Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, Helsinki)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, 00150 Helsinki)"

Transkriptio

1 Hallituksen kokous 4/2011 Aika: Paikka: Paikalla: Poissa: Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12, Helsinki) Vertti Virkajärvi (pj), Ville Makkonen, Heli Suutarla (vuosijuhlamestari), Eero Kananen, Charlotta Hyttinen, Eeva Puustjärvi, Paavo Lyytikäinen, Hanna-Kaisa Mäkelä, Iida Sivula, Teija Hakkarainen, Alpo Martikainen (sihteeri), Miiro Jääskeläinen ja Mikko Nieminen. Jenni Westerlund. 1.Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17:15. 2.Kokouksen järjestäytyminen Valittiin ääntenlaskijoiksi Mikko Nieminen ja Alpo Martikainen. 3.Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4.Esityslistan hyväksyminen Lisättiin kohta Talous ja hyväksyttiin esityslista. 5.Pöytäkirjan hyväksyminen 6.Toimialakierros Tiedotus: Hyväksyttiin pöytäkirja 3/2011. Keskusteltiin Facebook -sivun tekemisestä MMYL:lle. Päätettiin, että siirrytään vähitellen MMYL-ryhmästä MMYL-sivuun. Paavo ja Alpo hoitavat MMYL-sivun rakentamisen ja julkaisun. Tapahtumavastaavat muistuttivat, että Viikki GP on avoin kaikille opiskelijoille. Koko hallitus sitoutui mainostamaan Viikki GP:tä kavereilleen. Lawra: Keskusteltiin MMYL ry:n tilinkäyttöoikeuksista. Iida kertoi, että Lawralta tulee rasti Viikki-GP:hen ja lisäksi Lawra tekee banaanivohveleita Viikki GP:hen. Keskusteltiin Lawran uudesta merkistä. Iida kerto, että Lawralle on tullut kysely Lawrassa työskentelyyn. Iida menee ympäristövastaavien koulutukseen ja ympäristöohjelmakeskusteluun 1.4. Iida laittaa KEPAn (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) viestin hallituslistalle. Lawran puheenjohtaja menee motivaatioviikolle puhumaan. Liikunta:

2 Opintotoiminta: Urheiluvastaava kertoi, että hiihtokisoihin osallistui 6 joukkuetta. Jäsenjärjestöistä mukana olivat Myo, Sampsa ja BOA ja lisäksi mukana oli SvNK sekä metsälaitoksen henkilökuntaa. Osallistujat tykkäsivät tapahtumasta, mutta katsojia olisi voinut olla enemmän. Jatkot järjestettiin B-grundin saunalla. Teltta oli helppo koota ja se toimi hyvin. Ensi vuonna hiihtolenkki voisi olla pidempi ja lisäksi voisi olla makkaranpaistoa ja muuta oheistoimintaa. Tapahtuma on hyvä pitää alkoholittomana, jatkoilla voi sitten ottaa oluen. PM-kisojen bussi on nyt varattu. Kevään aikana on tarkoitus kerätä ilmoittautumiset. Teija huomautti, että pokaali pitää kaivertaa ja laiva pitää varata pian. Ville lupautui auttamaan kisasponsorien hankkimisessa. Opintoiltaan osallistui n. 10 henkeä. Taloustieteen ja maataloustieteen laitoksilta kukaan ei päässyt paikalle. Tapaamisesta olisi voinut tehdä Doodlen, jotta oltaisiin saatu enemmän osallistujia. Tapahtuma oli kuitenkin hyvin onnistunut. Opintoillassa keskusteltiin yliopiston strategian päivittämisestä ja lisäksi selvisi, että tilastotieteen opinnot on otettu tiedekuntaneuvoston käsittelyyn. Seuraava opintoilta järjestetään todennäköisesti syksyllä. Viikki saattaisi olla seuraavalle tapaamiselle sijainniltaan otollisempi paikka kuin keskusta. Miiro on tavannut yliopistokollegion edustajia. Miiro kertoi, että kollegiossa kuulee paljon asioita ja niitä olisi hyvä saada muidenkin tietoisuuteen. Charlotta kertoi, että tiedekuntaneuvostossa on puhuttu tilastotieteen opetuksen uudistamisesta ja että asia herätti neuvostossa normaalia enemmän kiinnostusta. MMYL ry:n olisi hyvä esittää neuvostolle opiskelijoiden mielipide. Tilastotieteen opinnoissa voitaisiin tehdä yhteistyötä Kumpulan kanssa. Miiro kertoi, että taloustieteeltä puuttuu laitoksen opetuksesta vastaava henkilö. Keskusteltiin opinnoihin liittyvästä laitosten vastuunjaosta. Tulevien hallintovaalien toteutuksesta ei ole vielä mitään päätöksiä. Laitosneuvostoihin olisi hyvä saada joitakin fukseja ja olisi hyvä, jos jotkin hallinnonopiskelijaedustajat jatkaisivat kauttaan. Puheenjohtaja muistutti, että vaalien järjestelyt on hyvä aloittaa jo hyvissä ajoin kevään puolella. Opintovastaavat ilmoittivat ottavansa yhteyttä jäsenjärjestöjen opintovastaaviin. PR: Varapuheenjohtajan (Ville) mielestä varainkeruu on nyt tärkeintä PRtoimintaa. Varainkeruulle on kolme vaihtoehtoa: voidaan joko tehdä työtä, myydä jotain tai hankkia lahjoituksia/sponsoreja. Yksi parhaista tavoista kerätä rahaa on myydä uuteen telttaan mainostilaa. Paavo kertoi, että yliopiston Alumnitoiminnalle voisi myydä paikan MMYL ry:n teltasta. Charlotta sanoi, että vuosijuhlien laululehtiöihin olisi myös hyvä ottaa sponsorien logoja. Päätettiin antaa Villelle valtuudet hankkia mainoksia telttaan sekä hankkia telttaan MMYL-painatukset.

3 Bileet ja tapahtumat Ville huomautti, että hallituksen kokoukset ja yhdistyksen liittokokoukset voisi järjestää yritysten/organisaatioiden tiloissa. Esimerkiksi kevään päätöskokous voitaisiin järjestää yrityksen tiloissa. Tapahtumavastaavat kertoivat, että Viikki-GP:hen tulee on 13 rastia. Puhuttiin äänentoistosta. Päätettiin ostaa MMYL:lle äänentoistolaite/- laitteet. Äänentoiston hankintaa on varattu budjetin mukaan 500 euroa. Päätettiin hankkia hyvä äänentoistolaitteista, mutta kaikkea 500 euroa ei ole pakko käyttää. Vaahtobileiden vaahto ei ole vielä varmistunut. DOMin kanssa kaikki on nyt hoidossa. Jotta tapahtumasta päästään omille, tulee lippuja myydä kappaletta. Hallitus hoitaa lipunmyynnin DOMin ovelta. Lipunmyyntivuorot: klo Charlotta ja Eero, klo Alpo ja Vertti, klo Paavo ja Teija, klo Hanna ja Miiro, klo 24-01?. Vappua varten on tehtävät sopimukset liittojen kanssa ovat vielä kesken. Zetorinveto on hoidossa. Pohjanhovibileet ovat hyvällä mallilla. MMYL:lle on varattu 80 lippua. Bileisiin tulee vappuverstas, jossa sotketaan ihmisten naamoja. MMYL:n ja Biosfäärin on keksittävä mitä vappuverstaassa käytännössä tehdään. Mikko tekee vappua varten skumppavertailun. 7.Talous 8.Logo Taloudenhoitaja (Mikko) kertoi, että kaikki taloudenhoitajalle toimitetut maksut on maksettu. MMYL ry:n tileillä on rahaa seuraavasti (liite 1): käyttötili 27485e, Lawra 6542e, IAAS 3035e, PM 3768e. Osakkeiden arvo on yhteensä n euroa rahastojen arvo on n Mikko sanoi tekevänsä uuden kulukorvauslomakkeen. Mikko kertoi tekevänsä yhteenvedon tileistä jokaiseen kokoukseen. Mikko kertoi, että yhdestä Lawra kulukorvauksesta puuttuu kuitti. Päätettiin hyväksyä kulukorvaus maksettavaksi vaikka kuitti puuttuu. Mikko ja Ville menevät käymään pankkineuvojalla. Tapauksen anti käsitellään seuraavassa kokouksessa. Päätettiin poistaa tilinkäyttöoikeudet kaikilta muilta paitsi Iida Sivulalta (sotu). Myönnettiin tilinkäyttöoikeudet Mikko Niemiselle ( P) ja Vertti Virkajärvelle ( C). Vertti kertoi, että huhujen mukaan jotkut ovat jo aloittaneet logojen suunnittelun vaikka kilpailu ei ole vielä virallisesti alkanut. Tätä pidettiin oikein positiivisena asiana. Päätettiin, että ei tehdä logokilpailusta julisteita. Mikko kertoi, että logolle olisi hyvä määrittää kriteerit. Päätettiin logo vaatimuksiksi, että sen tulee olla: - digitaalisessa muodossa - mikäli mahdollista skaalautuvana vektorigrafiikkana tai riittävän tarkassa muodossa julkaisemista varten

4 - kolmena eri kokona ja toimittava mustavalkoisena ja värillisenä Kirjekuoren kulmaan, nettisivuille ja A4 taustalle vesileimana. Tehdään kilpailu vain logosta. Logokilpailun deadline on 5.4. Palkinto on 200 arvoinen. Varataan 100 euroa logon muuttamiseksi julkaisukelpoiseksi. Paavo ottaa vastaukset vastaan ja ei osallistu merkkien arvosteluun. Sanallinen peruste logon tueksi. Miten logo kuvaa MMYL ry:tä. 9.Nettisivut Paavo kertoi, että nettisivupalaveri pidetään klo 16 MMYL ry:n kerhohuoneella. 10.Järjestökierrokset 11.Vuosijuhlat 12.Ilmoitusasiat Vertti haluaisi, että järjestökierrokset aloitettaisiin jo nyt keväällä. Osa järjestökummeista kertoi jo käyneensä kummijärjestönsä kokouksessa, mutta osalta käynti oli vielä tekemättä. Charlotta kertoi, että Agro Forstin vuosijuhla on 9.4. Päätettiin, että Miiro ja Charlotta lähtevät edustamaan Agro Forstin vuosijuhliin. Lipidin Sikajuhlat pidetään 8.4. ja sinne lähtevät edustamaan Eero ja Paavo. Sihteeri lupasi laittaa postissa tulleet kutsut hallituslistalle, jos niitä ei keretä muuten käsittelemään. Heli (vuosijuhlamestari) esitti saamansa vuosijuhlatarjoukset. Tarjouksia on saatu Bank -ravintolasta, Vanhalta ja Korjaamolta. Bank on kallein. Vanhan (Unicafe) tarjous (80e/osallistuja) ei sisällä kahveja. Jos pidetään juhlat Vanhalla, niin Alinassa voisi pitää jatkot. Korjaamolta ei ole tullut menu-tarjousta, joten ei voida vielä sanoa sen lopullista hintaa. Keskusteltiin työvoimasta vuosijuhliin. Pidettiin hyvänä asian, että Heli kokoaa itselleen vuosijuhlatoimikunnan, jossa on edustusta eri jäsenjärjestöistä. Heli sanoi, että hän kyselee vielä lisää tarjouksia. Jos tarjouksia ei kuitenkaan tule lisää, niin pidetään vuosijuhlat Vanhalla. Jos juhlat pidetään vanhalla, niin Alinasali tulee varata heti varauskierrosten alettua. Pidettiin hyvänä asiana, että varattaisiin myös alasauna jatkojen jatkoja varten. MMYL ry:n teltta ja pöytä ovat saapuneet. Puheenjohtaja oli saanut kutsu latokartanon yo-kylän kevätjuhlaan (16.4.). Ville lähtee Vertin mukaan edustamaan yo-kylän kevätjuhlaan. Ville kertoi, että hän toimii tämän vuoden HYAL ry:n yhdyshenkilönä. Ville kerää kevään aikana HYAL ry:n viikkilistaa edustajistovaaleja varten. Ville kertoi, että seuraavassa kokouksessa kuullaan lisää HYAL ry:n toiminnasta. Vertti kertoi yleisesti edustajiston toiminnasta. 13.Muut esille tulevat asiat. Seuraava kokous pidetään 6.4.

5 Keskusteltiin kerhohuoneen tilasta. Sovittiin, että Mikko hoitaa kerhohuoneelle kahvitarpeet ja Alpo yhdessä Eevan ja Paavon kanssa tekevät tilaa MMYL ry:n ilmoituksille. Keskusteltiin kerhohuoneen kaapeista. Päätettiin, että Lawra saa Hot Ratsin kaapin. Alpo selvittää mistä saadaan avain Hot Ratsien kaappiin. Keskusteltiin MMYL ry:n markkinointikokouksen pitämisestä. Ville kutsuu markkinointikokouksen koolle toukokuussa. 14.Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20:23. Pöytäkirjan vakuudeksi!!! Puheenjohtaja!!!!! Sihteeri!!! Nimenselvennys!!!!! Nimenselvennys

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011

Maatalous-metsäylioppilaiden Liitto - Agro- forststudenternas Förbund ry Pöytäkirja 6/2011 MMYL ry Hallituksen kokous 6/2011 Aika: 4.5.2011 klo 17:30. Paikka: MMYL ry:n kerhohuone (Latokartanonkaari 7, 1. krs.) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Paavo Lyytikäinen, Eeva Puustjärvi, Charlotta Hyttinen,

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2011

Hallituksen kokous 1/2011 Hallituksen kokous 1/2011 Aika:!! 21.1.2011 klo 18:00 Paikka:! Kokoushuone Lakki (Mechelininkatu 3C, 00100 Helsinki) Läsnä:! Vertti Virkajärvi (puheenjohtaja), Alpo Martikainen (sihteeri), Mikko Nieminen,!!

Lisätiedot

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki)

Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) MMYL ry Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 6.4.2011 klo 18:00. Paikka: Uusi ylioppilastalo, kokoushuone Flora (Mannerheimintie 5 B, 00100 Helsinki) Paikalla: Vertti Virkajärvi (pj), Ville Makkonen, Paavo

Lisätiedot

Hallituksen kokous 2 / 2014

Hallituksen kokous 2 / 2014 Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Y-tunnus 1734154-9 Hallituksen kokous 2 / 2014 Pöytäkirja Aika: 03.02.2014 klo 12 Paikka: MMYL: kerhotila, B-talo,

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Hallituksen kokous 8 / 2014 Pöytäkirja Aika: 26.11.2014 klo 14 Paikka: Kabinetti, Ravintola Ladonlukko Paikalla: Tommi Jalo (pj), Mari Lahti, Terhi Mäkinen,

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja

Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja Hallituksen kokous 1 / 2014 Pöytäkirja Aika: 15.1.2014 kello 17 Paikka: Viikin Monitoimitalon takkahuone Paikalla: Tommi Jalo (pj), Jenni Styrman, Mari Lahti, Terhi Mäkinen, Samica Sadik (poistui 19.50),

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Hallituksen kokous 3 / 2014 Pöytäkirja Aika: 17.2.2014, klo 14.15 Paikka: Agronomiliitto, Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8 Paikalla: Laura Niiranen (pj), Tommi

Lisätiedot

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja

Justus ry/rf. Hallituksen pöytäkirja Pöytäkirja 19.1.2015 1 / 5! Justus ry/rf Hallituksen pöytäkirja Aika: ke 19.1.2015 Paikka: Pitkäkatu 28, 65100 Vaasa, Tammipiha, 4. krs Läsnä: Poissa: Esityslista 1 Kokouksen avaus Juho Aittasalo Santeri

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (8) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 15/2013 Aika: 24.10.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja (saapui kohdassa 11.)

Lisätiedot

Tiedotusvastaava Sunnarin, yleisvastaava Tolvasen ja avustavan kurssipäällikkö Kärjen muutto on pahasti kesken.

Tiedotusvastaava Sunnarin, yleisvastaava Tolvasen ja avustavan kurssipäällikkö Kärjen muutto on pahasti kesken. PÖYTÄKIRJA 6.1.2005 1/2005 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai 6.1.2005 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Sörnäisten rantatie 33 Emilia Kaikkonen, puheenjohtaja Elina Lemmetty, sihteeri Ritva

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05

Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05 Pykälä ry:n opintovaliokunnan kokous 1/05 Aika: Tiistai 25.1. klo 18.00 Paikka: Oppimiskeskus Alexandria, ryhmätyötila 333 Läsnä: Suvi Knaapila, puheenjohtaja Risto Sandvik, varapuheenjohtaja Anna-Liisa

Lisätiedot

3 Puheenjohtajan, sihteerin, kahden ääntenlaskijan ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta

3 Puheenjohtajan, sihteerin, kahden ääntenlaskijan ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Pöytäkirja 1 ( 8) HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA JOHTORYHMÄN KOKOUS Aika: ke Paikka: Pitkäkatu 28, 65100 Vaasa, Tammipiha, 4. krs Läsnä: Poissa: Esityslista 1 Kokouksen avaus Juho Aittasalo Santeri Jusslin, sihteeri

Lisätiedot

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 Liedon nuorisovaltuusto Pöytäkirja -Liedon nuva 27.3.15 Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 LIEDON NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Aika: 27.1.2012 klo 19.00

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 32/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 18.11.2014 klo 16.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Johanna Kirveskoski Elena

Lisätiedot

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 15/2013 TARAKI

Pöytäkirja. Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 15/2013 TARAKI Pöytäkirja Tampereen Rakentajakilta, Raadin kokous 15/2013 TARAKI Aika: 27.8.2013 klo 14:00 Paikka: Edisonin kabinetti Puheenjohtaja Elina Loukonen läsnä Sihteeri Marko Laitinen läsnä Rahastonhoitaja Markus

Lisätiedot

Pöytäkirja. Läsnäolijat: Neea Liinpää, Janne saarela, Ville Korhonen, Marjo Suvanto, Veera Koskinen

Pöytäkirja. Läsnäolijat: Neea Liinpää, Janne saarela, Ville Korhonen, Marjo Suvanto, Veera Koskinen Jyvioni Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry Hallituksen kokous 12/2011 Aika: 1.11.2011 klo 18 Paikka: Keski-Suomen vihreiden toimisto, Kyllikinkatu 1, 2krs. Pöytäkirja Läsnäolijat: Neea Liinpää,

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014

Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 2/2014 Aika: Torstai 16.1.2014 klo 18.00 Paikka: Asteriskin toimisto, ICT-talo Läsnä: Hannu Ala-Olla Marlo Ekberg Mikko Lainio Arttu Laitinen

Lisätiedot

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Hallituksen kokous 6/2010

PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Hallituksen kokous 6/2010 PROMETHEUS-LEIRIN TUKI RY PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 11 Aika ja paikka: 25.4.2010, Soihtu, Helsinki Paikalla: Anna Vuorjoki (pj), Jaakko Hammarsten, Kaisa Teperi, Iivari Savolainen (paikalla kohdat 1 22), Henna

Lisätiedot

Reetta toi kokoustuomisiksi ruisnachoja, aakkoskarkkeja ja suklaata.

Reetta toi kokoustuomisiksi ruisnachoja, aakkoskarkkeja ja suklaata. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 4/2015 Aika: 29.1.2015, 16.30 Paikka: T Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Lauri Lavanti, Mira Lindroos, Jooel Friman, Johannes

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 2.3.2005 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 4/2005

PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 2.3.2005 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 4/2005 PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 2.3.2005 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 4/2005 Aika: keskiviikko 2.3.2005, klo 18.00 Paikka: Läsnä: Oppimiskeskus Aleksandria Ryhmätyötila 332 Hannu Partanen, puheenjohtaja Antti Laitila,

Lisätiedot

RAKENNUSINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015

RAKENNUSINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 Aika: 23.2.2015 klo 18.00 Paikka: Rakentajanaukio 4A, Espoo Huone K2 Läsnä: Janne Nikkonen, pj. Janne Peltola (poistui kohdassa 14.1) Mikko Tuohino, s. Juho Keiski (poistui kohdassa 14.2) Marketta Ruutiainen

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot

Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002. AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00

Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002. AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00 Pöytäkirjat 2002 YMPÄRISTÖNSUOJELUVIRANHALTIJAT RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/2002 AIKA: Keskiviikko 16.1. 2002, klo 15.00 PAIKKA:Kuntaliitto, 2. Linja 14, kokoushuone B 3.2 LÄSNÄ: Camilla von Bonsdorff, puheenjohtaja

Lisätiedot

OPTIMI ry. Pöytäkirja 1/2012 1(6) 22.1.2012

OPTIMI ry. Pöytäkirja 1/2012 1(6) 22.1.2012 OPTIMI ry. Pöytäkirja 1/2012 1(6) Hallituksen järjestäytymiskokous Aika 13.1.2012 klo 17.00. Paikka Kalastajankatu Osallistujat: Petri Makkonen Jenni Soininen Eeva Kalliomaa Petteri Lauronen Iina Ahokas

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 8.1.2014 klo 14.15

HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA. Aika: 8.1.2014 klo 14.15 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.1.2014 klo 14.15 Paikka: Vanha mikroluokka, huone 116 Calonia, Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Antti Malmberg Noora

Lisätiedot

Linnea2-ohjausryhmän kokous

Linnea2-ohjausryhmän kokous Linnea2-ohjausryhmän kokous Aika: 10.3.2005 klo 10:05-13:15 Paikka: Helsinki, Unioninkatu 36, Helsingin yliopiston kirjasto, Ylikirjastonhoitajan huone Läsnä: Kai Ekholm (kohdat 1-14) Juha Hakala (esittelijä)

Lisätiedot

Pöytäkirja 7/2012 1(6) 8.4.2012. Hallituksen kokous. Aika 2.4.2012 klo 16.00. Itä-Suomen yliopisto, AU101

Pöytäkirja 7/2012 1(6) 8.4.2012. Hallituksen kokous. Aika 2.4.2012 klo 16.00. Itä-Suomen yliopisto, AU101 Pöytäkirja 7/2012 1(6) Hallituksen kokous Aika 2.4.2012 klo 16.00 Paikka Itä-Suomen yliopisto, AU101 Osallistujat: Petri Makkonen Puheenjohtaja Jenni Soininen Sihteeri Eeva Kalliomaa Petteri Lauronen Iina

Lisätiedot

Päätettiin lisätä kohdaksi 6 Jäsenrekisteri ja hyväksyä esityslista tällä muutoksella.

Päätettiin lisätä kohdaksi 6 Jäsenrekisteri ja hyväksyä esityslista tällä muutoksella. HALLITUKSEN KOKOUS 29/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 31.10.2014 klo 12.00 Paikka: Läsnä: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Jussi Raitanen Jenni Jalonen Noora Hyvönen Antti Malmberg Elena Lukkarinen

Lisätiedot