Hallituksen kokous 2 / 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallituksen kokous 2 / 2014"

Transkriptio

1 Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Y-tunnus Hallituksen kokous 2 / 2014 Pöytäkirja Aika: klo 12 Paikka: MMYL: kerhotila, B-talo, Viikki Paikalla: Tommi Jalo (pj), Moila Ant-Wuorinen, Petteri Hänninen (poistui 13.30), Mari Lahti, Terhi Mäkinen, Laura Niiranen (sihteeri klo ), Tanja Salonen, Jenni Styrman (poistui 13.45), Uula Toikka, Elina Tupamäki, Laura Pirkola (sihteeri, poissa ), Eemeli Piesalo (saapui 12.15, poistui 12.25) 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Esityslistan hyväksyminen Lisättiin kohta 16. Lawra-projekti. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Hyväksyttiin kokouksen 1/2014 pöytäkirja. 5. Ilmoitusasiat Mäkinen ja Jalo edustavat MMYL:iä EKY:n vuosijuhlissa Dekaani on nimittänyt Hanni Muukkosen opetuksesta vastaavaksi varadekaani Jari Valkonen tutkimuksesta vastaavaksi varadekaaniksi. Jalo aikoo osallistua HYY:n järjestämään koulutuspoliittiseen tilaisuuteen. 6. IAAS Myönnettiin Eemeli Piesalolle läsnäolo- ja puheoikeus. Eemeli oli ollut Puolassa IAAS:n Euroopan konferenssissa vuodenvaihteessa. Osallistujat olivat tutustuneet Varsovaan, paikalliseen omenantuotantoon, osallistuneet järjestökoulutuksiin ja viettäneet vapaammin aikaa yhdessä. Saatiin tietoa siitä, miten IAAS toimii muissa maissa.

2 7. Alkuvuoden järjestäytymisasiat 7.1. Nimenkirjoitusoikeudet Nimenkirjoitusoikeuksien muutos PRH:lle on vireillä Tilinkäyttöoikeudet Jalo, Styrman, Sauru ja Lähteenmäki ovat menossa yhdessä pankkiin hoitamaan tilinkäyttöoikeuksien muutoksia ja muita tiliin liittyviä asioita Avaimet HY:n MMTDK:n tiloihin Anotaan B-talon avaimet puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle, tapahtumavastaavalle (Juulia), urheiluvastaavalle ja KV-vastaavalle MMYL ry:n toimistolle Kaikki hallituslaiset ja mahdollisesti myös toimihenkilöt saavat toimiston avaimet, osa on jo anottu ja noudettu Tutustuminen toimistoon ja Kertsiin Osa hallituslaisista oli tutustumassa toimistoon avainten hakulomakkeiden tekemisen yhteydessä Kertsin kehittämistä voisi miettiä myös hallituslaisten kanssa Tapaamiset MMTDK:n dekaanin kanssa Dekaani ehdottaa tapaamisaikaa lähiaikoina MMTDK:n kanslian kanssa Tapaaminen klo 13.00, paikalla mm. opintoasiainpäällikkö, opintoasiainsuunnittelijoita ja kansainvälisistä asioista vastaava henkilö MMTDK:n opintoasiainpalveluiden kanssa Tapaaminen on kanslian henkilökunnan tapaamisen yhteydessä.

3 MMYL ry:n esimiehen kanssa Tapaaminen sovitaan jälkeen Karonkka Karonkka oli onnistunut. Ruokiin meni noin 200e ja juomiin noin 100e, mutta osa jäi yli myöhempää käyttöä varten. Matkakuluihin meni noin 100e, päätettiin maksaa matkakulukorvauksena autoilijoille. Päätettiin ostaa korvaukseksi kaksi punaviiniä isäntäväelle Edustuskulut Päätettiin, että MMYL maksaa yhden illalliskortin vuosijuhliin eli jos osallistujia on kaksi, osallistujalle maksetaan puolikas illalliskortti. Lahjaan käytetään noin 20 euroa. 8. MMYL Ainejärjestöilta 1/2014, Tilaisuus onnistui hyvin ja siitä on saatu hyvää palautetta. Tarjoiluihin meni noin 100e, joka hyvitetään maksaneille. Päätettiin budjetoida kaikkien ainejärjestöiltojen tarjoiluihin 100e. Tehdään tiivistelmä tilaisuudesta nettiin. 9. Toimihenkilöt 9.1. Tasa-arvo- ja ympäristövastaavan toimihenkilönimenmuutos Päätettiin muuttaa toimihenkilöviran nimi yhdenvertaisuus- ja ympäristövastaavaksi. Salonen on suunnitellut, että tänä vuonna paneudutaan erityisesti ympäristöasioihin. Suunnitelmissa on yhteistyötä eri osa-alueiden (mm. liikunta, tapahtumat) kanssa. Lisäksi voitaisiin järjestää kierrätys- yms. tapahtumia ja tiedottaa opiskelijoita ympäristöasioista Fuksi- ja tuutorivastaavan toimihenkilövirka Jalo oli keskustellut aiheesta tiedekunnan tuutoriprojektipäällikön kanssa. Fuksi- ja tuutorivastaavan toimihenkilövirka perustetaan, mikäli sopiva ehdokas löytyy. Keskusteltiin myös liikuntavastaavan toimihenkilöviran perustamisesta.

4 10. Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelman DL oli 30.1, mutta kaikkia osuuksia ei ole vielä saatu valmiiksi. Sovittiin, että uusi DL on 16.2., jotta toimintasuunnitelma voidaan hyväksyä seuraavassa kokouksessa. Jalo ja Pirkola kokoavat dokumentin. 11. Talousasiat Talousarvio 2014 Alustava talousarvio esiteltiin ja sen sisällöstä keskusteltiin. Muutosehdotuksia ja kommentteja voi osoittaa taloudenhoitajalle. Lopullisen version DL on Varainhankinta Kaikkien pitäisi kommentoida sponsorihakemusta, jotta siitä saadaan mahdollisimman hyvä. Kulut ja kulukorvaukset Päätettiin, että mahdollisuuksien mukaan toimintaan liittyvät kulut päätetään etukäteen kokouksissa, mutta se ei ole välttämätöntä pienien kulujen kohdalla. Kulukorvaukset kuitteineen hyväksytään ja kirjataan pöytäkirjoihin. Muut talousasiat MMYL:n tililtä on maksettu 52,80 e ja 17,00 e nettisivujen hallintaan liittyviä kuluja. 12. MMYL Kertsi Suunnitteilla on kokous kerhotilan kehittämisestä, myös metsälaitoksen henkilökunta aikoo osallistua kokoukseen, jotta metsäläisten omaisuuden kohtalosta voidaan sopia. HYY:ltä haetaan kalustetukea MMYL:n kertsiä varten. Myönnettiin Oikos ry:lle lupa myydä laskiaispullia MMYL:n kertsillä Kevään liittokokous Sääntöjen mukaan toimintakertomus ja tilinpäätös pitää luovuttaa toiminnantarkastajille kuukautta ennen liittokokousta. Liittokokous järjestetään mahdollisuuksien mukaan viikolla 11. Lawra hoitaa tarjoilut (varainhankinta). Päätettiin budjetoida sekä kevään että syksyn liittokokouksiin tarjoiluihin 200 euroa/ kokous. Jalo selvittää sopivaa tilaa ja puheenjohtajaa kokoukseen.

5 14. Tapahtumat Laskiainen 4.3. Laskiainen väliviikolla. Mahdollisesti Jalo ja Niiranen ovat menossa Ullanlinnaan, teltan vieminen riippuu järjestäjien määrästä. Lawra haluaa mahdollisesti suorittaa varainhankintaa, mikäli teltta on paikalla Viikki GP Viimeinen rasti pidetään Kaiku-klubilla. Osallistumismaksu on henkilökohtainen sisältäen jatkobileet ja narikan. MMYL:lla voisi olla tankkausrasti Viikissä, kysellään sponssia esim. Valiolta Konsertti Monarilla Mahdollisesti pikkujoulukonsertti, selvitellään Monarin kanssa Jatkot Agronomiliiton vastavalmistuneiden illalliselle 4.4. Suvi Huttunen ja Heidi Hännikäinen kokoustavat tapahtumavastaavien kanssa tällä viikolla Vappu Allianssi & Zetorin veto Gloria on varattu viime vuonna, paikkaa kuitenkin pohditaan vielä erityisesti ensi vuoden kannalta. HYY:ltä kyselty mahdollisuutta järjestää Zetorin veto Ylioppilasaukiolla MMTDK:n Promootio Promovenditoimikunnan kokous järjestetään 4.2, Jalo ja Pirkola ovat menossa paikalle. Airuthaku on edelleen käynnissä. Speksiläiset mahdollisesti mukana patsaskierrossa Fuksiaiset Järjestetään viikolla PM-kisat Unicafe Viikunan kanssa neuvotellaan aamupalojen yms. järjestelyistä, Banketti järjestetään Viikunassa. Varainhankintaa selvitetään,

6 ruokatavarasponsoreita on jo saatu: mm. Valio ja Fazer. Lauri Lähteenmäki hoitaa kisojen taloutta. PM-kisoja varten kuvattiin promovideota Tahkolla. Ensimmäinen virallinen pm-kokous on torstaina 13.2 Viikin Monitoimitalon takkahuoneessa. Kokous on kutsuttu kokoon tammikuun lopussa. Päivämäärä valittiin äänestämällä. Tiistaina 4.2 kokoustetaan EE-talon vahtimestarien kanssa Viikunan tilojen käytöstä. Paikalle tulee päävahtimestarit, pm-kisavastaava Elina Tupamäki, pm-kisojen ruokavastaava Petteri Hänninen ja bankettivastaava Heli Suutarla. Muiden maiden joukkeenjohtajien kanssa pidetty yhteyttä. Kaikki 3 (Ruotsi, Tanska ja Norja ovat lähettämässä joukkueet syyskuussa Viikkiin. Majoitusmahdollisuuksia pohditaan vielä. B- ja C-grundi on jo luvattu pmkisojen ajaksi MMYL:n käyttöön Speksi Tuottajia etsitään edelleen, muihin tehtäviin on tullut hakemuksia. 15. Kansainvälisyys Suomi Night 7.2. Järjestetään YFK:n Käärmeenpesällä klo 18 alkaen. Järjestöesittelyt alkavat klo 19, kaikkia MMYL:in järjestöjä odotetaan paikalle. Kutsu lähetetty kansainvälisille opiskelijoille MMTDK:n kanslian, englanninkielisten sähköpostilistojen ja facebook:in kautta sekä ainejärjestöjen hallituksille sekä erikseen kv-vastaaville tai puheenjohtajille. Myös EKY lähtee tänä vuonna mukaan. Illan tarjoilubudjetiksi sovittiin 200e. Kustannukset jaetaan tasan tiedekuntajärjestöjen kesken eli järjestökohtaiseksi summaksi tulee noin 50e. Sovittiin, että tapahtuman talous pyörii MMYL:in kassan kautta, sillä MMYL:n tilillä on jo valmiiksi noin 120e yhteisen kv-toiminnan rahoja.

7 KV-toimintasuunnitelma melkein valmis. Viime vuonna suunniteltiin ja tilattiin 300 kpl kv-haalarimerkkejä (Viikki International) ja ne myytiin loppuun 2,5 tunnissa julkaisupäivänä, joten niitä voisi tilata lisää Lounastettiin yhdessä Biosfäärin kv-vastaavan kanssa. Keskusteltiin edellisvuoden toiminnasta ja pohdittiin mitä asioita pitää kehittää ja miten Kokoonnuttiin yhdessä Biosfäärin järjestöjen kanssa ja kartoitettiin kvtoimintaa ja sen mahdollisuuksia. Puhuttiin tulevista tapahtumista ja suunniteltiin tulevaa yhteistyötä keväälle. Biosfääri on tänä vuonna vahvasti mukana kvtoiminnassa Kokoonnuttiin YFK: ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan kanssa. Tutustuttiin ja neuvoteltiin tiedekuntajärjestöjen välisestä yhteistyöstä kvtoiminnassa vuonna Myös Biosfääri tuli paikalle. Keskusteltiin myös Suomi Night:ista ja päätettiin sen järjestelyn vastuualueista Pidettiin toinen Suomi Night -suunnittelukokous yhdessä YFK:n, Biosfäärin ja EKY:n kanssa. Kartoitettiin mm. illan ohjelmaa ja suunniteltiin tarjoiluja. 16. Lawra-projekti Lawra sai rahaa kaivon hankkimista varten. Lawra tekee paljon varainhankintaa tänä vuonna, aikomuksena on osallistua esim. laskiaisen tarjoiluihin. Projektityöntekijöitä oli istuttamassa puita Lawrassa. Lawra voisi olla myös esillä fuksilehdessä. Kokoustauko Tauon jälkeen sihteerinä toimi Laura Niiranen. 17. Liikunta MMYL Käsipallovuoro Moila ehdotti oman vuoron varaamista. Koska vuoron ei pitäisi aiheuttaa kustannuksia, MMYL:lle, suositeltiin yhteydenottamista Jyrki Walliniin (Agronomiliitto). Salivaraus suunniteltiin tehtäväksi syksyksi (koko salin vuokra). Pohdittiin yhteydenottoa muihin kerhoihin, mahdollisesti pidettäisiin esittelytunti. Akateemisten kasvintuottajien vuorolle Hiihtokisat WiSkin kanssa Tapahtuman tilanne on epäselvä, mutta FB-eventti tehty ja kokous aiheesta

8 aiotaan järjestää mahdollisimman pian HYY:n Amerikkalaisen jalkapallon joukkue Otettu yhteys HYY:n liikuntavaliokuntaan, mutta sieltä ei ole saatu vastausta. Lajia ehdotettiin kesäliikunnaksi Viikin tiedekuntajärjestöjen väliset olympialaiset Tapahtuman suunnittelu on aloitettu. On tullut kiitosta liikuntaeventtien (FB) teosta, tieto leviää. 18. Opintoasiat ja edunvalvonta Kokouskäytäntökoulutus Järjestetään klo 17 Agronomiliitolla, kouluttajana on Miiro Jääskeläinen. Lawra hoitaa tarjoilut. Ilmoittautuminen E-lomakkeella tulossa. Päätettiin budjetoida tapahtumaan 200 euroa. Agronomiliitto tarjoaa kahvit tilaisuuteen Opintojen suunnitteluaamupäivä Kokouksessa pidettiin MMYL:n puheenvuoro ja saatiin positiivista palautetta MMYL Opintojaos Otetaan mallia YFK:lta, joilla on oma opintovaliokunta. Ehdotettiin MMYL Opintojaos facebook-ryhmän mainostamista MMYL: n facebook-ryhmässä Hallopedit Pidetään aktiivista yhteyttä ja pyritään aktivoimaan hallopedejä tapaamaan yhdessä ennen kokouksia Tiedekunnan toimikunnat Tiedekunnalta toivotaan pyyntöä opiskelijajäsenten nimittämisiksi. Tämä kausi loppuu Viikin parkkimaksut Anna-Maija Lukkarilta tullut viesti. Opiskelijoille voidaan myöntää pitkäaikaispysäköintioikeus, tulossa käyttöön syyslukukaudella. Puhuttiin

9 pyöräilymahdollisuuksien parantamisesta. Tarvittaessa tehdään kyselyä opiskelijoiden autoilusta MMTDK Seinäjoen OPO-päivillä 7.2. Tiedekunta ei ole ennen ollut OPO-päivillä. Helsingin yliopiston tiedekunnista vain MMTDK on edustamassa Kupoli + Klusteri Yhteiskokous pidetty ja sopimusluonnokset ovat kommentoitavissa netissä. Toivottiin MMYLn hallituksesta edustajaa HYYn tiedekuntajärjestöjen PJ -tapaaminen Pöydättiin Viikin tiedekuntajärjestöjen PJ -tapaaminen Pöydättiin. 19. Työelämä- & alumniasiat Yhteydenpito Agronomiliittoon & Metsänhoitajaliittoon Tiedottaja ja varapuheenjohtaja ottavat yhteyttä ja ilmoittautuvat MMTDK:n Alumnitapahtuma Seinäjoella Ei mitään uutta ViikkiAreena Järjestely on alkamassa, järjestöihin on otettu yhteyttä. 20. Muut esille tulevat asiat Kuvat ja tiedot (tehtävä, nimi, sähköposti ja ainejärjestö) hallituslaisista tulossa ilmoitustaululle, kuvat saatava keskiviikoksi 5.2. Esitettiin termospullojen ostamista MMYL:lle. Päätetään ostaa yksi 5 litran ja kaksi 3 litran termospulloa. Valtuutetiin Uula hankkimaan termospullot. Päätettiin järjestää vappu-haalarimerkkikilpailu. Voittajan palkinto päätetään myöhemmin.

10 21. Seuraava kokous Päätettiin pitää maanantaina 17.2., kellonaika doodlataan. 22. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Pöytäkirjan vakuudeksi Helsingissä Tommi Jalo puheenjohtaja Laura Pirkola sihteeri

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Hallituksen kokous 3 / 2014 Pöytäkirja Aika: 17.2.2014, klo 14.15 Paikka: Agronomiliitto, Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8 Paikalla: Laura Niiranen (pj), Tommi

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja

Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja Aika: 15.1.2014 kello 17 Paikka: Viikin Monitoimitalon takkahuone Paikalla: Tommi Jalo (pj), Jenni Styrman, Mari Lahti, Terhi Mäkinen, Samica Sadik (poistui 19.50),

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Hallituksen kokous 8 / 2014 Pöytäkirja Aika: 26.11.2014 klo 14 Paikka: Kabinetti, Ravintola Ladonlukko Paikalla: Tommi Jalo (pj), Mari Lahti, Terhi Mäkinen,

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011 MMYL ry Hallituksen kokous 6/2011 Aika: 4.5.2011 klo 17:30. Paikka: MMYL ry:n kerhohuone (Latokartanonkaari 7, 1. krs.) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Paavo Lyytikäinen, Eeva Puustjärvi, Charlotta Hyttinen,

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2011

Hallituksen kokous 1/2011 Hallituksen kokous 1/2011 Aika:!! 21.1.2011 klo 18:00 Paikka:! Kokoushuone Lakki (Mechelininkatu 3C, 00100 Helsinki) Läsnä:! Vertti Virkajärvi (puheenjohtaja), Alpo Martikainen (sihteeri), Mikko Nieminen,!!

Lisätiedot

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki)

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) MMYL ry Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 6.4.2011 klo 18:00. Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Ville Makkonen, Paavo

Lisätiedot

MAATALOUS-METSÄYLIOPPILAIDEN LIITTO MMYL RY

MAATALOUS-METSÄYLIOPPILAIDEN LIITTO MMYL RY MAATALOUS-METSÄYLIOPPILAIDEN LIITTO MMYL RY FUKSIOPAS 2014 SISÄLLYSLUETTELO Puheenjohtajan tervehdys Päätoimittajan palsta Fuksivastaavan terveiset Hallitus esittäytyy Ajankohtaisia uutisia edunvalvonnasta

Lisätiedot

13.02.2014. Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava

13.02.2014. Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja ja Specia-vastaava Emile ry Pöytäkirja 13.02.2014 Emile ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika 13.02.2014 klo 17.36-19.12 Paikka Ylä-Ruthin kabinetti Läsnä Johanna Hollström puheenjohtaja Iisa Lehtiniemi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Paikka: Otakaari 5 (D103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 8.1.2014,

Lisätiedot

Tiedotusvastaava Sunnarin, yleisvastaava Tolvasen ja avustavan kurssipäällikkö Kärjen muutto on pahasti kesken.

Tiedotusvastaava Sunnarin, yleisvastaava Tolvasen ja avustavan kurssipäällikkö Kärjen muutto on pahasti kesken. PÖYTÄKIRJA 6.1.2005 1/2005 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai 6.1.2005 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Sörnäisten rantatie 33 Emilia Kaikkonen, puheenjohtaja Elina Lemmetty, sihteeri Ritva

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

Reetta toi kokoustuomisiksi ruisnachoja, aakkoskarkkeja ja suklaata.

Reetta toi kokoustuomisiksi ruisnachoja, aakkoskarkkeja ja suklaata. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 4/2015 Aika: 29.1.2015, 16.30 Paikka: T Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Lauri Lavanti, Mira Lindroos, Jooel Friman, Johannes

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002. AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00

Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002. AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00 Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002 AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00 PAIKKA:Kuntaliitto, 2. Linja 14, kokoushuone B 3.2 LÄSNÄ: Camilla von Bonsdorff, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAKENNUSINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015

RAKENNUSINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 Aika: 23.2.2015 klo 18.00 Paikka: Rakentajanaukio 4A, Espoo Huone K2 Läsnä: Janne Nikkonen, pj. Janne Peltola (poistui kohdassa 14.1) Mikko Tuohino, s. Juho Keiski (poistui kohdassa 14.2) Marketta Ruutiainen

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014 Aika: Torstai 16.1.2014 klo 18.00 Paikka: Asteriskin toimisto, ICT-talo Läsnä: Hannu Ala-Olla Marlo Ekberg Mikko Lainio Arttu Laitinen

Lisätiedot

RL nuorisotyöryhmän avoin kokous 1/2014

RL nuorisotyöryhmän avoin kokous 1/2014 Aika: 26.1.2014 Paikka: Siikaranta Käsiteltävät asiat Aika Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen hyväksyminen 3. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen 4. SuPerRaksa

Lisätiedot

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja Pöytäkirja 19.1.2015 1 / 5! Justus ry/rf Hallituksen pöytäkirja Aika: ke 19.1.2015 Paikka: Pitkäkatu 28, 65100 Vaasa, Tammipiha, 4. krs Läsnä: Poissa: Esityslista 1 Kokouksen avaus Juho Aittasalo Santeri

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 12 Rokua Geopark -ecxursio. Hyväksyttiin työjärjestys edellä mainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 12 Rokua Geopark -ecxursio. Hyväksyttiin työjärjestys edellä mainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Atlaksen hallituksen kokous 6.5.2014 klo 15:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 15:04. 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011. Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat. OIKOS ry OIKOS. ry.

TOIMINTAKERTOMUS 2011. Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat. OIKOS ry OIKOS. ry. Ravitsem O TOIMINTAKERTOMUS 2011 Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry Helsingin Yliopisto OIKOS ry. Ravitsemustieteen ja kuluttajaekonomian opiskelijat Sisällysluettelo 1. Katsaus

Lisätiedot

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marianne Väyrynen sekä Jenna Reunanen.

3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marianne Väyrynen sekä Jenna Reunanen. Kokous 2/2015 Fokus ry Kokous Aika: 10.2.2015 klo 16:15 Paikka: Lea Pulkkisen salin takkahuone, Agora Pöytäkirja Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Tanja Lehto, Bella Forsgren, Veli-Matti Heiska, Riitu

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kokous avattiin 9:56.

1. Kokouksen avaus Kokous avattiin 9:56. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Yhdistyksen kokous 2/2015 kevätkokous Aika 11.4.2015 klo 9:30 Paikka Psykologian laitos, Metria, Yliopistokatu 7, Joensuu Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja

Lisätiedot

Emil Virkki saapui 18.09. Emil Virkki poistui 18.10. Lauri Voipio saapui 18.22. Lauri Voipio poistui 18.25.

Emil Virkki saapui 18.09. Emil Virkki poistui 18.10. Lauri Voipio saapui 18.22. Lauri Voipio poistui 18.25. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 28/2014 Aika: 6.11.2014 klo 18.00 Paikka: TTalo, A106 Paikalla: Emmi Linkola, Tomi Laakso, Mikko LatvaKäyrä (poistui 19.13), Aleksi Talsi, Atte

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (8) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 15/2013 Aika: 24.10.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja (saapui kohdassa 11.)

Lisätiedot

Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS. Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10

Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS. Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10 Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10 Läsnä Poissa Piia Keskimaa, puheenjohtaja Irma Harden Jaana Saloniemi Anna-Mari

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 13.2.2005 07/2005

PÖYTÄKIRJA 13.2.2005 07/2005 PÖYTÄKIRJA 13.2.2005 07/2005 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Sunnuntai 13.2.2005 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Sörnäisten rantatie 33 Emilia Kaikkonen, puheenjohtaja Elina Lemmetty, sihteeri

Lisätiedot

Läsnäolijat: Veera Koskinen, Kea Tossavainen, Ville Korhonen, Marjo Suvanto, Janne Saarela. Pöytäkirja

Läsnäolijat: Veera Koskinen, Kea Tossavainen, Ville Korhonen, Marjo Suvanto, Janne Saarela. Pöytäkirja Jyvioni - Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry Hallituksen kokous 11/2011 Aika: 13.10.2011 klo 18 Paikka: Keski-Suomen vihreiden toimisto, Kyllikinkatu 1, 2krs. Läsnäolijat: Veera Koskinen, Kea

Lisätiedot

Vice President for Marketing Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Marketing Vice President for Seminars & Conferences. Vice President for Student Trainee Exchange Programme European Law Students Association - ELSA Turku ry Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2015 HALLITUKSEN KOKOUS 2/2015 PÖYTÄKIRJA Päivämäärä ja aika: 12.1.201 klo 14.15 Paikka: SH

Lisätiedot

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 Liedon nuorisovaltuusto Pöytäkirja -Liedon nuva 27.3.15 Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 LIEDON NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Aika: 27.1.2012 klo 19.00

Lisätiedot

Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05

Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05 Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05 Aika: Tiistai 25.1. klo 18.00 Paikka: Oppimiskeskus Alexandria, ryhmätyötila 333 Läsnä: Suvi Knaapila, puheenjohtaja Risto Sandvik, varapuheenjohtaja Anna-Liisa

Lisätiedot