Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, Helsinki)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, 00150 Helsinki)"

Transkriptio

1 Hallituksen kokous 4/2011 Aika: Paikka: Paikalla: Poissa: Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, Helsinki) Vertti Virkajärvi (pj), Ville Makkonen, Heli Suutarla (vuosijuhlamestari), Eero Kananen, Charlotta Hyttinen, Eeva Puustjärvi, Paavo Lyytikäinen, Hanna-Kaisa Mäkelä, Iida Sivula, Teija Hakkarainen, Alpo Martikainen (sihteeri), Miiro Jääskeläinen ja Mikko Nieminen. Jenni Westerlund. 1.Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17:15. 2.Kokouksen järjestäytyminen Valittiin ääntenlaskijoiksi Mikko Nieminen ja Alpo Martikainen. 3.Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4.Esityslistan hyväksyminen Lisättiin kohta Talous ja hyväksyttiin esityslista. 5.Pöytäkirjan hyväksyminen 6.Toimialakierros Tiedotus: Hyväksyttiin pöytäkirja 3/2011. Keskusteltiin Facebook -sivun tekemisestä MMYL:lle. Päätettiin, että siirrytään vähitellen MMYL-ryhmästä MMYL-sivuun. Paavo ja Alpo hoitavat MMYL-sivun rakentamisen ja julkaisun. Tapahtumavastaavat muistuttivat, että Viikki GP on avoin kaikille opiskelijoille. Koko hallitus sitoutui mainostamaan Viikki GP:tä kavereilleen. Lawra: Keskusteltiin MMYL ry:n tilinkäyttöoikeuksista. Iida kertoi, että Lawralta tulee rasti Viikki-GP:hen ja lisäksi Lawra tekee banaanivohveleita Viikki GP:hen. Keskusteltiin Lawran uudesta merkistä. Iida kerto, että Lawralle on tullut kysely Lawrassa työskentelyyn. Iida menee ympäristövastaavien koulutukseen ja ympäristöohjelmakeskusteluun 1.4. Iida laittaa KEPAn (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) viestin hallituslistalle. Lawran puheenjohtaja menee motivaatioviikolle puhumaan. Liikunta:

2 Opintotoiminta: Urheiluvastaava kertoi, että hiihtokisoihin osallistui 6 joukkuetta. Jäsenjärjestöistä mukana olivat Myo, Sampsa ja BOA ja lisäksi mukana oli SvNK sekä metsälaitoksen henkilökuntaa. Osallistujat tykkäsivät tapahtumasta, mutta katsojia olisi voinut olla enemmän. Jatkot järjestettiin B-grundin saunalla. Teltta oli helppo koota ja se toimi hyvin. Ensi vuonna hiihtolenkki voisi olla pidempi ja lisäksi voisi olla makkaranpaistoa ja muuta oheistoimintaa. Tapahtuma on hyvä pitää alkoholittomana, jatkoilla voi sitten ottaa oluen. PM-kisojen bussi on nyt varattu. Kevään aikana on tarkoitus kerätä ilmoittautumiset. Teija huomautti, että pokaali pitää kaivertaa ja laiva pitää varata pian. Ville lupautui auttamaan kisasponsorien hankkimisessa. Opintoiltaan osallistui n. 10 henkeä. Taloustieteen ja maataloustieteen laitoksilta kukaan ei päässyt paikalle. Tapaamisesta olisi voinut tehdä Doodlen, jotta oltaisiin saatu enemmän osallistujia. Tapahtuma oli kuitenkin hyvin onnistunut. Opintoillassa keskusteltiin yliopiston strategian päivittämisestä ja lisäksi selvisi, että tilastotieteen opinnot on otettu tiedekuntaneuvoston käsittelyyn. Seuraava opintoilta järjestetään todennäköisesti syksyllä. Viikki saattaisi olla seuraavalle tapaamiselle sijainniltaan otollisempi paikka kuin keskusta. Miiro on tavannut yliopistokollegion edustajia. Miiro kertoi, että kollegiossa kuulee paljon asioita ja niitä olisi hyvä saada muidenkin tietoisuuteen. Charlotta kertoi, että tiedekuntaneuvostossa on puhuttu tilastotieteen opetuksen uudistamisesta ja että asia herätti neuvostossa normaalia enemmän kiinnostusta. MMYL ry:n olisi hyvä esittää neuvostolle opiskelijoiden mielipide. Tilastotieteen opinnoissa voitaisiin tehdä yhteistyötä Kumpulan kanssa. Miiro kertoi, että taloustieteeltä puuttuu laitoksen opetuksesta vastaava henkilö. Keskusteltiin opinnoihin liittyvästä laitosten vastuunjaosta. Tulevien hallintovaalien toteutuksesta ei ole vielä mitään päätöksiä. Laitosneuvostoihin olisi hyvä saada joitakin fukseja ja olisi hyvä, jos jotkin hallinnonopiskelijaedustajat jatkaisivat kauttaan. Puheenjohtaja muistutti, että vaalien järjestelyt on hyvä aloittaa jo hyvissä ajoin kevään puolella. Opintovastaavat ilmoittivat ottavansa yhteyttä jäsenjärjestöjen opintovastaaviin. PR: Varapuheenjohtajan (Ville) mielestä varainkeruu on nyt tärkeintä PRtoimintaa. Varainkeruulle on kolme vaihtoehtoa: voidaan joko tehdä työtä, myydä jotain tai hankkia lahjoituksia/sponsoreja. Yksi parhaista tavoista kerätä rahaa on myydä uuteen telttaan mainostilaa. Paavo kertoi, että yliopiston Alumnitoiminnalle voisi myydä paikan MMYL ry:n teltasta. Charlotta sanoi, että vuosijuhlien laululehtiöihin olisi myös hyvä ottaa sponsorien logoja. Päätettiin antaa Villelle valtuudet hankkia mainoksia telttaan sekä hankkia telttaan MMYL-painatukset.

3 Bileet ja tapahtumat Ville huomautti, että hallituksen kokoukset ja yhdistyksen liittokokoukset voisi järjestää yritysten/organisaatioiden tiloissa. Esimerkiksi kevään päätöskokous voitaisiin järjestää yrityksen tiloissa. Tapahtumavastaavat kertoivat, että Viikki-GP:hen tulee on 13 rastia. Puhuttiin äänentoistosta. Päätettiin ostaa MMYL:lle äänentoistolaite/- laitteet. Äänentoiston hankintaa on varattu budjetin mukaan 500 euroa. Päätettiin hankkia hyvä äänentoistolaitteista, mutta kaikkea 500 euroa ei ole pakko käyttää. Vaahtobileiden vaahto ei ole vielä varmistunut. DOMin kanssa kaikki on nyt hoidossa. Jotta tapahtumasta päästään omille, tulee lippuja myydä kappaletta. Hallitus hoitaa lipunmyynnin DOMin ovelta. Lipunmyyntivuorot: klo Charlotta ja Eero, klo Alpo ja Vertti, klo Paavo ja Teija, klo Hanna ja Miiro, klo 24-01?. Vappua varten on tehtävät sopimukset liittojen kanssa ovat vielä kesken. Zetorinveto on hoidossa. Pohjanhovibileet ovat hyvällä mallilla. MMYL:lle on varattu 80 lippua. Bileisiin tulee vappuverstas, jossa sotketaan ihmisten naamoja. MMYL:n ja Biosfäärin on keksittävä mitä vappuverstaassa käytännössä tehdään. Mikko tekee vappua varten skumppavertailun. 7.Talous 8.Logo Taloudenhoitaja (Mikko) kertoi, että kaikki taloudenhoitajalle toimitetut maksut on maksettu. MMYL ry:n tileillä on rahaa seuraavasti (liite 1): käyttötili 27485e, Lawra 6542e, IAAS 3035e, PM 3768e. Osakkeiden arvo on yhteensä n euroa rahastojen arvo on n Mikko sanoi tekevänsä uuden kulukorvauslomakkeen. Mikko kertoi tekevänsä yhteenvedon tileistä jokaiseen kokoukseen. Mikko kertoi, että yhdestä Lawra kulukorvauksesta puuttuu kuitti. Päätettiin hyväksyä kulukorvaus maksettavaksi vaikka kuitti puuttuu. Mikko ja Ville menevät käymään pankkineuvojalla. Tapauksen anti käsitellään seuraavassa kokouksessa. Päätettiin poistaa tilinkäyttöoikeudet kaikilta muilta paitsi Iida Sivulalta (sotu). Myönnettiin tilinkäyttöoikeudet Mikko Niemiselle ( P) ja Vertti Virkajärvelle ( C). Vertti kertoi, että huhujen mukaan jotkut ovat jo aloittaneet logojen suunnittelun vaikka kilpailu ei ole vielä virallisesti alkanut. Tätä pidettiin oikein positiivisena asiana. Päätettiin, että ei tehdä logokilpailusta julisteita. Mikko kertoi, että logolle olisi hyvä määrittää kriteerit. Päätettiin logo vaatimuksiksi, että sen tulee olla: - digitaalisessa muodossa - mikäli mahdollista skaalautuvana vektorigrafiikkana tai riittävän tarkassa muodossa julkaisemista varten

4 - kolmena eri kokona ja toimittava mustavalkoisena ja värillisenä Kirjekuoren kulmaan, nettisivuille ja A4 taustalle vesileimana. Tehdään kilpailu vain logosta. Logokilpailun deadline on 5.4. Palkinto on 200 arvoinen. Varataan 100 euroa logon muuttamiseksi julkaisukelpoiseksi. Paavo ottaa vastaukset vastaan ja ei osallistu merkkien arvosteluun. Sanallinen peruste logon tueksi. Miten logo kuvaa MMYL ry:tä. 9.Nettisivut Paavo kertoi, että nettisivupalaveri pidetään klo 16 MMYL ry:n kerhohuoneella. 10.Järjestökierrokset 11.Vuosijuhlat 12.Ilmoitusasiat Vertti haluaisi, että järjestökierrokset aloitettaisiin jo nyt keväällä. Osa järjestökummeista kertoi jo käyneensä kummijärjestönsä kokouksessa, mutta osalta käynti oli vielä tekemättä. Charlotta kertoi, että Agro Forstin vuosijuhla on 9.4. Päätettiin, että Miiro ja Charlotta lähtevät edustamaan Agro Forstin vuosijuhliin. Lipidin Sikajuhlat pidetään 8.4. ja sinne lähtevät edustamaan Eero ja Paavo. Sihteeri lupasi laittaa postissa tulleet kutsut hallituslistalle, jos niitä ei keretä muuten käsittelemään. Heli (vuosijuhlamestari) esitti saamansa vuosijuhlatarjoukset. Tarjouksia on saatu Bank -ravintolasta, Vanhalta ja Korjaamolta. Bank on kallein. Vanhan (Unicafe) tarjous (80e/osallistuja) ei sisällä kahveja. Jos pidetään juhlat Vanhalla, niin Alinassa voisi pitää jatkot. Korjaamolta ei ole tullut menu-tarjousta, joten ei voida vielä sanoa sen lopullista hintaa. Keskusteltiin työvoimasta vuosijuhliin. Pidettiin hyvänä asian, että Heli kokoaa itselleen vuosijuhlatoimikunnan, jossa on edustusta eri jäsenjärjestöistä. Heli sanoi, että hän kyselee vielä lisää tarjouksia. Jos tarjouksia ei kuitenkaan tule lisää, niin pidetään vuosijuhlat Vanhalla. Jos juhlat pidetään vanhalla, niin Alinasali tulee varata heti varauskierrosten alettua. Pidettiin hyvänä asiana, että varattaisiin myös alasauna jatkojen jatkoja varten. MMYL ry:n teltta ja pöytä ovat saapuneet. Puheenjohtaja oli saanut kutsu latokartanon yo-kylän kevätjuhlaan (16.4.). Ville lähtee Vertin mukaan edustamaan yo-kylän kevätjuhlaan. Ville kertoi, että hän toimii tämän vuoden HYAL ry:n yhdyshenkilönä. Ville kerää kevään aikana HYAL ry:n viikkilistaa edustajistovaaleja varten. Ville kertoi, että seuraavassa kokouksessa kuullaan lisää HYAL ry:n toiminnasta. Vertti kertoi yleisesti edustajiston toiminnasta. 13.Muut esille tulevat asiat. Seuraava kokous pidetään 6.4.

5 Keskusteltiin kerhohuoneen tilasta. Sovittiin, että Mikko hoitaa kerhohuoneelle kahvitarpeet ja Alpo yhdessä Eevan ja Paavon kanssa tekevät tilaa MMYL ry:n ilmoituksille. Keskusteltiin kerhohuoneen kaapeista. Päätettiin, että Lawra saa Hot Ratsin kaapin. Alpo selvittää mistä saadaan avain Hot Ratsien kaappiin. Keskusteltiin MMYL ry:n markkinointikokouksen pitämisestä. Ville kutsuu markkinointikokouksen koolle toukokuussa. 14.Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20:23. Pöytäkirjan vakuudeksi!!! Puheenjohtaja!!!!! Sihteeri!!! Nimenselvennys!!!!! Nimenselvennys

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011 MMYL ry Hallituksen kokous 6/2011 Aika: 4.5.2011 klo 17:30. Paikka: MMYL ry:n kerhohuone (Latokartanonkaari 7, 1. krs.) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Paavo Lyytikäinen, Eeva Puustjärvi, Charlotta Hyttinen,

Lisätiedot

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki)

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) MMYL ry Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 6.4.2011 klo 18:00. Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Ville Makkonen, Paavo

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2011

Hallituksen kokous 1/2011 Hallituksen kokous 1/2011 Aika:!! 21.1.2011 klo 18:00 Paikka:! Kokoushuone Lakki (Mechelininkatu 3C, 00100 Helsinki) Läsnä:! Vertti Virkajärvi (puheenjohtaja), Alpo Martikainen (sihteeri), Mikko Nieminen,!!

Lisätiedot

Hallituksen kokous 2/2011

Hallituksen kokous 2/2011 Hallituksen kokous 2/2011 Aika:!! 8.2.2011 klo 18:00 Paikka:! Punavuoren ahven (Punavuorenkatu 12, 00100 Helsinki) Läsnä:! Vertti Virkajärvi (puheenjohtaja), Alpo Martikainen (sihteeri), Hanna-Kaisa!!

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 Y-tunnus 1734154-9

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 Y-tunnus 1734154-9 Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 MMYL ry Hallituksen kokous 3/2013 Pöytäkirja Aika 21.2.2013 klo 18.00 Paikka Paikalla Klusteri Teija

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.24. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.24. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 10.3.2004 12/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Keskiviikko 10.3.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 1.10.2012 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Yhdistyksen kerhohuoneisto Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.8.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

Maatalous metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Pöytäkirja HALLITUKSEN KOKOUS 2/2013 Aika 29.01.2013 klo.16:00 Paikka MMYL:n kerhohuone Paikalla: Teija Hakkarainen, Helmi Kärjä, Juhani Vainio, Emma Kuntze,

Lisätiedot

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus.

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.5.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5. krs Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto Markkanen

Lisätiedot

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1)

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1) PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Paikka: Merikannontie 3 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah (poistui kohdassa 7.4) Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2011

PÖYTÄKIRJA /2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.4.2007 19/2007

PÖYTÄKIRJA 21.4.2007 19/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 21.4.2007 Paikka: Läsnä: Taloudenhoitaja Karlssonin koti Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas Rytkönen Hannu Häkkänen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 13.10.2014 35/2014

PÖYTÄKIRJA 13.10.2014 35/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 13.10.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai 21.3.2014 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 2.6. klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 27.2.2017 klo 16.06 Paikka: Paikalla: Ryhmätyöhuone C1, Tampereen yliopisto Julius Tavasti Kyösti Husso Matti Andersson Suvi Tiilimäki Annika Nevanpää Melina Kukkonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.5.2014 Paikka: Tallikuja 2 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt (saapui

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 7.5.2012 Paikka: Läsnä: Asianajotoimisto Krogerus Oy Unioninkatu 22 Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen Mikko Murto

Lisätiedot

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta.

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta. PÖYTÄKIRJA 9.1.2012 2/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Maanantai 9.1.2012 klo 17.15 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33B Läsnä: Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 2.7.2011 Paikka: Läsnä: Villamonlahdentie 67, Hämeenlinna Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

Sihteeri Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta.

Sihteeri Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.15 Paikka: Mannerheimintie 3 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.4.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Todettiin FC Force Majouren voittaneen kevään yliopistosarjan mestaruuden. Onniteltiin joukkuetta.

Todettiin FC Force Majouren voittaneen kevään yliopistosarjan mestaruuden. Onniteltiin joukkuetta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.30 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.11. klo 18.30 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

Puheenjohtaja Tukiainen kertoi Kiitossitsien ja Kevätkauden päättäjäisten järjestettävän Kaivohuoneella.

Puheenjohtaja Tukiainen kertoi Kiitossitsien ja Kevätkauden päättäjäisten järjestettävän Kaivohuoneella. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 3/2015 AIKA: 15.4.2015 klo 19.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Pykälän ry:n toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Asta Tukiainen, puheenjohtaja Laura Linnove, varapuheenjohtaja Tiia

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.16. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.16. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 29.11.2004 43/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.11.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8.9.2014 30/2014

PÖYTÄKIRJA 8.9.2014 30/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 8.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Jere Hjelt Katariina Järvi

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 9.3.2015 kello 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 9.3.2015 kello 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: kello 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 05.10.2004 35/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 05.10.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira

Lisätiedot

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta.

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 20.8.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9.5.2011 16/2011

PÖYTÄKIRJA 9.5.2011 16/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.5.2011 Paikka: Fondia Oy, Lönnrotinkatu 5 Läsnä: Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2013

PÖYTÄKIRJA /2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Sunnuntai 24.11.2013 Paikka: Läsnä: Tallikuja 2 D Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko Britta Riipinen Eero Rapola

Lisätiedot

Hallituksen kokous 6 / 2014 Pöytäkirja

Hallituksen kokous 6 / 2014 Pöytäkirja Hallituksen kokous 6 / 2014 Pöytäkirja Aika: 6.10. klo 14.00 Paikka: MMYL Kertsi Paikalla: Tommi Jalo (puheenjohtaja), Petteri Hänninen, Jenni Styrman, Moila Ant- Wuorinen, Juulia Ahlholm (poistui klo

Lisätiedot

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi.

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi Otto Markkanen Tuomo Leino Panu

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3.6.2013 22/2013

PÖYTÄKIRJA 3.6.2013 22/2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 3.6.2013 Paikka: Bulevardi 19 A 18 Läsnä: Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tuomas Haavikko Britta Riipinen (saapui kohdassa 7.1.) Eero

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 14.4.2014 Paikka: Porthaninkatu 4 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt Katariina

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Pykälä ry. Pöytäkirja 11.7.2015 4/2015

Pykälä ry. Pöytäkirja 11.7.2015 4/2015 Pykälä ry Yleisvaliokunnan kokous Paikka: Mäntykalliontie 54, 21580 Karuna Paikalla: Elmiira Kutvonen Mikko Sukura Susanne Hakkarainen Toni Päärni Anniina Konttinen Tuomas Tuominen Harri Gröhn Jesse Heiskanen

Lisätiedot

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta.

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 15.9.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto

Lisätiedot

Pykälä ry Yleisvaliokunnan kokous /2012 Paikka: Pihlajatie 17 A 15

Pykälä ry Yleisvaliokunnan kokous /2012 Paikka: Pihlajatie 17 A 15 Pykälä ry Yleisvaliokunnan kokous 22.5.2012 5/2012 Paikka: Pihlajatie 17 A 15 Läsnä: Suvi Syvänen Tommi Kolehmainen Jussi Koivusalo Joonas Koskivirta Eero Rapola Terhi Salmi Monica Savander Tiia Heikkinen

Lisätiedot

Siirrettiin edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.1.2015 klo 18.00 Paikka Läsnä: Pykälä ry:n kerhotilat, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 03/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 28.01.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 209, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 03/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Eetu V., Tiina, Tinja, Katri, Saara, Veera, Maija V., Johanna H., Riikka, Eetu A., Liisa. Arttu 16.15.

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 23.3.2009 kello 18.30 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna

Lisätiedot

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: maanantai 23.1.2017 klo 18:15 Paikka: Kahvila Presso Läsnä: Riikka Rintala (puheenjohtaja) Jonas Hammarström

Lisätiedot

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä.

Sihteeri Hellgrén, ulkoasiainvastaava Viherkenttä ja opintovastaava Tukiainen kertoivat saaneensa opintopisteitä. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: 7.1.2017 klo 15.07 Paikka: TOAS Markuksentorin kerhotila Paikalla: Julius Tavasti Kyösti Husso Timo Nättinen Lassi Hursti Mikko Koikkalainen Assi-Jutta Kuusela

Lisätiedot

Yleisvastaava Merenmies kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Merenmiestä ruoasta.

Yleisvastaava Merenmies kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Merenmiestä ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 20.11.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen Iina-Mari Supperi Otto Markkanen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015. Aika: 31.1.2015 klo 13.00. Paikka: Porthaninkatu 4 c 48

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015. Aika: 31.1.2015 klo 13.00. Paikka: Porthaninkatu 4 c 48 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 31.1.2015 klo 13.00 Paikka: Porthaninkatu 4 c 48 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 29.1.2007 6/2007

PÖYTÄKIRJA 29.1.2007 6/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.1.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Hannu

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo 18.00 9.1.2013 Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Anna Pesonen puheenjohtaja Henriikka Knuutti sihteeri Vesa Savolainen Eveliina Hirvonen Maria

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2013

PÖYTÄKIRJA /2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Sunnuntai 1.9.2013 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.9.2014 32/2014

PÖYTÄKIRJA 22.9.2014 32/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Jere Hjelt Katariina

Lisätiedot

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja.

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja. 1(5) Kronos r.y. PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 29.3.2011 kello 18 Paikka: Läsnä: Lingva, Uusi ylioppilastalo Mari Kyllönen (pj), Anna Hyödynmaa, Jenni Jussila, Tero Juutilainen, Aino Kuhmonen,

Lisätiedot

Yleisvastaava Kutvonen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Kutvosta ruuasta.

Yleisvastaava Kutvonen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Kutvosta ruuasta. PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Unioninkatu 22 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 15.9.2014 31/2014

PÖYTÄKIRJA 15.9.2014 31/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 15.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8.10.2007 37/2007

PÖYTÄKIRJA 8.10.2007 37/2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 8.10.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Onniteltiin ympäristövastaava Norrosta uudesta työpaikasta. Puheenjohtaja Liukkonen iloitsi Kertun Kepittäjäisten lähestymistä.

Onniteltiin ympäristövastaava Norrosta uudesta työpaikasta. Puheenjohtaja Liukkonen iloitsi Kertun Kepittäjäisten lähestymistä. PYKÄLÄ RY:N Yleisvaliokunnan kokous 2/2017 Aika: klo 20:00 Paikka: Läsnä: Pykälän toimisto, Mannerheimintie 3 B, 5. krs Teemu Liukkonen, puheenjohtaja Ida-Maria Wikström, sihteeri Anna Norros Sara Antonacci

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017 1 (5) Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Poissa 1 Kokouksen avaus Eeva Rossi puheenjohtaja 1 18 Nadja Marjomaa varapuheenjohtaja 1 18 Marika Jussila rahastonhoitaja 1 18 Karoliina Räsänen tapahtumavastaava

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2012

PÖYTÄKIRJA /2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 23.4.2012 Paikka: Maistraatinkatu 7 E 26 Läsnä: Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen Mikko Murto Kristian Krootila

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2011

PÖYTÄKIRJA /2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 7.6.2011 Paikka: Läsnä: Mannerheimintie 3B, 5. krs Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 14.3.2011 10/2011

PÖYTÄKIRJA 14.3.2011 10/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 14.3.2011 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 (6) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2012 Aika: 14.12.2011 kello 17.00 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone, Skinnarila, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Borgström Toni

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta.

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2017 AIKA: klo 18.30 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen kerhohuoneisto Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs Helinä Teittinen, puheenjohtaja Jemina Fallenius, sihteeri Tuomas Rudanko Joel

Lisätiedot

Tampereen yliopiston julkisen talousjohtamisen opiskelijat Fiskus -yhdistyksen hallituksen kokous.

Tampereen yliopiston julkisen talousjohtamisen opiskelijat Fiskus -yhdistyksen hallituksen kokous. PÖYTÄKIRJA 15.05.2013 Tampereen yliopiston julkisen talousjohtamisen opiskelijat Fiskus -yhdistyksen hallituksen kokous. Aika: 15.05.2013 klo 17 Paikka Kasinokabinetti, Tampereen yliopisto, Kanslerinrinne

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2013

PÖYTÄKIRJA /2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 23.4.2013 Paikka: Kattosauna Sivistys, Leppäniemenkatu 11 Läsnä: Suvi Syvänen, puheenjohtaja Niina Karjunen, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko Eero

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja Pöytäkirja 19.1.2015 1 / 5! Justus ry/rf Hallituksen pöytäkirja Aika: ke 19.1.2015 Paikka: Pitkäkatu 28, 65100 Vaasa, Tammipiha, 4. krs Läsnä: Poissa: Esityslista 1 Kokouksen avaus Juho Aittasalo Santeri

Lisätiedot

Kiitettiin Yleisvastaava Kutvosta ja jäsen Mark Turusta kokouspaikan tarjoamisesta.

Kiitettiin Yleisvastaava Kutvosta ja jäsen Mark Turusta kokouspaikan tarjoamisesta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 17.00 Paikka: Arkadiankatu 21 Läsnä: Jere Hjelt, Puheenjohtaja Mia Hellgrén, Sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 20.4.2015 klo 17.30. Paikka: Lönnrotinkatu 5

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 20.4.2015 klo 17.30. Paikka: Lönnrotinkatu 5 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 17.30 Paikka: Lönnrotinkatu 5 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira Kutvonen Julius Viherkenttä

Lisätiedot

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Aika: 15.04.2005 kello 15.00. Paikka: Läsnä: Opintososiaalinen tila, Kemian laitos. Kirsi Ämmälä, puheenjohtaja Susanna Johansson, sihteeri Anne

Lisätiedot

Opintovastaava Markkanen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Markkasta ruoasta.

Opintovastaava Markkanen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Markkasta ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 2.9.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Panu Paajanen, varapuheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto

Lisätiedot

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012. Aika: Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo. Läsnä: Suvi Syvänen.

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012. Aika: Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo. Läsnä: Suvi Syvänen. Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012 Aika: 14.7.2012 Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo Läsnä: Suvi Syvänen Kristian Krootila Toni Kuosmanen Vili Thesleff Jussi Koivusalo Tuomas Haavikko Mira Mutru

Lisätiedot

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin.

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n vaalikokous Paikka: Luentosali C1, (Latokartanonkaari 5, 00790 Helsinki) Aika: 23.11.2016 klo 14.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 14.09. 2. Kokouksen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 24.5.2015 kello 19.30. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 24.5.2015 kello 19.30. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: kello 19.30 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 28.4.2014 18/2014

PÖYTÄKIRJA 28.4.2014 18/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 28.4.2014 Paikka: Pursimiehenkatu 12 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt

Lisätiedot

Puheenjohtaja Tirkkonen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tirkkosta ruoasta.

Puheenjohtaja Tirkkonen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tirkkosta ruoasta. Pöytäkirja 19.2.2012 8/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS 8/2012 Aika: Sunnuntai 19.2.2012 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 5 A, 5. krs Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 28.2.2011 8/2011

PÖYTÄKIRJA 28.2.2011 8/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 28.2.2011 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot