoittaako merkintä ** edelleen kotoa noudettavaa/kotiin saatettavaa oppilasta kuten aiemmissa tarjouskilpailuissa? Tarjouspyynnön liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet ensimmäisellä sivulla kohdassa Tulkintaohje kunkin reitin osalta jäljempänä sanotuille tiedoille kohdassa 2.Sarake on osa tekstistä jäänyt pois teknisestä virheestä johtuen. Sarakkeen 2. tekstin tulee kuulua Oppilaan kotiosoite (huom! kaksoistähdellä ** merkityt ovat haettava aamupäivällä ajettavissa reiteissä kotiosoitteesta ja iltapäivällä koulun päätyttyä ajettavissa reiteissä oppilas vietävä kotiosoitteeseen. Siten tarjouksen tulee sisältää kussakin reitissä 2. sarakkeessa ** -merkinnällä (kaksoistähti) varustetun oppilaan kuljettamisen (noutamisen) kotiosoitteesta aamupäivällä ajettavissa reiteissä, ja iltapäivällä koulun päättymisen jälkeen ajettavissa reiteissä oppilaan kuljettamisen kotiosoitteeseen (kotiosoite on sanottu liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet 2. sarakkeessa) silloin kun **-merkinnällä varustettuja oppilaita ko. reitille on merkitty. Kysymys 2 Voiko reitistä 2109 tehdä vaihtoehtoisen tarjouksen siten, että reitti ajettaisiin 2-3 päivänä viikossa vain yhdellä bussilla? Reittikuvauksia ("osuus 1 ja osuus 2") olisi tällöin hieman muokattava. Tarjouspyynnön liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet reittikuvauksessa (kunkin liitteellä 5 sanotun reitin edellä oleva harmaalla tekstipohjalla oleva reittiä koskeva kuvaus) ei ole ehdoton määräys reitin liikennöintitavasta. Oppilaat tulee kuitenkin kuljettaa reittikuvauksessa sanottuun määräpisteeseen (reitissä 2109 Veikkola ja Vuorenmäen koulut sekä Sjökulla Skola) reittikuvauksessa sanottuihin määräaikoihin mennessä (Veikkolan koulu ja Vuorenmäen koulu 8.50 mennessä ja Sjökulla skolan 8.25 mennessä). Reitin liikennöintiä ei siten edellytetä nimenomaisesti suoritettavaksi reittikuvauksessa sanottuna kahtena osuutena (osuus 1, osuus 2), vaan liikennöitsijä voi itse ratkaista liikennöintitavan. Liikennöinti tulee kuitenkin suorittaa siten että reitille kuuluvat oppilaat ehtivät kouluun reitin 2109 reittikuvauksessa sanottuihin määräaikoihin mennessä. Liikennöinti tulee suorittaa lisäksi siten, että perusopetuslain 32 :ssa sanottuja koulukuljetusten päivittäisiä enimmäiskestorajoja ei ylitetä. Tarjouspyynnössä ei ole asetettu kaluston kokoa tai määrää koskevia rajoituksia, tarjouksen tekijä voi itse ratkaista liikennöimänsä reitin koon ja

3 määrän. Reitti tulee kuitenkin liikennöidä niin kuin tarjouspyynnössä on edellytetty (huomioiden mitä edellä on sanottu) noudattaen mm. koulukuljetusten kuormituksia koskevia määräyksiä. Kysymys 3 Riittääkö, että reitti 2110 ajetaan vanhaa Turuntietä vain suunnassa Kolmperä- Veikkola vai pitääkö oppilaat poimia kukin omalta puoleltaan tietä? Sisältyykö reittiin poikkeamisvelvoite Siikajärvellä vai ei? Mikä on reitin nykyinen lähtöaika ensimmäisestä noutopisteestä? Oppilaat poimitaan omalta puoleltaan tietä, ei pelkästään bussipysäkeiltä. Tarjouspyynnön ehtojen mukaan tarjouksen tulee sisältää reitille tarjouspyynnön liitteellä 5 kuljetettavaksi sanottujen oppilaiden kuljettaminen sopimuskauden ajan. Reitin liikennöintiin sisältyy poikkeamisvelvoite Siikajärvelle siltä osin kuin reitille on sanottu kuuluvaksi Siikajärvelle/ Naruporttiin suuntaan kuljettavia oppilaita. Nykyinen lähtöaika Siikajärveltä/ Naruportista on noin Tarjouspyynnössä ei ole edellytetty tarjouksen tekijältä mitään nimenomaista lähtöaikaa reitin liikennöinnille, eikä tarjouksen tekijältä edellytetä sitoutumista reitin liikennöinnissä edellä sanottuun. Reitin liikennöinti tulee kuitenkin suorittaa siten, että reitillä kuljetettavaksi sanotut oppilaat ehtivät liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet reittiä 2110 koskevassa reittikuvauksessa sanotulla tavalla 8.00 mennessä Veikkolan koululle ja Veikkolan alueen esiopetuspaikoille perusopetuslain 32 :ssa sanottuja, koulukuljetuksen päivittäisiä enimmäiskestorajoja ylittämättä,. Kysymys 4. Mikä on reitin 2124 nykyinen lähtöaika alkupisteestä? Tarjouspyynnön liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet mukaisen reitin 2124 nykyinen lähtöaika on noin Tarjouspyynnössä ei ole edellytetty tarjouksen tekijältä mitään nimenomaista lähtöaikaa reitin liikennöinnille, eikä tarjouksen tekijältä edellytetä sitoutumista reitin liikennöinnissä edellä sanottuun nykyisin käyttössä olevaan lähtöaikaan. Reitin liikennöinti tulee kuitenkin suorittaa siten, että reitillä kuljetettavaksi sanotut oppilaat ehtivät liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet reittiä 2124 koskevassa reittikuvauksessa sanotulla tavalla Bobäck skolaan, Masalan alueen kouluille sekä Ljusdalantien risteykseen 8.55 mennessä perusopetuslain 32:ssa sanottuja koulukuljetuksen päivittäisiä enimmäiskestorajoja ylittämättä.. Kysymys 5. Mikä on reitin 2137 nykyinen lähtöaika alkupisteestä? Voidaanko reitillä keliolosuhteiden vaatiessa edelleen käyttää Finnbyntien mäen päälle rakennettua kääntöpaikkaa?

4 Tarjouspyynnön liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet mukaisen reitin 2137 nykyinen lähtöaika on noin Hankintayksikkö ei määrää sopimuskauden aikaisessa liikennöinnissä reitin 2137 liikennöitsijälle lähtöaikaa. Liikennöitsijä suunnittelee reitin liikennöin siten, että oppilaat ehtivät reittikuvauksessa edellytetyllä tavalla kouluilleen 8.55 mennessä. Reitin 2137 liikennöitsijäksi valittu voi valita sopimuskauden aikaisessa liikennöinnissä kääntöpaikkansa itse. Kysymys 6. Kysymys 7. Miksi esim reiteissä 2127 ja 2523 on mukana muitakin kuin kotoa noudettavia/kotiin saatettavia oppilaita, vaikka samaan suuntaan kulkee samaan aikaan kaikille avoin bussilinja 39 tai 39A? Tarjouspyynnön mukaiset reitit 2127 ja 2523 tulee tarjota siten, että Kukin tarjottava tarjouspyynnön liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet mukainen reitti tulee tarjota siten, että tarjous sisältää ko. liitteellä reitille kuuluvaksi sanottujen oppilaiden kuljetuksen sopimuskauden ajan tapahtuvissa kuljetuksissa. Miksi reitillä 2537b on oppilaita bussireitin 22XA/58 varteen? Bussi kulkee aikataululla Luoma Seppä 13.10(vaihto) - Veklahti - Österby - Vols. Tarjouspyynnön liitteen 5 Tarjouspyynnön kohteet mukainen reitti 2537b tulee tarjota siten, että tarjous sisältää ko. liitteellä reitille kuuluvaksi sanottujen oppilaiden kuljetuksen sopimuskauden ajan tapahtuvissa kuljetuksissa. Kysymys 8. Onko reitti 2515, jossa perjantaisin klo lähdöllä kuljetetaan 29 oppilasta, soveltuva isolle bussille, vai edellytetäänkö reitille pikkubussia? Oppilaslistassa on kotiin saatettavia oppilaita. Tarjouspyynnössä ei ole asetettu erityisiä kaluston kokoa tai määrää koskevia ehtoja tai rajoituksia. Kukin tarjottava reitti (tarjouspyynnön liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet tarkoitettu reitti) tulee kuitenkin tarjota siten, että se käsittää liitteellä 5 reitille kuuluvaksi sanottujen oppilaiden kuljetuksen sopimuskauden ajan.

5 Liikennöitsijä voi siten itse valita reitin liikennöinnissä käytettävän kaluston koon ja määrän. Kysymys 9. Kohde Onko tarkoitus, että molempiin suuntiin (Evitskog ja Lapinkylä) on oma auto vai voidaanko reitti ajaa yhdellä autolla (Sjökullan koulu - Siuntion raja - Lapinkylä - Sjökullan koulu)? Tarjouspyynnössä ei ole asetettu vaatimuksia kaluston määrälle tai koolle. Liikennöitsijä ratkaisee itse liikennöintiin käyttämänsä kaluston määrän ja koon. Kutakin tarjottavaa reittiä koskevan tarjouksen tulee koskea tarjottavalle reitille tarjouspyynnön liitteellä 5 Tarjouspyynnön kohteet kuuluvaksi sanottujen oppilaiden kuljetus sopimuskauden aikana. Reitin liikennöinti tulee kuitenkin suorittaa siten, että perusopetuslain 32 :ssa sanottuja koulukuljetuksen päivittäisiä enimmäiskestorajoja ei ylitetä.

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2019-2020 (AJALLE 8.8.2019-30.5.2020) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ LUKUVUODEN 2009-2010 HELSINKIIN, ESPOOSEEN JA VIHTIIN SUUNTAUTUVAT KOULULAISKULJETUKSET

TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ LUKUVUODEN 2009-2010 HELSINKIIN, ESPOOSEEN JA VIHTIIN SUUNTAUTUVAT KOULULAISKULJETUKSET 1 TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ LUKUVUODEN 2009-2010 HELSINKIIN, ESPOOSEEN JA VIHTIIN SUUNTAUTUVAT KOULULAISKULJETUKSET SIVISTYSPALVELUT BILDNINGSTJÄNSTER Hallinto- ja talousyksikkö Förvaltnings- och

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2018-2019 (AJALLE 9.8.2018-1.6.2019) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta.

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta. 1 Sivistyspalvelut Hallinto- ja talous TARJOUSKILPAILUN EHDOT Liikenneluvan voimassaolo Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään tarjouksessa tarkoitetun tilausliikenteen harjoittamiseen oikeuttava

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017)

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 Sivu 1/5 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Hankintapäätöksen kuljetuksista tekee

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2017-2018 (AJALLE 10.8.2017-2.6.2018) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018

TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018 TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018 Kooste tarjouspyyntöä koskevista kysymyksistä ja vastauksista 1. Kysymys: Onko teillä mahdollisesti jo olemassa

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3a TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle.

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunta Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunnan koulu ja asiointiliikennekuljetuksien kilpailutuksen reittikuvaukset reiteittäin/osatarjouskohdittain lukuvuodeksi 2016 2017

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT YLEISET VAATIMUKSET...

Lisätiedot

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim.

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. erityisoppilaat tai tilapäinen kuljetus loukkaantuneelle

Lisätiedot

Kurikan kaupunki PL KURIKKA Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on Liikennöinti tapahtuu peruskoulun

Kurikan kaupunki PL KURIKKA Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on Liikennöinti tapahtuu peruskoulun TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA 1 B/JALASJÄRVEN ALUE TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Kohdekuvaukset: Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2017-30.7.2019. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. Liikennöitsijä

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä.

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 Sivu 1/5 Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 KOULUKULJETUKSET OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

Kirkkonummen linjat Kyrkslätts linjer

Kirkkonummen linjat Kyrkslätts linjer Kirkkonummen linjat Kyrkslätts linjer Linjojen 175-189 merkkien selityksiä Teckenförklaring för linjerna 175-189 M-P = maanantai-perjantai / måndag-fredag L = lauantaisin / lördagar S = sunnuntaisin ja

Lisätiedot

ANBUDSFÖRFRÅGAN PÅ SKOLSKJUTSAR

ANBUDSFÖRFRÅGAN PÅ SKOLSKJUTSAR TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA 18.10.2017 Vöyrin kunta ja sen opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta hoitavat koulukuljetusten hankinnan kunnan kaikille peruskouluille sekä niille vöyriläisille oppilaille,

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Turvalliset koulumatkat Kirkkonummella. Liikennöitsijäkyselyn tulokset 2018

Turvalliset koulumatkat Kirkkonummella. Liikennöitsijäkyselyn tulokset 2018 Turvalliset koulumatkat Kirkkonummella Liikennöitsijäkyselyn tulokset 2018 1. Minkä koulun oppilaita kuljetat? (voit valita useampia vaihtoehtoja) 100% 100,0% 90% 80% 75,0% 75,0% 75,0% 75,0% 75,0% 75,0%

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Liite 2 TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh TARJOUSPYYNTÖ: Someron kaupunki / esiopetus Someron kaupunki/sivistystoimi pyytää tarjouksia jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta tässä tarjouspyynnössä mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013

TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 1 TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 2 TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 30.9.2011 TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

Ruotsinkielisen peruskouluverkoston kehittäminen Pohjois-Kirkkonummella Oitbacka skolan lakkauttaminen (kv)

Ruotsinkielisen peruskouluverkoston kehittäminen Pohjois-Kirkkonummella Oitbacka skolan lakkauttaminen (kv) Kunnanhallitus 126 10.04.2017 Ruotsinkielisen peruskouluverkoston kehittäminen Pohjois-Kirkkonummella Oitbacka skolan lakkauttaminen (kv) Kunnanhallitus 10.04.2017 126 Ruotsinkielinen varhaiskasvatus-

Lisätiedot

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys: Tilausliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi Yhteystiedot Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Lisätiedot

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin.

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA 1 B TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Kohdekuvaukset: Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. Liikennöitsijä voi tehdä

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista. Kuljetukset tapahtuvat ensisijaisesti koontipaikoilta

Lisätiedot

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet.

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet. TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 1 (16) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 2 Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

Ajankohtaista koulukuljetuksista

Ajankohtaista koulukuljetuksista Ajankohtaista koulukuljetuksista Karhukuntien liikenneturvallisuusja koulukuljetusseminaari 4. 5.10.2012 Kai Leppimäki, Porin kaupungin koulutusvirasto Porin koulutoimen kuljetusoppilaat Tilastopäivän

Lisätiedot

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin:

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin: LIITE 2 TARJOUS (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite: Puhelin: Liikenteestä vastaava

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 2 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde 6 Liite 3e Hintatarjouslomake

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 18.4.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (HAMINALAHTI, KAISLASTENLAHTI,

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT VAALAN KUNTA Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT 13.11.2012 VAALAN KUNTA, Sivistyslautakunta Niskantie 10 91700 Vaala Puh. 0400-855941, 0400-855947, fax. (08) 536 0181 vaala@vaala.fi Kuljetuspalveluiden osto

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla MAANANTAIHIN 2.1.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) Espoon kaupungin hankintapalveluihin saapui määräaikaan 12.3.2012 mennessä seuraavat kysymykset koskien Espoon peruskoulujen oppilaskuljetusten hankintaa. MUUTOKSET TARJOUSPYYNTÖÖN: Liitettä 2 on

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2 NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KILPAILUTETTAVAT KOHTEET 1. Nokian keskusta, koulukuljetukset tuntitaksalla 2. Nokian keskusta, koulukuljetukset taksitaksalla 3. Pinsiö Kohteet on kuvattu tarkemmin

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 30.3.2017 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 41 Hankintaoikaisuvaatimus teknisen palvelun lautakunnan päätökseen 16.2.2017 16 HEL 2016-009930 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä esityslistatekstissä mainituin

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

Liite A. Tarjouspyynnön reitit (kohteet) Tarjoushinnat tulee antaa tarjouspyynnön tarjouslomakkeelle tässä liitteessä eritellyistä reiteistä.

Liite A. Tarjouspyynnön reitit (kohteet) Tarjoushinnat tulee antaa tarjouspyynnön tarjouslomakkeelle tässä liitteessä eritellyistä reiteistä. 1 Tarjouspyynnön reitit (kohteet) Liite A Tarjoushinnat tulee antaa tarjouspyynnön tarjouslomakkeelle tässä liitteessä eritellyistä reiteistä. (**Sarakkeessa Päivittäinen kilometrimäärä sisältää arvioidun

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

TERVOLAN KUNNAN KOULUKULJETUS- OPAS

TERVOLAN KUNNAN KOULUKULJETUS- OPAS TERVOLAN KUNNAN KOULUKULJETUS- OPAS Sivistyslautakunta 17.6.2014 1. TURVALLINEN KOULUMATKA Koulukuljetusoppaassa on Tervolan kunnan koulukuljetusten periaatteet ja käytänteet. Oppaan avulla huoltajat,

Lisätiedot

Emmi Romppainen Emmi Romppainen

Emmi Romppainen Emmi Romppainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 31.5.2019 4 Kokousaika Torstai 6.6.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE JAMSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun oppimisvaikeustutkimusten tekemiseen perusopetusikäisille

Lisätiedot

- koulutoimen ateria- ja tavarakuljetukset - sosiaalitoimen henkilökuljetukset - sosiaalitoimen ateriakuljetukset

- koulutoimen ateria- ja tavarakuljetukset - sosiaalitoimen henkilökuljetukset - sosiaalitoimen ateriakuljetukset HARJAVALLAN KAUPUNKI Kaupunginhallitus Satakunnantie 110 Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 15.4.2009 1/5 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Hilma EU-hankintailmoitus 9.4.2009 Porin kaupungin hankintatoimi: Avoimet

Lisätiedot

VAALAN KUNTA Niskantie 10, Vaala Vaihde Telefax TARJOUSPYYNTÖ KULJETUSPALVELUT 1.3.

VAALAN KUNTA Niskantie 10, Vaala Vaihde Telefax TARJOUSPYYNTÖ KULJETUSPALVELUT 1.3. VAALAN KUNTA Niskantie 10, 91700 Vaala Vaihde 08-5875 6001 Telefax 08-536 0181 www.vaala.fi TARJOUSPYYNTÖ KULJETUSPALVELUT 1.3.2013 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KULJETUSPALVELUISTA 12.8.2013-31.7.2015 Vaalan kunta/sivistyspalvelut

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kohteesta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Outokummun kaupunki Hallinto- ja lupapalvelut 28.11.2016 Outokummun kaupungin hallinto- ja lupapalvelut pyytää tarjouksia alla mainitusta 1.1.2017 31.12.2017 välisenä aikana suoritettavista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN YLEISET PERIAATTEET MYNÄMÄEN KUNNASSA

KOULUKULJETUSTEN YLEISET PERIAATTEET MYNÄMÄEN KUNNASSA KOULUKULJETUSTEN YLEISET PERIAATTEET MYNÄMÄEN KUNNASSA Hyväksytty: 6.9.2011 85 Täydennetty: 12.9.2012 87 Delegointipäätös: 14.5.2013 54 Muutettu: 10.9.2013 93 Perusopetuslaki (21.8.1998/628) 32 : Jos perusopetusta

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh.

Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija puh. muissa asioissa: sosiaaliohjaaja puh. OSTOPALVELUSOPIMUSLUONNOS ERITYISOPPILAIDEN KULJETUKSET 1. Sopijapuolet Ostaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ytunnus 2220682-7 Yhteyshenkilö sopimusasioissa: hankinta- ja taloussuunnittelija

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 1 UUDENKAUPUNGIN Tarjouspyyntö 1(6) KAUPUNKI Sivistyspalvelukeskus 18.3.2014 Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 Pyydämme Teitä tarjoamaan koulujen oppilaskuljetuksia ja hammashuollon

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja.

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. TILAUSLIIKENTEEN EHDOT KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUTOIMISTON TILAUSLIIKENTEEN HOITAMISESSA LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA Liikennöintivelvollisuus Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. Oppilaat tulee

Lisätiedot

Asian valmistelija: sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen

Asian valmistelija: sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen Koulutuslautakunta 116 07.08.2012 Koulutuslautakunta 141 02.10.2012 Koulukuljetusten optimointi 193/04/046/2012 152/04/041/2012 KOULTK 116 Asian valmistelija: sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen Vuoden 2012

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA 1 2 Kirkkonummen kunta 2.2.2010 Sivistyspalvelut TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN

Lisätiedot

SOPIMUS 1/ Virastokatu 2, Imatra. Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi Sukunimi

SOPIMUS 1/ Virastokatu 2, Imatra. Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi Sukunimi SOPIMUS 1/5 LuonnoS Oppilaskuljetuspalvelut 1. Sopijapuolet Tilaaja Palveluntuottaja 0159216-7 Virastokatu 2, 55100 Imatra Sopimusyhdyshenkilö Tuire Hatakka Yritys Oy Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 8.8.2007 LIITE

Sivistyslautakunta 8.8.2007 LIITE 1 (8) KIRKKONUMMEN ESI- JA PERUSOPETUKSEN KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Hyväksytty sivistyslautakunnassa 8.8.2007 71 Voimassa 1.8.2007 alkaen 2 (8) Koulumatkoja koskeva lainsäädäntö...3 Koulumatkan

Lisätiedot