LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014"

Transkriptio

1 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai klo Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA 4 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 SEURAKUNTAPAPIN VIRANSIJAISUUDEN TÄYTTÄMINEN 6 ANOMUS KUNTOUTUKSESTA TYÖAIKANA 7 ANOMUS ASLAK KUNTOUTUKSESTA TYÖAIKANA 8 KULTTUURIHISTORIALLISESTI ARVOKKAIDEN HAUTAPAIKKOJEN SÄILYTTÄMINEN 9 (nimi poistettu) KIRJE 10 (nimi poistettu) ESITYS HAUTAPAIKASTA KIRKKOHAUTAUSMAALLA 11 OIKAISUVAATIMUS SEURAKUNTAPUUTARHURIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSEEN KOSKIEN HAUTAMUISTOMERKIN SIIRTOA 12 ANTTI SALON VALTUUSTOALOITE 13 KANTTORI KAISA NAUKKARISEN ANOMUS KUOROMATKASTA TYÖAIKANA 14 MUUT ASIAT 15 MUUTOKSENHAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

2 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai , klo Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Kirkkoneuvosto: Jokela Lea Konsala Jouko Liuha Paula Mäenpää Heini Mäkelä Timo Naukkarinen Pentti Palvanen Terhi Salonen Heidi Seppänen Tuija poissa varalla Liisa Länsipuro (saapui klo 18.05) Sirén Raimo Vesamäki Mikko Viitanen Timo Kirkkovaltuuston puheenjohtajisto: Gullstén Usko Koppanen Kari poissa Oikarinen Mikko, kirkkoherra Puntola Aulikki, talousjohtaja Tukiainen Kristiina, sihteeri Seurakuntapuutarhuri Petri Solja 9 11 ajan

3 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN AVAUS Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

4 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin.

5 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Pöytäkirjan tarkistusvuorossa ovat Jouko Konsala ja Paula Liuha Tämän pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Jouko Konsala ja Paula Liuha.

6 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Hyväksyttiin, lisäyksellä Kanttori Kaisa Naukkarisen anomus tehdä kuoromatka Tallinnan laulujuhlille työaikana.

7 Kirkkoneuvosto SEURAKUNTAPAPIN VIRANSIJAISUUDEN TÄYTTÄMINEN Kirkkoneuvosto Seurakuntapapin viransijaisuuden hakuaika päättyi Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui 12 kpl. Hakijoista vain neljällä oli pappisvihkimys, joten muita ei voitu ottaa huomioon viransijaisuutta täytettäessä. Neljästä pätevästä hakijasta haastateltiin kolmea: Päivi Aikasalo Hämeenlinnasta, Miikka Anttila Janakkalasta ja Tuula Lehto Tampereelta. Haastattelut suoritettiin Haastatteluryhmään kuuluivat Heini Mäenpää, Anssi Almgren ja Mikko Oikarinen. Haastatteluryhmä esittelee hakijat kirkkoneuvoston kokouksessa ja antaa oman lausuntonsa valinnasta. Hakemukset ovat nähtävillä kokouksessa. Kirkkoneuvosto valitsee mielestään sopivimman ja pätevimmän ehdokkaan ja tuomiokapituli antaa kirkkoneuvostoa kuultuaan virkamääräyksen parhaaksi katsomalleen hakijalle. Hakijoista kaksi, Aikasalo ja Anttila, osoittautuivat hyvin erityyppisiksi, mutta tasaväkisiksi. Siksi haastatteluryhmä päätyi kutsumaan heidät vielä kerran haastateltaviksi kirkkoneuvoston eteen. Liisa Länsipuro saapui klo Päätösesitys: Kirkkoneuvosto kuulee haastatteluryhmän raportin, haastattelee vielä kahta hakijaa ja a) päättää, että haastattelussa saadun vaikutelman, koulutuksen ja kokemuksen perusteella seurakuntapastorin viransijaisuutta valitaan hoitamaan. b) pyytää Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulia antamaan hänelle virkamääräyksen. Kirkkoneuvosto päätti, a) että haastattelussa saadun vaikutelman, koulutuksen ja kokemuksen perusteella seurakuntapastorin viransijaisuutta valitaan hoitamaan Päivi Aikasalo. b) pyytää Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulia antamaan hänelle virkamääräyksen. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta.

8 Kirkkoneuvosto ANOMUS KUNTOUTUKSESTA TYÖAIKANA Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) anoo lupaa osallistua niska- ja hartiaoireisten Tuleskuntoutuskurssille Peurungassa seuraavina aikoina: , sekä Hän on saanut Kelalta kirjallisen päätöksen ( ) osallistua kuntoutukseen. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää myöntää luvan (nimi poistettu) osallistua työaikana niska- ja hartiaoireisten Tules-kuntoutuskurssille Peurungassa seuraavina aikoina: , sekä Esityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

9 Kirkkoneuvosto ANOMUS ASLAK KUNTOUTUKSESTA TYÖAIKANA Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) anoo lupaa osallistua Aslak kuntoutukseen työaikana seuraavina ajanjaksoina: , , sekä Hän on saanut Kelalta kirjallisen päätöksen ( )) osallistua kuntoutukseen. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää myöntää luvan (nimi poistettu) osallistua Aslak kuntoutukseen työaikana seuraavina ajanjaksoina: , , sekä Esityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

10 Kirkkoneuvosto taloudellinen jaosto KULTTUURIHISTORIALLISESTI ARVOKKAIDEN HAUTOJEN SÄILYTTÄMINEN Kirkkoneuvosto Lempäälän seurakunnassa on selvitetty sitä, mitkä haudat ovat kulttuurihistoriallisesti niin arvokkaita, että ne tulisi jättää seurakunnan hoitoon. Lausunnot on saatu Lempäälä-Seuralta ja Pirkanmaan maakuntamuseolta. Lempäälän perinneyhdistys ei ole vielä antanut lausuntoaan. Seurakunnan tulee luonnollisesti ottaa kantaa, mitä hautoja se itse suosittelee säilytettäväksi. Kyseeseen tulee esim. entiset kirkkoherrat/papit/työntekijät tai muut seurakunnan kannalta tärkeät henkilöt. Ehdotus: Taloudellinen jaosto keskustelee asiasta ja tekee esityksen kirkkoneuvostolle. Taloudellinen jaosto päätti palata asiaan seuraavassa kokouksessa. Taloudellinen jaosto Lausuntoja hautojen säilyttämistarpeesta on saatu Lempäälän kunnalta, Lempäälä-Seuralta, Pirkanmaan maakuntamuseolta ja Lempäälän perinneyhdistykseltä. Lempäälän seurakunta on samanaikaisesti laatimassa kulttuuriperinnön vaalimisen linjauksia, mutta ei ole ottanut kantaa yksittäisiin hautasijoihin. Ennen lopullista päätöstä säilytettävistä haudoista tulee seurakunnan selvittää mitä hautoja sen mielestä tulisi säilyttää. Ehdotus: Taloudellinen jaosto päättää 1)ottaa kantaa saamiinsa lausuntoihin ja 2) perustaa työryhmän, joka selvittää seurakunnan historian kannalta merkittävät hautasijat. Päätös Taloudellinen jaosto merkitsi lausunnot tiedoksi. Lisäksi jaosto päätti perustaa säilytettävien hautojen selvitystyötä varten työryhmän ja kutsua perustettavaan työryhmään jäseniksi Olavi Tapion, Ritva Mäkelän, Kirsti Isotalon ja seurakunnan edustajaksi ja kokoonkutsujaksi Petri Soljan.

11 Kirkkoneuvosto Työryhmän työ on valmistunut ja se on esityslistan liitteenä nro 1. Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto Ehdotus: Taloudellinen jaosto päättää tehdä esityksen kirkkoneuvostolle siitä, mitkä haudat tulisi säilyttää kulttuurihistoriallisin perustein. Taloudellinen jaosto esittää kirkkoneuvostolle ja edelleen kirkkovaltuustolle, että hyväksyttäisiin kulttuurihistoriallisin perustein vuonna 2011 kuulutetuista hautapaikoista säilytettäviksi liitteessä mainitut hautapaikat. Lisäksi esitetään, että seuraava kuulutus tehdään vuonna 2015, jolloin asiaa tarkastellaan uudelleen. ****** Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että hyväksyttäisiin kulttuurihistoriallisin perustein vuonna 2011 kuulutetuista hautapaikoista säilytettäviksi liitteessä mainitut hautapaikat. Lisäksi esitetään, että seuraava kuulutus tehdään vuonna 2015, jolloin asiaa tarkastellaan uudelleen. Esityksen mukainen. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta.

12 Kirkkoneuvosto taloudellinen jaosto (nimi poistettu) KIRJE Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) väittää kirjeessään, ettei seurakunta kohtele seurakuntalaisia tasapuolisesti. Hänen mielestään ei ole tasa-arvoista toimintaa se, että kun (nimi poistettu) vanhempien hautakivi kallistui Ristimäen hautausmaalla, joutui (nimi poistettu) itse maksamaan kiven oikaisusta aiheutuneet kustannukset ja samanaikaisesti viereisellä lohkolla seurakunta oikoo hautakiviä seurakunnan kustannuksella. kirje liitteenä Kirkkolain 17 luvun 5 ja hautaustoimilain 14 mukaan hautamuistomerkki on hautapaikan haltijan omaisuutta ja hautapaikan haltija päättää ja vastaa hautamuistomerkeille tehtävistä kunnostustöistä ja niiden kustannuksista. Seurakunnan vastuulla on hautakiven oikaisu, mikäli hautamuistomerkki on kallistunut hautapaikan välittömään läheisyyteen avatun haudan vuoksi tai hautamuistomerkki on kallistunut seurakunnan toiminnan seurauksena. Seurakunta vastaa myös kirkkolain 17 luvun 5 niiden hautapaikkojen ja hautamuistomerkkien hoitamisesta, jotka on kirkkovaltuuston päätöksellä vahvistettu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi hautapaikoiksi. Lempäälän seurakunta on osallistunut hautamuistomerkkien kunnostustöihin ainoastaan edellä mainituin perustein. Ristimäen osastojen 2-3 maa-alue on erityisen routivaa, jonka vuoksi hautamuistomerkit kallistuvat alueella. Hautamuistomerkkien kallistuminen ei johdu kiinteistöalueen hoidon laiminlyömisestä, joten hautamuistomerkkien oikaisukustannukset eivät kuulu seurakunnalle. Kirkkovaltuusto päätti selvittää mahdollisuutta oikoa Ristimäen hautausmaan hautamuistomerkkejä kokeiluluontoisesti. Ristimäen hautausmaan palkitustyö kahdelle hautariville aloitettiin kirkkovaltuuston päätöksellä 2007 vuoden budjettivaroin. Peruskunnostustyössä kokeiltiin kolmea eri kunnostusvaihtoehtoa ja niiden kustannustehokkuutta ja hyötyä. Kokeilu osoitti, että kustannustehokkain ratkaisu on valmis betonipalkki. Palkitustyö tullaan toteuttamaan tätä ratkaisua käyttäen.

13 Kirkkoneuvosto Vuonna 2012 Lempäälän seurakunta hankki palkituksen suorittamiseen kirkkolain 17 luvun 5 pykälän mukaiset kirjalliset luvat hautapaikan haltijoilta. Palkitustyö luokitellaan hautausmaan peruskunnostamiseksi. Kirkkovaltuuston päätöksen mukaisesti kaikki Ristimäen hautausmaan vanhan osan hauta-alueet tullaan palkittamaan seurakunnan toimesta tulevien vuosien kuluessa budjettivarojen sallimissa rajoissa. Vuonna 2013 palkitustyötä ei jatkettu budjettivarojen vähäisyyden vuoksi. Vuonna 2014 palkitusta ei jatketa hautatoimen suurien investointien vuoksi. Vuodelle 2015 budjettiin tullaan esittämään palkitusta varten erillinen määräraha. Todettakoon, että vuonna 2013 ulkopuoliset vapaaehtoiset oikaisivat Ristimäen hautausmaan osaston 2 hautamuistomerkkejä. Aloite lähti vapaaehtoisryhmästä ja seurakunta ei osallistunut oikaisutyöhön. Seurakunnalla kustannuksia oikaisutyöstä aiheutui vain kahvitarjoilun verran. Vapaaehtoisryhmää avusti Lempääläinen yrittäjä. Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto Ehdotus: Taloudellinen jaosto päättää esittää kirkkoneuvostolle, että se toteaa seurakunnan toimineen tasapuolisesti. Taloudellinen jaosto esittää kirkkoneuvostolle, että se toteaa seurakunnan toimineen tasapuolisesti Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Kirkkoneuvosto toteaa, että seurakunta on toiminut tasapuolisesti. Kirkkoneuvosto totesi, että seurakunta on toiminut tasapuolisesti. Peruskunnostustyö kuuluu seurakunnalle, ja se etenee budjetin sallimissa rajoissa, yksittäisten hautakivien oikominen kuuluu haudanhaltijalle. Näin ollen kirjelmä ei anna aihetta toimenpiteisiin. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

14 Kirkkoneuvosto taloudellinen jaosto (nimi poistettu) ESITYS HAUTAPAIKASTA KIRKKOHAUTAUSMAALLA Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) esittävät, että heille myönnettäisiin kaksi arkkuhautapaikkaa kirkkohautausmaalta. Perusteluna he esittävät sitä, että sukujen (nimi poistettu) ja (nimi poistettu) jäsenet on haudattuina Lempäälän kirkkohautausmaalle. Kirkkolain 17 luvun 2 mukaan hautaoikeus hautapaikkaan luovutetaan kuoleman tapauksen yhteydessä. Kirkkoneuvosto voi erityisestä syystä luovuttaa hautaoikeuden muulloinkin. Kuoleman tapauksen yhteydessä henkilöllä on oikeus hautapaikkaan kirkkohautausmaalla, mikäli henkilö on sotaveteraani, sotaveteraanin aviopuoliso tai hän on ollut yli 45 vuotta Lempäälän seurakunnan jäsen. Hakemus ei anna riittäviä perusteita luovuttaa hautapaikkaa ennakkoon. Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto Ehdotus: Taloudellinen jaosto päättää esittää kirkkoneuvostolle, että hakemukseen ei suostuta, koska hautapaikan myöntämiselle ei ole riittäviä perusteita. Taloudellinen jaosto esittää kirkkoneuvostolle, että hakemukseen ei suostuta, koska hautapaikan myöntämiselle ei ole riittäviä perusteita Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että hakemukseen ei suostuta, koska hautapaikan myöntämiselle ei ole riittäviä perusteita. Esityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

15 Kirkkoneuvosto taloudellinen jaosto OIKAISUVAATIMUS SEURAKUNTAPUUTARHURIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSEEN KOSKIEN HAUTAMUISTOMERKIN SIIRTOA Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) Tampereelta pyysi seurakunnalta lupaa siirtää hautamuistomerkin sukuhautapaikalta 1K sukuhautapaikalle 1K Hautamuistomerkki voidaan siirtää jos hautamuistomerkki mahtuu hautapaikka-alueen mittojen sisäpuolelle ja asettelultaan soveltuu ympäröivään maisemaan. Seurakuntapuutarhuri tekee päätökset hautamuistomerkkien siirrosta. Seurakuntapuutarhuri myönsi hautamuistomerkin siirron viranhaltijapäätöksessä Myöhemmin kävi ilmi, että (nimi poistettu) ei ollut tiedottanut asiasta em. hautapaikan toiselle haltijalle lainkaan, vaikka oli näin väittänyt tehneensä. Hautapaikan toinen haltija, (nimi poistettu) Tampereelta, on tehnyt oikaisuvaatimuksen asiasta kirkkoneuvostolle. Koska ei ole tehty kirkkolain 17 luvun 5 :n mukaista hautapaikan haltijan kuulemista, tulee kirkkoneuvoston purkaa seurakuntapuutarhurin päätös ja hyväksyä oikaisuvaatimus asiassa. Hautakivi on siirretty (nimi poistettu) toimesta sukuhautapaikalle 1K Kivi tulee siirtää seurakunnan toimesta takaisin hautapaikalle 1K Kustannuksia tästä tulee seurakunnalle 30. Taloudellinen jaosto Ehdotus: Taloudellinen jaosto esittää kirkkoneuvostolle, että purkaa seurakuntapuutarhurin päätöksen ja hyväksyy (nimi poistettu) oikaisuvaatimuksen sekä päättää palauttaa kiven seurakunnan toimesta alkuperäiselle hautapaikalle 1K Esityksen mukainen.

16 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää purkaa seurakuntapuutarhurin päätöksen ja hyväksyy (nimi poistettu) oikaisuvaatimuksen sekä päättää palauttaa kiven seurakunnan toimesta alkuperäiselle hautapaikalle 1K Esityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta kirkollisvalituksella

17 Kirkkoneuvosto ANTTI SALON VALTUUSTOALOITE Kirkkoneuvosto Valtuutettu Antti Salo teki kirkkovaltuuston kokouksessa ( ) aloitteen koskien syntymäpäiväjuhlien järjestämistä seurakuntalaisille tasavuosikymmeninä (20-v, 30-v ja kenties 50-v ja 60-v). Aloitteen tarkoituksena on vähentää alati lisääntyvää kirkosta eroamista. Asian valmistelussa kuullaan nuorten aikuisten työstä vastaavan papin pohdintoja aiheesta. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee aloitteesta ja tekee päätöksen jatkotoimenpiteistä. Kirkkoneuvosto päätti lähettää asian tulevaisuusryhmän valmisteltavaksi. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta.

18 Kirkkoneuvosto KANTTORI KAISA NAUKKARISEN ANOMUS KUOROMATKASTA TYÖAIKANA Kirkkoneuvosto Pentti Naukkarinen jääväsi itsensä käsittelyn ajaksi. Kanttori Kaisa Naukkarinen anoo lupaa tehdä kuoromatka työaikana Tallinnan laulujuhlille ,. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto myöntää Kaisa Naukkariselle luvan tehdä kuoromatka työaikana. Esityksen mukainen.

19 Kirkkoneuvosto MUUT MAHDOLLISET ASIAT Selvitys keskustan kehittämishankkeen nykyvaiheista. Terveiset seurakuntien rakennemuutosta pohtineesta Tampereen ympäristöseurakuntien kokouksesta. Heini Mäenpää kertoi, että Sääksjärvelle toivotaan infotilaisuutta seurakunta tilojen tilanteesta.

20 Kirkkoneuvosto MUUTOKSENHAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kirkkoneuvosto 15 Puheenjohtaja antaa kirkkolainmukaisen valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Kokouksen puolesta: Mikko Oikarinen puheenjohtaja Kristiina Tukiainen sihteeri Olemme tarkistaneet edellä olevan pöytäkirjan Lempäälässä päivänä tammikuuta 2014 Jouko Konsala Paula Liuha

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 25.02.2014, klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 09.06.2015 kello 18.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 44 KOKOUKSEN AVAUS 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.4.2016, klo 18.46-19.45 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 66 KOKOUKSEN AVAUS 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 68 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.03.2015, klo 18.00 18.16 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 22.04.2014 klo 17.30 - Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 40 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.1.2016, klo 17.30-19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 8.12.2015, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 40 KOKOUKSEN AVAUS 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 42 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 23.09.2014, klo 17.30 19.59 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 74 KOKOUKSEN AVAUS 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.2.2015 kello 17.30-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 29.01.2019 Kokousaika TIISTAINA 29.01.2019 klo 18.00-18.35 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 7.6.2016, klo 17.30 19.47 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 88 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 89 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 04.06.2019 klo 17.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SRK-TALON PIKKU SALI HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.09.2019 Kokousaika TIISTAINA 24.09.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto.lempaala@evl.fi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 14.10.2014, klo 17.30 19.40 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 86 KOKOUKSEN AVAUS 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 23.8.2016, klo 17.30 21.05 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 98 KOKOUKSEN AVAUS 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 26.5.2015, klo 18.00 20.06 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.11.2016, klo 17.30 19.51 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 137 KOKOUKSEN AVAUS 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v.

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v. Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 10.12.2013, klo 18.00-20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN AVAUS 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 08.3.2016, klo 17.30 20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 23 KOKOUKSEN AVAUS 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 14.05.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 17.10.2017 klo 17.30 18.37 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 110 KOKOUKSEN AVAUS 111 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 112 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 04.06.2019 klo 17.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SRK-TALON PIKKU SALI HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 16.04.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 44 KOKOUKSEN AVAUS 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 18.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.03.2019 klo 16.00, kahvitarjoilu klo 15.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 29.1.2013 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/ 2014 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 55 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/ 2014 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 55 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 13.05.2014 KLO 17.30 21.07 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 52 KOKOUKSEN AVAUS 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 54 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 19.1.2016, klo 17.30 19.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.08.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 75 KOKOUKSEN AVAUS 76 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 77 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 06.06.2017 klo 17.30 Kokouspaikka KULJUN MAJAKALLA Käsiteltävät asiat: 63 KOKOUKSEN AVAUS 64 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 65 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 22.05.2018, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 05.03.2019 Kokousaika TIISTAINA 05.03.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 14.05.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.5.2016, klo 18.00 20.51 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO 17 KOKOUKSEN AVAUS 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 7 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Raija Savolainen Helvi Vornanen KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 38 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka

Lisätiedot

Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto. Kokousaika Tiistaina klo Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet:

Kirkkoneuvoston taloudellinen jaosto. Kokousaika Tiistaina klo Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet: Kokousaika Tiistaina 5.3.2019 klo 16.14-17.20 Kokouspaikka Talousjohtajan huone, Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 n tarkastajien valinta 12 Varapuheenjohtajan

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo

KOKOUSAIKA Tiistai klo Taloudellinen jaosto Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Tiistai 1.10.2019 klo 8.15 10.34 KOKOUSPAIKKA Koivukatu 21, Hautausmaa SAAPUVILLA Mäkelä Pertti puheenjohtaja OLLEET Lehtonen Kari-Veli Pahkala Ritva MUUT SAAPU-

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.11.2016, klo 17.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 148 KOKOUKSEN AVAUS 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 SIVU 01/2015 AIKA Maanantaina 31. elokuuta 2015 klo 15 17.25 PAIKKA Längelmäen seurakuntatalo LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha KOPPANEN Elina

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Aika ja paikka: Tiistai 20.6.2017 klo 20.24 Teljän kirkko 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 85 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kokousaika Tiistai 26.03.2019 klo 16.11 19.06 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2019 Kirkkoneuvosto 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2019 Kirkkoneuvosto 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 19.02.2019 klo 17.47 21.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 13 KOKOUKSEN AVAUS 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.11.2015 kello 17.30-18.50 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 79 KOKOUKSEN AVAUS 80 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 81 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.01.2018, klo 18.00 Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA 4

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 25.08.2015 kello 17.30-20.08 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 8.12.2015, klo 16.30 17.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 103 KOKOUKSEN AVAUS 104 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 105 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Ritva Pahkala Pirkko Arola Pertti Mäkelä Ritva Pahkala Pirkko Arola Pertti Mäkelä

Ritva Pahkala Pirkko Arola Pertti Mäkelä Ritva Pahkala Pirkko Arola Pertti Mäkelä Taloudellinen jaosto Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Keskiviikko 19.9.2018 klo 08.15 12:25 KOKOUSPAIKKA Koivukatu 21, Hautausmaa SAAPUVILLA Mäkelä Pertti puheenjohtaja OLLEET Pahkala Ritva varapuheenjohtaja JÄSENET

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016, klo 18.00 20.39 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 18.10.2016, klo 17.30-20.39 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 128 KOKOUKSEN AVAUS 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 09.05.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 46 KOKOUKSEN AVAUS 47 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 48 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Kokousaika 19.10.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen avaus 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 7/2017 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (8) 170 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.7.2017 klo 16 18.10 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 9/2019 Kirkkoneuvosto 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 9/2019 Kirkkoneuvosto 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 10.09.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 119 KOKOUKSEN AVAUS 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 121 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 03/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 03/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 28.05.2019 Kokousaika TIISTAINA 28.05.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto.lempaala@evl.fi

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2018 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.12.2018 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Ennen kokousta Pekka Mäenpää Lempäälä-Seurasta tulee kertomaan Aimala-kirkon kaivauksista. Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 Kokousaika Torstai 5.6.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 2/2019 Kirkkoneuvosto 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 2/2019 Kirkkoneuvosto 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 19.02.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 13 KOKOUKSEN AVAUS 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot